logo

Spray Thermal Compliment Repararea părului uscat și deteriorat

Bună ziua tuturor! Astăzi vă voi spune despre minunata protecție termică prin pulverizare a mărcii Compliment de la compania Timeks. Odată am terminat brusc cu un spray de păr. Și în absența celor mai bune, m-am târât la un magazin de chimicale obișnuit.

O zi bună, dragul meu cititor. Eu, ca orice fată, chiar îmi iubesc și-mi apreciez părul. În general, fără păr frumos și bine îngrijit, este imposibil să vorbim despre orice frumusețe.

Bună ziua tuturor! Datorită faptului că sunt proprietarul unei păr departe de păr ideal, din când în când, un îndreptător de păr mi-a ajutat din când în când în ultimii 5 ani.

Pulverizarea termică Refacerea complimentului este o mică parte a povestirii despre cum am decis să cresc părul, după ce i-am torturat bine.

Bună ziua tuturor! Astăzi aș vrea să vorbesc despre protecția termică prin pulverizare de la complimentul companiei. Locul de achiziție: ruble boom. Cost: 80 p. Și așa, apariția spray-ului: promisiunile producătorului: În ceea ce privește compoziția, cărora le este important - aici este compoziția: Cum ești.. Citește mai mult »poți vedea că acest spray este mai mult...

Mi-am uscat parul cu un uscator de par si, uneori, chiar am recurs la parul netezit cu un fier plat. Prin urmare, folosesc protecție termică. În căutarea unui lucru nou, am dat peste un termoprotector Compliment și am decis să-l cumpăr. Am fost multumit de pret (98 ruble) si un mare.. Citeste mai mult »volum (200 ml).

Bună ziua tuturor! Astăzi vreau să vorbesc despre termoprotecția prin pulverizare cu zer și ulei de argan de la compania Compliment. Care este folosirea acestuia pentru prețul său scăzut? În timpul iernii, părul meu este foarte electrificat!

Bună ziua tuturor! Timp de aproape un an, oncologul a anulat contracepția orală a lui Janine pentru mine din cauza fibroadenomului de sân găsit în sân, iar fondul meu hormonal încă nu se poate "liniști".

Bună ziua, draga cititor. Astăzi, vă voi spune despre un produs pe care îl pot recomanda în siguranță. Acest produs este "Spray Thermal Protection Compliment" de la producătorul LLC "Stella". M-am familiarizat cu acest spray cu șase luni în urmă și mă bucur foarte mult de asta.

La fiecare șase luni, fac îndreptarea keratinei, așa că trebuie să-mi usuc părul. Înțelegeți că cheratina este spălată treptat și că părul are nevoie de o protecție suplimentară împotriva aerului fierbinte.

O zi bună! Folosesc rar dispozitive de coafare, sunt mai ales prietene cu un uscător de păr, fie când trebuie să plec după cinci minute, iar părul meu nu sa uscat, fie în timpul sezonului rece (este minus în exterior și nu încălzim, de exemplu).

Bună ziua Timp de o sută de ani nu am folosit curling și călcat, respectiv, nu aveam nevoie de protecție termică. Dar mărturisesc sincer că în timpul îndreptării rapide și răsucirii părului nu am folosit protecție termică. pentru că este singura în acele vremuri.. Citește mai mult »Am un spray de la Schwarzkopf într-o bule purpuriu...

Bună ziua Odată, în timp ce făceam cumpărături, am intrat într-un boom al rublei. Văzând o astfel de protecție ieftină la raft și chiar restaurând-o, am luat imediat această sticlă și am cumpărat-o pentru 90 de ruble. În magazin nu am mirosit acest instrument în avans și foarte.. Citește mai mult »nimic. Odor este dezgustător de cloying.

Salut tuturor, astăzi am decis să scriu o recenzie despre spray-urile de protecție termică de la Compliment: Aici este, frumos :) În general, marca Compliment este nouă pentru mine, nu am întâlnit produsele de îngrijire a mărcii în magazine și, după ce am văzut acest produs, am decis să cumpăr.. Citește mai mult "restabilirea de interes pentru interes. (Ei bine, ca de dragul interesului...

Astăzi îmi continui eseurile despre produsele pentru păr, sau mai degrabă îmi împărtășesc experiența în alegerea lor! Acum, toată lumea este doar obsedată de protecția termică! Am auzit chiar și în magazin, ați vrea să ridicați protecția termică! De parcă aș fi scris pe fruntea mea că am un uscător de păr.. Citește mai mult "și folosește fierul meu curling în fiecare zi?

Salutări tuturor celor care au privit! Chiar mi-a plăcut balsamurile de păr Compliment, și când am văzut noul Compliment de Spray Thermal, l-am cumpărat imediat. Este revendicat ca regenerant pentru părul uscat și deteriorat. Iată toate informațiile necesare... Citește mai mult »Volum 200 ml. Conform GOST.

Alo În acest an am fost îngrijorat serios de părul meu. Niciodată nu le-au uscat cu un uscător de păr, nu au folosit fier de călcat, astfel încât nu au existat niciodată probleme cu secțiunea, fragilitatea sau uscarea capetelor.

Bună ziua! Cine mi-a citit deja, știe despre problema mea veșnică cu părul: Curly! Se pare că nu este deloc o problemă, dar nu în cazul meu. Ele sunt atât de cret, încât chiar și îndreptarea cheritinei la domiciliu nu mă ajuta (Citește mai mult »experiența finală privind îndreptarea keratinei)!

Bună ziua tuturor! Astăzi vreau să vorbesc despre noul meu produs: protecția termică prin sprâncare Compliment Spray pentru refacerea părului. În căutarea protecției termice pentru păr, care ar fi funcționat și nu ar fi costat sume de spațiu, am dat peste site-ul producătorului rus Tim. Acolo am găsit acest borcan miraculos.

Buna ziua, dragi fete!) Probabil multi dintre voi va indreptati parul odata ce v-ati aflat aici. Am facut asta de multi ani si parul meu a suferit mult, asa ca am cumparat aceasta protectie termica pentru ei. Desigur, prețul ma atras și am decis să încerc. Citește mai mult »acest produs.

În orice caz, este necesar să utilizați un uscător de păr și fier de călcat, curling păr, și chiar și după o vopsire de succes shatush, părul a devenit foarte subțire și fragil. Părul meu este natural subțire, pufos și destul de obraznic, dar în același timp gros și... Mai mult »ka a fost întotdeauna ceva împovărătoare pentru mine.

O zi bună! Odată cu achiziționarea cleștelor electrice (este chiar mai bine decât vă puteți imagina + o mulțime de fotografii), ați decis să cumpărați un Compliment care să restaureze spray-ul termic pentru părul deteriorat. Cum se determină protecția termică, eu, e.. Citește mai mult »Dacă nu știi sincer.

Îmi place orice altă fată vrea să experimenteze cu aspectul ei. Astfel, în arsenalul meu a apărut curling conic. pentru că parul meu este uscat la vârfuri și predispus la tăierea la vârfuri, am decis să obțin protecția termică pentru păr.

Deoarece am păr lung, nu pot să fac fără spray de păr, o folosesc zilnic. Cu aceasta, puteți nu numai să facilitați pieptenele, ci și să îndepărtați, de exemplu, creasele, de exemplu, sau pur și simplu să vă reîmprospătați părul. Am decis să încerc acest buget foarte.. Citește mai mult »Spray pentru tine.

O zi buna, frumusetile!) In toamna si iarna, am inceput din ce in ce mai mult sa recurg la un uscator de par, pentru ca nu poti alerga pe strada cu par semi-uscat!) Si, desigur, imediat a aparut intrebarea de a obtine protectie termica,.. Citește mai mult »și părul.

Bună ziua tuturor! Eu sunt proprietarul părului care este curat și neascultător prin natură. Dar după naștere ceva a mers prost și acum părul meu arată, sincer, nu foarte fără stil.

Bună ziua!)) Astăzi, revizuirea devine - Spray de la marca Compliment, promițându-ne protecția termică și restaurarea fragilității și a împărțirii. Să înțelegem împreună ce este acest instrument și ce să așteptați de la el.

Cu cât este mai lung părul, cu atât mai mult trebuie să aveți grijă de el, în special sfaturile părului trebuie să fie îngrijite. Am această problemă veșnică și lupta pentru o tăietură uniformă a părului. Părul meu este subțire, crește foarte lent și foarte rănit, astfel încât fiecare tăietură este... Citește mai departe »un centimetru de păr este un stres pentru mine.

O zi plăcută tuturor! Astăzi vă voi spune despre spray-ul care a așteptat punctul său înalt pentru o perioadă lungă, foarte lungă. L-am cumpărat pentru un ridicol de 50 sau 60 de ruble acum un an, ceva asemănător a coincis - că l-am făcut în alte borcane cu sticle, și el pur și simplu.. Citește mai mult »despre nu sa întâlnit cu mine.

O zi bună. Îngrijirea părului este o problemă pentru mine, deoarece, începând de la vârsta de 15 ani, îi chinuiesc cu pată constantă, termin cu utilizarea eternă a unui uscător de păr și de călcat. Părul meu este prin natura foarte pufos și cret, dar vreau un complet drept cu.. Citește mai mult »dracu '.

Bună ziua tuturor! Astăzi vreau să scriu o revizuire despre protecția excelentă prin pulverizare termică pentru parul uscat și deteriorat. Am cumpărat acest produs în magazinul online pentru. 80 de ruble.

Bună ziua tuturor! Astăzi vreau să vă prezint protecția termică prin pulverizare de la compania Compliment, impresii despre utilizarea cărora vreau să le spun astăzi în revistă.

Nu uitați să folosiți sampon și balsamuri. De asemenea, este necesar să aveți grijă de protecția termică a părului, în special dacă folosiți adesea un uscător de păr și niște fier de călcat sau îndreptare. Un astfel de instrument ar trebui să fie în arsenalul fiecărei fete.

O zi minunată, care se uită la pagina mea! Astăzi vreau să vă spun despre protecția termică prin pulverizare Compliment cu zer de lapte și ulei de argan. Eu, ca o persoană care utilizează în mod constant un uscător de păr, un fier de fier gadget, caută mereu un fel de mijloace.. Citește mai mult »pentru a-ți proteja părul.

Bună ziua tuturor, astăzi vă voi spune despre noua achiziție, protecția termică prin pulverizare care se restabilește împotriva fragilității și se sfârșește de la complimentul companiei. Am cumpărat un fier de călcat pentru păr și o protecție termică necesară urgent, cel mai apropiat magazin a fost acolo timp de șapte zile și l-am cumpărat.. Citește mai mult »nu existau alte mijloace în acest scop.

O zi bună pentru toți! Astăzi vreau să vorbesc despre păr, sau mai degrabă despre îngrijirea părului. Sunt proprietarul părului natural lung și lung. Nu este un mic efort pe care să-l punem pentru a-și păstra frumusețea și aspectul bine îngrijit.

După spălarea capului, bangul este întotdeauna îndoit, doar bangul, totul este normal. Am început să înfuriez această neregularitate, am decis să folosesc un redresor, la care eu, la rândul meu, căutam protecție termică.

O zi bună, dragi prieteni! Fiecare fată care se respectă se ocupă de unghiile, pielea și părul. Desigur, despre el însuși ca un întreg. Astăzi vorbim despre păr. Și mai exact despre parul de frânare "Compliment restaurare pentru uscat și.. Citește mai mult" părul deteriorat. "

Oricine arăta în hi. Astăzi vom vorbi despre o protecție termică prin pulverizare care se restabilește împotriva fragilității și a capetelor divizate pentru părul uscat și deteriorat cu acid lactic și ulei de argan de la compania Compliment.

Parul in sine este uscat si fragil. Toate acestea sunt rezultatul vopsirii constante, uscării prin suflare și, mai recent, a utilizării unui sticlă cu fier. Uneori îmi usuc părul într-un mod natural, fără să-l expun la șocuri de temperatură. Dar, din păcate,.. Citește mai mult »oricum, sunt deja morți.

Dragi fete, salut. Probabil că aproape în fiecare zi faceți stil, iar dacă există un eveniment planificat, atunci toată coafura. Pentru a face acest lucru, uscătoare de păr, fier de călcat, clește merge la locul de muncă (de exemplu, eu folosesc Rowenta CF3611DO1Z0). Și cel mai important în tot.. Citește mai mult »volum, protejați părul de temperaturi ridicate.

Bună ziua Utilizarea zilnică a dispozitivelor de styling afectează negativ starea părului, așa că vreau să-mi găsesc propriul instrument care să protejeze părul de această expunere. Când aleg o protecție termică, vreau să-i protejeze părul și c.. Citește mai mult »ieftin.

Bine ati venit la recenzia mea! Nu este un secret că folosirea frecventă a uscătoarelor de păr și a altor aparate electrice afectează negativ starea părului. Prin urmare, pentru a preveni deteriorarea termică a părului și pentru a păstra sănătatea acestuia, este necesar.. Citește mai mult »protecția termică sigură.

Până de curând nu m-am interesat niciodată de alte lucruri pentru păr, niciodată nu i-am pictat niciodată cu nimic (doar o singură dată cu henna), nu l-am îndreptat sau l-am îndoit. În plus față de șampon, am folosit balsam de păr pentru doar câțiva ani - așa funcționează. Citește mai mult »Remuchaya.

Bună ziua iubitul frumosului păr bine îngrijit sau pur și simplu frumos! Astăzi, revizuirea mea privind protecția termică a părului. Voi spune că abuzăm de fier și am încercat o mulțime de protecție termică (inclusiv cele profesionale) cu un cost aproximativ.. Citește mai mult "până la 350 de ruble, este păcat să cheltuiți mai mult și da...

Alo Vreau să vorbesc despre achiziția mea pe termen lung - o protecție termică prin pulverizare restaurând din Compliment. A fost cumpărat în lanțul de magazine Parfum Leader pentru prețul în regiunea de 100 de ruble, nu-mi amintesc exact, am cumpărat-o pentru o lungă perioadă de timp. Și anul probabil nu se termină, probabil.. Citește mai mult »e, dar asta pentru că nu m-am încadrat deloc.

Bună ziua tuturor. Astăzi voi vorbi despre spray-uri de protecție termică de la producătorul meu preferat "Compliment". Și așa, în scopul: ambalare frumos, volumul de produs 200 ml, în timp ce prețul este în limita a 120 de ruble (nu am îndeplinit protecția termică pentru un astfel de preț),.. Citește mai mult »pistol de pulverizare (rece, spray, fin...

O zi bună! Odată, am nevoie urgentă de protecție termică pentru părul meu, și am alergat după el la cel mai apropiat magazin, unde doar piața de masă este vândută. Acolo am văzut această protecție termică și am luat-o imediat, pentru că am avut o mască de la această marcă, și.. Citește mai mult »Mi-a plăcut.

Bună ziua tuturor Cu câteva luni în urmă, am cumpărat accidental acest spray într-un supermarket. La început, nici măcar nu m-am gândit de ce am avut nevoie de el. Eu nu curl bucle, nu îndrept părul cu un fier. O săptămână mai târziu, am decis să încerc totul.. Citește mai mult »efectul asupra părului tău.

Bună ziua tuturor! pentru că Adesea folosesc un fier pentru a îndrepta părul, apoi protecția termică este necesară pentru mine! Când protecția mea termică sa terminat, m-am dus la magazin pentru unul nou! Din păcate, nu a fost disponibilă, ci pe raft cu prof. Mijloace.. Citește mai mult »și, din anumite motive, sticla a stat.

http://otziv.net/sprejtermozashchita-compliment-vosstanavlivayushchij-dlya-suhih-i-povrezhdennyh-volos

Compliment / Spray protectie termica pentru refacerea parului
"Thermo" - vă protejează părul!

Cu siguranta am o sticla de protectie termica pentru par, dar nu exista in ingrijirea parului. Încheiați unul - imediat obțineți altul.

O bună protecție termică trebuie să aibă extracte de plante în compoziția sa. Totuși, foarte bine, nu ar trebui să aibă parabeni, sulfați. În general, protecția termică ar trebui să fie benefică pentru părul nostru și ar trebui să aibă capacități bune de protecție pentru păr. Aveți grijă la următoarele: Spray-termoprotecție pentru păr Restabilirea de la marca rusească cosmetică Compliment.

Am inceput sa incerc produsele de acest brand recent si lent imbold cu naturalețe și prietenie de mediu a compoziției sale, prețul scăzut. Nu numai că cosmeticele Compliment nu sunt scumpe, în condiții de siguranță în compoziție, conțin extracte de plante și ingrediente naturale, este, de asemenea,... eficientă. Foarte rare combinație de calități astăzi, nu-i așa?

Mă voi întoarce la discuția despre protecția termică prin pulverizare. Volumul unei sticle ușoare de lumină de 200 ml. Perioada de valabilitate de la data producerii - 36 de luni. Dar anul ar trebui să fie folosit după începerea aplicării pulverizării. Sticla, după cum puteți vedea, este necomplicată. Toate informațiile despre instrument, compoziția acestuia, metoda de aplicare sunt disponibile pe sticlă. Flaconul conține un pulverizator. Produsul este bine pulverizat din acesta. Nu scăpați. Metoda de irigare. Nu provoacă lipirea părului, nu "precipită" părul după spălare și uscare, nu devine murdar. Nu este nevoie să-l udi prea mult pe cap. Este suficient la o distanță de 20 cm de cap pentru ao pulveriza ușor pe părul spălat și prosop. Nu este nevoie să spălați! Acest lucru înseamnă că nu poate fi șters.

La pulverizare, sprayul miroase frumos și dulce cu lapte proaspăt. Evident, acest lucru se datorează faptului că conține zer. Zerul îmbogățește părul cu vitamine, minerale. Obținerea pe scalp, vindecarea, rezistența la mătreață, accelerarea creșterii părului nou, întărește rădăcinile. Și atunci când se pulverizează direct pe lungimea părului, serul creează acel film invizibil de protecție pentru ei, oferind o restaurare rapidă a deteriorării părului, protejându-l de efectele termice negative.

În compoziția spray-protecția termică este uleiul de argan. De asemenea, acționează ca o protecție a părului de-a lungul întregii lungimi de la uscare, de la expunerea la lacuri, spume și mousses de styling. Uleiul de argan hidratează bine părul, le hrănește, le restabilește.

http://www.mycharm.ru/kosmetika/obzory/termo-zashhiti-svoi-volosy/

Miracolul nu a observat, dar părul ei este ușor de pieptene și arată bine îngrijit

O zi bună, dragi cititori!

Din moment ce părul meu este uscat și deteriorat, și folosesc în mod constant un uscător de păr și un stiller, am decis să încep să folosesc protecția termică pentru părul meu. Nu știam dacă este util sau nu, dar a decis să o ia. Mai ales că mi-a prins ochiul este foarte ieftină. A cumpărat o protecție termică prin pulverizare pentru părul deteriorat și uscat (cazul meu) Compliment.

Producator - Rusia.
Preț - 70-80 de ruble.
Volum - 200 ml.
A cumpărat în Auchan.

Sticla este destul de usor de folosit, arata simplu, dar destul. Numai aici mirosul său este ceva neobișnuit. Și plăcut și nu foarte în același timp))

În general, nu este un lucru rău, cred că cu ea mai bine decât fără ea!

http://spasibovsem.ru/responses/chuda-ne-zametila-no-volosy-legko-poddautsya-raschesyvaniu-i-vyglyadyat-uho.html

Recomandări privind protecția termică

O zi bună pentru toți, dragi cititori ai revistei!

Recent, am început să mă uit mai exact la protecția termică și la toate tipurile de spray-uri. Doar părul și atât de uscat și deteriorate din cauza pata, deci, de asemenea, uscat cu un uscător de păr în timpul iernii ei în mod constant. Și la această încărcătură, a fost adăugat un fier cu un stiler. În general, un set de păr complet nesuportat. Vroiam să mă familiarizez cu mijloacele speciale prin care îmi protejez părul de factori negativi suplimentari.
În Auchan, am căutat un spray termal ieftin de la Compliment. Cred că pentru primul "dating" a fost suficient. Lasă produsul bugetar, dar deja am părerea mea despre asta.


Protecția termică prin pulverizare este în vânzare în sticlă de plastic de culoare gri. Volumul său este de 200 ml.

Spray de preț - 75 de ruble.

Dacă citim un pic de compoziție, vedem că apa și glicerina sunt în primul rând în produs.
De asemenea, producătorul spune că pulverizarea conține zer, care stimulează scalpul și creșterea părului, asigură recuperarea rapidă a părului deteriorat.


Sticla are un spray prin care protecția termică cade pe păr. Folosesc sprayul după spălarea capului. Pe părul curat și umed, la o distanță de 15-20 cm produs de pulverizare. După aceasta, pot începe pieptănarea părului, uscarea, curlingul și așa mai departe. Miroase spray foarte frumos si usor. Un miros discret și delicat care nu rămâne pe păr.


Sincer, nu pot spune că produsul face minuni cu părul. Nu am văzut nici o super creștere. Da, parul este mai ușor de pieptene, devine mai lină și mai strălucitor după utilizare. Dar efectul este temporar. Poate că au devenit mai mici, sau mai degrabă nu atât de mult, pentru că eu încă mai folosesc uscătorul de păr și călcarea. Cine știe care ar fi structura părului fără protecție? Poate chiar mai rău!

În general, pulverizatorul este mediu. Părul nu pată, nu le face lipici și lipicios. Cred că o descoperire bună pentru mine. De ce să nu-l folosiți?

http://beautypatrol.ru/reviews/moy-chestnyy-otzyv-o-spree-termozashchite-dlya-sukhikh-i-povrezhdennykh-volos-compliment_106235/

Recomandări privind protecția termică

Protecția termică prin pulverizare este concepută pentru îngrijirea și protejarea părului împotriva influențelor externe negative. Formând o peliculă protectoare pe suprafața părului, pulverizarea împiedică apariția capetelor divizate, fragilitatea, uscarea și decolorarea părului și, de asemenea, le oferă un aspect sănătos și bine îngrijit. Zerul este bogat in vitamine si minerale, care au un efect benefic asupra structurii parului si scalpului, stimuleaza si accelereaza cresterea parului nou, asigura o recuperare rapida a daunelor structurale de-a lungul intregii lungimi. Uleiul de argan protejează părul de factori nefavorabili, cum ar fi uscarea zilnică și stilul, hidratează și hrănește părul, restabilește structura, făcând părul mai puternic, strălucitor și docil.

Volum: 200 ml
Producător: Rusia, Timex

Opinii (4)

Doriți să lăsați o recenzie? Înregistrează-te.

  Sashynka
   1 august 2018 13:24

  Comentariu: Părul meu este subțire, fragil, predispus la secțiune transversală, deteriorat de pete nesfârșite.

  După ce i-am pulverizat complimentul, părul este greu, pieptănat prost, încâlcit la capete, fără strălucire, fără miros.
  teribil produs.

  http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/compliment-sprey-termozaschita-dlya-volos-vosstanavlivayuschiy-6423/

  tutux.ru

  Termenul de înregistrare a numelui de domeniu a expirat 2019-03-03T12: 58: 31Z.

  Este domeniul dvs.?

  O cerere de reînnoire trebuie depusă și plătită până în 2019-04-03.

  Cumpărați acest domeniu!

  Cerere de înregistrare a unui domeniu vacant.

  Data estimată de lansare pentru domeniul 2019-04-03

  Reguli de înregistrare

  Reguli de înregistrare p.5.9.

  La terminarea delegării stabilite de administratorul numelui de domeniu, din cauza expirării înregistrării numelui de domeniu, registratorul stabilește servere temporare DNS pentru domeniul care solicită înainte prin intermediul protocolului http pe site-ul oficial al registratorului informații cu privire la motivul încetării delegării.

  Reguli de înregistrare p.4.5.

  Dreptul de a solicita reînnoirea înregistrării numelui de domeniu rămâne la administratorul anterior până la expirarea perioadei de reînnoire preemptivă. Durata perioadei prelungirii preemptive este de 30 de zile după încheierea perioadei de înregistrare.

  Reguli de înregistrare p.3.3.1.

  Registratorul are dreptul să accepte cererile de înregistrare a numelor de domenii care se află în perioada de prelungire preferențială (înregistrarea denumirilor de domenii scutite). Înregistrarea numelui de domeniu se efectuează la sfârșitul perioadei de reînnoire preemptivă, în cazul în care administratorul anterior de nume de domeniu nu reînnoiește înregistrarea numelui de domeniu.

  WHOIS

  Mai jos sunt datele publice despre numele de domeniu:

  Contactați proprietarul domeniului

  Puteți găsi alte date disponibile public pe numele domeniului în secțiunea WHOIS.

  Nauenet JV

  "Naunet SP" este unul dintre cei mai mari registratori de nume de domeniu din Rusia. Oferim cea mai largă gamă de servicii de înregistrare și întreținere de domenii, servicii de găzduire a site-urilor web, precum și diverse servicii suplimentare.

  Lucrul cu "Onet JV" obține:

  • Serviciu la cel mai vechi registrator din zona națională.RU
  • Înregistrarea domeniului în toate zonele majore
  • Serviciul de nume de domeniu pentru cuvinte cheie
  • Înregistrarea simplă a domeniului în "trei pași"
  • Gestionarea convenabilă a serviciilor prin intermediul interfeței web
  • Gestionați serviciile de pe un dispozitiv mobil
  • Suport tehnic de 24 de ore cu un sistem de urmărire a apelurilor
  • O gamă largă de metode de plată
  • Transferul direct de fonduri direct către registrator
  • Protecție moderată împotriva spamului de administrator
  • Protecția datelor personale ale Administratorului
  • Protecția împotriva furtului de nume de domeniu
  • Activitatea de înregistrări profesionale în domeniul asigurărilor
  • Secure transferul de nume de domeniu online
  • Magazinul de domenii
  • Linie completă de servicii de găzduire și servicii suplimentare
  • Certificat de domeniu pentru certificatul de hârtie
  • Serviciul gratuit "DNS - Basic"
  • Verificarea pasapoartelor la cererea administratorului
  • Comunicare gratuită prin SMS a unor operațiuni de domeniu importante
  • Costul stabilit al domeniilor când se comandă alte servicii *
  • Reduceri și promoții
  • Afiliere Programe
  • Interfață profesională (API) pentru gestionarea serviciilor
  http://tutux.ru/opinion.php?id=67771

  Revizuire: Un spray ieftin, dar destul de decent pentru părul uscat

  De mult timp nu am folosit aceste spray-uri pentru a proteja părul. Acum, când este frig afară și încă am început să fac coafuri în mod activ folosind stilul și călcarea, mi-am dat seama că, fără protecție termică, părul meu se va strica foarte repede și va fi chiar mai uscat decât este acum. În Auchan a căzut accidental la protecția termică de la compania Compliment și a decis să-l cumpere pentru tine. În plus, prețul nu este mare, doar 75 de ruble pentru o sticlă de 200 ml.

  Producătorul scrie că pulverizatorul conține zer și ulei de argan. Acest lucru vă permite să protejați părul, să-l înfășurați pentru a crea un film special care protejează, dar nu pata părul și nu le lipeste.

  Consistența lichidului de pulverizare, precum apa. În același timp, miroase ciudat și de neînțeles. Dar nu urât și destul de tolerant. Pe păr, aceste parfumuri nu sunt resimțite în cele din urmă. Am aplicat spray-ul cu o duză convenabilă. Numai este necesar să faceți acest lucru la o distanță de aproximativ 15-20 cm de păr, astfel încât o ceață de picături mici să înfășoare părul mai degrabă decât să curgă pe ele. Părul trebuie să fie curat și umed după baie. Cu toate că uneori mi-am pus un spray pe părul uscat înainte de a folosi, de exemplu, călcarea.

  Părul după produs nu este murdar, nu lipicios, ci mai degrabă strălucește și arată bine îngrijit. Nu am observat că tocmai m-am oprit, dar arăta mult mai tîrziu decît fără un spray. Din toate acestea, concluzionez că instrumentul funcționează bine și recomand să fiți atenți la acesta.

  http://otzovichka.ru/reviews/11136/

  Compliment BB Balsam / par Protectie termica si stralucire 150ml

  Protecție termică și strălucire pentru părul uscat și deteriorat. Protecție termică Protecție UV Luminozitate strălucitoare Balsam BB cu complex de protecție termică oferă o protecție fiabilă a părului datorită efectelor termice. Acoperă cuticula de păr cu o teacă protectoare, împiedicând fragilitatea și deshidratarea părului, protejează părul de razele UV dăunătoare. Ceramidele, care fac parte din balsamul BB, întăresc activ foliculii de păr, stimulează circulația subcutanată a sângelui, compensează lipsa de nutrienți. Utilizarea regulată a părului de balon BB pare sănătos, neted și strălucitor. # Compliment # compliment # pentru duș # șampon # mască # pentru păr

  68.00 frecați.

  Informații despre cumpărare:

  melodie

  • Distribuirea statutului comenzilor
  • Au mai ramas 0 zile
  • A colectat [100%] 20 087 ruble.
  • Participanți 83
  • comanda minimă: 30.000
  • colectarea mărfurilor în rânduri: nr
  • org%: 0
  • costuri de expediere: nu
  • Re-transferul și returnarea căsătoriei: accept în termen de 7 zile de la începerea distribuției
  • forma de plată: Plata pe cardul Sberbank
  • distribuirea ordinelor: în toate punctele de vedere
  • Recenzii: Recenzii Super Puper
  • alte condiții:

  Produse populare

  Comenzi în 24 de ore: 14

  Comenzi în 24 de ore: 17

  Comenzi în 24 de ore: 49

  Comenzi în 24 de ore: 10

  Comenzi în 24 de ore: 10

  Comenzi în 24 de ore: 35

  Comenzi în 24 de ore: 48

  Comenzi în 24 de ore: 50

  Comenzi în 24 de ore: 24

  Comenzi în 24 de ore: 56

  livrare

  Puteți primi bunurile dvs. în orice moment al emiterii sau livrare la domiciliu!

  feedback-ul

  Dacă aveți întrebări despre sistem, vă rugăm să ne contactați prin e-mail și vom răspunde imediat!

  http://superpuper.ru/product.php?slug=compliment-bb-balzam-d-volos-termozaschita-i-blesk-150ml-292311493

  Protecție termică pentru păr: care păstrează mai bine?

  Dispozitivele de coafare (bobinele calde, curlingul, uscătorul de păr etc.) afectează în mod inevitabil starea părului - își pierd strălucirea și forța naturală. Pe o coafură frumoasă, dacă sa întâmplat acest lucru, rămâne doar să visezi.

  Dar nu trebuie să vă supărați, pentru că acum există produse cosmetice de vânzare, care pot proteja scalpul de temperaturi ridicate. Mai mult, o varietate de agenți de protecție termică este mare, deci este posibil să alegeți cea mai potrivită opțiune.

  Cele mai bune produse de protecție termică pentru păr îi vor economisi de la deteriorări.

  Protecție termică

  Agenții de protecție termică sunt împărțiți în mai multe tipuri, astfel încât acestea sunt ușor de ales pentru orice tip de păr.

  Linia de produse de îngrijire a părului include mai multe tipuri de protecție termică, care diferă în modul de acțiune. Ei pot lucra în trei direcții:

  1. Protecție și fixare. În această categorie, liderul indiscutabil a recunoscut spray-ul mărcii germane Schwarzkopf. Fluidul Emmebi Beauty Gloss a primit recenzii bune.
  2. Protecție și volum. De exemplu, un reprezentant proeminent al unor astfel de mijloace este aspectul elegant al designului MATRIX (SUA), care este perfect pentru adăugarea volumului. Dar din acest tip de produs cel mai accesibil este considerat Advance Techniques de la Avon.
  3. Protecție și recuperare. GA.MA Protect-ION a primit numele "Înger păzitor" pentru clienți pentru aceste efecte minunate. Din această categorie merită, de asemenea, menționată Alfaparf Pure Veil Bi-phase spray cu două faze și Dove Repair Therapy, care a primit și recenzii bune de clienți.

  SFAT! Cea mai bună opțiune la cumpărarea protecției termice este de a ridica produse similare dintr-o linie de alte produse de îngrijire a părului deja folosite. Acest lucru se explică prin faptul că în fabricarea lor au folosit aceleași componente care nu "se află în conflict" între ele, oferind astfel cel mai bun efect.

  Fotografia arată ce probleme ajută la prevenirea protecției termice.

  Produsele termice de păr diferă și în ceea ce privește utilizarea acestora. În total, există 3 grupuri principale:

  1. Indelibila - destinata aplicarii dupa samponare. Ele îmbogățesc buclele cu substanțe utile, protejându-le în același timp. Produsele care nu se pot spăla includ spray-uri, spume, spume, emulsii.
  2. Spălați produsul aplicat fie pentru a curăța părul, fie înainte de samponare. Acestea îmbunătățesc treptat starea încuietorilor, dar nu sunt la fel de eficiente ca de neșters. Acest grup poate include șampoane și clătiți cu balsamuri.
  3. Mijloace utilizate exact în timpul stilului. Acestea includ emulsii și balsamuri. Acestea acționează în două direcții: umezesc firele și le protejează datorită formării unui film.
  la conținutul ↑

  Cum de a alege o protecție termică?

  Conform acestui tabel, este ușor să determinați tipul de păr și apoi alegeți o protecție termică pentru aceștia.

  Varietate de produse cosmetice - avantajul magazinelor moderne. Dar acest lucru are și un dezavantaj semnificativ - devine dificil pentru consumator să aleagă spray-uri de protecție termică bune sau alte produse cosmetice care afectează în mod similar.

  Pentru a facilita această procedură, este necesar să rețineți punctul principal - tipul de păr. Astfel, alegerea uneia sau a altei variante de protecție termică va depinde de starea în care acestea sunt:

  http://protvoivolosy.ru/termozashhita-dlya-volos-kakaya-luchshe-soxranyaet/

  Recomandări privind protecția termică

  Bună ziua tuturor! Eu scriu foarte puțin despre îngrijirea părului în blogul meu, am decis să o rezolv. Când am început blogging-ul am folosit mai ales doar șampon și oh horror, chiar și fără aer condiționat. Dar, de-a lungul timpului, ea a început încet să crească cu diferite produse de păr. Și nu voi spune că aceasta este o mare necesitate, din cauza problemelor pe care le am în ceea ce privește pierderea părului sezonier și părul gras și gras, rapid, la rădăcini. Și, de asemenea, dacă sfaturi nu sunt tăiate în timp, acestea devin uscate și împărțite.
  Dar, totuși, am fost foarte îndrăgit de diferite măști, spray-uri și balsamuri de păr. Astăzi voi vorbi despre produse suplimentare de îngrijire a părului de la bugetul de brand Compliment.

  În descriere, problema mea este indicată - divizarea se termină. Cred că dacă au apărut deja, doar o foarfecă de coafură va ajuta, dar este foarte posibil să prevenim această problemă înainte de a apărea.

  Folosesc acest spray când usucă un uscător de păr sau când îndrepte părul cu un fier plat. Îmi pun părul proaspăt spălat, prosop, pulverizat de la o distanță de aproximativ 20 cm numai la capete (îmi este frică să agravez conținutul de grăsime al rădăcinilor).
  Spray nu în greutate păr, nu le lipesc, nu-l simt pe păr atunci când am petrecut-o pe mâna mea. Părul este neted și strălucitor, dar volumul nu suferă. Compoziția conține silicon, care se tem de mulți, dar pentru mine acest lucru este unul dintre mijloacele cele mai eficiente de a proteja părul de factori externi, în special cu un stil agresiv. Principalul lucru nu este de a abuza de astfel de produse și de a folosi șampoane de curățare profundă pentru păr în mod regulat.
  În general, sunt foarte mulțumit de spray. la nivelul analogilor mai scumpi. Protejează părul și îl face mai bine îngrijit vizual.

  BB Balsam de păr Total Restoration Compliment cu complex lichid de Keratin și bio ulei pentru părul deteriorat cu capete divizate. Produsul a fost creat în mod explicit în urma entuziasmului recent pentru cremele BB și SS. Un concept foarte tentant, toate într-unul. Acest balsam de păr promite să sigileze capetele divizate, să furnizeze hrană adâncă și să reînnoiască structura părului.

  Balsamul se aplică pe părul curat, prosop-uscat și nu necesită clătire.
  ingrediente:

  http://somethingspec.blogspot.com/2017/01/compliment.html