logo

Cristale lichide Constant Delight 5 Uleiuri magice Cristalli Liquidi 80 ml 5.00 6

Uleiuri magice Constant Delight 5 Magic Cristalli Liquidi este un instrument indispensabil pentru prevenirea și tratamentul părților separate ale părului. Oferiți îngrijire intensă, afectați structura părului, închizând baloanele și prevenind distrugerea în continuare a părului. Cristalele lichide sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru părul fragil, slab, deteriorat, vopsit.

Instrumentul perfect de finisare pentru crearea imaginii perfecte. Formula de produs, compusă din "5 uleiuri magice": Macadamia, Bumbac, Jojoba, Avocado, Argan, hrănește părul și le întoarce vitalitate, energie și strălucire. Cristalele fac părul mai dens, strălucitor, protejat de factorii de mediu negativi, fără să îl cântărească. Preveniți împărțirea capetelor și reducerea fluctuațiilor excesive ale părului.

Vitamina cocktail conține ulei de seminte de in, ulei mineral, silicon, extract de betaine și alte componente necesare pentru nutriție profundă și păr hidratant.

Aplicare: frecați câteva picături de produs în palme și aplicați pe părul umed, apoi uscați-le.

Producție: Italia.

Marcă: Site oficial Constant Delight

  categorii:
 • 5 uleiuri magice
 • CONSTANT DELIGHT

Cristale lichide Constant Delight 5 Uleiuri magice Cristalli Liquidi 80 ml comentarii

Pilonul meu

Am folosit-o de doi ani, după ce mi-am spălat părul, l-am pus pe capete umede, părul meu nu sa despărțit (deși părul meu a fost mult timp strălucitor și uscat de fier!)

Cristalele lichide sunt constante

Nu-mi pot imagina începutul dimineții și împachetarea fără cristale lichide preferate. I-am aplicat nu numai la sfaturi, dar, de asemenea, apuca de-a lungul părului în unele locuri. Capetele părului nu se lipesc atunci când sunt uscate. Nu vă încurcați și în timpul zilei. Coafura arată mai bine îngrijită și terminată. Cu utilizarea constantă a capetelor părului nu sunt împărțite. Instrumentul oferă o strălucire rece.

cristale lichide constante

Utilizarea cristalelor lichide este ușor! Aplicați la capetele umede ale părului. Se dovedește foarte economic. Pepene pepene verde. Prietenul meu mi-a dat pe 8 martie. Cadou foarte frumos! Și de atunci am devenit interesat și acum deja dependent de produsele cosmetice ale constantelor încântați. De asemenea, îmi place laminarea de mătase. Foarte rapid, economic și convenabil.

5 stele

Cristalele au o consistență groasă, uleioasă. Miros bun! Pentru mine este important). Nu puteam să-mi cresc parul în nici un fel, s-au despărțit într-adevăr și vopsirea regulată nu a adus la sănătatea lor). Instrumentul este foarte economic, am nevoie doar de o picătură pe părul meu, adică le-am pus doar pe vârfuri. După ce aplicați capetele părului vii, există o strălucire. Coafura se potriveste mai bine, parul nu se incurca. I-am folosit pentru o lungă perioadă de timp, iar acum sfaturile părului nu sunt împărțite, dar eu folosesc cristale lichide în fiecare zi! Evaluare - 5 stele în lupta cu capetele divizate ale părului!

Instrument profesionist bugetar

Cristalele lichide mă cumpără cu prietena mea. Recenzii de cristale constante cristale lichide pe Internet, deși iad și toate astfel de zahăr. L-am folosit timp de 4 luni, da, îmbunătățirea stării părului este evidentă. Sfaturile părului bine îngrijit, nu puschatsya în direcții diferite. Nu există nici un efect de ulei asupra părului, acesta diferă de cel anterior. Cristalele lichide sunt bune ca un mijloc de îngrijire a capetelor divizate și împiedică împărțirea capetelor. Tratamentul constă în netezirea acestora și oferirea unui aspect elegant. Punct de vedere economic. Coerența este groasă. Miroase delicios. Bineînțeles, am rectificat periodic sfaturile, dar aspectul lor este mult mai bun acum. Plus un plus, o bună invenție a lui Constant Delight. Excelent produs ieftin de păr profesionist.

http://constant-delight.ru/constant-delight-cristalli-liquidi/

Cristale lichide Constant DELIGHT

Cel mai bun este inamicul binelui

După ce am tăiat tot părul ars (făcut o mașină), visul părului lung nu mă lasă.

Acest instrument funcționează foarte bine la capetele părului, protejându-l cu adevărat de secțiune.

Părul meu este împins și am frecat un pic de cristale, frecați-l în palme și aplicați-l la întreaga sa lungime.

Principalul lucru este că părul Mera.On lungime de umăr, 2 picături. Mai mult - deja gras. Aici este că regula "cel mai bun este inamicul celor buni".

Când se aplică, părul va străluci mai întâi foarte luminos, dar după cinci minute nu va mai fi nici o urmă de strălucire. Doar părul va fi mai bine îngrijit în aparență.

Astfel, este un instrument foarte economic. În plus, are o aromă foarte plăcută.

Compoziția este artificială, dar nu-mi pasă, pentru că nu o aplic pe scalp.

Apropo, o strălucire și o îngrijire foarte bună au dat ulei de Argan de aceeași marcă. Cred că va fi necesar să o cumpărați.

Vă mulțumesc foarte mult pentru atenția acordată! Cumpararea - sau nu cumpararea - este toata lumea de afaceri. Acum, piața are multe instrumente pentru sfaturi cu o gamă largă de prețuri. Folosesc acest ambalaj, dacă nu îl găsesc mai bine, îl voi cumpăra din nou.

? Acesta este doar spațiu! ? multe fotografii de păr! ?

M-am întâlnit cu cristale lichide de la Constant Delight pentru o lungă perioadă de timp. Aproximativ 5 ani în urmă, acest instrument a fost extrem de popular în rândul coaforilor, după ce au apărut o mulțime de analogii cu multe companii implicate în producția de produse cosmetice profesionale pentru îngrijirea părului.

Constant Delight Cristale lichide - un instrument indispensabil pentru prevenirea și tratamentul capetelor divizate ale părului. Oferiți îngrijire intensă, afectați structura părului, închizând baloanele și prevenind distrugerea în continuare a părului. Cristalele lichide sunt recomandate pentru a fi utilizate pentru părul fragil, slab, deteriorat, vopsit.

Cristalele cristaline cd pot fi, de asemenea, folosite pentru styling, ca o atingere finală a coafurii. Instrumentul oferă strălucire suplimentară părului, nu există efect de film și ponderare. Are o aromă plăcută.

Vitamina cocktail conține ulei de seminte de in, ulei mineral, silicon, extract de betaine și alte componente necesare pentru nutriție profundă și păr hidratant.

Compoziție: CYCLOPENTASILOXANE (și) dimeticonol, alcool denaturat, TS13-TS14, Izoparafinum, Len cultivate, Metilgidrirovanny rezinatul, Parfum, Hexyl tsinnamal, citronelol, 3-Gidroksisoeksil tsiklogeksenarboksaldetsil deux Butilfenil, Metilpropional.

Aplicare: Aplicați 2-3 picături de cristale lichide pe capetele umede ale părului, înainte de a face stilul. Sau frecati intre degete si puneti accentul pe parul deja stabilit cu mișcari punctate de-a lungul coafurii.

Cu mărturia de toate clar: îngrijire indelebilă pentru a ajuta în lupta împotriva părului slab și se despică.

Aplicație Trebuie doar să dau clic pe distribuitor (o picătură). Se freacă scula și se aplică pe capetele umede.

Compoziția, pentru ao spune ușor, nu este cea mai de succes! O grămadă de termeni chimici de neînțeles, alcool, desigur, silicon și ulei de in! (bine, cel puțin ceva natural și util). De asemenea, descrierea indică ulei mineral, dar nu este inclus în compoziție.... ciudat.

Aromă. Extrem de plăcută. Nu miroase ca dulciuri, nu căpșuni, căpșuni sau altceva gustos sau dulce! Mă simt direct în suflet - chiar îmi place!

La un moment dat am folosit doar cristale și mi-a plăcut totul. Preț rezonabil, ușor de găsit în vânzare, consumul este foarte economic suficient pentru 8-10 luni cu utilizare regulată.

Sfaturile părului au avut un aspect complet diferit: au devenit bine îngrijite, strălucitoare, nu prea curățate, perforarea devenea mai puțin vizibilă.

Apoi, a devenit foarte greu să-l găsiți în vânzarea și după o pauză lungă din utilizarea unor astfel de mijloace, am încercat uleiul din Matrix, care a dus la sfaturile mele într-un aspect mai plictisitoare și speriat electrificate de păr, Kerastase - o alternativa mare, dar este mult mai scump! este de mătase lichid este în general zero efect. Ca rezultat, mi-am găsit în continuare propriile cristale lichide într-unul din magazine.

O muscă în unguent.... Desigur, nu trebuie să uităm că siliconul este o bombă cu ceas. Nu sunt un adversar al lui, dar încă... Aplicarea unei astfel de instrumente poate și ar trebui să fie doar pe sfaturi (de multe ori în frizer am fost aplicate astfel de unelte pe întreaga lungime), deoarece siliconul are proprietatea acumulării și distrugerii. Efectul cosmetic și temporar, dacă vă spălați părul și nu aplicați un instrument prețios, sfaturile nu vor fi atât de frumoase și numai foarfecele le pot salva.

Preț: aproximativ 350 de ruble.

Prevenirea fragilității și secțiunii transversale + calmarea și strălucirea părului (Foto)

Cu mult timp în urmă, am vrut să scriu o recenzie pentru acest produs, dar nu am îndrăznit, deoarece cred că nu este timpul să folosim două sau trei luni

Și acum, șase luni mai târziu, am decis să scriu cea de-a 84-a recenzie pozitivă.

Mijlocul cumparat pentru a preveni secundele. sfaturi. Nu înțelege nimic în cristale lichide le-a luat exact pe aceștia + consultant vânzător. Și pentru un motiv bun!

Ce promite producătorul?

Cristalele lichide de la Constant Delight sunt concepute special pentru capetele divizate și sunt destinate restaurării, protejării și revitalizării părului deteriorat. Compoziția acestui instrument include ulei mineral și extracte de betaine (cocktail de vitamine) - oferă îngrijire și protecție împotriva mediului extern negativ, fac părul mai strălucitor, vibrant și docile. Aceasta înseamnă că atunci când se aplică sigiliile cuticula părului (stratul fulg de sus), ceea ce face părul neted și prevenirea în continuare a părului secțiune, și, de asemenea, nu le impiedica deteriorat în timpul pieptănare și styling.

Cristalele sunt acum un lucru indispensabil în grija mea.

La începutul îngrijirii părului, toate capetele au fost rupte, acest fapt a spart și sentimentul că părul nu crește.

 • Prima aplicație (așa cum îmi amintesc) ma impresionat că părul meu a câștigat instantaneu stralucirea + o netezime extraordinară și, de asemenea, a devenit mai fărâmit. Combarea a devenit mai bine sau nu, nu pot spune. pentru că nu sa confruntat niciodată cu o problemă.
 • NU îngrășați părul, dar nu recomand să aplicați mai mult de 2 picături
 • Am observat acest efect de-a lungul utilizării până în ziua de azi.
 • Înseamnă transparent și uleios. Uleiurile de păr bine, acoperindu-le cu un film de protecție, prin urmare, părul este protejat pentru o lungă perioadă de timp. În timpul spălării, cristalele nu sunt complet spălate din păr

După frizerul excursie pe jos au fost îndeplinite, pentru că atunci ea a lăudat vârfurile spunând că acestea nu sunt atât de mult biciuit. (M-am dus la 4 luni după alta tunsoare. Striga, apropo. Foarfece ordinare. Nu a fost cald.) Dar, înainte literalmente un 1-1, Timp de 5 luni, sfaturile au început să se împartă și s-au rupt.

În comparație cu constantele gliss kur mult mai bine. iar diferența este de numai 100 p.

Cheltuielile cu fondurile sunt foarte mici. Capul meu la fiecare 3 zile și de fiecare dată după baie voi aplica cu siguranță cristale.

Părul nu se împarte atât de mult, dacă nu deloc, pur și simplu nu există pauze, iar capetele sunt în stare bună, sănătoasă.

Prețul de achiziție 350r 80 ml.

Locați centrul comercial Togliatti Capital 1 etaj.

Oricine are păr, recomand! Foto.

Cristalele lichide - un lucru necesar pentru toți, deci sunt un scut împotriva influențelor externe negative. Doar prin aplicarea unui pic, aveți grijă de părul dvs. și faceți-i un aspect bine îngrijit.
Folosesc un fier pentru par aproape în fiecare zi, și adesea un uscător de păr, mai ales în timpul iernii. Știu că un fier este un lucru dăunător, chiar dacă este ceramică și cu ionizare și totuși nu voi refuza. Mi-am luat astfel de cristale. Părul tocmai sa transformat atunci când l-ați pus - strălucire, strălucire și sfărâmare, ca și cum ar fi etanșate, lipite împreună și părul ar fi normal. Este necesar să înțelegeți bineînțeles că acest instrument nu vindecă părul, ci doar le aduce într-o stare bună pentru o vreme, este necesar să beți vitamine pentru păr și măști și orice altceva.
Această plăcere este în valoare de aproximativ 300 de ruble și este cheltuită foarte încet, am început să o folosesc în mai 2010, simt că nu am început încă. Aveți nevoie doar de un pic pe lungimea umărului, aplicați-o pe palme, frecați și umblați prin păr. Și asta este! Atât de simplu. Și, de asemenea, miroase miros frumos, salon, "a ieșit de la frizerie" este numit.
L-am cumpărat în cabină, nu văd nici un motiv pentru a cumpăra tot felul de „călcare“ pentru aproximativ același preț sau chiar mai scumpe, având în vedere cheltuiala lor, în cazul în care este posibil să se cumpere un cosmetice profesionale normale.
În fotografie, cred că este evident că părul este împins și împărțit. În a doua fotografie - cu instrumentul.

ca un fluid pentru sfaturi este super! pentru că strălucirea este rău. (fotografie înainte și după)

Mijloace achiziționate nu pentru strălucire, ci pentru capete divizate.

Remediul este foarte bun. Nu știu de ce, dar m-am uitat la el foarte precaut. A folosit Estel (pentru sfârșitul secolului). Am fost încântat, în timp ce îl folosiți, părul este în stare excelentă, dar banii aveau unele dezavantaje.

Când Estelle sa terminat, am fugit într-un remediu teribil pentru compania „Concept“ (la fel pentru toate s..) - acum se răspândește încet la magazine - și deci nu-l încercați!

Și în disperare, ea a decis că nu ar fi mai rău - a cumpărat aceste cristale.

 • În momentul în care am început să folosesc capetele au fost toate în fracturi (Estelle, apoi salvat, dar fără ea - totul a devenit imediat rău)
 • .Instrumentul este foarte bine distribuit (în cazul în care cu același eed aveam nevoie de 6-8 picături, apoi 1-2 picături!)
 • Înseamnă uleios. Dacă Estel, spre exemplu, compoziția sa este în mod clar lipită împreună, atunci se lubretează, ceea ce, desigur, este de 100 de ori mai util. Ulei mineral. Ceea ce mi-a fost frică de la început nu am cumpărat-o, dar se pare că este foarte rău spălat cu apă, ceea ce înseamnă că efectul va fi foarte lung - sfaturile vor fi întotdeauna protejate!
 • nu lasa pe grasime de par! în ciuda faptului că este un produs de ulei de unt - se absoarbe rapid și complet cu părul. La atingere, atunci sunt foarte, foarte neted și moi.
 • Miros foarte plăcut - căpșuni. Este ușor, dar destul de rezistent. Se simte doar daca parul mirosi.
 • în detrimentul stralucirii - toate sunt aceleași cristale lichide - imediat după aplicarea stralucirii este minunat - dar de la orice ulei! Straight everything shimmers !!

Dar când ceva foarte uimitor se usucă, nu. Eu aici, cât de mult vreau - dar nu văd diferența.

foto - păr cu și fără cristale lichide. Pentru mine, nu există nici o diferență!

Cu siguranta un remediu foarte bun pentru sec. scopurile. Cu un cap îndoit, recunosc că este un ordin de mărime mai bun decât Estel pe care l-am iubit mult înainte), care are un efect cosmetic mai pronunțat. Acest produs nu este numai cosmetic, ci și profilactic. Am folosit săptămânile 3 (am pus doar pe sfaturi).

În filmul de fotografiere cu macro-păr - fără! Nu am renuntat la sfaturi pentru 5 luni, daca nu mai mult. da, au devenit mai uscati, uneori se straduiesc atat de rau incat vreau sa iau foarfece si sa-l taie de umeri))) - dar trebuie sa platesc un omagiu mijloacelor! - nu exista parul rupt! nu numai în fotografie :) - de fapt nu :) Nu am suferit de această problemă de foarte mult timp - În ciuda faptului că părul este deja sub lamele umărului.

 • a încetat imediat să spargă... nu sunt vizibile crăpături... și cred că este puțin probabil să apară altele noi. Timp de 3 săptămâni...

De un an de când nu pot termina sticla! - deși o folosesc în fiecare zi!

http://xlebez.ru/zhidkie-kristally-constant-delight/

Cristale lichide pentru păr - strălucire naturală și aspect sănătos

Cristalele de par lichide reprezintă un instrument destul de nou pe piața cosmetică, dar s-au dovedit deja pozitive. Se restabilește instantaneu daunele și conferă părului un aspect bine îngrijit și sănătos. Numeroase recenzii entuziaste ale cristalelor lichide pentru păr vă fac să le acordați atenție.

Ce sunt cristalele lichide pentru păr

Instrumentul este un lichid uleios, care este aplicat pe firul umed după spălare. Cel mai adesea disponibil în sticle cu pulverizator sau dozator de picături.

Grasimile lichide uleioase sunt foarte economice. O sticlă este suficientă pentru 6-9 luni cu utilizare moderată.

Principalele ingrediente:

 • Diferite tipuri de uleiuri
 • Silicon sintetic
 • vitamine

Uneori se adaugă ceramide și semințe de in. Primul promovează reînnoirea părului și reținerea umidității în tulpină. Iar extractul din semințe de inul se accelerează.

Efectul utilizării cristalelor:

 • Restaurați structura, neteziți cântarele.
 • Scapa de sfaturi uscate.
 • Lustruire si aspect sanatos.
 • Protejați-vă împotriva factorilor negativi externi.

Mijlocul facilitează styling-ul, face părul docil și frumos.

Prețul cristalelor lichide pentru păr

Costul depinde de producător. Există fonduri bugetare, iar în Moscova le poți cumpăra de la 300 de ruble pentru o sticlă de 80 ml, și există cristale de lux și pot costa de 7-10 ori mai scumpe. Dar trebuie să știți că datorită structurii uleioase a sculei este consumul foarte economic și un pachet este suficient pentru 6-9 luni, în funcție de lungimea părului și de frecvența utilizării.

5 cele mai bune cristale pentru păr

Cristalele produc câteva companii bine-cunoscute. In fiecare zi creste sortimentul lor, apar diverse ingrediente noi in compozitie, promitand un efect incredibil. Ce cristale lichide pentru păr funcționează mai bine?

Creșterea lichidelor de încântare constantă

Cristalele de păr lichide de încântare sunt făcute în Italia. Disponibil în sticle de 8 ml cu dozator.

Compoziția cristalelor lichide pentru păr Constant deliciu:

 • Uleiul de semințe de in
 • Vitamine Cocktail
 • betaină
 • Ulei mineral
 • alcool
 • Metilpropional
 • parfum

Instrumentul nu cântărește părul, dă strălucire, hrănește profund. Are aromă plăcută de fructe și fructe de pădure, care dispar destul de repede. Aplicați pe părul umed, dar puteți folosi în timpul styling-ului pentru a adăuga un aspect îngrijit și bine îngrijit la coafura. Puteți cumpăra bucurie constantă de la 350 de ruble în sticlă.

Recenzii de cristale lichide pentru păr

Îmi place absolut. Cu cristale Constant delight, am scapat complet de sfaturi și secțiuni uscate în șase luni. Acum, părul meu este sănătos și puternic pe toată lungimea, nu este magnetizat și foarte strălucitor. Toate acestea în ciuda faptului că folosesc în mod regulat uscător de fier și uscător de păr.

Lino4ka, 23 ani:

Înainte de încântarea Constant, ea a cumpărat cristale de la o altă companie și au costat 1.700 de ruble. Pentru a fi sincer - rezultatul este același: părul este neted, strălucitor și bine îngrijit. De ce să plătiți mai mult? Sunt mulțumit de acest produs, mai ales că are un consum foarte economic. Timp de o jumătate de an a durat mai mult de o jumătate de sticlă. Având în vedere această circumstanță, instrumentul merită un ban.

Sandra84, 30 de ani:

Miroase bine, hidrateaza sfaturi si face parul sa straluceasca. Dar nu observ reabilitarea structurii în 2 luni. Pentru a fi sincer, instrumentul nu este rău, dar nu mă provoacă multă admirație.

Cristale lichide pentru păr Brelil

Cristale lichide pentru păr Brelil concepute pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat. Disponibil în sticle de 50 și 100 ml, există mai multe tipuri, astfel încât compoziția poate varia ușor.

Compoziția principală a lui Brelil:

 • Extract de semințe de in
 • Uleiul de argan
 • vitamine
 • ceramide

În ciuda uleiurilor conținute, consistența produsului este destul de ușoară și este uniform distribuită prin păr. Cristalele îngrijesc ușor structura deteriorată, hrănesc profund și hidratează arborele de păr. E bine să te descurci cu fluența. Nu conțin compoziții de parfum, mirosul ingredientelor naturale și nu toată lumea trebuie să guste. Costul cristalelor Brelil de la 950 de ruble.

Recenzii de cristale lichide pentru păr Brelil

Un instrument minunat pentru părul uscat și deteriorat. Am crezut că nimic nu poate ajuta să-mi aducă socul meu uscat la forma divină, se dovedește că a fost greșit!

Am auzit o mulțime de premii și am cumpărat acest instrument. A lovit 1000 de ruble, dar nu pot să le folosesc. Nu pot suporta mirosul, m-am săturat de el și acest parfum durează destul de mult.

Instrument remarcabil, consum foarte economic și funcționează bine. Pe părul meu, văd tot ce mi-a fost promis: strălucire, hidratare și moale.

Cristale lichide lichide

Cristalele lichide pentru părul Kapous sunt disponibile sub formă de lichid, adică au o textura mai ușoară și un conținut scăzut de grăsime. Sticla are un dozator, cu volum de 80 ml.

Compoziția de cristale pentru păr Kapous:

 • Uleiul de semințe de in
 • Omega -3
 • silicon
 • betaină
 • Vitamine Cocktail

Lipiți capetele împrăștiate, hidratează-le, dau strălucire părului și strălucire. Evitați stresul static. Poate fi folosit ca protecție termică atunci când se utilizează dispozitive de încălzire. Înainte de utilizare, este recomandat să frecați produsul în palme până când este cald. Puteți cumpăra cristale Kapous de la 400 de ruble.

Recenzii de cristale lichide pentru păr Kapous

Instrumentul răcoritor, folosit timp de aproximativ un an, părul nu recunoaște: moale, strălucitor și docil. Minus: dificil de cumpărat, în orașul meu nu a găsit, comandat în magazinul online.

Știu bine cristalele lichide, lucrez în salon ca un maestru. Acest instrument nu este rău, dar nu este mult diferit de alte instrumente similare. Ei muncesc totul egal și nu văd nici o diferență.

Clasa! Cristalele mele preferate! Cumpărat și va cumpăra! Sunt cei mai buni! Părul meu este foarte îndrăgit de ei.

Fluid barex

Cristalele lichide pentru păr Barex sunt fabricate în Italia. Conceput pentru îngrijirea părului colorat, curat și deteriorat. Este, de asemenea, singurul mijloc de a da un volum de cristal. Disponibil în sticle de 50 ml.

ingrediente:

Produsul face părul moale și foarte strălucitor. Nu sunt grele și ușor de așezat. Fluidul protejează împotriva efectelor negative ale radiației ultraviolete și ale dispozitivelor de încălzire pentru instalare. Puteți să-l cumpărați de la 860 de ruble.

Opinii despre Fluid Barex

Am aflat despre aceste cristale pentru prima dată, după ce am primit un eșantion gratuit în magazin. Am fost incantat de aceasta si am cumparat imediat versiunea completa. Un instrument excelent pentru buclele mele curl!

Instrumentul meu preferat. De îndată ce a început să o folosească, fetele nu au observat imediat lucrarea. Buclele mele au devenit atât de frumoase și strălucitoare!

Acest instrument adaugă de fapt volumul. Părul ar fi mai gros. La început nu am crezut, am crezut că este o campanie publicitară a companiei și ei promite doar o mulțime de efecte. Se pare că producătorii nu sunt înșelați, lucru foarte super.

Se pare că sunt mulțumit de efect după aplicare, părul este umed și strălucitor. Dar nu sunt încă foarte. Sau sunt atât de obișnuit să fac perfecțiunea după recuperarea keratinei, nici măcar nu știu.

Estel

Cristalele de mătase Estel lichide sunt vândute numai în magazinele profesionale de cosmetice pentru păr. De asemenea, conceput pentru îngrijirea părului uscat și deteriorat. Disponibil în ambalaje de 100 ml.

ingrediente:

 • siliconi
 • Complex de vitamine
 • Alcool izopropilic
 • parfum

Îndepărtează bine baloanele, compactează structura și face părul mai elastic și strălucitor. Se poate aplica atat parului umed, cat si uscat. Prima opțiune este mai economică și mai eficientă. Puteți cumpăra cristale de la Estelle la un preț de 270 de ruble.

Estel Crystal Liquid Recenzii

La început am fost încântat de strălucirea și neteda strălucitoare. Dar apoi părul a început să se murdărească foarte repede și a devenit gras deja în ziua a 2-a. Probabil, nu puteți folosi prea des aceste cristale.

Excelent remediu pentru iubita mea Estelka. Îl folosesc cu plăcere, prețul este accesibil, calitatea este la un nivel înalt.

Svetlana, 37 de ani:

Unul dintre cele mai bune mijloace din gama de prețuri de până la 1000 de ruble. Lucrez în cabină și am încercat foarte mult. Îi recomand pe clienți și pe mine să le folosesc.

Parul meu ars și uscat se transformă într-o chestiune de minute. Obțineți aspectul perfect și decent. Acesta este doar efectul în timpul utilizării și, dacă nu aplicați produsul de mai multe ori, se reapare uscaciunea și sfaturile se extind în toate direcțiile.

Efectul cristalelor lichide, multe fete compară cu proceduri de salon cum ar fi laminarea sau recuperarea keratinei. Stralucirea, netezirea si hidratarea - toate acestea pot da aceste produse de ingrijire. De ce să nu vă răsfățați părul?

http://zdorov-volos.ru/uhod-za-volosami/zhidkie-kristallyi-dlya-volos-otzyivyi.html

Tratament pentru capete divizate "Cristale lichide" de la Constant Delight

rechemare

Lupta mea eternă cu capetele uscate mă împing să cumpăr mereu bani pentru sfaturi. Niciuna dintre ele nu mă ajută să rezolv problema și, prin urmare, mijloacele sunt diferite de fiecare dată. După Schwarzkopf, care are un miros minunat, dar fără nici un efect, un magazin de coafură, am dat peste acest instrument.

Câmpie, plastic ieftin, transparent, cu litere de liliac, care trebuie să se uite atent să vadă de la distanța obișnuită.

Dozatorul de presă, stoarcerea porțiunii medii. Puteți regla gradul de presiune după cum este necesar.

Mirosul de pepene verde-pepene galben, plăcut, ușor, nu cloying. Pe păr pentru o lungă perioadă de timp nu rămâne. Dispare rapid.

- După aplicarea produsului, vârful părului se întunecă (parul meu pe vârfuri este mai ușor decât restul capului de păr, iar când aplicați produsul, culoarea se lăsă în jos. Toți au același efect după umectarea părului lor, devin mai întunecați decât culoarea lor normală);
- sfaturile nu devin grase, ci se descompun în toroane (acest lucru nu este întotdeauna un plus, deoarece astfel de împărțire în fire poate arăta ca niște capete murdare);
- Nu am observat prea mult îndreptarea capetelor, dar îndepărtează puțin fluența;
- parul meu în sine nu se îngroapă, dar a doua zi cu acest instrument capul meu devine murdar, prăfuit. Și tocmai în locurile unde a fost aplicată remedia.
- atunci când aplicați produsul pe un cap curat în timpul uscării înainte de culcare, dimineața părul la vârfuri este decent, nu se lipeste în direcții diferite, devine ca și cum ar fi mai grele și mai grele.
- Terminile tăiate nu vindecă, ci doar maschează și asta e rău. Golimy silicon.

În general, media trei. Nu este potrivit pentru părul unsuros, nu pentru o ieșire pentru capetele divizate. Eu folosesc doar pentru a termina, o dată la 50 de ori.

http://www.ladiesproject.ru/public/sredstvo-dlya-lecheniya-sekushchikhsya-konchikov-zhidkie-kristally-ot-constant-delight

Care sunt cristalele lichide pentru parul Constant Delight?

Cristalele lichide au apărut pe piața cosmetică nu ieri, nici măcar un an în urmă, dar mulți au auzit despre un astfel de instrument pentru prima dată. Și în zadar!

Este unic, deoarece contribuie la restabilirea instantanee a părților deteriorate ale părului, transformă aspectul, face buclele mai frumoase și mai sănătoase.

Ce fel de miracol este acest lucru, aceste cristale lichide pentru părul Constant Delight și merită într-adevăr instrumentul să fie unic?

Ce, cum și de ce - informațiile necesare despre Constant Delight

Potrivit producătorului, cristalele lichide sunt un agent terapeutic specializat care ajută la restabilirea structurii părului și la întărirea finală a părților. Acest tip de cosmetice pentru păr conține un cocktail de vitamine și ulei mineral care au un efect benefic asupra buclei slăbite. Constant Delight este conceput în principal pentru bucle colorate permanent.

cristale lichide Constant Delight se bucură de o popularitate considerabilă în lumea modernă

De asemenea, produsul cosmetic include ulei de in, care accelerează creșterea buclelor, ceramidelor, care contribuie la menținerea umezelii în interior și la parfum, dând părului o aromă plăcută. Deși în unele cazuri este minus, mirosul de cosmetice vă va întrerupe parfumul preferat.

Utilizarea acestei substanțe este foarte simplă. Instrumentul este bine apucat în palme, deoarece are o consistență uleioasă, astfel încât numai 2-3 picături sunt necesare pentru o singură aplicare. În primul rând, aveți nevoie pentru a lubrifia sfaturi, și apoi răspândirea de-a lungul lungime, pieptene pieptene pieptene. Cristalele lichide pentru păr Constant Delight nu numai că tratează firele de păr deja deteriorate, dar și ele sunt un agent profilactic, adică protejează împotriva deteriorării stării de păr.

Cristalele lichide sunt foarte potrivite pentru styling. Folosind o astfel de substanță uleioasă, puteți sublinia textura tunsoarei sau stilului, făcându-l mai expresiv, iar imaginea dvs. - mai atractivă. Adică, acest produs cosmetic ca 3 în 1: vindecă, protejează, accentuează stilul.

Cristalele lichide ale acestui brand au mai multe avantaje, datorită cărora multe fete s-au îndrăgostit deja de ele, acestea sunt:

 • preț scăzut;
 • aromă plăcută;
 • utilizarea economică;
 • eficacitatea, atât din punct de vedere estetic, cât și din partea medicală;
 • reveniți la încuietori de viață și saturație de culoare.

De unde să cumpăr și cât de mult sunt?

cristalele lichide pot fi cumpărate la unul dintre magazinele online, prețul depinde de mulți factori

Puteți achiziționa cristale lichide Constant Delight în aproape orice magazin de cosmetice din orașul dvs. sau prin Internet. Acest instrument are un cost redus - prețul variază în intervalul de 350-400 de ruble.

Pentru unii, această cantitate poate părea ridicată, având în vedere că volumul flaconului este de 80 ml. Dar, deoarece cristalele lichide sunt folosite foarte economic, nu vă puteți îngrijora - Constant Delight va fi de ajuns pentru o lungă perioadă de timp, chiar dacă îl folosiți pe părul lung.

Recenzii ale cristalelor Constant Delight și eficacitatea lor

Cristalele lichide contribuie la:

 • fire de înmuiere și de înmuiere;
 • regenerarea structurii și a capetelor divizate;
 • protecția termică și nu numai atunci când se utilizează dispozitive de stivuire, dar și de la lumina soarelui;
 • părul devine ascultător, mai ușor de așezat și de pieptene;
 • aplicarea cristalelor lichide pe bucle va ajuta la protejarea lor de efectele adverse ale ecologiei, precum și lacurile, spuma, gelul și alte produse de styling.

Dacă rezumați opinia actuală despre cristalele lichide pentru păr, numită părerea Constant Delight, atunci, în general, este un instrument bun care vă ajută să scăpați de capăturile tăiate. Dar pentru a obține acest efect, trebuie să utilizați în mod regulat un lichid uleios. Rezultatul va trebui să aștepte aproximativ șase luni, deși impactul pozitiv va fi vizibil puțin mai devreme.

recenziile de cristale lichide sunt în mare parte pozitive

Recenzile cristalelor lichide ale acestui producător sunt diferite: mulți oameni au apreciat acest instrument, dar sunt și cei dezamăgiți, afirmând că pentru o astfel de cantitate poți să cumperi produse cosmetice de o calitate mai bună. Luați în considerare ceea ce "revendică" femeile care impun Constant Delight.

 1. Parul devine gras. Acest lucru nu este surprinzător, deoarece instrumentul are o consistență uleioasă. Prin urmare, dacă aplicați o cantitate mare de cristale lichide în păr, buclele vor deveni strălucitoare.
 2. Rezistența constantă nu vindecă capetele divizate. Pentru a vedea efectul, este necesar să folosiți acest produs cosmetic pentru o perioadă lungă de timp - comentarii despre alte fete vorbesc despre asta.
 3. Cristalele lichide ale acestui brand conțin un număr mare de siliconi. Aici nu puteți susține că substanțele dăunătoare scalpului și, într-o anumită măsură, buclele, conțin, de asemenea, substanțe în compoziție.

Rezumând: Cristalele lichide Constant Delight sunt un produs cosmetic bun, dar nu un agent terapeutic. Este potrivit pentru stil, face buclele ascultătoare și îmbunătățește aspectul. Dar ca un medicament pentru a îmbunătăți starea părului, structura acestuia, nu este deloc adecvată.

http://stopalopecia.ru/sredstva-ot-vypadenija-volos/dlya-chego-nuzhny-zhidkie-kristally-dlya-volos-constant-delight.html

Recenzii de cristale lichide Constant DELIGHT

Cosmetica de îngrijire - Recenzii de cristale lichide Constant DELIGHT

opinii

Cristale lichide Constant DELIGHT

nu părul de grăsime, hranesc părul, ca și cum mi-ar bea imediat, cost-eficiente

nici o strălucire, nici o protecție termică

Ca parte a acestui instrument este uleiul mineral, care este necesar pentru a ne stăpâni părul. În general, funcția principală a cristalelor este să "sigileze" capetele divizate existente și să prevină...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 1716

Cristale lichide Constant DELIGHT

nu păr greu, economic

Nu dați strălucire, nu există îngrijire decentă la capetele părului

Timp de mult timp m-am plimbat în jurul cristalelor lichide de la Constant DELIGHT. Am citit o mulțime de recenzii diferite și totuși am decis să le cumpăr și în final le-am încercat în acțiune! Deci, după cum este descris...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2051

Cristale lichide Constant DELIGHT

nu părul de grăsime, dă strălucire părului

Fete, atât de vopsite cu cristale lichide. Lucruri bune, dar mai bine să alegi fără alcool. Și acolo ar trebui să existe alcool decent, pentru că este aproape în primul rând. Alcoolul se usucă în orice caz, chiar și într-o soluție de ulei. S-ar putea să fii...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește mai mult Numărul total de vizionări: 1867

Cristale lichide Constant DELIGHT

nu părul de grăsime, miroase foarte frumos, economic

Nu dați strălucire, nu există îngrijire decentă la capetele părului

Aici, mulți lăudat - l-am luat eu însumi. M-am cumparat ca o alternativa la un produs similar de la Avon. După Constant Delight Soft, păr alunecos, plăcut la atingere, care...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări totale: 1981

Cristale lichide Constant DELIGHT

nu dau strălucire

După ce am citit recenzii pozitive, mi-am cumpărat "cristale lichide" cu speranța părului strălucitor... Deci, impresiile mele: părul meu este foarte gras, am pus doar pe vârfuri, am o scară, așa că am pus doar capete lungi pe spate, fata parului va fi imposibil sa se imbrace rapid...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citeste mai mult Numărul total de vizionări: 1874

Cristale lichide Constant DELIGHT

fără luciu, compoziție artificială, fără efect declarat de producător

Domnilor, chiar mă omorâți, nu-mi place acest instrument. În ciuda faptului că este scump și profesional, iar marca este cunoscută etc. Cel mai important lucru este că conține un alcool și siliconi. Starea parului de la...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2249

Cristale lichide Constant DELIGHT

Nu dați strălucire, nu există îngrijire decentă la vârful părului, uscați vârfurile

Am citit eulogiile despre acest produs, iar când lichidul meu preferat pentru împărțirea capetelor de la Gliss Chur sa încheiat, am cumpărat cristale lichide. Tipul părului: lung (aproximativ 50 cm), blondirovannye, subțire, uscat, predispus...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește mai mult Numărul total de vizualizări: 2203

Cristale lichide Constant DELIGHT

Nu dați strălucire, nu există îngrijire decentă la capetele părului

Acest instrument am un an. Ceea ce pot spune este că, pentru tratamentul terminațiilor sparte, la început era foarte greu să te adaptezi, pentru că dacă ai pus ceva mai mult, părul pare a fi gras, dacă e moderat...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2084

Cristale lichide Constant DELIGHT

strălucire instant după aplicare, miros plăcut, sticla durează mult timp

nu trata, nu recuperează părul, nu există nici un efect declarat de producător, efect

Primele cristale lichide s-au făcut cadou... m-am urcat pe Internet, am citit comentarii pozitive despre acest "instrument miracol", și înainte, într-o luptă cu diviziuni...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2259

Cristale lichide Constant DELIGHT

Bună seara prieteni dragi! După o tunsoare recentă, vârful părului a devenit din nou uscat și aproape lipsit de viață, și toate uscătorul de păr viclean. Acest produs a fost pe raftul meu din primăvara anului 2011, îl folosesc rar, deoarece îmi va face grăsime, cred că consumul va fi vizibil în fotografie! Impresiile mele: Coerența este ca...

Această opinie este opinia subiectivă a nsotz, și nu a administrării site-ului nsotz.com

Citește total Vizualizări complete: 2030

 • în primul rând
 • "
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • "
 • ultimul

căutare

nsotz.com - Site independent de revizuire.

Comentariile și comentariile lăsate de vizitatorii site-ului sunt opiniile personale ale autorilor acestora.

http://nsotz.com/tov2/tovar-870172

Constant Delight restaurarea uleiurilor și a cristalelor lichide - revizuire

WHITEROSE
BOTTOM NOVGOROD Membru activ

Vreau să vă împărtășesc impresiile mele despre uleiul de restaurare al prof. kosmetich. serii de constante. Într-o cutie de 10 sticle cu așa-numitul ulei. Fiecare flacon este diluat cu un volum de apă din sticlă - toate sunt bifurcate în spumă și aplicate pe păr. Puteți păstra până la 5 minute. Nu pot spune că compoziția are un conținut ridicat de uleiuri sănătoase, dar mi-a plăcut efectul! Părul devine neted și ușor de pieptene!

Cristale lichide din Constante: concepute pentru capete divizate pentru a facilita pieptănarea și netezirea. În zona recentelor aventuri cu părul meu (care citesc blogul meu înțelege ce vreau să spun), acest lucru ajută la îmblânzirea părului lipit în direcții diferite. În miracolul acțiunii din diviziuni, cu siguranță nu-mi vine să cred, am luat-o ca o adăugare. care are o aroma placuta

http://sponzhik.ru/constant+delight/vosstanavlivayushchie+maslo+i+gidkie+kristalli?oid=104682

Revizuire: cristale lichide constante

Parul are nevoie de protecție suplimentară, mai ales dacă este lung și predispus la uscăciune la vârfuri. Prin urmare, căutam un instrument care să acopere fiecare păr cu un voal invizibil, fără a le face mai grele și pentru a le da mai multă grăsime.

Magazinul mi-a oferit un eșantion de "cristale lichide", care arătau ca un lichid limpede și erau vândute într-o sticlă mică, cu un dozator.

La domiciliu, m-am uitat la textura, care este foarte asemănătoare cu gelul sau jeleul de bere. Puțin vâscos și subțire, dar complet transparent. Cu ajutorul dispozitivului de dozare, este convenabil să se măsoare cantitatea necesară (necesită destul de mult) și să se frece în palme, se aplică pe toată lungimea. Fără a atinge rădăcinile și la aproximativ 10 centimetri de ele, am petrecut de câteva ori pe păr, simțindu-mă cum devin mai matasoase.

Instrumentul are o aromă incredibilă, delicată și încântătoare, cu siguranță florală. Îmi amintește de un crin, deoarece notele dulci se simt.

Volum: 80 ml.
Perioada de valabilitate: 3 ani.

După aplicare, părul devine strălucitor, ușor de pieptene și arată mai docil. Fluența se reduce, iar pânza devine mai fină.

http://spreeloony.ru/gds/purchases/zhidkie-kristallyi-constant-delight-7114

Revizuirea cristalelor lichide pentru păr

Pentru îngrijirea buclelor, fetele folosesc diferite mijloace care contribuie la întărirea și protejarea lor. Cristalele de păr lichide sunt o noutate pe piața internă a produselor cosmetice, însă popularitatea lor câștigă rapid ritmul. Acest lucru se datorează în mare măsură proprietăților unice ale acestor produse.

Ce este și cum să utilizați

Cristalele lichide sunt un produs de îngrijire a părului care nu poate fi îndepărtat și care este utilizat în diverse scopuri. În funcție de problemă, puteți lua orice fel de cristale. Unele soiuri ajută la protejarea buclelor de efectele sculelor termice (călcare și curling), altele hidratează și dau strălucire. De fapt, ele se aseamănă cu seruri (mătase lichidă Estel și ulei de L'Oreal Elseve), dar spre deosebire de Estel, ele penetrează mai adânc și restabilește structura mult mai rapid.

Compoziția cristalelor include adesea tot felul de uleiuri și vitamine. Poate fi argan, ricin sau ulei de nucă de cocos - care ajută la saturarea toroanelor cu substanțe utile, compușii A și E, care protejează buclele de efectele negative ale mediului.

Ce probleme pot rezolva cristalele:

 • Acestea asigură o restaurare intensă a părului vopsit și deteriorat. Dacă suferiți de problema împărțită, atunci cristalele se vor potrivi cu siguranță. Îndepărtează straturile de păr, asigurând o suprafață lină și uniformă;
 • Dă-i rezistența și strălucirea încuietorilor. Ele îi îngroșă vizibil, făcând părul să pară sănătos și puternic. În același timp, utilizarea constantă a acestui instrument va contribui, de asemenea, la rezolvarea problemei uscăciunii și fragilității;
 • Protejați buclele de călcat, lumina soarelui, apa tare. Datorită cristalelor, se formează o peliculă subțire pe suprafața părului, care acționează ca o suprafață protectoare.

După aplicare, trebuie să așteptați ceva timp ca produsul să fie absorbit în bucle și să-i satureze. După aceasta, puteți utiliza instrumentele obișnuite de styling, puteți face coafuri etc.

Vizualizarea video a cristalelor lichide de la Brelil

Clasificarea mărcii de cristal lichid

Toate produsele pot fi împărțite în patru mari categorii:

 1. Pentru restabilirea părului vopsit (în special, acestea sunt cristale lichide Constant Delight - Constant Delight, Brelil - Brelil Numero, Naturaverde și altele). Ele sunt saturate cu substante nutritive si hidratante. Datorită acestui fapt, ele pot hrăni buclele chiar și la nivele profunde, ca un balsam sau o mască; Fotografie - Brelil Cristalli Liquidi Easy Shine
 2. Pentru a da luciu, strălucire, efect de laminare. În multe privințe, acesta este doar un efect vizual, structura părului interior nu se schimbă. Astfel de cristale sunt folosite pentru a crea coafuri diferite, etc. (Angel Professional, Avon, Erayba și multe altele); Fotografie - Alfaparf
 3. Pentru a proteja buclele. Acesta este un grup foarte mare, include cristale care protejează împotriva luminii solare, a vântului, a schimbărilor de temperatură și a tratamentului termic. Îmbogățit cu uleiuri naturale și vitamine, conține siliconi. Prezentată de Bes Silkat Proteine, Fanola Nutricare, ser de cristale lichide de restructurare, Concept Green line și multe altele; Fotografie - Concept Green line
 4. Unelte de așezare. Ele sunt folosite pentru fixarea adițională a buclelor. Compoziția specială vă va permite să controlați ușor starea firelor, astfel încât perma sau efectul firelor netede să dureze mai mult (Wella Lifetex, Nua). Fotografie - Nua

Să luăm în considerare clasificarea cristalelor pentru păr:

http://www.ladywow.ru/zhidkie-kristally-dlya-volos.html

Citirea cristalelor lichide constante

Produs special pentru păr cu capete divizate. Protejează și revitalizează părul răsucite și creț. Oferă îngrijire intensivă, afectează structura părului, închizând baloanele și împiedicând distrugerea în continuare a părului. Cristalele lichide Constant Delight sunt recomandate pentru părul fragil, slab, deteriorat, vopsit.

Aplicație:
Aplicați câteva picături de produs pe părul umed. După aceea, se usucă.

Volum: 80 ml
Producător: Italia, Constant Delight

Opinii (8)

4 posturi

Doriți să lăsați o recenzie? Înregistrează-te.

http://www.hairmaniac.ru/catalog/product/4049