logo

Ziua a douăzeci și patra lună: Tunsul, colorarea și stilul părului

În această zi este bine să o cheltuiți singur cu tine și gândurile tale, să fii atent la sentimentele și sentimentele tale. Dragoste-te, radiați un pozitiv! La urma urmei, tot ceea ce dai astăzi lumii se va întoarce la tine în dublul sumei!

tunsoare

Este mai bine să anulați călătoria la coafor, probleme de sănătate sunt posibile. Ziua nu este favorabilă pentru o tunsoare, deoarece, împreună cu părul, puteți pierde vitalitatea și energia.

culoare

Nu este recomandabil să se schimbe culoarea părului și să se utilizeze orice coloranți, poate afecta negativ relațiile cu ceilalți.

coafura

Limitați contactul părului cu lumea, încercați să purtați un fel de coafură, deoarece energiile cosmosului în această zi pot fi negative.

http://www.life-moon.pp.ru/moon-days/25/hair/

25 de zile lunare - tăiere păr, coafură, colorare

Coafura - Tunsul este nedorit: ameninta sanatatea fizica si mentala. Astăzi, luna în scădere - pe o lună în scădere, puteți obține o tunsoare pentru cei care vor să-și păstreze parul mai lung, deoarece părul va crește mai lent.

Colorarea părului - colorarea este nedorită: pot apărea conflicte cu ceilalți.

Ce trebuie sa faceti cu parul - incercati sa petreceti intreaga zi intr-o coafura pentru a elimina impactul negativ din exterior. Ziua de reflecție și reflecție. Nu trebuie să te grăbești oriunde, nimic nu ar trebui făcut cu o lovitură. Astăzi trebuie să arătați dragostea, tactul și înțelegerea maximă în ceea ce privește. Simți-te responsabil pentru tine, îți doresc toate cele bune. Relaxați-vă, încetați să vă pretindeți, uitați de severitatea adresei. Iubirea de sine trebuie sa fie neconditionata. Simțiți-vă și imaginați-vă ca pe un dispozitiv care îl radiază. Părul dvs. va începe să-l difuzeze în spațiu, iar în schimb vă va trimite energia păcii, sănătății și fericirii.

http://www.astromeridian.ru/goroskop/25_lunnyiy_den_strijka_volos_pricheska_okraska.html

Zile favorabile pentru tunsori în martie 2019

Conceput să schimbe imaginea, dar nu știu de unde să încep? Să întrebăm stelele! Nu cele care sunt la televizor și Instagram, ci cele care determină bunăstarea, starea de spirit și activitatea noastră. Înainte de a decide cu privire la o tunsoare și de colorare a părului, a verifica calendarul lunar, care spune cele mai de succes zile pentru tunsori în martie 2019.

Coafura noua, tuns parul proaspat, ingrijirea parului - ingrijirea femeilor preferate. Nu este atât de ușor să se hotărască o schimbare de coafură, de aceea atât bărbații cât și femeile planifică o vizită în salonul de înfrumusețare: se uită la reviste elegante, sunt interesate de tendințele actuale. Și, desigur, cei mai competenți, nu uitați să vă uitați la calendarul lunar al tunsorilor, deoarece poziția corpului ceresc prezice cât de succes va fi tunsoarea și cum va afecta starea părului dumneavoastră. Dacă intenționați o excursie la stilist, va fi util să știți când este mai bine să aveți o tunsoare, să alcătuiți, să schimbați o imagine, pe baza tabelului fazelor lunare. În funcție de locația lunii în calendar, tăierea părului în martie 2019 poate avea atât efecte benefice, cât și efecte adverse asupra soartei.

Decuparea părului - sfaturile principale înainte de a merge la coafor

Nu poți să ai încredere în părul tău pentru nimeni. Trebuie reținut că persoana care te taie, îți schimbă biofieldul. Prin urmare, când veniți la coafor, alegeți un maestru energic și vesel, atunci viața ta după tuns se va schimba spre bine. Cu cât este mai mare o coafură, cu atât mai puternică este influența asupra vieții tale. Dacă sunteți o persoană independentă, sunteți obișnuiți să vă rezolvați propriile probleme și nu vă place când ceva vă împiedică să-l desfășurați, alegeți un maestru de vârstă sau mai mic. Când ești ghinionist din cauza unui motiv de neînțeles, este logic să alegi un maestru foarte vechi și bine cunoscut, chiar dacă coafura făcută de el te va costa foarte mult. Dar după ce ați vizitat un coafor, viata ta se va schimba dramatic. Și dacă încă calculați în mod corect timpul vizitei, nu este doar o schimbare, ci o îmbunătățire.

în al doilea rând:

Cel mai bine este să nu vă tăiați părul. Chiar dacă știți bine coafura, nu trebuie să neglijați acest semn. Rădăcinile acestei "superstiții" se află într-o problemă foarte importantă: este foarte dificil pentru o persoană să se vindece. Oricine știe cel mai puternic psihic. Oricât de puternic și de puternic ar fi un om, este foarte dificil pentru el să-și corecteze deformările propriului bio-câmp, de vreme ce le redenește cu o astfel de energie deformată.

Se consideră că este mai bine dacă sunteți tăiați de o persoană de același sex ca și dumneavoastră. Faptul este că o mulțime de rețete de vrăji vrăjitoare sunt legate de păr, dar problema nu este numai în pură vrăjitorie.

În timpul tunsoarei, schimbați bioelementele eterice, astrale și mentale și, ca urmare a acestui fapt, cedăm cu ușurință influenței altcuiva. Prin urmare, dacă vă place stăpânul de sex diferit cu dvs., poate duce la probleme în viața dvs. personală. Nu e de mirare că poveștile lui Samson despre biblie au fost distruse de o femeie care și-a tăiat părul. Același semn este valabil și pentru femei, ci doar despre coaforii de sex masculin.

după tăierea părului în apă nu arunca. Urmăriți-l cu atenție la coafor, apoi până la vârsta înaintată, păstrați-vă părul luxuriant și sănătos.

daca doriti ca parul sa creasca mai repede dupa forfecare, ar trebui sa va faceti parul in timpul lunii pline. Dacă doriți ca părul să-și schimbe puțin proprietățile - de exemplu, nu sunteți mulțumit că sunt confuzi, neascultători - ar trebui să mergeți la coafor pe o lună în creștere. Dar amintiți-vă că, după o astfel de tunsoare, părul va crește foarte mult înapoi. Pe o lună în scădere, este, de asemenea, bine să aveți o tunsoare, dacă doriți să întăriți rădăcinile părului și să întârziați pierderea lor rapidă.

părul nu poate fi tăiat pe așa-numitele zile lunare satanice (9, 15, 23 și 29 de zile, conform calendarului lunar), precum și în zilele eclipsei solare și lunare. După astfel de proceduri, vă puteți îmbolnăvi sau, așa cum au spus în vechime, "tăiați memoria și mintea".

Zile periculoase pentru tunsori - caracteristicile zilelor săptămânii

Modul în care viața ta se va schimba după coafura va arăta ziua săptămânii când ai vizitat coaforul.

Lunea este o zi bună pentru o tunsoare. În acest moment, puteți scăpa de un număr mare de emoții negative și de probleme nerezolvate care s-au acumulat în viață. Ziua este favorabilă pentru colorarea părului.

Marți, este mai bine să mergeți la coafor dacă nu aveți o forță fizică sau voința de a rezolva o problemă importantă, dacă vă lipsiți de activitate sau dacă torturați monotonia vieții.

Miercuri, este bine să obțineți o tunsoare pentru a afla ceva nou sau interesant, pentru a vă întâlni cu noi prieteni sau pentru a atrage pe cei vechi, pentru a crește numărul călătoriilor, mișcărilor și comunicării în viață.

Joia promovează schimbări în relațiile cu ceilalți, contribuie la popularitatea unei persoane, crescând norocul și bunăstarea sa.

Vineri este o zi de frumusețe. Când vizitați un coafor în această zi a săptămânii, nu vă schimbați doar coafura, vă schimbați aspectul. Prin urmare, dacă sunteți mulțumit de modul în care vă uitați în această zi a săptămânii, este mai bine să nu vă tăiați părul. Dacă doriți să faceți mai frumoase - vizitați coaforul vineri, când soarele se duce la Capricorn (24 decembrie - 22 ianuarie) sau Taur (22 aprilie - 21 mai).

Sâmbăta este o zi bună pentru o tunsoare. Părul în această zi se vindecă și, în același timp, vă îndepărtați de datoriile karmice și de păcatele de felul vostru.

Duminică, este mai bine să nu tăiați părul - vă puteți ucide propria soartă sau noroc. Această zi este bună numai pentru perdanții cronici - poate că soarta va avea milă și după o astfel de procedură se va schimba spre bine. Dar nimeni nu poate oferi garanții.

Coafuri calendar lunar

1 martie, vineri, a 24-a zi lunară (până la 5:08, mai târziu să fie ghidat de a 25-a zi lunară), Luna în Capricorn.

Astăzi nu este o zi bună pentru o tunsoare, dar este foarte favorabilă pentru orice procedură medicală, pentru masajul capului și spălarea cu pâine sau gălbenuș de ou, pentru a alimenta măști pe bază de piure de legume și fructe. Culorile, atât cele secundare cât și cele primare, vor avea succes, dar nu ar trebui să folosiți nuanțe nenaturale și coloranți excesiv de intenți.

2 martie, sâmbătă, a 25-a zi lunară (până la 5:54, orientați-vă mai târziu în a 26-a zi lunară), Luna în Vărsător.

De asemenea, această zi nu este potrivită pentru tăiere, dar puteți realiza o colorare, efectuați o procedură de întărire a rădăcinilor, masaj al capului și auriculelor, aplicați o mască de regenerare pe bază de lut alb și clătiți părul cu un decoct de ierburi de munte.

3 martie, duminică, a 26-a zi lunară (până la 6:31, orientați-vă mai târziu în a 27-a zi lunară), Luna în Vărsător.

În cea de-a 26-a zi lunară, care se încadrează pe 2 martie, nu se recomandă obținerea unei tunsoare până la ora 22:05; colorarea va fi bună, efectul optim va fi dat de hrănirea, întărirea și restaurarea măștilor. După ora 22:05, sâmbăta și duminica, înainte de 6:31, nu este necesară efectuarea oricărei proceduri de tratament - nu va avea sens din partea lor, dar tăierea și vopsirea nu sunt interzise.

4 martie, luni, a 27-a zi lunară (până la 6:59, mai târziu să fie ghidat în a 28-a zi lunară), Luna în Vărsător.

Este o zi bună pentru coafuri și colorare, puteți experimenta forma și culoarea, faceți acea coafură, care, după cum credeți, reflectă foarte bine lumea interioară și starea dvs. psihologică. În salon, puteți încerca unele proceduri inovatoare, dar măștile de acasă, ambalajele și beneficiile de clătire nu vor aduce.

5 martie, marți, a 28-a zi lunară (până la 7:22, orientați-vă mai târziu în a 29-a zi lunară), Luna în Pesti.

Astăzi este o zi minunată pentru o tunsoare - vă va oferi inspirație, vă va scuti de orice experiență, vă veți ajuta cu ochi proaspeți pentru a vă uita la situația care vă deranjează și a găsi o cale de ieșire din ea. Nu este interzisă colorarea, dar este mai bine să nu folosiți coloranți necunoscuți - este posibilă o reacție alergică. Procedurile de acasă și salon vor fi absolut inutile.

6 martie, miercuri, a 29-a zi lunară până la 7:41, a 30-a zi lunară (până la ora 19:04, orientați-vă mai târziu în prima zi lunară), Luna Nouă, Luna în Pesti.

Ziua profund nefavorabilă pentru procedeele de tăiere, vopsire, acasă și salon. Singurul lucru pe care trebuie să-l facem este să clătiți părul cu un decoct de urzică, sunătoare, celandină sau apă infuzată cu argint.

7 martie, joi, prima zi lunară (până la 7:58, mai târziu să fie ghidat de a doua zi lunară), Luna în Berbec.

Această zi nu este de asemenea potrivită pentru manipularea părului. Și numai dacă aveți sfaturi extrem de importante, atunci merită să puneți pe acestea un agent terapeutic și regenerant achiziționat.

8 martie, vineri, a doua zi lunară (până la 8:13, orientați-vă mai târziu în a treia zi lunară), Luna în Berbec.

Și, din nou, o zi nefavorabilă pentru tunsori, vopsire, salon și proceduri la domiciliu, în plus, merită să nu mai folosiți dispozitive pentru un stil fierbinte și unelte de fixare rigide. Dar puteți privi prin revistele de coafură sau puteți căuta pe site-urile tematice și decideți ce doriți să vedeți pe cap, găsiți un timp potrivit pentru a vizita salonul, potrivit pentru calendarul lunar, apelați acolo și faceți o întâlnire cu comandantul.

9 martie, sâmbătă, a treia zi lunară (până la 8:28, mai târziu să fie ghidat în a patra zi lunară), Luna în Berbec.

Astăzi este de asemenea mai bine să se abțină de la tăiere, vopsire, salon și proceduri la domiciliu, folosind un uscător de păr, stiller, produse de coafat pe bază de alcool, fire de păr ascuțite și capuri decorative bine fixate.

10 martie, duminică, a patra zi lunară (până la 8:44, mai târziu să fie ghidat în a 5-a zi lunară), Luna în Taur.

Această zi nu este, de asemenea, potrivită pentru stilul fierbinte și pentru orice alte manipulări de coafură și în special pentru utilizarea compozițiilor "rețetelor bunicii", concepute pentru îngrijirea părului.

A doua decadă a lunii martie

11 martie, luni, a 5-a zi lunară (până la 9:01, ghidat mai târziu în a 6-a zi lunară), Luna în Taur.

O zi excelentă pentru o tunsoare clasică - nu numai că se va dovedi extraordinară, dar și la nivelul metafizic, va atrage fluxuri financiare suplimentare pentru tine, te va întări în unele dintre principiile și convingerile tale, vei contribui la îmbunătățirea relațiilor cu rudele. Colorarea nu este interzisă, dar este mai bine să nu se schimbe brusc culoarea obișnuită. Orice tratament la domiciliu va fi foarte eficient.

12 martie, marți, a 6-a zi lunară (până la 9:23, orientați-vă mai târziu în a 7-a zi lunară), Luna în Gemeni.

Și din nou, o zi frumoasă pentru a vizita salonul. O tunsoare vă va oferi câteva gânduri despre cât de repede și fără riscuri pentru a vă îmbunătăți situația financiară, aceasta va ajuta la rezolvarea unor probleme financiare sau comerciale dificile. Nu este interzisă colorarea, puteți face o clarificare ușoară, dar merită să renunțați la utilizarea nuanțelor nenaturale. Toate tratamentele la domiciliu vor da rezultate excelente.

13 martie, miercuri, a 7-a zi lunară (până la 9:49, mai târziu să fie ghidat în a 8-a zi lunară), Luna în Gemeni.

În cea de-a 7-a zi lunară, care se încadrează pe 12 martie, înainte de ora 18:47, puteți face o tunsoare clasică, colorați în tonuri naturale, tratați părul sau aplicați o mască pentru a întări rădăcinile. După ora 18:47 miercuri și până la ora 9:49 miercuri, tăierea și colorarea nu sunt interzise, ​​deși ar trebui să vă abțineți de la experimentele creative - puteți ușor să o exagerați și nu veți arăta atrăgătoare, ci amuzantă; procedurile interne nu vor aduce beneficii.

14 martie, joi, a 8-a zi lunară (până la 10:25, orientați-vă mai târziu în a 9-a zi lunară), trimestrul I, Luna în Gemeni.

O tunsoare făcută în a 8-a zi lunară, care se încadrează pe 13 martie, nu numai că vă înfrumusețează, ci vă reînnoiește energia, vă ajută să scapi de negativul acumulat, vă va încărca cu optimism și vă va ridica starea de spirit multă vreme; colorarea va fi de succes, puteți juca cu culori, puteți face culori multicolore utilizând tonuri strălucitoare, dar procedurile de acasă vor fi complet inutile. Imediat pe data de 14, toată ziua, merită să renunțați la orice manipulare a coafurii.

15 martie, vineri, a noua zi lunară (până la 11:11, orientați-vă mai târziu în a 10-a zi lunară), Luna în Rac.

Ziua profund nefavorabilă pentru o tunsoare - este plină de dependență nesănătoasă de oameni și de împrejurări, de dispoziții frecvente decadente, de lipsa de încredere în abilitățile și capacitățile lor. De asemenea, este recomandat să se abțină de la procedurile de colorare și de la domiciliu.

16 martie, sâmbătă, a 10-a zi lunară (până la 12:12, orientați-vă mai târziu în a 11-a zi lunară), Luna în Cancer.

Astăzi merită să obțineți o tunsoare numai dacă ați purtat păr lung pentru o lungă perioadă de timp, iar acum ați decis un "arici" ultra-scurt; Apropo, acest proces va deschide în tine unele abilități latente, activează rezervele ascunse ale intelectului și ale organismului în ansamblu. Colorarea nu este interzisă, dar este mai bine să se utilizeze coloranți blând. Din procedurile de la domiciliu, cea mai eficientă este vindecarea, întărirea și restaurarea măștilor bazate pe alge.

17 martie, duminică, a 11-a zi lunară (până la 13:26, orientați-vă mai târziu în a 12-a zi lunară), Luna în Leu.

În cea de-a 11-a zi lunară, care se încadrează în data de 16 martie și de la 17 la 3:56, puteți obține o tunsoare, ca și în ziua precedentă, numai dacă scapați de părul lung și faceți o coafură foarte scurtă; colorarea nu este interzisă, dar dacă aveți probleme cu scalpul, este mai bine să o amânați într-un alt moment; O mască de întărire din argilă albastră este recomandată acasă. Imediat pe data de 17, de la 3:56 la 13:26, tunsoarea se va dovedi foarte mare, iar la nivelul metafizic va atrage o plimbare puternică de inspirație și adorare a celor din jurul vostru, va ridica în mod repetat stima de sine, vă va împinge spre unele acțiuni îndrăznețe; Poți să faci o coafură creativă și o colorare fantezie; Din procedurile de la domiciliu, masca de vitamine va fi cea mai benefică.

18 martie, luni, a 12-a zi lunară (până la 14:50, orientați-vă mai târziu în a 13-a zi lunară), Luna în Leu.

O zi grozavă pentru o tunsoare - cu siguranță vă va decora și, la nivel metafizic, vă va atrage bani și vă va afecta în mod pozitiv viața personală, de exemplu, dacă sunteți liber, vă va ajuta să vă întâlniți sufletul pereche. Pentru colorarea primară, se recomandă utilizarea tonurilor de aur, roșiatic, grâu sau combinația lor armonioasă folosind tehnica sombre. Sculptatul va fi unul bun. La domiciliu se recomandă o mască de miere.

19 martie, marți, a 13-a zi lunară (până la 16:18, orientați-vă mai târziu în cea de-a 14-a zi lunară), Luna în Fecioară.

În cea de-a 13-a zi lunară, care se încadrează în data de 18 martie și de la 19 la 4:40, puteți face o tunsoare retro luxoasă, cu o buclă, vopsirea într-o schemă de culori auriu roșcat, o mască de suc de citrice cu adaos de miere. Direct de marți (după ora 4:40) nu ar trebui să experimentați, vopsirea este recomandată în tonuri naturale liniștitoare, tunsul este clasic sau cel pe care l-ați purtat de foarte mult timp; Toate procedurile la domiciliu vor avea un mare succes și vor da rezultate excelente.

20 martie, miercuri, a 14-a zi lunară (până la 17:49, orientați-vă mai târziu în a 15-a zi lunară), Luna în Fecioară.

O zi minunată pentru o tunsoare - va afecta favorabil starea de sănătate a părului, vă va atrage beneficii materiale suplimentare, vă va întări autoritatea în unele comunități importante pentru dvs. Colorarea va fi, de asemenea, de succes. Orice proceduri la domiciliu vor fi extrem de eficiente.

A treia decadă a lunii martie

21 martie, joi, a 15-a zi lunară (până la 19:18, mai târziu să fie ghidat de a 16-a zi lunară), Luna Plina, Luna în Balanță.

Ziua profund nefavorabilă pentru procedeele de tăiere, vopsire, acasă și salon.

22 martie, vineri, a 16-a zi lunară (până la 20:46, orientați-vă mai târziu în a 17-a zi lunară), Luna în Balanță.

În cea de-a 16-a zi lunară, care se încadrează pe 21 martie, merită să renunțăm la orice proceduri de coafură. Imediat pe 22, o tunsoare va avea un mare succes, vă va da armonie interioară și echilibru emoțional, vă va ajuta să vă opriți de îngrijorare și să aveți orice îndoială; cu toate acestea, se recomandă să se abțină de la asimetrie; în cazul colorării, este de dorit să se evite colorația multicoloră și contrastele ascuțite; procedurile interne nu vor aduce beneficii.

23 martie, sâmbătă, a 17-a zi lunară (până la 22:11, orientați-vă mai târziu în a 18-a zi lunară), Luna în Scorpion.

În cea de-a 17-a zi lunară, care se încadrează pe 22 martie, tunsoarea și colorarea vor avea succes și vor aduce emoții vii, impresii noi și câteva plăceri în viața ta. Imediat pe 23, trebuie să vă abțineți de la orice manipulare a coafurii, mai ales dacă întotdeauna reacționați foarte dureros la rezultate negative.

24 martie, duminică, a 18-a zi lunară (până la 23:34, orientați-vă mai târziu în a 19-a zi lunară), Luna în Scorpion.

Astăzi ar trebui să mergeți la coafor doar dacă nu aveți probleme cu sistemul nervos, altfel ele se vor înrăutăți și vor cauza multe probleme. Procedurile de la domiciliu vor fi complet inutile.

25 martie, luni, a 19-a zi lunară, Luna în Sagetator.

O zi extrem de nefavorabilă pentru orice fel de manipulare a părului. Lăsați-i în pace, dacă este posibil, să nu apară în locuri cu concentrații mari de străini fără frișcă, nu lăsați pe nimeni să vă atingă părul.

26 martie, marți, ziua a 19-a lună continuă (până la ora 0:51, orientați-vă mai târziu în a 20-a zi lunară), Luna în Sagetator.

În cea de-a 51-a zi rămasă din ziua 19 a lunii, este mai bine să nu faceți nimic cu părul, chiar pieptănarea nu este recomandată.

27 martie, miercuri, ziua a 20-a lună (până la 2:02, orientați-vă mai târziu în a 21-a zi lunară), Luna în Capricorn.

O zi minunată pentru o tunsoare - vă va acoperi cu optimism și entuziasm, va avea un efect benefic asupra abilităților dvs. intelectuale, vă va atrage idei cu privire la viitoarele călătorii. Puteți avea încredere în instinct, experimentând cu formă și culoare. O mască hrănitoare bazată pe componente grase este recomandată la domiciliu.

28 martie, joi, a 21-a zi lunară (până la 3:03, orientați-vă mai târziu în a 22-a zi lunară), al patrulea trimestru, Luna în Capricorn.

În cea de-a 21-a zi lunară, care se încadrează pe 27 martie, înainte de 17:07, poți să faci o coafură creativă sau sportivă îndrăgită, o colorare fantezistă, cauterizare, laminare sau ecranare a părului, la domiciliu, o mască pe bază de lactate va da un efect bun. După 17:07, pe 27, nu se recomandă o tunsoare, dar colorarea va avea succes și foarte eficient: o mască nutritivă, vindecătoare, regeneratoare și de întărire, un masaj al capului de acupunctura, o învelitoare caldă cu bulion de ovăz. Direct pe 28 martie, toată ziua este mai bine să se abțină de la procedurile de coafură.

29 martie, vineri, a 22-a zi lunară (până la 3:53, orientați-vă mai târziu în a 23-a zi lunară), Luna în Capricorn.

Cea de-a 22-a zi lunară, care se încadrează pe 28 martie, este un moment nefavorabil pentru procedurile de tăiere, vopsire, acasă și salon. Imediat pe 29 de la 00:00 la 3:53 puteți face o colorare, tratați părul sau aplicați o mască de întărire.

30 martie, sâmbătă, a 23-a zi lunară (până la 4:33, orientați-vă mai târziu în a 24-a zi lunară), Luna în Vărsător.

Ziua profund nefavorabilă pentru o tunsoare - este plină de probleme grave de sănătate, pierderi financiare, probleme în sfera afacerilor. Colorarea dăunează părului foarte mult, iar procedurile la domiciliu vor da un rezultat diametral opus.

31 martie, duminică, a 24-a zi lunară (până la 5:04, orientați-vă mai târziu în a 25-a zi lunară), Luna în Vărsător.

O zi grozavă pentru o tunsoare - activează multe din talentele tale, te va împinge să creezi ceva cu adevărat unic, va reflecta perfect pe sociabilitatea ta și pe abilitatea ta de a lucra colectiv. Nu este interzisă colorarea, dar nu ar trebui să încercați noi vopsele - probabilitatea unei reacții alergice este ridicată; din același motiv, să nu se testeze șampoane și balsamuri necunoscute. Procedurile de acasă vor fi absolut inutile, dar salonul inovator va avea un efect bun asupra părului.

http://scandal-journal.com/blagopriyatnye-dni-dlya-strizhki-volos-v-marte-2019-goda-3.html

Zile favorabile pentru tunsori în mai 2019

Satelitul misterios al Pământului a fost întotdeauna alarmant și admirat de oameni. Treptat, ei au observat cum natura se schimbă sub influența acestui corp ceresc: ebbs și fluxuri, comportamentul animalelor, creșterea plantelor. Acest lucru a ajutat la trasarea unei paralele cu schimbările în propriul corp și mai ales starea părului. Vă sugerăm să vă familiarizați cu calendarul lunar al tunsorilor pentru mai 2019, să aflați zilele cele mai favorabile și datele greșite pentru a merge la salon. Nu toate grupurile etnice au avut ideile lor despre horoscop, dar toată lumea a adus un omagiu în mituri la lumina de noapte.

Luna afectează toată viața de pe pământ, inclusiv frumusețea feminină

Rezistența părului

În cele mai vechi timpuri, părul multor oameni era o parte sacră a naturii feminine. Ele erau ascunse, acoperite, distrase de decorații strălucitoare, împletite în panglici de diferite sensuri. A existat o opinie, sau mai degrabă chiar convingerea că buclele dețin puterea în sine, în primul rând se referă la fete. Unele triburi au considerat de asemenea războinici de sex masculin.

Care este motivul

Această idee a fost adesea justificată de mitologia mitului solar (credințe despre originea și influența Soarelui). A existat o paralelă directă între raze și păr, ceea ce indică legătura dintre panglici și conștiința spiritului uman. Acest lucru explică influența mentală a femeilor asupra comunității: starea emoțională și dezvoltarea morală a familiei și, prin urmare, a oamenilor depind de viziunea lor asupra lumii.

Ghidat de recomandările calendarului lunar, puteți stabili o zi bună pentru tunsori

Cum strămoșii noștri au avut grijă de păr

Slavii credeau că împletiturile la femei și barba bărbaților sunt o manifestare clară a sănătății și a fertilității. Fata căsătorită a început să împletească 2 împletituri, în loc de una de fată. Aceasta a simbolizat "hrănirea" cu energia soțului ei și cu pregătirea de a da naștere unui copil. A existat chiar și o convingere că o femeie căsătorită care împletește din nou o panglică aduce probleme soțului ei. Multe națiuni își taie complet părul când stilul lor de viață se schimbă. La fel și evreii ortodocși când se căsătorește până în prezent, așa că au făcut-o cu băieții după ce au fost inițiați în triburile indiene.

În cele mai vechi timpuri, femeile căsătorite au împletit două panglici

Părul era gros și puternic, se spălau cu decoct de urzică și tei. Pentru a hrăni rădăcinile, uns cu ulei vegetal sau gălbenuș de ouă de pui. Și, cel mai important, au crezut ferm că viața umană este inseparabilă de ritmurile naturii. Prin urmare, atunci când capetele au fost tăiate (de exemplu, în timpul bolii) sau pentru prima dată când copilul a fost tăiat (pentru părul mai gros), poziția lunii în cer a fost monitorizată.

Modul în care luna afectează părul și unghiile

Femeile au observat mult timp că starea lor emoțională depinde nu numai de ciclul personal, ci și de cel lunar (și de cele mai multe ori coincid). Nu e de mirare că fetele care au început prima menstruație au spus că s-au dus la lună. Și destul de neobișnuit este faptul că ambele cicluri de mai sus durează 28 de zile. În această perioadă, întreaga idee are loc în ceruri, de la naștere la moarte.

Multe religii antice au asociat misterele lunare cu magia feminină, deoarece au considerat vedeta de noapte ca patronă a principiului matern. Ritualurile de înfăptuire sunt de obicei efectuate în luna plină, crezând că oracolul de noapte va dezvălui secretele viitorului când este mai puternic.

Medicina chineză a constatat de mult că în timpul lunii în creștere și plină activitatea glandelor sebacee este mai mare. Prin urmare, după forfecare în aceste perioade, părul va primi imediat mai mulți nutrienți, ceea ce va duce la o creștere rapidă și la un aspect mai sănătos. Oamenii de știință din Statele Unite au studiat și au confirmat cu date statistice influența lunii asupra stării mentale a oamenilor. Datele lor au confirmat că manifestările de kleptomanie, depresie, psihoză, atacuri de agresiune și pyromania sunt exacerbate în timpul lunii pline.

Frumosul păr bine îngrijit este un indicator al sănătății și stării emoționale a unei persoane.

Când este mai bine să vă tăiați unghiile

Rar oamenii se gândesc la ce zile este mai bine să-și taie unghiile, citind această procedură igienică elementară. Dar ele indică, de asemenea, sănătatea umană sau semnalarea bolilor. Deci, ele au efectul opus. Cu toate acestea, ar fi prea dureros și nesigur să așteptați o zi lunară favorabilă pentru a scăpa de unghiile crescute, în special pentru cei care lucrează la locuri de muncă fizice grele care necesită manipulare activă a mâinilor.

Calendarul lunar vă va spune când să vă tăiați unghiile.

În funcție de ziua săptămânii, puteți ajusta starea dvs. de energie cu o manichiură obișnuită:

 1. Luni. Ziua în care puteți opri comunicarea cu nemulțumirile și problemele din trecut. Acest lucru poate ajuta la tăierea unghiilor.
 2. Marți. Perioada, revitalizarea energiei militare militare. Înainte de "campania împotriva inamicului" (prezentarea conceptului, încheierea unui contract), merită tăiat unghiile, în plus promite și profitul monetar.
 3. Miercuri. Îngrijirea degetelor poate îmbunătăți imunitatea, este de dorit să vizitați un masaj al mâinilor.
 4. Joi. O zi sub auspiciile lui Jupiter, toți cei care nu au legături utile sau doar prieteni ar trebui să scape de unghii.
 5. Vineri. Ziua femeii din săptămână sub auspiciile lui Venus. Orice manipulări cu apariția pentru jumătatea frumoasă a umanității sunt utile, dar pentru bărbați este mai bine să se abțină de la a face acest lucru.
 6. Sâmbătă. Ziua Memoriei datoria spirituală și morală. Cuiele de coafura pot ajuta in viitorul apropiat sa trateze situatiile care au condus la acestea si sa spuna la revedere la revedere.
 7. Învierea. Recunoștința timpului și acumularea de energie, scapă de unghii este nedorită.

Și când - părul?

Puteți afla mai multe despre influența satelitului Pământ în mai 2019, de la o masă cu date și o listă de recomandări pentru îngrijirea buclelor în funcție de calendarul lunar.

http://ladycharm.net/2019/03/blagopriyatnye-dni-dlya-strizhki-volos-v-mae-2019/

Calendar lunar de tunsoare pentru martie 2019 »

În primăvara anului doriți să vă luați la revedere la frigul de iarnă, schimbarea coafurii va fi relevantă. În calendarul lunar, tunsoarea pentru luna martie este ziua în care noua potrivire va fi potrivită și momentul în care este mai bine să aveți grijă de bucle.

Îndepărtați părul cel mai bine în zilele în care luna oferă spațiu o energie favorabilă. Experții site-ului recomandă să se țină seama de înțelepciunea populară, astfel încât, după tăierea buclelor, norocul nu se îndepărtează. Alegeți cele mai bune zile pentru a merge la stilist pentru a arăta întotdeauna frumos și stați într-o stare bună.

1 martie: Luna într-o poziție slabă este în constelația Capricorn. Aceste zile vor fi nefericite pentru o tunsoare din cauza probabilității de a strica buclele slăbite. Astrologii recomandă îngrijirea scalpului pentru a întări foliculii de păr și a preveni căderea părului.

3 martie 4: Luna în Vărsător. Aceste zile, o nouă tunsoare va face părul mai ușor și mai obraznic. Tunsul trebuie efectuat de cei care au bucle groase și groase. Decuparea vârfurilor părului îi va proteja de secțiune. Proprietarii de coafuri subțiri și fragile de bucle în aceste zile ar trebui înlocuite cu proceduri de îngrijire în salon.

5, 6 și 7 martie: Luna în Pesti. Pe 5, noua tunsoare va dura mult timp datorită faptului că Luna continuă să scadă. Luna nouă pe 6 martie este o zi minunată pentru a vă schimba părul. Tunderea părului va ajuta la reîmprospătarea energiei, iar buclele după vizitarea coafurii vor fi ascultători. Creșterea lunii pe 7 martie este de asemenea potrivită pentru schimbarea părului.

8 martie 9: Luna din Berbec este un moment pentru tunderea părului. Lumina nocturnă a energiei nocturne vă permite să utilizați serviciile unui coafor, însă tunsoriile provocatoare vor fi inadecvate. Ele pot provoca agresiuni din partea inamicilor, precum și conflicte din familie.

Marți 10, 11 și 12: luna continuă să crească și pentru aceste trei zile se va afla într-o poziție puternică. Influența Taurului va ajuta la menținerea unei atitudini pozitive, iar o tunsoare este potrivită pentru crearea unei imagini noi. Coafurile feminine și încuietoare ușor curbate vor atrage cu siguranță atenția bărbaților și pot deveni chiar o ocazie pentru a începe o relație romantică.

13 martie 14: Luna va petrece două zile în Gemeni. Aceste zile sunt potrivite pentru tunsori, astfel încât să vă puteți referi în siguranță la un maestru familiar pentru a vă reînnoi părul, precum și pentru a vă oferi strălucirea părului și aspectul bine îngrijit folosind procedeul de laminare.

15 martie 16: Luna în creștere în constelația de Cancer este un moment bun pentru a schimba o tunsoare. Coafura aleasă de stilist vă va ajuta să creați o imagine radical nouă și să ridicați spiritele. Buclele în timpul creșterii lunii cresc mai repede, așa că trebuie să fie aleasă tunsoarea, având în vedere acest fapt.

17 martie 18: Două zile Luna va rămâne în Leu, iar poziția ei va fi slabă. În acest sens, o nouă tunsoare poate afecta negativ atât parul cât și scalpul. Se recomandă înlocuirea călătoriei cu îngrijirea la domiciliu, folosind rețete tradiționale.

19 martie 20: Luna în Fecioară va fi într-o poziție neutră. Marți și miercuri puteți să vă tăiați părul, nu numai în salon, ci și să-i întrebați pe cei dragi de a tăia sfaturi sau bretonuri regresate. Starea părului după tunsoare nu se va schimba.

21 martie 22: Luna plină a celei de-a 21-a și scăderea ulterioară a Lunii în Balanță este un timp neutru pentru o tunsoare. Aceste zile puteți vizita un salon de înfrumusețare pentru a vă actualiza părul și pentru a tăia capetele părului. O astfel de îngrijire va ușura buclele din secțiunea transversală și le va da strălucire.

23 martie 24: Luna în Scorpion. Poziția slabă a luminilor de noapte nu este cel mai bun moment pentru tăiere. După manipularea părului, poate apărea matreata, iar buclele vor arăta fără viață. Măștile de hrănire din casă și alimentele bogate în vitamine vă vor ajuta să vă păstrați părul în stare perfectă.

25, 26 și 27 martie: Trei zile Luna va rămâne în Sagetator, dar cel mai bine este să tăiați părul pe 25 și 26 martie. Pe 27, energia puternică a planetelor poate provoca schimbări de dispoziție și este puțin probabil ca o nouă tunsoare să adauge optimism.

28 martie 29: lumina de noapte din Capricorn. Poziția slabă a lunii în scădere nu este cel mai bun moment pentru a schimba coafuri. Tunsul poate fi dezamăgitor, iar astrologii astăzi recomandă restaurarea structurii părului cu ajutorul unor produse cosmetice speciale.

30 martie 31: zilele finale ale lunii martie vor petrece în Vărsător. Energia acestor zile este neutră și o tunsoare poate fi planificată în siguranță pentru unul din weekend-uri. Pentru a bloca strălucirea, le puteți întări cu decocții de ierburi.

http://mir46.ru/imeretin/-24657-lunnyj-kalendar-strizhki-volos-na-mart-2019-goda-2/

Cum influențează luna aplicarea tunsoarei și a părului: 25 zi lunară

Coafura si tunsoare in 25 de zile lunare: recomandari si sfaturi

Luna oferă sfaturi importante despre cum să faceți tunsul potrivit.

Toate tipurile de acțiuni cu păr pe 25 de zile lunare sunt strict interzise, ​​în mod ideal acoperind capul cu o batistă sau ascunzând părul în unele moduri pentru a evita absorbția energiei negative.

Orice intervenție este plină de încălcarea balanței energetice, care va provoca, ulterior, starea de spirit și starea de bine.

Tunsul cu lună în scădere va încetini ritmul de creștere a părului. Părul de pictură va atrage certuri și infracțiuni în viața ta.

 • Puteți să vă protejați de negativ într-un singur mod - ascunzând părul cu o eșarfă, capac sau orice alt mijloc.

25 Ziua Lunară vă încurajează să vă scufundați în propria voastră lume interioară, să vă contemplați din interior, să vă admirați, egoismul sănătos.

Această calitate este cu siguranță utilă în această zi. Dragostea nelimitată pentru voi înșivă vă va ajuta să transferați în Univers o puternică încărcătură energetică pozitivă, care într-o lungă perioadă de timp vă va reveni o sută de ori.

http://lunanews.net/25-lunnyj-den-strizhka/

25 Ziua Lunară (Descrierea celei de-a douăzeci și cincea Zile Lunare)

În a 25-a zi lunară este calm și foarte pasiv. Luna își împărtășește energia în mod reticent. Viața nu lovește cheia, vreau să mă relaxez și să mă odihnesc. În această zi, nu vă alunecați în apatie și depresie. Puteți să limitați activitatea fizică, ci să vă implicați în dezvoltarea spirituală și activitatea mentală.

Descrierea celei de-a douăzeci și cincea zi lunară

Caracteristica celei de-a 25-a zile lunare este revigorarea activității fizice după realizarea planurilor stabilite, odihna, munca pentru restabilirea echilibrului energetic și a puterii mentale. Aceasta este o zi de cunoaștere profundă, câștigând înțelepciune, concentrându-vă asupra sinelui interior. Cei care folosesc practici spirituale pot participa la revelația sau darul profeției. Astăzi, abilitățile mentale ale corpului sunt trezite și îmbunătățite. Această zi este favorabilă pentru tranzacționare, litigii, călătorii și călătorii. Un moment bun pentru o muncă nestăvilită în grădina din țară. Și totuși, aceasta este o zi de contemplare, introspecție și meditație. Această zi este potrivită pentru singurătate. Aproape toate școlile astrologice vă sfătuiește să vă dedicați în această zi problemelor voastre interne, să vă uitați atent la deficiențele voastre și să urmăriți karma.

Caracteristicile și proprietățile celei de-a 25-a zile lunare

Vanitatea este contraindicată acestui moment al zilei. Nu vă grăbiți să luați deciziile, nu vă grăbiți să vă exprimați părerea. Nu e de mirare că unul dintre simbolurile acestei zile este broasca țestoasă. Pentru această zi, apropo, o vorbă populară va fi "măsură de șapte ori, tăiat o dată". Talismani, simbolism:

 • simbolurile acestei zile sunt cochilia, țestoasa, urna;
 • Iasul roșu, ochiul tigrului, ochiul verde al pisicii, ochiul albastru al ochiului, feldspatul sunt atribuite pietrelor talismanului;
 • element - metal;
 • culorile principale - malachit, verde smarald, toate nuantele de verde.

Cea de a douăzeci și cincea zi a ciclului lunar este momentul în care este necesar să vă ascultați intuiția, să vă confruntați cu impulsurile inimii voastre. Este mai bine să nu vă bazați astăzi pe gândirea logică și pe realism. Motivul poate provoca o decizie gresita si veti intoarce in directia gresita. Încredeți-vă vocea interioară.

Ce trebuie făcut astăzi pentru a reuși

Astăzi nu ar trebui să înceapă o afacere nouă. Veți fi forțați să-i lăsați, deoarece cornul nu va avea suficientă putere și energie. Este mai bine să lucrați la finalizarea cazurilor inițiale inițiate. Energia acestor zile nu trebuie să acționeze activ. Fii atent și prudent. Luați un semn de la broască țestoasă. Ea acționează încet, dar bine. Fiți atenți la lume, astăzi luna poate trimite ajutor sub formă de indicii. Acestea pot fi semne, informații necesare sau evenimente. Pentru a le înțelege, consultați-vă intuiția.

Relația lunară în a 25-a zi

Ziua a douăzeci și cinci de lună nu este cea mai bună perioadă de comunicare. Toată lumea simte apatie și letargie. Nu este dorința de a avea discuții lungi, nu există nici o putere de a intra în argumente. Lucrul în echipă nu va aduce un succes tangibil. Nimeni nu vrea să fie proactiv sau dezlănțuit o activitate furtunoasă. Cu idei inovatoare și creative către autorități mai bine să nu se apropie. În cel mai bun caz, bucătarul-șef va respinge, în cel mai rău caz - să vă scoată ușa. Aceasta nu este cea mai bună zi pentru a clarifica relația dintre iubiți sau soți. Nu vă pierdeți puterea, tot nu veți înțelege. Toate se concentrează pe contemplarea lumii lor interioare și nu există nici o problemă de a vorbi despre subiecte importante.

Relația și sexul

Cea de-a 25-a zi lunară nu este potrivită pentru crearea unei familii. Folosește-o mai bine pentru activitățile pregătitoare și viitoarea planificare a vieții. Priviți lista invitaților, verificați meniul pentru un prânz sau cină festivă, căutați un apartament pentru un cuib de familie. Unele școli mistice avertizează că o căsătorie încheiată astăzi va aduce doar discordie în familie, degradarea relațiilor și criza financiară. Trebuie remarcat faptul că această zi este mai potrivită pentru divorț. Întregul proces se va desfășura fără probleme, fără dispute, proceduri și ură. Soții vor rămâne în relații bune și vor avea în comun îngrijirea copiilor lor. Desigur, ei nu vor mai trăi împreună, dar destinul lor viitor se va dezvolta în siguranță. Sexul în această zi trebuie să fie relaxat și măsurat. Haste nu va aduce satisfacție și nu va lăsa în suflet un sentiment de gol. Setarea romantică, florile, lumânările și ochelarii spumanți de vin roșu - sunt binevenite.

Conceperea unui copil

Cea de-a 25-a zi lunară este bună pentru concepție, pentru că un copil care se naște astăzi va fi înzestrat cu voință inflexibilă și cu rezistență spirituală. El va fi capabil să depășească toate obstacolele din calea vieții sale, să obțină onoruri și glorie. Concepute în această perioadă, oamenii, adesea la naștere, obțin abilități extrasenzoriale, care se manifestă, aproape de la leagăn. Luna le oferă o intuiție și o viziune avansată. Va trebui să aveți încredere totală asupra vocii interioare - aceasta va ajuta la evitarea momentelor care nu sunt foarte plăcute în viață.

Lucrați în această zi lunară

A 25-a zi lunară - excelentă pentru tranzacționare. Nu contează că vei cumpăra. Aceasta poate fi o fabrică, un nou iaht sau un computer de birou nou. Toate tranzacțiile cu vânzarea de bunuri imobiliare vor fi, de asemenea, de succes. Atât vânzătorul, cât și cumpărătorul vor fi satisfăcuți. Toate problemele care apar astăzi rezolvă cu ajutorul sensului tău de afaceri intern și nu prin construirea unor lanțuri logice și construirea de scheme complexe. Acest lucru este valabil mai ales în cazul tranzacțiilor financiare, deoarece banii sunt asociați cu elementul de apă și unul dintre simbolurile zilei este un vas cu apă. Astăzi este ziua nu este potrivit pentru o activitate importantă și activă. Aceasta va aduce succes ocupației care necesită atenție, concentrare și perseverență. Doar rake "moloz" de pe desktop, implicați în trimiterea de broșuri de publicitate sau de reducere a debitului cu credit în afaceri financiare. Luna astăzi își răspândește influența pozitivă asupra artiștilor, artiștilor, muzicienilor și poeților. O mulțime de mușe zboară în jurul oamenilor creativi, aruncând o idee unică după alta. În această zi, sunt adesea realizate mari descoperiri sau se creează adevărate capodopere ale artei.

Ar trebui să-mi schimb slujba veche la una nouă?

În cazul concedierii sau al schimbării locului de muncă, a douăzeci și cincea zi a calendarului lunar este categoric inadecvată. Puteți să vă creați o mulțime de probleme pentru dvs., să vă răniți cariera, să faceți o cruce grasă asupra planurilor dvs., să pierdeți stabilitatea financiară. Nu se poate obține un nou loc de muncă prin faptul că această perioadă nu este potrivită pentru întreprinderi și schimbări cardinale. Există o mare probabilitate ca veți descoperi dezamăgirea completă la noul loc și va trebui să renunțați din nou.

Sănătate într-o zi lunară

Ziua a douăzeci și cincea este o zi stabilă care nu se manifestă în nici un fel din punctul de vedere al sănătății și al bunăstării. Dacă ați fost bolnav până în această zi, atunci totul rămâne același. Nu este nevoie să vă răsfățați astăzi deznădăjduirea și să vedeți totul în tonuri sumbre. Luați medicamente alternative - pentru utilizarea de remedii folk această zi este foarte potrivit. Această zi este favorabilă procedurilor de apă și înotului. Dacă există o astfel de oportunitate - înota în apele naturale. Energia lor dătătoare de viață va putea să vă umple corpul cu sănătate, iar sufletul tău cu o atitudine pozitivă. Astăzi, este bine pentru sănătate să faceți o baie cu ierburi vindecătoare și aromate. Acest lucru vă va ajuta corpul să se relaxeze cât mai mult posibil. Dar activitatea fizică ar trebui minimizată, deoarece sala de sport a campaniei este mai bine să se amâne. În a 25-a zi lunară, încercați să nu luați prea multe medicamente. Nu puteți stresa suplimentar asupra rinichilor și a ficatului. În această perioadă, organele de auz și genunchi sunt considerate cele mai vulnerabile. Este imposibil să străpungă auriculul în scopuri estetice, deși aceste manipulări nu vor avea consecințe prea mari asupra sănătății.

Alegerea unei coafuri noi sau a unei tunsoare în zilele lunare

A 25-a zi lunară, orice tunsoare pot crea probleme pentru sănătatea ta. Și astrologii și misticii spun într-o singură voce - tăierea părului este extrem de nedorită. Împreună cu firele tăiate, vă reduceți energia și vă lăsați fără protecție psihică. Astăzi este o zi lunară nefavorabilă pentru tăierea și vopsirea părului. Chiar și o schimbare subtilă a culorii părului poate duce la consecințe negative și poate cauza discordie în familie. Continuare - Calendarul lunii aprilie 2018

Caracteristicile persoanelor născute în a 25-a zi lunară

Cei născuți în ziua 25 a lunii sunt încet și calm. De la începutul copilăriei, ei izbesc în înțelepciunea lor și înțeleg toate realitățile lumii din jurul lor. Dacă ziua de naștere coincide cu a douăzeci și cincea zi a calendarului lunar, puteți fi sigur că veți obține o intuiție fantastică. Cel care sa născut în această zi lunară poate să recunoască cu ușurință semnele destinului și să înțeleagă ceea ce prefigurează. O astfel de persoană reușește să vină în contact cu domeniul general de informație și să atragă informații din ea. Deseori oamenii născuți astăzi au șansa de a deveni mari vindecători sau profeți.

Copii țestoase

Copiii născuți în cea de-a 25-a zi lunară sunt de obicei închisi pe ei înșiși. Aceștia sunt niște gânditori și contemplatori care nu au prieteni. Pentru cei din afară, ei par a fi din această lume și societatea le evită. Cu toate acestea, de cele mai multe ori sunt dragii sorții. "Douăzeci și cinci de copii" la o vârstă fragedă poate fi o dorință pentru dezvoltarea spirituală și căutarea sensului vieții. Părinții ar trebui să îndrume cu atenție copiii lor la dezvoltarea unor abilități creative sau de altă natură, atunci copilul va trăi o viață interesantă și vibrantă. În caz contrar, poți să-l duci pe cel rătăcitor veșnic în căutarea misterelor universului sau leneșilor care se vor culca mereu pe canapea, reflectând legile universului.

Ce înseamnă vise în a 25-a zi lunară

Visele din cea de-a 25-a zi lunară dezvăluie secretele ascunse ascunse în subconștient. Acest lucru explică faptul că aproape toate școlile astrologice sunt de acord că astăzi puteți vedea un vis profetic sau profetic. Pentru a înțelege visele celei de-a 25-a zi, nu trebuie să luați o carte de vis sau să căutați ajutor de la psihic. Întregul punct se află la suprafață, totul este arătat foarte specific. Dacă tot ce ați văzut astăzi rămâne neînțeles și fantomatic - se referă la intuiția dumneavoastră. Nu încercați să aflați visele de astăzi cu privire la "oase". Ceea ce este important nu este visul și imaginile sale reale, ci atmosfera și emoțiile generale. Dacă te-ai simțit neliniștit, ai încercat să fugi sau să te ascunzi undeva, te comporți ca o strutură, îngropând capul în nisip atunci când pericolul se apropie. Simțiți-vă liberi să vă confruntați cu problemele existente, acestea trebuie încă abordate. Dacă într-un vis simțiți o creștere fără precedent a puterii, vă vedeți în natură, pe coasta mării sau într-un mediu confortabil și fericit - toate acțiunile practice sunt îndreptate în direcția cea bună și succesul va veni în curând.

Ritualurile celei de-a 25-a zile lunare

Ritualurile de azi sunt cel mai bine îndreptate spre creșterea sexualității și a atractivității pentru sexul opus, la întărirea conexiunilor senzuale dintre iubiți. Astrologii tibetani cred că în această zi energia feminină (Shakti) atinge vârful. Astăzi, toate ritualurile asociate cu frumusețea, dragostea și fertilitatea vor fi bine deținute.

http://luna-segodnya.ru/25-lunnyj-den/

Vedmochka.net

Cea de a douăzeci și cincea zi poate fi numită timpul înțelepciunii, profeției și contemplationului. Astăzi nu poți să faci agitație și să te angajezi în prostii - toate lucrurile grozave se fac în ziua a douăzeci și cincea a lunii (bine și în alte zile).

 • Element al zilei Metal. Este asociat cu aur, argint și arme, dar în ziua a 25-a, Metalul ne ajută să realizăm pacea minții. Bogăția materială este o afacere lucrativă, dar este mai dificil să ne ocupăm de lumea interioară - vom începe să respectăm elementele și vom fi norocoși.
 • Simbolul zilei a 25-a este Turtle. Țestoasa este baza tuturor, iar cochilia ei ne protejează de nenorociri, mai mult, în vremurile străvechi se credea că există pace pe Turtle, iar acest lucru nu este întâmplător. Coaja este, de asemenea, un simbol al zilei - personifică începutul vieții. Un alt simbol este considerat Urn - un obiect sacru, imaginea containerului, personificarea renașterii și călătoria spre cealaltă lume.
 • Verdele, malachitul și smaraldul sunt denumite pe bună dreptate culorile fericite ale zilei. Culoarea verde este identificată cu reînnoirea, dă-ne armonie și frumusețe spirituală, culoarea malachită mistică dă înțelepciune, iar nuanțele juvenile de smarald simbolizează bunăstarea și stabilitatea.
 • Vom măsura șapte ori și vom deveni norocoși - Seven este considerat un număr de succes de 25 de zile lunare. Figura 7 este sub auspiciile lui Saturn, dar această planetă nu poartă niciun pericol. Amintiți-vă proprietățile magice ale celor Șapte și vom fi liniștiți - cu un astfel de protector, nu vom pieri.
 • Proprietarul subteran al planetei Spat este principalul talisman al zilelor noastre. O pietricică va ajuta să-ți ia rămas bun de la depresie și o să îi dai optimismului proprietarului, în plus, Spar se va vindeca de multe afecțiuni. Să nu uităm de Tiger, Hawkeye și Eye's Cat. Aceste talismane vor economisi vampiri energetici și vor da o stare bună. Dar nu trebuie să vă lipiți de ochii voștri - alegeți o pietricică care se potrivește cu horoscopul.
 • Să mergem spre nord-vest, iar a 25-a zi va avea succes. Dacă am fost trimiși spre sud sau spre est, nu ne-am rupt părul, nu ne-am bătut cu capul pe peretele de beton, dar am fugit la magazinul de birou. În a 25-a zi, pixul de culoarea verde va deveni talismanul nord-vestic. Să desenăm șapte pliante verde pe o bucată de hârtie și vom lăsa deoparte spiritele rele.
 • Blue Angel Alfar ne oferă o perspectivă și o inspirație. În plus, îngerul este responsabil de afacerile legate de îmbogățire și prosperitate.

Caracteristică 25 zi lunară

Adesea ne amintim de simbolul zilei de Turtle, și la fel ca ea, nu ne grăbim. Dar nu vom începe să ne ascundem astăzi în cochilie - orice situație poate fi repetată, pentru că principalul lucru este atitudinea noastră față de viață.

Toate accidentele celei de-a douăzeci și cinci de zile ar trebui să fie percepute ca un anumit semn de sus - Luna și Universul încearcă să ne ajute și să arunce rebusuri doar pentru că nu pot spune direct. Dar astăzi, intuiția funcționează așa cum ar trebui - cu ajutorul vocii interioare, vom descoperi orice secrete, vom descifra semnele misterioase și problemele vor face clic pe nuci.

Magia poate ajuta pe cei care nu pot ajunge la echilibrul spiritual. Mulți vor deschide talentele clarvăzătorului și ne vom integra ușor cu ușurință în cei care vor să-l facă pe om. Dar aici este recomandabil să fii atent și atent, pentru că soarta nu-i place șarlatanii. Râsul și glumele nu sunt, de asemenea, potrivite, așa că întoarcem farfuria și împrăștiem cărțile cu toată seriozitatea.

Scopul principal al Lunii în Ziua 25 este să ne ajute în realizarea de sine și în revelarea talentelor, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să uităm de neajunsurile noastre, să stăm în fața unei oglinzi și să ne plimbăm cu complimente toată ziua. Acest lucru se va face de către alții și vom încerca să câștigăm încrederea și respectul față de oamenii din jurul lor.

Dacă doriți să fiți singuri, atunci luna nu va împiedica, dar nu este de dorit să vă petreceți toată ziua acasă - douăzeci și cinci de zile sunt ideale pentru îmbunătățirea relațiilor cu prietenii și rudele. Dar să nu ne grăbim înainte de motor, sperând să întâlnim o soartă fericită - dacă cineva nu dorește să intre în contact cu noi, este mai bine să lăsăm această persoană singură.

În a 25-a zi lunară este util să călătorim, să ne plimbăm prin pădure și să vedem lumea din jurul nostru. Semnele sunt peste tot, așa că privim această lume cu ochi mari și absorb energie lunară.

Nu este de dorit să vă certați, să faceți probleme și să sortați lucrurile astăzi și este mai bine să refuzați să luați decizii rapide. Dar dacă situația nu vă permite să vă relaxați, Luna va face o excepție - totul depinde de starea de spirit cu care vom rezolva problemele.

O atitudine pozitivă va salva chiar și de vampirii energetici - ce să facă, iar în cea de-a douăzeci și cincea zi lunară nu vă puteți ascunde de ei. Dar tipii neplăceri de azi sunt letargici și unii cei slabi - de dunem, așa cum ar trebui, iar vampirul va zbura instantaneu în colțuri.

Analizăm viața trecută și nu ne grăbim să ne certăm - acestea sunt greșelile noastre și vor fi judecate pentru aceasta mai târziu, dar este de dorit să tragem concluzii pentru a nu atrage accidental chiar bumerangul pe care l-am lansat acum mulți ani.

Este minunat dacă ziua a douăzeci și cinci va trece în sezonul cald - putem merge la casă și să facem o grădină liniștită. Dar iarnă și toamna sunt, de asemenea, băieți destul de buni - iarna douăzeci și cincea poate fi petrecută în munți, iar ziua de toamnă va fi memorabilă dacă mergem la o plimbare în parc.

Luna astăzi interzice aruncarea, iar noi trebuie să urmăm nu numai curățenia apartamentului și a străzii - de asemenea, nu interferează cu ordinea în capul nostru, de aceea vom arunca toate gândurile trist cât mai curând posibil. Lunar camion de gunoi este pe drum, și rapid de a ne salva de la lucruri inutile.

Dar, în lucrul la relații, această metodă nu funcționează - ar trebui să fii atent la împărțirea cu oamenii neplăcenți, pentru că probabil un fan obosit va părea mâine ca cea mai bună persoană din lume și va fi foarte dificil să-și recâștige poziția.

Prin urmare, ne oprim și așteptăm ca luna să sugereze că este timpul să continuăm relația.

În general, experiențele de dragoste din ziua a 25-a ar trebui tratate cu o parte de ironie - principalul lucru este lumea interioară, și numai atunci pasiunea și alte lucruri frumoase (dar numai astăzi, deci nu este necesar să fugi la mănăstire).

În general, ziua nu este rea - vom fi înțelepți, iar Luna ne va aduce cu siguranță un cadou frumos.

Vezi și: Calendarul lunar

Tunsor în ziua a 25-a lună

Nu tăieți părul, aveți grijă de nervii voștri - acest motto Luna a atârnat toată cerul, iar în ziua a douăzeci și cinci la coafor, deznădăjduirea și stagnarea. Maeștrii se spală unul altuia și încearcă să taie tehnicienii și garda. Și clienții se uită atent la ferestre și încearcă să înțeleagă: este totul atât de înfricoșător, sau puteți să aveți o șansă?

Riscul de azi nu este citat deloc, deoarece simbolul zilei, Turtle nu-i place mișcările bruște. Dar dacă fringa urcă în ochi și picioarele se împiedică de părul liber - uităm toate sfaturile de lună și stele și du-te și adu-o tunsoare.

Dar, așa cum spun ei, fără fanatism - câteva centimetri tăiate nu vor face vremea, iar cosmosul nu va observa schimbarea și nu ne va pedepsi.

Cu vopsirea părului, povestea este aceeași - chiar și henna inofensivă se află astăzi pe raft și se uită cu tristețe la maeștri. Restul culorilor nu sunt, de asemenea, în subiect - în general, este de dorit să ne bucurăm de culoarea pe care natura ne-a dat-o sau de culoarea trecută.

Cu toate acestea, în cazul în care regina Angliei ne-a invitat la ceai, iar rădăcinile crescute sunt semnificativ diferite de restul părului, va trebui să renunți la reguli și să aveți încredere în mâinile coaforului.

Evidențierea zilei de 25 a lunii nu va aduce rău, dar vom folosi calea franceză blândă - o ușoară decolorare, iar părul va străluci și va străluci.

În ziua a douăzeci și cinci de lună, totul este clasic în preț, același lucru se aplică și la alegerea tricoturilor, cozilor și grinzilor. În cazul în care panglica, apoi de cele trei fire, în cazul în care coada, apoi elegant și îngrijit, în cazul în care fasciculul, apoi stricte.

Foarte cu atenție trebuie să alegeți țepi de păr și benzi de cauciuc - astăzi nu ar trebui să existe bijuterii extravagante, altfel Luna va decide că încercăm să ne stralucească frumusețea. Un arc galben moale este potrivit pentru decorarea pigtails, vom lega coada cu o bandă de cauciuc albastru deschis, și arbori de argint cu pietricele mici se va lăuda în pachet.

Nu vom construi magnifice pe capul nostru din secolele trecute și vom lăsa turnurile și modelele fabuloase pentru o altă zi.

Dar în a 25-a zi lunară putem merge la magazinul de cămăși și aici nu este posibil să oprim fantezia. În sezonul rece, vom alege un capac original pentru capul urechii - va proteja parul de îngheț și va fi un decor excelent pentru capul fermecător. Ei bine, în primăvara, toamna sau vara în buticuri și magazine, acest boom. Paname, capace, șaluri, pălării - pentru fiecare gust, vârstă și bogăție.

Blondele vor purta astăzi zăbrele galbene sau femei de culoare roz pal Panama cu flori, dar bruneturile pot experimenta cu pălării verzi. Doamnelor cu părul roșu sunt, în general, deschise toate ușile, iar tu poți pune o capotă de liliac neobișnuită pe părul tău sau un turban ciudat de burgundă.

Unii oameni pot merge pentru peruci - bine, dar ce, aceasta este o modalitate excelentă de a ieși din situația în care este imposibil să tăiem și să vopsim și problema de a alege o coafură va fi rezolvată, pentru că într-o perucă și fără pălărie este fierbinte. Desigur, este mai bine să alegeți o perucă din păr natural - da, Universul va intra imediat în bătăi și ne va aranja să ne întâlnim cu noi fani.

Ei nu s-au ras, nu au vopsit, nu au pieptanat, iar seara parul arata ca si cum am fi in picioare pe capul nostru sau ne intalnim intr-o carpa de fag - ne intoarcem urgent la magie lunara pentru ajutor.

Se încălzește uleiul de măsline, se adaugă gălbenușul și sucul de lamaie, se poate lăsa vitamina A (vândută în orice farmacie). Am freca amestecul în scalp și spun: "Pe măsură ce toată lumea este îndrăgostită de lună, astfel încât nimeni nu va sta în fața strălucirii părului meu de lux. Părul crește frumos, este matos și puternic ". Mergem o jumătate de oră și apoi putem merge la procedurile de apă, vezi tu, mâine vom fi chemați la concurs: Luna Krasa, o panglică fermecătoare.

Frumusețea în a 25-a zi lunară

Frumusețea zilelor noastre nu necesită sacrificii de la noi, dar asta nu înseamnă că ar trebui să ieșim din pat și să mergem imediat la afaceri. Ne ocupăm de noi înșine și numai atunci ne vom arăta farmecul lumii.

Să începem cu fruntea. Puneți degetele lângă sprâncene și încercați să ridicați fruntea - acest simplu exercițiu va ajuta la reducerea ridurilor pe frunte. Chipul nostru arată întotdeauna grozav, dar vom lucra pe buzele noastre. Sunete vocale cântece - volumul nu este important astăzi, principalul lucru este să vă întindeți gura la urechi (în același timp, ne vom încărca cu un lucru pozitiv, pentru că un zâmbet artificial este benefic).

Pentru gât în ​​ziua a douăzeci și cinci, luna avea un exercițiu special. Vom întinde gâtul și vom încerca să mușcăm un măr imaginar agățat pe o ramură - șapte mușcături, iar gâtul nostru poate fi comparat cu o lebădă. Dacă, desigur, nu ne limităm la ocupația de astăzi și vom lucra la frumusețe în toate zilele lunare.

Vom întări mușchii pieptului în ziua a 25-a cu ajutorul push-up-urilor obișnuite, dar pentru a strânge picioarele, ne vom așeza - cel puțin douăzeci și cinci de ori.

Aproape am uitat de ochi. Clipeștem și spălăm berea ceaiului (cel mai important este să-l împrăștiem prin tifon, astfel încât frunzele de ceai inutile să nu intre în ochi).

Machiajul astăzi va fi invizibil și natural. Prin urmare, mai întâi frecnim pielea feței și a gâtului cu o bucată de gheață și aplicăm crema de zi cu care suntem obișnuiți. Umbrele din ziua a douăzeci și cinci de lună sunt alese cu grijă și nu ar trebui să existe vreo culoare strălucitoare. Bej, albastru, gri și liliac umbra palidă vor deveni cei mai buni prieteni ai blonde și fetelor roșii. Dar bruneturile din ziua a 25-a lună pot utiliza umbre maro și auriu.

Rujul poate fi luminos și plictisitor, atâta timp cât fața nu pare a fi o mască de clovn înghețată. Dar buza cea mai de succes va fi culoarea coralului sau a cireșelor ușoare.

Trecem peste fanii și grăbim o manichiură. Nu vom picta steagul american pe unghii sau nu vom picta fizionomia lui SpongeBob - Luna nu va aprecia o astfel de creativitate. Dar o manichiură galbenă luminată cu picături de liliac sau o manichiură la modă cu modele "tricotate" va fi subiectul: strălucirea unghiilor și energia cosmică se lipsește de un lac proaspăt.

Figurile geometrice sunt întotdeauna în tendință, dar astăzi este recomandabil să nu vă supraîncărcați cu niște figuri și linii întrerupte - câteva cercuri, un triple de pătrate și câteva triunghiuri vor apela la maestru în salon și la toți prietenii noștri. Dar trapezii și poligoanele sunt mai bine să nu descrie.

Să ne bucurăm de simbolul zilei și să picurăm Țestoasa pe unghii - drăguță, elegantă și neobișnuită. Poți să desenezi și să coci, dacă nu numai că nu se va liniști melcul.

Picioarele de astăzi rulează un pic, astfel încât să le puteți plăcea cu pedichiura originală. Dar lăsăm pietrele și pietricelele prințese și printese, în timp ce ne limităm la lac întunecat cu dungi de argint sau aurite. Putem aplica lac de perle, este, după cum se spune, o chestiune de gust, principalul lucru este că picioarele sunt în armonie cu pantofii și corespund situației.

În ceea ce privește depilarea în a 25-a zi, părerile au fost împărțite: Luna vrea să ne vadă cu picioare netede, dar Universul sfătuiește să înfășoare picioarele în ciorapi și să arunce briciul pe raftul superior, în general, ne hotărâm pentru noi înșine.

Ramane cea mai placuta baie magica de seara. Calendula, tei, coada-calului și cimbru, mușețel, muguri de pin și salvie sunt luate în proporții egale. Șapte ingrediente minunate puse într-o pungă de pânză și o atârna pe macara. Pornim apa și spunem: "Luna ți-a dat putere magică. Minunat iarbă umedă, alimentarea cu apă a apei. Voi înota în apa minunată, voi deveni tânăr și fermecător. " Scoateți sacul și aruncați în baie, nu uitați să adăugați spumă parfumată. Nu vreau să ies din apă, dar va trebui - fanii să se aglomereze în jurul băii pentru a ne trata șampania și căpșunile proaspete.

Nunta în a 25-a zi lunară

Registratorul sa înfășurat într-un văl și își ascunde fața de la noii soții, toastmasterul îmbrăcat ca chelner și încearcă să-și îndepărteze datoria, pentru că toate glumele au dispărut din cap. Oaspeții, în general, stau cu fețe slabe și sunt pe cale să strângă cântecul despre lumini Saratov și un băiat căsătorit. Ce să spun despre mire și mire - tinerii sunt gata să inventeze o mașină de timp pentru a reveni în ziua în care au depus cererea.

Aici este o nuntă în ziua a douăzeci și cinci și totuși semnele de soartă erau deja acolo, doar un cuplu în dragoste nu a vrut să le observe. Da, și viața de familie, care a început în a douăzeci și cincea zi, va fi departe de a fi ideală. Soțul va începe să se uite la vecini, iar soția va fi încuiată în baie și vorbește cu prietenii ei de zile, plângându-se despre soțul neatent.

Ce se întâmplă dacă cuplul nu a citit consiliile lunare și a desemnat o sărbătoare pentru această zi?

Ingerii lunii, bineînțeles, aderă la regulile pământești și cred că ignoranța nu este o scuză. Cu toate acestea, există metode care vor salva familia de rău și vor face uniunea puternică și armonioasă. Mirele și mirele nu trebuie să bea alcool și, în general, este de dorit să fugi de nuntă în mijlocul sărbătorii. Dar evadarea ar trebui să fie invizibilă, iar tinerii nu vor merge într-o călătorie de miere, ci într-un sat îndepărtat - aerul curat și natura vor contribui la stabilirea relațiilor.

Dar procedurile de divorț în a 25-a zi lunară se desfășoară fără probleme, și chiar o soție chinuitoare și un soț psihologic își vor pune calm semnăturile și se vor mișca pașnic în apartamente diferite.

Dar stelele nu erau previzibile pentru situații triste, deci problema divorțului este irelevantă. În cel de-al 25-lea lunar, puteți căuta un apartament pentru a trăi împreună, aveți dreptul să alegeți rochii de mireasă și chiar să vă familiarizați cu rudele viitoare. Dar procedura de dating nu ar trebui să se transforme într-o petrecere, este mai bine să restrângeți o cină liniștită "de familie".

Este de dorit să vă abțineți de la ceremonia de nuntă la 25 de zile, dar Luna nu oferă recomandări clare. Un cuplu iubitor vine la biserică pentru a nu aduce un omagiu modului - decizia este de obicei deliberată, tinerii se respectă reciproc, iar iubirea și înțelegerea vor trăi cu siguranță într-o astfel de unire. Stăpânii se odihnesc în ziua a douăzeci și cinci, dar, uneori, se uită la acoperișuri, ca și cum ar alege - vrednic de câțiva descendenți, sau trebuie să așteptăm un pic?

Ziua de naștere în a 25-a zi lunară

"Cei douăzeci și cinci" filozofi născuți, și cu această afirmație nu poți argumenta, pentru că bebelușii născuți pe o lună în creștere se deosebesc de ceilalți copii. Nu sunt capricioși, nu te enervează și nu încercați să atrageți atenția asupra lor înșiși. "Douăzeci și cinci de copii" se uită atent în jur și încearcă să-și amintească detaliile mediului. Apropo, au o memorie excelentă - chiar și câțiva ani după naștere, copiii își amintesc numele moașelor și numele medicului șef.

Părinții nu cunosc necazurile cu "copiii cu douăzeci și cinci", dar copiii înfricoșă frecvent tatăl și mama cu vederile lor îndepărtate. Ele pot îngheța peste o plăcuță de grâu, dar în aceste momente este mai bine să nu se apropie de douăzeci și cinci - poate că ei se gândesc la sensul vieții sau investesc o rachetă care îi va duce la lună.

"Douăzeci și cinci de ani" sunt mereu în urma lor, probabil că au puțini prieteni apropiați, deși tipii ciudați sunt autosuficienți și nu au nevoie de critici și de aprobarea celor din jurul lor. În ciuda faptului că "cele douăzeci și cinci de creaturi" iubesc să crească în nori, au o dorință pentru sport și exerciții fizice. Principalul lucru este că băieții nu zboară în astral în momentul în care sare cu un stâlp sau se duc pe o distanță lungă.

"Douăzeci și cinci de ani" sunt înțelepți dincolo de ani, dar pot deveni confuzi dacă întâmpină probleme obișnuite de zi cu zi. O macara ruptă îi conduce în deznădejde, în timp ce un păianjen care țese pașnic într-o țesătură pe tavan cauzează un atac de panică. Dar cele "douăzeci și cinci" sunt capabile să rezolve problemele globale, printre care există o mulțime de politicieni și oameni de știință.

"Douăzeci și cinci" nu este o activitate extraterestră și creativă - dacă dorește să picteze o imagine, ei pot uita de mâncare și de somn și dacă aceste creaturi încep să scrie o poveste, nu există nicio îndoială că cărțile cu fotografiile lor vor apărea pe prima pagină în magazine mâine.

Fortune iubește oamenii neobișnuiți și susține cu fermitate "douăzeci și cinci". Aceștia pot lucra ca constructori, încărcătoare sau profesori, dar în același timp se vor arăta ca și când s-ar fi născut într-o familie de oligarhi. În principiu, "douăzeci și cincia" poate face fără bani, pentru că părerea altora este indiferentă față de ei și nici măcar nu se gândesc la confortul lor. Dar în mod constant vă faceți griji cu privire la rudele lor.

"Douăzeci și cinci de ani" sunt pregătiți să lucreze zi și noapte, doar pentru a asigura o viață decentă pentru gospodăria lor. Și nu este de mirare că, atunci când acești oameni de lună neobișnuit se îndrăgostesc, aleșii lor se consideră cel mai fericit dintre oameni. "Douăzeci și cinci" puneți cei dragi pe un piedestal și veți adormi cu flori și complimente.

Dar cei "douăzeci și cinci" nu iartă trădarea, dacă află că jumătate chiar și-au schimbat gândurile în gândurile lor, atunci totul este pierdut - procesul de divorț va începe în aceeași zi și curând "douăzeci și cinci" vor merge la mănăstire. Ascunderea a ceva de la "douăzeci și cinci" este inutilă - toți sunt hipnotiști și clarvăzători și ghicesc cu ușurință dorințele celor din jurul lor.

Dar cu dorințele lor, "douăzeci și cinci" sunt strânse - ei știu totul despre această lume și, se pare, trăiesc și se bucură. Dar a fi înțelept nu este la fel de ușor precum se pare, iar "douăzeci și cinci" suferă foarte mult din cunoașterea lor și ei caută în mod constant adrenalina și sunt atrași în aventuri riscante.

Deși cei "douăzeci și cinci" pot ajunge cu ușurință în inima oricărui trișor, ei sunt întotdeauna înconjurați de personalități incomprehensibile capabile să pună praful în ochii lor. Aici ar trebui să fii foarte atent, pentru că dacă darul celor "douăzeci și cinci" este folosit pentru rău, atunci viața lor va deveni foarte dificilă (cinicii pot merge împotriva conștiinței, iar acest cuvânt "popor douăzeci și cinci" nu este cu siguranță potrivit).

Un stil de viata activ presupune o stare de sanatate buna - cu aceasta, cele douazeci si cinci sunt pe deplin ordine, dar rapiditatea este contraindicata pentru ei. Și dacă "douăzeci și cinci" va fi un pas de țestoase pentru a trece spre obiectiv, vor ocoli ciudat toți concurenții.

Visele în a 25-a zi lunară

În lună, prin oglindă, totul este invers. Strălucirea strălucitoare, strălucirea misterioasă, apoi strălucirea generală, după care vreau să închid ochii și să adorm rapid. Este înfricoșător să vorbim despre spirite și personaje de poveste - îngerii buni merg mână în mână cu vampiri, iar distracția lui Ole Lukoye atrage flori galbene pe umbrele negre.

Deci, în cine putem avea încredere, la urma urmei, subconștientul din ziua a douăzeci și cincea a lunii este neatins în întregime. În primul rând, calmați-vă și lucrați cu capcanul de vis.

Luați șapte pene de pasăre, în mod ideal aveți nevoie de pene de papagal multicolori (acest lucru va face visele noastre profetice). Dar dacă pasărea care a vorbit a refuzat să renunțe la o parte din tinuta ei, mergem la gospodină pentru vecin și vom avea o discuție cu gazda cocoșului.

Pietrele farmecului de astăzi vor fi de asemenea utile pentru noi, dar nu este necesar să decorăm catcherul cu toate talismanii, este suficient să luăm ochiul pisicii și să-l punem în centrul amuletului nostru.

Vom atârna captura de la fereastră și vom încerca să o aranjăm astfel încât atunci când adormi, luna să strălucească din stânga: "Ai un vis bun, prindeți, bai, bai, bai, pa. Fericire și pescuit bun, un înger vine la mine noaptea. "

Apoi calmăm pe patul moale, închidem ochii și dăm ordinea intuiției noastre - visurile din cea de-a 25-a noapte sunt legate de lumea interioară și avem nevoie de instinctele noastre.

Dacă am fost vizitați de demoni răi și nu putem ieși din coșmarul lipicios, nu ar trebui să certați luna și să vă treziți pentru a sparge captura de vis - cel mai probabil, acesta este Drema este ciudat și nu este nimic în neregulă cu complotul suflați-vă pe palmă și spuneți: "Ia-ți coșmarul și nu mă vizitează".

Dar îngerii cu aripi albe vor ajunge la cei care merită fericirea - mâine vom putea descifra puzzle-urile vieții și vom deveni înțelepți.

Va fi minunat dacă o mică broască țestoasă se va târî în visul nostru de douăzeci și cinci și va vorbi despre viața noastră din trecut și viitoare. Principalul lucru nu este să obțineți o broască țestoasă cu întrebări prostești și să nu cereți răspunsuri imediate. Poate că broasca testoasă va aduce un indiciu asupra cochiliei sale - pot exista caractere sau numere de neînțeles - o vom memora sau o vom scrie într-un notebook somnoros lunar.

Apropo, despre numere și numere. Zece până la zece vise de schimbări în domeniul finanțelor - să atragem un pic și să devenim bogați. Dar numerele cu două și trei cifre sunt de așteptat - la o astfel de vârstă așteptăm evenimente uimitoare și nu trebuie să pierdeți virajul potrivit, pentru care așteptăm fericirea, iubirea nouă și cunoștințele plăcute.

Dacă în a douăzeci și cinci cincea seară ne-am întâlnit cu rudele care au trecut de mult, nu vă fie teamă - sufletele lor vor să ne spună ceva important. Dar informațiile pot fi distorsionate - nu ne străduim să înțelegem imediat semnificația afirmațiilor, ci să așteptăm dimineața să vină, care, după cum știm, este mai înțeleaptă decât seara și noaptea.

Culoarea și forma imaginilor de noapte de astăzi contează, de asemenea. Imaginile rotunde galbene și albastre sunt apoi de avertizat - în viața reală, cineva visează să ne rănească reputația, și deja țese intrigi și colectează bârfe. Imaginile cu imagini roșii și albe ale oamenilor visează neobișnuite, dar visul sugerează că trebuie să scăpați de rutina vieții și să găsiți experiențe noi.

Dacă într-un vis de 25 de lunar rătăcim prin pădurile fabuloase, furișăm prin păduri magice și vorbim cu animale fabuloase, înseamnă că, în realitate, ne lipsește un miracol. Luna ne-a condus printr-un labirint somnoros pentru a arăta - aici este, viața reală, și suntem capabili să transformăm orice realitate într-un frumos basm.

Vampirii cu sânge viu în cel de-al cincilea vis veni din întâmplare - băieții au văzut un coșmar și au decis să privească la desene animate ale altor persoane. Nu vom îndepărta spiritele necurate, cu ele este distractiv.

De afaceri 25 de zile lunare: afaceri, muncă, finanțe

Peste tot există strigăte: "Cumpărați o plăcintă cu carne, puneți o ușă și un nou prag gratuit", "Cumpărați o cămașă, va fi un bonus pentru o pălărie", și așa ceva - douăzeci și cinci de zile lunare sunt ideale pentru orice schimb. De asemenea, ofertele de astăzi sunt destul de reușite, principalul lucru nu este să acorde atenție problemelor mici.

Tot ce renunță astăzi sau pierdem va reveni în curând și într-un volum mult mai mare. Dar aici starea de spirit filosofică este importantă, și chiar dacă un oligarh a dat faliment, nu ar trebui să-i alunge pe concurenți sau să nu se confrunte cu gospodăria - ar trebui să stai pe un trunchi gol pentru bani și să mulțumesc cerului pentru eliberarea lui de povara inutilă..

Este mai bine să amânați negocierile programate pentru a 25-a zi - un lucru colectiv de muncă este, fără îndoială, util, dar astăzi este mult mai bine să se angajeze în activități individuale. Deci, toate IP-urile sunt acum în ciocolată și chiar taxa te ocolește, iar băieții din serviciile sanitare se ascund în spatele copacilor și se uită cu gelozie la birou prin binoclu.

Viața studenților în ziua a douăzeci și cincea a lunii este ca un basm - cu atât mai mult este, așa cum se spune, mai rău și mai interesant. Cuvântul Examinare scapă studenții în groază și toți elevii care se află într-o panică se urcă sub birouri, în speranța că profesorul nu le va observa. Dar luna nu ar fi luna dacă nu ar avea un ritual potrivit pentru fiecare zi.

O conspirație studențească pentru note bune este gata, rămâne să dobândească atributele necesare. Un penny indispensabil, două pixuri, cu un stem albastru și verde, o foaie de hârtie galben colorată - deci, în mâinile elevilor, există deja patru lucruri magice. Rămâne să găsim încă trei talismane, astfel încât totalul să fie Șapte (numărul norocos al zilei).

Cel de-al cincilea amulet va fi Recordul Majestății Sale, al șaselea - plicul poștal obișnuit. Ei bine, și talismanul principal este un fir de lână de orice culoare. Scriem cu stilouri multi-color pe plic cuvintele: Freebie and Luck, înfășurăm pennyul într-o foaie galbenă - l-am pus în plic împreună cu carnetul de înregistrare.

Nu este necesar să sigiliți plicul și să îl trimiteți profesorului, trebuie doar să șopti: "Ziua a douăzeci și cincea este lunară, permiteți studiului să nu fie dificil. Cunoștințele zboară în capul meu și nu mă părăsi. Evidența înregistrării, bineînțeles, este mai bine pentru a obține, și să lăsați toate celelalte lucruri mici să stea într-un plic până în următoarea zi de douăzeci și cincea lună.

Astăzi este favorabil pentru cei dintre noi care au decis să schimbe tipul de activitate și sunt hotărâți să se mute la alt loc de muncă. Principalul lucru nu este de a rupe relațiile cu foștii colegi și de a organiza o seară de rămas bun pentru seful și colegii. Este, de asemenea, posibil să-i atragi cu tine, dacă, bineînțeles, într-un nou loc de muncă vi se oferă un bonus pentru fiecare angajat citat.

Ziua 25 este, de asemenea, bună pentru găsirea unui birou, repararea spațiilor va fi, de asemenea, un mare succes. Putem desprinde personal imagini de fundal enervante, rotiți linoleumul vechi într-un tub și aruncați calculatoare învechite. Spațiul liber poate fi folosit pentru noi victorii, bine, iar mobilierul și aparatele la modă, de asemenea, nu interferează.

Ne amintim simbolurile de astăzi și încercăm să le mulțumim. Broasca testoasa va aprecia timpul liber, chiuveta va fi multumita de o calitate atat de buna ca si abilitatea de a gasi un compromis, dar cu Urn va trebui sa-si dea seama. Rolul Urului în ziua a douăzeci și cinci de lună poate fi jucat de orice vas, vază sau borcan de sticlă de lapte (bineînțeles, curat).

Deci, ia o navă obișnuită și transformă-o într-o urnă magică. Vărsăm apă în rezervor și spunem: "Bani pentru bani, noroc pentru noroc și nu poate fi altfel. Eu cheam la fericire în viață, nu uit de puterea Lunii. De astăzi voi fi mai fericit. "

Am pus urna miracolului într-un loc întunecos, acoperim-o cu o cârpă verde și așteptăm. Cineva va aștepta vremea potrivită de la mare, iar cineva își va întoarce intuiția și va înțelege cum să acționeze mai departe - vocea interioară din ziua 25 nu vă va lăsa jos și cu siguranță va determina decizia corectă.

Sănătatea în a 25-a zi lunară

Este imposibil să fii atent și să fii nervos astăzi, astfel încât toți cei care pierd o greutate pot concluziona: mâncăm și ne facem mai bine, pentru că dacă mergem pe o dietă, atunci este oferită psihoza. Nu luați literal sfaturile lunare: dieta și nutriția adecvată nu pot dăuna dacă medicul dumneavoastră este conștient de experimentele noastre.

Dar nu este de dorit să ne bazăm pe plăcinte de carne grasă, clătite cu smântână sunt mai bine lăsate de băieții care se mișcă necondiționat în jurul pieței stațiilor și ne vom lăsa un chef, 1% chefir și fructe verzi. Nu este necesar să enumerăm lista neagră a legumelor - astăzi, ambele sfecla cu morcovi și cartofi cu ceapă și castraveți cu dovlecei se aruncă cu mândrie pe masa noastră într-o tocană și proaspeți.

Ne vom ocupa de lichid - apa este utilă, desigur, dar sucul este mai bine să vă pregătiți. Și lasă vânzătorii să bea sucurile - cumva este necesar să crească cifra de afaceri. Suprimați portocalele și lămâile, adăugați suc de morcovi și o lingură de miere - asta este micul dejun, și pentru cineva de prânz și chiar cină. În cea de-a 25-a zi, porii sunt buni, dar nu toți - grâul și grâul de porumb stau rușinos în colțul unui dulap de bucătărie și așteaptă ca orzul favorit al tuturor să se alăture.

Fum sau aruncare? Aceasta este întrebarea! Este păcat că nu există nici un răspuns, sau mai degrabă există răspunsul, dar dintr-un anumit motiv nu se potrivește fumătorilor, iar băieții cu țigări în ziua a douăzeci și cinci au părut să se înnebunească și să se ducă la colț pentru a trage și sperie Luna.

Unele ritualuri magice speciale în ziua a douăzeci și cinci, Luna nu gătea pentru fumători, dar nu trebuie să vă disperați. Trebuie doar să cereți ajutor de la simbolul zilei de Turtle și să obțineți o răcoare înțeleaptă de la ea. Arăți și lenea din spatele unei țigări se va trage, iar acolo pofta de tutun va dispărea.

Rareori cronice astăzi nu ne deranjează, dar este necesar să facem pentru a consolida imunitatea. Unii vor salva băutura uzuală de fructe de afine, cineva util cocktail de fructe exotice, iar unii pot să se grăbească spre stadion și să înceapă un stil de viață sănătos chiar pe banda de alergare. Principalul lucru nu este de a suprasolicita și de a nu fugi de la stadion până la cel mai apropiat spital - ziua este bună pentru activități relaxante, iar mersul cu bastoane va fi mult mai eficient decât distanțele maratonului.

Bicicletele și patinele cu role pe cea de-a 25-a zi lunară vor deveni cei mai buni prieteni ai oamenilor leneși - nu pare să facem nimic pe noi înșine, însă muschii noștri se întăresc.

Rămâne să se ocupe de medici, deși Luna sfătuiește să ocolească spitalul, dacă situația, desigur, nu este critică.

Terapeuții de astăzi sunt blând și de ajutor, cardiologii sunt blând și vesel, iar stomatologii încep să danseze în general dacă găsesc un indiciu de carii sau tartru. Dar nu puteți să ne păcăliți - atâta timp cât nu există miros în cel prăjit, este mai bine să stați acasă și să vă tratați cu remedii folclorice.

Nu vom merge la cosmetologi și chirurgi plastici în ziua a douăzeci și cinci. Nu e rău acolo, dar totul este prea misterios și confuz. Unele nasuri din tencuială și buzele de silicon - bine, ei, acești doctori frumos, noi înșine ne putem îmbunătăți aspectul, fără un balsam și injecții magice.

Plantele medicinale sunt prieteni pentru toate ocaziile, dar este nevoie și de o măsură, mai ales în cea de-a 25-a zi lunară. Puteți clăti gâtul cu un decoct de șarpe și puteți bea un litru de oregano - ascultați Aibolitul dvs. și urmați toate recomandările. Dar există o rețetă de ceai universal de lună. În berea obișnuită adăugați șapte flori de mușețel și umpleți acest lucru nu este fierbinte, dar apa caldă fiartă. Am pus ceaiul minunat într-o dulap închis și mergem la plimbare. După o oră, puteți bea - decoctul va ușura oboseala, se va ridica cu optimism și ne va da gânduri atât de inteligente încât putem face o întâlnire cu un psiholog pentru a surprinde medicul cu cunoștințele noastre din diferite domenii.

În general, vom avea încredere în Univers și vom fi sănătoși și veseli în zilele de douăzeci și cinci și alte zile lunare.

Broasca testoasa poate depasi oricine, cel mai important este sa cunoastem calea scurta - si noi, incet, dar sigur, ne indreptam spre obiectiv, iar ziua a 25-a lunara ne face fericiti cu rezultate excelente.

De asemenea, nu este interzis să accelerați, dar există pericolul să vă grăbiți de fericirea dvs. și să nu vedeți cel mai interesant lucru - cei care se grăbesc întotdeauna și se grăbesc să lupte astăzi nu au nimic de înțeles, dar grăbitul incorigibil are șansa de a corecta situația.

Să ne oprim, să aruncăm toate gândurile tristă, să uităm de probleme și să privim cerul - este o frumusețe de nedescris în a 25-a zi lunară.

Pentru a găsi armonie interioară, în a douăzeci și cincea zi nu este suficient să aderați la regulile de stele și lună, trebuie să vă dezvoltați propria linie de comportament. Deci, dacă suntem supărați de nehotărârea noastră, astăzi putem depăși modestia și putem întâlni oameni noi și energici. Nu vom rula după băieți activi și nu le vom oferi prietenia noastră - trebuie doar să zâmbiți și să aveți o conversație relaxată.

Dacă ne-am plictisit brusc, putem încerca să citim gândurile celorlalți, dar nu trebuie să-l abuzăm - dintr-o dată cineva va înțelege că ascultăm și ne va pune un bloc atât de puternic încât să nu pară suficient. Ar fi mai bine să ghicesc dorințele celor dragi pentru noi - vă mulțumim atât pe oamenii noștri nativi, cât și pe Lună în a 25-a zi când ne vom bucura.

Meditația din ziua a douăzeci și cincea a lunii trebuie să fie înțeleaptă - noile practici vor fi lăsate mai târziu, iar noi vom lucra la ceea ce este aproape și familiar pentru noi. Este util să fim mai aproape de apă - putem merge la sursa sfântă sau la cascadă, dacă ar exista doar câțiva oameni, deoarece compania pentru ritualuri magice de apă nu avem nevoie. Este mai bine să efectueze proceduri de apă seara, vom aștepta ca stelele să se aprindă și lumina lunii să strălucească.

Să ne spălăm cu puțină apă și să-i spunem într-o șoaptă despre necazurile noastre. Apoi ne întoarcem la vrăjitoarea Luna: "Mulțumesc pentru lumină, mulțumesc pentru energie și forță. Voi încerca să nu te dezamăgesc și din acea zi voi avea bine pe drum.

Nu este necesar să strigi într-un strigăt, iar vecinii și concurenții să alerge și vor începe să-și atragă lună de partea lor. Deși, în 25 de zile, Luna este gata să-și împărtășească energia cu toată lumea, dar aceia dintre noi care suntem sinceri, binevoitori și cinstiți cu noi înșine și cu Universul sunt deosebit de norocoși.

http://vedmochka.net/%D0%BB%D1%83%D0%BD%D0%BD%D1%8B%D0%B5-%D0%B4%D0%BD%D0%B8-%D1%85 % D0% B0% D1% 80% D0% B0% D0% BA% D1% 82% D0% B5% D1% 80% D0% B8% D1% 81% D1% 82% D0% B8% D0% BA% D0 % B0-% D0% B8-% D0% B2% D0% BB% D0% B8% D1% 8F% D0% BD% D0% B8% D0% B5-% D0% BD% D0% B0-% D1% 87 % D0% B5% D0% BB% D0% BE% D0% B2% D0% B5% D0% BA% D0% B0 / 25-% D0% BB% D1% 83% D0% BD% D0% BD% 8B% D0% B9-% D0% B4% D0% B5% D0% BD% D1% 8C.html