logo

Calendarul de tunsoare lunar pentru martie 2019

În primăvara anului doriți să vă luați la revedere la frigul de iarnă, schimbarea coafurii va fi relevantă. În calendarul lunar, tunsoarea pentru luna martie este ziua în care noua potrivire va fi potrivită și momentul în care este mai bine să aveți grijă de bucle.

Îndepărtați părul cel mai bine în zilele în care luna oferă spațiu o energie favorabilă. Experții recomandă să se țină seama de înțelepciunea populară, astfel încât, după tăierea buclelor, norocul nu se întoarce.

Alegeți cele mai bune zile pentru a merge la stilist pentru a arăta întotdeauna frumos și stați într-o stare bună.

Când să tăiați părul: zile favorabile pentru o tunsoare în martie 2019 ^

1 martie: Luna într-o poziție slabă este în constelația Capricorn. Aceste zile vor fi nefericite pentru o tunsoare din cauza probabilității de a strica buclele slăbite. Astrologii recomandă îngrijirea scalpului pentru a întări foliculii de păr și a preveni căderea părului.

3 martie 4: Luna în Vărsător. Aceste zile, o nouă tunsoare va face părul mai ușor și mai obraznic. Tunsul trebuie efectuat de cei care au bucle groase și groase. Decuparea vârfurilor părului îi va proteja de secțiune. Proprietarii de coafuri subțiri și fragile de bucle în aceste zile ar trebui înlocuite cu proceduri de îngrijire în salon.

5, 6 și 7 martie: Luna în Pesti. Pe 5, noua tunsoare va dura mult timp datorită faptului că Luna continuă să scadă. Luna nouă pe 6 martie este o zi minunată pentru a vă schimba părul. Tunderea părului va ajuta la reîmprospătarea energiei, iar buclele după vizitarea coafurii vor fi ascultători. Creșterea lunii pe 7 martie este de asemenea potrivită pentru schimbarea părului.

8 martie 9: Luna din Berbec este un moment pentru tunderea părului. Lumina nocturnă a energiei nocturne vă permite să utilizați serviciile unui coafor, însă tunsoriile provocatoare vor fi inadecvate. Ele pot provoca agresiuni din partea inamicilor, precum și conflicte din familie.

Marți 10, 11 și 12: luna continuă să crească și pentru aceste trei zile se va afla într-o poziție puternică. Influența Taurului va ajuta la menținerea unei atitudini pozitive, iar o tunsoare este potrivită pentru crearea unei imagini noi. Coafurile feminine și încuietoare ușor curbate vor atrage cu siguranță atenția bărbaților și pot deveni chiar o ocazie pentru a începe o relație romantică.

13 martie 14: Luna va petrece două zile în Gemeni. Aceste zile sunt potrivite pentru tunsori, astfel încât să vă puteți referi în siguranță la un maestru familiar pentru a vă reînnoi părul, precum și pentru a vă oferi strălucirea părului și aspectul bine îngrijit folosind procedeul de laminare.

15 martie 16: Luna în creștere în constelația de Cancer este un moment bun pentru a schimba o tunsoare. Coafura aleasă de stilist vă va ajuta să creați o imagine radical nouă și să ridicați spiritele. Buclele în timpul creșterii lunii cresc mai repede, așa că trebuie să fie aleasă tunsoarea, având în vedere acest fapt.

17 martie 18: Două zile Luna va rămâne în Leu, iar poziția ei va fi slabă. În acest sens, o nouă tunsoare poate afecta negativ atât parul cât și scalpul. Se recomandă înlocuirea călătoriei cu îngrijirea la domiciliu, folosind rețete tradiționale.

19 martie 20: Luna în Fecioară va fi într-o poziție neutră. Marți și miercuri puteți să vă tăiați părul, nu numai în salon, ci și să-i întrebați pe cei dragi de a tăia sfaturi sau bretonuri regresate. Starea părului după tunsoare nu se va schimba.

21 martie 22: Luna plină a celei de-a 21-a și scăderea ulterioară a Lunii în Balanță este un timp neutru pentru o tunsoare. Aceste zile puteți vizita un salon de înfrumusețare pentru a vă actualiza părul și pentru a tăia capetele părului. O astfel de îngrijire va ușura buclele din secțiunea transversală și le va da strălucire.

23 martie 24: Luna în Scorpion. Poziția slabă a luminilor de noapte nu este cel mai bun moment pentru tăiere. După manipularea părului, poate apărea matreata, iar buclele vor arăta fără viață. Măștile de hrănire din casă și alimentele bogate în vitamine vă vor ajuta să vă păstrați părul în stare perfectă.

25, 26 și 27 martie: Trei zile Luna va rămâne în Sagetator, dar cel mai bine este să tăiați părul pe 25 și 26 martie. Pe 27, energia puternică a planetelor poate provoca schimbări de dispoziție și este puțin probabil ca o nouă tunsoare să adauge optimism.

http://hair-chic.ru/lunnyj-kalendar-strizhki-mart-2019.html

Coafuri calendaristice lunare pentru ziua de azi (13 martie)

Pe de o parte, a șaptea zi lunară este încărcată de energie activă, iar pe de altă parte, ea poartă instabilitate și o schimbare puternică a stării și a dispoziției. În această zi, nu ar trebui să începeți ceva nou și serios, deși puterea pentru acest lucru este de ajuns, este mai bine să continuați cu calm activitatea deja începută.

Vizibilitatea lunii: 38%

Luna în Gemeni

Waxing Moon (Faza 1)

Prima fază a Lunii în creștere afectează în mod favorabil toate manipulările cu păr, deoarece corpul începe să acumuleze energie și să activeze toate procesele. Influențând pe păr, acum este posibil să se îmbunătățească nu numai de aspectul și sănătatea, dar, de asemenea, în mod semnificativ pentru a crește norocul.

În prima fază, se recomandă vizitarea coaforului, deoarece el dorește să-și asigure părul cu o creștere rapidă și o forță. Dacă nu este nevoie de o tunsoare, se recomandă cel puțin tăierea capetelor părului - ceea ce le va îmbunătăți sănătatea, va da putere și stralucire, va rezolva problema sfărâmăturilor. În această perioadă, nu este de dorit să tăiem bang - acesta va crește foarte repede.

Timpul trebuie să efectueze experimente cu stilul de coafat și perm va da ocazia să vă uitați în nou la imaginea dvs. și să adăugați un accent deosebit. Noua coafura va pastra forma pentru o lunga perioada de timp, va imbunatati starea de spirit si va atrage atentia si complimentele sexului opus.

Cu succes, ora actuală pentru expunerea la păr cu diferite compoziții - hrănire, vindecare, curățare. Efectul va fi mai mare decât se aștepta, deoarece părul este acum cel mai susceptibil la absorbție. Din acest motiv, este bine să efectuați colorarea părului în prima fază - rezultatul va dura mult timp.

Influența părului asupra primei faze a lunii în creștere va crește starea de spirit, va ajuta la speriat bolile și eșecul. Este posibil să se ridice scara de carieră sau atenția unei persoane care a mult timp a plăcut. Când se forțează aceste zile, karma este curățată și energia negativă este îndepărtată.

Impactul pozitiv al primei faze a lunii în creștere:

 • prima fază este ideală pentru tăierea părului - acestea cresc rapid și au un aspect sănătos și bine îngrijit;
 • schimbarea coafurilor în această perioadă va aduce noutate imaginii și va atrage atenția celorlalți;
 • colorarea în primele zile după Luna Nouă va da un rezultat bun și de durată;
 • măști, balsamuri, îmbrăcăminte vă vor da părului mai multă putere și vor crește atractivitatea;
 • O vizită la frizer în primele zile ale lunii în creștere va ridica spiritele tale, îți va îmbunătăți bunăstarea și vei elimina efectele negative de la karma.

Impactul negativ al primei faze a lunii în creștere:

 • Nu este recomandat în acest moment să taie bang - acesta va crește foarte repede.

Luna în Gemeni

Unul dintre cele mai vesele și mai aerisite semne ale zodiacului, Gemeni, dă zilele când trece luna prin ele, starea lor de schimbare. Toate cazurile planificate vor diferi de inconsecvență și variabilitate.

Tunsorile făcute în această perioadă vor fi destul de bune, frivolitatea semnei le va da o mulțime de ajutor, dar nu merită să se aștepte ca acestea să dureze mult timp. Parul va crește foarte repede și structura sa nu se va îmbunătăți. Mai degrabă, dimpotrivă, dacă ai tăiat părul de câteva ori pe Lună în Gemeni, riscați slăbirea părului, făcându-l fragil și împărțit, ceea ce nu va adăuga frumusețea părului tău.

Cu toate acestea, alte proceduri cosmetice cu păr vor avea un succes foarte mare - în această perioadă absorbția crește, astfel încât diferite măști, balsamuri nutritive vor maximiza eficacitatea lor și vor fi acceptate cu recunoștință.

Un timp excelent, de asemenea, pentru colorare și evidențiere, părul va fi perfect saturat cu pigment, în timp ce structura lor nu va suferi și culoarea va dura pentru timpul alocat.

Influența zilei lunii

Este mai bine să refuzați excursii la coafor în a 7-a zi lunară. Chiar dacă luna intră în faza de creștere și părul crește după forfecare foarte rapidă, există o mare probabilitate de slăbire a corpului. În această perioadă lunară, decizia de a face o coafură cu încuietori va fi potrivită. Acest lucru va crește toleranța la stres, va aduce energie și activitate.

De asemenea, este prezentat și colorarea în acest moment. Tonurile fine, naturale vă vor crește atractivitatea și vă vor permite să construiți relații cu sexul opus.

Tunsoarea în a 7-a zi lunară în termeni de ritmuri lunare nu este cea mai bună soluție. Aceasta va slăbi forțele sacre, va întrerupe echilibrul echilibrului în corp și poate duce la conflicte. Pe de altă parte, această procedură va ajuta la dezvăluirea intuiției în sine și la creșterea abilității de a prevedea.

Efectul zilei săptămânii

O zi în mijlocul săptămânii de lucru trece sub semnul planetei Mercur. Cei născuți în această zi vor fi norocoși în chestiuni care necesită activitate și sociabilitate.

O vizită la salonul de coafură miercuri va fi o soluție excelentă dacă doriți să vă sporiți prietenia și activitatea în comunicarea cu ceilalți. Tunsurile în această zi dau confort, ajută la stabilirea de contacte cu cunoștințe noi și vechi, nu este deloc rău să contactezi pe cei care se antrenează la coafor - vizita va contribui la îmbunătățirea capacității de învățare și va contribui la îmbunătățirea cunoștințelor.

Procedurile de pe păr nu vor aduce mult efect, dar nu vor provoca nici un rău. Coafura va avea succes și va îmbunătăți aspectul, dar va pierde în curând forma sa și va trebui să se întoarcă la maestru.

Dacă te-ai născut joi sau pur și simplu nu vrei activitate excesivă față de prieteni, te-ai plictisit de călătorii și vrei să te relaxezi într-o atmosferă calmă, atunci decizia corectă ar fi să amâne vizita salonului într-o altă zi.

http://kalendar-365.ru/haircut/today

Frizerie calendar 2019: zile favorabile și nefavorabile când puteți obține o tunsoare, când este imposibil, calendarul lunar

Calendarul lunar va spune zilele cele mai de succes pentru tăierea și vopsirea părului în martie 2019 Conceput...

Calendarul lunar va spune cele mai reușite zile pentru tăierea și vopsirea părului în martie 2019

Conceput să schimbe imaginea, dar nu știu de unde să încep? Să întrebăm stelele! Nu cele care sunt la televizor și Instagram, ci cele care determină bunăstarea, starea de spirit și activitatea noastră. Înainte de a decide cu privire la o tunsoare și de colorare a părului, a verifica calendarul lunar, care spune cele mai de succes zile pentru tunsori în martie 2019.

Coafura noua, tuns parul proaspat, ingrijirea parului - ingrijirea femeilor preferate. Nu este atât de ușor să se hotărască o schimbare de coafură, de aceea atât bărbații cât și femeile planifică o vizită în salonul de înfrumusețare: se uită la reviste elegante, sunt interesate de tendințele actuale. Și, desigur, cei mai competenți, nu uitați să vă uitați la calendarul lunar al tunsorilor, deoarece poziția corpului ceresc prezice cât de succes va fi tunsoarea și cum va afecta starea părului dumneavoastră. Dacă intenționați o excursie la stilist, va fi util să știți când este mai bine să aveți o tunsoare, să alcătuiți, să schimbați o imagine, pe baza tabelului fazelor lunare. În funcție de locația lunii în calendar, tăierea părului în martie 2019 poate avea atât efecte benefice, cât și efecte adverse asupra soartei.

Decuparea părului - sfaturile principale înainte de a merge la coafor

 • în primul rând:

Nu poți să ai încredere în părul tău pentru nimeni. Trebuie reținut că persoana care te taie, îți schimbă biofieldul. Prin urmare, când veniți la coafor, alegeți un maestru energic și vesel, atunci viața ta după tuns se va schimba spre bine. Cu cât este mai mare o coafură, cu atât mai puternică este influența asupra vieții tale. Dacă sunteți o persoană independentă, sunteți obișnuiți să vă rezolvați propriile probleme și nu vă place când ceva vă împiedică să-l desfășurați, alegeți un maestru de vârstă sau mai mic. Când ești ghinionist din cauza unui motiv de neînțeles, este logic să alegi un maestru foarte vechi și bine cunoscut, chiar dacă coafura făcută de el te va costa foarte mult. Dar după ce ați vizitat un coafor, viata ta se va schimba dramatic. Și dacă încă calculați în mod corect timpul vizitei, nu este doar o schimbare, ci o îmbunătățire.

în al doilea rând:

Cel mai bine este să nu vă tăiați părul. Chiar dacă știți bine coafura, nu trebuie să neglijați acest semn. Rădăcinile acestei "superstiții" se află într-o problemă foarte importantă: este foarte dificil pentru o persoană să se vindece. Oricine știe cel mai puternic psihic. Oricât de puternic și de puternic ar fi un om, este foarte dificil pentru el să-și corecteze deformările propriului bio-câmp, de vreme ce le redenește cu o astfel de energie deformată.

Se consideră că este mai bine dacă sunteți tăiați de o persoană de același sex ca și dumneavoastră. Faptul este că o mulțime de rețete de vrăji vrăjitoare sunt legate de păr, dar problema nu este numai în pură vrăjitorie.

În timpul tunsoarei, schimbați bioelementele eterice, astrale și mentale și, ca urmare a acestui fapt, cedăm cu ușurință influenței altcuiva. Prin urmare, dacă vă place stăpânul de sex diferit cu dvs., poate duce la probleme în viața dvs. personală. Nu e de mirare că poveștile lui Samson despre biblie au fost distruse de o femeie care și-a tăiat părul. Același semn este valabil și pentru femei, ci doar despre coaforii de sex masculin.

după tăierea părului în apă nu arunca. Urmăriți-l cu atenție la coafor, apoi până la vârsta înaintată, păstrați-vă părul luxuriant și sănătos.

daca doriti ca parul sa creasca mai repede dupa forfecare, ar trebui sa va faceti parul in timpul lunii pline. Dacă doriți ca părul să-și schimbe puțin proprietățile - de exemplu, nu sunteți mulțumit că sunt confuzi, neascultători - ar trebui să mergeți la coafor pe o lună în creștere. Dar amintiți-vă că, după o astfel de tunsoare, părul va crește foarte mult înapoi. Pe o lună în scădere, este, de asemenea, bine să aveți o tunsoare, dacă doriți să întăriți rădăcinile părului și să întârziați pierderea lor rapidă.

părul nu poate fi tăiat pe așa-numitele zile lunare satanice (9, 15, 23 și 29 de zile, conform calendarului lunar), precum și în zilele eclipsei solare și lunare. După astfel de proceduri, vă puteți îmbolnăvi sau, așa cum au spus în vechime, "tăiați memoria și mintea".

Zile periculoase pentru tunsori - caracteristicile zilelor săptămânii

Modul în care viața ta se va schimba după coafura va arăta ziua săptămânii când ai vizitat coaforul.

Lunea este o zi bună pentru o tunsoare. În acest moment, puteți scăpa de un număr mare de emoții negative și de probleme nerezolvate care s-au acumulat în viață. Ziua este favorabilă pentru colorarea părului.

Marți, este mai bine să mergeți la coafor dacă nu aveți o forță fizică sau voința de a rezolva o problemă importantă, dacă vă lipsiți de activitate sau dacă torturați monotonia vieții.

Miercuri, este bine să obțineți o tunsoare pentru a afla ceva nou sau interesant, pentru a vă întâlni cu noi prieteni sau pentru a atrage pe cei vechi, pentru a crește numărul călătoriilor, mișcărilor și comunicării în viață.

Joia promovează schimbări în relațiile cu ceilalți, contribuie la popularitatea unei persoane, crescând norocul și bunăstarea sa.

Vineri este o zi de frumusețe. Când vizitați un coafor în această zi a săptămânii, nu vă schimbați doar coafura, vă schimbați aspectul. Prin urmare, dacă sunteți mulțumit de modul în care vă uitați în această zi a săptămânii, este mai bine să nu vă tăiați părul. Dacă doriți să faceți mai frumoase - vizitați coaforul vineri, când soarele se duce la Capricorn (24 decembrie - 22 ianuarie) sau Taur (22 aprilie - 21 mai).

Sâmbăta este o zi bună pentru o tunsoare. Părul în această zi se vindecă și, în același timp, vă îndepărtați de datoriile karmice și de păcatele de felul vostru.

Duminică, este mai bine să nu tăiați părul - vă puteți ucide propria soartă sau noroc. Această zi este bună numai pentru perdanții cronici - poate că soarta va avea milă și după o astfel de procedură se va schimba spre bine. Dar nimeni nu poate oferi garanții.

Tunsor lunar - zile favorabile și nefavorabile

Se crede că fazele lunii afectează creșterea părului. Dacă vă tăiați părul în timpul Lunii în creștere, părul va crește cu un ordin de mărime mai rapid decât după tăiere cu o Lună în scădere. Pe lună nouă, astrologii nu sfătuiesc să viziteze saloane de înfrumusețare și artiști de machiaj. În astfel de zile, o tunsoare poate chiar să scurteze viața unei persoane prin luarea de energie și de sănătate. Pentru a confirma teoria lor, ei pretind că principala cauză a chelului de model masculin este faptul că tunsul copilului a fost făcut pe o lună în scădere. Cu aceeași regulă, femeile asociate au părul rău și slab.

Un alt factor este ziua lunară. Amintirea zilelor favorabile și nefavorabile pentru tunsori este foarte simplă.

 • Zile favorabile:

5, 8, 11, 13, 14, 21, 22, 27, 28

 • Zile lunare negative:

9, 13, 15, 19, 23, 26, 29

Se crede că în acest moment energia care emană din Lună este oarecum distorsionată. Cu toate acestea, dacă intenționați să schimbați drastic culoarea parului, se recomandă să o faceți în a 26-a zi lunară, care este asociată cu alchimia. Deoarece colorantul de păr conține componente chimice, este indirect asociat cu alchimia.

Un alt factor important de luat în considerare la planificarea unei vizite la coafor este tranzitul lunii pe semnul zodiacului.

Pe această bază, zilele trecerii lunii de-a lungul semnelor Taurului, Leului, Fecioarei, Balanței, Gemeni și Capricornului sunt numite de succes pentru o tunsoare. Se crede ca parul dupa aceasta creste bine, intarit, mai putin impartit, structura lor se imbunatateste. Nu atingeți părul în zilele când luna este în constelația Berbec, Vărsător, Rac și Pesti. O tunsoare în zilele când Luna este în Sagetator promite realizarea și recunoașterea în relațiile de afaceri și sociale. O poziție extrem de riscantă - Luna în Scorpion: vă poate afecta viața personală atât negativ cât și pozitiv.

Coafuri de calendar lunar pentru martie 2019 - când vă puteți tăia și colora părul

 • 1 - 24, 25 zile lunare

Luna este Capricorn, ceea ce înseamnă că influența lunii asupra stării părului în această perioadă este extrem de pozitivă. Tunsul va întări și vă va vindeca părul. Simțiți-vă liber să vă înscrieți la coafor, dacă doriți ca firele să se împartă mai puțin, să devină mai groase și mai puternice, iar pierderea parului a scăzut semnificativ. Vopsirea și tonarea vor avea succes, mai ales pictura de păr gri, puteți merge chiar și pentru experimente cu culoare.

 • 2 martie - 25,26 zi lunară

Nu este cea mai bună zi pentru manipularea lungimii părului. Dar culoarea într-o culoare naturală va avea succes, mai ales dacă aveți o întâlnire importantă, la care trebuie să faceți o impresie.

 • 3 martie - 26, 27 zile lunare

Luna în semnul Vărsătorului, efectul său asupra calității părului este neutru. O zi bună pentru tunsoriile experimentale și extravagante și stilul. Pentru a obține o tunsoare astăzi înseamnă să vă măriți carisma și farmecul. De asemenea, veți trece printr-un experiment cu tonifiere neobișnuită sau vopsire într-o culoare strălucitoare care nu este tipică pentru dvs.

 • 4 martie - 27, 28 zi lunară

Timpul favorabil pentru o tunsoare, care va avea un impact pozitiv asupra frumuseții și sănătății lor. Dacă intenționați să vopsiți această zi, fiți atenți că este mai bine să preferați o ușoară schimbare a culorii părului sau să amânați vopsirea în altă zi.

 • 5 martie - 28, 29 zile lunare

Luna în semnul Pestilor, care afectează mai ales scalpul. În această zi, trebuie să vă abțineți de la tăierea și spălarea părului, pentru a nu provoca probleme (citiți "mătreața"). De asemenea, este mai bine să refuzați stilul chimic și colorarea, după ce așteptați un moment mai bun. Vizitarea unui coafor merită proprietarii părului subțire și deteriorat ─ aceasta este cea mai bună zi pentru procedurile de wellness și de restaurare.

 • 6 martie - 29, 30, 1 zi lunară

Tunsoare în ultima zi a zilei lunare - o decizie potrivită care vă va da părului tăria și sănătatea. Dar colorarea părului este mai bine să amâne, dacă nu doriți să fiți dezamăgiți în rezultat.

7 martie - 1, 2 zile lunare

Tunsul în faza lunii în creștere - ceea ce aveți nevoie, dacă doriți să accelerați creșterea părului. Vopselele de vopsire merită coloranți naturali, acest tip de colorare vă va aduce energie și succes în chestiuni financiare. Astăzi puteți experimenta forma, culoarea și lungimea părului, vă va da noi puteri, inspirație și noi idei creative.

 • 8 martie - 2, 3 zile lunare

Luna în Berbec, starea părului nu se schimbă sub influența semnului. Tunsul trebuie amânat, poate afecta negativ starea părului și aspectul acestuia, firele de păr pot începe să cadă, iar capetele vor fi împărțite. Cu succes va trece colorarea, fortificarea procedurilor pentru păr, tonifiere. Beneficiul va aduce un masaj al capului, fluxul de sânge la rădăcinile părului va accelera creșterea și îmbunătățirea stării generale.

 • 9 martie - 3, 4 zile lunare

Tunsul, din păcate, nu este cea mai bună soluție în această zi. Obiectivele și faptele concepute pot eșua. Dacă doriți să reîmprospătați imaginea puțin cu ajutorul colorării, ar trebui să preferați o nuanță naturală și coloranți de legume.

 • 10 martie - 4, 5 zile lunare

Luna în Taur, care afectează munca cu părul, deci nu ezitați să planificați toate experimentele planificate pentru această zi. Nu trebuie să înlăturăți tunsoarea de astăzi, noua coafură vă va da forța și energia părului și aspectul lor se va schimba dramatic în bine.

 • 11 martie - 5, 6 zile lunare

Din nou, o zi de bun augur pentru tunsori în luna martie, pe care puteți vizita în siguranță maestrul. Dar aceste transformări vor trebui limitate - este mai bine să transferăm colorarea. Îmbunătățiți și hrăniți mai bine părul cu măști de casă.

 • 12 martie - 6, 7 zile lunare

Luna în Taur, intenționează cu îndrăzneală experimente cu părul. Luna continuă să crească, ceea ce va contribui la creșterea lor rapidă. O tunsoare va afecta pozitiv starea și aspectul lor, iar noul colorant la modă vă va recompensa cu sexualitate și vă va da încredere.

 • 13 martie - 7, 8 zile lunare

Luna în Gemeni, efectul lor asupra părului este neutru. Coafura de astazi va accelera cresterea parului, dar firele pot deveni neascultatoare, practic nu afecteaza calitatea parului, insa parul in sine poate incepe sa se controleze. Ziua este potrivită pentru curling, inclusiv chimic, vopsirea părului, tonifierea. De la schimbări radicale în timp ce merită refuzat.

 • 14 martie - 8, 9 zile lunare

Tunsoarea astăzi este o soluție excelentă, deoarece tăierea părului cu o lună în creștere va avea cel mai benefic efect asupra creșterii lor. Colorații în nuanțe naturale au loc și în această zi.

 • 15 - 9 martie, 10 zile lunare

Luna este Cancer, ceea ce înseamnă că efectul ei asupra părului vă va da o mulțime de inconveniente. Buclele vor fi neascultătoare și aproape toate manipulările cu scopul de a coafa părul și de a le oferi forma dorită vor fi nereușite. În colorare merită să alegeți coloranți naturali de legume, cum ar fi henna. Dacă aveți păr uscat și deteriorat, acesta va fi extrem de reușit pentru a efectua astăzi proceduri de wellness și hrănire.

 • 16 martie - 10, 11 zile lunare

Nu este ziua cea mai bună pentru coafuri, mai bine să așteptați. Colorarea nu trebuie amânată dacă alegeți remedii naturale din plante (de exemplu, henna). Este mai bine să refuzați permurile chimice, să vă dizolvați părul și, mai des, să vă pieptești părul în acea zi.

 • Marți 17 - 11, 12 zile lunare

Luna în semnul Leului, sub influența lui, părul devine mai gros. Astăzi este ziua perfectă pentru a vizita maestrul. Practic, toate procedurile cu păr vor fi efectuate cu succes - tăierea, stylingul, colorarea, tonifierea, decolorarea. Dar este mai bine să amânați permul, deoarece firmele sunt astăzi foarte curlate.

 • 18 martie - 12, 13 zile lunare

Astăzi, luna crește, astfel încât să știți ce este mai perfect decât o zi pentru o tunsoare și nu veniți cu ea. Experimentele cu lungimea părului vor avea succes și veți fi mulțumiți de rezultat.

 • 19 martie - 13, 14 zile lunare

Luna este în Fecioara, iar influența sa asupra părului este foarte pozitivă. Firele vor crește mai repede, stilul va ține forma departe, iar perm va avea succes și vă va multumi cât mai mult posibil. Va fi minunat sa vopsiti, chiar sa vopsiti peste gri, tonifiant. Tunsul va permite parului sa obtina energie si puterea, vor arata mai bine, sfaturile nu vor mai fi taiate.

 • 20 martie - 14, 15 zile lunare

Tunsul nu este cea mai bună soluție în această zi. Nu se poate spune despre o ușoară schimbare a culorii părului, care va contribui la victoria în afaceri. De asemenea, un moment bun pentru tratamente de wellness.

 • 21 martie - 15, 16 zile lunare

Luna în Balanță, starea generală a părului nu se va schimba. După tunsoare, părul va începe să crească mai repede, dar va deveni aerisit și neascultător, poate începe să se încurce și va fi dificil de stil. Tratamentele pentru păr vor aduce multe beneficii. Preferați măștile ușoare și decocțiile naturale pe bază de plante sau încrederea unui profesionist. Nu merită să schimbați culoarea parului drastic, rezultatul final cel mai probabil nu corespunde așteptărilor dvs., același lucru este valabil și pentru tunsorile extrem de scurte.

 • 22 - 16 martie, 17 zile lunare

Astăzi, o tunsoare ar trebui abandonată, poate afecta negativ starea fizică. Dar momentul potrivit pentru a vă vopsii părul într-un ton întunecat cu coloranți naturali de plante.

 • 23 martie - 17, 18 zile lunare

Luna este în Scorpion, iar acesta este un semn extrem de instabil pentru păr. Tunsul este potrivit pentru firele slabe, plictisitoare și subțiri, făcându-le mai dure și mai groase. Ziua este potrivita pentru ingrijirea parului, procedurile de sanatate, vopsirea cu coloranti naturali. Este necesar să se renunțe la efectele chimice puternice asupra părului și la schimbarea cardinală a culorii, ceea ce vă poate dezamăgi.

 • 24 - 18 martie, ziua lunii 19

Tunsul de astăzi vă va ajuta să vă întăriți carisma, vă va da putere și sănătate părului. Astăzi, luna se înrăutățește și, dacă doriți să vă păstrați părul, ar trebui să vă tăiați părul. Pentru a vă picta mai bine în culoarea pe care ați avut-o în cea mai reușită perioadă a vieții - amintiți-vă timpul în care doriți să vă întoarceți sau să repetați.

 • 25 martie - 19 zi lunară

Luna în Sagetator, efectul său asupra părului este ambiguu. Dacă doriți să păstrați o tuns nouă pentru o lungă perioadă de timp, astăzi este mai bine să anulați călătoria către maestru. Părul după forfecare va crește foarte repede și va fi neascultător. Perm astăzi nu va dura mult timp. Colorarea părului nu poate, de asemenea, să răspundă așteptărilor, cel mai probabil culoarea nu va dura mult și va dispărea rapid.

 • 26 martie - 19, 20 zile lunare

Dacă vrei să-ți îmbunătățești fundalul emoțional și să-ți îmbunătățești dispoziția - o nouă tunsoare astăzi poate fi foarte utilă. Dar, pentru a nu vă strica atitudinea pozitivă, pătarea ar trebui amânată.

 • 27 - 20 martie, 21 zi lunară

Tunsoarea astăzi este locul de a fi, dar mai bine fără schimbări majore. Pentru a atrage oamenii potriviți și necesari în viața ta, trebuie să-ți vopsești părul într-un ton luminos.

 • 28 - 21 martie, 22 zile lunare

Luna în Capricorn, influența sa asupra părului în această perioadă este extrem de pozitivă. Tunsul va da forta si sanatatea parului tau, va fi mai putin divizat, va deveni mai gros si mai puternic, iar pierderea parului va fi redusa semnificativ. Vopsirea și tonarea vor avea succes, mai ales pictura de păr gri, puteți merge chiar și pentru experimente cu culoare. O perioadă bună pentru perm, nu cauzează mult rău părului.

 • 29 martie - 22, 23 zile lunare

Nu trebuie să faceți astăzi o tunsoare, iar colorarea părului cu ajutorul ingredientelor naturale ar trebui să aibă încredere în cineva de la cei dragi. Pentru a îmbunătăți bunăstarea generală, ar trebui să vă vopsiți părul într-o culoare naturală.

 • 30 martie - 23, 24 zile lunare

Luna în semnul Vărsător, influența sa asupra calității părului nu este vizibilă. Astăzi este o zi bună pentru tunsori experimentale și extravagante și stil. Un tonus sau colorat neobișnuit într-o culoare strălucitoare, care nu este tipic pentru dvs. înainte, va avea succes.

 • 31 martie - 24, 25 de zile lunare

În ultima zi a lunii, o tunsoare este mai bine să fie amânată, poate afecta negativ starea dumneavoastră. Vopsirea părului de astăzi nu merită, de asemenea, mai bine să aranjați îngrijirea la domiciliu, având pregătite măști de păr hrănitoare.

http://lifestylenotes.ru/goroskop/kalendar-strijki-volos-mart-2019-blagopriiatnye-i-neblagopriiatnye-dni-kogda-mojno-strichsia-kogda-nelzia-lynnyi-kalendar/

Zile favorabile pentru tunsori în martie 2019

În sensul esoteric, luna martie este una dintre cele mai dificile luni ale anului. Acesta este un punct de cotitură. În mijlocul lunii este punctul de vedere al timpului de vară; un moment în care zi și noapte sunt egale. Aceasta este luna sacră a sosirii primăverii, începutul reînnoirii, întoarcerea la viață. Atunci când planificați o schimbare a aspectului, este foarte important să înțelegeți când și ce procedură trebuie efectuată. La urma urmei, puteți crea o fractură pentru dvs. - spre bine sau spre rău.

Tăierea părului într-o zi lunară necorespunzătoare poate începe să scadă, în timp ce o tunsoare pe o zi de bun augur va contribui atât la creșterea, cât și la întărire. În plus, schimbările pot fi fixate pentru o lungă perioadă de timp: fie pentru un ciclu lunar, fie pentru a rămâne cu tine până la următoarea pauză în anotimpuri - în septembrie, în ziua echinocțiului de toamnă. Pentru a nu vă face rău, studiați cu atenție calendarul tunsorilor pentru martie 2019 și planificați în prealabil toate ritualurile de frumusețe. Apoi, chiar și o astfel de acțiune de zi cu zi ca spălarea capului, va aduce multe beneficii - și parul, sănătatea, starea de spirit și starea emoțională.

Zile favorabile pentru tunsori în martie 2019

Coafurile calendar lunar pentru martie 2019 vor ajuta la determinarea zilei optime pentru transformarea cu păr, dacă doriți ca rezultatul să fie plăcut. Mai degrabă, priviți zilele cele mai favorabile pentru tunsori în martie 2019 și la ce date, dimpotrivă, ar trebui să vă abțineți de la vizitarea salonului. Check out cele mai bune zile pentru tunsori în martie 2019 pentru a atribui o înregistrare comandantului dvs. chiar acum.

 • Tunsul va avea succes dacă faceți unul dintre aceste numere: 1, 3, 4, 6, 8, 10, 11, 14, 17, 19, 20, 21, 22, 24, 26, 28, 30.
 • Zile favorabile pentru colorarea părului: 3, 4, 6, 9, 10, 11, 12, 14, 18, 19, 24, 25, 30, 31

Flori de primăvară pentru păr

După o iarnă lungă, datorită schimbărilor de temperatură, purtând pălării și capote, lipsa vitaminelor, părul nu arată întotdeauna atractiv. Cum să vă întoarceți aspectul sănătos și strălucitor de păr, citiți mai jos.

Reguli de primavara pentru ingrijirea parului

1. Alegeți șamponul și balsamul potrivit. În această perioadă este necesar, în primul rând, creșterea protecției energetice a scalpului. Prin urmare, este important să alegeți samponul potrivit pentru păr, trebuie să conțină acidul hialuronic, care ajută la menținerea a până la 80% umiditate, precum și produsele care contribuie la producerea de colagen și elastină, conferind elasticitate părului. În șamponul "primăvară" trebuie să conțină vitamine:

 • E, C (acțiunea lor comună este efectiv),
 • B - pe pachet căutați cuvântul "panteol" și retinol.

De asemenea, în primăvară puteți cumpăra șampoane, balsamuri și balsamuri pentru a vă spăla părul, care includ produse de origine marină - alge, chitosan, minerale pentru apă de mare - acestea vor contribui la o hidratare profundă a părului, care este foarte importantă în timpul sezonului de încălzire, când aerul din camere este prea uscat și părul dumneavoastră suferă de asemenea. Vitamina E este un hidratant natural, iar extractul de kiwi este capabil să rețină umezeala, deci dacă acestea fac parte dintr-un produs de păr, acestea vă vor potrivi, precum și un șampon cu efect de protecție termică care vă va proteja părul de uscare folosind un uscător de păr.

2. Asigurați-vă că utilizați balsam de păr sau balsam, care ar trebui să includă componentele de mai sus sau unele dintre ele. Când aplicați balsam sau balsam, după șamponarea părului cu un șampon, nu vă grăbiți să-i spălați imediat, dar lăsați-l timp de 2-3 minute pentru a acționa și apoi clătiți bine.

3. Spălarea prea frecventă a părului și uscarea prin suflare reprezintă un mare stress pentru părul care suferă deja de lipsa de umiditate în timpul iernii. Încercați să nu folosiți un uscător de păr sau cel puțin să vă uscați părul de fiecare dată. Dacă totuși nu puteți face fără un uscător de păr, atunci trebuie să utilizați unelte termice pentru coafura, care includ vitaminele A și B, proteine ​​naturale. Acest instrument înglobează fiecare păr și previne pierderea de umiditate și, prin urmare, vă protejează parul de fragilitate și de oboseală. Ca urmare, aerul fierbinte al uscătorului nu usucă părul și nu-i afectează structura.

4. Alegeți peria potrivită și pieptenele potrivite pentru păr, acestea nu trebuie să traumeze pielea, care devine uscată și ușor iritată în timpul iernii lungi, ceea ce poate duce la matreata. Dacă încă mai aveți mătreață, mergeți la șamponul vindecător. Din remedii populare recomandăm să încercați să decoctați decoctul pe bază de plante cu o oră înainte de spălarea capului: se amestecă în părți egale frunzele sau florile de picior și urzică și apoi se toarnă 1 lingură de amestec cu un pahar de apă clocotită, se trage o jumătate de oră, se scurge. Puteți freca acest bujor de 2-3 ori pe săptămână.

Dacă acest lucru nu ajută, contactați un triholog specialist, el va determina cauza matreții și vă va ajuta să eliminați această problemă.

5. Este necesar sa masati cu regularitate scalpul, imbunatateste circulatia sangelui si astfel imbunatateste nutritia parului.

6. Pentru ca părul să fie frumos, este important să se respecte regimul de băut - beți cel puțin 1,5 litri - 2 litri de apă pe zi. Trebuie amintit că ceaiul, cafeaua și alcoolul nu sunt substituenți pentru apă, ci, dimpotrivă, contribuie la îndepărtarea lichidului din organism. Prin urmare, după ce beți o ceașcă de cafea, nu uitați să o compensați cu o ceașcă de apă.

7. Pentru frumusețea părului, este necesar să includeți în meniu produse precum soiuri de pește gras - somon, somon, sardine, carne de pui, fructe și legume proaspete, pâine integrală, orez brun.

8. Folosiți măști, creme și seruri pentru a întări parul cel puțin o dată pe săptămână. Puteți petrece un curs lunar de astfel de proceduri pentru a întări și restabili părul.

Citește pe AnegriNews.ru: La 12 martie 1989 a fost creată World Wide Web: 30 de ani, povestea creării rețelei Wikipedia

Când este mai bine să tăiați părul în martie 2019

Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, mai ales dacă aveți probleme cu părul, vizita expertului va fi cât mai confortabilă și mai reușită posibil (secțiunea și fragilitatea se vor opri, umilința va dispărea).
 • 26 zi lunară este o zi bună pentru a crea o coafură, datorită care momente fericite și pline de bucurie pot fi adăugate la viață.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

  În ceea ce privește tunsorile calendarului lunar - 2 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în semnul Vărsătorului. o zi nefavorabilă pentru a vizita un coafor, tunsul poate dăuna foarte mult aspectului: provoacă căderea părului și chiar duce la chelie.
 • A 27-a zi lunară este o zi foarte bună, o vizită la coafor va atrage cu siguranță o mulțime de bucurie și entuziasm în viața ta.
 • Luna înviorătoare - tăierea părului în faza Lunii înnoitoare întărește rădăcinile și reduce pierderea părului, dar în același timp încetinește creșterea părului. Când pictați, sunt permise experimente cu nuante neobișnuite - rezultatul nu va dura mult.

  Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna in Varsator este o zi nefavorabila pentru tunsori, o sansa de balding rapid si o cadere puternica a parului.
 • 28 zi lunară - vizitarea unui stilist vă va face mult mai atrăgător în ochii celorlalți - acest lucru va avea un efect pozitiv în viața dumneavoastră personală și la locul de muncă.
 • Luna învioră - dacă nu vă place să vă tăiați părul des, atunci mergeți la coafor la Luna în scădere. Sănătatea nu este adăugată la păr, dar va crește din nou mult timp.

  Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Pesti - cu manipularea părului și nu contează dacă este o tunsoare sau o spălare regulată, dă generos un cap de păr pe "pești de pește" (seborrhea și mătreața).
 • 29 zi lunară - o zi nefavorabilă pentru o tunsoare, schimbările de aspect vor aduce o întâlnire cu orice nefericire.
 • Luna înviorătoare - Tunsul în perioada în care luna a început să scadă este posibilă pentru cei care nu sunt interesați de creșterea părului, dar rădăcinile lor devin tot mai puternice. Doriți să modificați drastic imaginea - mergeți mai departe, încercați. Chiar dacă ceva nu merge bine - vopseaua se va stinge repede.

  Calendarul lunar avertizează - 5 martie 2019 este o zi nefavorabilă pentru tunsori.

 • Luna în Pesti. sub semnul Pestilor, nu este recomandat sa taieti parul pentru a evita matreata.
 • 30, 1 zi lunară - o schimbare în coafura duce la probleme grave, nenorocire, riscul de a face dușmani și o amenințare mortală.
 • Luna Noua - Luna Noua este considerata o perioada nereusita de a vizita un stilist - in acest moment creste riscul de deteriorare a organismului. Pictura este necesară pentru realizarea preparatelor, care includ doar coloranți de origine naturală - acest lucru va ajuta să nu deteriora structura buclelor. Lună nouă - cel mai rău timp pentru orice tunsoare.

  Tunsorile calendarului lunar avertizează - luna nouă este o perioadă nefavorabilă pentru tăierea părului.

 • Luna in Pesti este o zi nefavorabila pentru taierea parului, precum si pentru spalarea capului, creste uscarea pielii si provoaca matreata.
 • 2 zile lunare - tunsul poate cauza discordie în relațiile cu cei dragi, duce la eșecuri în afacerile personale.
 • Luna în creștere are un efect benefic asupra părului la vopsire și tăiere. Timp bun pentru procedurile de vindecare. Vopseaua se prăbușește și este mult timp.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Berbec nu este cea mai bună zi pentru tăierea părului. Deși sănătatea lor nu va suferi de acest lucru, dar starea generală a corpului va slăbi, ducând la un risc de boală și o scădere a sistemului imunitar.
 • 3 zile lunare - nu cea mai bună zi pentru a reduce părul: poate dăuna sănătății și poate atrage pierderi neașteptate.
 • Luna în creștere - această perioadă contribuie la creșterea rapidă a părului după forfecare. Este necesar să fiți foarte atenți la colorare: culoarea pus va rămâne îndelungată în încuietori. În acest moment este mai bine să întăriți părul pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Berbec - în ciuda faptului că tăierea părului în acest moment nu va afecta starea buclei și nu va strica părul, este mai bine să nu o faceți. Acest lucru poate duce la slăbirea sistemului imunitar, care va contribui la dezvoltarea bolilor.
 • 4 zile lunare - părul tăietor va crește riscul de durere în gât și gură, poate apărea un sentiment de disconfort, teamă pentru cei dragi.
 • Luna în creștere. taie buclele în acea zi, astfel încât acestea să crească mai repede, rădăcinile lor devin mai puternice, iar statul se schimbă semnificativ.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Taur este o perioadă foarte favorabilă pentru scrierea la un stilist cu scopul de a schimba coafura, lungimea părului și culoarea. Buclele după tăiere încep să crească mai repede, structura lor se îmbunătățește.
 • 5 zile lunare - tunsul ajută la îmbunătățirea situației financiare, la creșterea nivelului de carieră, la obținerea succesului în toate eforturile de lucru.
 • Luna în creștere - zile favorabile pentru procedurile de tăiere, vopsire și îngrijire a părului. Vopseaua nu se va spăla pentru o lungă perioadă de timp, părul va crește rapid.

  În conformitate cu coșurile lunii calendarul lunar - 10 martie, 2019 g zi de bun augur pentru tăierea părului.

 • Luna în Taur este o zi de bun augur pentru tăierea părului. Foarte recomandat pentru cei ai căror păr necesită tratament și întărire. Cu toate acestea, nu trebuie să abuzați de agenți chimici, ci doar o tunsoare și produse naturale.
 • 6 zile lunare - o zi nefavorabilă pentru tunsori, manipularea cu părul va provoca o răceală lungă.
 • Luna în creștere - o vizită la coafor în timpul lunii în creștere va ajuta la accelerarea creșterii părului, dar nu ar trebui să efectuați experimente serioase cu schimbarea culorii, deoarece tonul aplicat va fi ținut mult timp. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru punerea în aplicare a procedurilor de întărire a părului.

  Citește pe AnegriNews.ru: Planeta Nibiru, unde este acum. Sfârșitul lumii în martie 2019, va fi sau nu când Nibiru se va ciocni cu Pământul

  În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna în Taur. Timpul perfect pentru a vă înscrie într-un salon de înfrumusețare pentru a transforma coafura.
 • A 7-a zi lunară este o zi extrem de nefavorabilă pentru o tunsoare cu consecințe grave: certuri, conflicte (personale și de muncă), degradarea sănătății.
 • Luna în creștere - se recomandă tăierea părului atunci când Luna se află în faza de creștere - aceasta va ajuta la întărirea foliculilor de păr și la o creștere mai rapidă a părului.

  În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna în Gemeni - o tunsoare sub acest semn al Zodiacului va duce la o creștere a părului accelerată, fără a afecta structura lor, dar va ajuta la creșterea volumului părului.
 • 8 zile lunare - tunsul ajută la atragerea longevității, îmbunătățește starea generală a corpului, sporește atenția celorlalți asupra persoanei dvs. timp de câteva luni.
 • Luna în creștere - în perioada de creștere a lunii se recomandă tăierea părului și vopsirea acestuia în nuanțele obișnuite - după procedură, creșterea părului se va accelera, iar culoarea nouă nu-și va pierde strălucirea pentru o lungă perioadă de timp. Acesta este momentul potrivit pentru procedurile de tratament pentru a restabili structura părului.

  În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 13 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Gemeni nu aduce schimbări semnificative în starea părului, dar are un efect benefic asupra creșterii și creării de coafuri.
 • 9 zile lunare - o vizită la coafor poate declanșa dezvoltarea diferitelor boli.
 • Luna în creștere - provoacă părul pentru o creștere intensă și întărirea sănătății. Dacă vă tăiați părul în acest moment, ideea este de succes, atunci fiți atenți la pictura - tonul va sta pe bucle pentru o lungă perioadă de timp, alegeți doar nuanțe dovedite și familiare.

  Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Rac. această zi nu este potrivită nici pentru spălarea capului. Toate tunsurile făcute chiar de cel mai experimentat maestru nu vor avea succes: părul nu va rezista stilului, nu-și va păstra forma.
 • 10 zile lunare este un moment prost pentru o tunsoare, pot apărea altele noi și bolile vechi se vor înrăutăți.
 • Luna în creștere - un moment bun pentru orice tunsoare. Puteți efectua orice proceduri de vindecare. Vrei bucle sănătoase și puternice - grăbește-te la coafor.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Rac - nu merge la coafor. Va fi dificil să se formeze o coafură, deoarece părul este practic imposibil de stil, chiar și cu ajutorul instrumentelor profesionale.
 • 10, 11 zi lunar - merge la coafor contribuie la sănătate proastă, crește semnificativ riscul de a dezvolta boli, inhibă procesul de tratament.
 • Luna în creștere are un efect benefic asupra părului la vopsire și tăiere. Timp bun pentru procedurile de vindecare. Vopseaua se prăbușește și este mult timp.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Leu este un moment bun pentru a vă actualiza părul, părul va fi moale, mătăsos și bine îngrijit. Dacă planurile dvs. includ o schimbare cardinală în aspect, acum este momentul să faceți acest lucru.
 • A 11-a zi lunară este o zi de bun augur pentru o vizită la coafor, când cu ajutorul unei noi tunsoare se poate spori viziunea minții și puterea intuiției.
 • Luna în creștere - această perioadă contribuie la creșterea rapidă a părului după forfecare. Este necesar să fiți foarte atenți la colorare: culoarea pus va rămâne îndelungată în încuietori. În acest moment este mai bine să întăriți părul pentru a îmbunătăți în mod semnificativ aspectul.

  La marginea calendarului lunar - 17 martie, 2019 g zi bună pentru tăierea părului.

 • Luna în Leu. O zi bună pentru schimbarea imaginii: părul tăiat va arăta bine îngrijit și foarte frumos. Dacă doriți să vă schimbați stilul de viață, atunci această poziție a lunii este cea mai potrivită pentru o tunsoare.
 • 12 zile lunare - schimbările de imagine se pot transforma în nenorociri. Riscul de accidentare crește, chiar și decesul.
 • Luna în creștere. taie buclele în acea zi, astfel încât acestea să crească mai repede, rădăcinile lor devin mai puternice, iar statul se schimbă semnificativ.

  În general, este o zi bună să vizitați coaforul.

 • Luna sub semnul Fecioarei este o zi foarte bună pentru tunsori, orice vopsire și chiar un perm. Parul devine mai puternic și mai puțin împărțit.
 • A 13-a zi lunară este o zi bună pentru schimbarea imaginii - o tunsoare vă va îmbunătăți sănătatea, vă va reîmprospăta aspectul și veți atrage noroc personal.
 • Luna în creștere - zile favorabile pentru procedurile de tăiere, vopsire și îngrijire a părului. Vopseaua nu se va spăla pentru o lungă perioadă de timp, părul va crește rapid.

  La marginea calendarului lunar - 19 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Fecioară este perioada cea mai optimă pentru schimbarea imaginii. Nu este mai bine dacă decideți o schimbare dramatică.
 • 14 zile lunare - o tunsoare în aceste zile va avea un efect favorabil asupra situației financiare, va determina o poziție bună a autorităților și promovarea pe scara de carieră. În timpul zilei, se recomandă cel puțin a vă piepteni cu atenție părul, dacă tunsoarea nu este inclusă în planuri.
 • Luna în creștere - o vizită la coafor în timpul lunii în creștere va ajuta la accelerarea creșterii părului, dar nu ar trebui să efectuați experimente serioase cu schimbarea culorii, deoarece tonul aplicat va fi ținut mult timp. Aceasta este o perioadă favorabilă pentru punerea în aplicare a procedurilor de întărire a părului.

  În conformitate cu tunsori calendarul lunar - 20 martie, 2019 g zi de bun augur pentru tunsori.

 • Luna în Balanță. Aceste zile sunt favorabile pentru crearea coafurilor de aer și a altor manipulări cu părul. Toate experimentele nu vor afecta starea încuietorilor.
 • 15 zile lunare - părul tăietor va provoca tensiune emoțională, vârfuri de presiune, depresie, frică și dureri de cap, chiar și spitalizarea este posibilă.
 • Luna plina este perioada cea mai mistica a fazei lunii si cea mai optima pentru orice proceduri cu parul. Puteți face totul - tăiați părul, alcătuiți-vă părul, stilul părului, trăgați buclele. Acest lucru va afecta în mod favorabil starea generală a sănătății, inclusiv psihologică, iar părul va străluci literalmente cu sănătatea. Sfat: decideți să schimbați culoarea, opriți alegerea unor culori mai întunecate decât culoarea naturală. Rezultatul va dura mai mult.

  Citește pe AnegriNews.ru: Rata oficială a dolarului pentru astăzi este 13 martie 2019 de la Banca Centrală a Rusiei, dolarul și euro

  Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în semnul coafurii schimbătoare de balanță oferă un rezultat neutru și nu duce la schimbări fundamentale în viața unei persoane.
 • 16 zile lunare - părul tăietor este nedorit, va crește șansa de a lua decizii greșite, va crește pofta de obiceiuri proaste, poate provoca trădarea și ruperea relațiilor.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Scorpion - Scorpionul afectează ambiguu nu numai coafura. Orice lucru poate fi așteptat dintr-un semn insidios: atât succesul în afacerile personale, cât și colapsul complet.
 • 17 zile lunare - este necesar să se renunțe la manipularea părului, pentru a evita leziunile viitoare, bolile și eșecurile în afaceri.
 • Luna înviorătoare - tăierea părului în faza Lunii înnoitoare întărește rădăcinile și reduce pierderea părului, dar în același timp încetinește creșterea părului. Când pictați, sunt permise experimente cu nuante neobișnuite - rezultatul nu va dura mult.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Scorpion. Poziția unui satelit pământ pe cer poate avea un efect dublu asupra soartei: vizitarea unui coafor poate afecta negativ viața personală sau poate îmbunătăți în mod semnificativ relațiile cu sexul opus.
 • 18 zi lunară - o zi nefavorabilă pentru orice tunsoare, va afecta negativ sănătatea și chiar sănătatea animalelor de companie.
 • Luna învioră - dacă nu vă place să vă tăiați părul des, atunci mergeți la coafor la Luna în scădere. Sănătatea nu este adăugată la păr, dar va crește din nou mult timp.

  Nu este cea mai bună zi pentru a face upgrade coafuri.

 • Luna în Sagetator - schimbarea imaginii va ajuta să fie realizată în toate întreprinderile, va contribui la succesul în afacerile de muncă, relațiile cu colegii și oamenii apropiați, dar nu are un efect vizibil asupra stării părului.
 • 19 zi lunară - o coafură va atrage longevitatea și va ajuta la vindecarea bolilor existente într-un timp mai scurt.
 • Luna înviorătoare - Tunsul în perioada în care luna a început să scadă este posibilă pentru cei care nu sunt interesați de creșterea părului, dar rădăcinile lor devin tot mai puternice. Doriți să modificați drastic imaginea - mergeți mai departe, încercați. Chiar dacă ceva nu merge bine - vopseaua se va stinge repede.

  În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 25 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Sagetator - de data aceasta poate fi punctul de plecare pentru schimbările vieții spre bine. Tunsul sub semnul Sagetatorului va afecta în mod pozitiv creșterea personală și profesională.
 • 20 de zile lunare - schimbarea imaginii nu va provoca emoții pozitive, ci afectează doar apariția respingerii modului obișnuit de viață.
 • Luna învioră - După tăierea părului pe Luna în scădere, părul crește pentru o lungă perioadă de timp, dar în același timp rădăcinile părului sunt întărite, iar pierderea părului este împiedicată. Vopseaua este spălată rapid, deci nu ezitați să căutați imagini noi - acum este momentul.

  Zi neutră pentru orice tunsoare

 • Luna în Sagetator este o zi bună pentru o tunsoare, care are un efect benefic asupra realizărilor de carieră și a relațiilor cu oamenii, dar nu are un efect vizibil asupra stării părului.
 • 21 de zile lunare - un moment bun pentru schimbarea sau actualizarea coafurii - atrage bunăstarea materială și succesul în afaceri.
 • Luna în scădere. Se recomandă tăierea părului numai dacă aveți nevoie de întărirea rădăcinilor și de încetinirea creșterii buclelor.

  În ceea ce privește tunsorile calendarului lunar - 27 martie 2019 g zi bună pentru tunsori.

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru cele mai nebunești experimente.
 • 22 zile lunare - tunsul va ajuta în chestiuni legate de achiziționarea de bunuri imobiliare, dar poate duce la câștig în greutate.
 • Luna în scădere este un moment bun pentru a experimenta culoarea părului, deoarece vopseaua se va spăla rapid. Scurtarea părului îi va face sănătoși, dar va reduce semnificativ rata de creștere.

  Pe marginea calendarului lunar - 28 martie 2019, una dintre zilele cele mai favorabile pentru tăierea părului în această lună.

 • Luna în Capricorn este un moment bun pentru a vizita un salon de înfrumusețare, mai ales dacă aveți probleme cu părul, vizita expertului va fi cât mai confortabilă și mai reușită posibil (secțiunea și fragilitatea se vor opri, umilința va dispărea).
 • 23 coafuri de schimbare a zilei lunare vor îmbunătăți în mod semnificativ bunăstarea.
 • Luna învioră - Îngrijirea pe o lună în creștere va face rădăcini puternice, va opri pierderea părului, dar și va încetini regrowthul părului. În astfel de zile, puteți efectua în siguranță experimente cu bucle colorate, deoarece vopseaua nu va dura mult timp.

  În ceea ce privește tunsurile calendarului lunar - 29 martie, 2019 g zi bună pentru tăierea părului.

 • Luna în semnul Vărsătorului. o zi nefavorabilă pentru a vizita un coafor, tunsul poate dăuna foarte mult aspectului: provoacă căderea părului și chiar duce la chelie.
 • 24 zi lunară - pentru a reduce părul este foarte riscant, puteți aduce asupra bolilor, riscul de leziuni de diferite creșteri de severitate.
 • Luna învioră - o vizită la un salon de înfrumusețare în timpul unei Luna Închidere va încetini semnificativ creșterea părului, dar va duce la întărirea foliculului de păr.

  Calendarul lunar avertizează - 30 martie 2019, o zi nefavorabilă pentru tunsori.

 • Luna in Varsator este o zi nefavorabila pentru tunsori, o sansa de balding rapid si o cadere puternica a parului.
 • A 25-a zi lunară - forfecarea poate provoca deteriorarea vederii ca urmare a creșterii presiunii oculare, există riscul apariției orzului și a altor boli oculare.
 • Luna înviorătoare - când Luna Începută puteți experimenta cu siguranță culoarea, buclele vopsite în nuanțe diferite - chiar dacă culoarea aleasă nu este plăcută, nu există motive de îngrijorare, deoarece vopseaua nu va dura mult timp. Tunsul nu va avea un impact negativ asupra structurii părului, dar va încetini semnificativ creșterea.

  Calendarul lunar avertizează - 31 martie 2019 este o zi nefavorabilă pentru tunsori.

  http://47h.ru/blagoprijatnye-dni-dlja-strizhki-volos-v-marte-2019-goda/