logo

Nu mai cumpărați. Spray cu două seruri pentru toate tipurile de păr Avon Advance Techniques uleiuri prețioase

Bună ziua tuturor!
Cu toții am cumpărări de succes și nu atât de mult! Nu fac excepție, așa că astăzi vreau să vă spun despre una dintre aceste achiziții nereușite.

Spray cu două seruri pentru toate tipurile de păr Avon Advance Techniques uleiuri prețioase.

Descriere:
Părul este principala decorare naturală a unei femei, astfel că, din cele mai vechi timpuri, sa acordat o atenție specială îngrijirii pentru ei. Cele mai rafinate ritualuri de frumusețe au venit din țările estice, unde prințesele erau disponibile pentru uleiuri scumpe de îngrijire a părului.
Îngrijirea de lux vă stă la dispoziție cu noua colecție premium "Precious Oils", care combina cele mai bune calități ale uleiului Marula și alte 4 uleiuri luxoase - macadamia, camellia, migdale și struguri. Mijloace de hidratare a scalpului, hrănirea și protejarea părului, revenirea la o strălucire sănătoasă. Bucle strălucitoare, strălucitoare - este atât de frumos!
Balsam "uleiuri prețioase" hidratează, hrănește și oferă moale, siluetă și strălucire părului.
Istoricul achizițiilor: un coleg este angajat în avon, un alt coleg comandă acest spray de la ea, dar și-a schimbat mintea. Îmi pare rău pentru fata și am cumpărat-o.
Aspect: o sticlă de plastic din plastic, ușor închisă, cu o sticlă de pulverizare cu inscripții negre în jurul perimetrului. Minunat.

Pulverizatorul funcționează corect. Capacul este, de asemenea, disponibil.

Miros: dulce, musky. Aceasta durează mult timp, poate intra în conflict cu parfumul. Pentru mine, el este prea cloying și enervant. Atunci când îl folosiți începe să se "înece".

nnm.me
Consistență: lichid. Spray în două faze: jumătatea inferioară a unei culori frumoase aurite și uleioase, jumătatea superioară este plictisitoare.

După agitare, straturile sunt amestecate. Arată interesant.

Consum: media, distribuitorul pulverizează un nor bun.
Volum: 100 ml
ingrediente:

Preț: în momentul în care stocul este de 235 de ruble, prețul de pornire este de 415 ruble, am luat aproximativ 300 de ruble în luna noiembrie.
Mod de utilizare:
Se agită de două ori pentru a amesteca două straturi de produs. Aplicați pe părul ud și uscat și întindeți-l pe toată lungimea și pe vârful părului. Face stilul obișnuit. Am încercat și așa și așa. Nu există nici o diferență, dar parfumul rămâne până la următoarea spălare.
Utilizați timp: 2 săptămâni.
Pro: adaugă strălucire, facilitează pieptănarea.
Contra: enervant aroma sufocantă, cu utilizarea zilnică începe să se usuce părul.

Linia de fund: poate aș accepta mirosul care nu mi-a fost plăcut dacă am văzut că instrumentul funcționează. Nu există niciun fel de mâncare aici.

Astăzi, pentru a-mi actualiza impresia, am pieptănat o jumătate din părul meu cu spray avon, cel de-al doilea cu spray gliss cur, pe care vreau să-l ofer o alternativă. Din punct de vedere vizual, nu văd diferențe, tactile sunt mai mult ca după gliss cur.

Ele fac pieptene ușor la același nivel, ambele dau strălucire părului, dar gliss cur are un parfum mai plăcut în opinia mea.

Deși nu mi-a plăcut în toamnă, el sa confruntat prost cu marea și părul lui uscat de soare. Acum totul este bine, chiar vreau să cumpăr unul nou pentru înlocuire, dar dintr-o altă serie. Acest lucru se datorează faptului că uneori fondurile ar trebui să beneficieze de oa doua șansă.
Avon Advance Techniques a avut această șansă astăzi. Încercarea nu a reușit, uneori aceeași importanță este foarte importantă. Încă o dată nu voi supraviețui.

Costul sprayurilor Gliss Kur este de aproximativ 300 de ruble, ceea ce este mai ieftin, care este mai scump și este vândut peste tot și există o alegere.


Vă mulțumim pentru atenție! Cumpărături plăcute!

http://www.hairmaniac.ru/bolshe-ne-kuplyu-dvuhfaznaya-syvorotka-sprey-dlya-vseh-tipov-volos-avon-advance-techniques-dragocennye-masla.html

Produse pentru păr din seria Advance Techniques Avon "Uleiuri prețioase": ser pentru strălucire intensă a părului, spray cu două faze și șampon

Seria "Uleiuri prețioase" este declarată ca o primă îngrijire, ca parte a complexului Nutri5 - acestea sunt cinci uleiuri: camelii, migdale, macadamia, marule și struguri. Într-o serie de 4 instrumente, am încercat totul, cu excepția aparatului de aer condiționat. Aroma tuturor produselor este dulce, nu prea cioară pentru mine, plăcută, cu note orientale.

În primul rând, a cumpărat din seria serii pentru strălucirea intensă a părului.


Consistența nu este foarte groasă, culoarea este gălbui:


Aplicați pe un păr umed timp de un minut, apoi clătiți. Într-un tub este de numai 50 ml, dar consumă puțin. Nu am aplicat toată lungimea părului, dar aproximativ de la mijloc.

Chiar mi-a plăcut. Părul era atât de moale și viu, tocmai am fost încântat. Și a comandat rapid șampon și un spray cu două faze de ser. Am folosit serul de 2-3 ori pe săptămână și, din păcate, aproximativ o lună mai târziu am observat că efectul miracol a dispărut.

Șamponul a făcut impresia obișnuită, nimic teribil. Dacă de la acele șampone Avon pe care le-ai încercat o dată, părul tău a devenit din nou murdar din nou, nu există un astfel de șampon. În volume, se produce în două tipuri: 250 ml și 500 ml.


Șamponul de consistență grosime medie, ușor perle, de asemenea, gălbui.


Spuma este minunată (deja știu că nu este cel mai bun indicator, ci compoziția - mai jos).

Ei bine, de la serul de pulverizare în două faze au apărut impresii speciale. Iată o imagine din catalog, deoarece Am puțin din ea și "două faze" nu mai sunt vizibile.


Înainte de utilizare, sticla trebuie agitată astfel încât straturile să fie amestecate și pot fi aplicate părului uscat și umed. Nu mi-au plăcut cele uscate, deoarece se murdăresc mai repede. Folosit pe umed, după spălare și fără ser. Efectul observat este că părul a fost pieptănat mai ușor și nu a fost atât de electrificat și pufos. Volumul este de 100 ml.

Aici pulverizat pe o parte:


Se simte ușor uleios, dar absorbită în piele și nu lasă grăsime.

Greșeala mea este că nu am examinat compoziția acestor fonduri înainte de cumpărare, ci citesc doar descrierea din catalog. Uleiul nu este în primul rând, ceea ce înseamnă că în compoziție sunt foarte puține.

Componența fondurilor este indicată pe partea opusă a etichetelor.


În șampon, din nou, este normal, ca marea majoritate a șampoanelor, care sunt vândute în supermarketuri.


După cum o înțeleg, "bunătatea" bună este meritul laurii sulfatului de sodiu.

Compoziția serului pentru strălucirea intensă a părului a fost pe cutie, care nu a fost păstrată, dar în primele locuri acolo:

 1. apă
 2. Cetil stearil alcool,
 3. Clorura de beghntrimoniu,
 4. dimeticon,
 5. Fenoxietanol, etc.
Ei bine, ca parte a unui spray de zer în două faze, alcoolul etilic se confundă pe locul al doilea:


Iată părul meu după utilizarea șamponului și a serului pentru strălucirea intensă (umedă și deja uscată):


Am observat că părul a început să se împartă mai puternic și începe sfaturi mult mai mari. Acum am îndoieli cu privire la faptul dacă le-aș putea suprasolicita cu acest ser cu alcool în compoziție.

Am cumparat toate produsele la un discount: un sampon mare 500 ml - aproximativ 3 dolari, ser pentru 2,30 dolari.

Nu am nici un motiv special pentru a recomanda seria "Uleiuri prețioase" de la Avon, cu excepția șamponului, dacă nu urmați compoziția.

http://blog.shoppingzone.ru/kosmetika_otzyvy/sredstva-dlya-volos-iz-serii-advance-techniques-dragocennye-masla-ot-avon-syvorotka-dlya-intensivnogo-bleska-volos-dvuhfaznaya-syvorotka-sprey- i-shampun.html

Categorie: Șampone

Revizuirea despre șamponul pentru păr - AVON "Uleiuri prețioase"

Șampon AVON "Uleiuri prețioase" - cea mai bună îngrijire a părului, recenzia mea

AVON Advance Tehniqnec Șampon "Uleiuri prețioase" nutriție superbă cu complexul Nutri 5, care combină 5 uleiuri de lux. Potrivit pentru toate tipurile de păr, nu le cântărește.

Mi-a plăcut ambalajul șamponului. Sticlă plastică laconică, culoare mată neagră cu inscripții de aur.

Compoziția celui mai obișnuit șampon este tot felul de înfometare, datorită acestui fapt sporește foarte bine.

Consistența șamponului este foarte groasă. Culoarea este transparentă, cu o ușoară nuanță de caramel. Mirosul lui este foarte plăcut, dulce. Mulți oameni le place foarte mult, dar pentru mine este prea intruziv. Pe păr, el se ridică la următoarea baie. La început, ma iritat foarte mult, dar de-a lungul timpului m-am obișnuit cu asta.

Mi-a plăcut calitatea produsului. Am folosit-o timp de 4 luni cu pauze scurte, deoarece este dependenta si parul devine mai murdar mai repede.

Dintre beneficiile pe care le pot observa:

 • Bun hidratant
 • Făcând ușor
 • Nu necesită folosirea balsamului
 • Lipsă de fluffiness
 • Restaurare vizuală
 • Lipsa ponderii

În acest efect, acest șampon este foarte similar cu șampoanele Dave, dar este mai ieftin. Prețul în catalog este de 139 de ruble pentru 200 ml și 189 de ruble pentru 400 ml.
"Uleiuri prețioase" este cea mai bună îngrijire a părului Avon pe care am încercat-o.

Citiți articole interesante și informative pe care le-am primit pentru dvs.

http://shampoo-premium.com/shampuni/shampun-dlya-volos-avon-dragotsenny-e-masla-luchshij-uhod-za-volosami-moj-otzy-v/

Avon revizuire uleiuri prețioase

Instrumentele noii linii atrag imediat atenția cu designul lor elegant. În AVON, au reușit să facă ceva atractiv din punct de vedere estetic din sticlele obișnuite de șampon - ambalajul ultra-negru, plăcut la atingere, semimat contrastează favorabil cu fontul de aur. Produsul non-tradițional de produs de păr Avon, cu un volum de numai 50 ml, sub formă de bijuterie, este suplimentar închis într-o cutie de carton

Pulbere cu ser fiziologic în 100 ml.
Citez compoziția ei

El insusi este transparent - aceasta este transparenta foarte "miere" =), care ma fascinat atat de mult si... aroma! Curajos! Curajos!

Rezyume-
pentru prima oară părul meu era mulțumit de îngrijirea AVON.

http://mursikdobryi.blogspot.com/2015/02/avon-advance-technigues.html

Recenzii ale Avon Advance Techniques Serul de păr Prețios Brilliance

Îngrijirea cosmeticelor - Recenzii ale tehnicilor Avon Advance Serul de par Serii de uleiuri prețioase de lustruire

opinii

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

Am încercat șampon, clătit, pulverizat și, în general, pot spune că mi-a plăcut seria. Am decis să comand acest eșantion pentru o probă.

Catalogul nu a dat atenție, dar când am citit instrucțiunile de utilizare, sa dovedit că serul sa dovedit a fi spălat!

Ciudat, am crezut că este nevoie...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2137

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

Ser de apă consistență cu un miros placut, ca întreaga linie "uleiuri prețioase". Se aplică după clătirea balsamului și conferă strălucire părului. Deci, este scris în instrucțiuni. De fapt, nu am observat nici o strălucire, deși căutam o justificare a prețului acestui instrument în părul meu.

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări totale: 2327

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

cu un volum de 50 ml. nu economic

Beauties, ziua buna pentru toti Cred ca multi au vazut deja un produs nou de la brandul Avon, aceasta este noua lor linie de produse de ingrijire a parului numite uleiuri pretioase. Întreaga linie este prezentată într-un design frumos-negru cu aur și primul lucru pe care l-am...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2254

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

Mi sa întâmplat să vizitez reprezentanții avonului, cosmeticele sunt ieftine, biroul poștal este în apropiere, așa că am comandat multe lucruri. Mai ales din categoria cosmeticelor de îngrijire și îngrijirii părului.

Vreau să rezum imediat că sunt angajat în reprezentare, încercând majoritatea celor existente...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2314

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

cu un volum de 50 ml. nu economic

Bună ziua, dragi cititori!

Astăzi vă voi spune despre cum nu am plăcut Avon Advance Techniques Hair Serum. Uleiuri de strălucire prețioase

Prețul 199 de 50 ml. Articolul 88209

Am folosit serul în complex...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2453

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

cu un volum de 50 ml. nu economic

Salut draga mea.

Sub impresiile foarte bune ale samponului din această serie, am decis să încerc Avon Advance Techniques ser intensiv pentru păr cu păr prețios. Uleiuri prețioase.

Să spun că nu înțelegeam deloc acest produs...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2293

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

aromă, aromă și încă o dată aromă

Părul meu are o strălucire bună, din natură. Dar totuși, sunt un fan al folosirii tot felul de lucruri suplimentare.

Voi descrie produsul în sine: un borcan elegant de 50 ml umplut cu zer lichid lichid. Are un parfum luxos care atrage.

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 1886

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

nu strălucește părul

Îmi place lucruri diferite pentru păr și, pentru a fi sincer, tot felul de lucruri cosmetice. Ei bine, cred ca este evident ca o sa fiu aici))) si, vazand in catalog un discount decent pe aceasta sovortka, desigur, nu am putut sa-l primesc. Compozitia nu a fost deloc satisfacuta.

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 1903

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

nici un volum de strălucire a părului

Nu am fost niciodată în măsură să răspund la această întrebare pentru mine))) pentru ceea ce este necesar acest ser inutil.

Când am văzut-o în catalog, m-am gândit că ar putea fi într-adevăr ceva normal. Avon ne promite 5 uleiuri de lux în compoziție, nutriție excelentă,...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2177

Avon Advance Techniques Serul de par Uleiuri de lustruire prețioase

miros, design de ambalaje frumoase, textura delicata, distributie uniforma

părul a devenit uscat și dur, nu economic, fără strălucire a părului

În primul rând, ca orice altă fată, îmi torturez constant părul cu un uscător de păr, cu clești și cu un fier. Firește, după astfel de efecte dăunătoare...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări totale: 2368

căutare

nsotz.com - Site independent de revizuire.

Comentariile și comentariile lăsate de vizitatorii site-ului sunt opiniile personale ale autorilor acestora.

http://nsotz.com/tov2/tovar-892769

Avon revizuire uleiuri prețioase

Seria "Uleiuri prețioase" este poziționată ca o îngrijire a părului salonului, produsele din această serie conțin cea mai recentă formulă cu complexul "Nutri 5", conceput pentru hranirea intensă a părului la toate nivelurile. Complexul Nutri 5 include 5 tipuri de uleiuri: ulei de camellia, ulei de macadamia, ulei de semințe de struguri, ulei de migdale dulci și ulei de marula. Combinația de uleiuri ușoare și grele ar trebui să facă îngrijirea părului mai completă datorită faptului că unele uleiuri rămân la suprafață și dau strălucire părului, în timp ce altele îl vor hrăni din interior (conform producătorului).

1. Avon "Șampon pentru uleiuri prețioase" Advance Technigues

Șampon declarat ca fiind nutritiv și potrivit pentru toate tipurile de păr, este într-o sticlă de plastic negru, decorată cu litere de aur. Textura sa este destul de groasă, spumă ușor, ceea ce îl face economie. El are, de asemenea, un parfum oriental foarte plăcut, care nu durează prea mult pe păr.

După cum am scris deja, șamponul sporează bine și se distribuie foarte ușor prin păr, se clătește bine - câteodată am timp suficient, dar pentru siguranță, am spălat de multe ori de 2 ori. El nu confunda parul deloc, ci, dimpotrivă, după ce a folosit acest șampon, este foarte moale și matasos. Uneori i-am folosit solo și numai atunci am aplicat un balsam de neșters pe părul uscat și nu au fost deloc derutați. Șamponul pentru șobolani nu provoacă totuși căderea părului, mătreața sau mâncărimea. Părul după ce este ușor de stil.

Pentru a fi sincer, nu aveam deloc speranță pentru acest șampon și chiar am tratat sampoanele Avon părtinitoare, dar el a reușit să-mi captureze fantezia și să-mi scufundă sufletul. Am vrut chiar să o repet, dar, din păcate, catalogul nu a avut-o, așa că am luat un șampon hrănit dintr-o altă serie, pe care deja am început să o folosesc :) Ei bine, dacă colectați pe scurt toate avantajele sale: părul este mai moale și mai docil, nu provoacă nici un disconfort.

2. Avon Brilliant Oil Precious Serum Advance Technigues

O mică rușine a ieșit cu serul: am crezut că am fost capabil să tratez un astfel de produs ca serul fără instrucțiuni și tocmai l-am folosit ca o îngrijire de neșters. Care a fost surpriza mea când am privit cu ușurință la cutia de sub ser, care a fost indicat. că serul trebuie să fie spălat! Dar să facem totul în ordine.

Serul este într-un tub mic, cu un capac articulat, designul ambalajului este exact același cu cel al unui șampon. Consistența cremoasă din zer: nu groasă și nu lichidă, miroase la fel de frumos ca și șamponul. Acesta trebuie aplicat pe păr timp de un minut și apoi spălat.

Sincer, nu am observat niciun efect al acestui ser, fie în bine, fie în rău. Ei bine, ca un maxim, parul a devenit mai moale, dar nu este vorba de strălucire intensă. De asemenea, am fost surprins de o cantitate atât de mică pentru un produs lavabil, deoarece produsul nu este atât de concentrat încât poate fi utilizat în cantități mici.

Pentru mine, acest ser era inutil. În opinia mea, este mai bine să utilizați imediat un balm sau o mască și să nu vă petreceți prea mult timp pe acest instrument, deoarece Nu există nici un rezultat vizibil.

3. Perie rotundă cu păr natural pentru părul de păr Avon "Uleiuri prețioase" Advance Technigues

Nu trebuia să folosesc perii cu fire naturale, dar în magazine de mai multe ori era dorința de a le cumpăra. Această perie este făcută din plastic mat: este bine pentru mâner, deoarece nu se alunecă și nu se prăbușește, însă suprafața de lucru din plastic se dovedește a fi destul de slabă pentru a-mi modela părul (vă reamintesc că părul de pe capul meu variază de la un val de lumină la bucle mici, în funcție de locație, adică partea superioară este ondulată, spinning, și am preferat mereu periile cu o acoperire ceramică). Prin urmare, cred că această perie este mai potrivită pentru coafurarea parului drept sau părului cu un val de lumină.

În general, din produsele testate și testate pentru mine, aș menționa doar șamponul, voi comanda cu siguranță mai mult și, probabil, să iau un balsam și un spray de ser din aceeași serie pe eșantion :)

Puteți comanda produse pe site-ul Avon sau de la reprezentanți.

http://beautyolly.livejournal.com/79301.html

Avon revizuire uleiuri prețioase

Avon a fost inspirat de secretele de frumusețe ale reginei Cleopatra pentru a crea colecția de uleiuri prețioase.

În ritualurile ei de frumusețe, a folosit uleiuri naturale: le-a aplicat pe păr și pe piele. Parul ei datorită unui cocktail de uleiuri era puternic, moale și matasos.

Pentru a obține efectul și un rezultat ridicat în îngrijirea părului, nu este necesar astăzi să selectați singuri uleiurile și la întâmplare pentru a face proporții. Avon a prezentat noile tehnologii Advance Techniques din seria Premium. Excelente alimente "cu complexul NUTRI 5. Compoziția produselor include 5 uleiuri naturale care au un efect benefic asupra părului din complex:

* Ulei de Marula - netezește și hidratează;

* Ulei de Camellia - conferă strălucire părului, facilitează pieptănarea;

* Ulei de macadamia - are proprietăți de înmuiere, regenerare, anti-inflamare și hidratare; dă elasticitatea părului și silkiness, are un efect hrănit asupra părului și a scalpului;

* Ulei de migdale - intareste si inmoaie parul, isi restabileste structura;

* Ulei de semințe de struguri - protejează împotriva efectelor nocive ale mediului extern.

Datorită tehnologiei inovatoare NUTRI 5, este ușor să oferiți îngrijire profesională a părului la domiciliu. Pentru aceasta ar trebui să utilizați toate produsele seriei din complex. Noua serie cuprinde:

1. Serul pentru strălucirea intensă a părului - asigură instantaneu părul, moale și strălucire. Se recomandă aplicarea balsamului pe păr umed, înmuiere timp de 1 (sau mai multe) minute și spălare;

cod 88209, volum 50 ml;

2. Balsam-conditioner - netezește și hrănește părul, facilitează pieptănarea. Se recomandă aplicarea după șampon;

cod 54483, volum 250 ml;

3. Șampon "Uleiuri prețioase" - curăță ușor, se clătește bine, lăsând o aromă uluitoare de uleiuri;

cod 54402, volum 250 ml;

4. Ser de pulverizare în două faze - ușor aromat, hidratează și hrănește intens părul. Se recomandă aplicarea după șampon și balsam;

cod 54858, volum 100 ml;

5. Peria de coafare cu păr natural - netezește ușor și îndreaptă părul, facilitează stilul;

cod 54833, dimensiune 22,5 x 3 cm.

Avon Advance Techniques Linia de produse pentru îngrijirea părului "Precious Oils" este poziționată ca potrivită pentru toate tipurile de păr, dar efectul său cel mai valoros, util și eficient va fi părul uscat, deteriorat, lipsit de viață, vopsit, subțire și fragil. Prețul accesibil în catalog vă permite să evaluați și să încercați elemente noi. Iar efectul pe care producătorul îl garantează: păr moale, neted, elastic, strălucitor și pliabil, vă va mulțumi chiar și celor mai pretențioși cumpărători.

http://www.myavonsecrets.com/avon-kak-on-est-zhenskie-sekrety-krasoty-i-zdorovya/blog-zhenskikh-sekretov/avon-advance-techniques-dragotsennye-masla.html

Avon prețios uleiuri șampon Advance Technigues Recenzii

Categorie:
Cosmetica de îngrijire

Toate review-urile despre Avon Shampoo "Precious Oils" Advance Technigues
O altă dezamăgire cu produsele Avon

Nu am fost niciodată interesat de produsele acestei companii, dar la sfatul colegului meu am decis să încerc acest șampon, pe care l-am regretat. ]

Avon Șampon Uleiuri de precizie ridicată! Dezamăgire.

Avon Precious Oil Shampoo nu este impresionat deloc! Deși am fost mereu mulțumit de alte Advance [. ]

Primul "Wow" a fost înlocuit de o dezamăgire amară. Atenție, provoacă mâncărime la cap

Buna ziua tuturor! Recent am vrut sa scriu o revizuire laudativa a acestui sampon, dar se pare ca acest lucru nu sa intamplat, deoarece samponul nu a fost [. ]

După aceea, avonul este terminat

Cumpărat ca de obicei pentru publicitatea de lux. Numele "Uleiuri prețioase" numai atrage și promite îngrijire de păr de lux.

Metamorfoză ciudată cu calitate!

Fetelor, sunt la o pierdere!

Am dat acest șampon pentru ziua de naștere a mătușii mele cu alte unelte de pe linie [. ]

Vă mulțumim pentru AVON atât pentru matretă, cât și pentru "uleiuri prețioase", care nu s-au dovedit a fi prețioase. Sunt în cea mai sălbatică groază a acestui șampon.

Bună ziua, dragi cititori, astăzi aș vrea să vă spun despre dezamăgirea mea cea mai sălbatică numită "Avon Shampoo" Precious [. ]

http://protivobmana.com/shampun_Avon_dragocennye_masla_Advance_Technigues/

Avon ulei de păr (Avon) - un rezultat notabil după prima aplicație!

Orice femeie este foarte bună cu imaginea și cu aspectul ei. Desigur, coafura din imaginea noastră joacă un rol important.

Bucle bine curățate și sănătoase sunt decorarea și mândria fiecărei fete. Pentru a vă menține părul frumos, sănătos, este util să folosiți produse naturale pentru a avea grijă de el.

Sa spunem despre produsele marca Avon.

Avon produce de-a lungul câtorva ani o întreagă serie de restaurare intensă a părului. Uleiurile acestei companii sunt produse în sticle mici transparente cu un dozator, care este convenabil pentru consumul economic de fonduri.

Acestea sunt aplicate pe firele umede, astfel încât efectul nutrienților va fi mai mare.

structură

Rezultatele bune de îngrijire sunt obținute datorită următoarelor extracte de ulei din ser:

 • Almond - întărește părul, făcându-i mai puternici, mai puternici;
 • macadamia - hrănește bine, se înmoaie;
 • argan - formează un strat protector, dă strălucire;
 • porumb - hrănește, restabilește;
 • Abisinian - datorită lui buclele devin moi, ascultători;
 • Marula - hidratează perfect, netezește, strălucește;
 • struguri - îmbunătățește funcțiile de protecție, protejează împotriva efectelor dăunătoare ale factorilor de mediu.

Uleiul Avon trebuie folosit în cazul în care părul este adesea expus la căldură, suferă de uscăciune și fragilitate sau pur și simplu pentru a împiedica capetele divizate, pentru a da un aspect sănătos.

Advance Techniques Series Serum

"Shining day by day"

Produsul bazat pe ingrediente naturale ajută la scăderea fluctuațiilor, îngrijiri pentru sfaturi deteriorate.

Posedă o aromă plăcută de flori, nu lasă strălucirea grăsimilor, netezește, facilitează pieptenele.

"Îngrijire cuprinzătoare"

Saturate cu uleiuri naturale, reanimizează buclele chiar deteriorate, făcându-le pline de viață și strălucitoare. Ei bine hidrateaza parul, fara a lasa urme grase.

"Netezirea mătăsii"

Acest ulei de păr Avon este ideal pentru fire uscate. În compoziția sa proteine ​​de mătase, are un miros plăcut, părul după aplicare obține o netezime de mătase.

Uleiul din ser se protejează împotriva efectelor negative ale unui uscător de păr și unui redresor.

"Instant Recovery 7"

Ei bine hidratează, fără a cântări și a nu face părul gras. Se îndreaptă bine, făcând firele ascunse și ascunse.

"Uleiuri prețioase"

Serul din această serie este potrivit pentru toate tipurile de păr, este deosebit de util să-l utilizați în timpul iernii, când aerul înghețat acționează asupra coafurii, iar în încăperi este foarte uscat de încălzire și încălzitoare.

În compoziția sa imediat uleiuri naturale complexe (macadamia, marula, camellia, migdale). Oferă strălucire, protejează de efectele dăunătoare ale factorilor de mediu, menținând umezeala conținută în structura părului.

Pro și contra

Spre deosebire de alte produse produse de diverse companii cosmetice, produsele Avon sunt disponibile, deși multe dintre ele nu sunt inferioare calității cu mărcile mai scumpe.

Dar impresia de ansamblu a uleiurilor acestei companii este destul de bună, datorită combinației "preț-calitate", atât de multe fete preferă produse de la "Avon".

Metodă de utilizare

Produsul se aplică imediat după tratamentul principal.

Pentru a preveni uscarea părului după șamponare, se selectează un șampon nesulfat, avantajul fiind acela că alegerea este acum suficientă.

Nu acționează atât de agresiv asupra părului, este mai natural și mai moale în compoziție.

Este necesar să aplicați balsamul preferat pe bucle, să țineți pentru câteva minute, clătiți cu apă caldă, uscați cu un prosop.

Pe încuietori ușor ude se aplică ulei. În funcție de lungimea dozatorului, reglați cantitatea necesară. Pentru părul de lungime medie este suficient două sau trei clicuri.

Dacă, după uscare, toroanele apar greu și greu, atunci data viitoare trebuie să utilizați o cantitate mai mică de produs.

Recenzii clienți

Potrivit consumatorilor, efectul uleiului din "Avon" este vizibil după prima utilizare.

Părul devine imediat strălucitor, moale, bine îngrijit, ușor de pieptene și mulți oameni se bucură de o aromă plăcută.

Mulți clienți folosesc uleiurile ca fixativ: după aplicarea lor pe părul umed, acestea sunt mai bine înfășurate pe agrafe moi.

 • de la Matrix și Garnier;
 • din Kerastaz și Estelle;
 • producătorii Constant Delight și L'Oreal;
 • de Maroccanoil și Londa Velvet Oil;
 • de la Vella și Capus.

Unde și la ce preț să cumpărați

Puteți achiziționa produse Avon de la reprezentanții oficiali ai acestei companii prin intermediul catalogului sau online pe site-ul oficial al companiei.

Va fi mai fiabil și vă veți proteja de cumpărarea unui fals.

Desigur, multe magazine de cosmetice vinde aceste produse, dar aici nimeni nu le limitează la un preț. Există riscul de a cumpăra un fals sau de a plăti bunurile de mai multe ori mai mult decât pe site-ul oficial sau când cumpărați de la un reprezentant de vânzări.

Apropo, prețurile pentru uleiurile acestei companii sunt foarte accesibile: cantitatea de sticlă este de la 150 la 200 de ruble.

măsuri de precauție

Înainte de a începe să folosiți uleiuri, studiați cu atenție compoziția produsului. Dacă sunteți alergic la orice componentă, este mai bine să nu utilizați acest remediu.

Dacă după acest timp pielea devine roșie sau mancarime, utilizați acest instrument este periculos. Nu-ți lua sănătatea ușoară!

Eficiența fondurilor, durata cursului

Efectul produsului este vizibil imediat după prima aplicare.

Pentru a restabili părul puternic deteriorat, se recomandă utilizarea uleiurilor pentru o lună la fiecare cinci zile. Dacă este necesar, cursul poate fi repetat.

Uleiul nu are un impact negativ asupra părului, astfel încât, chiar și în condiții de utilizare constantă, nu se va afecta părul.

Dimpotrivă, cei care folosesc în mod constant aceste produse de păr remarcă faptul că problemele cu capetele divizate au dispărut, părul arată mai sănătos, iar coafura arată bine îngrijită și frumoasă.

Orice femeie are plăcerea să știe că arată fără cusur. Atunci când captează privirile admirabile asupra ei, funcționează mai bine decât orice antidepresiv, crește încrederea în sine, dă o stare bună și o forță bună pentru noi realizări.

Prin urmare, sarcina noastră, chiar mai degrabă o necesitate vitală, este să ne păstrăm sănătatea și aspectul în stare excelentă.

Doar alegeți produsul pentru tipul de păr, utilizați-l în mod regulat și conform instrucțiunilor.

http://beautyladi.ru/maslo-dlya-volos-avon/

Balsam de păr uleiuri prețioase avon comentarii

Paletă și instrucțiuni pentru aplicarea tehnicilor avansate de vopsire a părului

Pentru restaurarea părului, cititorii noștri utilizează cu succes Minoxidil. Văzând popularitatea acestui instrument, am decis să-i oferim atenție.
Citiți mai multe aici...

Toate produsele de la tehnicile avansate Avon includ numai componente utile care pot avea grijă de păr, oferindu-le restaurare și protecție.

Mijloace de colorare a buclelor

Întreaga paletă de culori (25 nuanțe) de vopsea de păr Avon poate fi împărțită în patru grupe:

 1. Blond este reprezentat de nouă nuanțe, dintre care se găsește blond strălucitor, strălucitor blond, blond clasic, maro auriu. Toate culorile sunt potrivite pentru femei cu ochi albaștri sau gri, piele echitabilă;
 2. Roșu șapte nuanțe se potrivesc cu fețele cu ochi verzi sau cu ochii maro cu pielea întunecată. Puteți apela următoarele culori: aur de mahon sau întuneric, cupru ușor;
 3. Șapte nuanțe de culoare brună. Dacă sunt tăbăcite, piele întunecată și ochi căprui, puteți alege culorile acestui grup. De exemplu, de culoare închisă sau negru-maro, de cupru-maro, de ciocolată;
 4. Două nuanțe de negru - bogate și albastru-negru - potrivite pentru femeile cu piele de măsline și ochi albaștri maro sau închis.

Kitul include componente care dau încuietor o nuanță irizantă, naturală:

 • Principala componenta a setului este crema in sine, care va da parului o nuanta selectata. Colorantul constă din micropigmente care pot pătrunde adânc în structura părului și pot rămâne acolo pentru o lungă perioadă de timp, menținând în același timp bogăția și profunzimea culorii. O trăsătură distinctivă este lupta de succes cu fire gri;
 • Agentul de protecție inclus în kit trebuie aplicat înainte de vopsire, deoarece va proteja zonele cele mai slabe de efectele coloranților. Balsam conține ingrediente hidratante care hrănesc și îngrijesc buclele și scalpul. Polimerii creează un film de protecție pe zonele generate și asigură o culoare uniformă pe toată lungimea;
 • dezvoltator - necesar pentru iluminarea toroanelor colorate;
 • Balsam clătiți părul după vopsire. Se fixează culoarea rezultată, protejează împotriva spălării și conferă părului un miros plăcut. Conține uleiuri care dau strălucire strălucitoare și siluetă;
 • mănuși de unică folosință.
 • Instrucțiunile detaliate vor determina succesiunea tuturor acțiunilor, aplicația devenind simplă și ușoară chiar și acasă.

Progresul muncii

 • Sfaturi pentru a evita erorile de colorare:
 • Înainte de a începe procedura de vopsire, nu se recomandă spălarea părului timp de 1-2 zile. Acest lucru va permite părului și scalpului să dezvolte o substanță protectoare de la expunerea agresivă la compoziția de colorare;
 • dacă părul este lung, veți avea nevoie de două pachete de compoziție de colorare;
 • Nu puteți trece la procedură, dacă recent a fost făcut clarificări sau perm. Trebuie să așteptați cel puțin două săptămâni;
 • Toate articolele necesare trebuie pregătite în avans, de exemplu, un pieptene și un prosop;
 • este strict necesar să se respecte perioada de timp. Dacă toroanele colorate sunt înfășurate cu căldură, atunci durata de viață a vopselei pe bucle este scurtată;
 • Se recomandă efectuarea unui test de sensibilitate înainte de procedură. Pentru a face acest lucru, se aplică o cantitate mică de coloranți pe cot. Dacă în decurs de 12 ore locul nu devine roșu, nu apare o erupție cutanată sau o altă reacție alergică, atunci puteți trece în siguranță la colorare;
 • dacă doriți să păstrați naturalitatea imaginii, atunci trebuie să alegeți o nuanță de 2-3 tonuri mai închise sau mai ușoare decât culoarea de bază.
 • Primul pas este aplicarea unui balsam de protecție. Balsamul este distribuit parului uscat și frecat cu mișcări de masaj. Este imposibil de a pune mijloace pe rădăcini, este necesar să se retragă din baza de 1-2 centimetri. Balsamul nu trebuie să fie spălat. După ce agentul de protecție este aplicat pe păr, este necesar să se prepare o compoziție de vopsea de culoare cremă;
 • Pentru a pregăti vopseaua cremă, trebuie să porți mai întâi mănuși de unică folosință. Apoi acoperiți hainele cu un prosop inutil, pentru a nu le pata. Capacul de protecție este scos din sticla de activare și cantitatea necesară a conținutului tubului de vopsea este strânsă în el. Flaconul se închide și se agită viguros, astfel încât toate ingredientele să fie bine amestecate. După aceasta, puteți trece la acțiunea principală;
 • colorarea părului având o culoare naturală (colorare primară). Parul este împărțit în fire subțiri. Se strânge o mică parte din conținutul sticlei de-a lungul întregii lungimi. O mică nevoie de masaj. Dacă compoziția rămâne, ar trebui aruncată. Nu este supusă depozitării. Timpul mediu de așteptare este de 30 de minute. După aceea, trebuie să spălați vopseaua cu apă caldă până când devine transparentă.
 • Dacă vopseaua este aplicată părului deja vopsit, acțiunile vor fi ușor diferite. În primul rând, vopseaua este aplicată numai rădăcinilor părului și este lăsată timp de 20 de minute. După aceasta, acestea vor fi distribuite pe lungimea rămasă timp de încă 10 minute. Apoi se spală cu apă caldă;
 • După colorare, se utilizează un balsam de protecție. Se aplică la toată lungimea și se lasă timp de 2-3 minute. După aceea, spălat bine cu apă caldă.

Reguli de urmat după procedura de colorare:

 • Pentru a păstra puritatea și curățenia rădăcinilor părului trebuie să fie colorate la fiecare 5 săptămâni;
 • după pătare nu se recomandă spălarea părului pentru o zi. Acest lucru va împiedica vopselele și uleiurile protectoare să curgă din bucle;
 • primele două zile după procedură nu pot folosi uscător de păr sau fier;
 • buclele pictate trebuie protejate de aerul înghețat și de lumina directă a soarelui. Pentru a face acest lucru, utilizați o pălărie;
 • trebuie să utilizați un pieptene cu dinți rare, deoarece nu dăunează structurii părului.

În plus față de linia de vopsele, Avon reprezintă o nouă linie - Uleiuri prețioase. Seria este reprezentată de spălare de ser, șampon și balsam. Acestea oferă îngrijire suplimentară pentru bucle.

Șamponul sporește bine, este distribuit prin păr și nu îi confundă. Serul se aplică pe bucle pentru aproximativ un minut, apoi se spală. Balsamul face ca buclele sa fie matasoase, stralucitoare si nu electrifica. Disponibilă și mască pentru păr. Curăță părul, îl face puternic, moale și ascultător.

Toate fondurile pot fi găsite la reprezentanții Avon din Moscova și din alte orașe. Poate fi comandat și online. Prețul plătește cu disponibilitatea.

http://vypadenie.oroste-volos.ru/vypadenie/balzam-dlya-volos-dragotsennye-masla-ejvon-otzyvy/