logo

Golden Silk / Balsam - controlul caderii parului
Balsam de păr de brusture este o sticlă mică, dar eficientă!

Pe rafturile magazinelor de cosmetice găsiți o mulțime de unelte care vă permit să creșteți creșterea părului. Întotdeauna am acordat atenție brandurilor anunțate, care, din păcate, nu confirmă întotdeauna eficacitatea lor. În prezent, a apărut o nouă marcă de produse de păr de mătase de aur. Pentru o perioadă scurtă de timp, produsele din păr de mătase de aur au câștigat multe recenzii pozitive.

Principiul de funcționare

Producătorul de produse este de mătase de aur - compania rusă "Meșteșuguri populare". Produsele au o gamă largă de produse, fiecare va fi capabil să aleagă produsul potrivit în funcție de tipul și starea părului.

Seria Activator de Creștere este o salvare reală din chelie. Efectul se realizează datorită conținutului de ingrediente naturale: extracte de patrunjel, rozmarin, urzică, ceapă, usturoi, brusture, ulei de ricin, vitamine.

Toate componentele în combinație au un efect benefic asupra firelor foliculare, întăresc rădăcinile, înmoaie pielea, trezesc becurile latente, dau elasticitate buclelor.

Complexul de întărire a părului complex are un efect profund exclusiv asupra foliculilor. Acțiunea fondurilor se produce datorită prezenței în compoziție a unei formulări speciale cu peptide de keratină, copexil, o combinație de uleiuri.

Atenție! Un astfel de complex de ingrediente accelerează recuperarea la nivelul celular al structurii, mărește volumul de bucle.

În ce cazuri se utilizează

O serie de promotori de creștere este folosită mai des atunci când sunt detectate următoarele probleme cu părul:

 • pierderi sporite de strand;
 • bucle uscate;
 • matreata;
 • scăderea ratelor de creștere a buclelor.

Un set de preparate de întărire a părului de mătase de aur este folosit mai des pentru probleme:

 • vrac, pufos;
 • capul obraznic al părului;
 • încetarea creșterii buclei;
 • impactul stâlpului.

Costul pentru

Prețul acestui produs este foarte rezonabil din cauza disponibilității ingredientelor folosite. De exemplu, un șampon activator de creștere va costa aproximativ 90 de ruble, un balsam - 80 ruble, o mască de păr - 150 de ruble. Cosmetica Mătasea de aur pentru păr poate fi cumpărată atât în ​​farmacie cât și în magazinele cosmetice speciale.

Contraindicații

Produsele constau în principal din ingrediente naturale, datorită cărora este complet sigur de utilizat. Cu toate acestea, singura contraindicație va fi intoleranța sau reacția alergică la elementele constitutive.

Înainte de utilizare se recomandă efectuarea unui test pentru probabilitatea apariției alergiilor.

Reguli de compunere și aplicare

Cosmetica pentru cresterea parului Mătasea de aur produce rigle pentru a activa creșterea țesuturilor și pentru a întări foliculii de păr. Fiecare dintre ele include un set specific de instrumente. Apoi, ia în considerare în detaliu compoziția și regulile de utilizare a fiecărui medicament pentru a obține efectul.

Linia de activare a creșterii conține următoarele componente principale:

 • Proteine ​​de mătase, care restaurează și protejează structura buclelor, care penetrează din interior. Proteina dă grosimea, stralucirea și netezirea la bucle.
 • Chitosan. Acest element este recoltat din spori de ciuperci și drojdie, coaja de crustacee. El întărește legătura dintre compușii moleculari ai aminoacizilor.
 • Extract de germeni de grâu. Promovează accelerarea metabolismului în structura părului datorită conținutului de vitamine E, B, aminoacizi.
 • Extractul de Aloe conține un set complet de aminoacizi și nutrienți. Ajută la întărirea rădăcinilor, a nutriției și a componentelor de recuperare. Prin stimularea reînnoirii celulelor, ciclul de viață al firelor este extins.
 • Extrasul de ginseng hrănește scalpul, accelerează creșterea toroanelor și structura buclelor.

Observați că linia de activare a creșterii mătăsii de aur este reprezentată de mai multe seturi, în funcție de tipul de bucle. Printre acestea există unelte pentru tipul normal, bucle deteriorate și pentru a crea un volum de păr.

O serie pentru un cap normal de păr

Se compune din șampon și balsam. Componenta activă a șamponului este extractul de ardei roșu. Oferă un efect de încălzire, curăță temeinic scalpul.

Consistența șamponului lichid, spumei bine. Activator de creștere a balsamului de mătase activă conține proteine ​​din lapte, cheratină, proteine ​​de mătase, extracte vegetale (piper, leuzea, trifoi), brusture, ulei de ricin.

Riglă pentru capetele deteriorate și divizate

Se compune din șampon, balsam, mască de cremă, ulei pentru fire. Ingredientul activ activ este extractul de ceai verde, datorită căruia buclele sunt restaurate, hrănite, hidratate. Bioformula silkosil este utilizată aici.

șampon

Conceput pentru uz zilnic, datorită unei formule blânde, acesta se reface și curăță ușor buclele. Nu este recomandat să-l utilizați pentru fire foarte grase, deoarece șamponul normalizează producerea de grăsimi de către glandele sebacee. Structura șamponului este spumă destul de densă, groasă și bine spartă.

Vă rugăm să rețineți că firma oferă o gamă largă de șampone de mătase de aur pentru creșterea și întărirea părului.

balsam

Activatorul de creștere a balsamului de mătase de aur trebuie aplicat de-a lungul întregii lungimi a părului, acesta trebuie utilizat după fiecare șamponare. Se curăță delicat firele de șampon reziduale, restabilește capetele divizate, hrănește buclele. Cu toate acestea, balsam are un efect temporar, pentru a scăpa de capetele divizate, este mai bine să le tăiați.

Cremă mască

Este o completare a balsamului, îmbunătățește aspectul părului, umple micro crăpăturile în structura părului. Se recomandă utilizarea unei măști de cremă de 1-2 ori pe săptămână.

Activator de ulei

Activator de ulei de crestere a parului Mătasea de aur conține un complex de brusture, uleiuri de soia, precum și extracte de ulei de rădăcină de aur, trifoi, usturoi, ceapă și rozmarin. Uleiul de mătase de aur trebuie aplicat pe rădăcini ușor umede înainte de spălarea capului, întins cu un pieptene pe toată lungimea, înfășurat într-o pungă de plastic și pe un prosop, înmuiați timp de 40-60 de minute, clătiți cu șampon. Uleiul este mai bine nu mai mult de 1 dată în 10 zile.

Pentru compania "gourmet", oferă un Argaria eficient și natural pentru păr. Cu aceasta, buclele voastre pline de forță și energie vor deveni matasoase și dulci în stil, groase și lungi.

Stâlpul în vrac

Conține șampon, balsam și mască de cremă. Datorită extractului de citrice, firele subțiri, fără viață devin mai puternice, mai voluminoase, mai vii. Șamponul poate fi folosit în mod regulat, curăță delicat, dă volum, strălucește coafurii. Balsamul de mătase din aur face buclele mai dense, voluminoase, îmbogățește buclele cu vitamina C. Aplicați masca de păr înainte de a utiliza balsamul, apoi clătiți-le tot împreună. Este potrivit pentru utilizarea obișnuită pentru a adăuga volum la păr.

Serul pentru întărirea părului

Șamponul cu balsam, șampon-cremă, balsam, ulei, mască, ser pentru pierderea părului. Componenta principală este complexul PeptidoVit 5, un complex de uleiuri. Șamponul este lichid în structură, spumă bine și se spală. Nu numai că curăță capul și stimulează circulația sanguină a pielii. Balsamul de mătase de aur dă firului moale, volum, siluetă.

Serul este produs sub formă de 8 fiole, crește circulația sângelui, împiedică întărirea colagenului în folicul. Serul este aplicat pe pielea uscată la parțial. Recomandați să nu utilizați mai mult de 2 ori pe săptămână. Durata tratamentului este de 1 lună.

A se vedea de asemenea: utilizarea și utilizarea fiolelor Vichy pentru creșterea părului.

Efectul utilizării

După utilizarea complexului tuturor mijloacelor liniei de creștere, se observă următorul efect:

 • rata de creștere a componentelor accelerează;
 • îmbunătățește aspectul părului;
 • rădăcini întărite;
 • coafura devine mai voluminoasă, strălucitoare;
 • pierderea strandului se oprește.

Bulb Strengthener Series are un efect mai profund. Componentele penetrează adânc în bulb și acționează direct asupra rădăcinilor. Ca urmare a utilizării liniei de produse Golden Silk, se observă următoarele:

 • opriți furtună;
 • starea părului este îmbunătățită;
 • componentele sunt întărite;
 • părul devine mai dens, mai sănătos.

Cu toate acestea, există revizuiri negative, care indică absența rezultatului așteptat. Acest lucru se datorează utilizării necorespunzătoare sau expunerii necorespunzătoare a fondurilor.

Și știți că calitatea și materialul pieptenei afectează și viteza de creștere a părului. Încearcă să completezi îngrijirea părului combinând cu utilizarea uleiurilor esențiale. Asigurați-vă că rezultatul pieptenerii aromate vă va surprinde plăcut!

Pro și contra

Avantajele produselor cosmetice includ:

 • cost acceptabil;
 • compoziție naturală;
 • efectul de reducere;
 • creșterea creșterii părului;
 • consumul economic.

Printre minusurile emite:

 • scalp uscat după utilizare;
 • matreata;
 • textura de șampon prea lichidă;
 • Buclele sunt poluate mai repede.

Pentru a rezuma, putem spune că produsele de mătase de aur au o gamă largă de produse de îngrijire a părului. Datorită împărțirii în diferite serii facilitează selectarea produsului dorit. Utilizarea cuprinzătoare a gamei întregi îmbunătățește aspectul buclelor, facilitează procesul de styling, oprește pierderea parului și activează dezvoltarea de fire.

Visezi despre părul lung? Nu ezitați, schimbați șamponul obișnuit la șampon pentru creșterea părului:

http://expertpovolosam.com/uhod/rost/sredstva/zolotoy-shelk

Mătase de aur: îngrijire bugetară pentru părul deteriorat. Impresiile mele

Bună ziua, frumusețile!

Cel mai recent, m-am întâlnit cu produse noi pentru părul meu de la bine-cunoscuta marcă de produse cosmetice rusești rusesti - mătase de aur.
Am fost interesat să încerc compușii cu acid hialuronic și keratină, precum și ulei de argan, care a fost mult timp considerat unul dintre cei mai buni în problema restaurării și hrănirea părului deteriorat și fragil.

Am avut 4 produse la dispoziția mea: 2 de la linia "Restaurare și nutriție" - Balsam și Spray de două faze și 2 de la "Kerasplastica. Resuscitarea părului "este un șampon și o mască.

Părul meu în acest moment:

lung, uscat, deteriorat prin clarificare și colorare. Ei nu se împart, nu există fragilitate întărită. Dar există rigiditate și nuanțe de sfaturi în funcție de severitatea îngrijirii. În cazul în care fondurile nu asigură o umiditate și o alimentație suficientă, atunci delicatețea dispare complet, iar capetele încep să se prăbușească.

Așteptările mele:


Absolut nici o speranță. Mi-a fost important să înțeleg ce sunt capabile de aceste produse în ceea ce privește aplicarea acestora la părul deteriorat.

Șampon de umplere de mătase de aur Keraplastica Resuscitare păr

Șampon din linia "Keraplastica. Resuscitarea părului "În compoziția sa conține: cheratină hidrolizată, glicerină, colagen, acid hialuronic și câteva alte hidratante.

Este declarat ca o etapă de curățare blândă a părului deteriorat, datorită unei tehnologii speciale care permite agenților activi să "completeze" structura deteriorată a părului, mărindu-i rezistența și prevenind deteriorarea și spargerea.

Șampon gel, consistență moderată. Complet transparent, fără chimer. Are un miros plăcut de parfum de flori. Nu este intruziva. În timpul utilizării (3 săptămâni) nu a avut timp să se plictisească deloc.

Impresii și evaluare:

Șamponul este foarte moale și delicat. Spumarea este medie. Pe părul puternic murdar, aș spune, minim. A pierdut deja obiceiul de acest tip de șampoane în ultimele șase luni. Din moment ce este folosit în mare parte destul de greu, cu uleiuri și o mulțime de hidratante în compoziție. Acest șampon este diferit. Se curăță atât de ușor părul încât mi se părea că de câteva ori mi-am spălat un balsam de lumină și nu șampon. Parul nu este complet confuz! Desigur, nu a existat nici o netezire silicon dupa. Dar nu am simțit o purificare palpabilă. Părul era moale și suplu. Ei nu s-au rătăcit în ghimpul umed, necesitând urgent atenuarea.
Cu toate acestea, datorită moliciunii și incapacității sale de spumare activă (da, cel mai probabil, este vorba de surfactanți specifici), samponul sa dovedit a fi neeconomic pentru părul meu lung și a fost consumat cu viteză cosmică. Pentru aceasta, iau o jumătate de punct. Dar, în general, am fost mulțumit de acțiunea lui: nu se usucă deloc, se înmoaie, nu încurcă părul.
Din părul meu, mulțumesc și 4+.

Mască de umplere de mătase de aur Îngrijire de etanșare Keraplastica Resuscitare păr

Masca de pe aceeași linie Kuraplastika. Poziționate ca un ajutor mare, chiar și parul foarte deteriorat. Dintre ingredientele active din compoziție sunt prezente: amodimeticona (silicon termoactive bune), glicerina, keratina hidrolizată, colagenul și acidul hialuronic.

Masca ar trebui să acționeze ca un supliment la șampon și să "sigileze" golurile din structura deteriorată a părului. Deci, dacă acesta este cazul, desigur, pentru a afla cu siguranță nu va funcționa. Dar promisiunile sunt foarte tentante, sunt de acord?

În consistența sa, masca seamănă cu o suflare sau o cremă ușoară. Heterogenă, albă plictisitoare, cu un miros plăcut floral. Nu există absolut nici un fel de grăsime, mătăsos la atingere. Distribuția pe păr și senzațiile mi-au amintit de balsamurile organice. Dar pe păr, când se vindecă, NU este pierdută, dizolvată și drenată. Se simte până la capătul procedurii - gros, plin. Este plăcut să o folosiți.

Impresii și evaluare:

Contrar promisiunilor de pe pachet, masca este ușoară și fără greutate pentru părul deteriorat în rezultatul său. Ea bine înmoaie părul și numai. Fără strălucire și netezime de satin după ce așteptați. Părul nu curge sub apă când se clătește. Sunt ușor mai moi decât curățarea obișnuită a șampoanelor. În opinia mea, acest lucru nu este un balsam puternic, nu o mască.
Prin urmare, ratingul este modest - doar 3 puncte.

Balsam Mătase de aur Mătase Hyaluron + Colagen INTENSIV Restaurare și nutriție cu ulei de argan și acid hialuronic

Linia de balsam INTENSIVE Restaurare și nutriție cu ulei de argan și acid hialuronic
Dintre ingredientele active din compoziție: ulei de argan, glicerină, colagen și acid hialuronic.

Balsamul este poziționat ca un mijloc de hidratare, condiționare și recuperare profundă a părului deteriorat, în detrimentul unui complex special proiectat, care conține ulei de argan, colagen și acid hialuronic.

În consistența sa, balsamul nu este gros, de culoare albă și are o aromă dulce intensă. Această aromă este inerent, aparent, întreaga linie. Este parul strălucitor și reținut în timpul utilizării, chiar uscat. Producătorul explică un astfel de parfum puternic: "Acidul hialuronic nu miroase prea bine. Prin urmare, este necesar să folosim ingrediente parfumate vizibile pentru a ucide parfumul. "Cu toate acestea, nu a devenit o surpriză neplăcută pentru mine și mi-a plăcut balsamul.

Impresii și evaluare:

Balsamul are textura super-ușoară, este adevărat. Dar hidratarea intensivă și recuperarea așteaptă, din nou, nu merită. Condiționarea este moderată, și moale pentru păr. Părul nu obține elasticitate vizibilă. Balsamul este doar o groază bună, cu o aromă plăcută și strălucitoare.
Gradul final pentru acest produs este de 4 puncte.

Spray de păr Hyaluron de mătase de aur + Colagen de ulei-intensivă "Restaurare și nutriție" cu ulei de argan și acid hialuronic

Pompă cu două faze, îmbunătățită cu ulei, pentru a restabili și a hrăni structura părului deteriorată și poroasă. Declarată ca un excelent umidificator și protector împotriva factorilor de mediu negativi: stilul cald, deteriorarea mecanică, statică. Condiționare, acționează ca o protecție termică și protecție împotriva secțiunii transversale și a ruperii.

Spray-ul, așa cum a promis, este ușor în textură. Acesta este un agent cu două faze care ar trebui să fie agitat înainte de pulverizarea pe păr.

Este evident că nu este transparent. Reamintește un lapte ușor. Dar încă destul de lichid, fără greutate.

În mod special, voi remarca faptul că flaconul are 2 capace protectoare - mari și mici.

Impresii și evaluare:

Din întreaga linie, spray-ul mi-a plăcut cel mai mult. Acest produs este ușor și în același timp eficient. Perfect hidratează părul, se înmoaie în timpul zilei, face pieptănarea mai ușoară. Ce altceva ai nevoie de păr lung? Parul cu el este moale, elastic, nu electrificat, chiar si in camere cu aer foarte uscat si cald. Bucurat de mare plăcere de mai multe ori pe zi. Economică. Dintre cele 4 produse, el singur nu a avut timp să se termine. Și da, are, de asemenea, un arome strălucitoare, persistente, ca întreaga linie galbenă INTENSIVĂ.
Rating-ul meu este 5.

Opinia finală privind toate produsele a fost pozitivă. În complexul de măsuri de restaurare pentru îngrijirea părului vopsit și uscat este un bun ajutor. Dar dacă părul este alb, plictisit, obosit și fragil, umiditatea și nutriția numai din utilizarea acestor fonduri nu va fi de ajuns pentru ei. Pare slabi. Pentru un grad mic și mediu de deteriorare, ele sunt destul de relevante. Voi continua căutarea. Vreau ceva mai puternic.

http://www.hairmaniac.ru/zolotoy-shelk-byudzhetnyy-uhod-dlya-povrezhdennyh-volos-moi-vpechatleniya.html

Balsam "Mătase de aur", control al pierderii părului, cu ulei de brusture, 90 ml

 • Marca comercială Golden Silk
 • Articolul 2760670
 • Certificatul EAC
 • Tara de fabricație Rusia
 • 12 cutii în cutie
 • Ambalare pe 1 bucată
 • Dimensiune pachet 2.9 cm × 4.5 cm × 10.7 cm
 • Dimensiune 2,9 cm × 4,5 cm × 10,7 cm
 • Greutate brută 100 g
 • caracteristici
 • Volumul ml 90
 • Tipul părului Scăzut, subțire
 • Efectul pierderii parului

Balsamul este conceput special pentru îngrijirea părului slab și fragil, deteriorat ca urmare a vopsirii, a procesării chimice sau a modei la cald. Consolidarea uleiul de brusture complex "Shelkosil", condiționează eficient toroanele, balanțele de netezire.

Ingrediente: Aqua (apa), cetearil alcool, certimoniu cloruri, Behentrimonium clorură, brusture Oil Extract, hidrolizata cheratina, Glicerina, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, Trideceth-9, sinus Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), hidrolizata de mătase, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, pantenol, acetat de tocoferil, alantoină, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Urtica dioica (urzică) Leaf Extract, EDTA disodic, Parfum, linalool, limonen, acid citric, BHT, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

Balsamul este conceput special pentru îngrijirea părului slab și fragil, deteriorat ca urmare a vopsirii, a procesării chimice sau a modei la cald. Consolidarea uleiul de brusture complex "Shelkosil", condiționează eficient toroanele, balanțele de netezire.

Ingrediente: Aqua (apa), cetearil alcool, certimoniu cloruri, Behentrimonium clorură, brusture Oil Extract, hidrolizata cheratina, Glicerina, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, Trideceth-9, sinus Adipe Lac (Nonfat Dry Milk), hidrolizata de mătase, guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, pantenol, acetat de tocoferil, alantoină, Tilia Cordata (Linden) Flower Extract, Chamomilla recutita (Matricaria) Flower Extract, Urtica dioica (urzică) Leaf Extract, EDTA disodic, Parfum, linalool, limonen, acid citric, BHT, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone.

http://www.sima-land.ru/2760670/balzam-zolotoy-shelk-kontrol-nad-poterey-volos-s-repeynym-maslom-90-ml/

GOLDEN SILK BALM STRATURI PENTRU PĂRĂRILE PENTRU BĂRBAȚI 170ML

Pe scurt despre produs

Citiți despre produs

Balsam de mătase de culoare albă consolidează rădăcina părului 170ml instrucțiuni de utilizare

structură

Apă, alcooli superiori grași, clorură de cetrimoniu, ulei de soia, ulei de ricin hidrogenat, peptide keratină, chitosan, extracte de urzică, rozmarin, rosea Rhodiola și frunze de mesteacăn, extract de lăptișor de mătase de matcă, cafeina, vitaminele E, F, B5, monostearat de gliceril, alcool cetearil, metosulfat dipalmitiletil hydroxyethylmonium și Ceteareth 20, metilparaben, compoziție de parfum, ulei de brusture, colagen hidrolizat, propilparaben, lanolină, alantoină, metilizotiazolinonă și chloromethylisothiazolone, acid citric, ulei esențial de lavandă s.

descriere

Revigorarea rădăcinilor "de dormit"; previne pierderea parului.

Sistemul unic "Shelkosil" ® este o dezvoltare exclusivă a laboratorului "Artizanat folk". Puterea miraculoasă a complexului este asigurată de trei componente principale: proteine ​​de mătase + proteine ​​din lapte + peptide de keratină. Formula "Silkosil" ® vă permite să înfășurați fiecare păr cu un "cocon de mătase", care protejează fiabil structura fragilă a părului de orice deteriorare și, de asemenea, hrănește cu forța vieții pe tot parcursul zilei.

mărturie

 • Cumpara aur Silk balsam întăritor 170ml rădăcinii părului de la Moscova poate fi convenabil pentru tine la farmacie, face o comandă pentru Apteka.RU.
 • Prețul balsamului de mătase de aur fortificând rădăcinile părului de 170ml în Moscova - 96.00 ruble.
 • Instructiuni de folosire pentru balsam de matase de bumbac de aur 170ml.

Puteți găsi cele mai apropiate puncte de livrare de la Moscova aici.

http://apteka.ru/catalog/zolotoi-shelk-balzam-ukrep-kornei-volos170ml_140201/

"Mătase de aur" - activator de creștere a părului

Problema de recuperare complexă a părului și activarea creșterii sale este rezolvată cu ușurință folosind noua serie Golden Silk - produse ale companiei ruse Folk Crafts.

Activatorii de creștere, sub formă de șampoane, balsamuri și măști cu ingrediente naturale, acționează asupra foliculului pilos, activează procesele vitale și îl întăresc. Se oferă o abordare individuală pentru fiecare tip de piele și pentru condiția părului.

Două linii - bărbați și femei

Promotorii de creștere din seria Golden Silk sunt potriviți pentru tratarea diferitelor tipuri de păr: normale, vopsite, voluminoase, precum și capete deteriorate și divizate.

Producătorii au luat în considerare sensibilitatea și diferența în structura scalpului feminin și masculin:

 • O linie specială pentru bărbați a fost dezvoltată pentru pielea mai grosieră și mai grasă a sexului mai puternic; șampoanele Golden Silk pentru bărbați împiedică pleoapele cu utilizare zilnică;
 • Sortimentul liniei feminine de activatori de creștere - șampoane, balsamuri, măști etc. - este mai larg reprezentat.

Caracteristicile activatorului

Caracteristicile seriei Golden Silk se află în prezența complexului "Shelkosil", trei componente miraculoase:

 • keratina peptide;
 • proteine ​​de mătase;
 • proteine ​​din lapte.

Complex, sub formă de măști, uleiuri cosmetice, seruri, șampoane și balsamuri, aceste componente fac următoarele:

 • accelerarea creșterii părului;
 • hranei pentru animale;
 • consolidarea becurilor.

Ca parte a tuturor produselor din serie, numai componente naturale ecologice:

 • acest ulei de soia, ulei de ricin, ulei de brusture, aloe pe bază de ulei;
 • extract de patrunjel, ceapa, usturoi;
 • ierburi - rozmarin, urzică, rădăcină de aur;
 • vitamine: PP, A, F, E, P5.

Prezența acestor componente naturale în compoziția de activator întărește rădăcinile și creșterea părului, îmbunătățește scalpul. Când se utilizează un activator, se întâmplă următoarele:

 • tulburări foliculare latente;
 • circulația sanguină este stimulată;
 • se păstrează țesutul epitelial;
 • reduce uscarea părului;
 • structura aliniată;
 • Buclele sunt elastice.

Masti cu mumie, de asemenea, preveni pierderea parului. Citiți aici cum se întâmplă.

O soluție completă la problemele de păr

Linia de masti, sampoane si conditionatoare saturate cu "PeptidoVit 5" se lupta cu parul fragil in cinci directii:

 • crește elasticitatea țesutului în jurul bulbului;
 • îmbunătățește circulația sângelui;
 • restabilește și stimulează dieta;
 • accelerează reînnoirea celulelor;
 • restabilește structura.

șampon

Proteinele de mătase și lapte în compoziția activatorilor de creștere a șamponului înmoaie părul și regenerează scalpul.

Dizolvă în alcaline, ele creează un efect de condiționare. Parul devine strălucitor, neted și docil, păstrând forma și volumul părului.

Keratina păstrează umiditatea și substanțele nutritive ale părului, asigură protecție împotriva efectelor negative externe.

Părul devine elastic și elastic.

balsam

Balsam activator de creștere "Mătase de aur" - un depozit de vitamine împotriva căderii părului.

Componentele din balsam îmbogățesc, protejează, întăresc părul:

 • pantenolul (provitamina B5) fixează cuticula, regeneră celulele pielii;
 • proteinele de grâu, penetrarea în structura părului, repararea daunelor și microcrafturilor;
 • tei, aloe, extracte din bumbac întăresc rădăcinile, le furnizează cu oligoelemente și vitamine.

După șampon cu balsam "Mătase de aur" acoperiți părul umed de-a lungul întregii lungimi. După câteva minute, se spală cu apă caldă. Ca urmare a utilizării regulate:

 • o structură de păr slăbită este întărită în mod eficient;
 • previne pierderea parului;
 • suprafața părului devine netedă, pieptănând ușor;
 • se restabilește strălucirea sănătoasă.

Uleiul

Uleiul consolideaza perfect becurile, protejeaza impotriva caderii parului. Ca o mască de tratament, uleiul are un efect pozitiv asupra structurii părului.

Circulația sanguină este îmbunătățită, arborele de par este restabilit.

Ca rezultat - uleiul previne pierderea parului, protejeaza impotriva pleoapelor.

 • kopexil;
 • keratina peptide;
 • complex uleios de ulei de ricin, de porumb și de brusture.

Spray-uri de aer condiționat

Cu o lipsă de timp în ritmul nostru modern de viață, vom ajuta instrumentele de îngrijire expresă ale liniei Golden Silk - spray-conditioners.

Sunt ușor de folosit, nu necesită clătire.

Spray-urile de conditionare "Mătase de aur" reprezintă o alternativă la procedurile salonului. Folosit în combinație cu șampoane și balsame, spray-urile au un efect benefic asupra părului.

Recenzii ale seriei de mătase de aur

Pe lângă recenziile pozitive, există, de asemenea, și negative. Desigur, aveți nevoie de o aplicație cuprinzătoare a întregii serii. Rezultatul vine, de asemenea, individual, în funcție de gradul de probleme existente inițial.

Tamara, 24, Novokuznetsk: "Utilizarea șampoanelor fără balsam nu a fost deosebit de încântată. Spumă bine, spălată cu ușurință, dar încurcată de păr. Nu mi-a plăcut mirosul, dar ar trebui probabil să miroasă ca niște remedii. Volumul este clar vizibil, căderea părului sa oprit. "

Anna, 29, Omsk: "Eu folosesc o mască de două ori pe săptămână. Un borcan mare. Aplică întreaga lungime. Părul după spălare este perfect neted, moale. Dupa uscare - stralucitor si matasos. Adevărat, mirosul este incomprehensibil, neutru, dar trece în două ore. "

Marina, 38 de ani, Vladivostok: "Untul miroase ca lamaie, un dozator convenabil. Efectul este vizibil după mai multe utilizări. Interesant, puteți utiliza ulei și șampon fără balsam. Parul dulce, neted și puternic. "

De asemenea, pentru stralucire este bine sa folositi gelatina alimentara obisnuita - acest articol va va spune despre masti cu ea si nu numai.

Și despre proprietățile de săpun de gudron, care urmărește și obiectivele de creștere a părului, citiți aici: http://lokoni.com/uhod/sredstva/naturalnie/degtyarnoe-milo-primenenie.html. Cumpărați-l la o farmacie sau gătiți-l singur - este ușor.

Contraindicații

Datorită componentelor naturale, practic nu există contraindicații. Singura excepție sunt cazurile izolate care implică sulfat de lauret de sodiu, care face parte din "Golden Silk".

De unde să cumpăr și cât de mult?

Cumpărați activatori de creștere a părului din seria de mătase de aur sunt disponibili în lanturi de medicamente și magazine specializate în vânzarea produselor cosmetice.

În ceea ce privește costul, seria nu este costisitoare și puteți cumpăra orice produs la un preț cuprins între 90 și 120 de ruble. Comanda poate fi făcută pe site-ul oficial al companiei "Meșteșuguri populare" - narodkosmetika.ru

Activator de creștere - un progres în dezvoltarea produselor naturale utilizate în îngrijirea părului bolnav. Rezolvă multe probleme legate de îngrijirea, tratarea și conservarea lor.

http://lokoni.com/uhod/sredstva/profi/zolotoj-shelk-aktivator-rosta-volos.html