logo

Top 5 Uscătoare de ionizare

Evaluarea caracteristicilor

Poate că fiecare persoană are un uscător de păr astăzi, pentru că acesta este cel mai comun și necesar element din arsenalul oricărui proprietar de păr gros care nu poate fi uscat fără să-l folosească. Nimeni nu vrea să aștepte ore întregi până când coafura intră în forma corespunzătoare, ceea ce face ca uscătorul să fie cea mai populară tehnică pentru frumusețe și sănătate. În ciuda apartenenței la acest tip de aparat, uscătoarele de păr, în special cele tradiționale ieftine, se usucă adesea și înfundă părul, făcând-o fragilă și plictisitoare. Prin urmare, tot mai mulți cumpărători preferă modele, completate de o opțiune specială.

Funcția de ionizare, pe care mulți dintre cei mai moderni uscătoare de păr sunt echipate, permite, în timpul uscării, să afecteze părul cu particule încărcate negativ. Acest lucru neutralizează stresul static, făcând părul electrificat, dezlănțuit și forțându-i să fie confuzi în mod constant. Uscătoarele de păr cu ionizare sunt recomandate în mod special pentru proprietarii de păr uscat, adesea confuz, cu capete divizate, precum și pentru cei care le vopesc adesea și folosesc curling sau agenți chimici care afectează negativ structura părului. Utilizarea constanta a ionizarii minimizeaza sectiunea transversala, subtierea, uscarea si fragilitatea, confera parului stralucire si un aspect sanatos frumos. Cu toate acestea, este important să înțelegem principiul funcționării acestei tehnologii. Ionizarea nu restabilește capetele tăiate, dar previne apariția unei probleme, prin urmare, un efect pronunțat al utilizării unui astfel de uscător de păr vine treptat.

TOP 5 cele mai bune uscătoare de păr cu ionizare

5 Polaris PHD 1667 TTi

Uscătorul de păr de bază al companiei populare Polaris, completată de funcția de ionizare, este una dintre cele mai ieftine și, în același timp, cele mai bune opțiuni pentru bani puțini. În plus față de un preț foarte frumos, modelul se mândrește de asemenea cu o calitate care este destul de decentă pentru costul său, nu o înregistrare, dar o putere amplă, o sursă de aer rece și mai multe moduri de temperatură și viteză. Ușoare, cu o greutate de maximum 270 grame, și un design practic sunt, de asemenea, printre avantajele acestui uscător de păr compact, potrivit nu numai pentru utilizarea staționară la domiciliu, ci și pentru călătorii. Mânerul pliabil vă permite să efectuați în mod convenabil, și cel mai important - ambalarea foarte compactă a dispozitivului într-o valiză.

Toate acestea sunt confirmate de zeci de clienți din întreaga țară. Toate acestea marchează o calitate superioară, o bună marjă de siguranță, un mâner confortabil și dimensiuni mici. De asemenea, acest uscător de păr este apreciat pentru o funcție de ionizare bine implementată, un nivel foarte scăzut al zgomotului, în special pentru un angajat de stat, o putere bună, o potrivire pentru stil și un design frumos.

4 Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Un uscător de păr relativ ieftin cu ionizare, al cărui preț aparține categoriei "ușor sub medie", este surprinzător de funcțional, bogat în moduri, fiabil și nu fără atașamente suplimentare și diverse componente utile, datorită cărora a intrat în rândurile celor mai buni. Această unitate a primit o putere de 2200 wați și are o viteză foarte bună de uscare, dar nu excesizează părul. Nu numai că furnizează aer rece, dar oferă de asemenea trei niveluri de încălzire și două opțiuni de intensitate și sunt controlate independent, permițându-vă să alegeți singur raportul optim de căldură și putere. Prezența unui filtru detașabil simplifică foarte mult curățarea uscătorului și îngrijirea acestuia în ansamblu. În plus, Philips este echipat cu două duze de rulare - un butuc și un difuzor, ceea ce înseamnă că este potrivit nu numai pentru uscarea părului după duș, dar și pentru toate tipurile de stil.

În general, conform recenziilor, acesta este un model foarte reușit care se potrivește confortabil în mâna dvs., funcționează în liniște, nu emite mirosuri străine. Toată lumea observă o calitate și o eficiență ridicată.

3 Moser Ventus 4350-0050

Modelul german al adunării italiene - alegerea multor stilisti profesioniști și a coaforilor. În plus față de cea mai mare greutate, ajungând la doar 0,51 kilograme, principalele avantaje ale unui uscător de păr cu un ionizator au inclus un design fiabil fără cea mai mică provocare, datorită căruia dispozitivul este proiectat pentru o utilizare destul de activă și va dura mulți ani, ceea ce este rară pentru uscătoarele profesionale relativ ieftine. În plus, modelul a primit puterea peste medie și un total de 6 moduri, precum și cel mai lung cablu din categorie, astfel încât este convenabil să-l utilizați în orice locație a prizei.

Cea mai bună caracteristică a lui Moser Ventus sunt două duze de concentrator, dintre care una are o formă standard, cealaltă este considerabil mai îngustă. Au primit o acoperire ceramică și turmalină, datorită căreia se disting printr-o atitudine deosebit de atentă la păr, care este adesea observată în recenzii. Ceramica este mai sigură pentru păr decât metalul, iar turmalina, ca și ionizarea, luptă împotriva electricității statice.

2 Braun Satin Hair 5 HD 585

Fen Braun este considerat de mulți ca fiind cel mai bun reprezentant al clasei de mijloc și există multe motive pentru acest lucru. În primul rând, modelul Satin Hair 5 cu dimensiuni prea voluminoase și greutate moderată a primit o înregistrare pentru un uscător de păr cu o funcție de ionizare care atinge 2500 de wați. Datorită acestei caracteristici a modelului, părul în oricare dintre cele șase moduri posibile și chiar dacă este suflat cu aer rece se usucă într-adevăr foarte repede, rămânând neted și frumos. În același timp, uscătorul de păr este echipat nu numai cu un atașament clasic al butucului, ci și cu un difuzor de înaltă calitate, care va da parului un volum impresionant.

Puterea și eficiența înaltă a uscătorului de păr cu funcție de ionizare este confirmată de numeroasele recenzii ale clienților. Toate laudele Braun pentru o viteză excelentă, rezultate excelente și o formă convenabilă, datorită cărora nu trebuie să se ridice prea sus deasupra capului în timpul uscării. De asemenea, mulți observă o durată de viață foarte lungă, fiabilitatea și îmbunătățirea progresivă a stării părului atunci când este folosit.

1 Dyson Supersonic

Liderul necontestat printre cei mai buni uscătoare de păr cu ionizare a devenit cea mai inovatoare dezvoltare, care diferă semnificativ de celelalte structurale și funcționale, garantând un control mai bun al stilului. Vederea futuristă unică a invenției Dyson ar fi fost imposibilă fără un design fundamental nou - motorul nu se află în partea superioară, ci în mâner. Acest lucru vă ajută să evitați sugerea firelor și arderea părului. De asemenea, acest uscător de păr cu ionizare oferă control digital al motorului, măsurare constantă a temperaturii și înregistrare pentru aceste moduri de temperatură 4 categorii și 3 opțiuni pentru intensitatea fluxului de aer. Producătorul nu a stabilit setul complet, care include concentratorul, difuzorul și atașamentul la marca Dyson.

Deși prețul este justificat, atât în ​​rândul utilizatorilor, cât și al specialiștilor, modelul a devenit cel mai cautat uscător de păr premium și un record pentru recenziile pozitive. Cumpărătorii iubesc Dyson pentru confortul, designul, liniștea și sfaturile practice practice.

http://markakachestva.ru/rating-of/2907-luchshie-feny-s-ionizaciej.html

9 cei mai buni profesionisti de uscatoare de par

Adesea, coaforii se confruntă cu dificultăți în alegerea unui uscător de păr profesionist. Faptul este că produsele diferă în astfel de caracteristici ca putere, greutate, material și cost. Vom cunoaște aceste criterii și vom afla ce mărci sunt considerate cele mai populare.

Cum de a alege un uscător de păr

Atunci când alegeți un uscător de păr profesionist, trebuie să vă bazați pe următoarele criterii:

 1. Putere. Un dispozitiv cu mai multă putere se usucă mai repede. Cu toate acestea, cifra de peste 2000 de wați poate provoca uscarea excesivă a firelor. Alegeți în mod optim un uscător de păr cu o capacitate de 1800 de wați.
 2. Caracteristici suplimentare. Dispozitivul trebuie să aibă un sistem de ionizare, alimentare cu aer rece. Ei bine, dacă uscătorul de păr are mai multe moduri de viteză. Un filtru pentru praf și păr, un amortizor de zgomot este binevenit.
 3. Greutate și mărime. Uscătorul de păr trebuie să se odihnească confortabil în mână, să aibă o greutate medie și un cablu de alimentare lung.
 4. Material. Cea mai bună alegere este plasticul durabil cu funcție de rezistență la căldură.
 5. Securitate. Uscătorul trebuie să aibă un termoset încorporat din cauza supraîncălzirii.

A face o alegere competentă va ajuta la evaluarea profesioniștilor de înaltă calitate pentru uscătoare de păr. Se bazează pe caracteristicile enumerate și pe recenziile clienților.

http://expertology.ru/9-luchshikh-professionalnykh-fenov/

Cum sa alegi un uscator de par cu un ionizator

Fiecare coafură începe cu un uscător de păr. Anterior, dispozitivul a afectat părul prin uscarea acestuia cu aer cald. Pentru a proteja structura, a creat un uscător de păr cu ionizare.

Ce este ionizarea și de ce este ea?

Ionizarea într-un uscător de păr afectează ionii încărcați negativ. Ioni proteja de expunerea la aer cald.

Uscătorul de păr cu ionizator nu este prevăzut pentru tratarea sau restaurarea părului.

În procesul de expunere la bucle ude de ioni încărcați negativ, picăturile de apă sunt împărțite în particule mai mici, care sunt ușor absorbite, uscând rapid părul.

Cum funcționează

Ionii neutralizează tensiunea statică. În încăperile uscate se formează sarcini pozitive și electrificare. Elementul ionizant acționează asupra fibrelor cu ioni negativi, suprimând nivelul energiei electrice statistice.

La un uscător de păr obișnuit, nu există nici o pulverizare specială pe grilă. Rețeaua este încălzită, iar ionii sunt eliberați și cad pe suprafața firelor de păr. Datorită stratului de turmalină, aerul cald este distribuit uniform și împiedică supra-uscarea.

Chiar și un uscător de păr profesionist scump cu multiple moduri de uscare nu poate garanta siguranța.

Cine ar trebui să se gândească la cumpărare

Există cinci motive pentru a cumpăra un uscător de păr ionizant:

 • părul despicat;
 • utilizarea frecventă de ploek, călcat și uscător de păr;
 • perm sau vopsire frecventă;
 • electrizante, bucle uscate.

Ionele închid fulgi de păr, netezind bucle. Aranjarea calității și fără fluctuație.

Ionizatorul nu vindecă și nu restabilește structura buclelor. Împiedică deteriorarea.

Prezentare generală a celor mai buni reprezentanți

 • uscare fără deteriorare;
 • prevenirea fragilității și a secțiunii buclelor;
 • stil rapid și ușor;
 • ușor de utilizat;
 • dispozitive fiabile și sigure.
 • costul ridicat.

Uscătorul de păr cu ionizator poate fi selectat, luând în considerare recomandările:

 • Materialele rezistente la căldură sunt folosite pentru ca corpul să reziste la sarcini de temperatură.
 • Rezistența la impact. Dispozitivul trebuie să reziste la influențe externe.
 • Existența unei duze pentru uscarea părului lung. Duza trebuie să fie îngustă, cu o mică teșitură și purtată cu un clic.
 • Spatele uscătorului de păr se deschide pentru a curăța aparatul.
 • Butoane de control de pe mâner.

Bosch PHD9760 / 9769

Calitate ridicată și durabilitate. Modelele sunt prezentate în orice culoare.

 • difuzoarele profesionale cu motor asigură o utilizare continuă pe termen lung;
 • protecție împotriva supraîncălzirii;
 • putere mare de streaming;
 • cazul este durabil și plăcut la atingere;
 • 6 moduri de uscare;
 • hub și difuzor;
 • buton de aer fix;
 • funcția de ionizare și închiderea acesteia;
 • cordon 3 m;
 • completate cu carcasă, cleme și pieptene;
 • echilibrul corect al calității și prețului.
 • mărimea și greutatea mare;
 • hubul derulează;
 • butoanele de pe mâner sub degete;
 • zgomot și vibrații în timpul funcționării.

Rowenta CV 7650

Puterea accelerează uscarea și styling-ul.

 • motor de curent alternativ puternic;
 • designul și forma specială a uscătorului de păr asigură funcționarea silențioasă;
 • combinația de viteză și temperatură păstrează 25% umiditate în umiditate în bucle;
 • 12 combinații de funcționare: modul turbo, 2 viteze și 3 moduri de temperatură;
 • Concentratorul ultra-subțire de 0,9 cm elimină necesitatea de a utiliza redresoare;
 • Difuzorul de duze asigură coafura de volum.
 • greutatea sculei 720 g;
 • Cablu de 180 cm

BaByliss 6000E

Professional, îndeplinește cerințele de instalare de înaltă calitate și ușoară.

 • motorul UE consolidat;
 • uscarea instantanee;
 • încălzirea uniformă a părului datorită acoperirii ceramice;
 • salvează 70% intern;
 • regulatoare de control de putere și mod;
 • modul de selecție pentru tipul de păr;
 • greutate de până la 500 g;
 • cordon de la 2,5 m;
 • duze suplimentare;
 • feedback pozitiv de la utilizatori.
 • locația inconvenabilă a butonului "aer rece".

Bosch PHD5962

Păstrează chiar și parul nesăbuit, cu un flux puternic de aer cu ioni.

 • putere mare;
 • 6 moduri;
 • ionizator;
 • de ambalare;
 • fluxul de aer rece;
 • filtre detașabile;
 • protecție împotriva supraîncălzirii.
 • duzele sunt greu de îndepărtat;
 • greutate 1 kg;
 • nu există semne de identificare care să indice "aer rece";
 • cablu până la 2 m.

Ionizarea păstrează moleculele de apă în bucle, împiedicând uscarea și secționarea părului. Coafura parului este accelerată, lăsând luciul și silueta. Costul acestor dispozitive este o investiție profitabilă, cu o perspectivă pe termen lung.

http://tehnopomosh.com/dlya-krasoty-i-zdorovya/fen/s-ionizatsiej.html

Cele mai bune uscătoare de păr 2018 - 2019

Îngrijirea părului este preocupată de fiecare femeie. Ei știu cu toții că cel mai bun uscător de păr este unul care nu numai că își îndeplinește calitățile calitativ, dar, de asemenea, nu dăunează părului.

Rămâne cu câteva luni înainte de sfârșitul anilor 2018-2019, dar acum putem sublinia cu încredere prioritățile consumatorilor. Care sunt cele mai bune produse de îngrijire a părului în momentul de față? Oferim să luăm în considerare primii 10 uscătoare de păr.

Am format această evaluare pe baza caracteristicilor tehnice, a popularității și am luat în considerare cel puțin parametrul principal - raportul preț-performanță. Prin urmare, aici luăm în considerare cele mai bune modele de uscătoare de păr 2018 - 2019, în funcție de cumpărători, indiferent de categoria de preț.

10 Vitesse VS-930

Una dintre cele mai bune uscătoare de păr pentru uz cotidian. Se pare că cazul din ceramică nu este ceva special, dar modelele acestei serii nu se supraîncălzește în timpul utilizării.

Datorită funcției de ionizare a părului, ele devin lucioase și mătăsoase imediat după uscare. Un buton încorporat vă permite să realizați așezarea unor fire individuale. Prin urmare, Vitesse VS-930 este folosit nu numai acasă, ci și profesional.

Pro:

 • Putere mare. Și, după cum știți, cu cât este mai mare puterea, cu atât mai repede se usucă părul.
 • Consumul energetic economic.
 • Ridică părul la rădăcini, creând un volum spectaculos.
 • Se stinge când se supraîncălzește.
 • Mâner pliabil.
 • Design frumos.

contra:

Din neajunsurile fetei se numeste doar incapacitatea de a schimba temperatura. Dar, ne grăbim să ne asigurăm că această temperatură a fost calculată pentru uscarea tuturor tipurilor de păr.

9 Scarlett SC-073 / SC-HD70T01

Următorul uscător de păr a primit mai mult de un feedback pozitiv de la proprietarii fericiți. Nocivul și, cel mai important, uscarea rapidă a părului este principalul avantaj al acestui model.

Scarlett SC-073 / SC-HD70T01 este unul dintre reprezentanții mașinilor de uscat pentru păr, astfel încât este asigurată cutia de transport și pieptenele profesionale. Mâner pliabil. Cablul acestui dispozitiv nu este răsucite, carcasa este fabricată din plastic rezistent la căldură. Este posibil să comutați modurile de alimentare. Uscătorul are o funcție de oprire în timpul supraîncălzirii, precum și că este protejată împotriva arderii din cauza tensiunii electrice.

Pro:

 • Două moduri de comutare a alimentării.
 • Cablu confortabil și lung.
 • Funcția de ionizare.
 • Mâner pliabil.
 • Dimensiuni mici.
 • Diverse accesorii incluse.
 • Calitate ridicată.

contra:

 • Puterea nu este suficientă pentru utilizarea de zi cu zi.
 • Cu utilizare prelungită, există un miros.

8 REDMOND RF-515

Designul elegant și elegant al acestui uscător de păr face o achiziție de dorit. Prețul accesibil, puterea mare și mai multe regimuri de temperatură îl ridică la niveluri ridicate de rating. Un mâner pliabil o face o opțiune de drum. Duzele "concentrator" și "difuzor" vor da coafura de formă și volum dorită. Datorită puterii de 1800 W, asigură uscarea rapidă, dar nu creează prea mult zgomot.

Comutatoarele convenabile plasate pe mâner vă permit să reglați modurile cu o singură mână. Buclele de agățare sunt convenabile atunci când le plasați în orice loc. Uscătorul de păr REDMOND RF-515 este alegerea perfectă pentru uz casnic.

Pro:

 • Mâner pliabil.
 • 2 viteze.
 • 3 condiții de temperatură.
 • Filtru detașabil.
 • Atitudine atentă la păr.
 • Preț rezonabil.

contra:

 • Buton de aer rece.
 • La început, există un miros ușor.

7 Bosch PHD5962

Uscătorul de păr popular merită să fie pe primul loc în clasamentul clienților. În primul rând, producătorul bine-cunoscut Bosch este de încredere ca furnizor de echipamente fiabile. Nu este ultima prioritate este prețul scăzut al dispozitivului.

Puterea mare a uscătorului de păr Bosch PHD5962 2200 W vă permite să uscați rapid părul, iar timpul efectelor nocive asupra acestora este redus corespunzător. Ionizatorul încorporat va împiedica apariția capetelor divizate și va conferi părului strălucire, netezime și siluetă. Și un control independent al vitezei și temperatura aerului fac posibilă ajustarea acestuia în zona dvs. de confort. Grila de admisie a aerului este concepută pentru a ușura curățarea acesteia de obiecte străine.

Pro:

 • Preț rezonabil.
 • Reglarea separată a debitului de aer și a temperaturii.
 • Separă butonul de aer rece fix.
 • Difuzor pentru a da volum.
 • Ionizare.
 • Cuier de buclă.
 • Protecția împotriva supraîncălzirii.

contra:

 • Dimensiuni mari.
 • După folosirea difuzorului, părul se încurcă.

6 Panasonic EH5571

Uscătorul de păr cu un ionizator dublu extern de la producător Panasonic este o alegere bună pentru lucrul în sectorul de coafură, precum și pentru uz casnic. Ionizatorul extern în timpul uscării trimite ioni negativi care pătrund în structura părului, mărind nivelul de umiditate și neutralizând electricitatea statică în ele. Acest uscător de păr usucă usor părul și îi îngrijește.

Spre deosebire de alți producători, ionizatorul de pe acest uscător de păr este situat în afara pe părțile laterale ale orificiului de evacuare, ceea ce asigură cel mai bun efect asupra structurii părului. Ca urmare, ele inceteaza sa se imparta si sa arate lucioase si sanatoase. Uscător de păr Panasonic EH5571 - o alegere excelentă pentru femeile cu păr problematic. Calitatea japoneză nu vă va dezamăgi așteptările.

Pro:

 • Ionizarea externă.
 • 4 condiții de temperatură.
 • 3 viteze de aer.
 • Putere 1800 wați.
 • Mod aer rece.
 • Design elegant și aderență confortabilă.
 • Preț rezonabil.

contra:

 • Greutate mare.
 • O duză.

5 Philips HP8233

Elegant, ergonomic și puternic - acestea sunt principalele avantaje ale următorului reprezentant al revizuirii noastre. ThermoProtect vă va proteja părul în timpul uscării, iar ionizatorul îl va înmuia și îl va face strălucitor și neted.

De înaltă calitate din material plastic și de acoperire fiabile garantează un serviciu durabil. 6 moduri de viteză și temperatură fac posibilă alegerea unui mod individual de uscare a părului. Modul Turbo va permite să uscați părul și mai repede. Iar duza concentratorului va da forma necesară unei coafuri. Elementul de încălzire ceramic crează o căldură ușoară care protejează părul de supraîncălzire. Philips HP8233 este o opțiune minunată și ieftină pentru utilizare semi-profesională.

Pro:

 • 6 moduri de funcționare.
 • Filtru de admisie a aerului detașabil.
 • Bucle convenabile pentru stocare.
 • Putere 2200 wați.
 • Preț rezonabil.

contra:

 • Nu rotiți cablul.
 • Cu utilizare prelungită, există un miros ușor.

4 VITEK VT-1330 (2012)

Următorul producător de produse de îngrijire a părului în 2012 ne-a mulțumit cu eliberarea unui nou uscător de păr. El a inclus toate caracteristicile pe care fetele o visează. Primul, și avantajul său principal - 6 moduri de funcționare. Acum, nu numai că vă puteți ajusta și ajusta uscătorul de păr pentru dvs., dar și pentru a crea o varietate de stil și coafuri. Apropo, VITEK VT-1330 (2012) se ocupa si de sanatatea parului tau. Datorita ionizarii, moleculele de oxigen le vor proteja, asa ca uita de sfarsitul divizat!

Pro:

 • La capătul mânerului din ceramică există o inserție din cauciuc care vă va salva din carcasa fierbinte.
 • 2 viteze.
 • O pereche de duze pentru a efectua diferite funcții.
 • Filtru detașabil.

contra:

 • Sordon cordon.
 • Dimensionale.
 • Caz marcat.

3 Philips BHD176

Uscătorul de păr Philips DryCare BHD176 este destinat utilizării profesionale. Motorul AC, cu debit mare de aer și o putere de 2200 W, garantează rezultate rapide și uscare de păr de înaltă calitate, indiferent de grosime și lungime. Sistemul de ionizare va asigura ingrijirea parului. Iar duzele "concentrator" și "difuzor" vor da coafurii volumul și forma necesare.

Pro:

 • 6 moduri de funcționare.
 • Nu supraîncălzește părul.
 • Quick Dry.
 • Design elegant.

contra:

 • Heavy.
 • Încălzesc corpul.

2 BaByliss 6615E

Acest model de uscător de păr este rezultatul colaborării dintre designerii BaByliss Paris și Ferrari. Acesta conține toate cele mai recente cunoștințe ale acestor companii. Acest model de înaltă tehnologie este fabricat din componente de înaltă calitate, astfel încât producătorii să garanteze o creștere a duratei de viață a acestuia de 4 ori.

Acest uscător de păr are o tehnologie IoniCeramic, care îi va face să devină docil și neted. Iar funcția de ionizare îi va da o strălucire și o siluetă sănătoasă. Pentru proprietarii părului subțire și slab, se asigură uscarea cu aer rece și 2 condiții de temperatură. Uscătorul de păr BaByliss 6615E este o alegere bună atât pentru uz profesional, cât și pentru uz casnic.

Pro:

 • Dimensiuni compacte, design elegant și ușor de utilizat.
 • Filtru de aer detașabil.
 • Bucle de agățare
 • Cablu lung de 2,7 m
 • Garanție 5 ani.

contra:

 • Puține viteze.
 • Puțin greu.
 • Duze potrivite pentru montare.
 • Aer foarte cald la viteza a doua.

1 Parlux 385 PowerLight Ionic ceramice

Uscătorul de păr de la producătorul Parlux este destinat utilizării profesionale. Puterea ridicată de 2150 W și posibilitatea unei funcționări continue de până la 2000 de ore oferă o șansă să o folosească în saloanele de coafură. 6 moduri de operare garanteaza coafura rapida si uscarea unui par lung si gros. Și tehnologia "ceramică cu ionizare" îi va face sănătoși, docili și strălucitori.

Carcasa din plastic de înaltă rezistență va prelungi durata de viață a uscătorului de păr Ionic Parlux 385 PowerLight Ceramică. Designul strălucit și forma frumoasă, raționalizată vor servi ca un cadou minunat pentru femeie.

http://buyer.pro/top-fenov-dlya-volos/

De ce am nevoie de un uscător de păr cu funcție de ionizare

Aproape toată lumea simte nevoia de uscător de păr. În special, este necesar pentru un sex echitabil: nu se poate face o singură coafură fără stil. Și pentru ca părul să rămână perfect și să nu se usuce sub influența aerului fierbinte, este mai bine să folosiți un uscător de păr cu ionizare. O astfel de funcție suplimentară în dispozitiv va permite îngrijirea corectă a părului.

Cum funcționează

Ce este ionizarea? Prin ionizare, stresul este neutralizat, care apare pe păr sub influența diverșilor factori. Umiditatea insuficientă a aerului în cameră sau pe stradă afectează negativ structura stratului de păr, există o acumulare de încărcare pozitivă, în consecință, este electrificată. Elementul ionizant acționează asupra fibrelor cu ioni negativi, eliminând electricitatea statică. Acest lucru le permite să atenueze semnificativ și să reducă confuzia.

Un uscător de păr cu ionizare diferă de cel obișnuit prin prezența unei pulverizări speciale pe grătar, de unde curge aerul fierbinte. Se pare, dar ce da? În procesul de uscător de păr, grătarul este încălzit, iar ionii care condiționează stratul de păr sunt eliberați din stratul de acoperire. Datorită stratului suplimentar de turmalină, distribuția temperaturii aerului fierbinte este, de asemenea, uniformă, ceea ce duce la o uscare mai sigură și mai eficientă.

Chiar și un uscător de păr puternic, puternic, care are mai multe viteze și funcția unei suflante reci, nu poate proteja părul de deteriorare. Stilul fără flambaj se va transforma într-o neînțelegere dacă fibrele de păr sunt puternic electrificate și împinse. Nu numai condițiile meteorologice, ci și pălăriile sau decorațiile sporesc stresul static. Funcția suplimentară de ionizare în uscătorul de păr va evita astfel de probleme. Datorită acestei posibilități, procesul de uscare este mai rapid, deoarece sub acțiunea ionilor, picăturile de umiditate sunt absorbite mai repede în păr, menținând echilibrul de apă la normal.

Cine ar trebui să primească

Există cinci motive pentru necesitatea achiziționării unui uscător de păr cu un ionizator:

 • tipul de păr - uscat, adesea electrificat;
 • crepusculara crescuta a scalpului, problema parului gras;
 • vopsirea frecventă a buclelor, utilizarea permului;
 • utilizarea frecventă a mașinilor de călcat, ploek etc.;
 • problema de divizare.

Influența ionilor va permite să se potrivească fulgii cuticule din stratul exterior de fibră de păr mai aproape unul de celălalt, ceea ce le permite să neteze și să reflecte lumina. Ca urmare a unui stil atent, ele vor străluci și nu vor împinge.

Trebuie remarcat faptul că uscătorul cu super-păr, chiar și influența ionilor săi, nu este capabil să restabilească părul deja deteriorat. Ionizarea este necesară pentru a preveni problemele.

Sub influența elementelor chimice la vopsirea părului, fibrele lor sunt foarte deshidratate și uscarea regulată a aerului cald agravează starea lor chiar mai mult. Acest proces conduce la fragilitatea părului, rezultând astfel că acestea sunt magnetizate și divizate. Astfel, este mai bine să folosiți un uscător de păr cu ionizare.

De ce am nevoie de un alt sistem de ionizare? Se pare că problema părului gras este, de asemenea, asociată cu echilibrul apei. Corpul este proiectat astfel încât atunci când apare un pericol pentru sănătate, se produce o funcție de protecție. Cu uscarea regulata creste secretia de grasime subcutanata pentru a proteja impotriva deshidratarii si, ca rezultat, parul devine rapid gras. Această situație poate fi corectată cu un uscător de păr ionizant.

În mod corespunzător, produsele cosmetice selectate pentru îngrijirea părului, precum și un dispozitiv pentru uscare vor obține efectul maxim. Parul va arata nu doar bine ingrijit, ci uimitor. Un uscător de păr cu un ionizator ca urmare a utilizării regulate va face părul neted și matasos, le va oferi sănătate și va da un efect mai mare părului.

Modele populare de uscătoare de păr

Pentru a fi proprietarul unui păr frumos, este necesar să alegeți un model, bazat nu numai pe puterea și reglarea fluxului fierbinte, iar ionizarea în uscătorul de păr este, de asemenea, importantă. Având în vedere clienții clienți și numărul de vânzări, puteți selecta cele mai populare poziții ale acestei tehnologii. Cele mai populare branduri: PHILIPS, REMINGTON, PARLUX, BOSCH, ROVENTA, BABYLISS. Dacă vorbim despre modele specifice, să aruncăm o privire mai atentă la uscătoarele de păr care sunt mai des achiziționate.

 1. Parlux 3200 Compact Ceramic Ionic aparține categoriei de uscătoare profesionale pentru păr, care, împreună cu sistemul de ionizare, conține o acoperire din ceramică. Întrebarea despre ce este, răspunsul este simplu: acoperirea cu ceramică vă permite să încălziți părul din interior. Aceasta este o nouă tehnologie care protejează părul de uscare. După ce au folosit această tehnică, devin moi și obedienți, păstrează forma lor pentru o lungă perioadă de timp.
 2. Rowenta CV 7430 datorită funcției "respect" vă permite să păstrați mai multă umiditate în timpul uscării. În acest model, există și un difuzor care vă permite să experimentați coafuri.
 3. Bosch PHD 5781 este un model compact, dar în același timp puternic, care este convenabil de utilizat la domiciliu. Uscătorul de păr are 3 setări de viteză încorporate, ionizează părul, permițând o uscare blândă.
 4. BaByliss BAB5586E se aplică, de asemenea, dispozitivelor profesionale. Împreună cu sistemul de condiționare a ionului conține cristale de turmalină, care protejează suplimentar părul, închizând cuticula lor în timpul uscării. Uscătorul de păr este convenabil să se țină în mâini datorită corpului cauciucat. Modelul este foarte ușor.
 5. Remington D2011 diferă la un preț rezonabil la o uscare sigură și eficientă. Prezența huburilor speciale de duze vă permite să realizați un stil detaliat.

Datorită efectului de ionizare, părul își păstrează balanța de apă, devenind matasoasă și strălucitoare. Sistemul de ionizare încorporat accelerează procesul de uscare și le face ascultător. Ca urmare, parul este mai ușor de montat și își păstrează forma pentru o perioadă lungă de timp. În ciuda costului mai mare al unui astfel de uscător de păr, este o investiție profitabilă în atractivitatea pe termen lung a coafurii.

http://tehnika.expert/dlya-krasoty/fen/s-ionizaciej.html

Cele mai bune uscătoare de păr profesionale

Prin urmare, stilistii de top aleg o tehnica profesionala. Pentru a afla cum diferă de modelele de consum, trebuie să citiți articolul nostru.

Despre uscătoare de păr pe scurt

Modelele profesionale diferă de aparatele de uz casnic pentru o calitate superioară a locuințelor, au de obicei mai mult de 2 kW de putere, un nivel scăzut de expunere a sunetului și un cablu de alimentare de câțiva metri pentru a se deplasa liber în jurul clientului. Aceste produse sunt concepute pentru o muncă mai îndelungată și trebuie să lucrați aproape silențios și rapid pentru a face față sarcinilor stabilite.

Acestea au multe caracteristici pe care aspiratoarele de uz casnic nu le pot visa: uscarea părului cel puțin la trei viteze, utilizarea aerului încălzit sau a temperaturii camerei și ionizarea obligatorie. În plus, producătorii acordă o atenție deosebită localizării butoanelor de comandă, confortului mânerului, precum și caracteristicilor de greutate, deoarece artiștii de make-up trebuie să lucreze cu dispozitivul pe tot parcursul zilei.

Avantaje și dezavantaje

Specialiștii se referă la avantajele produselor profesionale cum ar fi:

 1. Ionizarea fluxului de aer, care vă permite să uscați părul repede și fără teama de supraîncălzire.
 2. Încălzitorul ceramic încălzește ușor fluxul de aer.
 3. Există protecție termică împotriva supraîncălzirii.
 4. Produsul este destinat pentru o muncă mai îndelungată.
 5. Aplicați filtre de înaltă calitate pentru a proteja părțile interne de părul și praful.
 6. Utilizare confortabilă, moduri diferite.
 7. Varietate de coafuri, care este foarte important pentru un coafor profesionist.
 8. Mâner confortabil, confortabil se potrivește bine în mână, este convenabil să lucreze.
 9. Lungimea cablului nu este mai mică de 3 m.

Duzele suplimentare vă permit să vă bateți buclele curl, coafura se realizează rapid și eficient, în timp ce părului i se dă suma maximă.

 • o greutate mare în comparație cu uscătoarele de păr de uz casnic;
 • costul ridicat.

Stilistii sunt, in cea mai mare parte, barbati, deoarece mainile femeilor se obosesc repede de severitatea unui uscator de par pentru munca profesionala.

diferențele

Un produs profesionist diferă de un uscător de păr obișnuit, deoarece poate lucra timp de câteva ore și poate rezista și încărcăturilor solide în fiecare zi. Puterea dispozitivului este mult mai multă, deoarece este diferită din punct de vedere funcțional, dispozitivul de salon este echipat cu diverse moduri - este uscarea, buclele curling sau îndreptarea părului, stilul original, oferind pomparea părului.

Un instrument profesionist de machiaj este înarmat cu mai multe atașamente suplimentare, debitul de aer și modul de alimentare sunt reglementate. Doar acestea au mai multe regimuri de temperatură: pentru uscare rapidă, pentru styling și stimulare slabă, cu o temperatură minimă pentru fixarea coafurii. În plus, există o funcție de furnizare a aerului rece pentru a face strălucirea și stabilitatea părului.

Un dispozitiv special - stilul ajută la crearea coafurilor unice, chiar dacă frumoasa jumătate a umanității are tunsori scurte. Combină mai multe instrumente profesionale în același timp datorită abundenței duzele: de exemplu, plăcile ceramice dau părului o finisare excelentă, iar periile de masaj cu diametru diferit creează bucle de dimensiuni ideale.

Astfel de produse au un sistem de securitate excelent și protecție împotriva supraîncălzirii tuturor părților, precum și părului vizitatorilor. Am menționat deja ionizatorul, el este cel care ajută să scape de electrificare, ceea ce facilitează foarte mult lucrul cu ei și, de asemenea, are grijă de sănătatea lor.

Nuanțele alegerii corecte

Când cumpărați, trebuie să vă amintiți că costul ridicat nu înseamnă că acest model are cea mai bună funcționalitate - trebuie să vă familiarizați cu mai multe opțiuni pentru a alege instrumentul care să îndeplinească pe deplin sarcinile și obiectivele stilistului.

Parametrii principali la alegerea unui produs de calitate sunt:

 1. Puterea este cel mai important parametru, dar aici fiecare profesionist se bazează pe experiența personală. Dacă decideți să cumpărați un astfel de produs pentru uz personal, alegeți cu atenție: cu păr scurt și subțire nu trebuie să cumpărați un dispozitiv puternic, deoarece acesta le va usca rapid și nu veți avea timp să le dați volumul sau stilul dorit. Un dispozitiv puternic este ideal pentru doamnele cu păr lung, luxuriant: puteți face repede un stil elegant atunci când vă grăbiți. Decizia corectă ar fi cumpărarea unui uscător de păr cu reglare a puterii și încălzirea fluxului de aer.
 2. Ceramica sau metalul - aceasta trebuie să fie luată în considerare atunci când alegeți. Este suficient să realizați un astfel de experiment simplu: puneți o bucată de gheață din frigider pe o rețea ceramică sau din metal, pe prima se va topi de două ori mai repede, ceea ce înseamnă că umezeala din păr se evaporă în același mod. Expunerea mai redusă la căldură are loc pe o linie parțială, cu atât structura este mai puțin perturbată.
 3. Reglarea presiunii unui curent de aer și a temperaturii acestuia. Modelele profesionale sunt echipate cu un regulator de alimentare cu aer și un dispozitiv similar pentru schimbarea temperaturii, care vă permite să setați modul optim când stylingul sau uscarea părului.
 4. Duze suplimentare. De exemplu, cu un difuzor - o perie masivă rotundă cu degetele de cauciuc. În plus față de obținerea unui volum mare la rădăcini, care este atât de important atunci când se pune, masaj perfect capul. Duza este un cilindru cu un capăt aplatizat pe o parte, duza fixează fluxul de aer în direcția exactă spre partea dorită a capului, ajută la crearea unui stil elegant, accelerează procesul de uscare a părului umed.
 5. Designul cazului poate fi diferit, principalul lucru fiind că este convenabil în funcționare și sigur în exploatare.
 6. Greutatea dispozitivului - opțiuni grele sunt incomode în funcționare, cu ajutorul lor este dificil să se facă o instalare complicată.
 7. Luați în considerare garanția și posibilitatea de întreținere ulterioară la centrul de service.
 8. La fel de important este suma pe care o puteți cheltui pentru achiziționarea unui profesionist uscător de păr.

O atenție deosebită trebuie acordată lungimii și calității cablului de alimentare: nu trebuie să fie mai mică de 2,5 m, trebuie să aibă o grosime optimă, precum și o bună elasticitate.

Revizuirea celor mai bune modele

Nu vă atragem atenția asupra calității profesionale de uscătoare a părului pentru anul 2018, ci o mică revizuire a modelelor de la diferiți producători.

BaByliss 6615E

Opțiunea de uz casnic la un cost mediu de 6,99 mii ruble, putere de 2,3 kW, două viteze, 2 moduri de încălzire, alimentare cu aer rece cu ionizare, un hub este inclus. Există o buclă pe carcasă pentru a agăța aparatul, un filtru de tip amovibil, o lungime a cablului de alimentare de 2.7 m, o garanție de 5 ani fără reparații.

Destul de compactă uscător de păr, se usucă perfect și rapid la păr, ajută la styling, situat convenabil în mână. Centrele de service nu se repară în condiții de garanție, ci se transformă într-un produs nou, dar trebuie să așteptați mult timp. Printre deficiențele - o prăbușire slabă a motorului, cu o atingere aleatoare, unul dintre jumătăți se deschide și motorul iese.

BaByliss 6000E

Compania franceză a lansat un model care are 8 moduri active și o putere solidă de 2,2 kW. Prețul mediu este de 13,5 mii ₽, greutatea este de 433 g, cablul de alimentare este de 2,6 m. Toate duzele au o acoperire turmalină originală, un difuzor și un hub sunt incluse.

 • puternica clasa de motor EC;
 • timpul de uscare redus cu 30%;
 • acoperirea ceramică încălzește uniform parul;
 • uscător de păr destul de sigur - temperatura nu depășește 70 de grade;
 • oferă o combinație de tratamente adecvate pentru orice tip de păr;
 • depozitare convenabilă într-o stare suspendată.

Poziție negativă - incomodă a butonului "aer răcit".

Parlux Advance Light

Un profesionist uscător de păr de la compania italiană este vândut la un preț mediu de 9,7 mii de ruble, până la 83 cu. m / h, putere 2.2 kW. Cutie ergonomică compactă, tehnologie îmbunătățită IonicCeramic, lungime cablu 3 metri, greutate 456 g. Duzele se fixează bine la punctul de atașare cu rotație 360, 4 moduri de temperatură și 2 viteze de aer.

Produsul este surprinzător de ușor, care este notat în nume, se află în mod convenabil în mână, ocupă puțin spațiu - îl puteți lua cu dvs. pe drum. Corpul unei construcții bune, funcționează liniștit, în ciuda puterii solide. Poate că aceasta este cea mai bună opțiune pentru stilul profesionist de uscător de păr.

Moser 4350-0050

Modelul dezvoltatorilor germani este remarcabil pentru o calitate uimitoare și o putere decentă de 2,2 kW, costul fiind în segmentul 3.7-7.1 mii ruble, greutate 0.5 kg, 6 moduri de control al debitului de aer, ionizarea obligatorie. Lungimea cablului de alimentare este de 2,8 m, acoperirea turmalină a corpului ceramic, fiabilitatea ridicată a tuturor pieselor. Aceasta este cea mai puternică opțiune profesionist de uscător de păr.

Corp de înaltă calitate, design original, maner confortabil, muncă rapidă și de înaltă calitate, produsă în fabrici italiene. Cu o încărcătură maximă, face o mulțime de zgomot, părul foarte lung este inconfortabil să se usuce datorită vitezei mari a fluxului de aer.

Braun HD 785 Păr Satin 7

Uscător de păr de uz casnic cu un cost mediu de 4710 ₽, cu o putere de 2 kW, dimensiuni de 205x90x210 mm și o greutate de 0,6 kg. 4 moduri de încălzire, 2 viteze de aer, un set standard de moduri suplimentare. Există un filtru înlocuibil, difuzor și hub inclus.

Design de înaltă calitate și asamblare, design interesant, muncă rapidă, nivel normal de zgomot, se ocupă de îndatoriri. Pe casetă era o inscripție - 1,5 mii de ruble pentru telefon, se credea că glumea era de la producător, dar banii au venit în curând, sa dovedit a fi o economie considerabilă.

constatări

V-am adus la cunoștință diferențele de echipamente profesionale de la uscătoarele obișnuite de păr, pe care fiecare cititor le-a folosit cel puțin o dată, dar le-a plăcut. Acum puteți compara modelele prezentate pentru a alege un cadou demn pentru noul an pentru partenerul sau prietena dvs. de viață.

http://tehnopanorama.ru/feny/professionalnye-feny-dlya-parikmaherov.html

15 cel mai bun uscătoare de păr

Evaluare 2018

Uscător de păr - un instrument indispensabil în crearea coafurii perfecte acasă. Prin urmare, alegerea corectă a acestui aparat de uz casnic este importantă pentru fiecare femeie care dorește să pară irezistibilă. Am pregătit pentru dvs. un rating al celor mai bune 15 uscătoare de păr, alegeți oricare dintre ele, puteți fi siguri de un rezultat excelent.

Moser 4350-0050

Modelul excelent, soția este fericită. Puterea este excelentă. Se simte ca și cum salonul după tunsoare) nu se compară cu modelele obișnuite de amatori. Cerul și pământul.

 • putere
 • comoditate
 • Fir lung puternic
 • Asamblare de înaltă calitate
 • Zgomot redus
 • ionizare
 • uscător de păr
 • puterea este de 2200 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • acoperire ceramică
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablu de alimentare lungime 2,8 m
 • greutate 0,51 kg

Polaris PHD 1463T

Bună uscător de păr funcțional. Convenabil, cu un mâner pliabil. Putere normală, cu două viteze și două regimuri de temperatură. A cumparat acest lucru pentru excursii de calatorie. Nu a eșuat. Vă recomand.

 • densitate
 • Destul de liniștită
 • pliere
 • Greutate redusă
 • Mod aer rece
 • uscător de păr compact
 • putere 1400 W
 • aer rece
 • moduri de încălzire: 2
 • viteze: 2
 • mâner pliabil

Coifin CL5 R

Eu folosesc constant 2,5 ani. Aceasta justifică prețul său cu 100%. Cine are nevoie doar de un uscător de păr puternic pentru uscarea zilnică a părului - cl5 este o alegere excelentă

 • puternic
 • Materiale de calitate
 • Se usuca rapid
 • Aer rece
 • Sârma lungă
 • Butonul de aer rece trebuie menținut constant
 • uscător de păr
 • putere 2300 W
 • aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablu de alimentare lungime 2,8 m
 • greutate 0,57 kg

Philips BHD176 DryCare Pro

Își usucă părul fără a le supraîncălzi cu temperaturi ridicate, ca majoritatea semenilor săi. Datorită faptului că uscarea se datorează în principal fluxului puternic de aer, părul nu se usucă și nu se deteriorează. Ei bine, în general, evaluarea acestei situații este una solidă. Mulțumită soțului meu și Philips!

 • Destul de liniștită
 • puternic
 • Greutate redusă
 • ionizare
 • Construiți calitatea
 • funcționalitate
 • uscător de păr
 • puterea este de 2200 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablul de alimentare lungime 1,8 m

Philips HPS910 DryCare Prestige Pro

Am cumpărat acest uscător de păr ca un cadou pentru iubitul meu. Rămâi în plăcere completă, compactă, frumoasă și, cel mai important, usucă rapid și atent părul. Da, și mi-a plăcut cu un design interesant și puterea, și bineînțeles un preț excelent :)

 • Cablu lung
 • Se usuca rapid
 • Bună putere
 • Rece de aer rece
 • ionizare
 • Funcția Termo Protect
 • Puțin greu, dar te obișnuiești repede.
 • uscător de păr
 • putere 2100 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablu de alimentare lungime 2,5 m

Lumme LU-1041

Acum două săptămâni am cumpărat acest uscător de păr pentru a înlocui cel vechi. I-am cumparat aceasta datorita design-ului atractiv si a unui pret destul de frumos. De asemenea, mulțumit de compactitate, mânerul este pliat și puteți lua cu dvs. oriunde mergeți. Uscătorul de păr este foarte puternic, părul lung este uscat timp de 15 minute. Zgomotul deosebit nu este emis. Sunt mulțumit de cumpărare, mai ales pentru un astfel de preț!

 • Dimensiune compactă
 • Destul de puternic
 • Urmează
 • uscător de păr compact
 • puterea este de 1200 W
 • moduri de încălzire: 2
 • viteze: 2
 • mâner pliabil

Philips HP8233 ThermoProtect Ionic

Am cumpărat-o pentru soția mea. Ea este satisfăcută de o sută la sută! Moduri frumoase, nu foarte zgomotoase, diverse moduri de funcționare, puternice, convenabile, cu două duze incluse. Dimensiunile nu sunt foarte mari. Bucură-te în fiecare zi.

 • puternic
 • ușor
 • Nu foarte zgomotos
 • Se usuca rapid si cu grijă
 • Nu se supraîncălzește
 • uscător de păr
 • puterea este de 2200 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablul de alimentare lungime 1,8 m

Polaris PHD 2080Ti

Când cumpărați, costurile bune de performanță sunt ieftine. În operare, destul de aranjat. Există un buton rece de suflare, un butuc îngust, posibilitatea de a selecta viteza și temperatura.
Cablul este lung, există ionizare, bine, și funcția de aer rece. Parul nu se exceseaza, ca vechiul meu uscator de par, si nu prea greu.
Funcționează minunat, o folosesc în fiecare zi.

 • Destul de puternic
 • ionizare
 • Convenabil și ușor
 • Mâner pliabil
 • uscător de păr compact
 • putere 2000 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • mâner pliabil

Philips HPS920 Pro

Eu folosesc mai mult de trei luni. Sunt foarte multumit de alegerea mea. Cablul lung creează libertate de mișcare în timpul montării, un motor profesionist și puternic asigură o uscare rapidă. Și cel mai de neegalat este regimul de temperatură "TP", mai mult grija de ofertă în timpul instalării nu sa întâlnit.

 • Destul de puternic
 • Se usuca usor
 • Cablu lung
 • ionizare
 • Grele, ca toate uscătoarele profesionale de păr
 • uscător de păr
 • putere 2300 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2

Dyson supersonic

IPhone în lumea uscătoarelor de păr!
Acest uscător de păr nu arată ca altceva, este atât de singur.
Rapidă, practică, convenabilă. Zgomot redus.
Lumină, păr ca și cum ai merge la salon.
Duzele sunt ușor de schimbat.

 • desen
 • calitate
 • Greutate redusă
 • Bună putere
 • Cablu flexibil și maleabil
 • uscător de păr
 • putere 1600 wați
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 4
 • viteze: 3
 • cablu de alimentare lungime 2,7 m
 • greutate 0,618 kg

Polaris PHD 1667 TTi

Când uscătorul de păr vechi a ars, am decis să cumpăr un uscător de păr ieftin și de înaltă calitate. Alegerea a căzut pe acest model "Polaris". Uscătorul de păr este destul de simplu - doar 2 moduri și alimentare cu aer rece, dar nu am nevoie de mai mult pentru uscare și styling. În general, activitatea uscătorului este satisfăcută.

 • compact
 • puternic
 • Mâner pliabil
 • ionizare
 • Construiți calitatea
 • uscător de păr compact
 • putere 1600 wați
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • viteze: 2
 • mâner pliabil

BaBylissPRO BAB6510IRE

Uscător de păr este bun, fericit cu munca sa. Puternică, se usucă repede. Părul nu arde. Buton de dispunere convenabil. Totul este bine, foarte bucuros că am cumpărat acest uscător de păr special. Vă recomand.

 • Este suficient de compact
 • Cablu lung
 • Bună putere
 • apariție
 • Aer rece
 • uscător de păr
 • putere 2400 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • cablu de alimentare lungime 2,7 m
 • greutate 0,54 kg

Philips HP8230 Thermo Protect

Coafura se transformă instantaneu, chiar dacă nu încercați prea mult să vă îngrijiți părul, fluxul de aer direcționat modelează cu ușurință coafura, destul de ușoară, confortabilă pentru a vă ține în mână, chiar și părul meu gros se usucă rapid la talie, nu strânge părul din spate.

 • Cablu lung
 • Convenabil și puternic
 • 3 debite de aer
 • Nu se supraîncălzește
 • uscător de păr
 • putere 2100 W
 • aer rece
 • cablul de alimentare lungime 1,8 m
 • greutate 0,553 kg

Polaris PHD 2077i

Fen două săptămâni. Se usuca usor si repede fara uscarea parului, iar pretul unui astfel de asistent este destul de acceptabil. Inițial am ales cu putere mare, ionizare și alimentare cu aer rece. Respectă toate cerințele mele.

 • Calitate și simplă
 • Se usuca rapid parul
 • Destul de puternic
 • ionizare
 • Convenabil în mână
 • Aer rece
 • uscător de păr
 • putere 2000 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2
 • greutate 0,5 kg

Polaris PHD 2247Ti

Părul meu este lung și gros, așa că am ales o putere bună. Surprinzător sa dovedit a fi un uscător de păr decent. Debitul de aer din acesta este foarte puternic, puteți ridica temperatura, mânerul este confortabil, există și un ionizator, iar părul este mai puțin electrificat și mai strălucitor.
Din greutate - poate că pentru cineva va fi cam greu, dar m-am obișnuit cu asta.

 • ușor
 • Plăcut pentru materialul touch
 • Cablu lung
 • ionizare
 • funcțional
 • puternic
 • uscător de păr
 • puterea este de 2200 W
 • ionizare, alimentare cu aer rece
 • moduri de încălzire: 3
 • viteze: 2

În clasamentul prezentat, cele mai bune modele de uscătoare de păr pentru fire de păr de diferite clase de preț sunt colectate cu o descriere detaliată a caracteristicilor acestora. Dintre acestea, toată lumea va putea alege un dispozitiv care să se potrivească personal cu privire la parametrii tehnici, designul și costul. Dacă sunteți în căutarea unui nou uscător de păr sau doriți să îl cumpărați pentru prima dată, alegeți orice model din ratingul nostru, în funcție de preferințele dvs. personale. Și calitatea tuturor dispozitivelor prezentate este confirmată de timpul și de recenziile utilizatorilor reali.

http://goods365.ru/bytovaya-tehnika/luchshie-feny-dlya-volos/