logo

Masina pentru tunsori masculi intime

Îndepărtarea părului din zona pubiană poate provoca iritații nu numai la femei, ci și la bărbați. Din ce în ce mai mulți reprezentanți ai unei jumătăți puternice obțin mașini pentru o coafură intimă care îi ajută să arate atractiv pentru un sex opus.

caracteristici

Natura a stabilit că bărbații au mai multă vegetație pe corp decât femeile. În ciuda dorinței majorității de a arăta brutală, mulți nu consideră că îndepărtarea vegetației din zona inghinală este condamnabilă.

Există mai mulți factori care sugerează că trebuie să monitorizați zona intimă. Vegetația abundentă din această zonă trebuie tratată din următoarele motive:

 • în scopuri igienice;
 • pentru a face zona inghinala atractiva. Multe femei îi plac băieții bine îngrijit;
 • dacă un bărbat poartă piedici de înot, această procedură va fi necesară pentru el;
 • eliminarea vegetației în locuri intime facilitează procesul de menținere a curățeniei. Este mai ușor să luați tratamente de apă;
 • Cu ajutorul unei tunsoare intime, veți obține un aspect mai sexy. Organul genital devine vizibil mai mare comparativ cu fundalul sub forma de par gros.

Este demn de remarcat faptul că tunsorile intime ale bărbaților au fost în jur de mult timp. Reprezentanții unei jumătăți puternice din Egiptul Antic și India au preferat să elimine vegetația din întregul corp pentru a respecta standardele de igienă și a nu răspândi diverse infecții.

Următoarele tipuri de tunsori sunt foarte populare:

Tunsul "bebelușul" este îndepărtarea completă a întregii vegetații din zona inghinală. Musulmani războinici adesea recurs la ea pentru a menține igiena. Tunsul brazilian nu este diferit de versiunea anterioară, cu excepția prezenței părului par și scurt deasupra fundului penisului. Acest stil este potrivit doar pentru bărbații care au un penis lung și o vegetație groasă.

Cu ajutorul "accentului" puteți mări vizibil lungimea organului reproducător. Tunsul este formarea unui pătrat de păr scurt răsucite. Dar datorită "pantei" puteți îngroșa vizual un membru. Pentru a crea o astfel de tunsoare va trebui să se rade părul peste bază, formând imaginea unui con.

Coafura "Napoleon" expertii recomanda utilizarea de barbati care au un organ de reproducere de dimensiuni medii. Este de a elimina vegetatia pe scrot si pe penisul in sine.

De asemenea, bărbații lasă adesea o banda de alergare pe pubis, tăind o coroană, inimi, diverse simboluri și figuri geometrice. De regulă, astfel de tunsori se pot face într-un salon profesionist, dar unii bărbați se descurcă singuri cu ajutorul aparatului de bărbierit și electric.

În magazin puteți cumpăra diverse tipuri de unelte pentru tunsori masculi intime. Razoarele au trecut mult timp în fundal. Acestea au fost înlocuite cu succes de un aparat de bărbierit electric și un dispozitiv de tăiere pentru a elimina vegetația din zona înghinală. Toată lumea va putea să facă o tunsoare intimă cu propriile sale mâini, folosind o mașină de scris și un șablon.

Alegeți un trimmer pentru corp nu este dificil. Mulți producători oferă modele pentru a lucra în locuri intime. Dacă comparați acest aparat cu o mașină de ras, trebuie să înțelegeți principiul său de funcționare. Acest dispozitiv nu poate oferi același efect ca o lamă. Scopul său este de a crea coafura perfectă, unde fiecare păr are aceeași lungime.

Nici o foarfecă nu poate oferi același efect ca garanția trimmerului. Există trimmere universale care vă permit să creați un model de tunsoare intim împreună cu desenele. Trebuie doar să efectuați revizia utilizând o mașină sau o pensetă.

În ciuda faptului că această tehnică nu creează un bărbierit neted, bărbații o folosesc adesea pentru a crea coafuri intime, deoarece elimină posibilitatea tăierilor și iritațiilor. Utilizarea unui dispozitiv de tundere nu provoacă înrădăcinarea firelor de păr în piele, ceea ce provoacă mari probleme pentru cei care folosesc o mașină de ras.

Aparatul de bărbierit electric pentru tunsul intim va îndepărta părul de la rădăcină. Producătorii oferă modele care susțin bărbierirea uscată și umedă, ceea ce reduce probabilitatea inflamației. Modelele telescopice care sunt convenabile de utilizat chiar și în cele mai greu accesibile locuri sunt răspândite. Aparatele de ras electrice, concepute pentru a lucra pe corp, sunt adesea numite mirele.

Evaluarea producătorilor

Pentru a realiza o tunsoare de înaltă calitate a zonei inghinale, va trebui să selectați corect o mașină specială. Mulți producători produc echipamente de acest tip, dar numai câțiva au reușit să câștige încrederea clienților.

 • Dispozitivele de calitate sunt oferite audienței lor prin marca comercială Braun. Producătorul produce bărbierit electric pentru corp, cu ajutorul căruia este posibil să se pună în ordine nu numai zona intimă, ci și zona armpiturilor, umărului și spatelui. Unele modele sunt echipate cu opțiunea "Trimmer automat", în care există mai multe moduri pentru fiecare lungime. Funcția de bărbierit umed permite utilizarea lamelor. Hidroizolația și posibilitatea exploatării în duș fac acest brand favorit printre producătorii de mașini pentru tunsori intime.
 • Philips a dezvoltat o serie de dispozitive cu care fiecare om își poate menține atractivitatea. Marca are trimmere de caroserie care funcționează offline. Dispozitivul are un nivel ridicat de securitate, nu provoacă alergii și iritații.
http://wlooks.ru/udalenie-volos/mashinka-dlya-muzhskoj-intimnoj-strizhki/

Aparat electric de bărbierit pentru bărbați - cum să alegi cel mai bun model?

Momentele în care oamenii folosesc lame periculoase se termină, aparatul de bărbierit electric pentru bărbați este un dispozitiv convenabil și sigur care transformă procedura de bărbierire într-o plăcere. Regularitatea procedurii necesită selectarea unui dispozitiv de calitate pentru a evita tăieri și iritarea pielii.

Bărbier electrice electrice de bărbierit

Lenjeria electrică modernă pentru bărbați este inventată spre deosebire de aparatele de ras și mașinile-unelte, care asigură îndepărtarea blândă a părului. Lamele din ele sunt închise în capete speciale, astfel încât nu există contact cu pielea. Puteți efectua procedura în stare uscată și folosind spume și geluri. Toate bărbieriturile electrice moderne pentru bărbați sunt împărțite în rotație și plasă. Ele diferă în principiul de funcționare, fiecare model poate avea un set mare de funcții.

Bărbierit rotativ electric

Un astfel de sistem de ras este alcătuit din 2-3 discuri cu cap și cuțite care se rotesc sub ele. Intrând în găuri, firele de păr sunt întrerupte complet. Avantajele aparatelor electrice rotative:

 • operațiune silențioasă;
 • mai rafinat și mai curat pentru bărbierit chiar și pentru părul neregulat;
 • durată lungă a capului.

Lamele rotative taie numărul maxim de fire de păr în zona dorită, de câteva ori nu trebuie să treacă printr-o singură secțiune. Minus - dacă pielea este sensibilă, atunci bărbierii electrici roșii de ras roșii provoacă uneori iritații. Dupa ras pe fata poate fi senzație de arsură, furnicături. Curățarea capului rotit al unei fire este mai dificilă decât cea netă.

Aparat de ras pentru barbati

Într-un astfel de sistem de ras, cuțitele nu se rotesc, ci vibrează dintr-o parte în alta. De sus, ele sunt acoperite cu o plasă subțire de metal, cu o grosime de găuri prin care cățelele cad pe lamele. Avantajele aparatelor de bărbierit electrice pentru bărbați:

 • compactitatea;
 • ușor de schimbat ochiul;
 • zdrobește perii în praful depus pe zona de tăiere;
 • Sistemul de grilă este perceput mai bine de pielea sensibilă.

Riscul de iritare la o astfel de mașină de ras este minimizat, dar în ceea ce privește netezimea rezultatului, acesta pierde modelele de rotoare. Defectele tipice - lucrul zgomotos și rasul problematic la nivelul gâtului. Bărbierul electric pentru bărbați nu captează imediat toate firele de păr, deci trebuie să re-tratați aceeași zonă a pielii. Dacă este folosit fără griji, sunt posibile mici tăieri.

Ce aparat de bărbierit electric să alegeți pentru un bărbat?

Alegeți tipul de sistem recomandat, pornind de la frecvența de ras. Bărbier electrice electrice - cum să alegi:

 1. Pentru o procedură zilnică, o mașină de ras rotativă perfectă este ideală, se ocupă mai bine cu părul scurt.
 2. Dacă un bărbat nu se rade în fiecare zi, ar trebui să dați preferință modelului rețelei - este potrivit pentru cazurile cele mai neglijate.

Atunci când alegeți un aparat de bărbierit electric pentru bărbați, există o recomandare - pentru aceia care au rămas doar de la mașină, este mai ușor să vă obișnuiți cu sistemul de rețea. În cazul în care experiența de utilizare a unei mașini de ras este, puteți lua rotorul. Mulți bărbați au două tipuri de dispozitive și folosesc unul care este potrivit pentru un anumit caz. Cu această opțiune, mai întâi puteți îndepărta firele cu o plasă și îndepărtați părul rămas cu un sistem rotor.

Bărbierit electric pentru bărbați - Caracteristici cheie:

 1. Numărul de capete de bărbierit. Suprafața suprafeței de lucru depinde de numărul lor, în modele rotoare de capete 2-3, în grila 1-4.
 2. Functia de rasire umeda - spuma poate fi folosita in timpul procedurii.
 3. Extra hidratare. Aparatul este echipat cu un cartuș care umple gelul pentru a înmuia pielea.
 4. Putere autonomă. Abilitatea de a lucra cu baterii, convenabil pe drum sau acasă, în absența electricității.
 5. Curățare - este recomandabil să cumpărați un dispozitiv cu funcție de auto-curățare, altfel va trebui să îndepărtați firele de păr cu o perie.
 6. Sistemul de vid - datorită acestuia, firele tăiate din baie nu se zboară în afară, ci se acumulează în recipient.

Bărbierit electric pentru barbă

O mașină de bărbierit electrică pentru bărbați poate fi echipată cu un dispozitiv de tuns reglabil pentru barbă și mușchi. Ea poate tăia miriștea la lungimea dorită și să țină fața neclintită, să nu radieze părul până la o stare de netezire a pielii. Această duză este echipată cu lame vibrante, lungimea proeminenței care poate fi ajustată în limite largi - de la 1 la 12 mm. O distanțare a duzei de 1 mm este standard pentru bărbieritul casnic, o mașină de gătit electrică profesională pentru bărbați cu barbă are un pas de 0,5 mm. Acest lucru va crea efectul unei miriște de trei zile sau săptămânal și va face ca barba și mustața să fie îngrijite și bine îngrijite.

Atunci când alegeți un aparat de ras electric, este important să țineți cont de lungimea minimă și maximă a părului pe care o fixează. Depinde de aceasta, indiferent dacă se va dovedi a face o perie așa cum este necesar. Setul optim de duze include dimensiuni de 2,3,5 și 6,5 mm. Pentru o barbă lungă, sunt potrivite modele cu combine sub formă de piepteni, care pot fi folosite pentru a determina lungimea părului tăiat. Aparatele de ras electrice cu indicatoare laser au un sistem de ghidare care vă permite să obțineți linii netede atunci când formează o mustață sau o barbă.

Tăietor electric pentru bărbierit

Alegerea unui aparat de ras electric pentru bărbați poate fi oprită pe dispozitiv cu un dispozitiv de tuns. Poate fi încorporat sau sub formă de duze cu o proeminență reglabilă a lamelor și diferite lățimi ale părții de tăiere. Un astfel de dispozitiv combină o mașină de ras și o mașină de îndepărtare a părului și de tăiere. Trimmerul este conceput pentru a scăpa de vegetație în zonele cele mai inaccesibile. De exemplu, puteți să-l utilizați pentru a îndepărta părul în urechi, nas, arsuri, mustață, barbă. Este mai bine să cumpărați un dispozitiv cu lame de oțel inoxidabil sau oțel obișnuit, acestea nu își pierd claritatea.

Bărbierit electric pentru bărbați

Atunci când decideți cum să alegeți o mașină de bărbierit electrică pentru bărbați pentru a îndepărta părul corpului, ar trebui să alegeți o perucă corporală (un tip de tundere). Dispozitivul este echipat cu plase plutitoare, adaptându-se la contururile corpului pentru un bărbierit neted. Cu ajutorul lor puteți să scăpați sau să tăiați vegetația pe corp. Duzele, pieptenii, părul incitant pot avea lungimi diferite. Dinții lor de apelare sunt mai mici decât cei pentru unelte pentru barbă. Protruzia de la 1,5 la 3,5 mm va îmbogăți frumos vegetația. Dacă utilizați un groomer fără o duză, rezultatul va fi o tunsoare curată.

Bărbierit electric

O mașină de bărbierit bună pentru cap este modelul de plasă. Cu utilizarea unui astfel de dispozitiv nu vă puteți teama să vă iritați de procedură. Din acoperirea rețelei, titanul este cel mai bun, cel mai puțin alergenic. Asigurați-vă că alegeți un model cu capete flotante. Lamele de bărbierit se adaptează la particularitățile capului, probabilitatea de deteriorare a pielii este minimă.

Bărbierit electric pentru zone intime

Atunci când decideți cum să alegeți mașina de ras electrică potrivită pentru zonele intime, merită să stați pe modele cu sfaturi de tuns iarbă sau să cumpărați separat un tuns. Cu aceasta, puteți îndepărta părul în locuri delicate, faceți tunsori de orice complexitate. Duzele de diferite dimensiuni vor asigura rasul în zone greu accesibile. Baza anti-alunecare a tunderelor adaugă confort în timpul forfecării. Printre duze ar trebui să fie prezent ras pentru un bărbierit și piepteni pentru a alinia parul pe aceeași lungime. Dacă modelul este rezistent la apă, atunci poate fi folosit chiar în duș.

Evaluarea bărbieriturilor electrice

Atunci când cumperi un dispozitiv de bărbierit este să examinezi ratingul bărbierilor electrice. A selectat dispozitivele cu cea mai bună performanță. Când cumpărați o mașină de ras, ar trebui să acordați atenție următoarelor criterii:

 • ușurința utilizării;
 • ergonomie;
 • calitatea bărbieritului;
 • prezența iritării după utilizare;
 • tipuri de cutite de curatire;
 • tipul de hrană;
 • posibilitate de bărbierit umed.

Evaluarea aparatelor de bărbierit rotative pentru bărbați

Aparate electrice de bărbierit electrice populare pentru bărbați:

 1. Philips S5110. Razor pentru ras uscat la un pret accesibil. Sistemul Multi Precision ridică fire de fire de diferite lungimi pentru o mai bună potrivire a lamelor. Capetele au 5 direcții de mișcare, oferind un bărbierit aproape, pot fi spălate cu apă. Modelul are un trimmer detașabil, indicatorul de încărcare și curățarea capului.
 2. Philips S9151. Model pentru bărbierit uscat și umed, cu trei capete, rotative în 8 direcții, și o baterie capabilă. Sistemul de cuțite brevetate se descurcă cu fire de orice lungime. Inclus este un stilou pentru barbă, stație pentru încărcarea și curățarea sistemului. Briciul are o indicație de încărcare, înlocuire cu cuțite, blocare.
 3. Philips S7720 Shaver 7000. O caracteristică specială a seriei Shaver sunt inelele de marcă cu o acoperire microgranulară care vă permite să obțineți o alunecare perfectă pe piele și să reduceți riscul de iritare. Trei capete, care se mișcă în 5 direcții, se adaptează perfect curbelor feței. Tehnologia AquaTec vă permite să alegeți între rasul uscat și umed. Include un stiller pentru păr lung cu 5 setări de lungime, un indicator de încărcare este încorporat în corp.

Evaluarea aparatelor de ras electrice pentru bărbați

Cea mai bună bărbie electrică:

 1. Seria Braun 9240s 9. Aparat de ras supraclass, diferenta fiind tehnologia Syncro Sonic, care permite scanarea conturului fetei si a grosimii firelor. Puterea motorului este ajustată automat în funcție de date. Sistemul Direct Cut taie firele care cresc în direcții diferite. Carcasa este rezistentă la apă, modelul este potrivit pentru bărbierit uscat și umed, curățat cu apă.
 2. Panasonic ES-RF31. Brăzdar ieftin pentru rasul umed și uscat. Capurile plutitoare radiază firele de păr cât mai aproape posibil de rădăcini, iar rasul este comparabil cu utilizarea mașinilor cu un număr mare de lame. Modelul este rezistent la apă, poate fi spălat chiar sub robinet, are o baterie capabilă.
 3. Seria Braun 760cc 7. Dispozitiv funcțional pentru rasul uscat cu un afișaj spectaculos, indicând necesitatea curățării, reîncărcării, înlocuirii cuțitelor. Principalul plus - nu provoacă iritarea pe pielea sensibilă. Capul plutitor poate rade chiar si cele mai inaccesibile locuri.
http://womanadvice.ru/elektricheskaya-britva-dlya-muzhchin-kak-podobrat-luchshuyu-model

Bărbierit intim de bărbierit

Tunsorile intime scurte sau designul bikinelor bărbaților: cine are nevoie de ea?

Tunsul în domeniul zonelor intime - un concept cu multiple semnificații. În sens larg, este îndepărtarea părului în așa-numita zonă de bikini - zona pubiană, zona genitală și partea interioară a coapsei. Această zonă nu este mai puțin delicată pentru un bărbat decât pentru o femeie. Este foarte important să-și mențină igiena. Îndepărtați părul complet sau scurtat în mai multe moduri: folosiți o mașină de ras, cremă depilatoare, ceară, epilator electric sau tundere. Îmbrăcămintea bărbaților intimă are o serie de avantaje, ele pot fi ușor și complet făcute acasă. Selectarea formularului este, de asemenea, păr simplu, potrivite de design, puteți alege online printre fotografiile de pe Internet.

Uneori, expresia "tunsoare intimă de sex masculin" înseamnă înțelegerea designului de bikini, ceea ce implică coafuri absolut fantastice, colorare a părului, dressing cu pietre și pietre. La barbatii pubiani se poate admira semnul zodiacului, emblema echipei de fotbal si absolut orice simbol.

Sunt relevante coafuri de sex masculin intime. Această opțiune de îngrijire a unei zone de bikini este, desigur, un amator, dar devine din ce în ce mai populară printre reprezentanții sexului mai puternic de diferite vârste care doresc să se afirme în termeni de masculinitate, să-și impresioneze partenerul și să-și diversifice viața sexuală.

Tunsori intime de tuns bărbați și beneficiile acestora

Multe femei consideră părul în zona genitală a unui partener ca fiind un detaliu excitator masculin. Dar, o tunsoare intima masculina nu inseamna indepartarea completa a parului. Singura excepție este tipul de "Baby", care implică un pubis ras. Suprafața bikinilor - un tribut nu numai pentru estetică, ci și pentru:

 • facilitarea spalarii si pastrarea genitalelor si a suprafetelor delicate curate pe corpul omului;
 • prevenirea mirosului neplăcut provocat de bacteriile care se înmulțesc în părul din zona bikinilor;
 • prevenirea păduchilor;
 • factor de stima de sine mascul.

Alegerea unei coafuri potrivite nu va fi dificilă dacă studiați online modul în care arată acest aspect sau în realitate.

Tunsul intim al bărbaților: selecția și tipurile populare de coafuri simple

 1. Tunsul intim al bărbatului simplu implică rasul sau depilarea părului deasupra zonei pubiană și pe partea interioară a coapsei. La pubi, părul este scurtat.
 2. În timpul tunsurilor de bikini de pe capacul părului scutește partea superioară a șoldurilor.
 3. Scopul creării coafurii "sportivului" este de a îndepărta părul de-a lungul liniei superioare a pubisului astfel încât să nu fie vizibil din sub lenjeria de jos.
 4. "Accent" - un pătrat mic de păr, chiar deasupra zonei bikini genitale și netedă.
 5. Folosind un trimmer, puteți crea orice imagine pe pubis, de la imaginea oricărui animal la emblema mașinii.

Alegerea unui trimmer pentru designul de bikini acasă

Desigur, tunsul intim al bărbaților într-un salon specializat are mai multe avantaje, inclusiv selecția profesională, profesionalismul și precizia comandantului și așa mai departe. Dar acasă, părul pubian se poate face absolut gratuit de unul singur sau cu ajutorul unui partener, atunci o astfel de "sesiune de coafură" va deveni parte a unui preludiu de dragoste. Uleiul din focul pasiunii va adăuga și împărtăși exemple de coafuri de bikini online. Pentru a face un design de bikini de înaltă calitate și pentru a păstra o zonă delicată bine îngrijită pentru o lungă perioadă de timp, aveți nevoie de o mașină specială - un tuns pentru zona intimă. Pentru începători, selecția va facilita mini-rating-ul cu o descriere.

  Ziver 108 - un tambur miniatura pentru o zonă de bikini cu duze interschimbabile. Selectarea duzelor depinde de grosimea firelor de păr. Realizat de baterii mini-deget.

Dacă părul pubian al unui bărbat nu este prea gros, se va potrivi cu tunsul femeii de orice model.

Deci, ceea ce va fi coafura zonei delicate a unui om depinde doar de curajul și imaginația sa. Iar talentul unui coafor intim poate fi îmbunătățit prin vizionarea videoclipurilor educaționale online.

Dacă ți-a plăcut articolul, împărtășește-l cu prietenii tăi în social. rețele. Și vă spun la revedere, la întâlniri noi!

http://pobrey.ru/elektrobritva-dlya-intimnyh-zon-muzhskaya/

Cum se rade un bărbier la un bărbat - unelte, sfaturi și trucuri

Țesutul masculin din zona masculină are multe avantaje:

 1. Cu părul ras în bust, elementul vizual devine mai mare.
 2. Un partener va face cu mai multă voie o muncă de lovitură pe o pubis ras datorită absenței părului care nu poate intra în gură.
 3. Omul care a ras pubisul evită acumularea de bacterii în părul inghinal.
 4. Nu există miros neplăcut, iar testiculele funcționează în condiții de temperatură optimă din cauza absenței părului.

Există câteva dezavantaje ale bărbieriturii:

 1. Principalul dezavantaj este iritarea zonei inghinale. Mai ales în vară.
 2. Bărbatul durează mult și necesită întreținere regulată.

După cum se poate observa din comparație, avantajele sunt ceva mai mari. Cu toate acestea, mulți bărbați, care au experimentat un bărbierit de o singură dată, refuză să o continue din cauza iritării, deoarece nu doresc să o experimenteze din nou.

Ce instrumente sunt utilizate pentru ras

Îndepărtarea părului în zona intimă poate fi efectuată cu diverse instrumente:

 • Depilator - promite lipsa de păr pe termen lung. Dar medicii avertizează că depilatorul, atunci când este îndepărtat, creează o rană mică în locul fiecărui păr, care se poate transforma ulterior în diverse infecții. Un alt dezavantaj al depilării este sensibilitatea zonei de înghinență, care nu dispune de proceduri frecvente;
 • crema de depilare - destul de usor de folosit. Dar mulți bărbați care sunt preocupați de funcțiile lor fertilă preferă mijloace care îi vor proteja testiculele și penisul de aplicarea compușilor chimici agresivi. Dacă ați lăsat crema pe carnea deschisă, puteți fi ars. În plus, metoda nu este foarte plăcută și poate provoca o reacție alergică;
 • Trimmer - utilizarea sa este justificată la prima epilare, când există păr lung care trebuie scurtat. Asigurați-vă că utilizați sfaturi pentru barbă. Cu o înghițitură normală a bărbieritului, utilizarea sa nu este justificată, deoarece pielea delicată a scrotului poate fi ușor rănită;
 • brichetă de ras de unică folosință sau reutilizabilă. Poate fi folosit independent, fără ajutorul asistenței externe. Se recomandă utilizarea chiar și de către profesioniști;
 • De asemenea, puteți folosi o mașină de ras drept - dar pentru ao folosi, trebuie să aveți o abilitate specială, altfel este ușor să vă tăiați.

Dintre aceste instrumente, cea mai bună opțiune este o mașină de ras. Este cel mai puțin periculos și utilizarea sa nu necesită abilități speciale sau cheltui bani în plus pentru a achiziționa instrumente scumpe.

Cum să vă pregătiți

Groomul de bărbierit necesită un tratament special, deoarece această zonă este cea mai sensibilă față de corpul unui bărbat și, prin urmare, necesită pregătire atentă:

 • Înainte de a începe să vă radeți părul, trebuie să faceți un duș fierbinte, datorită căruia pielea va fi curățată și evaporată;
 • dacă procedura apare pentru prima dată sau nu a fost efectuată cu mult timp în urmă, trebuie să îmblânzi firele de păr cu un tundere sau cu foarfece. Acest lucru va permite mai putini fire de par pentru a fi blocati in ras;
 • Apoi, aplicați ajutorul pentru bărbierit. Se recomandă utilizarea preparatelor pentru pielea delicată;
 • procedați la procesul de ras. Cel mai bine este să se rade de-a lungul creșterii firelor de păr. Mașina trebuie să fie ascuțită. Pentru prima dată, trebuie să planificați ce va fi petrecut cel puțin o jumătate de oră.
 • cel mai bine dacă îndepărtarea este efectuată înainte de culcare. Acest lucru va permite pielea să se calmeze, să reducă iritarea ulterioară datorită faptului că noaptea persoana se mișcă mai puțin, nu transpira și, prin urmare, zona de bărbierire este mai puțin în contact cu îmbrăcămintea.

Cum sa radeti o zona intima pentru prima data.

Părul de bărbierit în zona inghinală merită examinat procedura pas cu pas:

 1. În primul rând trebuie să tăiați părul lung cu foarfece sau tundere. Cu cât se scurge mai repede dacă se taie părul, cu atât va fi mai ușor să-i radeți cu o mașină de ras. În consecință, iritarea pielii moi a zonei inghinale va fi mai mică.
 2. În cazul în care sa decis să se utilizeze cremă pentru îndepărtarea părului pentru îndepărtarea părului, trebuie mai întâi să o încercați undeva în brațul brațului. Astfel, verificarea organismului pentru o reacție alergică. Și abia după aceea îl puteți folosi în zona înghinală. Prima aplicare pe pielea inghinala trebuie facuta cat mai atent. În primul rând, aplicați o cremă puțină și urmați reacția corpului. În nici un caz nu trebuie să cadă crema pe cap.
 3. Trebuie să luați cea mai confortabilă poziție în baie sau în duș - aceasta este cea mai bună opțiune. De asemenea, puteți sta pe marginea toaletei. Principalul lucru care a fost convenabil și timpul pentru bărbierit a fost suficient.
 4. Aplicați spumă sau cremă de ras. Trebuie să alegeți un remediu pentru pielea sensibilă. Ei bine, dacă un astfel de instrument are proprietăți antibacteriene. În acest proces, pe măsură ce vă radeți, puteți adăuga agentul de ras pentru a înmuia procedura. Astfel, este posibil să se obțină mai puțină iritare a pielii în cele din urmă.
 5. Puteți începe rasul. Cea mai bună alegere a mașinii va fi o nouă duză cu numărul maxim de lame disponibile. Este mai bine să faceți mișcări scurte, apoi clătiți mașina. Acest lucru va oferi un minim de treceri pe pielea delicată a bustului și va oferi un bărbierit curat pentru prima dată. După ras, pentru a obține o netezime, puteți re-lubrifia pielea cu un agent de bărbierit și repetați procedura împotriva creșterii părului. În nici un caz nu ar trebui să apăsați pe mașină, mișcarea trebuie să fie aer.
 6. Este foarte important să nu pierdeți zona sub penis și din lateral. Unele fire de păr pot crește literalmente la rădăcină și sunt ușor de pierdut. Prin urmare, atunci când se rade - cu o singură mână, trebuie să înclinați organul genital în direcții diferite, iar celălalt cu mașina pentru a vă asigura un ras curat la baza penisului. De asemenea, este important să se rade zona din părțile laterale ale scrotului. Este greu de văzut dacă vă radeți în timp ce stați în picioare. Îndepărtarea scrotului nu este dificilă, principala fiind aderarea la regula că toate mișcările ar trebui să fie ușoare și, de asemenea, să nu fie rezervate mijloacele de ras, ceea ce va asigura o alunecare perfectă a aparatului de ras și vă va salva de a fi tras în sus și săriți de la aparatul de ras.
 7. După procedură, trebuie să spălați bine, să spălați dușul sau baia în care a avut loc rasul. Bărbații subțiri pot fi tratați cu loțiune, după spălare sau cu ulei de bebeluși. Acest lucru va reduce iritarea ulterioară în timpul regenerării părului ras.

În principiu, întreaga procedură nu este foarte complexă și este ușor de făcut singură. Principalul lucru este sa intelegem ca indiferent cat de usor a fost efectuata prima indepartare a parului, sentimentul de disconfort in timpul regrowth-ului parului este putin probabil sa fie evitat.

Unele sfaturi utile

Fiecare om are propriile sale secrete pe care le-a dezvoltat pentru un bărbierit curat și nedureros. În mod similar, atunci când zona de bărbierit părul. De-a lungul timpului, vor apărea astfel de abilități. Ei bine, pentru prima dată trebuie să aderați la următoarele sfaturi:

 • Dacă trebuie să folosiți o lamă veche când se rade din nou, este bine să o uscați bine după primul bărbierit. Astfel, nu va fi expusă ruginei și va rămâne ascuțită;
 • nu se rade niciodată fără a utiliza emolienți;
 • la primele eșantioane, bărbierirea zonei abdominale poate duce la tăieturi. Nu trebuie să te superi. Nu este nimic în neregulă cu asta. Suficient pentru a trata tăieturile cu un antiseptic. În viitor, experiența acumulată va permite evitarea unor astfel de situații;
 • în nici un caz nu se poate muta briciul în lateral. În caz contrar, nu evitați tăieturile;
 • Primele probe pot fi limitate la rasul incomplet al părului. Acest lucru va reduce iritarea și, în același timp, va începe să obișnuiască pielea la bărbierit.

Ce ar trebui să acorzi atenție

Cine a avertizat, este înarmat. Există câteva consecințe neașteptate la care trebuie să fii pregătit:

 • Cel mai bine este să limitați sexul după bărbierit;
 • transpirația, care se încadrează pe suprafața rasului înghițit, provoacă arsuri și mâncărimi. Trebuie să fiți pregătiți pentru acest lucru;
 • de asemenea, pentru a evita iritarea este cel mai bine să limitați activitățile sportive imediat după bărbierit. Nu numai transpirația, ci și frecare excesivă a îmbrăcămintei pot provoca iritarea;
 • după câteva ori pielea se va folosi și procedura nu va provoca o asemenea mancarime;
 • dacă în timpul procedurii există tăieturi sau răni, este necesar să se limiteze contactele sexuale până la vindecarea completă.
 • Dupa ras, trebuie sa monitorizati cu atentie pielea din zona inghinala si sa fiti atenti la orice umflaturi. Nu este nimic în neregulă cu asta, dar nimeni nu este imun la părul îngrășat.

Rezumând, putem spune că bărbatul pentru bărbierit nu necesită realizări de la el, ci îi oferă ocazia de a se simți mai bine îngrijit, frumos și sexy. Și, prin urmare, îl ridică în ochi și ochii unei femei la un alt nivel.

http://4bro.club/style/britva/kak-breyut-pah.html

Masini de ras pentru bikini pentru femei

A fost de mult timp la modă pentru a elimina excesul de vegetație în zona de bikini. De asemenea, arată atractiv și face posibilă purtarea lenjeriei și a costumelor de baie transparente sau foarte deschise, fără ca părul neplăcut să se prăbușească de sub ele. Acest tribut adus modului dă un număr tot mai mare de femei, folosind diferite metode de depilare.

Îndepărtarea cu mașini este una dintre cele mai simple modalități de îndepărtare a părului, totuși, atunci când îl aplicați, trebuie să "obțineți o mână" pentru a evita umflarea și iritarea roșie în zona bikinilor, în loc de frumusețea așteptată. Dar, deoarece utilizarea mașinilor-unelte nu este dificilă în sine, nu este surprinzător faptul că multe femei aleg această metodă, deoarece nu toată lumea poate rezista la "execuție" cu un epilator, ceară și chiar scutură într-un loc atât de sensibil, dar crema nu este potrivită pentru mulți din cauza conținutului chimic în compoziție. Pentru astfel de iubitori de piele neteda o cale de ieșire - brici de femei.

Beneficiile mașinilor

Femeile care folosesc aparate de bărbierit notează multe avantaje ale unei astfel de depilare:

 • cea mai mare parte nu este scumpă;
 • nu ai nevoie de un cosmetician specializat;
 • rapid;
 • nu durează deloc;
 • sigur (dacă sunt încorporate benzi protectoare);
 • dacă urmați măsurile anti-iritare, puteți să o utilizați zilnic (nu pentru hipersensibilitate).

Pentru a evita multe consecințe negative, este important să respectați o condiție de bază: rasul trebuie să fie umed (în timpul dușului sau când se aplică spume speciale sau geluri de bărbierit).

În prezent, o mare varietate de aparate de ras a fost creată special pentru femei, care asigură o depilare de înaltă calitate și o piele netedă după aceasta și toate acestea având în vedere pielea mai sensibilă decât bărbații.

Cum sa alegi

Este necesar să se abordeze cu mare atenție problema alegerii unei mașini, mai ales dacă se intenționează prelucrarea zonei intimă a ofertei. Cu o gamă largă de dispozitive de bărbierit diferite, poate fi dificil de înțeles, astfel încât trebuie acordată o atenție deosebită următoarelor criterii:

 • Este de unică folosință sau reutilizabilă. În primul caz, mașinile merg în mai multe (3-5) bucăți pe pachet, fiecare putând fi folosită doar de un număr mic de ori, deoarece mașinile de ras de unică folosință devin plictisitoare rapid, dar și ieftine. Prin urmare, aruncarea și înlocuirea mașinilor de unică folosință după utilizare pe oricare altul nu va fi dificilă. Este imposibil să schimbați lamele în ele, deoarece aceste mașini sunt "monolitice" (solide). Motoarele reutilizabile sunt mai scumpe, dar dacă vă plictisiți, puteți cumpăra casete separate cu lame interschimbabile și le puteți modifica după cum este necesar.
 • Numărul de lame. Cu cât sunt mai multe lame, cu atât mai repede și mai bine va avea loc depilarea și de câte ori va trebui să țineți mașina în același loc, ceea ce, în sine, este nedorit. Dar mașinile de ras cu mai multe lame sunt mai scumpe și, cu o utilizare fără griji, vă puteți tăia.
 • Caracteristici suplimentare. Acestea includ mașinile cu un pieptene care ridică părul în timpul bărbieritului și tampoanele de gel pentru a hidratează pielea în timpul bărbieritului. O soluție bună pentru pielea sensibilă. Dar există și un minus: gelul se termină adesea mai repede decât lama devine plictisită.
 • Comoditate. Deoarece mașinile nu sunt complet sigure, ar trebui să fie convenabil să le folosiți. Mânerul nu trebuie să alunece într-o mână umedă (și chiar într-o săpun). Este de dorit ca capul să fie mobil pentru o penetrare ușoară în locuri greu accesibile.
 • Mark. Marcile celebre nu sunt intotdeauna visul final, si nu orice femeie poate veni in sus. Prin urmare, se concentreze orbește pe ele este greu merita. Este mai bine să studiați pur și simplu "dispozitivul" mașinii și să decideți care dintre ele va funcționa cel mai bine. Poate că pentru cineva idealul va fi doar o opțiune ieftină.

Cele mai populare branduri

Este timpul să vă obișnuiți cu faptul că mașinile nu sunt acum doar un atribut masculin. Recent, s-au creat multe versiuni cu adevărat feminine, mai blande, ținând cont de caracteristicile pieii delicate ale femeilor și de un design plăcut. Aici sunt doar câteva, cele mai vândute mărci și modelele lor, și care dintre mașini este mai bine - toată lumea decide, concentrându-se pe experiența sa:

Unele modele de acest brand vin cu o lamă inoxidabilă acoperită cu platină. Durabilă, deși disponibilă. Toate mașinile de ras pe această linie sunt foarte ascuțite și necostisitoare. Pentru depilare intimă, a fost creată o versiune BIC Miss Soleil cu 3 lame și o bandă de gel încorporată. Parul este tăiat la bază, pielea rămâne netedă. Dar, cu o utilizare fără griji și mișcări excesiv de ascuțite, vă puteți tăia.

Dorco

Razele speciale din această serie pentru depilarea zonei intime a lui Dorco Shai Sweetie sunt concepute special pentru femei. Sunt construite 6 lame ascuțite. Capul (cartușul) este flexibil, ceea ce permite mașinii să repete curburile corpului. Mânerul este cauciucat. Construit în benzi cu extract de aloe vera, vitamina E și lavanda pentru o umiditate suplimentară. Reutilizabile, există casete de bărbierit care pot fi înlocuite separat. Dar scump.

Schick

Printre mașinile acestui brand există o femeie specială pentru linia de bikini - Schick / Wilkinson Sword Quatro pentru femeia Bicini. Aceste mașini pentru zona de bikini sunt dotate cu un dispozitiv de tundere pe 4 nivele pentru tunderea părului prea lung. Reutilizabile, cu cartușe înlocuibile. Această marcă include, de asemenea, mașini de găurit cu capul cu 3 căi și o lamă acoperită cu diamant pentru durabilitate și claritate (vezi eticheta "Protector 3D Diamond").

Gillette

Brandul original de bărbați de accesorii pentru bărbierit special pentru femei a lansat Gillette Venus. Cu mâner convenabil, grad scăzut de pericol, cap plutitor. O opțiune economică, deoarece o mașină nu se îndoaie mult timp. Diferite duze Venus se potrivesc, dar cartușele de ras sunt scumpe. Acestea pot fi livrate cu 3 sau 5 lame, nu necesită spumă (există o bandă de săpun), se rade perfect perfect, sunt convenabile pentru locuri greu accesibile.

Aceste mărci merită pe bună dreptate recunoașterea consumatorilor prin asigurarea efectului dorit, a ușurinței de utilizare și a durabilității.

Cum nu se pot rade masini (erori caracteristice)

Principalele plângeri cu privire la consecințele după utilizarea aparatelor de bărbierit se datorează manipulării necorespunzătoare. Pentru a evita să fii printre cei nemulțumiți, nu trebuie să-ți repeți greșelile:

 • Nu vă grăbiți în timpul bărbieritului (puteți răni, îndepărtarea părului va avea o calitate slabă);
 • tuns parul prea mult cu foarfece sau un trimmer fără o duza rotativă de până la 1-2 cm;
 • Nu se rade la uscat (efectul va fi mai rău, plus o probabilitate mare de rănire și iritare);
 • nu conduceți într-un loc de mai multe ori (uneori este o măsură necesară, dar un astfel de bărbierire va duce la iritații, umflături și mâncărimi);
 • Nu folosiți brici de unică folosință (și bombe reutilizabile) (pline cu îngroșare, tăieturi, iritare și un rezultat rău în general);
 • nu radeți împotriva creșterii (aceasta este mai eficientă, dar aproape întotdeauna duce la iritare) și dacă munca de-a lungul creșterii nu a dat rezultate bune, este mai bine să folosiți cea mai bună opțiune - de la dreapta la stânga sau invers.

Aceste erori explică acele recenzii negative, dar nu este o vină a mașinilor, ci a utilizatorilor analfabeți înșiși.

Cum se rade cu o mașină

Înainte de bărbierit, trebuie să vă pregătiți: aparatul de ras trebuie să fie nou (sau suficient de ascuțit) și curat. Este mai bine să tăiați lungimea excesivă a părului (aproximativ părul lung, lamele devin mai rapide și rezultatul rasului poate fi mai rău) și, înainte de depilare, se efectuează un peeling cu frecat. În continuare trebuie să faceți acest lucru:

 • faceți un duș sau o baie (în ultimă instanță - umeziți părul în zona de bikini pentru câteva minute);
 • aplică spumă sau gel de bărbierit;
 • trageți pielea (altfel vă puteți tăia sau vă puteți tăia părul prost);
 • a efectua cu ușurință și cu atenție aparatul de ras pentru creșterea părului (după fiecare exploatație, spălați părul de la capul mașinii sub apă curgătoare);
 • clătiți zona depilată cu apă.

La acest bărbierit se consideră completă, rămâne doar să se finalizeze corect procedura și să se învețe cum să se aibă grijă de piele după îndepărtarea părului cu ajutorul unei mașini.

Ultimii pași și grijă după bărbierit

După terminarea lucrului cu mașina, rămâne doar să se efectueze îngrijirea obligatorie (și foarte simplă) a pielii:

 • face un peeling (nu este necesar să cumpărați scrubs, puteți utiliza zahăr regulat sau sifon);
 • curățați zona cu săpun sau gel;
 • așezați părul rămas cu pensete (după mașină, părul rămas poate rămâne în continuare);
 • aplicați un balsam sau o cremă după bărbierit;
 • hidratarea periodică a zonei tratate cu ulei de copil sau cremă pentru pielea sensibilă fără arome și vopsele.

Atenție! Nu utilizați produse după bărbierit destinate bărbaților! Pielea lor este mai puțin sensibilă, astfel încât atunci când este aplicată pe pielea feminină poate fi simțită o senzație puternică de arsură.

Dacă apar puncte roșii în timpul primelor încercări de a îndepărta părul cu o mașină de ras, nu trebuie să le pieptești, acest lucru va duce la inflamație. Pielea este încă "șocată" de munca pe care o are, dacă o astfel de procedură este nouă pentru ea, dar după aproximativ 4-5 proceduri se "obișnuiește" și astfel de efecte nu mai sunt observate. Principalul lucru - nu abuzați în faza inițială a unui astfel de bărbierit în fiecare zi. După o zi sau două, la început va fi de ajuns și pielea va avea timp să se relaxeze.

Mașina dvs. de bikini trebuie să fie depozitată uscată și separată de alte produse de igienă, inclusiv mașinile de ras pentru alte zone.

http://proydalenievolos.ru/pribory/zhenskie-britvy-dlya-zoni-bikini.html

Intimă mașină de tuns părul - o necesitate sau un lux

Astăzi, problema creării unei zone bikini atractive este relevantă pentru ambele sexe. Într-adevăr, în afară de faptul că coafura delicată rezolvă problema disconfortului și igienei, este, de asemenea, plăcută din punct de vedere estetic. Este un dispozitiv de tăiere pentru zona intimă care va ajuta bărbații și femeile în aceste sarcini.

Intimă mașină de tuns părul - este aproape nu un groomer, cu siguranță nu este un epilator, și, desigur, nu o razor

Ukhozhennost - parte integrantă a stilului, aspectului, care permite să se simtă într-un anumit mod. Chiar dacă este vorba de astfel de locuri izolate pe care nimeni nu le vede. Trimmerul pentru zona intimă face mult mai ușor și mai ușor să nu creeze doar o imagine intimă atrăgătoare, ci și să o mențină. Și acum bărbații și femeile se gândesc tot mai mult la acest lucru.

Desigur, au existat întotdeauna, există și vor exista oameni care susțin naturalețea zonei delicate. Ei cred că, din moment ce natura a creat părul acolo, nu este nevoie să îl îndepărtați. Cu toate acestea, chiar și în lumea antică, oamenii au dat seama că prezența părului pe pubis și în zona genitală este cauza principală a mirosului neplăcut. De aceea, fetele și femeile au scăpat de părul nedorit în toate modurile posibile. Principiul multor metode antice este luat ca bază pentru epilarea în lumea modernă. Cu toate acestea, marea majoritate a opțiunilor asociate cu senzații neplăcute sub formă de iritație, părul în creștere sau durere. Pentru a evita aceste consecințe nedorite, merită folosită o mașină de tundere.

În esență, un mașină de tuns bikini este un tuns de mână mic de mână într-o zonă delicată. Funcționează aproape la fel ca o mașină obișnuită pentru o tunsoare scurtă. Numai firele de păr sunt tăiate cât mai aproape de piele. În plus, dimensiunea unui astfel de dispozitiv îl face ușor de manevrat, creând coafuri intime creative.

Tabel: Caracteristici distinctive ale instrumentelor pentru o zonă de bikini

Medicii nu recomandă îndepărtarea completă a părului din zona intimă (cu o ras, ceară, pastă de zahăr), deoarece aceasta poate afecta negativ starea microflorei de sex feminin.

Mașini intime masculine și feminine

Bărbații puternici și puternici folosesc mașini de tuns pentru glossing în zona delicată, împreună cu femeile. La urma urmei, nu numai arsenalul obișnuit de unelte, sub forma unei mașini de ras, a mașinii de tuns părul și a stilului, permite unui bărbat să arate bine în fiecare zi. Astăzi, tunderea câștigă impuls ca un instrument necesar pentru cei care doresc să sublinieze frumusețea corpurilor lor.

Trimatoarele pentru bărbați sunt concepute în primul rând pentru a forma mustața și barba, elimina firele de păr din nas și urechi. Cu toate acestea, pentru o tunsoare intima, dispozitivele atât de ușoare și manevrabile sunt perfecte. Masina masculă pentru tunsul delicat este folosită pentru a îndepărta părul de pe piept, zona armpit și zona de înghițire.

Masini de tuns intim masculin difera in design, mai degraba decat in functie. Trimatoarele pentru un sex mai puternic au un corp mai mare și un design elegant și elegant.

Dezvoltatorii dispozitivului pentru femei au ținut cont de tendința specială a pielii sexului echitabil, spre deosebire de bărbatul. Domeniile de utilizare a acestor mașini de tuns sunt mult mai importante în comparație cu atașamentele suplimentare. În plus, tunsul intim al femeilor este disponibil în culori mai luminoase și decorat în mod pur girlish.

Pot spune că designul, stilul și frumusețea execuției oricărui lucru sau dispozitiv sunt foarte importante pentru fiecare femeie. Ne uităm pur și simplu la lucrurile care arată bine, apoi o luăm în mâini, simțim ce sa făcut pentru noi și ne îndrăgostim de cumpărarea viitoare. Și apoi ne dăm seama - ne va potrivi parametrii sau nu. Deci, cu tundere pentru o tunsoare intima. Este frumos, ușor și se potrivește perfect în mâna ta. Prin urmare, fiecare femeie care până în acest moment a folosit tunderea tatălui sau soțului său, cumpărând un tunsor de sex feminin, va simți imediat o diferență plăcută. Și știu câteva dintre aceste doamne personal. Și nici nu bănuiesc existența unui om de sex feminin. Pur și simplu, odată ce sa adaptat la tunsul zonei intime cu ajutorul unui tuns de bărbat, este destul de dificil să o schimbi pentru altceva. Cunoscându-mă, totuși, după ce am discutat cu mine, am decis să caut un asistent printre dispozitivele femeilor pentru tunsori delicate.

Criterii pentru alegerea unui dispozitiv de tundere pentru zona intimă

Modele cu un rezultat de înaltă calitate, dimensiuni mici și greutate care pot funcționa autonom pentru o lungă perioadă de timp sunt în cerere specială. Pentru a nu fi confundat cu alegerea, merită luată în considerare fiecare parametru separat.

Acesta este unul dintre criteriile principale. Este pe costul tunsului intim faptul că atenția este plătită mai întâi. Puteți lua o mașină pentru o tunsoare intimă pe orice portofel care variază între 600 și 4 mii de ruble. De obicei, cu cât este mai scump dispozitivul, cu atât este mai bine, are mai multe funcții diferite, acesta ține bateria mai mult timp. Desigur, producătorul joacă un rol important în stabilirea prețurilor.

Tipul funcționării motorului

Există două tipuri de mașini:

 • Rotary. Astfel de dispozitive sunt considerate durabile și mai puternice. Aceștia pot lucra mult timp fără întreruperi și defecțiuni. Aceste trimmere sunt mult mai scumpe și sunt folosite de meșteri profesioniști;
 • vibrații. Funcționarea unui motor cu vibrații este aproape identică cu cea a unui motor rotativ. Dar este mai puțin puternică și, prin urmare, fiecare jumătate de oră necesită o pauză în muncă.

Tip de alimentare

Trimmerul este un dispozitiv portabil compact. Prin urmare, este important ca aceasta să poată funcționa în mod autonom. În același timp, nu toate dispozitivele pot lucra în rețea. Există dispozitive care depind în totalitate de baterii sau de bateria încorporată. Atunci când utilizați astfel de mașini de tuns intim, poate apărea o situație când timpul alocat sa încheiat și tunsul nu a fost încadrat încă. Va trebui să amânați dispozitivul pentru a găsi o baterie de înlocuire sau să așteptați recuperarea acesteia. Prin urmare, în trimmer bun oferă mai multe opțiuni pentru nutriție.

Din rețea

Trimatoare cu putere de alimentare - o opțiune de buget. În plus, ele sunt puternice și durabile. Cu toate acestea, abilitatea de a lucra numai din rețea provoacă neplăceri. Un astfel de dispozitiv este legat de o priză și, prin urmare, își pierde o proprietate importantă - să fie întotdeauna la îndemână.

De la baterie sau de la baterii

Trimitoare pentru zona delicată - dispozitive cu putere redusă cu motoare mici. Majoritatea femeilor aleg doar aceste dispozitive, deoarece sunt portabile, confortabile și aplicabile în absența electricității. În plus, lipsa atașării la priză face posibilă îngrijirea oriunde. Cu toate acestea, merită să ne amintim că viteza unui astfel de dispozitiv depinde de încărcarea rămasă: cu cât este mai mică, cu atât mai încet funcționează dispozitivul de tuns.

Mașina intimă de pe baterie poate funcționa între 30 și 60 de minute. Și cu utilizare sistematică, tunderea poate face față sarcinii în 10-15 minute. Tunsul reîncărcabil intim are o suprafață mai mare pentru bărbierit - de la 25 la 35 mm. De aceea, timpul de procesare va rămâne mult mai puțin. Mai ales dacă tunderea poate fi folosită în duș: firele umede, aburite pot fi ușor îndepărtate. Acuzația se va recupera de la 3 la 10 ore și apoi înapoi în luptă.

În timp ce în dispozitivul cu baterii trebuie să investiți în mod constant banii. Procesarea zonei intime folosind dispozitivul de tăiere se face cel puțin de două ori pe săptămână și durează cel puțin o jumătate de oră. Și, cel mai probabil, după fiecare sesiune, va trebui să introduceți baterii noi. În plus, mărimea cuțitelor din trimmerele intime de pe baterii nu este, de obicei, mai mare de 25 mm, din cauza căreia timpul este cheltuit pentru a se bărbierit mult mai mult. Cu toate acestea, un astfel de dispozitiv nu depinde de capacitatea bateriei și de timpul de încărcare, iar astăzi puteți cumpăra baterii în orice magazin.

combinate

Modelul de tunsor intim cu opțiune de alimentare cu baterii combină avantajele altor dispozitive. Este important să se acorde atenție parametrilor de bază:

 • capacitatea bateriei - cu atât mai mult, cu cât dispozitivul funcționează mai mult timp autonom;
 • acumulator tip:
  • înlocuibil - cu pierderea capacității, îl puteți înlocui fără durere cu unul nou;
  • încorporat - durează mai mult, însă este imposibil să-l înlocuiți singur, iar costul de înlocuire din centrul de service va fi de ½ din prețul dispozitivului;
 • timpul de încărcare;
 • durata de viață a bateriei;
 • prezența unui indicator de încărcare - vă va permite să încărcați acumulatorul.

Materialul de lamă, calitatea și tehnologia

Cu cât sunt mai cuțite, cu atât este mai scump tunderea. Cel mai adesea este posibilă satisfacerea elementelor de tăiere din oțel obișnuit sau din oțel inoxidabil. La modelele mai scumpe, cuțitele sunt acoperite în plus cu praf de ceramică, carbon, titan sau diamant, ceea ce sporește durata de viață a pieselor. De exemplu, lamele de titan oferă rezultate excelente ale tunsorii și își păstrează, de asemenea, claritatea pentru o perioadă lungă de timp. Elementele de tăiere cu titan sunt foarte puternice și întotdeauna ascuțite.

Funcția de tăiere intimă mărește lamele auto-ascuțite. În modelele trimestriale după un an de lucru activ, lamele devin inutilizabile. Și înlocuirea cuțitelor va costa cel puțin 40% din costul dispozitivului. Prin urmare, atunci când alegeți o mașină pentru o tunsoare intimă, ar trebui să acordați atenție eșantioanelor cu lame ascuțite. Funcția de auto-ascuțire a blocului de cuțit va asigura claritatea elementelor de tăiere pentru o perioadă lungă de timp. Trimmer cu o astfel de opțiune utilă va fi ușor și fără durere pentru a tăia fire de păr.

Ce trebuie să știți despre alegere

Îmbinarea intimă este un parametru foarte important care trebuie luat în considerare atunci când alegeți dispozitivul potrivit. Modelele de trimmere pentru tunsul intim pot varia foarte mult. Puteți găsi o mașină simplă fără accesorii suplimentare, care efectuează doar un singur tip de tunsoare. Dar există și cele în care pachetul include 6-7 tipuri de duze interschimbabile, permițându-vă să aveți grijă nu numai pentru zona sensibilă, ci și pentru alte părți ale corpului.

Cu cât pachetul de echipamente este mai extins, cu atât mai profitabil este achiziția acestuia.

Tipuri de sfaturi pentru tunsul intim, care pot fi incluse:

  cu duza. Aceasta este duza principală de tuns bikini, care îndepărtează firele de păr în zonele deschise ale pielii la minim;

Nivelul de rezistență la umiditate

Multe modele de trimmere intime conțin cuvintele "resetare de apă" de pe ambalaj. Totuși, acest lucru nu merită întotdeauna să creadă. La urma urmei, nu orice dispozitiv pentru procesarea umedă a zonei delicate își desfășoară bine activitatea. Iar nivelul rezistenței la umiditate poate fi diferit:

 • tunsul uscat. Există probe care pot fi aplicate exclusiv pe părul uscat și pe piele. Umiditatea pe un astfel de mașină de tuns intimă este absolut inacceptabilă. În consecință, curățarea zonei de lucru va fi uscată și cu o perie specială. Astfel de modele sunt mai ieftine;
 • rezistența parțială la umiditate. Există dispozitive cu rezistență parțială la apă - numai în raport cu capul de ras. Poate fi curățată cu o perie sau clătită cu apă curgătoare. Astfel de dispozitive pot fi folosite pentru a lucra cu părul umed;
 • Absolut rezistent la umezeală. Probele complet impermeabile fac posibilă combinarea depilării cu un duș. În astfel de dispozitive, atât corpul cât și cuțitele sunt complet protejate de umiditate. Și pentru că ele pot fi folosite în duș și pot fi curățate sub apă. Cu toate acestea, prețul de umiditate-rezistent trimmers intim este destul de mare.

Ce grad de protecție împotriva apei va fi o prioritate - depinde de utilizator să decidă. Cu toate acestea, cu cât este mai mare nivelul de protecție, cu atât este mai mare costul final al dispozitivului.

Înainte de a începe să lucrez la acest articol, nici măcar nu m-am gândit că punctele roșii nu sunt normale. Înainte de prima sarcină, în principiu nu am văzut nevoia de a manipula cumva zona intimă. Și înainte de spitalul de maternitate am decis să încep să folosesc o mașină de ras. Efectul este, bineînțeles, excelent - neteda este perfectă. Dar a doua zi, pielea suferă doar o agonie de urgie - apar focare inflamate, în interiorul fiecăruia există un păr curbat. Adesea, această imagine este completată de o picătură de masă purulentă albă. Doar groază, în general. A face acest lucru este foarte dificil. Inflamația trebuie eliminată cu antiseptice și fiecare rană este tratată separat. Apropo, după 3 zile după ras, reaparează spini. Și din nou, rasul în răni roșii nu mai vrea.
Și apoi aflu că există un astfel de lucru - un tundru intim. Desigur, imediat încep să clarific toate aspectele principale. A dat peste o cantitate imensă de informații, după citirea recenziilor utilizatorilor, a decis să vă cumpărați încă un trimmer Philips HP6379. Îl folosesc exclusiv ca tundere. Cred că dispozitivul este prea mic pentru a procesa o zonă atât de mare ca picioarele. Este nevoie de prea mult timp. Odată cu crearea de tunsori clasice scurte, zona delicată se descurcă perfect. Nu folosesc atașamente. Stencils, de asemenea - nu suficient timp pentru a face acest lucru. Trimmerul este foarte ușor de dezasamblat și spălat. Iar timpul de lucru al unei ore întregi este, în general, frumos. Singurul lucru negativ este că nu funcționează din rețea. În general. Asta este, a lucrat, și așteptați 10 ore până la taxat.
Dar, în general, astăzi, sunt foarte mulțumit de achiziția mea. Mă gândesc chiar să dau astfel de dispozitive propriilor mele surori. Sunt sigur că o vor aprecia pentru valoarea sa.

Lățimea părții de lucru

Acesta este un parametru foarte important, care merită acordat o atenție deosebită. Astăzi, producătorii oferă două tipuri de mașini de tuns:

  cu un cap lat de la 25 la 35 mm. Astfel de modele au o deținere mai mare și, prin urmare, depilarea unor zone deschise mari este mai rapidă. Cu toate acestea, va fi destul de dificil să faceți un desen exact;

Greutate și formă

Înainte de a cumpăra, trebuie să țineți tunderea intimă în mână. Ar trebui să dea un sentiment confortabil, pentru că va trebui să-l folosească în mod regulat. În plus, dimensiunea redusă, greutatea redusă și forma ergonomică vor oferi un proces convenabil de tăiere și tăiere a părului. Este convenabil să luați o mașină ușoară cu tine în vacanță și în călătorii. Cu toate acestea, trebuie să înțelegeți că dispozitivul prea luminos va vibra, iar prea greu vă va îmbrăca mâna.

Corpul de tuns trebuie făcut din plastic durabil cu inserții din cauciuc, din silicon. Astfel de tampoane sunt plăcute la atingere și asigură o fixare sigură a mașinii în mână, împiedicând alunecarea instrumentului în timpul procedurii.

Datorită mânerului ergonomic, ușor curbat, se obține maximum de libertate și precizie de mișcare. În același timp, dispozitivul se potrivește bine în mână și face mai ușor să lucreze cu locuri greu accesibile, cum ar fi: partea interioară a coapsei, podyagodichnaya ori.

Disponibilitatea și domeniul de aplicare al serviciului de asistență

O garanție oficială pentru un trimmer cu posibilitatea de a contacta un centru de service poate fi obținută numai cu achiziționarea unui dispozitiv original de la un producător de încredere. În plus, numai un astfel de dispozitiv poate fi sigur și are o calitate garantată. Cele mai fiabile sunt brandurile comerciale cunoscute, care produc in fiecare zi modele din ce in ce mai avansate de trimmere. Cu toate acestea, este important să ne amintim de prezența unui subteran întreg pentru fabricarea dispozitivelor false pentru tunsori intime, produse sub mărcile de companii de fabricație de renume. Prin urmare, trebuie să achiziționați un dispozitiv de tundere intim numai în centre de vânzări certificate. Astfel de achiziții sunt achiziționate cu o durată de viață garantată și reparații gratuite în caz de rupere.

Cum să utilizați un dispozitiv de tundere pentru o zonă de bikini

Parul este tăiat eficient, dar crește rapid. Prin urmare, utilizați dispozitivul de tuns să fie la fiecare 2-3 zile. Pentru a facilita și accelera procesul, trebuie să fii conștient de unele nuanțe.

pregătire

Înainte de a începe procedura de creare a unei tunsoare intime, este important să efectuați pașii de bază:

 1. Citiți instrucțiunile de utilizare. Acesta conține o listă de duze cu o descriere a modurilor de utilizare a acestora și descrie, de asemenea, cum să utilizați în mod corespunzător dispozitivul de tuns, cum să depozitați corespunzător, ce măsuri de siguranță trebuie respectate atunci când lucrați cu dispozitivul.
 2. Asigurați funcționarea fără probleme:
  • încărcați dispozitivul de tuns intim timp de mai multe ore, în conformitate cu instrucțiunile producătorului;
  • Priborchik cu baterii echipate cu baterii proaspete;
  • conectați dispozitivul cu sursa de alimentare în priză.
 3. Dacă firele de păr sunt foarte lungi, pentru o muncă corectă și nedureroasă, trebuie să le scurtați cu foarfeca sau cu cea mai mare duza.
 4. Este recomandabil să faceți un duș fierbinte - firele de păr aburite sunt mai ușor de îndepărtat. Dacă nu este posibil să utilizați un duș, aplicați un prosop umed la zona dorită de piele.
 5. Alegeți lungimea dorită și alegeți duza necesară: un pieptene - pentru tundere, o batistă - pentru o netezime absolută, un șablon - pentru o coafură creativă intimă.

Procesul de haircut

Când se utilizează pentru prima dată, se recomandă să începeți lucrul cu o duză pentru o lungime maximă a părului. Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți dispozitivul și, dacă este necesar, să corectați rezultatul obținut. Apoi treceți până la foarte depilarea. Luați în considerare procesul utilizând exemplul de tundere Veet Sensitive Precision:

  Dacă kitul vine cu mai multe duze, pentru zona de bikini luăm cel mai larg. În cazul nostru, aceasta este atașamentul la numărul 4. În plus, punem un atașament de pieptene pentru a tăia părul la lungimea dorită. Acesta este atașamentul numărul 2. Toate atașamentele au o montare universală, se schimbă ușor și rapid. Pentru a face acest lucru, nu este nevoie să citiți instrucțiunile.

Cum se curata dupa munca

După fiecare utilizare, dispozitivul trebuie curățat. Regulile de curățare sunt simple și trebuie specificate în manualul de instrucțiuni. Totul depinde de cât de loial este aparatul la apă:

 • pentru curățarea uscată, când se poate trata numai pielea uscată. Este inclusă o perie mică, cu peri tari, pentru curățarea rapidă și ușoară a dispozitivului din părul rămas;
 • pentru curățarea umedă atunci când este permisă pe pielea hidratată. Mai întâi, periați părul, apoi scoateți capul de bărbierit și clătiți-l sub jet de apă bun. După uscare, acoperiți lama cu un ulei special. În acest caz este imposibil să se coboare corpul în apă;
 • impermeabil atunci când se poate aplica în duș. Este suficient să se clătească sub apă caldă și să se usuce bine.

Duzelor de plastic, pieptenilor, indiferent de tipul de mașină intimă, clătiți cu apă caldă, uscați și tratați cu un antiseptic.

Cum se păstrează

Păstrați o mașină de tuns intimă și dispozitivele atașate la ea într-o carcasă care să o protejeze de spargere, praf și murdărire ale lamelor. Unii producători recomandă lubrifierea lamelor o dată la două săptămâni, chiar dacă tăietorul nu este utilizat. Apoi porniți mașina de tuns cu ulei timp de una sau două minute. Aceasta contribuie la o mai bună lubrifiere a elementelor de tăiere și la creșterea duratei de viață a dispozitivului intim.

Cumpărătorii menționează că este foarte de dorit să existe un caz de depozitare în pachet. Imediat când alegeți un trimmer, mulți nu iau în considerare această nuanță și nici măcar nu vă gândiți la sistemul de stocare a dispozitivelor. Odată cu începutul utilizării se dovedește că pur și simplu nu există loc pentru a stoca tunderea și toate detaliile pentru aceasta. Este mult mai ușor să pliați tunderea cu duzele într-o pungă frumoasă și să o atârnați peste bucla de pe cârlig, decât să vă luptați cu locul unde să le puneți totul. În plus, în cazul în care este convenabil să transportați un tuns cu dvs. oriunde mergeți.

Galerie foto: un set complet de mașini de tuns intim

Ce trebuie să faceți dacă nu este tăiat

Indiferent de calitate, trimmerele au un dezavantaj obișnuit - cu timpul, cuțitele devin goale, iar plasa se rupe și se rupe. O astfel de defecțiune se manifestă prin înroșirea zonei tratate a pielii sau prin tragerea firelor de păr. Producătorii din manualul de instrucțiuni sfătuiesc să înlocuiască elementele de tăiere din când în când. Dar într-adevăr este imposibil să le obțin. Prin urmare, cel mai adesea, în astfel de cazuri, trimmer-ul este pur și simplu schimbat într-unul nou.

Prezentare generală a modelelor cele mai populare în conformitate cu Yandex.Market

În prezent, magazinele oferă o gamă largă de mașini de frezat diverse la prețuri diferite, de la diferiți producători, concepute pentru a efectua diverse funcții. Acordând o atenție deosebită acestei evaluări, puteți alege un dispozitiv de tundere pentru zona delicată care corespunde dorințelor, nevoilor și oportunităților dvs.

La compilarea acestei liste de cele mai cunoscute și cele mai frecvent utilizate mașini de tuns intim, au fost utilizate informațiile furnizate la cerere "Cele mai bune trimmere pentru Bikini Market Yandex". Și ceea ce este foarte surprinzător este lipsa modelelor de trimmere pentru femei cu un rating de 5 din 5. Există un singur dispozitiv care a primit un rating atât de ridicat. Și asta este în seria Universal Trimmer.

Primul loc în clasamentul nostru, cu un rating de 5 din 5, este pe drept ocupat de Remington NE3750. Are un stil discret, foarte ergonomic și excelent pentru bărbați.

Cu privire la acest dispozitiv puteți găsi recenzii:

Avantaje: preț bun, o mulțime de duze pentru diferite locuri, alimentate de o singură baterie.

Dezavantaje: Este departe de cea mai bună soluție de a combina capacul bateriei cu comutatorul.

Comentariu: Am folosit o altă mașină Remington de aproximativ cinci ani, sunt foarte mulțumită. Această mașină este destinată altor scopuri, mai ușoare în aspect și design. Ei bine, mai ieftin, respectiv. Totul se potriveste, atat in duze cat si in alte caracteristici. Este alimentat de o baterie tip deget (AA). Comutatorul funcționează astfel: pentru a porni, trebuie să răsuciți fundul; pentru a opri - întoarce-te. Dacă întoarceți prea mult, puteți deșuruba complet capacul. În ansamblu, aceasta este o mică problemă. Personal, sunt deja obișnuit a treia oară.

Bezlepkin Alexander

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-remington-ne3750/

Pluses: Pentru bani - totul este perfect

Dezavantaje: În timp ce privim.

Comentariu: A dat soțul ei în vacanța sa profesională. Se vede că este asamblat pentru glorie, este plăcut să țineți chiar și în mâna voastră. Cu o tunsoare în nas și sprâncenele se confruntă cu un bang, de asemenea, soțul meu reușește să taie întreaga barbă groasă, deși este poziționat ca un trimmer. În general, am pus cinci pentru a face față cu o astfel de sarcină)

Tutova Alexandrina

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-remington-ne3750/

Video: revizuirea celor mai populare tunsuri pentru bărbați în conformitate cu Yandex.Market Remington NE3750

Locul al doilea a fost împărțit odată cu trei produse pentru femei, obținând un rating de 4 din 5.

Braun FG 1100 SilkFinish. Vă permite să creați forme clare în zona delicată, pot fi folosite pentru a regla forma sprâncenelor. Astfel de recenzii despre acest dispozitiv pot fi găsite:

Bricolajul în arsenalul meu este un lucru necesar, fără de care nu mă simt confortabil. La urma urmei, doar un trimmer este capabil să creeze imaginea necesară în zona de bikini. Din acest motiv, am primit Braun FG 1100. Funcționează liniștit de la o baterie. Adesea folosesc un dispozitiv de tuns cu o duză, într-un set de 2 bucăți de lungimi diferite. De asemenea, este inclus un dispozitiv de tundere a duzelor pentru îndepărtarea părului la fața locului, care poate fi folosit pe față, o perie pentru curățarea lamelor, o pungă și o baterie. După ce ați folosit tunderea, nu a apărut vreodată iritație pe piele. Trimmerul meu de păr nu se mișcă, așa cum se spune în unele recenzii (probabil am avut norocul cu tunderea). Capacul de tuns poate fi clătit cu apă. Cine nu îndrăznește să îndepărteze părul, recomand acest tundere.

Nuhsa

http://irecommend.ru/content/khoroshii-trimmer-4

Avantaje: preț rezonabil, dimensiune - cel mai mult pentru un bikini, o geantă convenabilă pentru depozitare

Dezavantaje: nu este potrivit pentru părul foarte dur, cu durată scurtă de viață

Anterior, problema bărbierii TAM a fost foarte acută, a existat o iritare teribilă, iar mărimea aparatului de ras nu se potrivea. Acest trimmer (sau groomer, așa cum se numește) este doar un lucru inteligent, pentru o zonă de bikini, dimensiunea este perfectă. Și prețul este relativ scăzut. Eu folosesc doar duza principală, pentru un bikini, nu am înțeles una punctată)) (Care este punctul de a ridica sprâncenele dacă poți trage cu forceps? uzura se oprește, adică se folosește o lamă goală, apoi se rade suficient de bine în zona de bikini, nu se lasă urme de păr, în timp ce nu există iritare, spre deosebire de mașinile de ras, deși se zgârie pielea. Dacă exagerați, totuși, iritarea poate să apară în continuare. Dar! Nu o folosiți în altă parte decât în ​​locuri delicate, pe păr gros, devine repede plictisitor și se oprește la bărbierit, în timp ce încă se spală părul. Și se întâmplă deodată brusc, asta doar am ras, asta-i tot. Cu limitatori se taie cu 3 și 5 mm, dacă nu mă înșel. Am folosit primul trimmer, așa cum mi-am dorit, să-mi "ras" picioarele odată și chiar mama mi-ar fi tăiat părul)), ca rezultat, el a devenit rapid blunt. Folosesc al doilea doar pentru scopul propus, sper că va dura puțin mai mult, deși, judecând după recenzii, nu contează prea mult. Dar, în orice caz, chiar dacă cumpărați unul nou la fiecare șase luni, merită, este cu siguranță mai convenabil decât o mașină de ras. A cumparat aproximativ 700-800 ruble. În al doilea rând, aveam și un fel de formulare de autocolante pentru designul de bikini). Nu am nevoie de ele, dar ar putea fi interesați de cineva.

sk0rpi0nka

http://irecommend.ru/content/absolyutno-nezamenim-dlya-kazhdoi-zhenshchiny

Gezatone DP 503. Destul de simplu de folosit, dispozitiv ergonomic, cu posibilitatea de a fi utilizat cu spumă de ras. Acest model primește recenzii foarte bune:

Avantaje: corpul rezistent la umiditate, asigură un bărbierit neted, un design ergonomic

Dezavantaje: nu au fost găsite

Bună ziua Acest trimmer mi-a fost prezentat în 2010. Am fost imediat avertizat că trebuie să fiți atent când înlocuiți duzele, pentru a nu sparge accidental locul de fixare. Când folosesc toate duzele așa cum sa dovedit, nu am nevoie de ea în mod constant. Eu folosesc unul mare cu lame și o plasă de lustruit. Alții au testat totul. Sprâncenele au reușit să se radă complet - atașamentul pentru sprâncene, în timp ce este destinat să lase o anumită lungime. În zona intimă, părul creț este ușor de făcut, dacă doriți, și de fantezie. Încărcarea ține bine. Îmi iau calm cu mine la călătorii săptămânale fără un dispozitiv de încărcare. Pielea nu rănește, nu lasă iritație, părul îngrozit, respectiv, nu.

Masya001

http://irecommend.ru/content/ne-zamenimyi-pomoshchnik-2

Avantaje: corpul rezistent la umiditate, asigură un bărbierit lină, lame ascuțite

Dezavantaje: nu au fost găsite

După bărbieritul obișnuit, am avut mereu o iritare puternică, așa că, de cele mai multe ori, am îndepărtat părul cu ceară sau zahăr, dar nu am întotdeauna timp pentru astfel de proceduri, doar la astfel de momente, acest tundere de razor vine la salvare. Trimmerul este fabricat din plastic de bună calitate, rezistent la umiditate, așa că îl păstrez în baie, fără teama că dispozitivul va suferi. Există un stand foarte convenabil (este un încărcător), nu este nevoie să vă gândiți unde să îl depozitați. Trimmer-ul are câte 6 sfaturi: - pentru ras; - pentru o tunsoare; - pieptene cu diferite dinti lungi (2, 4, 6, 8, 10 mm); - pentru modelare; - pentru sprâncene; - sprancenele se opresc. Dintre toate duzele, folosesc doar o duză pentru ras și un pieptene de duze. Capul de bărbierit este oarecum similar cu o mașină de bărbierit obișnuită, dar, spre deosebire de bărbieritul bărbierit, îndepărtează firele mult mai bine. Plasa nu permite ca lamele să intre în contact cu pielea, astfel încât nu există iritare, principalul lucru fiind acela de a rade părul împotriva creșterii, trăgând pielea bine, apoi pielea după ce a fost rasă devine complet netedă. Folosesc capul periei când trebuie să îndepărtez părul cu ceară și au crescut prea mult, este foarte convenabil să atribui această lungime acestui cap. Restul duze, cred, va fi util pentru mine în viitor, poate fi necesar să-i tăiați pe cineva. Între timp, ei așteaptă în aripi.

PeaceForAll

http://irecommend.ru/content/brite-bez-razdrazheniya-kozhi

Philips HP6379. Trimmer cu posibilitatea spălării, autonomie baterie 60 min. Pieptenele sunt tratate suplimentar cu ioni de argint. Feedback-ul este în mare parte pozitiv:

Avantaje: design multifuncțional, ergonomic

Dezavantaje: nu funcționează în rețea

Am vrut mult timp un nou epilator, un vechi kerdyk, și de fiecare dată când m-am plâns soțului meu cum nu-mi place o mașină de ras. Iar iubitul meu, ca un vrăjitor adevărat, mi-a prezentat această unitate pentru următoarea sărbătoare. La început, desigur, am fost întristat - am vrut un epilator, iar acesta a fost un tundru! Dar apoi, în procesul de exploatare, la fel, tristețea mea a plecat puțin! Deci, ceea ce ne promite producătorul? Tunsul, tunderea, rasul și epilatorul Există mai multe duze în trusă - tunsul în sine, epilatorul, o bricieră de siguranță și o duză subțire pentru contururi și sprâncene, un alt pieptene pentru tundere, așa cum a declarat producătorul cu ioni de argint. un bonus la toate astea sunt stencils pentru haircuts intim și totul ar trebui să fie pliate într-o pungă de cosmetice (atât de șubred de la un deshmanskaya cârpă), nu am uitat, cu unele atașamente pe care le puteți folosi în duș, dar nu cu cap epilarea, sincer Recunosc, nu folosesc niciodată un tundru, pentru că nu îmi tuns părul, nu-mi plac părul în exces pe corp :-) cel mai popular pentru mine este un epilator și un atașament de sprâncene. Cea mai importanta minus pentru mine este ca unitatea functioneaza numai pe baterii, adica daca simti ca incarcatura se epuizeaza in timpul procesului de epilare, activeaza-o si continua munca care nu va functiona.Un alt minus este uneori soțul, iar cu un tundere o smulge cu miriștea pe față))) (dar, desigur, puterea nu este suficientă pentru aceste manipulări) În general, sunt mulțumit de sarcinile pe care le-am făcut la 5 +, este convenabil în mână, un design frumos laconic.

kaka_alexs

http://irecommend.ru/content/strizhetbreet-i-vydiraet-na-ura

Pluses: există o duză de epilare și șabloane pentru coafuri intime

Dezavantaje: Nu se rade bine! Este necesar să țineți de 30 de ori într-un singur loc, astfel încât toate firele de păr să fie rase! Am încercat vârful sprâncenelor foarte dezamăgit! părul scurt rămâne, nu se bărbieri complet. De îndată ce atinse capul de ras, aproape că sa despărțit.

Comentariu: Am plănuit să-l cumpăr pentru o jumătate de an, iar în cele din urmă soțul meu mi-a dat un cadou de ziua, dar am fost dezamăgit. Este imposibil să tăiați sprancenele, părul se rade cu dificultate. Și se pare că nu funcționează de la priză. Descărcați în jumătate de oră și totul, așteptați încă 10 ore când este încărcat! Îmi pare rău că nu am ascultat recenzia anterioară (((alegeți un alt model

Novikova Olga

https://peredpokupkoy.ru/otzyvy-philips-hp-6379/

Galerie foto: cele mai bune trimmere pentru femei

Modelele rămase au primit ratinguri de mai jos 2. Prin urmare, nu văd niciun motiv să le considerăm.

http://afrodita.guru/tehnika-dlya-krasoty-i-zdorovya/trimmer-dlya-intimnoy-strizhki.html