logo

kocakpaca.ru

tunsori, tunsori, îngrijirea părului

Cât costă să vinzi părul de 30 cm natural

Cât de mult sunt părul de 30 cm (la cumpărare și vânzare)

Până în prezent, tehnologia modernă vă permite să deveniți proprietarul părului îndelungat în doar câteva ore prin extinderea firelor. Fiecare fată poate alege o modalitate de a construi fire suplimentare și un maestru care va conduce procedura.

Înainte de a decide să crească părul, fiecare femeie de modă cântărește toate avantajele și dezavantajele, toate avantajele și dezavantajele acestei proceduri. Și una dintre întrebările principale este cât de mult costă fire naturale naturale și care este prețul procedurii în sine, adică expert de lucru.

Acest articol va răspunde la întrebarea cât de mult păr este de 30 cm sau mai mult, dacă îl cumpărați și îl creșteți în capitală și în alte orașe mari ale țării - Sankt-Petersburg, Krasnodar, Samara. Ca o regulă, toată lumea dorește să mărească firele, respectiv, cineva trebuie să vândă acest păr. Articolul va răspunde, de asemenea, la întrebarea cât costă trecerea părului, adică pentru cât timp și cât de mult păr, cât de mulți bani puteți obține.

La Moscova

Costul total depinde, în primul rând, de ce se vor atașa firele, adică naturale sau artificiale. Firele naturale sunt, de asemenea, împărțite în mai multe tipuri. În al doilea rând, cu privire la metoda de construire, deoarece timpul petrecut depinde de el. În al treilea rând, din prețul muncii comandantului.
Deci, dacă doriți să creșteți părul la Moscova, vă veți îndruma de astfel de prețuri, cu condiția ca firul aeriene să fie păr slave de bună calitate. Prețurile vor fi specificate luând în considerare activitatea comandantului.
Lungimea firelor este de 30 cm, numărul de fire este de 100, prețul este de la 8000 mii de ruble.

Lungimea firelor este de 50 cm, numărul de fire este de 150, prețul este de la 15.000 de mii de ruble.

Lungimea firelor este de 60 cm, numărul de fire este de 175, prețul este de la 19.000 de mii de ruble.

Lungimea firelor este de 70 cm, numărul de fire este de 200, prețul este de la 24.000 de mii de ruble.

De asemenea, este important să rețineți că toroanele acumulate necesită corecție și, după un anumit timp, vor fi eliminate. Corecția va costa de la 5.000 de mii de ruble, cu un număr de componente de circa 100 până la 10.000 de mii de ruble - dacă aveți 200 de componente. Îndepărtarea componentelor de la 1.500 de mii de ruble la 3.000 de mii de ruble.

Sankt-Petersburg

Prețul mediu al construcției în saloanele de frumusețe din orașul Sankt-Petersburg este după cum urmează:

Lungimea firelor este de 30 cm, numărul de fire este de 100, prețul este de la 8500 de mii de ruble.

Lungimea firelor este de 50 cm, numărul de fire este de 125, prețul este de la 13.000 de mii de ruble.

Lungimea firelor este de 70 cm, numărul de fire este de 150, prețul este de la 18.000 de mii de ruble.

Lungimea firelor este de 80 cm, numărul de fire este de 200, prețul este de la 27.000 de mii de ruble.

Krasnodar

Prin oraș Krasnodar prețul mediu bazat pe 20 ruble pentru o lungime fir de 30 cm până la 50 de ruble pe fir de 70 cm. Prin urmare, pentru 100 de toroane cu domeniile de valori între 4000 și expertul mii. Ruble.

Samara

În Samara creșterea costurilor va fi de 5.000 de mii, adică la 20 de ruble lungime fir de 30 cm, 135 ruble -... Pentru o lungime de 85 cm necesită o capacitate de la 100 până la 200 fire plus expertul.

Cât de mult pot vinde părul?

Lungimea părului de 25 cm este potrivită pentru vânzare. Se preferă părul care nu este colorat, nu este gri. Puteți oferi un tabel comparativ al prețurilor numai aproximativ, deoarece prețul de păr este determinat de lungimea, structura și aspectul lor.
Astfel, prețurile medii din marile orașe ale Rusiei sunt:
Pentru 100 de grame de lungime a părului de la 25 la 40 cm, puteți obține de la 400 la 600 de ruble.
Pentru 100 de grame de lungime a părului de la 40 la 60 de cm, puteți obține de la 1.000 la 1.500 de ruble.
100 de grame de păr de la 60 la 80 de cm va costa de la 2000 la 2.500 de mii de ruble.
100 de grame de păr de la 80 la 100 cm - până la 3.000 de mii de ruble.
În cazul în care părul este mai lung decât un metru - de la 5000 de mii de ruble.

Videoclipuri interesante pe tema articolului

Cât costă părul?

răspunsuri:

Anastasia Wolf

Pentru a vinde părul trebuie să le aveți mai întâi. Numai părul lung (de la 25 cm) este adecvat spre vânzare, este mai bine dacă este nevopsit și fără gri - dar gri și vopsite sunt de asemenea potrivite, ele sunt doar mai ieftine și cumpărătorul este puțin mai greu de găsit. Deci, pentru "părul scurt" (25-40 cm), puteți obține 400-600 ruble. pentru 100 de grame. Pentru 40-60 cm prețurile sunt deja mai mari - 1000-1500 ruble., 60-80 cm - 2000-2500 ruble. 80-100 cm - 2800-3000 ruble., mai mult de un metru - până la 5000 de ruble. Acestea sunt prețurile pentru orașele mari - la prețurile periferice sunt de obicei mai mici. Este important să știți că lungimea minimă a părului cu graying, pe care o puteți cumpăra, începe de la 40 cm; dacă părul este gri sau vopsit, adăugați încă 5 cm la această lungime; Ei bine, și veți cumpăra părul dur numai dacă lungimea părului ajunge la 50 cm și mai mult.

channer

vinde rochie shal zhizhzhab crezi că se potrivește.

În mod normal, a sugerat el

1 linie de la 40 la 110 ruble atunci când construiți aici
http://www.hairluxury.ru/ceny-italyanskoe-narashivaniye-volos.html

Junone neuwelt

Am aproape un metru hayer, părul meu blond, nu pot decide dacă să mă pictez și să construiesc sau să vând. dacă 5000 nu este așa de rău)

Enko xJ

am avut un miting în oraș, Tipo tăiat 10 cm și da 1000 de ruble. Nifiga, 300 de ruble au fost date tuturor și au trimis oameni departe (chiar și un astfel de băiat a fost găsit)

Tanya Krasova

Lungimea părului de la 25 cm la 40 cm costă o medie de 400-600 ruble la 100 g; Dacă lungimea buclelor dvs. de la 40 la 60 cm, atunci puteți câștiga de la 1000 la 1500 de ruble la 100 g; Păr de la 60 la 80 cm costă de la 2000 la 2500 ruble la 100 g, și de la 80 la 100 cm - 2800-3000 ruble; Buclele, a căror lungime este mai mare de 1 metru, cumpără pentru 4000-5000 ruble la 100 g.
Citiți mai multe la Elhow: http://elhow.ru/krasota/volosy/skolko-stojat-volosy?utm_source=usersutm_medium=ctutm_campaign=ct

Am o scuipă de aproximativ 46 cm, culoare: roșie, nu vopsită.. în momentul în care am tăiat nu am folosit un uscător de păr. Cred că să vând

Aisha)) Mirzoyeva

pentru a creste parul cat de mult timp si efort este nevoie. apoi să le tăiați și să le vindeți pentru un ban.

Serghei Stukalov

spune-mi unde îți poți vinde părul. ATP

Igor Volobuev

spune-mi unde poți vinde părul

Elena Vlasenko

A vrut să vândă păr astăzi a fost un stoc a spus costisitoare și să dea pentru 150 de ruble

Cât costă vânzarea părului de la 30 cm?

răspunsuri:

Byak Lyalyak

Nu-ți pare rău pentru părul tăiat? Costul depinde de mulți factori: fie că este gri, vopsit sau nu. Pot spune că țesăturile de 30 cm costă circa 5000 de ruble (pentru formarea la rece), deci decizi dacă să taie

Nu știu răspunsul. dar interesant de auzit))))

Nox nox

Depinde de calitatea parului.

Snezana

Urmărind WHERE AND TO WHOM.
În general, puteți avea 2 grame de păr atât de mult timp și poate 102 greutate este importantă (peste tot în diferite moduri) Știu că clădirea de 30 cm de păr este de 100 de fire (acesta este un cap) de la 7 mii)

Vladislav Semenov

Uneori, un tip vine la salonul nostru, el ia părul (din partea publicului)))))) Prețul este foarte scăzut, într-adevăr, el găsește vina cu totul.

Enko xJ

costa foarte mult..

hmm. cumpărați pentru un bănuț, și cum cumpără așa pentru mii de oameni!

Cum sa vinzi parul

Intendu-te sa faci o tunsoare scurta in loc de parul lung enervant, nu poti obtine doar o tunsoare gratuit, dar, de asemenea, face bani buni pe ea. Faptul este că părul natural este cel mai bun material pentru fabricarea peruciilor, părului și firelor de construcție. Prin urmare, numeroase studiouri și saloane, care au nevoie de materii prime de înaltă calitate, cumpără părul de la populație. Organizațiile grave nu numai că plătesc bani pentru părul lor, dar oferă și posibilitatea de a realiza o tunsoare liberă după ce lungimea necesară a părului este tăiată.

instrucție

 • Atunci când vânzarea este de mare importanță lungime (cel puțin 25 de centimetri) și aspectul părului. Pentru a îmbunătăți statutul lor și, în consecință, pentru a ridica prețul de una sau două săptămâni, nu utilizați instrumente și echipamente de ambalare, în mod regulat aplică o măști de fata revitalizanta, și asigurați-vă că pentru a utiliza balsam dupa samponare. Dacă aveți păr nevopsit cu păr gri, atunci nu-l vopsiți, deoarece prezența vopselei pe păr reduce costurile.
 • Pentru a găsi o organizație care îți cumpără părul, căutați anunțuri pentru cumpărarea părului pe stalpi, în ziare sau pe Internet. În mod tipic, aceste anunțuri oferă saloane de înfrumusețare, studiouri de extensie a părului, magazine de cofetărie pentru coafură.
 • Starea, lungimea și culoarea părului afectează valoarea acestora. În funcție de aspectul și locul de vânzare, 100 de grame de păr pot fi vândute pentru 500-10.000 de ruble. Dacă părul este lung, nevopsit, matasos, drept sau curat, fără capete divizate, puteți să vă vindeți panglica la prețul maxim. Mai ieftin nu sunt suficiente piese lungi, pictate, gri, coite, matte, plictisitoare, despicate.
 • Evaluați-vă părul și selectați cele mai bune oferte pe baza stării părului și a prețurilor afișate în anunț. Imediat înainte de vizita la cumpărător, spălați-vă părul cu un șampon folosind un balsam și pieptește-l cu grijă.
 • Vino la organizația care se ocupă de cumpărarea părului și (dacă costul final după evaluarea comandantului, sunteți mulțumit) stați pe scaunul de coafură. Stăpânul îți va peria părul și îl va lega strâns cu o bandă de cauciuc, sub care va lega un altul de aproximativ cinci centimetri. Apoi, coaforul va separa partea dorită a părului, făcând o tăietură cu foarfeca între două benzi elastice înnodate.
 • După ce o parte a părului de vânzare va fi tăiată, spuneți stăpânului modul în care doriți să aveți o tunsoare. Când noua tunsoare este completă, mergeți la administrator și plătiți pentru părul tăiat.

Pentru cât de mult poți vinde 30 cm de păr natural și gros de culoare albă?

răspunsuri:

YaGAStY

Vrăjitoarea este în continuare aceeași. )))

Dacă nu l-ați tăiat încă, atunci creșteți un craniu (coada lungă) pentru voi înșivă. Nu e rău pentru o schimbare.

den ben

Ei bine, în funcție de starea în care se află (pentru un profesionist care știe mai bine)
+în care oraș
+Trebuie să meargă la centrul special unde sunt angajați taekimii
+poate scadea 1000 $, totul depinde de parametri

Alex lis

Alena funtova

pentru "păr scurt" (25-40 cm), puteți obține 400-600 ruble. pentru 100 de grame. Pentru 40-60 cm prețurile sunt deja mai mari - 1000-1500 ruble., 60-80 cm - 2000-2500 ruble. 80-100 cm - 2800-3000 freca

Alice Selezneva

putem vinde pentru 700 de dolari dacă nu este vopsit

Violetta Minosyan

ele iau în grame și mai mult de 40 cm

Katyusha Orlova

În cabină întreabă. Kakras 30 cm și luați am întrebat mai devreme.

Unde pot trece părul?

Multe femei, cel puțin o dată în viața lor, se gândesc cum să-și vândă părul. Este posibil să câștigați bani semnificativi și unde să pot trece buclele?

Unde să iei părul

Pentru a câștiga cel puțin niște bani pe părul tău, trebuie să ai cel puțin douăzeci și cinci de centimetri în lungime. În acest caz, părul trebuie să fie nevălzit și fără semne de păr gri. Puteți găsi un cumpărător și un astfel de păr, dar este mult mai dificil și va costa mult mai puțin.


Costul părului îi poate afecta și alte caracteristici - ele sunt ușoare sau întunecate, curlate sau drepte, asiatice sau europene. În fiecare caz, prețul acestora este determinat de tendințele modei și dorințele unui anumit cumpărător. Dacă părul este colorat sau are semne de păr gri, lungimea minimă de vânzare ar trebui să fie de aproximativ patruzeci de centimetri, părul foarte dur este cumpărat dacă lungimea lui nu este mai mică de jumătate de metru.


Este mai usor sa vinzi parul intr-un salon de coafura obisnuit. Uneori, în timpul tunsoarelor, coaforul însuși oferă clientului să-și vândă părul, dacă brusc ar fi dorit să-l scurteze drastic. Pe multe resurse online puteți găsi anunțuri pentru cumpărarea părului.

Cum se formează costul

Costul părului depinde în mare măsură de lungimea și calitatea acestuia. Grila tarifară pentru o sută de grame este construită în funcție de lungimea lor. Deci, de exemplu, pentru lungimea părului de la douăzeci până la treizeci și cinci centimetri (acestea sunt scurte), saloanele de coafură oferă între șase sute și o mie de ruble. Pentru o sută de grame de fire între patruzeci și cincizeci de centimetri lungime, în medie, ele oferă între mii și două mii de ruble. Părul lung de la șaizeci până la șaptezeci și cinci de centimetri este deja de la două până la trei mii de ruble pentru o sută de grame. Proprietarii de păr de la optzeci de centimetri la un metru pentru o sută de grame sunt dispuși să plătească de la trei la șase mii de ruble. Liniile extrem de lungi, de la un metru, costau până la zece mii de ruble. Ar trebui să se înțeleagă că greutatea medie a unei scutiri la talie în medie este de aproximativ patru sute de grame. Părul lung de blond de bună calitate este evaluat cel mai înalt.


Nu sunteți de acord cu prima ofertă de a cumpăra păr. Comparați câteva propoziții. În diferite locuri, prețurile propuse pot varia în funcție de câteva mii de ruble, deoarece nu există prețuri uniforme ale părului. Citiți anunțurile, mergeți prin coafură, alegeți cea mai avantajoasă ofertă.


Nu este necesar să se considere vânzarea părului drept venitul principal. Creșterea buclei până la lungimea minimă va fi de câțiva ani, cu o creștere medie a părului de 12-17 centimetri pe an. În acest caz, părul lungimii minime nu este costisitor de vândut și câștigarea a două mii la fiecare doi ani nu pare a fi o idee bună.

De ce avem nevoie și cât de mult sunt părul natural?

Parul natural este folosit pentru construirea, fabricarea perucilor, părului și firelor de pe coșurile de păr. Parul natural este foarte scump. Părul slav și european este apreciat în special. În comparație cu părul brut asiatic și indian, acestea sunt mai frumoase și bine îngrijite, în plus, paleta naturală de culori a părului slavico-european este mai bogată.

De ce avem nevoie de păr natural


Nu toate fetele natură înzestrate cu păr lung și gros. Și pentru a corecta această lipsă de femei la modă au început să recurgă la diverse trucuri - peruci, păr, părul fals cu păr și extensii.


Dar pentru a face o coafură sau o perucă ai nevoie de o materie primă - păr. Există fire de păr artificiale produse din materiale sintetice, dar ele nu arată la fel de impresionante ca cele reale și își pierd frumusețea mai repede. Prin urmare, se preferă buclele naturale.

Care sunt părul


Parul natural este împărțit în mai multe tipuri.


Părul asiatic este produs în China, Coreea, India și alte țări din est. Acest păr este de obicei foarte întunecat, drept, dur și greu. Pentru a le oferi elasticitate și vopsea în alte culori, producătorii trebuie să lucreze mult timp. Buclele naturale sunt supuse unei serii de tratamente chimice, din care rezultă că doar o bază, lipsită de o cuticulă, rămâne din firele de păr. Apoi, părul este acoperit cu silicon pentru a adăuga strălucire. Din pacate, siliconul nu dureaza mult si dupa 4 spalari parul devine plictisitor si fragil. În ciuda neajunsurilor, parul asiatic este distribuit pe scară largă datorită prețului său scăzut.


Parul european. Acest nume se referă nu numai la părul produs în Europa, ci și la toate părurile cu anumite calități. Parul european ar trebui să fie luminos, moale, subțire și să aibă o secțiune transversală ovală. Materiile prime sunt supuse unui tratament chimic delicat. Prin urmare, buclele europene arată mai bine și durează mai mult decât cele asiatice.


Cel mai scump tip de păr este considerat slav. Popularitatea acestor bucle nu a provenit de la zero. Părul slavic, datorită structurii sale, suferă procesări minime și își păstrează strălucirea naturală și flexibilitatea. Acest păr poate fi ușor vopsit, chiar și în nuanțe luminoase.

Cât costă părul?


Costul părului natural depinde de lungimea lor. Numai părul mai mare de 20 de centimetri va fi potrivit pentru vânzare. Densitatea părului este, de asemenea, de mare importanță, deoarece costul final va fi calculat în funcție de greutate. Astfel, buclele de 25-40 centimetri sunt estimate la 400-600 ruble la 100 de grame. Părul de 40-60 centimetri va costa 1000-1500 ruble. 60-80 centimetri - 2000-2500 ruble la 100 de grame. Și prețul părului mai lung decât un metru ajunge la 5.000 de ruble.


Parul vopsit sau gri este considerat o căsătorie, dar sunt de asemenea cumpărate, numai prețul în acest caz va fi cu 5-15% mai mic.
Pentru a crește valoarea buclelor dvs., trebuie să aveți grijă de ele. Consolidați măștile și balsamurile, renunțați la uscătorul de păr, curling și vopsea.

http://kocakpaca.ru/vashi-volosy/skolko-stoit-prodat-volosy-30-sm-naturalnye.html

Cumpărarea părului

Cumparam parul de la 40 cm la 25 000 freze / 100 gr.

Costul părului

Costul părului natural depinde de 5 factori principali:

Fiecare dintre factori este foarte important, deoarece afectează costul direct de cumpărare a părului. Pentru a vă facilita înțelegerea, vom analiza fiecare dintre acești parametri, astfel încât să înțelegeți care este costul părului.

Să începem cu lungimea părului. Totul este foarte simplu aici. Cu cât este mai lung părul, cu atât este mai scump. Compania noastra este angajata sa cumpere parul strict de la 45 cm. Aceasta inseamna ca lungimea parului taiat ar trebui sa fie de 45 cm si nu mai putin, ia in considerare acest lucru atunci cand masurati lungimea acestuia. De exemplu, dacă în momentul în care lungimea părului este de 80 cm de gât și doriți să păstrați o lungime de 25 cm (chiar deasupra umerilor), atunci se pare că lungimea părului tăiat va fi de aproximativ 55 cm.

Culoarea părului nu este un factor mai puțin important, deoarece, de exemplu, cu cât este mai deschisă părul, cu atât costul părului este mai mare. Ele sunt mai mult evaluate și valoarea lor este în consecință mai mare. Părul neagră nu este mai mic decât prețul, dar întrucât cantitatea dominantă este pe piață, costul lor este mai mic.

Vârsta donatorului este importantă pentru a înțelege cât de mult trăiește părul. Cu cât este mai mic donatorul, cu atât costul este mai scump, cu atât este mai mare numărul de păr gri.

Cumpărarea părului începe cu verificarea calității părului. Acesta este cel mai important factor după lungime, deoarece părul care nu a fost niciodată colorat este evaluat mult mai mult decât părul care a fost expus la substanțele chimice vopsite.

Costul final depinde de greutatea părului. Greutatea este rotunjită la 1 gram, adică după tăiere părul este pus pe cântare și cunoașteți costul final final al părului. În medie, dacă taie 55 cm de păr blond, se pare că este de aproximativ 110-170 de grame.

Informații importante! Taie părul pe care nu-l cumpărăm. Pe măsură ce facem tăieturi, ne fixăm cu atenție și cu atenție fiecare trunchi de păr, astfel încât să nu se desprindă. Părul cu covoare nu acceptă! O excepție poate fi făcut numai părul maro deschis sau blond deschis, fixat strâns, fără mătase de la 50 cm!

Probabil că nu e nimic complicat.

Scump pentru a cumpara

Spre deosebire de alte companii, cumparam parul natural este foarte scump pana la 25 000 de ruble. pentru 100 de grame!

Consultare 24/7

Utilizați serviciul de consultanță online și aflați costul preliminar acum!

Tunsul ca dar

Vă garantăm tunsoarea absolut liberă. Vă vom face o tunsoare adaptată foarte curată.

Bani imediat

Imediat după tunsoare, veți obține bani la îndemână. Fără întârzieri. Doar numerar! Toate cinstiți!

Sincer! Scump! Tunsul ca un cadou!

Cum sa vinzi parul

Dacă încă mai gândiți cum să vindeți părul la Moscova, atunci în compania noastră este vorba despre foarte ușor

Doar 5 pași simpli.

 1. Completați link-ul de formular din această pagină sau sunați-ne la numărul 8 (926) 576-66-80 sau scrieți același număr în aplicația Whats / Viber și raportați:
  • Lungimea pe care doriți să o tăiați (de exemplu, pe care doriți să o tăiați de-a lungul umerilor, înseamnă că măsurați de la locul tăierii dorite până la capetele părului, minus 2-3 cm dacă părul este gros la capete)
  • Culoarea parului (de exemplu, maro deschis, castan, negru, blond)
  • Părul a fost vopsit în ultimii 2 ani (de exemplu, nu, nu am pictat niciodată sau da, a fost vopsit în 1 ton, acum 1 an cu vopseaua Wella într-un salon de înfrumusețare);
  • Care este vârsta ta.
  • Trimiteți o fotografie a părului (fotografie din partea din spate a capului în timpul zilei, astfel încât să înțelegem culoarea parului)
 2. Vă numim costul final al părului pe baza datelor furnizate în conformitate cu revendicarea 1.
 3. Veniți la unul dintre punctele noastre de recepție a părului.
 4. Maestrul tăie ușor părul. Am cântărit părul tăiat și în funcție de greutatea părului tău, calculăm cu dvs. IMEDIAT după ce cântărește.
 5. Maestrul te face sa ai orice tunsoare absolut GRATUIT.

Rezumând, care sunt principalele avantaje ale colaborării cu noi:

 1. Bani imediat, în ziua tratamentului,
 2. Tunsul este gratuit pentru tine,
 3. Aproape de metrou (3 minute de mers pe jos)

Puteți completa formularul de contact de mai jos sau faceți clic aici.

Plătim separat călătoria dvs. până la 2000 de ruble.

Plata pentru plată

Dragi prieteni, suntem încântați să vă informăm că, începând cu 1 aprilie 2017, compania noastră plătește pentru călătoria dumneavoastră dacă nu locuiești în Moscova și trebuie să călătorești cu trenul sau trenul. Avem garanția că vă vom restitui până la 2.000 de ruble pentru cheltuielile de călătorie dacă donatorul are vârsta sub 10 ani, până la 1.500 de ruble dacă donatorul are 15 ani și până la 1.000 de ruble dacă donatorul are 20 de ani. Suma cheltuielilor de transport se plătește separat prin cecuri de călătorie. Lungimea părului tăiat trebuie să fie de cel puțin 50 cm!

Vindem părul a devenit foarte simplu și, cel mai important, profitabil. Aveți încredere în noi și vă garantăm numai un preț onest și cel mai bun la Moscova. Scump până la 250.000 de ruble la 1000g.

Nu există prețuri de înaltă calitate pe care alte companii le promite înainte de a veni. Stii imediat pretul minim al parului, care in nici un caz nu se va schimba dupa taierea parului.

Un bonus frumos pentru tine, pe lângă plata pe care o plătești - libere la orice tunsoare! Tunsoarea face maeștri cu mare experiență, nu și pentru începători!

Ușor de găsit. 2 puncte de recepție. Atât la 3 minute de la metrou!

Cum să ne găsiți

Cum să ne găsiți:

telefon:
+7 (926) 576-66-80

Cu mașina: De pe strada Chertanovskaya puteți ajunge la parcarea gratuită. Apoi, mergeți la marginea iazului la colțul centrului comercial "Caspiy" departe de metrou
Pe jos de la metrou Chertanovskaya: metrou Chertanovskaya. Ultima mașină din centru. Ieșiți din metrou și mergeți spre clădirile înalte din albastru. Urcați 50 m, țineți-vă la dreapta în fața podului pietonal, nu urcați-l. Mergeți de-a lungul iazului la colțul îndepărtat al centrului comercial "Caspian".
Cu transportul public de la stația de metrou Kaluzhskaya: de la stația de metrou Kaluzhskaya până la stația Chertanovsky Pond. Numărul autobuzului 624. Durata aproximativă a călătoriei este de 21 de minute. 12 opriri.
La transportul public de la stația de metrou Profsoyuznaya: de la stația de metrou Profsoyuznaya la oprirea "iaz Chertanovsky". Numărul autobuzului 168. Durata aproximativă a călătoriei este de 17 minute. 17 opriri

http: //xn--80aewahnebbc2aq.xn--p1ai/

Extensii de păr lungime cm lungime

Extensii de păr în cm - lungime.

Dacă nu știți cum să alegeți lungimea atunci când construiți, încercați să vă concentrați asupra imaginii și imaginilor.

Iată o diagramă a extensiilor de păr de la 30 cm la o lungime de 70 cm. Deși, în principiu, există și 80 cm (aceasta este lungimea sub talie).

În extensiile de păr cu bandă, ca și în capsulă, există aceeași lungime! Aceasta este, dacă ați ales lungimea extensiilor de păr - 50 de centimetri, apoi în capsulă va fi exact aceeași. Dar prețul pentru munca maestrului nu depinde de lungimea și culoarea parului, dar prețurile din magazinul de păr depind direct de lungime!

Extensii de par 50 cm.

Care este eroarea în lungimea extensiilor de păr?

Al doilea punct important - dacă ați venit la magazinul de păr pentru a construi sau a comandat materialul din magazinul online, întrebați vânzătorului ce eroare de lungime poate fi. Pentru mulți, eroarea în lungime poate fi de 4-5 cm și acest lucru este normal. Adică, unii fire de păr ating lungimea de 50 de centimetri, unii ajungând la o lungime de 45 cm.

Clasificarea lungimii extensiilor de păr cm în centimetri.

Extinderea parului lungime de 50 cm - Aceasta este lungimea chiar sub umăr, dar un pic nu ajunge la talie. Aceasta este considerată a fi cea mai generală din punct de vedere al lungimii, este de asemenea posibilă realizarea unei cascade din ea (dacă aceasta necesită o îngrămădire pentru părul scurt) sau o "cascadă laterală.

Extinderea părului lungime 60 cm - Aceasta este lungimea părului până la talie. Este potrivit pentru fete care adesea preferă să facă bucle, deoarece de la o astfel de lungime buclele se ridică literalmente de 5-6 cm, iar lungimea finală este de 55 cm.

Lungimea extensiei părului 70 cm - Această lungime exclusivă, care de obicei nu este disponibilă în toate culorile. La urma urmei, această lungime este considerată a fi una dintre cele mai scumpe și nu fiecare salon va păstra fiecare nuanță într-o capacitate "capsulă", "bandă" sau "japoneză".

Extinderea părului lungime 80 cm - Această lungime este foarte puține persoane în stoc. În studioul nostru, această lungime este prezentată într-o extensie de bandă, culoarea părului nr. 60 (cea mai ușoară blondă) și numărul 1 (negru)

Lungimea extensiilor de păr în cm de exemplul clienților mei:

În fotografie: lungime 60 cm.

În fotografie (Olya "Vacations in Mexico"): lungimea părului extensibil este de 40 cm.

În fotografie (client): lungimea extensiilor de păr 70 cm

In fotografie (Cornelia Mango): lungimea extensiei de par 30 cm.

http://www.kattyhair.ru/narashivanie-volos-dlina.html

Cât de mult sunt părul natural și artificial - prețul firelor, părului, peruciilor

Parul natural este mai scump decât fibrele sintetice de origine artificială. Cu cât buclele sunt mai lungi și mai sănătoase, cu atât valoarea lor este mai mare.

În zilele noastre, extinderea curl, utilizarea de cignoni și peruci sunt deosebit de populare. Cererea de achiziționare a părului crește semnificativ. Despre cât de mult păr din Rusia, citiți articolul nostru.

Cât de mult sunt părul în Rusia

Pentru fabricarea de peruci folosind parul uman real de origine naturală sau sintetic, cel mai asemănător cu cel al unei persoane. Din fire se fac diverse bijuterii - fire de par și arcuri.

Perucile sintetice sunt semnificativ diferite de cele create din materii prime naturale - bucle naturale umane. Parul natural arată mai natural și poate tolera vopsirea, uscarea termică sau perm. Cu toate acestea, o astfel de plăcere va costa o mulțime de bani - bucle de la 20 la 40 cm costul de 400-600 ruble pe 100 de grame. În timp ce peruca finisată din fibre sintetice poate fi achiziționată pentru 1000-1500 ruble.

Prețul părului

Buclele naturale, bine îngrijite, costă întotdeauna mai mult: dacă lungimea curlului este mai mică de 50 de centimetri, atunci se estimează că este mult mai mică decât lungimea curlului de la 70 cm la un metru.

Tabelul 1. Costul părului natural din Rusia în 2018:

Parul natural gri sau cu păr greu este considerat mai scump decât vopsitul. Prin urmare, dacă există păr gri, nu trebuie să încercați să-l vopsiți înainte de a-l vinde, acest lucru va reduce doar costul materialului.

De regulă, părul artificial este vândut ca o soluție gata - împletituri, cozi și fire pe fire de păr sau pe velcro.

Tabelul 2. Costul produselor fabricate din material artificial în Moscova în 2018:

De unde pot cumpăra păr ieftin

Există mulți furnizori de materii prime naturale și sintetice - Belli Capelli, Europa Hair, Hair Shop etc. Cu toate acestea, costul materialului din astfel de magazine este extrem de ridicat.

Există și alți furnizori de materiale - cumpărături on-line (okeandra.ru, kupit-parik.ru, aliexpress.com, etc.), realizând bunurile la prețuri reduse, fără cheat de marcă. De exemplu, prețul de păr din Moscova în astfel de magazine este mai mic cu 20-30% decât în ​​celebrul butic.

Judecând după recenzii, specialiștii din domeniul construcțiilor nu văd o diferență semnificativă în calitatea materialului între saloanele scumpe și magazinele online.

O popularitate deosebita printre maestri a fost magazinul online Ali Express. Aici sunt bucle naturale într-un set de 50 de bucăți. costă între 2.000 și 4.000 de ruble. Pentru comparație, 100 - 125 fire sunt de obicei utilizate pentru extinderea capsulară.

Când faceți cumpărături în magazinele online, există întotdeauna pericolul de a nu primi o comandă, deoarece de multe ori mărfurile nu sunt supuse controalelor vamale sau sunt pierdute la oficiile poștale. Este mai sigur să alegeți magazinele cu plata după primirea bunurilor.

Prețuri naturale ale părului în ultimii ani

Prețurile pentru buclele naturale cresc în fiecare an, precum și procedura de creștere a acestora.

De exemplu, în 2014, prețul părului natural pentru o extensie de cheratină capsulară era la nivelul de 7000 de ruble, fără a lua în calcul costul vrăjitorului. Și astăzi, aproximativ 12.000 de ruble vor trebui plătite pentru o astfel de plăcere.

Tabelul 3. Costul părului natural în marile orașe ale Rusiei din 2014 până în prezent:

http://yakapitalist.ru/finansy/skolko-stoyat-volosy/

Unde și pentru ce preț puteți vinde păr natural?

Părul lung este o decorare a unei femei, dar, uneori, din diferite motive, este necesar să le tăiați. Există întotdeauna dispus să cumpere păr tăiat, în timp ce cumpărătorii plătesc bine pentru ei. Cu cât produsul este mai mare și mai sănătos, cu atât este mai mare prețul acestuia.

Ce fel de păr poți vinde?

Cumpărați părul natural (cu o lungime bună și o strălucire sănătoasă). Părul care a fost supus diferitelor influențe poate fi de asemenea vândut, dar la un cost mai mic. Nu contează dacă vânzătorul este bărbat sau femeie. Cererea pentru toate tipurile de păr este aceeași, mai ales dacă proprietarul produsului a avut grijă de el.

Părul scurt, care este mai mic de 50 cm, este mai ieftin, iar cel mai scump este considerat a fi de la 70 cm. Nu este numai lungimea și volumul care contează, dar și cântărirea părului. Cumparati par natural, gri, vopsit sau gri. Primul, desigur, are un avantaj semnificativ față de ceilalți.

Nuanțele naturale de la aur la roșu, ciocolată și întuneric sunt foarte solicitate.

Nu contează caracteristicile coperții - părul european drept sau buclele asiatice, precum și genul. Fiecare tip de copertă impune propriile criterii specifice, în funcție de moda, precum și de preferințele cumpărătorului. La primirea mărfurilor se atrage atenția asupra menținerii direcției corecte a tăieturii naturale.

Parul cu graying va primi păr de la 40 cm, păr gri - de la 45, tip dur - de la 50 și mai mult, vezi.

De ce și cine are nevoie de păr

Coaja de păr, suficientă în lungime, este utilizată în clădire, precum și pentru peruci (cimbone) și ornamente pentru cap (arcuri, păr de păr).

Clienții care achiziționează păr sunt saloane de înfrumusețare, coafor, antreprenori privați (angajați în fabricarea produselor). Acest produs este potrivit pentru asamblarea cozilor, gula și panglica, este utilizat în mod activ în construcții (capsulare și panglică).

În plus, industria părului poate comanda industria spațială (datorită bunei conductivități), industria cinematografică (făcând mustăți, barbă, căptușeală) și industria bijuteriilor (diamantele artificiale sunt făcute cu părul).

Părul propriu poate fi donat pentru fabricarea perucilor naturale pentru pacienții cu cancer, pacienți cu centre de arsură și transplant, copiilor cu probleme de chelie și pentru alte programe de caritate.

Deteriorarea mediului, calitatea alimentelor, apariția bolilor grave întotdeauna creează o cerere pentru păr, care este materia primă pentru producția ulterioară.

Cum sa pregatim parul pentru vanzare

După ce ați decis să vă vindeți o parte din părul viu (sau tăiat mai devreme), trebuie să știți că nu puteți folosi mijloacele termice de coafare și uscare cu o zi înainte.

Expunerea la cald face părul fragil, reducându-i prețul. Același lucru este valabil și pentru lumina directă a soarelui (este necesară protecția capului). Când vizitați piscina se recomandă purtarea unei pălării - clorul usucă puternic părul.

Este de dorit să se pregătească pentru vânzarea în avans, timp de câteva luni, aducând părul în forma corespunzătoare. Se recomandă spălarea părului cu șampon, care exclude sulfații (contribuie la fragilitate și uscăciune) și aditivii artificiali, deoarece sunt poluați, dar nu zilnic.

Deoarece părul este un indicator al sănătății corpului, pentru starea bună a acestuia trebuie să utilizați o dietă fortificată completă care conține proteine ​​și substanțe cu omega-3, astfel încât bulbii să fie întăriți și să aibă un rezultat strălucit.

Este necesar să beți apă cu mai mult de 2 litri pe zi - acest lucru va împiedica fragilitatea, uscăciunea și umiditatea capacului. Îndepărtarea obiceiurilor proaste (în special fumatul) vă va ajuta să vă îndepărtați părul și să eliminați decolorarea.

Este de dorit ca creșterea părului să fie uniformă. Este mai bine să nu vă spălați părul înainte de tăiere. Dacă părul va fi trimis prin poștă, atunci produsul este mai bine să pună un pachet de protecție pe drum.

Părul tăiat care a fost făcut anterior nu trebuie să fie răsturnat, spălat și pieptănat. Ele sunt aduse în forma în care au fost stocate. Permise să le trageți cu o bandă de cauciuc pentru a preveni pierderea.

Parul este mai bine de a vinde imediat după tăiere. Pentru comoditate, ei se împletesc într-o panglică sau fac o coadă (prevenirea incursiunilor).

Cum să găsiți un cumpărător

Cumpărătorii sunt interesați să cumpere părul nevopsit. Cu cât lungimea lor este mai mare și aspectul mai sănătos, cu atât este mai mare costul.

Cumpărarea părului prin intermediul site-urilor permite vânzătorului să aleagă cea mai bună opțiune în cele mai favorabile condiții. Pentru a face acest lucru, utilizatorul este înregistrat, încarcă fotografii, detalii de contact și un anunț de vânzare cu prețul propus.

Este mai bine să faceți o fotografie în cea mai strălucitoare lumină, aplicând o riglă pentru a arăta lungimea și aspectul strălucitor al părului.

Comenzile prin poștă și companiile de curierat au o listă de cerințe de îngrijire a părului și de ambalare înainte de expediere. Ei plătesc numai o lungime adecvată, fără capetele divizate.

IMPORTANT! Cu această metodă de vânzare, pentru a evita tranzacțiile cu fraudatorii, părul nu este tăiat până când nu primiți plata pe cardul bancar personal. Este recomandabil să urmăriți pachetul (cunoașteți codul) și să utilizați serviciul Pay Pal. De asemenea, codul trebuie să fie raportat cumpărătorului.

Cumpărarea părului se face în saloanele de coafură - cu modificări cardinale în imagine, prin anunțuri în presă și cu ajutorul unor panouri speciale cu sugestii.

Cu o versiune rapidă și simplă (în propriul oraș), producătorii de peruci vor putea să cumpere părul direct, dar la un preț mai mic decât prețul pieței. Dar vă puteți întîlni întotdeauna și vorbiți cu ele personal.

Cât de mult sunt părul natural

Părul natural bine îngrijit, cu o culoare și structură de calitate unică, va fi întotdeauna costisitor. La vânzarea prin site-ul - există întotdeauna un calcul de cost pe pagina care calculează suma cerută.

Pentru părul scurt, nu mai mult de 40 cm, este posibil să se obțină până la 600 de ruble la 100 g de greutate. Până la 60 de cm venitul va fi de 1500. Părul de peste 80 cm va fi cumpărat pentru 2500 de ruble, și metru și mai mult - chiar mai mare până la 5000 de ruble. Parul gri și vopsit este redus la 15%.

Prețul pentru vânzarea părului natural este prezentat în tabel:

http://money-budget.ru/earn/other/gde-i-za-kakuyu-tsenu-mozhno-prodat-naturalnyie-volosyi.html

fete lungime de 40 cm este cât de mult

fetele lung părul este de 40 cm cât de mult?

 • audiție
 • 20 octombrie 2015
 • 20:00

40 cm este de 40 cm lungime medie, cred că un pic mai mic decât umerii.

secretar, da? este cool

Acest lucru este de 40 cm. Cu o înălțime diferită de la - la lamele umăr la - până la talie..

 • murdări
 • 20 octombrie 2015
 • 20:05
 • insectivorous
 • 20 octombrie 2015
 • 20:16

cumva cineva chiar sub umerii cineva mai..

 • foxhall
 • 20 octombrie 2015
 • 20:25

Am suspiciuni că efectul vizual se schimbă de la fizic

 • vacate1047
 • 20 octombrie 2015
 • 20:31
 • imitarea-furnica
 • 20 octombrie 2015
 • 21:22

Foxhall, mai degrabă, toate acestea măsoară diferit! Parul din partea de sus este mai lung))

http: //xn--80aaaa2cpidqgfgh5g3dc.xn--p1ai/devochki-dlinna-volos-40-sm-eto-skolko-411925

Anunțuri despre cumpărarea și vânzarea părului

Cumpărați păr scump de la 40 cm

Cumpărați păr

Vand păr brun închis

Cumpără păr roșu

Cumpărați părul (blond)

Cumpărați părul în Kemerovo

Cumpărați păr

Voi vinde părul

Voi vinde părul

Voi vinde părul

Voi vinde părul

Voi vinde părul

Avertizare pentru donatori!

Comerțul cu organe pe teritoriul Federației Ruse este interzis în conformitate cu Legea Federației Ruse nr. 4180-1 din 22 decembrie 1992 privind transplantul de organe umane și țesuturi umane și nr. 323-FZ din 11/21/2011 (modificată la 07.03.2018) "Cu privire la fundamentele protecția sănătății publice în Federația Rusă "și prevede sancțiuni penale.

Plasarea informațiilor pe paginile site-ului, rețineți că Administrația și proprietarii site-ului Base donor.rf nu sunt responsabili pentru informațiile trimise de utilizatori.

Anunțuri pentru vânzarea și cumpărarea de păr

Pentru parul de vânzare potrivit doar părul lung (de la 20-25 cm). Cea mai mare cerere este pentru parul natural; de asemenea colorate, dar costul lor este de obicei mai ieftin.

Parul avea în orice moment o povară socială: de exemplu, părul lung a fost întotdeauna considerat un atribut al nobilimii, subliniind apartenența la clasa superioară. Astăzi, părul lung este un atribut al unei imagini personale pe care o construiește o persoană.

Mulți oameni, datorită trăsăturilor lor fiziologice, nu au ocazia să-și lase părul lung și frumos, așa că folosesc serviciile celor care sunt gata să-i vândă.

Costul părului depinde de lungimea și calitatea imediată. Ca regulă, părul gri sau vopsit este redus în preț cu 5-15%.

Păr scurt (20-40 cm) sunt vândute la un preț de 400-600 ruble la o sută de grame.

Părul de lungime medie (40-60 cm) este vândut la un preț de 1000-1500 ruble.

Părul de 60-80 de centimetri costă aproximativ - 2000-2500 ruble. la o sută de grame.

80-100 cm - 2700-3100 ruble.

Parul mai lung de 100 cm - poate costa aproximativ 5000 p.

Aceste rate sunt relevante pentru orașele mari, deoarece în orașele periferice prețurile sunt mai mici.

Dacă părul este gri, atunci acesta poate fi cumpărat numai dacă lungimea acestuia nu este mai mică de 40 cm; daca parul este gri sau vopsit, acesta va fi achizitionat pornind de la o lungime de 45-50 cm. Parul tare este cumparat numai daca lungimea acestuia este de 50 cm sau mai mult.

http: //xn----7sbacils5cibax.xn--p1ai/hairs

Vrei sa-ti vinzi parul?

Vindem păr din Moscova de la 40 cm. Scump!

Costul pentru

 • acasă nbsp / nbsp
 • Costul pentru

Principala direcție a companiei noastre este cumpărarea părului. Ce înseamnă asta?
Aceasta înseamnă că, dacă părul este mai mare de 40 cm, atunci puteți tăia și vinde părul natural și, la rândul său, îl vom cumpăra. Cumparam parul scump. Costul părului depinde de mulți factori, cum ar fi lungimea, greutatea, tipul și starea părului. Pentru ca tu sa intelegi exact cum merge parul tau, vom descrie 3 etape de mai jos.
Costul de cumpărare a părului este individual, dar oferim la cele mai bune prețuri până la 250.000 de ruble la 1000g, sub rezerva tăierii părului în salonul nostru!
Atenție! Nu cumparam parul negru si taiat!
Sunați sau mai bine veniți la salonul nostru pentru o consultație și după ce vă examinați părul vă costă 1 gram de păr.
Ne-am tăiat ușor părul și GRATUIT pe stăpânii noștri vă va face o tunsoare.
Vă cântărați părul și tu, frumos, cu o nouă imagine, obțineți bani.

Prețul de achiziție al părului.


Prețul depinde de mai multe puncte:

 • Lungime - cumparam parul strict de la 40 cm, adica lungimea firului de par trebuie sa fie de cel putin 50 cm, astfel incat sa putem taia cu atentie parul.
 • Tipul - Cel mai scump este părul slav, deoarece este destul de subțire în mediul său și se potrivește celor mai mulți clienți ruși.
 • Starea - Părul trebuie să fie bine îngrijit, fără a se deteriora și a se îmbolnăvi!
 • Greutate - prețul depinde de greutate, adică de părul mai mare, cu cât sunt mai scumpe.

De exemplu, dacă părul nu este vopsit și suficient de subțire, atunci acesta va fi mai scump decât părul vopsit și mai gros.
Toate acestea reprezintă o analiză preliminară. Cumpărarea unei proceduri de păr este foarte individuală și vă recomandăm cu tărie să mergeți până la salonul nostru pentru a vă putea spune cu precizie prețul. Vă garantăm un preț ridicat, adecvat pentru păr, precum și o tunsoare profesională.
Puteți consulta întotdeauna telefonic: 8 (926) 576-66-80 sau utilizați formularul de feedback.
Atenție! Cumparam parul lung strict de la 40 cm! Vă rugăm să rețineți că dacă aveți o coafură în cascadă, atunci vom împărți părul în diferite ciorchini corespunzătoare lungimii lor, iar prețul fiecăruia va fi calculat separat! Și părul de la mai puțin de 40 cm puteți lua cu tine.

Completați aplicația de mai jos sau scrieți-ne făcând clic pe butonul!

Feedback:

Avantajele noastre:

Ușor de apelat
Suntem deschisi pentru comunicare zilnic între orele 10:00 - 22:00, fără zile libere și sărbători. Sunați-ne!
Scump pentru a cumpara
Spre deosebire de alte companii, cumparam in mod exponential pana la 100.000 de ruble. pentru 1000 gr!
Oferirea de cadouri
Vă garantăm tunsoarea absolut liberă. Vom face o tunsoare pe care o doriți.
Consultant online
Utilizați serviciul de consultanță online și aflați costul preliminar acum!
Bani imediat
Imediat după tunsoare, veți obține bani la îndemână. Fără întârzieri. Doar numerar! Toate cinstiți!
Ușor de găsit
Suntem la 5 minute de mers pe jos de metrou. Pe orice hartă puteți să duceți navigatorul la ușa noastră.

http: //xn--80aewahrbcqio.xn--p1ai/stoimost/

Păr de păr pentru păpuși "Bucle" lungime păr 40 cm, lățime 50 cm, №4В

 • Brand School of Talent
 • Articolul 2294364
 • Certificatul EAC
 • Țara de fabricație China
 • Compoziție păr artificial
 • 800 bucăți în cutie
 • Ambalare pe 1 bucată
 • Pachet individual de ambalare
 • Dimensiunea ambalajului 40 cm × 8 cm × 1 cm
 • Dimensiune 0,2 cm × 50 cm × 35 cm
 • Greutate brută 25 g

Puteți comanda produsele marcate separat, fără a forma suma minimă din regiunea dvs. (5000 de ruble). Citiți mai multe

Nu toate funcțiile site-ului sunt utilizate în prezent.

În setările browserului dvs., schimbul de date cu cookie-urile și stocarea locală este dezactivat, ceea ce poate duce la funcționarea incorectă a site-ului.

http://www.sima-land.ru/2294364/volosy-tress-dlya-kukol-kudri-dlina-volos-40-cm-shirina-50-cm-4v/

Sistemul de păr Lungime 40 cm

Păr (origine): Malaysian

Culoare: paletă completă la cerere

Dimensiune cap: S-M-L

Densitatea pielii: 130%

Disponibilitatea topului de mătase: la cerere

Bețe scurte: în jurul marginii, în jurul perimetrului

Tipul nodurilor: nod dublu

Lungime disponibilă: 30 cm, 35 cm, 45 cm

Sistemul este proiectat astfel încât poziția fiecărui păr să imite în mod natural creșterea naturală a părului pe capul uman, astfel încât să nu se încurce și să fie ascultată atunci când se spală și pieptănește.

http://divokrasa.ru/product/sistema-volos-dlina-35-sm-2/