logo

Piept de păduchi și nits - cum de a alege un pieptene bun de la paraziți?

Distrugerea păduchilor nu se limitează la metode chimice. Este necesară distrugerea mecanică - pieptănarea. Cum de a alege un pieptene bun de păduchi și nits? De ce este important să distrugem larvele acestor paraziți?

Pediculoza - infecție, ciclu de dezvoltare a păduchilor

Când sunt infectate cu pediculoză, păduchii adulți intră în păr. Care încep să pună pe păr părțile de larve. Deoarece nits sunt fixate pe păr cu ajutorul unei substanțe adezive, atunci îndepărtarea lor nu este atât de ușor.

Viața unui adult este de aproximativ o lună. În acest timp, femelele pot pune 140 de ouă, deci la o lună după infecție populația de paraziți va crește rapid.

Puteți deveni infectat în moduri diferite. Cele mai frecvente cauze ale infestării cu păduchi sunt:

 • Articole de igienă (prosoape, perie, pălării).
 • Așternuturi în hoteluri și transport feroviar.
 • Adesea copiii aduc păduchi de la tabără sau de la antrenamente.

O mare mulțime de oameni în zonele comune este principalul risc de răspândire a pediculozei.

Metode de tratament

Distrugerea păduchilor se poate face atât din punct de vedere chimic, cât și din punct de vedere mecanic, iar nitele (larve parazitare) pot fi îndepărtate mecanic numai cu un pieptene sau cu un bărbierit complet al capului. Jumătate de măsuri în lupta împotriva pediculozei sunt neputincioase.

Chimicile ucid efectiv păduchii de cap, dar chimia agresivă nu este întotdeauna posibilă. De exemplu, la copiii mici, la femeile însărcinate și la o serie de boli, este interzisă utilizarea substanțelor chimice puternice.

Metodele folclorice de tratare a pediculozei sunt radicale: kerosen, praf și săpun de gudron, gudron de mesteacăn.

Este posibil să scapi de păduchi și nits prin metode mecanice? Da, este foarte posibil. Ajută pieptenele de pieptene pentru paraziți de păduchi și niți.

Dacă găsești un copil cu păduchi sau păduchi, poți să te întorci la ajutorul unui pieptene special pentru pieptenele de paraziți.

Combinați paraziți cu un pieptene

Se poate presupune că este foarte ușor să scoateți paraziți din păr cu un pieptene cu dinți frecvent distanțați, dar acest lucru nu este valabil. Dacă adulții pot fi pieptănați cu un scallop cu dinți frecvenți, atunci nervii sunt fixați ferm pe fiecare păr și nu renunță cu ușurință.

Pieptene pentru pieptănare păduchi și nits complet diferit de pieptene obișnuite. Aceasta este o unealtă complexă, locația dinților de care vă permite să vă pieptești prin fiecare păr și să eliminați toate nitele fără reziduuri.

Cheltuiește aproximativ o săptămână pentru a scăpa complet de păduchi și nits. Evoluțiile științifice moderne au îmbunătățit pieptenul medical folosit în pediculoză. Acum, în vânzare, puteți găsi piepteni cu un puls electric de păduchi și piepteni

Metoda de combatere a paraziților este lungă, dar absolut sigură pentru sănătate, deoarece nu implică utilizarea de substanțe chimice.

Pieptene pentru pieptănare

Pieptenii medicali pot fi din metal sau plastic. Pentru părul gros, este mai bine să obțineți un pieptene de metal, este mai puternic și mai sigur. Aceste piepteni sunt vândute într-o farmacie, alegerea modelelor este mare, precum și gama de prețuri.

Între dinți un astfel de pieptene decalajul este minim, deci există o oportunitate de a apuca fiecare păr. Fiecare crestătură are mici incizii care capturează nu numai păduchii adulți, dar ajută și la îndepărtarea completă a larvelor lipite.

Dinții de dinți sunt rotunjiți la vârfuri, astfel încât pieptenele nu dăunează scalpului. Acest lucru este important deoarece pielea este deja rănită de muscaturi de păduchi și daune mecanice suplimentare pot duce la pustule și răni de pe scalp.

Modele populare de piepteni pediculoză cu costuri accesibile: NIT FRI, Lays Guard, Anti B. Modelul îmbunătățit de la Robi Combi creează suplimentar o descărcare electrică între dinți când este pieptănată, ceea ce paralizează insectele.

Sfaturi pentru a vă ajuta să scăpați de păduchi și de nits repede:

Reguli pentru pieptănarea păduchilor și a nits

Este ușor să aplicați pieptenele medicale, dar este important să cunoașteți câteva nuanțe importante care vă vor ajuta să scăpați rapid de paraziți:

 • Înainte de pieptene, trebuie să vă spălați părul, să puteți șampon anti-parazit și să-l uscați cu un prosop. La distrugerea păduchilor este mai bine să folosiți prosoape de hârtie de unică folosință, care pot fi apoi arse.
 • Împărțim firele de păr în cozile mici, cu o grosime de aproximativ două centimetri, de două până la trei.
 • Îndepărtați-vă cu grijă fiecare parte de mai multe ori.

Este important să se pieptănească vârfurile și păduchii pe o foaie sau un prosop alb pentru a vedea imediat paraziții și a le putea distruge.

 • Procedura se desfășoară până atunci. până când fiecare fir de păr este procesat.
 • Cereți rudelor să vă ajute în procesarea părului pe spatele capului, pentru a nu pierde un singur fir.

Este necesar să frigeți paraziți în fiecare zi timp de aproximativ o săptămână, până când nu există insecte sau gume pe prosop.

În plus, în condiții de siguranță pentru păr și scalp, dezinfectanții se recomandă să se aplice pieptenei atunci când piepteau:

 • Medicamentul D-95, toxicitate scăzută, este vândut complet cu un pieptene.
 • Spray Nyuda - paralizează insectele și facilitează îndepărtarea paraziților din păr.
 • Uleiul de arbore de ceai poate fi aplicat direct pe cuișoare. Acest lucru va facilita periajul și dezinfectarea părului.
 • Oțetul este aplicat timp de 10 minute, după care începe să perie paraziți. Oțetul corodează substanța lipicioasă, cu care larvele se lipesc de păr.

Ca un mijloc suplimentar de luptă, puteți folosi orice soluție acidă, suc de afine, de exemplu, precum și decoct de rozmarin sălbatic, menta și flori de calendula.

Se combină, deși lung, dar mai puțin radical decât rasul, metoda de a trata păduchii și mai puțin periculoasă decât produsele chimice.

Decazările speciale de pe creastă sunt de mare ajutor atunci când pieptești păduchi și nits după ce le-ai rănit

Recenzii de scallops medicale pentru păduchi și nits

Vera Kirillovna, Novgorod:

"Fiica mea este însărcinată, iar fiul ei cel mai mare a contractat pediculoza la grădiniță. Desigur, avea păduchi. Îi este frică să folosească chimia, este alergică. Am cumpărat pieptenele firmei "Anti B", un pieptene confortabil, cu mâner rotund, care nu alunecă în mână. Scapa de păduchi în cinci zile. Dar nepotul a fost șters "sub zero" - atât de fiabil "

"Am mers cu băieții la tabere și acolo hotelul este doar un coșmar - toată lumea a fost infectată cu păduchi. Este mai ușor pentru noi să ne bărtinim, și asta e tot, dar soțiile, care au fost de asemenea infectate, au fost chinuite de lucrurile sărace. Parul meu este lung, gros, îmi pare rău să taie. Ei au scos pieptenul medical cu descărcare electrică, deși scump - de 1.200 de ruble, dar a fost cumpărat, dar eu sunt vinovat. Pădurile mulțumite au dispărut în a șasea zi complet "

"Nu știu unde, dar am găsit păduchi. Poate în saună luată sau în altă parte. Și am făcut recent chimie, arderea părului de kerosen sau altceva periculos, puteți rămâne chel. Am cumpărat un pieptene de plastic într-o farmacie, nici măcar nu m-am așteptat ca era atât de ieftin - 300 de ruble. Am pieptanat toate murdăriile, pieptenele sunt confortabile și de ce oamenii plătesc pentru toate aceste descărcări electrice într-o mie, am scăpat de păduchi și de nits pentru 300 de ruble "

Mama are mulți copii, Peter:

"Am gemeni, 5 ani. În grădiniță doar un fel de epidemie, care a adus-o nu este cunoscută, ci toți copiii cu păduchi, întregul grup. Copiii mei sunt blonzi, curry, îmi pare atât de rău să se rade. Lasă- Mi-am cumpărat o casă scumpă, pentru copii, nu-mi amintesc ce firmă, dar atât de moale la vârfuri, dar tare și grooved în dinți. Ei bine, au aflat imediat că nimeni altcineva din familie nu a fost infectat. Șoarecii au fost distruși în trei zile, dar eu încă o voi piepteam pentru prevenire. "

"Am cumpărat un pieptene cu un impuls electric, plus am folosit și ulei de arbore de ceai și clătit cu oțet. Slavă Domnului, am rezolvat problema în opt zile. Fetelor, verificați cu grijă dinții, trebuie să fie durabili și să nu se scindeze, iar apoi tratamentul va merge cu cenușă. Este mai bine să plătiți un pic mai scump, dar să cumpărați un pieptene de calitate "

Vezi de asemenea: cum să folosiți un pieptene de păr

http://gdeklop.ru/insecticide/vshi/greben-ot-vshej-i-gnid/

Șoarecele de păduchi: modele populare, locuri de vânzare și costuri

Se pare că în lumea modernă păduchii și păduchii se găsesc numai în oameni care nu respectă igiena de bază și nu fac parte dintr-o societate "civilizată".

Mai mult, nu este obișnuit să vorbim despre această problemă în public, deoarece aceste insecte provoacă dezgust, rușine, panică. Cu toate acestea, tocmai din cauza secretului transportatorului, puteți chiar să înțelegeți unde au invadat oaspeții neinvinși pe cap.

De ce păduchii cap sunt o boală periculoasă?

Timp de 40 de zile de viață, viciul va lăsa deoparte mai mult de 200 de nits și, în același timp, se va hrăni cu sângele "proprietarului", mușcându-și scalpul. Apropo, cu cât este mai curată și mai curată persoana, cu atât mai ușoare sunt păduchii - din cauza spălării frecvente a părului pe scalp nu există aproape nici o sebum și este mai ușor pentru dăunători să bea sângele gazdei.

Au existat momente când sa crezut că era mai ușor să radeți o persoană chel decât să încercați să-l vindecați de pediculoză. În zilele noastre, este posibil să se vindece păduchiul în două moduri - mecanic (pieptănare) și chimice (loțiuni insecticide, spray-uri și șampoane).

Piesele metalice moderne și electrice vă permit să scăpați rapid și rapid de insecte urât. Cu toate acestea, abundența acestor produse este pur și simplu uimitoare - cum să alegeți cele mai bune dintre abundența de oferte?

Obosit de controlul dăunătorilor?

La cabana sau în apartament gândaci, șoareci sau alți dăunători au început? Trebuie să lupte! Sunt purtători de boli grave: salmoneloză, rabie.

Mulți rezidenți de vară se confruntă cu dăunători care distrug cultura și distrug plantele.

În astfel de cazuri, cititorii noștri recomandă utilizarea ultimei invenții - dispozitivul de respingere a respingerii Pest.

Are următoarele proprietăți:

 • Elimină țânțarii, gândacii, rozătoarele, furnicile, albii de ploaie
 • Seif pentru copii și animale de companie
 • Rulează pe linie, fără taxă.
 • Nici un efect de combatere a dăunătorilor
 • Zona mare a dispozitivului

Pieptene pentru pieptănare păduchi și nits

Cu câțiva ani în urmă, singura modalitate de a combina păduchii a fost un pieptene obișnuit cu dinți frecvenți. Cu toate acestea, o astfel de procedură nu era suficient de eficientă și totul se desfășura în curs - de la kerosen la ras.

Crețurile moderne anti-pediculoză s-au dovedit a fi eficace în lupta împotriva nitilor și păduchilor.

Varietatea crestelor de astazi poate fi impartita in trei categorii:

 1. plastic (cel mai bun din lemn) cu o palisadă de dinți;
 2. specializate din oțel medical cu crestături speciale;
 3. electric - o versiune îmbunătățită a pieptenilor metalice.

În paragraful următor, vom examina cu atenție fiecare dintre opțiuni, vă vom oferi modele populare.

Povestiri ale cititorilor noștri!
"Vom petrece intreaga vara la dacha, sunt foarte multi tantari, muste si muguri, este imposibil sa fii in casa, si chiar mai mult pe strada, nici pentru adulti, nici pentru copii, am cumparat o lampa de capcana conform sfaturilor vecinilor.

Folosim lampa mai mult de o lună. Lost de insecte zburătoare și de multe ori în timpul serii în aer liber. Foarte mulțumit de rezultat. Îi recomand tuturor. "

Crests populare

Pieptenele pot fi fabricate din aceste materiale:

 1. Pălării învechite din materiale dure - din lemn sau din plastic, arată ca un pieptene regulat cu un număr mare de dinți. Cu acest instrument este imposibil să scapi de păduchi fără a folosi chimicale suplimentare. Chimia poate fi inlocuita cu apa din paduchi sau afine - se aplica pe firul de par pentru a rupe legatura dintre par si oua. Procedurile cu un pieptene de lemn vor trebui să petreacă aproximativ zece zile, pentru o perioadă îndelungată de periere a paraziților de pe cap.
 2. Creturile îmbunătățite sunt realizate din oțel medical. Cele mai populare în acest segment sunt "RobiComb", "LiceGuard", "Pediculen", "AntiV" (și analogul său "Nit Free"). În exterior, pieptenii anti-pediculoză sunt asemănători: un mâner confortabil de formă anatomică, pe care producătorul îl face din silicon plastic sau moale, îndoit în dinți metalici alungiți. Dinții sunt neuniformi, majoritatea modelelor au crestături aplicate pentru a îndepărta efectiv ouăle de păr și chiar pentru a le distruge. De asemenea, vârfurile dinților sunt rotunjite pentru a nu zgâria pielea delicată.
 3. Pentru a automatiza și, în consecință, pentru a simplifica sarcina de a elimina o persoană de pediculoză, compania RobiComb a întreprins. Oferă clienților săi fiare electrice fiabile, moderne, care sunt destinate să ucidă păduchi și ouăle lor cu curent scăzut atunci când pieptenează părul. Dinții acestui scoici au, de asemenea, o crestătură, dar sunt mai scurți decât crestăturile standard anti-pediculoză. Prin urmare, utilizarea unui pieptene electric pe părul gros și lung este ineficientă.

Să aruncăm o privire mai atentă la cele mai populare și eficiente modele.

AntiV

Pe site-ul oficial se indică faptul că, potrivit cercetării, acest pieptene este cel mai bun din segmentul său. Folosirea acestui scalp anti-pedicular la domiciliu este usor si eficient.

Tehnologia specială, elicoidală a crestăturilor pe dinți face posibilă nu numai să se scape de păduchi, ci și să se distrugă literalmente ouăle în afară, pentru a împiedica apariția unor noi adulți. În același timp, o distanță excesiv de mică (0,09 mm) între palier permite îndepărtarea eficientă a nitilor.

Oțelul de înaltă calitate și o crestătură perfectă vă garantează siguranța la pieptănare - nu vă puteți îngrijora de păstrarea structurii sănătoase a firelor de păr.

LiceGuard

Acest pieptene de metal este, de asemenea, un instrument de calitate împotriva pediculozei. Caracteristica sa distinctivă este absența incizilor, care minimizează riscul de deteriorare a părului.

Pieptenii LiceGuard sunt de obicei vânduți împreună cu o lupă specială pentru spițele de sticlă, datorită cărora este ușor să observați insectele și să desprindeți firul.

Nit liber

Este analog cu pieptenul AntiV descris anterior. Forma lor este identică - aceeași crestătură elicoidală pe dinți, clearance-ul calculat anatomic și un mâner foarte convenabil. Acest pieptene este, de asemenea, conceput pentru a scăpa de părul părului de cap, de orice lungime și grosime. Cu toate acestea, prețul acestui instrument este puțin mai mare.

Producătorul oficial al acestor culmi este compania argentiniană ASISTANCE SRL. În diferite țări, aceleași crestături sunt vândute sub diferite denumiri.

AntiV este cumpărat în Rusia și Ucraina, în America și în Canada sunt, de asemenea, cunoscute ca Nit Free, în țara de origine Argentina aceste crestături sunt înregistrate ca Assy 2000, iar în Marea Britanie deja Nitty Gritty.

Robi pieptene

În țara noastră, cel mai popular pieptene electric este Robi Comb, prezentat de LiceGuard în două versiuni. Această unitate este un instrument foarte eficient pentru detectarea păduchilor de cap într-un stadiu incipient și pentru a scăpa rapid de păduchi.

Un pieptene electric nu te va salva de la nits. Dar el se va ocupa puternic de adulți.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Spălați-vă părul cu șampon obișnuit, uscați și piepterați părul.
 2. Parul scurt trebuie pieptat cu atenție cu un pieptene anti-pedicular de la rădăcini până la capăt.
 3. Parul lung ar trebui să fie împărțit în fire și, de asemenea, să meargă ușor pe toată lungimea. În acest caz, curățați mai întâi nivelul inferior, trecând treptat în sus.
 4. După ce a observat că distanța dintre dinți a dispărut aproape datorită acumulării dăunătorilor, ștergeți ușor suprafața de lucru cu un prosop (sau o cârpă uscată), agitați păduchii pe hârtie, clătiți pieptenul de metal într-o soluție slabă de oțet. Oțetul pentru păduchi și nits vă permite să dilueze substratul secretat de păduchi și pieptenirea lor devine mai ușoară.
 5. După lucru, este necesar să dezinfectați atât pieptenii, cât și vasele folosite în apă fierbinte sau soluție amoniacală lichidă.

Dacă ți-ai pieptănat capul cu un pieptene, poți să-ți speli din nou părul, folosind, de exemplu, un șampon specializat. Deci, veți scăpa rapid de paraziți mici.

Avantajele și dezavantajele crestăturilor

Avantajele și dezavantajele crestăturilor:

 • Deoarece aceste piepteni sunt fabricate din oțel medical, ele afectează ușor scalpul, fără să-l deterioreze sau să provoace reacții alergice;
 • Dezvoltarea creastelor moderne a fost realizată de mai mulți ani și a fost îmbunătățită în mod constant. Designul actual al pieptenei vă permite să scăpați eficient și rapid de păduchi. Datorită crestăturilor pe dinții groși frecvenți, majoritatea insectelor și ouăle lor sunt îndepărtate de pe scalp;
 • Astfel de piepteni sunt o necesitate pentru o familie în care există un copil mic. De la o grădiniță sau o școală, el poate aduce insecte urât, deci trebuie să cumpărați în mod constant pediculicide farmaceutice cu o perioadă de valabilitate limitată sau cumpărați o dată un pieptener specializat și rezolvați problema cu el;
 • Acest instrument scutește efectiv toți membrii familiei de pediculoză, inclusiv vârstnicii și sugarii.
 • Dacă pentru unii dintre membrii familiei există un risc constant de aducere a infecției acasă, atunci puteți să o piepiniți periodic cu un pieptene dat, iar păduchii pur și simplu nu vor avea timp să se reproducă.

Este posibil să utilizați această scoică și complet cu substanțe chimice, dacă există îndoieli cu privire la fiabilitatea acesteia sau doriți să obțineți un rezultat mai rapid.

Acest instrument are dezavantajele sale:

 • Preparatele farmaceutice se ocupă, de obicei, cu păduchi de cap mai repede decât pieptenii medicali. Dacă faceți această problemă, veți avea nevoie de o pieptănare zilnică a scalpului în timpul săptămânii. Pentru ziua de a curăța părul, din păcate, nu funcționează.
 • Implementarea independentă a acestei proceduri este destul de dificilă - va trebui să solicitați ajutor de la cineva apropiat de dvs.
 • Prețul ridicat față de produsele farmaceutice. Costul unui pieptene anti-pedicular va costa aproximativ o mie de ruble (în funcție de model). Acest lucru este justificat dacă cineva este în pericol (de obicei, copii) și, prin urmare, trebuie să fiți întotdeauna în grija voastră.

Ar trebui să folosesc un pieptene electric?

Pieptenele electrice au o mulțime de avantaje, cu toate acestea, există dezavantaje semnificative care aruncă îndoială asupra eficacității utilizării unui astfel de dispozitiv pentru combaterea păduchilor de cap:

 1. Pânză scurtă și scurtă. Nu numai că elimină posibilitatea de a scăpa de păstorii de păduchi de păr gros și lung, dar pentru restul face această procedură destul de deranjantă și lungă.
 2. Pieptenii electrici nu pot elimina niți - curentul emis nu poate afecta decât adulții. Aceasta înseamnă că tratamentul va dura mai mult decât utilizarea unui pieptene de metal.
 3. Acest dispozitiv poate fi utilizat numai pe părul uscat din cauza lucrărilor de electricitate. Uneori ei uită despre asta sau nu consideră necesar să afle din cauza a ceea ce poți face senzații dureroase.

Prețul unui dispozitiv electric este mai mare, va trebui să vă gândiți să îl încărcați. Dar pentru a rezolva problema cu achiziționarea acestei unități, desigur, ar trebui să fie pe cont propriu.

Ce să faci cu păduchii de pe creastă?

Pentru a scăpa eficient de pediculoză, vă recomandăm să puneți infectate într-o baie sau pe o foaie albă, astfel încât toți dăunătorii să nu meargă neobservate.

De asemenea, merită să ai grijă de siguranța ajutorului - cel mai bun lucru este să-l strigi până la talie (păduchii trăiți se pot ascunde în haine), să-și ascundă părul sub cap.

Unde să cumpăr?

Vă recomandăm să cumpărați un pieptene de metal de la pediculoză pe site-urile oficiale. Aici puteți vedea și lista farmaciilor care vând astfel de medicamente specializate pentru pediculoză pentru adulți și copii.

Vă recomandăm să comparați prețurile cu crestăturile pe site-urile oficiale menționate anterior. De asemenea, puteți să vă familiarizați cu ofertele promoționale, să alegeți opțiunea de livrare dorită.

Etichetele de preț în acest moment sunt următoarele:

 • Comb AntiV - 1500 de ruble;
 • Un pieptene și un set de păr cu o lupă LiceGuard - 1000 frecați;
 • Piesă electronică RobiComb (pro) - 2400-3100 ruble.

concluzie

Îndepărtarea pediculozei este o sarcină dificilă, dar este posibilă. Nu fi timid și frică - cu măsuri pre-luate pentru a distruge insectele, veți scăpa rapid de creaturi supt de sânge.

Piesele metalice și corespondența lor electronică fac posibilă efectuarea tratamentului cât mai eficient posibil, fără a se baza pe factorul uman și nu se uită înapoi la vârsta și starea de sănătate.

http://stopvreditel.com/vshi-i-gnidy/grebni-ot-vshej.html

Piele de păduchi și nits

Mulți oameni cunosc o metodă mecanică ca un pieptene pentru păduchi. Nimeni nu este imun la păduchi: le puteți lua pe stradă, în transportul public, în echipă. În mod convențional, toate mijloacele de combatere a paraziților pot fi împărțite în două categorii: chimice și mecanice.

Acestea pot fi utilizate atât împreună (care este recomandat) cât și separat. Să aflăm despre pieptenele de la nits în detaliu.

Descrierea și tipurile

Combinație - o metodă mecanică comună de a scăpa de paraziți, care este cunoscută omenirii încă din antichitate. Anterior, în acest scop, a folosit pieptenele obișnuite cu dinți frecvenți.

Astăzi, pieptenele de păduchi și nits există în diferite variante. Toți diferă de frecvența mai veche a dinților, materialului. Deci, ele sunt fabricate din plastic durabil, non-îndoit sau metal. Adesea, scoici din plastic se vând în seturi cu șampoane antiparazitare sau alte preparate. Și metalul vândut ca un instrument independent.

Înainte de a cumpăra un pieptene pentru a elimina păduchii, să ne familiarizăm cu cele mai comune tipuri de păduchi. Trebuie remarcat faptul că instrumentul modern amintește puțin de pieptenele cunoscute tuturor de-a lungul copilariei cu dinți fini. Toate acestea sunt realizate din materiale durabile, astfel încât dinții să nu se îndoaie pe lateral în timpul procesului de pieptene. În caz contrar, un pieptener de păduchi va fi complet ineficient.

Antiv

Antiv - cel mai popular pieptene de astăzi de păduchi și nits, care pot fi cumpărate în farmacii. În special, cel mai adesea poate fi achiziționat în Ucraina, de exemplu, Kharkov sau Zaporozhye. Principalul său avantaj îl constituie dinții lungi și confortabili, cu care puteți procesa fire mai groase decât cele obișnuite. Acest lucru vă permite să accelerați procesul.

Un alt avantaj este relieful deosebit al creastei, datorită căruia este confortabil să se țină.

Costul fondurilor este de aproximativ 1.500 de ruble. Un astfel de preț ridicat este pe deplin justificat, din moment ce pieptenele pieptene cu paraziți curăță.

LiceGuard

Principalul avantaj al pieptenei este că setul include două piepteni concepute pentru diferite tipuri de păr - groase sau subțiri. Dacă vă decideți să o cumpărați, vă veți arma cu arme puternice pentru pieptănarea păduchilor și a nits.

Acest produs poate fi numit ieftin, aproximativ 600 de ruble.

NitFree

Acest pieptene este aproape complet similar cu pieptenele Antiv, cu toate acestea, mulți utilizatori au comentarii negative despre asta. Principalul dezavantaj pe care l-au observat este că dinții sunt prea ascuțiți, ceea ce poate zgâria scalpul.

Sunt produse și beneficii. De exemplu - dinții lungi cu crestături speciale cu laser care tăiau literalmente coaja nits-ului, făcându-l neviabil. Costul aproximativ al pieptenei este de 1000 de ruble.

RobiComb

RobiComb este un pieptene electric modern împotriva păduchilor și nits, esența căruia este de a dezvolta o descărcare electrică specială care paralizează paraziții și provoacă moartea lor. Astfel, eficacitatea sa este sporită, după cum reiese din numeroasele revizuiri pozitive. Descărcarea se scurge între dinți în timpul pieptenei.

Curentul electric este complet sigur pentru oameni. Protecția este asigurată de sisteme speciale de fixare a dinților, datorită cărora acestea nu ating pielea. În plus, evacuările sunt atât de slabe pentru o persoană încât nu sunt practic simțite.

Avantajul fără îndoială al pieptenului electric este că păduchii piepteni nu vor putea să sară pe altă persoană dacă cad pe podea sau pe canapea. Principalul său dezavantaj este costul destul de ridicat, cel puțin 2500 de ruble.

Mulți se întreabă de unde să cumpere un pieptene pentru pieptănarea păduchilor? Cel mai adesea le puteți cumpăra la farmacie. Costul lor depinde de materialul din care sunt fabricate, de principiul acțiunii, de producător. De exemplu, pieptenele cele mai comune pentru pieptănarea păduchilor și nits Antiv au un astfel de preț în următoarele farmacii:


După cum puteți vedea, prețul bunurilor depinde în mare măsură de unde să cumpărați un pieptene de păduchi. În plus, nu este necesar să achiziționați produse ale unui brand renumit. Multe piepteni sunt mult mai ieftine, în timp ce ele nu sunt mai puțin eficiente decât anti-păr.

Astfel, întrebarea cât de mult costă un păianjen din păduchi într-o farmacie este strict individuală.

Avantaje și dezavantaje

Acum că știți în care farmacii puteți cumpăra un pieptene de păduchi și nits, care este prețul său, puteți merge și să faceți o achiziție. Cu toate acestea, nu este rău să se cunoască mai întâi avantajele și dezavantajele sale în general.

Avantajul principal și incontestabil al acestui instrument este securitatea sa ridicată. Când se aplică, nu provoacă reacții negative. În plus:

 • pieptenele sunt proiectate special pentru a produce efect maxim. Pe dinți există crestături speciale. Ele fac lumenul ultra mic, fără a interfera cu trecerea părului. Astfel, pieptanatul nu provoacă durere, dar îndepărtează cu desăvârșire paraziți și niti din păr;
 • orice pieptene împotriva păduchilor, chiar și cu un preț minim, în principiu, nu are un termen de valabilitate. Aceasta înseamnă că o puteți folosi până când se rupe - timp de mai multe luni, ani, zeci de ani;
 • un pieptene poate fi utilizat simultan pentru toți membrii familiei: adulți și copii;
 • în ceea ce privește fabricarea pieptenilor se folosesc în principal materiale foarte durabile (oțel, plastic dur), sunt foarte fiabile și durabile;
 • pieptene este o bună prevenire a pediculozei. Este suficient să vă periați părul o dată pe săptămână pentru a vă proteja de răspândirea paraziților. Acest lucru este valabil mai ales pentru copiii mici;
 • combinarea poate, și chiar recomandată, poate fi utilizată împreună cu alți agenți anti-șoareci. Acest lucru crește în mod semnificativ eficacitatea acestuia din urmă.

Cu toate acestea, înainte de a cumpăra un pieptene de păduchi și nits, indiferent de prețul lor, trebuie să vă familiarizați cu neajunsurile. Acestea sunt următoarele:

 • pieptenele necesită efort și timp semnificativ, spre deosebire de multe alte metode. Deci, cu o infecție gravă, trebuie să petreceți 1-2 ore în fiecare zi timp de cel puțin o săptămână. Este important să înțelegeți că, cu ajutorul scalpului, nu puteți scăpa de pediculoză într-o seară;
 • creasta este destul de dificil de a distruge paraziții de la sine;
 • costul oricărui pieptene pentru combaterea păduchilor și a nits în farmacii este destul de ridicat. De regulă, vorbim de cel puțin 500-1000 de ruble sau chiar mai mari. Dar aici trebuie să înțelegeți că faceți o achiziție pentru o perioadă lungă de timp, deci este mai bine să nu economisiți bani, ci să cumpărați un produs de calitate.

Cum se utilizează?

Îndepărtarea păduchilor și a nits cu un pieptene este de a piepteni în mod regulat firele de-a lungul întregii lungimi. În acest scop:

 1. Spălarea părului spălată cu șampon, ușor uscată cu un prosop. Dacă părul este lung, se recomandă pe o parte să tragă firele într-o coadă de cal.
 2. Lanțurile sunt pieptănate unul câte unul, trase treptat din gingie. Este necesar să pieptene, pornind de la rădăcini până la fund.
 3. Paraziți care se găsesc pe un pieptene, se colectează și se spală în toaletă. În acest scop, este convenabil să se efectueze procedura pe o baie sau o foaie albă.
 4. După prima pieptănare, majoritatea paraziților vor fi îndepărtați din păr. Restul păduchilor și nits va fi eliminat treptat ca procedură zilnică.
 5. Efectuați procedura în fiecare zi timp de cel puțin o săptămână, și mai bine - timp de două săptămâni.

Este foarte convenabil de a utiliza pieptene în combinație cu alte mijloace protivopedikuleznymi. De exemplu, după utilizarea oricăror mijloace chimice, părul trebuie pieptat o dată sau de mai multe ori pentru a elimina și a distruge insectele moarte. Această utilizare a pieptenei va fi corectă.

Cui nu va funcționa pieptenele?

 1. În primul rând, sunt copii mici. La urma urmei, ele necesită o mare perseverență, pe care nu o posedă. Adevărat, dacă găsiți ceva pentru a ocupa bebelușul pentru timpul pe care îl petreceți, este bine.
 2. În al doilea rând, pieptenele nu sunt potrivite pentru persoanele care trebuie să scape urgent de pediculoză. După cum am înțeles deja, utilizarea acestei metode presupune prezența timpului. Dacă aveți nevoie să scăpați de păduchi astăzi, se recomandă aplicarea unui agent chimic.

Recenzii de utilizatori

Lucrez la grădiniță. În primăvara și vara, problema pediculozei este destul de comună, deci am decis să achiziționăm un pieptene special în grup. Am cumpărat o perie anti-perie și de atunci, o dată pe săptămână, fiecare dintre elevii noștri este pieptănat pentru profilaxie. Problema pediculozei este acum rezolvată.

Am cumpărat un pieptene electronice pentru familia RobiComb. Am fost foarte mulțumit. Cu ajutorul ei, am eliminat paraziții din întreaga familie, fără a recurge absolut la nici un fel de mijloace chimice. În acest caz, nu există miros, alergii. Fiica mea a plăcut senzațiile în timpul pieptenilor. Singurul dezavantaj al instrumentului este prețul ridicat, dar este foarte sigur și eficient.

Am primit un pieptene când am cumpărat Pediculen Ultra. Ne-a ajutat foarte mult. Mi-am tratat pediculoza cu fiica mea și cu mine. În primul rând, mi-am tratat capul cu o unealtă, apoi am pieptănat cu atenție fiecare fir. O săptămână mai târziu, procedura a fost repetată și asta e tot. Pediculoza a dispărut.

http://klopnope.ru/vshi/greben-ot-vshej-gnid

Pălăria combinată - eficacitate și caracteristici

Paduchii coexista si parazitizeaza oamenii de mai bine de un secol si este posibil sa se ia o astfel de "infectie" atat in transport, cat si in gradinita, scoala sau tabara. Nu toți oamenii sunt potriviți pentru combaterea pediculozei cu chimie chimică, dar oricine poate folosi un pieptener de păduchi fără teama unei reacții alergice sau otrăviri toxice.

Tipuri de crestături

Anterior, pieptănarea păduchilor și păduchilor cu păduchi a folosit piepteni convenționali cu dinți frecvenți. Pieptenii moderni sunt deja mai modernizați și adaptați special pentru această procedură.

 • pieptenele din lemn sau din plastic de la păduchi și nits din proba veche nu ajută foarte bine să facă față paraziților datorită lățimii mari și distanței dintre dinți;
 • metalele din oțel durabil special sunt mai avansate: dinții de pe acestea au crestături care ajută în continuare la reducerea lumenului;
 • păduchere electronice pentru păduchi - reprezentativ pentru cea mai recentă generație de medicamente anti-păduchi, acționate cu baterii.

Se crede că numai persoanele care nu își spală părul mult timp și nu monitorizează curățenia corpului sunt bolnave cu păduchi. Cu toate acestea, potrivit oamenilor de știință, păduchii preferă să fie în părul curat, deoarece insecta este mai ușor să ajungă la vasele de sânge atunci când scalpul nu este acoperit cu un strat gros de sebum.

Metal piepteni

Cele mai populare scoici:

 • AntiV și NitFree: dinții metalici au crestaturi pentru a spori eficiența îndepărtării dăunătorilor din păr; pentru confort, mânerul este echipat cu dungi antiderapante, vârfurile dinților sunt rotunjite pentru a nu zgâria scalpul, prețul este de 1000-1100 ruble;
 • LiceGuard este diferit de tipurile anterioare de mâner din plastic și este vândut în ambalaje de 2 bucăți cu lungimi diferite de dinți pentru păr subțire și gros, are o acoperire metalică anticorozivă, pachetul include un știft pentru separarea ușoară a firelor, prețul este de aproximativ 850 de ruble.

Avantajele pieptenilor metalice:

 • siguranța completă atunci când se utilizează, deoarece nu există efecte chimice, acest remediu pentru păduchi în timpul sarcinii și alăptării este deosebit de important pentru copiii cu alergii, cărora le este interzis să utilizeze medicamente toxice dăunătoare;
 • forma dinților și distanța dintre ele sunt proiectate astfel încât să nu provoace dureri la pieptănare, ci să colecteze dăunători cu fiabilitate ridicată;
 • orice pieptene de pediculoză poate fi utilizat de mulți ani și nu se rupe datorită rezistenței metalului și a dinților;
 • acesta poate fi utilizat pentru toți membrii familiei, indiferent de vârstă;
 • pentru a preveni pieptănarea, puteți să vă periați părul săptămânal pentru a elimina păduchile aleatoare;
 • Poate fi utilizat cu medicamente pediculicide care ucid păduchi și șoareci pentru a elimina paraziți deja morți.

De asemenea, ar trebui luate în considerare dezavantaje atunci când alegeți un model:

 • perseverența va fi necesară de ceva timp de către copiii adulților, ceea ce este un pic obositor;
 • procesul de pieptănare a insectelor și a larvelor lor necesită mult timp și efort: îndepărtarea completă a acestora de pe cap va necesita o procedură zilnică de 1-2 ore într-o săptămână;
 • Scalopul nu poate fi folosit singur pe cap;
 • prețul unui pieptene de păduchi și nits este destul de semnificativ - cel puțin 500 de ruble, ceea ce este mult mai scump decât utilizarea șampoanelor speciale sau a altor medicamente.

Instrucțiuni pentru utilizarea pieptenului metalic

Utilizați pieptene de metal

 1. Spălați părul cu șampon, spălați-l cu o soluție de oțet și apă pentru o mai bună îndepărtare a nits, uscați cu un prosop, legați părul lung la partea din coadă.
 2. Îndepărtarea alternativă a firelor, fiecare pieptănată cu atenție, folosind un pieptene pentru a combina păduchi și nits.
 3. Procedura se efectuează cel mai bine pe un prosop alb sau o baie pentru a colecta imediat și a spăla paraziți în toaletă.
 4. Cele mai multe păduchi vii sunt îndepărtați pentru prima dată, dar larvele sunt atât de ferm lipite de păr încât este imposibil să le eliminați imediat.
 5. Pe măsură ce nimfele tinere se coagulează și ies din nits, ele trebuie, de asemenea, să fie îndepărtate cu un pieptene, deci trebuie să vă spălați părul în fiecare zi timp de cel puțin o săptămână.

Dacă părul este pre-tratat cu remedii chimice sau folclorice speciale, atunci pieptănarea insectelor moarte este, de asemenea, convenabilă pentru a face cu un pieptene.

Insectele insecte trebuie scoase imediat din creastă, tremurându-le în toaletă, altfel există pericolul ca ei să se stabilească în apartament și să contamineze restul familiei.

Pieptene electrice

Pălărie electronică pentru păduchi și nits RobiComb

Principiul acțiunii: distrugerea insectelor are loc într-o mică descărcare a curentului electric între dinți. Pentru a facilita îndepărtarea paraziților morți, fiecare dinte de pe creastă are o crestătură spirală și o rezistență sporită.

Piesa de păduchi electric poate fi utilizată numai pe părul uscat, datorită faptului că curentul este aplicat pe dinți. Procedura de pieptene este mai rapidă decât cu un pieptene de metal obișnuit.

Este inclusă o perie mică pentru curățarea dinților, unele modele fiind echipate cu un senzor pentru recunoașterea insectelor și a larvelor acestora.

Avantajele unui pieptene electric:

 • nu vă puteți face griji că o foame vie va trece peste sau ascunde, pentru că toți paraziți mor;
 • descărcarea electrică este foarte slabă, prin urmare este inofensivă pentru oameni, iar limitatorii de pe dinți nu permit contactul cu pielea;
 • nu este nevoie să vă spălați prealabil părul cu șampon.
 • eforturile de combatere a parazitilor trebuie sa faca nu mai putin decat atunci cand lucrezi cu alte creste;
 • După ce a aflat cât de mult costă un pieptene într-o farmacie și costul său este de aproximativ 1,5-2,5 mii de ruble, nu toată lumea decide asupra unei astfel de achiziții;
 • Doar potrivit pentru uciderea păduchilor de cap.

Utilizarea cresturilor pentru profilaxie

Pieptene pentru prevenirea păduchilor

Pentru a îmbunătăți protecția împotriva paraziților, câteva picături de uleiuri esențiale trebuie aplicate părului: arborele de ceai etc. Acest lucru va sperie păduchii din păr, cu o posibilă posibilitate de infectare în locurile publice.

opinii

Avem un pieptene de păduchi după cumpărarea unui kit cu un remediu pentru pediculoză. După tratamentul cu un șampon de păduchi special, pieptănasele insecte moarte. Cel mai greu lucru a fost să îndepărtăm firul mort de la păr, deși am spălat părul mai întâi cu un mijloc de a facilita pieptănarea. Totuși, pentru a scăpa complet de păduchi, a trebuit să lucrez cu pieptene pentru câteva zile timp de 2 ore, la fel de mult cât am fost fără respirație, în timp ce toată lumea a fost împletită.

Pieptenele ajută doar la pieptenele insectelor. Rezultatul depinde de diligența și răbdarea persoanei care o va face. Știu din experiență, pentru că procesul este foarte derutant și lung.

http://notklop.ru/vshi/sredstva-ot-vshej/greben-ot-vshej/

Combină păduchi

Combina păduchii se referă la metodele mecanice de a trata păduchii capului. Este un pieptene sau pieptene avansate. Eficacitatea acțiunii depinde de calitatea dispozitivului, de efortul persoanei. Este folosit ca principal, mijloace suplimentare de la pediculoză.

Descrierea coșului

Piesele speciale pentru piepteni păduchi și nits are aceeași formă, dar diferă în calitatea materialelor, tehnologia de fabricație. Cuișoarele sunt fabricate din plastic durabil, din oțel inoxidabil. Toate sfaturile sunt rotunjite, ceea ce împiedică rănirea pielii și părului.

Toata lungimea dintilor sunt serifi. Ele vă permit să eliminați din păr chiar și cele mai mici, persistente nits. Piesa de construcție rigidă împiedică dinții să se "răspândească" în diferite direcții atunci când se apasă.

Există un pieptene electronice pentru păduchi. Modelul avansat transmite un impuls electric pe dinți. Parazitul, aflat pe dispozitiv, primește un șoc electric, cade imediat. Acest lucru împiedică păduchii să redevine părul în timpul pieptenei.

În antichitate, pentru a scăpa de păduchi, paraziți s-au luptat cu un pieptene cu dinți fini. Pentru a îmbunătăți eficiența mijloacelor mecanice, a fost fixat un filet între dinți, fixat de ambele părți ale pieptenei.

Disponibilitatea de cumpărare

Pieptene de pieptene combinate este un pieptene special conceput pentru a piepteni bine parul. În ciuda uriașei varietăți de fonduri provenite din pediculoză, dispozitivul rămâne în cerere până acum.

Motivul este incapacitatea chimicalelor de a penetra carapacea de nits. Păduchi dvs. continuă să evolueze în interiorul, în condiții de siguranță în timp ce un atac chimic. Toate acestea pot instrumente speciale de farmacie - pentru a distruge substanța adezivă, prin care ouăle de păduchi atașat la păr. Acest lucru este foarte ușor de combinat.

Scorpionii păduchi sunt un atribut major în tratamentul păduchilor. Dacă o persoană este gravă, puteți elimina insectele fără șampon, spray, unguent și alte preparate farmaceutice, folosind doar un pieptene. Atunci când folosiți substanțe chimice fără un pieptene special, este de asemenea indispensabilă.

Soiuri de creste - principala diferenta

Recent, produsele mai multor mărci au câștigat o popularitate imensă:

  Anti-pieptene rotundă cu dinți lungi. Serifele metalice bine lipite de paraziți, vă permit să capturați fire mari de păr. Este posibilă combinarea insectelor după un tratament chimic preliminar într-o jumătate de oră. Pe părul scurt, sau pe lungimea și grosimea medie, puteți să scăpați de păduchi, fără a utiliza șampon sau alte mijloace speciale.

Nu există nicio diferență semnificativă între produsele de la diferiți producători, după cum reiese din revizuirile pe forumurile de pe Internet. Combat păduchi și nits acționează la fel. Rolul decisiv în achiziție este prețul.

Cât de mult este un pieptene

Produsele sunt anunțate în mod activ pe Internet, este posibil să comandați la un preț promoțional. Reducerea este disponibilă pentru mai multe achiziții. În farmacie, puteți achiziționa un pieptene cu șampon sau separat. Cât de mult este pieptene în farmacie:

 • AntiV - 1000 rub;
 • LiceGuard - 850 de ruble;
 • Pieptene pentru paduchi RobiComb - 1990 freca. ofertă specială.

Prețul de piele de la păduchi și nits poate varia în funcție de regiune. Costul mediu al unui pieptene de calitate de la nits, păduchi - 1000 de ruble.

Instrucțiuni de utilizare

Utilizarea dispozitivului este foarte simplă. Pentru a elimina păduchii la un copil, puteți începe pieptănarea imediat după detectarea paraziților.

 • În timpul procedurii, trebuie să fiți într-o cameră bine luminată. Puteți utiliza o lampă fluorescentă suplimentară, o lupă, astfel încât să puteți vedea păduchi și nits mai bine.
 • Răspândiți foaie sau hârtie albă. Pe ei le pun parazitii.
 • Necesitatea de a piepteni de sus în jos, distribuind părul în fire. Treceți de câteva ori, apoi treceți la următoarea curl.

În medie, 30 de minute sunt suficiente pentru o pieptănare eficientă. Repetați acțiunea în fiecare zi în timpul săptămânii. Poți să scapi imediat de păduchi, iar nits-ul poate trece neobservat. Pentru reasigurare folosiți dispozitivul pe parcursul săptămânii.

Dacă părul a fost tratat anterior cu un instrument special de farmacie, capul ar trebui să fie ușor uscat. Atunci când utilizați puțul electric pentru pieptene. Piept fiecare fir de mai multe ori.

opinii

Fiica a adus păduchi de la grădiniță. Am observat că ea a început să-și zgâri capul adesea și acesta este un simptom clar al păduchilor, care, din păcate, a fost confirmată. Parul este de lungime medie, dar nu gros. Sunt un adversar al tuturor șampoanelor, deoarece acestea conțin insecticide, deși în cantități mici. Pielea copiilor este prea sensibilă, adesea există o alergie. Remediile populare, de asemenea, nu inspiră încredere. Am decis să lupt cu un pieptene. Am cumpărat AntiV. Nimic special în ea, ci pieptănarea bine a paraziților. A pus-o pe fata, și-a tratat părul cu oțet. Chesala cam o oră, atunci fiica mea a început să se rotească, nu a putut să o reziste. S-au găsit câțiva adulți, nu foarte multe nits. Se repetă în fiecare zi, dar timp de 20 de minute. Privind prin păr printr-o lupă. Deci, a scăpat fără chimie, nu a trebuit să schimbe părul.

Fiica ei a fost de 13 ani când a început să se plângă de mușcături de liceu. Se elimină folosind colorant pentru păr pe bază de peroxid de hidrogen. Nits a pieptat-o ​​cu un pieptene LiceGuard. Nu a vrut să plătească prea mult pentru un pieptene obișnuit. Aranjat complet un set la un preț mai accesibil. Intai folosit cu dinti scurti. Apoi, pentru profilaxie cu mult timp. Îmi amintesc că mama mea, ca un copil, a luat păduchi cu săpun praf, și-a zgâriat capul cu un pieptene obișnuit, cu dinți fini.

Am cumpărat un RobiComb cu un șoc electric. S-au dedus paraziți. A venit de la o călătorie de afaceri. Nu știu cum acționează curent, ci pielea bine dispozitivul. Șampon Veda pre-utilizat. Gestionat pentru a scăpa de paraziți pentru o procedură. Parul cu lungime medie.

Un pieptene pentru păduchi și nits este un instrument simplu, necomplicat, fără de care nici o procedură de îndepărtare a păduchilor și nits poate face. Piesele moderne specializate - produse din materiale de calitate, cu o frecvență bine gândită, structură dentară. Pentru a obține un astfel de rezultat rapid din pieptenele obișnuite este imposibil.

http://apest.ru/vshi-i-gnidy/sredstva-ot-vshej-i-gnid/greben-ot-vshej/

Combs de la păduchi și nits: ce sunt și care sunt avantajele lor față de alte mijloace

Atunci când astfel de probleme precum păduchi, aveți nevoie urgentă de a începe tratamentul. Astăzi, există două metode de a scăpa de pediculoză: chimică și mecanică. Primul implică utilizarea diferitelor medicamente insecticide, care nu sunt întotdeauna în siguranță. Al doilea, absolut sigur, necesită îndepărtarea manuală a paraziților. Acest lucru va necesita un pieptene special pentru pieptanare, cu dinti frecventi cu o structura speciala.

Design-ul oferă păduchi pieptănate

Pieptenii de pieptănare de păduchi au fost întotdeauna folosiți pentru a trata pediculoza, dar modelele moderne sunt semnificativ diferite de cele folosite. Dispozitivul are o dimensiune mică, o formă convenabilă de ținut în mână, echipată cu dinți lungi frecvent, cu crestături aplicate pe ele, care ajută la îndepărtarea părului, păduchilor și păduchilor. Pentru a evita rănirea pielii capului, dinții au capete rotunjite. Pieptenele sunt fabricate din metal sau plastic. Pădușii de pădure pot ajuta la ușurarea și accelerarea eliminării paraziților

Combs poate fi utilizat ca agent independent sau auxiliar pentru tratamentul pediculozei. Ca auxiliar, se folosește după tratarea părului cu substanțe chimice: spray-uri, șampoane etc.

Fără a fi pieptănată cu un pieptene special, este posibil să fie tratați pentru pediculoză pentru o perioadă foarte lungă de timp, deoarece toate substanțele chimice ucid doar persoanele adulte ale paraziților, iar nits-urile au o teacă protectoare prin care insecticidele nu pot penetra. Drogurile distrug doar substanța adezivă, datorită căreia se lipesc de păr. Astfel, dacă nu frigești, toate insectele noi vor ieși. Un impact global va oferi efectul cel mai rapid și mai eficient în lupta împotriva acestei boli. Cu toate acestea, cu o mai mare perseverență și rezistență, puteți face față pediculozei numai cu ajutorul pieptenei. Pieptenele pot manipula pediculoza fără folosirea oricărui produs chimic.

Avantajele folosirii pieptenului pot fi numite:

 1. Fiabilitate. Cu acest dispozitiv puteți elimina nu numai păduchii adulți, ci și puștii lor.
 2. Securitate. Piesa nu poate deteriora părul sau scalpul, iar absența substanțelor toxice nu va avea un efect dăunător asupra structurii părului. În plus, copiii și adulții pot folosi acest element.
 3. Durată lungă de viață. Scalopul poate fi cumpărat o singură dată și poate fi folosit de fiecare dată, după cum este necesar. Șampoanele și alte detergenți au tendința de a se epuiza și de a rămâne în afara perioadei de valabilitate. La pieptene este nelimitat.
 4. Abilitatea de a se combina cu alte medicamente. Folosirea pieptenei poate îmbunătăți efectul utilizării altor medicamente.

În plus față de avantajele incontestabile, acest dispozitiv are unele neajunsuri:

 • nevoia de procesare frecventă, care necesită prea mult timp și efort;
 • incapacitatea de a efectua auto-tratamentul, cum ar fi combaterea păduchilor și a nits-urilor cu sine, este un exercițiu destul de dificil și ineficient, deoarece aici principalul lucru este să vezi locul tratat; Realizarea independentă a procedurii de pieptene este aproape imposibilă
 • contaminarea intensă poate determina o scădere a eficacității tratamentului părului cu un pieptene;
 • costul ridicat - prețurile pentru scoici de înaltă calitate sunt destul de ridicate și se ridică la aproximativ o mie de ruble.

Video: metode chimice și mecanice de a scăpa de păduchi

Tipuri de crestături

La vânzare există un număr mare de piepteni pentru pieptănare. Sunt metal, lemn, plastic și chiar electrice. Piesa de pieptene pentru păduchi seamănă acum cu un obiect gadget real: dinții lungi și drepți au o distanță foarte mică, pentru o reținere și îndepărtare fiabilă a crestăturilor, se aplică o crestă în formă de spirală specială pe dinți

Produsele din plastic sunt încă folosite de străbunii noștri. Puteți să le cumpărați la orice magazin, dar nu le folosiți prea mult. Este vorba de dinți din plastic, care sunt puternic îndoiți și nu au crestături, care ajută la pieptănare. Cel mai adesea, o scoică de păduchi din plastic este așezată în cutii cu medicamente pentru pediculoză.

Scallops de lemn, de asemenea, a apărut cu mult timp în urmă. Ele sunt mai durabile decât cele din plastic, dar, de asemenea, nu sunt echipate cu crestături. Prin urmare, de asemenea, ineficiente. Pieptene de lemn de păduchi și nits, pe care le puteți cumpăra în orice magazin, nu va aduce beneficii

Sunt mai utile produse care au dinți metalici lungi, distanța dintre care este mai mică de un milimetru. Acești dinți sunt mai rezistenți și, datorită micro-crestăturilor aplicate, pieptenele pot chiar pieptene nits care sunt ferm atașate la păr. Dar mânerul produsului poate fi orice: realizat din metal, plastic sau lemn. Dar cel mai popular este produsul, realizat în întregime din metal. Piesa de metal din păduchi are o distanță între dinți mai mică de 0,09 mm, păduchii au dimensiuni între 2 și 4 mm și nitul este de aproximativ 0,4 mm: paraziții nu pot aluneca între dinți, ceea ce face pieptenele un dispozitiv foarte eficient

În țările străine încep să se utilizeze o nouă metodă de tratare a pediculozei - tratament termic. Insectele sunt distruse de un curent puternic de aer de la un uscător special, a cărui temperatură atinge 60 ° C. Metoda poate fi destul de simplă și eficientă, dar nu a primit încă multă distribuție. Metoda de tratare termică este destul de convenabilă și sigură pentru oameni.

Piesă electrică RobiComb

În plus față de scoici mecanice simple, apar și dispozitive electrice. Unul dintre cei mai străluciți reprezentanți este produsul RobiComb. Este o noutate pe piață, dar sa stabilit deja ca un instrument eficient. Piesa RobiComb vine cu o perie pentru îngrijirea gadgetului, după fiecare procedură se recomandă curățarea dinților de murdărie

Pieptenele sunt fabricate din plastic, au dinți metalici, funcționează cu baterii. Pe partea laterală, dinții sunt protejați de protuberanțe din plastic pentru a împiedica contactul produsului cu scalpul. Principiul de funcționare este că, în timpul pieptenerii, atunci când parazitul lovește creasta unei creastături, apare o descărcare de curent care ucide insecta. Pentru o persoană, o astfel de evacuare nu este periculoasă. Modelul avansat Robi Somb Pro este echipat cu un senzor pentru detectarea prezenței păduchilor și a nits

Puteți lucra cu dispozitivul RobiComb numai pe părul uscat.

Piesa electrică este destul de eficientă - vă permite să scăpați de toți paraziți într-o singură aplicație. Prețul ei începe de la două mii de ruble.

Video: piepteni electrici de la păduchi și nits

Cum sa alegi un produs de calitate

Există criterii de bază pe care trebuie să le îndeplinească un pieptene bun pentru pieptene:

 • de securitate;
 • ușurința utilizării;
 • eficacitate;
 • fiabilitate;
 • lungă durată de funcționare.
Paduchii sunt insecte foarte mici, asa ca atunci cand alegi un pieptene, acorde atentie frecventa dintilor.

Prețurile pentru corpuri de iluminat depind de producătorii și de materialele din care a fost fabricat pieptenele. Nu trebuie să cumpărați cele mai ieftine produse, acestea nu vor aduce mult beneficii și trebuie să le înlocuiți cu un produs mai bun.

Răsfoiți crestele populare

În piața de astăzi există mai mulți producători populari de crestături, ale căror produse se caracterizează printr-o mai bună eficiență și calitate. Acestea includ piepteni de la companii:

 • AntiV;
 • LiceGuard;
 • NitFree;
 • Pedikulen ultra.

AntiV Comb

Scalop AntiV este cel mai popular printre toate aceste dispozitive. Este echipat cu dinți lungi, subțiri, frecvenți, pe care se aplică crestături speciale. Dinții înșiși sunt rotunjite, ceea ce le face în siguranță. Produsul are un mâner rotund cu inserții din silicon, oferind confortul de a purta scalp. Prețul pentru acest produs este de aproximativ o mie de ruble. Dinții lungi ai pieptenului AntiV vă permit să procesați firele groase, iar relieful original al crestăturilor asigură îndepărtarea fiabilă a păduchilor

Video: instrucțiuni de utilizare AntiV comb

Pensulă de păr LiceGuard

Piesele LiceGuard au dinți din oțel și un mâner din plastic. Ele sunt de obicei vândute în pachete care conțin două dispozitive fiecare: una cu dinți lungi, cealaltă cu cele scurte. Această soluție vă permite să alegeți pieptenele, potrivite în mod optim pentru un anumit tip și lungime de păr. În plus, compoziția anticorozivă este aplicată pe dinți. În plus față de pieptănare, kitul conține un ac de păr special cu vârful sub formă de lupă, ajutând la separarea părului în fire. Prețul unui astfel de set este de aproximativ 850 de ruble. Un set de piepteni LiceGuard asigură utilizarea acestora pe părul subțire sau gros.

Video: LiceGuard Scallops

Scalop NitFree

În exterior, pieptenele sunt foarte asemănătoare cu produsul din AntiV: mânerul are aceeași formă rotunjită, echipat cu inserții siliconice, dinții sunt lungi, frecvenți, cu crestături. Diferența se află doar în logoul și prețul - este puțin mai mare - de aproximativ 1.100 de ruble. Acest produs este fabricat din oțel de înaltă calitate, iar dinții sunt atașați cu un laser, ceea ce asigură fiabilitatea și durabilitatea pieptenei. Nit din dinți scoici nu dăunează părului, nu se agăță de el, așa că părul nu se rupe sau se scoate

Video: Caracteristici NitFree Comb

Produs de la Pedikulen ultra

Pediculumul de la compania Pedikulen este extrem de popular printre toate echipamentele. Are caracteristici similare: are dinții lungi de metal frecvent și un mâner din plastic. Cu toate acestea, nu există nici o crestătură pe dinți, care ar putea fi motivul cel mai puțin popularitate în rândul consumatorilor. Dar prețul poate vă rugăm - puteți cumpăra un dispozitiv pentru doar 200 de ruble. Împreună cu pieptenul Pedikulen, producătorii oferă să achiziționeze o lupă special concepută pentru a găsi păduchi în păr

Video: Pieptene de piept de urechi Ultra Pediculen

Cum să utilizați piepteni de păduchi

Îndepărtarea pediculozei cu ajutorul crestăturilor este un exercițiu destul de simplu, dar necesită îngrijire și perseverență. Există mai multe condiții pentru a fi pieptănate pentru a fi mai eficiente:

 • camera în care se efectuează procedura trebuie să fie bine aprinsă;
 • ca accesoriu, puteți utiliza o lupă pentru a vedea mai bine insectele de pe păr;
 • paraziții găsiți trebuie să fie puse pe hârtie albă sau foaie, împrăștiate anterior pe o suprafață tare; Pe suprafața albă a insectelor va fi mai bine văzut, ceea ce înseamnă că puteți distruge toți paraziți găsiți.
 • pieptănarea se face din partea de sus în jos, cu părul ar trebui împărțit în fire.

Cum se efectuează procedura:

 1. Spălați-vă părul cu detergentul obișnuit.
 2. Uscați-le cu un prosop.
 3. Dacă lungimea părului este mare, trebuie să le colectați în coadă cu o bandă de cauciuc Parul colectat va fi mai ușor de pieptene.
 4. Îndepărtați o coardă din coadă și cu grijă, pornind de la rădăcinile părului, piepteneți-o cu un pieptene. fiecare fir de păr trebuie să fie împletit atent cu un pieptene
 5. Așezați păduchii și nitsul pe o pânză albă.
 6. Tratează toate firele de păr în acest fel.

Procedura de pieptanare durează în medie o jumătate de oră, trebuie să o repetați zilnic până când puteți să scăpați de toți paraziți (cel puțin șapte zile). În prima sesiune va fi posibilă îndepărtarea cea mai mare parte a insectelor din păr.

Astfel încât în ​​timpul pieptenerii păduchilor să nu se împrăștie și să nu se infecteze alte persoane, procedura ar trebui să se desfășoare într-o baie închisă, iar paraziți ar trebui distruși imediat ce au fost descoperiți. Le puteți spăla în canal.

După ce ați terminat procedura, trebuie să decontaminați pieptenele. Pentru a face acest lucru, puneți-l timp de trei ore într-o soluție specială, preparată prin amestecarea apei, a peroxigenului și a oțetului de masă, într-un raport de 0,5: 1: 1. După timpul specificat, produsul este scos și spălat în apă fierbinte cu o temperatură de cel puțin 70 ° C, apoi clătit în apă caldă folosind săpun. În soluția pregătită este necesară dezinfectarea pieptenei timp de trei ore

Utilizarea pieptenului poate fi combinată cu utilizarea altor medicamente anti-pediculare, cum ar fi șampoanele sau spray-urile. Pentru a face acest lucru, trebuie să tratați părul cu agentul ales conform instrucțiunilor atașate la acesta, apoi să le uscați și să începeți pieptenele. Dacă șamponul a omorât paraziți, apoi le-a pieptănat mai ușor și nu vă puteți teama că vor alerga la o altă persoană sau vor risipi în jurul camerei. Combinația dintre produsele chimice de procesare și pieptene va da cel mai bun rezultat

Persoana care efectuează procedura de pieptene infectate, trebuie să vă protejați de atacul paraziților - trebuie să colectați părul și să-i ascundeți sub capac.

Siguranța și unicitatea pieptenilor

Pieptenele pentru pieptănarea păduchilor și a nits sunt absolut sigure pentru oameni. Acestea sunt potrivite pentru toate categoriile de persoane: femeile însărcinate, mamele care alăptează, bebelușii, proprietarii diferitelor alergii, aceia care din anumite motive nu pot sau nu vor să folosească medicamente care conțin substanțe chimice. În plus, utilizarea altor mijloace de pediculoză implică încă pieptănarea insectelor moarte. Combarea este o metodă sigură și fără durere de a scăpa de pediculoză, chiar și pentru copii.

Pieptenele nu pot afecta părul sau pielea capului, deoarece au dinți rotunzi și o structură special concepută care nu prinde și nu sparge parul. Prin urmare, puteți fi sigur că un astfel de dispozitiv ca un pieptene pentru păduchi nu numai că va ajuta să scape de astfel de probleme cum ar fi pediculoza, dar, de asemenea, nu va deteriora părul.

Toate pieptenii de pieptănare au o structură unică, adică locația frecventă a dinților, care vă permite să îndepărtați eficient paraziți din păr. Este imposibil să înlocuiți pieptenii cu un pieptene convențional, deoarece dinții lor sunt localizați la o distanță mult mai mare decât este necesar pentru pieptenele de înaltă calitate. În loc să folosiți un pieptene special pentru păduchii, utilizați un pieptene obișnuit, chiar și cu dinți foarte frecvenți, este un exercițiu relativ ineficient: dinții din plastic se îndoaie ușor și se înclină, lăsând părul și păduchii să treacă prin trunchi și nits

Dacă nu doriți să cumpărați un pieptene special, puteți cumpăra un medicament pentru pediculoză, care include un pieptene. Prețul acestor seturi este, de obicei, mai mic, iar scoici sunt aproape la fel de bune ca și calitatea. Iar tratamentul complex, folosind un agent chimic și un pieptene, va fi mai rapid. Lavinal pediculosis spray conține un pieptene special pentru pieptănare

Recenzii de utilizatori

Pediculanul Ultra lice și pieptenele de nits mi-au ajutat foarte mult. El are dinți foarte frecvenți, care elimină literalmente totul din părul lui - nu un singur gunoi, nici un nit nu va aluneca.

Lepestok-Tanya

http://otzovik.com/review_3460094.html

Piesa de pediculenă este un pieptene îngust cu dinți lungi de metal. Nu, desigur, el pieptănește adulții, dar cei mici vor rămâne pe cap, și nici nu vor fi pieptănați! Și, în plus, o mare parte a părului a fost scos cu aceste dinți metalici, nu sunt bine procesate și părul se lipeste direct de el atunci când pieptene. Lucru absolut inutil și chiar dăunător!

Olaim

http://otzovik.com/review_4466762.html

Piesă electrică pentru păduchi RobiCombPro producător LiceGuard. Rezultat: am scăpat complet de păduchi pentru o pieptănare. Apoi încă 5 zile au folosit un pieptene pe zi, dar părul era curat. A fost nevoie de aproximativ 1,5 ore pentru părul lung, aproximativ 10 minute pentru fiu. Acum pieptenele minunate sunt ținute cu grijă acasă și, când școala are păduchi în toamnă sau primăvară, o folosim pentru prevenire. La un cost de aproximativ 3.000 de ruble, acești bani sunt justificați, deoarece sunt în siguranță și vor dura mult timp.

Lelya Yaroslavovna

https://otzovik.com/review_5760161.html

Am o fiica care iubește să învețe totul în mod activ. Și astfel, într-o zi, după ce ne-am întors de la vacanța de vară a bunicii, am descoperit-o surpriză. La început nu am crezut, ar putea fi murdărie, dar, din păcate, erau păduchi. A găsit compania Antiv. care oferă un scallop universal. Și trei nopți la rând, împreună cu fiica mea am așezat și am pieptănat acești mici paraziți. Deja în cea de-a doua seară, am împletit doar un singur fir, aparent ratat ieri. O săptămână mai târziu, verificat, cap curat, fără iritare!

NikiMimi

http://irecommend.ru/content/esli-u-kogo-nibud-vozniknet-takaya-zhe-problema-ne-stoit-eksperimentirovat-idite-srazu-v-apt

Piesa AntiV a fost deja utilă pentru mine și a ajutat-o ​​și fără fermă suplimentară. droguri și a fost suficient un tratament. Și ceea ce mi-a plăcut despre acest pieptene este că, cu ajutorul ei, procesul de căutare a acestor insecte este mult mai simplu. La prima suspiciune, trebuie să vă piepiniți bine părul cu un pieptene obișnuit și numai atunci piepteșteți prin acest pieptene, dacă este ceva,. În cazul în care părul nu este perfect pieptănat, pieptenele AntiV vor fi greu de tras, fără a afecta părul, așa că trebuie să-l piepiniți foarte bine. Un pieptene foarte greu de pieptene nu strică și nici nu atinge părul deloc.

Pyhta2

http://irecommend.ru/content/otlichnoe-sredstvo-ot-vshei-pedikuleza

Pieptănatul medical Nit Nit elimină totul din păr și ceea ce este vizibil și ceea ce nu vedem.

kalella

http://otzovik.com/review_122572.html

LiceGuard achiziționat. Am construit copiii în coada de așteptare și, fără nici o îndoială, mi-am zgâriat totul, zgâriat, zgâriat... Și l-am călit. Până acum, nimeni, mulțumesc lui Dumnezeu, nu.

shenia

http://otzovik.com/review_611888.html

Am încercat să aleg nits manual, dar ochii și nervii mei nu erau la fel... Am urcat pe internet și am găsit această neînțelegere a pieptenilor de la LiceGuard. Timp de două ore am încercat cu sinceritate să învăț această abilitate, dar în zadar. Soțul meu mi-a înlocuit, înarmat cu o lupă, dar a renunțat la această slujbă o oră mai târziu, deoarece rezultatul promis a fost pur și simplu de neatins. Nitul pur și simplu aluneca între dinții pieptenei și rămâne în continuare agățat pe păr.

Angelina77

http://otzovik.com/review_584405.html

Un pieptene de păduchi este un dispozitiv simplu, dar eficient. Fără ea, este imposibil să scapi de paraziți, chiar folosind preparate chimice. Produsele moderne sunt fabricate din materiale de înaltă calitate, folosind tehnologii specializate, dispozitivul de dinți este bine gândit și optimizat pentru eliminarea de înaltă calitate a păduchilor și nits. Siguranța și siguranța scalopelor permit aplicarea lor oricărei categorii de persoane.

http://domovod.guru/vshi/greben-ot-vshey-i-gnid.html