logo

Tipuri de măști de păr de la Estel

Măștile de păr Estelle sunt pe lista celor mai cunoscute produse de îngrijire a părului. Anii de experiență au permis companiei Estel să investească în compoziția măștilor toate arsenalele sale, pentru a crea produse cu adevărat unice care să aibă grijă de bucle.

O reteta unica va permite sa mentineti firele, sa le hidratezi, sa le hraniti, sa le vindeceti, sa le restaurati dupa styling, uscare si vopsire. O gamă largă de măști vă permite să alegeți cea care va funcționa cel mai bine pe părul dumneavoastră.

Pentru confort, mai jos este o prezentare generală a măștilor de păr Estelle, precum și recenzii ale clienților.

Formule de produse finite

Produsele Estel au o trăsătură deosebit de importantă - compoziția sa se bazează pe ingrediente naturale.
De exemplu:

 • vitaminele A și E;
 • ulei de jojoba;
 • proteine ​​din grâu;
 • castane;
 • keratină naturală;
 • lanolină;
 • Betaină.

Ceea ce nu este exact în mască este parabenii și siliconii. Prin urmare, buclele după utilizare înseamnă să devină ușoare, docile, moi, strălucitoare. Instrumentul trebuie aplicat o dată - de două ori în șapte zile.

Compoziția este produsă într-un volum de 250 ml. Puteți cumpăra un borcan la un preț care începe de la 300 de ruble.

Pentru a se potrivi

Linia de măști este proiectată astfel încât să poată fi utilizată de absolut toată lumea. Compania a creat produse pentru orice tip de păr:

 • uscat;
 • grăsime;
 • normale;
 • deteriorate;
 • ondulat;
 • pictat;
 • nuanțe de lumină;
 • nuanțe întunecate.

Este important să alegeți produsul dvs. numai. Din contraindicații este posibil să se facă distincție între intoleranța individuală a oricărei componente, precum și prezența leziunilor cutanate.

Avantaje și dezavantaje

Recenzile de măști de la compania Estelle sunt extrem de pozitive. Pe baza acestui fapt, se remarcă următoarele avantaje:

 • datorită componentelor naturale din compoziție, buclele se vindecă rapid, dobândesc strălucire;
 • absența parabenilor, siliconii nu fac părul mai greu;
 • masca este economică - utilizarea obișnuită a borcanului este suficientă timp de patru luni;
 • costul fondurilor este adecvat;
 • primele rezultate sunt imediat vizibile - buclele devin moi, devin ascultători;
 • compoziția are o aromă plăcută;
 • majoritatea componentelor sunt naturale, ceea ce indică calitatea superioară a produsului.

În ceea ce privește neajunsurile, acestea includ:

 • borcan fără dozator, este imposibil să se determine valoarea corectă a fondurilor;
 • eficiența maximă se realizează numai prin selectarea exactă a fondurilor pentru tipul de păr.

Tipuri de droguri

1. Recuperarea.

Estel Keratin masca de păr de cheratină este un remediu ideal pentru refacerea buclelor după vopsirea agresivă. Cheratina Estel este aplicată buclelor nu numai din exterior, ci și din interior, reconstruind complet structura deteriorată a părului.

După aplicarea măștii de cheratină, părul devine dens și puternic. Comentariile clienților caracterizează Estel Keratin masca de păr de ceară ca un hidratant ușor care este recomandat pentru utilizare în intervalele dintre formulări mai intense.

Estel Otium Aqua este un hidratant excelent. Mai ales masca este utilă pentru fire uscate, deteriorate, care necesită umiditate abundentă. Folosind regulat, părul devine strălucitor, puternic, sănătos.

3. Pentru deteriorat.

Masca intensivă de terapie Estel Curex este special concepută pentru a trata pilonii deteriorați. Colorarea constantă, uscarea și stylingul slăbesc, distrug buclele, deci este important să le refacem structura.

Datorită conținutului de componente naturale din mască sub formă de ulei de jojoba și biotină, buclele devin hidratate. Nutriția pentru părul deteriorat este asigurată de vitamina E, precum și de pantenol.

După aplicare, capetele despicate sunt sigilate, părul din nou dobândește vitalitate, strălucește.

5. Pentru pictat.

Pentru cei care dă fiori constant, Estel Curex Color este ideal. Datorită componentelor pe care le conține, se păstrează perfect culoarea. Vopseaua nu este spălată mult timp, iar părul rămâne strălucitor, puternic și hidratat.

Estel Newtone Toning Mask Haute Couture este un produs unic care combină vopselele de păr cu o mască de regenerare. Ingredientele naturale incluse în mască dau umbra necesară părului și, în același timp, au grijă de el.

Estel Newtone își păstrează perfect culoarea datorită unui complex special de protecție, precum și unui filtru care reflectă razele ultraviolete.

7. Pentru lumină și clarificat.

Estel Pearl este special fabricat pentru fire albite. Pigmenții speciali purpuri elimină buclele de la galben. Pentru a restabili firele, masca Estelle Prima Blond a fost dezvoltată pentru păr blond.

Instrumentul este folosit pentru a hrăni și hidrata părul, vindecă și umple structura cu forța vieții, apare strălucirea. Producătorul descrie această compoziție drept confort.

Linia de produse pentru buclele de lumină include de asemenea Estelle Luxury Coral Tint Mask. La fel ca seria Newton, masca conferă culorii luminoase o nuanță elegantă, nobilă de corali, iar complexul lipidic și uleiurile fac părul moale, suple și strălucitor.

8. Efectul îndreptării.

Estelle Otium Diamond Masca de matase este conceputa pentru a da linia si stralucirea parului. Cu utilizarea obișnuită înseamnă bucle îndreptați, dobândiți o strălucire și strălucire în oglindă, există o ușurință, o elasticitate. Țiglele se potrivesc mai ușor, arată mai bine și își păstrează forma.

Estelle Q3, o compoziție special dezvoltată pentru păr cu efect de ecranare, cu un complex de uleiuri consolidează buclele, le umple cu microelemente și vitamine. Părul obține o strălucire vie, o culoare bogată, care nu este supusă electricității statice. Fructe frumoase, ușoare, sănătoase fără efort.

Recenzii de aplicații

Inna Karavaeva, 20 de ani:

Îmi place să schimb, prin urmare, am picta în mod constant fire în diferite culori. Știu că vopseaua, și într-adevăr orice efect chimic, strică părul, așa că vreau să restaurez atât părul, cât și culoarea. Am incercat diferite compozitii profesionale si m-am oprit la Estelle Kyureks Calor.
Mi-a plăcut că buclele erau moi, umede, rezistente la culoare. În plus, pentru o compoziție profesională de scule este ieftină, iar efectul este excelent. Prin urmare, recomand cu siguranță.

"alt =" ">>
Galina Smirnova, 40 de ani:

Am fire bine deteriorate. Din cauza vârstei, trebuie să pictezi permanent părul și din cauza începutului feminin să faci un stil diferit. După spălare, îmi usucă întotdeauna părul cu un uscător de păr, apoi îndreptați-l cu un fier sau îndoiți-l.
Pentru o lungă perioadă de timp, căutam un mijloc de a restabili eficient componentele foarte deteriorate. Misiunea mea ma condus la Estelle Therapy. Buclele păreau să vină în viață.
După uzul regulat, uscatul a dispărut, firele au încetat să cadă și s-au rupt, părul devenind moale și suplu. Pentru mine, aceasta este masca perfectă.

Varvara Ilyina, 30 de ani:

Strângeți firul blond la domiciliu. Cei care pictează știu cât de greu este să scapi de galbenul urât. Nu este nimic mai rău decât să te simți ca un pui.
Savă masca violet Estelle. După fiecare spălare am aplicat compoziția, iar nuanța galbenă sa evaporat. Super!

Irina Lavrentieva, 28 ani:

Am bucle naturale întunecate, așa că, pentru a obține o nuanță mai deschisă, trebuie să fade mai întâi și apoi să pictez buclele cu tonul potrivit. Orice bine, cu excepția culorii, nu poate purta o astfel de colorare.
În interior, li sa recomandat să utilizeze Estelle cu keratină. Am încercat și am fost mulțumit. Apoi, am câștigat densitate, am întărit și am avut un păr moale și moale. Acum aceasta este masca mea preferata.

http://volosylady.ru/maski/maska-dlya-volos-estel-keratin-otzyvy

lllokony

despre frumusetea si sanatatea parului

  Acasa »Ingrijire» Estel masca de par cheratina comentarii

Estel recenzii masca de păr keratină

Mască de păr din Keratină - deloc legată de restaurarea părului de cheratină

Avantaje: păr liber și neted, confortabil de aplicat, ușor de spălat, miros foarte plăcut

Dezavantaje: părul crește grasimea mai rapidă, practic nu există cheratină, nu există efect din partea aplicației

☆☆☆☆☆☆ Toate zilele bune. ☆☆☆☆☆☆

Am cumpărat un set de keratină de la Estel, am scris deja o recenzie despre șamponul de keratină - o să spun imediat că vârful nu este pozitiv și măștile nu mă încântau.

Keratina masca Tuba confortabila, inversata

Masca este o consistență foarte confortabilă, groasă, are o aromă plăcută, aplicată ușor și uniform pe toată lungimea părului.

Se recomandă aplicarea timp de 25 de minute, dar din propria mea experiență voi spune imediat că 25 de minute nu sunt suficiente pentru aplicare, pentru a obține cel puțin un efect, este necesar să păstrați masca timp de aproximativ o oră.

Trebuie să spun că măștile nu au nimic de-a face cu restaurarea părului de keratină în saloane. Această mască este doar cu numele frumos "Mască de Keratină" - ca orice altă mască de păr, aceasta adaugă doar strălucire, dar această mască a avut, de asemenea, dezavantaje uriașe pentru mine:

- Țineți mult timp pe păr

- Scalpul gras, asa ca incercati sa nu aplicati radacinilor parului

- Părul după mască are o culoare de păr plictisitoare care nu arată foarte bine îngrijită

- Masca nu face față părului obedient, părul puternic împinge, deși neted

- Foarte uscat se termină părul, după "seriile de keratină" părul meu se termină în cele din urmă a început să arate proeminent, secant și nu prezentabil.

Putem vorbi foarte mult despre acest tip de serie pentru o lungă perioadă de timp, dar poate că doar această serie nu mi-a fost de acord, deoarece Estel nu este un brand foarte rău de păr - mă bucur să îl folosesc, dar alte produse

Îți sugerez să îmi citești îngrijirea părului:

- Masca restaurând din ESTEL + fotografie de păr

- Ulei de coajă de nucă de cocos

- Tonul de păr în salon fără vopsea de amoniac

Astăzi, exact o lună de la folosirea mascului Estel Keratin după tratamentul spa Thermokeratin. Fotografia adăugată după 3 luni de utilizare.

Avantaje: părul este liber și neted, face părul dens, îmbunătățește în mod semnificativ structura părului, se spală cu ușurință, miroase foarte plăcut, hidratează

Dezavantaje: părul crește mai repede

Cel mai recent, salonul a suferit o procedură pentru părul "Thermokeratin" și pentru a menține efectul la recomandarea comandantului achiziționat samponul și masca Estel Keratin. Această revizuire despre costul măștii - 450 p.

Flaconul de 250 ml în sine arată astfel:

Producătorul descrie modul de utilizare:

Acum despre masca însăși) Consistența densității medii, culoarea albă densă. Mirosul mirosului foarte bun, obscen și discret. Consumul de mască este mare, pentru o lună de utilizare, podeaua tubului este plecată (părul meu este vopsit și până la talie). După spălare părul este ireal de strălucitor)) și sentimentul de păr gros este păstrat. În general, sunt mulțumit de mască, dar reduc o stea pentru faptul că parul își pierde a doua zi atractivitatea, adică părul devine gras la rădăcini și sfaturile încă mai au nevoie de îngrijire suplimentară.

În general, pentru luna în care a fost folosit masca și șamponul Estel Keratin, rezultatul a fost bine îngrijit și păr saturat (încă mai sper că un procent de keratină este încă prezent în aceste produse):

Este în a doua zi după spălare cu o mască.

***** Aș dori să adaug o fotografie a părului după ce am folosit masca timp de 3 luni. Cred că părul arată mult mai bine, judecă-te pentru tine:

Feedback-ul despre șamponul din aceeași serie poate fi citit aici.

Feedback asupra spa-ului "Thermokeratin" AICI

Mediocre..

Dezavantaje: părul obține grăsime mai rapid, preț ridicat

Estel Keratin masca de cheratină cu șampon și apă de keratină mi-a fost prezentată. Am folosit toate aceste trei produse atât separat cât și împreună. Voi împărtăși impresiile mele cu privire la mască. Voi începe cu ambalajul. Nu mi sa părut destul de confortabil - un capac strâns, nu se închide complet. Da, iar masca este stricată, mai ales când se termină sticla. Masca însăși este o consistență groasă, de culoare albă și un miros ciudat chimic. Mirosul nu este absolut natural. Rămâne la păr după clătire. Ca în general, rămâne sentimentul de grăsime în păr. Nu știu, poate așa conceput de producător. Când este utilizat împreună cu șamponul cu același nume, părul pare puțin mai bun decât atunci când este utilizat împreună cu alte șampoane. Deși această diferență este abia vizibilă. Ce fel de strălucire strălucească părul de a folosi o mască, nu am văzut. Și miezul și mătăsosul. Efectul de consolidare a părului, de asemenea, din păcate. Nu mai bine decât măștile regulate, costul cărora este de 5 ori mai ieftin.. Masca nu a reușit să facă față fluctuației părului meu. Pentru prețul de aproximativ 500 de ruble, nu mi-aș cumpăra această mască. Nu merită banii.

Incredibil strălucire. Părul este compactat și se potrivește bine. Supliment în șase luni.

Avantaje: + strălucire, luciu, netezime, moale de păr

Parul meu necesită, în plus față de spalatul obișnuit cu un balsam, orice procedură de îngrijire. În ultimii doi ani, ea a folosit screening-ul Estel.

Recent, au o nouă procedură pentru părăsirea Estel Termokeratin. Deoarece este convenabil pentru uz casnic, am comandat. Am cumparat direct de la Estel, este acum 990r.

Foarte convenabil pentru a face cele mai multe, în timp de 10 minute. Când aplicați cea de-a doua fază, părul devine fierbinte, aparent în numele THERMO. Pre-spălați-vă părul cu șampon obișnuit Shauma, specialități. samponul nu a comandat.

Rezultatul este foarte multumit. Parul este plăcut, neted și incredibil de strălucitor.

Consider că este incorect să adăugați o fotografie "ÎNAINTE" când părul nu este spălat și nu este așezat, așa că voi adăuga o fotografie cu o zi înainte de procedură după spălare. Înainte de fotografie "după" am făcut-o cu un fulger. a fost deja seara, astfel incat o parte din stralucire se datoreaza numai flash-ului. dupa dupa

Iată o fotografie a măștii

și compoziția termoactivatorului

Din anumite motive, nu există nici o compoziție pe apă, dar am aruncat deja cutia cu instrucțiuni, volumul său fiind de 100 ml.

Sa afirmat că setul este suficient pentru 20 de proceduri pentru părul mediu.

Judecând după costurile procedurii, activatorul se va termina primul. Nu știu dacă vor vinde fiecare fază separat, deoarece este acum protejată.

Supliment la șase luni după cumpărare:

A petrecut un pachet în patru luni, prima mască sa încheiat. Vodichkoy încă mai plouă.

Nu mai este cumpărat și nu va mai fi. Thermokeratinul conferă un efect vizual frumos, nu afectează sănătatea părului. Nu mi-a plăcut faptul că după aceea părul a fost pieptănat un pic mai rău (sfaturile se agață de pieptene) Și sfaturile așa cum au fost vopsite și devin mai grele, îl puteți vedea în fotografie, deci după fiecare procedură. Efectul cumulativ nu este de asemenea observat. Că după prima, după a cincea procedură, efectul este unul, se spală undeva după a doua spălare.

Eu tot recomanda fire de par frumoase dupa procedura.

Apă cu apă de keratină, ce fel de animal este acesta?) Ce este special? Faceți keratina în apă de keratină, argumente pro și contra. (+ multe fotografii ale produsului și păr)

Avantaje: părul este perfect compactat și netezit, face ca nodurile să fie invizibile, dă strălucire, făcute în Rusia

Recent, am început din ce în ce mai mult să scriu recenzii despre produse și tot felul de produse conexe pentru păr, așa că voi continua, chiar mi-a plăcut acest lucru!)

Astăzi vreau să vorbesc despre un instrument interesant de la Estel, asta este Apă de keratină.

ambalaje promisiuni promise

Așa arată. Aspect demn. Este plăcut să păstrați o astfel de sticlă în sine, este plăcut pentru ochi, concis și, în același timp, strălucitor, strict și profesional!)) Ambalat într-o cutie de calitate, aceasta este o glumă pentru tine!))) În general, ochiul este satisfăcut!

Estel Termokeratin Apa de Keratină pentru păr înlocuiește mai multe produse de îngrijire simultan. Datorită formulării nutriționale unice, cu o concentrație ridicată de keratină, produsul revigorează cele mai slăbite componente, le conferă o strălucire orbitoare și netedă de mătase.

Am aflat despre acest instrument interesant aici, în spațiile deschise ale lui Ayrek, și cu siguranță am decis să încerc, dar cumva nu a existat niciun motiv și apoi am căutat un kit de screening Estel de mult timp și am dat peste acest apă de keratină, așa că nu am ezitat să o adaug la ordin, dacă cineva are nevoie de ea, în partea de jos există o legătură directă cu produsul, acesta este al doilea produs pe care l-am cumpărat la magazinul online Beauty Club Milena:

Referință - Estel Keratin Water;

în același loc, apropo, am dobândit acest gustos, de neșters.

În general, această apă - este una dintre componente, o astfel de procedură de la Estel, ca restaurarea părului de cheratină - Termokeratin, a nu fi confundat cu îndreptarea părului de cheratină! Procedurile sunt complet diferite! Deci, despre ce vorbesc? Această apă este faza finală. Dar puteți utiliza și produsul solo, pe care îl fac cu succes.

Utilizarea Estel Keratin vă permite să:

reconstrui toate părurile la nivelul cortexului, sigiliu și linii netede din interior, eliminați vârfuri inestetice fragile, protejați buclele de temperaturi ridicate negative, radiații UV și alte efecte adverse externe.

Acum vă voi spune despre promisiuni care nu sunt vizibile undeva în imprimate mici pe spatele cutiei, dar direct din partea din față a ambalajului și pe sticlă!

Ce ar trebui să ne dea acest spray?

10 promisiuni:

 • umidificarea
 • keratinizare
 • etanșare
 • Fixarea culorii
 • volum
 • netezirea
 • Protecție termică
 • Efect antistatic
 • "Lipirea" vârfurilor
 • Protecție UV

Deci, mari promisiuni? Nu este adevărat? Să înțelegem ce a făcut producătorul și ce poate fi pus la îndoială!

1. Hidratant.

Ei bine, ce pot spune, pentru a fi sincer, judecând după compoziție, și acolo, în al doilea rând după apă este alcool izopropilic.

Alcoolul izopropilic - este folosit pe scară largă ca alcool industrial în detergenții de sticlă, echipamente de birou etc., și ca solvent în industrie.

Ceva este cumva nu foarte umed, sunt de acord?) Nu pot spune ca parul meu este uscat ca tractare, dar inca instrumentul nu a facut-o mai rau, dar aceasta componenta este alarmanta pentru mine)))) Sincer)

2. Keratinizarea.

Ei bine, pentru a fi cinstit, în keratinizare, este, dar mic, pentru simplul motiv că, în primul rând, cheratul hidrolizat, substanța cea mai valoroasă care trebuie să pătrundă în păr, de aici concentrația lui este mică, dar este tot este, și ar trebui să fie benefic, să aibă grijă de păr. Ie încă mai avem o anumită doză de keratină de lucru, ceea ce este bine. De asemenea, trebuie să faceți o rezervare pe care să nu uitați că acest produs, care face parte din întreaga procedură de keratinizare a părului, își completează faza, deci dacă doriți să vedeți un rezultat mai pronunțat, atunci este mai bine să cumpărați întregul set de keratinizare. Am optat pentru screening-ul. Pentru moment)

3. Compactarea.

Aici am simtit cu adevarat sigiliul, dupa ce mi-am spalat capul si pur si simplu banal de uscare a parului cu acest spray si unele nesmyvashkoy favorit, da o senzatie placuta de compactare a parului, fara ponderare, poate datorita texturii sale de lumina aproape de apa. Acest lucru este, fără îndoială, un plus.

4. Fixarea culorii.

Părul meu este colorat, dar nu pictez lungimea, nu vopsesc decât rădăcinile și rareori încerc să fac asta pentru a nu-mi răni părul din nou. Deci, fixarea culorii mi-ar fi de folos. Deci, în acest punct, pot spune că culoarea nu fuge de mine oriunde, dar am avut-o înainte. Dar vreau să observ că părul era puțin plictisitor, acum a devenit mult mai bine. Deci, există ceva în această "fixare a culorilor"!)

5. Volum

Aici mi-am rostogolit puțin buza, așa cum am spus deja, părul meu este subțire și bineînțeles că aș dori volumul, dar probabil că toată lumea a fost mult timp clar că toate aceste lucruri cu "volum" pentru păr sunt trucuri ale producătorilor. Sincer - nu am simțit niciun volum suplimentar, dacă este doar puțin, dar cred că este din cauza sigiliu (paragraful 3) păr.

6. Netezirea.

Cu aceasta, în principiu, nu aveam niciodată probleme, am avut părul drept, iar dacă au fost uscați trăgând cu un pieptene, atunci ar fi perfect drepți, dar nu întotdeauna în legătură cu vârfurile, în orice caz, keratina este concepută pentru a netezi firele de păr, pentru că Aceasta este apa de keratină, iar keratina este încă prezentă în ea, părul va fi în orice caz mai neted.

parul drept și neted

7. Protecție termică.

Producătorul ne-a spus protecție termică, în conformitate cu sentimentele mele, există încă într-adevăr într-adevăr, părul nu se usuce atunci când se utilizează un uscător de păr, deci acesta este un plus clar, de ceva timp am decis să uite de protecție termică, deoarece acele instrumente pe care le-am folosit nu mi-au dat un rezultat bun, sfaturi au fost arse, părul uscat și uscat, și a devenit încă un paie. (Fetele, dacă cineva știe o bună protecție termică, scrie în comentarii, voi fi recunoscător).

8. Efectul "Antistatic"

Ei bine, totul este bine aici, știm cu toții cum se poate electriza părul de la pălării în timpul iernii, sau aici sunt, de exemplu, purtând o glugă. Wow! După ce ați folosit sprayul, părul nu electrifică deloc, pieptene fără probleme, nu împingeți.

9. Sfaturi pentru "sigilare"

Aici este foarte pozitiv, de fapt, sfaturi sunt atent, acum, în toamna și iarna, am elimina parul sub un sacou, desigur, ei frecare, înainte atunci când am scos mea coadă lungă suferință de haina lui, el arăta ca un burete, neted imediat părul, netezite fără să alunece în Călțun, capetele nu arata casant sau posechennymi (desigur, nu uitați să le îndreptați, dar atunci când există o luptă pentru fiecare centimetru, atât de dificil să o parte cu chiar rasfatat de mult, pentru că propria sa, dragă!) le Pieptănați nu există nici o dificultate.

10. Protecție UV

Faptul că există o protecție UV în produs oferă cu siguranță un plus, deoarece toata lumea stie ca razele soarelui ne afecteaza negativ parul, usucindu-l. Deci, filtrul UV este bun, nu există nimic de adăugat)

Unele informații suplimentare:

în spatele sticlei

De la mine vreau să spun că unele apă face pieptenele mai ușoare atunci când se modelează, de exemplu, nu pot să-mi usuc imediat părul, trebuie să-l piept puțin puțin, da, părul umed nu poate fi pieptănat, dar nu am timp să-mi usuc părul în mod natural. Deci, dacă, ca mine, îmi spălați capul înainte de a ieși afară, când nu mai este timp, atunci veți găsi plusul dvs. aici.

Bineînțeles, foarte mult lucru pe care mi-a plăcut acest instrument este că sfaturile părului meu au devenit aspect mult mai decent, merită foarte mult. Lucrez la ea, pentru că orice fată vrea ca părul ei să pară frumos, sănătos și să nu se usuce cu un prosop.

De asemenea, am observat că din acest remediu, părul meu strălucește mai bine, dar nu înainte de prima spălare, așa cum este cazul siliconului nesmyvashki, dar este ceva de genul unui efect cumulativ. Mă gândesc chiar să-mi cumpăr o mască din colecția de keratină, este foarte interesantă!)

Pentru mine, instrumentul este destul de economic, deși am părul până la talie, fac aproximativ 5-7 pisici pentru o singură utilizare, simt că acest lucru este suficient pentru senzații. Cred că aproximativ 4 luni sunt suficiente pentru doar o jumătate de an.

apă de mână pentru claritate

apă de mână pentru claritate

Pulverizatorul de apă este foarte bun, nu este inactiv și nu curge. Acesta oferă un bun "dvachko" înseamnă.

parfum foarte ușoară, abia perceptibilă la pulverizare, pe păr nu se simte deloc.

Volumul produsului - 100ml

Preț de la 280-350r

Pentru a rezuma, vreau să spun că mi-a plăcut acest instrument și îl voi recomanda, deși există unele dezavantaje în el, dar, în general, efectul pe care îl am de a-l folosi, așa cum se spune, "pe față" „părul“))) este foarte plăcut să dețină mâna peste părul închis etanș și mai sănătos, există chiar și un sentiment vă că, în cazul în care tocmai a ieșit din salon, și ai pus maestru, cu tot felul de lucruri frumoase, din care parul se face mai bine și mai frumos. Vreau să ating și să atinge!)

Toate părul frumos și sănătos! La noi recenzii!)

Feedback despre keratin shampoo Estel Keratin

Avantaje: stralucirea parului, etansarea capetelor parului, keratinizarea, parul moale, aroma placuta, parul netezitor, protectie termica, hidratare, consolidarea parului, protectie UV, fixare culoare

Am văzut pe site-ul Estel o nouă serie de îngrijire a părului de cheratină și am decis că am nevoie de oooooochen)

Ceea ce avem: parul meu este kilned pentru îndreptare permanentă, vopsirea și utilizarea frecventă a uscător de păr și păr ondulat natural utyuzhka.Svoi, poristye.Ot această serie așteptat de hidratare, de recuperare, dând strălucire părului și de protecție termică cu utilizarea părului Styler.

Seria include 3 produse: sampon de cheratină, mască de cheratină și apă de keratină.

Am cumparat imediat toate cele 3 produse, asa ca am putut sa merg))) si, in general, nu mi-am regretat)) Ce scriem:

ESTEL KERATIN Șampon pentru păr de ceară Șampon profesionist pentru restabilirea părului și keratinizarea, curăță delicat parul și scalpul. Reface calitatea parului, asigură elasticitatea și moaleitatea. Pentru a spori efectul saturației părului cu keratina și aminoacizii după aplicarea șamponului, utilizați masca de cheratină și apa de keratină din seria ESTEL KERATIN.

masca de par Cheratină Estel restaurări keratină și hrănește părul iznutri.Sohranyaya echilibrul de umiditate în structura părului, reface moliciunea părului, elasticitate și rezultatul aplicării elastichnost.V satura periodica parul cu keratina, devin mai dens și umplut bleskom.Dlya câștig de saturație keratină și aminoacizi efect de păr Utilizați ESTEL KERATIN apă de cerat înainte și după aplicarea mască.

Estel Keratin.10 Proprietăți Keratin de apă: Hidratare, Keratinizare, Compactare, Fixare Culoare, Volum, Reaming, Protecție Termică, Efect "Antistatic", "Etanșare", Protecție UV. "

Impresiile mele: Îmi place într-adevăr seria Designul în sine este elegant, volumul de șampon și mască este suficient pentru mine, pentru 250 ml, îl folosesc timp de aproximativ 2 luni și nu a mai rămas pe jumătate la spălare de 2-3 ori pe săptămână.

Părului după spălare ca de mătase, uvladneny uprugie.To și ceea ce mă aștept din serie, toate opravdalos.Keratinovaya apă etanșează într-adevăr părul, capetele de păr sunt umezi, și părul au fost umplute cu sclipici, tsvetofiksatsiya doar simțit: vopseaua este mult mai mult pe volosah.V meu În general, recomand seria. Foarte frumos

Am anexat o fotografie a seriei și a compozițiilor

După procedură, sunt cel mai fericit!

Pluses: într-adevăr îndeplinește toate cerințele menționate, ușor de utilizat

Părul său, cret și poros, întotdeauna îndreptat cu un fier, care a provocat un foarte mare rău părului. Ea a vrut cu adevărat să încerce procedura de laminare și a fost mulțumită.

Etapa 1 - șamponarea părului cu curățare profundă, îndepărtează grăsimea, părul "se deschide", gata să aplice o compoziție specială.

Etapa 2 - uscarea părului urmată de aplicarea compoziției.

Etapa 3 - timpul de așteptare al expunerii la 35 de minute, cald.

Etapa 4 - uscare, styling.

Linia de fund: Fluffiness a fost eliminat, părul a devenit saturat cu keratină, cântărit în jos și sunt foarte multumit de structura parului meu

Abordarea în cabină, dar la domiciliu cred că este posibil să se folosească.

Toți cei care se îndoiesc: nu ezitați, merită să încercați să înțelegeți cât de mult vă va aduce beneficii această procedură.

În combinație cu șamponul din această serie este foarte eficient! Îngrijirea părului are nevoie!

Avantaje: este plăcut să atingeți părul, părul friabil și neted, miros răcoros care păstrează toată ziua hidratarea

Am primit o mască împreună cu șamponul acestui brand cu o lună în urmă în salon, unde urma să fac o coafură (scoateți capetele și capetele proeminente). Tunsul a fost anulat, deoarece coaforul mi-a oferit o altă alternativă, pentru a trata părul cu ajutorul cosmeticelor de îngrijire. Ea a spus că instrumentul este dovedit, și am încredere în ea 100%.

Imediat la domiciliu am încercat această mască. Mi-am spalat parul cu sampon, apoi am pus o masca timp de 5-7 minute. Desigur, nu este foarte convenabil să umbli în jurul casei cu un cap umed, să aștepți când este hrănit părul. Dar efectul merită. Masca este foarte asemănătoare cu balsamul. Aplicați în același mod. Consumul este, de asemenea, același. Voi spune chiar mai mult dacă diluați o mască mică cu apă în mână și o puneți pe păr și apoi o spălați, atunci acesta va fi același balsam, deoarece compoziția măștilor și a balsamelor este similară și diferă doar în concentrație. După ce am spălat masca și am spălat foarte bine, am lăsat părul să se usuce puțin fără coafură, apoi l-au uscat cu un uscător de păr. Este ceva incredibil. Vreau să-mi ating părul. Ele sunt moi, aerisite, mătăsite. Și miroase minunat! La stabilirea fondurilor aplicate care au confundat părul anterior. Și acum nimic nu este confuz! Este direct că, cu o piele (am pus pe rădăcini), că fără ea. Deși efectul stilului este. Adică spuma nu a alunecat cu părul brusc sănătos))). Ea este acolo, doar părul este încă moale.

Masca, desigur, nu este ieftină. Dar sunt foarte multumit de ea si cred ca parul meu o merita. Cel puțin am salvat deja pe o tunsoare. Părul meu este chiar sub lamele umărului, adică ele sunt considerate lungi, părul meu este la fiecare două zile, măștile au rămas undeva în jur de jumătate din tub. Dar vreau să spun că părul meu nu a fost afectat de nimic, cu excepția soarelui de vară.

http://lllokony.ru/uhod/maska-dlja-volos-jestel-keratin-otzyvy.html

Estelle Hair Mask, toate produsele din serie

Estel este o companie rusă specializată în dezvoltarea și producerea de produse cosmetice profesionale, destinate îngrijirii, reabilitării și colorării părului. Acest brand are totul pentru a vă face buclele să arate grozav, să crească grozav și să nu mai cadă. Și toate instrumentele de înaltă calitate pot fi folosite atât în ​​saloanele de înfrumusețare, cât și la domiciliu. Unul dintre cele mai căutate produse ale companiei este masca Estel de îngrijire a părului, care ajută la rezolvarea unei varietăți de probleme. Să vedem ce tipuri de măști Estel există, pentru care sunt potrivite și cum se aplică în mod corespunzător.

Toate tipurile de măști Estelle

Compania Estelle și-a dezvoltat propria linie de măști pentru fiecare tip de păr. Contabilitatea caracteristicilor individuale ajută la obținerea unui efect maxim și rezolvarea unei probleme specifice, făcând firele mai sănătoase, mai groase, oferindu-le orice umbre care vă place. La urma urmei, după cum știți, cosmeticele universale nu există și ceea ce va atrage o femeie, alta poate provoca mătreața, alergii și alte reacții negative, chiar dacă produsul este calitativ.

Toate gama de măști pentru păr Estel este reprezentat prin astfel de mijloace:

 1. Twist. Această gamă de unelte concepute special pentru bucle curlate de diferite lungimi. Masca Estel Twist restaurează și hrănește părul, îl face mai moale, mai elastic, ajută câinele să adere mai strâns la tijă, consolidându-l și făcându-l mai puternic.
 2. Otium Pear. Această mască este concepută special pentru blondes și proprietari de păr blond. Vă ajută să restaurați buclele, să le faceți mai groase, să îndepărtați stralucirea și să adăugați strălucire și să străluceți la fire.
 3. Curex Classic. Aceasta este o mască pentru toate tipurile de păr și scalp. Reface echilibrul, normalizează procesele metabolice, face părul mai lung și mai gros. În plus, o astfel de mască Estelle hrănește și hidratează.
 4. Curex Terapie. Aceasta este o mască dezvoltată de Estel pentru părul uscat, fragil și deteriorat. Îmbunătățește aportul de foliculi de păr cu substanțe nutritive, ajută la restabilirea firelor de-a lungul întregii lungimi de la rădăcină la vârf, previne pierderea, fragilitatea și împărțirea acestora.
 5. Curex Color Save. Acest produs Estelpomogaet îngrijire pentru păr colorat. Nu numai că restaurează buclele și previne spălarea culorilor, dar face și umbra mai strălucitoare, oferă un aspect sănătos și bine îngrijit, siluetă și moale, le face mai potrivite pentru styling și pieptănare.
 6. Otium Miracolul. Aceasta este o mască intensă pe timp de noapte, care vă permite să transformați ușor și efectiv pufos și obraznic, fragil, cu capetele divizate și părul puternic deteriorat într-o coafură de lux.
 7. Flow Otium. Acesta este produsul de întărire Estel pentru îngrijirea părului lung. Îți ajută să faci părul sănătos și frumos, îți permite să-ți restabilești structura și să trezești foliculii de păr latenți pentru creștere, protejează împotriva efectelor negative ale factorilor externi.
 8. EstelKeratin. Aceasta este o mască pentru păr care are nevoie de recuperare de keratină. După aplicarea sa, firele sunt uniforme, ca și după aranjare, strălucitoare și matasoase. Acestea curg peste umeri și au o umbră luminată.
 9. OtiumAqua. Acest produs este Estelle cu efect hidraulic. Instrumentul este conceput special pentru părul uscat și fragil, care suferă de o lipsă de umiditate, va fi un ajutor excelent dacă sunteți adesea în camere încălzite sau într-o cameră cu aer condiționat, unde aerul este foarte uscat. De asemenea, utilizarea în sezonul cald vă va ajuta să faceți față uscării, făcând părul mai frumos și mai sănătos.
 10. Newtone. Acestea sunt măștile de toning Estel, oferind nu numai o îngrijire a părului, ci și o culoare nouă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care vor să-și schimbe imaginea, dar încearcă să o facă delicat, fără a afecta coafura. Masca de nuanțare a lui Estelle Newton adaugă stralucire la fire, dar nu ajută la schimbarea drastică a tonului sau a vopsirii peste părul gri.

Estel Newtone Tinting Mască de păr

Paleta de culori a măștii Estel Newtone include 7 nuanțe, printre care fiecare femeie va putea găsi o culoare potrivită pentru ea.

Estelle Tinting Newtone poate da această umbră:

 • maro auriu;
 • roșu de cupru;
 • cupru intens;
 • roșu;
 • brun-roșcat;
 • brun-violet;
 • violet roșu;
 • neutru pentru efectul stralucirii lucioase, tonului propriu bogat si a grooming-ului.

Estel Newtone tinting masca de păr este potrivit pentru toate tipurile de fire. Ajută la restabilirea structurii și la umbra, care, în funcție de culoarea fiecărei femei, va fi diferită. În plus, o astfel de mască de nuanțare protejează părul de efectele negative ale razelor solare, datorită filtrului UV inclus în formula lui Newton.

În plus față de componente auxiliare, de nuanțare și texturare Newtone include:

 • Vitamina E, întărirea și restabilirea părului, oferind vitalitate și strălucire, activând creșterea și saturarea foliculilor de păr cu oxigen și nutrienți;
 • acid lactic, care contribuie la începerea proceselor de regenerare în Estelle, hidratează și ajută la combaterea fragilității și a capetelor divizate, făcând firele mai dulce și moi;
 • ceara de albine care hrănește părul și scalpul în tonarea Estel Newtone, saturându-le cu substanțe utile și oferind un efect de acoperire, îngroșând structura părului și făcându-l mai puternic.

Masca de nuanțare a Estelle este foarte convenabilă pentru aplicare și, după vopsire, umbra este spălată încet și uniform, ceea ce permite păstrarea stralucirii și buclelor bine îngrijite timp de câteva săptămâni. Alte avantaje ale Estel Newtone sunt costul scăzut al produsului, efectul vizibil după prima utilizare, capacitatea de a amesteca nuanțele împreună pentru a obține culoarea originală a cocktailului.

Estel Newtone are mulți fani în rândul femeilor de diferite vârste. Toți vorbesc pozitiv despre agentul de tonifiere, notează avantajele acestuia față de alte șampoane și măști de umbrire. Estel Newtone se bucură, în cea mai mare parte, de cei care obișnuiau să-și vopsească părul cu vopsea obișnuită și au simțit toate consecințele negative ale unei astfel de proceduri: fragilitate, uscăciune, sfărâmare, culoare lipsită de viață și lipsă de strălucire sănătoasă. Dar alte femei sunt fericite să-și schimbe în mod constant imaginea, să arate frumoase și bine îngrijite, petrecând foarte puțin timp și bani pe procedura de nuanțare cu Estelle.

În cazul în care pentru a cumpara Estel Newtone tonifiere și ce preț

Puteți cumpăra mască de toning Estel Newtone în magazine specializate și în unele farmacii. Mai jos, oferim o listă de locuri unde puteți comanda online și puteți aranja livrarea. Dar acordați atenție prețului și condițiilor sale.

Cumpara Estelle colorat Newtone poate fi în:

 • magazinul online Nara Beauty la un preț de 650 de ruble.
 • magazin de cosmetice Laboratorul de Sănătate și Frumusețe.

Keratina masca de păr Estel Keratin și comentarii despre el

Estel Keratin - o mască pentru restaurarea și îngrijirea părului, care dă efectul de netezire, "lipirea" vârfurilor, protecția împotriva factorilor externi negativi. De asemenea, instrumentul ajută la fixarea și îmbunătățirea culorii, apariția efectului de îndreptare a cheritinei. Keratin masca de ambalare este foarte convenabil pentru utilizare și este echipat cu un dozator special. Estel Keratin este folosit după toate celelalte proceduri, inclusiv șamponarea și șamponarea. Aplicați remedia de keratină pe toată lungimea părului timp de 5-7 minute, apoi clătiți cu apă.

Masca de cheratină Estele include diverse componente care îi conferă o textură fluidă care asigură pătrunderea substanțelor active în păr, precum și:

 • glicerină, fire de înmuiere și hidratare, ajutându-le să strălucească și să arate mai saturate în culoare;
 • glucoza, care mărește efectul altor componente în Estel Keratin, care ajută la restabilirea structurii părului;
 • keratina, care are un efect de protecție și regenerare, face părul mai gros și sănătos, îmbunătățește culoarea și o face mai saturată;
 • compoziție aromatică, care conferă Estelle keratină o aromă blândă și discretă de bucle;
 • Valina este un aminoacid care ajută la umplerea și hidratarea;
 • leucina, care este, de asemenea, un aminoacid implicat în procesele de regenerare tisulară, care are un efect protector;
 • izoleucină, dând vitalitate și strălucire părului, restaurând structura lor.

Experții recomandă folosirea măștii de keratină Estelle Keratin pentru cei care suferă de efectul părului de paie, gros și dezordonat. Cu utilizarea regulată a lui Estel Keratin, chiar și cele mai neascultătoare și deteriorate încep să arate bine îngrijite fără călcare, devenind mai fluide, mai fluide și mai strălucitoare.

Femeile, în general, lasă un feedback pozitiv asupra măștii de păr de keratină Estel Keratin. În ceea ce privește negativul, se remarcă numai consumul rapid și faptul că pentru efectul maxim este necesar să se utilizeze întreaga linie de preparate de keratină Estelle. Mulți oameni scriu cu încântare în apeluri că, deși aplicarea unei măști Estel Keratin nu poate fi comparată cu procedura de salon de îndreptare a keratinei, efectul este vizibil după prima utilizare a produsului și se acumulează treptat. Părul devine imediat mai neted, puțin ponderat, dar arată volumetric. În plus, unii clienți au remarcat efectul antistatic al măștii de keratină în revistă.

Masca pentru părul puternic deteriorat Estel Otium și comentarii despre el

Parul moale și deteriorat necesită o atenție deosebită. Și Estel a dezvoltat un produs unic pentru a restabili astfel de bucle - masca OTIUM Miracle. Mai ales acest instrument este potrivit uscat, poros, friabil și predispus să taie bucle sfaturi. Potrivit producătorului, masca intensă a lui Estelle pentru părul sever afectat și revizuirile clienților confirmă acest lucru, adaugă strălucire, facilitează pieptănarea, accelerează creșterea și restaurarea.

Compoziția măștii Estel Otium pentru toroanele deteriorate include diferite substanțe, printre care:

 • siliconii, care restabilesc stralucirea si fac culoarea firelor mai saturate, intaresc buclele;
 • lanolina, care incepe procesele de regenerare tisulara si revitalizeaza parul;
 • pantolactonă pentru a ajuta la umezire și condiționare;
 • acidul lactic, care ajută la curățarea eficientă a scalpului și părului, vindecă mici fisuri, ameliorează inflamația, restaurează buclele;
 • acetat de tocoferol, adică vitamina E, care este un puternic antioxidant, hrănește și înmoaie pielea, face părul dulce și matasos, hidratează, protejează împotriva influențelor externe și reduce inflamația.

Printre principalele avantaje ale unei măști intensive pentru părul deteriorat, femeile care o folosesc, notează în recenzii:

 • o consistență siliconică groasă, convenabilă pentru aplicarea și clătirea;
 • aromă plăcută, care este menținută timp îndelungat pe bucle;
 • efect instantaneu (după prima aplicație veți vedea rezultatul);
 • costuri accesibile;
 • nu se răspândește în timpul șederii pe cap;
 • revenirea stralucirii si a elasticitatii;
 • pieptănarea este mai ușoară.

Dar deficiențele clientului din Otium Estel pentru părul deteriorat au fost de asemenea descoperite și indicate în comentarii. Această lipsă de volum după aplicarea instrumentului și necesitatea unui efect maxim de utilizare timp de câteva luni.

Opinii despre Estelle Masks Series

Specialiștii și femeile care au încercat măști de păr de la Estelle în răspunsurile lor notează următoarele avantaje ale acestui produs cosmetic:

 • eficiență ridicată și versatilitate;
 • preț rezonabil;
 • ușurința aplicării și clătirii;
 • posibilitatea de a cumpăra în orice magazin de produse cosmetice;
 • accelerarea creșterii părului cu utilizarea regulată a măștilor, încetarea pierderii și ruperii;
 • absența îngrășării și a greutății părului;
 • ingredientele naturale din compoziție;
 • miros plăcut de măști.

Din cauza deficiențelor mascilor Estelle în recenzii, ele subliniază doar necesitatea utilizării mai multor produse din aceeași linie simultan și utilizarea produselor Estel pentru o perioadă lungă de timp (2-4 luni). Mai mult decât atât, este necesar să utilizați o mască de păr nu după fiecare spălare a capului, dar de 2-3 ori pe săptămână.

Aici este unul dintre recenziile produsului Estelle de la Margarita de la Tver:

De mulți ani am suferit de faptul că părul meu este împins puternic, este greu de stil și pieptene. Pentru a-și aduce părul în ordine, a folosit lacuri și călcare, ceea ce a agravat situația. Și după naștere, părul a început să cadă, părea dimer și lipsit de viață. Un prieten sfătuit să folosească masca de keratină Estel Keratin. La început, nu am observat efectul special. Coafura a devenit mai lenta si mai moale. Dar o lună mai târziu, a tăiat capătul biciuit și a realizat că acum coafura mea va arăta bine și fără călcare. Buclele sunt moi, strălucitoare, culoarea lor naturală a devenit mai bogată și mai profundă.

După cum vedeți, orice femeie poate găsi un instrument potrivit în linia de mască Estel, indiferent de vârstă, tip de piele și păr. Iar utilizarea produselor Estel dintr-o serie timp de câteva luni, protejarea firelor de efectele negative ale factorilor externi și un stil de viață sănătos vă vor ajuta să vă restaurați sănătatea și aspectul excelent în părul dumneavoastră, precum și să îl păstrați pentru o lungă perioadă de timp.

http://volos-club.ru/maska-dlya-volos-estel/

Estelle Hair Mask, toate produsele din serie

Estel este o companie rusă specializată în dezvoltarea și producerea de produse cosmetice profesionale, destinate îngrijirii, reabilitării și colorării părului. Acest brand are totul pentru a vă face buclele să arate grozav, să crească grozav și să nu mai cadă. Și toate instrumentele de înaltă calitate pot fi folosite atât în ​​saloanele de înfrumusețare, cât și la domiciliu. Unul dintre cele mai căutate produse ale companiei este masca Estel de îngrijire a părului, care ajută la rezolvarea unei varietăți de probleme. Să vedem ce tipuri de măști Estel există, pentru care sunt potrivite și cum se aplică în mod corespunzător.

Toate tipurile de măști Estelle

Compania Estelle și-a dezvoltat propria linie de măști pentru fiecare tip de păr. Contabilitatea caracteristicilor individuale ajută la obținerea unui efect maxim și rezolvarea unei probleme specifice, făcând firele mai sănătoase, mai groase, oferindu-le orice umbre care vă place. La urma urmei, după cum știți, cosmeticele universale nu există și ceea ce va atrage o femeie, alta poate provoca mătreața, alergii și alte reacții negative, chiar dacă produsul este calitativ.

Toate gama de măști pentru păr Estel este reprezentat prin astfel de mijloace:

 1. Twist. Această gamă de unelte concepute special pentru bucle curlate de diferite lungimi. Masca Estel Twist restaurează și hrănește părul, îl face mai moale, mai elastic, ajută câinele să adere mai strâns la tijă, consolidându-l și făcându-l mai puternic.
 2. Otium Pear. Această mască este concepută special pentru blondes și proprietari de păr blond. Vă ajută să restaurați buclele, să le faceți mai groase, să îndepărtați stralucirea și să adăugați strălucire și să străluceți la fire.
 3. Curex Classic. Aceasta este o mască pentru toate tipurile de păr și scalp. Reface echilibrul, normalizează procesele metabolice, face părul mai lung și mai gros. În plus, o astfel de mască Estelle hrănește și hidratează.
 4. Curex Terapie. Aceasta este o mască dezvoltată de Estel pentru părul uscat, fragil și deteriorat. Îmbunătățește aportul de foliculi de păr cu substanțe nutritive, ajută la restabilirea firelor de-a lungul întregii lungimi de la rădăcină la vârf, previne pierderea, fragilitatea și împărțirea acestora.
 5. Curex Color Save. Acest produs Estelpomogaet îngrijire pentru păr colorat. Nu numai că restaurează buclele și previne spălarea culorilor, dar face și umbra mai strălucitoare, oferă un aspect sănătos și bine îngrijit, siluetă și moale, le face mai potrivite pentru styling și pieptănare.
 6. Otium Miracolul. Aceasta este o mască intensă pe timp de noapte, care vă permite să transformați ușor și efectiv pufos și obraznic, fragil, cu capetele divizate și părul puternic deteriorat într-o coafură de lux.
 7. Flow Otium. Acesta este produsul de întărire Estel pentru îngrijirea părului lung. Îți ajută să faci părul sănătos și frumos, îți permite să-ți restabilești structura și să trezești foliculii de păr latenți pentru creștere, protejează împotriva efectelor negative ale factorilor externi.
 8. EstelKeratin. Aceasta este o mască pentru păr care are nevoie de recuperare de keratină. După aplicarea sa, firele sunt uniforme, ca și după aranjare, strălucitoare și matasoase. Acestea curg peste umeri și au o umbră luminată.
 9. OtiumAqua. Acest produs este Estelle cu efect hidraulic. Instrumentul este conceput special pentru părul uscat și fragil, care suferă de o lipsă de umiditate, va fi un ajutor excelent dacă sunteți adesea în camere încălzite sau într-o cameră cu aer condiționat, unde aerul este foarte uscat. De asemenea, utilizarea în sezonul cald vă va ajuta să faceți față uscării, făcând părul mai frumos și mai sănătos.
 10. Newtone. Acestea sunt măștile de toning Estel, oferind nu numai o îngrijire a părului, ci și o culoare nouă. Aceasta este o opțiune excelentă pentru cei care vor să-și schimbe imaginea, dar încearcă să o facă delicat, fără a afecta coafura. Masca de nuanțare a lui Estelle Newton adaugă stralucire la fire, dar nu ajută la schimbarea drastică a tonului sau a vopsirii peste părul gri.

Estel Newtone Tinting Mască de păr

Paleta de culori a măștii Estel Newtone include 7 nuanțe, printre care fiecare femeie va putea găsi o culoare potrivită pentru ea.

Estelle Tinting Newtone poate da această umbră:

 • maro auriu;
 • roșu de cupru;
 • cupru intens;
 • roșu;
 • brun-roșcat;
 • brun-violet;
 • violet roșu;
 • neutru pentru efectul stralucirii lucioase, tonului propriu bogat si a grooming-ului.

Estel Newtone tinting masca de păr este potrivit pentru toate tipurile de fire. Ajută la restabilirea structurii și la umbra, care, în funcție de culoarea fiecărei femei, va fi diferită. În plus, o astfel de mască de nuanțare protejează părul de efectele negative ale razelor solare, datorită filtrului UV inclus în formula lui Newton.

În plus față de componente auxiliare, de nuanțare și texturare Newtone include:

 • Vitamina E, întărirea și restabilirea părului, oferind vitalitate și strălucire, activând creșterea și saturarea foliculilor de păr cu oxigen și nutrienți;
 • acid lactic, care contribuie la începerea proceselor de regenerare în Estelle, hidratează și ajută la combaterea fragilității și a capetelor divizate, făcând firele mai dulce și moi;
 • ceara de albine care hrănește părul și scalpul în tonarea Estel Newtone, saturându-le cu substanțe utile și oferind un efect de acoperire, îngroșând structura părului și făcându-l mai puternic.

Masca de nuanțare a Estelle este foarte convenabilă pentru aplicare și, după vopsire, umbra este spălată încet și uniform, ceea ce permite păstrarea stralucirii și buclelor bine îngrijite timp de câteva săptămâni. Alte avantaje ale Estel Newtone sunt costul scăzut al produsului, efectul vizibil după prima utilizare, capacitatea de a amesteca nuanțele împreună pentru a obține culoarea originală a cocktailului.

Estel Newtone are mulți fani în rândul femeilor de diferite vârste. Toți vorbesc pozitiv despre agentul de tonifiere, notează avantajele acestuia față de alte șampoane și măști de umbrire. Estel Newtone se bucură, în cea mai mare parte, de cei care obișnuiau să-și vopsească părul cu vopsea obișnuită și au simțit toate consecințele negative ale unei astfel de proceduri: fragilitate, uscăciune, sfărâmare, culoare lipsită de viață și lipsă de strălucire sănătoasă. Dar alte femei sunt fericite să-și schimbe în mod constant imaginea, să arate frumoase și bine îngrijite, petrecând foarte puțin timp și bani pe procedura de nuanțare cu Estelle.

În cazul în care pentru a cumpara Estel Newtone tonifiere și ce preț

Puteți cumpăra mască de toning Estel Newtone în magazine specializate și în unele farmacii. Mai jos, oferim o listă de locuri unde puteți comanda online și puteți aranja livrarea. Dar acordați atenție prețului și condițiilor sale.

Cumpara Estelle colorat Newtone poate fi în:

 • magazinul online Nara Beauty la un preț de 650 de ruble.
 • magazin de cosmetice Laboratorul de Sănătate și Frumusețe.

Keratina masca de păr Estel Keratin și comentarii despre el

Estel Keratin - o mască pentru restaurarea și îngrijirea părului, care dă efectul de netezire, "lipirea" vârfurilor, protecția împotriva factorilor externi negativi. De asemenea, instrumentul ajută la fixarea și îmbunătățirea culorii, apariția efectului de îndreptare a cheritinei. Keratin masca de ambalare este foarte convenabil pentru utilizare și este echipat cu un dozator special. Estel Keratin este folosit după toate celelalte proceduri, inclusiv șamponarea și șamponarea. Aplicați remedia de keratină pe toată lungimea părului timp de 5-7 minute, apoi clătiți cu apă.

Masca de cheratină Estele include diverse componente care îi conferă o textură fluidă care asigură pătrunderea substanțelor active în păr, precum și:

 • glicerină, fire de înmuiere și hidratare, ajutându-le să strălucească și să arate mai saturate în culoare;
 • glucoza, care mărește efectul altor componente în Estel Keratin, care ajută la restabilirea structurii părului;
 • keratina, care are un efect de protecție și regenerare, face părul mai gros și sănătos, îmbunătățește culoarea și o face mai saturată;
 • compoziție aromatică, care conferă Estelle keratină o aromă blândă și discretă de bucle;
 • Valina este un aminoacid care ajută la umplerea și hidratarea;
 • leucina, care este, de asemenea, un aminoacid implicat în procesele de regenerare tisulară, care are un efect protector;
 • izoleucină, dând vitalitate și strălucire părului, restaurând structura lor.

Experții recomandă folosirea măștii de keratină Estelle Keratin pentru cei care suferă de efectul părului de paie, gros și dezordonat. Cu utilizarea regulată a lui Estel Keratin, chiar și cele mai neascultătoare și deteriorate încep să arate bine îngrijite fără călcare, devenind mai fluide, mai fluide și mai strălucitoare.

Femeile, în general, lasă un feedback pozitiv asupra măștii de păr de keratină Estel Keratin. În ceea ce privește negativul, se remarcă numai consumul rapid și faptul că pentru efectul maxim este necesar să se utilizeze întreaga linie de preparate de keratină Estelle. Mulți oameni scriu cu încântare în apeluri că, deși aplicarea unei măști Estel Keratin nu poate fi comparată cu procedura de salon de îndreptare a keratinei, efectul este vizibil după prima utilizare a produsului și se acumulează treptat. Părul devine imediat mai neted, puțin ponderat, dar arată volumetric. În plus, unii clienți au remarcat efectul antistatic al măștii de keratină în revistă.

Masca pentru părul puternic deteriorat Estel Otium și comentarii despre el

Parul moale și deteriorat necesită o atenție deosebită. Și Estel a dezvoltat un produs unic pentru a restabili astfel de bucle - masca OTIUM Miracle. Mai ales acest instrument este potrivit uscat, poros, friabil și predispus să taie bucle sfaturi. Potrivit producătorului, masca intensă a lui Estelle pentru părul sever afectat și revizuirile clienților confirmă acest lucru, adaugă strălucire, facilitează pieptănarea, accelerează creșterea și restaurarea.

Compoziția măștii Estel Otium pentru toroanele deteriorate include diferite substanțe, printre care:

 • siliconii, care restabilesc stralucirea si fac culoarea firelor mai saturate, intaresc buclele;
 • lanolina, care incepe procesele de regenerare tisulara si revitalizeaza parul;
 • pantolactonă pentru a ajuta la umezire și condiționare;
 • acidul lactic, care ajută la curățarea eficientă a scalpului și părului, vindecă mici fisuri, ameliorează inflamația, restaurează buclele;
 • acetat de tocoferol, adică vitamina E, care este un puternic antioxidant, hrănește și înmoaie pielea, face părul dulce și matasos, hidratează, protejează împotriva influențelor externe și reduce inflamația.

Printre principalele avantaje ale unei măști intensive pentru părul deteriorat, femeile care o folosesc, notează în recenzii:

 • o consistență siliconică groasă, convenabilă pentru aplicarea și clătirea;
 • aromă plăcută, care este menținută timp îndelungat pe bucle;
 • efect instantaneu (după prima aplicație veți vedea rezultatul);
 • costuri accesibile;
 • nu se răspândește în timpul șederii pe cap;
 • revenirea stralucirii si a elasticitatii;
 • pieptănarea este mai ușoară.

Dar deficiențele clientului din Otium Estel pentru părul deteriorat au fost de asemenea descoperite și indicate în comentarii. Această lipsă de volum după aplicarea instrumentului și necesitatea unui efect maxim de utilizare timp de câteva luni.

Opinii despre Estelle Masks Series

Specialiștii și femeile care au încercat măști de păr de la Estelle în răspunsurile lor notează următoarele avantaje ale acestui produs cosmetic:

 • eficiență ridicată și versatilitate;
 • preț rezonabil;
 • ușurința aplicării și clătirii;
 • posibilitatea de a cumpăra în orice magazin de produse cosmetice;
 • accelerarea creșterii părului cu utilizarea regulată a măștilor, încetarea pierderii și ruperii;
 • absența îngrășării și a greutății părului;
 • ingredientele naturale din compoziție;
 • miros plăcut de măști.

Din cauza deficiențelor mascilor Estelle în recenzii, ele subliniază doar necesitatea utilizării mai multor produse din aceeași linie simultan și utilizarea produselor Estel pentru o perioadă lungă de timp (2-4 luni). Mai mult decât atât, este necesar să utilizați o mască de păr nu după fiecare spălare a capului, dar de 2-3 ori pe săptămână.

Aici este unul dintre recenziile produsului Estelle de la Margarita de la Tver:

De mulți ani am suferit de faptul că părul meu este împins puternic, este greu de stil și pieptene. Pentru a-și aduce părul în ordine, a folosit lacuri și călcare, ceea ce a agravat situația. Și după naștere, părul a început să cadă, părea dimer și lipsit de viață. Un prieten sfătuit să folosească masca de keratină Estel Keratin. La început, nu am observat efectul special. Coafura a devenit mai lenta si mai moale. Dar o lună mai târziu, a tăiat capătul biciuit și a realizat că acum coafura mea va arăta bine și fără călcare. Buclele sunt moi, strălucitoare, culoarea lor naturală a devenit mai bogată și mai profundă.

După cum vedeți, orice femeie poate găsi un instrument potrivit în linia de mască Estel, indiferent de vârstă, tip de piele și păr. Iar utilizarea produselor Estel dintr-o serie timp de câteva luni, protejarea firelor de efectele negative ale factorilor externi și un stil de viață sănătos vă vor ajuta să vă restaurați sănătatea și aspectul excelent în părul dumneavoastră, precum și să îl păstrați pentru o lungă perioadă de timp.

http://volos-club.ru/maska-dlya-volos-estel/