logo

Cum de a alege un depilator pentru zona intimă?

Alegerea unui depilator pentru zona intimă, multe femei se pierd în varietatea de modele de pe piață. Dar alegerea unui astfel de dispozitiv trebuie abordată foarte responsabil, deoarece procedura poate fi dureroasă. Modelele moderne pot reduce durerea, dar numai cu o utilizare corespunzătoare.

Depilatorul utilizează reguli

Dacă decideți să cumpărați un depilator pentru față, picioare sau zonă intimă, trebuie să înțelegeți caracteristicile acestor dispozitive. Faptul este că utilizarea epilatorului în locuri cu piele sensibilă poate fi incomodă și chiar dureroasă. Pentru a atenua disconfortul, trebuie incluse duze de masaj speciale cu dispozitivul. De asemenea, puteți utiliza mănuși de răcire. Cu toate acestea, aceste metode nu vor da mult efect dacă aveți piele sensibilă.

Pentru a face îndepărtarea părului în zona intimă cât mai confortabilă, înainte de procedură, trebuie să aburiți pielea în baie, să faceți o curățare și să aplicați o loțiune de curățare pe zona tratată.

Dacă aceste metode nu vă ajută, puteți folosi un medicament anestezic, cum ar fi un unguent Lidocaine. Depilarea se face cel mai bine cu mișcări circulare netede, evitând tranzițiile abrupte de la o zonă a pielii la alta.

O compresie de răcire poate fi aplicată în zona intimă tratată cu epilatorul, după care trebuie aplicat un strat gros de cremă hrănitoare. Pentru a evita îngrădirea firelor de păr, se recomandă efectuarea peelingului cu o frecvență de 2-3 ori pe săptămână.

Evitați expunerea la piele iritată.

Aceste sfaturi pot fi folosite și atunci când epilarea picioarelor, precum și atunci când eliminați părul facial.

Criterii de selecție

În primul rând, trebuie să menționați diferențele dintre depilator și depilator. Ambele dispozitive pot fi găsite în magazinele de electrocasnice. Diferența este că epilatoarele trag firele împreună cu bulbii, iar depilatoarele afectează numai acea parte a părului care este deasupra pielii. Este de remarcat faptul că majoritatea dispozitivelor moderne pot efectua atât depilare, cât și epilare.

În câteva zile după depilare, perii vor începe să apară și trebuie îndepărtați. Epilatoarele, în funcție de design, elimină vegetația în exces timp de 2-4 săptămâni. Dispozitivele moderne ar trebui să aibă următorii parametri:

 • compactitate și ergonomie;
 • durata de viață a bateriei de cel puțin 40 de minute este de dorit;
 • închisă închisă pentru utilizarea simultană a spumei și a altor mijloace suplimentare;
 • capacitatea de a regla vitezele;
 • prezența duzelor pentru zona bikinilor;
 • Atunci când depilați picioarele, fața și zonele intime, atașamentele de răcire sunt utile.

Orice depilator pentru fața și locurile intime trebuie tratat cu atenție și cu atenție la piele, deoarece în aceste zone este foarte sensibil și foarte susceptibil la iritație.

Recent, un depilator de ceară a devenit popular. Cartușele care conțin ceară sunt introduse în astfel de dispozitive. Când aparatul este pornit, substanța începe să se încălzească. Apoi depilatorul de ceară este oprit și ținut la un unghi de 45 ° față de corp în direcția creșterii părului. O bandă de hârtie este aplicată pe ceară, care este apoi detașată de corp împreună cu firele de păr. După procedură, pe piele se aplică o cremă sau gel de liniște. În cazul zonei de bikini, este cel mai bine să nu se folosească un depilator de ceară, deoarece ceara fierbinte poate provoca diverse iritații și chiar arsuri pe pielea delicată.

Exemple de modele de succes pentru zona intimă

Panasonic ES-EU20. Model destul de popular, cu un preț atractiv. Dispozitivul poate funcționa numai cu o singură viteză, dar este completat cu 2 duze: pentru epilare și tundere. Acest dispozitiv are un cutie sigilat, astfel încât acesta poate fi curățat sub apă și utilizat cu unelte suplimentare.

Braun 7891 Silk-epil 7 Epilator dual. Acest dispozitiv vă permite să alegeți între 2 viteze de lucru. Aparatul este destinat depilării în apă caldă. Este echipat cu un cap pliabil cu pensete de 40, ceea ce face depilarea foarte rapidă.

Philips HP 6342. Depilator, realizat cu accent pe utilizarea în siguranță și minimizarea durerii. Acest efect este realizat datorită dimensiunii mici a capului, care vă permite să îndepărtați firele de păr individuale fără a afecta pielea. Cu toate acestea, în comparație cu alte modele, îndepărtarea părului va dura mai mult. Dispozitivul este alimentat de baterii, astfel încât să îl puteți lua pe drum.

Roventa EP9260. Dispozitivul poate efectua un număr mare de funcții. Sunt incluse atașamentele pentru depilare și styling, permițându-vă să experimentați cu tunsori intime. Depilatorul este completat cu mijloace pentru masaj, drenaj limfatic și peeling. Dispozitivul este potrivit pentru cei care nu doresc să cumpere dispozitive suplimentare pentru procesarea zonei de bikini.

Philips HP 6575. Mulți experți o numesc necondiționat cel mai bun dispozitiv pentru eliminarea vegetației în exces atât pe picioare, cât și în zona intimă. Există tot ce aveți nevoie pentru o depilare eficientă și sigură: modul cu două viteze, sfaturi pentru zone sensibile, capacitatea de a lucra din baterie și chiar periile pentru curățarea dispozitivului. Acest model utilizează un mecanism de înaltă calitate, format din 17 discuri ceramice placate cu argint și 32 pensete. Toate acestea vă permit să îndepărtați cu ușurință firele de păr subțiri și scurte. Posibile îndepărtarea părului uscat și umed.

Concluzie pe această temă

Îndepărtarea părului în locuri intime la domiciliu nu poate fi complet nedureroasă, dar puteți reduce disconfortul la minimum. Acest lucru vă va ajuta la modele moderne de epilatoare și depilatoare, care sunt echipate cu duze speciale. Nu uitați de pregătirea pielii pentru depilare: epiderma aburită și curățată va fi mai dispusă să se despartă de părul excesiv.

http://1epilyaciya.ru/depilyaciya/depilyator-dlya-intimnoj-zony.html

Epilator pentru zone intime

Cercetătorii au demonstrat că femeile în lenjerie sexy se simt mai încrezători. Permiteți-vă să continuați lanțul de gânduri și rețineți că sexul echitabil cu o zonă netedă de bikini se simte și mai seducător - acest lucru îi va ajuta să epilăm în zone intime. Care sunt diferențele sale față de analogul clasic, veți ști chiar acum.

caracteristici

Epilarea nu este întotdeauna un proces plăcut și chiar inconfortabil, dar tocmai acest lucru permite atingerea efectului pielea netedă fără vegetație excesivă. Depilarea zonei intime (ras sau folosirea cremei de îndepărtare a părului) elimină firele de păr pentru câteva zile și acestea continuă să crească într-un ritm rapid. Esența epilării este eliminarea foliculilor de păr și încălcarea structurii foliculilor, motiv pentru care părul crește mai încet după procedură. Un plus suplimentar este că acestea sunt mult mai subțiri.

Epilatorul pentru zona intimă vă permite să scăpați de vegetația nedorită pe o perioadă de 2 până la 4 săptămâni (în funcție de rata de creștere naturală a părului și structura acestuia). Are o serie de caracteristici. Merită să vorbim despre avantajele îndepărtării părului la domiciliu folosind o mașină specială:

 1. Ușurința în utilizare. Este mai plăcut să vă îndepărtați părul decât să aveți încredere în corpul vostru unui maestru (dacă nu este cel mai bun prieten).
 2. Rezultatul calitativ este menținut timp de 2-4 săptămâni.
 3. Creșterea părului încetinește, calitatea sa "se deteriorează" în mod semnificativ - pentru femei este "la îndemână".
 4. Vă permite să îndepărtați părul în zona intimă folosind un bikini adânc sau o tehnică clasică. Esența primei este netezirea completă, a doua este îndepărtarea părului de-a lungul liniei de chilot.
 5. Economisiți bani și timp - nu trebuie să vizitați un salon scump, este suficient să cumpărați o mașină și să o utilizați acasă - pentru câțiva ani (și chiar mai mult).
http://wlooks.ru/udalenie-volos/epilyaciya/epilyator-dlya-intimnyh-zon/

Caracteristicile epilatorului pentru zona intimă

Femeile caută în mod constant diferite mijloace și modalități de a ajuta să arate atractivă. Dificil și delicat este alegerea metodei de îndepărtare a părului în zona bikinilor. Printre numeroasele metode se numără epilatoarele electrice populare.

Zona intimă are o sensibilitate sporită și tendință la iritații, prin urmare procesul de epilare trebuie să fie nedureros și confortabil. În acest caz, epilatorul va fi un dispozitiv indispensabil.

 1. Utilizarea epilatorului asigură o lungă perioadă de lipsă a părului, care durează între 10 și 25 de zile.
 2. Distrugerea aproape fără durere a părului în pubis și labe prin utilizarea epilatoarelor moderne.
 3. Epilatorul oferă ușurință și disponibilitate în îndepărtarea părului într-o zonă intimă.
 4. Epilatoarele nu rănesc sau irită pielea.
 5. Forma convenabilă a epilatorului vă permite să efectuați cu ușurință îndepărtarea părului oriunde.

Utilizarea specifică a epilatorului

Dacă aveți nevoie de un epilator pentru zona de bikini, trebuie să fiți familiarizați cu specificul unui astfel de dispozitiv. Avantajele sale includ confortul și confortul în utilizare. După epilare, părul începe să apară în două până la patru săptămâni. În plus, ele devin mai subțiri și mai moi decât atunci când sunt îndepărtate cu o mașină de ras.

Cu toate acestea, există un dezavantaj al acestei metode: îndepărtarea părului este adesea dureroasă. Aceste senzații pot fi reduse cu ajutorul mănușilor speciale cu efect de răcire și sfaturi de masaj, care sunt incluse în unele modele de epilatori. Dar dacă sunteți prea sensibil la durere, atunci aceste instrumente nu vă pot ajuta.

Pentru a epilarea livrate un minim de inconvenient, ar trebui să înainte de procedura de abur piele în baie. După aceea, puteți petrece peeling folosind produse cosmetice speciale. Pentru a ușura durerea, se poate utiliza unguent cu lidocaină. Înainte de epilare, pielea din zona intimă trebuie tratată cu loțiune care îndepărtează grăsimea și murdăria. Din acest motiv, după procedură nu va exista iritație.

Pentru un efect mai puternic, suprafața cu părul trebuie procesată într-o mișcare circulară. Pentru ca părul să fie scos mai degrabă decât rupt, ar trebui să-l scurtați până la lungimea dorită specificată în instrucțiunile pentru dispozitiv: este de aproximativ 1-2 mm. Adesea, epilatoarele pentru zona intimă sunt echipate cu un dispozitiv de tundere (duza specială).

După această procedură, puteți face o comprimare cu efect de răcire pentru a preveni iritarea și disconfortul. Zonele de piele în locurile de epilare trebuie lubrifiate cu o cremă hidratantă. Se aplică într-un strat gros și se lasă timp de ceva timp, după care excesul se îndepărtează ușor cu un șervețel. După aceasta, procedura de îndepărtare a părului se termină și nu vă puteți gândi la aceasta timp de câteva săptămâni. Cu toate acestea, pentru a nu îngropa firele de păr, este necesar să faceți peeling din când în când. Procedura este suficientă pentru a efectua 2-3 ori în timpul săptămânii.

Reguli pentru folosirea epilatorului pentru zona de bikini

Pentru ca epilarea să aibă loc eficient și confortabil, trebuie să respectați anumite reguli:

 1. Spălați pielea înainte de epilare.
 2. Secțiunile de piele cu semne de iritare nu trebuie supuse epilării. Același lucru este valabil și pentru suprafețele recent tăbăcite.
 3. Înainte de procedură, părul trebuie scurtat. Părul mai lung de 1-2 mm poate fi îndepărtat prost.
 4. Înainte de epilare, este util să se absoarbă pielea din baie.
 5. După aburiți, se recomandă utilizarea produselor de curățare sau de igienă din zona intimă.
 6. Pentru a reduce durerea, utilizați o mănușă cu efect de răcire.

Pentru a alege modelul potrivit al epilatorului, ar trebui să cunoașteți caracteristicile acestuia. Dispozitivele de marcă populară au caracteristici tehnice excelente, dar costul lor este destul de ridicat. Când cumpărați un epilator pentru o zonă intimă, nu ar trebui să economisiți, ca și cu un dispozitiv ieftin, puteți răni pielea delicată și puteți purta o infecție. Când alegeți un epilator, acordați atenție următoarelor:

 1. Inclusiv cu epilatorul trebuie să fie furnizate diferite duze pentru îndepărtarea părului în locuri greu accesibile, precum și o perie pentru a le curăța.
 2. Un dispozitiv de calitate ar trebui să poată lucra offline pentru cel puțin 30 de minute.
 3. Aparatul trebuie proiectat pentru a fi utilizat în baie sau în duș.
 4. Acoperirea nu trebuie să fie netedă, astfel încât mâinile umede să nu alunece.

Atunci când efectuați procedura în zona de bikini profundă, se recomandă utilizarea unei creme cu un efect calmant pentru a evita iritarea și uscăciunea.

Apoi puteți să vă familiarizați cu dispozitivele care se află în primele 5 cele mai bune epilatoare. Această evaluare a fost bazată pe feedback-ul utilizatorului.

Epilatoarele cele mai populare pentru zona de bikini

1) Philips HP 6575. Primul loc, potrivit recenziilor, este ocupat de acest epilator cu două viteze. Această recunoaștere a fost făcută datorită tehnologiilor inovatoare încorporate în design și funcționalitate. Este destul de versatilă, în ceea ce privește calitatea și confortul muncii, a crescut în comparație cu alte dispozitive.

Mecanismul epilatorului este format din 17 discuri hipoalergenice ceramice acoperite cu ioni de argint. Parul este îndepărtat cu 32 de pensete. Epilatorul este echipat cu un sistem SkinPerfect care facilitează îndepărtarea firelor scurte și foarte fine. Datorită sistemului Wet Se usuca usor sa efectueze indepartarea parului uscat si umed.

Pentru a elimina durerea, epilatorul este echipat cu duze speciale de masaj, precum și pentru îngrijirea pielii delicate. Modelul are o baterie care vă permite să lucrați autonom timp de 40 de minute, după care are nevoie de reîncărcare (durează aproximativ o oră). De asemenea, sunt incluse periile pentru duzele de curățare și o carcasă pentru depozitarea dispozitivului.

2) Panasonic ES-WD74. Locul al doilea a fost acordat modelului, care a primit recunoaștere de la utilizatori datorită caracteristicilor sale și diferențelor față de alte modele. Acest epilator este destul de ușor și compact, ceea ce oferă confort în aplicarea sa. Dispozitivul este echipat cu un cap plutitor, alcatuit din 48 de pensete, care se descurca cu usurinta cu firele greu accesibile ale zonei intime. Există posibilitatea efectuării atât a îndepărtării părului uscat cât și a umezelii.

Kitul include cinci duze diferite, capac și perie pentru curățare.

3) Panasonic ES-WD54. Acest model diferă de cel anterior, în absența unei duze cu pieptene detașabile. Patru duze sunt incluse în pachet pe dispozitiv. Toate celelalte funcții sunt aceleași ca și modelul anterior. Epilatorul poate fi utilizat pentru îndepărtarea părului uscat și umed, care este efectuată aproape fără durere. Îndepărtează cu ușurință părul subțire și scurt.

Conform feedback-ului utilizatorului, acest model este popular. Este echipat cu un cap plutitor, iar ergonomia cazului și întruparea celor mai noi tehnologii atrag atenția cumpărătorilor asupra acestuia. Încărcarea bateriei este suficientă pentru trei proceduri sau 40 de minute. Reîncărcarea durează aproximativ o oră.

4) Philips HP 6342. Acest dispozitiv vă va ajuta să scăpați de vegetație nedorită în zona de bikini aproape fără durere. Acest model este echipat cu un cap de dimensiuni mici, astfel încât să poată îndepărta rapid și cu precizie firele de păr fără a afecta pielea. Pielea după procedură rămâne moale și matasoasă. Un alt avantaj al acestui dispozitiv este capacitatea de a lucra cu baterii. Din acest motiv, poate fi folosit departe de civilizație.

5) Braun 7891 epilator epilat epilat 7 epilat. Acest epilator cu două viteze a fost dezvoltat pentru epilarea în apă caldă. Cu tehnologie de prindere strânsă, aceasta îndepărtează în mod eficient părul scurt. Capul plutitor, echipat cu pensete de 40, vă permite să curățați o parte semnificativă a pielii de păr cu o singură mișcare. Tehnologia Gillette Venus contribuie la eliminarea excelentă a părului, fără a crea disconfort.

Alte modele de epilatori

Pentru a îndepărta părul din zona intimă, puteți utiliza diferite modele de epilatoare electrice, echipate cu o varietate de moduri și duze. În plus, există modele special concepute pentru zone intime. Acestea sunt cel mai bine utilizate pentru epilarea zonei de bikini, deoarece acestea sunt mai convenabil de a utiliza în aceste scopuri.

1) Panasonic ES-EU20. Acest model are un cost redus și calități excelente. Dispozitivul are o viteză de lucru și, de asemenea, este echipat cu două duze pentru epilare și tăiere. Asta este, acest model are capacitatea de a scurta parul înainte de a le elimina.

În plus, dispozitivul vă permite să creați tunsori diferite în zona de bikini. Epilatorul poate fi spălat cu apă și spumă de ras folosit la epilare. Potrivit feedback-ului utilizatorilor, acesta este un epilator ieftin, convenabil și de înaltă calitate, fără brioșe.

2) Braun 7281 Xpressive silk-epil. Acest model are un cap plutitor, creând confort și calitate atunci când îndepărtează părul nedorit în zona intimă. Modelul este multifuncțional și vă permite să utilizați diferite moduri: bărbierit, îndepărtarea părului, masaj cu o duza specială și îndepărtarea părului. Pentru a preveni durerea și disconfortul, este echipat cu o mănușă de răcire. Desigur, categoria de preț a acestui model este mult mai mare decât cea precedentă. Cu toate acestea, cu atât de multe funcții, este dificil să o numiți prea mult.

3) Philips HP6522. Un alt buget, dar de înaltă calitate, dacă credeți că există recenzii, modelul epilatorului. Acesta este un dispozitiv cu două viteze, dotat cu duze pentru îndepărtarea părului și pentru ras. Se poate spăla în apă curentă. Kitul include o mănușă cu efect de peeling. Acesta este un model bugetar care nu este inferior calității față de dispozitivele costisitoare.

4) Rowenta EP9260. Acesta este un dispozitiv multifuncțional pentru zonele intime. Este echipat cu accesorii pentru styling și epilare. Cu aceasta, puteți crea cu ușurință tunsoare intime, lăsând fire de păr de diferite lungimi. Kitul oferă, de asemenea, unelte pentru peeling, masaj și drenaj limfatic.

Cu acest dispozitiv veți obține toate instrumentele care ar putea fi necesare pentru îngrijirea zonei intime. Epilatorul are un cap plutitor, precum si posibilitatea rasului in apa. Costul modelului este destul de ridicat, totuși, având în vedere funcționalitatea și calitatea acestuia, este pe deplin justificată.

Astăzi, femeile au o gamă largă de produse de îndepărtare a părului. Aceasta poate fi o mașină de bărbierit obișnuită sau o procedură de salon de înfrumusețare. De obicei, alegerea se face individual, în funcție de dorințele și posibilitățile sexului echitabil. În ceea ce privește epilatoarele electrice, ele sunt cele mai accesibile și convenabile mijloace care vor permite obținerea unor rezultate excelente, care durează mult timp. Cu toate acestea, această metodă nu poate fi atribuită absolut nedureroasă. Prin urmare, după ce ați luat decizia de a achiziționa un epilator, ar trebui să-i cântăriți avantajele și dezavantajele.

http://adepilation.ru/epilyaciya/elektro/epilyator-dlya-intimnoy-zony.html

Care este mai bine să alegeți un epilator pentru zona intimă - sfaturi practice și recenzii ale clienților

Îndepărtarea părului în zone intime este o procedură necesară pentru menținerea igienei. În multe privințe, dependența de sine a unei femei depinde de netezirea impecabilă a corpului. Pentru a face pielea netedă și a menține efectul mult timp, au fost inventate multe moduri de depilare. Cu toate acestea, îndepărtarea părului cu un epilator rămâne cea mai eficientă.

Pot folosi în zona de bikini adânci

Poate epilatorul rade (mai exact, epilate) o zona de bikini profunde, va doare? Dispozitivul funcționează datorită faptului că elementele rotative captează și trag parul împreună cu rădăcinile.

Acest lucru poate provoca iritații, atât de multe îndoială capacitatea de a utiliza acest dispozitiv pentru depilare bikini.

Desigur, aproape orice metodă de îndepărtare a părului poate provoca iritații, iar epilatorul nu face excepție.

Cu toate acestea, cu epilare adecvată și îngrijire corespunzătoare, veți obține rezultate excelente.

Puteți epila în zona bikini dacă sunteți imun la durere și nu sunteți proprietarul unei piele sensibilă.

Dispozitive de vârf pentru femei

Practic, epilatoarele speciale pentru bikini au doar un tip diferit de atașamente. De obicei, aceasta este o formă specială de duze convenabilă, cu pensete mai mici sau cu un efect de răcire, care ajută la reducerea durerii.

Destinate locurilor deosebit de sensibile, ele, de regulă, costă mai mult, dar rezultatul de obicei justifică costul, dacă alegeți modelul optim.

Există un mit care, după epilare, apar multe fire de păr în creștere, care arată destul de neplăcut și provoacă multe inconveniente.

Cu toate acestea, nu este nimic altceva decât ficțiune: după ce ați folosit epilatorul, firele înguste nu sunt mai mult decât atunci când utilizați o bandă de ras sau ceară.

Se crede, de asemenea, că, după utilizarea părului, părul mai întunecat și mai gros crește. În mod surprinzător, dar acest lucru nu este adevărat, deoarece acest efect dă, de obicei, un bărbierit. Când epilarea acelorași fire de păr este scos cu rădăcina, ceea ce duce la subțierea lor.

Epilarea Elos - contraindicații și consecințe, precum și caracteristici ale metodei inovatoare de înlăturare a părului nedorit pe corpul tău!

Știm cum să facem sprancene frumoase acasă! Secrete ale machiajului spectaculos și lecții video de la artiștii de make-up celebri care caută în articolul nostru.

Știți care gel este cel mai bine folosit pentru unghii și ce ar trebui să acordați atenție atunci când cumpărați? Vom spune aici.

Sfaturi practice privind alegerea

Desigur, pentru a face în mod eficient și fără durere depilarea de zone intime, trebuie să obțineți un epilator de calitate și de încredere. La ce criterii trebuie să mă bazez atunci când aleg?

Producător verificat. Prin achiziționarea de produse ale unui brand renumit, riscați cel mai puțin. În acest caz, probabilitatea de a obține un dispozitiv de calitate slabă, defectă și periculoasă este mai mică.

Alegeți un dispozitiv ergonomic și convenabil. Este important ca dimensiunea dispozitivului să fie optimă pentru mâna dvs.

Dispozitivul nu trebuie să apară, să alunece sau să zdrobească anumite componente. Asigurați-vă că butoanele sunt amplasate într-un loc convenabil și că nu au putut fi apăsate accidental.

Ridicați dispozitivul cu prezența unor moduri speciale ușoare. Ele sunt, de asemenea, numite "regimuri pentru începători". În mod tipic, aceste dispozitive sunt duze speciale, care se disting prin faptul că trecerea pe suprafața pielii captează un număr mai mic de fire de păr. Acest lucru reduce intensitatea durerii.

Folosind aceste sfaturi simple, puteți găsi epilatorul perfect pentru bikini.

Ce să caute

Trebuie reamintit că atunci când alegeți un dispozitiv, este necesar să inspectați cu atenție toate părțile componente ale acestuia, inclusiv duzele. Verificați cu atenție cablurile, butoanele și capetele rotative. Un dispozitiv de calitate fără deteriorări garantează siguranța procedurilor dvs.

Fiți atenți la numărul de funcții / moduri și atașamente diferite.

Modele populare

Pentru a avea o idee despre piața epilatoarelor pentru bikini, trebuie să luați în considerare modelele cele mai populare și cele mai bine vândute.

Silk Epil 7 7181

Un dispozitiv compact, cu un design frumos. Una dintre cele mai populare modele printre multe fete.

Este considerată cea mai bună opțiune pentru îndepărtarea părului în zona bikinilor.

Acesta poate funcționa în două moduri: viteză redusă și viteză mare.

O caracteristică frumoasă este o lanternă pentru evidențiere.

Sunt incluse câteva duze, perie de curățat, șervețele, încărcător și o copertă specială.

Se taxează repede, are suficientă energie pentru o lungă perioadă de timp. Curățarea curată este medie, depășește o grosime de păr.

Cost: aproximativ 4800 de ruble.

Philips Bikini Perfect HP 6375

Dispozitivul plătește cu un preț scăzut (aproximativ 1500 de ruble) și posibilități largi de utilizare. Acest dispozitiv combină funcțiile epilatorului și tunderei. Dispozitivul are 4 duze, dintre care două sunt special concepute pentru îndepărtarea cel mai puțin dureroasă și mai profundă a părului în zona de bikini.

Rowenta Silence Bikini EP 5420

Acest miracol al tehnologiei costă aproximativ 3000 de ruble. Acest model diferă prin faptul că kitul include duze pentru piele foarte sensibilă. Acest lucru vă ajută să faceți procedura mai blândă și reduce riscul de iritare în zona bikinilor.

Alternativă la epilare

Pentru cei care, din anumite motive, nu vor să folosească epilatorul, există multe modalități alternative.

bărbierit

Cel mai ușor și cel mai rapid bărbierit. Este convenabil, durează puțin și nu necesită cheltuieli speciale. Singurele neajunsuri sunt faptul că netezirea după ce ați folosit o mașină de ras rămâne doar timp de 1-2 zile, după care procedura trebuie repetată.

Doriți să știți care este mai bine - îndepărtarea părului cu laser sau fotografie? Principalele diferențe dintre aceste metode de îndepărtare a părului și care dintre acestea vor fi cele mai eficiente, veți învăța pe site-ul nostru.

Cum este curatarea fata de un cosmetolog, preturile medii pentru o astfel de procedura in salonul de infrumusetare si cat de departe obiectivul justifica mijloacele - cititi aici!

Modul în care se realizează procedura de mărire a buzelor cu acid hialuronic, costul și posibilele consecințe pot fi găsite aici: https://beautyladi.ru/gialuronovaya-v-guby/.

Shugaring

Procedură populară și la modă în saloanele de înfrumusețare. Părul este îndepărtat de o minge de pastă de zahăr. Se crede că acest lucru nu este o metodă deosebit de dureroasă și foarte eficientă de depilare. Este important ca procedura să fie efectuată de un maestru cu experiență care va îndepărta cu atenție firele de păr cu pastă de înaltă calitate.

Puteți face, de asemenea, shugaring la domiciliu prin pregătirea unei pastă de zahăr și suc de lamaie și studierea tehnicii de procedură.

Creme de depilare

Proprietarii de piele deosebit de sensibile nu vor găsi o cale mai bună decât cremele speciale.

Acestea sunt aplicate în zonele problematice, apoi îndepărtate după o anumită perioadă de timp cu o spatulă specială.

Dezavantajul este că cremele de păr tari ar putea să nu funcționeze.

În plus, se întâmplă de multe ori ca firele de păr să nu fie îndepărtate la rădăcină, ceea ce privează netezimea dorită.

Există, de asemenea, o depilare electrică sau laser.

Opinii testate

Elena: "Epilarea este mântuirea mea. Îndepărtează firele de păr rapid și permanent. Un pic dureros, dar de-a lungul timpului m-am obișnuit cu procedura. Vă recomandăm epilatoare cu atașamente speciale pentru pielea sensibilă. "

Olga: "Am încercat să folosesc epilatorul de mai multe ori, dar rezultatul nu mă impresionează. Iritația severă, durerea în timpul procedurii și părul cresc rapid. Prefer rasul - rapid si nu dureros. "

Sofya: "Uneori folosesc un epilator, cel mai adesea vara, când nu am timp să mă bărbieresc des. După depilare am folosit o frecare din părul înghițit și o cremă de grăsime, aproape fără iritație. Cred că nu voi folosi epilatorul tot timpul.

Recomandările privind cum să alegeți un epilator bun pentru o zonă de bikini și locuri intime și care este cel mai bine pentru dvs., precum și recenzii ale celor care au încercat acest lucru vor fi găsite în acest videoclip:

Utilizarea unui epilator pentru a elimina părul nedorit în zonele intime este o opțiune excelentă pentru cei care au pielea insensibilă. Este suficient să alegeți un model bun și să vă îngrijiți corespunzător pielea după depilare!

http://beautyladi.ru/epilyator-dlya-intimnoj-zony/

Epilator pentru zona intimă: cum să nu alegeți un instrument de tortură, ci un asistent loial

Una dintre componentele frumuseții corpului feminin este pielea netedă. O atenție deosebită este acordată zonei de bikini. În prezent există multe modalități de a elimina firele de păr din această parte a corpului. La domiciliu era folosit adesea epilator.

Criterii pentru alegerea unui epilator pentru zona intimă

Nu este un secret faptul că tragerea firelor de păr în zona bikini este asociată cu senzații foarte dureroase. Faptul este că aici gradul de sensibilitate a pielii este prea mare, iar părul care crește pe ea are o structură tare și groasă.

Prin urmare, atunci când alegeți un epilator, este necesar să vă concentrați asupra eficienței ridicate și capacității maxime de a reduce durerea în timpul procedurii.

Atunci când cumperi un dispozitiv pentru depilarea zonei intime, trebuie să iei în considerare câteva puncte.

Tipuri de dispozitive

Producătorii oferă două tipuri de epilatoare: pensete și discuri. Epilatoarele pot fi disc sau pensete

Pensetele sunt echipate cu pensete mici care sunt eșalonate. În timpul procedurii, părul este prins cu pensete și scos din piele.

Pensetele pot fi de la 20 la 50 de piese. Experții cred că suma optimă este de 30-40 de pensete. Dacă există o mulțime de pensete, atunci procesul de depilare va fi destul de rapid, dar foarte dureros. Cu un număr mic de pensete, gradul de durere va scădea, dar procesul de îndepărtare a părului va fi, de asemenea, întârziat.

În epilatoarele de disc, 20-30 de discuri sunt aranjate într-un singur rând. În timpul funcționării dispozitivului, discurile se rotesc și se strânge simultan unul cu celălalt, apucând părul excesiv și tragându-l din piele.

Pensetele sunt considerate mai eficiente decât epilatoarele de disc, deoarece pielea devine mai fină într-o singură trecere. Cu toate acestea, dispozitivele de disc beneficiază în mod semnificativ de preț.

alimente

Dispozitivele pot fi alimentate de la rețea sau de la baterii. Un epilator care funcționează pe bază de energie electrică este folosit cel mai adesea acasă. Avantajul unor astfel de modele este acela că nu se opresc la cel mai inoportun moment. În plus, aceste dispozitive sunt mult mai ieftine decât reîncărcabile.

Cu toate acestea, atunci când călătoriți, este mai convenabil să utilizați un epilator cu baterie. Astfel de modele oferă o mai mare manevrabilitate și nu se leagă de locația ieșirii. Atunci când alegeți astfel de dispozitive, este necesar să luați în considerare modul în care o baterie capacitivă este utilizată în proiectare.

Astăzi puteți găsi modele combinate care au două moduri de alimentare: de la rețea și de la baterie.

Mod de viteză

Cele mai multe modele de epilatori au două sau trei viteze. La viteze reduse ale dispozitivului (până la 600 rotații pe minut), părul subțire și moale sunt îndepărtate. A doua viteză este de obicei de 750 rpm. Este conceput pentru a îndepărta părul mai strâns.

Pentru a obține rezultatul dorit în zona bikini, pot fi combinate diferite viteze de epilator.

duze

Când cumpărați un dispozitiv, trebuie să fiți atenți cu siguranță la ce atașamente sunt incluse. În primul rând, vorbim despre o duză pentru depilarea unor zone sensibile. Deoarece procesul de tragere a părului într-o parte delicată a corpului este însoțit de senzații "speciale", zona tratată a pielii ar trebui să aibă o suprafață mai mică. Duză pentru zona bikini acoperă o parte din discuri sau pensete și, în consecință, reduce disconfortul.

La unele modele, duza de strângere a pielii este utilizată pentru a reduce durerea. Cu toate acestea, utilizarea sa în zona de bikini ar putea să nu fie foarte convenabilă, dar acest dispozitiv va fi în căutare atunci când se îndepărtează fire de păr pe mâini și picioare.

Se știe că, după depilarea zonei intime, adesea se înrăutățește firele de păr. Pentru a preveni această problemă, experții recomandă îndepărtarea celulelor moarte ale pielii stratului superior al pielii în diferite moduri. Duza pentru peeling vă va permite să pregătiți pielea înainte de sesiune și să o îngrijiți după procedură.

În cazul în care firele de păr din zona bikini sunt lungi, atunci în timpul procedurii acestea vor fi slab captate, iar îndepărtarea lor va provoca senzații excesiv de dureroase. Prin urmare, înainte de depilarea firelor de păr trebuie scurtată. În acest caz, dispozitivul de tăiere cu ajutaj va ajuta. Epilatorul devine mai versatil dacă sunt incluse diferite duze.

Articole de masaj

Pentru a reduce durerea, unele modele au componente de masaj care în timpul procedurii relaxează pielea și fac depilare mai confortabilă. Prezența elementelor de masaj în proiectarea epilatorului reduce durerea

Posibilitatea de depilare în duș

Multe femei susțin că îndepărtarea firelor de păr în timp ce faceți o baie sau un duș este mult mai nedureroasă, deoarece pielea este înmuită și porii se deschid, ceea ce facilitează procesul de tragere a părului împreună cu rădăcinile. În cazul în care pielea este hipersensibilă, acest criteriu joacă un rol important, prin urmare, ar trebui să se acorde prioritate acelor modele care pot fi utilizate pentru depilarea umedă.

În plus, unele epilatoare sunt utilizate în combinație cu gel de duș sau spumă de ras. Hermetic epilator de locuințe vă permite să-l utilizați chiar în duș

Sistemul de răcire

Senzațiile dureroase devin mai puțin acute dacă zona tratată a pielii se răcește (toată lumea își amintește cum în copilărie au suflat pe rana tratată cu verde).

Producătorii diferiți întruchipează în mod diferit ideea de răcire a zonei de piele tratată. Uneori, o mănușă de răcire sau o pungă de gel vine cu epilatorul. Acestea trebuie mai întâi plasate într-o cameră refrigerată și apoi utilizate imediat înainte de procedură.

Unele modele au un sistem de flux de aer încorporat care răcește eficient pielea zonei bikini. Funcția suflantei din epilator face procedura mai puțin dureroasă.

Tipul capului

Epilatoarele pot avea capete de epilare detașabile și care nu pot fi îndepărtate. Trebuie remarcat faptul că capetele detașabile sunt mult mai ușor de curățat, deci ar trebui să se acorde preferință acestor modele. În plus, experții recomandă alegerea dispozitivelor cu un cap plutitor, deoarece va repeta toate curburile corpului în zona intimă, ceea ce va face depilarea mult mai eficientă.

iluminare din spate

Zona de bikini este puțin vizibilă în timpul procedurii, motiv pentru care calitatea depilării poate suferi. Prin urmare, acoperirea suplimentară, așa cum se spune, nu face rău. Dacă modelul oferă o lumină de fundal, atunci poate juca în plus în favoarea alegerii ei.

Video: alege epilatorul

Pentru a face alegerea corectă atunci când cumpărați un epilator, trebuie să cântăriți argumentele pro și contra și să încheiați ce "clopote și fluiere" veți avea nevoie pentru procedură și pe care le puteți face fără, deoarece fiecare nouă îmbunătățire ridică prețul dispozitivului.

Regulile de depilare

Deoarece utilizarea epilatorului este însoțită de senzații dureroase (mai ales în zona intimă), este necesar să se respecte anumite recomandări care nu numai că vor reduce durerea, ci vor face și procedura mai eficientă.

Pregătirea pielii

Experții recomandă cu 1-2 zile înainte de procedura de tratare a pielii zonei bikini cu o freză moale sau cu o duză specială pentru îndepărtarea peelingului. Acest lucru va elimina stratul cornificat și, prin urmare, va prelungi ușor și ridica firele de păr, iar epilatorul va fi mai fiabil pentru a le capta.

Dacă se efectuează depilarea uscată, imediat înaintea procedurii, pielea trebuie să fie aburată într-o baie. Apa caldă deschide porii, iar firele de păr vor fi scoase mult mai ușor.

De asemenea, cosmeticienii sunt sfătuiți să aplice talc sau pulbere pentru copii pe pielea uscată care trebuie tratată. Datorită îngrășământului de păr, captarea lor cu pensete sau discuri este facilitată.

Lungimea optimă a părului trebuie să fie de 1-2 mm. Epilatorul de păr mai scurt nu poate capta și părul lung va fi scos cu durere vizibilă, deci înainte de depilare, puteți folosi un dispozitiv de tăiere cu duză pentru a reduce lungimea.

Utilizarea epilatorului

Odată ce pielea din zona intimă este complet pregătită, puteți trece la depilare.

Dispozitivul trebuie să fie echipat cu un atașament delicat conceput pentru a îndepărta firele de păr din zonele sensibile. Indiferent de tipul de depilare (uscată sau umedă), dispozitivul trebuie ținut la un unghi de 90 ° față de suprafața pielii și este deplasat împotriva creșterii părului. La respectarea acestor reguli se asigură o eficiență ridicată a depilării.

Procedura repetată trebuie efectuată numai în 2-4 săptămâni, în funcție de caracteristicile fiziologice ale corpului și de intensitatea creșterii părului.

Reducerea durerii

Pentru a reduce gradul de durere, puteți utiliza analgezice, de exemplu, crema Emla sau alte medicamente pe bază de lidocaină. Emla se aplică într-un strat gros pe zona bikini cu o oră înainte de procedură și se aplică un autocolant ocluzal pe partea de sus. Crema Emla are un efect anestezic asupra pielii.

După expirarea timpului de aplicare, autocolantul trebuie îndepărtat, rămășițele cremei trebuie îndepărtate cu o cârpă uscată, iar depilarea trebuie să înceapă.

Prin utilizarea de analgezice, cu ajutorul epilatorului pot fi procesate și zona de bikini adânci. Cu toate acestea, dacă după procedură există consecințe grave sub formă de iritație și inflamație, atunci trebuie să vă gândiți la alte metode de eliminare a firelor de păr în această parte delicată a corpului.

După procesarea unei mici suprafețe de piele, acesta poate fi răcit imediat folosind mănuși speciale sau doar cuburi de gheață. În loc de apă, puteți îngheța infuzii de ierburi vindecătoare (mușețel, calendula, mentă, salvie, etc.).

La început, zona de bikini este cel mai bine tratată la viteze reduse ale dispozitivului, atunci procesul nu va fi atât de dureros. Treptat, pielea se va obișnui cu procedura, iar foliculii de păr vor deveni mult mai slabi. Apoi, viteza epilatorului poate fi crescută.

Răsfoiți modele populare

Pe rafturile magazinelor găsiți cel mai adesea epilatoare de la producătorii Panasonic, Braun, Philips, Rowenta, Remington. Aceste companii oferă o varietate de dispozitive, inclusiv pentru depilarea zonei intime. Mai jos sunt modelele care se încadrează în clasamentul epilatoarelor pentru zona de bikini.

Panasonic ES-ED90

Inclus în acest dispozitiv este o duză pentru îndepărtarea părului în zona delicată. Modelul poate fi utilizat în timpul dușului. În plus, o cantitate mică de gel de duș poate fi aplicată la capul epilatorului, ceea ce va face procedura mult mai plăcută.

Dispozitivul funcționează pe baterie, iar timpul de lucru neîntrerupt este de 30 de minute, iar durata încărcării este de aproximativ o oră.

Modelul este echipat cu un cap plutitor și iluminare din spate. Un avantaj semnificativ al epilatorului este lipsa de zgomot. Panasonic ES-ED90 vine cu duze

Dezavantajele aparatului Panasonic ES-ED90 includ:

 • preț ridicat;
 • captarea slabă a firelor de păr fine.

Braun 7281 Silv-epil Xpressive

Epilatorul Braun 7175 Silk-epil 7 îndepărtează efectiv chiar părul cel mai invizibil. Acest dispozitiv este echipat cu un cap plutitor, o duză pentru ras și masaj. Epilatorul este capabil să identifice firele de păr.

Depilarea poate fi efectuată în baie. Dispozitivul funcționează cu baterie, timpul de funcționare este de 40 de minute, iar durata de încărcare este de 1 oră.

Pentru a reduce durerea, kitul include o mănușă pentru răcirea pielii.

Printre dezavantaje este costul ridicat al dispozitivului. Modelul Braun 7175 Silk-epil 7 poate arăta firele de păr

Philips HP 6521

Acest model funcționează și pe baterie. Dispozitivul are două viteze. Epilatorul este echipat cu o duză pentru depilarea zonelor sensibile.

Dispozitivul poate fi folosit la dus. Producătorul folosește un sistem special în dispozitiv care reduce disconfortul în timpul procedurii.

Epilator Philips HP 6521 se referă la disc. Discurile sunt fabricate din material hipoalergenic cu ioni de argint.

Dezavantajele modelului includ un nivel ridicat de zgomot și lipsa de iluminare. Epilatorul Philips HP 6521 poate fi folosit la dus

Rowenta silențios soft ep5660

O caracteristică a dispozitivului este un caz dublu, care permite reducerea zgomotului la minimum. Dispozitivul oferă o depilare ușoară fără iritare. În plus, modelul conține bile de masaj care reduc durerea.

Printre avantajele menționate echipamente cap plutitoare. Kitul include de asemenea o duză pentru zona intimă, pentru decojire și tundere.

Dispozitivul este alimentat de la rețea, ceea ce reduce semnificativ costurile și greutatea acestuia. Cu toate acestea, epilatorul poate fi utilizat numai pentru depilarea uscată. Rowenta Silence soft ep5660 este mai ieftin decât alte analogi datorită sursei de alimentare de la rețea

Remington EP7020 Neted mătăsos

Pensetele de la compania americană au un cap plutitor, o duză pentru zona de bikini și o duză de masaj. Dispozitivul captează chiar fire de păr foarte scurte, prin urmare, zona intimă poate fi netezită mai eficient.

Dispozitivul este destinat numai depilării uscate. Remington EP7020 Neted Silky are două viteze și lumină de fundal. Epilator Remington EP7020 Neted Silky este destinat numai depilării uscate.

Depilatoare chimice

Indiferent de trucurile pe care producătorii de epilatoare ar putea să le utilizeze, procesul de înlăturare a firelor de păr din zona bikini este însoțit de durere, motiv pentru care unele femei nu îndrăznesc să folosească dispozitive pentru depilierea acestei părți a corpului. Ei preferă să îndepărteze părul cu creme depilatoare.

Ingredientele active din compoziție distrug arborele de păr, în timp ce rădăcina părului rămâne intactă. Prin urmare, părul de pe piele se va observa în 2-3 zile.

Atunci când alegeți o cremă depilatoare, trebuie să acordați atenție componentelor suplimentare incluse în compoziția sa. Producătorii principali îmbogățesc produsul cu substanțe care reduc semnificativ creșterea părului și își înmoaie structura. Prin urmare, cu utilizarea regulată a cremelor depilatoare, părul se înrăutățește și devine slabit.

Printre cele mai populare mijloace de depilare sunt:

 • Crema Veet. Poate fi folosit și pentru pielea excesiv de iritantă. În linia Veet există unelte care pot fi folosite direct în duș. În plus, producătorul oferă loțiune completă pentru îngrijirea pielii după aplicarea cremei în crema de depilare; Crema Veet pentru pielea sensibila poate fi folosita pentru depilarea zonei intime
 • Cliven face pielea moale și catifelată. Acesta conține ulei de migdale și glicerină. Crema nu are un miros ciudat decât alte produse se pot lăuda; Crema Cleven hrănește ușor pielea cu ulei de migdale și glicerină
 • Velvet este considerat un instrument eficient la un preț scăzut. Consumatorii spun că crema aproape nu provoacă alergii, dar dezavantajul său este un miros puternic; Velvet Cream conține extracte de alge marine
 • Evelin are, probabil, cea mai mare linie de creme depilatoare. Conform feedback-ului consumatorilor, produsele Evelin îndepărtează în mod eficient părul de pe suprafața corpului, dar în același timp îl înmoaie și întineresc pielea, îl netezesc, îl hidratează și îl restaurează; Produsul conține proteine ​​de mătase și extract de aloe vera
 • Castravele de castravete incetineste semnificativ cresterea parului la distanta datorita continutului de extract de papaya, frunze de hamei si salvie si extract de castravete si aloe vera hidrateaza pielea. Castravetele de castravete nu numai ca indeparteaza firele de par, ci si ingrijesc delicat pielea zonei intime

Cremele depilatoare nu sunt recomandate pentru îndepărtarea părului în zona de bikini profundă, deoarece componentele chimice active pot deteriora mucoasa și pot duce la apariția unei inflamații grave.

opinii

Am cumparat cel mai simplu Braun Silk Epil 1. Acest model ma atras din mai multe motive. Dragă firmă. Nu există gadgeturi suplimentare care să creeze iluzia ușurinței de utilizare. Lanterna încorporată, capacitatea de a utiliza sub apă, bateria autonomă nu mi-a venit la nimic. Am fost foarte conștient de faptul că pentru prima oară ar face rău, în ciuda rolelor de masaj și a tampoanelor de răcire cu modele mai avansate. Da, și 40 de pensetă în loc de 20 nu ar fi făcut cu greu mai puțină durere... Și menținerea rezultatului va fi mult mai ușoară. Costul unității. În Eldorado, costa 1350 p. Dacă este nedumerit de căutare, puteți găsi la un preț mai mic. Nu văd nevoia de anestezie suplimentară pentru mine, pot suferi. Mai mult decât atât, cea mai dureroasă a fost doar prima procedură. Chiar m-am mutat calm. În primul rând, trebuie să creascăți părul de aproximativ 0,3-0,5 cm. Dacă părul este mai lung, apoi lăsați ușor cu foarfece. Pentru a menține rezultatul, trec prin epilator o dată pe săptămână. Și mi-e nevoie de 10-15 minute. Consumatorul Dideyda a folosit Epilator Braun Silk Epil 1 pentru a trata zona intimă.

Dideyda

http://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Epilator mare Panasonic ES-ED90! Eu folosesc chiar și pentru bikini. Avantaje: 48 pensete, lumini, îndepărtarea părului umed, 2 moduri, cap de bikini, cap de peeling, cap de epilare plutitor + gel de duș ca cadou. Epilatorul este alimentat de la baterie. Încărcarea completă este suficientă pentru a-mi face o epilare a picioarelor, a arborilor subțirelor, a bikinelor și a picioarelor de peeling (eu și soțul meu) și pot să rămân! Se percepe aproximativ o oră. În timpul epilării, uneori se rupe o parte a părului, așa că repet procedura după câteva zile pentru a elimina resturile. La început, înainte de epilare, o mică cantitate de lidocaină a fost pulverizată pe pielea armpiturilor și bikinelor. Acum nu simt nici o durere din epilare.

anemonă

http://irecommend.ru/content/otlichnyi-epilyator-ispolzuyu-dazhe-dlya-bikini

Am obișnuit cu epilatorul (am o maro veche de vârstă), doar mi-am îndepărtat părul de pe picioare, iar totul altceva era ceară fierbinte. Și după achiziționarea epilatorului Braun Silk Epil Xpressive 7281, nu mai aveam nevoie de ceară. Picioarele nu doare deloc, iar zona de bikini și armpit se simte destul de puțin. Cât timp și bani am cheltuit pentru îndepărtarea părului, dar acum este ușor și rapid. Și întotdeauna pielea netedă!

Marussia-I-I

http://irecommend.ru/content/super-puper-kozha

Epilator Philips HP 6521/01. Am luat-o cu un kit, incluzând atât el însuși, cât și un mini-epilator pentru zone intime și arici subțire (+ perie de curățat și încărcător). Dar, pentru a fi sincer, după câteva luni, cel de-al doilea a încetat să mai lucreze și era imposibil să o repari, nu înțelegea, așa că am aruncat-o! Pentru asta, am împușcat o stea (arăta ca un tundru, la fel de lung și subțire, dar nu a tăiat-o, ci a smuls-o). Îmi place epilatorul în sine (îl foloseam nu numai pe picioarele mele, dar și în alte locuri sensibile). Marele plus este că poate fi folosit în apă și acest lucru vă ajută perfect la eliminarea disconfortului inutil (mai ales dacă aveți un prag de sensibilitate ridicat). Asta este, puteți mântui în condiții de siguranță într-o baie fierbinte, abur în piele și proepiliruyutsya acolo. El zgomote, desigur, cu voce tare, dar nu este nimic. Am tras afară atât pe pielea uscată, cât și pe umezeală (aici fiindcă este mai convenabil pentru cineva). El nu scoate din afară toate firele de păr, care este, el nu va trage foarte scurt (1 mm), este necesar să crească cel puțin până la 2-3 mm.

Akvamarin96

http://irecommend.ru/content/komfortnoe-epilirovanie-bez-boli-vozmozhno

Cumva nu mă obișnuiesc cu epilatoarele bateriei. Ei trăiesc până la sfârșitul garanției și încep să se întrebe. În general, am devenit din nou psiho atunci când bateria, după ce a lucrat timp de 5 minute, a cerut de încărcare, a mers la magazin. Am cumpărat această creatură plină de farmec (epilator Rowenta Silence soft ep5660), care lucrează din rețea. Nici măcar nu știu de ce, acțiunea, alte puncte. Faceți-vă cu munca lor. Se simte cel mai puțin dureros, deși dacă este într-adevăr corect, chiar doare pentru prima dată. Relativ zgomotos. Pentru mine, există un foarte important dar - pe picioare subțire păr blond blond. Simțiți că sa oprit exact jumătate. Dar devine un solid 5 pentru armpit și zona de bikini. În general, recomand să deținătorii de păr dur, cu o conștiință clară. Și luând un model fără atașamente, ceea ce este atașat este complet inutil, bine, poate doar pentru peeling, dar și nimic special. Limitatorii intervin numai.

Umora

http://irecommend.ru/content/khoroshii-epilyator-dlya-zhestkikh-volos

Depilarea zonei intime cu folosirea epilatorului este însoțită de senzații dureroase. Prin urmare, atunci când cumpărați un dispozitiv, trebuie să abordați corect alegerea acestuia. Experții recomandă achiziționarea de modele care vin cu accesorii pentru depilierea zonelor sensibile. Avantajul mare este abilitatea de a folosi epilatorul în duș, deoarece sub apă durerea nu este atât de acută. Cu toate acestea, mulți consumatori consideră că toate accesoriile nu justifică întotdeauna prețul ridicat al dispozitivului.

http://epil.guru/epilyatsiya/depilyator-dlya-intimnoy-zonyi.html

Cum să folosiți epilatorul pentru zona de bikini acasă

Zona de bikini este cea mai dureroasă parte a corpului pentru orice fel de epilare. Cu toate acestea, tendințele modei ne fac să scăpăm de păr, chiar și în locuri intime. În căutarea frumuseții, femeile sunt gata să-și testeze orice mijloace de îndepărtare a părului nedorit, inclusiv utilizarea unui epilator.

Este posibil să îndepărtați părul cu un epilator în zona de bikini?

Pielea delicată și delicată din zona delicată de bikini reacționează foarte sensibil la îndepărtarea părului din rădăcină, dând femeilor un disconfort. Cu toate acestea, în ciuda varietății de tipuri de îndepărtare a părului, una dintre metodele cele mai populare de a scăpa de părul nedorit este încă utilizarea epilatorului.

Această unitate este un dispozitiv electric special cu cap rotativ. În timpul lucrului, el scoate firele de păr cu rădăcină cu pensete din oțel sau ceramică. Această metodă de îndepărtare a părului vă permite să faceți rapid pielea moale și netedă.

Cu toate acestea, utilizarea epilatorului are un dezavantaj major - durerositatea procedurii. Și dacă vorbim despre îndepărtarea părului în zona de bikini, atunci o mică mașină de zgomot este percepută ca un adevărat "instrument de tortură". Dar chiar asta este înfricoșător?

Zona intimă feminină poate fi împărțită în trei părți:

 • Linia de bikini este pielea care nu se acoperă cu chiloți. În acest loc durerea va fi minimă. Prin urmare, este posibil să epilați această zonă în câteva minute;
 • adânc bikini implică îndepărtarea părului în linia chiloților și în partea pubiană, fără a afecta labiile. Această procedură durează puțin și poate necesita utilizarea de analgezice speciale;
 • bikini total - este îndepărtarea completă a părului, inclusiv a labiilor și a pielii între fese. Departe de a decide cu privire la o astfel de procedură, preferând un bărbierit mai puțin dureros cu o mașină convențională.

Din punctul de vedere al cosmetologiei, nu contează cât de îndepărtată este îndepărtarea părului nedorit, inclusiv din zona de bikini profundă. Acest lucru poate fi la fel de scump cu laser îndepărtarea părului, și utilizarea de pensete. Principalul lucru este că metoda aleasă este pe deplin potrivită pentru femeie și contribuie la realizarea rezultatului dorit.

Alegerea celui mai bun epilator pentru zona de bikini

Atunci când alegeți un dispozitiv pentru îndepărtarea părului ar trebui respins nu numai din prețul și reputația producătorului. Nu există epilatoare specializate pentru zona de bikini, oricare dintre magazinele reprezentate pot elimina în mod egal părul din orice parte a corpului.

Un epilator bun ar trebui să fie confortabil pentru a "minți" în mână, fără alunecare în timpul funcționării. Pentru a îndepărta părul nedorit într-un loc intim, trebuie să aveți o duză specială cu mai puține pensete decât cea standard. Acest lucru nu numai că va reduce durerea, ci va trata și zone dificile. În plus, atunci când alegeți un dispozitiv, ar trebui să aflați dacă funcționează cu baterii sau asigurați-vă că sunteți conectat la rețea.

Există epilatoare care pot fi folosite chiar și în duș. Această opțiune vă va ajuta să reduceți senzațiile dureroase din procedura de îndepărtare a părului.

Astăzi, o gamă foarte largă de epilatori de la producători de renume este disponibilă în magazinele de electronice.

Panasonic ES-WD74

Potrivit recenziilor, epilatorul cel mai convenabil pentru zona intimă este Panasonic ES-WD74. Acest dispozitiv este echipat cu un cap detașabil special, care ajută la ușurarea pielea, chiar și în zonele cele mai greu accesibile. Epilatorul Panasonic este alimentat de la baterie și are un carcasă impermeabilă care vă permite să o utilizați în duș. Având 48 de pensete de oțel veți îndepărta rapid și eficient firele de păr foarte scurte.

Epilator Panasonic ES-WD74 potrivit pentru îndepărtarea părului fără durere în zona bikinilor

Braun 7181 Silk-epil

Braun 7181 Silk-epil este, de asemenea, în mare nevoie. Producătorul sa stabilit ca lider în domeniul electronicii de îngrijire pentru uz zilnic. Inclus cu acest model este un vârf de bikini și cap de bărbierit. Cu ajutorul epilatorului Braun nu numai că puteți îndepărta părul complet, dar și creați tunsori intime creative.

Epilatorul modern Braun 7181 Silk-epil este potrivit pentru îndepărtarea completă a părului în zona de bikini

Rowenta EP-8460

O caracteristică distinctivă a aparatului Rowenta EP-8460 este prezența capetelor de masaj pe duza pentru tratarea locurilor intime. Acest lucru vă permite să reduceți la minim toate durerile. Un reflector vă va ajuta să îndepărtați chiar și cele mai fine fire de păr.

Epilatorul Rowenta EP-8460 are o duza de masaj si spoturi

Cum să utilizați epilatorul la domiciliu

În timpul îndepărtării părului la domiciliu, este important să urmăriți succesiunea acțiunilor și instrucțiunile de utilizare a unui dispozitiv electric. De regulă, senzațiile cele mai neplăcute se întâlnesc numai atunci când se elimină parul pentru prima dată. Procedurile ulterioare vor fi mai tolerante, deoarece foliculul de păr va slăbi și va fi mai rapid tratat de către epilator.

Pentru a reduce la minimum durerea, amintiți-vă următoarele reguli:

 • la femei, pielea devine mai sensibilă cu 3-4 zile înainte de apariția menstruației. În timp ce după "zilele roșii" durerea se simte mult mai puțin;
 • Nici o importanță mică nu este, de asemenea, timpul din ziua în care se efectuează epilarea. Deci, senzațiile cele mai dureroase pot fi experimentate prin îndepărtarea părului imediat după trezire. Dar cel mai bun moment pentru tratamentul pielii va fi de la 17 la 19 ore;
 • dacă aveți piele foarte sensibilă și chiar și cu pensete obișnuite vă puteți panica, puteți utiliza analgezice speciale. De exemplu, crema Emla, care are un efect de înghețare din cauza compoziției de lidocaină;
 • pentru epilarea unei zone de bikini cu ajutorul unui aparat modern, este suficient să ai fire de 2-3 milimetri. Parul mai lung este recomandat să se taie sau să se proceseze cu o mașină de ras cu câteva zile înainte de a fi îndepărtată complet din rădăcină. Imediat înainte de epilare, este necesar să se absoarbă pielea prin luarea unei băi fierbinți;
 • este mai bine să începeți eliminarea vegetației nedorite de la linia de bikini, treptat trecând la pubis și labiile. În acest caz, epilatorul trebuie ținut într-un unghi drept și să păstrați dispozitivul strict împotriva creșterii părului. Și pentru a minimiza durerea, puteți strânge ușor pielea și puteți seta cea mai mică viteză a capetelor rotative cu pensete;
 • Imediat după epilare, pielea trebuie tratată cu un antiseptic. Aceasta poate fi o soluție de clorhexidină sau geluri speciale de vindecare care au proprietatea de a încetini creșterea ulterioară a părului. Și în primele două zile după procedură, se abține de la excursii la mare și de plajă.

Crema Emla poate fi utilizată pentru anestezie locală în timpul epilării zonei de bikini.

Posibile consecințe ale utilizării epilatorului

Piele netedă și delicată - așa se așteaptă fiecare fată de la epilare. Cu toate acestea, nu întotdeauna rezultatul dorit poate fi observat imediat după procedură. Adesea în zona bikinelor apar pete roșii, cauzate de îndepărtarea părului agresivă cu pensete. Iritarea poate dura câteva ore, uneori mai multe zile. În acest caz, totul depinde de caracteristicile și structura individuală a pielii.

Dacă planificați o vacanță sau o întâlnire, este bine să faceți o epilare cu 2-3 zile înainte de evenimentul așteptat.

Utilizarea regulată a epilatorului poate determina formarea părului îngrășat. Această consecință neplăcută este ușor de eliminat, dacă asigurați o îngrijire corespunzătoare pentru pielea delicată a zonei de bikini între tratamente. Pentru a face acest lucru, este suficient să utilizați o freză pe bază de sare de mare sau de cafea măcinată o dată la câteva zile.

Recenzii privind îndepărtarea părului la domiciliu

Pe internet puteți găsi multe recenzii cu privire la utilizarea epilatorului pentru a elimina părul nedorit din zona de bikini. Opinii ale fetelor care preferă să scape de vegetație nedorită pe cont propriu, mai ales pozitive, în ciuda apariției unor senzații dureroase.

Acum folosesc doar epilatorul. Părul a devenit într-adevăr mult mai moale, mai subțire, a pierdut o parte din pigment și a încetat să mai fie negru de cărbune, rădăcina înjumătățită în grosime și, prin urmare, durerea a devenit mai mică, dar acest efect apare numai după a patra procedură, dacă utilizați epilatorul. Nu așteptați miracole imediat!

Wilder Wein

https://irecommend.ru/content/regulyarno-delayu-epilyatorom-glubokoe-bikini-uzhe-5-yi-god-sovety-byvalogo-mazokhista-po-ne

Fetelor, eu nu chem pe nimeni pentru acest tip de îndepărtare a părului! Este un pic dureros și consumatoare de timp. Îmi împărtășesc experiența. M-am dus la asta de foarte mult timp! Mama mea a început să facă acest lucru acum câțiva ani, dar încă nu am putut decide asupra acestui act al Inchiziției, dar am ajuns la asta. Acum nu folosesc mașina deloc! El se află în jur. Nu-mi pot imagina cum mă pot întoarce la bărbierit. Nu în viață!

_printemps_

https://irecommend.ru/content/epilyator-dlya-samykh-smelykh-ili-kak-ya-prishla-k-epilyatsii-volos-tam-etim-sposobom-pri-pr

Îndepărtarea părului epilat este doar una dintre cele mai multe modalități de a vă face pielea netedă. El sa apropiat de mine doar în cazul zonei de bikini. Momentul cel mai important pentru mine este faptul că pielea rămâne moale și arată plăcut din punct de vedere estetic chiar și după o săptămână după procedură. Și nu mă iubește numai pe mine)

Dideyda

https://irecommend.ru/content/cherez-ternii-k-zvezdam-epilyatsiya-dlya-chainikov-ya-obuzdala-tebya-shaitan-mashina-moi-opy

Video: secrete de îndepărtare a părului de către epilator în zona de bikini

Utilizarea unui epilator pentru o zonă delicată de bikini este o chestiune pur individuală. Totul depinde de sensibilitatea pielii și de pragul durerii. În orice caz, acest dispozitiv electric simplu este capabil să aducă rapid un loc intim în ordine, fără acțiuni pregătitoare și costuri mari de numerar. Este suficient să achiziționați o epilatoare de înaltă calitate odată, care va servi în mod regulat timp de mai mulți ani.

http://womond.com/po-zonam/epilyator-dlya-zonyi-bikini-otzyivyi-kakoy-luchshe.html