logo

Cele mai moderne coafuri cu păr scurt pentru bărbați

Majoritatea covârșitoare a reprezentanților jumătății puternice a omenirii aleg coafuri cu păr scurt pentru bărbați. Desigur, este foarte convenabil, frumos și elegant.

Cele mai populare tipuri de tunsori bărbați scurți

Există o mare varietate de tunsori de sex masculin pentru părul scurt. Oferim cele mai comune opțiuni.

tenis

Numele acestei coafuri vorbește de la sine. Apărând în timpul perioadei de glorie a Jocurilor Olimpice, a fost numit după jucători de tenis - aceștia au început să-și taie părul scurt, astfel încât să nu se amestece în timpul antrenamentelor. Și adevărul este că într-o astfel de coafură pur și simplu nu există nimic în care să intervină! Whisky și gât tăiat aproape la zero, dar firele de pe partea de sus dau o lungime medie. Principalul avantaj al acestei opțiuni este versatilitatea sa - este potrivită pentru toți bărbații, indiferent de vârstă, formă, greutate și construcție. Și, cel mai important, această coafură arată ca un bărbat - este foarte elegantă, elegantă și nepretențioasă. Nu va fi fierbinte cu ea vara, iar iarna nu va trebui sa corectezi stilul pentru mult timp dupa cap sau cap. Singura condiție este că firele trebuie să fie suficient de rigide, altminteri pur și simplu nu vor rezista.

Sfat! Tunsul tenisului într-o versiune clasică este destul de scurt, dar dacă doriți, puteți experimenta diferite variante:

 • Caret - această versiune a părului este ceva de genul unui pătrat. Pentru ao obține, whisky-ul și spatele capului sunt făcute absolut la fel - aproximativ 2 cm;
 • Bobrik - partea din spate a capului se taie aproape la zero, iar aproximativ 2 cm ramâne pe partea de sus a capului. Aceasta este o alegere ideala pentru barbatii cu un cap extins;
 • Tineretul de tenis este singura opțiune care permite prezența părului lung în zona parietală (aproximativ 5 cm).

Short bob

Un stil foarte neobișnuit, în care firele din spatele capului păstrează aceeași lungime ca și restul părului. O caracteristică integrală a fasolei scurte este un bang lung, care cade fără probleme pe frunte și formează un singur întreg cu toată coafura. Datorită coșului lung, stilul unei astfel de tunsoane pare puțin diferit. În acest caz, nu trebuie să vă ridicați părul. Dimpotrivă, acestea ar trebui să fie atent slefite și ghidate în direcția creșterii naturale.

Tunsurile populare ale bărbaților sunt puțin probabil să fie capabile să facă fără un arici brutal. Aceasta este o coafura destul de scurta (de la 3 la 5 cm), care se face numai pe parul drept, gros si tare. Plasarea unui arici este destul de simplă - firul este pieptănat și, dacă este necesar, fixat cu gel, lac sau spumă. Pentru a crea o imagine elegantă, le puteți scoate din nou. Această tunsoare este cel mai bine combinată cu un fizic stufos și atletic. Ardecagul subțire și plin de sex masculin nu se potrivește.

Sfat! Tunsurile scurte deschid complet fata, asa ca este foarte important ca elementele sale sa fie corecte, iar forma craniului nu are defecte.

Hipster

Aceasta este cea mai frecventă opțiune pentru tinerii de la 16 la 30 de ani. Dacă doriți să vă exprimați individualitatea printr-un aspect scandalos, alegeți-o. Baza acestei coafuri este contrastul dintre buza scurtă și templele și lungimea firului pe coroană.

Pentru a pune o astfel de tunsoare vor avea nevoie de ceară sau spumă. Este necesar să aplicați pe păr o mică cantitate de stil, să-i dați puțin și să-i ridicați, apoi să-i uscați cu un uscător de păr. Hipsters iubesc volumul, așa că asigurați-vă că ați atârnat un fir de păr în jurul frunții, coroanei și coroanei. Cu cât sunt mai magnifici, cu atât mai bine!

Boxingul este o tunsoare clasica, care nu va pierde niciodata relevanta, deoarece cu ea veti arata intotdeauna incredibil de curajoasa, stilat si carismatica. Cel mai bun exemplu este Brad Pit însuși! Principalele caracteristici ale boxului sunt simplitatea și o lungime scurtă (până la 4 cm), datorită căruia acesta rămâne elegant în orice situație. În plus, nu trebuie să vă gândiți mult timp la instalare - este, de asemenea, un plus foarte important. Și cel mai important, achiziționând un tuns, puteți lucra singuri pe propria imagine.

Sfat! Deținătorii părului creț și un craniu neregulat ar trebui să renunțe la această tunsoare în favoarea unei opțiuni mai potrivite.

poluboks

Fiind nebunesc popular la apusul anilor '90, jumătate de casetă a câștigat inima multor oameni, atât cei obișnuiți, cât și ai celor de pe stea. Cel mai devotat fan al acestei coafuri frumoase este fotbalistul Cristiano Ronaldo. Originea semicarcasei are două versiuni. Cineva crede că a fost inventat de sportivi, alții sponsorizează soldații armatei americane. Poate că ambele opinii au dreptul de a exista, deoarece simplitatea, precizia și versatilitatea sunt apreciate în armată și în sport.

Atunci când faceți o jumătate de cutie, whisky-ul și partea din spate a capului sunt tăiate sub mașina de scris, iar vârful capului este lăsat suficient de lung (4-8 cm). Astfel, părul scurt în lung, care arată foarte elegant. O tunsoare este adesea completată de un bang sau de un model - aceasta îi conferă un aspect îndrăzneț și irezistibil. În ceea ce privește stilul, puteți piepteni părul pe lateral sau despărțit drept și, de asemenea, experimentați cu breton, stivuindu-l în moduri diferite.

Sfat! Halfboxingul este o alegere excelentă pentru cei care nu vor să sufere cu părul lung, iar cei scurți sunt considerați o opțiune prea plictisitoare. Nu toată lumea poate face această tunsoare. Se va potrivi oamenilor cu o față rotundă și pătrată. Dar proprietarii unei forme alungite ar trebui evitate.

Cu bretonuri lungi

Printre tunsoriile pentru tineri, cererea specială are un trunchi sau un păr neobișnuit cu breton. Merge la aproape toată lumea, principalul lucru este să alegeți lungimea potrivită. În funcție de performanța profesională, tunsoarea cu bretonuri lungi pune accentul pe trăsăturile faciale și vă schimbă aspectul dincolo de recunoaștere. Unul dintre cele mai importante avantaje ale acestei coafuri este versatilitatea. Bangs poate fi asimetric, oblic, filmat sau absolvit. Rămâne doar să alegeți un model potrivit!

franceză

Styling această coafura nu necesită nici un efort, dar, în același timp, pare foarte neobișnuit. Tunsul francez este caracterizat de bretonuri scurte, împărțite în părți și părți laterale, care acoperă aproape complet urechile. Lanțurile trebuie pieptate în direcția creșterii lor - din partea de sus a capului în jos. Dacă doriți să schimbați aspectul, piepteneți-le pe o parte și separați restul părului cu o despărțire laterală.

canadian

Sportul canadian sau dublu este cea mai bună opțiune pentru băieții care urmăresc îndeaproape tendințele modei. În acest caz, părul pe întregul cap, cu excepția zonei din apropierea frunții, este tăiat destul de scurt (aproximativ 5 cm). În ceea ce privește firele superioare, lungimea lor este suficientă pentru a forma un breton volumetric gros.

Elvis

Modă coafuri în stilul lui Elvis Presley, care se mai numește și "tampoane", se disting prin lobii temporali rasiți cu atenție. Interesant este că regiunile occipital și parietal pot avea lungimi diferite. Bangs sunt de cele mai multe ori pieptănat.

Hitler-Jugend este una dintre interpretările moderne ale unei subcotări care nu a ieșit din moda în ultimii ani. Diferența sa principală este lobii temporali întăriți și coroana alungită. Acest stil este ideal pentru bărbații de vârstă mică și medie. Ceea ce este important, nu necesită îngrijire complexă. Este suficient să spălați firele și să le puneți cu gel sau spumă.

Tunsorile frumoase ale bărbaților, cu părțile laterale, arată foarte restrâns și elegant. De regulă, ei își asumă prezența unui bang destul de lung, care este periat în lateral sau tras înapoi. O scurtă tunsoare britanică va face un dandy adevărat dintr-un om obișnuit. Această combinație unică de curaj, masculinitate, neglijență și eleganță poate fi purtată cu sau fără despărțire. Acest element afectează aspectul stilului. Interesant, experimentele pot fi efectuate literal la fiecare 2 săptămâni, deoarece după 10-14 zile partea este tăiată cu o linie dreaptă și este umplută cu fire de păr noi. Și, de asemenea, tunsoarele în stil britanic sunt foarte simple în stil. Pentru a-ți schimba aspectul, e suficient să lucrezi cu un bang - să-l transformi în băiat plin de volum sau elegant neted.

Vezi și: Top-10 tunsoare la modă pentru bărbați (video)

Această versiune de tunsoare de sex masculin cu breton este perfectă pentru proprietarii de păr moale sau rare. Ca regulă, aceste coafuri sunt purtate cu o barbă. În ceea ce privește lungimea firelor, este de numai 30-50 mm.

Este important! Cu abilități de coafură de bază, puteți să purtați cu ușurință Ceasar acasă. Cu toate acestea, bărbații cu balding este mai bine să se adreseze serviciilor profesionale.

Un alt tip de tunsoare scurtă pentru bărbați, care arată la fel de bine atât cu afacerea, cât și cu costumul de antrenament. Lanțurile pentru această coafură sunt tăiate foarte scurte și au aceeași lungime pe întreg capul, inclusiv în zona frunții. Din acest motiv, trebuie remarcat faptul că o condiție esențială pentru tăierea Buzz este un cap dur de păr.

Sfat! Există o versiune mai extinsă a acestui tunsoare, în care capetele sunt măcinate cu foarfece speciale. Cu această soluție, coafura are un aspect puțin dezordonat, iar imaginea devine mai impudentă.

Această tunsoare clasică cu temple scurte nu iese din modă de mai mulți ani. Se caracterizează prin părțile laterale și partea occipitară, precum și printr-o coroană ușor alungită.

Este important! Fade hairstyle este cea mai bună soluție pentru acei bărbați care au coajă chelie pe templele lor.

Dacă te uiți la fotografie, poți observa imediat că stilul de păr în stilul HT este caracterizat de un stil armat strict și laconic. Lanțurile din zona coroanei sunt tăiate după tipul de tampon și au o lungime foarte scurtă - doar 3-6 mm. Părul de la temple și partea din spate a capului este ras sub zero cu o mașină de ras sau o mașină. Desigur, în viața obișnuită, un astfel de radicalism poate fi evitat, deci nu ezitați să lăsați cel puțin câțiva milimetri.

Sfat! Stilourile HT sunt simple, practice și incredibil de manuale.

Deținătorii formei corecte a craniului pot urma exemplul celebrului Die Hard și își pot rade cheile. De regulă, o astfel de decizie este luată de oameni care nu ezită și nu se tem de nimic. Și ce trebuie să vă fie rușine, dacă multe femei consideră că bărbații cheli sunt cei mai atrăgători și mai sexy. Capul ras nu va pune accentul doar pe caracteristicile faciale, ci vă va salva de la necesitatea de a vă modela în permanență părul. În plus, puteți salva în mod semnificativ pe șampoane și produse de styling, care este de asemenea importantă. Și cel mai important - nici măcar nu trebuie să mergi la coafor. În cazul în care casa are o mașină, puteți schimba imaginea fără ajutorul străinilor.

Frumoasa tunsoare retro care ne duce înapoi în trecutul îndepărtat. Din păcate, în ultima vreme mușchii nu sunt atât de obișnuiți. Poate că motivul pentru această uitare este îngrijirea atentă necesară pentru această coafură. Adevărul este că părul din acest domeniu crește foarte repede, deci trebuie să fie tăiat cel puțin o dată pe lună. Dar va trebui să frigeți tancurile în fiecare zi, altfel tunsul va arăta dezordonat.

Dar dacă sunteți încă gata să vizitați în mod regulat maestrul, puteți fi siguri că mușchii sunt exact ceea ce aveți nevoie. Ele dau imaginea de soliditate și încredere. Desigur, o astfel de tunsoare nu poate face fără breton. Poate fi îndepărtat înapoi sau pieptănat de partea sa.

Sfat! Este mai bine să încredințați alegerea formei și lungimii arsurilor la un profesionist cu experiență. El va ajusta coafura astfel incat forma fetei sa se apropie de ovalul perfect.

Experții disting mai multe tipuri de coafuri pentru bărbați, dar soluția cea mai neașteptată este un mohawk. Crede-mă, această combinație neobișnuită nu va fi trecută cu vederea.

Vorbind de coafuri scurte pentru bărbați, merită menționată această opțiune elegantă. Când efectuați tunsori cu elemente de asimetrie, o parte din păr este lăsată mai mult timp. Această decizie pare foarte originală.

Sfat! Această tunsoare nu este absolut potrivită pentru proprietarii de păruri rare.

Coafurile elegante, într-un stil sportiv, care sugerează efectul de neclintit ușor, sunt o alegere excelentă pentru bărbații activi și întotdeauna ocupați, care nu au timp pentru îngrijirea personală pe termen lung. Într-adevăr, un astfel de stil nu necesită utilizarea cosmeticelor și este potrivit pentru reprezentanții tuturor grupurilor de vârstă. Principalul avantaj al acestei coafuri este simplitatea. Țesăturile sunt tăiate sub mașina de scris la domiciliu sau în cabină.

Este important! Această opțiune va arăta grozavă pentru bărbații cu o formă frumoasă a capului. Băieți cu un craniu alungit și urechi proeminente mai bine să renunțe.

Această coafură a fost iubită de mult timp de bărbații de toate vârstele. Este oarecum similar cu o tunsoare în stilul lui Elvis Presley, dar nu implică folosirea unor brioții populare în acele vremuri. Moda moderna ofera pentru a pastra cantitatea de par din regiunea coroanei. Pentru a face acest lucru, utilizați așa-numita scindare scară și bouffant, fixat cu ceară. Plasarea acestui stil rebel are nevoie de mult timp, dar rezultatul merită.

Oamenii răzvrătiți și curajoși ar trebui să acorde atenție Mohawk-ului. Da, da, se poate face si pe parul scurt! Este adevărat că, în acest caz, este de dorit să folosiți serviciile unui coafor calificat - el va fi capabil să ridice genul de mohawk care se potrivește exact cu aspectul dumneavoastră. Această tunsoare este potrivită pentru iubitorii de tot ceea ce este luminos, extrem și neobișnuit, precum și pentru cei care vor să sublinieze stilul lor individual.

Sfat! Forma ideală a feței pentru irochoizi este considerată un cerc. Dar cu o formă ovală și caracteristici stricte ale feței, această opțiune ar fi mai bine să excludeți coafura.

Tunsori la modă cu un model devin din ce în ce mai populare. Experții oferă câteva tipuri simultan - sub formă de zigzaguri, linii de păianjen, abstracții, figuri geometrice, cu dungi pe laturi etc. Masterul va putea crea o adevărată capodoperă! De regulă, astfel de figuri sunt tăiate în temple sau în spatele capului. Coafura este bună deoarece nu trebuie să fie pusă. În plus, este una dintre cele mai bune modalități de a vă exprima și de a ieși afară din mulțime.

Tunsurile regulate ale bărbaților, care nu necesită coafură zilnică, sugerează prezența templelor rase sau scurte. În același timp, părul de pe partea din spate a capului și partea superioară a capului rămâne mai lung. Această soluție se potrivește aproape oricărui tip de aspect. Nu contează și nu are vreo vârstă - tunsorile arată grozav atât pentru adolescenți, cât și pentru bărbații maturi.

Coafuri militare standard în stil militar combină o varietate de "pălării", coafuri înapoi și coafuri atletice. Coafurile militare cu părul lor mega scurt sunt alegerea bărbaților reali, încrezători și brutale. Acestea arată bine pentru bărbații cu un corp fizic puternic și trăsături puternice. Dar pentru romanticii fragili si vulnerabili, nu sunt absolut potriviti.

Mohawk este un tip de mohawk. Această tehnică, o dată folosită de triburile antice americane, are mai multe feluri. Este purtat fără stil - este confortabil, practic și incredibil de elegant. Tunsul Mohawk poate fi văzut pe celebrități precum David Beckham și Tony Rauth.

Aceasta este exact versiunea coafurii masculine, care se spune: scurte pe laterale si lungi in partea de sus. Combinația de toroane scurte și lungi arată foarte elegantă și vă permite să experimentați stilul. Cea mai populară și, probabil, convenabilă opțiune este coada. Acesta poate fi scăzut, înalt, scurt, lung, ondulat, drept. Cozile sunt adesea combinate cu o bandă, evidențierea templelor ras, tatuaj de păr și pictura sub stencil.

Tomboy sau fasole modificată este cea mai bună întruchipare a simplității și masculinității. Lungimea părului în acest caz nu trebuie să depășească 7 cm. În același timp, coafura însăși nu are contururi stricte. Curios, Tomboy are multe variații, dar pentru a alege modelul potrivit, este mai bine să te întorci la un stilist profesionist.

Lista celor mai populare opțiuni pentru coafuri pentru bărbați scurți completează Undercut - alegerea personalităților îndrăznețe și extraordinare. Ea este adesea purtată cu o barbă - o altă tendință de modă. Încârcîndu-și templele sub mașina de scris, iar cea din subțire seamănă ceva cu tehnica britanică. Diferența dintre aceste tunsori se află numai în lungimea părului. În cazul subcutanatului, ele rămân la aceeași dimensiune.

Vă recomandăm să comandați șampoane pentru bărbați, produse de styling, piepteni, mașini de ras și multe altele pentru a crea coafuri elegante pentru bărbați în magazinul online BrandForMan (https://brandforman.ru/).

Cum de a alege o tunsoare?

La alegerea tunsorilor bărbaților, trebuie să vă bazați pe câțiva factori importanți - structura și culoarea parului, forma și trăsăturile feței, dimensiunea și forma craniului, ocupația. Luați în considerare toate nuanțele:

 • Dacă firele acoperă parțial fața, caracteristicile mici vor deveni mai expresive;
 • Cel mai bine este să deschideți la maximum caracteristicile mari ale feței, prin urmare, în acest caz, este mai bine să piepțiți bretelele într-o parte sau să le mutați înapoi;
 • Tinerii și reprezentanții sferei creative își pot permite orice experimente cu aspect. De regulă, ei sunt proprietarii celor mai neobișnuite coafuri de sex masculin;
 • Dar oamenii de afaceri ar trebui să se concentreze pe opțiuni mai riguroase și mai clasice;
 • Deținătorii de fețe rotunde sunt sfătuiți să aleagă coafuri în care templele scurte și partea din spate a capului sunt combinate cu fire lungi pe coroană, transformându-se fără probleme într-o fringă. O astfel de tunsoare va face fata mai alungita;
 • Pentru bărbații cu o față pătrată și o barbă masivă, varianta cu fire lungi în partea superioară și frumoasele breșe este minunată;
 • Cu un tip de oval, nu vă puteți teme de nimic - puteți alege orice opțiune;
 • Din punct de vedere vizual, o față prea lungă poate tunde volumul, cu bretele alungite sau asimetrice înclinate pe frunte;

Ținători de păr curat mai puțin norocos. Dacă nu sunteți obișnuiți să vă petreceți mult timp, opriți-vă la un model ultra-scurt. Desigur, dacă doriți, puteți face o farsă lungă, dar aveți nevoie de o îngrijire corespunzătoare și constantă pentru aceasta.
După cum puteți vedea, coafurile bărbătești cu păr scurt sunt prezentate cu un număr mare de opțiuni interesante. Alegeți cea potrivită pentru dvs. și bucurați-vă de afișarea în oglindă.

http://vashvolos.com/korotkie-muzhskie-pricheski

Tunsori bărbați, mai mult de 100 de fotografii. Coafuri elegant pentru păr scurt, mediu și lung

Există la fel de multe tipuri de tunsori de bărbați ca și femeile, iar astăzi mulți bărbați acordă atenție părului lor. Tunsul bărbaților, precum și femeile pot spune altora despre stil, despre caracter și chiar despre stilul de viață.

Pentru a obține tunsoarea pe care o doriți, trebuie să contactați un specialist, în plus, el vă poate sfătui cum să faceți cel mai bine o tunsoare, pe baza tipului de păr, lungimii și formei feței.

Cea mai bună modalitate de a crește și frumusețea părului citiți mai mult.

Tăietura de păr

Poluboks - nu este o tunsoare lunga, in care parul din spate si pe marginea capului este taiat de o masina

Rădăcinile sale, acest tip de tunsoare, se adresează Statelor Unite. Deși a fost înainte de înființarea Statelor Unite în 1775, când George Washington a creat Armata Continentală, el a decis că recruții ar trebui să poarte păr scurt. O anumită manieră în care soldații acelor timpari și-au tăiat părul este considerată inspirația semi-cutiei moderne.

O caracteristică caracteristică a structurii acestei coafuri este o tranziție lină de la fire lungi la scurte.

Tricoul bărbatului cu tunsoare: fotografie

Frizerie diferă de o jumătate de cutie prin faptul că părul este tăiat mai repede și granița frontierei trece deasupra spatelui capului. Barbatii iubesc aceasta tunsoare pentru ca arata foarte bine si nu necesita ingrijire.

Această tunsoare și-a început istoria în armată din cauza practicității și a confortului ei. În timpul celui de-al doilea război mondial, când tinerii înscriși în armată au fost tăiați înainte de a începe formarea de bază. Mulți dintre bărbați, după terminarea serviciului, au continuat să poarte o astfel de tunsoare și au devenit foarte populare.

Tunsoarea canadiană și noile sale opțiuni

Dacă mai devreme imaginea curajoasă a fost asociată cu o tunsoare militară scurtă, atunci chiar și cei mai bruți bărbați aleg părul de lungime medie.

Esența tunsoarei canadiene constă în faptul că o păr lungă este lăsată în frunte și în coroană, în timp ce partea din spate a capului, vârful capului și templele sunt tăiate mult mai scurte.

Tunsoarea canadiană a venit la noi din Canada când echipa națională de hochei canadiană a venit la concursul din Uniunea Sovietică (anii '70), mulți jucători de hochei au avut o astfel de tunsoare și au devenit foarte repede populari în țara noastră. Această coafură nu are restricții de vârstă, canadianul se potrivește aproape tuturor.

Stilistii moderni taie putin tunsoarea canadiana, facandu-l mai interesant si la moda.

Tunsul subțire al bărbaților

O tunsoare subcutată vine din Germania, această tunsoare se caracterizează prin temple scurte sau chiar părul ras și volumul de păr la coroană și spate al capului, care poate fi stivuit sau, dimpotrivă, dezordonat haotic.

De la începutul secolului al XX-lea, coafura pentru subcarduri a fost populară pentru tinerii din clasa muncitoare, în special pentru membrii bandelor de stradă. De-a lungul timpului, moda pentru o astfel de tunsoare a dispărut și abia în 2010 a început un nou val de popularitate a tunsoarelor subțire, și până în prezent se îndreaptă spre ratingurile de popularitate ale barbierilor. Această tunsoare poate fi văzută la Brad Pitt, David Beckham și alte vedete din lume.

Dacă părul unui bărbat este foarte subțire, cel mai bine este să păstrați părul cât mai scurt posibil, dar în partea de sus a capului lungimea trebuie să fie mai lungă.

Tunsul subcutanat se realizează în diferite interpretări:

Frizerie de top

Coafura de nod de top a primit numele său din două cuvinte în limba engleză: "sus" și "nod". Acesta provine din Japonia, unde samuraii l-au purtat în vremuri străvechi.

Cea mai mare parte a nodului de tunsoare este potrivită pentru persoanele cu formă rotundă și ovală, în afară de bărbații cu păr drept sau nu. Densitatea părului joacă, de asemenea, un rol important în această tunsoare, deoarece pe părul rar, subțire, tunsoarea nu va arăta foarte bine. Această tunsoare este perfect combinată cu o barbă și o lumină netedă.

Lungimea minimă a firelor pentru această coafură este de 15 centimetri, aproximativ egală cu lungimea palmei.

Se face cât mai simplu posibil - este suficient să se colecteze părul alungit într-o bandă de cauciuc, legând la coroană sau chiar mai mică.

Tunsul bărbaților pentru părul scurt: fotografie

Cu toate acestea, cele mai populare tunsori ale barbatilor sunt pentru parul scurt, deoarece acestea sunt nemanjite in ingrijire si nu necesita timp si bani pentru produsele de styling.

Tunsoarea britanică

Tunsoarea a venit la noi din Marea Britanie și apoi sa răspândit în Statele Unite și Europa de Vest (la mijlocul secolului al XX-lea).

Tunsul britanic poate fi adaptat la preferințele individuale și la uzură, cu sau fără despărțire, cu breton și fără. O trăsătură distinctivă a tunsoarei este consola în fața unei mici proeminențe a părului. Bretonele de lungime naturală se potrivesc perfect pe partea laterală sau în spatele capului.

Pe spatele capului meu părul este tăiat foarte scurt. Aici aveți nevoie de o mașină. În acest caz, bretonul nu este eliminat. Poate fi ușor tăiat cu foarfece. Tunsoarea trebuie să aibă o tranziție îngrijită de la partea din spate a capului la cea temporală.

Astăzi, la vârf de modă, o tunsoare modificată, cu despărțire rasă, este potrivită atât pentru adolescenți, cât și pentru bărbații mai în vârstă.

Bărbatul elegant, pentru părul ondulat, creț

Dacă aveți păr curat, maestrul trebuie să țină cont de direcția creșterii lor. În caz contrar, coafura poate să nu pară ușor și brutală, dar agresivă și haotică.

Terapie cu parul lustruit de tip "undercard", "pompadour" sau "canadian", lăsând pe frunte și coroană păr lung, natural, cret. Puteți să le oferiți stilul de textură sau să lăsați buclele naturale.

Tunsul bărbaților pentru părul lung

Nu mulți bărbați se potrivesc cu părul lung și cei care le aleg sunt mai degrabă stilul lor de viață holistic și stilul de viață, aceasta este o alegere a unei anumite imagini. În primul rând, părul lung necesită îngrijire atentă, timp și bani (pentru produse de îngrijire).

Părul cu o astfel de tunsoare poate fi purtat în vrac, usor ușor așezat sau colectat într-un bun.

http://volosomanjaki.com/strizhka-i-ukladka-volos/muzhskie-strizhki-bolee-100-foto-stilnye-vidy-strizhek-na-korotkie-srednie-i-dlinnye-volosy/

Coafuri de gangster pentru bărbați

Abonamentul dezactivează publicitatea banner pe site-urile RBC și asigură funcționarea corectă.

Numai 90 ₽ 30₽ pe lună pentru 3 dispozitive

Se extinde automat în fiecare lună, dar vă puteți dezabona oricând

În ajunul fiecărui sezon, stilistii de frunte prezintă viziunea autorului asupra imaginilor care vor fi în tendință în viitorul apropiat. Sid Sottung, un student dedicat lui Vidal Sassoun și fondator al școlii sale de coafură din Nottingham, este un astfel de maestru. Toate ideile creative Sid au fost colectate într-o nouă colecție de Gangland ("Underworld").

Când a creat colecția, Syd a fost inspirat de modul în care membrii a două facțiuni criminale europene din secolul trecut au fost îmbrăcați - "Sharp Visors" și "Red Warriors".

Membrii primei bande operează în Anglia. În afară, "Sharp Visors" nu arătau ca gangsteri în prezentarea clasică - s-au îmbrăcat ca și domnii și i-au urmărit coafura. Singurul lucru care le-a trădat a fost căpșuni cu ciocane drepte cusute, pe care tipii ăștia le foloseau în cazul unui atac. Potrivit lui Sid, un bărbat în acest stil este un britanic primar cu părul umed, bine pieptănat și despărțirea cu precizie geometrică. "Dacă aveți păr ondulat, nu ar trebui să faceți tunsori ultra-scurte pentru a ascunde curliness, dimpotrivă, puteți sublinia textura părului cu un gel", - recomandă Sid. Pentru a crea aceste imagini, stilistul a folosit ceară, gel de îngrijire și ruj pentru strălucirea lui Lock Stock Barrel.

Cea de-a doua imagine reală este stilizarea sub membrii "Red Warriors", sau așa cum erau numiți "Hunters Bonded". Au apărut în Franța în anii '80, iar scopul lor a fost să scape străzile din Paris de la naziști. "Războinicii Roșii" aveau un aspect aspru: purtau bombardiere, martensi, pantaloni largi, tatuaje, și chiar bărbii frumos tăiați păreau amenințători.

http://style.rbc.ru/items/571639439a79472acdb3523c

Coafuri retro pentru bărbați: gangsteri și 40 de ani ai mafiei

Clasicele vor fi întotdeauna în căutare, indiferent de tendințele și inovațiile de modă. Același lucru se poate spune despre coafurile bărbaților, unii dintre ei nu și-au pierdut relevanța de mai multe decenii. De exemplu, coafurile pentru bărbați retro, care diferă în stilul special, volumul inimaginabil și chubami fantezii. În ciuda dezvoltării și a ideilor noi de la stilisti, tunsori retro sunt practicate nu mai puțin.

Stilul retro este de fapt un concept amplu, incluzând coafurile de sex masculin, stilul în stilul lui Elton John și bulgări voluminoase tipice anilor '60. Printre acestea sunt optiuni stricte, perfect pieptanate pentru barbatii care prefera minimalismul. Pentru a restrânge căutarea tunsorilor retro, stilistii numesc cele mai populare coafuri care corespund acelei perioade.

Soiuri de coafuri retro

Datorită faptului că designerii și designerii de modă aduc din nou stil retro în lumea modei și experiența secolelor anterioare, stilistii și coaforii aleg coafurile și coafura potrivită pentru bărbații de diferite vârste, aspect și preferințe. Și dacă combinați modernitatea cu epoca trecută, puteți obține stilul original al autorului, cel mai important, să observați toate subtilitățile combinării tunsorilor cu imaginea ca întreg.

Pompadour

Tinerii din epoca lui Elton John au adus această coafură în lumea modei, deși femeia franceză eminentă a stabilit inițial stilul pompadour, iar coafura a fost pur feminină. Până în prezent, coafura a suferit numeroase modificări și interpretări, dar baza rămâne aceeași - o prelungire prelungită și un capăt ridicat, precum și o parte temporală și occipitală scurtată.

Această tunsoare este foarte asemănătoare vizual cu o coafură pompadour, dar este o versiune mai elegantă clasică. Ea necesită o lungime puțin mai mică, dar un principiu similar al stilului. Părul din antebraț ar trebui să fie înălțat în sus și să răsucească buclele la capete pentru a crea un efect vizual al "bananei". Tunsul la temple și partea din spate a capului se vor scurta treptat, sugerând o tranziție lină.

Undercut

Mulți sportivi și muzicieni, precum și personalități mediatice cunoscute în întreaga lume, au apreciat această tunsoare. Coafura implica parul neted, par, alungit in breton si coroana, care trebuie pieptate in spate, formand un lift. Dar templele și partea din spate a capului sunt ascuțite și critic rase scurt, creând o imagine îndrăzneață și brutale a unui bărbat. Cele mai cunoscute coafuri de gangsteri din acele vremuri sunt foarte asemănătoare cu "scrierea de mână" cu tunsul subțire.

grunge

Coafura a suferit multe interpretări și astăzi este percepută mai degrabă de modelul modern decât versiunea retro. Dar stilistii insista ca barbatii initial au inceput sa poarte aceasta tunsoare in anii 90 ai secolului trecut, stramosii fiind surferi si skateboarderi. Părul este eliberat de lungime medie și plasat într-o manieră ușor dezgolit, ocazional.

Cezar

Tunsul lui Cezar a fost purtat într-adevăr de către comandant însuși, când baldarul părului a început să apară prematur pe frunte și pe coroană. Tunsul implică părul de lungime medie la coroană și vârf, care este pieptat de la partea din spate a capului până la frunte, formând o scurtă dreaptă. Acest lucru vă permite să ascundeți zona baldachinării, coma care rade scurt templele și spatele capului, făcând toate muchiile geometrice clare.

Omule bun

Tunsul de coacere provine din zilele feudale ale Japoniei, când bărbații lucrează cu părul cu o lungime de 15 cm sau mai mult și apoi le-au așezat într-o bucată pe partea parietală a capului. În același timp, Whisky ar putea avea aceeași lungime, colectată într-un nod, precum și scurtă sau complet rasă. A doua opțiune este o interpretare modernă a coafurii samurai.

spic

Dar coafurile bărbaților într-un stil retro de acest gen aproape că nu și-au pierdut niciodată relevanța. Inițial, acest stil a devenit popular în anii '70 printre tinerii din Anglia. Astăzi, această tunsoare este de asemenea purtată de tineri și adolescenți, dar deja în întreaga lume. Parul cu lungime medie trebuie așezat cât mai curând posibil, dezordonat în toate direcțiile. Pentru a face acest lucru, puteți utiliza cosmetice pentru a fixa părul.

Cea mai populara coafura de 40 de ani

Nu este greu de ghicit ce coafuri bărbați din anii '40 erau populare, pentru că vorbim despre anii de război. Vorbim despre tunsori militare, și anume, tunsori Fritz. Apoi, au fost tunsoare aproape același plan și implementarea tehnologiei. Părul de lungime medie a fost lăsat pe coroană, iar templele și spatele capului au fost ras cu o mașină de ras. Părul ei a fost lustruit înțepenit în lateral în direcția inversă, formând o despărțire laterală. Reducerile stricte, restrânse și îndrăznețe ale acelor ani sunt încă în cerere astăzi, dacă nu atât de răspândite.

Caracteristici stil gansterskogo

Dacă luăm în considerare coafurile mafiei pentru bărbați, cel mai adesea a fost vorba despre astfel de tunsori, care au combinat doi indicatori - brutalitate și stil. Cu ajutorul unei tehnologii speciale de tăiere a părului și a stilului, bărbații din acea vreme au subliniat implicarea lor în aristocrație și statut special. Din acest motiv, astfel de modele de coafuri sunt populare astăzi printre cei puternici.

Tunsorile au însemnat părul perfect netezit, cu o lungime medie în spate sau în lateral, cu despărțire laterală, dar întotdeauna cu temple ras. De atunci a fost dat tema ca rasul whiskey reincarnat o coafura puternica intr-o versiune indrazneata si bruta. Pentru un asemenea stil a fost necesar să se folosească gelul, ceara sau gelul de păr, chiar și în exces nu a stricat starea coafurii.

concluzie

Stilul retro este atât de variat și de multe, încât nici un stilist sau coafor nu îl poate descrie în mai multe epitete. În acele zile, coafuri scurte și netede de pieptene, stilul volumetric scandalos și tunsorile pentru tineri și de manevră, și chiar și coafurile militare purtate de germani, erau populare. Astăzi, multe vedete celebre ale afacerilor de show-show susțin stil retro, încercând diferite variante de coafuri pentru imaginile lor.

http://afmen.online/muzhskie-retro-pricheski.html

Coafuri bărbați anii 90: timpul trecut

Stilistii moderni creeaza colectii bazate pe anii trecuti. Acest lucru se aplică și la tunsori, coafuri. Așa cum se spune: "Noul este trecutul uitat". Foarte des, atunci când creați o nouă imagine, prezentul se intersectează cu trecutul.

Bărbații care nu sunt indiferenți la modă, folosesc imagini incitante din anii '90. În acel moment, bretele voluminoase, părul alungit sau coafurile în formă de arici erau la modă. De foarte multe ori era posibil să vezi un bărbat cu un perm, temnite ras sau stil în stil retro.

90s hairstyle pentru bărbați: tendințe de modă

Moda pentru păr la timp inspirat stele pop. Mulți oameni și-au imitat imaginea, pentru că era unică: cu cât imaginea cântăreței sau actorului era mai faimoasă și mai strălucitoare, cu atât mai des au fost asemănătoare cu el. Coafurile de sex masculin au fost variate.

Tunsori retro au fost foarte populare, mai ales pentru cei care au avut breton lung. Desigur, nu fiecare tip ar putea purta o astfel de tunsoare. Dar cine a avut dorința de a experimenta înfățișarea, a oferit astfel de libertăți. Apoi mulți oameni au învățat că permeaua bărbaților nu este singura modalitate de a schimba forma părului.

Retro arata frumos pe păr de dimensiuni medii. Bretelele așezate într-o parte, părul tăiat și chiar părul - toate acestea necesitau îngrijire și stil special. În acel moment, obiectivul principal a fost să se evidențieze pe fundalul altora, astfel încât aspectul dvs. să șocheze generația mai veche și invidia colegilor voștri.

Tipuri de tunsori în stilul anilor '90

Nu numai fetele au vrut să iasă în evidență pe fundalul altora, bărbații și-au dorit să arate cât mai bine. Coafurile de 100 de ani din anii '90 sunt un amestec de diferite stiluri. Propunem să luăm în considerare coafurile care au ocupat odată un loc onorabil în istoria modei.

Ariciul este o coafura masculina din anii '90, preferata de mai multi tineri care nu se temeau sa se declare. Acest stil oferă încredere și masculinitate. Tunsul în sine nu este complicat și confortabil. Folosind cosmetice, puteți transforma rapid părul obraznic într-un stil elegant. Ea reprezintă păstrarea părului care arată cu adevărat ca acele arici.

A fost făcută pe părul dur, având o lungime de cel mult 4 cm. Dacă părul era moale, atunci a trebuit să folosiți o mulțime de instrumente de fixare pentru a obține un "arici".

Pentru prima dată, această coafură a apărut la sportivii care au studiat la Universitatea Yale. A atras atenția spectatorilor, precum și a oficialilor aflați la concurs. După aceea, a devenit foarte comun printre alți locuitori.

capac

Părul scurt este coafura standard pentru bărbați în anii '90. Însă, reprezentanții sexului mai puternic au avut grijă de ei înșiși și tunsorii pentru părul mediu au devenit foarte populare. Fetele i-au plăcut, mai ales că nu au nevoie de îngrijiri speciale.

Coafura "Cap" era o parte inferioară cu păr scurt cu capul părului, iar partea de sus avea fire mai lungi. Sa dovedit o tunsoare destul de frumoasă, asemănătoare în formă cu numele ei.

Preferința pentru această coafură a fost părul gros. Formularul a fost păstrat o perioadă lungă de timp și nu au existat probleme cu instalarea. Secretul prevalenței sale a fost faptul că era potrivit pentru aproape toată lumea, fără excepție. Aspectul a avut bărbați foarte atrăgători, cu orice formă de față. Îi purta, de preferat, pe tinerii ei.

Lamele alungite

Sa intamplat ca barbatii cu par drept sa invidieze femei care aveau parul cret. Cum să ieșiți din această situație? La timp, stilul de moda sau biowave au intrat in moda. Tipii care aveau părul fără volum, făceau eforturi pentru a face această procedură. În acest caz, părul drept subțire sa transformat în bucle alungite.

După aceea, buclele rezultate au fost tratate cu unelte speciale care au ajutat la modelarea coafurii. Substanțele cosmetice au fost selectate în funcție de tipul de perm.

Tunsul masculilor 90 poate arăta diferit. Trendul au fost atunci coafuri punk. Arăta foarte elegantă pe părul lung, pe care-l cădea pe frunte pe linia sprâncenelor, apoi trecu ușor în breton.

Shaved whisky și breton volum

În acel moment, coaforul nu se putea lauda cu o selecție largă de produse cosmetice și o varietate de unelte pentru a atinge înălțimi în această artă. Dar, în ciuda acestui fapt, stilul anilor 90 conține multe opțiuni diferite care nu necesită mult timp și efort pentru a face stilul, iar efectul a rămas pozitiv pentru o lungă perioadă de timp.

Coafurile cu temple rasnite si busturi voluminoase arata elegante, ingrijite si sunt foarte populare. Tehnica nu are multe dificultăți. Coafura nu conține linii ascuțite, tranzițiile sunt netede. Deși această coafură trebuia pusă pe picioare, și nu toată lumea și-a putut permite să o facă în fiecare zi, dar cei care iubeau experimentele și atrăgea opiniile sexului mai slab făceau această procedură foarte atent.

Cezar

Caesar - această tendință are peste 30 de ani. Apoi tot felul de fâșii erau populare, culoarea firelor care fixau ritmul tinerilor. Decolorarea a fost făcută prima dată de faimosul rapper Eminem, care a stabilit începutul acestui stil. Un exemplu frapant al acestui lucru este coafura lui Cezar.

Este conceput pentru cei care doresc să arate elegant, dar, din păcate, nu este potrivit pentru toată lumea. Caracteristica sa este un bang scurt, nu mai mult de 0,9 cm. Va fi potrivit pentru bărbați cu o față ovală, ușor alungită. Dacă structura părului este curată, atunci este mai bine să refuzați o astfel de tunsoare. Se compune dintr-o coapă scurtă cu un vârf alungit și breton. Absolvirea nu are linii pronunțate.

Cum sa faci stilul pentru barbati in stil retro?

Stilul retro este popular. Coafuri de acest format sunt combinate cu un costum de afaceri și sunt create astfel încât îndoirea alungită în zona frunții să aibă un val de lumină.

Pentru a face necesar, urmați câteva reguli de bază:

 1. Coafura este creata pe parul curat, care ramane un pic umed.
 2. Părul este uscat în așa fel încât aerul din uscătorul de păr să stiveze firele în direcția necesară.
 3. Distribuiți aerul în mod egal și nu țineți uscătorul de păr aproape de bucle, pentru a nu le arde.
 4. Alegeți instrumentul corect de styling, deoarece rezultatul final depinde de acesta.

Concluzie scurtă

Moda este înapoi, iar astăzi puteți vedea bărbați cu coafuri pe care bunicii noștri le purtau. Dar, dacă alegeți pentru dvs. o potrivire potrivită, este important să acordați atenție modului în care va fi combinată cu forma feței, stilul de îmbrăcăminte preferat.

În plus, pentru coafura plăcut proprietarului, și, de asemenea, încântat pe cei din jurul lui, părul trebuie să fie îngrijit în mod corespunzător și menținut în stare corespunzătoare. Aceasta este cheia pentru atractivitatea și îngrijirea sexului masculin.

http://afmen.online/muzhskie-pricheski-90h.html

Coafuri retro pentru bărbați

Dacă credeți că numai femeile doresc întotdeauna să privească la vârful popularității, atunci sunteți foarte greșit, pentru că oamenii sunt încă fashionistas și nu deranjează să se uite la cele mai bune. Acesta este motivul pentru care vom lua în considerare tunsul retro al bărbaților. Este greu de spus de ce designerii au returnat aceste tunsori, dar sunt foarte populare printre bărbați. Coafurile de sex masculin din anii 80 nu lasă bărbații moderni singuri, forțându-i să poarte tunsori la modă.

Designeri, stilisti si designeri de moda isi creeaza colectia pe baza experientei anotimpurilor anterioare. Astăzi la moda veche uitat vechi. Merită menționat faptul că este important să alegeți perioada de inspirație, să creați imagini noi, este necesar ca prezentul să se intersecteze cu trecutul și atunci veți fi cu siguranță în tendință.

Coafurile retro pentru bărbați sunt perfect completate de o lungime de spate îngrijită. Oamenii moderni, care urmăresc moda, nu dau odihnă acestor imagini originale și interesante.

Elementele de bază ale tunsorilor retro

Bărbații elegant stil salon de coafură a fost întotdeauna inspirat de stele stele, a căror imagine de multe ori a devenit unic. Cu cât este mai strălucitoare imaginea stelei, cu atât mai des a fost luată ca bază. Coafura Ducktail - iubită de Elvis Presley, a fost cea mai uimitoare, deși inițial a șocat publicul. Până în prezent, această coafură este tot ceea ce simte. Este destul de greu să spui cine arată cel mai bine, pentru că orice bărbat cu o astfel de tunsoare arată strălucitor în felul său.

Coafurile bărbaților în stil retro arată foarte bine pe părul cu lungime medie.

Perfect așezate pe firele laterale, bucle de diferite lungimi, tunsori, rvanki - toate aceste tipuri de coafuri vă vor lua timpul pentru stil. Părul uniform, uniform, necesită, de asemenea, un stil și o îngrijire considerabilă. Pentru aceasta, ar trebui să utilizați instrumentele de styling pentru a obține imaginea de care aveți nevoie. Dacă aveți un pic de păr împingând, înlocuiți texturizerul cu ser pentru îndreptare.

Coafurile de sex masculin din anii '90 au o mulțime de opțiuni: o cantitate mare de păr poate atârna deasupra frunții, poate fi, de asemenea, realizată din fire mari, stivuite.

Tunsorile retro sunt foarte populare printre bărbați, mai ales cu bretonuri lungi. Firește, nu fiecare tip își poate permite stilul neobișnuit, deoarece atrage multe puncte de vedere masculine și feminine. Dar, dacă sunteți un tânăr care iubește să experimenteze cu aspectul său, tunsul retro este pentru tine!

http://hair-man.ru/muzhskie-retro-strizhki/

Tunsorile cele mai la modă bărbați, coafuri elegante pentru bărbați: fotografii ale tunsorilor bărbaților

Femeile acordă întotdeauna atenție bărbaților elegant și bine îngrijit care știu cum să se îmbrace frumos și să-și urmărească aspectul.

Unul dintre punctele importante pe care orice femeie le va acorda atenție este coafura bărbaților.

Astăzi vă vom spune care sunt cele mai moderne tunsori ale bărbaților (scurte și lungi), coafurile bărbaților vor fi în tendință în 2018-2019, ce tunsoare la modă pentru bărbați vor fi relevante atât pentru bărbații tineri și frumos, cât și pentru bărbații în vârstă.

Tunsorile și coafurile celor mai la modă bărbați: tendințele din 2018-2019

Bărbații ar trebui să știe că prețiozitate excesiv de stabilire coafuri pentru bărbați este excesivă, adică părul bărbaților nu ar trebui să arate în fiecare zi, ca și în cazul în care doar din cabină. Coafuri elegant pentru bărbați pentru 2018-2019 bun venit neglijență lumină.

Când alegeți o coafură, este foarte bine să vă gândiți dacă tunsorile la modă pentru bărbați sunt potrivite pentru dvs....

Există tunsori la modă pentru bărbați pe care numai tinerii le pot permite. De obicei, acestea sunt coafuri de versiune alungită, cu rupturi, fire asimetrice, tunsori bărbați cu ornament sau model, coafuri bărbătești cu bretonuri neuniforme, rupte sau înclinate etc.

De asemenea, coafurile acestor bărbați pot fi văzute în cinematografie, în industria de modă și în industria modei. Dacă decideți să vă faceți o coafură, nu trebuie doar să vă potriviți vizual, ci și să vă potriviți cu poziția de viață.

Bărbații în vârstă pasă de reputația lor, imagine, prefera comoditatea și confortul, astfel încât în ​​astfel de reprezentanți ai celor puternici ar fi adecvată tunsoare scurtă elegant pentru bărbați, care se va accentua individualitatea, curajul, iar statutul va fi practic să se mențină.

Dacă nu aveți ocazia să frecventați coaforul, din nou, mai întâi de toate, ar trebui să luați în considerare tunsoarele bărbaților scurți.

Bărbații cu păr curat aleg o coafură pentru părul lung, mai degrabă rar, deoarece coafura unui astfel de bărbat face o persoană prea naivă și se potrivește puțini oameni. Cu toate acestea, reprezentanții profesiilor creative și creative aleg destul de des această versiune de tunsoare masculină.

Pentru balding bărbați, cel mai bine este să vă radeți capul pe un chel. O astfel de tunsoare în acest caz ar fi cea mai bună opțiune. Este foarte urât atunci când chelie este acoperită cu păr regrowwn.

În 2018 va fi astfel la modă tunsorile relevante pentru bărbați, ca „în cascadă“, „Brit“ (cu un top lung si parul mai scurt pe părțile laterale și din spate a capului).

Coafura treia bărbați pentru iubitorii de barbă merită, de asemenea, atenție în 2018-2019. Caracterizată de temple scurte sau goale și de fund, partea superioară alungită.

Combinația dintre "Polka" - pe partea de sus și "Poluboks" - temple și spatele capului. Tranziția nu este netedă, ci bruscă.

Fără îndoială, tunsori clasice confortabile pentru bărbați în stil clasic nu vor ieși din modă nici în 2018-2019.

Vă invităm să vedeți coafurile celor mai la modă bărbați din anii 2018-2019, coafuri elegante pentru bărbați pentru părul scurt și lung, fotografii cu tunsori bărbați pentru fiecare gust, ceea ce vă va atrage, fără îndoială, ideea unei noi tunsoane reci pentru un bărbat încrezător, un câștigător de sex masculin și doar unul frumos - elegante femei de companie.

Deci, catalogul nostru de tunsori și coafuri pentru bărbați...

http://www.news-ontime.ru/modnyye-muzhskiye-strizhki/

Tunsori la modă pentru bărbați 2015 (Fotografie)

modagid.ru

Un om modern este pur și simplu obligat să acorde atenție aspectului său și să urmeze cele mai recente tendințe de modă, în măsura în care depinde de cum arată. Un costum elegant și accesorii de primă clasă vor crea o imagine corporativă a unui reprezentant de sex masculin de succes și o potrivire frumoasă și bine îngrijită pentru bărbați va completa perfect aspectul.

Epoca când un bărbat a ieșit pentru o călătorie la coafor timp de cel mult 15 minute, rămânând acolo cu o tunsoare standard pentru o mașină de scris, este deja în trecut. Astăzi, coafura bărbaților a devenit o adevărată operă de artă, a cărei creare durează în mod considerabil.

Tunsul nereușit și părul neplăcut pot strica impresia, chiar dacă tânărul va fi îmbrăcat imaculat. Deci, subestima rolul de păr în imaginea unui om nu este meritat. Prin urmare, este necesar să alegeți coafura potrivită și să găsiți maestrul "dumneavoastră". Tunsul bărbaților care va fi la modă în următorii 2015 va fi determinat de fotografiile din această publicație și, ca un bonus, sfaturi utile privind alegerea tunsorilor și stilului.

Alegerea unei tunsoare pentru ei înșiși, bărbații iau în considerare mai multe circumstanțe: vârsta, stilul de viață și preferințele individuale, dar factorul principal - coafura trebuie să fie confortabilă și practică. În momentul de față există o cantitate imensă de tunsori bărbați eleganți pentru orice lungime de păr, dar este important atunci când alegeți să țineți cont de structura părului, tonul pielii și conturul feței. Iată câteva nuanțe:

 • parul scurt nu necesită îngrijire și stil deosebit;
 • lungimea medie, asimetria și firele clasificate vor necesita un anumit timp pentru ouat;
 • părul subțire trebuie măcinat și tăiat scurt;
 • părul înțepător, dur și dezordonat trebuie să fie în cascadă sau subțiere;
 • Liniile asimetrice și stilul neglijent sunt perfecte pentru o față triunghiulară alungită;
 • rotunjite coafuri multi-strat corecte vizuale corect, cu o tranziție lină.

În 2015, tunsori clasice pentru bărbați scurți, coafuri retro, coarde asimetrice și sfaturi sfâșiate vor fi populare. Vor fi, de asemenea whisky barbieriti relevant și volumul în regiunea parietală - această opțiune va crea orice coafura: o mizerie creativ, super-neted sau extravagant „cuib“.

Tunsor bărbați scurt 2015

Opțiunea cea mai simplă și convenabilă pentru bărbații activi este părul scurt. Dar chiar și un astfel de păr poate fi așezat elegant.

Palma pentru această lungime este tunsul bărbaților clasici "arici". Dar în următorii 2015 această coafură ar trebui să aibă o lungime de cel puțin 1 cm. Practic și funcțional bărbați de box și tunsori semi-box, de asemenea, rămân relevante.

Elegantul "canadian" nu își pierde popularitatea în 2015 - o tunsoare universală pentru bărbați care se potrivește cu orice tip de față și culoare păr. Principalul accent în această coafură este o breșă alungită în formă, iar tranzițiile dintre fire lungi și scurte ar trebui să fie netede și ușor neclară.

Cum puteți stivă "canadian":

 • pieptene înapoi. Această opțiune este potrivită pentru bărbații cu păr gros și ușor cret;
 • pieptene pe lateral. Deținătorii de păr drept preferă acest stil, deoarece părul își păstrează perfect forma;
 • obositoare. Părul scurt sau curat se potrivește perfect cu acest format și are un aspect mai atent.

Tendința din 2015 va fi, de asemenea, o coafură extravagantă în stil preppy. Tăierea părului pe două nivele - partea superioară nu trebuie să aibă o lungime mai mare de 10 cm și până la 5 cm în partea inferioară. O astfel de tunsoare masculină este, în esență, aceeași "canadiană", cu o singură caracteristică distinctivă - despărțire. Combs breton ar trebui să folosească mijloacele de blocare pe partea sau spatele acesteia.

Pentru bărbații mai liberați există o versiune atât de brutală a tunsoarei, sub numele de "Undercat". Principala caracteristică sunt templele ras și partea occipitală, în timp ce bretele încep în partea din spate a capului și "se întind" prin vârful capului, terminând pe frunte.

Tunsor bărbați pentru păr mediu 2015

Această tunsoare este recomandată bărbaților cu o față largă, cu păr lătrat. Trendul în 2015 va fi o tunsoare de sex masculin «Mr. Cool» (Mr. Cool), creând o ușoară neatenție și dezordine.

Tunsor bărbați pentru păr lung 2015

Reprezentanți ai profesiilor creative, părul perfect lung. Opțiunea ideală ar fi tăierea unui bob cu vârfuri drepte, rupte sau asimetrice.

http://blognews.am/rus/news/218406/modniye-muzhskie-strizhki-2015-foto.html

Coafuri bărbați în tendința de primăvară-vară 2013

Mafiosi și muzicieni care joacă indie rock, batan și dandy, soldați și domnilor - imaginile reale sunt pregătite pentru toată lumea.

În primăvara și vara anului 2013, moda pentru coafuri pentru bărbați este internațională. La vârful popularității mafioților italieni retro-styling, a britanicilor din Londra, a stilurilor American Coca, a turbanilor indienilor sheikhs. Și toate acestea sub sloganul libertății creative de exprimare!

Men coafura mafiei - tendința modei de primăvară-vară 2013 sezon

Mafia brutală din anii '20 ai secolului trecut, cu temple razuite și păr neted sau spărtător, este unul dintre cele mai elegante, masive și atrăgătoare priviri masculine. Nu fără el și în ultimele săptămâni de modă. Clasicul coafură de gangster a preferat designerii celebri Gucci, Dior și Calvin Klein.

Styling cu efectul părului umed și breșe bine structurate reprezentate de stilistii Costume National. Imaginea este, de asemenea, destul de gangster. Dar, până la mafie, aceste personaje sunt scurte: costumul greșit, eșarfa greșită, să nu mai vorbim de a deveni.

Stilul Mafia este popular nu numai în rândul tinerilor, ci, de asemenea, cererea de bărbați maturi ca la fel de bine potrivite ca dandy urban și om de afaceri, cu încredere în marș spre obiectivele lor. Conciseness, reținere și linii clare - acestea sunt principalele accente ale unei coafuri netede de sex masculin. Acesta este motivul pentru care imaginea "The Godfather", a încercat de bună voie pe Brad Pitt, George Clooney, Leonardo DiCaprio. Acesta este un clasic, care nu este influențat de modă.

În primăvara și vara anului 2013 ei vor aprinde tipii

Tunsori în stilul anilor '60, inspirat de regele rock-roll-ului Elvis Presley - alegerea perfectă pentru bărbații tineri și scandaloase. Americanii numesc această coafură "quiff", care traduce din engleză înseamnă "breton". Că este principala atracție și un atribut indispensabil al stilului de styling.

, lubrifiata-up breton Bold și ușor de reținut „cocoș“, de asemenea, numit Cook, a fost surprinsa la moda Roberto Cavalli prezinta si Versace.

Afișare pedantică în coafurile bărbaților de la Les Hommes

Intelectualitatea culturale într-un jupoane scrobite și șosete călcate, cu părul perfect lins cu cărare la mijloc - care este, cum să arate un om în primăvara și vara anului 2013! Oricum, în conformitate cu designerul Les Hommes, care coafuri modele în stilul de „bun băiat mic“.

Stilul armatei de la Dolce Gabbana

În sezonul primăvară-vară 2013, a existat un loc pe podiumuri pentru prezentarea coafurilor bărbaților în stil armatei. Tunsorile extrem de scurte, de nu mai mult de doi centimetri, cu o înălțime uniformă a "ariciului" pe întreaga suprafață a capului conferă podelei puternice un aspect cu adevărat bărbătesc. Casa de design DolceGabanna a demonstrat un "styling" elegant și discret practic sub zero.

Este demn de remarcat faptul că această coafură nu se potrivește fiecărui om. Stylistii susțin că își pot permite doar proprietarii formei ideale a capului, construirea densă și înălțimea medie. Un exemplu bun este Jason Statham, Justin Timberlake și Bruce Willis.

Gentleman urbane - o nouă tendință de primăvară-vară 2013 de la Ermenegildo Zegna

Combinația dintre stilul clasic și modern, stilul retro și o tunsoare modernă este ceea ce caracterizează noul stil de gentleman urban. Părul, pieptănat în spate, mai degrabă luxuriant la rădăcini, cu un bang așezat pe o parte, a fost propus de Ermenegildo Zegna. Această coafură elegantă conferă omului soliditate și farmec.

Stylingul urban de tip gentleman este cartea de vizită a romanticului frumos Zach Efron și a "vampirului crepuscular" sexual Robert Pattinson.

Mens coafuri de grunge pentru primavara-vara 2013

"După o iarnă vânturoasă, după o viscolă" - acestea sunt cuvintele care pot descrie coafuri răzvrătite în următorul sezon de primăvară-vară cu păr despicat. Bannerul neglijenței ușoare este acum dus la mase nu numai de către hippies, punk-uri și rockeri, dar, de asemenea, destul de serioși lucrători de birou, numind stilul lor Grand Chic. Coafurile murdare și parțial "obraznice" ale bărbaților pot fi văzute în rapoartele fotografice de la spectacolele de modă ale colecțiilor Bottega Veneta și Jil Ser.

Este destul de simplu să faci o coafură de grunge. Este suficient să radeți whiskey-ul și, cu ajutorul spray-ului de păr, aplicați pieptenei o fringă lungă, oblică, care să se așeze în așa fel încât să fie înghițită de o furtună. Și apoi stilul, cum ar fi Orlando Bloom sau Liam Hemsworth, este oferit.

Pe urmele Beatles: tunsul bărbaților în stilul brit-indie rock

An de an, legendarul grup Beatles a inspirat nu numai tinerii muzicieni, ci și stilisti talentați. Stilul faimos al bărbaților cu părul pieptănat, care creează un fel de bretonuri voluminoase, care se încadrează peste ochi, este în continuare la modă. Combinația de păr de diferite lungimi și bretonuri groase oferă o mulțime de oportunități pentru un stil interesant, lucru demonstrat pe deplin de John Varvatos.

O nouă lectură a Brit-indie-rock a fost sugerată de stilistii RoccoBarocco și Neil Barrett, punându-și părul despărțit, iar bretonul pe o parte.

În combinație cu o ușoară nebradare, această imagine arată curajoasă și mai atractivă pentru sexul mai slab, care a luat notă de Harry Potter - Daniel Radcliffe. De asemenea, stilul indie a fost preferat de adevăratul "superman" - Brandon Ruth.

Sexy dandy pe creasta unui val în sezonul de primăvară-vară 2013

Pasionații cu bucle sexy de păr din vremea tânărului Sylvester Stallone, Antonio Banderas, Mel Gibson și Richard Gere au atras mereu femei. Este de mirare că părul ondulat a revenit în modă în sezonul viitor, grație caselor de design din Bottega Veneta, Dolce Gabbana și Rake. Cel mai popular stil scurt.

Pălării bărbați de primăvară-vară 2013

Tendințele actuale din sezonul de primăvară-vară 2013 au adus pălării bărbaților la un nou nivel. Pălării de gangster de la John Varvatos adaugă imaginea masculinității și eleganței, capacele colorate de Neil Barrett pentru conducerea tinereții și cilindrii strălucitori de la turbane Daks și turbane orientale de la Jean Paul Gaultier până la șoc și misteriozitate.

http://cosmetic.ua/photo-modniy_kok_ot_versace