logo

Procedura de laminare a părului pentru firmele de păr - argumente pro și contra, instrucțiuni pas cu pas, contraindicații

Parul superb este cartea de vizită a fiecărei fete moderne. Chiar și stilul cel mai modern sau coafura cea mai frumoasă nu va arăta foarte avantajos dacă părul este slăbit și rănit grav. Și, dimpotrivă, o coadă simplă de păr sănătos va arăta superb.

Se știe că este dificil de a vindeca părul deja deteriorat, totuși este posibil să le restabilești cu ajutorul unei proceduri de laminare a părului. Sarcina sa este de a umple deteriorările din interior, precum și de a înfășura fiecare păr cu un film de protecție celulozic. Astfel, părul pare sănătos, voluminos și strălucitor. Compania oferă mai multe linii de produse de laminare a părului. În arsenalul său și laminarea clasică, și bio-laminare, și laminare cu colorare.

Pro și contra

avantaje

 1. Punerea în aplicare a laminare înseamnă Compania de păr nu necesită mult efort.
 2. Selecție largă de produse de laminare.
 3. Când vopsea părul cu utilizarea efectului durează mult mai mult. În acest caz, vopseaua începe să se spele numai după ce filmul de protecție a fost spălat în jurul părului.

deficiențe

Luați în considerare mai multe bio-laminare. Particularitatea sa este că nu numai că ajustează structura părului, dar îl hrănește și cu substanțe utile - proteine ​​și keratină. Substanțele active sunt sigilate sub cuticula de păr. Ca urmare, părul are un aspect sănătos bine îngrijit, iar efectul durează mult mai mult decât după laminare normală.

Ce este inclus în pachetul de la compania Hair?

Linia de produse pentru bio-laminare conține produse:

 1. Șampon.
 2. Faza fierbinte
 3. Booster.
 4. Uleiul.
 5. Faza rece
 6. Masca de restaurare.
 7. Mousse pentru stil.

Compoziția produselor

Multe dintre componentele companiei de păr sunt de origine vegetală. De asemenea, baza pentru ele este Keratin C100, care afectează favorabil părul, umple daunele, face părul mai voluminos și îndreaptă firele. Din acest motiv, părul devine neted și strălucitor.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Spălați-vă părul cu șampon de la Hair Company. Este recomandabil să alegeți exact șamponul care se potrivește cu tipul și structura părului.
 2. Faza caldă (pas fierbinte). Funcția sa este de a deschide toate baloanele de păr și de a intra în structura sa pentru a umple toate daunele din interior. Este necesar să se usuce părul cu un prosop. La o distanță de 5 mm - 2 cm de la rădăcini, aplicați faza fierbinte pe păr cu o perie. Porniți cu atenție pieptenele de-a lungul firelor. Apoi, trebuie să colectezi părul, să-i ascunzi sub un capac celofan și să aștepți 10 minute.

Este permisă utilizarea acestui instrument în afara procedurii de laminare. În plus, se recomandă aplicarea acesteia o dată pe săptămână. Acest lucru va ajuta la mentinerea efectului laminarii si va ajuta sa o pastrati pentru o perioada mai lunga.

 • Mousse. Este folosit pentru styling și crearea coafurilor. Răspândiți-l pe toată lungimea.
 • Efectul procedurii

  1. Părul primește o cantitate suficientă de umiditate, devine netedă și voluminoasă, iar toate daunele sunt umplute din interior.
  2. Firurile sunt mai puțin confuze și mult mai ușor de pieptene.
  3. Părul devine mai voluminos datorită îngroșării fiecărui păr individual cu 10-15%.

  Contraindicații, posibile consecințe negative

  În acest caz, puteți fie să refuzați laminarea, fie să luați toate măsurile de precauție și să vă protejați pielea de faza caldă sau contactați specialiștii din salonul de înfrumusețare.

  Nu se recomandă cu fermitate persoanelor care sunt alergice la orice componentă din linia de laminare a parului.

  Videoclip util

  Urmăriți un videoclip despre laminarea părului utilizând linia Hair Company:

  concluzie

  Laminarea este o procedură care are multe avantaje și vă permite să restaurați repede părul deteriorat. Acest lucru se datorează popularității deosebite și atitudinii sale pozitive din partea consumatorilor. În special, fondurile de la compania de păr vă permit să vă restaurați părul ușor și rapid atât acasă, cât și în salon.

  Desigur, îngrijirea inițială a părului - atitudinea atentă, utilizarea mijloacelor de protecție termică atunci când se usucă prin uscător de păr și prin utilizarea de fier va permite menținerea frumuseții și sănătății. În acest caz, laminarea poate fi utilizată ca o protecție suplimentară pentru structura părului și în timpul vopsirii - pentru a prelungi efectul.

  http://hairhomecare.ru/procedures/laminirovanie-volos/hair-company.html

  Biolaminarea părului de la firma de păr

  Laminarea părului a devenit o procedură destul de populară în rândul sexului echitabil. Acest lucru nu este surprinzător, pentru că toată lumea dorește să aibă firele sănătoase și bine îngrijite, care să țină volumul și să se potrivească cu ușurință.

  Din păcate, nu toată lumea se poate lăuda cu ele, deoarece buclele noastre suferă de uscare frecventă cu un uscător de păr, o abundență de produse de coafat și expunere constantă la vânt și la radiațiile ultraviolete. Scopul laminării este de a restabili părul deteriorat și de a proteja împotriva influenței mediului agresiv.

  Și unul dintre produsele de laminare a fost prezentat de compania Compania de Păr.

  Compoziția mijloacelor

  Linia de laminare pentru părul de păr conține ingrediente de origine vegetală care ajută la restabilirea structurii firelor și formează un strat de protecție pe suprafața părului:

  • Keratina.
  • Myristate.
  • Compuși lipidici.
  • Acizi de fructe.
  • Suplimente minerale.
  • Kvaternary.
  • Derivați de silicon.

  caracteristici

  Producătorul descrie linia sa de biolaminare ca instrument inovator care oferă oa doua viață viețuitoarelor deteriorate.

  Ingredientele naturale care alcătuiesc compoziția formează o teacă respirabilă pe păr, făcându-l lucios, neted și vizibil mai gros.

  Efectul procedurii este comparabil cu laminarea hârtiei și nu numai că restabilește structura, dar asigură și protecția împotriva efectelor dăunătoare ale mediului.


  Laminarea vizează:

  • Recuperare.
  • Hidratant intensiv.
  • Protecție.
  • Sclipici blugi.
  • Mai ușor de pieptene și de styling.
  • Reținerea culorii pentru firele vopsite.

  Metodă de utilizare

  Seria de biolaminare este excelentă nu numai pentru procedurile salonului, ci și pentru uzul propriu. Pentru aplicație nu sunt necesare abilități și pregătire specială.

  1. Spală-ți părul cu șampon. Pentru a face acest lucru, faceți o cantitate mică de produs și masați-l pe părul pre-umezit, apoi clătiți cu multă apă caldă.
  2. Faza fierbinte constă în aplicarea unui produs special pe firele umede, înfășurarea acestora cu un film și încălzirea lor cu un prosop. Apoi, părul în această stare este încălzit de un uscător de păr timp de zece minute. Dacă nu aveți ocazia să încălziți buclele, creșteți durata acestei etape la 20 de minute. După această perioadă, clătiți părul până se clătește complet.
  3. Se amestecă uleiul și boosterul într-un recipient nemetalic și se distribuie peria de-a lungul firelor, acordând o atenție deosebită vârfurilor. Lăsați compoziția timp de 10 minute, apoi spumați și clătiți cu multă apă. Nu utilizați aceste unelte separat.
  4. Faza rece constă în aplicarea unui agent de regenerare pe bucle pentru 7 minute și apoi spălarea acestuia. Este important! Nu o folosiți pe rădăcini.
  5. Pentru a consolida efectul și pentru a da moliciune la încuietori, utilizați masca din această linie de produse. Se aplică timp de 5 - 7 minute cu clătire ulterioară fără utilizarea șamponului.
  6. Uscarea și coafarea coafurii se face cu ajutorul unui re-constructor de mousse.

  Contraindicații

  Pentru această procedură există contraindicații la care trebuie să fiți atenți înainte de a vizita salonul:

  În ciuda costului ridicat al serviciilor de salon, producătorii se ocupă de sexul echitabil și produc produse care pot fi utilizate independent la domiciliu. Aceste produse includ linia de biolaminare de la compania de par.

  http://frauwow.com/zdorove/volosy/problemy/protsedury/laminirovanie/hair-company.html

  Hair Laminarea Hair Company

  În căutarea perfectității și strălucirii perfectă, am cumpărat un set de laminare cu câțiva ani în urmă. Speram să-mi ușureze puțin părul curat, să încetinească scurgerea vopselei și să reducă impactul factorilor dăunători.

  Și da, voi deschide cărțile: atunci laminarea mi-a salvat părul albite indiferent de ce. A trădat densitatea și finețea părului, din care părul era plăcut greu și uniform. Împreună cu periajul electric (uscător de păr), a fost posibil să atinge chiar strălucire pe sfaturi mele uscate, deteriorate și depigmentate!
  Deoarece părul a crescut după ras, acestea au crescut neuniform. Acest lucru a fost deosebit de evident atunci când uscarea lungimea - sfaturi lipite și înfășurat în jurul întreaga pânză de păr, care a dat un aspect neclar. Ca și cum coltun pieptene. Masca și uleiul în cantități adecvate nu au salvat situația. Vasele erau vitreoase. Nu părea nimic cu excepția foarfecelor nu le-ar putea influența.
  A început să caute Internetul pentru mântuire, în acel moment a existat un vârf de interes în îndreptarea / restaurarea keratinei și alte metode de "etanșare" a părului. Așa că am dat peste laminare. După ce am revăzut informațiile de la producător, am cumpărat pe propriul risc întregul set. După șampoanele magazinului, a fost primul pas încrezător în direcția sistemului profesional și general, îngrijire atentă.

  Ce este laminarea părului? Cum funcționează?


  Laminarea parului (laminare BIO) poate fi comparată cu laminarea cu hârtie. În timpul laminării, fiecare păr este învelit într-un film de celuloză respirabil, care include componente de origine vegetală. Ca rezultat, părul se îngroațește cu 10-15%, ceea ce face coafura vizuală mai voluminoasă.
  Laminarea, aplicată după vopsirea părului, poate extinde semnificativ "durata de viață" a culorii, de aproape 2 ori. Aceasta se întâmplă după cum urmează: laminarea aplicată vopselei este spălată timp de 4-6 săptămâni și numai după aceea vopseaua începe să se spele. Astfel, culoarea părului va rămâne saturată și va crește timpul până la următoarea colorare.

  E rău?


  Nici un rău, numai bine! Filmul celulozic protejează părul împotriva deteriorării mecanice și a expunerii la mediu. Protejează stilul prin respingerea umezelii.
  Parul minunat, care provoacă priviri rapide, este acum disponibil fiecăruia dintre voi!
  Rezultatul procedurii de laminare sau biolaminare a părului:

  1. Parul este restabilit din interior.
  2. Parul este umezit, ceea ce împiedică fragilitatea și secțiunea transversală a vârfurilor.
  3. Părul este protejat din exterior de o teacă care dă volum și elasticitate.
  4. Parul nu este confuz și devine ascultător, stilul este facilitat.
  5. Porozitatea este netezită, ceea ce face părul neted și strălucitor.

  Prima utilizare ma scuturat. Părul care nu cunoștea bună îngrijire sa schimbat foarte mult. Smooth, frământat, mâna a alunecat ușor de-a lungul firelor și strălucirea a apărut încă. Sfaturile nu au căzut. Cu fiecare procedură, situația sa îmbunătățit - părul a fost mai puțin pufos, a fost mai bine și a strălucit. Am făcut-o o dată pe săptămână, dar după a cincea oară (adică după o lună de utilizare) a apărut un platou când laminarea a încetat să îmbunătățească structura părului. Aparent, a umplut toate golurile, a sigilat toate balanțele și plenochka de-a lungul întregii lungimi în cele din urmă fixate pe suprafața părului. A fost o mica victorie pentru mine - parul nu arata niciodata atat de bine inainte, chiar daca a fost afectat de-a lungul intregii lungimi a spalarii.


  Laminarea a continuat să se facă o dată pe lună, iar apoi o dată la câteva luni din cauza lenei. Dar, după ce am tăiat toată lungimea pictată, laminarea nu era o procedură frecventă pentru mine. Faptul este că efectul asupra părului natural nu este atât de evident. Pe uscat, deteriorat și pătat - diferența este da, vizibilă din prima aplicație, plus un efect cumulat (cu condiția utilizării setului complet). La părul natural, toate efectele speciale nu sunt atât de vizibile, dar mai mult pe cele de mai jos. Să vedem ce este Kitul de Laminare a Părului pentru Compania Părului!

   Un set de instrumente pentru procedeul de laminare a părului la domiciliu:

 • Faza fierbinte 250 ml: Agentul de regenerare în fază fierbinte, bazat pe CREATIN C100, deschide fulgii de păr, pătrunde adânc în acesta, umplând toate zonele poroase (deteriorate). Încălzirea scalpului, dilatarea vaselor de sânge, creșterea circulației sângelui. Pregătește părul pentru a doua fază.
 • Faza rece 250 ml: Agentul de regenerare a fazei reci pe baza de CREATIN C100 constricteaza vasele scalpului, imbunatateste circulatia sangelui, inchide fulgii de par. Parul devine voluminos, elastic și strălucitor, protejează de influențele externe dăunătoare.
 • Mâna de restaurare de 250 ml: Penetrează adânc în păr, umple zonele poroase și elimină stratul de suprafață al cântarelor. Masca confera elasticitate parului, stralucire sanatoasa, moale, faciliteaza pieptanatul.
 • Bezschelochnoy Șampon (pentru parul cret / drept) 200 ml: special concepute pentru șampon de păr ondulat care curata delicat, reface întreaga lungime a părului, întărește, hrănește și îmbunătățește strălucire. Ideal pentru a menține efectul laminării părului.
 • Booster (cu extract de keratină) 10pcs x10ml Booster Double Action: Reface imediat părul cu structură deteriorată.
 • Ulei restabilește 10pcs x 10ml «Double Action Olio ricostruzione»: Strongest Reconstructor conținând un cocktail plin de extracte biologice active, suplimente minerale și compuși lipidici.
  1. Kitul meu include:

  Șampon pentru păr drept - Șampon dublu de acțiune pentru companie Ricostruttore Capelli Liscii. Da, pentru cei drepți, pentru că pentru șamponul curat aceasta este o fiară foarte rară. Asistentul de vânzări ma asigurat că nu există o diferență deosebit de puternică între ele, așa că a luat singurul șampon disponibil pentru părul drept. Se numește "refacerea", dar nu vă înșelați, șamponul profund curățat (GOSH sau SHO). În același timp, spălați foarte ușor.

  COMPOZIȚIE: Aqua (Water), sulfat lauret, Laurii sulfat, Parfum (odorizant), Cocamidopropyl betaina, Acrilatele copolimer, Cocamide MEA, Glycol distearat, Lauramida MIPA, Laureth-10, PEG-15 cocopolyamine, PEG-120, metil glucoză, dioreate, imidazolidinil uree, acid citric, hidroxid de sodiu, EDTA tetrasodic creatina, CI 47005 (galben 10), Methylchloroisothiazolinone, caramele, Methylisothiazolinone Sampon consistență apoasa, opacă, perlate, de culoare galben-auriu. Spumă bine, creând un capac dens de spumă. Miroase ca ceva floral, nu foarte puternic. Parul umed după ce scârțâie, dar nu confuz, sunt fărâmițate, netede, dacă țineți mâna, apoi alunecați între degete. După utilizarea acestui șampon, diferite seruri și loțiuni funcționează bine. Mastile sunt absorbite mai mult si cresc consumul de ulei. Parul păstrează mai mult volumul și prospețimea. Îmi place faptul că șamponul nu usucă deloc scalpul, nu usucă capetele (nu este mai rău și nu mai bine). Curăță ușor și ușor. În cele din urmă, un șampon frumos. Nu pentru fiecare zi, dar, probabil, excelent pentru fazele ulterioare. Remediu de regenerare a fazei fierbinți (faza 1) - Îndepărtarea părului de companie Ricostruttore Profondo Pasul 1 Caldo. Nu se utilizează singur, numai cu o fază rece (a doua). Destul de lichid, incolor și transparent, cu un miros înțepător.


  Compoziție: Propilen Clycol, Glicerina, dimeticon copoliol, Peg-7, gliceril cocoat, Poliquaternium-22, Polisorbat-20, metilparaben, creatina, Methil, Nicotinate, Parfum (parfum) bakes foarte puternic scalp si piele reddens din ea. Când este folosit, se pare că este prost: pete roșii pe frunte și pe mâini în acele locuri în care instrumentul a scăzut. Dar, după înroșirea feței, roșeața dispare repede, după ce nu a degajat, uscat sau iritat. Utilizați numai mănuși! Alt fir roșu se aprinde

  Aplic cu o perie și purtați întotdeauna mănuși, apoi spălați cu atenție și fixați-o. Am pus un capac (sau îmi împachetez capul cu un film) și pornesc cronometrul. Producătorul recomandă păstrarea timp de 10-15 minute atunci când este expus la căldură. Prin urmare, am setat numărătoarea inversă timp de 13 minute și am început să-mi încălzesc ușor părul cu un uscător de păr. După ce a trecut timpul, am spălat faza fierbinte fără a folosi nici un mijloc. Înmuiați un prosop și treceți la următorul articol. După ce utilizați faza fierbinte, care ridică cântarele de păr, trebuie să conduceți ceva sub ele. Poate fi un pigment, ulei, cheratină etc. Am o emulsie din amestecul de regenerare a uleiului și un rapel de keratină cu Hair Boost Double Company Action Company. Booster-ul nu este folosit separat, dar amestecul de rapel cu ulei poate fi folosit ca o substanță sau o mască. În acest fel nu mi-a plăcut să folosesc: nu este suficientă îngrijire pentru o astfel de cheltuială / preț de fonduri. Prin urmare, aplic numai în timpul laminării.

  COMPOZIȚIE BOOSTER: Aqua (Water), Amodimethicone, PEG-40 ulei de ricin hidrogenat, Parfum (parfum), imidazolidinil uree, fenoxietanol, clorură de certimoniu, Trideceth - 10, propilen glicol, metilparaben, etilparaben, Propil paraben, keratina hidrolizat butilparaben.
  Compoziție: Propilenglicol Alcool Denat, certimoniu clorură, alcool miristilic, Parfum (parfum), caramel, C.l. 47005, Aqua (apă), butilen glicol, extract de Hypnea musciformis. Pregătirea unei emulsii după cum urmează: atât bula (ulei și rapel) nu se traduce într-un recipient metalic și o perie (sau orice obiect nemetalic) biciuit. Am aplicat emulsie pe părul umed, le-am cusut și m-am plimbat timp de 5-7 minute, conform recomandărilor producătorului. Uneori puțin mai mult. Nu spălați și mergeți la pasul următor. Rezolvarea fazelor de frig (Faza 2) - Împușcăturile de păr Double Action Ricostruttore Profondo Pasul 2 Freddo. Se pare că este folosit separat pentru a netezi textura părului, dar nu am încercat. Eu folosesc doar pereche cu o fază fierbinte.

  COMPOZIȚIE: Aqua (apa), alcool miristilic, clorură de Certimonium, Amodimethicone, Trideceth-10, fenoxietanol, propilen glicol, metilparaben, propilparaben, etilparaben, butilparabenui creatina, benzofenona-4, mentol, Parfum (parfum). Instrumentul în sine nu este gel foarte gros, alb și puțin transparent. Mirosul de mentol, discret, pe păr nu are prea mult. Este ușor de aplicat și distribuit, textura gelului se aliniază perfect de-a lungul părului. Aplic cu toată lungimea și cu rădăcinile, am masa. Colecționez și înjunghii părul, lasă timp de 10-15 minute. Faza rece răcește puternic scalpul, dar numai de la început, nu curge departe de păr. Faza rece închide cântarul de par cu agentul interior, netezește părul, îl face mai dens. Îl spăl fără alte mijloace, l-am spălat cu un prosop și părul meu este pregătit pentru ultimul pas. Mască de protecție - Companie de păr cu dublă acțiune Maschera Ricostruttrice Baza E Mantenimento. O mască ciudat de texturată, care arată mai mult ca un balsam. Cumva nu în serios (Nu este groasă, albă, ușor transparentă. Miroase ca floare, ca șamponul. Se aplică cu ușurință, alunecă prin păr și imediat devine mai mică pe ele. Parul ar fi absorbit masca.

  COMPOZIȚIE: Aqua (apa), alcool miristilic, clorură de Certimonium, Amodimethicone, Trideceth-10, creatina, Imidazolidinyl, uree, Methylchloroisothiazolinone, magneziu, Nitrat, clorura de magneziu, acid citric, Parfum (parfum). Producătorul recomandă să stea 5 minute, dar țin 20-30 de minute. Se spală ușor și rapid. Părul după mască este plăcut ponderat, îndreptat, alunecat între degete, pare mai lin și mai dens. O mască frumoasă care poate fi utilizată separat de setul de laminare. Ajută la menținerea unei stări bune a părului între tratamente. Dar din moment ce O am separat de toate celelalte produse, aproape că nu o folosesc. Uneori, dacă nu este deloc leneș sau dacă părul este complet trist. După ce ați folosit masca, părul este bucle plăcute, netede, bine formate, dar acestea nu sunt saturate, nu sunt hidratate. Un sentiment ciudat când părul este plăcut, dar nu ca după măștile hrănite grase.


  Aplic în conformitate cu instrucțiunile.


  În primul rând, capul meu cu șampon, prosop umed și ușor (cu mănuși!) Aplică prima fază. Distribuie pe întreaga lungime a părului și a scalpului, pliată într-un păr bun și fixat. Mi-am pus capacul de duș și-mi rulez un timer pe telefonul meu timp de 10 minute. Încălzesc uscătorul de păr puțin, dacă nu leneș. După semnalul timerului, am spălat compoziția cu apă, clătește-mi părul, înclină-l ușor și șterge-l. Acum puteți aplica vopsea sau îngrijire, în funcție de scop. Eu folosesc grija.


  Am amestecat uleiul în jumătate cu un rapel cu o perie siliconică, aplic toată lungimea părului și a scalpului meu, masaj, apoi colectez și pun în pat părul. Producătorul recomandă menținerea timp de 5 minute, dar încerc să păstrez cel puțin 10. După aceea, a doua fază se aplică părului și nu se spală racleta cu ulei. Poate fi aplicat fără mănuși, nu arde și răcește mâinile și scalpul. Distribuim pieptenele de păr, masând ușor vârfurile. Îmi prăjesc părul și țineți-l timp de 10-15 minute, după care îl spăl, fără să folosesc șampon. Blot, pune-ți o mască și ridică din nou părul.


  Încerc să țin masca timp de cel puțin 10 minute. În timpul curățeniei generale și o oră și jumătate se dovedește))) Apoi spălați și uscați părul în modul obișnuit. Cel mai adesea, după laminare, îmi usuc părul într-un mod natural și nu aplic fonduri suplimentare. Uneori folosesc ulei și nesmyvashki, uneori doar spray.


  Acum, pe părul natural, uscat și curat, îmi place mai degrabă un set decât nu. Este convenabil de folosit înainte de orice evenimente sau de vacanță. Părul după fiecare utilizare este vizual mai bun: mai mult luciu, netezime, ele sunt elastice, netede și structurate. Este mai ușor să le colectați în coafuri. Mai ales dacă părul este pufos, ca și al meu, atunci după laminare, pintenii și antenele sub acțiunea greutății proprii pot fi usor de finisat până la restul părului. Nu există "halo" în jurul capului. De asemenea, cu lungimea, datorită elasticității obținute, se află într-o singură țesătură, aceasta este foarte vizibilă atunci când țese un coadă.


  După laminare, părul pieptănat ușor cu mâna, pentru a atinge și să se uite la modul în care vârfurile sunt complet sănătoase (chiar dacă acestea au fost foarte uscat si incalcita), întreaga lungime a parului este frumos și rece.
  La stânga după laminare (părul este uscat în mod natural, nu a provocat nimic în plus), la dreapta după laminare, plus ulei:


  De fapt, laminarea ajută la menținerea părului în stare bună, îngrijesc puțin, dar efectul este cosmetic, nu vindecat. Bine pentru cei care le lumineaza sau vopsi parul, precum si pentru cei care cresc lungime colorata. Proprietarii de păr natural nu se așteaptă la mult. Sunt mulțumit cu achiziția până acum, instrumentul este megaeconomic! Nu-mi amintesc cât de mult costă, Internetul oferă o variație a prețurilor de la 1500 la 6000 de ruble, și depinde de volumetrica si cantitatea de resurse (va lua sampon, ulei sau vopsea), dar bate in fiecare penny. O să o folosesc și să nu o repet, acum nu mai trebuie să îmi întind parul.

  Sper că postul a fost cel puțin puțin util.
  Dacă ați pierdut ceva, apoi întrebați, voi răspunde cu plăcere!

  http://www.hairmaniac.ru/laminirovanie-volos-hair-company_2.html

  Instrucțiuni de laminare păr HAIR COMPANY

  Înapoi la lista de HAIR COMPANY (Italia), laminarea părului. Instrucțiuni complete de utilizare.

  Una dintre principalele componente ale frumuseții feminine este perfect sănătoasă, ceea ce înseamnă părul strălucitor care trebuie să fie salvat după ce se ridică, arde și este tratat cu substanțe chimice.
  După vopsirea repetată cu vopsele obișnuite, structura părului se rupe, cântarele se scot din arborele de păr și îl transformă într-un arici trântit.
  Ca urmare, părul are o culoare neclară și nuanțată și devine fragil, iar vârfurile se împart și se transformă în panici mici.
  Cum să facem față acestei probleme?

  Bio-laminare (Hair Company) - saturarea părului deteriorat cu proteine ​​și cheratină, care umple și cimentă golurile din structura deteriorată a părului.
  Când se stratifică toate produsele din linia Double Action, substanțele active sunt "etanșate" sub cuticulă, prelungind astfel durata de viață a părului deteriorat.
  Ca urmare, părul dobândește volum, putere, strălucire sănătoasă și își păstrează culoarea pentru o perioadă mai lungă de timp.

  Procedura de laminare de par este eficient de la sine, dar poate fi combinat cu colorare și tratarea părului, dar (!) culoarea părului este recomandată în timpul laminării de tratamente de par sau timp de 2 săptămâni înainte de laminare sau după 2 săptămâni de la eliminarea posibilă sau parțială a culorii sau penetrarea insuficientă.

  Filmul cu membrană acoperă părul deteriorat, ca și cum ar fi lipit împreună fulgii împrăștiați.
  Structura poroasă defectuoasă a părului este netezită.
  După procedură, părul devine sănătos și are o strălucire naturală.

  Produsele pentru această procedură sunt absolut sigure și bogate în substanțe nutritive care au fost stocate de mult timp în interiorul părului.
  Nu există contraindicații pentru procedura de laminare, se poate face pe păr de orice lungime.
  Este permisă laminarea pe părul ondulat și curat, totuși nu îndreaptă părul, ci îi conferă pur și simplu un aspect sănătos și bine îngrijit.
  Este recomandată în special laminarea părului deteriorat, uscat și fragil, precum și părul epuizat prin vopsire și permeabilitatea chimică.

  Laminarea cu colorare a părului: refacerea structurii și colorarea cu colorant permanent permanent Colorare pentru păr.
  În cazul în care procedura de laminare este efectuată fără colorare, excludeți "STEP 3".


  PASUL 1
  Parul este spălat cu un șampon special de regenerare, selectat în funcție de tipul de păr:

  Șampon special creat pentru păr uscat, poros, curat de natură și păr curbat.
  Curăță ușor, netezește și îmbunătățește strălucirea părului creț.
  Conține pantenol - care vă permite să mențineți echilibrul natural al umidității și să întăriți structura părului.

  APLICARE:
  Aplicați pe părul umed, masați timp de 1-2 minute.
  Spală-te.
  Dacă este necesar, repetați procedura.

  Șamponul curăță temeinic și în același timp părul și scalpul.
  Substanțele active de origine vegetală asigură o îngrijire optimă pentru structura părului.
  Uleiul de măsline condiționează și hidratează părul.
  Vitamina B revitalizează și protejează fibrele de păr.
  Polimerii naturali restaurează zonele deteriorate ale părului și netezesc cuticula, umple parul cu o strălucire sănătoasă.

  APLICARE:
  Aplicați pe părul umed, masați timp de 1-2 minute.
  Spală-te.
  Dacă este necesar, repetați procedura.

  Aplicați pe părul curat spălat și bine ruginit cu un prosop, distribuind uniform compoziția pe toată lungimea părului.
  Înmoaieți timp de 10-20 de minute, eventual folosind klymazon.
  Clătiți bine cu apă caldă.

  Recomandat pentru păr cu un grad ridicat de deteriorare.

  Faza de regenerare fierbinte, deschide cântarele de păr și pătrunde în structură, umplând toate zonele deteriorate, alinând astfel și reparând părul din interior.
  Keratina restaureaza si protejeaza, confera elasticitate parului si afecteaza procesele metabolice ale scalpului si parului.
  Rezultatele controlului vizual al utilizării keratinei indică aspectul stralucirii, silueta părului și, în unele cazuri, suspendarea pierderii.

  În acest pas, alegeți vopseaua pe care o veți folosi:

  Perioada profesională permanentă de colorare a părului, care conține în compoziție ingrediente naturale și în special complexul exclusiv de regenerare a multivitaminelor.

  Cantitatea minimă de amoniac permite cea mai atentă atitudine față de structura părului în timpul vopsirii.

  MOD DE UTILIZARE:
  Blend Hair Light Crema Colorante cu Emulsione Ossidante Light Hair în proporție de 1: 1,5
  (este de dorit să alegeți un oxid la un nivel mai mic decât de obicei) până când se obține un amestec omogen.
  Timpul de expunere este de 30-45 de minute.

  Pe parul spălat (poate regenera samponul), se aplică un amestec de booster cu extract de keratină BOOSTER CU EXTRACT KERATIN și ulei de restabilire OLIO RICOSTRUZIONE în proporții de 1: 1, folosind o perie într-o tavă nemetalică, pentru a forma o spumă.

  Aplicați spuma pe zonele deteriorate ale părului, ușor de masaj.
  Acordați atenție domeniilor deosebit de sensibile, lăsați să acționați timp de 5 minute.

  Concentratul de regenerare concentrat este ideal pentru părul poros, deteriorat, albite, albite, subțiate și slăbit.

  Extractul de kerat oferă îngrijire intensă și profundă în combinație cu ulei de regenerare Olio Ricostruzione.
  Facilitează pieptănarea părului, întoarce rezistența și strălucește părul fără viață.
  Restaurează părul din interior, creând un strat protector în jurul acestuia, care împiedică acțiunea agresivă.

  ATENȚIE! BOOSTERUL NU ESTE UTILIZAT CA PRODUS INDEPENDENT.

  Prelucrarea uleiului conține un cocktail complet de extracte biologice active, suplimente minerale și compuși lipidici.
  Restaurează perfect zonele deteriorate ale părului și ale structurii în ansamblu.
  Protejează părul cu pelicula bio-membrană, hrănește și restabilește hidro-echilibrul fibrelor de păr.
  Conține extract de alge marine.
  Excelente se descurcă și facilitează pieptene, adaugă strălucire suplimentară.

  Amestecul de ulei cu booster poate fi utilizat separat ca produs independent o dată pe săptămână.

  Nu spălați rapelul aplicat anterior cu ulei.

  Faza de regenerare la rece are un efect astringent și regenerant.
  Ea netezeste perfect structura si inchide balantele, facand astfel suprafata cuticulei mai puternica si mai densa.
  Acoperă membrana membranei de păr.
  Miriaticii din compoziția produsului sunt utilizați pentru a înmuia, a modifica starea de acizi de fructe și a da strălucire suplimentară, restabilirea keratinei și adăugarea elasticității. Rezultatul este un păr rezistent și strălucitor, cu o structură complet restaurată.

  Timp de expunere 5-7 minute! Clătiți bine cu păr!

  Aplicați pe părul curat și lăsați să lucreze timp de 5-10 minute imediat după a doua fază, apoi clătiți bine cu apă caldă.

  Poate fi folosit și ca produs independent. O dată la fiecare trei zile.

  Efectul uimitor, restabilind masca pentru parul uscat, albite, albite, curbate chimic și obosit care și-au pierdut vitalitatea.

  Protecție activă, încorporată în textura cremei ușoare.
  Oferă îngrijire maximă a părului.
  Reface părul din interior și, în același timp, protejează împotriva influențelor agresive asupra mediului. Hidurizează, hrănește, înmoaie, condiționează și netezește suprafața părului.

  Rezultatul: păr moale, strălucitor și docil.

  După ce ați folosit masca, continuați să stylizați cu ajutorul re-enactorului de mousse

  Hidratant, efect de condiționare.
  Poate fi folosit independent inainte de uscarea si decorarea parului.

  Ingrediente active: derivați de silicon, cuaternar - pentru strălucire și plasticitate, miriști, alcool lipidic - înmoaie părul, creatină - restabilește, protejează și dă elasticitatea părului.

  Are un ușor grad de fixare.

  MOD DE UTILIZARE:
  Se agită balonul, împrăștiat uniform pe toată lungimea părului.
  Efectuați stabilirea în orice mod ales.


  concluzie:
  Pentru cel mai bun efect, se recomandă să se efectueze vopsirea cu coloranții mărcii Hair Company, de atunci conținutul scăzut de amoniac nu împiedică fixarea componentelor active ale acestor compuși.
  Utilizarea colorantilor de la alte marci nu garanteaza rezultatul dorit!

  http://karamel-shop.ru/articles/hair-company-laminirovanie-volos-instrukciya.html

  Hair Company Double Action - Laminarea parului italian

  Ia păr lucios, restaurat! Cumpărați produse profesionale pentru laminarea de păr Double Action de la compania italiană Hair Company. ✓ Livrare gratuită la Moscova de la 3000 ₽. ✓ Magazinul oficial.

  Inovarea restaurării părului

  Colorarea, styling-ul fierbinte, permierea sau îndreptarea buclelor prin călcarea subțire a structurii părului, făcând stratul de suprafață mai poros. Cântarele încep să se scurgă și se umflă. Astfel de fire, lipsite de viață, sunt restaurate în cabină prin laminare.

  Această procedură vă permite să vă faceți părul gros, suplu și strălucitor, deoarece fiecare păr este învelit într-un biofilm de protecție, se lipeste solzi și reține nutrienții în interiorul tijei. Dar dacă nu vă puteți permite servicii salon scumpe?

  Compania italiană Hair Company Professional sa ocupat de această problemă și, înarmată cu cele mai recente evoluții științifice, a lansat unelte pentru restaurarea profundă a părului în casă. Folosind kituri de laminare a părului, veți obține un efect uimitor imediat după aplicare:

  • Lanțurile restaurate din interior vor avea strălucire sănătoasă și siluetă.
  • Parul moale va deveni mai elastic, fragilitatea și secțiunea vârfului vor dispărea (ceea ce va atrage mai ales femeile care doresc să crească lungimea).
  • Teaca protectoare, care înconjoară tija, va face părul mai gros, păstrează buclele de la temperaturile extreme.
  • Simplifică coafura, pentru că ei vor deveni mai ascultători.
  • Lacatele pictate vor păstra o culoare saturată de 2 ori mai mult.

  Double Action - protecție împotriva buclelor!

  Dacă doriți să oferiți protecția completă și tratamentul părului la domiciliu, vă sugerăm să cumpărați produsele Hair Company Professional (Italia). Produsele acestui brand sunt complet sigure, au un efect de lungă durată și saturează buclele cu substanțe naturale utile. Pentru programul minim, veți avea nevoie de:

  1. Șampon de curățare cu acțiune de restabilire - este prezentat în două versiuni: pentru toroane curl (cu pantenol) și pentru drept (cu ulei de măsline). Este necesar pentru îndepărtarea moale a rămășițelor mijloacelor de fixare.
  2. Faza fierbinte cu ajutorul unui medicament de regenerare care deschide balanțele arborelui de păr și îl umple cu keratină regenerantă.
  3. Faza rece cu utilizarea de lianți de regenerare, care închide cuștile cuticulei, învelind-le cu un film membranar. Myristates, care fac parte din preparat, înmoaie părul, keratina dă elasticitatea și rezistența buclei, iar acizii fructimi adaugă strălucire.
  4. Masca de restaurare - protejează suplimentar firele deteriorate, umple-le cu substanțe nutritive, minimizează efectele mediului agresiv. Poate fi folosit o dată pe săptămână pentru a crește durata laminării.

  Programul maxim pentru restabilirea buclelor fără viață după perm, îndreptare sau înălbire include:

  • Booster cu extract de keratină Double Action Booster, folosit în combinație cu ulei de regenerare olio ricostruzione. Un amestec din aceste medicamente este aplicat părului între fazele fierbinte și cele reci pentru recuperarea intensivă intensă a cimentului intercelular în zonele vătămate. Mijloacele prelungesc durata de viata a parului deteriorat, fac din el puternic si docile.
  • Mousse regeneratoare pentru coafura suplimentară de hidratare și fixare. Se aplică la sfârșitul laminării, ajută la coafarea parului.
  • Coloranți (pentru cei care doresc să schimbe sau să sporească umbra) - utilizat imediat după faza fierbinte, permițând vopseaua să se infiltreze adânc în firul de păr și permanent păstra culoarea.

  Magazinul nostru online oferă tot ce aveți nevoie pentru laminarea părului la un preț cu 10% mai jos de piață. Dacă comandați produse cosmetice certificate din Italia, veți da oa doua viață părului! Livrarea se efectuează la Moscova și în toate orașele din Federația Rusă.

  Program de bonusuri

  Clienții înregistrați plătesc 4% din suma cecului la contul de bonus din "contul personal". Ruturile bonus sunt percepute pentru toate bunurile (cu excepția ofertelor speciale) și pot plăti până la 50% din următoarea achiziție.

  http://hair-market.ru/hair-lamination/hair-company-double-action/

  Laminarea parului cu ajutorul companiei de păr (companie de păr)

  Laminarea părului este o acoperire specială a părului de-a lungul întregii lungimi, datorită căreia părul, după procedură, se îngroațește, devine neted și strălucitor.

  Laminarea părului este colorată și incoloră. Acesta este momentul laminarii colorate. Pigmentul este adaugat la par, ceea ce confera parului un plus de stralucire si culoare parului.

  Procedura este necesară pentru părul poros, părul tratat chimic. pentru că procedura tratează și elimină pagubele.

  Toate componentele fac parte din laminare, naturală. Componenta principală a tuturor fondurilor este keratina. Componenta părului nostru. De asemenea, proteinele de grâu care intră în compoziția șamponului pentru părul curat. Mentol într-una din fazele de laminare. Această mică parte a acelor componente de origine naturală care ajută la restabilirea sănătății părului.

  Laminarea are loc în mai multe etape, dar cele principale sunt încălzirea (deschiderea fulgilor de păr) și răcirea (cântare de închidere și conservarea în interiorul componentelor utile).

  Laminarea este o procedură absolut sigură pentru restaurarea părului și este foarte necesară pentru părul oricărei structuri.

  Laminarea părului.

  Șamponul curăță bine și ușor. Reglează pH-ul, dă volumul părului, face părul elastic.

  Componentele active ale șamponului: hidrolizat Keratin C 100 și proteine ​​hidrolizate. Aceste componente au funcțiile de protejare și restaurare a părului.

  Aplicați șampon la părul umed, masați timp de 1-2 minute și clătiți. Dacă este necesar, repetați procedura.

  După curățarea părului, se aplică prima fază fierbinte regenerabilă.

  Faza fierbinte deschide cuticula (cheshuyuki) a părului și pătrunde în interiorul părului, umplând toate zonele deteriorate și poroase. Keratina restaureaza si protejeaza parul.

  Aplicație:

  Aplicați pe prosopul curat, spălat și bine curățat. Distribuiți uniform compoziția pe întreaga lungime a părului, pornind de la partea occipitală inferioară și retragând de la rădăcini 1,5 -2 cm. Rezistă căldură (klymazon) timp de 10-15 minute. La domiciliu, puneți-o pe pălărie și încălziți-o cu un uscător de păr timp de 2-4 minute.

  După ce a trecut timpul, clătiți cu apă caldă, puțin rece. Fără șampon.

  În plus, totul depinde de tipul de laminare pe care o alegeți fără culoare sau culoare.

  În nici o culoare, după faza fierbinte, Booster se aplică părului (cu extract de keratină) Booster

  Luăm în proporție 1: 1 Booster cu extract de keratină și refacem uleiul, într-un castron din plastic, amestecăm până la o masă omogenă sub formă de spumă. Și se aplică pe zonele deteriorate ale părului sau pe întreaga lungime. Lăsați un impact de 1-5 minute.

  Nu spălați. Aplicați o fază rece 2.

  Faza de regenerare la rece are un efect astringent și regenerant. MENTOL, care face parte din acesta, constricteaza vasele de sange ale scalpului si imbunatateste circulatia sangelui.

  Agentul de regenerare a fazei reci îmbracă părul cu microfilm membranar, netezește structura, închide cuticula, fixează și prelungește acțiunea componentelor active de îngrijire în interiorul părului.

  Aplicație:

  Aplicați pe păr pe toată lungimea, de la rădăcini până la vârfuri. Timp de expunere 5-10 minute. După sfârșitul timpului, clătiți cu apă caldă și aplicați o mască de regenerare.

  O mască de regenerare pentru păr uscat, poros și sever afectat. Recomandat pentru îngrijirea parului regulat. Ingredientele active penetrează adânc în păr, umple zonele poroase și elimină stratul de suprafață al cuticulei. Keratina restaureaza, protejeaza, confera elasticitate parului.

  Aplicație:

  Aplicați la păr după a doua fază. Lăsați să se afle timp de 5-10 minute. Se spală cu apă caldă.

  Poate fi folosit ca produs independent.

  Moustea regeneratoare are un efect de condiționare, regenerare și condiționare.

  Poate fi folosit singură înainte de uscarea și coafarea parului.

  Creatina restabilește comunicarea intracelulară. Derivații de silicon - dau elasticitatea părului și protejează cuticula.

  Aplicați o spumă de regenerare uniformă pe toată lungimea părului, începeți stilul.

  Laminarea culorilor.

  Se usucă părul și se aplică agent de colorare, după cum se dorește.

  Hair Light Crema Colorante este o vopsea profesionala permanenta pentru par cu un continut minim de amoniac si o umplere 100% a parului gri glazurat.

  De asemenea, în compoziția colorantului sunt incluse componente ale plantelor, extract de arahide, lecitină. Complex de regenerare multivitamine (vitamina A, C, E)

  Ingredientele active de înaltă calitate și pigmenții asigură o culoare spumante, uniformă și saturată.

  Aplicație:

  Ca parte a complexului unic de colorare a algelor coralice. Compoziția este bogată în oligoelemente magneziu, zinc, calciu și mangan.

  Asigură grație perfectă.

  Datorită concentrației mari de Keratină, componentele cosmetice aliniază structura fibrei de păr, condiția, restabilind proteinele în structura părului. Efect usor asupra scalpului si a parului.

  Aplicație:

  După ce ați folosit vopseaua de mască, obțineți: CULOARE, SOFT, GLOSS.

  Paletă de 8 nuanțe.

  Are proprietăți de regenerare și hrănire datorită complexului mfa de acizi de fructe și ceai verde.

  Aplicație:

  Crema de vopsea este aplicată pe păr umed curat. QUECOLOR Acțiune directă pentru masca hidratantă cu vopsea

  Păr scurt 10gr. + mousse de pâine 5g.

  Parul cu lungime medie 20g. + Mousse de pâine 5-10gr.

  Păr lung 25 gr. + Mousse de pâine 5-10 gr.

  Timpul de expunere este de 5-20 de minute.

  Mousse pentru pâine PRE POST Mouse pentru cereale Puteți adăuga, de asemenea, ca protector un colorant sau un înălbitor pentru a înmuia și a mări volumul.

  După 3-4 săptămâni procedura poate fi repetată. Laminarea poate fi aplicată părului de orice tip și lungime. Dupa procedura de laminare, parul devine mai voluminos si devine luxos si sanatos.

  Dacă aveți întrebări, vă vom răspunde cu plăcere! Ne puteți suna sau scrie. Contacte.

  http://bestkosmetika.ru/articles/laminirovanie-hair-compani/

  Hair Company - un set de produse de laminare a părului

  Produsele companiei de păr sunt folosite de specialiști în saloanele lor. Reprezintă producătorul italian de renume mondial.

  Procedura, care regeneste starea de bucle, este acum disponibila pentru toata lumea si nu va provoca dificultati in utilizare. Setul pentru laminare este calculat pentru 7-8 proceduri.

  Compoziția și proprietățile setului

  Firma de laminare a părului include:

  • 250 ml produse din faza №1;
  • 250 ml produse din faza №2;
  • Mască de 250 ml pentru recuperare completă;
  • 200 ml de șampon;
  • 10 pachete BOOSTER;
  • 10 pachete de unt.

  Mediu fază fierbinte

  Produsele cu cheratină penetrează adânc în firele deteriorate. Acest instrument este capabil să încălzească scalpul, ceea ce duce la expansiunea vaselor de sânge. Din acest motiv, fluxul sanguin crește. Acest pas pregateste parul pentru o alta faza.

  Faza rece

  Produsele fază rece sunt capabile să îngustă vasele de pe scalp. Aceasta duce la un flux bogat de sânge. De asemenea, instrumentul acoperă toate părul deteriorat.

  Linia de produse de laminare a părului Hair Company

  Regenerarea măștii de păr

  Textura intră adânc în structură și îndreaptă firele. După procedură, puteți observa cum buclele au devenit netede, strălucite și moale recuperate. Acum vor fi ușor de pieptene.

  Sampon pentru parul companiei

  Trebuie să alegeți o opțiune pentru tipul de păr. Există, de asemenea, truse pentru bucle drepte sau curlate.

  BOOSTER și unt

  Compoziția de ulei este, de obicei, amestecată cu un rapel pentru o consistență spumoasă. Apoi, amestecul este aplicat pe întreaga lungime a firelor. O astfel de procedură are un efect benefic asupra condiției încuietorilor.

  Instrucțiuni de utilizare

  În primul rând trebuie să vă spălați părul. Acest lucru va necesita un șampon de păr pentru părul tău. Apoi, trebuie să uscați firele și apoi să distribuiți uniform consistența fazei fierbinți. Lăsați agentul un sfert de oră, apoi clătiți.

  După aceea, trebuie să utilizați produsele din faza rece a seriei Hair Company. După 7-8 minute de acțiune, clătiți cu apă caldă.

  În etapa finală se aplică o mască de regenerare din aceeași serie. Ar trebui să fie pe păr timp de 10 minute, apoi spălat.

  Pret unde să cumpărați

  Este avantajos să achiziționați un set de bucle de îngrijire. O procedură de laminare utilizând seria Hair Company va costa aproximativ 200-250 de ruble. Pentru o astfel de procedură în cabină va trebui să plătească până la 1000 de ruble.

  Prețul produselor de îngrijire profesională este diferit și depinde de set. Trusele din Compania de par pot fi achiziționate online. Oferă o gamă largă de șampoane, măști și creme de păr, ceară de stil și multe alte produse cosmetice.

  Feedback și opinii

  O companie de păr examinează un plan diferit. Dar cele mai multe dintre acestea sunt opinii pozitive despre produse.

  Evgenia: Fondurile acestei companii sunt cu siguranță bune ca o reconstrucție a structurii, dar nu pot spune nimic bun despre volum. De exemplu, absolut nu o țin. Pentru mine, este mai bine să folosiți produse de styling convenționale.

  Rezultatul de laminare a părului pentru firul de păr: fotografie înainte și după

  Angelina: Recent, după sfatul unui prieten, am decis să încerc cosmeticele acestui brand. Am cumpărat un șampon și o mască de restaurare în magazinul online. Eu le folosesc doar câteva săptămâni, dar am observat deja rezultatul. În curând intenționez să cumpăr fondurile rămase.

  http://www.ladykiss.ru/krasota/uxod-za-volosami/hair-company-laminirovanie.html

  Firma de par laminare a parului

  La modă, întotdeauna, și mai ales recent, părul bine îngrijit și sănătos, dar cum să-i faci așa dacă sunt expuși la efecte chimice și termice în fiecare zi - sunt uscate cu uscător de păr, vopsite, se estompează la soare. procedura de îngrijire a părului - laminare - care vă permite să restaurați părul de la rădăcină la vârf.

  În funcție de proprietățile compozițiilor aplicate și de tipurile de aplicare a acestora, există mai multe tipuri de laminare: biolaminare (restabilirea maximă a părului deteriorat), emanare (vopsire și tonifiere specială), laminare (acoperirea părului cu un strat subțire), geamuri, cimentare, efect cosmetologic).

  Bio-laminarea (Hair Company) este o procedură complexă de reparare și vopsire a părului deteriorat. Proteina și cheratina, care fac parte din preparatele de biolaminare, umple și cimentă golurile din interiorul structurii deteriorate a părului. Și alte substanțe active care sunt componente ale liniei Double Action sunt "sigilate" sub cuticulă, prelungind astfel durata de viață a părului deteriorat. Ca urmare, părul devine sănătos, obține un strălucire naturală, un volum bun, iar culoarea rămâne saturată și frumoasă pentru o lungă perioadă de timp.

  În procesul de eliminare, părul este vopsit și colorat cu coloranți care conțin pigmenți drepți, care contribuie la luminozitatea și saturația maximă. În acest caz, structura părului nu este deteriorată, deoarece colorant, spre deosebire de coloranți în vopsele obișnuite, are un mediu slab acid și nu este alcalin.

  În procesul de laminare, părul este acoperit cu o peliculă de protecție durabilă și respirabilă, care conține substanțe nutritive și hidratante. Instrumentul principal pentru laminare este un colorant pentru păr incolor pe bază de ingrediente naturale. În acest caz, colorantul nu conține amoniac și peroxid de hidrogen. Laminarea este ideală pentru părul colorat, deoarece vă permite să economisiți o culoare saturată, chiar și cu spălarea frecventă a capului - culoarea este spălată numai după ce filmul de protecție este spălat.

  Glazură, cimentare, ecranare - tehnologie de vopsire a părului, cu sau fără schimbarea culorii părului, în care neregularitățile părului sunt "sigilate" datorită colorantului moale.

  Să trăim în mai multe detalii despre bio-laminare de la compania de păr.

  Bio-laminarea vă permite să rezolvați în mod cuprinzător și eficient astfel de probleme de păr, cum ar fi: capete divizate, culoare plictisitoare, lipsă de luciu natural, aspect nesănătoasă.

  Faimoasa companie italiană Hair Company, care aplică cele mai avansate dezvoltări științifice, a creat o tehnologie unică pentru vopsirea și restaurarea părului (bio-laminare). Bio-laminarea de la Hair Company contribuie la imbunatatirea maxima a parului in timp ce o vopseste simultan, ceea ce reprezinta o inovatie in cosmetologie si ingrijire de frumusete.

  Laminarea poate include colorarea și tratamentul și poate fi un mijloc independent și excelent pentru a restabili structura fiecărui păr.

  Mijloacele de laminare sunt îmbogățite cu substanțe utile, extracte de plante medicinale, uleiuri, vitamine. Toate acestea penetrează părul în timpul procedurii, rămânând acolo pentru o lungă perioadă de timp și ajutând părul să se ocupe de factori nocivi din interior.

  Pelicula cu membrană acoperă părul deteriorat, ca și cum ar fi lipit împreună fulgi împrăștiați, netezind în același timp structura poroasă defectuoasă a părului.

  La vopsire și în același timp la laminare, culoarea părului este păstrată pentru o lungă perioadă de timp, iar părul va deveni sănătos și bine îngrijit.

  Nu există contraindicații pentru laminare.

  Laminarea este recomandată pentru părul deteriorat, cu vopsire frecventă, în special cu lumină, cu permeabilitate chimică, precum și cu părul expus la orice efecte adverse, inclusiv expunerea la soare, în piscină, la rece.

  Instrucțiuni privind laminarea culorii și restaurarea structurii părului.

  În cazul în care procedura de laminare este efectuată fără colorare, excludeți "STEP 3".

  PASUL 1

  Laminarea înseamnă: trebuie să vă spălați părul cu un șampon special care se potrivește cu tipul de păr.

  * Parul uscat, poros, curat de la natura, curat: Hair Light Double Action Shampoo cu par curat Acest sampon eficient este creat special pentru uscat, poros, curat de la natura si parul curat. Vă permite să întăriți structura părului și să mențineți echilibrul natural al umidității.

  APLICARE: Aplicati pe parul umed, masati timp de 1-2 minute. Spală-te. Dacă este necesar, repetați procedura.

  * Toate tipurile de păr: Șampon cu păr dublu pentru păstrarea parului pentru păr Drept și eficient curăță părul și scalpul. Inclus în șampon, substanțele active de origine vegetală contribuie la îngrijirea excelentă a structurii fiecărui păr. Componenta hidratantă și condiționată a șamponului este uleiul de măsline. Și vitamina B revitalizează și protejează fibrele de păr. Componentele unice ale samponului - polimeri naturali - restaurează zonele deteriorate ale părului și netezesc cuticula. Ca urmare, părul devine strălucitor pentru sănătate.

  APLICARE: Aplicati pe parul umed, masati timp de 1-2 minute. Spală-te. Dacă este necesar, repetați procedura.

  PASUL 2

  Apoi, curățat și bine uscat, cu un fir de păr, se aplică agent de regenerare al fazei fierbinți.

  Hair Light Double Action: Agent de regenerare a fazei fierbinți Compoziția trebuie distribuită pe întreaga lungime a părului. În continuare, rezistăm 10-20 de minute. Puteți folosi klymazonul. După aceea, părul trebuie spălat cu apă caldă. Agentul de regenerare în fază fierbinte este special fabricat pentru părul sever afectat. Faza de regenerare fierbinte deschide mai întâi cântarele de păr și apoi pătrunde în structură, umplând toate zonele deteriorate. Aceasta este alinierea și restaurarea părului din interior. Keratin, care face parte din produs, este vital pentru păr, restabilește și protejează, adaugă strălucire și silkiness, ajută la stoparea căderii părului.

  PASUL 3

  Colorarea părului Mai întâi trebuie să decideți asupra vopselei. De exemplu, utilizați vopseaua rezistentă la CREMA COLORANTE, reprezentată de 97 de nuanțe - de la negru și castan la blondă de platină. Componentele naturale, cantitatea minimă de amoniac, precum și un complex de revitalizare multivitamine - toate acestea ajută la păstrarea structurii părului, protejându-l cât mai mult posibil în timpul vopsirii.

  METODA DE APLICARE: Se amestecă Crema Colorant cu Lumină de Păr cu Emulsie de Ossidante pentru Păr în proporție de 1: 1,5 (este de dorit să se aleagă un oxid la un nivel mai mic decât de obicei) până când se obține un amestec omogen.

  PASUL 4

  Într-un castron nemetalic până la spumare, preparați amestecul într-un raport de 1: 1 de la Hair Light Double Action Booster (cu keratină) 10ml. și Hair Light Double Action Refacerea uleiului 10ml (10) Italia Compoziție spumoasă cu o perie aplicată pe zonele deteriorate ale părului. Scalpul după aplicare ar trebui masurat cu ușurință. Timpul de expunere este de 5 minute. Booster este un instrument excelent pentru a restabili chiar și părul cel mai dezordonat deteriorat. Trebuie remarcat faptul că medicamentul nu se aplică independent. Efectul utilizării unei compoziții regeneratoare vindecătoare de rapel și ulei va fi ușor pieptănat, păr puternic și strălucitor. Uleiul revitalizant este un excelent reconstructor care acoperă părul cu un film bio-membrană, hrănește, protejează, vindecă și restabilește părul din interior. Promovează ușor pieptenele și strălucirea părului. Nu clătiți amestecul! Amestecul de ulei cu booster poate fi utilizat separat ca produs independent o dată pe săptămână.

  ETAPA 5

  Apoi, părul este aplicat de-a lungul întregii lungimi de la rădăcini și către capetele agentului de regenerare a fazei reci. Hair Light Double Action Faza de regenerare a fazei reci Faza de regenerare rece reda perfect structura parului, făcând-o elastică și strălucitoare. Keratin, unul dintre ingredientele produsului, adaugă elasticitatea și restabilește părul, miriacele se înmoaie și condiția de acizi de fructe și se adaugă strălucirea suplimentară. Instrumentul trebuie păstrat timp de 5-7 minute, apoi clătit bine din păr.

  PASUL 6

  Imediat după etapa 5 (refacerea folosind agentul de regenerare în fază remediată) aplicăm și lăsăm să se restabilească masca timp de 5-10 minute. Refacerea măștii După aceea clătiți bine cu apă. Poate fi folosit și ca produs independent. O dată la fiecare trei zile. Masca are un efect de regenerare foarte eficient. Se recomandă în special pentru auto-utilizare și în bio-laminare complexă pentru părul deteriorat, fragil, uscat, albite, decolorat, curbat chimic și obosit, care și-au pierdut vitalitatea.

  ETAPA 7

  Continuați cu styling cu ajutorul reenactorului de păr: Hair Light Double Action Mousse de regenerare (reconstructor) Mousse este ideal pentru utilizare înainte de uscarea și coafarea parului. Oferă strălucire părului, plasticitate, înmoaie, protejează și restabilește părul. Are un ușor grad de fixare.

  MOD DE APLICARE: Se agită balonul, împrăștiat uniform pe toată lungimea părului.
  Efectuați stabilirea în orice mod ales.

  Ca rezultat al intregii proceduri, parul nu numai ca va avea un aspect sanatos si sanatos, ci si va deveni puternic, protejat, puternic din interior.

  Pentru a obține efectul maxim în timpul vopsirii, se recomandă utilizarea numai a coloranților din brandul Hair Company, în care cantitatea minimă de amoniac nu interferează cu fixarea componentelor active ale compozițiilor de mai sus. Atunci când se aplică vopsele de alte mărci, nu se oferă nici o garanție a rezultatelor.

  http://www.mk-profy.ru/himzavivka-vypryamlenie-laminirovanie/biolaminirovaniehaircompany.html