logo

Set pentru îndreptarea părului de cheratină INOAR G-HAIR, 3x1000 ml

Complexul de mijloace pentru îndreptarea părului de keratină INOAR G-HAIR KERATIN. (INOAR Ji Heir Keratin)

INOAR G-HAIR KERATIN - cea mai puternică armă în lupta împotriva părului cel mai neascultător și indestructibil. Keratin G-HAIR vindecă și reduce volumul părului. Mijloace de INOAR G-HAIR este ideal pentru a pacifica chiar și încuietorile mai rebel, datorită umplerii intensiv de cheratină ofera parului netezime de neegalat și un luciu orbitor, strălucire și un aspect luxos. Conține proteine ​​naturale, glicerină, vitamine și aminoacizi. Se întoarce la luminozitatea slabă a părului și la matasea. Se hidratează părul uscat, le conferă rezistență și elasticitate. Îndreună părul până la 5 luni.

În complex:

Pasul 1 Șampon de curățare profundă INOAR G-HAIR
Pasul 2 Îmbătrânire pentru păr din Keratină INOAR G-HAIR
Pasul 3 Masca de fixare INOAR G-HAIR

G-HAIR KERATIN de la Inoar:

Complexul de Keratină pentru îndreptarea părului creț, dur, cu ulei de argan și unt de shea. Complexul include curățarea profundă a șamponului, complexul de keratină și masca hidratantă.

• îndreaptă parul etnic
• Reduce timpul de așezare
• Îmbunătățește strălucirea

Îndepărtează eficient buclele neplăcute ale părului, fără a lăsa nici un indiciu de val. Netezirea dureaza pana la 5 luni. Dungile se opresc derulând pe vreme umedă și se confundă după șamponare. G-Hair Keratin reduce volumul nedorit al părului cu 80-100%. Simplifică stilul zilnic. Complexul se îndreaptă perfect și, de asemenea, tratează structura părului deteriorată. G-Hair conține ulei de argan, unt de shea, glicerină și proteine ​​vegetale - cheratină. Componentele hidratează și vitaminează părul, restabilește densitatea și măresc stralucirea naturală.

După procedură, calitatea părului se îmbunătățește. Parul moale și fragil este transformat. Cuticula de păr se închide, ceea ce blochează evaporarea componentelor benefice din cortex.
Pentru a prelungi efectul părului drept și neted, nu sunt necesare șampoane fără sulf, șampoanele și balsamurile de la linia de start a produselor INOAR sunt ideale.

Instrucțiuni pentru procedura de îndreptare a părului "Keratarea părului":

Pasul 1. Clătiți-vă parul cu șampon G-Hair Deep Cleansing Shampoo de două ori. Lăsați spuma de șampon pe păr timp de 2-3 minute. Clătiți bine cu apă. Se răsucește părul fără a utiliza un pieptene.

Etapa 2. Aplicați * Tratamentul anti-volum pentru părul G cu compoziția, pornind de la zona occipitală, la o distanță de 1-2 centimetri de scalp. Combinați părul cu un pieptene fin pentru a elimina excesul de machiaj. Pentru penetrarea profundă a cheratinei, trebuie să mențineți compoziția pe păr timp de 20 de minute după prelucrarea ultimei fire.

* Soluție de diluare diluată cu compoziție de keratină Tratament G-Hair Extreme Premium cu tencuială netedă cu 10 minute înainte de utilizare într-un raport de 1:10

Etapa 3. Păr uscat 100% folosind un pieptene și un uscător de păr (uscat cu aer cald sau rece). Împărțiți părul în 4 zone. Pornind de la zona occipitală, începeți îndreptarea cu un fier. Trageți părul în fire fine de 7-10 ori fiecare (în funcție de structura părului). Repetați procedura pe zonele temporale, precum și pe bretele.

Temperatura de călcare:
180 С - păr subțire, slab;
210 C - păr normal, vopsit;
230 C - păr natural și dur.

Etapa 4. Lăsați părul să se răcească după îndreptare timp de 15 minute sau răciți-l cu părul rece al uscătorului. Clătiți bine părul cu apă caldă, fără a utiliza un șampon și aplicați Mască de finisare a părului G, înmuiați compoziția pe păr timp de 10 minute și clătiți cu apă. Uscator de par uscat.

Contraindicații: Sarcina, alăptarea. Hipersensibilitate, predispoziție la alergii. Procedura este contraindicată persoanelor cu vârsta sub 18 ani.

Condiții de depozitare: Nu lăsați la lumină directă soarele. A se depozita într-un recipient închis etanș.

Precauții: Compoziția nu trebuie să cadă pe scalp și pe membranele mucoase. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă. Pentru a lucra cu compoziția numai în mănuși. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

http://kerastore.ru/catalog/inoar-professional/nabor_dlya_keratinovogo_vypryamleniya_volos_inoar_g_hair_3kh1000_ml_/

Îndreptarea părului cu ceară inoar: avantajele și dezavantajele procedurii

Fiecare fată dorește să-și îmbunătățească aparența prin recurgerea la diferite proceduri. Alinierea Keratina Inoar părului (keratina Inoar) este una dintre procedurile pentru a transforma parul in lux, neted, sclipind pe termen lung. În plus față de netezire, procedura care conține keratina restabilește, vindecă, hrănește firele. Cum este această procedură? Care este costul? Cât de sigur este serviciul? Toate acestea pot fi găsite în această publicație.

Principiul de funcționare

Principala componentă a acestui serviciu este keratina, care este baza curlului natural. Cu toate acestea, sub influența mediului, efectele diferitelor factori nocivi, această substanță este distrusă, spălată, structura părului devine mai subțire, își pierde strălucirea, elasticitatea.

Esența acestui serviciu este faptul că încuietorile tratate cu o soluție pentru îndreptarea cheratină, se umple zonele afectate, apoi, sub influența temperaturilor ridicate se transformă în microfilme, învăluie părul în sine.

Ca urmare, firele devin netede, strălucitoare, protejate de influențele externe ale factorilor de mediu.

structură

Produsele Inoar au fost fabricate timp de aproximativ 20 de ani și ocupă o poziție de lider printre brandurile care produc medicamente de keratinizare. Linia Keratin îndreptarea Inoar se referă la cosmetice profesionale. Potrivit pentru toate tipurile de păr.

Pentru firele moi prezentate keratina Inoar Marocan, pentru hard Inoar G Hair. Inoar Kit marocan cuprinde curățare șampon profundă cu structură specială, complexul include șampon Inoar G Hair pentru curatare profunda rectificare masca de droguri.

Atenție! Compozițiile acestor produse conțin formaldehidă într-o cantitate sigură pentru corpul uman.

Componenta principală acționează keratina, extract organic suplimentar de cacao, ulei de jojoba, argila alba, proteine ​​din germeni de grâu, pantenol. Siliconul lipsește în aceste preparate.

Avantajele Inoar de nivelare a cheratinei includ:

 • politica flexibilă de stabilire a prețurilor;
 • de securitate;
 • accesibilitate;
 • termen lung al medicamentului (până la 6 luni);
 • gamă largă de produse;
 • calitate, datorită combinației unei experiențe mari și a unei echipe de înaltă calificare.

Cost în cabină și la domiciliu

Costul serviciilor în cabină va varia considerabil. Acest lucru este influențat de factori precum nivelul de profesionalism al unui specialist, costul energiei electrice, profitul salonului. În cabină, prețul va varia în funcție de lungimea, densitatea părului, compoziția mărcii selectată.

De exemplu, bretele de îndreptare a keratinei cu Inoar vor costa aproximativ 600-700 de ruble, cu o lungime medie a părului până la lamele umerilor, costul va fi de aproximativ 6 mii de ruble. La domiciliu, prețul se va baza pe volumul de medicament utilizat, pe lungimea părului.

De exemplu, un set pentru îndreptare cu un volum de 100 ml va costa aproximativ 1500 de ruble. Această sumă este suficientă pentru buclele de lungime medie.

Contraindicații

Keratina de îndreptare Inoar datorită prezenței în compoziție a unei substanțe nocive numite formaldehidă (aldehidă) este interzisă în următoarele cazuri:

 • caderea parului;
 • boli ale scalpului, leziuni ale pielii;
 • sarcinii;
 • lactație;
 • precanceros, boli oncologice;
 • sensibilitate cutanată, manifestări alergice;
 • astm bronșic.

Nu este recomandat să utilizați acest serviciu cu fire subțiri, epuizate. Motivul pentru aceasta este faptul că în timpul operației buclele devin saturate cu preparatul, devin mai grele, ceea ce îi amenință cu pierderi suplimentare. De asemenea, cu această procedură, buclele își pierd volumul, iar cu părul subțire afectează aspectul fetei.

Înainte și după fotografii

Etapele procedurii

Această procedură este, de asemenea, numită braziliană. Întregul proces durează aproximativ 3 ore.

Produsele Inoar sunt potrivite atât pentru uz casnic, cât și pentru servicii profesionale. Când utilizați acasă, este important să respectați instrucțiunile de utilizare.

Procedura necesită următoarele instrumente:

 • Șampon de curățare profundă;
 • compus rectificativ;
 • perie pentru aplicare;
 • utyuzhok;
 • uscător de păr;
 • hairbrush.

Este important! Stai un eveniment este necesară într-o zonă bine ventilată, ca parte a medicamentului este formaldehida, care, după evaporare poate afecta vederea, sistemului nervos central, poate provoca dureri de cap, apos.

Algoritm în etape

 1. Primul pas este să vă spălați părul cu un șampon pentru curățarea profundă a fulgilor de păr. Unii experți recomandă repetarea acesteia de 2-3 ori.
 2. Mai mult, buclele sunt șterse cu un prosop, uscate cu 90%, pieptănate cu un pieptene cu dinți rare, continuând cu aplicarea compoziției.
 3. Aplicați compoziția pe necesitățile firelor, depărtate la 1 cm de rădăcini. Procesarea este similară cu procesul de colorare. Începând cu toroanele inferioare, fiecare fir este unsă din abundență.
 4. Este necesar să reziste medicamentul pe păr timp de aproximativ 20 de minute, acoperindu-l cu un film sau cu un capac.
 5. Următorul pas este să vă uscați părul. Numai după aceea puteți începe alinierea prin călcarea pornind de la firele inferioare la o temperatură de 230 de grade. Fiecare tresă trebuie îndreptată de 5-7 ori.
 6. Pasul final este spălarea capului, aplicarea unei măști hidratante la bucle, uscarea finală cu un uscător de păr.

Durata acțiunii

Alinierea compoziției de keratină Inoar durează între 2 luni și 6 luni. Această gamă este explicată prin grosimea, lungimea părului, deoarece pe fire lungi compoziția este spălată mai repede.

Cu grija adecvata, folosind sampoane fara sulfat si masti de cheratina, efectul va dura mult mai mult.

Îngrijirea părului după procedură

Spre deosebire de alte operații, atunci când îndreptați încuietorile cu Inoar, vă puteți spăla părul la 40 de minute după operație și nu la 3 zile mai târziu.

Nu se recomandă utilizarea pensulelor, utilizarea piscinelor, saune fără pălării. Acest lucru se datorează faptului că aerul fierbinte umed distruge pelicula de cheratină.

Înainte de a merge la mare, experții nu vă sfătuiesc să efectuați serviciul.

Pentru o îngrijire adecvată, trebuie să utilizați un șampon special fără sulfat sau un șampon care nu conține clorură de sodiu. De asemenea, este recomandat din când în când să aplicați o mască specială care conține cheratină.

Detalii despre modul de îngrijire a părului după îndreptare, puteți găsi pe site-ul nostru.

Pro și contra

Partea pozitivă a îndreptării keratinei Inoar se numește:

 • efectul buclelor netede, strălucitoare, observabile după prima procedură;
 • O alternativă excelentă la metoda chimică de îndreptare sau nivelare zilnică cu fier;
 • efect de lungă durată;
 • firul respiră;
 • Puteți picta bucle, face stil;
 • problema împărțirii, electrificarea statică;
 • parul pare bine îngrijit chiar și cu vânt și vreme rea.
 • Prin contra includ:
 • posibilă alergie la formaldehidă;
 • poate reduce volumul de bucle;
 • destul de lungă;
 • după un timp, capetele se pot rupe;
 • costul procedurii este destul de ridicat;
 • adesea starea părului este deteriorată după îndreptarea cu cheratină;
 • operația după un anumit timp trebuie repetată;
 • un nivel scăzut de îndemânare al unui specialist poate deteriora părul.

Înainte de a merge la salon, este necesar să luați în considerare toate indicațiile și contraindicațiile acestui serviciu.

Pe Internet puteți găsi un număr mare de recenzii atât entuziaste, cât și negative. Înainte de a decide, trebuie să vă cântăriți toate argumentele pro și contra. De asemenea, este recomandat să aveți încredere în buclele dvs. numai pentru meșteri profesioniști cu experiență în lucrări similare Dacă este făcută corect, efectul va fi uimitor și va încânta purtătorul pentru o perioadă lungă de timp.

Aflați mai multe despre îndreptarea părului de cheratină, datorită articolelor noastre:

Videoclipuri utile

Îndepărtarea părului de Keratin.

Instrucțiuni pentru îndreptarea părului de cheratină.

http://expertpovolosam.com/procedury/vypryamlenie/keratinovoe/inoar

Ingrediente pentru îndreptarea părului de cheratină Inoar / keratină

Compuși pentru îndreptarea părului de cheratină Inoar - aceasta este una dintre cele mai eficiente compoziții pentru îndreptare.

În timp ce cel mai sigur par. În plus, ele hrănesc și hidratează părul cu panthenol, argan și unt de cacao, precum și un complex de aminoacizi. Cu fiecare procedură, părul va deveni mai bun și mai bun! * Și efectul va dura pe păr de la 4 luni la un an *

Toate compozițiile companiei Inoar respectă pe deplin standardele europene și sunt vândute activ în întreaga lume (inclusiv Europa și SUA).

G. Hair - cea mai puternică compoziție pentru îndreptarea keratinei Inoar și una dintre cele mai puternice de pe piață.

 • Proiectat pentru a îndrepta buclele dure. Universal.
 • Efectul durează de la 6 luni la un an;
 • Conținutul de formaldehidă de 0,2% este sigur pentru oameni și păr;
 • Hrănește intens părul;
 • Raportul ideal de preț și de calitate;
 • Nu conține silicon;
 • Workshop gratuit cu achiziția de compoziție.

Părul poate fi spălat în ziua procedurii.

Proiectat de chimistii germani de compania Inoar
Mai multe despre seminar

Marocan - prima parte a lui Inoar.

 • Proiectat pentru îndreptarea buclelor moi și părului subțire. Universal.
 • Efectul durează 4-6 luni;
 • Conținutul de formaldehidă este de 0,1%;
 • Confortabil pentru a lucra în termeni de miros (utilizați Progress Solution);
 • Raportul ideal de preț și de calitate;
 • Hrănește intens părul;
 • Nu conține silicon;
 • Workshop gratuit cu achiziția de compoziție.
  Părul poate fi spălat în ziua procedurii.

Progress Solution - un aditiv la compoziția pentru îndreptarea keratinei, care reduce mirosul de formaldehidă.

Nu crește costul procedurii.

Instrucțiuni de îndreptare keratină G-Hair și Maroc de la Inoar

Pasul 1. Clătiți parul cu șampon G-Hair Deep Cleansing Shampoo de două ori. Lăsați spuma de șampon pe păr timp de 2-3 minute. Clătiți bine cu apă. Se răsucește părul fără a utiliza un pieptene.

Pasul 2. Aplicați compoziția * G-Hair Anti-Volume Treatment, pornind de la zona occipitală, retragând de pe scalpul 1-2 centimetri. Combinați părul cu un pieptene fin pentru a elimina excesul de machiaj. Pentru penetrarea profundă a cheratinei, trebuie să mențineți compoziția pe păr timp de 20 de minute după prelucrarea ultimei fire.

* Soluție de diluare diluată cu compoziție de keratină Tratament G-Hair Extreme Premium cu tencuială netedă cu 10 minute înainte de utilizare într-un raport de 1:10

Pasul 3. Uscați părul 100% folosind un pieptene și un uscător de păr (uscat cu aer cald sau rece). Împărțiți părul în 4 zone. Pornind de la zona occipitală, începeți îndreptarea cu un fier. Trageți părul în fire fine de 7-10 ori fiecare (în funcție de structura părului). Repetați procedura pe zonele temporale, precum și pe bretele.
Temperatura de călcare:
180 С - păr subțire, slab;
210 C - păr normal, vopsit;
230 C - păr natural și dur.

Pasul 4. Lăsați părul să se răcească după îndreptare timp de 15 minute sau răciți-l cu părul rece al uscătorului. Clătiți bine părul cu apă caldă, fără a utiliza un șampon și aplicați Mască de finisare a părului G, înmuiați compoziția pe păr timp de 10 minute și clătiți cu apă. Uscator de par uscat.

Răspunsuri la întrebările frecvente despre îndreptarea keratinei

Nu puteți obține efectul rectificării, care promite fabricantului?

Rezistența și durata efectului de îndreptare a keratinei depind de:

 • de la marca compusului cu care o faci;
 • din profesionalismul maestrului: părul după procedură trebuie să fie complet uscat și fărâmit, altfel efectul va fi slab și nu pentru mult timp. Bun îndreptarea cheratinei se face de la 3 ore; dacă după procedură există un conținut scăzut de grăsime pe păr, atunci procedura nu este finalizată. LA SEMINARI, VOR FI CUM SĂ FACE REZULTATELE MAXIME.
 • din instrumentul cu care lucrați: fierul trebuie să fie profesionist, să aibă temperatura potrivită și să îl mențină în funcțiune.

_________

Este formaldehidă dăunătoare în timpul îndrepțirii de keratină?

O mulțime de discuții se referă la formaldehidă, la nocivitatea părului și la oameni, sunt "noii" compuși "fără formaldehidă" și apoi dispar și în mod activ. De ce?

Este formaldehidă dăunătoare pentru oameni?

Oricine nu este angajat în îndreptarea keratinei și nu are de-a face cu asta, cu siguranță vă va spune foarte rău, dar cel mai adesea este de la ignoranța și respingerea de a învăța lucruri noi. Orice substanță chimică care este în cantități mari otrăvitoare, în doze mici, adesea un medicament.

În primele formulări pentru îndreptarea keratinei, conținutul de formaldehidă a fost de până la 50% - aceasta este dăunătoare, în compozițiile moderne 0,2, 0,1 în cele mai puternice compoziții!

Într-o astfel de cantitate, formaldehida este eliberată în corpul uman prin consumul de dulciuri și alcool și se descurcă ușor cu ea.

Studenții medicali lucrează cu formaldehidă pură și chiar munca lor nu este considerată deosebit de periculoasă.

Este formaldehidă dăunătoare părului?

Formaldehida este singura substanță care îndreaptă părul fără a-și rupe structura. El "dezvăluie" legătura disulfidică, fixându-l într-o nouă poziție pentru un timp, până când este curățat. După o anumită perioadă, părul revine la starea inițială.

Perm, stil de lungă durată pauze și reconstruiește structura părului. Acesta este motivul pentru care cheratina nu va îndrepta perm sau boost-up, deși netezește.

Cum se poate dovedi aceasta? Dacă depășiți compoziția pentru curbarea părului mai mult decât timpul prescris - părul va cădea după un anumit timp, dacă aplicați îndreptarea keratinei și lăsați-o cel puțin pentru noapte - părul nu va fi deteriorat. adevărul și efectul îndreptării nu vor, deoarece compoziția funcționează sub influența călcării.

De ce este părul deteriorat?

Deci, de ce există atât de multe recenzii pe Internet că formaldehida dăunează părului? Că au căzut, au devenit greu și așa.

În primul rând, compozițiile vechii generații erau "mai puțin grijulii", adesea conținând siliconi "răi";

În al doilea rând: acum 3 ani a existat o lipsă catastrofică de cunoștințe privind îndreptarea keratinei. Am fost învățați să o facem la toată lumea la 230 de grade. Dacă faci o îndreptare de keratină pe o blondă la 230 de grade, vor dispărea. În mod similar, ele vor dispărea.

Dar, dacă faceți o îndreptare a keratinei pe părul deteriorat la călcarea la temperatură scăzută, mai ales dacă reconstruiți pentru prima dată părul -

Clientul tău nu-și recunoaște părul. Le vei salva, vor găsi oa doua viață și un aspect complet diferit.

În al treilea rând: nu se recomandă îndreptarea cheritinei mai mult de o dată în 3 luni.

Formularea fără formaldehidă: ar trebui utilizată sau nu?

Depinde de baza lor:

 • Compoziția echilibrată de înaltă calitate este o bună alternativă la îndreptarea părului de cheratină. Acestea conțin cantități mici de acizi și zaharuri. Ele mențin perfect volumul, sunt mai confortabile în muncă, dau un rezultat stabil, dar părul nu este la fel de drept, de exemplu, de la G.Hair Inoar și nu este atât de compactat, de asemenea, culoarea părului este distorsionată mai puternic. Alegerea este a ta și a clientului. CITIȚI MAI MULT.
 • Adesea, în special în formulările ieftine fără formaldehidă, există o cantitate de dezechilibru de acizi, care usucă foarte mult părul.
 • A doua extremă: formulările fără formaldehidă nu dau efectul dorit, puternic de îndreptare și recuperare, dar numai ușor de netezit. Acest lucru se va observa după câteva luni de expertul;
 • Decepția producătorului: absența formaldehidei pe etichetă înseamnă deseori izolarea sa în timpul funcționării compoziției sau atunci când este expusă la călcarea la temperaturi ridicate;
 • Compozițiile chimice perm, de asemenea, nu conțin formaldehidă, dar ele distrug ireversibil structura părului. Ideal pentru îndreptarea "boost-up!". Nu este sigur pentru păr.

De ce părul poate fi deteriorat prin îndreptarea keratinei? TEMPERATURA EXTERIOARĂ A FREZEI.

Aveți întrebări? Vom fi bucuroși să vă vedem la seminariile noastre! Înscrieți-vă! 8 (831) 2-811-000.

* Când se aplică corect. Asigurați-vă că treceți prin atelier, cunoștințele și compozițiile sunt actualizate anual.

http://inoar-nn.ru/inoar

INOAR G-HAIR INSTRUCȚIUNI

Complexul G-HAIR este ideal pentru toate tipurile de păr. Inclusiv pentru îndreptarea părului creț, dur și afro. Restaurează și îndreaptă părul după prima aplicare. G-Hair Keratin reduce volumul nedorit al părului cu 80-100%. Simplifică stilul zilnic. Conține ulei de argan și unt de shea. Kitul include curățarea profundă a samponului, complexul de keratină și masca de hidratare.

instrucție

1) Clătiți-vă parul cu Șampon G-Hair Keratin Cleansing și Șampon de curățare profundă de două ori. Lăsați spuma de șampon pe păr timp de 2-3 minute. Clătiți bine cu apă. Se răsucește părul fără a utiliza un pieptene.

2) Aplicați compoziția de keratină G-Hair Keratin, pornind de la zona occipitală, retragându-vă de la scalpul 1-2 centimetri. Combinați părul cu un pieptene fin pentru a elimina excesul de machiaj. Pentru penetrarea profundă a cheratinei, trebuie să mențineți compoziția pe păr timp de 20 de minute după prelucrarea ultimei fire.

. Agitați puternic compusul înainte de a aplica.

. Asigurați-vă că efectuați întreaga procedură în mănuși.

. Este foarte important ca părul să fie complet acoperit cu cheratină și să fie distribuit uniform pe întreaga lungime.

. În prezența unui neutralizator Inoar Progress Solution scade pentru a neutraliza mirosul și vaporii, dizolvă picăturile cu keratina G-Hair Keratin keratină timp de 10 minute. înainte de utilizare într-un raport de 1:10.

3) Păr uscat 100% folosind un pieptene și un uscător de păr (uscat cu aer cald sau rece). Împărțiți părul în 4 zone. Pornind de la zona occipitală, începeți îndreptarea cu un fier. Trageți părul în fire fine de 7-10 ori fiecare (în funcție de structura părului). Repetați procedura pe zonele temporale, precum și pe bretele.

 • 180 С - păr subțire, slab
 • 210 С - păr normal, vopsit
 • 230 C - păr natural și dur.

4) Permiteți părului să se răcească după îndreptare timp de 15 minute sau răciți-l cu părul rece al uscătorului. Clătiți bine părul cu apă caldă fără a utiliza un șampon și aplicați o mască de fixare cu G-Hair Keratin, înmuiați compoziția pe păr timp de 10 minute și clătiți cu apă.

5) Faceți coafura în orice mod.

ÎNTREȚINERE DUPĂ PROCEDURĂ:

Pentru a vă spăla părul, utilizați șampoane fără sinteză sau șampoane cu cheratină hidrolizată. Pentru a îmbunătăți rezultatul și a salva efectul de îndreptare a keratinei pentru o perioadă mai lungă de timp, utilizați linia Inoar. Se recomandă, de asemenea, să sufli părul uscat.

http://keratin-beauty.ru/instructions/inoar_g-hair.html

grup

Îndepărtarea părului de păr cu păr de păr pentru păr Inoar G-Hair

informații

alte

acţiuni

11 intrări Înregistrările comunității

Formula unică actualizată, compoziție pentru îndreptarea parului de a treia generație de cheratină! Datorită unei formulări îmbunătățite, compoziția G-Hair Keratin vă permite să obțineți un efect mai bun de îndreptare, o mai bună netezire și strălucire a părului. Afișați povestea completă...

Dacă sunteți proprietarul unor bucle dificile, atunci vă recomandăm să alegeți un complex special G-HAIR. Dezvoltat de specialiști de înaltă clasă, linia G.HAIR conține aceeași formulă unică pe care clienții o cunosc de mult timp și că are încredere.

Complexul tratează în mod eficient și reduce volumul, ideal pentru a pacifica chiar și încuietorile cele mai rebele, duce la reîncarnare parului din cauza umplerea intensivă a cheratină, care acopera fiecare fir de par, „Aliaje de lipit“ sfaturi poroase deteriorate și fragile, oferind netezimea de neegalat părului și strălucire orbitoare, luciul si aspectul luxos.

Atenție! Oferta speciala! Atenție! Oferta speciala!

Chiar vrei să-ți faci părul frumos, iar salariul este încă departe? Nu vrei să mergi la un maestru neexperimentat pentru un preț suspect mic? Și în saloane puteți lăsa jumătate din salariu, sau chiar întregul.. Arată tot...
Păr moale, uscat, fragil și chiar curat, iar fiarele le distrug în fiecare zi. Și îndreptarea keratinei vă visează deja în cele mai colorate vise.

Nu vă disperați! Vă voi rezolva problemele cu un accident vascular cerebral! Mai ales pentru fetele tale! Doar săptămâna viitoare! Și numai până vineri - parul de cheratina îndreptare cu COST de numai 600 UAH orice lungime!

http://vk.com/club_keratin_inoar_g

Inoar ji moștenitor

Set de 3 etape * 1000 ml. 1. Șampon anti-reziduuri (șampon pentru curățare intensivă) - 980 ml.

2. Reconstrucția termică braziliană (keratină) - 1000 ml.

3. Mască de hidratare profundă (mască de hidratare) -980 ml.

descriere

Intensiv umple parul cu cheratină, care reduce porii.

Conține un procent de formaldehidă, care este aprobat prin teste dermatologice și este recunoscut ca fiind sigur pentru utilizarea în saloanele de înfrumusețare.

Ideal pentru toate tipurile de păr. Se recomandă în special pentru restaurarea și curățarea părului deteriorat prin vopsire sau albire.

Pentru a vă ajuta - o scurtă instrucțiune privind procedura:

1. Se spală părul de două ori cu șampon, se clătește și se usucă prosopul.

2. Suflați-vă părul la temperatura medie până se usucă complet și pieptește-l.

3. Aplicați keratina pe părțile împărțite în zone de păr (evitând scalpul) și îndepărtați resturile unui pieptene sau prosop.

4. Așteptați 10 minute, uscați-vă părul la temperatură medie.

Este important! Utilizați o mască de față - când compoziția este evaporată, poate apărea o senzație ușoară de arsură în ochi, datorită reacției chimice dintre abur și cheratină.

5. Folosind un aparat de îndreptat părul la 220 ° C, vă plimbați de păr de 5 ori pentru a sigila keratina în părul tău.

6. După o oră, puteți spăla părul cu ajutorul mascotei profunde (etapa 3 a procedurii): aplicați, țineți apăsat timp de 10-15 minute și clătiți bine.

Acum parul va arata 100% sanatos si stralucitor, docil si rezistent.

Informații utile. Consumul aproximativ de material pentru procedură:

parul scurt (pătrat) 30 - 50 ml
păr mediu (peste umeri) 40 - 70 ml
păr lung (pe lama de umăr) 70 - 90 ml
păr lung (talie) de la 100 ml
... în funcție de densitatea părului, consumul poate fi mai mult sau mai puțin.

http://wow-beauty.ru/tovar/inoar-g-hair/

Instructiuni INOAR G-HAIR

Telefon: +7 (964) 390 90 14

Instrucțiuni de utilizare INOAR "G-Hair"

Pentru îndreptarea keratinei, veți avea nevoie de:

Aparat de îndreptat părul cu plăci ceramice (180-230 ° C).

Clipuri pentru păr.

Mănuși de silicon (cauciuc, vinil sau latex).

Bowl cu perie. Comb.

În timpul procedurii, RECOMANDĂ să utilizați soluția Progress Solution din INOAR (reduce nivelul fumului, reduce mirosul ascuțit). Pentru a face acest lucru, cu 15 minute înainte de procedură, se amestecă Keratina G-Hair (pasul 2) cu soluția INOAR Progress Solution într-un raport de 10: 1 (de exemplu, pentru 100 ml de soluție de 10 ml de keratină).

Spălați-vă părul cu șampon pentru curățarea profundă cu G-Hair (pas 1) de 2-3 ori pentru a puritatea perfectă. Spălarea naturală a părului de 3 ori. Ultima dată, lăsați șamponul pe părul dvs. timp de 3 minute. Spălați șamponul cu apă caldă.

Uscați părul 100%. Pieptene cu dinți rare.

Împărțiți părul în 6 zone. Partea occipitală este lăsată liberă.

Aplicați keratina G-Hair (pasul 2) pe firul de păr uscat la păr prin fir, la 1 centimetru distanță de rădăcini. Mai întâi, keratina este aplicată pe partea din spate a capului, apoi pe partea temporală. Bangs sunt procesate ultima (numai după aplicarea de keratină pe toate părțile se procedează la uscare).

Părul trebuie să fie complet unsat cu compusul, dar nu trebuie să se scurgă, resturile compoziției pot fi îndepărtate cu un pieptene și aplicate pe partea netratată a părului.

După aplicarea cheratinei, trebuie păstrat în păr timp de 20 de minute.

Parul tratat este uscat cu uscător de păr până la 100% aer cald, alternând cu frig.

Pasul 4. Lucrați cu fierul.

Pentru lucru este necesar să alegeți un fier cu control al temperaturii de până la 230 ° C. În funcție de tipul de păr expune temperatura de la 180 la 230 ° C, masă (pentru păr deteriorat subțire - 180 ° C, timp de normal vopsite - 210 ° C, pentru parul dur, dens, naturale - 230 ° C).

După ce fierul a atins temperatura necesară, începem lucrul. Repetați procedura de aliniere a fiecărei fire de păr de 7-10 ori, ceea ce va asigura o penetrare completă și o "etanșare" a keratinei în păr. Numărul de tencuieli depinde de grosimea și starea părului (pentru părul puternic deteriorat, nu este necesar să repetați acest proces de mai mult de 7 ori pe fir).

Pornind de la spatele capului, luați un fir subțire și mutați fierul de la rădăcini până la capetele părului. Fierul nu este recomandat să conducă prea lent, deoarece acest lucru poate duce la formarea unor anumite pliuri. Asigurați-vă că vârfurile sunt netede și drepte.

IMPORTANT: Nu exagerați cu numărul de repetări, deoarece tratamentul termic excesiv poate contribui la uscarea părului sau chiar la arderea acestuia. Este important să se acorde atenție stării părului în acest moment.

Pasul 5. Final

După procesarea părții occipitale, treceți la zonele temporale. Noi procesăm la rândul lor. Partea terminată poate fi înjunghiată astfel încât să nu interfereze cu munca.

Permiteți părului să se răcească după îndreptare.

Spălați compoziția părului fără șampon.

Aplicați masca G-Hair (pasul 3), țineți părul timp de 10 minute și clătiți FĂRĂ UN ȘAMPON.

Uscator de par uscat.

Poți să acoperiți imediat părul, să aduni părul într-o coadă de cal, purtați capacele.

Efectuați procedura într-o zonă bine ventilată!

Este de dorit să se asigure ventilarea forțată a locului de muncă în timpul lucrului cu fierul - în acest scop se folosește un ventilator pentru podea.

Îngrijire și recomandări după îndreptarea keratinei:

Pentru a prelungi efectul, utilizați șampoane și balsamuri speciale fără sulf (linia POS PROGRESS de la INOAR, Ginger Fresh de la INOAR).

Culoarea și evidențierea părului se recomandă să se facă înainte de procedura de îndreptare a cheritinei sau după o pauză de două săptămâni.

De asemenea, este necesar să se protejeze părul de la temperaturile înalte ale saunei, sării și apei clorurate (balsamuri indelebile, capac).

Rezultatul este garantat de la 3 luni pentru parul curat, deteriorat și vopsit, pentru 4-5 luni naturale sau pufoase.

Utilizarea compoziției NU ESTE RECOMANDATă la vârsta de 16 ani, femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele cu alergii.

Protejați-vă de lumina directă a soarelui. A se depozita într-un recipient închis etanș.

Compoziția nu trebuie să cadă pe scalp și pe membrana mucoasă. În cazul contactului cu ochii, clătiți imediat cu apă. Pentru a lucra cu compoziția numai în mănuși. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

http://studfiles.net/preview/6130733/

Studio de frumusețe Tatiana Elkina. Toate produsele sunt certificate! Reduceri regulate pentru clienti! Reputatia functioneaza pentru mine! Totul secrete devine limpede, stiu ca ai de ales.

Sankt-Petersburg

KERATIN de diferite mărci pentru îndreptarea părului.

ONLINE SHOP

principal

Nou pe site

Site-ul pentru un moment

Rețele sociale

Iti place site-ul nostru?

INSTRUCȚIUNI PENTRU KERATINE

Instructiunea INOAR G-Hair

Instructiuni INOAR "G-Hair

Pentru îndreptarea keratinei, veți avea nevoie de:

Aparat de îndreptat părul cu plăci ceramice (200-230 ° C).

Clipuri pentru păr.

Mănuși de silicon (cauciuc, vinil sau latex).

Bowl cu perie. Comb.

Procesul de înscriere:

Spălați-vă părul cu șampon de curățare profundă INOAR G-Hair 2 - 3 ori pentru a puritate perfectă. Spălarea naturală a părului de 3 ori. Ultima dată, lăsați șamponul pe părul dvs. timp de 5 minute. Spălați șamponul cu apă caldă.

Uscați părul 100%. Pieptene cu dinți rare.

Împărțiți părul în 6 zone. Partea occipitală este lăsată liberă.

Am pus keratina pe firul de păr uscat la păr, prin trestie, retragându-se la 1 centimetru de la rădăcini. Mai întâi, keratina este aplicată pe partea din spate a capului, apoi pe partea temporală. Bangs sunt procesate ultima (numai după aplicarea de keratină pe toate părțile se procedează la uscare).

Părul trebuie să fie complet unsat cu compusul, dar nu trebuie să se scurgă, resturile compoziției pot fi îndepărtate cu un pieptene și aplicate pe partea brută a părului. După aplicare, cheratina trebuie menținută pe păr timp de 15-20 de minute, puteți folosi un capac din polietilenă, astfel încât compoziția să fie absorbită în structura părului. După aplicarea compoziției la toate părțile se procedează la uscare.

Parul tratat este uscat cu uscător de păr până la 100% aer cald, alternând cu frig.

Lucrați cu fierul

Pentru lucru este necesar să alegeți un fier cu control al temperaturii de până la 230 ° C. În funcție de tipul de păr, setăm temperatura de călcare de la 200-230 ° C.

După ce fierul a atins temperatura necesară, începem lucrul. Repetați procedura de aliniere a fiecărei fire de păr de 7-10 ori, ceea ce va asigura o penetrare completă și o "etanșare" a keratinei în păr. Numărul de tencuieli depinde de grosimea și starea părului (pentru părul puternic deteriorat, nu este necesar să repetați acest proces de mai mult de 7 ori pe fir). Începeți alinierea la partea din spate a capului. Mutați încet cu un fier de la rădăcini până la capetele părului. Asigurați-vă că vârfurile sunt netede și drepte.

Important: Nu exagerați cu numărul de repetări, deoarece tratamentul termic excesiv poate contribui la uscarea părului sau chiar la arderea acestuia. Este important să acordați atenție stării părului în acest moment.

Pasul 5. Final

După procesarea părții occipitale, treceți la zonele temporale. Noi procesăm la rândul lor. Partea terminată poate fi înjunghiată astfel încât să nu interfereze cu munca.

Spalam compozitia sub apa calda (Fara un smantan). Aplicam masca de par G pentru 10 minute. ca etapă finală după procedură. Mină și păr uscat.

Pentru a păstra efectul părului drept, neted și strălucitor, trebuie să urmați recomandările pentru îngrijirea părului după procedură.

Poți să acoperiți imediat părul, să aduni părul într-o coadă de cal, purtați capacele.

Rezultatul este garantat de la 3 luni pentru parul curat, deteriorat și vopsit, pentru 4-5 luni naturale sau pufoase.

Efectuați procedura într-o zonă bine ventilată!

Este de dorit să se asigure ventilarea forțată a locului de muncă în timpul lucrului cu fierul - în acest scop se folosește un ventilator pentru podea. Atunci când se aplică mijloace, se recomandă lucrul cu mănuși.

Utilizarea compoziției nu este recomandată la vârsta de 16 ani, femeile însărcinate, mamele care alăptează și persoanele cu alergii.

http://www.salon-tanya.ru/e/3242528-instruktsiya-inoar-g-hair

Inoar G-HAIR KERATIN - recenzie

Irina Astakhova
Vizitator din Moscova

Din copilărie, am vrut cu adevărat păr lung și drept, dar natura mi-a dat buclat și nu se poate face nimic în legătură cu asta. Așa că m-am gândit la început. Am încercat o grămadă de redresoare diferite și chiar rețete populare. Dar rezultatul a fost foarte scurt și incomplet, iar din cauza consumului frecvent de droguri părul meu a început să se deterioreze. Dar recent, de la un coafor familiar, am aflat despre noutatea brandului Inoar "G-HAIR KERATIN" complexul de keratină. Imediat ați decis să încercați să testați acest complex pentru dvs. M-am dus la salon și am procedat. Ce pot spune - după prima utilizare, efectul a durat aproximativ 4 luni, iar rezultatul a fost, pentru totdeauna, uimitor. Parul era neted și matasos, iar strălucirea lor creștea. Așa că mi-a plăcut cu adevărat acest efect de rectificare și, în același timp, de sănătate. Și abia acum au început să se încurce puțin. Dar în acest timp am reușit să mă bucur pe deplin părul drept și puternic, experimentând puțin cu stiluri de păr. Acum, de ceva timp, arăt ca o cretină, iar apoi încă mai intenționez să revin la procedura de aliniere cu "G-HAIR KERATIN", deoarece acest instrument este cu adevărat uimitor!

http://sponzhik.ru/inoar-7696/g-hair+keratin?oid=131519

Instrucțiuni pas cu pas pentru folosirea keratinei Inoar pentru îndreptarea părului. Descrierea și beneficiile instrumentului

Foarte eficientă îndreptare a părului de cheratină utilizând Inoar netezește în mod ideal buclele capricioase, le conferă o strălucire și elasticitate sănătoasă și contribuie, de asemenea, la restabilirea și regenerarea structurii lor la un nivel celular profund.

Ca rezultat, parul devine perfect frumos, plin de vitalitate.

Luați în considerare caracteristicile și beneficiile importante ale acestei proceduri, precum și normele de punere în aplicare a acesteia. Veți ști cât va fi efectul vizibil.

Inoar (Inoar) keratina: descriere și beneficii

Inoar Professional, înființată în Brazilia în anii 1980, este unul dintre cei mai cunoscuți producători de produse de îndreptat părul de calitate din lume.

Pentru a alege cea mai potrivită soluție pentru dvs., trebuie să vă familiarizați cu fiecare dintre aceste produse în detaliu.

MOROCCAN HAIR KERATIN de la Inoar Professional este un complex magnific de keratină, conceput special pentru buclele subțiri și ondulate. Setul profesionist constă dintr-un șampon pentru curățarea profundă a părului, a compoziției de keratină și a măștii de hidratare.

Compoziția acestor produse conține ulei de argan nutritiv și lut alb. Mijloacele sunt prezentate în volume de 100, 250 și 1000 ml. În funcție de aceasta, costul seturilor variază de la 1.800 la 13.000 de ruble.

În special pentru firul curat cu rigiditate crescută, a fost creat un complex de cerneală fiabilă G-HAIR KERATIN, bazat pe două uleiuri valoroase - shea și argan. Setul conține șampon, îndreptată loțiune de ceară și mască pentru păr profund hidratant. Prețul kitului este direct legat de volumul acestuia.

 • 100 ml oferite la un cost de 2000-2500;
 • 250 ml - 5000;
 • 1000 ml - 14000-14500 ruble.

Pentru a neutraliza vaporii de formaldehidă atunci când utilizați produsele menționate mai sus, este necesar să folosiți un instrument special PROGRESS SOLUTION. Costul a 5 ml este de 75 ruble, iar 250 ml - 2500-2700.

Setul de kerat ARGAN OIL KERATIN este proiectat pentru o netezire eficientă a firelor ondulate care au o structură fină. Acesta include un șampon de curățare, o compoziție de keratină și o mască de hidratare bazată pe ulei de argan. Costul kitului variază de la 2500 la 14300 de ruble, în funcție de volumul său.

Pas cu pas instrucțiuni de îndreptare a părului

Ce este necesar?

Pentru a face îndreptarea părului utilizând produse de înaltă calitate de la Inoar, este necesar să pregătiți următoarele produse și instrumente:

 • complex profesional de keratină - șampon pentru curățare profundă, compoziție pentru îndreptare și o mască pentru hidratare;
 • perie confortabilă cu fire naturale pentru aplicarea și distribuirea uniformă a produsului;
 • utyuzhok;
 • uscător de păr;
 • Piesă confortabilă - de preferat, pieptene cu dinți lungi și rari.

Deoarece complexul conține formaldehidă, este necesar să se efectueze procedura într-o încăpere cu ventilație de înaltă calitate. De asemenea, pentru a neutraliza vaporii dăunători ai formaldehidei, asigurați-vă că utilizați instrumentul PROGRESS SOLUTION de la Inoar - acest lucru va împiedica ruperea, durerile de cap și problemele de ochi.

În medie, procedura pentru buclele de îndreptare a keratinei poate dura trei ore.

Etapele procesului

Procedura de îndreptare a buclelor folosind produsele Inoar constă în mai multe etape care trebuie efectuate într-o secvență strictă:

 1. Părul trebuie spălat bine cu șampon pentru curățarea profundă, ceea ce va elimina fiabil reziduurile de sebum, poluare naturală, precum și produse de styling.
 2. Cu un prosop moale, gros trebuie să ștergeți bine părul, astfel încât să fie uscat cu aproximativ 90%. Uscătorul de păr în acest caz nu ar trebui să fie utilizat, este important ca buclele să se usuce în mod natural.
 3. Aplicați un compus de îndreptare pe toroane este necesar, plecând la cel puțin 1 centimetru de la rădăcini. Începeți procesul cu firele din partea de jos, procesând cu atenție fiecare dintre ele.
 4. Pe cap trebuie să purtați folie de plastic, du-te la capacul de duș și rezistați remediei pentru keratină timp de douăzeci de minute.
 5. Apoi uscați părul cu un uscător de păr.
 6. După aceea, firele trebuie îndreptate cu un fier, încălzit la o temperatură de 230 grade.
 7. La sfârșitul procedurii, spălați-vă părul, umeziți-l cu o mască specială inclusă în kit și apoi uscați-o cu un uscător de păr.

Termenii de îngrijire după ce ați folosit instrumentul

Un avantaj important al acestei proceduri este ca parul sa poata fi spalat imediat dupa el si sa nu se astepte trei zile, ca atunci cand se folosesc multe alte unelte. În aceste scopuri, se recomandă utilizarea șampoanelor care nu conțin sulfați dăunători și clorură de sodiu.

Cât durează ultimul efect și cât de des poate fi repetată procedura?

În funcție de lungimea și structura părului, efectul obținut din procedură poate dura între două și șase luni. De asemenea, durata acestuia afectează îngrijirea părului.

Este recomandată o îndreptare cu Keratină utilizând produse Inoar de cel mult două ori pe an.

Contraindicații

Datorită conținutului de formaldehidă, această procedură are o serie de contraindicații:

 • leziuni, inflamarea pielii capului;
 • diminuarea clopotului;
 • perioadele de sarcină și alăptare;
 • hipersensibilitate la medicament;
 • astm bronșic.

concluzie

Mijloacele pentru îndreptarea buclelor de la Inoar se pot descurca cu ușurință chiar și cu cele mai necorespunzătoare, mai dure și curbe. Alegeți cea mai potrivită opțiune și deveniți proprietarul părului perfect neted, elastic și strălucitor!

http://hairhomecare.ru/procedures/vypryamlenie-volos/keratinovoe/brazilskoe/inoar.html