logo

Instrucțiuni Aevit pentru folosirea părului și unghiilor și recenzii personale

Bună ziua tuturor Vom continua analiza medicamentelor, a început cu analogii zovirax, a continuat cu un articol despre enterofuril "aici", apoi despre analogii sinopret și mai departe în secțiunea "Introducere în viața sănătoasă". Astăzi subiectul nostru este: "Aevit-instrucțiuni de utilizare pentru păr și unghii, și fața, comentarii."

În timpul iernii, în dieta fiecăruia dintre noi, legumele proaspete și fructele devin mult mai puțin și nu numai pentru că nu se coacă în acest moment. În supermarket-uri moderne pe tot parcursul anului, puteți cumpăra orice-ți dorește inima, dar mulți oameni nu se grăbesc să cumpere roșii modificate genetic, care seamănă cu plastic sau umplute cu nitrați salată verde stralucitor sau castravete.

Cel mai adesea, oamenii aleg mere sau citrice în timpul iernii, dar nu sunt în măsură să ofere organismului toate vitaminele și microelementele necesare. Cei care uită să utilizeze alimente sănătoase în dietele lor, precum și persoanele care se recuperează de la infecțiile virale, trebuie să compenseze lipsa lor de vitamine prin administrarea de medicamente care le conțin.

Unul dintre bine-cunoscutele preparate combinate cu multivitamine este aevit - instrucțiuni de utilizare, preț, revizuiri, analogi care vor fi discutate în acest blog. Acesta conține vitaminele A și E solubile în grăsimi, în special benefice pentru sănătatea femeilor.

1. Aevit-instrucțiuni de utilizare pentru păr și unghii, și revizuiri față

1.1 Aevit: compoziție

Toate vitaminele sunt împărțite în apă și solubile în grăsimi. Primul grup include acid ascorbic, toate vitaminele din grupa B, iar al doilea - A, E, D și C. Diferența dintre ele constă în metabolismul: vitaminelor liposolubile se pot acumula in ficat si consumate dupa cum este necesar, o absorbție solubilă în apă, după în sânge și imediat răspândit în tot corpul și excretat prin rinichi, supradozajul lor nu se întâmplă.

Compoziția Aevita include două vitamine A și E liposolubile: o capsulă de medicament conține acetat de alfa-tocoferol în cantitate de 100 mg și palmitat de retinol 100.000 UI. 1 ml dintr-o soluție de ulei din acest medicament, destinat injecțiilor, conține vitamina A (retinol) - 38000 UI sau 35 mg, precum și 100 mg tocoferol.

1.2 Mecanismul efectelor asupra corpului

Deoarece principalele ingrediente active ale medicamentului sunt vitamine, merită să se țină cont de efectele lor asupra organismului.

Vitamina A sau retinolul se găsesc în alimentele de origine animală, cum ar fi ouăle, untul și laptele, carnea și ficatul animalelor.

Dar mulți au auzit că, pentru a umple rezervele acestei vitamine, ar trebui să mănânce morcovi și orice legume și fructe de culoare roșie și portocalie. De fapt, această vitamină nu conține produse vegetale, dar conține caroten - un produs din care vitamina A poate fi sintetizată în ficatul unei persoane.

Dar acest lucru necesită grăsimi și că retinolul se formează în corpul unui vegetarian, este mai bine să stingeți morcovul într-o cantitate mică de ulei vegetal.

Vitamina A este necesară pentru funcționarea normală a receptorilor organului de viziune și a sintezei de rodopsină, necesară pentru percepția luminii. Cu lipsa lui de om începe să vadă mai rău în întuneric. Această vitamină este necesară pentru regenerarea celulelor epiteliale și îmbunătățește proprietățile protectoare ale pielii și membranelor mucoase, restaurează unghiile și părul.

Consolidarea sintezei imunoglobulinelor, ingredientul activ al medicamentului stimulează sistemul imunitar, protejându-ne de infecții. Îmbunătățește sinteza proteinelor în cartilaje și oase, asigurând astfel creșterea normală a copilului.

Retinolul este responsabil pentru sinteza adrenalinei și a răspunsului organismului la o situație stresantă și, de asemenea, participă la formarea hormonilor sexuali (estrogen și testosteron).

Ca antioxidant, vitamina protejează membranele celulare împotriva daunelor și formării celulelor tumorale, contribuie la dezvoltarea normală a embrionului uman în primele etape. Aceasta mărește nivelul de colesterol util pentru organism în sânge și îmbunătățește sinteza glicogenului muscular.

Dar nu numai această vitamină este atât de benefică pentru organism, tocoferolul din compoziția medicamentului are un efect la fel de puternic asupra acestuia. Cel de-al doilea nume este anti-steril, indică cu mai multă precizie rolul său pentru un bărbat: cu beriberi, infertilitatea este posibilă atât la bărbat cât și la femei. Până la urmă, tocoferolul este responsabil pentru sinteza hormonului progesteron, fără care sunt posibile avorturi spontane și asigură spermatogeneză normală.

În plus, fiind un puternic antioxidant, protejează celulele împotriva daunelor, inclusiv ouă și spermatozoizi, astfel încât materialul genetic rămâne intact.

Tocopherolul are și alte proprietăți, de exemplu, întărește nu numai întregul corp, încetinind îmbătrânirea, ci și peretele vascular, făcându-l netezit și împiedicând stabilirea colesterolului. Din acest motiv, nu se dezvoltă ateroscleroza, iar capacitatea de a reduce vâscozitatea sângelui face ca vitamina să fie un mijloc excelent pentru prevenirea bolilor vasculare (tromboză, atacuri de inimă).

Vitamina sporește imunitatea, leagă radicalii liberi și reprezintă un mijloc împotriva dezvoltării tumorilor. Este folositor pentru frumusetea si sanatatea pielii si a parului, imbunatatind regenerarea epiteliala in rani si arsuri. Tocoferolul este necesar pentru buna funcționare a celulelor nervoase și a organului de vedere datorită încetinirii degenerării celulelor nervoase.

Vitamina E îmbunătățește starea pacienților cu diabet zaharat, boala Alzheimer, îmbunătățește și sinteza colagenului, ajutând oamenii să rămână tineri și frumoși din exterior mai mult timp.

1.3 Indicații și contraindicații pentru utilizare

Deoarece vitamina în compoziția medicamentului este benefică pentru întregul corp, Aevit și-a găsit folosirea în tratamentul complex al aproape tuturor bolilor cronice. Acestea includ

 • ateroscleroza vasculară și complicațiile acesteia,
 • enderititis obliterans,
 • neuropatie periferică și miopatie,
 • psoriazis,
 • hipertiroidism,
 • atrofia nervului optic și retinopatia,
 • lupus eritematos
 • fibroza pancreasului și mastopatia fibrocystică.

Este adesea folosit pentru a preveni bolile infecțioase la persoanele care se îmbolnăvesc adesea.

Vitaminele sunt, de asemenea, prezentate în perioada de recuperare după gastrectomie, stres prelungit, efort fizic sau mental, în perioada de creștere intensivă. Este utilizat cu prudență la femeile gravide, în special în primul trimestru și la mamele care alăptează.

Acest medicament nu este recomandat pentru reacții alergice la oricare dintre componentele sale sau hipervitaminoza A sau E. Nu puteți utiliza vitamine în infarctul miocardic acut, infarct, și insuficiență cardiacă severă, există o istorie a pacientului sarcoidoza, glomerulonefrită cronică, calculi biliari și pancreatită.

Deoarece vitaminele solubile în lipide se acumulează în ficat, contraindicațiile vor fi de asemenea insuficiență hepatică, hepatită virală, ciroză și alcoolism.

1.4 Simptome și terapie cu supradozaj

Dacă vitaminele solubile în apă nu se acumulează în organism și sunt ușor excretate de rinichi, atunci este din ce în ce mai dificilă cu cele liposolubile: metabolismul lor depinde de activitatea hepatocitelor. Ele sunt în care se acumulează și sunt cheltuite după cum este necesar.

Dar prepararea lor nu este profilactică, ci o doză terapeutică și, prin urmare, datorită utilizării aevitului, o supradoză acută sau cronică cu simptome de intoxicație cu vitamine se poate dezvolta pentru o lungă perioadă de timp. Pentru a include acuta

 • dureri de cap,
 • somnolență,
 • viziune dublă
 • creșterea presiunii intracraniene
 • convulsii,
 • insuficiență cardiacă.

intoxicație cronică manifestată prin insomnie, iritare, parestezie, letargie, dureri de cap, pierderea poftei de mâncare, piele uscată și mucoaselor, căderea părului, icter, mărirea ficatului și splinei. De asemenea, în sânge crește nivelul colesterolului, iar concentrația de tiroxină scade, capacitatea sângelui de a forma cheaguri scade, iar sângerarea din diferite organe este posibilă. La femei, menstruația dispare.

În caz de supradozaj trebuie mai întâi să întrerupeți administrarea de medicamente, tratamentul include utilizarea de manitol pentru a reduce presiunea intracraniană, glucocorticoizi pentru eliminarea rapidă din corpul de vitamine si vikasola pentru a reduce riscul de sângerare.

1.5 Efectele secundare ale aevita

Acestea includ reacții alergice la toate componentele medicamentului. Tulburările gastro-intestinale (greață, vărsături, diaree, dureri în stomac), exacerbarea pancreatitei sau a bolii de biliară sunt, de asemenea, posibile.

Din partea sistemului nervos, se pot dezvolta insomnie, nervozitate, oboseală și dureri de cap. De asemenea, medicamentul afectează indirect capacitatea de a conduce vehicule și mecanisme care necesită concentrarea atenției: nu întrerupe sistemul nervos, dar poate provoca disconfort în stomac, afectând bunăstarea generală.

1.6 formularul de eliberare, prețul și doza

Aevit companiile farmaceutice oferă sub formă de capsule, 10, 20,30 și 50 de bucăți, care conțin 100 mg de vitamina E si 100 de mii. UI de vitamina A. Fiecare farmacie numește cost, dar prețul aevit o medie de 20-50 de ruble pe 10 capsule.

O altă formă de eliberare a acestui medicament este soluția de ulei pentru injecție în fiole de 1 ml, care practic nu a fost utilizată în ultimii ani. În scopuri cosmetice, multe companii produc aevite în creme, geluri și rujuri pentru buze, șampoane și măști de față, dar medicii nu prescriu aceste medicamente.

Se prescrie medicamentul o capsulă pe zi imediat după masă timp de 1-1,5 luni sau un curs special în a doua jumătate a ciclului menstrual la femei.

Tratamentul repetat este posibil nu mai devreme de 3-6 luni, deoarece preparatul conține doze foarte mari de vitamine, iar instrucțiunea permite utilizarea aevitului numai în scopuri medicale, dar nu profilactice.

1.7 Interacțiunea cu alte medicamente

Împreună cu estrogenul crește riscul unei supradoze de retinol. Utilizarea cu tetraciclină mărește posibilitatea creșterii presiunii intracraniene. Este, de asemenea, posibil supradozajul medicamentelor de calciu în numirea acestora cu aevit.

De asemenea, medicamentul crește efectul corticosteroizilor și al medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene, agenți pentru tratamentul epilepsiei, antioxidanților, glicozidelor cardiace și vitaminei D. Nu puteți folosi aevitul cu alcool și medicamente care conțin alcool, deoarece acest lucru scade eficacitatea medicamentului.

1.8 Recenzii privind medicamentele

Mulți pacienți, în special femeile, notează efectul benefic asupra pielii și a stării părului și a unghiilor. De obicei zdrobesc capsulele și le folosesc ca măști și creme. Pacienții au observat, de asemenea, costul scăzut al medicamentului, precum și eficacitatea rapidă.

Dezavantajele multora au atribuit necesitatea de a controla dozajul datorită posibilelor complicații și efecte secundare cu tratament pe termen lung, care a inclus și creșterea în greutate.

1.9 Aevit: analogi

Acestea includ toate preparatele multivitamine care includ retinol și tocoferol, datorită concentrației scăzute a acestora din urmă în cele mai multe multivitamine, ele fiind folosite mai des nu pentru tratament, ci pentru prevenirea hipovitaminozelor.

Vitamina și aevitul mitite, care conțin și doze mari de vitamine A și E, vor fi complet similare în ingredientele active.

În concluzie, conform tradiției, videoclipul pe tema "Vitamina Magnifică A. Caramida din clădirea sănătății":

Acest medicament conține concentrații foarte mari de vitamine și este destinat numai tratamentului, prin urmare nu poate fi utilizat pentru profilaxie și numai un medic poate prescrie un curs de terapie.

Sper, dragi cititori, am putut clarifica faptul că vitaminele pot fi nu numai utile, iar unele dintre ele pot provoca supradozaj și complicații grave. Unul dintre aceste medicamente - instrucțiuni pentru a se folosi pentru păr și unghii și față, recenzii despre care au fost discutate în acest blog.

http://rublsorok.ru/aevit-instrukciya-po-primeneniyu-dlya-volos/

Vitaminele Aevit pentru care iau femei, copii, bărbați. Instrucțiuni pentru utilizarea capsulelor pentru păr, piele, cuie

Vitaminele "Aevit" iau femei și bărbați, adulți și copii, pentru a îmbunătăți starea de bine și a ridica imunitatea, fără de care este imposibilă funcționarea completă a corpului. Dar, înainte de utilizare, este important să vă familiarizați cu caracteristicile medicamentului.

Compoziția și proprietățile benefice ale vitaminelor "Aevit"

Complexul vitaminic "Aevit" - un medicament constând din vitamina A (retinol) solubilă în grăsimi și vitamina E (tocoferol) mai puțin utilă și importantă.

Complexul este utilizat pentru a oferi beneficii pentru sănătate pentru:

 • modificări vasculare aterosclerotice;
 • tulburări trofice;
 • boli infecțioase;
 • boli hepatice;
 • imunitate slabă;
 • afecțiuni ale tractului gastro-intestinal;
 • prelungirea stresului;
 • dependența de droguri, alcool și tutun.

Medicamentul este recomandat pentru tratamentul bolilor de natură dermatologică, în special:

 • psoriazis;
 • lupus eritematos;
 • retinita pigmentară;
 • obstrucția endarteritei etc.

"Aevit" ajută la lupta împotriva acneei, ridurilor, corectează și restabilește aspectul unghiilor și părului.

Vitaminele vitale au arătat o bună eficacitate în tratamentul bolilor oculare asociate cu funcții de vedere reduse, pentru care au făcut un curs de cel puțin o lună. În special, medicamentul va ajuta în prezența:

 • atrofia nervului optic;
 • viziune scăzută în întuneric - hemeralopia sau "orbire de noapte";
 • leziunile corneene;
 • uscăciunea conjunctivului și a corneei;
 • patologia ereditară a retinei - retinita pigmentară.

Este necesar să citiți instrucțiunile pentru a afla de ce luați vitamine, contraindicații și în ce condiții sunt posibile complicații.

Complexul de vitamine are un număr de contraindicații care trebuie luate în considerare înainte de începerea tratamentului. Până la vârsta de 14-16 ani, medicamentul nu este recomandat copiilor, existând, de asemenea, restricții în administrarea acestuia la femeile însărcinate. Glutinanța cu vitamine poate duce la o reacție negativă a organelor și a funcțiilor vitale.

Principalele componente ale "Aevita" sunt importante pentru organism. Imbunatatirea imunitatii, imbunatatirea proceselor metabolice fiziologice este direct legata de prezenta vitaminei A in organism, care in plus participa la buna functionare a glandelor endocrine, in dezvoltarea functiilor vizuale.

Vitamina E - un antioxidant, provoacă eliminarea toxinelor din organism. Această vitamină este adesea utilizată în scopuri cosmetice, împletește ridurile, hidratează pielea.

Aevită pentru copii

Există un complex multivitaminic "Aevit" pentru ingerare pentru copiii de peste 14 ani. Iar atunci când folosiți instrumentul extern, nu există o astfel de limită de vârstă.

O soluție de vitamine uleioase poate trata rănile, arsurile pentru o vindecare mai rapidă. Adolescenții recomandă compoziția de vitamine, vă permite să scăpați de acnee și de cosuri.

De droguri "Aevit" va ajuta femeile pentru a restabili frumusetea pielea estompata, straluceasca parul si sanatatea unghiilor, va ajuta, de asemenea, sa rezolve unele probleme de natura ginecologica.

Vitamine pentru barbati

În multe cazuri, vitaminele Aevit sunt recomandate bărbaților dacă cuplul are probleme cu conceperea unui copil. Acest medicament, care mărește imunitatea, va contribui la activitatea spermatozoizilor. Rezultatele cercetării au confirmat îmbunătățirea calității spermei la bărbații care au luat medicamentul "Aevit".

Medicamentul "Aevit" poate fi cumpărat în mod gratuit în farmacii sau pe internet, fără prescripție medicală. Cu toate acestea, înainte de începerea utilizării medicamentului trebuie să consulte un medic.

Prețurile pentru complexul de vitamine variază de la 120-140 ruble, în funcție de producător și cantitatea din ambalajul ampulelor (capsule).

Pacienții care au suferit un tratament cu medicamentul "Aevit", observă o îmbunătățire semnificativă a sănătății, obținerea unei remisiuni stabile, regresia manifestărilor cronice ale bolii.

O îmbunătățire notabilă a stării de sănătate se observă în 4-5 zile de la utilizarea medicamentului. Includerea "Aevita" în boală pentru a completa tratamentul complet duce la recuperarea mult mai rapidă.

"Aevit" în capsule, fiole, tablete - instrucțiuni de utilizare în interior și în exterior, dozare

Există 2 tipuri de formular de eliberare Aevita:

 • în capsule acoperite cu o coajă de gelatină (10, 20, 30, 50 bucăți pe pachet);
 • vitaminele "Aevit" în fiole pentru injectare (pentru care acceptă, descrise mai jos) (1 amp-1 ml din compoziție, 10 fiole per ambalaj).

Capsulele sunt administrate pe cale orală, fără mestecare, cu un pahar de apă. Pentru metodele preventive, utilizați 1 capsulă la 24 de ore, înainte sau după masă. Cursul este de 30 de zile.

În timpul tratamentului, doza medicamentului poate fi crescută la câteva capsule pe zi. Durata tratamentului este redusă la 10-14 zile.

Injectiile trebuie plasate intramuscular. Cursul tratamentului - 1 ml la fiecare 24 de ore timp de 20 de zile. În unele cazuri - până la o lună. Cursul secundar poate fi repetat după șase luni.

Indicații privind utilizarea vitaminelor "Aevit" - cum să luați pentru adulți și copii

De ce să luați vitamine, puteți afla, fiind familiarizat cu efectul medicamentului împotriva diferitelor boli. Adesea agentul este prescris pentru prevenirea imunității, tratamentul bolilor pielii, unghiilor și părului, o stare slăbită a corpului după o boală sau patologie.

Aplicarea în ginecologie

Complexul de vitamine Aevit pentru femei recomandat de ginecologi în perioada postpartum pentru tratamentul țesuturilor mucoase ale uterului. Instrumentul poate fi utilizat pentru menstruații dureroase și grele pentru a reduce pierderea de sânge, precum și probleme asociate cu infertilitatea, pentru a spori sănătatea femeilor.

Cerere pentru ochi

Lipsa vitaminelor în organism poate afecta negativ funcțiile responsabile pentru calitatea viziunii unei persoane.

Pentru a întări corneea ochilor, pentru a îmbunătăți focalizarea viziunii, opriți modificările negative ale țesuturilor retinei, medicamentul "Aevit" poate fi folosit ca tratament suplimentar. Dar el nu este în măsură să înlocuiască terapia completă.

Utilizați în timpul sarcinii, atunci când alăptați

În timpul sarcinii, medicamentul este luat strict sub supraveghere medicală, dacă este absolut necesar consumul unui complex de vitamine poate afecta negativ dezvoltarea fătului.

Este strict interzisă administrarea medicamentului în primul trimestru de sarcină. Nu se recomandă administrarea acestui medicament în timpul perioadei de alăptare, astfel încât bebelușul cu lapte să nu primească o doză excesivă de vitamine.

Aplicarea de la mastopatie

Vitaminele A și E în cantități mari (dar nu în caz de supradozaj), ca în complexul Aevit, au un efect pozitiv asupra fondului hormonal al corpului feminin, în special a stării glandelor mamare și, potrivit experților, medicii de sân, utilizarea acestui medicament va avea un efect pozitiv tratamentul mastopatiei.

Dozaj clasic - 1 capsulă pe zi. Cursul de terapie este de o lună o dată la șase luni.

Psoriazis, eczemă

Atunci când tratamentul complex al bolilor de piele, cum ar fi psoriazisul și eczema, dermatologii prescriu complexul de vitamine "Aevit" pentru piele și unghii.

Vitamina A este implicată în multe procese metabolice în corpul uman, ajută la restaurarea mai bună a celulelor pielii, accelerează vindecarea rănilor fără formarea de cruste.

Vitamina E are un efect antioxidant și afectează multe procese vitale ale organismului, normalizând activitatea sistemului nervos, starea vaselor de sânge și funcțiile sistemului hormonal.

În situații simple simple, aportul complex al medicamentului se aplică 1 capsulă pe zi timp de 20-40 de zile, cu o pauză de 3-6 luni.

Cerere pentru menopauză

Modificări hormonale în organism în timpul menopauzei - una dintre cele mai dificile perioade de viață la femei. În timpul menopauzei, există o scădere accentuată a cantității de vitamină E din sânge.

Utilizarea complexului multivitaminic "Aevit" va contribui la restabilirea efectivă a funcțiilor hormonale și a metabolismului în organism. Drogul este util mai ales în cazurile cu probleme tiroidiene, vedere încețoșată și fumat. Cursul de administrare este de 2-3 săptămâni, 1 capsulă pe zi. După câteva luni, repetă.

"Aevit" în cosmetologie - cum să aplici. Recenzii de cosmeticieni. Înainte și după fotografii

Ca multe vitamine și minerale utile, "Aevit" își ia locul în domeniul cosmetologiei și ajută la găsirea frumuseții.

Aplicarea pentru piele - acnee și riduri

Pentru a scăpa de riduri, pentru a îmbunătăți calitatea pielii, efecte cosmetice asupra buzelor, procedura de înfășurare cu un preparat farmaceutic sa dovedit a fi bună.

Vitaminele "Aevit" ridurile netede, reduc porozitatea pielii, trata acnee, pentru eficacitatea căreia iau măsuri preliminare. Înainte de aplicarea compoziției trebuie curățate. Apoi combinați amestecul de vitamine din fiolă cu ulei cosmetic.

Amestecul rezultat trebuie aplicat ușor de-a lungul liniilor de masaj în zonele selectate. După ce amestecul este absorbit în piele puțin, trebuie să acoperiți locurile tratate cu polietilenă sau film agățat, și mai sus - cu un prosop. Nu spălați.

Pentru un efect bine marcat, timpul procedurii este de o jumătate de oră și se realizează de câteva ori pe săptămână timp de două luni. Pielea devine hidratată, refăcută.

Aplicare pentru păr, sprâncene, gene

Pentru a întări foliculii de păr, dați un aspect sănătos și strălucește la bucle, scapă de capetele divizate, "Aevit" poate fi folosit ca ingredient suplimentar pentru șampoane sau balsamuri, adăugând conținutul a 3 capsule pe spălare de păr sau frecând compoziția în scalp pentru noapte.

Pentru a activa creșterea sprâncenelor și genelor de păr, puteți utiliza și medicamentul "Aevit".

Pentru a face acest lucru, o perie de machiaj curată se aplică compoziției cilia și sprâncenele, stoarse ușor din capsulă. Capsule pre-străpuns cu un ac steril.

Procedura se repetă peste noapte pentru o lună și jumătate. În combinație cu alte produse cosmetice și uleiuri esențiale poate obține un efect mai puternic.

Cerere pentru unghii

În cazul unghiilor fragile, delaminarea lor, creșterea lentă și pierderea lucioasă, se recomandă utilizarea unor astfel de mijloace precum vitaminele Aevit.

De ce să utilizați acest produs uleios, spuneți următoarea metodă de aplicare: înseamnă frecat în placa de unghii și pielea din jurul unghiei.

Această procedură se repetă timp de trei săptămâni pentru a obține un efect terapeutic și cosmetic vizibil. Unghiile vor deveni mai puternice și mai sănătoase.

Cerere pentru pierderea în greutate

În timpul dietei organismul este supus stresului. Pentru a menține o stare normală în perioada de luptă cu excesul de greutate, corpul trebuie să fie saturat cu vitamine, inclusiv A și E.

Complexul vitaminic "Aevit" va ajuta la activarea proceselor metabolice, are un efect calmant asupra sistemului nervos, susține imunitatea.

Simptomele supradozajului și efectelor secundare

Primirea preparatelor de vitamina sub supravegherea unui medic, care va determina doza corectă, va avea cu siguranță un efect de vindecare asupra corpului. Dar, cu o supradoză, este posibilă intoxicația corpului.

Vitaminele excesive pot declanșa:

 • greață;
 • vărsături;
 • alergii alergice;
 • încălcarea scaunului;
 • dezvoltarea tulburărilor în sistemul nervos central, însoțite de migrene, depresie, insomnie sau somnolență;
 • piele uscată, seboree;
 • durerea articulară;
 • modificări negative în ficat, rinichi, splină.

analogi

Pentru a susține organismul cu un complex de vitamine, o serie de farmacii pot oferi individual vitamina A (retinol în picături sau capsule) și vitamina E (în picături sau capsule).

Există analogi ai complexului:

 • Drogul din Belarus "Aevit Mite";
 • Remediul din Marea Britanie "Vitamina".

Pentru ceea ce ei nu se aplică vitaminele "Aevit", dar cele mai benefice s-au manifestat în îmbunătățirea corpului, menținerea sistemului imunitar al adulților și copiilor, precum și îmbunătățirea pielii, creșterea părului, întărirea structurii plăcii unghiilor și îmbunătățirea sănătății generale.

Complexele sunt utilizate cu succes de multe femei și bărbați în multe țări ale lumii, deoarece acestea reprezintă un instrument accesibil și eficient care poate ajuta la rezolvarea multor probleme de sănătate.

http://womane.ru/vitaminy-aevit-dlya-chego-prinimayut-zhenschiny-instruktsiya-primeneniya-kapsul-dlya-volos-kozhi-nogtey.html

Aevit pentru femei: instrucțiuni de utilizare

Aevit este un complex de vitamine care include palminat de retinol și acetat de alfa-tocoferol. Disponibil în formă de capsule și ulei pentru injecții intramusculare. Acțiune farmacologică - reduce fragilitatea și permeabilitatea vasculară. Contribuie la normalizarea respirației tisulare, elimină hipoxia.

Foarte des, femeile folosesc Aevit nu numai pentru scopul propus. Acesta este un instrument excelent pentru uz local - este utilizat pentru piele, păr, unghii în formă pură sau ca parte a măștilor, formulări speciale.

structură

1 capsulă conține substanțe active:

 • retinol palmitat (în termeni de substanță 100%) - 55,036 mg (100,000 UI),
 • alfa-tocoferil acetat (pe baza substanței 100%) - 100 mg.

Substanță auxiliară: ulei de floarea-soarelui.

Capsula: gelatină, glicerină, apă purificată, benzoat de sodiu.

descriere

Capsule din gelatină moale de formă sferică, cu cusături, de la galben deschis la galben închis.

Conținutul capsulelor - lichid uleios de la galben deschis până la galben închis.

Proprietăți farmacologice

Farmacocinetica

După ingerarea Aevita, palmitatul de retinol este bine absorbit în secțiunile superioare ale intestinului subțire, pătrunde în limfa și intră în ficat. Digestia necesită prezența acizilor biliari, a lipazei pancreatice, a proteinelor și a grăsimilor. După administrare, concentrația plasmatică maximă este atinsă după 4 ore. Comunicarea cu proteinele plasmatice (lipoproteine) este normală - mai mică de 5%. Cantitatea de vitamina A legată cu lipoproteine ​​poate crește cu hiperlipoproteinemie. Retinolul este distribuit neuniform în organism. Cantitatea sa cea mai mare este în ficat și retină, se găsește în rinichi, plămâni, depozite de grăsimi, glandele suprarenale și alte glande endocrine. În cantități mici, penetrează în laptele matern și prin placentă. Metabolizat în ficat, transformându-l mai întâi în metaboliți activi și apoi în stare inactivă. Excretați prin rinichi și intestine. Eliminarea se face încet: în 21 de zile numai 34% din doza administrată dispare din organism. Prin urmare, pericolul de cumulare a medicamentului cu doze repetate este destul de ridicat.

acetat de alfa-tocoferil este absorbit din tractul gastrointestinal, majoritatea scăderilor limfatic, este distribuit rapid în toate țesuturile, este excretat în bilă și sub formă de metaboliți în urină. Absorbția din duoden (necesită prezența sărurilor biliare, a grăsimilor, a funcției pancreatice normale) - 50 - 80%. Asociat cu beta-lipoproteine ​​din sânge. În cazul unei defalcări a metabolismului proteinelor, devine dificilă. TCmax - 4 ore Depozit în toate organele și țesuturile, în special în țesutul adipos. Pătrunde în placentă în cantități insuficiente: 20-30% din concentrația din sângele mamei pătrunde în sângele fetal. Se penetrează în laptele matern. Este metabolizat în ficat la derivații cu structură chinonă (unele dintre ele având activitate vitaminică). Excretați în bilă - 90% (un număr de nou absorbit și circulația enterohepatică), rinichi - 6% (sub formă de glucuronide tokoferonievoy acide și gammalaktona acestuia). Ieșiți încet.

farmacodinamie

Retinolul (vitamina A) este o vitamina solubila in grasimi, joaca un rol important in procesele redox, este implicata in sinteza mucopolizaharidelor, proteinelor, lipidelor. Contribuie la sperma și ovogeneza normală, la dezvoltarea placentei, la creșterea, dezvoltarea normală și diferențierea țesuturilor embrionare, inclusiv structurile epiteliale și țesutul osos. Participă la formarea pigmentilor vizibili necesari pentru crepuscul normal si viziunea de culoare; asigură integritatea țesuturilor epiteliale, reglează creșterea osoasă.

Acetat de alfa-tocoferil (vitamina E) are proprietăți antioxidante, este implicat în sinteza proteinelor, proliferarea celulelor și respirația tisulară; efect pozitiv asupra membranelor biologice. Menține stabilitatea celulelor roșii din sânge și le previne hemoliza și previne creșterea permeabilității și fragilitatea capilarelor, crește rezistența țesuturilor la hipoxie, un efect pozitiv asupra metabolismului lipidic, ajută la prevenirea avort spontan, normalizarea funcției gonadale la bărbați, refacerea musculaturii scheletice in distrofie musculara si alte leziuni ale mușchilor. În bolile cardiovasculare, vitamina E contribuie la normalizarea metabolismului în mușchiul inimii, crește viteza de curgere a sângelui în arteriole.

Indicații pentru utilizare

 • deficit de vitamina a și e
 • în terapia complexă pentru boli și afecțiuni care necesită administrarea pe termen lung a unor doze mari de vitamină A în combinație cu vitamina E: boli ale pielii, însoțite de o încălcare a trofismului tisular

Dozare și administrare

În interiorul unei capsule zilnice, timp de 20-40 de zile, la intervale de 3-6 luni.

Dacă medicamentul a fost ratat, trebuie luat cât mai curând posibil și următoarea doză la ora obișnuită.

Cu toate acestea, în cazul în care se apropie timpul pentru administrarea următoarei doze, doza ratată nu trebuie luată. Nu trebuie să compensați doza pierdută prin creșterea dozei la următoarea admitere.

Instrucțiuni de utilizare pentru femei în cosmetologie

Foarte des femeile folosesc Aevit pentru frumusetea pielii, părului, unghiilor. Utilizați medicamentul în formă pură sau ca parte a măștilor, formulări speciale.

Evitați pielea

Deși medicamentul este destinat administrării orale, din punct de vedere topic, din nou, poate fi de asemenea utilizat. Un test preliminar poate fi efectuat pe fundul cotului - nu provoacă drogul o reacție alergică atunci când este aplicat local?

Vitaminele sub formă de capsule și sub formă de soluție de injectare sunt utilizate pentru pielea delicată a femelelor.

Medicamentul poate fi amestecat cu crema dvs. preferată și poate utiliza compoziția rezultată zilnic. A fost adăugată și la măștile de față, folosite în formă pură. Se aplică întotdeauna de-a lungul liniilor de masaj, ușor. Nu este nevoie să întindeți pielea, să frecați - dimpotrivă, mișcarea trebuie să urce de la bărbie la frunte. Pe termen lung, acest lucru oferă un bun efect de ridicare.

Evitați părul

Este posibil să se îmbunătățească o condiție de păr nu numai din interior, dar și din exterior, cu toate acestea nu este necesar să se țină cont de efectul uimitor după prima utilizare.

Nu se utilizează capsule pure. De asemenea, nu are sens să se aplice pe lungimea părului și a vârfurilor. Compoziția preparată a conținutului capsulei, precum și uleiul de ricin de bază pot fi aplicate rădăcinilor. Efectul de încălzire va da ulei de ricin cu piper, în care se adaugă conținutul capsulei. Tăiați ușor scalpul, puteți încălzi pălăria și puteți lăsa o jumătate de oră.

Împreună cu capsulele vitaminice pentru păr, orice alt ulei va funcționa perfect, care poate fi apoi utilizat în forma sa pură pentru lungimea și capetele părului.

Capsulele nu sunt forma cea mai convenabilă pentru a crea o mască, astfel încât să puteți folosi în siguranță fiole.

Pentru a utiliza în mod regulat Aevit pentru păr, puteți adăuga un pic de drog la balsam sau mască, care ar trebui să fie păstrate în frigider, și bine agitat înainte de utilizare.

Evitați pentru unghii

In mod semnificativ starea unghiilor se îmbunătățește după Aevitum utilizați ca o componentă în stratul de îngrijire unghiei plictisitoare, cuticula și role de piele periunghială.

Pentru îngrijirea unghiilor, este recomandabil să cumpărați medicamentul în capsule, dar să nu îl folosiți în forma sa pură. Ca bază, în acest caz, este de dorit să ia un ulei de bază - de măsline, piersic (a nu se confunda cu uleiuri esențiale), se amestecă bine și se aplică pe fiecare unghie, nu uitați să lubrifia cuticula bine. Precompoziția poate fi ușor încălzită într-o baie de apă.

În locul uleiurilor, este adecvată o cremă de mână, în care capsula preparatului trebuie amestecată cu grijă. Dacă compoziția este în frigider, înainte de ao folosi, lăsați-o să se încălzească.

Reziduurile neabsorbite pot fi îndepărtate cu un tampon de bumbac. Dacă procedura a fost efectuată înainte de culcare, este permisă purtarea mănușilor de pânză ușoare și lăsarea compoziției pe unghii peste noapte.

Aplicarea în ginecologie

De droguri poate fi conectat ca o suplimentare pentru unele anormalități sau boli ginecologice non-grave, dar în fiecare caz, totul este foarte individual. De exemplu, un ginecolog poate recomanda Aevit ca supliment pentru dismenoree.

În perioada postpartum, este permisă conectarea medicamentului Aevit ca sursă a substanțelor de mai sus, necesare pentru o femeie în această perioadă. Și când planificați o sarcină, vitaminele Aevit nu trebuie luate.

Utilizați pentru femeile cu menopauză

Când menopauza pentru ajustarea fenomenelor neplăcute, ajustarea hormonală globală a corpului feminin al unui preparat care conține vitaminele A și E nu va fi suficientă. Cu toate acestea, un specialist poate numi, de asemenea, dacă este necesar. Nu trebuie să luați mai multe complexe de vitamine dintr-o dată, este recomandabil să alegeți una mai completă.

Efecte secundare

Efectele secundare când se ia Aevita în interior pot fi:

 • hipervitaminoza A și E
 • somnolență, letargie, dureri de cap
 • reacții alergice, mâncărime
 • febră pe termen scurt, transpirație
 • erupții cutanate
 • disconfort și durere în regiunea epigastrică, greață, vărsături, diaree, pierderea poftei de mâncare
 • peelingul pielii, pielea uscată, căderea părului, agravarea bolii biliară, pancreatita cronică
 • tulburare de mers
 • durere la nivelul oaselor și membrelor inferioare
 • presiunea crescuta a lichidului cefalorahidian (la copii)
 • iritabilitate, insomnie, înroșirea feței, oboseală.

În cazul efectelor secundare de mai sus, trebuie să consultați un medic.

Contraindicații

Contraindicațiile privind utilizarea Aevita sunt:

 • tireotoxicoză
 • biliară biliară
 • glomerulonefrita cronică
 • insuficiență cardiacă cronică
 • cardioscleroza, infarct miocardic
 • creșterea presiunii intracraniene
 • hipersensibilitate la componentele medicamentului
 • istoric de sarcoidoză
 • pancreatită cronică
 • infarct miocardic
 • sarcina și alăptarea
 • copiii cu vârsta până la 18 ani
 • tratamentul cu retinoizi și derivații acestora
 • hipervitaminoza A și E

Interacțiuni cu alte medicamente

Medicamentul nu poate fi utilizat împreună cu alți derivați ai vitaminei A datorită pericolului supradozajului, dezvoltării hipervitaminozelor A.

Vitamina A slăbește efectul preparatelor de calciu, crește riscul de hipercalcemie. Colestyramină, colestipol, uleiuri minerale, neomicină reduc absorbția vitaminei A și E (poate necesita o creștere a dozei). Contraceptivele orale măresc concentrația de vitamină A în plasmă. Isotretinoina crește riscul de intoxicație cu vitamina A. Utilizarea simultană a tetraciclinei și a vitaminei A în doze mari (50 mii de unități și mai mari) crește riscul apariției hipertensiunii intracraniene.

Vitamina E sporește efectul glucocorticosteroizilor, medicamentelor antiinflamatoare nesteroidiene, antioxidanților, crește eficacitatea și reduce toxicitatea vitaminelor A, D, a glicozidelor cardiace. Prescriind doze mari de vitamina E poate provoca o deficiență a vitaminei A în organism. Vitamina E crește eficacitatea medicamentelor antiepileptice la pacienții cu epilepsie (care au un conținut ridicat de produse de peroxidare a lipidelor în sânge). Utilizarea simultană a vitaminei E într-o doză mai mare de 400 UI / zi cu anticoagulante (derivați de cumarină și indandiol) crește riscul de hipoprothrombinemie și hemoragie. Dozele mari de fier sporesc procesele oxidative din organism, ceea ce sporește necesitatea vitaminei E.

Medicamentul nu trebuie prescris simultan cu nitrați, încălcând absorbția vitaminei A.

Retinolul reduce efectul antiinflamator al glucocorticoizilor.

Nu este recomandat să luați în același timp alte preparate multivitamine care conțin vitaminele A și E, deoarece acestea pot fi depozitate în organism.

Instrucțiuni speciale

Când decompensare cardiacă, cardioscleroză severă, infarct miocardic, cu un risc crescut de evenimente tromboembolice, condiții cu o permeabilitate crescută vasculară, nefrită acută și cronică, colecistită, litiază biliară și droguri pancreatita cronică trebuie utilizat cu precauție.

Este necesar să se respecte cu strictețe instrucțiunile privind dozajul. Poate că apariția hipervitaminozelor A și E. Este necesar să se țină seama de conținutul ridicat de vitamina A, precum și de faptul că este luat în scopul tratamentului și nu al prevenirii.

Nu se recomandă prescrierea timp de mult timp împreună cu alte preparate multivitamine, deoarece eventuala supradozare a vitaminelor solubile in grasimi (A si E).

O dietă cu un conținut ridicat de seleniu și aminoacizi conținând sulf reduc necesitatea de vitamina E.

Caracteristicile efectului medicamentului asupra capacității de a conduce vehicule sau de echipamente potențial periculoase

În timpul perioadei de tratament este necesar să nu se mărească doza terapeutică recomandată, să se acorde prudență atunci când se conduc vehicule și se desfășoară alte activități potențial periculoase care necesită o concentrație ridicată de atenție și rapiditate a reacțiilor psihomotorii.

supradoză

În hipervitaminoza acută A și E din cauza doze mari simultane, de mai multe ori mai mari terapeutice posibile severe dureri de cap, amețeli, somnolență, confuzie, creșterea presiunii intracraniene, insuficiență cardiacă, tulburări de vedere, convulsii, vărsături pernicioasă, diaree profuza, deshidratare severă, în cea de-a doua zi, apare o erupție cutanată comună, urmată de scalarea mare a plăcilor, pornind de la față, cercetarea pentru oase lungi tubulare este dureros dstvie hemoragie subperiostală, osoase și modificări ale țesuturilor moi, creatinuria, diaree, durere epigastrică, scăderea performanței.

Utilizarea prelungită a medicamentului poate dezvolta hipervitaminoza cronică A și E.

Simptomele supradozajului cronic al vitaminei E: atunci când sunt luate pentru o perioadă lungă de doze de 400-800 U / zi - vedere încețoșată, amețeli, cefalee, greață, diaree, gastralgie, astenie: când au fost administrate mai mult de 800 U / zi pe o perioadă lungă de timp - creșterea riscului de sângerare la pacienții cu hipovitaminoză K, tulburări ale metabolismului hormonului tiroidian, disfuncție sexuală, tromboflebită, tromboembolism, colită necrotizantă, sepsis, hepatomegalie, hiperbilirubinemie, insuficiență renală Th, ochi hemoragie sechatuyu coajă, accident vascular cerebral hemoragic, ascita.

Tratament: retragere de medicamente, terapie simptomatică.

Formă de eliberare și ambalare

Capsule din gelatină moale.

Pe 10 capsule într-o bandă de blister ambalată dintr-un film de clorură de polivinil și folie de aluminiu.

Pe 2 ambalaje cu blistere, împreună cu instrucțiunile de aplicare medicală în limbile de stat și rusă, stivuite într-un ambalaj și dintr-un carton.

Pe 100 blistere cu numărul corespunzător de instrucțiuni de utilizare în stat și limbile rusă sunt plasate într-un container de grup.

Condiții de depozitare

A se păstra într-un loc protejat de umiditate și lumină la o temperatură cuprinsă între 15 ° C și 25 ° C

A nu se lăsa la îndemâna copiilor!

Perioada de valabilitate

Nu aplicați după data de expirare

Condiții de vânzare a farmaciei

Costul mediu de 20 de capsule Aevita în farmacii în Moscova - 50 de ruble.

http://bezboleznej.ru/ayevit-dlya-zhenshchin

Utilizarea de vitamine evită imunitatea, unghiile, părul

Lipsa frecventă de somn, răceli, pofte de mâncare rapidă duc la scălderea corpului, ducând la suferința feței, exfolierea unghiilor, părul devine plictisitor și căderea. Acest lucru este deosebit de vizibil în timpul iernii. Pentru a suplimenta lipsa de nutrienti va ajuta la diferite complexe de vitamine, printre care aevit are un loc special.

Aplicarea aevita

Aevit este un medicament ieftin, dar foarte eficient. Se compune din două vitamine liposolubile - A și E în doză, ceea ce îl face un agent imunomodulator puternic și antioxidant.

Îmbunătățește sănătatea generală, ceea ce are și un efect pozitiv asupra aspectului. În plus, poate fi folosit în mod intenționat ca agent extern pentru probleme ale pielii, părului, unghiilor.

Pentru unghii. Foarte adesea unghiile se exfoli, sparge. A venit aici pentru salvare. Recenziile de lac de unghii indică eficacitatea sa în restabilirea plăcii unghiilor, făcându-l sănătos și strălucitor, eliminând burturile și problemele cu cuticulele.

Este necesar să o acceptați pe 1 capsulă pe zi după masă, înghițind în întregime și spălând cu apă. Curs preventiv 20-40 de zile. Dar ar fi mai bine să consultați un medic pentru a evita consecințele nedorite.

Și la fel de eficientă folosire a medicamentului ca agent extern. Pentru aceasta trebuie să spargeți capsula, să stoarceți la evapo. Picure amestecate cu ulei de măsline sau smântână. În fiecare seară, se rupe în plăcuța de unghii timp de câteva săptămâni. Într-un mod similar, aveți grijă de cuticule, dar aici puteți folosi aevit în forma sa pură.

Pentru a spori imunitatea

Aceste vitamine sunt indicate pentru diete pe termen lung și probleme cu tractul gastro-intestinal, când aportul de nutrienți este limitat în mod natural.

Proprietățile imunomodulatoare ale vitaminelor aevite sunt foarte valoroase, pentru care sunt utilizate în toamna târzie și primăvara devreme.

Ele pot fi, de asemenea, îmbunătățite:

 • starea pielii, inclusiv a pielii din jurul ochilor;
 • condiția părului;
 • hormoni la femei;
 • starea sistemului de reproducere atât la femei, cât și la bărbați.

Aevit comprimate sunt prescrise de către un medic cu un deficit de vitaminele A și E, precum și pentru astfel de probleme de sănătate, cum ar fi:

 1. Atrofia nervului optic, "orbire nocturnă", retinită, miopatie necrotizantă.
 2. Toate stadiile de psoriazis.
 3. Tromboza, ateroscleroza, obstrucția venelor.
 4. Tulburări de microcirculare și trofism tisular.
 5. Lupus eritematos.
 6. Endocardită și endarterită endotelială.

Beneficiile părului

Aevit este adesea numit vitamina de frumusețe și este utilizat pe scară largă în cosmetologie, în special, pentru a întări parul. Efectul cel mai complet este atins prin utilizarea combinată a aevitului pentru păr: tratament oral și extern.

Pentru uz extern face măști. Pentru baza, luați ulei de brusture și in amestec într-un raport de 1: 1, adăugați 2 fiole de aevita (cele utilizate pentru injecții). Instrumentul este aplicat în zona rădăcinii și distribuit uniform prin păr cu mișcări de masaj.

Apoi trebuie să purtați un capac din plastic sau să vă înfășurați capul cu filmul agățat. Păstrați o oră. Se spală sub presiunea apei fără șampon, deoarece masca rămasă este valabilă timp de mai multe ore.

Compoziția medicamentului

Compoziția vitaminelor aevit este foarte simplă: vitamina A, A (retinol) în cantitate de 10.000 UI și E (tocoferol) - 100 mg. Este în această combinație că medicamentul este deosebit de eficient, deoarece vitamina A sporește capacitățile antioxidante ale vitaminei E. Acesta afectează organismul în ansamblu, îmbunătățind activitatea fiecărui sistem și organ. În particular, fiecare componentă individuală are propriile proprietăți utile.

Vitamina A este indispensabilă pentru funcționarea normală a retinei, pentru funcția de reproducere normală, pentru dezvoltarea fătului. Promovează formarea oaselor, construiește masa musculară, activează metabolismul tisular, promovează întinerirea celulelor și a țesuturilor, are un efect pozitiv asupra funcției glandelor. Îmbunătățește imunitatea celulară și umorală, reduce riscul de boli ale tractului respirator și ale organelor gastro-intestinale.

Vitamina E este un puternic antioxidant, protejează organismul împotriva acțiunii radicalilor liberi. Promovează activarea imunității și prevenirea cancerului. Efect pozitiv asupra proceselor metabolice, circulației sângelui, trofismului tisular.

Analogii lui Aevita sunt medicamente cu aceleași ingrediente active - Aevit Mite, Vitaminel, VitAE, AEkaps. În compoziție, practic nu diferă. Aevit este produs sub formă de capsule. În plus, există o formă lichidă a medicamentului pentru administrare intramusculară. Aceasta este o soluție de ulei în fiole de 1 ml.

O concentrație mare de substanță activă face ca medicamentul aevit, de care aveți nevoie, să fie strict conform instrucțiunilor sau la recomandarea unui medic. Ca aproape orice medicament, aevit are contraindicații: intoleranță individuală, glomerulonefrită, tirotoxicoză, insuficiență circulatorie, infarct miocardic, copii sub 14 ani.

Cu utilizare prelungită, există reacții adverse: reacții alergice, greață, vărsături, exacerbarea bolii vezicii biliare și pancreatitei cronice. Cu o supradoză, poate apărea hipervitaminoza vitaminei A.

Revizuiri de droguri

Aevit este un instrument care a fost cunoscut de mulți ani și nu lasă pe nimeni indiferent. Comentariile indică eficacitatea și ușurința utilizării medicamentului, gama sa largă de acțiuni.

Eu folosesc aevita pentru unghii. Îndepărtează capsula și frecați conținutul în cuie. Efectul este minunat: pentru prima dată în câțiva ani, mă pot lauda cu o frumoasă manichiură strălucitoare și fără nicio frecare.

Eu folosesc aevit în loc de balsam de buze. Și, de asemenea, adăugați la crema de față. Rezultatul este satisfăcut: pielea este netedă și fără fisuri. Vreau să încerc mai mult pentru unghii.

Opțiunea bugetară pentru consolidarea sistemului imunitar și îmbunătățirea viziunii

http://chebo.pro/zdorove/primenenie-vitaminov-aevit-dlya-immuniteta-nogtej-volos.html

Medicament familial - Aevit: capsule pentru față, unghii și păr

Vitamine complexe Aevit: eficiente pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor datorită conținutului a două vitamine importante.

Dezvoltatorii complexului au avut grijă de rezultatul maxim, obținut printr-o combinație de vitaminele A și E.

efect

Produsul este produs în injecții și capsule. În ele este, desigur, mai convenabil să se ia Aevit, dar efectul pozitiv din injecții vine mai repede.

 1. Vitamina A îmbunătățește metabolismul, asigură oxigenul țesuturilor. Creșterea părului și a unghiilor se accelerează, acestea devin mai puternice.
 2. Vitamina E este un puternic antioxidant, protejează tinerețea pielii noastre. Vitamina E elimină toxinele din organism. Elasticitatea fibrelor țesutului conjunctiv depinde în mare măsură de aceasta, adică dacă pielea va fi elastică sau nu.

Cine poate fi sfătuiți să utilizeze complexul multivitaminic Aevit? Oricine vrea să se întoarcă sau să-și păstreze tinerețea, strălucirea pielii, frumusețea părului și strălucirea unghiilor durabile.

Medicamentul va fi util pentru femeile care încalcă ciclul menstrual și adolescenții cu probleme de acnee juvenilă și acnee, în timpul pubertății. Acesta va ajuta oamenii cu un diagnostic de deficit de vitamina.

Luând drogul înăuntru

Cum să luați capsule de Aevit? Fiecare pachet conține instrucțiuni în limba rusă. Este foarte ușor să le luați: o capsulă pe zi, indiferent de masă, timp de o lună.

Supradozajul medicamentului nu trebuie permis.

Puteți lua capsule nu numai în interior, pentru uz extern, ele sunt de asemenea potrivite. Vom povesti detaliat mai jos.

Aevit: capsule pentru față, unghii și păr

Medicamentul funcționează bine, dacă îl adăugați în cremă pentru față, corp și mâini.

La urma urmei, pielea mâinilor și a corpului tinde să se usuce, în special în timpul iernii, în timpul înghețului și în timpul verii, în timpul căldurii. Dacă există o tendință la acnee sau alte erupții cutanate pe față, luați o capsulă și, piercing, stoarceți lichidul uleios pe vârful degetului, apoi lubrifiați ușor acneea.

Pentru păr

În cazul unei căderi a părului, luați trei capsule de Aevita, le împingeți cu un bolț și turnați conținutul capsulelor într-un șampon sau un balsam. În acest fel vă puteți întări părul. În cazul în care capsulele sunt utilizate simultan, atât în ​​interior, cât și în exterior, pentru păr, nu va fi nici o urmă de mătreață.

Față de piele

Încercați această rețetă. Se toarna o jumătate de măr pe o răzătoare fină, se adaugă o linguriță de ulei de măsline și conținutul unei capsule. După amestecare, aplicați amestecul pe o față curățată cu un tampon de bumbac. Masca deține cincisprezece minute. Dacă pielea este foarte uleioasă, ștergeți-o cu un tonic de față fără alcool. Faceți această mască de două ori pe săptămână și după patru săptămâni veți vedea că pielea a devenit mai elastică.

Pielea grasă

Curatarea cu granulație fină curăță pielea feței. Bateți un alb de ou, adăugați o capsulă din Aevita. Se amestecă și se aplică în zona care este predispusă la grăsime.

Pentru buze

În timpul iernii, buzele sunt adesea crăpate, iar vara suferă de o lipsă de umiditate.

Aevit vă va ajuta să rezolvați fiecare dintre aceste probleme.

Cumpărați o cremă de copil grasă. Adăugați conținutul unei capsule unice la ea și asta este, balsamul miraculos pentru buze este gata. Aplicați-o înainte de a ieși afară sub ruj sau peste noapte. Dacă suferiți de fisuri frecvente în colțurile buzelor, lubrifiați fisurile buzelor cu un astfel de balsam dimineața și seara până când pielea este complet vindecată.

Pentru unghii

Pentru rezistența unghiilor, frecați zilnic conținutul de capsule în plăcile de unghii pe timp de noapte. Cursul durează două săptămâni. La momentul tratamentului din manichiura decorativă va trebui abandonată. Această metodă poate restaura placa de unghii după îndepărtarea unghiilor extinse.

În plus, citiți videoclipul scurt despre utilizarea medicamentului Aevit:

http://spanew.ru/treatment/aevit.html