logo

Top 5 vopsele de lustruire fără amoniac

Pentru a deveni o blondă strălucitoare, nu este necesar să expuneți părul la agenți chimici grei. Amoniacul fără vopsele de lumină nu oferă cel mai rău rezultat și, în același timp, nu strica părul. Singurul lor dezavantaj - repede spălat.

L'Oreal Paris

Colorista Bleach cremă-vopsea este potrivit pentru clarificarea de până la 4 tone. În compoziția sa nu există amoniac, iar o formulă specială poate face blonde chiar și cu păr brun, dar cardinal nu schimbă culoarea și nu elimină complet părul gri. Produsul poate fi aplicat pe toată lungimea firelor sau numai pe rădăcini. Preț: 400 p. / 154 ml.

 • accentuează adâncimea tonului;
 • susține aspectul natural al părului;
 • face toroane netede și strălucitoare;
 • efectul durează până la 8 săptămâni.
 • se usucă părul uscat;
 • pentru a deveni o blondă, trebuie să cheltuiți cel puțin două proceduri de clarificare.

Brelil Professional

În colorația Colorianne Shine No Ammonia, sunt prezentate mai multe nuanțe pentru iluminare - blondă (7.0), blondă foarte deschisă (9.0), variații diferite ale blondei întunecate. Vopseaua durabilă pe bază de uleiuri de argan, macadamie și piper de Szechuan nu conține amoniac. Compoziția specială garantează o permeabilitate ridicată a pigmenților și ingredientelor active în structura părului. Pigmentul de luminozitate se utilizează într-un amestec cu agentul de oxidare Developer. Pret: 435 p. pentru 60 ml.

 • miros neutru;
 • consum redus;
 • Infectează ușor părul.
 • spălate rapid;
 • emulsia oxidativă trebuie achiziționată separat;
 • costul ridicat.

matrice

Evaluarea primelor 5 vopsele de strălucire fără amoniac continuă linia de instrumente Color Sync de la marca Matrix. Cei care doresc să devină o blondă se vor potrivi cu numărul 10, iar literele din dreptul numerelor indică nuanța părului (lumină / auriu / blondă mocha). Compoziția produsului strălucitor este ceramidele și nu există amoniac. Produsul vă permite să realizați diferite tipuri de nuanțe sau geamuri. Pret: 561 p. / 90 ml.

 • grijă ușor pentru firele de păr, restaurând structura zonelor poroase, deteriorate;
 • oferă șireturi stralucire, aspect sănătos;
 • oferă o culoare frumoasă și bogată;
 • culori uniforme;
 • nici o senzație de arsură atunci când este aplicată.

Garnier

O vopsea bună pentru non-amoniac pentru blonde a fost prezentată de marca Garnier în liniile Olia și ColorShine. Foarte popular este Garnier Olia, o nuanță de 10.1 - blondă fragedă. Permanent vopsea pentru 60% constă din uleiuri naturale.

Producătorul afirmă că, după iluminare, părul devine cu 17% mai strălucitor, cu 35% mai moale. Produsul oferă o intensitate maximă a culorii. Aplicarea unui ser de îngrijire îmbunătățește efectul. Pret: 360 p. / 160 ml.

 • miroase bine;
 • strălucește până la umbra dorită;
 • ușor de aplicat datorită structurii catifelate;
 • Implică în mod comod scalpul.
 • nu toate nuanțele sunt potrivite pentru părul alb și gri;
 • usuca fire, în special sfaturi sunt afectate;
 • după câteva săptămâni, culoarea se estompează și dispare.

Schwarzkopf Professional

Clarificatorul fără amoniac de la acest brand este prezentat pe linia Igora Vibrance. Pentru fete a creat 5 nuante de blonda. Compoziția vopselei de iluminat include ulei de Mona de Tahiti, care fixează pigmentul în structura părului și netezește stratul cuticular. Sistemul inovativ multi-ton al tehnologiei Pure-Color Technology creează o culoare profundă și o strălucire multidimensională. Prețul colorantului: 640 p. / 60 ml.

http://sovets.net/20452-top-5-osvetlyayucshih-krasok-bez-ammiaka.html

Este posibilă iluminarea în siguranță a părului?

Procedura de iluminare a parului este una dintre cele mai traumatizante. Mai ales dacă se efectuează "Supra" sau alte medicamente similare. Atunci când se efectuează o iluminare pe părul sănătos pentru prima dată și chiar și câteva tonalități - există o șansă de a păstra părul. Dar dacă procedura a fost deja repetată de mai multe ori sau dacă părul a fost vopsit anterior în alte culori (mai ales la cele întunecate), atunci trebuie să vă luați la revedere la o lungime de 90% din cazuri. Sau puneți o sumă decentă pentru tratamentul și restaurarea părului după astfel de barbarism.

Atenție: blondă!

Deși blondul nu iese niciodată din modă, mulți se tem de decolorare ca focul. Dar se aplică chiar și atunci când doriți să schimbați drastic culoarea. Pentru ca noua vopsea să se prăbușească frumos, este necesar să eliminați deja pigmentul de pe păr.

Liniile pre-luminante utilizate în diverse tehnici de colorare. Deci, fără ea, nicăieri. Dar dacă știți cum să ușurați părul fără a le face rău sau să aveți încredere în un profesionist cu experiență, atunci totul va fi bine.

Înainte de începerea procedurii, mai ales dacă o faceți pentru prima dată, merită gândită cu atenție. Da, culoarea luminii părului revigorează cu adevărat fața și chiar are un efect anti-îmbătrânire. Dar nu totul este atât de simplu.

Dacă se efectuează un ton greșit sau o clarificare, atunci vă puteți aștepta la surprize foarte neplăcute:

 • pe păr brun sau roșu pe natură, precum și pictate anterior în nuanțe roșcate, va apărea cu siguranță o stâncă neplăcută, care este foarte dificil de îndepărtat pe cont propriu;
 • pe părul auriu și blond, un blond rece va da o nuanță murdară de verde;
 • pictat în negru atunci când lumina poate da culori albastre și mlaștină.

Dar, chiar în mod ideal, clarificări, mai mult de 3-4 tone de la naturale, schimbă aspectul destul de puternic și nu întotdeauna în bine.

Unele femei în culori strălucitoare, dimpotrivă, încep să pară mai în vârstă, mai ales dacă există multe riduri pe față sau pete de pigment.

Deci, dacă decideți să decolorați părul pentru prima dată, este mai bine să aveți încredere într-un profesionist sau, cel puțin, să vă consultați cu un profesionist. El vă va spune, de asemenea, care nuanțe și concentrația maximă de oxidant pot fi folosite pentru tipul de păr sau sugerând metode alternative pentru a ușura parul în siguranță.

Modalități de clarificare

Cea mai sigură iluminare a părului este una pas cu pas, în care culoarea finală diferă de cea originală cu nu mai mult de 2-3 tone. Repeta procedura poate fi la fiecare 4-5 saptamani, iar in acest timp parul are timp sa se recupereze aproape complet, daca s-au folosit metode usoare.

Desigur, tranziția de la întuneric (castan, negru, ciocolată) poate dura până la câteva luni, dar în cele mai multe cazuri este posibil să se mențină atât lungimea cât și calitatea părului. Dar există tehnici mai rapide pentru procedurile de iluminare.

scoate în evidență

O tehnică de colorare în care numai firele fine împrăștiate în cap sunt strălucitoare. Dacă doriți, ele pot fi mai mult sau mai puțin - în acest fel puteți ajusta viteza tranziției de la întuneric la lumină.

Avantajele acestei metode sunt evidente:

 • nu toate părul este deteriorat deodată, dar numai fire individuale care au timp să se recupereze înainte de următoarea vopsire;
 • coafura va arăta elegantă și bine îngrijită pe parcursul "perioadei de tranziție", tehnica garantează absența "unor culori ciudate";
 • dacă doriți, puteți opri în orice moment sau puteți reveni rapid la culoarea originală cu pierderi minime.

Când treceți la o culoare mai deschisă, următoarele pictograme sunt vopsite numai cu încuietori intacte anterior, iar cele care sunt deja decolorate sunt doar colorate la rădăcini.

Astfel, este posibil să treceți de la întuneric la lumină în 3-4 proceduri. Dar dacă inițial creați un cadru luminos pe față, efectul vizual va fi obținut după prima procedură.

brondirovanie

O altă tehnică de vopsire la modă, care, atunci când este executată corect, implică o tranziție lină de la rădăcini întunecate la capete strălucitoare. În acest caz, gradarea culorii nu este verticală, ca atunci când este evidențiată, dar orizontală. Și puteți începe să clarificați numai sfaturile și cu fiecare procedură ulterioară aplicați un amestec de albire mai mare și mai mare până când tonul dorit este obținut de-a lungul întregii lungimi.

Experimentează-te că nu merită. Principalul lucru este că tranziția de la un ton la altul este netedă și acest lucru se realizează prin întinderea profesională a vopselei.

Prin urmare, principalul dezavantaj al acestei metode - este destul de scump. Rezervarea în cabină este mult mai scumpă decât evidențierea obișnuită. Iar avantajele sunt aceleași: relevanța, tehnica de economisire și capacitatea de a spune "opri" în orice moment.

Chimie sigură

De asemenea, chimistii nu stau in picioare. În fiecare an pe piață există elemente noi pentru o iluminare sigură fără a afecta părul. Aici sunt cele mai populare și mai eficiente:

Ulei Solaris

Această modalitate foarte sigură de clarificare fără amoniac este acum oferită în toate saloanele bune. Dar tehnica de utilizare a uleiului este simplă și poate fi folosită la domiciliu, ceea ce va reduce costul procedurii de mai multe ori.

Uleiul trebuie distribuit uniform pe păr și clătit după aproximativ o oră. Parul va deveni mult mai usor (cu 2-3 tone), dar in acelasi timp va ramane la fel de neted si elastic ca inainte.

Dezavantajul acestei metode este că nu este potrivit pentru mulți. Deci, puteți lumina numai părul natural fără păr gri sau cu o cantitate mică din acesta. Pe bucle gri, întunecate și pictate anterior, scula nu va da un rezultat vizibil.

Sistem de mechere blând

Sistemul fără amoniac folosit pentru clarificare sau evidențiere, care include ingrediente naturale și extracte de plante care protejează părul de deteriorări grave. Vă permite să obțineți clarificări, chiar și pentru câteva tonuri, în timp ce distrugeți minim arborele de păr.

L'Oreal Paste de lustruire

De asemenea, vă permite să obțineți părul de luminare fără amoniac. Și există odată în două nuanțe: blondă caldă și platină. Dar conține un agent de oxidare care, dacă este folosit în mod necorespunzător, poate încă să ruineze părul. Respectați cu strictețe timpul de expunere specificat în instrucțiuni și nu îl utilizați prea des.

Este important! Amintiți-vă că orice instrumente profesionale sunt mai puternice decât cele destinate utilizării la domiciliu, deci ar trebui să le folosiți acasă cu mare grijă!

Căi populare

Metode populare de înălbire a părului natural de 2-3 tone. Dar odată cu apariția unor clarificatori industriali relativ siguri, ei și-au pierdut relevanța. Mai mult decât atât, unele rețete "bunici" strică părul nu mai puțin decât unele coloranți.

De exemplu, sfatul de a frige părul cu suc de lamaie și a sta pentru câteva ore la soare este complet inadecvat pentru părul slab și subțire. După o astfel de execuție, ele vor străluci, dar vor deveni fragile.

Kefirul și măștile de miere sunt mai sigure. Dar pentru a obține rezultate vizibile, va dura mai mult de o lună pentru a le folosi. Pe de altă parte, este o modalitate foarte bună de a întări părul!

Micile secrete

Amintiți-vă că chiar și cea mai inofensivă strălucire a părului este încă stres pentru ei. Pigmentul poate fi îndepărtat într-un singur mod - prin creșterea cântarelor de cheratină. Și ele creează un strat protector în jurul arborelui de păr, conferindu-i rezistență și împiedicând evaporarea rapidă a umidității.

Prin urmare, îngrijirea părului alb ar trebui să fie regulată și aprofundată:

 • acestea trebuie să fie protejate de vânt și schimbări bruște de temperatură - în vreme rece și eoliană aveți nevoie de o pălărie sau o glugă;
 • soarele usucă și mai mult părul decolorat și o distruge - asigurați-vă că folosiți un spray cu un filtru UV;
 • sare de mare și chiar în combinație cu soarele fierbinte, este capabil să distrugă rapid chiar și firele atenuate ușor - clătiți-vă întotdeauna capul cu apă proaspătă după înotul în mare;
 • Nu strângeți părul albite într-o coadă strânsă sau împletituri - vor începe să se rupă;
 • după fiecare șamponare, utilizați o clătire sau balsam, menținând și restaurând măști cel puțin o dată pe săptămână;
 • Nu repetați clarificările mai des decât o dată la 4-6 săptămâni și dacă se face pe toată lungimea, aplicați vopseaua numai pe rădăcini și apoi întindeți compoziția la vârfuri timp de 5-10 minute.

Cu o astfel de manipulare atentă a părului, se vor recupera rapid după înălbire și vă vor multumi cu o strălucire sănătoasă și cu mătăsos.

http://cosmetism.ru/izmenenie-cveta/vyhod-iz-temnogo/bezopasnoe-osvetlenie-volos.html

Lightening Hair Dye fără amoniac - Transformare și îngrijire

Cele mai multe femei din întreaga lume au tendința de a avea păr blond. Să nu permiteți fiecărei femei o blondă naturală, dar vă puteți permite această culoare cu ajutorul substanțelor chimice. În acest caz, nu întotdeauna încuietori sunt plătite atenția cuvenită și de îngrijire. Vopselele agresive atașează nemilos, părul săpun. Există o unealtă capabilă să cauzeze daune minore în timp ce efectuează o colorare eficientă? Înțelegeți această problemă.

Ce vopsea să alegeți pentru clarificare

Proprietarii de păr cu părul parul sunt destul de norocos pentru a deveni o blonda ideală mult mai ușor. Este posibil să refuzați vopseaua chimică standard conținând componente de amoniac. Îndepliniți perfect această sarcină chiar și agenți naturali de strălucire. Colorantul de păr fără amoniac va fi o opțiune alternativă.

Prezența buclelor întunecate - un motiv pentru a vă gândi cu atenție la alegerea compoziției de iluminare. Rețetele populare pentru a face față unui pigment cu adevărat întunecat nu pot. Culorile standard ale parului strică în mod semnificativ buclele. Merită să ne gândim la mijlocul de aur. Există un clarificator fără amoniac, care poate fi mai atent cu părul, care se confruntă cu culoarea închisă întunecată.

Punctele tari și punctele slabe ale vopselelor fără amoniac

Noua generație de coloranți vă permite să abandonați substanțele chimice agresive pe bază de amoniac. La urma urmei, ele au un impact extrem de negativ asupra stării buclelor. Colorarea părului în loc să distrugă componentele de amoniac se bazează pe acțiunea acizilor fructiferi. Perfectat, formula inovativă este influențată cu atenție, asigură îngrijire suplimentară.

Alegerea mijloacelor de colorare care nu conțin amoniac, cel mai adesea se acordă atenție avantajelor lor:

 • culoarea strălucitoare a părului fără amoniac va avea un efect mai redus asupra firelor de vopsire;
 • adesea adăugarea compoziției de colorare sunt diferite ingrediente naturale care oferă îngrijire (vitamine, extracte, uleiuri);
 • culorile paletei sunt aproape de naturale;
 • Rezistența medie va oferi o oportunitate de a-ți lua rămas bun de la o variantă nereușită de colorare.

Vopseaua pentru păr fără amoniac are mai multe dezavantaje:

 • paletă modestă de nuanțe;
 • hair clarifier este relativ scump;
 • efect instabil.

Fiți atenți! Amoniacul fără vopsea de păr poate vopsi pe părul gri, sporește saturația culorii naturale a firelor, nu încalcă integritatea structurii. Complexul de componente de îngrijire oferă o atitudine atentă în procesul de colorare, are un efect benefic asupra buclelor.

Fragilitatea culorii poate fi numită o trăsătură pozitivă și negativă. Culoarea neplăcută dispare repede pe cont propriu, fără a afecta părul. Un rezultat bun va trebui să se actualizeze aproximativ o dată pe lună.

Doamnelor cu pigmentare întunecată a unui clarifier fără păr fără păr pentru păr pentru a ajuta cu aspirația de a deveni blondă nu este capabil. Modificarea tonului va avea loc în 3-6 nuanțe. Prin urmare, răspunsul la întrebarea dacă este posibil să se ușureze părul fără vopsea de amoniac a unei brunete arzătoare este negativă, folosiți metode mai eficiente.

Alegerea limitată se datorează faptului că agenții non-amoniac au un ușor efect de colorare. Ajutând pentru a descoperi culoarea naturală a părului blond, înălțând adâncimea, vopseaua saturază nuanța, dă o strălucire frumoasă, o strălucire sănătoasă.

Prețul ridicat împiedică frecvent sexul corect să folosească această opțiune. Mulți oameni preferă să producă tonifiere, blând blând.

Opțiuni de acțiune pe păr diferit

Femeile care au decis mai întâi vopsirea fără amoniac ar trebui să examineze mai întâi detaliile lor, starea lor. Cea mai bună soluție este contactarea unui profesionist cu experiență. Un bun maestru va selecta corect combinațiile necesare.

Vopseaua fără amoniac nu încalcă integritatea pigmentului, ci doar o acoperă. O abordare ineptă a alegerii unei nuanțe poate da un rezultat foarte neașteptat. Efectuați alegerea corectă este posibilă numai în funcție de regulile de culoare.

Pentru mai multe informații despre complexitatea iluminării, în funcție de structura părului, acestea sunt vopsite sau naturale, sfaturi privind procedura din secțiunea Lightening by type of hair.

Fiți atenți! În ciuda faptului că nu există componente amoniacale în vopsea, este necesar să se ia măsurile de precauție necesare în timpul utilizării. Culoarea după perm, scalpul deteriorat este inacceptabil.

Utilizarea independentă se face ținând cont de principalele recomandări:

 • Cea mai bună alegere este umbră cât mai aproape posibil de culoarea naturală originală;
 • Colorarea se face pe bucle uscate, prin urmare, prezența produselor de styling sau a urmele lor asupra lor este inacceptabilă;
 • Înainte de procedură, se recomandă să nu spălați capul timp de 2-3 zile, astfel încât umbra să cadă chiar;
 • Tintarea rădăcinilor se efectuează în două etape: 15 minute de expunere direct la partea regresată, 15 minute pe întreaga lungime;
 • Părul cu granulație fină necesită o expunere mai redusă la compoziția de colorare și o grosime, rigidă, invers. Prin urmare, în funcție de structura buclelor, puteți regla timpul de procedură cu 5-10 minute;
 • Izolația suplimentară va crește intensitatea, viteza de colorare;
 • Opțiunile paletei oprite sunt capabile să coloreze fire cu o intensitate mai mare decât cea indicată;
 • Nuantele naturale calde, cu un strălucire caracteristică de aur, pictate cu flori de cenușă, sunt capabile să surprindă cu strălucirea verde deschisă;
 • Opțiunile de paletă de aur cad cu cea mai mică eficiență, tonul este mult mai ușor;
 • O atenție deosebită trebuie acordată colorării părului cenușiu. Este mai bine să nu folosiți tonifiere, nuanțele cu pigmenți roșiați pot avea o culoare nenaturală, excesiv de strălucitoare.

Înainte și după fotografii

Amoniacul fără păr colorant pentru păr

Este imposibil să se dea sfaturi, să se impună "cel mai bun" agent de colorare non-amoniac. Este necesar să încercați. Rezultatul pe aceleași bucle poate varia în funcție de starea lor actuală. Luați în considerare cele mai populare agenți de colorare non-amoniac.

L'Oreal (LOREAL)

Agentul de colorare lipsit de amoniac de la L'Oreal va accentua perfect adâncimea tonului, va menține aspectul natural al buclelor, va da un frumos luciu bine îngrijit. Nu este în măsură să ajute la mutarea la o culoare radical diferită, vopsea complet pe părul gri. Efectul de persistență de până la 8 săptămâni. Ușor de utilizat, perfect pentru auto-utilizare la domiciliu.

Garnier (Garnier)

Vopseaua de păr fără amoniac de la Garnier oferă o saturație perfectă pentru nuanțele naturale. Stralucire strălucitoare, aspect bine îngrijit, frumusețe de aspect oferită. Compania acordă o atenție deosebită dezvoltărilor avansate, astfel încât varietatea de linii de îngrijire ușoară este cea mai largă. Complexele de protecție, aroma plăcută, balsamul pentru plecarea după colorare în setul complet fac vopseaua special cerută. Seria de culori fără amoniac Lustruirea necesită respectarea strictă a tonalei. Abaterile minore sunt posibile în jumătatea tonului. Respectând recomandările, părul va arăta natural, nu vor exista surprize atunci când vopsesc, rădăcinile vor crește fără a afecta aspectul. Efectul de persistență de până la 6 săptămâni.

Vella (Wella)

Amestecul de vopsele pe bază de amoniac Vella a fost creat special pentru uz profesional. Prețurile armonioase, calitatea vă permit să faceți o alegere în favoarea sa. O varietate de nuanțe distinge produsele de celelalte. Datorită ceara, cheratina în compoziție are efecte de moale. Elementele de reflexie garantează o protecție completă împotriva radiației solare. Densitatea consistenței asigură ușurința utilizării. Este posibilă o pictura completă de păr gri, cu utilizarea suplimentară a unei compoziții de emulsie care conține peroxid de hidrogen. Efectul de persistență este de 1 lună.

Estelle

Dezvoltările inovatoare ale Estelle sunt iubite de mulți. Seria fără amoniac nu face excepție. Are un impact maxim de îngrijire. Ingrijirea complexa, care contine extracte naturale, uleiuri asigura protectia parului. Recomandat pentru utilizarea de către meseriași cu experiență, colorați bine. Cosmetica Estelle respectă un număr mare de coaforuri. Efectul de persistență de până la 1 lună.

Căutarea unui aspect bine îngrijit, fără a afecta părul, necesită o selecție mai atentă a produselor cosmetice. Instrumentele de colorare fără amoniac reprezintă o adevărată descoperire pentru femeile care doresc să adauge saturația culorilor, să strălucească în coafura lor, să ușureze ușor și să refacă firele. Într-adevăr, frumusețile cu părul brun sunt mai bine să nu încerce să experimentezi și să alegi imediat un mijloc mai eficient.

Aflați mai multe despre strălucirea ușoară a părului la domiciliu, datorită următoarelor articole:

Puteți folosi și remedii folclorice. În plus față de lumină, întăriți părul, umpleți-l cu vitamine și substanțe nutritive.

Videoclip util

Acest videoclip dezvăluie secretele de colorare cu vopsea fără amoniac.

Autorul propune propria sa versiune de iluminare în condiții de siguranță a vopselei.

http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/sredstva/kraska-bez-ammiaka

Culori de păr mai înalte

Procedura de iluminare a părului este imposibilă fără, deși minoră, distrugerea structurii părului. Și dacă mai devreme a fost posibil să decolora bucle doar la prețul de uscare, acum producătorii oferă mai multe metode blând și eficient. Vopselele moderne de iluminat, pulberile și tonicele vă permit să lăsați ușor părul cu 4-7 tone, chiar dacă culoarea originală este întunecată. Compoziția fondurilor a adăugat uleiuri, extracte de plante, componente condiționate care ajută la minimizarea efectelor nocive ale ingredientelor oxidante. Este ușor să modificați drastic imaginea, trebuie doar să alegeți instrumentul potrivit și să urmați instrucțiunile din instrucțiuni.

Am compilat o listă cu cele mai bune vopsele de păr, pe baza evaluărilor experților experților și a feedback-ului de la cumpărători reali. Recomandările noastre vă vor ajuta să faceți o alegere, cele mai bune cerințe și dorințe. Există mulți concurenți în industria frumuseții, dar am selectat cei mai buni producători și recomandăm să le acordați o atenție deosebită:

 1. Syoss
 2. ESTEL
 3. NEXXT
 4. L'Oreal Paris
 5. Schwarzkopf
 6. CHI
 7. O încântare constantă
 8. Londa profesionist
http://omegapost.ru/best/luchshie-osvetlyayushchie-kraski-dlya-volos.html

Culorile părului fără amoniac - caracteristici, cele mai bune produse și recenzii

Producătorii, încercând să-i mulțumească pe consumatori, produc o linie de coloranți pentru fiecare gust. În fiecare rețea de distribuție, puteți achiziționa cu ușurință atât vopsele fără amoniac, cât și coloranți care conțin amoniac. Cu toate acestea, acestea din urmă sunt complet nesigure.

Amoniac pentru păr

De mult timp sa dovedit științific că amoniacul cauzează daune ireparabile atunci când pictează.

Ce este un hidroxid de amoniu periculos:

 1. Ea provoacă distrugerea proteinelor responsabile pentru controlul apariției melaninei conținute în structura firului.
 2. Violază modul obișnuit de funcționare a glandei sebacee.
 3. Slabeste buclele, le face uscate si decolorate.
 4. Având capacitatea de a penetra porii pielii provoacă răni iremediabile în interiorul corpului.
 5. Ea provoacă fragilitatea părului.
 6. Cu o creștere a timpului recomandat al procedurii de colorare, este posibil să provoace o pierdere parțială a părului și să se obțină o gamă diferită de culoare.

Are vopsele fără amoniac

Agentul blând este capabil să pată blând buclele fără a cauza nici un rău. Absența amoniacului și o proporție redusă de peroxid de hidrogen în compoziție vă permite să efectuați procedura fără a schimba structura părului.

În plus, producătorii moderni oferă o gamă destul de largă de culori aproape la fel de bune ca și produsele de amoniac. Colorantul care nu conține hidroxid de amoniu poate fi folosit permanent, fără a vă îngrijora sănătatea părului.

Principala caracteristică a colorantului fără amoniac a fost acumularea treptată în cuticula de păr. Acest lucru permite ca fiecare procedură ulterioară să observe o culoare tot mai vie și saturată, care să poată rămâne cât mai mult posibil.

Principiul de funcționare

Producătorii de coloranți folosesc adesea etanolamină ca o componentă majoră pentru înlocuirea hidroxidului de amoniu. Chimicul nu este capabil să afecteze pielea capului, glanda sebacee, structura părului. În plus, un avantaj important este absența unui miros toxic ascuțit, pe care îl posedă coloranții de amoniac.

Etanolamina pătrunde în arborele de păr fără a afecta straturile profunde ale celulelor de cheratină. Aceasta este ceea ce face posibilă efectuarea complet a procedurii, deoarece keratina este supusă unui impact minim.

Colorantul împachetează firul cu componente speciale și menține colorantul direct în structura părului. Cu grijă propuse de producători, balsamul din pachet va alimenta firele, va face buclele moi și matasoase.

Cel mai bun

Cel mai bun mijloc pentru vopsirea oțelului:

Loreal casting gloss

Una dintre componente este laptele de albine, care vă permite să vă îngrijiți de păr și să adăugați un cap de moale și sensibilitate a părului. Vopseaua emite o aromă incredibil de plăcută de fructe de pădure sălbatică și culorizează perfect părul gri. Paleta este prezentată în 26 de nuanțe care pot fi achiziționate de la orice magazin de specialitate.

Costul de vopsea este în intervalul de 300-450 ruble pe pachet.

Culoarea Garnier strălucește

Vopseste peste 50% din parul gri, imbunatatind stralucirea lor si dand noii nuante o radianta naturala, naturalitatea. Componentele includ un extract util de afine și ulei de argan. Vopseaua are o structură cremoasă și păstrează culoarea obținută pentru mai mult de 40-50 de zile. Disponibil într-o paletă de 16 nuanțe.

Costul de ambalare este de 160 de ruble.

Culoarea esențială Schwarzkopf

Conține extracte de ceai alb și liceu, care asigură îngrijire delicată pentru fire. Durabilitatea incredibilă oferă pictura aproape completă a părului gri. În plus, kitul include o mască de vitamine care va umple structura de curl cu elemente utile. Paleta conține 20 de nuanțe.

Costul este între 350-450 de ruble.

Colorantul modern, care nu provoacă daune structurii părului, contracarează apariția reacțiilor alergice și oferă strălucire strălucitoare și stralucire. Poate clarificarea buclelor pe 12 tonuri.

Costul unui instrument unic - de la 700 de ruble.

Sfaturi de utilizare

Specialiștii au făcut câteva recomandări privind utilizarea vopselei:

 1. Nu spălați buclele imediat înainte de procedura de colorare.
 2. Asigurați-vă că distribuiți uniform vopseaua și spălați-o cu apă călduță.
 3. Utilizarea balsamului este o parte integrantă a procesului.
 4. Componentele luminoase schimbă umbra mult mai repede decât negrul. Pe baza acestor considerente, merită să reduceți ușor timpul recomandat pentru finalizarea procedurii.

Este posibil să ușurați părul cu vopsea fără amoniac?

Buclele de lustruire cu vopsea care nu conține amoniac sunt posibile. În plus, procedura promite să fie blândă, cu o predominanță a efectului de restaurare.

Avantaje și dezavantaje

Principalele avantaje ale colorantului sunt:

 1. Absența efectelor dăunătoare asupra părului - colorantul înfășoară suprafața fără a încerca să pătrundă în interiorul părului.
 2. Posibilitatea utilizării frecvente a vopselei dacă este necesar.
 3. Conținutul unui complex bogat de vitamine care umple buclele cu un număr de oligoelemente.
 4. Utilizarea prelungită a produsului acumulează pigmenți pe toroane, ceea ce permite, cu fiecare procedură, creșterea gradului de luminozitate și saturație a noii nuanțe.

Ca orice alte produse, colorantul are mai multe dezavantaje:

 1. Costul destul de ridicat al vopselelor cu adevărat rezistente.
 2. Conservarea mai puțin pe termen lung a nuanței dobândite pe capul părului în comparație cu colorarea pe bază de amoniac. Necesită proceduri regulate.
 3. Nu toate mărcile pot picta întregul par gri pe prima dată.

opinii

Alexandra, 25 de ani

De îndată ce sufletul cere o schimbare, imediat dobândesc vopseaua Garnier Color Shine, deoarece pentru mine este extrem de important să îmi păstrez sănătatea propriului păr. Îmi place foarte mult că colorantul nu este supus la răspândire și are o aromă incredibil de plăcută. În plus, producătorul pune o mască de păr în pachet, care hrănește buclele și, după vopsire, dobândesc nu numai o culoare nouă, ci și prospețime naturală, strălucire și strălucire. Rezultatul colorării este întotdeauna plăcut.

Veronica, 43 de ani

Odată cu apariția primului păr gri, am început să folosesc în mod activ vopsele fără amoniac. A ales Schwarzkopf Essential Color. Parul este frumos colorat, lasand o aroma placuta, moale si silueta. Foarte multumit de umbrirea 100% a părului gri și de menținerea nuanței dobândite de aproximativ 2 luni. Colorantul este destul de fericit, deci acum folosesc doar acest brand.

Svetlana, 35 de ani

Recent a suferit o procedură de clarificare într-un salon de înfrumusețare cu vopsea fără amoniac. Sincer, nu am crezut prea mult în punerea în aplicare a doritului - a obține o nuanță blondă, deoarece culoarea mea naturală este destul de întunecată. Cu toate acestea, stăpânul, folosind colorantul Chi, mi-a dat buclele o nuanță blondă, care mi-a schimbat incredibil imaginea și am adus încredere în sine. După vopsire, părul păstrează moale, elasticitate și strălucire naturală.

Angelina, 24 de ani

Având în vedere dragostea mea pentru colorarea periodică, am decis să folosesc numai agenți fără amoniac pentru a-mi menține firele sănătoase. Alegeți o vopsea Chi destul de scumpă. Cu toate acestea, după prima procedură, mi-am dat seama că am luat decizia corectă și că instrumentul merita cu adevărat banii. Părul schimbă până la 12 tonuri într-o singură culoare, păstrează elasticitatea, moale și pentru o lungă perioadă de timp păstrează umbra dobândită.

http://krasota.guru/volosy/pokraska/bezammiachnaya-kraska.html

Cele mai bune culori de păr non-amoniac

Amoniacul este un produs chimic care emite vapori dăunători și poate cauza arsuri (cu sensibilitate crescută la nivelul pielii). Amoniacul fără vopsea de păr oferă o colorare sigură și blândă. Amoniacul este, de asemenea, un clarificator ieftin, deoarece conține peroxid de hidrogen.

Este posibil să se vopsească părul cu vopsea non-amoniac?

Vopseaua fără amoniac are propriile sale avantaje și dezavantaje. Aceste unelte nu sunt potrivite pentru toate femeile, deoarece nu vopsesc pe părul gri și rădăcinile regresate. Datorită utilizării vopselei fără amoniac, părul poate vopsi neuniform, mai ales dacă au fost deja vopsite cu un produs de amoniac.

Avantajele vopselelor fără amoniac:

 • nici un miros ascuțit, neplăcut;
 • colorare blândă fără a trauma bucle sau scalp;
 • o paletă largă de culori (produsele de amoniac continuă să conducă în această privință);
 • fără contraindicații.

Vopseaua profesionala fara amoniac nu este ieftina. Indiferent cât de calitativ este un astfel de instrument, acesta încă nu va da rezultate pe termen lung. Culoarea, produsă de produsul fără amoniac, nu durează mai mult de 2-3 săptămâni. Produsele care nu conțin amoniac, de asemenea, nu permit să ușureze părul câteva tonuri la un moment dat.

Este vopseaua de păr non-amoniac dăunătoare?

Înainte de a folosi orice vopsea, testați pentru o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați mai întâi produsul pe orice parte a pielii și apoi pe un fir subțire de păr. Această procedură va ajuta la evitarea incidentelor neplacute în viitor.

Produsele profesionale care nu conțin amoniac nu sunt dăunătoare părului. Acestea pot fi folosite de femeile însărcinate și care alăptează. Produsul devine automat nociv dacă conține componente toxice (Syoss Oleo Intense).

Cum se face vopsirea fără amoniac?

Nuanțele de vopsea fără amoniac nu sunt destinate buclelor întunecate. Dacă o femeie brunetă vrea să se transforme într-o blondă, atunci va trebui să-i decoloreze părul. Dar procedeul de iluminare riscă considerabil starea buclelor, astfel încât efectul pozitiv al colorantului fără amoniac nu va fi vizibil. Vopseaua fără amoniac în astfel de situații este necesară pentru a nu răni părul chiar mai mult.

Amoniacul deschide porii părului, motiv pentru care buclele devin obraznice și pufoase. După ce se utilizează remedii fără amoniac, structura părului nu se schimbă.

Îndepărtarea adecvată cu un produs sparing ar trebui să aibă loc după cum urmează:

 1. Vopseaua este aplicată pe părul nedormit. În același timp, pe bucle nu ar trebui să existe alte mijloace (geluri, lacuri, muse). În primul rând, instrumentul trebuie distribuit pe rădăcini și, după 10-15 minute, se aplică pe întreaga lungime a părului.
 2. Nu clătiți produsul timp de 30-40 de minute. Timpul exact depinde de nuanța dorită: dacă o femeie dorește să obțină o culoare luminată și intensă, trebuie să păstreze produsul mai mult timp.
 3. În concluzie, trebuie să vă puneți balsamul pentru bucle. Este recomandat să lăsați părul să se usuce în mod natural, astfel încât să strălucească și să nu bea.

Colorantul va funcționa mai repede dacă îți înfășeri capul într-un prosop (după ce ai pus un capac special din plastic).

Cât de repede se spală vopseaua de amoniac?

Vopselele fără amoniac sunt spălate rapid, maximum o lună. Unele produse, cum ar fi Garnier, nu stau deloc pe păr. Instrumentul de înaltă calitate și profesional fără amoniac păstrează puțin mai puțin decât vopseaua de amoniac. Este posibil să tentați permanent părul cu un produs sparing, deoarece acesta nu va face rău.

Dacă faceți o evaluare specială a fondurilor, atunci pozițiile de lider vor fi luate de produsele de la Kapous, Matrix, Estel. Ele sunt rezistente și utilizarea lor nu se limitează la simpla colorare. Cu aceste culori poti par frumos tonat, fara a schimba dramatic umbra. Vedeți ce nuanțe Matrix pregătește pentru blonde, femei cu păr brun și brunete aici.

Revizuirea vopselelor de la cei mai buni producători

Unde să cumpăr? Mai jos este o listă de vopsele fără amoniac care sunt populare pentru sexul echitabil. Pentru a achiziționa, puteți merge pe site-ul oficial al producătorului. Produsele profesioniste (Kapous, Matrix) pot fi găsite și în magazinele profesionale de cosmetice. Cum arată ele pot fi văzute în fotografie.

Syoss Oleo Intense

Producătorul susține că Cies Oleo Intens conține diferite vitamine și uleiuri. Ca o parte există substanțe utile, inclusiv - ulei de argon, care hrănește părul. Dar unealta are un dezavantaj semnificativ: prezența componentelor toxice. Produsul conține sulfați (SLS), linalool (o substanță capabilă să provoace dermatită), aminofenol. Amoniacul poate fi mult mai sigur decât Syoss Oleo Intense.

Produsul nu este recomandat femeilor cu hipersensibilitate la nivelul pielii, precum și pentru cei cu părul în stare proastă. Potrivit clienților Sweat, putem concluziona că vopseaua nu este rezistentă, vopsează prost parul gri și poate usca buclele. Prețul său variază de la 286 la 409 de ruble.

Estel Sense De Luxe

Estelle este o marca de calitate populara in industria de frumusete. Produsele fabricate de această companie sunt folosite în aproape toate saloanele de coafură. Estel Sense De Luxe se remarcă și prin calitatea plăcută și durabilitatea ridicată. Pigmentul luminos este spălat timp de 3-4 săptămâni, dar umbra durează până la 2 luni. Cu ajutorul produsului poate fi efectuată ca o vopsire completă și tonifiere.

În scopul de a tuns părul, vopseaua ar trebui să fie păstrate nu mai mult de 15-20 de minute.

Estel Sense De Luxe este o vopsea bună și delicată, potrivită pentru părul slab slăbit. Produsul conține keratină și vitamine, astfel încât instrumentul întărește și restabilește buclele. Costul mediu este de 270 de ruble.

Matrix Socolor Beauty

Vopsea profesionala Matrix Socolor Beauty are o paleta bogata de nuante si o buna durabilitate. Produsele de păr matrice sunt folosite în saloane. Această companie italiană sa stabilit de mult în domeniul frumuseții.

Paint Matrix Socolor Beauty are un avantaj semnificativ - este potrivit pentru pictura gri. Compoziția produsului este caracterizată prin prezența a 3 uleuri utile: brusture, măsline și jojoba. Produsul conține ceramidele R, care protejează scalpul și fac părul mai puternic. Costă de la 336 la 505 de ruble.

Matrix Color Sync

Tinted Matrix Color Sync cremă-vopsea perfect este potrivit nu numai pentru colorare, dar, de asemenea, pentru laminare casa. În paletă există un produs incolor care face buclele strălucitoare și netede. Vopseaua conține, de asemenea, uleiuri nutritive și ceramide R (substanțe obținute artificial din ingrediente naturale). Produsul este potrivit pentru un păr plictisitor. Vopsea bună peste părul gri. Preț - 620 de ruble.

Londa

Compania Londa produce produse ieftine pentru păr. Paleta de culori fără amoniac conține nuanțe atât luminoase, cât și întunecate. Aceste fonduri nu sunt de înaltă calitate, dar se află într-o categorie de preț accesibilă. Produsele fără amoniac de la compania Londa pot usca părul, nu dau strălucire și siluetă. Nu este potrivit pentru părul inițial uscat și lipsit de viață. Umbrele de lumină din paletă conțin un agent de oxidare (peroxid de hidrogen), derivat din amoniac. Costul variază de la 270 la 350 de ruble.

Kapous

Capus este o companie care produce produse de păr profesionale. Compania Kapous are o paletă populară de culori, numită Non Amoniac (fără amoniac). Acestea conțin diferite uleiuri nutritive și regenerante (jojoba, lemn de argon) și vitamine. Non-amoniacul nu dăunează părului deloc. Linia include o paletă largă de culori. De asemenea, produsele nu conțin parabeni și SLS. Vopselele de la Kapus sunt potrivite pentru pictura acasă și salon. Prețul mediu este de 300 de ruble.

Culoarea Garnier strălucire

Vopsea grasă, care vopsește perfect părul cenușiu și dă un pigment strălucitor părului. Culoarea Garnier Lumanarea hrănește buclele, făcându-le matasoase și strălucitoare. Vopseaua este potrivită pentru experimente. Unele femei, cu ajutorul său, corectează rezultatul nefericit după colorarea cu Tonics. Acest produs de la Garnier este bun pentru toți, dar cu rezistență. O culoare strălucitoare nu va dura mai mult de 2 săptămâni, după care va începe treptat să se estompeze. Culoarea Garnier Shine conține uleiuri nutritive și extract de afine. Compoziția este naturală și inofensivă, probabil de aceea pigmentul se spală atât de repede. Costați Garnier aproximativ 200 de ruble.

Schwarzkopf Nectra Color

Compania Schwarzkopf poziționează linia de vopsele cu cremă Nectra Color, rezistente și inofensive. Pigmentul este foarte mult spălat din bucle (în timpul lunii), în timp ce mașina în sine nu conține amoniac și derivați. Paleta este redusă, iar culorile luminoase pot merge neuniform. Nuantele închise sunt de cea mai înaltă calitate și pigmentare excelentă. În general, instrumentul este potrivit pentru femeile care doresc să vopsească în culori negre sau castane. Compoziția produsului include bio-uleiuri și nectar floral.

Faberlic

Compania Faberlic produce produse pentru corp, față și păr. Compania are o linie de cerneluri persistente non-amoniac smântână. Produsele fără amoniac de la compania Faberlic exudă mirosul vopselei ieftine de amoniac. Acesta este primul punct care este alarmant. După pătare și în timpul acestuia capul poate prinde. Această reacție cutanată menționează, de asemenea, o compoziție nenaturală.

Instrumentul nu este recomandat persoanelor cu pielea sensibilă sau cu părul fragil, fragil. Prețul în catalog este de 179 ruble.

L'Oreal

Vopseaua fără amoniac de la compania L'Oreal se numește CASTING Creme Gloss. Paleta conține nuanțe foarte atractive. Produsele includ atât ingrediente naturale (jeleu regal, uleiuri) cât și substanțe chimice. Paint Casting Creme Gloss nu vă dăunează părului, dar nu o va face mai bine. Efectul principal de îngrijire provine din balsamul conținut în kit. Instrumente de vopsit de pe linia fără amoniac vopsea grav pe părul gri. Produsul nu este rău, dar este potrivit numai pentru femeile cu păr relativ sănătos. Costul aproximativ - 500 de ruble.

În general, coloranții fără amoniac sunt o soluție bună pentru persoanele cu hipersensibilitate la nivelul scalpului. Și, de asemenea, pentru cei care pur și simplu nu doresc să-și strică părul și să-și schimbe structura.

http://www.ladiesproject.ru/articles/luchshie-bezammiachnye-kraski-dlya-volos

7 modalități de a ușura părul fără vopsea

1. John Frieda Sheer blondă Du-te blondă

Fiecare produs de la 400 de ruble. Există seturi de cadouri în valoare de aproximativ 1 000 de ruble.

În 1998, compania britanică a fost prima pe piața cosmetică care a lansat o gamă de produse de îngrijire pentru zane cu părul în aer. Mai mult - mai mult: s-au născut produsele Sheer Blonde Go Blonder, concepute pentru a ușura părul cu unul sau două tonuri.

Utile în compoziție: acid lactic, extracte de flori de mușețel, lamaie, turmeric, șofran, floarea-soarelui.

Aplicație: utilizați șampon și balsam în același mod ca și produsele obișnuite de îngrijire. Frecvența aplicării și timpul de expunere variază în funcție de dorință. Sprayul de lustruire poate fi aplicat pe anumite părți ale părului sau pe întreaga lungime, conectând efectele termice ale unui uscător de păr sau ale soarelui. Înălțarea părului este mai mare, cu atât este mai mare temperatura expunerii.

Ce să căutați: forumurile susțin că cel mai puternic dintre aceste trei este sprayul - conține 4% peroxid de hidrogen. Dar, așa cum promite producătorul, va ușura părul pentru trei până la cinci aplicații. Volum pulverizat - 100 ml, șampon și balsam - 250 ml.

Unde să cumpărați: în magazinele Rive Gosh și în magazinele de cosmetică pentru îngrijirea părului.

2. Uleiul de iluminare pentru uleiul de iluminat de la FarmaVita Life

Sticla italiană volum decent de 500 ml. Producătorul, pentru a fi sincer, folosește dragostea oamenilor pentru îngrijirea părului pe bază de ulei. Promite să ușureze până la trei sau patru culori și o atitudine grijuliu față de structura părului.

Utile în compoziție: extracte de rozmarin, mentă, lavandă, urzică, cimbru, eucalipt, fenicul, chimen, precum și aditivi antistatici și de condiționare.

Aplicație: împreună cu activatorul. Se amestecă o parte a uleiului cu cele două părți ale cremei de oxidare a aceluiași producător și se aplică părului uscat nedorit. Timp de expunere - 5-45 de minute. Monitorizați vizual. Se spală cu apă caldă.

Ceea ce trebuie să căutați: ca majoritatea agenților naturali de strălucire, nu vă va colora în blondă de platină, dar vă va da părului un ton cald de aur sau miere.

Unde să cumpărați: în magazinele online.

3. Finines Pigments Biolamination de la Davines

De la 4 000 de ruble

Și din nou un remediu pentru italieni! Există patru produse pentru blonde: de la întuneric la blond foarte deschis. Efectul este similar cu laminarea de culori Sebastian: vopseaua acopera parul cu o pelicula de protectie, sigiland pigmentul de culoare din par. Volum - 280 ml.

Utile în compoziție: pigmenți coloranți de origine vegetală, obținuți din extracte de rataniya, frunze de nuc, turmeric, șofran.

Aplicare: plăcută cu simplitatea sa: se aplică pe părul curat uscat timp de 5-20 minute și se clătește.

Ce trebuie să căutați: adecvat pentru tonizarea părului deja luminat, dar datorită aspectului strălucitor de luciu și a nuanței de aur, acesta poate lumina vizual părul natural de culoare brun deschis cu unul sau două tonuri.

Unde să cumpărați: în magazinele online.

4. Ulei de luminat pentru frumusețe blondă

Și, din nou, flacon greu în 500 ml. Producătorul atrage cu vopsea moale și de înaltă calitate și capacitatea de a străluci părul cu patru tonuri.

Utile în compoziție: proteine ​​de grâu și soia, ulei de porumb și extract extras din sigezbeki Madagascar.

Aplicare: o doză de ulei este amestecată cu una sau două doze de cremă oxidantă. Se amestecă bine, se aplică pe păr și se lasă timp de 5-30 minute, în funcție de gradul dorit de clarificare. Masați și clătiți cu șampon.

Ce trebuie să căutați: este necesar să cumpărați un oxidant de la același producător. Pentru clarificare cu un sunet de jumătate de ton, aveți nevoie de numărul 0, până la două tonuri - Nr. 1, până la trei - Nr. 3.

Unde să cumpărați: în magazinele online.

5. L'Oreal Professionnel Lightening ulei de blond Studio Sunkissed Oil Lightening

De la 3.500 de ruble

1000 ml clarificator gigantic. Din nou, uleiul și promisiunea de a crea un efect natural arsuri arsuri. Producătorul declară că produsul este destinat numai pentru uz profesional. Ce fel de mașini sunt în așteptare pentru cineva care îndrăznește să încerce instrumentul la domiciliu nu specifică.

Utile în compoziție: extract de ceai verde și musetel.

Aplicare: amestecați uleiul și oxidantul crem într-un raport de 1: 2, aplicați părului uscat nedorit. Timp de expunere - de la 10 la 30 de minute, în funcție de rezultatul dorit. După un timp, clătiți bine cu apă caldă.

Ce să căutați: consum foarte economic - până la 25 de aplicații. Asigurați-vă că utilizați cu oxidant L'Oreal Professionnel cremă 6% sau 9%.

Unde să cumpărați: în magazinele online și în magazinele care vând produsele L'Oreal Professionnel.

6. Balsam organic natural de par Balsam organic de bună calitate

De la 1.200 de ruble

Salutări blânde din Statele Unite. Singurul produs cosmetic complet natural pentru clarificarea celor examinate. Bine pentru păr - hrănește și întărește. Acest lucru este semnalat fără echivoc de zâmbetul soarelui de pe etichetă.

Utile în compoziție: rozmarin, mușețel, grapefruit, lavandă, mango, portocală Valencia, lemongrass, extracte de alge marine maro, echinacee, ginkgo biloba, soia și proteine ​​din soia.

Aplicare: aplicați părului ca un balsam de neșters și conectați efectele termice ale unui uscător de păr sau a soarelui.

Ce să căutați: produsul nu este reprezentat pe piața rusă. Producătorul flirtează și nu spune cât de multe tonuri îți ușurezi părul.

De unde să cumpărați: în magazinele străine online.

7. L'Oreal Casting SunKiss Gel de lustruire

Mijloace care sunt ușor de găsit și imposibil de uitat. La zero, L'Oreal a lansat deja gelul sublim al Solar Sublime, dar producția a fost închisă. Și în 2014, compania a lansat un gel clarificator, care se află pe raftul fiecărui magazin Rive Gauche și L'Etoile. Volum - 100 ml.

Utile în compoziție: ulei de camellia, extract de lămâie și aditivi de protecție.

Aplicare: este posibil să aplicați gelul pe părul uscat și umed, pe vârfuri - pentru a crea o umbre neîngrijită, pe fire separate - pentru melificiul foarte californian sau pe toată lungimea. Gelul este activat când este încălzit - încălziți părul cu un uscător de păr sau mergeți la soare. Nu este nevoie să spălați! Se recomandă aplicarea la fiecare două până la trei zile pentru a obține efectul dorit.

Ce trebuie să căutați: există trei nuanțe: pentru părul cel mai ușor, blond și maro deschis. Diferă în intensitatea clarificării - nu uitați să înțelegeți etichetarea. Din păcate, în compoziție există un peroxid.

Unde să cumpărați: în magazinele Rive Gauche, magazinele L'Etoile și magazinele de cosmetică pentru îngrijirea părului.

http://www.yapokupayu.ru/blogs/post/7-sposobov-osvetlit-volosy-bez-kraski

Colorant pentru păr fără amoniac: avantajele și dezavantajele vopsirii

Colorarea părului fără amoniac a fost disponibilă recent numai în orașe mari și zone metropolitane. Astăzi, un rezident al oricărui oraș poate folosi aceste produse cosmetice. În fiecare zi există din ce în ce mai multe vopsele de păr fără amoniac de la diferiți producători. Pentru prima dată, tehnologia de vopsire fără amoniac a apărut în America și a început să se răspândească treptat în întreaga lume.

Mulți ar putea spune că vopseaua fără amoniac nu vă permite să obțineți culoarea dorită a părului și, dacă se întâmplă acest lucru, rezultatul unei astfel de vopsire va fi scurt. Ce este adevărat și ce nu este?

Amoniacul fără vopsea: efecte asupra părului

Producătorii bine cunoscuți de produse cosmetice utilizează formule brevetate anterior pentru fabricarea lor. Această vopsea vă permite să fixați o nouă culoare pe păr, dar nu afectează structura lor. Pentru a realiza acest efect este posibil cu ajutorul substanțelor speciale în compoziția vopselei, care înconjoară fiecare păr. Ei dețin pigmentul de colorare, iar părul în sine devine strălucitor și neted.

 • Colorarea părului fără amoniac implică utilizarea nu numai a unui colorant special, ci și a unui balsam care conține multe suplimente nutritive necesare părului.
 • Astfel de balsamuri pot reduce semnificativ efectul dăunător al colorantului asupra structurii buclelor.
 • În plus, cosmeticele oferă părului o nutriție adecvată, dă strălucire, hidratează.
 • Numeroase produse pentru îngrijirea părului după vopsire le fac moale și matasoase.

Coloranții care conțin amoniac și peroxid de hidrogen dăunează structurii părului după ce pătrunde.

Singura calitate pozitivă a acestor produse cosmetice este că se potrivesc bine pe bucle și nu necesită o reîmprospătare constantă a culorii.

 • Pentru a crește treptat rădăcinile nu au fost prea observabile, este necesar să alegeți culoarea vopselei, care va fi doar puțin diferită de cea naturală.
 • Vă puteți vopsi părul o singură dată în două luni cu vopsele permanente cu amoniac.
 • Nu mențineți vopseaua pe păr mai mult decât timpul specificat în instrucțiuni. În caz contrar, puteți fi ars, iar buclele vor deveni foarte fragile și plictisitoare.
 • Același lucru poate fi explicat și interzicerea colorării prea frecvente a părului.

Avantajele colorantului de păr non-amoniac

Schimbă buclele

Dacă o femeie folosește adesea vopsele persistente cu amoniac, atunci foarte curând vor deveni plictisitoare, fragile, încep să cadă puternic. Amoniacul și peroxidul de hidrogen, care în cantități mari sunt conținute în coloranți, sunt de vină pentru această condiție a părului.

Am crescut scuipatul rusesc! Potrivit rețtei satului! +60 cm timp de 3 luni.

Amoniacul este un gaz incolor care constă în azot și hidrogen, are un miros foarte neplacut. Pentru a intra în interiorul părului, acesta distruge stratul superior. Apoi, peroxidul de hidrogen începe să acționeze pe bucle. Distruge aproape complet pigmentul natural, astfel încât ulterior poate fi înlocuit cu o culoare diferită de cea naturală. Împreună, aceste două componente distrug și apoi modifică structura părului, ceea ce permite obținerea unei culori foarte durabile după vopsire. Dar, în cele din urmă, femeia obține nu numai culoarea dorită, ci și părul slab și uscat.

Colorarea părului Bezazamachnoe este mult mai bună, deoarece aceste culori nu conțin amoniac, iar cantitatea de peroxid de hidrogen este redusă la minimum. Un astfel de colorant păstrează părul, deoarece pigmentul este învelit, nu distrugerea acestuia. Vopseaua nu pătrunde adânc în structura buclelor și nu le rănește.

Restaurează linia parului

Coloranți care nu conțin amoniac, nu numai bucle foarte atent pătat, dar și tratați-le. Majoritatea vopselelor moderne conțin complexe de vitamine, o cantitate mare de vitamine din grupa B și extracte de plante. Cel mai adesea, puteți găsi ca extract de adaos de mei, scoici de nuc, mesteacăn sau semințe de struguri. Cu ajutorul lor, colorarea părului bezammiachnoe vă permite să păstrați cantitatea potrivită de umiditate în structura buclelor. De asemenea, aceste coloranți protejează părul de radiațiile ultraviolete. Spre deosebire de vopselele rezistente, aceste produse cosmetice, de asemenea, au grijă de scalp - fixează funcțiile glandelor sebacee, circulația sanguină se îmbunătățește semnificativ, iar bulbii rădăcini devin de câteva ori mai puternici. În consecință, starea buclelor se îmbunătățește.

Face culoarea părului proaspăt.

Mulți stilisti susțin că colorarea părului bezammiachnoe este cea mai bună pentru părul plictisitor sau prea subțire. Datorită numărului mare de aditivi naturali din complexul de vopsele și vitamine, puteți reveni rapid la stralucirea părului, la matasea. În același timp, culoarea naturală a buclelor va deveni mai saturată.

Permiteți experimentul cu culoarea

Dacă vă place să experimentați și de multe ori să vă schimbați aspectul, atunci colorarea părului fără amoniac este perfectă pentru dumneavoastră. Vopseaua, în care nu există amoniac, se spală destul de repede. Dacă nu vă place noua nuanță de păr, atunci se va spăla complet în doar 2 luni. Dacă nu doriți să așteptați, puteți corecta culoarea cu o nuanță diferită de vopsea fără amoniac.

Marele avantaj al vopsirii non-amoniac a buclelor este faptul că vopseaua este spălată treptat și, prin urmare, nu există nici o margine vizibilă între părul vopsit și cele care au crescut deja. Dacă folosiți vopseaua fără amoniac doar într-o singură nuanță, atunci în timp pigmentul va începe să fie absorbit în păr și va fi suficient doar pentru a tenta rădăcinile după ce acestea cresc.

Calități negative ale vopselei fără amoniac

Spălare rapid

Pentru unele femei, efectul pe termen scurt al vopselelor fără amoniac este considerat un avantaj, în timp ce altele îi atribuie un dezavantaj semnificativ. Producătorii de astfel de produse cosmetice spun că vopseaua fără amoniac păstrează parul timp de aproximativ șase săptămâni, dar de cele mai multe ori începe să se estompeze mult mai devreme. Cu fiecare spălare a capului, vopseaua este spălată treptat și, uneori, poate să apară o tentă roșiatică ușoară pe fire. În acest caz, colorarea părului neamoniac va trebui repetată puțin mai devreme.

Aproape nu picteaza peste parul gri

Dacă o femeie are un păr gri, atunci este mai bine să optați pentru coloranți persistenți pentru păr. Singura excepție poate fi colorarea părului profesionist bezyimiachnoe cu utilizarea în continuare a gelurilor speciale, fixatori.

Iluminarea părului 2-3 tone

Vopseaua fără amoniac nu permite modificarea drastică a culorii părului. Lumina părului va primi maximum 3 tone. Singura excepție este considerată a fi vopseaua specială non-amoniac CHI, care vă permite să ușurați curlarea cu 8 tonuri.

O mai bună vopsire a părului neamoniac efectuată în salon

O vopsea care nu conține amoniac este destul de capricioasă. Dacă doriți să schimbați drastic imaginea dvs., pictați pe părul gri, atunci nu puteți face fără un maestru profesionist. Pentru a aplica vopseaua fără amoniac la domiciliu, este necesar să înțelegeți culorile suficient de bine și să cunoașteți toate detaliile colorării. În caz contrar, nu veți obține rezultatul dorit.

Costuri mai mari de colorare

Amoniacul fără vopsea de păr este de 2-3 ori mai scump decât de obicei. În același timp, serviciul de colorare cu un astfel de colorant este mult mai scump. Dacă găsiți un produs cosmetic ieftin fără amoniac, nu trebuie să vă grăbiți să-l cumpărați. Acesta poate fi un fals comun, care dăunează foarte mult buclelor.

Colorarea părului fără amoniac: sfaturi

 1. Pentru ca culoarea să fie mai bine fixată pe păr, nu trebuie să le spălați cu cel puțin 2 zile înainte de vopsire. Dar dacă ați folosit produse de coafat, spray de păr, este mai bine să le spălați, deoarece, în final, culoarea buclelor se poate dovedi destul de neașteptată.
 2. Vopseaua fără amoniac trebuie distribuită pe întreaga lungime a părului și se lasă timp de treizeci de minute. Apoi spălați-l cu apă caldă și șampon, aplicați un balsam special de restaurare, gel-fixer.
 3. Dacă pictați rădăcini regresate, trebuie să aplicați mai întâi vopseaua rădăcinilor. După 15 minute, distribuiți vopseaua pe întreaga lungime a părului. După încă 15 minute, puteți să o spălați.

Este important. Atunci când cumpărați vopsele neamoniac, trebuie să acordați atenție compoziției sale. Dacă amoniacul este înlocuit cu amine, benzoat de sodiu, atunci nu ne putem aștepta ca petele să fie inofensive. Aceste substanțe anulează toate beneficiile vitaminelor, extractelor de plante, care sunt conținute în vopsea.

Colorarea părului fără amoniac este considerată cea mai sigură. Dacă doriți să păstrați sănătatea buclelor, să reîmprospătați sau să modificați ușor culoarea naturală, atunci această opțiune este perfectă pentru dvs.

http://hair-luxury.ru/okrashivanie/bezammiachnoe-okrashivanie-volos.html