logo

BaByliss BAB3021E

BaByliss Pro Ceramic Pulse BAB3021E este un kit profesionist pentru crearea unui stil uimitor, cu bucle, bucle și valuri. Se compune din 20 de perle cu diametrul diferit de 19/25/32 mm și o cutie specială de încălzire cu 2 regimuri de temperatură. De asemenea, kitul este completat cu clipuri convenabile de diferite forme.


Curlatorii sunt fabricați din ceramică, care asigură o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii. După 4 minute sunt gata de utilizare. Instrumentele de curățare care nu sunt încălzite fac ca utilizarea lor să fie mai confortabilă și vă permite să evitați arsurile. Velor de acoperire nu dăunează părului.

Cantitate: 20 buc
Diametru: 19/25/32 mm
Material: ceramică / velur
Putere: 400 W
Senzor de lumină
Termostat mecanic (încălzire sau menținerea temperaturii)
Capetele curgerilor sunt izolate de încălzire
Indicator de incalzire pe un coaser
Opțiuni:

20 curlatori (8 - mari / 6 - mediu / 6 - mici)
Cutie încălzită
20 clipuri fluture
20 cleme metalice


Garanție: 12 luni

Ceramica electrică de curățare a părului de la BaByliss, precum și mașinile obișnuite de curățare a părului electric, sunt concepute pentru utilizarea zilnică. Se încălzesc repede, astfel încât puteți începe să curbați părul după 4 minute după ce porniți dispozitivul și mențineți temperatura timp de aproximativ 15 minute și apoi răciți încet. Ceramica electrica de curatare a parului este potrivita pentru orice tip de par si poate fi folosita atat pe parul uscat, cat si pe cel usor umed.
Tehnologia ceramică garantează cel mai bun control al temperaturii, asigurând astfel un efect de lungă durată. Rolurile BAB3021E cu înveliș cu bule, făcându-le mai plăcute și mai puțin agresive pentru păr.

caracteristici:

20 curling-uri vin în trei dimensiuni și culori diferite.
- 8 cu diametrul de 32 mm
-6 diametru mediu 25 mm
-6 mic - diametru 19 mm
-cleme sub formă de "crabi" și "capse"
- indicatorul de temperatură pe unul dintre role

Putere: 400 wați
Dimensiunea ambalajului - 33 cm * 17 cm * 21 cm
Greutate de transport 2 kg
Producție: BaByliss, Italia

Pentru cele mai bune rezultate, lăsați părul să se răcească complet. Buclele vor fi mai dense, mai puternice și mai frumoase. După îndepărtarea buclelor, puneți-vă buclele cu degetele.
Curlatorii cu diametru mai mic sunt utilizați pentru a crea bucle elastice.
Diamantatoarele cu diametru mare se folosesc pentru bucle mari si naturale.
Pentru a da volumului de coafura, varsati 3-4 perii de par de diametru mare de la radacinile parului.

http://proffvse.ru/catalog/tekhnika_dlya_ukladki_i_strizhki_volos/babyliss_pro/elektrobigudi/7732/

Cum să utilizați curbele electrice de tip babyliss

Alegerea produselor cosmetice, este mai bine să aveți încredere în mărcile de încredere. Cilindrii electrici Babyliss sunt ceea ce aveți nevoie dacă vă interesează frumusețea părului. Cu ajutorul lor, puteți crea bucle excelente sau pur și simplu adăugați un volum suplimentar părului.

Particularitatea tuturor curgerilor electrice este că suprafața bobinei este încălzită cu ajutorul curentului. Suprafața, la rândul său, transferă căldura către parafina din interior.

demnitate

Babyliss curlers sunt populare nu numai printre cumpărătorii obișnuiți. Profesioniștii de marcă profesională dau preferință acestui brand. Ce este un dispozitiv atât de bun?

 1. Fiecare bobină este echipată cu izolație termică pe laturi, ceea ce face ca procesul de ambalare să fie complet sigur.
 2. Un sistem special protejează părul de tratamentul termic și împiedică încurcarea.
 3. Suprafața coșurilor este încălzită uniform, ceea ce face ca învelișul să fie mai profesionist.
 4. Când înfășurați firul pe buclele Babyliss, părul nu este electrificat.
 5. Este imposibil să nu țineți cont de viteza cu care puteți face un perm de înaltă calitate. Pentru asta nu trebuie mai mult de 20 de minute.
 6. O gamă largă de diametre de bobină.

Diametrul bobinei poate fi atât foarte mic - 8 milimetri, cât și mare - 34 milimetri. Din dimensiunea selectată va depinde de volumul părului și de aspectul buclelor.

Cum să utilizați

Curlatorii sunt ușor de folosit, dar există câteva reguli care nu trebuie neglijate:

 1. Spălați temeinic părul de pe spumă și lac. Este recomandabil să nu folosiți un balsam.
 2. Uscați firele, dar lăsați-le ușor umezite.
 3. În timp ce coșurile electrice se încălzesc, tratați părul cu un agent de protecție termică.
 4. Pentru o fixare mai bună, utilizați mousse sau spumă.
 5. Spargeți părul în zone și fixați fiecare cu o barretă.
 6. Pornind de la partea din spate a capului, curbura-ti parul peste bucle. Nu trebuie să luați fire care sunt mai mari sau mai mici decât diametrul bobinei.
 7. Întorcându-vă de la o zonă la alta, înfășurați tot părul.
 8. Lăsați curlatorii pentru timpul necesar (nu mai mult de 30 de minute). Cu cât le țineți mai mult, cu atât mai bine vor fi buclele.
 9. După curățare, îndepărtați bureții, corectați părul rezultat cu mâinile și fixați-l cu vopsea.

În ciuda faptului că dispozitivele de înaltă calitate nu strică părul, nu uitați de protecția termică. De asemenea, nu este recomandat să exagerați și să lăsați-le pe toată noaptea.

Cele mai populare modele de la Babyliss

Compania produce coafura din anul 1961. A fost fondată de doi profesioniști de stilist. Acest lucru le-a oferit posibilitatea de a produce produse care pot fi utilizate atât de profesioniști, cât și de clienți obișnuiți.

3021E

Acest kit este destinat utilizării zilnice. Babyliss 3021E sunt potrivite pentru păr de orice tip, pot fi înfășurate atât pe bucle ude cât și pe cele uscate:

 1. Aveți o acoperire ceramică și cu bule.
 2. Timpul necesar pentru încălzire este de 4 minute.
 3. Poate menține temperatura necesară pentru curbarea a aproximativ 15 minute.
 4. Kitul este format din 20 de bobine de diferite diametre: 8 × 32 mm, 6 × 25 mm, 6 × 19 mm.
 5. Într-un set există cleme speciale pentru fixare.
 6. Una dintre role este echipată cu un indicator de temperatură.
 7. Dispozitiv de alimentare 400 wați.
 8. Greutatea recipientului 2 kg.

3060E

Model Babyliss 3060E iubit de ambele gospodine si personalitati media. La urma urmei, utilizarea lor nu este deloc dificilă, iar efectul este pur și simplu uimitor:

 1. Puterea dispozitivului este de 400 wați, iar pentru reîncărcare este nevoie de o priză electrică.
 2. Există un indicator pornit / oprit, dar nu există funcție de reglare a temperaturii.
 3. Echipat cu protecție împotriva supraîncălzirii.
 4. În container 20 de perle cu diametrul diferit: 8 × 32 mm, 6 × 25 mm și 6 × 19 mm.
 5. Setul complet include 20 de cleme pentru fixare.
 6. Setați greutatea de 1,22 kg.

3038E

Acest set mic este mai degrabă o opțiune de drum. Babyliss 3038E electric curlers de păr sunt convenabile pentru a lua cu tine pe călătorii, deoarece acestea nu ocupă mult spațiu, și veți avea întotdeauna un instrument pentru curling părul la îndemână:

 1. Potrivit pentru crearea buclelor și a volumului mare.
 2. Aveți un strat de catifea care protejează părul de încurcături.
 3. Puterea este de 200 de wați.
 4. Echipat cu un indicator de căldură.
 5. Include 5 bobine cu un diametru de 40 mm și 10 cleme de mai multe tipuri.
 6. Setul cântărește doar 360 de grame.

Așadar, am constatat că alegerea buclelor electrice, putem oferi în mod sigur preferință producătorului Babyliss, deoarece produsele sale sunt de o calitate care este apreciată de stilistii profesioniști. O gamă largă de modele permite achiziționarea unui set care este perfect pentru dvs.

http://tehnika.expert/dlya-krasoty/prochaya/elektrobigudi-babyliss.html

Electrobigule BaByliss PRO puls ceramic BAB3021E

descriere

Electrobigas BaByliss PRO puls ceramic este un instrument profesional pentru crearea de bucle uimitoare. Cele mai recente tehnologii utilizate în producerea pulsului ceramic BaByliss PRO vă permit să obțineți rezultate excelente și să vă îngrijiți părul. Prăjiturile de păr de diferite diametre sunt incluse în pachet, ceea ce vă va permite să vă imaginați cu tunsul tău în fiecare zi, creând imagini luminoase și individuale

caracteristicile

vizualizate

Opinii (0)

BAB3021E este o cilindru electric ceramic electric de la BaByliss PRO. Îndrăgostitoarele de păr au înveliș de velur și pot fi folosite atât în ​​saloane de coafură și în saloane de înfrumusețare, cât și în condiții de uz casnic și de casă. Diferă în încălzirea rapidă la temperatura maximă, un set bogat și utilizabilitate completă. Întoarceți crearea buclelor într-o procedură plăcută și ușoară.

Avantajele pulsului ceramic Babyliss PRO BAB3021E

Baza ceramică vă permite să încălziți rolele termice Babyliss Pro BAB3021E în numai 4 minute. O cutie speciala pentru incalzire are un comutator pe doua niveluri pentru incalzire intensa (87 grade) si modul de intretinere a temperaturii (73 grade). Senzorul de lumină de pe carcasa din apropierea comutatorului vă va avertiza la pregătirea dispozitivului. Ceramica promovează distribuția uniformă a căldurii pe întreaga suprafață și se menține la același nivel timp de 15 minute. Apoi, curlatorii încep să se răcească treptat.

Consum de energie - 230 de wați. Pentru a lucra, aveți nevoie de o rețea standard de 220-240 V / 50-60 Hz.

Confort și siguranță

Babyliss Pro BAB3021E rolele electrice cu două laturi ale capetelor sunt echipate cu jante de cauciuc speciale care protejează împotriva arsurilor. O cutie de incalzire spatioasa si confortabila detine calote in trei diametre diferite - 8 mari (32 mm), 6 medii (25 mm) si 6 mici (19 mm). Astfel de diametre sunt cele mai frecvente în practica de coafură și ajută la crearea buclelor cele mai spectaculoase. Un sistem convenabil de blocare vă permite să petreceți un minim de timp în procesul de răsucire.

Pentru cine este acest dispozitiv?

Babyliss Pro Beaters BAB3021E Ceramic Pulse este un instrument profesionist pentru utilizarea de către coafori și stilisti, precum și acasă. Vă va permite să creați rapid și precis o imagine încântătoare. Ceramica, luată ca bază, va servi pentru o lungă perioadă de timp și fără eșec. Box are un design frumos grijuliu. Pachetul include de asemenea 20 clipuri "clip" și 20 "crabi", care ajută la extinderea oportunităților și la facilitarea procesului de așezare.

Într-un instrument combină tehnologia înaltă cu principiul clasic de utilizare, care este apreciat de master și de utilizatorii casnici.

 • Două condiții de temperatură: 87 și 73 de grade;
 • Trei diametre: 32 mm (8 bucăți), 25 mm (6 bucăți) și 19 mm (6 bucăți);
 • Încălzire în 4 minute;
 • Menținerea temperaturii timp de 15 minute;
 • Baza ceramică cu înveliș cu bule;
 • Protecția la deget împotriva arsurilor cu inserții;
 • Sistem de blocare convenabil.
http://babylissonline.ru/bigudi-elektricheskie/elektrobigudi-babyliss-pro-ceramic-pulse-bab3021e

Contactați-ne

Curlingurile au fost întotdeauna favorite de la coafești, atunci când creați bucle, valuri și volum. Acest set de 20 de coșuri ceramice încălzite pentru a crea bucle. Cercelele ceramice sunt excelente pentru crearea stilurilor luxuriante și fermecătoare ale acestui sezon. Utilizarea lor vă permite să obțineți o coafură voluminoasă ușor și rapid - literalmente în 15-20 de minute.

Caracteristici generale

Caracteristici tehnice

Informații suplimentare

sac, coșuri - 20 buc.

ÎMPOTRIVA CU PRIETENI:

Reguli pentru întrebări și feedback

Pentru a scrie o recenzie sau vot este necesar
înregistrarea pe site

Conectați-vă la contul dvs. Wildberries sau înregistrați - nu va dura mai mult de două minute.

NORME PENTRU ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Comentariile și întrebările ar trebui să conțină informații numai despre produs.

Recenzile pot lăsa clienții cu un procent de răscumpărare de cel puțin 5% și numai cu mărfurile comandate și livrate.
Pentru un singur produs, cumpărătorul nu poate lăsa mai mult de două recenzii.
Puteți atașa până la 5 fotografii în recenzii. Produsul din fotografie trebuie să fie clar vizibil.

Următoarele recenzii și întrebări nu pot fi publicate:

 • indicând achiziționarea acestui produs în alte magazine;
 • conținând orice informații de contact (numere de telefon, adrese, e-mail, linkuri către site-uri terțe);
 • cu profanitate, ofensând demnitatea altor clienți sau a magazinului;
 • cu o abundenta de caractere majuscule (majuscule).

Întrebările sunt publicate numai după ce primesc un răspuns.

Ne rezervăm dreptul de a edita sau de a nu publica o recenzie și o întrebare care nu respectă regulile stabilite!

Eroare de încărcare

Puteți adăuga până la 5 fotografii.

Am primit mesajul dvs. și l-am acceptat.

Unele recenzii necesită verificare, deci publicarea poate fi întârziată.

http://www.wildberries.ru/catalog/3024211/detail.aspx

Îngrijirea părului baByliss

Nici un om nu va rămâne indiferent față de buclele frumoase și bine îngrijite de femei. Chiar și părul este un semn al conservatorismului și al extravaganței, în timp ce încuietoarea curată accentuează sensibilitatea și dragostea.

Dacă natura nu v-a răsplătit cu încuietori curbate, puteți folosi întotdeauna "ajutoare" speciale pentru a crea o imagine feminină atractivă. Unul dintre acești "ajutători" este curler. Se pare că, în epoca tehnologiei inovatoare, curlatorii ar fi trebuit să rămână în trecutul îndepărtat. La urma urmei, astăzi în magazinele de electrocasnice puteți găsi un număr mare de dispozitive diferite pentru a crea coafura perfectă pentru femei. Cu toate acestea, coastele de păr sunt în continuare aceleași însoțitoare ale sexului echitabil modern. Doar curlatorii obișnuiți au fost înlocuiți cu role de păr electrice și încălzite, care nu rănesc părul. Cererea mare în rândul clienților se bucură de curbele BaByliss.

Caracteristici și beneficii

Thermogunders BaByliss sunt dispozitive profesionale cu care puteți crea bucle frumoase. Este demn de remarcat faptul că acest tip de seturi sunt folosite nu numai acasă, ci și în saloanele de înfrumusețare. Profesioniștii de coafură și stilisti preferă rolele încălzite de par pentru că acoperirea ceramică a bobinelor este mai puțin periculoasă pentru firele de păr subțiri decât, de exemplu, aluminiul.

Principalele avantaje ale utilizării rolelor termice includ:

 • În comparație cu cleștele electrice, rolele încălzite pentru păr nu rănesc atât de mult structura părului și nu o înghit.
 • Procesul de curling al părului poate fi distractiv, deoarece nu durează mult.
 • Clamele speciale nu se desprind și nu rupe părul, așa cum se întâmplă de obicei cu agățătoarele de păr vechi, care au fost fixate cu benzi elastice subțiri.
 • Materialul utilizat pentru fabricarea cilindrilor nu lezează pielea capului și nu provoacă reacții alergice.
 • Grijă cu grijă la sistemul de securitate: închis ermetic în timpul cutiei de încălzire, piese laterale cauciucate pe ele însele. Îți salvează degetele de arsuri termice.
 • Uniforme de încălzire și răcire.

Cum sa alegi?

Indiferent de declarațiile fabricanților despre siguranța completă a mașinilor de curățare termică și electrică, cu utilizare frecventă, există o probabilitate mare de deteriorare a structurii părului. Pentru a evita astfel de probleme, trebuie să abordați în mod deliberat alegerea dispozitivelor utilizate pentru curlingul părului și crearea coafurilor.

Principalele criterii de selecție includ următoarele caracteristici:

 • Metoda încălzirii Pentru a încălzi coșurile electrice și rolele termice, este necesar să conectați un rezervor special la rețeaua electrică și să așteptați până când bobinele se încălzesc. De obicei, acest proces durează între 5 și 15 minute.
 • Dimensiune. Există bobine mici, medii și mari. Este vorba despre diametru, de câte ori lungimea este aceeași. Rezultatul depinde de dimensiunea diametrului: buclele mici pot fi formate de cele mai mici coaseri pentru păr, dar modelele medii și mari sunt folosite pentru a face părul ondulat și formarea unor bucle naturale mari.
 • Materialul de acoperire extern și umplutura interioară. Aluminiu coacere - un model din trecut. Mamele și bunicile noastre au folosit aceste "ajutoare", căci astăzi și-au pierdut valoarea pentru că afectează negativ și traumatizează părul. Cel mai bun material pentru perlele termo-electrice este ceramica, velur sau produse cu acoperire cu teflon.
http://wlooks.ru/bigudi/babyliss/

5 cele mai bune bobine electrice

Dacă trebuie să vă curgeți părul destul de des, coșurile electrice vor deveni achiziția dvs. indispensabilă. Acestea ar putea să vă placă mai mult curling sau uscător de păr și un pieptene rotund și sunt destul de ergonomice în utilizare.

Ce companie produce cele mai bune bobine electrice?

În piața produselor cosmetice, firma franceză BaByliss, care produce coșuri de păr pentru diferite tipuri și lungimi de păr, sa recomandat perfect. Produsele de marcă vor atrage atât începători, cât și profesioniști, iar gama de prețuri este foarte largă. De remarcat sunt și rolele electrice ale companiilor Remington (SUA), Valera (Elveția), Vitek (Rusia) și Philips (Olanda).

Expert Price a făcut o evaluare a celor mai bune modele de percuție electrică pe baza caracteristicilor lor și a feedback-ului clientului.

Clasarea celor mai buni curatori electrici - TOP 5

loc

Numele modelului

Preț aproximativ, frecați.

nominalizat

Evaluarea noastră

Philips HP-4611

Pentru volum chic

8,8 din 10

Vitek VT-2231

Cele mai bune curlinguri pentru părul fin

9,0 din 10

Valera 605.01 rapidă 24

Pentru bucle excelente fără riduri

9,4 din 10

Remington KF-40 E

Cele mai bune coaserii pentru părul lung

9,7 din 10

Babyliss 3021E

Cel mai bun model pentru părul scurt și mediu

10 din 10

Luați în considerare avantajele și dezavantajele modelelor câștigătoare:

Locul 5. Philips HP-4611 - va crea un volum elegant

Prețul mediu în Federația Rusă: 1890 de ruble.

avantaje:

Kitul HP HP-4611 include 4 coaserii mari cu acoperire ceramică, 6 medii și 6 mici, cu înveliș cu bule, 12 coliere metalice, cleme de crab și mănuși moi pentru protecție împotriva arsurilor. Temperatura maximă de încălzire este de 135 ° C (bobine ceramice), datorită căreia se obține un rezultat rapid și fiabil. Există un indicator de căldură și un compartiment de stocare a cablului.

dezavantaje:

 • Sunt incluse doar 4 "crabi" - pentru coastele mari;
 • bolțurile sunt prea mari și inconfortabile pentru a fi utilizate cu agrafe de dimensiuni medii și mici.

Comentarii:

"Buclele sunt bune, se încălzesc repede. Minus doar clipuri - abia țină părul. Puteți să cumpărați doar "crab", și nu mai există probleme. "

"Au dat astfel de curlatori. Îmi place absolut! Foarte rapid încălzit, bucle frumoase. Șuruburile nu sunt confortabile, dar toate plusurile ascund un defect! "

Locul 4. Vitek VT-2231 - cele mai bune perle electrice pentru părul fin

Prețul mediu în Federația Rusă: 1970 fre.

avantaje:

Prășitoarele de păr din metal cu înveliș de bule și parafină în interior nu dăunează părului și nu creează bucle naturale. Trusa include 6 șuruburi mari (30 mm), 6 șuruburi de păr (25 mm) și 8 coșuri de păr mici (20 mm), fire de metal și "crabi". Cazul din plastic este prevăzut cu picioare cauciucate, există un compartiment pentru depozitarea cablului. Curlatorii se încălzesc în 10-15 minute, există un indicator de temperatură. Setați greutatea - 1,5 kg. Cel mai bun dintre toate curlatorii de păr Vitek se vor potrivi proprietarilor de păr subțire de lungime medie.

dezavantaje:

 • nu este potrivit pentru toate tipurile de păr;
 • se răcește repede.

Comentarii:

"Părul meu este subțire, ușor, dar gros. În mod obișnuit în cabină, m-am răsuci pe un fier de curling sau pe cătușe, foarte bucle de păpuși. Dar, datorită acestor bucle, buclele s-au dovedit a fi naturale, moderate curbate și voluminoase. "

- Bine! Dar există un mic minus: este scris în instrucțiuni că în timp ce se încălzesc, nu puteți deschide capacul. Dar când sunt deja încălzite, opriți-le din priză, se răcesc rapid. Am sufla jumătate din cap, apoi o încălzesc din nou.

Locul 3. Valera 605.01 Quick 24 - role de păr încălzite pentru bucle excelente fără fâșii

Prețul mediu în Federația Rusă: 2850 de ruble.

avantaje:

Cercelele cu coajă de păr din ceramică sunt potrivite pentru orice tip de păr. Trusa include 8 coaserii mari, 8 medii și 8 mici, cu un diametru de 27, 22 și respectiv 18 mm, respectiv 24 de gheare, "crab" și 24 fire de păr. Există un indicator de căldură, curlatorii pot fi utilizați la 10 minute după conectarea la rețea. Pentru cabluri există dispozitive speciale de fixare pentru fixarea pe partea inferioară a dispozitivului.

Dezavantaje: ardeti mainile si capul, atunci cand sunt atasate bine pe piele.

Comentarii:

"Efectul este impresionant. Burdușii mari creează volum, iar în partea superioară se află bucle serpentine verticale. Acoperire - velur, foarte atent cu părul, care este important pentru menținerea sănătății. "

"Cu ei, puteți face rapid bucle diferite și tot felul de stil. Părul de la ei nu se strică, ele rămân la fel de vii și strălucitoare.

Locul 2. Remington KF-40 E - cele mai bune curbe electrice pentru părul lung

Prețul mediu în Federația Rusă: 1860 de ruble.

avantaje:

Turmalinele cu percuție pentru păr, care protejează părul, sunt potrivite chiar și pentru buclele pierdute. Se încălzesc în 8-12 minute și mențin căldura mult timp datorită umpluturii de ceară. Kitul include 6 bobine mari, 10 medii și 4 bobine de păr cu un diametru de 27, 22 și respectiv 19 mm, cleme "crab". Curlatorii sunt echipați cu vârfuri izolate termic pentru a preveni posibilitatea arsurilor. Setați greutatea - 1,5 kg.

dezavantaje:

 • nici o geantă pentru pini;
 • clemele de pe coaser se pot desprinde de căldură.

Comentarii:

"Curlers sunt doar super! Zalomov nu este lăsat, capul și mâinile nu sunt arse, dar buclele sunt uimitoare! Ei țin toată ziua, părul lor strălucește și nici măcar nu folosesc produse de styling! "

"Curlingul sau călcarea cu utilizare frecventă este foarte dăunătoare părului. Iar aceste bucle sunt doar o descoperire pentru buclele mele lungi! Adevărat, clemele s-au oprit aproape imediat (când au fost încălzite). În principiu, aceasta nu este o problemă, deoarece "Crabul" ține bine. "

Câștigătorul ratingului - Babyliss 3021E - role excelente electrice pentru păr scurt și mediu

Prețul mediu în Federația Rusă: 2990 de ruble.

avantaje:

Cornișoarele electrice de păr din ceramică cu căptușeală se încălzesc în 4-5 minute, datorită faptului că coșurile de păr sunt așezate pe plăci și nu pe bastoane, ca și alte modele (astfel, întreaga suprafață se încălzește mai repede), există un indicator de căldură. Țineți temperatura timp de 15-17 minute, apoi încet începe să se răcească. Există 20 de coastere în set: 8 mari, 6 medii, 6 mici, cu diametrul de 32, 25 și respectiv 29 mm, cleme de crab și pini, o pungă pentru cleme. În cutia din plastic există o ramificație pentru cordon.

Dezavantaje: singura greutate negativă - greutatea boxului este de 2 kg, deci va fi dificil să luați bucle electrice pe o călătorie.

Comentarii:

"Poziția durează toată ziua. Eu însumi nu am crezut că acest lucru ar putea fi așa. La locul de muncă, laudă. Nu folosesc acum ciocani de curling și curlatori obișnuiți. În scopul de a strica părul - nu a observat.

- Lucru foarte util. Am Babyliss cu vopsea pentru aproximativ șase ani. Apropo, aceste curlinguri de păr nu se usucă, spre deosebire de cleștii.

Ce role electrice sunt mai bune de cumpărat?

Liderul grupului nostru de top-5 - rolele electrice Babyliss - a colectat cele mai pozitive recenzii ale clienților. Cu toate acestea, alte modele prezentate în clasamentul nostru au meritat meritele fanilor.

Alegeți rolele electrice, pe baza tipului și lungimii părului, acordați atenție acoperirii dispozitivului, numărului de șuruburi și cleme. Asigurați-vă că încercați să înșurubați și să fixați un coaser în magazin: dacă vă simțiți confortabil, cumpărați fără îndoială!

http://www.expertcen.ru/article/rating/5543.html

Babyliss Pro 3021 E rolele electrice

50-50 - cineva este necesar, cineva nu este! (Foto)

Imediat voi spune tuturor fetelor vă mulțumesc, care a lăsat feedback despre curlers electrice! Am studiat pentru prima dată totul, apoi m-am dus să cumpăr, am cumpărat cele pentru care încă nu există recenzii, așa că am decis să împărtășesc impresiile mele.
În general, controversat, din păcate. OSC-urile sunt în picioare (2953 r), iar efectul nu este suficient.

1. Porniți rețeaua, încălziți rapid, 5-7 minute, indicatorul se aprinde și puteți răsuci.
2. Puteți răsuci fără mănuși, temperatura pe sentimentele mele subiective de 130-140 de grade pe cutie nu există informații! și fără instrucțiuni!
3,20 curlatori, dintre care 8 sunt mari și, de fapt, nu-mi dau buclă până la umeri! Doar un volum mic pe partea de sus, pe care o voi face fără ele (((Restul de 12 sunt destul de tolerabile.
4. Atenție! În prima zi, mi-am răsuci coșurile pe părul meu spălate cu un balsam, părul meu este tare și poros, balsamul devine moale și neted, dar siliconul (în balsam) care înfundă porii din părul întoarce curlul pentru al face mai greu. În cele din urmă, nu sa întâmplat nimic! în cea de-a doua zi mi-am spălat părul cu șampon de urzică timp de 20 de ani și nu am folosit balsamul, am pus o piele Cutrin bună, am ținut curlatorii timp de o oră, în cele din urmă am primit ceea ce vezi în fotografie.
În seara, buclele au rămas, dar numai la vârfuri, volumul de păr oferă un prim trei cu un minus.

La desfacerea buclelor. trebuie să fii atent, deoarece părul intră în decalaj și devine confuz, acesta este un minus semnificativ!

Am pus 4, se calmeaza foarte repede, crabi si crabi si usurinta in utilizare! În general, curl nu este elastic, volumul este mic, și este destul de slab chiar și prin mijloace profesionale!

Puteți să vă răsfățați uneori

Am cumpărat aceste curlinguri cu scopul de a le folosi pentru coafura zilnică, deoarece acestea sunt cele mai puțin dăunătoare părului. Dacă temperatura fluxului de aer din uscătorul de păr este de 130-140 de grade, de la fierul curbător 210-220, atunci curlatorii vor avea 83. Rezultatul a fost puțin diferit decât mă așteptam.

- Procesul de înăsprire pentru mine este mai mult timp consumator decât styling-ul unui uscător de păr și cleme. Încălzirea este de 5 minute, auto-înfășurarea este de 15 minute, alte 10 minute aștept și se rotește foarte atent timp de 5-10 minute. De ce atât de mult este un alt dezavantaj:

- Când decolorarea părului se încadrează în decalaj și se scoate, trebuie făcut foarte atent.

- Curl doar capetele părului. Este clar de ce este așa, deoarece numai capetele sunt în contact cu partea încălzită a mașinilor de curățare.

În general, nu-i rău, uneori vă puteți multumi, pentru că rolele de păr încălzite sunt, în orice caz, mai puțin dăunătoare părului decât curlingul de fier sau clește, dar pentru coafura zilnică preferatul meu este un uscător de păr.

Dispozitiv absolut inutil pentru părul lung!

Când am văzut pentru prima dată acest dispozitiv pe Internet, literalmente "am prins foc" și am fost ferm convins că fără ele nu am putut trăi).
Mai puțin de o săptămână, ca aproximativ 2500 de ruble. Am devenit proprietarul fericit al acestor minunate ciuruitori. Dar bucuria mea nu a durat mult.
31 decembrie, a decis să facă cu coafura lor de ajutor.

avantaje:
Ele sunt încălzite rapid, și design frumos, și acesta este singurul plus.

dezavantaje:
1. Pe părul lung, ca și al meu, procesul de înfășurare este atât de lung.
Faptul că ar dura 25-30 de minute pentru a reuși cu grijă scoateți alți 15.
2. Numărul de curlatori pentru a înfășura în mod corespunzător toate buclele, nu este suficient. Mai exact, cu siguranță am rănit tot capul, dar cu un strat atât de gros pe un fir de păr că părul meu nici măcar nu se încălzea.
3. Se răcește rapid.
4. Greu, ieșind cu ei pe capul tău timp de 20 de minute este doar durere.
5. Chiar și cu părul de spumă îndreptat în fața ochilor noștri, a trebuit să impun un strat de lac de centimetru, care nu este foarte mântuit. Toate buclele s-au prăbușit după o jumătate de oră. Trebuia să colectez totul într-un pachet, iar starea de spirit a Anului Nou a fost răsfățată. Asemenea... Nu vă sfătuiesc.
Acum vând această unitate pe Avito, sper că cel puțin cineva o va găsi util.

http://xlebez.ru/jelektrobigudi-babyliss-pro-3021-e/

BaByliss Pro Electrowinners ceramică 20 bucăți (BAB3021E)

BaByliss Pro Ceramic Pulse BAB3021E este un kit profesionist pentru crearea unui stil uimitor, cu bucle, bucle și valuri. Se compune din 20 de perle cu diametrul diferit de 19/25/32 mm și o cutie specială de încălzire cu 2 regimuri de temperatură. De asemenea, kitul este completat cu clipuri convenabile de diferite forme.


Curlatorii sunt fabricați din ceramică, care asigură o încălzire rapidă și o distribuție uniformă a căldurii. După 4 minute sunt gata de utilizare. Instrumentele de curățare care nu sunt încălzite fac ca utilizarea lor să fie mai confortabilă și vă permite să evitați arsurile. Velor de acoperire nu dăunează părului.

Cantitate: 20 buc
Diametru: 19/25/32 mm
Material: ceramică / velur
Putere: 400 W
Senzor de lumină
Termostat mecanic (încălzire sau menținerea temperaturii)
Capetele curgerilor sunt izolate de încălzire
Indicator de incalzire pe un coaser
Opțiuni:

20 curlatori (8 - mari / 6 - mediu / 6 - mici)
Cutie încălzită
20 clipuri fluture
20 cleme metalice


Garanție: 12 luni

Ceramica electrică de curățare a părului de la BaByliss, precum și mașinile obișnuite de curățare a părului electric, sunt concepute pentru utilizarea zilnică. Se încălzesc repede, astfel încât puteți începe să curbați părul după 4 minute după ce porniți dispozitivul și mențineți temperatura timp de aproximativ 15 minute și apoi răciți încet. Ceramica electrica de curatare a parului este potrivita pentru orice tip de par si poate fi folosita atat pe parul uscat, cat si pe cel usor umed.
Tehnologia ceramică garantează cel mai bun control al temperaturii, asigurând astfel un efect de lungă durată. Rolurile BAB3021E cu înveliș cu bule, făcându-le mai plăcute și mai puțin agresive pentru păr.

caracteristici:

20 curling-uri vin în trei dimensiuni și culori diferite.
- 8 cu diametrul de 32 mm
-6 diametru mediu 25 mm
-6 mic - diametru 19 mm
-cleme sub formă de "crabi" și "capse"
- indicatorul de temperatură pe unul dintre role

Putere: 400 wați
Dimensiunea ambalajului - 33 cm * 17 cm * 21 cm
Greutate de transport 2 kg
Producție: BaByliss, Italia

Pentru cele mai bune rezultate, lăsați părul să se răcească complet. Buclele vor fi mai dense, mai puternice și mai frumoase. După îndepărtarea buclelor, puneți-vă buclele cu degetele.
Curlatorii cu diametru mai mic sunt utilizați pentru a crea bucle elastice.
Diamantatoarele cu diametru mare se folosesc pentru bucle mari si naturale.
Pentru a da volumului de coafura, varsati 3-4 perii de par de diametru mare de la radacinile parului.

http://proffvse.ru/catalog/tekhnika_dlya_ukladki_i_strizhki_volos/babyliss_pro/elektrobigudi/7732/