logo

BRAZILIAN BLOWOUT - îndreptarea părului brazilian.

Keratinul îndreptat sau așa cum se numește, de asemenea, "îndreptarea părului brazilian" (suflarea braziliană) este o tehnică unică și progresivă de îngrijire a părului. După cum sugerează și numele, scopul său este acela de a îndrepta părul, cu încuietori puțin înclinate și bucle strânse și "încăpățânate". În plus față de îndreptare, keratina braziliană restaurează și tratează spargerea, poroasă, "obosită" și uscată după părul de albire sau curling, restabilind structura lor sănătoasă și naturală.

avantaje:

 • Numai compoziția naturală și absolut sigură a produsului.
 • Refacerea eficientă a regenerării structurii părului deteriorate.

Întrebări frecvente despre Bloout din Brazilia

1. Care este efectul procedurii Bloout Brasilian?

Părul va deveni docil, strălucitor, fără electricitate statică (friză, friz) și ușor de căzut. Timpul petrecut acasă pe un uscător de păr și călcarea va fi redus la maxim. Mulți dintre clienții noștri spun că dimineața nu trebuie decât să-și pieptească părul pentru a reveni la stilul din ziua precedentă.

Acesta este motivul pentru care unul dintre fani brazilieni a spus:

"Cu o zi înainte de plecarea la mare, bloiul blo- jian a făcut-o singură și, din obișnuință, bătute cu" bagajele "coafurii ei. Sincer, la toate cele două săptămâni după ce marea și părul nu s-au uscat, tocmai ați uitat stilul, părul sa uscat și stilul a devenit ca după un salon. Toate "bagajele" s-au dovedit a fi o povară. Sunt încântat! "

2. Este posibil să se compare îndreptarea cu keratină (netezirea) și laminarea parului?

Keratisarea și laminarea sunt două proceduri complet diferite care afectează diferit părul.

Să încercăm să comparăm câteva fapte despre cele două proceduri:

 • Laminarea nu se îndreaptă, acționează numai pe suprafața părului, învelind-o cu silicon, creând doar o frumusețe exterioară. Laminarea poate fi comparată cu colorarea, deoarece numai o diferență vizuală este vizibilă între "Înainte" și "După". Durata procedurii este de 2-4 săptămâni și nu are efect cumulativ.
 • Keratisarea este în primul rând un tratament de sănătate. Compoziția Bloaut-ului brazilian include cheratina, aminoacizii și un complex super nutritiv, cu adăugarea extractului de fructe de padure Asai, care saturează și hrănește părul din interior, făcând părul neted, matasos, pliabil, îndepărtând fluența. Durata tratamentului cu cheratină este mult mai lungă (până la 12 săptămâni) și are un efect cumulativ evident.

3. Care este diferența dintre îndreptarea și netezirea părului?

Termenii de "îndreptare" sau "îndreptare" (îndreptare) părului au existat în lexicon pentru o lungă perioadă de timp, și sunt cel mai adesea folosite ca o descriere a procesului de expunere chimică la păr.

Termenul "netezirea" parului a intrat în lexicon relativ recent, după inventarea unor noi mijloace care penetrează cuticula părului, fără a schimba structura lor naturală. Diferența fundamentală în modul de influență asupra părului necesită introducerea unui nou cuvânt.

4. Pentru cine este procedura Bloaut Brasilian?

Pe baza experienței noastre, cei mai buni candidați pentru folosirea Blowout-ului Brasilian sunt cei ai căror păr este uscat, fragil, electrificat sau păr după orice tratament traumatic. Am efectuat procedura pe orice tip de păr (subțire, gros, cret, drept, cu friză etc). Și, de asemenea, pe părul extins și părul care a suferit o îndreptare chimică. Acum, având multă experiență în spatele nostru, am ajuns la concluzia că această procedură este benefică pentru orice păr.

5. Pot trece procedeul Bloot din Brazilia dacă parul meu este vopsit sau șiret?

Da, bologul brazilian imbunatateste cu adevarat starea de sanatate a parului vopsit sau alb, conditioneaza-i, sigileaza cuticula pentru a proteja culoarea parului, indeparteaza friza (previne electricitatea statica) si confera parului o stralucire incredibila.

6. Procedura Bloout Brasilian îmi îndreaptă părul?

Dacă părul este ondulat, îndreptarea braziliană o va face sănătoasă și va căuta în mod natural drept. În cazul în care părul este foarte curulat, instrumentul va reduce efectul electricității statice și va da parului o voalitate naturală.

Dacă parul este drept, cu efectul electricității statice, acest instrument va elimina acest efect și va da strălucirea incredibilă părului.

7. Cat dureaza efectul procedurii Brasilian Bloat?

Bloautul Brasilian va continua timp de 10-12 săptămâni dacă, după procedură, utilizați linia de asistență post-îngrijire Asai Brasilian Bloaut. Bloatul Brasilian are o proprietate cumulativă (cu efect cumulat). Cu cât faceți mai multe proceduri, cu atât va fi mai sănătos părul și rezultatul tratamentului cu Blowoutul brazilian va dura mai mult.

8. Pot trece procedura Bleute Brasiliană imediat după îndreptarea chimică?

Da. Brasilian Bloaut acționează într-adevăr chiar mai bine pe părul tratat chimic și, de asemenea, ajută la îmbunătățirea stării părului prin întărirea fiecărui păr cu aminoacizi vitali.

Scăderea braziliană sa dovedit superb în situațiile în care clientul dorește să refuze îndreptarea chimică. Procedura netezește frontiera dintre părul deja îndreptat și crescut, restabilește sănătatea părului și îi conferă un aspect natural.

9. Parul meu va pierde volumul după procedura Bloout din Brazilia?

Nu, părul nu va pierde volumul după procedura Bloout din Brazilia. Părul dvs. va rămâne cu un volum natural și va păstra cu ușurință stilul anterior.

10. Se va întoarce părul la starea inițială după procedura bloatului brazilian?

Da, părul se va întoarce la starea inițială în 10-12 săptămâni, cu toate acestea, starea părului va fi mai bună ca urmare a consolidării și condiționării cauzate de natura acestui produs.

11. Pot sa-mi vopsesc parul in aceeasi zi in care a fost facuta procedura Bloout Brasilian?

Da, dar trebuie să fie pictate înainte de procesarea loviturii braziliene. Dacă doriți să vă vopsiți părul cu bruneta întunecată sau cu roșu, apoi vopsiți cu un pas mai întunecat decât v-ați dori, deoarece tratamentul cu Blowout Brasilian are efectul de a ușura ușor culoarea părului.

12. Pot să înot în piscină sau în ocean după procedura Bloout din Brazilia?

Da, după îndreptarea braziliană, puteți înota în piscină și în ocean, dar efectul său slăbește dacă înoți constant. Vă recomandăm să aplicați serul de aspirație braziliană Asai pe păr înainte de a vă înota. Serul va acționa ca o barieră protectoare, păstrând efectul Bloaout din Brazilia.

13. Când pot să-mi vopsesc părul după procedura de Bloat Brasilian?

Trebuie să așteptați cel puțin două săptămâni după procedura Bloout din Brazilia, deoarece culoarea nu este menținută în mod eficient pe bariera protectoare de proteine ​​obținută după tratamentul de netezire.

Dacă aveți nevoie de nuanțarea rădăcinilor părului regresat într-o perioadă de 10-12 săptămâni (între două proceduri), atunci puteți tenta rădăcinile la care nu a fost aplicată remedierea. Dar dacă doriți să vă lămâieți părul sau să-l revigorați complet, atunci stilistul trebuie să fie sigur că ați aplicat masca Blowout braziliană cel puțin o dată sau de două ori pe săptămână pentru a întări efectul tratamentului asupra părului.

14. Când pot să-mi spăl părul după procedura de Bloat Brasilian?

Puteți să vă spălați părul imediat după procedura Bloout din Brazilia sau ca de obicei. Vă rugăm să rețineți că stilistul vă va spăla părul chiar în salon și clientul nu va trebui să aștepte 72 de ore pentru a vedea efectul procedurii, clientul nu cumpără pisica în sac.

15. Am păr rănit, decolorat, uscat și fragil. Căldura fierului le lezează în timpul procedurii?

Este important ca fiecare stilist să evalueze starea părului clientului său, să înțeleagă cât de sănătos este părul pentru tratamentul cu fierul fierbinte. Dacă starea părului este îndoielnică, se recomandă reducerea temperaturii de la 230 ° C la aproximativ 200 ° C. Stilistul va trebui să determine temperatura corespunzătoare.

16. Pot aplica Brasilian Bloout pe extensii de par?

Da, Bloout-ul Brasilian este perfect pentru extensiile de păr, atât naturale, cât și naturale. Cel mai bun rezultat este obținut dacă stilistul se ocupă de extensii separat, înainte de a le fixa pe cap. Dacă stilistul dorește să aplice deja Bloout Brasilian pe extensii de păr, atunci trebuie să fiți foarte atent când utilizați produsul în zona de andocare a părului, deoarece instrumentul acționează ca un balsam și creează o alunecare între păr și părul real. Dacă stilistul separă extensiile de păr de părul real al clientului, el va obține rezultate excelente.

17. Pot folosi Bloat Brasilian dacă sunt însărcinată sau în timpul alăptării?

Deoarece nu s-au efectuat studii clinice cu privire la acest subiect, nu recomandăm utilizarea Bloautului Brasilian pentru gravide și pentru lactație.

18. Cât de repede pot repeta balonul brasilian după prima procedură?

Brasilianul Bloaut este un mijloc de imbunatatire a sanatatii parului, un exces de acesta nu dureaza parul, dar trebuie sa ne amintim ca volumul de cuticule de par este limitat, umpland-le este posibil doar la un anumit nivel. Dacă clientul dorește să repete procedura sau procedura anterioară nu este luată din niciun motiv, o puteți repeta în zece zile. Acesta este diferența minimă dintre două proceduri.

19. Cum este Blooutul Brasilian diferit de îndreptarea japoneză?

Îndreptarea japoneză modifică structura reală a părului prin mijloace chimice. Face ca părul să fie neregular de drept și să nu se poată schița. Integritatea părului este ruptă, iar câteva proceduri japoneze de îndreptare sunt suficiente pentru a face părul să pară nesănătoasă. După aceasta, părul creț ar trebui să fie îndreptat pentru viață sau, în cele din urmă, pur și simplu tăiat.

Bloatul brasilian este lipsit de toate aceste defecte.

Îndreptarea parului într-un salon de înfrumusețare este efectuată, de obicei, pe mijloacele brandului RedKen. Ei nu au formaldehidă, părul lor este mai puțin împingător. Dar procedura nu se recomandă să se efectueze după colorare sau evidențiere.

http://raikovstudio.ru/brazilian-blowout-brazilskoe-vyipryamlenie-volos.html

Compoziția contează!

Un val de stil de viață sănătos a măturat întreaga lume. Acum, pentru ca un nou stilist sau agent de îngrijire să cadă în arsenalul dvs. de frumusețe, trebuie să treacă un test serios.

Totul este important: procesul de producție, compoziția, eficiența. Ce să spun despre procedurile salonului profesionist, cărora li se acordă și mai multă atenție.

Făcând păr netezirea braziliană Blowout, fata vrea să știe totul despre instrument, care schimbă radical aspectul și structura părului ei spre bine. Spunem de ce compoziția debilitantă a Blowout-ului brazilian poate fi pe bună dreptate considerată unică!

Baza Blowout-ului brazilian sunt aminoacizi folositori - elemente organice, esențiale pentru corpul nostru. Fiind componente importante ale țesuturilor conjunctive și responsabile pentru cantitatea de energie din organism, aminoacizii sunt necesari și părul, deoarece formează baza proteinelor insolubile (keratina). El este cel care face părul sănătos și le oferă o privire bine îngrijită.

Producătorii de Blowout brazilian au ales cu bună știință aminoacizii (împreună cu superfoods) ca principalele componente ale agentului de netezire. Umplerea structurii firelor, umple părul cu componente utile și le face puternice și hidratate. Aminoacizii afectează nu numai vârfurile și lungimea părului, dar și rădăcinile, care reglează metabolismul în foliculii de păr. Ca urmare, părul crește bine și nu cad. Este greu de imaginat că un astfel de efect poate fi asigurat printr-o procedură menită să îmbunătățească aspectul părului și să-l facă lucios. Cu toate acestea, valoarea Blowout-ului brazilian constă în faptul că netezirea aminoacizilor nu este doar o îmbunătățire estetică, ci și vindecă pe deplin părul.

Adesea, auzim că curățarea aminoacizilor este de obicei comparată cu îndreptarea keratinei. De fapt, există diferențe fundamentale în aceste proceduri. Și compoziția Blowout-ului brazilian câștigă cu siguranță în această dispută.

Adevărul este că aminoacizii sunt de câteva ori mai mici decât moleculele de keratină, ceea ce înseamnă că acestea penetrează mai bine în structura părului, umple-o mai eficient, asigurând în primul rând o funcție terapeutică. În plus, cheratina necesită câteva zile de expunere înainte să puteți spăla compoziția, numai după ce veți obține părul îndreptat. În timp ce Blowout-ul brazilian "funcționează" mai repede, este spălat imediat și puteți face alte proceduri în scaunul stilistului, spălați-vă părul sau chiar mergeți la piscină. Să nu mai vorbim de faptul că compoziția de aminoacizi a Blowout-ului brazilian împletește ușor parul, adică puteți face ca fire perfect chiar și să lăsați un bucle și să experimentați cu bucle înguste. Keratin îndreptarea astfel de libertatea de alegere nu da!

Simțiți efectul unic al netezeniei aminoacizilor Blowout!

http://brazilianblowout.pro/news/sostav_imeet_znachenie.htm

Care este diferența dintre procedura Blowout braziliană și netezirea convențională a keratinei?

Deoarece Blowout-ul brazilian doar nu sunați! Și îndreptarea keratinei și netezirea și Botox și recuperarea aminoacizilor. Ultimii au dreptate. Aceasta nu este o strategie de marketing, ci proceduri cu adevărat diferite și este greșit să le identificăm. Vezi pentru tine:

Compoziția produsului de netezire.

Keratina este proteina pe care se compune 90% din parul nostru. Keratin, care este produs industrial, se adaugă la agenți de lustruire, are puțin în comun cu legumele și nu saturează părul cu proteine ​​esențiale. Un strat strălucitor este creat pe suprafața părului și exterior arată ca sănătos. În interiorul părului rămâne slab și deteriorat ca înainte de procedură.

Ca parte a produselor braziliene Blowout ingrediente din plante care saturează părul cu vitamine și aminoacizi, creează un strat proteic proteic. Parul pare sănătos din exterior și este restaurat din interior.

Contraindicații.

Produsele de îndreptare a părului din Keratin sunt contraindicate pentru clienții cu păr alb și după expunerea chimică la femeile care alăptează și la cele însărcinate.

Blowout-ul brazilian nu are contraindicații și este efectuat pe orice tip de păr. A fost creat special pentru a restabili părul deteriorat și uscat.

Durata procedurii.

Netezirea cu keratină durează de la 2 la 6 ore și continuă chiar după salon timp de încă 72 de ore. Ce inseamna: in acest timp clientul nu trebuie sa-si umezeasca parul, sa-l prinda sau sa faca stilul, altfel efectul procedurii va disparea.

Blowout-ul brazilian durează 90 de minute, compoziția nu trebuie să reziste, imediat după salon puteți reveni la lucrurile obișnuite: spălați-vă părul, înotați în piscină, faceți stil.

Efect.

Keratinarea îndreptare dă un singur rezultat: păr absolut neted. Efectul este vizual, durează până la 5 luni. Îndreptarea nu contribuie la restabilirea structurii părului, strălucirea și netezimea exterioară se evaporă rapid și procedura trebuie repetată în mod constant.

Rezultatul recuperării aminoacizilor este imediat vizibil și poate fi variat: pentru a face parul absolut neted, pentru a îndepărta numai fluența sau pentru a restabili pur și simplu părul deteriorat, fără al alimenta. Cu o îngrijire adecvată la domiciliu, efectul durează până la 12 săptămâni și are un efect cumulat: de fiecare dată când părul arată mai frumos, se regeneră din interior și nu necesită actualizări frecvente.

Puteți să comandați setul de tratament Blowout brazilian pe site-ul nostru sau în aplicația Beauty Group.

http://brazilianblowout.pro/news/chem_otlichaetsya_protsedura_Brazilian_Blowout_ot_obyichnogo_keratinovogo_razglajivaniya.htm

Blowout brazilian - îndreptarea și restaurarea părului brazilian

Moda pentru parul neted a determinat cererea pentru un stil de îndreptare pe termen lung. O varietate de preparate cosmetice păreau să influențeze legătura disulfidică. Primele produse pe care barbierii s-au luptat împotriva buclelor naturale au fost preparatele extrem de alcaline sau acide perm. Dar acestea au influențat agresiv structura părului, ceea ce a dus la uscarea capetelor, fragilitatea. Apoi s-au elaborat preparate pentru a păstra structura bulbului de păr. Totuși, a fost adăugată o soluție apoasă de formaldehidă, formalină, ca agent de rectificare și pentru durabilitatea efectului. În timpul tratamentului termic al firelor cu fier, acesta formează vapori, a căror inhalare regulată provoacă apariția cancerului pulmonar.

Dar produsele aparținând ultimei generații de produse de îndreptare a părului nu conțin substanțe nocive, în timp ce netezesc și restabilește. Una dintre aceste îngrijire complexă modernă este brazilianul Brazilian Blowout pentru păr. Învățăm în detaliu totul despre această metodă de netezire și îngrijire.

Ce este Blowout-ul brazilian

Aceasta este o procedură care combină, în același timp, netezirea parului și recuperarea aminoacizilor. Complexul brazilian brazilian acționează asupra legăturii disulfidice, întinzându-l ușor și, de asemenea, umple structura părului cu substanțe nutritive.

Pentru această procedură, a fost dezvoltată linia eponimă de compoziții profesioniste de coafură, precum și produsele de îngrijire la domiciliu - Blowout brazilian. Produsele acestui brand sunt fabricate în SUA de profesioniști brazilieni. Toate produsele acestei companii au fost supuse controlului dermatologic în Rusia, au un certificat de calitate.

Se crede în mod eronat că Blowout-ul brazilian conține keratină. Dar, de fapt, este un medicament de aminoacizi. Substanțele active cu conținut de sulf care intră într-o reacție chimică cu elementele care alcătuiesc părul sunt acizi aminocarboxilici cu atomi de hidrogen înlocuiți cu mai multe grupări amino. Această formulă vă permite să lucrați cu toate tipurile de păr și cu grade diferite de deteriorare. Schimbând temperatura tratamentului, puteți face o îndreptare completă, netezirea ușoară sau numai recuperarea fără a afecta podul de sulf.

Pro și contra

Deoarece procedeul Blowout brazilian se bazează pe reacția chimică a compușilor de sulf ai părului cu grupările carboxil și amină ale moleculelor substanței active, aceasta îi conferă multe avantaje.

Avantajele îndreptării lungi a părului brazilian Blowout sunt următoarele.

 1. Cu ajutorul unui complex de lustruire, puteți alege gradul de îndreptare a părului - îndreptați complet orice îndoire sau slăbiți-l ușor. Sau pur și simplu restaurați zonele deteriorate fără a afecta legătura disulfidică. Toate manipulările sunt efectuate de aceeași compoziție a Blowout-ului brazilian. Pentru a obține un efect diferit, numai temperatura de călcare se schimbă.
 2. Durata procedurii este de până la 12 săptămâni.
 3. Pot fi combinate cu colorare, decolorare sau tonifiere.
 4. Elimină porozitatea și alte deteriorări ale structurii părului.
 5. Îndepărtează cu blană cuticula.
 6. Nu afectează volumul bazal natural.
 7. Formează un strat protector pe păr de la pătrunderea clorului, sărurile, are proprietățile unui filtru de ultraviolet.
 8. Nu este nevoie să ridicați produse de îngrijire după procedură. Pentru uz casnic, a fost dezvoltat un complex special de îngrijire care are un efect de susținere și de întărire.

Preparatele Blowout din Brazilia nu conțin formaldehidă sau derivații săi. Ca parte a soluției profesionale de netezire Acai Professional Original Smoothing Solution este cisteina, care păstrează părul îndreptat într-o poziție nouă. Aminoacizii sunt conservanți naturali, prin urmare nu este necesar să se adauge o componentă chimică suplimentară compușilor cisteinei.

Dezavantajele Blowout-ului brazilian includ faptul că producătorul nu produce seturi de testare pentru o singură utilizare. Instrumentele originale pentru uz profesional pot fi achiziționate numai pe site-ul oficial al distribuitorului brazilian Blowout din Rusia și confirmând doar calificările comandantului. Astfel de condiții creează un teren fertil pentru apariția unui număr mare de produse false comercializate sub brandul Blowout brazilian. Iar utilizarea medicamentelor necertificate și false poate cauza răniri ireparabile părului sau scalpului, deoarece compoziția lor este necunoscută.

Contraindicații

Renovarea și îndreptarea părului brazilian Blowout are puține limitări. Contraindicațiile sunt numai cele care se aplică oricărei proceduri bazate pe o reacție chimică în păr.

 1. Nu se recomandă utilizarea medicamentelor de aminoacizi în perioadele de instabilitate hormonală - în timpul sarcinii, alăptării, menstruației, tulburărilor glandei tiroide, în timp ce se administrează medicamente hormonale. Altfel, rezultatul poate fi absent sau diferit de cel afirmat.
 2. Vârsta de până la 18 ani.
 3. Intoleranță individuală față de componentele compoziției utilizate.

Pentru a elimina apariția reacțiilor alergice la utilizarea produselor Blowout din Brazilia, este necesar să se efectueze un test de toleranță. Pentru a face acest lucru, aplicați compoziția pe pielea sensibilă (încheietura mâinii, cotul interior), lăsați timp de o jumătate de oră și apoi efectuați un diagnostic vizual. Dacă pielea de la locul de aplicare a modificat culoarea sau mâncărimea, furnicături, este mai bine să anulați procedura.

Compoziția produselor Blowout din Brazilia

Blowoutul brazilian oferă patru produse pentru uz profesional pentru îndreptarea îndelungată și restaurarea părului.

 1. Ionic cleanser - Pasul 1. Folosit pentru a pregati parul si curata-l la nivel molecular.
 2. Soluția originală de netezire Acai Professional - Pasul 2. Se întinde legătura disulfurică naturală sau cosmetică fără a perturba structura internă a părului. Elimină electrificarea, sigilează pigmentul în medulla.
 3. Acai Mască de masaj profund masaj profundă - Pasul 3. Umple avaria structurii părului cu substanțe nutritive.
 4. Ionic bond - spray fixer Spray Ionic Bonding - pasul 4. Fixează rezultatul procedurii, sigilează cuticula, creează o barieră protectoare împotriva influenței agresive din exterior.

Pentru părul normal și prost deteriorat, masca de condiționare profundă nu poate fi utilizată.

Produsele Blowout din Brazilia conțin aminoacizi saturați, vitamine și extracte de boabe Acai braziliene. Complexul este proiectat astfel încât fiecare compoziție ulterioară aplicată să completeze și să îmbunătățească cea precedentă.

Toate fondurile sunt vândute separat. Datorită texturii ușoare și dozatoarelor convenabile, consumul de compoziții Blowout brazilian este minim:

 • păr scurt - 5-10 ml;
 • mediu - 20-30 ml;
 • lung - 40-60 ml.

Atunci când se combină procedurile de netezire a suflantei braziliene și vopsirea într-o singură zi, se lucrează cu coloranți înainte de îndreptare.

Pentru a menține efectul, se recomandă utilizarea produselor speciale din seria Blowout brazilian pentru îngrijirea de zi cu zi a locuinței.

Instrumente necesare

Pentru a face o procedură pe termen lung cu compozițiile Blowout din Brazilia, veți avea nevoie de următoarele instrumente profesionale de coafură:

 • uscător de păr;
 • Titan Fier de fier plat de fier de la Blowout brazilian;
 • mănuși impermeabile și peignoir;
 • pieptene cu dinți frecvenți și o coadă subțire;
 • prosoape;
 • periere;
 • coșuri de coafură.

Toate instrumentele care intră în contact cu agenții de aminoacizi nu trebuie să fie metalice pentru a evita o scădere a eficacității procedurii ca urmare a reacției de oxidare. Brashing-ul trebuie să fie ceramic.

Pentru a lucra cu preparatele braziliene Blowout, aveți nevoie de un fier pentru a îndrepta părul aceluiași brand. Acesta este conceput special pentru această procedură. Plăcile de înșurubat sunt realizate din titan, prin urmare, ele au crescut netedă pentru o mai bună alunecare a firelor pe ele. Termostatul și afișajul acestuia vă permit să setați nivelul dorit de încălzire. Temperatura maximă este de 230 ° C. Fierul are o funcție de ionizare pentru a spori efectul îngrijirii pe termen lung.

Pentru a face corect procedura Blowout brazilian, trebuie să respectați regimul de temperatură atunci când lucrați cu fierul:

 • 200 ° C - pentru a restabili părul deteriorat, fără îndreptare;
 • 220 ° C - pentru o ușoară slăbire a legăturii disulfurice, pentru a obține bucle mari sau valuri luminoase din bucle stricte;
 • 230 ° C - pentru o îndreptare absolută de 100% a cuburilor de orice rigiditate.

Când lucrați cu produsele Blowout din Brazilia, temperatura călcării depinde de gradul de netezire necesar și nu de starea părului.

Tehnica de performanță Blowout brazilian

Rezultatul îngrijirii pe termen lung depinde de respectarea regulilor tehnologice. Instrucțiunile pas-cu-pas pentru utilizarea formulărilor Blowout brazilian sunt simple, totuși, spre deosebire de alte metode de îndreptare sau reparare a aminoacizilor.

 1. Umeziți părul, aplicați uniform o cantitate mică de amestecător de ioni concentrat de-a lungul întregii lungimi, masați și clătiți. Îndepărtați umezeala în exces cu un prosop.
 2. Împărțiți părul în 4 părți egale.
 3. Aplicați dispozitivul de îndreptat brazilian Blowout, la 2-3 centimetri distanță de scalp, pentru a păstra volumul bazal. Folosind un pieptene, distribuiți uniform compusul rectificativ pe întreaga lungime.
 4. După terminarea tratamentului (fără timp de așteptare), începeți să uscați părul cu un uscător de păr folosind periajul.
 5. Încălziți fierul brazilian Blowout la temperatura dorită și întindeți părul cu fire subțiri.
 6. Se lasă să se răcească complet și apoi se clătește capul cu apă caldă fără a utiliza șampon.
 7. Aplicați o mască de condiționare profundă timp de 10-15 minute, apoi spălați-o cu apă.
 8. Sprayați legătura cu ioni. Nu spălați.

Dacă cu ajutorul Blowout-ului brazilian, părul nu a fost doar restabilit, ci și netezit, atunci pentru a vedea efectul rezultat, trebuie să îl uscați fără a-l trage cu periaj.

Odată ce îndreptarea Blowout-ului brazilian este finalizată, puteți lega părul într-o coadă de coadă sau împletiți-o, deoarece acest lucru nu va afecta netezirea sa. Este permis să vă spălați părul la o oră după procedură.

Blowout brazilian la domiciliu

Îndreptarea pe termen lung sau restaurarea părului în saloanele de înfrumusețare este costisitoare. Prin urmare, mulți consideră că probabilitatea implementării lor pe cont propriu.

Pot proceda acasă la Blowout în Brazilia? Executarea independentă a îndrepțirii aminoacizilor prin utilizarea compușilor Bloaut din Brazilia este imposibilă din mai multe motive.

 1. Nu puteți cumpăra unelte originale pentru uz profesional fără o certificare corespunzătoare - confirmarea calificării barbierului principal. Site-ul oficial al distribuitorului Blowout din Brazilia blochează accesul utilizatorilor obișnuiți la achiziționarea trenurilor profesionale și a unui fier ionizant special. Toate produsele acestui brand, vândute în acces liber pe multe site-uri web, sunt false, deoarece producătorul lucrează cu un singur distribuitor în Federația Rusă.
 2. Blowout-ul brazilian nu produce parfumuri profesionale în seturile de testare. Toate compozițiile pentru maeștri sunt vândute separat în sticle mari. Medicamentele originale nu pot fi achiziționate "pentru îmbuteliere".
 3. Costul ridicat al trenurilor și călcarea Blowout-ului brazilian.

Utilizarea fondurilor care nu au un certificat de calitate poate duce la consecințe negative. Cum ar fi părul fragil, trichoptiloza, căderea părului, arsuri chimice, reacții alergice acute, deoarece compoziția acestor medicamente poate fi determinată numai prin cercetări de laborator.

Aveți grijă după procedura Blowout braziliană

Pentru a menține efectul după îndreptare, trebuie să utilizați instrumente speciale pentru îngrijirea zilnică. Kitul Blowout brazilian pentru uz personal include un șampon fără sulfat și un balsam de îndreptare cu extracte din plante.

În plus față de setul principal de instrumente, Blowout brazilian are medicamente suplimentare pentru a spori efectul procedurii.

 1. Smoothing ser pentru uz frecvent. Poate fi folosit după fiecare șamponare.
 2. Mască de acțiune profundă. Utilizați nu mai mult de o dată pe săptămână.

Toate produsele Blowout brazilian de uz casnic sunt eficiente numai pentru părul care a fost supus procedurii de îndreptare (restaurare). Ele au o compoziție similară a ingredientelor cu preparate profesionale, datorită cărora efectul procedurii este prelungit și îmbunătățit. Samponul fără sinteză curăță delicat suprafața părului fără a sparge stratul protector și hidrobalanța medulei. Și balsamul, serul și masca compensează microwashing-ul de pe cuticulă, fac parul mai fin și mai strălucitor.

Să rezumăm. Blowoutul brazilian este o procedură profesională de coafare pentru îndreptarea pe termen lung și restaurarea părului, care se realizează utilizând o compoziție de aminoacizi. Preparatele conțin numai ingrediente naturale - vitamine, extracte de plante și aminoacizi. Substanțe toxice sau conservanți chimici nu sunt prezente în Blowout brazilian. Cu toate acestea, înainte de aplicare este încă necesar să se efectueze un test de sensibilitate, deoarece orice plantă poate fi un alergen. După procedură, se recomandă folosirea la domiciliu a unui Blowout brazilian special, care va ajuta la menținerea și prelungirea efectului. Este imposibil să efectuați procedura în mod propriu, deoarece accesul la parfumul profesionist Brazilian Blowout este limitat. Iar cumpărarea de produse pe site-uri neoficiale poate duce la pierderea părului. Profilaxia braziliană braziliană, efectuată într-un salon de înfrumusețare, precum și utilizarea de produse speciale de îngrijire la domiciliu, vor asigura un efect terapeutic de durată de 10-12 săptămâni.

http://voloscentr.ru/protsedury/vypryamlenie-volos/brazilian-blowout

Kit pentru îndreptarea părului bertan brazilian și caracteristicile procedurii

Reglarea părului cu fermă este o procedură inovatoare, care face posibilă schimbarea structurii buclelor, transformându-le de la buclat la neted și drept.

Această procedură este foarte populară, multe branduri cosmetice care se specializează în cosmetice pentru păr, produc produse pentru îndreptarea keratinei.

Exercițiul de îndreptare keratină blandeza blandă este un produs eficient și sigur care vă permite să obțineți un efect frumos și de durată.

Totul despre procedură: ce este și care sunt caracteristicile?

Există două tipuri de îndreptare a părului de cheratină - braziliană și americană.

Această substanță este considerată periculoasă pentru sănătate (deși concentrația sa în astfel de preparate este scăzută), dar, pe de altă parte, îmbunătățește semnificativ efectul de îndreptare, mai ales dacă părul este foarte curulat. În remediile de cheratină americane, formaldehida este absentă. Acest lucru face ca acțiunea lor să fie mai blândă și mai sigură.

Aceasta este principala diferență între keratina americană și braziliană. Dar, în același timp, efectul acestor fonduri este mai slab și nu este atât de lung, iar costul este mai mare.

Vă oferim să vizionați un videoclip despre îndreptarea părului brazilian:

Setul de sufocare brazilian (Blosout brasilian)

Explozia braziliană este o marcă de lux din SUA, pe care o folosesc chiar și vedetele de la Hollywood. Trăsăturile caracteristice ale produselor de îndreptare a cearăinelor de acest brand sunt siguranța, eficiența și, în același timp, economisirea efectului, nu trebuie să reziste la câteva zile înainte de spălarea capului etc. după procedură.

  Șampon profesional pentru curățarea profundă Șamponul anti-reziduuri este folosit pentru a curăța părul înainte de procedura de îndreptare.

Nu conține parabeni și sulfați, astfel purificarea este ușoară și blândă. Se deschide cântarele de păr astfel încât compoziția de keratină să poată penetra structura părului cât mai profund posibil. Substanțe de lucru pentru netezirea soluției ORIGINALE sau Zero Solution, îndreptează efectiv buclele, dau un efect lucios frumos, protejează împotriva factorilor externi negativi, nu conțin componente chimice agresive.

Zero Solution este permisă pentru utilizare chiar și pentru femeile însărcinate și pentru adolescenți. Ingrediente: 42% keratină pură, 20 de uleiuri, extract de boabe Assai, aminoacizi. Açai Deep Conditioning Mască de condiționare a mascului cu extract de boabe Assai are un efect de hidratare și nivelare. Instrumentul restaurează, netezește și întărește buclele, acoperă fiecare păr cu un complex nutritiv.

Salvează și prelungește rezultatul îndreptării. Mod de utilizare: Aplicați masca pe părul umed complet pe întreaga lungime. Țineți timp de 15-20 minute, apoi clătiți. La domiciliu, dacă este posibil, puteți pleca spre noapte.

Sunt disponibile diferite tipuri de ambalaje:

 • Sonde: (fiecare produs 50, 100 sau 200 ml) și ambalaj complet - 1000 ml de șampon, 1000 ml din compoziția de lucru, 750 ml de mască.
 • Ambalaje originale: 1000 ml + 1000 ml + 710 ml.

Pro și contra serului de netezire pe bază de cheratină

avantaje:

 • rezultatul durează până la 4 luni;
 • oferă nu numai îndreptarea, ci și recuperarea și tratamentul;
 • de securitate;
 • protecția împotriva efectelor negative ale mediului;
 • efect antistatic;
 • protecția culorii împotriva clătirii și arderii;
 • potrivite pentru orice tip de curl;
 • Nu există restricții după procedură, puteți spăla imediat părul, părul de înjunghiere etc.

dezavantaje:

 • preț ridicat;
 • părul se poate murdări mai repede.
http://beautyexpert.pro/uhod/volosy/keratinovoe-vypryamlenie/sdf/brazilian-blowout.html

Compoziții pentru îndreptarea părului de cheratină pe care lucrez și avantajele sale față de altele

Lucrez pe mașinile profesionale de îndreptat părul fabricate în SUA - KERATIN GLOBAL și Blowout brazilian. Trebuie să spun că acestea sunt singurele compuși care sunt 100% inofensive pentru păr.

Blowout brazilian

Blowout-ul brazilian - nu este un dispozitiv de îndreptare a părului - este o curățare a aminoacizilor, nu îndreptarea. Asta este, dacă aveți păr ondulat, o curl natural, dar părul este deteriorat în structură, vă voi ajuta să-l restabiliți. Efectul de îndreptare este de asemenea acolo, dar nu durează mult, principalul lucru este tratamentul părului! Compoziția formează un strat subțire de protecție în jurul părului, adăugând strălucire părului și un aspect sănătos. Parul este umplut cu aminoacizi și molecule de origine naturală. După 12 săptămâni, compoziția este spălată și părul devine același, fără a fi afectat.

Blowout brazilian funcționează numai la suprafață, nu penetrează în cortex și nu încalcă structura internă a părului. Dacă utilizați în mod constant această compoziție de keratină, părul este tratat, mai bine, strălucitor și mai sănătos! Potrivit pentru cei care doresc să îndrepte un pic de păr, să le dea viață, sănătate, frumos aspect estetic bine îngrijit

Când lucrați cu Blowout brazilian:

 • Procedura durează în medie 1,5 - 2 ore
 • Capul poate fi spălat în ziua procedurii, nu vă puteți teama de ploaie, zăpadă
 • Efectul durează până la 3-4 luni
 • Ingrediente: boabe Asaya, cacao, kama-kama și anatto.

Global keratin (GK)

Rezistent la îndreptarea părului de cheratină. Se comporta foarte bine chiar si cu parul puternic cret. Parul subțire subțire, fără viață, după efectuarea unei proceduri competente cu această compoziție, devine perfect drept, cu strălucire lucioasă. Efectul de îndreptare persistă mult timp. Timpul pentru instalarea zilnică este redus la minim.

Keratina globală restabilește părul imediat după prima aplicare. În prezent, cel mai bun și cel mai sigur material pe piața de îndreptare a keratinei!

După spălare, parul va fi perfect drept și pentru o lungă perioadă de timp.

Când lucrați cu Global Keratin:

 • Procedura durează 3 - 4 ore
 • părul nu poate fi spălat de la 48 la 72 de ore (în sus, purtați ochelari, gumă, pălărie)
 • efect durează în medie 4 luni
 • conține o formulă unică de proteine, peptide, concepute special pentru părul de îndreptare (restabilire) a cheritinei

Avantajele Global Keratin și Blowout-ul brazilian față de alte redresoare de keratină

De fapt, după orice procedură, îndreptarea keratinei cu orice compoziție de păr va arăta perfectă și bine întreținută. Uneori acest efect durează câteva săptămâni, uneori câteva luni. Problema este că în toate formulările ieftine există o componentă atât de dăunătoare ca formaldehida, care îndreaptă părul, dar în același timp distruge legăturile în structura părului.

După ce compoziția este spălată, părul va fi desfigurat și va fi imposibil să-l returnați aspectului original. Va fi necesar să așteptați până când acestea se re-cresc și se va tăia treptat părul deteriorat.

Compușii de îndreptare a keratinei GLOBAL KERATIN și BRAZILIAN BLOWOUT nu conțin formaldehidă. Când le folosiți, legăturile disulfidice ale părului nu sunt rupte, ci întinse. Dovada este că după ce efectul îndreptării a trecut, părul revine la forma sa originală. Când se utilizează mai multe proceduri, părul este complet restabilit și îndreptarea nu este practic necesară.

Componenta cea mai scumpă din compoziție este keratina, care este recoltată din lână de oaie alpină. În redresoare ieftine, nu de înaltă calitate, compoziția de keratină nu este mai mare de 5-10%. În materiale profesionale de înaltă calitate - 40-50%. Deoarece keratina în forma sa pură este un produs destul de scump - un bun compus rectificativ pur și simplu NU poate fi ieftin!

Acum voi oferi link-uri către magazine care vând compuși de îndreptare a keratinei și prețuri pentru ei. Cu prețul acestor redresoare populare, veți aprecia calitatea compoziției și veți înțelege cu privire la care lucrează keratina (toate prețurile sunt pentru 1 litru de compoziție):

http://afrofashion.ru/blog/sostavy-dlya-keratinovogo-vypryamleniya-volos

Keratin pentru îndreptarea părului Soluție originală Blowout brazilian, 40 ml

Gasit acest articol mai ieftin?

Trimiteți un link către chat-ul nostru, unde este mai ieftin și vă vom oferi cel mai bun preț!
De asemenea, puteți să faceți o comandă și să specificați linkurile din comentarii sau să le informați prin telefon 8 (800) 555-345-1.

Prețurile cu ridicata

Pentru centre medicale, saloane de înfrumusețare, distribuitori, cosmetologi și persoane fizice, sub rezerva condițiilor de vânzare cu ridicata.
În legătură cu politica de marketing a unor prețuri la cerere.
Ne aflăm pe "Portalul Furnizorilor", participăm la licitații, realizăm livrări pentru instituțiile statului.
Lucrăm cu toate tipurile de plată, inclusiv fără numerar, cu TVA.
Atenție! Prețurile cu ridicata nu funcționează în coșul magazinului, dar sunt aplicate de manager atunci când confirmă comanda.
Pentru detalii, consultați secțiunea Angrosisti.

acțiuni

Acest produs participă la promoții:

"Cadou de suma de a alege." Listă de cadouri

Livrare: de la 3000r. gratuit pentru RF

Cu ajutorul bratului de keratină Bloot, vă puteți îndrepta cu profesionalism parul cu 100% și puteți salva (sau reduce) părul curat, eliminând fluffiness, porozitatea părului, oferind părului strălucire strălucitoare și luciu.

Brazilian Blowout (SUA) - cel mai eficient și mai eficient agent din lume, folosit de cele mai faimoase femei (Jennifer Lopez, Nicole Kidman, Jennifer Aniston, Salma Hayek, Sfânta Beria, Nicole Richie și alții). Acesta este un produs de vârf, demn de covorul roșu, care permite părului să arate întotdeauna bine îngrijit și uimitor!

Brazilia Blowout Keratin nu conține substanțe chimice dure și formaldehidă. Rezultatul după procedura de îndreptare cu keratină și restaurarea părului durează de la 3 la 6 luni și are un efect cumulativ. Durata procedurii de recuperare a keratinei Blootul Brasilian durează între 60 și 90 de minute (în funcție de lungimea și grosimea părului). Efectul părului neted și strălucitor este garantat să rămână în vizitele ulterioare la piscină, saună, tratamente marine, adică nu limitează libertatea de acțiune chiar și după procedură! În plus, costul procedurii de îndreptare a berselor braziliene de cheratină este economic datorită consumului scăzut de cheratină, datorită concentrației ridicate. Principiul de aplicare a keratinei Blowout brazilian: "Mai puțin - cu atât mai bine!"

Ingrediente: Baza de keratină Bloaut brazilian conține un complex de aminoacizi de origine naturală din Brazilia, schimbând radical și restabilind aspectul părului, dar care nu se schimbă și nu încalcă structura lor naturală. Ca urmare a aplicării keratinei, pe păr se formează un strat protector de aminoacizi naturali, etanșarea și netezirea cuticulelor părului.

PENTRU PROCEDURA pe care o vei avea nevoie:

- fier cu acoperire cu titan sau turmalină și cu o temperatură de încălzire de până la 230 ° C;

- perie cu peri tari;

- 4 cleme pentru păr;

- capacitate mică (ceașcă) pentru soluție;

- Șampon anti-reziduuri Șampon de curățare brățară brazilian (etapa 1);

- Acai Professional Smoothing Solution Brățară brățară keratină (pasul 2);

- Mască de atenuare profundă Mască de reglare profundă Blowout brazilian (pasul 3);

- opțional (opțional) ser de netezire sau reconstructor pentru capete divizate Blowout brazilian.

1. Spălați-vă bine părul utilizând Șamponul anti-reziduu Blowout brazilian - pasul 1, acordând o atenție deosebită domeniilor occipital și temporal. Părul se spală de 2 până la 5 ori, până când atinge curățenia perfectă. Aceasta este o condiție prealabilă pentru succesul procedurii de îndreptare a cearănei brazate Blowout, deoarece produsul este mai eficient absorbit pe părul curat și poros. După spălare, părul trebuie să fie "scârțâit".

IMPORTANT! Nu salvați pe un șampon de curățare, cu curățare proastă a părului, efectul procedurii va fi mult mai rău. Este mai bine să "spălați" decât să "spălați".

2. Uscați benzile cu un prosop, lăsându-le umedă pentru a facilita procesul de aplicare a keratinei Blowout brazilian peste tot părul. Umiditatea va ajuta la distribuirea uniformă a compoziției lungimii părului. Dacă în procesul de aplicare a compoziției părului a început să se usuce - se recomandă să se umezească cu apă de la o sticlă de pulverizare.

IMPORTANT! Parul trebuie umezit cu aproximativ 30%. Părul prea umed sau, dimpotrivă, deja uscat, va înrăutăți penetrarea uniformă a keratinei în structura părului.

3. Împărțiți părul umed în 4 părți: două părți în partea de sus și două în partea de jos a capului. Se recomandă începerea aplicării Keraton Brasilian Bloout cu toroanele occipitale inferioare în sus.

4. Luați brățară braziliană Keratin și agitați bine sticla de mai multe ori! Începeți să aplicați compoziția, plecând ușor de pe scalp. Dacă doriți să păstrați volumul natural pe părul subțire, puteți să vă retrageți la 3-5 cm de rădăcinile părului. Frunza de proces prin fir de la rădăcină la vârful părului. Atunci când aplicați o pensulă trebuie să pulverizați scula și să nu-i înmuiați părul. După aceea, țineți pieptenele în direcția de la rădăcini până la capete, distribuind produsul prin firele de păr. Petreceți un pieptene prin păr, și dacă vedeți că există urme de bani pe el - luați firul netratat de păr și îl presați pe cel tratat prea mult. Amintiți-vă principiul Blowout brazilian: "Cu cât mai puțin, cu atât mai bine!"

5. Suflați-vă părul. Nu trebuie să existe umiditate pe păr. Păstrați uscătorul de păr la o distanță de aproximativ 5 cm de păr și uscați părul în direcția feței. Utilizați periaj sau orice altă formă preferată de pieptene. Dar amintiți-vă că este necesar să obțineți o finisare maximă a părului, deoarece atunci când îl neteziți cu un fier, ar trebui să alunece de-a lungul părului fără a împiedica.

IMPORTANT! Părul trebuie să fie complet uscat 100%

6. Acesta este cel mai important pas în procedeul de îndreptare a părului de cheratină Blowout Bear, deoarece în acest stadiu produsul este sigilat în cuticulele de păr, oferind stratul proteic cel mai protector din jurul fiecărui păr pentru un rezultat pe termen lung. În funcție de stilul de instalare, alegeți călcarea dorită în direcție. Pentru părul relativ sănătos se folosește un fier cu o temperatură de 230 C. Dacă părul este foarte rănit, temperatura fierului ar trebui să fie 200-220 C. Luați un fir de 2 - 4 cm lățime. Cu cât este mai gros, cu atât este mai puțin grosimea firului. Fierăm fiecare fir de 8-10 ori, creând presiune între foile de călcat, care nu persistă pe părțile individuale ale firului.

IMPORTANT! Pentru a obține o îndreptare înaltă a părului, este necesar un fier cu acoperire cu titan sau turmalină și cu o temperatură de încălzire de până la 230 ° C. Ceramica acoperită cu fier NU folosiți!

7. Procedura sa terminat! Clătiți părul cu apă caldă timp de 1-2 minute.

8. Pentru a consolida efectul, aplicăm o mască Blowout mascată braziliană (Pasul 3) pe toate părurile timp de 1 minut. și spălați cu apă caldă. Se recomandă aplicarea măștii de 1-2 ori pe săptămână în timpul îngrijirii ulterioare a părului care a suferit o procedură de îndreptare a ceară de ceară.

9. La cerere - aplicați o cantitate mică de ser sau balsam brazilian Blowout pentru o protecție suplimentară, distribuind produsul prin păr, pornind de la vârfuri.

10. Uscați părul cu un uscător de păr și puneți-l

Consumul de produse pentru o singură procedură Recuperarea bratării braziliene de cheratină (ml)

http://academie.club/keratin-dlja-vyprjamlenija-volos-brazilian-blowout-40-ml

Cum se îndreaptă parul brazilian Blowout?

Natura umană este structurată astfel încât oamenii să viseze mereu de ceva ce nu au. Proprietarii de par drept și stricte fantezii despre buclele buclate, în timp ce buclele visează la un păr perfect neted. Industria cosmetologică modernă oferă o serie de metode care pot realiza orice vise. Un exemplu ar fi îndreptarea părului brazilian numită Blowout brazilian.

În prezent, se crede că acesta este cel mai eficient mod de a face buclele ascultători și de a le oferi aspectul dorit. Principalul avantaj al acestei metode îl constituie siguranța, datorită căreia a câștigat deja o popularitate largă printre vedetele de la Hollywood și consumatorii obișnuiți.

Care este secretul succesului?

Brazilia Blowout îndreptarea părului brazilian este o abordare relativ nouă și revoluționară pentru schimbarea imaginii unei fete. În cadrul evenimentului, se utilizează un cocktail special de produse naturale, care hrănește, hidratează și protejează buclele și firele.

Blowout brazilian brazilian poate fi numit un progres în această nișă

Se compune din substanțele active ale următoarelor instalații:

Toate acestea conțin un întreg set de substanțe organice esențiale, dintre care cel mai important este keratina. Această proteină naturală asigură protecția completă, restaurarea și întărirea tijelor și a foliculilor. După încheierea sesiunii de îndreptare, fiecare păr este învelit cu un film organic special, care are la bază proteine. Acest "caz" protejează firele de impactul negativ al factorilor de mediu, contribuie la regenerarea buclelor deteriorate.

Punctul principal care oferă această popularitate largă a tehnicii este viteza procedurii. Doar 90 de minute de lucru ale stilistului și vă puteți întoarce la activitatea zilnică obișnuită. Nu mai așteptați timp de 3 zile, ca și în cazul îndrepțirii normale a keratinei.

Cum este procedura?

Pentru efectul maxim, trebuie să utilizați o serie de instrumente speciale care pot fi găsite în saloanele moderne de înfrumusețare.

Întreaga sesiune durează 1,5 ore și constă în mai multe etape:

 1. În primul rând trebuie să vă spălați părul cu un șampon special cu același nume "Brasilian Bloaut". Compoziția sa seamănă cu conținutul balsamului principal. Astfel, pregătirea buclelor și toroane pentru procedura viitoare;
 2. Uscarea ulterioară se face cu aplicarea părului profesional. Brazilian de păr de cheratină îndreptare Blowout brazilian în această etapă în mod activ hrănește bulbii și tije, asigură restaurarea structurii de fire deteriorate;
 3. Uscarea coafurii este efectuată din nou cu ajutorul unui călcat pentru a da forma necesară;
 4. Ultimul pas pe calea către imaginea dorită este aplicarea măștii de keratină cu același nume, care protejează suplimentar părul de expunerea la temperaturi ridicate și radiații UV.

Procedeul de îndreptare a părului brazilian ar trebui să fie efectuat exclusiv de un profesionist.

Întregul eveniment durează aproximativ 90 de minute, după care puteți merge imediat la plajă, la sala de gimnastică sau la piscină. Rezultatul sesiunii este o coafura superba, lucioasa, cu bucle drepte.

Avantajele tehnicii

Numeroase recenzii pozitive și entuziaste ale consumatorilor confirmă eficiența ridicată a acestei metode de a da tipul necesar de păr.

Brazilia Blowout îndreptarea părului brazilian are o serie de diferențe față de metodele tradiționale, ceea ce îl face cel mai popular în segmentul său:

 • Este o soluție inovatoare la problema unei schimbări fundamentale în structura buclelor și toroanelor fără utilizarea unor substanțe chimice grosiere. Metodele clasice de îndreptare utilizează un număr mare de substanțe dăunătoare și agresive care necesită îngrijire corespunzătoare a părului după o sesiune de frumusețe. Metoda braziliană folosește numai componente naturale pe bază de keratină, care garantează siguranța părului clientului;
 • Durata procedurii este de aproximativ 90 de minute. Abordarea tradițională poate dura până la 4 ore;
 • Imediat după eveniment, puteți reveni la activitățile zilnice. Uscarea cu uscător de păr, înotul în piscină, antrenamentul în sala de gimnastică nu va afecta strălucirea lucios și mătăsosul buclelor;
 • Efectul procedurii este menținut timp de 4 luni. Practic, nici o altă metodă de îndreptare a părului nu poate oferi o astfel de păstrare pe termen lung a rezultatului final;
 • Dacă utilizați produse suplimentare de îngrijire a părului Acaiaftercare, puteți extinde și mai mult efectul evenimentului.

Cine să contactați?

Metoda braziliană braziliană este prerogativa a stilistilor profesioniști și a coaforilor. La domiciliu, este mai bine să nu efectuați încercări independente de a îndrepta părul. Desigur, nimeni nu se deranjează să cumpere fonduri adecvate pe Internet sau pe rafturile de magazine specializate, cu toate acestea, rezultatul final este puțin probabil să fie la fel de bun.

Parul brazilian Blowout este cel mai bine făcut în saloane

Costul mediu al procedurii variază considerabil, în funcție de marimea salonului și nivelul de profesionalism al stilistului. Prețul aproximativ este de 3-4 mii de ruble. Încă merită. Mii de femei din întreaga lume au apreciat tehnica Blowout-ului brazilian și au fost extrem de mulțumiți de rezultat.

http://stopalopecia.ru/uhod-za-volosami/kak-prohodit-brazilskoe-vypryamlenie-volos-brazilian-blowout.html