logo

Square Face Bang - Top 7 cele mai bune opțiuni

"Square" este o opțiune complexă care prezintă multe probleme diferite. Dar există o modalitate ideală de a ajusta unghiurile și de a face fata mai delicată! Bretonele bine alese pentru o față pătrată vor fi chiar instrumentul cu care vă puteți schimba aspectul fără să recunoașteți.

Ce chip se numește pătrat?

Proprietarii unei fețe pătrate au aproximativ aceeași lățime a frunții, a pomeților și a bărbiei. Și aceasta din urmă este destul de ascuțită, pentru că arată foarte masivă. Proporțiile acestui formular sunt vizibile în fotografie.

Cea mai proeminentă reprezentantă a unei astfel de apariții sunt Demi Moore, Salma Hayek, Catherine Zeta-Jones, Jessica Simpson, Angelina Jolie, Diane Kruger și multe alte celebrități de la Hollywood care au fost mult timp recunoscute ca icoane de stil.

Perfect alegerea breton

Ce bretonuri se potrivesc unei fețe pătrate? Contrar tuturor prejudecăților, poate fi diferit. Oferim cele mai bune opțiuni TOP-7.

Obișnuit și voluminos

Cu o formă pătrată, este important să netezi colțurile ascuțite, iar o coafură voluminoasă va face față perfect acestei sarcini. Aceasta este cea mai bună alegere pentru proprietarii de fire curbate. Restul va trebui doar să răsucească călcarea, fierul curling sau o perie rotundă. Principalul lucru este că lungimea permite acest lucru.

Este important! Amintiți-vă, într-o formă curbată, bretonul va deveni puțin mai scurt, deschizând prea mult fața. Dar firele oblice ondulate la linia bărbiei vor face "pătratul" mai blând, mai misterios, mai romantic.

Linie dreaptă

Bretele lungi drepte care acoperă sprâncenele, scurtează vizual fața și vă permit să ascundeți fruntea. Ea atrage atenția asupra ochilor și face ca aspectul să fie profund. Bretele drepte pot fi complet plate sau ușor profilate.

asimetric

Tipul asimetric de bretonare este ideal pentru doamne tinere active. Imaginea ei va fi jucausă, iar fața ei - mai proaspătă, mai tânără și mai interesantă. În plus, asimetria, care începe nu chiar în centru, dar ușor departe de despărțire, liniște perfect caracteristicile monumentale ale "pătratului". În funcție de gustul dvs., astfel de bretonuri pot fi deplasate atât spre dreapta, cât și spre stânga. Modelul pare destul de neobișnuit, cu o strângere laterală adâncă situată lângă ureche. De asemenea, puteți experimenta cu un bang pe mai multe niveluri, cărucioarele cărora sunt curbate în direcții diferite.

Oblică lungă

Stiluri brutale oblice pentru multe sezoane se află pe lista celor mai bune. Ea permite să devină mai moale, feminină, seducătoare și ușoară. Cu toate acestea, merită luată în considerare faptul că lungimea acestor breton-uri nu ar trebui să coboare mai jos decât linia bărbiei. Datorită acestui mic truc, puteți deghiza cu succes partea inferioară prea grea.

Sfat! Pentru a face aspectul mai subtil și pentru a netezi caracteristicile unghiulare cât mai mult posibil, opriți-vă la un model rupt cu vârfuri profilate.

Streaked și colorate

Un accent de culoare pe breton este alegerea perfectă pentru un tip de pătrat. Puteți trăi oricare dintre opțiuni - luminarea clasică a firelor subțiri sau a culorilor creative folosind culori strălucitoare și neobișnuite. Această manevră de coafură va îndepărta atenția de la proporții și te va face mai tânără.

gradat

Vârfurile sfâșiate, cu tulburarea artistică și liniile neuniforme, nu numai că vor conferi chipului forma necesară, ci vor deveni și ele punctul culminant al imaginii tale. Principalul avantaj al acestui formular este instalarea ușoară. Suficientul uscător de păr, periile și picăturile de spumă - bangs arata luxos!

Bretele foarte scurte de partea cealaltă

Super bangs scurt - o opțiune foarte îndrăzneață pentru cei încrezători și îndrăzneți. De regulă, este combinată cu tunsori neobișnuit de scurte (pixie, garcon, bob și sub băiat) și pieptănate pe partea laterală. Nu este nevoie de bouffant sau fluturand. Este suficient sa fiti si sa mergeti pentru a cuceri lumea cu frumusetea sa luminoasa!

Sfat! Cel mai important lucru la tăierea bretonilor ultra-scurți este de a face o tăiere semicirculară. Linile moi vor aduce forma "pătratului" la "oval", dar un geometric clar va sublinia doar neajunsurile.

Urmăriți cel mai bun videoclip de coafură pentru o față pătrată:

Ce trebuie evitat?

Următoarele opțiuni sunt categoric nepotrivite pentru femeile cu caracteristici faciale unghiulare:

 • Scurtă dreaptă, cu o tăietură clară - accentuează doar fruntea prea ridicată și linia pietrei largi. Și în acest sezon această variantă nu este în tendință!
 • Prea groasă - va atrage atenția asupra bărbiei și a contururilor destul de dure;
 • Slick și prea rar - pe o față pătrată aceste opțiuni arata complet inadecvate.

Băuturi cu coafuri scurte

În coafura, nu există prea multe tunsori scurte care ar arăta bine pe o anumită formă a feței. Alegeți o coafură pentru dvs., opriți-vă la o versiune super-la modă - o pagină clasică sau sesiune nu va fi foarte potrivită. Dar pixie sau bob arata bine. Cu ei vă va deschide vopseaua. Se poate face asimetric, rupt, cascadat, ondulat sau alungit. Cei care preferă tunsorile asimetrice, se recomandă tăierea bretonilor ultra-scurți.

Bretele medii

Asimetria este, de asemenea, binevenită. Un bob cu un colț, un bob lung sau un pixie regrown poate fi ușor de completat cu un bang lung și mărunțit. Este recomandabil să înfășurați părul cu bucle de fier, înmoaie caracteristicile ascuțite și faceți trecerea între breton și cea mai mare parte a părului aproape imperceptibilă.

Proprietarii de chiar și toroane pot lăsa banguri drepte - aceasta este o opțiune excelentă pentru fiecare zi. Dacă se dorește, poate fi pieptănat pe partea laterală sau înjunghiat cu un ac de păr. Experienții experimentați pot încerca un model în formă de arc care să acopere ușor sprâncenele. Pentru o scară medie sau o cascadă, bretonii clasificați sunt ideali. Această combinație va echilibra proporțiile feței și va conferi caracteristicilor sale o netezime plăcută.

Bang pentru părul lung

Parul lung merge bine cu forma "pătratului". Agățarea liberă a firelor care încadrează fața perfect ascunde toate defectele și face ca aspectul să fie mai armonios. Buclele stralucitoare și buclele de lumină sunt deosebit de populare - aceasta este cea mai strălucitoare tendință din cele mai recente sezoane de modă.

Frumusețe incredibil de spectaculoase cu valuri de la mijlocul lungimii. În acest caz, bretonul trebuie să fie fie cu vârfuri ușor răsucite, fie complet drepte. Cu această soluție, nu veți accentua pomeții cu volum suplimentar și nu veți accentua de la bărbia grea.

Cum să ai grijă de breton?

Chelochka - acesta este un element care necesită o îngrijire specială față de orice formă. Pentru a face ca aspectul coafurii să arate ca 100, urmați aceste sfaturi.

Sfat 1. Uscați firele umede cu un uscător de păr și o perie rotundă - acestea vor adăuga o curbă și o formă frumoasă.

Sfat 2. Nu neglija produsele de styling. Serul, spuma, mousse - toate acestea adaugă volumul suplimentar la fire și o strălucire foarte frumoasă. Aplicați-le numai la vârfuri și la mijlocul lungimii, fără a afecta rădăcinile. În caz contrar, bretonul va cădea sub greutatea stilului și va arăta plat.

Sfat 3. Dar nu te implica - o multime de stil va transforma chiar si bruste destul de groase in ghete blocate si sa faca intreaga coafura complet dezordonata.

Vezi și: Fotografii de cele mai bune coafuri pentru fața "pătrată" (video)

http://vashvolos.com/chelka-dlya-kvadratnogo-lica

Bang pentru fata pătrată (90 fotografii, recomandări)

Forma pătrată a feței sugerează prezența frunții, a pomeților și a maxilarului de aproape aceeași lățime. În același timp, linia bărbii este, de regulă, destul de rigidă - cu unghiuri drepte, ceea ce face vizual partea inferioară a feței mai grea.
În prezent, nu există lipsă de coafuri de diferite lungimi, care pot înmuia această formă a feței, făcând-o mai fragedă și mai feminină. Cu toate acestea, anumite nuanțe care trebuie luate în considerare atunci când se alege o tunsoare și cheloch-ul corespunzător, încă mai există.

Ce bretonuri sunt potrivite pentru o față pătrată?

Forma pătrată a feței este dificil de confundat cu oricare altul - oval, rotund sau triunghiular. Liniile clare și oarecum ascuțite ale bărbiei indică în mod clar că este un pătrat. Acum este necesar să se ia în considerare diverse opțiuni pentru breton, ceea ce va contribui la accentuarea demnității feței și la ascunderea defectelor sale evidente. Forma corectă a firelor frontale corectează perfect aspectul, cât mai aproape de forma feței față de ideal.

 1. Panglica lungă. Liniile înclinate sunt acum la vârful popularității. Cu ajutorul lor, o persoană poate deveni mai feminină și mai seducătoare. Dar atunci când se folosesc banguri oblice lungi, trebuie avut în vedere faptul că lungimea ei nu trebuie să cadă sub linia bărbiei. În acest caz, liniile ascuțite ale părții inferioare a feței vor fi mascate și nu vor fi subliniate. Opțiunea ideală - bretele cu muchii rupte.
 2. Ascitic oblic. Forma asimetrică a firelor din față face imaginea mai jucăușă, iar fața - mai proaspătă și mai tânără. În plus, trăsăturile monumentale ale unei fețe pătrate sunt netezite, mai ales dacă bangul nu începe exact în centru, dar se deplasează ușor de linia imaginară care este trasă mental în mijlocul feței. Partea frontală poate fi deplasată ușor spre stânga sau spre dreapta - în funcție de preferințele proprietarului. Nu pare rău și opțiunea cu o despărțire, situată lângă ureche. În plus, puteți încerca bretonuri bilaterale cu fire de diferite lungimi îndoite în direcții diferite.
 3. Volumetric și ondulat Deoarece sarcina principală a bretonului în acest caz este de a înmuia caracteristicile faciale inutile ascuțite, cel mai bine este să faci încuietorile din față ușor înclinate, răsuciți-le cu un fier de curling sau cu un fier curling. Adevărat, pentru bretonuri scurte, aceasta nu este o opțiune bună, pentru că atunci când este curbată, arată chiar și mai scurtă, dezvăluind prea mult fața, dar oblicul oblic se blochează puțin mai mult sau chiar puțin sub bărbie, făcând fața confuză și romantică. O bustă scurtă, dar voluminică, mărită de o grămadă de lumină, este destul de admisibilă - în această formă, aceasta întărește puțin fața, apropiindu-se de forma ideală de formă ovală. Arătați bine în combinație cu un breton de modă pătrate în acest an. Înainte de a fi așezate, au nevoie și de o mică pieptănare, dar nu prea mult, astfel încât proporțiile feței să nu fie deranjate.
 4. Colorate și melirovannoy. Îmbinarea firelor individuale într-un bang sau evidențierea lor cu o culoare mai strălucitoare este o manevră excelentă care distrage atenția de la forma feței. Cascada moale sau linii drepte de bretonuri drepte vor face imaginea mai strălucitoare și mai ferventă. Și colorarea tamburilor individuale nuanțe slabe - o opțiune excelentă pentru femeile de vârstă mijlocie, făcând vizual fața mai tânără.
http://my-perfect.ru/chelka-dlya-kvadratnogo-litsa-90-foto/

Tip pătrat sau dreptunghiular - care coafuri alegi?

Deci, care sunt modalitățile de a alege o coafură, am reușit să ne gândim. Acum este posibil să se afle în detaliu și care coafuri sunt potrivite pentru o față pătrată și dreptunghiulară (alungită). Aceste tipuri de fețe sunt considerate problematice, și toate datorită caracteristicilor destul de mari ale feței și unei bărbie excelente. Doamnele cu astfel de forme de față cred că arată oarecum înfuriate, că sunt înfățișate note de sex masculin și că este dificil să se ascundă astfel de defecte. Dar ne grăbim să le asigurăm că nimic nu este imposibil și, în acest caz, puteți, de asemenea, să corectați situația și să restaurați încrederea și frumusețea pe față față de doamne.

Forma pătrată a feței (tip pătrat)

Fața unei forme pătrate este oarecum similară cu cea a unui tip rotund, dar mai unghiulară. Raportul dintre lățime și înălțime este aproape același (1: 1). Fruntea este scăzută, pomeții sunt mai vizibili și mai largi, bărbia este mare (pătrat). În plus, lățimea frunții, a pomeții și a zonei maxilarului poate fi aproape aceeași.

Cu ajutorul unei coafuri bine alese, o față în formă de pătrat poate fi corectată: angularitatea netedă, adăugarea atractivității și feminității, atenuarea caracteristicilor, rotunjirea liniei bărbiei, desprinderea unui oval.

Coafuri pentru o față pătrată

Sfaturi și trucuri

Iată câteva reguli pe care le puteți face pe cap pentru a corecta deficiențele și este absolut contraindicat.

 • tunsurile foarte scurte nu sunt pentru tine - ei pun accentul pe fata;
 • coafuri geometrice, clare și chiar nu se potrivesc;
 • nu poate fi despărțit;
 • dar este posibila lateral sau zig-zag;
 • cea mai buna alegere este asimetria, dar uita de simetrie;
 • tunsori scurte la bărbie - nu;
 • renunțe la bretele luxuriante și lungi;
 • trăsăturile mari ale feței trebuie să acopere cel puțin parțial - puteți folosi bretonuri oblice, fire lungi ale feței;
 • evitați deschiderea feței, în special în zona frunții;
 • nu creați volum suplimentar în apropierea pomeților și a fălcilor - buclele și buclele din partea inferioară a firelor nu sunt de dorit;
 • dar volumul din partea de sus va ajusta bine ovalul;
 • coafurile multi-layered arata cel mai bine;
 • pieptanarea întregii păr este imposibilă - fața prea deschisă;
 • trageți bine stilul ridicat al feței;
 • lungimea părului este predominant lungă;
 • coafuri netede (ciorchini, cozi) - absolut inadecvate, opțiuni rupte (clasificate) - alegerea ta;
 • buclele sau buclele de-a lungul întregii lungimi este o opțiune bună - și volumul a fost adăugat, iar fața a fost ușor închisă, ajustându-l astfel;
 • Nu folosiți accesorii mari - acestea vor adăuga o greutate suplimentară pe față.

Coafuri necorespunzătoare pentru o față pătrată: urechile și fruntea deschise, părul spălat în spate, stilul scurt și neted

Cascadă, scară și alte tunsori în mai multe etape

Soluție bună pentru tipul de pătrat. Stratul dă volumul necesar și trage perfect ovalul, de care avem de fapt nevoie. Absolvirea începe la nivelul pomeților. Cu cât sunt mai vizibile firmele, cu atât mai bine. Sfaturile sunt cel mai bine puse, curling-le afară. Astfel de tunsori dau liniile netede dorite.

Masina foarte lunga

Tunsor foarte confortabil și practic. Dar nu o puteți lăsa netedă, așa că adăugați straturi și pieptește marginea laterală.

asimetrie

Unul dintre cele mai bune coafuri pentru pătratul tipului de față. Se ascunde și neteze caracteristici mari (ascunde bărbia și pomeții largi). Ele devin mai ușoare, mai elegante, mai feminine. Puteți adăuga o breșă ruptă, nu groasă.

Buclele, valurile

Ușurința și netezirea valurilor vor adăuga aceeași față raționalizată și pătrată. Aceasta este o simbioză a liniilor clare și a netezimii subtile. Dar valurile, cum ar fi buclele, trebuie să înceapă deasupra pomeților.

Tunsori scurte

A găsi o potrivire scurtă potrivită pentru acest tip de față este dificilă. Opțiunile clasice nu se potrivesc cu siguranță. Alegeți soiuri asimetrice cu bretonuri alungite oblice. Aceasta poate fi, de exemplu, o tunsoare Pixie (sau garcon). Atunci când se plasează fire de volan - părul tăiat este contraindicat pentru o față pătrată.

pătrat

Medie sau lungă. Obligatoriu absolvit. Partea laterală - obțineți o asimetrie ușoară. O bună adăugare nu va servi un breton gros pieptănat pe lateral. Puneți un astfel de pătrat încercați să obțineți volumul la rădăcini, deoarece coafurile elegante pentru o față de tip pătrat sunt complet nepotrivite.

Forma dreptunghiulară a feței (dreptunghi)

Forma mare a feței este fruntea înaltă, iar bărbia este largă. Este, de asemenea, destul de întins. Lățimea frunții, a pomeților și a bărbiei este aproape egală - aceasta face ca fața să pară masivă și unghiulară.

Este foarte asemănător cu tipul pătrat, dar în acest caz fruntea este ridicată, iar bărbia poate să se îndoaie ușor. Fața este ca și cum ar fi întinsă.

Stilul rotund și pătrat sunt considerate a fi destul de comune, dar dreptunghiularul este mult mai puțin obișnuit și coafurile sunt alese mai rar pentru el.

Cu ajutorul unei coafuri bine alese, fața în formă de dreptunghi poate fi corectată: angularitatea netedă, înmuierea liniei verticale a feței, în jurul bărbiei, marginile tari netede.

Coafuri pentru o față dreptunghiulară

În primul rând, câteva recomandări și reguli pentru alegerea coafurii potrivite. Sfaturi și trucuri

 • Multe recomandări pentru un tip de pătrat sunt de asemenea potrivite pentru una dreptunghiulară;
 • Nu deschideți imediat nici urechile, nici fruntea;
 • cea mai bună lungime de coafură este medie;
 • lungimea la bărbie este cea mai greșită decizie în alegerea stilului pentru față în formă de dreptunghi;
 • stilul ar trebui să acopere urechile;
 • coafurile netede nu sunt potrivite, precum și firele îndreptate;
 • tunsurile multi-strat (ca și pentru o față pătrată) vor fi, de asemenea, relevante aici;
 • buclele de lumină vor elimina claritatea liniilor și vor adăuga moale;
 • buclele și valurile se fac cel mai bine fie din rădăcini, fie din mijloc;
 • buclele sunt potrivite în principal pentru proprietarii de păr lung;
 • volumul din partea de sus ajută la redirecționarea atenției de la caracteristici mari;
 • lingourile groase și groase nu merg deloc, ca și cele pieptănate;
 • este mai bine să alegeți oblic, asimetric, rupt;
 • coastele scurte și bretele ultrascurte nu sunt potrivite pentru acest tip de față - își deschid puternic fața și fruntea;
 • ia tot părul înapoi nu merită, dar dacă pleci pe părțile laterale ale câtorva fire, va fi mult mai bine;
 • stilul simetric evidențiază doar unghiul, dar asimetria îl va elimina.

O opțiune destul de versatilă.

Bob mașină

Prin extinderea firelor frontale, puteți obține un efect bun de înmuiere. De asemenea, acestea vor ajuta la restrângerea zonei maxilare. Bang-urile vor elimina lungimea excesivă a feței (nu alegeți un bang drept și neted).

asimetrie

Corectează și ascunde majoritatea defectelor unei fețe dreptunghiulare. Din moment ce fața este mai degrabă geometrică, iar coafura este, dimpotrivă, haotică, rezultând un teren intermediar.

scară

Această tunsoare este considerată a fi cea mai bună opțiune, cu fire frezate. Nu conturează prea mult fața, și este mai bine să-l puneți în scenă. Acest stil va face fata mai fină, iar dreptunghiul nu devine atât de strictă și clară.

http://lokonplus.ru/podbor-prichesok/kvadratnyj-ili-pryamougolnyj-tip-lica-kakie-pricheski-vam-vybrat.html

Cele mai bune breton-uri pentru o fata pătrată (39 fotografii)

Bangs nu poate transforma doar o imagine ușor enervantă, dar, de asemenea, să devină o adevărată decorare a unei femei, principalul lucru este de a alege pe cea potrivită. Și dacă proprietarul tipului de oval este tot pe față, atunci este necesar să ne gândim la ce fel de breton este potrivit pentru o față pătrată.

Alegeți un charming bang pentru o față pătrată? Simplu!

Alegerea bretonilor potriviti

Dacă cineva avea complexe față de chipul său imperfect, ne grăbim să ne asigurăm - toate acestea sunt nonsens. Coafura și bretonele alese corect pot ascunde ușor defectele ușoare.

Faptul că chiar și o față pătrată poate fi incredibil de atractivă sunt unele vedete de la Hollywood. De exemplu, Angelina Jolie, Demi Moore, Keira Knightley sau Catherine Zeta-Jones au reușit să transforme aparențele lor aparent neajunsuri în avantaje uriașe.

Următoarea instrucțiune vă va spune ce tip de bang este cel mai bun pentru capul pătrat și ce opțiuni ar trebui să fie strict evitate.

Multe divasuri de la Hollywood (în fotografie) nu au caracteristici ideale care să nu le împiedice să strălucească cu adevărat

Ce trebuie evitat

Deci, ce opțiuni ar trebui să fie evitate cu caracteristici feței excesiv de unghiulare?

 1. Straight breton scurt. Ea, ca nimeni altul, nu accentuează decât toate defectele sub forma unei frunte largi și a unei linii de piatră. În plus, femeile de modă preferă acum să evite astfel de opțiuni.
 2. Groase breton. Cu ajutorul ei, cu propriile mâini, vă concentrați atenția asupra conturului dur și a unei bărbie inutil de greoaie. Nu aveți nevoie de asta, nu?

Straight breton gros se va concentra pe partea frontală

 1. Variante volumetrice și netede. Poate arată uimitor pe cineva, dar nu pe o față pătrată.

Mai bine preferați opțiunile mai bogate. Un fel de mizerie artistică, sfaturi sfărâmate, linii asimetrice sau margini graduate nu numai că pot oferi vizual persoanei forma dorită, ci și un adevărat punct de atracție al imaginii.

Opțiuni ideale

Deci, am dat seama ce opțiuni ar trebui evitate pentru a nu accentua liniile ascuțite sau bărbia largă.

Este timpul să aflați ce breșe pot aduce fața cât mai aproape posibil de forma ovală perfectă.

 1. Oblique bretonuri lungi. Liniile înclinate sunt acum la vârful popularității lor. Ele sunt elegante, frumoase și foarte elegante.

Important de știut!
Preferând bangs oblic, este mai bine să alegeți o opțiune care să nu se termine la nivelul bărbiei.
Amintiți-vă, nu vrem să-i atragem prea multă atenție.

Pentru a maximiza liniile inutile ale unghiularului facial cu o frunte înaltă, experții recomandă ca vârfurile să fie zdrobite.

Piele moale netedă adaugă la aspectul de sensibilitate

 1. Soft wave Curls curls pot face caracteristici grosier mai feminin și moale. În plus, ele vor adăuga cu ușurință aspectul romantic și eleganței.
  Deci, de ce nu incercati sa faceti frumoase fire sub bradul in jurul fetei?
 2. Asimetria. Acest tip de bang face fata mai deschisă și jucăușă, paralelă cu netezirea caracteristicilor neregulate ale unei fețe pătrate. Cel mai bine este să nu pornească în centru, ci ca și cum ar fi o parte a unei linii vizuale trase în centrul frunții.

În funcție de preferințele lor, acest bang poate fi așezat în orice direcție și buclele la temple se învârt în direcții diferite.

Recomandarea!
Împărțirea cu bretele asimetrice este cel mai bine realizată cât mai aproape posibil de temple, de asemenea va ajuta la îngustarea vizuală a feței.

Despărțirea laterală - ideală pentru o față pătrată

 1. Vopsele de colorat. O altă modalitate de a direcționa focalizarea spre breton, mai degrabă decât o barbă masivă. În plus, această soluție arată foarte proaspătă și netrivială.

Varianta cu evidențiere sau colorare este relevantă pentru orice vârstă și stil de viață, totul va depinde numai de dorințele dumneavoastră.

Ce coafura sa alegi

Iată câteva opțiuni pentru coafuri care vă vor ajuta să evidențiați frumusețea pielii și să ascundeți câteva defecte în aspect:

 1. Oblic bob. Prin accentuarea liniei pielii, bobul oblic echilibrează vizual caracteristicile, cu accent pe partea de mijloc a feței.
 2. Scurte bob Cel mai bine este să alegeți o versiune multi-strat cu breton oblic, așezată pe partea sa.

Bob cu breton oblic - ceea ce a ordonat medicul!

 1. Cascade. Reglajele la nivel mai înalt par să fie luxoase pe părul mediu sau lung. Vârfurile răsucite arată foarte elegant și echilibrează perfect trăsăturile grosiere ale unei fețe pătrate.
 2. Ladder. O opțiune foarte feminină, care, combinată cu un bici înclinat, arată incredibil de avantajoasă pentru femeile de orice vârstă.

Îngrijirea Bang

Practic, un bang este un element al imaginii care necesită o grijă deosebită, indiferent de forma feței.

Pentru a face fiecare detaliu al aspectului dvs. să arate perfect, urmați aceste recomandări:

 1. Când uscați breton, folosiți un uscător de păr și un pieptene. Cu aceasta, puteți adăuga formă frumoasă sau îndoiți breton.
 2. Serul de păr va adăuga strălucire naturală sănătoasă părului tău de păr. Dar amintiți-vă, nu ar trebui să-l puneți pe rădăcini, așa că vă lipsiți de volum de lux.
 3. Mousse sau spuma de styling - cei mai buni asistenți în crearea unui aspect perfect.

Dacă doriți ca părul dvs. să arate spectaculos, ar trebui să aveți grijă de ele.

Aveți grijă de chelochka dvs. poate lua doar un pic de timp departe de tine - acesta este un preț mic pentru un look de lux și verificate. Rezultatul nu este proporțional cu forțele utilizate pentru obținerea acestuia.

Echipele cu formă pătrată nu au nevoie de complexe, deoarece există multe modalități de a ascunde delicat unele defecte și de a arăta toate avantajele aspectului dvs. într-o lumină favorabilă. Principalul lucru este să știi cum să o faci corect și să nu fii leneș.

Toată lumea își poate alege coafura perfectă

Pentru cei mai curioși, vă recomandăm să vă familiarizați cu videoclipul din acest articol. Acesta conține o mulțime de informații utile. Dacă aveți o întrebare, scrieți-o în comentarii, vom fi bucuroși să răspundem.

Anastasia

Bine ai venit! într-adevăr doriți să schimbați bangs, mă puteți ajuta cu asta?

Tamara (shpilki.net)

Bine ai venit! Bretonul oblic - o opțiune universală, se adresează aproape tuturor. Dar cel mai bine este să alegeți un bang în conformitate cu tunsul și forma feței

Alina

Chiar vreau sa cresc bangs, dar nu stiu daca va functiona sau nu. Mă refer la această specie. Am mers cu un bang din copilarie, totul mi se potrivea, dar multi oameni spun ca ma simt bine fara un bang. Spune-mi, te rog, oameni de tip pătrat continuă fără breton?

Alina

Da, chiar foarte, la fel de pătrat de persoană și fără un bang foarte bine

http://shpilki.net/strizhki-pricheski/chelka/3063-chelka-dlya-kvadratnogo-lica

Cum de a alege bangul potrivit sub tipul feței tale

Cel puțin o dată în viață, fiecare fată a decis să facă un bang sau cel puțin serios să se gândească la asta. Dar chipul este o vitrină a lumii noastre interioare, iar bretonul este un accesoriu destul de riscant, prin urmare, merită să țineți cont de alegerea sa cu atenție. Deci, cum alegeți bangul perfect? Este simplu: trebuie să vă concentrați asupra formei feței.

La AdMe.ru am decis să rezolvăm această problemă și am aflat care bretonuri se potrivesc diferitelor tipuri de fețe.

1. Față ovală

Forma ovală a feței este considerată ideală. Cu aceasta, fruntea este ușor mai lată decât maxila inferioară, trăsăturile faciale sunt moi, rotunjite, iar fața însuși se îngustează treptat de la obraji până la bărbie.

Proprietarii unei fețe ovale pot experimenta în siguranță cu breton. Și dacă, în plus, vă puteți lăuda cu sprâncene perfecte, apoi bretonul scurt rupt va arăta foarte bine - aruncați o privire, de exemplu, la Katy Perry.

Se va arata grozav si gros rus breton, ca Bella Hadid. Dar un astfel de bang are nevoie de un cadru decent, de exemplu, un clasic patru de un fel. Astfel, puteți crea o imagine elegantă și misterioasă.

2. Fața triunghiulară

Fetele cu acest tip de fata se pot lauda cu frumoase pietre largi, frunte ridicata si barbie ingusta. Băncile potrivite subliniază eleganța caracteristicilor și le fac și mai sofisticate.

Tunsul Pixie, sau tunsul elfului, este perfect pentru diferite tipuri de fețe. Dar, în combinație cu un bang scurt scurt, pare interesant în special pentru proprietarii unei fețe triunghiulare. Icon Victoria Beckham a preferat mult timp o tunsoare similara.

Bretele lungi sunt, de asemenea, o soluție excelentă. Scurtează vizual linia frunții și o face mai proporțională cu linia bărbiei.

3. Fața rotundă

O față rotundă este considerată ca fiind aproximativ egală în lungime și lățime. De obicei, o astfel de față este caracterizată de o frunte mică, pomeți largi și o maxilară inferioară mai puțin pronunțată. Cu încadrare corectă, fețele rotunde nu arată mai rău decât ovalul.

O față rotundă poate fi trasă vizual cu o lovitură lungă, așa cum a făcut-o Kendall Jenner. Această opțiune nu numai că face fata mai ovală, ci ajută să adăugați o imagine de eleganță, mai ales în combinație cu o coafură mare.

De asemenea, proprietarii unei fețe rotunde se potrivesc perfect cu bangs-cascadă. Practic, nu are nevoie de nici un sacrificiu de la stăpână: este suficient să scurteze mai multe fire și să le aranjeze corect. Pentru o față rotundă, bretonul va fi un cadru minunat.

4. Fața dreptunghiulară

Această formă a feței este caracterizată de o structură mai alungită. Proprietarii săi se pot lauda cu pomeți frumoși, bine definiți, care sunt acum în vogă. Frunza înaltă este puțin mai lată decât maxila inferioară.

Pantele ascuțite, cu pomeți limpezi și caracteristici delicate, pot fi înmuiate vizual prin preluarea unui baston ușor lustruit.

Se vor potrivi, de asemenea, cascadele lungi de breton, care vor ajuta la încadrarea feței și accentuarea pietrelor frumoase, ascunzând lățimea frunții.

5. Forma pătrată a feței

Lungimea și lățimea unei astfel de fețe sunt aproximativ egale, în timp ce este caracterizată de pietre pronunțate și o linie clară a maxilarului inferior.

Pentru proprietarii unor pomeți pronunțați și a unei fețe pătrate, există o soluție simplă și elegantă - bretonate cu mai multe straturi. La un moment dat, Keira Knightley sa dus la un astfel de experiment și a reușit să-i înmoaie obrazul, ceea ce ia făcut foarte drăguț.

Forma pătrată a feței va deveni mai moale și mai feminină în cadrul bretonilor volumetrice groase, mai ales dacă părul este ondulat. Ca o opțiune, bretonul poate fi doar un pic curl.

6. Forma trapezoidală a feței

Această formă este aproape de pătrat, dar lungimea feței este încă oarecum mai mare decât lățimea acesteia. În acest caz, linia maxilarului inferior este mult mai lărgită decât liniile frunții și pomeților datorită bărbiei masive, iar fruntea este de obicei mică și îngustă. Astfel, fata in forma sa seamana cu un trapez, care se extinde treptat de la frunte la barbie.

Moda pentru pomeții pronunțați vă permite să le subliniați în toate modurile posibile, de exemplu, cu o cascadă elegantă de bang-gros, cum ar fi Olivia Wilde. Acest bang vă ajută să reglați lățimea feței și să faceți vizual mai ușor pomeții.

Cu această formă a feței, volumul trebuie să fie concentrat în partea superioară a acesteia, astfel că coafurile volumetrice și bretonurile groase lungi vor arăta bine.

Frumusețea nu necesită sacrificiu, dacă abordăm întrebarea cu privire la caracteristicile individuale. Ați decis să faceți o schimbare bruscă a imaginii? Poate că au făcut coafuri extreme? Spuneți-ne în comentarii.

http://www.adme.ru/tvorchestvo-dizajn/kak-podobrat-pravilnuyu-chelku-pod-svoj-tip-lica-1786065/

Bang pentru o față pătrată - care este potrivită?

Dacă doriți să schimbați puțin, dar nu sunteți pregătit pentru schimbări drastice în păr, încercați să acordați atenție breșelor. Ea nu numai că poate reîmprospăta imaginea dvs., dar și pentru a lumina unele caracteristici ale aspectului. Este perfectă, de exemplu, pentru femeile frumoase cu fața pătrată.

Această față pătrată este caracterizată de o frunte destul de largă și de linia pietrelor și a bărbiei egale. Din aceasta poate părea greu și ușor unghiular. Totuși, acest lucru nu înseamnă absolut că o astfel de față nu poate fi atrăgătoare și feminină. Amintiți-vă de sexul echitabil, care natura a acordat doar o astfel de persoană. Aici, cel puțin, Demi Moore și Catherine Zeta-Jones, proprietari de "forme pătrate", se bucură de o popularitate de invidiat printre bărbați. Și, dacă te uiți atent, un moment neimportant al arcului lor de succes este un bang interesant.

În primul rând, merită remarcate opțiunile care sunt cele mai neadecvate.

Bangs care nu se potrivesc

 1. Smooth bobi tăiate drept. Va adăuga linii drepte, făcând să arăți mai mult ca un gladiator curajos și puternic, și nu o femeie elegantă. Să lăsăm asta pentru acele dulciuri care preferă lupte de la mâini la mâini și pentru a vă vedea altceva. Mai mult decât atât, bangurile netede nu sunt la modă acum.
 2. Grosimea breșei adaugă masivitate chipului. Deci, este mult mai corect să alegeți opțiuni zdrobite, melirovanye sau graduate.
 3. Componentele dense de păr dense ale unui burete "slick", de fapt, au același efect - fac imaginea mai grea. Prin urmare, dacă firele de păr sunt mai degrabă groase și obraznice, asigurați-vă că faceți un bang cu marginile sfâșiate și profilați-o.

Care este cea mai potrivită opțiune?

 1. Concentrați-vă pe lungimea potrivită. Este imposibil ca bangul să se termine la maxilar, subliniind unghiul său. Cel mai adesea, opțiunile sunt selectate înainte de aceasta. Dar merită să te uiți la bretonurile alungite care cad sub nivelul bărbiei. Ei adaugă perfect netezimea conturului feței și o trag ușor vizibil.
 2. Tăiere oblică și asimetrie. Acesta este un panaceu pentru pătrat! Orice asimetrie schimbă vizual proporțiile. Și brățările măcinate oblică extinse adaugă moale și rafinament. Vedeți în revista noastră: Bretele oblice și opțiuni la modă pentru tunsori.
 3. Bucle și bucle. Acest lucru adaugă, de asemenea, feminitatea la imagine. Strângerea bretonilor din interior, "rotunjim" linia de tăiere și se concentrează pe delicatețe și feminitate. Același lucru se aplică tuturor valurilor posibile și stilului grunge ușor răsucite. Singurul punct de a fi atent este cu styling retro, cu o pliu spre exterior. Acest bang poate extinde vizual fruntea deja largă. Deci ar trebui abandonată.

Puteți, de asemenea, prindeți bretele în sus. Dar, deschide complet fruntea nu merită. Este mai bine să o periați ușor pe o parte și să fixați un fir de păr frumos sau modele invizibile multicolore încrucișate.

http://www.yavmode.ru/chelka-dlya-kvadratnogo-lica-kakie-podojdut/

Coafuri pentru fete cu fața pătrată, bretele oblice

Multe femei se gândesc la ceea ce coafura merge pe o față pătrată. Într-adevăr, este destul de dificil să alegeți un stil elegant pentru acest tip. În mod tradițional, stilistii consideră că fața ovală este standardul frumuseții, locul al doilea este rotund (are anumite dezavantaje, dar poate fi corectat cu ușurință).

Cele mai "problematice" sunt considerate a fi pătrat, precum și așa-numita formă "triunghiulară" (atunci când o persoană are pomeți largi și o maxilară masivă inferioară, dar cu o frunte îngustă). Dar practica arată că fetele care au o față pătrată, pot, de asemenea, să arate elegante și feminine, fără a face mult efort. Principalul lucru este de a pune părul corect și de a distribui buclele în jurul feței, astfel încât forma pătrată să nu prindă ochiul.

Trăsături distinctive ale unei fețe pătrate

Fetele și femeile cu o față pătrată sunt adesea îngrijorate pentru că nu arată foarte feminin. Într-adevăr, uneori se întâmplă, mai ales dacă coafura sau tunsul este ales slab. Totuși, odată cu abordarea corectă a părului de coafat, forma pătrată a unei fețe poate fi "netezită", înnobilate. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de sfatul unui stilist profesionist. Puteți, de asemenea, să studiați în mod independent literatura de specialitate: reviste pentru femei, care au o rubrică despre coafuri și cataloage de coafură. Stilistii noteaza ca urmatoarele caracteristici sunt caracteristice persoanelor din acest formular:

 • La prima vedere, o frunte puternică, pomeții largi și o maxilară inferioară sunt izbitoare, astfel încât trăsăturile par uneori prea "dure", "masculine" (mai ales atunci când aleg un tuns scurt fără succes).
 • Ochelarii sau lentilele de contact care au un efect de mărire se agravează foarte mult: ochii par a fi "bulgari", "târâți din orbite". Prin urmare, mulți proprietari ai unei astfel de persoane, în ciuda vederii slabe, sunt jenate să poarte ochelari.
 • Fața începe să arate mai feminină, dacă fruntea este acoperită cu bucle, batista, eșarfă sau jachetă.
 • Pe fundalul pătratului, urechile se deosebesc în mod deosebit (dacă femeia poartă un coafur care le deschide). Prin urmare, dacă există defecte, este recomandabil să acoperiți urechile cu firele eliberate.

Dacă alegeți machiajul potrivit, puteți corecta ușor situația. Cu toate acestea, pătratul va continua să fie puternic lovit dacă o femeie sau o fată poartă o tunsoare greșită. Prin urmare, în primul rând este necesar să se decidă o coafură. Este necesar să modelați părul în așa fel încât să transformați "pătratul" într-o ovală sau cel puțin într-un cerc, adică "întindeți" vizual fața în lungime.

Multe femei ajută greșit că acest lucru se poate face numai cu ajutorul părului care curge cu mult timp în urmă. De fapt, această opțiune nu salvează întotdeauna situația (totul depinde de caracteristicile individuale ale unei anumite persoane). Există o mulțime de variante de coafuri de succes pentru o astfel de formă a feței, toate sunt destul de simple în execuție.

Ce coafuri de a alege femeile

În rândul femeilor există o concepție greșită comună că proprietarii unei fețe pătrate nu au lungimea părului scurt. Într-adevăr, alegerea unei tunsori scurte pentru o astfel de persoană nu este ușoară, dar totuși este o sarcină destul de dificilă. Același lucru este valabil și pentru lungimea medie a părului. Aceasta este ceea ce experții recomandă pentru cei care au caracteristici ascuțite, unghiulare facială și forme clar "pătrate":

 • Orice coafura cu bucle care cad pe fata ta va face. Aceasta se aplică atât părului scurt, cât și părului lung. Principalul lucru este că buclele nu ar trebui să fie fără probleme "slick", ci să fie "în dezordine artistică". Cu cât acoperă mai mult fața, cu atât mai bine. Cu toate acestea, buclele nu trebuie să urce în ochi, ceea ce face dificilă vederea. Buclele mari arata mai spectaculos decat o imprastiere de bucle mici.
 • Orice coafura cu o franjuri arata grozav pe o astfel de fata. Cu toate acestea, există un "dar": nu ar trebui să fie drept și scurt. În acest caz, fața va arăta și mai mult "pătrată". Dar există și multe alte opțiuni: bretonuri groase lungi pentru sprâncene, în combinație cu părul care curge, bretonuri asimetrice oblice, fire rupte pe frunte.
 • Pentru lungimea părului lung și mediu, o tunsoare scurtă este o opțiune bună. Tunsul treptat va da părului o cantitate suplimentară de "tragere" vizuală a feței. Cu toate acestea, această tunsoare va arăta rău pe părul subțire, lipsit de viață, așa că mai întâi trebuie să faceți pentru a le întări.
 • Dacă alegeți o coafură mare pentru un eveniment de sărbătoare sau solemn, ar trebui să eliberați câteva ture în temple, atunci fața va arăta mai feminină.
 • Despărțirea se face cel mai bine oblic sau zig-zag, despărțirea laterală subliniază vizual forma și nu arată întotdeauna bine.
 • Pentru a evita o frunte largă, puteți să o deghizați cu o jantă sau cu bandă. O opțiune bună este o coafură retro în stilul eroinelor filmului "The Great Gatsby": bucle cu grijă biciuite, care se încadrează pe frunte și se fixează cu o margine largă.

Ce se va potrivi reprezentanților sexului mai puternic

O opțiune excelentă atât pentru femei, cât și pentru bărbați - bretonul oblic, precum și orice altă formă de bretonare asimetrică. În primul rând, numai părul de pe frunte contribuie la îmbunătățirea formei pătrate. În al doilea rând, proprietarii unei astfel de persoane sunt aproape orice asimetrie în tunsoare, stil și coafura. Domnilor trebuie să țină cont de următoarele:

 • Nu rade chel. Dacă există pete mici chel, este mai bine să le deghizați dacă este posibil.
 • Nu este necesară o tunsoare scurtă clasică. Bărbații și băieții adulți au aproape întotdeauna un păr bun de lungime medie, mai ales cu bretele așezate corect. Dar un astfel de păr nu ar trebui să fie luat în coadă sau pieptănat. Ar trebui să cadă liber pe față, fără a complica revizuirea.
 • Ar trebui să se abțină de la tunsori ultra-scurți.
 • De asemenea, categoric nu se potrivește cu tunsul "ariciului".
 • Dacă este posibil, se recomandă purtarea unei mici barbe înguste, mustașe sau ambele. Astfel, formele pătrate sunt ușor netezite. Dar barba nu ar trebui să fie largă, altfel fundul masiv va deveni și mai vizibil.

Stil nepotrivit

Este mai bine ca fetele cu o față pătrată să se abțină de la pătratul clasic, deoarece va face profilul mai "dur", "masculin". De asemenea, nu este necesar să se pieptenească ușor părul de pe spatele capului și să se colecteze într-o coadă strânsă, dezvăluind complet întreaga față. Dimpotrivă, este mai bine să dai preferință buclelor pierdute. De asemenea, nu trebuie să purtați coafuri, cum ar fi:

 • Tunsori ultra-subțiri pentru femei "sub băiat". Sunt foarte amuzante și absurd de priviți la doamne pline, înalte.
 • Împletite bine împletite, în special în jurul capului. Puteți face o panglică cu breton, tragând mai multe fire pe laturi. Dar dacă o fată poartă două pigtailuri atârnând dreapta și stânga, iar bretonul lipsește sau pieptănat ușor, caracteristicile devin și mai clare, unghiulare.
 • Păr drepos, slab, de lungime medie, uniformizat uniform. Această opțiune arată, în primul rând, plictisitoare, și în al doilea rând, subliniază forma pătrată. Dar aceeasi coafura cu margini zdruncinate, zdrenuate arata complet diferita si se va potrivi oricarei fete tinere.
 • Nu trebuie să încurci mici bucle și să faci "chimie". Este mai bine să formezi bucle mari cu ajutorul unui stilist (sau, așa cum se numește adesea într-un by-pass, "călcare") sau în bumbacuri moi.

Cum de a ridica o față pătrată

Atunci când alegeți coafuri pentru o față pătrată, trebuie să aveți grijă de machiajul corect și de accesoriile potrivite. Este necesar să alegeți cu atenție punctele. Un cadru dreptunghiular nu este absolut potrivit, dar rotund sau oval va arata bine. Nu este necesar să vă concentrați atenția asupra urechilor, mai ales dacă acestea se deosebesc de dimensiunile lor sau dacă nu mai rămân în picioare.

Din acest motiv, nu este recomandat să purtați cercei mari și atrăgătoare, este mai bine să optați pentru "picături" de cercei de aur mici. Dacă proprietarul pătratului are de asemenea un gât scurt, puteți corecta vizual acest dezavantaj cu ajutorul îmbrăcămintei reduse sau a unui lanț subțire cu un pandantiv din metale prețioase sau semiprețioase. Dar colierele, înfășurate strâns în jurul gâtului, nu sunt recomandate.

Linii drepte drepte ajută de asemenea la colorare. Astfel de fete sunt foarte potrivite pentru evidențierea, colorarea și orice altă metodă de colorare, care creează un joc fin de mai multe nuanțe. Nu este recomandată culoarea albastru-negru, roșu aprins, cenușie. Cel mai bun dintre toate - naturalețea. Este de dorit ca culoarea sau umbra selectată să fie "caldă", ceea ce va face ca elementele faciale să fie mai moi, mai feminine. Ar trebui să se țină seama de faptul că colorarea nereușită dezvăluie vizual toate ridurile, pliurile și alte defecte cosmetice. Prin urmare, cel mai bine este schimbarea culorii părului sub îndrumarea unui specialist calificat într-un salon de înfrumusețare sau un coafor.

Atunci când alegeți accesorii pentru păr, se recomandă evitarea părului mic și a colierelor mici, acestea par ridicole pe o față pătrată cu caracteristici mari. Este mai bine să alegeți 1-2 accesorii accesibile. Nu loviți complet bretele. Este suficient să fixăm doar câteva fire. Părul nu se va mai târî în ochi, și în același timp, bretonul va rămâne, închizând fruntea largă.

Cu toate acestea, fetele se tem în zadar din cauza "imperfecțiunilor" lor. Într-adevăr, această formă are anumite dezavantaje. Cu toate acestea, puteți face față cu ușurință cu ele prin alegerea tunsoarei potrivite și a accesoriilor potrivite. Multe vedete pop și cinema au o astfel de formă, dar o corectează cu succes cu ajutorul coafurii corecte și a machiajului potrivit. Statisticile susțin că această formă a feței reprezintă aproximativ jumătate din toate femeile de pe planeta noastră, deci nu este un motiv pentru depresie, ci posibilitatea unor experimente interesante.

http://chebo.pro/krasota/pricheski-dlya-devushki-s-kvadratnym-litsom-kosaya-chelka.html

Ce bretonuri se potrivesc pentru o față "pătrată"?

Fața oricărei forme geometrice are propriile caracteristici care trebuie luate în considerare atunci când alegeți coafura potrivită. Forma "pătrată" este considerată a fi destul de complexă, dar un bang ales în mod corespunzător poate ascunde cu ușurință caracteristicile inestetice și evidenția meritele sale. Articolul va discuta ce bretonuri sunt potrivite pentru forma "pătrată" a feței.

caracteristici

O față "pătrată" este un tip în care liniile bărbiei, pomeților și frunții sunt aproape egale unul cu celălalt. Contururile barbiei în acest caz sunt pronunțate, au marginile limpezi. Ele sunt unghiulare, ceea ce face vizual partea inferioară a feței dur și "greu". Pentru a regla această formă și pentru a face imaginea mai rafinată, trebuie să alegeți corect coafura. Banda este importantă.

Care este mai bine?

Există o opinie că doar acele tunsori care nu au breton sunt potrivite pentru proprietarii unei fețe "pătrate". Cu toate acestea, nu este cazul. Există multe opțiuni de breton care sunt capabile să decoreze fața "pătrată". În acest caz, nu există restricții în alegerea lungimii bangului, totul depinde de tunsul și preferințele personale ale proprietarului acestui tip de apariție.

cea mai mare parte

Proprietarii de benzi luxuriante se potrivesc cu bretonul în vrac și buclat. În cazul în care părul este în mod natural drept, acest lucru poate fi stabilit cu ajutorul ferăstrăului de curling. Liniile netede, ondulate ale părului ajustează forma brută a feței și fac imaginea mai moale. Acest bang este ideal pentru femeile cu frunte joasă.

Merită să ne amintim că brățatul răsucite vizual devine mai scurt decât dimensiunea sa reală și își deschide fața mai mult.

Lung direct

Pentru proprietarii de tip "pătrat" ​​de persoană cu frunte ridicată, ar fi o opțiune potrivită pentru un model de lungă durată. În această situație, părul ar trebui să acopere sprancenele, atunci fața va deveni mai puțin vizuală. În plus, această tunsoare se va concentra pe ochi, subliniind adâncimea aspectului.

asimetric

Această coafură arată destul de modernă și creativă. Această opțiune implică începutul asimetriei nu din centrul frunții, dar ușor departe de despărțire. Direcția părului în acest caz poate fi fie spre stânga, fie spre dreapta (totul depinde de preferințele individuale). Asimetria vă permite să neteziți trăsăturile grosiere și unghiurile drepte ale feței "pătrate".

prejudecată

O margine oblică lungă nu și-a pierdut relevanța pentru o perioadă lungă de timp. Această coafură face imaginea mai blândă și mai feminină. Pentru o față în formă de "pătrat" ​​este necesar să alegeți lungimea corespunzătoare. Parul nu trebuie atârnat sub linia bărbiei. Acest truc va ajuta la netezirea părții inferioare "grele" a feței.

scurt

Împreună cu modele lungi de breton, puteți folosi opțiuni mai îndrăznețe, foarte scurte. Cu o potrivire corectă, forma feței poate fi rotunjită vizual și mai aproape de oval. Această opțiune presupune prezența unei tăieturi sub formă de semicerc și pieptănare pe partea laterală.

Ar trebui evitate tăieturile geometrice clare, liniile și formele.

Atingeri suplimentare

Imaginea poate fi făcută și mai strălucitoare, după o lucrare suplimentară asupra aspectului bretonilor. Parul poate fi lustruit sau colorat. În acest caz, puteți face culoarea abia vizibilă și foarte bogată. Jocul de nuanțe va distrage atenția de la geometria feței și va da imaginii prospețime suplimentară.

Puteți face un bang obișnuit mult mai original, cu ajutorul profilării sau "sfâșiat". Această coafură arată modernă și tânără. Modelul "rupt" va ajusta vizual forma feței, ascunzând caracteristicile grosiere.

Opțiuni necorespunzătoare

Există mai multe opțiuni care trebuie evitate atunci când fața este "pătrată". Mai întâi de toate, este o opțiune de plat scurt. Un astfel de model va crește numai numărul de linii drepte și va face ca elementele faciale să fie mai grosiere.

De asemenea, evitați grosimea excesivă, această opțiune va face imaginea mai grea. Cu toate acestea, bretele netede și în vrac nu sunt, de asemenea, recomandate.

Încadrarea prea curată a feței cu linii perfecte nu va funcționa, deoarece acest lucru va sublinia doar unghiurile drepte ale bărbiei.

Ce tunsoane de combinat?

Alegerea uneia sau a altei lovituri pentru o față "pătrată" depinde de tipul de tunsoare. Pentru această formă, puteți alege atât părul lung și scurt. Dintre toate coastele scurte pentru o astfel de geometrie a feței, cea mai potrivită opțiune este bob sau pixie. Cadrele clasice sau alte versiuni scurte, cu forme clare, chiar geometrice, nu vor funcționa, deoarece vor face imaginea mai rigidă.

Coafurile scurte se îmbină bine cu bretele diagonale, care acoperă doar o parte a frunții. Opțiuni la fel de potrivite sunt asimetria, vârfurile "rupte", bretele în cascadă sau îndoite alungite.

Pentru tunsori de lungime medie, asimetria va fi cea mai preferată opțiune. Coafura lungă de bob va fi decorată cu bretonuri în diagonală. Pentru ca imaginea să fie mai luminată și mai aerisită, se recomandă o mișcare ușoară a firelor de păr. Astfel, veți fi capabili să înmuiați trăsăturile grosiere ale feței, precum și să faceți tranziția de la tunsoare la bretonuri netede.

Așa cum am menționat deja, în astfel de circumstanțe, ar trebui să evitați modelele de bretonuri chiar și netede și drepte. Cu toate acestea, nu este necesar să purtați întotdeauna o bavură ondulată: este permisă o opțiune cu păr interior ușor curbată cu vârfuri profilate.

Tunsorile lungi sunt cele mai potrivite pentru fata in forma de "pătrat", deoarece ele netezesc linii drepte, acoperind defectele. Faceți imaginea mai ușoară și, în acest caz, veți ajuta părul înțepător. În plus, răsucirea firelor nu este neapărat chiar din rădăcini - buclele care încep de la mijlocul coafurii arata destul de impresionant. În acest caz, o opțiune potrivită ar fi o breșă dreaptă alungită cu vârfuri răsucite.

Pentru părul lung, de asemenea, opțiuni potrivite cu asimetrie și "rupte". Scara va fi bine combinată cu părul îndreptat și curbat. Astfel de bretonuri vor ajuta la corectarea geometriei feței, oferindu-i conturul unui oval.

Sfaturi pentru îngrijire

Grijă de breton nu este mai puțin important decât alegerea opțiunii potrivite. Fără o îngrijire corespunzătoare, coafura nu va arăta destul de impresionantă, ceea ce poate distruge întreaga atractivitate a imaginii. Pentru a da părului forma dorită, se recomandă să se usuce cu un uscător de păr și un pieptene rotund.

Nu vă fie teamă să folosiți formulări speciale pentru coafura. Acest lucru va da bretonului forma dorită și o va face mai strălucitoare. Cu toate acestea, nu ar trebui să aplicați bani deasupra mijlocului și la rădăcini, deoarece acest lucru va face ca părul să fie mai greu.

Spuma și mousse pentru styling trebuie folosite în cantități moderate, în caz contrar coafura se poate deteriora.

Este de remarcat faptul că bretele poluează mult mai repede decât restul coafurii. Acest lucru se întâmplă în legătură cu sărarea părului la frunte din cosmetice, transpirație, precum și din utilizarea produselor de styling. Spălarea zilnică a unui baston va corecta o problemă a unui tip de păr "învechit". În acest caz, spălați întregul cap este opțional.

În plus față de șampon, se recomandă utilizarea unui balsam conditionat. Alternativ, puteți utiliza un șampon special uscat, care poate fi achiziționat la un magazin de produse cosmetice. Puteți face, de asemenea, o compoziție similară a lor.

Veți afla mai multe despre cum să alegeți forma unui bang pentru o față pătrată, consultați următorul videoclip.

http://vplate.ru/krasota/forma-lica/chelka-dlya-kvadratnogo/