logo

Revizuirea restaurării măștilor de păr "Gliss Chick"

Pentru îngrijirea părului de înaltă calitate, problema trebuie abordată în mod cuprinzător. În acest scop, brandurile bine cunoscute produc linii întregi de produse prin care puteți să vă saturați părul cu toate elementele necesare, astfel încât buclele să devină sănătoase și frumoase.

În același mod, gliss-ul de brand global recunoscut a creat conceptul de îngrijire a părului în trepte, astfel încât masca de păr din seria Glis a devenit unul dintre cele mai populare produse cosmetice din lumea modernă.

Care este caracteristica produselor Gliss Kur?

Pasul de îngrijire a părului implică 3 etape:

 1. Curățare.
 2. Făcând ușor.
 3. Terapie intensivă.

Fiecare linie de produse de îngrijire a părului este proiectată special pentru caracteristicile individuale ale fiecărui tip de păr. Producătorul a avut grijă atât de fete cu păr vopsit, cât și de proprietari de păr gras, datorită căruia fiecare femeie poate alege cel mai potrivit mijloc pentru ea însăși. Fiecare linie conține anumite componente:

 • șampon
 • Mască pentru păr Glis Chur,
 • Balsam conditionat,
 • Express conditioner,
 • Spray pentru păr.

Unele dintre cele mai comune serii conțin alte mijloace. Datorită prețului său accesibil și a calității superioare, precum și a eficienței produsului (numeroase recenzii ale mascului de păr glis chickens mărturisesc acest lucru), marca a devenit una dintre cele mai iubite de multe fete moderne.

Linie populară de produse cu mască de păr gliss

Masca trebuie aplicată o dată sau de două ori pe săptămână, după spălarea părului cu șampon, de preferință din seria generală. Acest lucru va spori efectul utilizării fondurilor. Aplicarea unei măști adesea nu are sens - ea va greuta părul și va deveni rapid grăsime. Pentru părul uscat și foarte deteriorat, utilizarea mai frecventă a vopselei este acceptabilă.

Seria "Renovarea părului"

Cea mai nouă dezvoltare care ajută la "lipirea" legăturilor structurale între fibrele de păr. Ca urmare a aplicării unei măști de păr glise cu tehnologia OMEGAPLEX din această serie, compoziția de mască pătrunde în păr și își restabilește structura. Seria include, de asemenea, șampon, balsam de balsam, balsam expres și mască.

Seria "Consolidarea Magic"

Pentru părul subțire, slab și fragil. Formula produselor din această serie include trei proteine, care pătrund foarte repede în păr și îl întăresc "din interior". Masca de păr Gliss kur din această serie este aplicată pe părul umed timp de un minut, însă în acest timp scurt reușește să satureze părul cu microelemente importante pentru aspectul sănătos. Linia include, de asemenea, șampon, balsam, balsam și mască de păr.

Seria Nutritive pentru ulei

Potrivit pentru părul lung care se desparte și se rupe la vârfuri. Ca parte a 8 uleiuri speciale și keratină, care hidratează profund, hrănesc și restaurează părul. Utilizarea regulată a măștii din această gamă permite reducerea numărului de capete divizate cu până la 95%. Ca rezultat, parul devine strălucitor, neted și mai gros la aspect. Seria include șampon, balsam sub formă de balsam, balsam de pulverizare și mască.

Serii de mătase lichidă

Pentru cei care nu au strălucirea părului și vitalitatea lor. Masca inclusă în această linie hidratează intens buclele. Ca rezultat, ele strălucesc, iar culoarea arată până la 100%. Componentele din compoziție fac ca părul să fie luminos și moale la atingere, iar mătasea nutritivă lichidă care intră în ea să netezească buclele.

Seria "Extreme Recovery"

După aplicarea produselor de pe această linie, părul devine mai elastic și câștigă strălucirea. Compoziția include componente speciale, în special o concentrație triplă de keratine lichide, care are un efect pozitiv asupra stării părului. Linia include atât instrumente standard, cât și instrumente interesante:

 • șampon;
 • Balsam pentru balsam;
 • Aer condiționat pentru pieptănare instant;
 • Mască instant pentru terapie intensivă;
 • Mască de hrănire pentru părul foarte uscat și deteriorat.
 • Ulei-elixir pentru păr foarte uscat, instantaneu hidratează și face ascultător, dând o strălucire oglindă.

Seria rămasă nu este mai puțin populară, deși nu conține măști:

 1. "Protecția culorii și strălucirii".
 2. Șampon elixiruri cu o concentrație ridicată de uleiuri naturale.
 3. Million Gloss este o inovație în piața de frumusețe, seria include o nouă dezvoltare - ulei de cristal.
 4. "Volum și recuperare" - cu un spray special pentru volum.
 5. "Aqua Care" - îngrijirea părului fără ponderare.
 6. "Recuperare profundă + Ser" - pentru părul fără speranță epuizat.

Utilizarea corectă a produsului. Mască pentru păr Gliss Kur

Pentru efectul de îngrijire a părului a fost cât mai vizibil posibil, trebuie să știți cum să utilizați în mod corespunzător produsele din serie. După șamponare, se pot folosi balsamuri de clătire, adesea dezvoltate special pentru utilizarea zilnică. De 1-2 ori pe săptămână trebuie să utilizați o mască pentru o nutriție intensă și hidratarea buclelor. Parul gras necesita ingrijire speciala, masca este mai bine sa se utilizeze o data pe saptamana, nu mai mult. Pentru reabilitarea părului foarte uscat și deteriorat, masca poate fi aplicată de 2-3 ori pe săptămână.

Reguli generale pentru îngrijirea părului

Dacă o fată este proprietarul părului dur, uscat și fragil, atunci este foarte important să alegeți produsele potrivite pentru ele. Este mai bine să folosiți șampoane speciale pentru părul uscat, deoarece acestea hrănesc și hidratează scalpul și spală ușor toată murdăria. Măștile nutritive sunt obligatorii la fiecare 3-4 zile, este de dorit ca acestea să se bazeze pe uleiuri naturale. Măștile de uz casnic din uleiuri nu vor mai fi superfluă. Astfel de păr nu trebuie adesea să fie în formă de căldură și în nici un caz nu poate fi pieptănat în timp ce este ud.

Pentru părul gras, îngrijirea adecvată este, de asemenea, importantă. Nu puteți alege șampoane hidratante, deoarece acestea sunt prea moi pentru părul gras. Sunt necesare instrumente speciale, uneori conțin ingrediente răcoritoare, cum ar fi mentolul sau menta. Șampoanele și alte produse de îngrijire pe bază de plante sunt cele mai bune pentru acest tip de păr.

Parul vopsit trebuie curățat cu atenție, astfel încât pigmentul din vopsea cât mai mult posibil să nu fie spălat. Pentru a face acest lucru, este important să selectați compoziția corespunzătoare fără substanțe agresive.

http://volos-gid.ru/339-maska-dlya-volos-glis-kur.html

Mască de păr Gliss kur "Recuperare extremă. Instant "

Îngrijirea intensivă și restaurarea daunelor profunde. Producătorul Gliss kur ne promite că această mască de păr va restabili și va îmbunătăți chiar și parul puternic și profund deteriorat. Ele vor deveni elastice, rezistente, vor înceta să fie uscate și plictisitoare, după prima aplicare.

Experții au dezvoltat o formulă complet nouă și eficientă, care constă în principal dintr-o combinație de trei keratine, care, sub formă lichidă, au un efect profund asupra părului uscat și fragil. Prin utilizarea măștilor de păr Gliss kur "Recuperare extremă. Instant ", parul va deveni mult mai bine, zonele deteriorate ale părului vor fi umplute cu keratină, făcându-le astfel mai puternice, și literalmente eliminând complet o problemă obișnuită ca ruperea părului.

Mască de păr Gliss kur "Recuperare extremă. Instant "

Se recomandă utilizarea măștii pentru găinile de păr Gliss de până la trei ori pe săptămână. Este suficient să-l puneți pe păr umed, șamponat și după doar un minut de spălare.

Revizuirea măștii de păr de restaurare Gliss kur

Ambalajul însuși fie atrage, fie invers, poate împiedica puțin cumpărătorii, deoarece este negru, mai degrabă neobișnuit pentru astfel de măști și chiar pentru produsele pentru îngrijirea părului.

Mască de păr Gliss kur "Recuperare extremă. Instant "

De asemenea, este foarte ciudat că trebuie să-l țineți în părul dvs. pentru un minut. La prima vedere, nu pot nici măcar să cred că masca este atât de eficientă încât durează doar un minut pentru a acționa. Dar, pe de altă parte, este instantanee, astfel încât rezultatul poate fi văzut literal imediat după utilizare.

Textura însăși este destul de densă, masca este groasă, albă. Dar densitatea nu afectează eficiența și ușurința aplicării. Acest produs este ușor de așezat pe păr pe întreaga lungime și are nevoie foarte puțin pentru o singură aplicație.

Măsura de păr pentru restabilirea părului Gliss kur

Mirosul este foarte plăcut și destul de ciudat, aș spune chiar nucă. Nu este ascuțită și nu rezistentă, pe păr puțin vizibilă. Poate ucide chiar și mirosul de șampon, lăsând părul o aromă naturală.

Feedback despre hair mask Gliss kur "Extreme recovery. Instant "

Efectul este instantaneu, simțiți-l aproape imediat după aplicare. Încă ud, părul pare mai moale și mai umed. Este destul de dificil să se spele, dar având în vedere că îmi spăl capul în fiecare zi, nu mi-e teamă că îi poate lubrifia părul. De aceea, pentru a obține un rezultat mai bun, nu o spăl complet.

Deoarece părul meu a fost puternic avariat de vopseaua de păr, este fragilă și foarte puternică. Gliss kur masca de restaurare a părului "Recuperare extremă. Instant "elimină complet volumul, adăugând netezime, moale și strălucire.

Cred că nu este necesar să spun că după părul ei pieptene mult mai ușor. Un alt efect care ma multumeste cel mai mult este faptul ca a devenit foarte usor sa-ti stilesti parul. Acest lucru a creat întotdeauna o problemă, deoarece îmi fac coafura în timpul uscării cu un uscător de păr și nu este întotdeauna ușor să-i pieptăn în timpul etapei de uscare treptată.

Masca de par Gliss pui "Recuperare extrema. Instant "

Cred că nu se va întâmpla nimic rău dacă ai o mască mai lungă pe părul tău, după părerea mea, totul depinde de cât de mult este deteriorat părul tău.

Prețul mediu al unei măști de păr Gliss kur "Recuperare extremă. Instant "200 de ruble pentru 200 ml. În ceea ce mă privește, acesta este un preț excelent pentru un produs de calitate.

Dacă ați folosit deja acest instrument, nu fi leneș pentru a lăsa feedbackul dvs. pentru a ajuta alți utilizatori să facă alegerea potrivită.

http://allhairstyle.ru/maska-dlya-volos-gliss-kur-ekstremalnoe-vosstanovlenie-mgnovennaya

Restaurarea părului extrem cu Gliss Kur Schwarzkopf

După vară, de regulă, au nevoie de îngrijire. Și mai ales în restaurare. Chiar și părul meu nevopsit vrea ceva foarte puternic și hrănit. Mai ales sfaturile. Aici trebuie să lucreze pentru întreaga parte a părului din cap.
După vara aceasta, mă rog să-i dau un agent de reducere super, care să-i readucă la viață și să amâne o întâlnire cu foarfece.

Pe scurt despre parul meu: absolut drept, neted, uniform, gros, greu, mediu gros, natural, de tip normal, ușor predispus la greutate și uleios, fără volum.

Alegerea salvamarului după vară a căzut pe masca de restaurare de pe piața masivă Restaurare extremă a părului cu Gliss Kur Schwarzkopf. Masca a fost cumpărată exclusiv prin comentarii pe Internet. Acestea au fost în mare parte recenzii de la fete cu păr vopsit, deteriorat, ondulat și curat. Într-o mare măsură, acestea au fost recenzii pozitive, deci sa decis să cumpere și să testeze.

• Reface structura parului - până la 95% păr mai puțin fragil.
• Ingrijirea intensiva si elasticitatea parului.
• Eficace după 1 minut de utilizare.

Terapie intensivă restaurarea daunelor profunde.
INSTANT RESTAURANT MASC EXTREME RESTORATION oferă îngrijire intensă pentru părul puternic deteriorat și uscat, oferind părului mai multă elasticitate - eficacitatea este obținută după 1 minut de utilizare.
Formula inovatoare cu o concentrație triplă de keratine lichide afectează cu exactitate zonele deteriorate, restabilind structura părului. Umple suprafețele puternic deteriorate și reduce ruperea părului cu până la 95%.


Puteți cumpăra o mască: în supermarketuri și magazine de produse chimice de uz casnic
Preț 390 de ruble. Am cumpărat un stoc de 290 de ruble.
Volum 300 ml
Ambalare Am o bancă standard, de asemenea, se întâmplă sub forma unui tub
Tara de fabricație Slovenia, Schwarzkopf

Iată capacul borcanului. Membrana protectoare este complet absentă.

Consistența este groasă ca o cremă. Nu se răspândește de mână și nu zboară în teava. Ca de obicei, cu măști lichide pe consistență.
Culoarea măștii este albă. Nu există impurități.
Parfumul mascului este pur și simplu uimitor. Miroase foarte dulce și frumos. Pentru mine, miroase ca bomboane cu vanilie și caramel.

Cum îl pot aplica?
O folosesc o dată pe săptămână. Acest lucru este suficient pentru părul meu. Aplic pe părul spălat cu șampon. Aplic din vârfuri până la mijlocul lungimii. Cu cât este mai mare, cu atât este mai puțin bogată. Pentru a nu greuta parul. Deoarece masca este foarte hrănitoare, este foarte ușor de făcut. Țineți 5 minute. Nu mai țin altceva pe părul umed. Se spală cu apă caldă, apoi se clătește cu frig.

Părul după aplicarea mască și impresiile mele:
Sunt mulțumit. Și părul meu. Părul după ce ați folosit această mască este doar minunat. Foarte moale, care curge. Se simt de mătase. Într-adevăr, restaurarea părului. Masca a fost perfectă pentru părul meu. Nu a existat nici un efect de ponderare și părul îngust.

Promisiunile producătorului au devenit realitate?
1. • Reface structura parului - până la 95% păr mai puțin fragil.
Faptul că există o refacere a structurii părului este adevărat. Dar la ce nivel? Exclusiv extern sau din interior? E greu de spus.

2. • Îngrijirea intensivă și elasticitatea părului.
Da, într-adevăr, această mască are grijă. Elasticitatea părului este prezentă, în special la capete.

3. • Eficace după doar 1 minut de utilizare.
Nu am putut verifica această promisiune, dar nu am păstrat atât timp, doar 5 minute. Efectul este.

Se pare lungimea părului

Lungimea părului a devenit foarte netedă, părul a fost părul. Torchuna sa netezit. Părul este ca o pânză curgătoare.

La capete ca asta

Capetele părului sunt foarte saturate, la atingere ca și cum ar fi mai groase decât oțelul, capetele de despicare sunt deghizate și arată sănătoase.

http://www.hairmaniac.ru/ekstremalnoe-vosstanovlenie-volos-vmeste-s-gliss-kur-schwarzkopf.html

Gliss găluște părul de recuperare extreme masca

În practica persoanelor care își îngrijesc cu entuziasm părul, în mod inevitabil, există mijloace din categoria "Și acum ce să facem cu ea?". Astăzi vreau să vă spun despre adversitățile mele cu privire la astfel de mijloace.
Sa întâmplat în toamnă, când nu era suficientă provocarea în achiziții și dorința de a cumpăra ceva era abundentă. Deși nu, sunt viclean, am ales chiar odată ce rating de pulverizare și răspuns pozitiv a fost mai mare

Este vorba despre populara Express - aer condiționat «Gliss Kur» sub forma unui spray, și o resursă lipsit de experiență de îngrijire a părului, despre legendele lor:
- pacifică părul neascultător, luptă cu fluența;
- au încercat multe sprayuri scumpe, dar acestea sunt mai bune;
- conferă părului un aspect decent;
- Spray-indelebil, care a rezolvat problemele părului meu;
- cu el părul mort vine la viață;
Și așa mai departe...
Deal făcut, spray-uri cumpărat Octombrie înlocuit noiembrie, Noiembrie a dat drumul până în decembrie. Iar ianuarie, februarie, martie l-au urmat... Consumul de aer condiționat a rămas la același minim.
Cel mai mare consum de sticlă din practica mea de îngrijire a părului este de 150 ml / 3 săptămâni. La sfârșitul postului, ca alternativă, voi oferi exact această versiune a spray-non-washouts de la farmacie.

Începând cu anul 1952, când în Germania a apărut primul tonic de pulverizare Gliss Kur pentru alimentarea părului uscat și deteriorat, această marcă a devenit asociată cu restaurarea părului. De mai bine de 60 de ani, Gliss Kur a fost un brand inovator renumit, care a încorporat cele mai recente progrese în îngrijirea părului de-a lungul istoriei sale. În alte țări, marca Gliss Kur este cunoscută prin nume precum Gliss, Bonawell, Konzil și Extra Care.

Gliss Kur este un brand popular de produse de îngrijire a frumuseții. Țările diferite au modele diferite de ambalare. Din păcate, nu era necesar să se facă o comparație internațională a aceluiași spray. Deși ar fi foarte informativ

Până în prezent, au fost numărate 23 de tipuri de aparate de aer condiționat expres "Gliss Kur" sub formă de spray:

Două dintre ele fac parte din serii diferite:

Formula unica restabilește strălucire cu un elixir concentrat cu tehnologia inovatoare laminare conferă părului o strălucire lungă de până la 10 zile. Formula milioane Gloss, bazat pe tehnologia de laminare, înfășoară fiecare fir de par aer transparent, plasă de păr plictisitoare da strălucire și oglindă strălucire de până la 10 zile.

Recuperarea extremă este o îngrijire eficientă pentru părul deteriorat și uscat. Formula cu o concentrație triplă de keratine lichide va da părului mai multă elasticitate și stralucire. Datorită unei formulări inovatoare, linia de produse protejează și îngrijește părul puternic deteriorat, restabilind structura și reducând fragilitatea. Părul dvs. va deveni mai elastic și strălucitor.

Design, care este elaborat la cel mai mic detaliu. Aceste unelte și mână se întinde în magazin:

Apropo, nu există conducători compleți în Rusia
Aer Conditionat Express "Million Gloss", Gliss Kur

Bucuria fetelor de toate vârstele O etichetă turcoaz luminos cu cercuri holografice și intrigi. Abia în vedere sticla, mâna intuitiv femeile au o relație dificilă cu paiete

Aer conditionat Express "Extreme Recovery", Gliss kur

Eticheta elegantă neagră aduce asocieri cu simplitate și constrângere. Abundența textului asigură că totul va fi cuvânt cu cuvânt așa cum sa spus cu majuscule. Este imposibil de argumentat cu formularea, pentru că ei garantează exact atât de mult: să restaureze profund, să dea mai multă elasticitate și strălucire. Și, în timp ce pe sticla cu privire la lipsa de cuvinte magice un cuvânt (* în masca fotografie „Gliss Kur“, o serie de „consolidare magic“)


Decorul neagră și auriu atrage ochiul și blochează orice încercare de a-și arăta voința pentru a trece de raftul magazinului:


În ceea ce privește compoziția: există diferențe Da, nu sunt turnate peste un butoi. Compozițiile, într-adevăr, diferă:

Distribuitorul, ca întotdeauna, este bun pentru Gliss Kur și funcționează bine, creând un nor de parfum "cu un complex de keratine lichide":


Spray-urile au diferite arome. De asemenea, din butoaie diferite Turcoazul "Million Gloss" miroase parfum, foarte bogat. Este capabil să se certe cu apă de toaletă. Dar, în același timp, capabil să devină un parfum pentru păr. Astmaticienii nu sunt potriviți, deoarece aroma este prea învelitoare. Black Aer Conditionat "Extreme Recovery" miroase mai ușor și mai dulce. Pe păr este întârziată, aroma poate fi descrisă ca fiind - "Bucuria unui dulce dulce".

Aerul condiționat Express are o consistență în două faze și necesită agitare înainte de utilizare.
Impresii și cauze ale dezamăgirii

În cele din urmă a ajuns la fund


Desigur, ele au o parte strălucitoare - ele facilitează chiar pieptănarea.
Folosit fiecare balsam expres în patru moduri:
Aplicată imediat după spălare, pe părul umed;


Folosit în combinație cu pieptenele Dewal combi și Tangle Teezer. Evident, chiar și fără spray, aceste piepteni pot distruge lungimea, dar cu spray-uri se întâmplă: a) mai bine; b) mai puțin traumatic; c) parul curat mai usor prin par.


În ceea ce privește proprietățile de restaurare... ne vom confrunta - recuperarea poate fi realizată numai printr-o îngrijire cuprinzătoare. În cazul lui Gliss Kur, s-au dezvoltat o serie întreagă de acțiuni direcționale.
Și acum matematică simplă. Refacem parul pentru rezultatul 100% al seriei. "Million Gloss" - 6 fonduri, "Extreme Recovery" - 9 fonduri. Acest lucru înseamnă că utilizarea unui spray simplu de aer condiționat va da, în cel mai bun caz, 11-16% din rezultat.


Dacă doriți să cumpărați ceva și să așteptați o comandă de la un magazin on-line (* în unele orașe, este disponibil în magazinele pentru coafori) pe care doriți, atunci sunt alternativele din imagini. Prețul variază de la 230 la 450 de ruble. Buget profesionist de la branduri renumite:


Așteptările mele de la aparatele de aer condiționat de la Gliss Kur nu s-au împlinit și sunt fericit să renunț la gânduri cu privire la alte achiziții de mărci, la fel ca acest balon:


Fie ca el să aducă fericirea altcuiva!

Surse de informații și imagini oficiale: glisskur.schwarzkopf.ru, airliners.net, schwarzkopf.de, henkel.ru

 • Aer conditionat Gliss Kur Million Gloss
 • Balsam Express "Recuperare Extremă", pentru Gliss kur de păr rău și uscat

Am nevoie de aparate de aer condiționat și măști Gliss Kur?

Aceste medicamente sunt în aproape fiecare linie a brandului, care vă permite să faceți un ciclu complet de îngrijire a părului. În plus, în această combinație, producătorul oferă adesea să le folosească. Apoi este posibil să se obțină o eficiență de 90-97%.

Deoarece măștile Gliss Chur au apărut pe rafturi, au devenit un ajutor puternic în îngrijirea părului. Principala funcție a acestor medicamente este nutriția și recuperarea keratinei, care este principalul material de construcție pentru fibră.

Datorită texturii delicate și aromei seducătoare, este incredibil de plăcut să folosiți măștile Glis Chur. În observații, femeile observă uneori un miros expresiv și persistent în care parfumurile nu sunt necesare după aceea. Mijloacele se pun 2-3 ori pe săptămână. Este ușor de făcut, deoarece perioada de fonduri - de la 30 de secunde la un minut, ca un balsam normal. Într-un timp atât de scurt, medicamentele au timp să transfere toate substanțele active și să hrănească părul cu umiditate.

În cazul în care produsul anterior este cunoscut consumatorului larg, atunci trebuie prezentată următoarea evoluție. În aproape fiecare colecție Glis Chur - aer condiționat, care nu are nevoie de spălare. Este deseori recomandat clientilor sai de catre stilisti. Experții cred că acest medicament returnează umiditatea părului și lubrifierea naturală, care au fost eliminate ca urmare a spălării și a stilului.

Avantajul unor astfel de balsamuri Gliss Kur este îngrijirea mai lungă a părului comparativ cu omologii lavabili. De asemenea, protejează buclele de expunerea externă, dăunează în timpul instalării, păstrează intensitatea culorii, nu permit formarea de electricitate statică.

Aparatele de aer condiționat Gliss Chur se aplică pe părul spălat, se lasă să se usuce complet. De obicei, produsul se eliberează sub formă de preparate în două faze, care trebuie să fie scuturat înainte de utilizare pentru a amesteca ambele părți ale conținutului flaconului. După aceasta înseamnă că este gata de utilizare.

Instalațiile de climatizare Gliss Kur cu acțiune instantanee sunt amplasate în sticle de pulverizare convenabile, care nu numai că facilitează utilizarea lor, dar vă permit de asemenea să dozați cu precizie produsul pentru consum economic.

Compoziția tuturor medicamentelor ca principal ingredient activ include keratinele lichide. Pornind de la păr, ele sunt distribuite uniform și umple golurile formate atunci când structura materiei este deteriorată. Rezultatul este strălucirea, stralucirea, rezistența buclelor sănătoase.

Restaurarea și întărirea inovatoare

Unul dintre cele mai puternice produse, a căror acțiune vizează renașterea părului, este masca Glis Kurs din seria Deep Recovery + Serum. Printre substanțele active utilizate este concentratul de amino-proteine. Conține acizi esențiali care sunt implicați în formarea țesutului de păr. Unul dintre avantajele sale este performanța ridicată: chiar și pagubele extreme sunt eliminate în doar o săptămână. Brittleness își dă drumul la elasticitate, siluetă, elasticitate. Pentru a consolida efectul, ar trebui să utilizați aerul condiționat Glis Chur de același domeniu.

Produsele seriei Volume and Recovery au de asemenea un efect de regenerare. Ele se bazează pe formula de înaltă tehnologie lipid + colagen. Compactarea structurii, a volumului suplimentar și a stralucirii - acest balsam influențează parul pentru balsamul Glis Chicken. Răspunsul utilizatorilor confirmă faptul că, după procesarea firelor, combinarea acestora este mult mai ușoară.

Nu pot crește scuipat din cauza slăbiciune, epuizare și fragilitate, dar într-adevăr doriți? Puteți apela la vraja care păstrează o rețetă pentru "întărirea magică". Masca Gliss Kur de pe această linie conține trei proteine ​​active care fac părul de 20 de ori mai puternic, dau rezistență la efectele traumatice. Dar magia se va manifesta în întregime numai dacă instrumentul este utilizat împreună cu aerul condiționat Glis Chur din seria "magic". Acest medicament, printre altele, întărește fiecare păr, îi conferă flexibilitate, face bucle frumos frumoase.

Parul lung arata luxos cand este bine ingrijit. Dar, de obicei, proprietarii lor se confruntă cu probleme cum ar fi împărțirea, lipsa volumului, plictisirea. Pentru a menține aspectul elegant al "hainelor" dvs., ar trebui să acordați atenție măștii Gliss Kur Oil Nutritive instantanee. În plus față de keratina lichidă, este alcătuită din opt uleiuri de frumusețe, care restaurează structurile deteriorate și vă permit să păstrați lungimea. Produsul protejează vârfurile din secțiune transversală, restabilește strălucirea și elasticitatea. Și pentru ca compoziția să acționeze, doar 30 de secunde sunt suficiente. Nu va permite încurcarea atunci când pieptene, care se întâmplă adesea cu o lungime sub umerii, aer condiționat Gliss Kur Oil Nutritive. Printre altele, reduce secțiunile transversale cu 95%.

Pentru strălucire, culoare și strălucire

"Mătasea lichidă" este una dintre liniile mărcii, care nu numai că oferă o îmbunătățire a sănătății, ci și oglinda părului - strălucitoare, elastică, asemănătoare cu o țesătură orientală prețioasă. Aer conditionat Express Gliss Kur este saturat cu elemente de nuca lichida-matase. Substanța activă creează o netezime incredibilă, din care pieptenele ușor alunecă chiar și peste firele puternic încurcate.

Pentru strălucire maximă - produse Million Gloss. Ele se bazează pe tehnologia inovatoare de laminare Gliss Kur. Express balsam de această serie, în plus față de pieptănare ușoară, învelește părul cu o plasă transparentă, motiv pentru care ele reflectă mai puternic lumina și dobândesc spumante surprinzătoare. O vedere uimitoare este menținută până la următorul șampon. Dar datorită măștii Gliss Chur, efectul laminării este extins la 10 zile, cu condiția ca șamponul să fie utilizat simultan. Vorbind despre acest produs, clienții remarcă faptul că rezultatul vizual din punct de vedere vizual este aproape la fel ca și după procedura salonului.

Pentru părul slăbit, predispus la ponderare, a fost creat un balsam Gliss Kur expres pe bază de aloe vera și hidropeptide, iar pentru părul deteriorat de coloranți permanenți și brighteneri, un produs similar este oferit de gama Color Protection and Shine. În plus, ajută la fixarea luminozității pigmentului artificial timp de 12 săptămâni.

Hialuronul este utilizat pe scară largă în cosmetologie. Fondurile bazate pe acesta sunt saturate cu umezeală, restabilește echilibrul hidro-lipidic și returnează aspectul sănătății părului. Această componentă a Gliss Chur este utilizată în masca "Hyaluron + Filler". Acțiunea sa vizează restabilirea internă a părului celular, oferindu-le un volum și o elasticitate tangibilă. Utilizarea produsului va da rezultate mai bune dacă un alt medicament din această linie de curățare Gliss Kur - devine partenerul său. Recenzile femeilor spun că acest instrument facilitează foarte mult pieptul cu părul lung. În plus, aceasta întărește efectul produs de produsele gama care au fost utilizate în îngrijirea anterioară.

Aer condiționat și mască Gliss Chur: comentarii - pe cele patru

Cosmetica de îngrijire a mărcii germane este estimată la o medie de patru pe o scară de cinci puncte. Acest lucru este pentru produsele din categoria de buget este destul de vrednic. Dar utilizatorii sunt încă sceptici față de multe promisiuni ale producătorului. Deși există și cei care sunt încântați de grija acestui brand.

- "Balsamul actiunii instantanee a lui Gliss Chur" Hyaluron + Filler "confera parului o aroma placuta, moale de satin si stralucire perla, le face netede. Înghețarea după ce este cu adevărat mai ușoară, iar părul nu devine mai greu și nu primește grăsime prematur. Dar eu nu cred in restaurare din interior, asa cum promite producatorul. De asemenea, capetele de separare nu dispar nicaieri, nu se observa o densitate mai mare, desi folosesc produsul in combinatie cu aceeasi linie de sampon.

- "Brilliant Express Gliss Kur" Recuperarea Extremă "pentru părul deteriorat a apărut pe garderoba mea după 16 ani de experimentare cu coama mea. Mi-a plăcut produsul, dar numai pentru că oferă strălucire, deși efectul este scurt și durează până la prima baie. Nu am observat restaurarea, deși am folosit întreaga gamă, nu a existat o netezire suplimentară, capetele divizate nu au dispărut niciodată ".

- "Deși respect produsele din brandul Gliss Chur, nu voi lăsa o revizuire bună despre masca Nutritive pentru ulei. Poate că părul meu este foarte rău? Dupa aceasta inseamna pieptene mai greu decat dupa alte produse similare ale brandului. Nu pot spune nimic despre terminile biciuite, deoarece am vizitat recent un coafor, dar uscarea nu a dispărut. Deși produsul are părți pozitive - un miros plăcut, un consum economic, o cantitate relativ mică de siliconi. Se absoarbe rapid, nu lasă grăsime. "

- "Mască de Balsam" Mătase Lichidă "Glis Chur este folosit pentru părul lung și nu mă pot bucura! Nu cântărește, nu lasă grăsime și lipicios, rapid și fără reziduuri se spală. După ea există o strălucire expresivă, există un miros plăcut. Scalopul alunecă ușor de-a lungul firelor. Folosirea produsului nu duce la spălarea mai frecventă a capului. Dar este mai degrabă un balsam decât o îngrijire intensivă. Apropo, folosesc întreaga serie, inclusiv șampon și balsam. Recenzii de Glis Kur alți utilizatori nu sunt întotdeauna pozitivi, probabil pentru că utilizează produsele separat. Prin urmare, vă recomand să încercați întreaga serie dintr-o dată, ca și mine. "

Starea precară a părului, ca regulă, este o consecință a bolilor organelor interne, alimentației necorespunzătoare, îngrijirii necorespunzătoare. Mai întâi trebuie să eliminați cauza imediată și numai atunci să vă bazați pe produse cosmetice. Citirea comentariilor negative despre aparatele de climatizare Gliss Kur și alte produse ale producătorului, este important să rețineți că îngrijirea se comportă superficial și acționează ca un ajutor.

http://volosi5.ru/vosstanovlenie/gliss-kur-maska-dlya-volos-ekstremalnoe-vosstanovlenie.html

Contactați-ne

Bunurile nu sunt rambursabile.

Bunurile de bună calitate care nu pot fi schimbate (returnate) sunt enumerate în Lista aprobată prin ordinul Guvernului Federației Ruse din 19 ianuarie 1998. 55. Citiți mai multe

 • descriere
 • parametrii
 • livrare

1) Eficace după 30 de secunde de utilizare 2) Protecție împotriva capetelor divizate 3) Restaurare intensivă pentru părul mai elastic și strălucitor. Uleioase 8 uleiuri de frumusețe keratina hrănește părul și restaurează profund structura părului cu cheratină; pentru sfaturi sănătoase.

Scop cosmetic:

Greutatea produsului cu ambalaj (g):

pentru toate tipurile de păr

ÎMPOTRIVA CU PRIETENI:

Reguli pentru întrebări și feedback

Pentru a scrie o recenzie sau vot este necesar
înregistrarea pe site

Conectați-vă la contul dvs. Wildberries sau înregistrați - nu va dura mai mult de două minute.

NORME PENTRU ÎNTREBĂRI ȘI FEEDBACK

Comentariile și întrebările ar trebui să conțină informații numai despre produs.

Recenzile pot lăsa clienții cu un procent de răscumpărare de cel puțin 5% și numai cu mărfurile comandate și livrate.
Pentru un singur produs, cumpărătorul nu poate lăsa mai mult de două recenzii.
Puteți atașa până la 5 fotografii în recenzii. Produsul din fotografie trebuie să fie clar vizibil.

Următoarele recenzii și întrebări nu pot fi publicate:

 • indicând achiziționarea acestui produs în alte magazine;
 • conținând orice informații de contact (numere de telefon, adrese, e-mail, linkuri către site-uri terțe);
 • cu profanitate, ofensând demnitatea altor clienți sau a magazinului;
 • cu o abundenta de caractere majuscule (majuscule).

Întrebările sunt publicate numai după ce primesc un răspuns.

Ne rezervăm dreptul de a edita sau de a nu publica o recenzie și o întrebare care nu respectă regulile stabilite!

Eroare de încărcare

Puteți adăuga până la 5 fotografii.

Am primit mesajul dvs. și l-am acceptat.

Unele recenzii necesită verificare, deci publicarea poate fi întârziată.

http://www.wildberries.ru/catalog/2348980/detail.aspx

Îngrijirea părului și a scalpului: Mască: Gliss Kur

Recenzii ale produselor cosmetice din categoria "Masti"

Vezi și:

Masca de Keratina Egomania "In All Shine"

Retipărirea mesajelor de la conferințe este interzisă fără o legătură cu site-ul și cu autorii mesajelor. Retipărirea materialelor din alte secțiuni ale site-ului este interzisă fără acordul scris al SIA "ALP-Media" și autorilor. Opinia editorială poate să nu coincidă cu opinia autorilor. Drepturile autorilor și ale editorului sunt rezervate.

Despre proiect | Concursuri | Director social referințe

Retipărirea mesajelor de la conferințe este interzisă fără o legătură cu site-ul și cu autorii mesajelor. Retipărirea materialelor din alte secțiuni ale site-ului este interzisă fără acordul scris al SIA "ALP-Media" și autorilor. Drepturile autorilor și ale editorului sunt rezervate. Opinia editorială poate să nu coincidă cu opinia autorilor.

http://ratings.7ya.ru/cosmetics/Maski/Gliss-Kur/

Gliss KUR măști

1. Eficiența deja după 30 de SECȚIUNI de aplicare2. De 10 ori MAI MULTE PROTECȚII împotriva capetelor divizate3. Restaurare intensivă pentru părul ELASTIC și BRILLIANT cu formula ușoară "8 BEAUTY-OILS KERATIN nu doar hrănește părul, ci și profund.

Datorită vopsirii și coafării frecvente a părului, cu un uscător de păr și cu forceps curling sau îndreptare, legăturile structurale dintre firele de păr sunt distruse și părul își pierde aspectul sănătos. Formula revoluționară ** GLISS KUR cu tehnologia OMEGAPLEX pătrunde în interiorul părului și.

Pentru păr, gras la rădăcini și uscat la vârfuri.

Restaurarea deteriorărilor profunde, elasticității și stralucirii pentru părul puternic deteriorat și uscat.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mătăsirea netedă și strălucirea pentru fragilitate, lipsită de strălucire a părului.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască Gliss Kur LIQUID SILK pentru 240 de ruble.

Gliss Kur HAIR RENOVATION Masca pentru 246 de ruble.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare: transparentă. Sezon: toamna-iarnă 2018/2019.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2019.

Gliss Kur MILLION GLOSS Mască pentru 397 de ruble.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamna-iarnă 2018/2019.

Gliss Kur OIL NUTRITIVE Mască pentru 319 de ruble.

Formula masca cu complex Hyaluron reface efectiv structura parului, acționând din interior. Parul își câștigă din nou puterea, volumul și elasticitatea interioară.

Primul instrument pentru a vă da părului o strălucire lungă strălucitoare până la 10 zile! Luminozitate strălucitoare strălucitoare, restaurare profundă, strălucire oglindă, efect de laminare a părului. Formula produsului conține un gloss-elixir concentrat. Artik.

Primul instrument pentru a da parului o strălucire lungă de până la 10 zile. Recuperare profundă, strălucire în oglindă. Efectul părului de laminare.

Formula restabilește deteriorarea profundă a părului. Pieptene ușor și mai elastic. Reface structura parului - cu până la 95% mai puțin fragilitate.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare: transparentă. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască de recuperare extremă. Restaurare profundă a structurii părului cu cheratină: cu până la 95% mai multă elasticitate și strălucire; cremă textura și îngrijire delicată. Masca de recuperare extremă pătrunde adânc în structura părului pentru o restaurare completă.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Actualizare profundă, elasticitate și volum. Formula masca cu complex Hyaluron reface efectiv structura parului, acționând din interior. Parul își câștigă din nou puterea, volumul și elasticitatea interioară. Keratin de recuperare lichid Keratin restaurat.

Îngrijirea intensivă și restaurarea daunelor profunde. Mască de regenerare rapidă Recuperarea excesivă asigură îngrijire intensă pentru părul puternic deteriorat și uscat și conferă părului mai multă elasticitate; eficiența este atinsă.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Masca Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

1) Eficace după 30 de secunde de utilizare 2) Protecție împotriva capetelor divizate 3) Restaurare intensivă pentru părul mai elastic și strălucitor. Uleioase 8 uleiuri de frumusețe keratina hrănește părul și restaurează profund structura din

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Masca Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Actualizare instantanee. Elasticitate și volum. Formula de mască cu complex hialuronic acționează din interior și actualizează efectiv structura părului. Parul re-dobândesc forța interioară și volumul lor. Keratinele lichide restabilește structura și umple suprafața.

Formula cu ser de amino-proteine ​​pătrunde în straturile cele mai adânci ale părului și ajută la restabilirea efectelor nocive în doar 1 săptămână. Parul este moale ca mătase și evident mai elastic.

Instantaneu ușor de pieptanat Smoothes suprafața părului - până la 85% mai puțin secțiune transversală Elasticitate perceptibilă și protecția împotriva secțiunea transversală a vârfurilor părului.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Actualizare profundă. Elasticitate și volum. Formula de mască cu complex hialuronic acționează din interior și actualizează efectiv structura părului. Parul re-dobândesc forța interioară și volumul lor. Lichidul keratins reface structura și umple daunele.

Datorită vopsirii și coafării frecvente a părului, cu un uscător de păr și cu forceps curling sau îndreptare, legăturile structurale dintre firele de păr sunt distruse și părul își pierde aspectul sănătos. Formula revoluționară ** GLISS KUR cu tehnologia OMEGAPLEX pătrunde în interiorul părului și.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Consolidarea protecției părului și a deteriorărilor Acțiunea triplu a formulării mască se bazează pe trei proteine. Acestea pătrund în zonele problematice ale structurii părului și le întăresc instantaneu de-a lungul întregii lungimi. Parul frumos magic: 1) Până la 20 de ori mai multă putere păr 2).

Făcând ușor strălucirea instantanee și strălucitoare. Formula balsamului se bazeaza pe tehnologia de laminare si inveleaza fiecare par cu o plasa transparenta aerisita pentru o lumina orbitoare si o recuperare profunda. Keratine lichide VOSS.

Masca Fortificatie magica

Formula nutritivă conține unt de shea și proteine ​​de cașmir. Îi îngrijorează în mod activ pentru păr și îi conferă o sensibilitate mai pronunțată.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Consolidarea părului și protejarea împotriva deteriorării Efectul triplu al formulei se bazează pe TREI PROTEINE. Acestea pătrund în zonele problematice ale structurii părului și le întăresc instantaneu de-a lungul întregii lungimi. DEEP CARE2. Până la 20 de ori puterea părului3. STABILITATEA părului la.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Tratament intensiv și recuperare nutritivă. Extreme Oil Elixir masca-îngrijire nutriție profundă este o îngrijire intensivă pentru păr uscat și slab. Reface parul și îl protejează de expunerea la mediu. Eficace după 1 min.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: toamnă / iarnă 2017/2018.

Terapie intensivă restaurarea daunelor profunde. MASCUL DE REZERVARE INSTANTĂ EXTREME RESTORATION oferă îngrijire intensă pentru părul puternic deteriorat și uscat, conferind părului mai multă elasticitate - eficiență.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

Nutriție și protecție intensivă de la capetele divizate

Mască pentru păr Gliss Kur. Culoare :. Sezon: primavara-vara 2018.

http://lookbuck.com/kosmetika-maski/gliss-kur

Măști Schwarzkopf Gliss Kur (Schwarzkopf Glis kur)

Datorită conținutului de keratine lichide, masca hrănește și restaurează în mod eficient părul uscat și care necesită atenție. Pantenolul din compoziție hidratează și vindecă vârfuri împărțite și tari, învelind și netezind fiecare păr.

Parul luxos și cel mai important, sănătos nu va mai fi doar un vis! Înainte de tine este o carte unică, care conține toate informațiile utile despre îngrijirea părului. Această carte este creată pentru cei care doresc să arate luxos și atractiv!

Cea de-a doua ediție a Enciclopediei de păr frumos include cele mai bune rețete de frumusețe. Nu mai căutați informații pe Internet. Toate într-o singură carte. Aflați.. >>>

Elixirul uleiurilor de tonifiere permite rezolvarea problemei unor bucle prea subțiri, fragile și plictisitoare, returnându-le strălucirea, volumul și strălucirea incredibilă ca un strat de diamant.

cerere

Masca trebuie aplicata timp de 12-15 minute pe parul umed. Spălați produsul ca de obicei.

Pret: 330 ruble.

Ingrediente: apă purificată, glicerină, alcool izopropilic, fenoxietanol, alcool catenar, complex de keratină lichidă, distearat, dimeticonă, linalool, limonen, sorbat de potasiu, pantenol, compoziție de parfumare.

specie

Mască efect de laminare

Componentele dure și uscate au nevoie de îngrijire și o bună nutriție. Textura cremoasă oferă o stralucire lucioasă, ușurință de stil și bucle de mătase. Masca intens hrănește, netezește și hrănește pielea cu substanțe valoroase. Cu o utilizare frecventă, puteți observa cum devine părul mai puternic, mai neted și foarte plăcut la atingere.

Fortificațiile magice de la Gliss Chur

Compoziția formulei de mască a trei proteine ​​asigură densitatea părului. Cu o utilizare frecventă, părul devine neplăcut, neted și strălucitor, dar, de asemenea, obține o strălucire magică și un volum incredibil. Ca urmare, buclele sunt stilul luxuriant, gros și bine păstrat.

Anastasia Sidorova are un păr uimitor de o culoare aprinsă. Cu toate acestea, nu cu mult timp în urmă, fata se lupta cu pierderea parului.

Dar cu un singur produs de păr, Nastya a reușit încă să restabilească creșterea naturală. Citește mai mult.. >>>

Mască de păr extrem de epuizată

Serul amino-proteic penetrează adânc în fiecare păr, dând energie și un aspect frumos. Formula cu aminoacizi hrănește și tonulează pielea și buclele, asigurând o creștere maximă a părului nou și restaurarea zonelor deteriorate într-un timp scurt. Buclele primesc tot ce ai nevoie, străluciți cu sănătate și frumusețe.

Mască de îngrijire a uleiului nutritiv

Formula-elixir cu 8 uleiuri de frumusete se ocupa remarcabil de aspectul parului despicat si fragil. Printr-o combinație de ingrediente, masca hrănește, vindecă și sigilează vârfurile, permițându-le să se uite neted și matasoase.

Gliss Kur shi cașmir

Proteinele din cașmir și untul de Shea hrănesc perfect părul, restaurând-le cu atenție din interior. Complexul de substanțe valoroase elimină problema părului fragil, uscat și chinuit. Cu fire regulate de utilizare deveni sănătos și arata perfect.

Parul luxos și cel mai important, sănătos nu va mai fi doar un vis! Înainte de tine este o carte unică, care conține toate informațiile utile despre îngrijirea părului. Această carte este creată pentru cei care doresc să arate luxos și atractiv!

Cea de-a doua ediție a Enciclopediei de păr frumos include cele mai bune rețete de frumusețe. Nu mai căutați informații pe Internet. Toate într-o singură carte. Aflați.. >>>

http://aliceroom.ru/maski/917-schwarzkopf-gliss-kur.html