logo

101 sampon - în revizuirile produselor cosmetice

Marcă: alte 302 de mărci din listă.

"101 sampon" comentarii pe toate marcile de produse cosmetice

S-a găsit 3 comentarii

despre cosmetice cosmetice chinezești 24 martie 2012

Bună fete! Vreau să împărtășesc cunoștințele mele despre produsele cosmetice chinezești de la diferite companii.

Să începem. Din moment ce locuiesc în Asia, Dumnezeu însuși mi-a spus și familia mea, în fața soțului meu și fiului meu (bine, voi fi unul "frumos") pentru a încerca cosmetice chinezești. Ceea ce ma inspirat și ma surprins:

El a inspirat șoldul de vindecare "101" din chelie (prețul este de aproximativ 400 de ruble, pentru 400 ml - logic, pentru o ruble pe ml). Nu credeți că sunt chel, doar la un moment dat am observat că într-un fel m-am simțit trist deoarece părul meu a început să cadă ca frunzele toamnei. Am strigat "HELP MI" și am fost sfătuit acest șampon. Fetelor care au o astfel de problemă, ia-o, nu vei regreta. El este cu ginseng, cu ceapa, cu usturoi, etc - toate se răcească. Părul după ce este moale, matasos, rămâne mult curat și, cel mai important, se urcă mai puțin. Cu toate acestea, șampoanele au mirosuri specifice, usturoiul are usturoi, ceapa are ceapă, etc. Există informații despre acest șampon pe Internet. Acum că am fost surprins - nu-mi amintesc numele exact al filmului de mască, cum ar fi Hi Fi Shi, bine, nu cunosc un chinez (tub bej-roz) bazat pe o placentă de oaie. Acesta este "staniu", cineva sa plâns că masca Avon "Sake și altceva acolo" este ruptă, încercați asta, veți simți Jim Carrey din filmul "Mască". Când îi smulgeți sentimentul că vă smulgeți pielea după film, dar după pielea ei, ca un "fund", îmi pare rău pentru expresie, dar acesta este un fapt: toți porii sunt "strânși", pielea este netedă și roz, bine, doar o piersică. Pentru prima dată în prostie, m-am dus puțin la sprancene și nu l-am șters, așa că am avut o depilare a frunții. Așa că fii atent. Prima dată este suficient, data viitoare voi scrie despre alte mijloace.

http://sponzhik.ru/?tag=101+%F8%E0%EC%EF%F3%ED%FC

Șampon chinezesc "101" împotriva pierderii: merită să te întorci la exotice?

Samponul chinezesc de la căderea puternică a părului sub denumirea numerică obișnuită "101" a câștigat deja popularitate printre unii dintre compatrioții noștri. Inițial, acest instrument chinez este poziționat ca un remediu pentru chelie. Este cu adevărat eficient?

Ce este remarcabilul șampon "101"?

Utilizarea șamponului chinezesc pentru căderea părului nu este acceptabilă pentru toată lumea. În ciuda faptului că producătorul a indicat numai ingrediente naturale în produs, acest lucru nu este cazul. Unele fete care au testat deja acest agent de curățare și-au schimbat repede bucuria inițială spre dezamăgire amară.

Și, deși la început le-a ajutat pentru creșterea rapidă a părului, în timp, totul sa schimbat. Poate că samponul trebuie pur și simplu să fie schimbat și este greșit să obișnuim blocarea la același agent de îngrijire? Să înțelegem împreună.

Eficacitatea căilor de atac împotriva pierderii părului din China se datorează faptului că locuitorii acestei țări preferă efecte naturale asupra țesuturilor corpului lor. Ei folosesc plante medicinale predominant pentru a nu menține buclele într-o stare frumoasă, ci și pentru a le trata din interior. Chinezii susțin că omul și natura sunt strâns legați și, prin urmare, nu avem motive să ne întoarcem la chimie pentru terapie și recuperare - pământul ne-a dat tot ceea ce este necesar pentru aceste scopuri.

Șamponul "101" a fost dezvoltat de medicul chinez Zhao Chzhanguana. Invenția sa a câștigat la expoziția internațională de cosmetică în 1991 și încă nu și-a pierdut poziția de lider. Potrivit producătorului, produsul conține numai ingrediente naturale, inclusiv acele extracte de plante foarte rare care cresc direct în China.

Conform teoriei lui Zhao Chzhanguan, pierderea părului, în ciuda cauzei sale principale, este întotdeauna caracterizată de următorii factori provocatori:

 • Alimentarea insuficientă cu sânge a bulbilor și a scalpului;
 • Depleția și deformarea foliculilor pe fundalul întăririi keratinei în ele;
 • Suprimarea imunității generale și locale;
 • Scăderea circulației sângelui și a limfei în jurul bulbilor;
 • Tulburarea celor mai importante procese metabolice și biochimice din țesuturile dermei;
 • Lipsa energiei și alimentației vitale.

Ingredientele care alcătuiesc șamponul pentru chelie "101" rezolvă toate aceste probleme în complex, afectând cu acuratețe sursa problemei.

Compoziția, care este generos aromatizată cu ingrediente din plante, îngrijește ușor scalpul și stimulează foliculii, fără a irita glandele sebacee. Prin urmare, nu vă puteți îngrijora faptul că prin activarea circulației sanguine și activității lor este activată. Dimpotrivă, cei care au folosit acest șampon chinezesc pentru chelie au declarat că se usucă bine, ceea ce ajută la rezolvarea unui fenomen neplăcut ca o seboree uleioasă.

Compoziția instrumentului

Potrivit producătorului, ingredientele care alcătuiesc samponul sunt complet naturale și ecologice, adică crescute în anumite condiții, fără utilizarea aditivilor, chimicalelor, pesticidelor și substanțelor cancerigene.

Agentul de curățare anti-spumă conține extracte de plante cum ar fi:

 1. Ginseng (de fapt, o componentă tradițională a produselor cosmetice chineze, considerată de locuitorii din Regatul Mijlociu drept "rădăcina vieții");
 2. șofran;
 3. Notopteripiya;
 4. Gastrodiya;
 5. Pavilionul chinezesc.

Ca un ajutor, în sampon se adaugă numai apă distilată și alcool.

Promite producătorul

Fiecare brand care dorește să vândă un anumit produs oferă potențialilor consumatori multe promisiuni frumoase, iar producătorii chinezi nu fac excepție aici. Adevărat, aceste promisiuni sunt de multe ori cea mai pură înșelăciune și dezamăgesc repede fermecătorul.

Deci, șamponul "101" promite:

 • Înregistrați creșterea accelerată a buclelor (aproximativ 2-3 ori mai rapidă decât de obicei);
 • Creșterea substratului creat prin trezirea foliculilor latenți și restaurarea becurilor care au fost epuizate pe fondul deficiențelor de nutrienți;
 • Întărirea toroanelor inactive, lente și fără viață;
 • Reînnoirea părului pe întreaga suprafață a capului;
 • Restaurarea cadrului parului, a cortexului și a cuticulei de-a lungul întregii lungimi;
 • Creste vizuale "structurale" fire - păr devine nu numai mai voluminos, dar frământat, bine mințit, ascultător;
 • Efectuarea buclelor netede, matasoase și strălucitoare;
 • Trezirea forțelor de viață și saturarea becurilor cu energie;
 • Consolidarea puternica a radacinilor parului, protectie impotriva caderii parului si a chelismului.

Desigur, dacă credeți toți acești factori, achiziția unui astfel de șampon va fi o idee destul de tentantă. Dar este totul roz în realitate, sau sunt următoarele povestiri ale agenților de publicitate?

Folosirea samponului în practică

Când fetele abia încep să utilizeze acest instrument, o "epidemie de încântare" se luptă cu aproape toată lumea - spun că parul crește cu adevărat ca ciupercile după ploaie. Cu toate acestea, după câteva luni de utilizare constantă, bucuria primară dă calea dezamăgirii amare. Poate că situația este în poziția de constipație din partea producătorului - femeile sofisticate susțin că siliconii lucrează de obicei în acest fel.

Asta este, la început, dau notorietatea "efectului Cenușăreasa", când buclele devin neobișnuit de dense, rezistente și strălucitoare, apoi distrugându-le înșelătoare, făcându-le slabe, subțiri, fragile, uscate și lipsite de viață. Alte femei, de obicei, mai de încredere și mai delicate, spun că acest lucru provine din diferențe semnificative în structura părului asiatic și europenilor. În mod strict vorbind, încuietorile noastre subțiri nu se încadrează într-o astfel de unealtă.

Dar rezultatul folosirii unui singur, practic, totul - părul în timp devine uscat și dobândește un aspect nereprezentabil. Prin urmare, dacă decideți să aplicați o astfel de soluție, este mai bine să o faceți timp de cel mult o lună în timp ce sunteți tratată în mod activ pentru alopecie difuză.

Pe măsură ce încercăm să fim cât mai obiectivi în concluziile noastre, sugerează că mijloacele chineze de acest fel pot fi găsite ca o alternativă adecvată față de mijloacele europene obișnuite. O atenție deosebită ar trebui acordată produselor profesionale - de exemplu, formulări din zer în fiole și alți agenți potenți. Cu siguranță nu vă vor afecta părul, deoarece au fost testate în mod repetat pentru un european, iar calitatea lor a fost de mult o legendă în rândul consumatorilor obișnuiți.

Este riscul justificat?

Dacă sunteți dispus să vă asumați riscuri - faceți riscuri. Dar nu uitați că consecințele unor astfel de riscuri pot fi complet inacceptabile pentru dumneavoastră. În special, fetele care au folosit acest șampon, spun că în timp, părul din ea devine nu numai mai uscat, dar și mai puțin. Aproximativ, încep să cadă mai mult decât de obicei după o perioadă de utilizare constantă.

Deși, din nou, este imposibil să nu luăm în considerare faptul că abuzul de orice, chiar și cel mai valoros, util și eficient mijloc inițial, poate duce la consecințe dezastruoase. Îngrijirea buclelor în această privință este în special "capricioasă" - nu este un secret pentru nimeni că este imposibil să se reziste la un singur produs de curățare, indiferent cât de eficient este. Nu puteți să vă spălați permanent părul cu același șampon, să îl tratați cu același balsam, să frecați același rău în rădăcini, să pulverizați același spray pe toată lungimea. În caz contrar, poate întoarce, dacă nu o catastrofă, o suprimare semnificativă a efectului inițial.

Și dacă sunteți obișnuiți cu faptul că acest efect este bine exprimat, suprimarea lui va fi o deteriorare neașteptată pentru voi. Iar acest moment se referă și la remedii naturale, în care originea naturală este 100% sigură. De exemplu, dacă utilizați aceeași mască în mod continuu, mai devreme sau mai târziu, aceasta va înceta să funcționeze și starea părului se va deteriora. Similar cu șamponul.

Indiferent dacă se utilizează un remediu din China sau nu, depinde de dvs. În orice caz, dacă ați găsit și ați cumpărat acest produs, încercați să nu vă atrageți prea mult. Utilizați-l după cum este necesar și, mai bine, urmați regimul și regimul de tratament.

Rețineți că fiecare medicament necesită anumite reguli de utilizare și nici șampoanele farmaceutice anti-mătreațe sigure nu pot fi utilizate cu fiecare șampon. Fii irezistibil!

http://haircaretips.ru/problemy/vypadenie/kitajskij-shampun-101

Șampon Oumile 101 pentru chelie cu chili, 400 ml.

Hrănește activ părul și întărește rădăcina părului, ajută la prevenirea exfolierii. Activează creșterea părului și reglează eliberarea de grăsime subcutanată. Acționează celulele de creștere a părului, stimulează circulația sângelui, trezește numeroase pungi noi de păr.

Ingrediente: extract de ardei iute, multiflorum alpinist, tian chi, susan negru și numeroase extrase din ierburi chinezești.

Cum se utilizează: luați cantitatea necesară de șampon, aplicați pe părul umed, cu grijă, masați ușor timp de cel puțin 3 minute, astfel încât substanțele active să acționeze asupra foliculilor de păr și să se clătească cu apă. O astfel de aplicație asigură cel mai bun efect după 7 zile de utilizare.

http://www.izkis.ru/catalog.php?id=709

opinii

Recenzii de produse: Șampon de serie 101 pentru chelie cu ginseng

Vrem să observăm că rezultatele utilizării medicamentelor și medicamentelor din China depind de caracteristicile individuale ale unei persoane și pot acționa în mod diferit asupra fiecărui organism. Dar numeroasele reacții din partea clienților noștri arată că majoritatea medicamentelor dau rezultate pozitive, cu timpul recomandat de administrare.

Întotdeauna încercăm să menținem un dialog cu fiecare client primind informații despre rezultatele utilizării produsului, activitatea administrației, despre site. Compania noastră este întotdeauna interesată de feedbackul dvs. Vă mulțumim pentru ei. Dacă aveți comentarii, sugestii sau pur și simplu trebuie să scrieți ceva, vă rugăm să lăsați feedback-ul dvs. aici. Vom încerca să răspundem la toate întrebările.

http://www.vovo.ru/reviews.php?section=223

Feedback de la "a.ch" pe Oumile 101 Șampon pentru pierderea părului pentru chelie cu ginseng

parul va cădea chiar mai puternic, compoziția nu este indicată exact, compoziția nu este completă, se usucă părul

Probabil, toată lumea a auzit deja despre cosmeticele "miraculoase" chinezești și de mai multe ori a vizitat ideea de ao încerca. Și acum a venit oră (sau mai degrabă, frizerul mi-a dat ideea, spunând că există produse de păr din China care sunt bune, eu o folosesc eu, îmi place). Ei bine, eu, fără ezitare, am decis. Am cumparat acest sampon (am cumparat, de asemenea, o masca de ghimbir chinezesc pentru pierderea parului).

La începutul (săptămâna 2) șamponul a mulțumit. Părul a rămas curat, proaspăt, voluminos. Nu am căzut mai puțin, dar cred că va înceta în curând) Nu a fost acolo! În procesul de utilizare, am început să observ că îmi pierdeam părul la o viteză atât de enormă atât în ​​timpul spălării, cât și când părul era deja uscat. Întreaga baie era în părul ei când își spăla părul! Atât de mult nu au plouat încă! Desigur, nu știu dacă este necesar, poate mai multe ori de spălare și părul nu se va mai prăbuși. Dar acest lucru nu este natural! Am incercat atat de mult din urma, cat si din recuperare, acest lucru nu sa intamplat niciodata! Chiar și părul a devenit plictisit, uscat și nu mai părea proaspăt, chiar și după spălare.

Apropo, am cumpărat acest șampon pentru mama mea. Și ea a început să-și piardă și mai mult părul.

Poate cineva a venit cu acest șampon, sunt foarte fericit pentru ei! Dar dacă cineva nu a încercat încă, vă sfătuiesc - nici măcar nu te uita la ea!

http://nsotz.com/review_245820

101 recenzii pentru șampon

+7,701,520 71 14

+7 707 501 65 82

+7,701,554 52 41

Elementele din coșul dvs.: 0

Șampoane 101.

Hrăniți activ părul și întăriți rădăcinile. Activați celulele. Stimulează circulația sângelui. Accelerați munca pungilor de păr. Ele au cel mai mare efect în aplicarea complexă: șamponul 101, balsamul 101, activatorul de creștere a părului 101.

Acest produs conține: Ginger, Ginseng, Multicolor Highlander, Usturoi, Tianchi, Sesame negru și numeroasele extracte de ierburi din China.

Cum se utilizează: Aplicați cantitatea necesară de șampon la părul umed și masați timp de 3 minute, clătiți și repetați procedura pentru un efect mai mare.

Sampon terapeutic cu extract de cordiancez chinezesc din căderea părului

http://www.beauty-china.kz/product-full/182

Șampon 101 pentru revizuirea chel

Loțiuni pentru căderea părului

Pentru restaurarea părului, cititorii noștri utilizează cu succes Minoxidil. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.
Citiți mai multe aici...

Loțiunea pentru căderea părului este o categorie mai degrabă colectivă, economisind omenirii de mulți ani de la pierderea părului. Diverse balsamuri, loțiuni, seruri, uleiuri de pulverizare și spumă se pretinde a fi remedii anti-baldness. Dar cum să facem alegerea potrivită între toată această diversitate? Cum de a cumpăra un medicament care nu dăunează nimic? Ce să caute și ce brand să preferați? Vom încerca să vă oferim răspunsul cel mai informativ la aceste și la multe alte întrebări.

Vom ști sau cum să scăpăm de căderea părului?

Deseori produsele care conțin alcool, care includ componente organice, vitamine și oligoelemente și diverse fito-complexe sunt incluse în categoria "loțiuni pentru chelie". Totuși, toate acestea stabilesc un singur scop - de a alimenta epiderma capului și de a crește fluxul de sânge către foliculii de păr. Vă atragem atenția asupra faptului că motivele pentru căderea părului sunt pur individuale, prin urmare alegerea remedierilor pentru această afecțiune ar trebui să se facă în mod ideal, după consultarea unui tricholog sau a unui dermatolog.

Piața de bunuri și servicii oferă o execuție foarte variabilă a acestor fonduri. Mai des decât altele, vi se vor oferi medicamente sub următoarele "vulturi":

 • Loțiunea este un produs cosmetic destinat îngrijirii pielii. Aplicați direct la rădăcinile părului.
 • Balsam - tinctură de diferite plante medicinale. Acest produs poate conține și rășina copacilor medicinali. Pentru o utilizare mai convenabilă, vă recomandăm să "aruncați o privire" pe balsamurile de cremă.
 • Lichid fortificat seric - transparent sau translucid, care asigură un efect de întărire.
 • Uleiul este o substanță uleioasă aplicată rădăcinilor părului pentru o perioadă lungă de timp, adesea peste noapte.

Deci, orice remediu pentru pierderea părului pe care o alegeți pentru dvs., vă sfătuim să ascultați sfaturi generale cu privire la utilizarea de droguri de acest tip. Acest lucru vă va permite să obțineți un rezultat mai rapid favorabil:

 • Dacă ați achiziționat o unealtă gata, urmați cu strictețe instrucțiunile. Dacă decideți să recurgeți la fabricarea decocturilor florale și pe bază de plante, consultați mai întâi un specialist.
 • Loțiunea este aplicată direct rădăcinilor părului. Balsamul poate fi, de asemenea, proiectat pentru rădăcini și pentru întreaga suprafață a panglicii.
 • Aplicați balsam / loțiune cu pipeta sau aplicatoare furnizate de producător. Acest lucru va permite o utilizare mai economică a sculei, evitând contactul suplimentar cu pielea mâinilor și efectuând o aplicare uniformă.
 • În cazul în care panacea anti-spargere este bazată pe alcool, utilizați măști suplimentare pentru a preveni uscarea excesivă și părul fragil.
 • Citiți cu atenție compoziția, evitând alergenii și iritanții puternici.

Acum ne îndreptăm spre selecția directă a diversității propuse.

Ce loțiune sau balsam de cumpărat?

Am constatat deja că există o mare varietate de produse care sunt gata să vă scutească de pierderea parului o dată pentru totdeauna. Expertii nostri recomanda folosirea urmatoarelor medicamente impotriva acestei afectiuni iritante:

 • Balsam de brusture. Acest instrument vă va ajuta cel mai ușor să vă recâștigi densitatea părului.
 • Neoptid. Un spray minunat care întărește rădăcinile părului. Cu toate acestea, există și un minus - pentru a obține rezultatul procedurii, este necesar să se repete într-o lună calendaristică.
 • Sabrina Perfect. Lotiune care nu necesită clătire. Bine sau rău? Să spunem doar un amator. Dar țineți cont de faptul că, după aplicarea acestui instrument, părul nu devine greu și nu există nici un sentiment de "grăsime".
 • 101 Chzhanguan. Chineză loțiune care se luptă cu problema caderii parului. Compoziția include apă, alcool etilic, salvie, rădăcină de sus, pantofi, Sophora, gențiană, ginseng, flori de șofrănel și crizanteme.
  Aplicare: aplicați rădăcinilor părului și nu clătiți. Poate fi folosit zilnic pentru 5 ml timp de trei luni.
 • Loțiune Kapous Professional.
 • Loțiune Anticaduta.
 • ALIXIR este un produs pe bază de ingrediente naturale. Aplicați pe părul umed spălat, frecat în scalp. Flush nu este necesar.

Nu vreau să folosesc chimie sau să fac din fire

Din motive proprii, fiecare femeie recurge la medicina tradițională. Dar dacă căderea părului se abate ușor de la normă sau tocmai ați decis să întăriți buclele, atunci ar trebui să acordați atenție apelor speciale pe baza florilor și ceaiurilor pe bază de plante. Acestea sunt aliații naturali împotriva căderii părului. În plus, balsamul natural poate fi preparat independent la domiciliu.

În primul rând, să abordăm apele florale. Aceste medicamente hipoalergenice sunt loiale pentru scalp, nu provoacă roșeață și sunt acceptabile pentru utilizarea zilnică. Fiecare inflorescență are o acțiune caracteristică proprie:

 • Orange. Ea are un efect tonic și regenerant, îmbogățește părul cu un complex de vitamine.
 • Albăstrea. Lupta împotriva edemelor și ameliorează iritarea.
 • Jasmine. Normalizeaza parul gras, imbunatateste metabolismul.
 • Lavandă. Înmoaie și adaugă strălucire "ca în publicitate".
 • Saffron. Îndepărtează iritarea, cu ajutorul căreia întărește buclele.

Balsam, pregătit la domiciliu, vă va oferi încredere în cele mai naturale mijloace. Puteți folosi frunze de mesteacăn, suc de ceapă, ulei de brusture. Principalul lucru - decide cu privire la numirea lotiunii.

Deci, urmând recomandările noastre practice, puteți rezolva pentru tine problema dificilă de alegere. Veți începe să navigați cu ușurință în labirintul complicat de balsamuri, loțiuni, seruri și uleiuri de pulverizare. În plus, veți găsi un remediu pentru căderea părului.

Fiole Vichy pentru creșterea părului - reguli de utilizare și cât de eficientă este utilizarea acestora

Este foarte dificil să găsiți un produs de calitate care să rezolve problema creșterii lente a părului sau a căderii părului. Din fericire, există un medicament inovator care a realizat o revoluție în lumea cosmetologică. Acestea sunt fiolele Vichy (Vichy) pentru creșterea părului. Ele activează celulele stem din foliculii de păr. Acestea pot fi folosite de femei cu bărbați de orice vârstă.

Principiul de funcționare

Capsulele pentru creșterea părului de la producător Vichy scutesc persoanele care suferă de alopecie din această problemă în doar 90 de zile de utilizare constantă a medicamentului. În acest timp, după cum mărturisesc producătorii, cresc 1700 de fire de păr noi.

Ei au obținut astfel de date pe baza studiilor efectuate pe bărbați cu vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani. Ei au invitat să participe 101 persoane care au fost diagnosticate cu ultima etapă incurabilă de chelie. Participanților li s-au dat capsule pentru creșterea părului, pe care ar fi trebuit să le utilizeze timp de o lună. Ca rezultat, sa dovedit că în 4 săptămâni:

 • scăderea trupelor a încetinit cu 79%;
 • foliculii de păr recuperați cu 88%;
 • structura parului îmbunătățită cu 84%;
 • buclele au devenit mai moi cu 78%;
 • creșterea volumului de păr cu 71%.

93% dintre participanți au fost mulțumiți de rezultatele utilizării fiolelor. Restul de 7% din remediu nu a ajutat deoarece a apărut un eșec hormonal în corpul lor.

Este important! Atunci când există o perturbare a sistemului endocrin, utilizarea fiolelor Vichy nu are sens.

Compoziție și beneficii

Medicamentul are un efect triplu asupra foliculilor pilosi datorită componentelor incluse în compoziția sa:

 • molecule de aminexil. Acestea au un impact asupra celulelor stem (creează condiții optime pentru aceasta), contribuie la creșterea elasticității, flexibilitatea curlării, împiedică întărirea colagenului pe scalp;
 • SP94. Profund penetrează rădăcinile toroanelor, le furnizează energie pentru o creștere eficientă;
 • arginina, care activează circulația sângelui în scalp, datorită cărora foliculii de păr primesc toți nutrienții necesari. Părul devine mai gros, mai frumos, mai matasos, strălucește;
 • vitaminele din grupa B și PP, care au aceleași efecte benefice asupra părului ca și arginina;
 • apă termală din izvoare minerale;
 • substanțe aromatizante.

Fiolele Vichy nu conțin parabeni, substanțe care provoacă o reacție alergică.

Pentru a evita o erupție pe scalp, este important să aplicați medicamentul în doza corectă folosind un aplicator special care face parte din medicament. Aplicatorul este din bronz alb, de aceea are un efect de răcire. De asemenea, el efectuează un masaj al capului, distribuind uniform capsule lichide de-a lungul întregii lungimi a părului.

În ce cazuri se utilizează

Medicamentul se recomandă să fie utilizat atunci când apar astfel de probleme:

 • dacă părul a devenit subțire, slăbit;
 • a redus în mod semnificativ densitatea firelor;
 • dacă firele au început să cadă greu;
 • părul este deteriorat datorită utilizării aparatelor electrice împotriva acestora;
 • dacă glandele sebacee de pe cap emit o mulțime de grăsimi, răsturnând frumusețea și sănătatea toroanelor.

Principalele cauze ale problemelor cu părul sunt:

 • mono-diete datorită cărora apare deficitul de fier în organismul uman;
 • expunerea la îngheț sau căldură pe capul părului (nu puteți merge fără pălărie sau vara sau iarna);
 • insuficiență hormonală;
 • antidepresive, medicamente contraceptive;
 • stres sever;
 • imunitate redusă;
 • infecție pe pielea capului;
 • alimentarea sangvină a foliculilor pilosi.

Costul pentru

Costul fiolelor Vichy este de aproximativ 5000 de ruble. Le puteți cumpăra pe site-urile magazinelor specializate online.

Un ambalaj conține 28 de fiole, care este suficient doar pentru 3 luni de utilizare.

Contraindicații

Mijloacele pentru creșterea părului nu pot fi folosite de persoanele cu vârsta sub 18 ani.

Consiliul. Oricine care a atins această vârstă este recomandat să folosească fiole în mod regulat, astfel încât părul să fie gros și frumos. Acest lucru este valabil mai ales pentru cei care au apărut pete scâlcuite sau linii de creștere a firelor s-au schimbat.

Reguli de aplicare

Se recomandă utilizarea instrumentului în acest fel:

 • dacă părul cade, dar moderat, puteți utiliza numai 3 fiole pe săptămână timp de o jumătate de an;
 • dacă părul cade puternic, apoi timp de 6 săptămâni trebuie să utilizați capsule zilnic.

Cum se aplică produsul pe fire:

 1. Deschideți capacul mono-ampulei.
 2. Puneți vârful de bronz pe aplicator.
 3. Strângeți remedia pentru capsulă în fire umede.
 4. Folosind aplicatorul, masați conținutul capsulei în păr cu mișcări de masaj, apoi nu spălați capul.

Înainte și după fotografii

Efectul utilizării

Cu toate aspectele pozitive ale fiolelor Vichy, utilizatorii își evaluează eficacitatea ambiguu. Unii scriu recenzii pline de farmec, începând să aplice un astfel de instrument. Oamenii scriu că nu există vopsele în fiole, conținutul miroase bine, spumă bine.

După 3 săptămâni, primele rezultate pozitive sunt deja vizibile:

 • părul se oprește;
 • șagul crește considerabil;
 • firul devine gros, pufos;
 • Orice stil este ușor și simplu.

Fetele scriu, de asemenea, că, după întreruperea utilizării fiolelor, problemele cu părul au reapărut, deoarece nutrienții nu mai curg în foliculii de păr. Din acest motiv, circulația sângelui în scalp sa deteriorat și părul nu a crescut. Cu toate acestea, acest lucru nu se datorează calității medicamentului, ci tulburări hormonale din corpul uman care o utilizează.

Atenție! Înainte de ao cumpăra, trebuie să contactați trihologul, să faceți o examinare detaliată de către un endocrinolog pentru a afla starea sănătății hormonale.

Punctele tari și punctele slabe

Din cele de mai sus rezultă că medicamentul Vichy are următoarele avantaje principale:

 • stimulează fluxul sanguin, furnizarea de nutrienți foliculilor de păr;
 • îmbunătățește structura buclelor;
 • firele se opresc din cădere;
 • cresterea buclei este activata;
 • trezește foliculii de păr latenți;
 • contribuie la creșterea toroanelor în cazul în care s-au format zonele cheii;
 • restabilește elasticitatea scalpului;
 • îngroșa arborele de păr;
 • dă putere părului, strălucire matasoasă, strălucire naturală, aspect sănătos;
 • face toroane ascultător;
 • dă buclele cu vitalitate;
 • oferă un aspect bine îngrijit la un păr lung;
 • primele rezultate sunt vizibile după 3 săptămâni.

Principalul dezavantaj al acestui instrument este costul ridicat și, în multe cazuri, nu este suficient un curs de tratament. Cu toate acestea, ea corespunde așteptărilor persoanei care o folosește.

Urmând instrucțiunile pentru utilizarea capsulelor Vichy, puteți obține un rezultat pozitiv în aproximativ o lună.

Potrivit recenziilor fetelor care au încercat medicamentul pe sine, părul lor a crescut cu 8-10 cm în doar 30 de zile. Cu toate acestea, recomandăm utilizarea capsulelor timp de cel puțin 6 luni și apoi evaluarea eficacității medicamentului. La urma urmei, mult depinde de sănătatea organelor interne, de predispoziția ereditară, precum și de caracteristicile individuale ale unei persoane.

Videoclipuri utile

Combaterea caderii parului.

Vitamine cu costuri reduse pentru creșterea și restaurarea părului.

http://oroste-volos.ru/oblysenie/shampun-101-ot-oblyseniya-otzyvy/

Grupul ZBM

Șampon pentru creșterea părului 101 Chzhanguan

Șampon chinez complet din componente vegetale. Opreste pierderea parului si accelereaza cresterea celor noi.

Ambalare 200 ml.

Chineză de creștere a părului chinezesc 101 ZhangGuang (Zhangguang) - reteta ta personala de frumusete

Recent, memoria din nou și din nou te duce înapoi la acei ani cand parul gros matasos, o cascadă care curge peste umeri, au fost cel mai mare avantaj.

Ori de câte ori apar, sunteți cu siguranță atenți. La bărbați ochii se aprind, iar femeile au aruncat o privire invidioasă în petrecerea ta.

Și acum sunteți în disperare. Măști speciale, balsamuri, șampoane pentru căderea părului - exact ceea ce ați încercat! Dar fiecare șamponare și pieptănarea ulterioară te face să te trezești la cantitatea de păr pe care o pierzi.

Cu toate acestea, dacă unele mijloace au fost ineficiente, acest lucru nu înseamnă că nu există nicio cale de ieșire din poziția dvs. și nimic nu poate fi ajutat. Poate că pur și simplu nu știu că există medicale Șampon Rezidența Dovadă Șampon Păr marca 101 ZhangGuang (Chzhanguan).

A fost creat în China de Dr. Chzhanguan - într-o țară cu o experiență de o mie de ani în utilizarea plantelor medicinale. Prin urmare, aceasta constă numai din componente naturale naturale extrase din plante folosind o tehnologie specială atentă.

Este o suspensie maro, nu are miros puternic. Nu conține coloranți chimici, arome și iritante care ar putea deteriora structura părului.

Sampon chinezesc pentru creșterea părului 101 ZhangGuang, compoziția:

porii pielii sunt curățate de dopurile sebacee, care împiedică germinarea părului de foliculii de par - astfel încât acționează șampon ca un activator de creștere a părului.

Parul nostru se confruntă permanent cu efectele dăunătoare ale exteriorului. Aceasta și apa slabă de calitate, lumina soarelui și radiațiile naturale. Adăugați în continuare aerul fierbinte al uscătorului de păr și substanțele chimice ale spumelor, șampoanele și lacurile ieftine.

Este clar că părul sănătos și frumos, mai devreme sau mai târziu, nu va rezista la un astfel de efect agresiv. Un șampon chinez 101 poate avertiza totul. Prin urmare, este necesar nu numai pentru problema, dar și pentru părul sănătos. Pentru cel mai bun efect, se recomandă spălarea șamponului la 5-10 minute după aplicare.

Dacă utilizați în mod regulat șampon pentru căderea părului 101 Changuan, atunci:

Chiar dacă ești un om care a fost mult timp împăcat cu chel lui, nimic nu vă împiedică să încercați șampon chinez în acțiune. Imaginați-vă cum oamenii din jurul vostru vor fi surprinși când văd schimbări dramatice pe cap!

Ei bine, dacă ești femeie - chiar mai mult. Tot ce aveți nevoie este să utilizați în mod obișnuit șamponul 101 în loc de cel obișnuit și, după un timp, să puteți:

Perioada de valabilitate 3 ani.

Și va trebui să meargă frecvent la frizer lui - dupa sampon pentru cresterea parului cu bună-credință „face“ treaba lor. Prin urmare, parul va crește mult mai repede decât înainte. Dar nu despre asta visați? Și cu șampon 101 Chzhanguan astfel de vise devine realitate!

Dacă ți-a plăcut articolul, partajați-l cu prietenii:

http://zbm-group.com/sredstva-dlya-rosta-volos/kitayskiy-shampun-dlya-rosta-volos-101-ZhangGuang.html

Șampon 101 medical și de sănătate, 400 ml.

Plata la plată sau transfer bancar în avans

Livrare în Rusia din Novosibirsk. Livrarea în oraș - prin curier. Costul de expediere unificat pentru toți clienții cu o sumă de comandă de la 800 la 1500 ₽ - 249 ₽

Șamponul are un efect terapeutic pronunțat asupra părului și scalpului.

acțiune:

 • activează vitamina și hrănește părul;
 • întărește și trezește activitatea pungilor de rădăcină prin îmbunătățirea microcirculației sângelui;
 • opreste pierderea (chiar si intensiva), activeaza cresterea parului sanatos nou.
Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Ingrediente: apa din surse tibetane ridicate, TEA sulfat lauret, betaina cocamidopropil, citrat de sodiu, dimeticonă, stearat, sare EDTA, acid citric, trimetil amoniu extract de nuci cerneală hidroxipropil, extract de Spirulina, extract de rădăcină chinensis de Cordyceps, suc de ghimbir, extract alpinist multi-înflorit, extract de chineză angelica, extract de usturoi.

Aplicare: aplicați o cantitate mică de șampon pe scalp și păr umed, spumați, masați scalpul și părul timp de 2-3 minute, apoi clătiți bine cu apă curată. Dacă este necesar, repetați procedura.

Se recomandă utilizarea balsamului 101 TM Oumile

Data fabricării și potrivite pentru: a se vedea pe ambalaj.

În proiectarea actualizată a șamponului nu există nicio cutie de hârtie.

Tara de fabricație: China

Samponul a plăcut. Spăla bine orice păr, adaugă strălucire și strălucire. Folosim întreaga familie. Parul devine foarte plăcut la atingere și miroase puritatea naturală. Foarte mulțumit de această achiziție. Mulțumesc!

Șamponul este doar un basm, în realitate restabilește părul, l-am decolorat. După câteva proceduri de folosire a șamponului împreună cu un balsam, părul meu a devenit viu.

Spune-mi dacă este potrivit pentru părul vopsit. Există șampoane care spală vopseaua.

Bună, Anna! Acest șampon este potrivit pentru orice tip de păr, inclusiv vopsite. Șamponul are un efect terapeutic pronunțat asupra părului și scalpului. Pentru a spori acțiunea șamponului, se recomandă utilizarea acestuia cu un balsam, http://www.lizmary.ru/catalog/688

Am citit recenzii și am luat acest șampon. A fost o groază pentru unii, l-am parul confuz este doar groaznic, ca și în cazul în care starcul a construit un cuib pe mine :))))) Ei bine, desigur, nu atât de rău, dar unele patch-uri de păr, eu doar nu a putut pieptene (bine că pieptene un special cumparat în acest magazin - numai ea sa salvat). Trebuie să-mi spun părul și atât de predispus la încurcături. dar șamponul a devenit un catalizator puternic pentru acest lucru. Dar șampon și balsam de usturoi mi-a placut, am sufla chiar și după ce a fost făcută și păstrat la rece (desi parul meu incapatanat nu a reușit mult timp pentru a satisface lor -. Ondulează vreodată jumătate a mea de costuri zi)))))))))

Bună, Anna! Șamponul 101 este un șampon de vindecare, nu facilitează coafura, vindecă părul, reface structura acestuia. Prin urmare, se recomandă utilizarea acestui șampon împreună cu balsam 101. Balsamul mărește efectul de vindecare al șamponului și protejează părul de încurcături. De aceea aveți un astfel de efect. Anna, ai făcut bine să alegi șamponul și balsamul cu extract de usturoi. Aceste remedii sunt profilactice și potrivite pentru utilizarea frecventă.

Bună tuturor Numai ieri am primit șampon și l-am testat în mod natural. Nu vă voi spune despre efectul terapeutic, dar după ce mi-am spălat capul, am dat-o cu un prosop și am adormit fără a mă piepteni dimineața, am așteptat chinul când mi-am dezbrăcat părul. Dar nu frumos pieptănate și păr bine îngrijit și fărâmițat.

Bună Christina! Vă mulțumim pentru feedback! Vă recomandăm să utilizați șamponul cu balsam 101 pentru a consolida și îmbunătăți efectul. Link http://www.lizmary.ru/catalog/688

Scrieți compoziția exactă a șamponului.

Bună ziua, sperăm! Samponul de păr 101 este fabricat folosind o tehnologie specială și include extracte din următoarele plante medicinale: Sophora galbenă (dereza chineză); rădăcină astrogal; piper; pădure rădăcină ulei de șofrășoară; rădăcină de frasin gastrodia mare; cordon de prindere; piersic. La fel ca și balsamul conține în compoziția sa extracte de spirulină, Schisandra, chineză, rădăcină Cordyceps, ghimbir, alpinist, multi-înflorit, angelican de chineză, usturoi și alte plante de medicină chineză.

Vă rugăm să scrieți exact compoziția șamponului.

Bună, Olga! Samponul conține în compoziția sa extracte de spirulină, Schizandra chineză, rădăcină Cordyceps, ghimbir, mulflorum mothfish, angelica chineză, usturoi și alte plante medicinale chinezești.

Acest șampon este cel mai eficient, spre deosebire de cei care fac publicitate! Pentru prima dată i-a fost frică să o folosească din cauza gusturilor de miros și de ortografie din instrucțiunile de șampon! DAR! După aplicarea părului cădea mult mai puțin! Și părul meu a crescut peste 6 luni pe cm 10 (dar fiecare persoană are o creștere diferită a părului!) Întotdeauna folosesc! Într-o săptămână de 3 ori! Deci m-am oprit la acest șampon! Și nu voi schimba)

Mi-a plăcut șamponul, părul după ce devine aer, se potrivește bine. Adevărat, eu folosesc doar o săptămână în timp ce sunt mulțumit. Ce se întâmplă data viitoare va spune. Mulțumesc pentru șampon.

Bună ziua tuturor citiți o recenzie despre acest șampon. Șamponul este foarte eficient în scopul său. după câteva zile, au început să scadă mai puțin, după o săptămână doi fire de păr atunci când piepteau. Părul de sub umeri, scalpul este uleios, iar șamponul face să fie mai greu, de fapt este mai rapid contaminat. În plus, a apărut o mulțime de mătreață. Scalpul este foarte sensibil. Coaforul spune că au devenit mai puternici în oțel și un arici peste tot în capul meu. acest lucru este deja 2 luni de la curs.

Folosesc șampon timp de 2 luni. Sunt încântat. Parul arata grozav! Dar, de asemenea, culoarea a devenit uimitoare! Am parul subtire, parul gri a inceput sa apara, dupa ce a aplicat parul gri devine intunecat. Prietenii mei mi-au ordonat! Toată lumea este surprinsă de culoare!

Aș vrea să știu exact compoziția

Bună, Olga! Conține în compoziția sa extracte de spirulină, Schizandra chineză, rădăcină Cordyceps, ghimbir, mnogotsvetkovogo alpinist, angelica chineză, usturoi și alte plante de medicină chineză.

Șamponul este super! Timp de șase luni părul meu a crescut atât de repede și a devenit mai bine îngrijit.

Șamponul este un miracol. Chiar și fără un balsam, efectul este uimitor, părul devine "viu", ușor de pieptene, stralucește, efectul volumului și arată sănătoasă. Mulțumesc Lizmri!

Acest șampon și balsam este doar cină! După naștere, părul meu a început să cadă în cantități imense! Vreau să spun că l-am folosit de 1,5 ani! Și mă ajută foarte mult, părul meu a devenit mai gros și mai lung.

Vă mulțumim pentru feedback! trebuie să comandați prea!

Avem o costă 900 de ruble, de ce o diferență atât de mare în preț.

Avem livrări directe de la fabrică, livrare optimizată din China și un minim de vânzare cu amănuntul.

lucrări de șampon! De obicei, atunci când spalarea parului scade foarte mult, dar după aceea, șampon de păr literalmente 3, păr volumetric, strălucire, folosiți o mască cu 101! Acesta este doar o mană cerească pentru mine! Îmi place!

Spalat astazi pentru prima data!) Doar super, nu face mai greu, parul este pufos, cad perfect atunci cand uscat! Miroase bine) Să vedem cum merg mai departe lucrurile cu creșterea și încetarea precipitațiilor)

Șamponul este doar o clasă. Am parul rău, iar rezultatul a fost vizibil din prima folosire. Părul este pufos și, în general, ușor de pieptene, înainte de acest șampon am suferit de mătreață și părul meu era ca un prosop. Odată cumpărat în sm. șampon și a fost un coșmar pe păr și pentru a scăpa de coșmarul pe păr timp de o saptamana am cumparat 4 de șampon și nu se potrivește nimic, doar banii cheltuiți aici.si găsit 101 șampon și prin el pentru a restabili parul svoi.I Acum, tot ce am recomanda acest sampon.

Am atât șampon, cât și balsam, nu miroase, dar de dragul părului îl poți ține. Părul a devenit ascultător și a devenit puțin murdar)

Mi-a plăcut foarte mult șamponul de la prima aplicație. Desigur, nu aveam păr mai mult, dar am devenit superba înfățișare. După spălare, aproape nici o nevoie de a face styling, parul ascultător și voluminoase. Recomand mai ales celor care au parul uscat si pufos.

Șampon excelent! Am cumpărat împreună cu balsamul "101 terapeutic și sănătate", chiar funcționează - întărește perfect părul, în plus devin atât de moi și docili! Vă mulțumim pentru machiaj! Cred că nu o voi schimba pentru altul!

Sampon cool, dar unii dintre prietenii mei nu s-au potrivit.

În acest șampon, o mare cantitate de esențe naturale din plante este prima condiție pentru producerea de produse cosmetice naturale. Dar aveți dreptate că din același motiv există riscul ca un remediu natural să nu fie potrivit datorită intoleranței individuale a componentelor șamponului. Dar dacă nu există o astfel de intoleranță, atunci efectul este uimitor! Acest lucru se aplică tuturor mijloacelor de cosmetică naturală.

Sampon excelent. Acest lucru a fost confirmat de prietena mea (pe care i-am comandat și ei) că lucrează aproape imediat. După lungi torturi și experimente pe părul meu (am spălat culoarea de 3 ori, apoi l-am vopsit de două ori), părul meu sa oprit curling (se curgea natural de natură) și a devenit foarte subțire și părea îngrozitor. Încă se toarnă puternic după naștere. Acum am inceput sa cresc din abundenta parul, parul meu a devenit mai puternic, mai gros, a inceput sa se infiltreze, pe care nu l-ai putut distra cu un pieptene) si sa creasca, ceea ce este foarte important.
Vă mulțumim pentru magazinul dvs. minunat.

Sampon foarte bun. niciun cuvânt nu este doar emoție!

Doar un început, încă neînțeles

Excelent, minunat, foarte bine, parul oprit care se încadrează, devin mai groase, mai pur, voluminos, strălucitoare și să crească foarte repede, cu toate că am folosit doar un vis să nu aibă părul meu fără acest sampon, nici o astfel de creștere rapidă (3 luni până la 10 centimetri! ) și volumul a căzut mereu puternic și s-a murdărit rapid, mulțumită.

Șamponul este cu adevărat minunat. Părul sa oprit să cadă. Este mai bine să utilizați șamponul cu balsam de păr 101. Ele vin cu materiale de umplutură diferite. Unii, de exemplu, cu rădăcină de ginseng, nu miros foarte frumos, dar efectul este super.

Sampon foarte bun. După el, chiar și părul nu ar trebui să fie decorat :) Super, o recomand tuturor!

Pot spune cu siguranță: Acest șampon este FĂRĂ sulfat de laurii. Consistența șamponului este imediat evidentă!

Nu ar fi rău dacă au scris cu tot sufletul în descrierea șamponului. și apoi brusc există laurii sulfat de sodiu.

Oameni buni! Acesta este un șampon care funcționează cu adevărat! Îl folosesc timp de o lună, capul meu este folosit timp de 2 zile. Becurile părului de dormit s-au trezit și creșterea lor a fost vizibilă, iar părul în sine a devenit mai gros. Îl folosesc împreună cu balsam 101. Dacă aveți o problemă, încercați, nu veți regreta.

Aici în 2012 ați scris că sulfatul de lauril nu este inclus în sampon.
Dar acum am citit compoziția și văd TEA laureth sulfat în ea. Acesta este același lucru.
Se pare că în comparație cu anul 2012, producătorul a schimbat compoziția?

Bună ziua Într-adevăr, sulfatul de lauree TEA este prezent în compoziția acestui șampon. Acest agent tensioactiv curăță delicat, nu rănește și nu dăunează părului și corpului. TEA lauret sulfat este permisă să utilizeze până la 50% în produsele cosmetice. Obținem șampon terapeutic și de îmbunătățire a sănătății 101 de la același producător, producătorul are dreptul să schimbe compoziția șamponului (de exemplu, pentru a schimba parfumul), dar în același timp toate proprietățile terapeutice și de sănătate sunt păstrate.
Toate cele bune pentru tine!

Spuneți-mi când acest șampon va fi disponibil?

Bună ziua, Oksana! Șamponul se vinde în această săptămână. Așteptăm comanda dvs.

Bună ziua
De ce capul după acest sampon mâncărime și părul cad mai puternic? Am parul lung, tratându-i în mod constant. A spălat de 3 ori cu acest șampon cu balsam și a început să cadă înainte ca asta să nu fie.

Bună ziua, Elvira! Compoziția șamponului include mai mult de 10 extracte din plante în concentrații ridicate. Simptomele pe care le descrieți sunt cel mai probabil legate de intoleranța individuală față de ingredientele din sampon. În cazul agenților terapeutici, din păcate, acest lucru se întâmplă. Vă recomandăm să întrerupeți utilizarea șamponului și să alegeți un alt mijloc de întărire a rădăcinilor părului.

Bine ai venit! Spune-mi, te rog, poti sa folosesti blonde luminoase cu acest sampon si sa continui sa iluminezi? Mi-e teamă că, din cauza abundenței de ierburi, părul nu-și va schimba umbra.

O zi bună, Milena! Șamponul nu schimbă nuanța părului, poate fi folosit fără teamă.

Alo Când va fi disponibilă șamponul?

Bună ziua, Elena! Ne așteptăm la primirea în viitorul apropiat. Vă vom informa despre chitanță suplimentar în secțiunea de știri.

Șamponul trezește foliculii de păr?

Bună, Nastya! Șamponul are un efect terapeutic pronunțat asupra părului și scalpului. Este vitamine active și hrănește părul, întărește rădăcinile prin îmbunătățirea microcirculației sângelui. Se oprește pierderea (chiar și intensivă), activează formarea foliculilor de păr și creșterea părului sănătos nou!

Bună ziua, și în prezența doar a unui șampon care este prezentat în imagine? La urma urmei, 101 tipuri de șampoane. Ar dori să comande cu ceapă.

Bună ziua, Elena! În sortimentul nostru există un singur tip de șampon 101, deoarece acest tip include un complex imens de ingrediente naturale, inclusiv ceapa. Dacă doriți să cumpărați șampon numai cu ceapă, vă recomandăm Șampon de păr TaiYan Onion, http://www.lizmary.ru/catalog/1359

Bună ziua, administrația. Cum pot să comand samponul 101 de la dvs.?

Bună ziua, Valentine! Instrucțiuni detaliate despre modul de plasare a unei comenzi pot fi găsite aici http://www.lizmary.ru/info/zakaz/

Va exista o lotiune pentru caderea parului?

Bună ziua, Tatiana! Vom lua în considerare cererea dvs. În loc de o loțiune, vă recomandăm să utilizați Balsam 101 Medical and Wellness, http://www.lizmary.ru/catalog/688

Mă înscriu în revistă de la Tatiana din 30.06.2014 că șamponul a schimbat mirosul. Pentru ce se face? La urma urmei, imediat există gânduri de fals. Samponul era bun, eficace și mirosea ca niște ierburi (aproape ca și compostul), dar acest miros a vorbit despre prezența ierburilor în compoziție. Și acum mirosul obișnuit, ca multe șampoane. În plus, eticheta de pe flacon este mai puțin clară (comparați cu cea anterioară) și culoarea sa este mai ușoară. Este, de asemenea, alarmant. Nu a fost încă încercat din nou dobândit, deoarece cel precedent nu este pe deplin utilizat.

Bună ziua Larissa! Răspundem la întrebarea dvs. despre șamponul 101. Particularitatea producției de produse cosmetice chinezești este că producătorul nu va indica niciodată compoziția exactă a fondurilor sale, acesta fiind un secret comercial pentru a evita falsurile. Producătorul indică numai acele componente care dau acestui instrument un anumit efect, de exemplu, extractul de măsline este nutriția, restaurarea ginsengului etc. Sau ingrediente naturale care pot provoca alergii. Elementele sigure păstrează secretul. Producătorul are dreptul de a schimba compoziția, dar păstrează toate proprietățile acestui instrument. În ceea ce privește șamponul 101. Anterior, acest șampon a avut un miros deosebit, dar sa remarcat prin efectul său puternic de vindecare. Acum, producătorul a îmbunătățit compoziția adăugând parfumuri aromatice, dar, în timp ce păstrează toate proprietățile vindecătoare! Cumparam acest sampon in aceeasi fabrica, cu toate documentele necesare. Nu am schimbat producătorul, nu este fals. A schimbat mirosul de șampon la inițiativa producătorului, cu proprietățile șamponului suferit.

Acest șampon va salva capetele divizate?

Bună, Anna! Da, desigur. Șamponul are un efect terapeutic pronunțat asupra părului și scalpului. Activa vitaminează și hrănește părul, este eficient în lupta împotriva capetelor divizate. Șampon de păr TaiYan Sweet Pepper poate ajuta, de asemenea. Șamponul restabilește structura părului fragil, vopsit și deteriorat cu vârfuri uscate. Pentru a îmbunătăți și consolida efectul, vă recomandăm să utilizați șampon cu balsam. http://www.lizmary.ru/catalog/1363

Bine ai venit! De ce miroase samponul? Înainte de asta, au luat-o - mirosea ca ierburi, brusc, dar mi-a plăcut... acum, din anumite motive, miroase parfum. Care este motivul?

Bună ziua, Tatiana! Obținem șampon terapeutic și de îmbunătățire a sănătății 101 de la același producător, producătorul are dreptul să schimbe compoziția șamponului (de exemplu, pentru a schimba parfumul), dar în același timp toate proprietățile terapeutice și de sănătate sunt păstrate.

Bună ziua, am folosit deja o sticlă de șampon, părul meu cade ca și mai înainte. Acest șampon nu numai că mă potrivește? La urma urmei, nu există o astfel de recenzie. Îmi place șamponul, dar nu a rezolvat problema pierderii părului în mine, îmi pare rău. Utilizat împreună cu balsam.

Bună, Marina! Șamponul este foarte eficient în tratarea căderii părului. În cazul în care utilizarea de șampon pierderea parului a crescut, acest lucru se datorează faptului că substanțele active ale samponului restabilește becuri bolnave, și bulbii morți sunt spălate. Încercați să continuați tratamentul, probabil că utilizarea mai multă a pierderii părului se va opri.

Prompt, și acest șampon poate fi utilizat în mod continuu sau numai în scopuri medicale pentru câteva luni?

http://lizmari.ru/catalog/lechebnyy-ukhod-za-volosami169/shampun-101-lechebno-ozdorovitelnyy-400-ml687/

Șampon Oumile 101 pentru chelie cu ginseng, 400 ml.

Mijloacele din această serie sunt concepute pentru prevenirea și combaterea cheiliei. Șampoanele 101 întăresc în mod eficient foliculii de păr și hrănesc părul de-a lungul întregii sale lungimi. În timpul aplicării șamponului, circulația sângelui în scalp și reînnoirea părului este activată, nivelul de grăsime excretată este reglat.

Ingrediente: Ginseng, Highlander Multicolor, Tian Chi, Sesam negru și numeroase extrase din ierburi chinezești.

Mod de aplicare: Aplicați cantitatea necesară de produs pe părul umed. Într-o mișcare circulară pentru a face un masaj ușor timp de 3-5 minute, astfel încât ingredientele active să pătrundă în rădăcini. Apoi clătiți bine cu apă. Efectul aplicației este vizibil după o săptămână de utilizare obișnuită.

http://svost.ru/products/oumile-101-zhenshen/