logo

Cum de a face protecția parului la domiciliu?

Părul frumos, sănătos și strălucitor a fost întotdeauna considerat cel mai bun decor pentru femei. Dar chiar dacă aveți un astfel de păr prin natura, acest lucru nu înseamnă că nu trebuie să-i protejați de soare, vânt, îngheț și alți factori de mediu agresivi. Cel mai bun asistent în rezolvarea acestei probleme va fi procedura de screening a părului. În ciuda denumirii abstracte a procedurii, protecția parului se poate face acasă fără prea mult efort, nu necesită echipament special și abilități profesionale. Dar, totuși, este necesar să se ia în considerare unele nuanțe și să se studieze informațiile despre cum să se efectueze corect protecția parului la domiciliu.

Compoziția mijloacelor de protecție include ingrediente naturale, proteine ​​vegetale, uleiuri naturale, extract de ierburi. Ecranul poate fi colorat sau poate fi incolor.

Pentru care protecția parului este potrivită

Mulți care au încercat să protejeze părul au observat o îmbunătățire a stării părului, feedback-ul este în mare parte pozitiv. Acest lucru se explică prin faptul că ecranarea nu este doar o procedură cosmetică, ci și o metodă de vindecare, dă un efect destul de tangibil de îmbunătățire a structurii părului. Procedura are un efect regenerant, hrănit, hidratant și ferm.

Cea mai bună modalitate de a crește și frumusețea părului citiți mai mult.

Protecția parului este potrivită pentru oricine:

 • păr uscat, fragil și capete divizate;
 • părul deteriorat care necesită o îngrijire specială;
 • părul este adesea în stil fierbinte (uscător de păr, fier de curling, fier);
 • părul supus vopselii frecvente și perm;
 • dacă părul are nevoie de protecție împotriva soarelui, vântului, înghețului și a apei sărate.

Dacă părul este sănătos, greu, rezultatul procedurii nu va fi vizibil. Și, de asemenea, această procedură nu se potrivește fetelor cu păr prea gras. Efectul procedurii nu durează mai mult de o lună, deși, dacă se face în mod regulat, are un efect cumulativ.

Protecția parului nu trebuie făcută cu pierderea intensă a părului!

Ce este necesar pentru ecranare?

Pentru protecția parului, trebuie să cumpărați unelte speciale, cel mai bine este să cumpărați truse în magazine profesionale sau saloane de înfrumusețare.

 1. Ecran de protecție. De obicei, kitul include mai multe produse, de exemplu, Estel este: un balsam special, un ulei de protecție și un ulei de fixare.
 2. Șampon de curățare profundă. Este necesară curățarea temeinică a părului și a scalpului din diferite impurități (produse de coafură, siliconi, praf, murdărie și sebum). Și, de asemenea, să deschideți cântarele de păr pentru un proces de screening ulterior.
 3. Un uscător de păr bun, care ar trebui să aibă mai multe viteze și moduri și este de dorit să fie cu ionizare, astfel încât efectul dăunător asupra părului va fi minim.
 4. Pieptene cu dinți groși, necesare pentru distribuirea uniformă a fondurilor pe păr.

Tipuri de produse de ecranare

Îngrijirea parului Q3 THERAPY de la Estel (Rusia) este o procedură inovatoare de îngrijire a părului, care are ca rezultat un ecran protector pe păr care asigură hidratarea și întărirea structurii părului deteriorat din interior, restabilind pH-ul natural al părului, strălucirea,.

Setul vine în două tipuri: pentru părul deteriorat și pentru părul armat, setul pentru protecția părului include:

 • balsam cu două faze 100 ml;
 • ecran de protecție 100 ml;
 • ulei de luciu (fixator) 100 ml.

Estel Professional este cel mai popular producător de produse de protecție a parului, care se explică prin faptul că după procedură există într-adevăr un efect și un preț stabilit relativ mic.

Setul de scuturi Paul Mitchell (SUA) este un producător mai scump de truse de laminare, dar rezultatul este mai pronunțat decât alte mărci de ecranare. Unicitatea sa constă în faptul că ecranul lui Paul Mitchell poate fi colorat, există mai mult de 30 de culori diferite care pot fi amestecate și pot crea și culori mai saturate. Structura include: șampon profesional de curățare, mască de îngrijire, agent de protecție (color sau incolor) și balsam.

Kitul de screening de la Kemon (Italia) este un brand profesionist de îngrijire a părului care a produs un kit excelent de depistare a părului, dar nu avem o popularitate atât de mare ca Estel și Paul Mitchell, nu multe saloane lucrează pe acest brand. Setul include cremă de netezire, neutralizator, restabilirea complexului Keratin Plus, cremă-balsam, care fixează toate acțiunile.

Cum se efectuează procedura de screening la domiciliu cu un kit Estel?

Protejarea părului la domiciliu va fi mult mai ieftină decât în ​​salon, dar dacă vă este frică să o faceți pentru prima dată acasă, o puteți face o singură dată în salon, apoi faceți-o acasă sau invitați un prieten și faceți protecția unii altora.

Cu cât părul este mai afectat, cu atât este mai pronunțat efectul pe care îl veți observa din procedură.

Dacă faceți o tunsoare înainte de procedură și îndepărtați parul tăiat la maximum, efectul va fi mai bun și părul va rămâne bine îngrijit și frumos mai mult.

Înainte de a începe procedura, asigurați-vă că ați citit instrucțiunile livrate împreună cu kitul!

Etapa 1 Pregătitoare. În primul rând trebuie să curățați temeinic scalpul, pentru aceasta aveți nevoie să utilizați șamponul din kit pentru ecranare și, dacă nu, puteți folosi orice alt șampon de curățare profundă. Acest lucru este necesar pentru a spăla toate murdăria din păr, spălați siliconii și deschideți cântarele de par pentru următoarea etapă.

Etapa 2 Structuri de păr hidratante și netezite. Este necesar să se dea puțin păr uscat, pentru aceasta este mai bine să folosiți un prosop, nu un uscător de păr. Parul ar trebui să fie umed, dar nu ar trebui să picură apă. Și puteți aplica un balsam special, care este inclus în set. Pentru a face acest lucru, împărțiți părul în toroane, agitați bine balsamul, pulverizați-l pe păr și aplicați o compoziție cu un pieptene cu dinți groși și distribuiți cu atenție. Nu spălați.

Etapa 3 Restaurarea și întărirea structurii părului deteriorate. Acum, cel mai important pas este aplicarea uleiului de screening. Uleiul este distribuit cu grijă pe tot parul, fără a afecta rădăcinile și acordând o atenție deosebită vârfurilor părului. Pentru o mai bună distribuire a uleiului prin păr, puteți folosi un pieptene. Nu spălați.

4 etapă. Protecția stratului exterior de păr, adăugând strălucire. Apoi stralucește uleiul, este, de asemenea, distribuit uniform prin păr, acordând atenție sfaturilor. Și vă puteți modela deja părul ca de obicei, cu ajutorul unui uscător de păr, puteți folosi fierul pentru a fixa rezultatul. La sfarsit, puteti chiar sa aveti un pic de luciu de ulei pe pieptene si sa va piepteasca parul pentru o stralucire a parului.

După ecranare, se formează un ecran protector pe suprafața fiecărui păr, prevenind efectele negative ale procedurilor agresive și factorilor externi timp de cel puțin două săptămâni.

Veți vedea rezultatul imediat după uscarea părului. Părul va fi adăugat puțin în volum, va exista o senzație că părul a devenit mai mare, va deveni mai docil (ușor de pieptene, se potrivesc și nu se încurcă), părul devine neted și strălucitor. Dar rezultatul după prima procedură nu va fi foarte lung, iar după 3-4 proceduri rezultatul va fi mult mai bun, deoarece screening-ul are un efect cumulativ.

Pentru a spori și a prelungi efectul după ecranare, începeți să vă îngrijiți complet părul, utilizați mijloacele de hidratare, restaurare și hrănire a părului, mijloace indelebile și asigurați-vă că folosiți protecția dacă vă uscați părul cu un uscător de păr.

Cât de des pentru a efectua protecția parului

Frecvența procedurii depinde de starea părului, în cazul în care este foarte afectată, se recomandă efectuarea celei de-a doua proceduri în jur de zece zile de la prima. De fiecare dată când screening-ul va fi amânat din cauza acumulării efectului asupra părului. Experții recomandă efectuarea a aproximativ 5 proceduri cu un interval de 10-20 de zile, iar dacă părul este în stare bună, apoi o dată pe lună. Apoi, trebuie să vă dați timpul să se odihnească, aproximativ șase luni și puteți repeta din nou cursul.

Dacă faceți scutul foarte frecvent, puteți obține efectul părului murdar, creșterea conținutului de grăsime și greutatea părului, ca în orice altceva, în ecranare, trebuie să cunoașteți măsura.

http://volosomanjaki.com/strizhka-i-ukladka-volos/kak-sdelat-ekranirovanie-volos-doma/

Utilizarea fondurilor pentru protecția părului la domiciliu

Procedurile de salon pentru restaurarea părului se bucură de un succes zdrobitor. Cu toate acestea, multe fete sunt oprite de prețul lor ridicat. Cele mai populare tehnici pot fi folosite acasă, sunt mult mai ieftine, iar rezultatul nu este inferior. Dacă doriți să obțineți nu numai un efect cosmetic, ci și un efect terapeutic, folosiți protecția parului. Luați în considerare tehnica în detaliu și învățați să o aplicați fără ajutorul comandanților.

Esența procedurii

Screening-ul este adesea confundat cu laminarea, care la domiciliu poate fi făcută cu gelatină. Cu toate acestea, acestea sunt proceduri complet diferite. Când firele de laminare sunt acoperite cu o peliculă etanșă, datorită căreia se obține o stralucire și un volum lucios. Screening-ul nu numai pentru obținerea unui efect vizual, ci și pentru saturarea părului din interior cu substanțe utile.

Compoziția include vitamine, oligoelemente și substanțe care contribuie la regenerarea părului. Componentele nu numai că arată mai bine, ci și devin mai sănătoase.

Veți vedea rezultatul transformării imediat după procedură, buclele vor deveni mai fluide, strălucitoare, volumul coafurii va crește cu 20-30%.

Indicatii si contraindicatii

Asigurați părul de protecție la domiciliu pot fetele care nu le place aspectul și starea de fire. De asemenea, se va potrivi proprietarilor de bucle colorate, deoarece există kituri cu formulări pigmentate în vânzare. Ele nu conțin amoniac și peroxid de hidrogen, deoarece nu strică părul. Nuanțele devin luminoase și saturate, bine păstrați.

Procedura va fi utilă în mod special în astfel de încălcări:

 • slăbirea și deteriorarea buclelor;
 • utilizarea frecventă a aparatelor pentru montarea la cald;
 • vârfuri divizate;
 • daune cauzate de vopsirea frecventa sau perm;
 • încurcarea de fire și probleme cu pieptănarea;
 • vopsea de culoare.

Ca toate procedurile, screening-ul are un număr de contraindicații. Din păcate, nu este un instrument "magic" care să se potrivească fiecărei fete. Interzicerea principală este intoleranța personală la componentele compoziției. Înainte de tratarea componentelor, trebuie să verificați dacă aveți alergii.

De asemenea, se abține de la procedură în astfel de cazuri:

 • recente (mai puțin de două săptămâni) vopsire sau perm;
 • încălcarea integrității pielii și a dermatitei;
 • bucle groase și grele;
 • slăbirea rădăcinilor și pierderea părului;
 • grăsime tip de păr.

rezultate

Imediat după procedură veți observa un efect pronunțat. Buclele vor deveni strălucitoare, vor deveni mai grele, vor opri împingerea, pieptenele și stilul în stilul de păr vor fi mult mai ușor. Dar acestea sunt doar rezultate vizibile, pe langa acestea veti primi hrana si hidratarea imbunatatita a toroanelor, recuperarea lor intensiva.

Parul va deveni un pic mai dur datorită stratului protector, dar acest dezavantaj este complet compensat de proprietățile utile. Rezultatele sunt suficiente pentru 2-4 săptămâni, deoarece procedura va trebui repetată o dată pe lună.

Nu o faceți adesea, bilele de ecran bobinate și pot duce la fragilitatea lor și chiar pierderea, dacă o exagerați. Efectul este cumulativ, va apărea din ce în ce mai viu cu fiecare nouă aplicație a compoziției.

Cum să te faci?

În saloane, este destul de costisitor să se testeze părul, o sesiune va costa aproximativ 5000 de ruble. Mult mai ieftin să faci firele de restaurare acasă. Este foarte ușor să faceți acest lucru, deoarece trusele profesionale sunt vândute în magazine specializate.

Tot ce este necesar este să respectați cu strictețe instrucțiunile de aplicare a compozițiilor și să respectați măsurile de siguranță atunci când lucrați.

Selecția de droguri

Achiziționarea de instrumente de screening este necesară numai în magazinele de încredere. Cele mai multe branduri oferă kituri care includ toate pregătirile necesare pentru procedură. Cu toate acestea, uneori trebuie să cumperi totul separat. Vor exista suficiente produse de mai multe ori pentru a procesa capul părului sub umeri, dar întregul volum poate merge și pentru cele lungi.

Produsele oferite de astfel de mărci dovedite:

 1. Uluit de Kemon. Linia de la marca italiană este concepută pentru a restabili structurile deteriorate. Substanțele active umple porii cuticulei, ceea ce conferă încuietorilor strălucire și siluetă. Setul include o cremă cu efect de netezire, un neutralizator, un complex de regenerare și un fixativ. Prețul este de aproximativ 2000 de ruble.
 2. Q3 Terapie de la Estel. Producătorul rus produce seturi separate pentru bucle clarificate și deteriorate. Cumpărați toate instrumentele pe care le puteți îmbarca. Acesta include aer condiționat, ulei și luciu de ulei pentru faza finală. Va trebui să plătiți aproximativ 2500 de ruble.
 3. Paul Mitchel. Faimoasa marcă de produse cosmetice profesionale oferă instrumente pentru fete pentru ecranare și vopsire; în colecție există compoziții cu pigmenți colorați. Pentru procedura va trebui să cumpărați șampon pentru curățare profundă, balsam, reconstituirea compoziției (incoloră sau colorată), fixarea uleiului. Găsirea kiturilor gata făcute de acest producător este dificilă, cel mai probabil că totul va trebui să fie cumpărat separat. Taxa totală pentru medicamente va fi de aproximativ 7000 de ruble, dar le veți folosi mult timp.

tehnologie

Este destul de simplu să utilizați preparatele din kit, nu trebuie să căutați rețete sau să amestecați substanțe, totul este pregătit pentru lucru. Ar trebui să fie două săptămâni înainte de screening hrăni intens și hidrateze buclele cu măști, și chiar înainte de procesare, tăiați sfaturi.

Apoi, facem totul conform instrucțiunilor:

 1. Samponul capului pentru curățarea profundă, de multe ori, este inclus în set. Instrumentul obișnuit nu va funcționa, deoarece trebuie să îndepărtăm cu grijă murdăria și să ridicăm cuticulele pentru a distribui uniform compoziția de-a lungul firelor.
 2. Uscați buclele cu un prosop, apa nu trebuie să se scurgă de la ele.
 3. Aplicăm balsamul pe toată lungimea, scăzând puțin de rădăcini. Utilizați un pieptene cu dinți frecvenți pentru a distribui mai bine instrumentul. Nu spălați!
 4. Aplicați compoziția de ecranare. Dacă este colorat, lubrifiați urechile și pielea în apropierea liniei părului cu o cremă groasă sau cu jeleu de petrol, astfel încât să fie mai ușor să spălați vopseaua. Procesăm fiecare parte cu atenție.
 5. Menținem mijloace în timpul specificat în instrucțiune, ne spălăm bine rămășițele cu apă. Experții recomandă păstrarea capului sub flux timp de cel puțin 15 minute.
 6. Parul uscat cu uscător de păr, setați cea mai mare temperatură și putere.
 7. Aplicați un fixativ, uscați din nou părul cu un uscător de păr.

Caracteristici de îngrijire

Efectul procedurii pentru fiecare fetiță păstrează un timp diferit. Acest factor depinde nu numai de structura buclelor, ci și de cât de bine vă îngrijiți. Pentru a extinde stralucirea parului va ajuta la astfel de măsuri:

 • utilizarea șamponului fără sulf;
 • de-electrificare utilizând aer condiționat regulat;
 • respingerea produselor de curățare profundă (șampoane cu peeling, scrubs);
 • evitarea cosmeticelor și a măștilor de casă, care includ alcoolul;
 • făcând blând părul cu un prosop după spălare, în loc să îl înfășoare peste cap și să șterge agresiv;
 • reduce șamponul, deoarece îndepărtează scutul de protecție.

constatări

Pe Internet puteți găsi atât comentarii pozitive, cât și negative despre vizionarea la domiciliu. Unele fete susțin că nu văd niciun rezultat și nu se plâng de deteriorarea componentelor. Acest scenariu este foarte posibil dacă utilizați un set greșit sau nu țineți cont de contraindicații la procedură. Dacă abordăm corect tratamentul buclelor, puteți vedea schimbări uimitoare.

Alegeți numai produse de înaltă calitate și certificate, aplicați-le corect și admirați părul strălucitor și bine îngrijit.

http://cosmetism.ru/protsedury/sanaciya/ehkranirovanie-volos-v-domashnih-usloviyah.html

Protecția părului

Femeile care sunt obosite să aleagă constant măști și alte produse cosmetice pentru firele deteriorate ar trebui să încerce să-și protejeze părul. Aceasta este o procedură foarte populară în ultima vreme. Pentru părul deteriorat după colorație nereușită, contra capetelor divizate sau pierderi, este folosit foarte des. Luați în considerare modul de efectuare a procedurii la domiciliu, ce să utilizați și cât durează efectul.

Ce este ecranarea?

Baza acestei proceduri cosmetice este de a acoperi buclele cu un film special. În viitor, protejează structura părului de efectele negative ale mediului: condițiile meteorologice, fierul de coafură, cosmeticele, razele UV și alte lucruri. Filmul reține substanțele nutritive din fibră, oxigen și lichid. În exterior, firele ecranate sunt netede și strălucitoare, toate cavitățile libere sunt umplute cu componente utile, cântarele sunt netezite, vârfurile secante sunt restaurate.

Unii sugerează că filmul va fi vizibil, dar nu este. Stratul protector este transparent, oferă rigiditate, densitate și volum. Este deosebit de util pentru a proteja părul pentru a scăpa de perversitate și subtilitate. Buclele îngroșate datorate filmului vor părea sănătoase și strălucitoare timp de 5-6 săptămâni. Efectul se păstrează diferit și depinde de starea inițială a buclelor.

Compozițiile pentru procedură conțin substanțe și materiale naturale, datorită cărora părul deteriorat este restabilit. Amestecurile nu afectează structura fibrelor de păr. Lanțurile sunt uniform saturate cu vitamine, oxigen și proteine ​​valoroase. Dar, în plus, înainte de procedură, trebuie să consultați un specialist.

Produse de protecție a părului

Această procedură cosmetică este foarte populară în saloanele de înfrumusețare. Cu toate acestea, orice abilități speciale nu necesită adaptare a părului și se poate face independent la domiciliu. În aceste scopuri, magazinele de specialitate vând seturi de instrumente care conțin tot ce este necesar pentru o sesiune. Astăzi, există multe produse cosmetice profesionale de la producătorii bine-cunoscuți de pe piață pentru efectuarea protecției parului la domiciliu.

 1. Mijloace de aplicare pe bucle.
 2. Balsam sau balsam.
 3. Produse pentru consolidarea efectului.
 4. Instrucțiuni.
 5. Mănuși.
 6. Uneori, șampon sau mască de păr.

De la Estelle

Producătorul bine-cunoscut Estel oferă un set de terapie Q3 pentru screening-ul părului deteriorat, care conține următoarele:

 1. Balsamul pentru prima fază hidratează, dezlipeste, netezește cuticula, stabilizează echilibrul pH-ului.
 2. Uleiul pentru a doua etapă întărește și restabilește structura.
 3. Uleiul de luciu pentru a finaliza procedura dă strălucirea părului, protejează împotriva factorilor externi.

Spa Estelle de protecție este cel mai adesea folosit de către specialiști salon de frumusețe și femei la domiciliu. Produsele acestui producător sunt de înaltă calitate, datorită cărora au meritat recunoașterea multor consumatori. Tehnologiile inovatoare, echipamentele moderne, materiile prime naturale oferă împreună un rezultat excelent. Pregătirile pentru adaptarea Estelle ajută la obținerea efectului dorit ușor și cu atenție.

Paul mitchell

O altă opțiune pentru procedură este achiziționarea unui kit de la compania americană Paul Mitchell. Aceste produse sunt mai scumpe decât produsele Estel, dar au propriile caracteristici. Producătorul promite nu doar să protejeze și să restabilească firele, ci și să schimbe umbra cu câteva tonuri. Buclele devin mătase, bine îngrijite, mai voluminoase. Rezultatul durează de la una până la trei săptămâni.

Cum să faci protecția parului la domiciliu

Fiecare fată care intenționează să efectueze screening-ul la domiciliu trebuie să studieze cu atenție instrucțiunile atașate gamei de produse pentru procedură și să urmeze pașii:

 1. În primul rând, spălați-vă părul cu un șampon profesionist.
 2. Îndepărtați părul cu un prosop pentru a elimina excesul de apă.
 3. Aplicați balsam sau balsam pe cap.
 4. Agentul aplicat este spălat sau lăsat (citiți instrucțiunile).
 5. Se prepară un amestec special pentru screening (amestecat cu un agent de oxidare).
 6. Pune mijloace pe încuietori pe toată lungimea.
 7. Susținut pe păr pentru timpul necesar (conform instrucțiunilor).
 8. Clătiți-vă capul cu apă caldă.
 9. Parul uscat.
 10. Puneți un agent de fixare.

Video: Laminare și ecranare

Cel mai bun mod de a învăța cum să faceți ceva este să vedeți cu un exemplu live. Deși aptitudinile speciale de protecție nu necesită acest lucru, este important să știm cum să desfășurăm corect sesiunea pentru a evita consecințele negative. Care este diferența dintre screening și laminare? Toate caracteristicile și secretele acestor proceduri sunt descrise în videoclip.

Screening Feedback

Irina, de 22 de ani: Am făcut o vizită în cabină odată, am fost dezamăgit. Un astfel de mod publicat de a îmbunătăți starea componentelor, de fapt, nu a dat niciun efect. Părul a început să electrifice puternic, să cadă.

Anna, 25 de ani: Procedură frumoasă, îmi place absolut! Părul a devenit neted, strălucitor, docil. Singurul lucru negativ este că ele sunt ponderate datorită stratului protector de pe fiecare păr.

Elena, 37 de ani: după ecranare, firele au dobândit o strălucire fără precedent, care a dispărut imediat după prima spălare a capului. În general, starea părului a devenit mai bună, dar nu pentru mult timp. După 10 zile, întregul efect a dispărut.

Fotografie de păr înainte și după procedură

Privind fotografiile rezultatelor după examinare, mulți vor dori să încerce această metodă de recuperare. La urma urmei, firele sunt netezite, dobândesc un aspect sănătos și o stralucire fără precedent. Dacă procedura implică schimbarea nuanței părului, atunci colorarea este inofensivă pentru structura lor. Fiecare fată dorește să îmbunătățească sănătatea părului și aspectul acestuia, iar procedura de screening este perfectă pentru acest lucru.

http://sovets.net/5032-ekranirovanie-volos.html

Cum să faci protecția parului la domiciliu

Dacă doriți să vă îmbunătățiți părul, lăsați-l să strălucească și neted, să facă față pierderii și fragilității, faceți ecranul. Dar, înainte de a merge la maestru, să vedem ce este și puteți face protecția parului la domiciliu pe cont propriu?

Caracteristici tehnologice

Unele femei confundă screening-ul cu laminare. Aceste proceduri au unele asemănări, însă esența lor este radical diferită.

În timpul laminării, un compus special este aplicat pe fire, învelind fiecare păr și ajutând la menținerea umezelii în interior. Atunci când se efectuează ecranare, se aplică și compoziții cosmetice speciale pe păr, care pătrund adânc în păr, saturând-o cu substanțe utile și vitamine.

Un efect similar este obținut datorită efectului ionic special asupra structurii părului. În același timp, suprafața lor este învelită de un ecran de protecție care blochează pierderea de umiditate și reduce daunele cauzate de factorii externi - de exemplu, căderi de temperatură, vânt și apă sărată.

Tipuri: ecranare clasică și color

Mijloacele de protecție a părului pot fi de două tipuri - incolore și colorante.

În primul caz, se aplică o compoziție transparentă pe fire, în al doilea caz se adaugă pigmenți de colorare. Procedura incoloră face pur și simplu sticla originală mai saturată și mai luminoasă, iar culoarea vă permite să schimbați drastic culoarea naturală. Amoniacul și peroxidul de hidrogen nu sunt incluse în kiturile de ecranare cu pigmenți de colorare, astfel încât efectul negativ al colorantului asupra părului este redus la zero.

Indicații pentru procedură

Când merită examinarea:

 • Fibrele uscate.
 • Dullness și rigiditate.
 • Utilizarea frecventă a termometrelor pentru păr (clește, călcat, uscător de păr).
 • Sfaturi tăiate.
 • Păr subțire.
 • Afișarea fără viață cauzată de vopsirea frecventă cu vopsele de amoniac, perimetru chimic, îndreptare.
 • Scaderea parului.

În unele cazuri, procedura nu este recomandată:

 • Dacă ați făcut cel puțin două săptămâni "chimie" sau ați vopsit fire cu vopsea de amoniac.
 • Cu abraziuni ale scalpului, boli fungice.
 • Dacă aveți păr gros gros.
 • Dacă sunteți alergic, atunci procesul de protejare a părului poate provoca arsuri și roșeață a pielii.
 • Cu rădăcini slăbite: după procedură, poate apărea căderea părului.
 • Dacă aveți bucle uleioase și scalp gras.

Efectul procedurii

Procedura de ecranare (acasă sau în cabină) oferă următoarele rezultate:

 • Părul strălucește.
 • Buclele devin mai liniste și mai dătătoare.
 • Există o îmbunătățire și o alimentație a arborelui de păr din interior cu oligoelemente utile, vitamine sau extracte de plante.
 • Efectul de colorare (cu ecranare de culoare) păstrează buclele mai mult timp.
 • Coafura devine mai greoaie și nu greoaie.
 • Combinarea devine mult mai ușoară.
 • Lanțurile sunt protejate de factori externi.
 • Coafura devine mai voluminoasa. Datorită faptului că fiecare păr înfășoară ecranul, cantitatea totală de păr crește cu 10%.

După fiecare șamponare, ecranul de protecție este spălat treptat, astfel încât efectul de ecranare este păstrat pe păr pentru o medie de 2-4 săptămâni. După această perioadă, este de dorit să actualizați procedura sau să efectuați laminarea: mulți maeștri recomandă alternarea acestor proceduri.

În funcție de starea inițială a părului, poate dura aproximativ 10 sesiuni, între care este de așteptat să așteptați o săptămână, deoarece rezultatul procedurii este cumulativ.

Tehnologia de ecranare în cabină și acasă: care sunt diferențele?

Principala diferență este prețul. Dacă veniți la salon, fiți pregătit să cheltuiți mai mulți bani decât atunci când efectuați procedura la domiciliu. În funcție de lungimea părului, mijloacele alese și calificările comandantului, prețul ecranării în saloane variază de la 300 la 5000 de ruble.

Dacă efectuați singuri procedura, trebuie să cheltuiți bani numai pentru achiziționarea de instrumente profesionale pentru implementarea acesteia. Prețurile Estel costă aproximativ 2500 de ruble, Kemon - aproximativ 1500-2000 de ruble. Dacă intenționați să efectuați procedura folosind instrumentele de la Paul Mitchell, va trebui să cumpărați toate cele 4 instrumente separat, deoarece găsirea lor într-un singur set este problematică. Costul total este de aproximativ 5000-7000 ruble.

Verificarea în cabină are un avantaj semnificativ: un maestru cu experiență face totul pentru tine. Dar, dacă urmați instrucțiunile producătorului și urmați cu atenție toate instrucțiunile, puteți face o parchetă acasă.

Realizarea procedurii

Dispozitive de protecție

Cele mai frecvent utilizate instrumente sunt următoarele companii:

 • Kemon. Compania italiană a lansat o serie de produse cosmetice pentru seria de păr Unamy, ingredientele active din care umple fragmentele deteriorate ale fiecărui păr. Acest lucru contribuie la apariția strălucirii, a buclei și a buclelor de securitate. Pentru tratamentul la domiciliu, veți avea nevoie de o cremă cu efect de netezire, un agent de neutralizare, un complex de restaurare și un fixativ.
 • Q3 Terapie Estel. Compania rusă produce două opțiuni pentru ecranare - pentru blondirovannyh și părul deteriorat. Kitul include trei produse: un balsam de bifazat (nr. 1), un ulei (nr. 2) și un luciu de ulei (nr. 3). Aceste preparate sunt îmbogățite cu extracte naturale și uleiuri de plante (nuci de macadamie, camelie, semințe de struguri și argan), precum și aminoacizi, ceramide și aminoacizi.
 • Paul Mitchell. O companie americană populară produce următoarele produse de protecție a părului: un șampon de curățare profundă, o mască de hidratare și un balsam, un compus special conceput pentru ecranare, precum și un preparat fixativ - ulei. Rețineți: linia Paul Mitchell include atât agenți incolor și coloranți.

Etapele protecției părului la domiciliu cu Estelle

Pregătirea părului pentru procedură:

 • Cu câteva săptămâni înainte de procedură, începeți pregătirea pentru screening. Pentru a face acest lucru, faceți măști de întărire, vizitați expertul pentru a tăia sfaturile și pentru a actualiza tunsoarea.
 • Dacă utilizați un compus de vopsire, purtați mănuși de unică folosință și aplicați o cremă bogată pe linia părului.
 • Înainte de a efectua procedura, verificați dacă aveți o reacție alergică. Pentru a face acest lucru, aplicați puțin bani pe spatele încheieturii mâinii sau în spatele urechii.

În funcție de marca pe care o utilizați, succesiunea acțiunilor poate diferi ușor. Următorul este cazul de utilizare pentru kitul Estel:

 • Etapa pregătitoare vizează curățarea părului. Șamponul trebuie aplicat pe fire hidratate, se masajează scalpul timp de 2-3 minute și se clătește cu apă caldă.
 • Parul uscat cu un prosop.
 • Se agită balsamul cu două faze (sub nr. 1) și se aplică pe țesăturile umede, răspândind-o pe toată lungimea. Pentru a face acest lucru, puteți folosi un pieptene cu dinți rare. Nu vă spălați!
 • Aplicați o cantitate mică de ulei nr. 2 pe palmă (2-4 prese ale pompei, în funcție de condiție, păr lung și gros) și aplicați uniform pe lungimea părului. Acordați o atenție deosebită la capetele tamburilor. Nu vă spălați!
 • Combinați și pulverizați strălucirea prin pulverizare nr. 3 pe întreaga lungime, ajutându-vă cu un pieptene.
 • Suflați-vă părul.
 • Etapa finală implică reaplicarea luciului de pulverizare pe întreaga lungime a părului.

Aveți grijă după ecranare

Pentru a vă păstra părul strălucitor și protejat cât mai mult posibil, urmați aceste sfaturi:

 • Utilizați șampoane non-alcaline pentru spălare (este recomandabil să utilizați șampon de la același producător al cărui produse au fost utilizate pentru ecranare).
 • Utilizați aparate de aer condiționat și balsamuri care împiedică electrificarea.
 • Va trebui să renunțăm la mijloacele de curățare profundă (de exemplu, scrumbii pentru scalp).
 • Nu faceți măști pentru păr, care include alcool.
 • După spălarea capului, nu răsuciți părul și nu-l frecați cu un prosop.
 • Dacă este posibil, reduceți frecvența spălării capului: spălarea zilnică spală rapid compoziția tamburilor.

Evadarea cu ajutorul instrumentelor profesionale se poate face nu numai în cabină, ci și independent. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să achiziționați un kit de la Kemon, Estel sau Paul Mitchell și să urmați recomandările producătorului.

http://concept-hair.ru/ekranirovanie-doma

Protecția părului de la kitul Estelle

Nu toată lumea se poate lăuda cu părul sănătos din natură. Cineva cheltuiește sume imense la saloanele de înfrumusețare, alții se mulțumesc cu ceea ce au. Cu ajutorul ecranării, puteți obține un cap inteligent de păr, invidia altora și nu mergeți rupt în același timp.

Diferența de la laminare

Mulți oameni confund scutul cu laminare, și pentru un motiv bun. Procesul de aplicare și rezultatul sunt adesea similare, principala diferență fiind că ecranarea este o procedură medicală menită să consolideze și să hrănească arborele de păr cu substanțe benefice.

Laminarea, dimpotrivă, acționează numai la suprafață, creând un film de protecție. Prin urmare, atunci când compoziția este spălată, mulți se plâng că buclele revin la starea inițială sau devin și mai fragile și uscate. La urma urmelor, laminarea nu numai că protejează tija de influențele negative, dar, de asemenea, o privează de hrănire cu substanțe utile din exterior.

Compoziție și beneficii

Ecranul se referă la metode exprese de restaurare a părului. Structura include următoarele componente:

 • complex de uleiuri naturale pentru hidratare și protecție profundă;
 • ceramidele, cum ar fi pașii, deschid calea pentru nutrienți pentru cortexul părului;
 • proteina de soia închide cântarul și netezește;
 • Aminoacizii fac buclele rezistente și strălucesc.

Rețineți că componentele sale nu fac structura mai grea și dau buclelor un aspect sănătos.

Ce este inclus în kitul de screening de la Estelle

Titularii casetei de valoare vor vedea trei seturi diferite. Toate acestea sunt marcate cu numere, deci este imposibil să faci o greșeală în ordinea utilizării lor:

 1. Filtru de pulverizare cu două faze.
 2. Regenerarea uleiului.
 3. Luciu final de pulverizare.

Cât de eficientă este apa de keratină și samponul de keratină Estel Keratin în restaurarea părului sunt regulile pentru utilizarea lor, citiți site-ul nostru web.

Costul de ecranare în cabină și acasă

Costul mediu de screening în cabină este de 800-1000 de ruble.

Pentru uz casnic, este posibil să achiziționați un set pe site-ul oficial la un preț de 1.750 de ruble. Un set complet va fi suficient pentru dvs. timp de șase luni sau un an de utilizare. Consumul va depinde de lungimea și grosimea părului, gradul de deteriorare și frecvența aplicării.

Înainte și după fotografii

Contraindicații

În ciuda unui număr de proprietăți de ecranare pozitivă și compoziție simplă, există totuși unele contraindicații pentru utilizarea complexului:

 • reacțiile alergice la componentele individuale de îngrijire;
 • seborrhea și creșterea glandelor sebacee;
 • caderea parului in stadiul acut;
 • scalpul deteriorat (abraziuni, zgârieturi, răni deschise);
 • părul și părul prea lungi.

Q3 THERAPY Procedura Estel pentru protecția parului

Dacă decideți să încercați screening-ul salonului, nu vă puteți gândi la respectarea tehnologiei procedurii. Înainte de a începe munca, fiecare maestru este instruit și cunoaște succesiunea exactă a acțiunilor. Dar, dacă ați cumpărat un set pentru uz casnic, erorile ar trebui excluse:

 1. Clătiți temeinic capul cu un șampon curat profund. Acesta va ajuta nu numai să elimine siliconii acumulați din bucle - reziduuri de produse cosmetice și poluare, dar și ușor deschideți fulgii de păr pentru o penetrare mai profundă a nutrienților. Nu folosiți un balsam sau un balsam!
 2. Îndepărtați ușor părul cu un prosop, nu-l strângeți și nu-l frecați. Părul ar trebui să fie umed de la rădăcină până la vârf, dar apa nu trebuie să iasă din ea.
 3. Împărțiți părul în 4 părți egale cu două părți - de la ureche la ureche și de la mijlocul frunții până la partea din spate a capului. Nu piepteaza buclele ude, pentru a nu deteriora structura.
 4. Se agită bine primul compus de protecție și se aplică uniform pe fiecare parte a părului despicat.
 5. Luați a doua compoziție cu ulei, apăsați de trei ori pe sticlă și frecați produsul în palme pentru al încălzi. Aplicați ulei pe întreaga lungime a fiecărei părți, evitând astfel contactul cu rădăcinile, pentru a nu obține efectul grăsimilor.
 6. Agitați sticla cu a treia compoziție și aplicați uniform pe întreaga lungime. Amintiți-vă de regula celor trei clicuri și, de asemenea, evitați să ajungeți la rădăcini.
 7. Suflați-vă părul și finalizați stilul cu un fier. Este necesar ca compoziția să fie fixată în arborele de păr. Nu vă puteți îngrijora de efectele termice, creat "ecranul" protejează în mod fiabil părul de supraîncălzire.

Este important! Pentru a nu împovăra buclele, folosiți regula: pentru fiecare parte nu mai mult de trei prese ale produsului.

Cât de mult are efectul procedurii

Escaping, ca orice altă procedură medicală, are un efect cumulativ. Rezultatul va fi vizibil după prima utilizare, dar poate să dispară după două sau trei șampoane.

Cu fiecare data viitoare, compozitia va ramane mai lunga in structura parului si va ramane sanatoasa si stralucitoare timp de pana la 1 luna. Acesta este motivul pentru care experții recomandă utilizarea de cursuri de protecție, 10-15 proceduri fiecare și apoi o pauză de 2-3 luni.

Cum să aveți grijă după procedură

Pentru ca efectul procedurii să vă fie plăcut cât mai mult posibil, urmați mai multe reguli de îngrijire:

 • utilizați șampon uscat, fără sulf, pentru a vă spăla părul;
 • asigurați-vă că ați terminat spălarea cu un balsam sau un balsam în funcție de tipul de păr;
 • Nu vă vopsiți părul cu vopsele permanente în cursul tratamentului.

Pro și contra

Cu ajutorul procedurii se poate obține nu numai un efect vizual pronunțat, ci și o recuperare profundă a structurii deteriorate. Compoziția echilibrată a produsului asigură o nutriție și o hidratare adecvată a cortexului, iar "ecranul" creat îl protejează în mod fiabil de influențele externe negative. În plus, dacă aplicați compoziția imediat după vopsire, culoarea vă va încânta mult mai mult.

În ciuda avantajelor incontestabile, procedura nu este perfectă. Dintre principalele dezavantaje se poate observa - un efect scurt, posibilitatea de a pensa părul cu o aplicare excesivă și costul ridicat al serviciilor în saloanele de înfrumusețare.

Botox pentru păr va ajuta la restaurarea rapidă a părului deteriorat și fragil. Aflați mai multe despre procedura din următoarele articole:

Videoclip util

Avantajele și dezavantajele setului de ecranare Estelle.

Denisa Chirkov, directorul de artă Estel Professional, vorbește despre produsul său.

http://expertpovolosam.com/procedury/vosstanovlenie/ekranirovanie/estel

Protecția părului la domiciliu: trăsăturile procedurii, instrumentele și dispozitivele, regulile

Screeningul în cabină este destul de costisitor. Și dacă nu doriți să plătiți prea mult, dar doriți să oferiți îngrijire, protecție și hrănire buclelor dvs., încercați să vă examinați părul la domiciliu.

Este meritat?

Screening-ul este o procedură destul de simplă, care nu necesită abilități speciale sau dispozitive speciale. Și de aceea mulți decid să-l petreacă acasă. Dar pentru ca totul să meargă bine, aflați niște reguli și pregătiți tot ce aveți nevoie.

Ce este necesar?

Înainte de a face scutul, pregătiți tot ce aveți nevoie:

  Un set de instrumente pentru ecranare. De obicei, kitul include mai multe produse. Cele mai de bază sunt aerul condiționat, uleiul de protecție și uleiul de fixare.

Noi alegem mijloacele

Astăzi puteți găsi o varietate de kituri de screening diferite, dar cele mai populare și de înaltă calitate sunt următoarele:

"Estelle". Două serii de produse sunt disponibile: "Q3 THERAPY" pentru toate tipurile de păr și "Q3 BLOND" pentru buclele albite. Fiecare set include trei produse. Primul este un balsam cu două faze care conține uleiuri naturale. Produsul destinat părului blond include și pigmenți purpuri, care elimină stralucirea și fac umbra mai naturală și mai nobilă. Cel de-al doilea agent este uleiul Q3 BLOND pentru bumbacuri ușoare sau Ulei de THERAPY Q3 pentru toate tipurile. Componentele active ale acestui produs pătrund în structură și îl restaurează literal din interior, precum și oferă hidratare, recuperare și nutriție. După aplicare, pe suprafața fiecărui păr se formează un ecran de protecție, care împiedică efectele negative ale procedurilor agresive și factorilor externi. În plus, prin etanșarea cântărilor de keratină, starea cuticulei este îmbunătățită. Ultima treime este luciul de ulei Q3 LUXURY, care întărește rezultatele. Setul de aplicații este destul de simplu. Se aplică mai întâi un aparat de aer condiționat, apoi se folosește un ulei de curățare și apoi se aplică un luciu de ulei.

 • "Paul Mitchell" este mult mai scump, dar rezultatele sunt la fel de impresionante. Compoziția include mai multe produse: șampon profesional de curățare, mască de îngrijire, agent de protecție și balsam. Șamponul curăță în mod eficient buclele, îndepărtează resturile de stil și cosmetice și toate contaminările. Masca oferă o hidratare completă. Sunt produse două tipuri: un mijloc de hidratare intensă a părului deteriorat și uscat și o mască pentru toate tipurile. Agentul de laminare este disponibil în culori simple și color. Balsamul desface ușor părul și împiedică înnebunirea. Folosirea setului este simplă. În primul rând, părul este spălat bine cu șampon. Apoi trebuie să distribuiți în mod egal aerul condiționat. După ceva timp (informații exacte despre acestea conțin instrucțiuni) ar trebui să vă spălați capul cu apă caldă. Apoi aplicați un agent de screening timp de 20 de minute și spălați-l cu apă caldă. Dacă utilizați compoziția de culoare, amestecați-o în proporții egale cu oxidantul. Etapa finală este aplicarea unei măști de hidratare.
 • Cum de a pregăti părul?

  Pentru a face protecția mai eficientă, începeți să vă îngrijiți complet părul cu două săptămâni înainte. Utilizați remedii pentru recuperare, nutriție, hidratare și protecție. Acest lucru va spori efectul procedurii.

  De asemenea, ar trebui să scăpați de capetele divizate și să vă reîmprospătați tunsul, așa că, chiar înainte de ecranare, vă înscrieți la coafor pentru a-și ajusta coafura și a tăia vârfurile.

  Când este cel mai bun moment pentru a fi afișat?

  Screening-ul se poate face oricând. Dar dacă a fost efectuată recent vopsirea cu coloranți de amoniac, evidențierea sau înălbirea completă, efectuarea recentă a unor acțiuni chimice sau orice altă procedură agresivă, este bine să așteptați câteva săptămâni pentru ca părul să se refacă.

  Cum se efectuează procedura?

  Cum se face screening-ul la domiciliu? Principalele etape ale procedurii:

  1. Kitul include un manual, iar sarcina principală este să o studiați cu atenție și să urmați toate instrucțiunile date în el. Acordați o atenție deosebită secvenței de aplicare a fondurilor, esenței și procedurii acțiunilor, precum și în timpul expunerii compozițiilor.
  2. Folosind un șampon profesional de curățare, spălați-vă bine părul. Aplicați o cantitate mică de șampon pe suprafața părului umed, spumați activ și continuați să masați capul timp de două până la trei minute. Dacă poluarea este semnificativă, este mai bine să repetați procedura de spălare. Acum, ștergeți ușor părul cu un prosop astfel încât să rămână umed (dar apa nu trebuie să se scurgă sau să se scurgă de la acestea).
  3. Următoarea etapă - utilizarea de aer condiționat. Răspândiți-l pe toată lungimea buclelor. Cel mai convenabil mod de a face acest lucru este de a folosi un pieptene. Pentru a face eficacitatea aplicației, împărțiți părul în fire și aplicați compoziția, pornind de la rădăcini și deplasându-vă spre vârfuri, pieptănând fiecare fir. În plus, dacă este necesar, spălați aparatul de aer condiționat cu apă caldă. Dacă acest lucru nu este necesar, uscați pur și simplu buclele folosind un prosop și treceți la pasul următor.

  Cât de des să afișați ecranul?

  Maeștrii recomandă examinarea aproximativ o dată la două până la trei săptămâni. Cu o mai frecventă efectuare a unei astfel de proceduri, poate fi observată ponderea, efectul de contaminare și ulei, precum și o creștere a rigidității și a uleiului părului.

  Cum să ai grijă de părul protejat?

  Pentru a prelungi efectul procedurii, asigurați părul cu grija corectă. Utilizați produse moi cu un nivel de aciditate neutru. Nu utilizați produse pentru curățarea profundă. Dacă nu respectați aceste reguli, compoziția va spăla rapid suprafața și efectul va fi scurt. De asemenea, merită limitată folosirea uscătoarelor de păr, a fierului și a cleștelor.

  Sfaturi utile

  • Urmați toate instrucțiunile din instrucțiuni.
  • Pentru a evita reacțiile nedorite, efectuați un test alergic cu câteva zile înainte de procedură. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de produs pe cot sau încheietura mâinii și urmăriți reacția în timpul zilei.
  • Dacă utilizați un agent de ecranare color, utilizați o căpățână de protecție specială.
  • Este mai bine să efectuați toate acțiunile în mănuși de cauciuc de unică folosință, mai ales dacă lucrați cu compoziția culorilor.
  • Când aplicați, încercați să nu cădeți pe scalp.
  • Acordați o atenție deosebită sfaturilor.

  Petreceți screening-ul la domiciliu pentru a vă bucura de frumusețea și sănătatea părului și a le salva.

  http://safehair.ru/uhod/ekranirovanie-volos-v-domashnix-usloviyax-osobennosti-procedury-sredstva-i-prisposobleniya-pravila/

  Părul meu. Roux

  Totul pentru părul tău

  Îngrijirea și sănătatea

  Cum să păstrați parul la domiciliu

  Părul perfect neted al modelelor de sex feminin din fotografii generează cel mai adesea două reacții: "acesta este photoshop" și "de asemenea, vreau astfel de". De fapt, secretul nu este în procesarea grafică, ci ca urmare a unor proceduri salon eficiente. Buclele absolut drepte - rezultatul protecției părului. Contrar stereotipurilor că astfel de servicii sunt extrem de forte de muncă și costisitoare, acestea pot fi efectuate cu succes la domiciliu.

  Ce este ecranarea?

  Screening-ul a apărut într-o serie de saloane de coafură nu cu mult timp în urmă. Majoritatea efectului se aseamănă cu laminarea. Firele după aceasta devin netede, există o strălucire vie și sănătoasă. Cu toate acestea, spre deosebire de laminare, care afectează buclele "din exterior", aici compoziția pătrunde în structura părului și în același timp îl tratează - mijloacele pentru ecranare includ componentele de vindecare și nutriție pentru păr. Buclele hrănesc, hidratează și beneficiază de o protecție suplimentară față de mediul extern negativ, mai puțin suferă de tratament termic regulat, cum ar fi curlingul sau călcarea.

  Deci, crește cantitatea de păr, devine mai groasă și mai moale, nu se mai împarte capetele.

  În plus, există un tip de ecranat combinat atunci când este combinat cu colorarea părului. Aceasta este o soluție mult mai bună decât aplicarea separată a vopselei pe bucle. Datorită compoziției non-amoniac a materiei colorante și a elementelor utile din mijloacele de ecranare, culoarea este mai strălucitoare, durează mai mult și părul nu suferă deloc.

  De asemenea, procedura este utilă în special pentru cei care:

  • parul deteriorat, slab și subțire;
  • vârfuri divizate;
  • buclele au suferit din cauza unor termopile frecvente sau a expunerii chimice (colorare, rupere chimică etc.);
  • există probleme cu firele de la expunerea frecventă la razele directe ale soarelui sau, dimpotrivă, la frig.

  Posibile contraindicații și dezavantaje

  În cazul în care utilizați acasă mijloace de protecție de înaltă calitate și de proprietate pentru ecranare, nu ar trebui să apară probleme. Există contraindicații și dezavantaje ale procedurii, dar numai relative, de exemplu:

  • electrificarea posibilă. Problema este ușor de eliminat prin utilizarea unui balsam după fiecare șamponare;

  Din celelalte contra:

  • straluceasca. Este posibil să nu aibă un aspect complet natural, dar acesta este cineva care vă place. Firele vor arăta mereu ca și cum ai părăsit salonul.
  • buclele pot deveni puțin mai rupte. Acest lucru se întâmplă deoarece această procedură îngreunează structura părului. Pe de altă parte, ele devin mai mari și mai puternice;
  • instabilitatea rezultatului. Într-adevăr, pentru ca aceasta să dureze mult timp, o sesiune nu ar fi de ajuns, ar trebui să fie cel puțin cinci dintre ei.

  De asemenea, ecranarea nu este recomandată atunci când:

  • părul tău cade. Întrucât toroanele devin grele după această procedură, problema poate fi agravată. Din același motiv, procedura nu trebuie efectuată pentru cei care au bucle foarte groase și lungi;
  • probleme cu părul gras și scalpul. De asemenea, screening-ul poate agrava simptomele adverse;
  • alergii, boli și afectarea pielii. Rămâne doar să se consulte cu medicul dumneavoastră despre cazul dumneavoastră individual sau să refuze efectuarea procedurii.

  Ce ai nevoie

  Dacă aceeași laminare se poate face la domiciliu cu ajutorul a ceea ce este la îndemână (gelatină), atunci nu există alte opțiuni pentru ecranare decât produsele de marcă.

  Prin urmare, primul pas va fi vizitarea unui magazin de specialitate și achiziționarea fondurilor necesare. De obicei, acestea se vând sub forma unui set de compoziție fixativă, sampon, balsam și de întărire. De asemenea, la set trebuie să fie atașat instrucțiuni.

  Principalele firme care produc fondurile necesare:

  • Paul Mitchell;
  • Estelle;
  • Kemon;
  • Shine Clear și altele.

  Acestea conțin substanțe care sunt utile pentru bucle, cum ar fi aminoacizii, vitamine de origine vegetală și proteine ​​din soia. Împreună, ele penetrează structura părului, întărind-o.

  Un set complet pentru protecția buclelor la domiciliu costă aproximativ 1,5 mii de ruble. În același timp, este suficient să o utilizați de mai multe ori, mai ales dacă este un păr de lungime de umăr.

  Pentru a menține efectul vizibil, procedura va trebui repetată o dată pe lună, iar cu fiecare sesiune ulterioară, rezultatul va fi menținut mai mult.

  De asemenea, puteți achiziționa o formulă cu sau fără efect de colorare. În primul caz, va fi fără amoniac, inofensiv pentru firele de vopsea, care, în combinație cu alte componente, vor stabili o culoare netedă, luminată și de lungă durată.

  Cum să cheltuiți bucle de protecție la domiciliu

  • loțiune

  Primul pas al rețetei pentru protejarea părului la domiciliu este spălarea părului cu un șampon de curățare profundă. De obicei, nu va funcționa pentru că, în cazul spălării proaste a buclelor, compoziția nu va cădea pe ele așa cum ar trebui. Samponul necesar vine de obicei într-un set.

  Este necesară distribuirea uniformă a balsamului din kit-ul pe care l-ați cumpărat. După aplicare, plimbați-vă de-a lungul părului cu un pieptene cu dinți groși, despărțitori la 5 cm de rădăcini.

  Îndepărtați ușor buclele cu un prosop: excesul de apă trebuie îndepărtat, dar nu ar trebui să vă ștergeți părul uscat, lăsați-l ușor umed.

  Și acum, în sfârșit, chiar compoziția pentru screening. Este necesar să-l aplicați pe păr încet și foarte atent, fără a părăsi secțiunile trecute. Dacă alegeți un agent de colorare, atunci înainte de al utiliza, tratați linia de păr cu crema bogată, precum și toate locurile unde se poate obține vopseaua - gâtul, urechile etc.

  Pentru a ușura aplicarea, utilizați din nou un pieptene sau pieptene. Păstrați compoziția pe bucle necesită exact timpul specificat în instrucțiunile atașate.

  La expirarea perioadei solicitate de compoziție pentru screening trebuie spălat bine din păr cu multă apă. Este mai bine dacă presiunea sa este ridicată. Nu este necesar să utilizați detergenți.

  Uscați părul până la capăt, cu un uscător de păr setat la un regim intensiv și temperatură ridicată.

  Pe părul uscat, utilizați compoziția pentru fixare, cauzând-o cu un pieptene de la scalp până la capetele tamburilor. Folosiți din nou uscătorul de păr. Gata!

  Efectuarea procedurii de screening la domiciliu este o sarcină complet simplă și puteți salva pe vizita comandantului în salon. Principalul lucru este să urmați cu strictețe instrucțiunile și instrumentele de calitate, iar rezultatul vă va încânta foarte mult timp!

  http://volosymoi.ru/uhod/ehkranirovanie-volos-v-domashnih-usloviyah-recept.html