logo

Feedback asupra cristalelor lichide pentru păr de la Brelil

Uleiul de dragoste a început cu mine acum 10 ani, iar ulei de la Brelil a devenit un asociat al acestei iubiri (de aici se poate înțelege că feedback-ul va fi pozitiv). Am păr natural, ondulat, poros și, prin urmare, vârfurile s-au despicat foarte mult și nu doar au zburat, ci au fost rupte de-a lungul lungimii. Când am încercat pentru prima oară uleiul pentru sfaturile părului lui Brelil (chiar și acum 10 ani), nu exista nicio limită pentru încântarea mea, cred că acest lucru se datorează "foamei" părului meu pentru astfel de produse care dau efectul de la prima dată. Acum am încercat o mulțime de produse atât de scumpe și nu foarte costisitoare (Kerastase, Moroccanoil, MoltoBene, Loreal Professionnel, СНІ, Macadamia Natural Oil, Orofluido), dar ocazional mă întorc la acest ulei, am doar nostalgie, probabil pentru acele vremuri, pentru că știm că mirosul cel mai mult ne amintește de anumite evenimente, iar mirosul în uleiuri este dulce, plăcut, chiar seamănă cu un parfum oriental. De atâția ani, am avut deja o impresie semnificativă despre acest instrument.

Cristale lichide Bio Traitement Beauty Cristalli Liquidi din Brelil

Ceea ce promite producătorul: o formulă cosmetică creată pe bază de ceramidă A2 și extract de semințe de in. Deci, Ceramida A2 este un material de constructie, o substanta intracelulara "cimentata" care actioneaza la nivel celular. Ajută produsul să aibă grijă de sănătatea și frumusețea părului, făcându-l strălucitor, matasos și luxos. Extractul din semințe de vită oferă proprietăți lichide nutritive, înmuiere și vitaminare. Lichidul ușor se întoarce repede la spargerea vieții, părul fragil, îngrijindu-i ușor. Ingredientele active reface structura buclelor, saturând vitaminele și nutrienții necesari.

Borcanul este confecționat din sticlă cu un dozator convenabil (un astfel de borcan mi-a alunecat din mâini și a spart bățul). Volumul de ulei de 60 ml. Made in Italy. Consistența cristalelor lichide este destul de gros, mirosul gras... Îmi place (așa cum am scris deja: dulce, dulce, asemănătoare cu cea a estului).

Cea mai bună modalitate de a crește și frumusețea părului citiți mai mult.

Compoziție: CYCLOPENTASILOXANE, dimeticonol, Linum usitatissimum uleiul din semințe, etilhexil dimetil PABA, Palmitoyl miristil serinat-Ceramide A2, Peg 8 copolimer smdi, Butilfenil methylpropional, poliacrilat de sodiu, Peg 8, geraniol, linalool, Glicerina, Ci26100, Parfum Parfum.

Primul și al doilea loc sunt siliconii, al treilea este uleiul de in, iar al patrulea este protecția UV, conține, de asemenea, complex de keratină, ceramidă A2, proteină de orez, chitosan, citrinoniu, polimeri și fără vopsea și parfum.

Înțeleg că uleiurile pentru capetele părului nu pot fi naturale, deoarece siliconii înfășoară părul și umple vidul în ele și, bineînțeles, lipesc capetele părului, rezultând astfel că sunt bine îngrijite.

Cum se folosește: Se toarnă două picături de ulei în palmă, se freacă și se aplică, undeva de la mijlocul părului, se acordă o atenție deosebită capetelor, după aplicarea uleiului pentru a curăța părul umed și apoi se usucă cu un uscător de păr. Uleiul este distribuit ușor prin păr. Uneori folosesc ulei pe părul uscat pentru a oferi stilului un aspect final și strălucire.

Îmi place acest ulei, deși înțeleg că nu vindecă, ci doar măști imperfecțiunile părului, datorită siliconilor. În ciuda acestui fapt, el are o serie de avantaje:

 • adaugă strălucirea părului plictisitor;
 • economic de utilizat;
 • părul la atingere este moale și mai ușor de pieptene;
 • nu face părul mai greu, pentru părul meu fin, foarte relevant;
 • potrivită pentru părul subțire, slab;
 • reduce fluența părului;
 • părul după uleiul elastic și ascultător;
 • împiedică secțiunea transversală a vârfurilor părului;
 • prelungește excursia la coafor;
 • instrument bun pentru bani rezonabili.
http://volosomanjaki.com/kosmetika-dlya-volos-obzory/otzyv-na-zhidkie-kristally-dlya-volos-ot-brelil/

părul este ca o mătase! (recenzie detaliată, raport foto)

Astăzi vreau să împărtășesc cu tine, fete, opinia cu privire la cosmetice Brelil. Și vreau să spun totul de la bun început.
Am scris deja despre problemele cu părul meu și cum m-am confruntat cu ele dacă sunt interesat. Îmi place să am grijă de păr, îmi place să citesc informații despre îngrijire, despre produse noi. Și pe internet am dat peste recenzii rave despre cosmetica italiană profesională Brelil. Anume, o mască cremă pe ovăz. Și, desigur, a prins foc să cumpere! În orașul meu, nu a fost atât de ușor de făcut, pe scurt, nu a existat această mască, și nimeni nu a auzit despre acest machiaj. Așa că am comandat-o online. O mască de litru mi-a costat 370 grivne (aproximativ 265 de grame). Dar volumul este mare - deci banii nu sunt păcat, mai ales că astfel de recenzii! Mi-a plăcut masca, dar fără entuziasm, poate pentru că părul nu avea nevoie de o restaurare majoră. Ei au nevoie de un "machiaj", strălucire.
Și aici a fost excursia în orașul cel mai îndrăgit de Odessa. În acel moment am știut deja cât de mult prețurile pentru acest produs cosmetic sunt diferite în Ucraina și în Ucraina. Dar când am văzut magazinul cu ochii mei - am fost pur și simplu uimit! Această mască costa 148 grivne, dar aceste cristale foarte lichide sunt de aproximativ 119 grivne. Noi, în Rusia, pe Internet mai ieftin 700, nu am întâlnit. Prin urmare, fără îndoială, mi-am cumpărat aceste fonduri.

Aceste cristale erau minunate!
Le-am pus pe părul umed, de îndată ce am udat părul ud cu un prosop. La lungimea mea suficient de 2 picături, frecat între palme și se aplică la toată lungimea, cu excepția 10-15 cm de la cap.

rezultat:
1. Parul este neted ca mătase. Ei curg între degete!
2. Mastile se taie. Nu sunt sigur că tratează direct. Totuși, măștile bazate pe ulei par să aducă mai multe beneficii pentru mine, deși nu dau un rezultat atât de vizibil.
3. O strălucire frumoasă care durează până la următoarea spălare a capului.
4. Parul este moale, arată bine îngrijit.
5. Se aplică foarte simplu și este ușor de distribuit pe toată lungimea.
6. De asemenea, am observat o trăsătură remarcabilă: aceste cristale protejează perfect împotriva electrificării. Cel mai recent, am decis să-mi dau părul de la toate măștile mele, balsamuri, spray-uri, cristale - rezultatul nu a fost mulțumit. Deși părul strălucea, dar nu era atât de moale și cel mai important, era foarte electrificat.
7. Miros foarte plăcut, dar destul de puternic. Perfecționați parul pentru o perioadă foarte lungă de timp.

Așa am așteptat de la aceste cristale lichide.
În ceea ce privește compoziția: bineînțeles, ar trebui să spunem datorită siliconilor, care se află pe locul al doilea, la o asemenea strălucire. Dar fetele, nu te speria! Anterior, am încercat cumva să evit aceste mijloace. Dar studiind în detaliu efectul siliconului asupra pielii, părului, unghiilor, mi-am dat seama că nu e nimic periculos în ele.

- siliconii sunt dăunători, dar nu sunt utilizați în produsele cosmetice (în special în cele de calitate).
- siliconii se evaporă rapid în aer
- ei nu sunt capabili să înfunde porii, se acumulează în păr.

Nu voi explica de ce - nu pe acest subiect. Dar dacă cineva este interesat de o fată de chimist care vorbește despre asta într-un mod foarte accesibil.

Despre fotografie:
nu este un secret pentru nimeni că părul strălucește mai strălucitor de pe blitz, dar în fotografia numărul 1, este clar că părul este mai degrabă strălucitor și cu lumină naturală. Fotografia numărul 3 - lichid în sine, numărul fotografiei 4 - masca.

Dacă aveți întrebări sau ceva interesant despre instrumente, actualizări, îngrijire - vă rugăm să scrieți comentarii

Ne pare rău pentru cumpărături atât de lungi și plăcute =)

http: //xn--b1accz8b1g.xn--j1amh/ru/%D0%B6%D0%B8%D0%B4%D0%BA%D0%B8%D0%B5_%D0%BA%D1%80%D0 % B8% D1% 81% D1% 82% D0% B0% D0% BB% D0% BB% D1% 8B_brelil_bio_traitement-r882201.html

Cristale lichide Brelil cu ulei ARGAN

Remediu bun pentru părul uscat și divizat. Brelil Cristalli di Argan strălucire extremă.

O zi bună!

Astăzi am decis să scriu despre un alt produs siliconic pentru capetele uscate ale părului. Deoarece nu mi-a plăcut cocktailul de alcool de zmeură din Loreal, am decis să găsesc un înlocuitor pentru el. De data aceasta, am fost mult mai atent la compoziție și, chiar înainte de cumpărare, am fost convins că nu există alcooli în ea.

Denumire completă: cristale monofazice lichide cu ulei de argan - Brelil Cristalli di Argan strălucire extremă.

Cristalele lichide reprezintă un mijloc de restabilire, netezire și strălucire intensă a părului, pe bază de ulei de argan biologic pur, care alimentează părul, conferindu-i și mai multă rezistență și elasticitate, previne uscarea și le face neobișnuit de strălucitoare și strălucitoare. Textură ușoară nu îngroșă și nu cântărește părul.

Design - borcanul este din sticlă transparentă groasă, dotată cu un distribuitor convenabil și, spre deosebire de Loreal și Kerastase, care are un capac. Toate informațiile necesare (compoziția, data expirării, metoda de aplicare...) sunt indicate direct pe borcan. Volum 50 ml.

Aromele - cristalele au un parfum foarte plăcut, dulce, de parfumerie. Nu au miros de alcool. În general, îmi place aroma, este plăcută și, cel mai important, complet non-intruzivă.

Textura este siliconică, netedă, de grosime medie, mai groasă și mai densă decât cea a Lorealului, dar mai puțin densă decât cea a lui Kerastase, aș spune ceva în mijloc. Foarte ușor și ușor distribuit prin păr.

Aplicații - producătorul recomandă aplicarea unor picături de cristale pe păr umed, prosop uscat, ceea ce fac.

Rezultatul - după aplicarea cristalelor, părul este netezit și devine mai matasos. Cristalele facilitează foarte mult pieptenerul și, de asemenea, împiedică încurcarea părului pe parcursul zilei. De asemenea, cristalele dau strălucirea părului. Cristalele elimină vasele uscate? Dacă le aveți, cristalele nu le vor elimina, ci vor împiedica sau cel puțin să reducă apariția unor noi.

Dacă comparăm Brelil și Kerastase, atunci nu am observat nici o diferență semnificativă după ce le-am aplicat. Atât Brelil cât și Kerastase fac o treabă destul de bună, diferența evidentă fiind prețul, Kerastase este mai scump, dar volumul său este mult mai mare (Kerastase - 125 ml Brelil - 50 ml).

Ciclopentasiloxan, Dimethiconol, Ulei de sâmbure Argania Spinosa, Geraniol, Hexil Cinnamal, Butilfenil Metilpropional, Linalool, Hidroxiizohexil 3-Ciclohexen Carboxaldehidă, Citral, Citral, Religie, Relief,

Rezultatul - în general, Cristale lichide cu ulei de argan, încă destul de bun instrument, bineînțeles că nu există nici un miracol din partea lor, este mai degrabă un adjuvant bun decât un tratament complet al părului mort.

Dacă în îngrijirea părului, folosiți siliconul de neșters, te sfătuiesc să te uiți la aceste cristale. Spre deosebire de Loreal Professionnel Lumino Contrast, în plus față de siliconi, există un ulei natural (pe locul trei este uleiul de argan), și nu există nici alcool. După cum mi-a spus o fată, combinația de alcool și siliconi are un efect negativ asupra părului, așa că fii mai atent la compoziții.

Cost: $ 10 - $ 13, în funcție de locul de cumpărare.

Mulțumesc tuturor pentru atenție!

cristale prețioase pe păr (cu o fotografie și cum altceva !?)

Ei bine, dragul meu, am ajuns la ultima parte a trilogiei mele despre Numero Brelil. Este vorba despre cristale cu ulei de argan.

Linia de produse estică Cristalli di Argan, cu cel mai valoroși ulei de argan, vă va da părul extraordinar de moale, strălucire și pieptănare ușoară.

Într-o sticlă destul de dură de sticlă limpede este 50 ml de cristale lichide, și de fapt - o mare varietate de siliconi cu mai multe componente utile și nu foarte.

Și din nou, despre prețuri. Putem cumpăra acest borcan pentru 800-900 ruble, în Ucraina cca. 400 freca. Am cumpărat ceva de genul 350 de ruble.

Miroase da! Foarte frumos! Mult mai interesant decât cristalele din trecut de la Brelil, dulce, dar nu crăpător, atât de vrăjitor și oriental.

Sunt o consistență uleio-siliconică de culoare roșu-galben.

Aplicare: 2-3 batrine sunt suficiente pentru lungimea mea considerabila, am freca picăturile de cristale intre palme destul de atent. Îmi dau consistența să se încălzească din căldura mâinilor mele și numai atunci se aplică la jumătatea inferioară a părului, în special cu atenție trecând prin vârfuri.

Mirosul apartamentului poartă o plăcere foarte plăcută. Cei apropiați întotdeauna întreabă ce miroase. Mirosul pe păr rămâne câteva ore - maximă zi.

În compoziția primelor două poziții: ciclopentasiloxan, dimetoconol - siliconi, în locul 3 - ulei de Argania spinosa, care nu este rău.

Foarte similar cu cristalele simple de la Brelil. O luciu strălucitor, moale, păr saturat, se despică securizat pentru 2-3 zile. Parul arata superb! Este plăcut să le atingi, după cristalele pe care le sunt atât de ușor de pieptene. Și cum strălucesc în vremea însorită! Acum 3 ani, am crezut că este imposibil să obținem efectul strălucirii părului, ca și în publicitate, dar sa dovedit a fi în zadar.

Regret un pic că valiza mea nu putea suporta un alt borcan de măști și doi șampoane din această linie estică, dar data viitoare luam cu siguranță întreaga serie!

Dacă aveți o lungă, poroasă sau curată, divizată, fără viață sau uscată, sau toate aceste bogății împreună - vă recomandăm să încercați acest produs. Lucrează pentru mine la 5 ani!

Comentariile mele cu privire la alte produse din Brelil:

 • hrănirea șamponului
 • masca cu shea și avocado

Fii frumos și fericit =)

magic elixir pentru păr (fotografie înainte și după)

Coaforul, făcându-mi coafura, mi-a spus că am părul foarte uscat. Și sprayurile de hidratare nu ajută + părul este foarte confuz.
Mi-a sfătuit să-mi iau cristale lichide de păr Brelil. Prețul, desigur, ma confundat, dar am observat efectul cererii imediat după utilizare. Mi-a aplicat un spray cu două faze pe părul meu umed, iar când i-am uscat părul sa schimbat: părul devine mai docil, bine îngrijit și neted!
Eroziți de efect, am comandat petrol pe internet (de când a spus că uleiul este chiar mai bun decât sprayul și, în opinia mea, am citit pretutindeni că este adevărat că petrolul este mai eficient). Deoarece livrarea sa dovedit a fi gratuită, nu am ezitat să o iau pe site, deoarece prețul a coincis cu magazinele și a fost chiar puțin mai ieftin decât pe alte site-uri.
Desigur, super-styling-ul pe care mi-a făcut-o frizerul pentru mine nu mi-a ajutat, dar totuși am observat că datorită acestui ulei părul meu a început să arate aproape fără cusur! Mirosul acestui ulei este foarte plăcut și de coerență, de asemenea, nu este foarte gras și nu gros și, din acest motiv, părul nu pare umed și murdar. Dar, cu toate acestea, ele sunt îndreptate și devin un pic "snoops", adică ca și cum mai puțin decât volumul obișnuit. Dar însăși structura părului se transformă: chiar și vârfurile neascultătoare ale părului devin moi și se află una la cealaltă!
Dar capul deja seara următoare arata foarte murdar. Acesta este un minus, cred că cel mai important minus. Al doilea minus este incomod. Poate că sunt pretențios, dar spray-ul este mult mai ușor de folosit și știți că nu exagerați. În timp ce uleiul este turnat pe palmă și aplicat pe părul umed, ceea ce mi se pare că contribuie la o distribuție neuniformă pe întregul cap și lasă mâinile într-un film ușor de grăsime și împrospătează uscătorul de păr.
Un alt minus este o sticlă de sticlă. Și prețul. Și sticla cu prețul + de sticlă este un adevărat coșmar: pentru că, Doamne ferește, va cădea și - se va lovi!
În general, 4-ka pentru miracol + piggy bank minuses.
În fotografie, părul uscat puțin înainte și uscat, după aplicarea uleiului Brelil.

Miracle Miracle Miracle.... sau nu? + fotografie de păr Update după un an

Nu știu de ce nu am scris o recenzie despre acest produs minunat înainte.

Deci, ce fac aceste cristale lichide?

Split se termină vizual vedere "skleynymi", un pic eliminat "păpădie pufos". Cred că se datorează faptului că părul devine mai strălucitor, sănătos, în general frumos)))

Vizibil mai ușor de pieptene.

Am parul cu grosime medie, lungimea este acum sub lamele (câteva luni în urmă au fost până la talie) 1.5-2 clicuri pe pompă sunt suficiente pentru mine. Aplic de la lungimea chiar sub gât, acordând o atenție deosebită sfaturilor. Sticla spune: "Aplicați părului umed și uscați". Rar folosesc uscătorul de păr pentru a putea spune că există un efect fără ea. deși cu un uscător de păr este mai vizibil

După aplicare, ele nu se simt complet pe păr.

Dacă aplicați mai mult decât aveți nevoie, părul poate deveni destul de rigid.

Dacă părul (în special vârfurile) este uscat sau uscat, vă sfătuiesc să amestecați cristalele cu câteva picături de orice bază. ulei.

Megaekonomnoe înseamnă. L-am cumpărat cu exact un an în urmă și am folosit mai puțin de jumătate (folosit de fiecare dată după spălare).

În magazinele din orașul meu este în intervalul de 85-95 UAH. pentru 50 ml.

Fotografia nu este cea mai de succes, dar sper că efectul este vizibil pe ea.

Actualizați după un an

Nu știu ce sa întâmplat, dar după un timp am observat că atât ecranul LCD, cât și masca din această serie au început să-mi usuce părul. Cu acel observabil. A existat o fragilitate, care nu era acolo înainte.... Chiar și flaconul nu este folosit până la sfârșit. În plus, în comparație cu alte mijloace, nu este atât de eficient, din păcate.

http://xlebez.ru/zhidkie-kristally-brelil-s-maslom-arganii/

Recenzii de cristale lichide Brelil Bio Traitement

Caring Cosmetics - Recenzii de Brelil Bio Traitement Lichide Crystals

opinii

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

o strălucire frumoasă va veni, un miros placut, care va dura mult timp

lipicios și gras, ineficient, ineficient

Brandul Brelil însuși a dovedit de mult consumatorilor calitatea produselor sale. Din câte știu, acest fluid nu este mai puțin popular printre consumatori, precum și faimoasa lor mască cu un extract...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2459

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

va veni o strălucire frumoasă, suficientă pentru mult timp

Odată, în urmă cu aproximativ 7 ani, mi-am vopsit părul sau, bineînțeles, pictat în alb, a avut un efect negativ asupra firelor mele, erau ca paie, nu străluceau și într-o bună zi frizerul mi-a sfătuit să cumpăr cristale de la...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2063

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

o strălucire frumoasă va veni

și așa: costisitoare

La un moment dat am încercat cristale lichide de aceeași marcă. În principiu, toți au rămas indiferenți pentru toată lumea - aparent nu a mea. Am folosit cosmeticele Brelil nu cu mult timp in urma, dar in mod absolut toate produsele pe care le doresc, care sunt la indemana maxima si care...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2259

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

o strălucire frumoasă va veni, un miros plăcut

Pentru prima data am fost imbracat cu cristale lichide intr-un salon de coafura si mi-a placut atat de mult incat m-am dus si am cumparat o sticla in aceeasi zi si am asteptat un miracol. Parul meu creste bine, dar cand ajung la lungimea de sub umeri, incep...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2365

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

o strălucire frumoasă va veni, un miros placut, care va dura mult timp

După ce am citit o mulțime de comentarii pozitive despre Brelil Bio Traitement Liquid Crystals, am urcat întregul oraș în căutarea lui și, după mult timp, eforturile mele au fost în cele din urmă răsplătite cu o descoperire. Cât de fericit am fost când am văzut...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2533

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

o strălucire frumoasă va veni, un miros placut, care va dura mult timp

Și așa: scump, ineficient, conține siliconi în compoziție

Există legende despre cristalele lichide în ultima vreme. Este posibil să nu se taie sfaturi cu ei de ani de zile, că părul devine nebun strălucire, etc Firește, am decis să le cumpere.. Prețul...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2055

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

miros plăcut, suficient pentru o lungă perioadă de timp

Am luat acest par strălucitor pe baza de semințe de in după ce am citit o mulțime de comentarii pozitive pe Internet... Am citit pe o sticlă de cristale lichide că acest instrument împiedică apariția unor sfaturi divizate... Am folosit acest instrument timp de aproape un an (11 luni)...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2000

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

ajută la pieptenele de păr după spălare, va veni un strălucitor frumos, înmoaie părul

scump, ineficient, a pierdut strălucirea naturală a părului

De mult timp prietenii mei m-au bâzâit despre aceste cristale, fluide etc. Părul meu este împingând, capetele atât de uscate sunt o problemă eternă pentru mine. M-am dus la magazin pentru un spray...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2425

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

odor ciudat, nu afectează starea părului

Cristalele lichide sunt al doilea remediu al companiei profesionale brelil, la fel de nereușite ca și masca argană. Am cumpărat-o, în descriere sa afirmat că rezolvă problema capetelor divizate. Dar remedia de păr nu sa îmbunătățit...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizionări totale: 2009

Brelil Bio Traitement Cristale lichide

ajută la pieptene după spălare, adaugă strălucire, înmoaie părul

părul nu arată bine, este ineficient, stralucirea naturală a părului a dispărut, conține siliconi

Acum este foarte la modă utilizarea cristalelor. Literalmente, din fiecare secundă, aud despre ele. Toata lumea spune ca si-au facut parul...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări totale: 2121

 • în primul rând
 • "
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • "
 • ultimul

căutare

nsotz.com - Site independent de revizuire.

Comentariile și comentariile lăsate de vizitatorii site-ului sunt opiniile personale ale autorilor acestora.

http://nsotz.com/tov2/tovar-870169

Cristale lichide Brelil Bio Traitement pentru stralucirea si frumusetea parului lung

După un rezultat uimitor, cu o mască de păr Brelil Numero, am început să mă uit la alte produse de la acest brand și în curând am obținut cristale lichide monofazate. Nu pot să tacă despre impresii.

Ca de obicei, scriu această recenzie atunci când cristalele s-au încheiat deja în siguranță (doar o fotografie rămâne). Și voi spune imediat că am de gând să le cumpăr din nou fără întârziere, când îmi petrec oferta de ulei de păr.

Ceva despre părul meu
Păr lung, nevopsit, cu parul drept, de tip normal, întotdeauna confuz, care suferă de împărțirea capetelor de la ploek și de călcat.

BRELIL Profesional Bio Tratament Frumusețe Crystal Liquid Crystal Liquid

Cristalele lichide Brelil sunt închise într-o sticlă mică de sticlă cu un volum de 60 ml. Sub capac este un dozator care distribuie cu ușurință cantitatea potrivită de ulei.

Este convenabil de folosit, dar trebuie să aveți grijă să nu patați borcanul însuși când este presat.

Minus mic
În primele câteva luni nu au existat probleme, mai târziu sa dovedit cumva că sticla închisă se culca pe un raft cu produse cosmetice și am observat că uleiul s-a scurs, chiar și capacul de sus nu a salvat. Din care am concluzionat că unealta nu este potrivită pentru deplasare sau că trebuie să purtați strict într-o poziție verticală.

Cristalele lichide sunt create pe baza de semințe de in, restul compoziției poate fi găsit în fotografie:

Cristalele Brelil miros incredibil de frumos, din cauza a ceea ce vreau să le folosesc în mod constant. Mirosul se simte numai atunci când este aplicat și nu mai este urmărit. Și aș vrea. :)

Produsul este un lichid foarte uleios de culoarea chihlimbarului, care este ușor de distribuit prin păr. În același timp, este absorbit nu instantaneu, degetele rămân uleioase pentru o perioadă lungă de timp. Acest lucru vă permite să aplicați uniform cristale lichide în zonele mari de păr.
De exemplu, înainte de asta am folosit lichidul Estel și mi-a lăsat imediat mâinile, înmoaie-i în păr. Din cauza asta, nu am înțeles cu adevărat unde am aplicat deja și dacă sa dovedit a fi distribuită.
Cu cristale Brelil, văd de unde merge produsul și îl pot distribui în mod egal.

Metodă de utilizare
Le-am pus pe părul umed după spălare, 2-3 picături în lungime, începând de la vârfuri și ridicându-se până la nivelul gâtului.
Două picături dau o strălucire vizibilă părului.
Trei picături dau un strălucire nebunească părului.

Uneori pun 1-2 picături pe părul uscat dimineața, când nu le pot dezvălui. Ajută foarte mult, iar părul pare imediat mai bine îngrijit.

Cristalele lichide nu sunt deloc economice. Consumul pare să fie mic, 2-3 picături pe aplicație, dar în 4 luni am luat o jumătate de flacon.
După lichidul anterior, o astfel de cheltuială părea prea impetuoasă pentru mine și am încetinit un pic de utilizare, întinzând plăcerea.
Acum cred și de ce am făcut-o?

efect

Acum voi încerca să vă spun de ce consider că cristalele Brelil lichide sunt cele mai bune în forma lor.
Voi menționa imediat cu care pot compara acest produs. Am folosit Estel fluid, cristale lichide Alfaparf, extraordinar ulei de par L'oreal Elseve.

Cel mai important efect pentru care m-am îndrăgostit de cristalele Brelil - Este o strălucire incredibilă. Cu iluminarea artificiala, stralucirea parului este deosebit de remarcabila - puteti sa va depuneti in conditii de siguranta candidatura pentru participarea la produsele de publicitate pentru par.

După utilizarea cristalelor, părul se înmoaie, capetele biciuite nu sunt atât de vizibile și se simt moi. Îmbinarea părului este facilitată, firele pot fi ușor dezasamblate cu un pieptene obișnuit.

Parul devine neted, matasos, curge. Este plăcut să le atingi și să le atingi.

Cristalele nu fac greu părul și nu dau grăsime, dar întotdeauna aplică doze măsurate. Capul meu ca de obicei, nu sunt părul murdar deloc.

În fotografie nu am tăiat părul părului timp de un an, vă rugăm să luați acest lucru în considerare.

Efectul cristalelor lichide Brelil pe părul lung

http://allure-notes.blogspot.com/2015/01/brelil-bio-traitement.html

Brelil cristale lichide comentarii

Brelil Bio Traitement Beauty lichid Crystal lichid împotriva capetelor divizate cu un efect strălucitor de strălucire este proiectat pentru a restabili părul fragil, subțire și divizat. Extractul din semințe de in și Ceramide A2 conținute în lichid îngrijește delicat părul, saturând părul cu vitamine esențiale și substanțe nutritive și restaurând în mod eficient structura părului.
Ulei liber.

Aplicare: Aplicați o mică parte a lichidului pe părul umed. Uscați, faceți stil. Pentru a adăuga o strălucire suplimentară, aplicați produsul la capetele părului pe părul decorat.

Volum: 60 ml
Producător: Italia, Brelil Professional

Opinii (6)

Doriți să lăsați o recenzie? Înregistrează-te.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/brelil-bio-traitement-beauty-liquid-crystal-zhidkie-kristally-odnofaznye-706/

Cristale lichide Brelil Bio Traitement - recenzii

Nu cumpărați rău

Pluses: Nu sunt.

Dezavantaje: Prețul ridicat este ineficient.

Revizuire: Bună ziua, fetelor! Parul lung a fost întotdeauna subiectul invidiei mele și în căutarea idealului meu, am încercat o mulțime de instrumente, vă voi spune despre unul dintre ei astăzi. "Cristale lichide" pentru păr Brelil Cristalli Liquidi Easy Shine. Am văzut multe feedback pozitiv asupra produselor Breil, ceea ce ma încurajat să cumpăr. Dar, după cum sa dovedit, familia are o oaie neagră. Alcoolul în compoziția celui de-al treilea loc și era necesar să suspectezi ceva, dar nu. Produs "cristale" într-o sticlă de sticlă frumoasă, a câștigat... Mai mult

http://vseotzyvy.ru/item/5380/reviews-zhidkie-kristallyi-brelil-bio-traitement-/

Cristale lichide pentru păr - strălucire naturală și aspect sănătos

Cristalele de par lichide reprezintă un instrument destul de nou pe piața cosmetică, dar s-au dovedit deja pozitive. Se restabilește instantaneu daunele și conferă părului un aspect bine îngrijit și sănătos. Numeroase recenzii entuziaste ale cristalelor lichide pentru păr vă fac să le acordați atenție.

Ce sunt cristalele lichide pentru păr

Instrumentul este un lichid uleios, care este aplicat pe firul umed după spălare. Cel mai adesea disponibil în sticle cu pulverizator sau dozator de picături.

Grasimile lichide uleioase sunt foarte economice. O sticlă este suficientă pentru 6-9 luni cu utilizare moderată.

Principalele ingrediente:

 • Diferite tipuri de uleiuri
 • Silicon sintetic
 • vitamine

Uneori se adaugă ceramide și semințe de in. Primul promovează reînnoirea părului și reținerea umidității în tulpină. Iar extractul din semințe de inul se accelerează.

Efectul utilizării cristalelor:

 • Restaurați structura, neteziți cântarele.
 • Scapa de sfaturi uscate.
 • Lustruire si aspect sanatos.
 • Protejați-vă împotriva factorilor negativi externi.

Mijlocul facilitează styling-ul, face părul docil și frumos.

Prețul cristalelor lichide pentru păr

Costul depinde de producător. Există fonduri bugetare, iar în Moscova le poți cumpăra de la 300 de ruble pentru o sticlă de 80 ml, și există cristale de lux și pot costa de 7-10 ori mai scumpe. Dar trebuie să știți că datorită structurii uleioase a sculei este consumul foarte economic și un pachet este suficient pentru 6-9 luni, în funcție de lungimea părului și de frecvența utilizării.

5 cele mai bune cristale pentru păr

Cristalele produc câteva companii bine-cunoscute. In fiecare zi creste sortimentul lor, apar diverse ingrediente noi in compozitie, promitand un efect incredibil. Ce cristale lichide pentru păr funcționează mai bine?

Creșterea lichidelor de încântare constantă

Cristalele de păr lichide de încântare sunt făcute în Italia. Disponibil în sticle de 8 ml cu dozator.

Compoziția cristalelor lichide pentru păr Constant deliciu:

 • Uleiul de semințe de in
 • Vitamine Cocktail
 • betaină
 • Ulei mineral
 • alcool
 • Metilpropional
 • parfum

Instrumentul nu cântărește părul, dă strălucire, hrănește profund. Are aromă plăcută de fructe și fructe de pădure, care dispar destul de repede. Aplicați pe părul umed, dar puteți folosi în timpul styling-ului pentru a adăuga un aspect îngrijit și bine îngrijit la coafura. Puteți cumpăra bucurie constantă de la 350 de ruble în sticlă.

Recenzii de cristale lichide pentru păr

Îmi place absolut. Cu cristale Constant delight, am scapat complet de sfaturi și secțiuni uscate în șase luni. Acum, părul meu este sănătos și puternic pe toată lungimea, nu este magnetizat și foarte strălucitor. Toate acestea în ciuda faptului că folosesc în mod regulat uscător de fier și uscător de păr.

Lino4ka, 23 ani:

Înainte de încântarea Constant, ea a cumpărat cristale de la o altă companie și au costat 1.700 de ruble. Pentru a fi sincer - rezultatul este același: părul este neted, strălucitor și bine îngrijit. De ce să plătiți mai mult? Sunt mulțumit de acest produs, mai ales că are un consum foarte economic. Timp de o jumătate de an a durat mai mult de o jumătate de sticlă. Având în vedere această circumstanță, instrumentul merită un ban.

Sandra84, 30 de ani:

Miroase bine, hidrateaza sfaturi si face parul sa straluceasca. Dar nu observ reabilitarea structurii în 2 luni. Pentru a fi sincer, instrumentul nu este rău, dar nu mă provoacă multă admirație.

Cristale lichide pentru păr Brelil

Cristale lichide pentru păr Brelil concepute pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat. Disponibil în sticle de 50 și 100 ml, există mai multe tipuri, astfel încât compoziția poate varia ușor.

Compoziția principală a lui Brelil:

 • Extract de semințe de in
 • Uleiul de argan
 • vitamine
 • ceramide

În ciuda uleiurilor conținute, consistența produsului este destul de ușoară și este uniform distribuită prin păr. Cristalele îngrijesc ușor structura deteriorată, hrănesc profund și hidratează arborele de păr. E bine să te descurci cu fluența. Nu conțin compoziții de parfum, mirosul ingredientelor naturale și nu toată lumea trebuie să guste. Costul cristalelor Brelil de la 950 de ruble.

Recenzii de cristale lichide pentru păr Brelil

Un instrument minunat pentru părul uscat și deteriorat. Am crezut că nimic nu poate ajuta să-mi aducă socul meu uscat la forma divină, se dovedește că a fost greșit!

Am auzit o mulțime de premii și am cumpărat acest instrument. A lovit 1000 de ruble, dar nu pot să le folosesc. Nu pot suporta mirosul, m-am săturat de el și acest parfum durează destul de mult.

Instrument remarcabil, consum foarte economic și funcționează bine. Pe părul meu, văd tot ce mi-a fost promis: strălucire, hidratare și moale.

Cristale lichide lichide

Cristalele lichide pentru părul Kapous sunt disponibile sub formă de lichid, adică au o textura mai ușoară și un conținut scăzut de grăsime. Sticla are un dozator, cu volum de 80 ml.

Compoziția de cristale pentru păr Kapous:

 • Uleiul de semințe de in
 • Omega -3
 • silicon
 • betaină
 • Vitamine Cocktail

Lipiți capetele împrăștiate, hidratează-le, dau strălucire părului și strălucire. Evitați stresul static. Poate fi folosit ca protecție termică atunci când se utilizează dispozitive de încălzire. Înainte de utilizare, este recomandat să frecați produsul în palme până când este cald. Puteți cumpăra cristale Kapous de la 400 de ruble.

Recenzii de cristale lichide pentru păr Kapous

Instrumentul răcoritor, folosit timp de aproximativ un an, părul nu recunoaște: moale, strălucitor și docil. Minus: dificil de cumpărat, în orașul meu nu a găsit, comandat în magazinul online.

Știu bine cristalele lichide, lucrez în salon ca un maestru. Acest instrument nu este rău, dar nu este mult diferit de alte instrumente similare. Ei muncesc totul egal și nu văd nici o diferență.

Clasa! Cristalele mele preferate! Cumpărat și va cumpăra! Sunt cei mai buni! Părul meu este foarte îndrăgit de ei.

Fluid barex

Cristalele lichide pentru păr Barex sunt fabricate în Italia. Conceput pentru îngrijirea părului colorat, curat și deteriorat. Este, de asemenea, singurul mijloc de a da un volum de cristal. Disponibil în sticle de 50 ml.

ingrediente:

Produsul face părul moale și foarte strălucitor. Nu sunt grele și ușor de așezat. Fluidul protejează împotriva efectelor negative ale radiației ultraviolete și ale dispozitivelor de încălzire pentru instalare. Puteți să-l cumpărați de la 860 de ruble.

Opinii despre Fluid Barex

Am aflat despre aceste cristale pentru prima dată, după ce am primit un eșantion gratuit în magazin. Am fost incantat de aceasta si am cumparat imediat versiunea completa. Un instrument excelent pentru buclele mele curl!

Instrumentul meu preferat. De îndată ce a început să o folosească, fetele nu au observat imediat lucrarea. Buclele mele au devenit atât de frumoase și strălucitoare!

Acest instrument adaugă de fapt volumul. Părul ar fi mai gros. La început nu am crezut, am crezut că este o campanie publicitară a companiei și ei promite doar o mulțime de efecte. Se pare că producătorii nu sunt înșelați, lucru foarte super.

Se pare că sunt mulțumit de efect după aplicare, părul este umed și strălucitor. Dar nu sunt încă foarte. Sau sunt atât de obișnuit să fac perfecțiunea după recuperarea keratinei, nici măcar nu știu.

Estel

Cristalele de mătase Estel lichide sunt vândute numai în magazinele profesionale de cosmetice pentru păr. De asemenea, conceput pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat. Disponibil în ambalaje de 100 ml.

ingrediente:

 • siliconi
 • Complex de vitamine
 • Alcool izopropilic
 • parfum

Îndepărtează bine baloanele, compactează structura și face părul mai elastic și strălucitor. Se poate aplica atat parului umed, cat si uscat. Prima opțiune este mai economică și mai eficientă. Puteți cumpăra cristale de la Estelle la un preț de 270 de ruble.

Estel Crystal Liquid Recenzii

La început am fost încântat de strălucirea și neteda strălucitoare. Dar apoi părul a început să se murdărească foarte repede și a devenit gras deja în ziua a 2-a. Probabil, nu puteți folosi prea des aceste cristale.

Excelent remediu pentru iubita mea Estelka. Îl folosesc cu plăcere, prețul este accesibil, calitatea este la un nivel înalt.

Svetlana, 37 de ani:

Unul dintre cele mai bune mijloace din gama de prețuri de până la 1000 de ruble. Lucrez în cabină și am încercat foarte mult. Îi recomand pe clienți și pe mine să le folosesc.

Parul meu ars și uscat se transformă într-o chestiune de minute. Obțineți aspectul perfect și decent. Acesta este doar efectul în timpul utilizării și, dacă nu aplicați produsul de mai multe ori, se reapare uscaciunea și sfaturile se extind în toate direcțiile.

Efectul cristalelor lichide, multe fete compară cu proceduri de salon cum ar fi laminarea sau recuperarea keratinei. Stralucirea, netezirea si hidratarea - toate acestea pot da aceste produse de ingrijire. De ce să nu vă răsfățați părul?

http://zdorov-volos.ru/uhod-za-volosami/zhidkie-kristallyi-dlya-volos-otzyivyi.html

Brelil Bio Traitement Frumusețe Cristalli

Cristale lichide monofazate Brelil, 60 ml.

Preț: 9 USD (aproximativ 70 de grv.)


Descriere: O strălucire a părului pe bază de semințe de vacă asigură un mecanism amănunțit pentru prevenirea problemelor legate de secțiunea transversală a părului. Nu părul gras, dă un strălucire strălucitoare oricărui tip de păr. Utilizarea regulată împiedică formarea capetelor divizate.

Timp de un an, am vrut să cumpăr acest produs de păr, dar totuși, îl împiedică să-l cumpere. Dar dupa o alta recenzie pozitiva de la Dasha (Nu vorbesc in nici un fel), am decis sa nu mai amanam si sa achizitionam imediat aceste cristale.

Cristalele lichide sunt ambalate într-o sticlă miniaturală de sticlă frumoasă (pentru mine), cu o pompă din material plastic, durabil, care funcționează excelent și stoarce o cantitate mică, suficientă de produs. Mi-a plăcut, de asemenea, că inscripțiile de pe suprafața sticlei nu sunt șterse, așa cum se întâmplă adesea, și de mult timp cristalele au un aspect prezentabil.

Instrumentul are o textură uleioasă, ușoară și foarte lichidă. Nu am facut o fotografie - Sweat aceste cristale, in principiu, multi oameni stiu ce arata un ulei vegetal simplu. Și acest remediu este foarte asemănător cu culoarea uleiului simplu. Cristalele au o aromă plăcută, cosmetică și dulce.

http://beautychito.blogspot.com/2013/12/brelil-bio-traitement-beauty-cristalli.html

Brelil cristale lichide comentarii

Astăzi vreau să vă povestesc despre experiența mea în utilizarea cristalelor lichide ale lui Brelil. Părul strălucitor pe bază de semințe de in și ceramidele A2 oferă un mecanism amănunțit pentru a preveni problemele de păr.
Nu am gasit nici un contra pentru multi ani de utilizare, asa ca merg direct la profesionisti.

Context:
Am aflat despre acest instrument de la coaforul meu. La inceput, dupa ce mi-am spalat parul, am folosit balsam de par si o masca pentru a-mi pieptene parul. Apoi, dupa pictura parului si spalarea capului, coafura a picat 2 picaturi de cristale lichide Brelil pe mana si a inceput sa-si piepteasca parul.

Cristale lichide pe bază de silicon Brelil, care, la rândul său, conferă părului un aspect bine îngrijit. Vreau să observ că ele îndepărtează în mod remarcabil "fluffiness" de păr, în orice vreme și să-l dea stralucire, ceea ce a fost deosebit de important pentru mine. Părul meu a fost uscat cu vopsele, iar pe vreme umedă m-am transformat într-o păpădie (părul meu a rămas în toate direcțiile), respectiv, și nu a fost nici o strălucire.
Cristalele dau strălucirea părului și le fac să fie netede.

După șamponare, aplicați câteva picături pe palma mâinii (lungime sub lamele umerilor) și distribuiți prin păr. Ceea ce este foarte important păr nu dă grăsime, dar rădăcinile sunt mai bine să nu se aplice. Chiar dacă sunt aplicate pe părul uscat, ele nu lasă o strălucire uleioasă, deoarece se usuca in cateva minute. Și dacă se aplică la capetele părului uscat, capetele arata vizual ca după o tunsoare, deoarece ajută la lipirea părului despicat.
Cel mai important lucru aici nu este să-l exagerați (doza poate fi înțeleasă în 2-3 aplicații), deoarece remedierea va face părul mai greu și va reduce volumul vizual, dar nu atât de mult încât părul va părea învechit.

Mirosul este proaspăt, nu obsesiv, plăcut, rămâne pe păr până la următorul șampon.

În timpul verii, părul nu se usucă și se estompează mai puțin la soare.

Un astfel de borcan este suficient pentru mine, cu părul sub lamele de umăr, timp de aproximativ 1 an, folosind 2-3 ori pe săptămână.

Rezumat:
Dați parului strălucire și netedă.
Facilitează, în esență, pieptănarea, chiar și părul foarte uscat.
Nu are efect de par greu.
Parfum plăcut și de durată.
Are proprietăți protectoare.
Suficient pentru o lungă perioadă de timp.
Nu este costisitoare.


Ați avut vreo experiență folosind aceste cristale? Care sunt impresiile tale.

http://naprobu.com.ua/forum/33-produktsiya/484-zhidkie-kristally-bio-traitement-ot-brelil