logo

Cum de a alege un aparat de bărbierit electric pentru bărbați

Cum de a alege un aparat de bărbierit electric pentru bărbați.

După cum se spune în "Philips", "Nu confunda perii îngrijite
cu rezultatul a ceea ce este denumit în mod obișnuit "uitat să se rade".

Cel mai fericit moment din viața omului a venit - copilăria sa încheiat și a venit tinerețea. Cu ea au venit dovezile principale - o mustață și o barbă. Acum, rasul este pentru totdeauna. Prima întrebare cea mai simplă este ce? Progresul nu se oprește: frizerii cu frizerii și batoanele cu curele de piele au dispărut. A sosit timpul pentru coexistența pașnică a mașinilor-unelte și a mașinilor de ras electrice. Fiecare are o nișă proprie. Mașinile beneficiază de preț. Un aparat de bărbierit electric economisește mult timp și cu un minim de efort poate arăta ca un milion. A implementat principiul "rapid și ușor", în timp ce calitatea sa este comparabilă cu mașina-mașină. Nu trebuie nici măcar să fie inclus în rețea, este suficient să reîncărcați acumulatorul în avans și puteți să vă bărbiți în absența apei și a energiei electrice, literalmente în mișcare. În plus, lamele obișnuite sunt contraindicate pentru bărbierit uscat și în cazurile în care nu există condiții pentru proceduri îndelungate cu o mașină, briciul este singurul care poate ajuta întotdeauna. Iar ea va ajuta constant: în tinerețe - să se radă pentru prima pufă și pentru maturitate - să aibă grijă de părul facial și la bătrânețe - să-și pună cheia în ordine. În general, cu o mașină de ras în viață.

Deci, care este diferența dintre mașinile de tăiat modern? Luați în considerare cu atenție criteriile de selecție.

Sistem de bărbierit

Problema veșnică a fetei, care îi dă o bărbierită bărbatului - rotativ sau net? Problema veșnică pentru bărbați: dobândiți un nou unul la fel ca cel vechi sau vedeți cum funcționează un alt tip. După mașină, totul pare să fie greșit. După rotor, mergând la rețea, puteți exclama numai: "Da, ea nu se rade deloc, în nici un fel, căsătoria sau ce?" Și după plasă, mergând la rotor, nu va fi nici o surpriză mai puțin: "Da, ea trage părul și taie molia". Masina de bărbierit, întotdeauna trebuie să aveți timp, apă caldă, casete ascuțite noi, spumă. Este necesar să treceți cu grijă toate pliurile pielii sub nas, în colțurile buzelor, gâtului și chiar mai atent să ocoliți toate defectele congenitale și dobândite ale pielii, cum ar fi cicatrici, moale, wen, acnee etc. Indiferent de mașina ascuțită și indiferent de modul în care fata a fost anterior aburita, dar mișcarea lamelor de pe piele este simțită ca firele de tăiere. Atunci când folosiți aparatul de bărbierit electric, senzațiile sunt mult mai moi, iar atingerea plasei este, în general, mai mult ca și contactul cu o cutie de aluminiu preîncălzită de 0,25 l de Coca-Cola. Și aceasta din urmă nu numai că nu se radă de senzații, ci de fapt necesită mult mai multe treceri decît o mașină - puterea ei este diferită: trebuie să faci o linie dreaptă a barbei - trebuie, trebuie să treci printr-o cicatrice înfundată fără leziuni - va trece. Aparatul de bărbierit roșu ras cercuri, care nu permite să urmeze cu strictețe forma de barbă sau mustață, dar shaves mai curat și mai repede. Și totuși, mergând la aparatul de ras electric, puteți renunța complet la baie cu apă caldă și, în consecință, spumă sau gel.

Metoda de bărbierire

Unele mașini de găurit oferă o umiditate suplimentară. În acest caz, designul dispozitivului are un recipient special umplut cu spumă. În procesul de ras spumă este distribuită uniform pe suprafața pielii, hidratantă și înmuiere. Principalul dezavantaj al acestor mașini de ras este că este necesar să cumpărați spumă specială.

Capuri plutitoare de ras

Următoarea inovație tehnologică în mașinile de ras este capul plutitor. Acum ele devin o componentă a sistemului general de repetare a conturului feței. Datorită unei montări speciale, capetele se pot abate independent unul de celălalt, chiar și în cele mai dificile zone, ceea ce face ca procesul de bărbierire să fie mai eficient.

Mobilitatea unității de bărbierit

Un alt nivel al inovării tehnice este unitatea mobilă de bărbierit. Acum, producătorii furnizează din ce în ce mai mult toată unitatea de bărbierit, pe care se află capetele, cu un suport mobil. Din acest motiv, se poate abate în direcții și avioane diferite. Amortizoarele amortizoare după trecerea prin locuri dificile vor readuce aparatul în poziția inițială. Aceasta oferă o repetare și mai precisă a reliefului anatomic al capului, un bărbierit mai confortabil în ansamblu și, în consecință, puritatea zonelor complexe ale feței.

Numărul de secțiuni de ras

Va fi foarte interesant să vedem un astfel de miracol al industriei chineze ca mașini de ras cu șase sau chiar șapte secțiuni.

curățenie

Razele care implică numai un bărbierit uscat pot fi curățate numai prin metoda uscată, adică deschizând recipientul cu peri și agitați conținutul în gunoaie sau chiuvetă și apoi folosiți peria care vine cu peria pentru a scăpa ușor de reziduurile părului fără a afecta ochiul - sunt atât de delicate și orice contact neatent este periculos pentru ei. Este posibil să efectuați curățenia finală doar cu un curent de aer, de exemplu, pentru a sufla, dar această metodă este prea periculoasă - particulele de păr cu lungimea submilimetrului care intră cu ușurință într-un curent de aer închis pot forma o suspensie pentru un timp scurt dăunător plămânilor (la urma urmei, o particulă care nu a fost încă debunkată înăuntru, va rămâne pentru totdeauna).

Razboaiele care permit rasarea umeda permit de asemenea spalarea cutitelor sub ape curgatoare - foarte convenabil pentru cei care au ocazia (timp si loc) sa usuce complet unitatea de taiere si sa o lubrefete mai mult. În unele cazuri excepționale, presiunea de timp a unei mașini de ras nu poate fi curățată - dacă credeți puțin, vă puteți gândi la motivele unui astfel de tratament și lenea va fi departe de cea dintâi. Pentru a automatiza procesul de curățare, precum și pentru a reduce timpul de întreținere, există mașini de găurit cu o opțiune de curățare automată.

Această unitate se numește stație de curățare și de reîncărcare. Funcția sa principală este de a scoate firele și de a dezinfecta unitatea de tăiere. O soluție care conține unul dintre alcooli, de exemplu, izopropil, garantează că părțile spălate sunt mai igienice decât apa de la robinet. Parfumul va da mirosul de prospețime și puritate. Stația lubrifiază de asemenea lamele și apoi le usucă. Toate acestea se întâmplă simultan cu încărcarea bateriilor încorporate. Stația, în funcție de starea unității de tăiere, poate funcționa în funcție de diferite programe de curățare.

Este demn de remarcat faptul că, pentru a finaliza activitatea unei astfel de stații, va fi necesar să cumpărați periodic cartușe speciale. În medie, unul este suficient pentru 2-3 luni de funcționare.

Astfel, înainte de a alege o mașină de curățat cu curățare automată, trebuie să luați în considerare aceste costuri suplimentare.

trimmer

Se crede că mustața și barba sunt purtate de oameni leneși care nu doresc să se bărbiereze în fiecare zi, dar orice păr facial necesită îngrijire constantă. O persoană ar trebui să arate bine și bine îngrijită. A obține o linie dreaptă cu o bricieră la marginea barbei sau a mustaței este o sarcină netrivială, iar cu ajutorul dispozitivului de tundere încorporat este destul de ușor de rezolvat. Styling o barba lunga si o mustatica artistica este mai bine, desigur, pentru a fi modelat cu un trimmer profesionale, dar pentru a curata un canadian clasic sau goatee, precum si temple si linia de ureche va fi destul de

Fit și încorporat. De regulă, aceasta constă în două plăci care sunt deplasate unul față de celălalt, care taie toate firele de păr pe care le au în cale.

Trimmerii există așa cum sunt încorporați în corp și sub formă de duze separate. Construite în ceva asemănător unui blitz în camere - sunt de asemenea pliabile și retractabile.

Există duze cu un dispozitiv de tundere rotund pentru a îndepărta firele de păr din nas, precum și ajutajele pentru a oferi un aspect frumos pentru bărbierit (din punct de vedere medical, aceasta este condiția ideală pentru piele).

În general, tăierea nu este stil.

afișa

Pentru monitorizarea continuă a utilizării corecte a dispozitivelor producătorii au început să adauge tot felul de afișaje. Acestea pot fi fie sub formă de indicatoare de culoare, fie sub formă de afișaj LCD complet. Pictogramele și inscripțiile vor ajuta la monitorizarea acumulatorului, astfel încât acestea vor spune despre nivelul său și despre necesitatea încărcării la un nivel scăzut sau invers, despre sfârșitul procesului de încărcare când acesta atinge un nivel ridicat. Numai controlul surselor de energie nu este limitat, deoarece indicatorul poate afișa mesaje de diagnosticare despre nevoia de curățare și chiar despre sfârșitul perioadei de utilizare a capetelor de bărbierire și, în consecință, necesitatea înlocuirii acestora.

Sistemul de alimentare

și din rețea, iar unele permit atât în ​​același timp. Adică dacă utilizatorul ignoră avertismentele persistente ale indicatorului despre necesitatea unei încărcări, iar aparatul se oprește, procedura de dimineață poate fi continuată prin conectarea cablului de alimentare la priză (cu toate acestea, nu este întotdeauna cazul).

Există, de asemenea, o opțiune opusă - modele în care funcționează funcția de ras sub duș, prin urmare, în scopul siguranței electrice, pentru a preveni utilizarea accidentală în apă sub tensiune, acestea nu pot funcționa din rețea. Razele cu o baterie sunt foarte convenabile - puteți să vă bărbiți și să vă mișcați în același timp în apartament și, fără a fi legați de o priză, puteți găsi un loc cu o iluminare perfectă sau o oglindă confortabilă. Ciclul de viață al unei baterii are o valoare finită, de obicei de 3-4 ani de utilizare confortabilă, atunci când capacitatea sa este suficientă pentru 5-10 proceduri fără reîncărcare. Apoi, degradarea devine destul de vizibilă și în limita atinge o încărcare la un bărbierit. Multe povestiri relevă o creștere aleatorie sau, dimpotrivă, o scădere dramatică în această perioadă. Deși rețeaua este plină de clipuri despre înlocuirea profesională sau de auto-înlocuire a bateriei, dar în acest caz, cu adevărata etanșeitate a aparatului de ras în majoritatea cazurilor va trebui să-și ia rămas bun.

Bateria a luat o nișă specială în mașinile de ras mobile sau de călătorie. Cei care se află pe drumul de serviciu sau pe cont propriu vor aprecia această metodă de alimentare a dispozitivului cu demnitate, care, în unele cazuri, va fi cea mai bună soluție în comparație cu alternativa de a conecta un aparat de ras scump într-un tren instabil sau un convertizor de mașină cu pseudosinus.

suport

Pentru depozitare ușoară și încărcare simultană, o parte din mașină de găurit vine cu un suport. Este foarte convenabil - deoarece în poziție verticală rasul ocupă mult mai puțin spațiu, și chiar și în această poziție, ochiurile nu ating suprafețe solide.
Observație: este necesar să se facă distincție între standul care nu mai execută alte funcții decât depozitarea și încărcarea și stația de curățare automată, care de multe ori poate fi numită și standul.

Produs anti-alunecare

Elementele anti-alunecare de pe mâner pot fi fabricate din diverse materiale, cum ar fi fibra de carbon, cauciuc sau cauciuc. Acestea oferă confort de utilizare a dispozitivului, iar pentru o mai mare ușurință, suprafața poate fi ușurată.

Intervalele de cost

Până la 2.000 de ruble - un grup mare de mașini de găurit de început (de cele mai multe ori copii ale unor branduri renumite din ultimii ani). Produs în principal în Asia de Sud-Est. Piesele de schimb și unitățile de tăiere care pot fi înlocuite nu sunt disponibile pe scară largă. Baterii tipice de capacitate. Durata medie de viață a unei mașini de ras este de 2-3 ani. Există, desigur, excepții aleatorii și imprevizibile în avans.
2000 - 5000 de ruble - cel mai mare grup de aparate de ras. Toate cele trei balene ale Philips, Braun și Panasonic apar în ea, precum și modele de vârf ale producătorilor de nivel doi. Aici, mașinile de ras au adesea cele mai simple versiuni ale capetelor plutitoare și ale mașinilor de găurit mobil. Sunt roller-coastere. Și cel mai important, un astfel de atribut de branduri bine-cunoscute ca "calitate acceptabilă".
5000 - 9000 de ruble - apar primele simple stații de curățare automată, afișaje analogice, 4-5 mașini de găurit. Capacitatea bateriei este mai mare decât în ​​grupul anterior.
Peste 9000 frecați. - o premieră nu numai pentru un nume mare, dar și pentru o duzină de tehnologii pentru a îmbunătăți calitatea bărbieritului, cum ar fi: motorul liniar, capul multimobilabil 3D, tehnologia pentru protecția pielii, tehnologia care permite aparatului de ras să evalueze firele și să se adapteze la acestea, putere în zonele dense. Există, de asemenea, designuri foarte fiabile și design uimitor. Razele din acest grup sunt domeniul bateriilor Li-ion, care este în același timp forță și slăbiciune, deoarece, din momentul producției din fabrică, astfel de baterii încep să-și piardă foarte încet capacitatea. (Puteți vedea razorul elegant în grupul de prețuri mai mici - cel mai probabil nu a fost niciodată cumpărat într-un interval de timp rezonabil).

La revedere!

De ce să cumpărați încă mașini sau benzi de unică folosință? Pentru că poți să mergi la ele fără abilități. Aparatul a fost spart sau bateria nu se potrivea in momentul nepotrivit - nici o problema, poti sa iei o masina, si chiar si dupa o pauza lunga totul se va desfasura prima data (bucati mici - in mod natural - ca si fara ea). Tranziția inversă are loc cu o dependență lungă - o săptămână, o lună, și care nu ar putea merge niciodată. Care este motivul? Faptul este că majoritatea nu știu cum să se bărbiereze corect, copiind mișcările mâinii cu mașina pe aceeași mișcare cu o mașină de ras electrică. Și trebuie să atingeți suprafața pielii cu o presiune minimă, în caz contrar, aparatul de ras nu se va rade, ci va zgâria doar fața. Ar trebui de asemenea să vă bărbiți destul de lent, mișcându-vă ușor mâna pe direcția de creștere a părului.
Asta e, acum ascundem mașina pentru o zi ploioasă și alegem o mașină de ras.

http://club.dns-shop.ru/bitovaya-tehnika/%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B2%D1%8B% D0% B1% D1% 80% D0% B0% D1% 82% D1% 8C-% D0% BC% D1% 83% D0% B6% D1% 81% D0% BA% D1% 83% D1% 8E-% D1% 8D% D0% BB% D0% D0% BA% D1% 82% D1% 80% D0% BE% D0% B1% D1% 80% D0% B8% D1% 82% D0% B2% D1% 83 /

Top 20 aparate de ras electrice

În ultimii ani, alegerea unui aparat de ras foarte bun a devenit o provocare. În fiecare an, tot mai multe modele noi sunt aruncate pe piață. Este important să învățăm să deosebim inovațiile serioase de cele pur "marketing". Revizuirea noastră va încerca să vă ajute în alegerea dvs. Clasamentul include atât mașini de ras cu preț redus, cât și aparate de ras electrice premium. Există aparate de ras pentru bărbații experimentați cu peri rigizi, precum și modele care pot fi prezentate unui adolescent ca o primă bricieră.

Criteriile principale pentru alegerea unui aparat de ras electric bun

 • shave de calitate
 • iritarea pielii
 • încredere
 • prețul
 • baterii sau baterii
 • ergonomie
 • funcții suplimentare

Tipuri de aparate de bărbierit electrice pentru bărbați

rotativ

Sistemul lor de ras este format din două sau trei capete, alcătuite din discuri externe cu tăieturi și cuțite care se rotesc sub ele. Avantajul modelelor rotative este cel mai curat și neted al bărbieritului, chiar și din părul neregulat, datorită tăierii părului cât mai aproape posibil de piele. Printre razătoarele rotative există mai multe modele potrivite pentru perii rigizi. Dezavantajul este că, dacă pielea este sensibilă, astfel de aparate de ras poate provoca iritații asupra acesteia (deși există modele care pot fi ușor atribuite excepțiilor). Una dintre cele mai bune companii care produc radiatoare electrice rotative este Philips.

plasă

Principiul de funcționare este similar, dar în acest caz cuțitele nu se rotesc, ci vibrează de la o parte la alta. De sus, ele sunt acoperite cu o plasă subțire de metal cu o mulțime de găuri prin care părul curge spre lame. Astfel de mașini de ras face bine chiar și cu o perie de trei zile, și chiar sistemele de rețea sunt percepute mai bine de pielea sensibilă. Apropo, primul aparat de ras pentru un adolescent ar trebui să fie, de asemenea, ales din modele de ochiuri bune. Defectele tipice - lucrul tare și rasul problematic la nivelul gâtului. Razboaie electrice de ras electrice produse de Braun si Panasonic.

Cele mai bune modele populare de ras de barbati si rotative din anul 2018 sunt prezentate in evaluarea noastra, compilate din recenziile clientilor si expertilor.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-elektrobritvy.html

Cum de a alege o brici electrică pentru bărbați - soiurile și cele mai bune modele

Timpul de frezare este iremediabil un lucru din trecut. Bărbații moderni se luptă cu părul facial excesiv, cu mai multe mijloace tehnologice: rasitoarele electrice. Varietatea de tipuri și modele de pe piață creează o singură problemă - problema alegerii. Să vedem ce sunt sculele electrice și ce ar trebui să le acordați atenție atunci când le cumpărați.

Soiuri și funcții

Prima diferență care lovește ochiul este dispozitivul lamelor. Există două tipuri de dispozitive:

 • Rotary. Partea de bărbierit constă dintr-un rotor rotativ cu lame lamelare și un stator circular fix. În timpul bărbieritului, firele de păr intră în sloturile grilajului statorului și se taie prin deplasarea plăcilor. Razboaiele rotative au 2-3 perechi de "rotor plus stator" pe cap. Există produse cu 4-5 ochiuri. Acest lucru accelerează procesul de îndepărtare a părului, care este tăiat exact la rădăcină. Racirea de calitate superioară este "cartea de vizită" a acestui tip de dispozitiv. Numai briciul scump oferă un astfel de efect. Avantajul aparatelor de bărbierit rotative este că capetele plutitoare se potrivesc perfect cu forma feței, ceea ce face ca rasul să fie mai eficient. Acestea radiază mai rapid perii și sunt mai rezistente la deteriorări mecanice.
 • Grid. Lamelele lungi sunt separate de piele prin grile largi și se radează de păr, făcând mișcări de translație. Această metodă de ras mai puțin irită pielea, iar forma ochiurilor de plasă facilitează îndepărtarea părului în apropierea nasului. Duzele speciale vă permit să creați coafuri neobișnuite și nu doar să eliminați tot "părul facial" suplimentar pe față. Viteza și curățenia rasului depind de numărul de lame.

O comparație detaliată a principalelor caracteristici ale mașinilor de ras rotative și nete poate fi găsită în acest articol.

În plus față de design, ar trebui să acordați atenție următoarelor opțiuni:

 • Trimmer. Prezența unui trimmer amovibil sau încorporat vă permite să vă îngrijiți de o barbă și mustață. De asemenea, aceasta va ajuta să facă față cu perii de rulare. Grilele și lamele de aparate electrice nu se descurcă bine cu părul lung. Prin urmare, înainte de ras este de a tăia tot tunsul în exces.
 • Posibilitatea rasului umed. Modelele avansate au un rezervor de dozare și un sistem automat de alimentare cu gel, care ajută la combaterea părului și reduce iritarea pielii.
 • Sistem de răcire activ. La cererea producătorului, răcirea feței reduce iritarea pielii și atenuează sensibilitatea receptorilor de durere, făcând confortabil bărbierirea.
 • Curatarea automata. Lamele și ochiurile sunt curățate cu gel atunci când sunt instalate în stația de andocare. Caracteristica opțională pentru care nu puteți plăti prea mult.
 • Realizat de rețea sau de baterie. Există modele de rețea, baterii și hibride. Bateria vă permite să nu depindeți de prizele de curent, dar trebuie să așteptați dacă bateria sa așezat. Ideale - mașini de ras "hibride" care pot funcționa în rețea sau în baterie. De asemenea, dispozitive convenabile cu încărcare (sau de lucru) de la USB. Nu trebuie să preia sursele de alimentare suplimentare.
 • Tipul bateriei. Este mai bine să cumpărați aparate de ras cu baterii de litiu care nu au un "efect de memorie". Acestea nu scad capacitatea dacă conectați încărcătorul fără să așteptați descărcarea completă.
 • Numărul de lame. Cel puțin pentru aparatul de ras net - o lamă, pentru rotație - două. Calitatea rasului electric de ras depinde putin de numarul de lame. Dar această cifră afectează rata de îndepărtare a părului.
 • Sistemul de repetare a contururilor faciale. Astfel de mașini de ras, cu cuțite plutitoare și capete mobile, reduc la minimum posibilitatea tăierii și nu lasă zonele de piele neclare.
 • Display. Informații despre gradul de încărcare a bateriei, necesitatea înlocuirii sau curățării cuțitelor sunt foarte utile. Ecranul este amplasat în mâner și nu interferează cu rasul, însă crește în mod semnificativ prețul dispozitivului.

Cele mai populare aparate de ras electrice

Remington XR1410 (Kit Groom Flex360) - confortabil și ergonomic

Razboaie rotativa puternica cu trei capete de ras.

 • carcasa de depozitare și peria de curățat;
 • sprijinirea regimului de bărbierit uscat și umed;
 • design impermeabil care vă permite să vă radeți în duș și spălați cuțitele cu apă;
 • sistem de repetare a conturului față;
 • tundere încorporată;
 • indicatorul de încărcare a bateriei;
 • bateria litiu-polimer care asigură funcționarea timp de 45 de minute;
 • timpul de încărcare - până la 4 ore;

Briciul este potrivit pentru cei care au nevoie de îngrijire pentru barbă și sunt dispuși să plătească pentru funcționalități largi.

http://manlife24.ru/uhod/brite/kak-vybrat-elektrobritvu-muzhchine.html

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbatii cu pielea sensibila sau cu perii rigizi?

Alo

Astăzi vom vorbi despre cum să alegeți o mașină de ras electrică pentru bărbați. Diferența modernității noastre este schimbarea rapidă a tehnologiei, nu numai în industrie, ci și în sfera internă. Cu o astfel de viteză de progres tehnic, este destul de dificil pentru o persoană obișnuită să înțeleagă varietatea de bunuri oferite de industrie.

Cum de a alege un bun aparat de ras electric și cumpăra în mod inconfundabil cea mai potrivită opțiune modernă? Să încercăm să înțelegem principalele criterii pentru alegerea unei mașini de ras electrice și a avantajelor lor prioritare față de mașinile de tuns iarbă vechi.

Principalele avantaje ale razorilor electrici

Principalele avantaje care diferențiază aparatul de ras electric de la o mașină de ras tradițională sunt:

 • izolarea capetelor;
  În timpul procesului de ras, lamele nu ating nici măcar pielea umană. Acest lucru garantează nu numai siguranța completă a taieturilor, ci și absența unui efect iritant după procedură.
 • etanșeitatea la apă;
  Această caracteristică a dispozitivelor moderne de bărbierit face posibilă producerea atât a bărbieritului uscat cât și a umezelii, precum și utilizarea unei mașini de ras în duș, fără nici o teamă de descărcarea electrică.
 • curățare automată;
  Sistemul de curățare al aparatelor moderne de ras este complet automatizat. Deseori, curățarea automată este situată în standuri pentru dispozitiv, ceea ce este, de asemenea, foarte convenabil.
 • încărcăturile bateriei;
  Utilizarea încărcătoarelor este foarte convenabilă pe drum sau în camping. Un om poate avea întotdeauna un aspect elegant.
 • rotative și opțiuni de plasă.
  Avantajele anumitor opțiuni trebuie să fie luate în considerare în corelație directă cu tipul de sensibilitate a pielii unui bărbat.

Particularitățile percepției masculine asupra procesului de bărbierire

Criteriile pentru alegerea unui instrument pentru bărbierire depind în mare măsură de atitudinea omului față de această procedură de igienă simplă.
Este bine cunoscut faptul că bărbații de diferite vârste și tipuri de temperament percep procesul de bărbierire diferit.

Proces obositor

Pentru unii, bărbierirea zilnică este iritantă și doresc să finalizeze rapid această procedură neplăcută. În acest caz, este recomandabil să cumpărați o mașină de ras cu un sistem de rotoare care își desfășoară activitatea destul de rapid și eficient.

Procedura igienică

Uneori pentru oameni acest "ritual" zilnic este pur și simplu o procedură de igienă necesară, la fel ca și periajul dinților. Pentru astfel de oameni, calitatea bărbieritului este importantă. Pentru ei, o opțiune acceptabilă ar fi modele scumpe de înaltă calitate de tip rotativ.

Noua imagine

Există oameni care încearcă să-și schimbe aspectul cu o barbă neobișnuită sau o formă de mustă, dând-i noi accente. Pentru ei, trebuie să alegeți modele cu prezența diferitelor duze și trimmere, oferind posibilitatea de a crea opțiuni exclusive.

Indescriptibil relaxa

Și există o categorie a jumătății masculine a populației care iubește literalmente procesul de bărbierit și primește plăcere indescriptibilă din aceasta. Pentru acești bărbați, este mai bine să cumpărați opțiuni de plasă impermeabilă cu posibilitatea de a fi bărbierit sau adăugați compuși de heliu.

Se pune întrebarea: "Cum să alegi cel mai bun aparat de bărbierit electric pentru un bărbat, având în vedere gusturile și preferințele lui?"

Instrucțiuni pentru alegerea unui aparat de ras electric

Pentru a alege și a cumpăra un aparat de ras electric de înaltă calitate, trebuie mai întâi să urmați câțiva pași:

 • Citiți recenziile utilizatorilor despre dispozitivele lansate în anul 2016-2017;
 • acordați atenție apariției dispozitivului;
 • comparați prețurile pentru acest tip de produs în diferite magazine;
 • vizualizați caracteristicile suplimentare ale aparatului de ras;
 • aflați mai multe despre varietatea funcțiilor dispozitivului;
 • să analizeze caracteristicile tehnice ale dispozitivului;
 • decideți tipul de aparat de ras electric: încărcare sau
  numai prin curent.

După efectuarea tuturor măsurilor necesare pentru a obține cele mai diverse informații despre dispozitivele de bărbierit, trebuie să țineți cont atunci când cumpărați alte nuanțe de selecție personală a aparatului de bărbierit electric pentru fiecare persoană.

Alegerea unui aparat de ras electric pentru tipul de piele

Modelele moderne de aparate de ras sunt destinate atât bărbieritului uscat, cât și umezelii. Acestea sunt complet etanșate, nu lăsați în umiditate și nu vă loviți cu curentul. Dispozitivul trebuie selectat în funcție de sensibilitatea pielii masculine și de rigiditatea părului.

Pentru bărbați cu piele sensibilă

Pentru persoanele cu tipuri de piele sensibile, va fi corect să cumpărați modele cu un sistem de grilă și un dispozitiv de tundere retractabil, deoarece dispozitivul de tundere este capabil să îndepărteze bine și încet, chiar și îndelungat, reglarea independentă a înclinării dorite a lamelor.

De asemenea, pielea sensibilă poate fi iritată prin încălzirea capului dispozitivului. Prin urmare, o alegere bună pentru acest tip de piele este o mașină de ras electrică cu dispozitive de răcire capabile să prevină încălzirea suprafeței.

consiliu

Bărbați cu peri rigizi

Acest tip de oameni este cel mai bine să aleagă tipuri rotative de razătoare electrice.
Versiunile rotative tradiționale astăzi au suferit schimbări semnificative în direcția îmbunătățirii funcționalității și adaptării la curburile corpului. Capetele rotative rotative ras aproape perfect. Există opțiuni cu furnizarea de umidificator de heliu, ceea ce face ca procesul de bărbierire pentru bărbați să fie cât se poate de confortabil și plăcut. De asemenea, nu uitați că gelul de bărbierit împiedică procesul de iritare a pielii, înmuierea pielea.

așa

Alegerea tipului aparatului de ras electric pentru perii rigizi este cea mai bună
achiziționați un model modern de tip rotativ cu prezența diferitelor funcții.

Top 3 aparate de ras electrice electrice populare

O imagine de ansamblu a celor mai populare companii care reprezintă un accesoriu de bărbierit pentru bărbați pe piață reflectă următorul nostru rating.

Philips a

Aparatele de ras electrice ale acestui producător au un rating ridicat în rândul consumatorilor. Diferă în caracteristicile tehnice ridicate și la nivelul european de calitate.

Caracteristicile tehnice ale modelelor acestei companii:

 • sistem de lame cu auto-ascuțire;
 • mișcarea suprafețelor de ras în 4 direcții;
 • baterie de mare putere, timp de funcționare în interval de 30 de minute după încărcare;
 • există modele cu o conexiune la rețea fixă;
 • cost redus;
 • de înaltă calitate caz de email.

Compania Panasonic

Produce accesorii de ras destul de ieftine. Cel mai practic model al acestei companii pentru bărbierit umed, deoarece acestea au o carcasă impermeabilă.
Dispozitivele sunt de bună calitate, dar funcționalitate redusă și vibrații puternice.

 • să producă o muncă de înaltă calitate;
 • ridica bine locurile greu accesibile;
 • există un dispozitiv de tundere;
 • posibilitate de muncă îndelungată după reîncărcare;
 • caracterizată de costuri reduse.

Compania Braun

Produce dispozitive de bărbierire ieftine și compacte.

Principalele caracteristici sunt:

 • curățarea zilnică de înaltă calitate;
 • etanșeitatea la apă;
 • funcția de răcire;
 • adaptarea automată la densitatea firelor;
 • compactitatea dispozitivului;
 • accesibilitate.

Printre deficiențe se poate numi un efect puternic asupra pielii, care poate cauza efectul de iritare și disconfort. Prin urmare, atunci când utilizați dispozitivele acestei companii, trebuie să aplicați o cremă sau loțiune pentru a înmuia pielea după bărbierit.

O caracteristică caracteristică a omului modern este aspectul bine îngrijit și curat. Chiar dacă stilul de îmbrăcăminte implică o anumită neglijență, sub ea se află în mod necesar o grijă grijuliu și meticuloasă a aspectului lor.

Datorită aparatului de bărbierit electric de înaltă calitate și bun, o persoană poate pune în mod independent aspectul său: modelează o barbă, își tunde mustața și îi oferă sprancenelor forma perfectă. Astăzi, modelul de bărbierire a capului este destul de relevant, care se realizează și cu ajutorul unui model modern de aparat electric, care are o funcționalitate largă și garantează un aspect elegant.

constatări

După o analiză atentă a aparatului de bărbierit electric, putem concluziona nu numai despre o varietate largă de opțiuni pentru soluțiile de proiectare moderne, ci și despre necesitatea selecției individuale a accesoriilor pentru fiecare client specific.

http://1informer.com/this-is-interesno/kak-vybrat-elektrobritvu-dlya-muzhchin-s-chuvstvitelnoj-kozhej-ili-zhestkoj-shhetinoj-2262

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru un barbat

În acest articol veți învăța:

Bricheta electrică este una dintre cele mai căutate aparate pentru bărbați. Acest lucru se datorează funcționalității și utilizării sale.

Bărbatul pentru bărbați este un proces constant și nu a apărut peste noapte. În vremurile străvechi, bărbații au folosit piatră pentru a scăpa de păr, cuțitele au apărut în secolul al XIX-lea, dar în zilele noastre se folosește un aparat de bărbierit sau aparat de bărbierit electric pentru a scăpa de părul facial, iar a doua opțiune este mai convenabilă.

Știți ce: Prima aparat de bărbierit electric a fost patentat în 1923 de către Jacob Schick. Înainte de apariția ei, bărbatul bărbierit era o afacere periculoasă. Siliconul și un cuțit au ajutat să scape de o barbă.

În prezent, există o gamă largă de aparate de ras electrice. Acest lucru face dificilă achiziționarea. Pentru a alege un aparat de ras electric bun care să vă fie potrivit pentru dvs. sau pentru bărbatul dvs., trebuie să știți caracteristicile și funcționalitatea aparatului de ras.

Tipuri de aparate de ras electrice

Atunci când se decide alegerea mașinilor de ras electrice, este necesar să se împartă mai întâi toate dispozitivele de acest tip în două grupe mari:

Grile electrice de ras electrice

Sunt potrivite pentru pielea sensibilă, datorită prezenței lamelor vibratoare, protejate de o plasă specială cu găuri mici. Chiar și cu o presiune puternică asupra pielii, ochiul va împiedica tăieturile.

Dar, din cauza protecției, este imposibil să se obțină întotdeauna un rezultat uniform, uniform, de tăiere a părului. Plasa împiedică pătrunderea elementelor ascuțite din piele, ceea ce lasă o perie minimă de 1-2 mm. În primul rând, se referă la cele mai ieftine modele.

Rotatoare de ras

Un astfel de dispozitiv diferă de tipul rețelei în prezența lamelor rotative. Aparatul de bărbierit roșu vă permite să radeți numărul maxim de fire de păr într-o anumită zonă a corpului. Acest aparat de ras este perfect pentru persoanele cu tip normal de piele.

Deoarece aparatul de ras se rade cu cercuri, nu vă puteți lustrui perfect mustața sau barba.

Pentru bărbații cu piele sensibilă, astfel de dispozitive nu vor funcționa, deoarece pot provoca, într-o anumită măsură, senzații neplăcute și chiar dureroase. Aceasta se aplică atât modelelor scumpe, cât și celor relativ ieftine.

Avantaje și dezavantaje

Varietatea aparatelor de ras este în prezent uimitoare. Dacă alegerea lor nu are nici o dificultate, atunci cu alegerea mașinilor de bărbierit electrice, situația este diferită. Acesta este motivul pentru care experții recomandă să acorde atenție avantajelor și dezavantajelor anumitor tipuri de dispozitive.

Calitățile pozitive ale mașinilor de ras electrice sunt următoarele:

 • siguranța înaltă a utilizării furnizată de o rețea;
 • dimensiune totală mică;
 • greutate relativ scăzută;
 • Capacitatea de a aplica pe pielea sensibila.

Înțelegând toate avantajele mașinilor de bărbierit electrice, merită, de asemenea, să înțelegeți calitățile pozitive ale dispozitivelor rotative. Acestea sunt următoarele:

 • repetarea formei feței;
 • o tăiere mai profundă și uniformă a părului;
 • posibilitatea unui bărbierit bun în locuri greu accesibile.

Pentru a înțelege ce razor să aleagă, trebuie să țineți cont de deficiențele acestor dispozitive. Acestea permit cea mai bună modalitate de a face o achiziție.

Razele de ras nu sunt foarte bune si uniforme de taiere de taiere, si rotative - de securitate slaba. Prin urmare, primul tip de dispozitive nu este potrivit pentru bărbații care doresc să scape complet de cele mai mici fire, iar al doilea - pentru cei care au probleme cu pielea.

Ce să caute atunci când alegi

Dacă vă decideți să cumpărați un aparat de bărbierit electric pentru bărbați, ar trebui să știți ce să căutați atunci când cumpărați.

Printre principalii factori, experții subliniază următoarele:

Prezența protecției. Este necesar în special în cazurile în care un bărbat este o piele prea problematică. În acest caz, cumpărarea unui dispozitiv fără acest element nu merită.

Analizați dacă a avut vreun prejudiciu în timpul procesului de bărbierire. Cu cât a fost mai des, cu atât este mai de încredere modelul merită luat.

Uscați sau umed. Există două tipuri de bărbierit - uscat și umed. Uscătoarele - cele mai renumite brici de lemn se laudă. Dar, nu toate sculpturile pot face față unui bărbierit umed (când se aplică un gel sau o spumă pe față). Dacă aveți piele sensibilă, este logic să luați în considerare opțiunea de bărbierit umed.

Funcția de curățare Majoritatea mașinilor de ras sunt livrate cu o perie, pe care o veți folosi pentru curățarea aparatului de ras. Razele concepute atât pentru rasul uscat, cât și pentru umed se pot lăuda că pot fi spălate sub un robinet. Unele dispozitive sunt echipate cu o funcție de autocurățare - pe capetele de bărbierire se aplică spumă, apoi modul turbo este activat, după ce este terminat, briciul este clătit cu apă.

Materialul din care se face lama. Pentru pielea sensibilă, alegeți o mașină de gătit electrică din titan. Fierul în acest caz nu se potrivește atât de bine.

Funcțiile de tăiere. Acest element este potrivit pentru cei care au nevoie să taie barba, mustața sau templele. Recomandați într-un astfel de caz, un asistent de vânzări cu aparatul electric de bărbierit electric.

Prezența unei suprafețe de ras, repetând aspectul feței. Nu toate aceste caracteristici ale instrumentului sunt fundamentale. De asemenea, merită luată în considerare. În momentul de față, majoritatea produselor vin cu capete plutitoare sau un aparat mobil de bărbierit.

Prezența bateriei. Este necesar, în primul rând, în acele cazuri în care dispozitivul va fi folosit nu numai acasă. Merită să te gândești exact unde va fi folosit briciul. Cu călătorii constante, cel mai bine este să cheltuiți mai mulți bani pe un dispozitiv de acumulator.

Aparatele de ras electrice au o mulțime de comentarii pozitive pe Internet. De asemenea, ar trebui să acorde atenție. Nu întotdeauna în magazin, consultantul de vânzări poate evalua în mod obiectiv caracteristicile utilizării dispozitivului, deoarece se focalizează în principal doar pe datele obiective furnizate de producător. În plus, acest specialist este interesat de vânzarea dispozitivului.

Înțelegând toate caracteristicile acestui dispozitiv, poți să iei un cadou cu adevărat fiabil, funcțional și de înaltă calitate pentru tine sau pentru un bărbat care va fi folosit mult timp fără probleme.

Ce brici electric să alegeți

Dacă vă decideți să cumpărați un aparat de bărbierit electric pe Aliexpress, amintiți-vă că mașinile de ras din China se disting prin costul scăzut și calitatea scăzută. Adevărat din toate opțiunile pe care le oferă portalul puteți găsi ce va fi la nivelul calității și prețului. Pentru a face acest lucru, citiți cu atenție recenziile. În alte magazine, un dispozitiv similar poate fi achiziționat la un preț mai mare. De aceea achiziționarea de echipamente pe acest portal a câștigat recent o popularitate considerabilă.

Cele mai bune aparate de ras electrice pentru bărbați includ o mulțime de modele diferite, datorită scopului lor divers.

Astfel de dispozitive considerate populare:

Seria Braun - 9 9240s

Tehnologia Syncro Sonic, care distinge dispozitivul, scanează grosimea firelor și contururile feței. Aceasta, la rândul său, se reflectă în funcționarea destul de aprofundată a dispozitivului. Razele de ras sunt fabricate din titan si au o protectie speciala. Mulți experți își dau preferința față de modelul Braun.

Seria Braun Series - 9 9240s

Panasonic ES-RT - 37

Această mașină de ras se distinge prin prezența unui cap plutitor, un cost relativ scăzut, posibilitatea unui tratament cu piele umedă, prezența unei baterii, precum și o asamblare sigură. Mulți experți spun că în ceea ce privește costul și calitatea Panasonic ES-RT-37 este un dispozitiv foarte optim.

Modelul Panasonic ES-RT-37

Panasonic ES-LV9N-S820

Acest model este potrivit atât pentru bărbieritul uscat, cât și pentru bărbieritul umed. Are 5 capete care vă permit să ocupați imediat o suprafață mare a pielii. În plus, dispozitivul are o baterie puternică. Merită să acordați atenție cât de lungă poate dura fără reîncărcare. Acest parametru atinge 60 de minute.

Modelul Panasonic ES-LV9N-S820

Philips S9521 / 31

Acest model este potrivit pentru diferite tipuri de bărbierit. Are un sistem rotor cu trei capete. În plus, dispozitivul este echipat cu o baterie proiectată pentru 45 de minute de lucru. Aparatul de ras are un ecran tactil convenabil, care vă permite să monitorizați procesul. Dacă barba bărbatului crește în direcții diferite, ar trebui să vă dați preferința acestui model Philips particular. Acest lucru se datorează faptului că lamele dispozitivului se mișcă în 8 direcții diferite.

Modelul Philips S9521 / 31

Vitek Vt-1377

Acest model este în primul rând un cost redus. Dar, în același timp, are caracteristici tehnice foarte bune. Trei capete plutitoare asigură o tăiere corectă a părului. Bateria dispozitivului este proiectată pentru numai 30 de minute. În acest caz, este nevoie de 2 ore pentru a se reîncărca.

Modelul Vitek Vt-1377

Grilele, rasitoarele rotative pot fi achiziționate pentru diferite sume de bani. Înainte de a alege ce echipament să cumpărați, ar trebui să evaluați ce funcții va trebui să plătiți. Nu toate proprietățile dispozitivelor pot fi utile unui anumit om - trebuie să știți mai întâi acest lucru.

http://kak.expert/bitovay-tehnika/vybrat-elektrobritvu

Cum de a alege un aparat de ras electric? Top modele și sfaturi de experți

Oamenii se rade și își îngrijesc barba pentru mai mult de un secol. Cu toate acestea, metodele de ras în timpurile antice și Evul Mediu diferă semnificativ.

Cum sa alegi un aparat de ras electric pentru barbati? Vom încerca să răspundem la această întrebare, precum și să vă oferim evaluarea celor mai bune dispozitive. Cunoștințele acumulate vor contribui la alegerea cea mai bună, care se va baza pe cunoștințe exacte. Acest lucru este foarte important deoarece alegerea unui model dintr-o mare varietate este foarte dificilă.

Tipuri de aparate de ras electrice

Există două tipuri de mașini de ras electrice - ochiuri și rotative.

 • Aparatul electric de ras electric are lame vibratoare cu care se rade barba. Cuțitele ascuțite sunt sub grilă cu găuri mici, ceea ce permite ca mașina de bărbierit să fie cât mai sigură posibil. Tăieturile nu vor apărea, chiar dacă ați stoarce accidental pielea cu o mașină de ras. Dar nu întotdeauna permite obținerea rezultatului perfect. Plasa împiedică părțile ascuțite să se apropie de piele până la distanța dorită, astfel încât părul minim poate rămâne. De cele mai multe ori acest lucru se întâmplă cu modele mai ieftine, pentru dispozitive mai scumpe rezultatul va fi mai bun.
 • Razboaie rotativă. Acest dispozitiv are lame rotative. Ele vă permit să radeți maximum de fire de păr care se află pe această zonă a pielii. Astfel de modele funcționează mult mai bine decât netul. Dar există și dezavantaje. Proprietarii se plâng adesea de durere în timpul bărbieritului și apoi de piele iritată. Această caracteristică se regăsește atât în ​​modelele scumpe cât și în cele ieftine.

Prezentarea revărsătorului rotativ

Aparatele de ras rotative și-au luat numele datorită mișcării corespunzătoare a lamelor ascuțite. De obicei, un astfel de dispozitiv constă din două sau trei elemente de ras, deși acum există modele cu cinci cuțite.

Caracteristicile dispozitivului

În interiorul dispozitivului este motorul, care poartă o unelte. Acesta include uneltele de bărbierit. Toate acestea sunt adaptate exact unul cu celălalt și au o viteză mare de rotație.

Tăierea părului de barbă are loc la joncțiunea lamei și a ochiului. Când perii intră în gaura dintre aceste componente, ele sunt împărțite în două părți, de unde rezultă durerea.

Dacă lamele nu sunt suficient de ascuțite, acestea strâng firele interioare. Astfel, există o posibilitate suplimentară de a obține iritarea pielii. Utilizatorii experimentați știu că, pentru a evita senzațiile neplăcute, nu trebuie să vă agățați puternic de brici pe piele.

curățenie

Aparatele electrice de ras roșii trebuie întotdeauna lubrifiate și curățate de păr, care pot rămâne în interiorul capului cu cuțite. Cât de des pentru a curăța dispozitivul? Răspunsul depinde de frecvența utilizării, tipul și densitatea părului. Nu uitați că numai tu ar trebui să folosiți mașina de ras, este un dispozitiv individual de igienă personală.

Înainte de a cumpăra, adresați-vă vânzătorului dacă există un spray special de curățare. Dacă este cazul, manipulați cu ochiul și piesele ascuțite, apoi ștergeți-l cu o perie suplimentară.

Cum de a alege un aparat de ras rotativ?

Atunci când achiziționați o mașină de ras rotativă, acordați atenție capacităților motorului plasei. Este de dorit ca ele să fie presate în același mod, adică în mod sincronic, iar mișcarea fiecăruia se desfășoară de-a lungul unei traiectorii individuale.

Există mașini de găurit rotative și șlefuire umedă, dar din anumite motive acest lucru este tăcut pentru mulți producători. Vom oferi câteva sfaturi:

 • Marca Panasonic este lider printre producătorii de dispozitive rotative pentru bărbierit umed;
 • după procedură, partea de bărbierit este spălată sub presiunea apei;
 • întrebați despre posibilitatea de a fi bărbierit umed de la vânzător.

Acordați o preferință unui aparat de ras cu lame de titan și o stație de andocare care va curăța și dezinfecta dispozitivul. De asemenea, în unele cazuri, modelul are un tundere în trusă, aceasta cu siguranță nu este superfluă atunci când aliniați părul sau reglați modelul barbă. Și este mai bine să alegeți un aparat de bărbierit electric pentru bărbați cu o baterie.

Aparat de bărbierit net

Unul dintre principalele avantaje ale mașinii de ras net va fi compactitatea și dimensiunea miniaturală. Anterior, modelele de grilă s-au deosebit în capacitatea lor de a efectua bărbierirea umedă, dar în timp, rotația a dobândit, de asemenea, o funcție similară.

Fiarele de bărbierit rareori se adaptează la forma fețelor lor și au o suprafață permanentă a aparatului de ras. Dar în multe modele din kit există tăietori. De asemenea, modelele cu plasă sunt o opțiune mai convenabilă pentru îndepărtarea părului sub nas.

Cuțitele se mișcă de-a lungul grilajului, tăind toate firele din interior. Atunci când utilizați o mașină de ras, monitorizați integritatea rețelei. Dacă este îndoit, va trebui să cumpărați un nou set de cuțite, deoarece aparatul de ras nu va mai funcționa și este puțin probabil să puteți îndoi spatele net.

Există și un alt dezavantaj - zona zonei tratate a pielii este mică, astfel încât uneori există o problemă cu părul în creștere separat. Pentru a rezolva aceasta, producătorii încearcă să mărească numărul de grătare, ceea ce crește șansele unui bărbierit rapid și neted al pielii.

Treptat, rasnitele moderne utilizează deja plase flexibile pentru a spori confortul și confortul. În curând, toate avantajele aparatelor de frezat rotative deasupra celor din rețea sunt susceptibile de a fi uniformizate și va deveni mai greu să alegi unul potrivit de la diferite tipuri de dispozitive.

La întrebarea cum să alegi o mașină de ras electrică bună, a fost mai ușor să decidă, să ia în considerare pentru ce bărbați acest tip de aparat este potrivit.

În consecință, grila se va potrivi cu cei care nu folosesc o mașină de ras în fiecare zi. De asemenea, ia în considerare rigiditatea părului. Dacă este ridicată, o astfel de mașină de ras este puțin probabil să facă față vegetației excesive. Aparatul de bărbierit net trebuie ales dacă prezența unui dispozitiv de tundere este vitală pentru dvs., deși este prezentă și în unele modele rotative.

Principalele criterii de selecție

Având în vedere toate cele de mai sus, trebuie să vă ocupați de câteva dintre cele mai importante întrebări privind alegerea aparatului de ras.

După ce le-ați răspuns, veți putea decide cum să alegeți mașina de ras electrică potrivită. Este important să luați în considerare următoarele puncte.

 1. Decideți ce tip de dispozitiv de rasiere va fi utilizat: umed, uscat sau ambele.
 2. Care este tipul de păr: dur sau slab și slab. Acordați atenție lungimii firelor.
 3. Dacă pielea este excesiv de sensibilă la fier, alegeți o mașină de ras acoperită cu titan.
 4. În cazul în care prezența unui dispozitiv de tundere este importantă, trebuie luată în considerare și acest factor.
 5. Am nevoie de o suprafață de ras care urmează conturul feței? Nu pentru toate, această caracteristică este fundamentală.
 6. Aveți nevoie de o stație de andocare pentru curățarea automată? Acest lucru va duce la costuri suplimentare, poate că vă puteți descurca singuri.
 7. Dacă intenționați să folosiți mașina de bărbierit propriu, gândiți-vă dacă aveți nevoie de o baterie.

În special pentru cititorii portalului nostru, am făcut o selecție de magazine online de încredere în care puteți cumpăra o mașină de ras electrică fără risc și la prețuri rezonabile, cu livrare către orice oraș din Rusia:

 1. Magazin online popular, cu o selecție largă de mașini de găurit electrice și prețuri modeste.
 2. O platformă populară de tranzacționare online. Livrarea în Rusia și CSI.
 3. Un alt magazin online de încredere, cu o selecție largă și prețuri scăzute, unde puteți cumpăra un aparat de ras electric.

Top 10 aparate electrice de ras electrice

Am luat cele mai populare modele din ce în ce mai populare. Ce fel de mașină de ras electrică este mai bine să cumperi, depinde numai de dvs., vom oferi doar sfaturi și vom face o scurtă trecere în revistă a fiecărui dispozitiv tehnic.

Panasonic ES-8109

Aparat de ras electric de la rețea, utilizează trei capete mobile pentru a repeta curbele feței și o grilă cu un număr crescut de găuri.

Dispozitivul este potrivit atât pentru rasul umed cât și pentru uscat. Viteza de viraj - 13000 pe minut.

Kitul include un dispozitiv de tuns, capac, agent de curățare sub formă de spray special, încărcare și un capac de protecție.

Bateria se va încărca timp de 1 oră și va dura aproximativ 45 de minute în funcționare constantă.

Philips Power Touch 727

Acest aparat de bărbierit se distinge prin funcționarea practic silențioasă și vă permite să obțineți un bărbierit neted și rapid. Opțiunea selectată are lamele suplimentare disponibile, sistemul Flex Flotor pentru alunecare pe contururile feței, a bateriei și a bateriilor.

Principalele avantaje sunt disponibilitatea și durata operării de încărcare de până la 15 ore. Comentariile proprietarilor spun despre briciul excelent de luptă cu peri. Preț - aproximativ 4-5 mii de ruble.

Philips Power Touch 727

Este o mașină de ras rotativă, caracterizată de tehnologii inovatoare și de înaltă calitate. Această opțiune este excelentă pentru bărbații cu piele sensibilă.

Se spală pur și simplu sub presiunea apei. Pacienții observă confortul oferit de capul mobil, care vă permite să vă ocupați de cele mai complexe zone ale feței.

Dintre avantajele pe care le putem pune accentul pe durata mare a muncii fără a se conecta la rețea și prezența unor părți înlocuibile ale mașinii de ras de vânzare.

Preț - 14-15 mii de ruble.

Braun 5050 cc Seria 5

Un aparat de ras electric puternic, capabil să rezolve toate dificultățile întâmpinate în procesul de îndepărtare a vegetației de pe față. Aparatul este destinat exclusiv bărbieritului uscat. Are o pereche de capete în mișcare.

Include stația de andocare cu funcții de curățare. Diferă în aspectul elegant și munca silențioasă. Proprietarii sunt mulțumiți de calitatea rasului și de funcționarea rapidă a dispozitivului, ceea ce economisește timp. Prețul ajunge la 17.000 de ruble.

Philips S9151 / 31

Aceasta este o mașină de ras rotativă cu un design elegant. Toți clienții notează capacitatea ridicată a bateriilor și rasul moale.

Principalele avantaje sunt funcționarea silențioasă și fără iritare după utilizare. De asemenea, este inclus un dispozitiv de curățare și un dispozitiv de tăiere. Dezavantajele, cu excepția prețului ridicat, nu sunt dezvăluite.

Costul dispozitivului ajunge la 23.000 de ruble, dar recenziile utilizatorilor spun că merită banii cheltuiți.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate și relativ ieftine.

Panasonic ES-RT 37-S 520

Principalul avantaj al acestui model îl constituie rasul de înaltă calitate cu utilizarea spumei. Față după ceasul de găurit de lucru la fel de neted ca și după aplicarea unei mașini de ras.

Costul este scăzut, dar beneficiile sunt foarte substanțiale. De exemplu, aparatul de ras nu provoacă iritații, permite posibilitatea rasului umed, are o baterie de înaltă calitate.

Preț - până la 5500 de ruble.

Magazin online Oferte

Magazin popular de aparate electrocasnice online (link către produs) cu livrare către toate regiunile din Rusia.

Panasonic ES-LT8N-S820

Acesta este un model inovativ de înaltă calitate, cu un sistem de rețea. Comentariile clienților au condus la concluzia că această mașină de ras este una dintre cele mai bune din segmentul său.

Combină aproape toate calitățile pozitive care sunt inerente în toate celelalte scule electrice electrice descrise mai sus. Prețul este de 13.500 de ruble.

Philips S7720 / 26

Acest model rotor tratează pielea sensibilă la fel de atent ca și cei mai buni reprezentanți ai dispozitivelor de rețea.

Inelele de bărbierire oferă un confort maxim și o alunecare netedă, care nu garantează iritarea. Proprietarii notează un bărbierit ușor chiar și pe gât.

Este inclus un sistem de curățare.

Preț - aproximativ 16.000 de ruble.

Panasonic ES-RF31

Razorul combină capacitatea de bărbierit atât la uscat cât și la umed. Cazul este rezistent la scurgeri de apă, astfel încât să puteți spăla dispozitivul direct sub robinet.

Caracteristici: un bărbierit rapid, un design la îndemână și un preț accesibil pentru toată lumea.

Costul ajunge la 6500 de ruble.

Magazin online Oferte

Binecunoscutul magazin on-line (link către produs), oferind o gamă largă de mașini de găurit electrice de înaltă calitate cu livrare în regiunile din Rusia. Costul aproximativ este de 5 690 ruble.

Seria Braun 9240s 9

Numărul de comentarii pozitive despre acest model este doar valabil. Rame super umede și uscate de înaltă calitate - ceea ce distinge această razor. Este echipat cu un motor puternic și are o carcasă rezistentă la apă.

Capul în mișcare ajută la obținerea unei îngrijiri perfecte a pielii fără posibilitatea de iritare. Kitul include mai multe trimmere pentru diverse scopuri, de exemplu, pentru a îndepărta părul care este îndreptat în direcții diferite, adiacent la piele și situat în locuri greu accesibile.

http://kakvybrat.online/bytovaya-tekhnika/krasota-i-zdorove/elektrobritva