logo

Foarte simplu de îngrijire a aparatului electric.

Statisticile confirmă faptul că majoritatea bărbaților cheltuiește doar aproximativ la bărbierit timp de aproximativ 3 luni, astfel încât cererea de scule și accesorii pentru bărbierit este pe deplin justificată. În această privință, pe piață apar astfel de produse noi, iar dispozitivele clasice nu își pierd relevanța. Pentru ca mașinile și mașinile de ras să-și mențină viața de serviciu și să nu devină plictisitoare, este important să respectați regulile de îngrijire și întreținere.

Experții vorbesc despre cum să aibă grijă de o mașină de ras, precum și de bărbați cu experiență. De multe ori, producătorii de mașini-unelte și aparatele electrice oferă ele însele instrucțiuni detaliate privind regulile de utilizare și de depozitare. Conceptul de îngrijire trebuie să înțeleagă două reguli - este curățarea și depozitarea mașinii sau a aparatului de ras în afara procedeelor ​​de bărbierit. Sub rezerva respectării, puteți prelungi durata de viață și puteți menține calitatea bărbieritului.

Cât de des pentru a curăța briciul?

Deci, așa cum am menționat mai devreme, îngrijirea accesoriilor pentru bărbierit implică curățarea și depozitarea acestora. În primul caz, experții recomandă să curățați cât de des posibil aparatele de ras, mai ales pentru bărbați, care au o barbă în creștere rapidă și densă, iar procedurile de bărbierire se întâmplă în fiecare zi sau în fiecare zi. Cu cât se curăță mai des, cu atât mai bine cuțitele vor face față sarcinilor lor.

În ceea ce privește aparatele electrice, multe dintre ele implică un sistem de autocurățare, care simplifică foarte mult sarcina bărbaților. Razele de ras trebuie curățate, în funcție de numărul de lame, de exemplu, curățarea cu o lamă va fi mult mai puțin necesară decât pentru mașinile de ras cu mai multe lame dintr-un cartuș. Dacă mașina este dezasamblată, simplifică foarte mult procesul de curățare a casetei cu lame.

Cele mai frecvente greșeli la curățare

Îndepărtarea rasului ar părea o sarcină destul de simplă, care nu necesită abilități. Dar mulți oameni fac multe greșeli care încalcă funcționalitatea instrumentului. De exemplu:

 1. Este interzisă spălarea întregii mașini dacă este posibilă separarea separată a capului cu casete interschimbabile. Acest lucru va face ca umezeala excesivă să intre în mașină, dăunând integrității sale. Mașinile și mașinile de ras mecanic trebuie mai întâi să fie dezasamblate în părți, apoi curățate și clătite.
 2. Este interzisă curățarea și aplicarea în mod repetat a mașinilor de unică folosință, deoarece chiar dacă firele de păr sunt curățate, lamele vor fi bontate. Îndoirea cu acest instrument va provoca iritarea pielii și erupțiile cutanate.
 3. Mașina trebuie curățată imediat în timpul rasei, spălând-o cu apă fierbinte. În caz contrar, spuma se va întări împreună cu firele de păr, lipindu-se strâns la lame și războaie.
 4. Spălați aparatul de ras imediat după finalizarea procedurii, pentru a îndepărta cu ușurință orice păr rezidual și cosmetic.
 5. După spălarea lamelor, este interzisă plasarea imediată a mașinii într-o sticlă sau carcasă, deoarece mașina trebuie lăsată să se usuce.

Razele de tip T cu piese metalice sunt, de regulă, supuse dezasamblării, iar mașinile reutilizabile pot fi spălate complet sub apă fierbinte. După procedurile de apă, mașina este așezată pe suport cu capul în jos pentru a permite scurgerea umidității rămase.

Aflați mai multe despre cum să ascuțiți lame de mașini de ras și aparate de ras electrice în formă de T.

Bărbierit în funcție de aparatul de ras

Multe nuanțe de curățare a unei mașini de ras depind în primul rând de tipul și modelul acesteia. Anterior, au fost descrise regulile pentru curățarea uneltelor mecanice, dar pentru rasitoarele electrice, experții au prezentat alte cerințe. Pentru mulți bărbați, problema de a curăța rasul de păr și de păr, mai ales atunci când vine vorba de un dispozitiv electric, rămâne să rămână nerezolvată.

electro

Dacă luăm în considerare o mașină de ras electrică pentru un bărbierit umed, procedurile de curățare se bazează pe spălarea dispozitivului sub un curent fierbinte de apă, precum și pe uscarea completă a acestuia. Efectuați acest lucru după cum urmează:

 • dispozitivul este deconectat de la rețea;
 • puneți un săpun lichid pe placa de ras;
 • dispozitivul trebuie să fie pornit astfel încât să funcționeze pe baza bateriei;
 • clătiți numai capul aparatului sub apă curentă;
 • atunci trebuie să îndepărtați partea de bărbierit a aparatului de ras și să clătiți sub apă pentru a îndepărta orice grăsime și păr;
 • dispozitivul este oprit, grila de protecție și unitatea de bărbierit sunt îndepărtate din acesta, astfel încât aparatul de ras să fie dezasamblat corespunzător pentru a se usca;
 • după uscare dispozitivul este colectat.

Dar pentru o mașină de gătit electrică uscată, instrucțiunile de curățare includ următorii pași:

 • dispozitivul este deconectat de la rețea;
 • scoateți ochiurile de protecție și unitatea de tăiere;
 • folosind peria care vine în kit, îndepărtați reziduurile părului;
 • Apoi dispozitivul este colectat.
http://afmen.online/uhod-za-britvoy.html

Razor Care: sfaturi pentru barbati

Ascultați sfatul lor, cum își păstrează mașinile de ras, cum curăță și când își actualizează stocurile.

1. Păstrați curat în timpul bărbieritului. Dupa una sau doua aparate de ras pe piele, se spala aparatul sub apa fierbinte. Cu cât speli mai frecvent briciul, cu atât va fi mai bine să se rade. Înfundarea aparatului de ras nu numai că înrăutățește calitatea bărbieritului, ci și mănușă mai rapidă.

2. Perie după ras. Cea mai bună modalitate de a curăța aparatul de bărbierit este să-l păstrați sub un curent puternic de apă fierbinte timp de 5-10 secunde. Dacă rămân firele de păr, ar trebui să păstrați briciul încă sub apă, dar încercați să schimbați unghiul astfel încât un jet de apă să spele toate locurile ascunse în aparatul de ras.

3. Uscați aparatul de ras. Apa este bună pentru curățarea mașinilor de ras, dar este în detrimentul conținutului. Din oțelul de umiditate, rugina se rutează mai repede, iar alte părți ale uzurii se uzează mai repede. Prin urmare, după spălarea aparatului de ras, ar trebui să îl ștergeți cu un prosop sau prosop de hârtie.

4. Unele uleiuri pentru a proteja lama. Unii bărbați vă sfătuiește să clătiți aparatul de ras după ras cu o cantitate mică de alcool pentru a steriliza și pentru a preveni coroziunea. Această practică, desigur, va proteja lama, dar nu face razor durabil. Cel mai bine este să puneți câteva picături de ulei special pe o mașină de ras uscată și curată pentru a proteja aparatul de ras. Dar dacă nu există încă un astfel de produs în casă, atunci chiar și câteva picături de ulei esențial (sau ulei pentru bebeluși) vor face.

5. A se ține departe de umiditate. Din păcate, nu este întotdeauna posibil să urmați acest sfat, deoarece este foarte convenabil să depozitați o bricieră în baie. Dar merită cel puțin să se prevadă că picăturile aleatorii nu cad pe briciul în timpul zilei. De aceea, păstrați aparatul de ras într-un dulap închis sau într-un recipient din plastic.

6. Timpul de aruncare. Aceasta este regula cea mai importantă. Fără bună îngrijire face ca rasoarea să rămână veșnică. Trebuie să te poți despărți de ea. Multe mașini de găurit au o bară de culoare specială (albastră sau verde), când este șters - acesta este un semn sigur că elementul ar trebui aruncat. Cu toate acestea, această bandă uneori pleacă devreme sau mai târziu (depinde mult de vreme, de frecvența utilizării, de condițiile de depozitare). În acest caz, semnalul poate fi orice disconfort la ras.

http://www.mycharm.ru/articles/text/?id=5162

Aflați cum să curățați aparatul de ras de păr fără a încălca regulile.

Curățenia este o garanție a sănătății și se aplică nu numai igienei personale, ci și accesoriilor pentru bărbierit. Fiecare articol necesită o abordare individuală: cum să curățați aparatul de ras din păr ─ regulile de bază pentru îngrijirea și curățarea dispozitivului.

Aflați cum să curățați aparatul de ras de păr fără a încălca regulile.

Industria modernă a introdus pe piață o gamă largă de dispozitive pentru îndepărtarea părului nedorit. Bărbatul este întotdeauna cea mai populară metodă de depilare la domiciliu. Selecția perfectă a sculelor de ras ─ acesta este un aspect foarte important, deoarece întreaga procedură de rasiere depinde de dispozitiv. Un factor important este cunoașterea: cum trebuie să curățați aparatul de ras de păr?

Îngrijirea de bază a Razelor

Dintre toate accesoriile de ras care oferă un bărbierit frumos și curat, puteți selecta grupurile principale de aparate de ras. Acestea includ batoanele periculoase, sigure și electrice. Acestea necesită îngrijire adecvată și în timp util, ceea ce prelungește durata de viață a uneltelor.

 • Periculos. Pentru ca instrumentul să fie mereu în stare de funcționare "ascuțită", este necesar să se respecte cerințele de îngrijire ale aparatului. Sub influența aerului umed și a apei, lama poate ruja și se poate oxida. O mașină de gătit necesită pansament obișnuit, care se numește honuire. Ascuțirea se realizează folosind materiale abrazive speciale.

Opțiuni pentru ascuțirea temerilor:

 1. Piatra de apă artificică sau naturală, care trebuie mai întâi umezită cu apă. Piatra trebuie să fie mare, astfel încât lama este complet pe ea. Degetul mare și arătătorul mâinii restrânge atenția și conduc de-a lungul pietrelor, alternativ, pe partea laterală a lamei. În primul rând, de la tine, întoarce-te și du-te la tine - regulile unei etape de ascuțire. Nu trebuie să aplicați o mare forță de presare, este suficient să aderați la contactul instrumentului cu o piatră.
 2. Micul fund (chit ceramic). Lama poate fi ascuțită pe un pat umed sau uscat. Ele nu sunt mari, dar rezultatul este excelent.
 3. Fine sandpaper. Aceasta este o metodă ieftină de ascuțire, necesită înlocuirea frecventă a materialului abraziv. Puteți utiliza, de asemenea, o piatră fină, care ascuțește cuțitele.

Pentru informații! Asigurați-vă că asigurați-vă că forța de apăsare a lamei de pe ambele părți ale pasajului lamei a fost aceeași. Numai în acest caz se va dovedi ascuțit și egal. Și pentru a păstra mai bine pieptenele, experții recomanda să lipici banda.

După ce ați realizat honuirea, asigurați-vă că efectuați editarea, realizată cu ajutorul unei curele din piele sau a unui in. Cureaua de piele se freacă cu pastă GOI, iar creta este folosită ca un material abraziv pentru in. Lama trebuie să se sprijine pe centura tensionată. În caz contrar, va exista o curbură a curbei marginii. După o editare corectă, aparatul de ras face un sunet deosebit.

 • Secure. Instrumentul nu necesită îngrijire complexă. Pentru ca el să servească cât mai mult timp posibil, el trebuie să fie totuși observat. De fiecare dată după ras, lama de ras trebuie spălată bine din păr. Acest lucru trebuie efectuat sub o presiune puternică de apă, astfel încât toate murdăriile să fie îndepărtate din toate zonele inaccesibile ale instrumentului.

Lamele trebuie monitorizate cu atenție și nu li se permite să rămână în stare umedă pentru o perioadă lungă de timp. Apa poate fi atribuită dușmanilor unei mașini de ras, dar chiar și fără ea este indispensabilă. Pentru a preveni coroziunea lamei, după fiecare clătire, trebuie să fie bine uscată. Pentru a face acest lucru, utilizați un uscător de păr, prosop sau loțiune de alcool, care servește drept dezinfectant.

Briciul nu-i place aerul umed, deci nu-i recomandă să-l depozitezi în baie. Pentru a menține lama ascuțită și fără microcărfuri, se recomandă lubrifierea copilului sau a uleiului esențial.

 • Electric. Proiectat pentru uz personal și necesită îngrijire regulată. Numai îngrijirea necorespunzătoare poate provoca ruperea mașinii.

Reguli de bază pentru îngrijirea unui aparat de ras electric

 1. Citiți instrucțiunile;
 2. După fiecare bărbierire, îndepărtați cu o perie părul rămas din locuri inaccesibile;
 3. Dezasamblați unitatea de bărbierit de două ori pe an pentru a elimina murdăria;
 4. După curățare, nu amestecați locurile de mișcare și perechi fixe de cuțite;
 5. Pentru spălarea aparatelor de bărbierit, utilizați detergenți atunci când spălați capetele aparatului sub apă curgătoare;
 6. Uscați toate piesele;
 7. Înlocuiți piesele de ras în fiecare an.

Cu metoda uscată de utilizare a unui instrument de bărbierit, trebuie să îl deconectați de la rețea și să scoateți unitatea de tăiere. O perie specială este utilizată pentru curățarea mecanismelor interne. Apoi, toate detaliile dispozitivului sunt puse în aplicare.

Respectând toate regulile de îngrijire a aparatelor de ras, acestea vă permit să vă simțiți confort pe piele pentru o lungă perioadă de timp în timpul bărbieritului.

Cum să curățați aparatul de ras de păr

Bărbierirea are loc în timpul bărbieritului. Acest lucru conduce la dificultate la bărbierit, la iritarea pielii și la accesorii de ras de performanță slabă. Se pune întrebarea: cum să îndepărtați părul tăiat?

Periajul cu aparatele de ras din păr poate fi împărțit în moduri. Depinde de tipul de dispozitiv de bărbierit.

  Professional. Un singur clic pe buton va transforma aparatul de ras într-o unealtă nouă. Unele accesorii de ras în design au blocuri de curățare. Este necesar doar apăsarea butonului și curățarea dispozitivului de păr, uscarea mecanismelor interne și încărcarea bricului.

De asemenea, puteți observa: ca și cu un păr de ras periculos îndepărtat? Metoda este foarte simplă. În timpul bărbieritului, atârnați un prosop de șampon sau prosop de lângă el și ștergeți ușor murdăria.

Prin urmare, respectând toate regulile pentru îngrijirea și curățarea construcțiilor de ras, este posibilă o funcționare eficientă pentru o perioadă lungă de timp.

Aflați cum puteți scăpa de părul nedorit cu un aparat de bărbierit electric pentru bărbați pentru zone intime.

http://technosova.ru/dlja-krasoty/electrobritva/kak-chistit-britvu-ot-volos/

Cum se curăță rasitoarele?

Aparatele de tocatoare electrice de astăzi sunt preferate de o mulțime de bărbați. Cererea pentru aceste dispozitive se datorează mai multor factori, inclusiv calitatea excelentă a bărbieritului, ușurința în utilizare și funcționalitate. Cu toate acestea, pentru a se rad cu un aparat de ras electric la un nivel calitativ ridicat, este necesar nu numai să selectați și să utilizați corect aparatul în conformitate cu cerințele, dar și să aveți grijă de el.

Bricul electric trebuie curățat în mod regulat, deoarece capul cuțitului este înfundat din când în când. Dacă nu efectuați această procedură, eficiența capetelor de bărbierit va scădea considerabil. În acest caz, merită, de asemenea, să luați în considerare dacă dispozitivului i se permite să utilizeze un tip de bărbierit umed. Dacă da, capetele de bărbierit pot fi spălate cu apă curgătoare. Totuși, acest lucru nu exclude necesitatea curățării.

Cum să curățați aparatul de bărbierit? Dacă aveți un model de tip net, cum ar fi Braun 150-1 sau PANASONIC ES-LF71K820, ar trebui să opriți aparatul după ce îl radeți și să îl dezarhivați. Apăsați butoanele de pe corpul aparatului pentru a îndepărta partea de bărbierit. Spatele capului trebuie să atingă ușor pe o suprafață plană, ceea ce va ajuta la scăderea tăiată a părului tăiat. Rețineți că ochiul este atât de subțire încât poate fi ușor deteriorat cu o perie. Blocul cuțitului poate fi curățat cu o perie moale, care este inclusă în setul de instrumente. De asemenea, unii producători împachetează aparatele de ras electrice cu un agent de curățare a aerosolilor, care trebuie aplicat la capul cuțitului în fiecare lună înainte de curățare.

Curățarea aparatelor de bărbierit rotative, cum ar fi PHILIPS HQ 6976 și PHILIPS RQ1195 / 21, se face într-un mod ușor diferit. Dispozitivul, desigur, în primul rând trebuie să fie oprit și dezactivat. După aceasta, peria trebuie să curățe capul cuțitului, ceea ce va ajuta la îndepărtarea părului tăiat. Apoi, este necesar să scoateți capul cuțitului și să îl curățați din interior. Se recomandă să se deschidă săptămânal placa de presiune pentru a curăța paletele rotorului și discurile cu ochiuri. În același timp, pentru a obține rezultatul maxim, trebuie să curățați cuțitele și discurile separat și să nu le împăturiți împreună.

Astfel, eficiența funcționării aparatului de bărbierit electric depinde în mare măsură de funcționarea și întreținerea corespunzătoare. Pentru a obține un rezultat bun al bărbieritului, curățați-l în timp util.

http://topasnew24.com/2794-kak-chistit-elektrobritvy.html

Pielea netedă la domiciliu: cele mai populare metode de îndepărtare a părului

Cum să scapi de părul ras la domiciliu este una dintre cele mai presante probleme. Suntem atât de angajați pentru un aspect perfect, totul este folosit: o figură subțire, păr bine îngrijit, machiaj perfect, haine elegante. Cu toate acestea, părul și părul, care cresc în locurile greșite, neagă toate eforturile noastre. Imaginea perfectă se prăbușește într-o clipă.

În orice moment, doamnelor au inventat diverse mijloace de a scăpa de vegetația excesivă pe corp - de la cauterizare până la folosirea ierburilor otrăvitoare. Astăzi există multe metode mai umane.

bărbierit

Dezavantajele acestei metode sunt evidente: rasul are astfel de consecințe neplăcute ca îngroșarea firelor de păr și a firelor de legare. Parul crește chiar a doua zi, poate crește în piele, iar lamele de ras provoacă leziuni și iritații.

Cu toate acestea, multe femei se rade indiferent de ce, fiind tentati de rezultatul instant si usurinta de utilizare pe suprafete mari de piele, cum ar fi pe picioarele lor.

Cum sa va radeti picioarele si sa faceti fara efecte secundare? Din nefericire, mirosurile și părul dur sunt inevitabile. Dar dacă vă radeți pielea cu următoarele reguli, vă puteți evita rănile și iritarea:

 1. Efectuați procedura într-o cameră caldă, sub apă caldă.
 2. Folosiți mașini de înaltă calitate cu lame ascuțite.
 3. Utilizați în mod regulat scrumi exfolianți.

Cu toate acestea, dezavantajele acestei metode sunt, de obicei, depășite, și fiecare femeie, mai devreme sau mai târziu, se gândește să-și îndepărteze părul fără o bricieră.

Shugaring

Despre abuzuri au auzit aproape totul. Astăzi acest tip de bio-epilare este oferită de majoritatea saloanelor de înfrumusețare. Popularitatea sa este asigurată de o serie de avantaje:

 • efect instant;
 • amestecuri naturale;
 • Amestecul include substanțe nutritive care tonifică și întăresc pielea;
 • metoda nu are contraindicații, cu excepția bolilor specifice ale pielii;
 • adecvate pentru utilizare pe suprafețe mari, de exemplu, atunci când se îndepărtează părul de pe picioare;
 • mai puțină durere decât atunci când se aplică ceară.

Cu toate acestea, există și dezavantaje:

 • procedura este dureroasă;
 • nu scapa de par pentru totdeauna, necesitand repetari regulate.

Cu ajutorul acestei tehnici, puteți elimina vegetația inutilă și acasă, pe cont propriu.

Avantajele utilizării la domiciliu:

 • capacitatea de a controla compoziția pastei, adăugând substanțe cu acțiunea dorită;
 • cost redus;
 • posibilitatea de a efectua procedura în orice moment.
 • nevoia de spălare a recipientului după gătitul pastelor;
 • nu este potrivit pentru persoanele cu praguri de durere scăzute;
 • Procedura durează mult.

Scuturați-vă mult mai ieftin. Pe Internet există un număr mare de videoclipuri diferite pe această temă, cu o descriere detaliată a procesului. Pastele de trandafiri pot fi cumpărate fie gata preparate, fie gătite de dvs.: există și multe rețete în spațiul de internet.

 • amestecați apa și zahărul într-un raport de 1: 2;
 • așezați amestecul într-un castron de smalț într-o baie de apă;
 • amestecând în mod constant, așteptați ca zahărul să se topească;
 • adăugați ingrediente la zahărul topit: lămâie, cafea, miere sau altceva (substanțele care conțin ulei nu pot fi adăugate);
 • răciți o mică parte pentru a verifica disponibilitatea: pasta este gata atunci când se oprește lipirea mâinilor;
 • se răcește

Pentru pregătirea completă a pastelor vine în 10-20 de minute. Întoarcerea pastei într-o acadea după răcire înseamnă că l-ați suprasolicitat.

 1. De spălare a gazelor. Înainte de epilare, asigurați-vă că curățați și îndepărtați pielea pentru a evita îngrădirea. Este mai bine să folosiți scrumi care nu conțin grăsimi, astfel încât aderența pastei cu părul să fie suficient de mare.
 2. Aplicați amestecul pe corp împotriva creșterii părului.
 3. Înlăturați creșterea părului.
 4. Tratați pielea cu sedative.

Dacă vă este frică să efectuați procedura pentru prima dată, o vizită la salon poate fi o cale bună de ieșire. Procedați cu un specialist, întrebați-l despre el, examinați procesul în sine și repetați în siguranță totul acasă. Cu respectarea corespunzătoare a tehnologiei, totul va funcționa.

Remedii populare

Pentru a scăpa de părul nedorit fără o brici și ceară, puteți utiliza astfel de mijloace precum peroxidul, soda și rivanolul.

 • fondurile ajută la scăderea îndelungată a vegetației nedorite;
 • procedură fără durere.
 • acțiune lentă;
 • poate provoca reacții alergice;
 • riscul de arsură.

Deoarece sodiul și peroxidul sunt substanțe destul de agresive, ele sunt cele mai des folosite pentru efectele punctuale, de exemplu, pentru a elimina antenele. Într-un loc intim, soda și peroxidul este mai bine să nu se folosească.

Rivanol este mai blând în acțiunea sa, deoarece nu provoacă arsuri.

Pentru a garanta utilizarea produsului fără iritație, trebuie să le testați cu siguranță pe o suprafață mică de piele.

Substanțele au un efect direct asupra foliculului de păr, încetinind dezvoltarea acestuia, distrugând treptat. Prin urmare, înainte de aplicare este recomandat să abur pielea. După aplicare, este de dorit ca locul să fie tratat cu compoziții liniștitoare și creme nutritive.

Vechea metodă folosită de bunicile noastre. Cu ajutorul sifonului puteți să vă încetiniți în mod semnificativ creșterea părului și să îl folosiți pe termen lung și să scăpați de el în totalitate.

Cum să folosiți sifon? Pentru a obține soluția activă, amestecați 1-2 linguri de sodă într-un pahar de apă fiartă. Din compoziția rezultată este o compresă și aplicată în zona problemei timp de 8-10 ore.

După mai multe aplicații, părul începe să se îndepărteze și poate fi ușor desprins. Acest efect permite utilizarea soluțiilor de sodiu împreună cu îndepărtarea părului pentru a reduce ciderul de durere.

Îmbunătățirea efectului de sodă poate adăuga cafea, care, printre altele, are un efect tonic asupra pielii. Trebuie avut în vedere că cafeaua vopsește și pielea.

Totuși, sifonul are un efect puternic de uscare și nu este potrivit pentru toată lumea.

 • piele uscată și subțire;
 • sarcinii;
 • alăptării.

Peroxidul de hidrogen

Peroxidul este cel mai convenabil pentru a decolora excesul de păr. Pentru a le îndepărta complet, trebuie să folosiți instrumentul timp de cel puțin o lună, după care vegetația devine mai subțire, dispărând în timp.

În farmacii, cele mai frecvente sunt soluțiile de 3% și 6% peroxid de hidrogen. Un procent mai mare, respectiv, oferă un rezultat mai mare. Peroxidul poate fi utilizat ca independent, punându-l într-un loc problematic și amestecat cu spumă de ras. Ultima metodă este considerată mai blândă: spuma permite pielea să se răcească.

Utilizarea peroxidului cu spumă:

 • se amestecă în proporții egale peroxid și spumă;
 • aplicați timp de 15-30 de minute;
 • spălați;
 • tratați locul cu un sedativ;
 • astfel încât firele de păr devin decolorate, este necesar să se aplice o dată pe zi cel puțin 3-5 ori, astfel încât mai târziu să nu crească - nu mai puțin de o lună.

Spre deosebire de sodă, peroxidul nu poate fi lăsat în zona de probleme pentru o lungă perioadă de timp, deoarece poate usca chiar și pielea sănătoasă și poate lăsa o arsură chimică.

rivanola

Inițial, rivanolul este un antiseptic. Cu toate acestea, datorită proprietății laterale, aceasta distruge foliculii de păr.

Instrumentul poate fi achiziționat la farmacii sub formă de tablete, pulbere sau soluție, cu care se îndepărtează părul. Din punct de vedere economic, este mai profitabil să cumpărați pastile sau pulbere, făcând singuri soluția. Cu toate acestea, este extrem de dificil să păstrați proporțiile necesare. Prin urmare, pentru siguranța dvs., merită să utilizați o soluție 1% gata făcută de la o farmacie.

Soluția de rivanol trebuie să fie frecată în zona problemei o dată pe zi. Rezultatul se realizează în 1-3 luni, în funcție de caracteristicile organismului.

Restricții privind utilizarea:

 • intoleranța individuală la componente;
 • albuminuria nu este permisă.

Doar tu decizi cum să scapi de păr fără o mașină de ras la domiciliu și fiecare dintre metodele selectate va avea argumentele pro și contra. Shugaringul este rapid, dar nu toată lumea este capabilă să îndure durerea. Remediile populare pot ajuta la această sarcină dificilă, însă utilizarea lor necesită răbdare și absența contraindicațiilor.

Trebuie înțeles că niciunul dintre instrumentele nu va scăpa definitiv de părul nedorit. Pielea noastră conține atât foliculi de păr activ cât și foliculi de păr latenți. Acțiunea oricăror mijloace se concentrează în mod specific asupra celor active, după distrugerea cărora corpul își activează funcțiile protectoare și îi trezește pe cei care dorm. Părul se va opri să crească numai când alimentarea becurilor este epuizată.

http://ubirayvolos.ru/depilyaciya/kak-izbavitsya-ot-volos-bez-britvy-v-domashnix-usloviyax.html

Îngrijire cu ras

În acest articol, dragi cititori, vom vorbi despre grija mașinii de ras în formă de T.

Da, nu te-ai înșelat - era vorba de plecare. Astăzi, mașinile moderne de ras sunt folosite mai des (Fusion Proglide, Mach 3, Sensor Excel și altele). La trecerea de la mașinile de ras de plastic la mașinile clasice, noii utilizatori aproape niciodată nu știu nici măcar despre aceasta și fac o astfel de greșeală (de exemplu, după ce un blister de unică folosință se îndepărtează, este pur și simplu utilizat).
Dar aparatul clasic este proiectat pentru a schimba lama bont folosită la una nouă și lucrul său suplimentar pe față.

Lubrifiant preventiv

Pentru utilizarea pe termen lung a mașinii, vom avea nevoie de "Litol 24" (unsoare auto, de vânzare la orice magazin auto). Deci: dezasamblați mașina și începeți "prelucrarea" acesteia (foto 1). Luăm un pic de grăsime pe bastonul urechii și aplicăm un strat subțire pe adâncitura centrală a părții interioare a capacului superior, precum și pe tija filetată și cele două știfturi de centrare ale lamei. Cu capacul superior terminat, treceți la placa inferioară (fotografia 2). De asemenea, lubrifiam partea mediană a plăcii cu un strat subțire din interior (în cazul în care există găuri pentru tija și știfturile filetate) cu un strat subțire de pe partea interioară și lubrifiați găurile din interior. Acum mânerul - colectăm un pic de grăsime și, așa cum am fost, vom răsuci stick-ul în firul interior al mânerului propriu-zis (foto 3). Totul - procedeul de protejare a aparatului de ras de efectul negativ al umezelii este completat (experiența arată că în aceste locuri procesul de coroziune apare cel mai adesea - nu protejează nici cromul, nici stratul de acoperire cu nichel). Acest grăsime nu este clătită cu apă caldă în timpul clătirii aparatului de ras în timpul bărbieritului.

(click pe imagine pentru a mari)

Curățăm raidul

Acum hai să vorbim despre curățarea completă a aparatului de ras de pe acumulatul săpun de gunoi (fac această procedură o dată la trei luni). De exemplu, aparatul de ras (Parker 92 R) al unui utilizator obișnuit arată astfel, dacă nu curățați aparatul de ras pentru o perioadă lungă de timp (foto 4), și așa mai departe (foto 5).

(click pe imagine pentru a mari)

Pentru a face acest lucru, avem nevoie de o periuță de dinți veche cu duritate medie, pastă de dinți (numai în nici un fel albirea - această pastă conține particule abrazive mici care vor duce la micro-zgârieturi pe briciul cromat sau nichelat) și o scobitoare din lemn. Îndepărteazăm aparatul de ras într-un recipient cu apă fierbinte timp de 25-30 de minute (în acest timp, rapelul de săpun pe aparatul de ras va decola), puneți pasta pe periuța de dinți și începeți să curățați aparatul de ras din toate părțile. Va fi necesară o scobitoare pentru a curăța placa de fund (în crestăturile longitudinale ale vârfului de siguranță). Spălați părțile aparatului sub apă curentă, ștergeți cu un prosop și repetați aplicarea grăsimilor. Asta este - aparatul dvs. de ras este gata de lucru pentru urmatoarele 3-4 luni. Cu acest tratament, briciul dvs. preferat vă va servi "cu credință" de mulți ani.

http://leza-shaving.com/ru/articles-and-advices/55-ukhod-za-bezopasnoj-britvoj

ru_shave

ru_shave: totul despre ras

De cât timp ți-ai curățat aparatul? Sincer, am intrebat eu o astfel de intrebare pentru prima oara doar dupa ce mi sa parut cu o saptamana in urma, suprafata stralucitoare a Merkur-ului care a fost achizitionata a fost acoperita cu un sediment gros de sapun, pe care nu-l puteti spala cu o mana goala, ca si in unele dificil de atins locurile au început să se acumuleze în cantități apreciabile. Îndepărtarea cu o astfel de bricieră devine neplăcută și ce fel de faună se pornește în intervalele dintre ras pe mașină. Rasanarea cu o masina murdara este non-feminina si periculoasa pentru sanatate. Puteți, de exemplu, să obțineți așa-numitul "razor ars" (razor arde - Eng.) Sau otrăvirea sângelui. Ce să spun despre acele mașini de ras care nu mai sunt produse și care nu mai sunt de mai bine de o duzină de ani, dar cineva le cumpără la licitații pentru a le folosi ca coș de zi cu zi - asta sunt eu despre Gillette de epocă, care sunt abundente pe e-bay.

Da, da Sunt frumoase. Ele sunt funcționale. La urma urmei, ele sunt antichități! Gândește-te, pentru că are deja 50 de ani (dacă vorbim despre Fat Boy, pe care am început să o producem în 1958) sau chiar mai mult, Super Speed ​​din anii 40 sau Double Ring din prima decadă a secolului XX. Și eu sunt un păcătos: aștept trei pachete diferite cu doi Fat Boy de pe locul 60 și un Slim Adjustable 66th. Cel mai șic - mașină, lansată în anul nașterii.

Dacă discutăm despre curățarea mașinii pe care ați cumpărat-o personal și sunteți sigur că o folosiți numai pentru ao menține în formă, pe lângă clătirea cu apă curentă după fiecare bărbierire, folosiți o perie miniaturală sau curățați părțile în mișcare cu o periuță de dinți dedicată. (dacă există). O curăție extraordinară mai amănunțită este de asemenea recomandată la schimbarea lamei.

Dacă apa este tare, se poate forma o placă de calciu pe mașină, iar în acest caz, cu o periodicitate în funcție de conținutul de var din apă, mașina trebuie să fie înmuiată într-o soluție caldă de decalcifare timp de 15 până la 30 de minute, deplasând mașina la fiecare cinci minute într-un lichid. Mai ales pentru a se implica cu înmuiere nu este, de asemenea, merită, pentru că soluțiile sunt diferite, iar învelișul mașinii poate fi deteriorat. În prezența părților în mișcare din mașină în cazul apei dure, ar trebui să acorde mai multă atenție. După aceea, clătiți bine sub apă curentă, pentru a nu lăsa soluția pe mașină și, prin urmare, nu aduce iritații pielii.

Apropo, am achiziționat recent o baie de curățare cu ultrasunete pentru mine, și am fost deja în măsură să o apreciez: este o plăcere să curățați mașinile de ras în ea. Cred că antichitățile mele într-o soluție de dezinfectant vor fi mai serioase în procesarea prealabilă înainte de sterilizare (a se vedea mai jos).

Să ne întoarcem la antichități. Fiarele, pe care le aștept din cauza mărilor îndepărtate, sunt cu siguranță folosite de cineva și, aparent, nu o dată. Zi de zi au slujit pe cineva cu fidelitate, stoarse tone și tone de lame, cu mânerul ușilor, îndreptându-le spre miriște și nu-nu, ci tăia pielea de pe fața recipientului cu bucăți chiar și atât de mult încât să fie de sânge. Și apă din nou. Și în apă caldă și microbi. Iar proprietarul nu se putea spăla o dată sau de două ori, pentru că era ocupat cu tăieturi înfundate. Pe scurt, Dumnezeu știe numai ce sa întâmplat cu această bricieră și de ce a fost rău de persoana care o folosea.

Ce fac frații noștri de peste mări atunci când primesc o altă comoară eBay prin poștă? Totuși, repetați următoarea procedură: briciul este udat timp de 15 minute în apă cu săpun, apoi curățat cu o periuță de dinți și agent de curățare de ceva timp pentru a curăța murdăria și raidurile, fierbeți aproximativ o oră în apă fierbinte (ar fi ucis virusul hepatitei B, moarte într-o oră la o temperatură de 100 ° C - dar punctul de fierbere este același peste tot), bine, într-o soluție de barbitsida (concentrația și timpul de utilizare conform instrucțiunilor), pentru a ucide pe cele enumerate pe ambalaj. După și între aceste acțiuni simple, aparatul de ras este clătit bine cu apă curentă și voila este gata de utilizare.

Da, unii cred că acest lucru nu este necesar :) Dar, tovarăși, orice vrei tu, și sunt paranoic și nu ai încredere în textele "această razor a fost dezinfectată și sterilizată mai ales pentru tine" sub următorul lot cu o mașină de ras. Aici, de exemplu, există un exemplu excelent despre cum ar putea arăta dispozitivul corespunzător, după ce ați văzut vederile din interior: http://vintagesaws.com/fatboy/fatboy.html Ce este, nu? Încă aveți încredere în aceste inscripții?

Toate argumentele pro și contra au fost cântărite, au fost citite megabyte de pagini despre dezinfectanți și metodele de aplicare și, în sfârșit, sa decis să te adresați profesorului de la Institutul de Microbiologie A. Rügenstein din Riga. Mătușa sa dovedit a fi o școală veche și, aparent, o practicantă, așa că mi-a spus, în plus față de "cazurile din viață", multe lucruri interesante despre aceste unelte și despre microorganisme și viruși. Deci, sa dovedit că puteți fierbe și puteți să vă spălați și puteți chiar să vă mâncați cu clonele de bardicid (nu avem baricidă, dar există analogi), dar acest lucru nu va da nimic 100% certitudine de sterilitate. O mașină de ras, la urma urmei, este un instrument care vine în contact direct cu sângele în cazul unei tăieri. În primul rând, desigur, lama, dar, de asemenea, ia briciul său. Dezinfectanții pot ucide germenii și virușii într-o soluție curată, dar există întotdeauna probabilitatea acumulării lor în biofilme la suprafață în microfraguri, microfracturi și crapaturi, pe care nu le veți atinge, înarmate cu un agent de curățare și o periuță de dinți. Bricheta poate părea curată, dar dușmanul invizibil, sub formă de Dumnezeu, interzice hepatita sau HIV poate întotdeauna să aștepte un alt bărbierit.

Și singurul remediu care omoară pe toată lumea și totul este o autoclavă, în care sunt sterilizate instrumentele chirurgicale și dentare și este disponibilă în fiecare spital sau clinică de stomatologie. Uneltele din acesta sunt tratate termic cu abur (> 100 ° C) sub presiune excesivă pentru o perioadă lungă de timp. Analogul este un cuptor de căldură uscată, dar datorită unei temperaturi mai ridicate, deteriorarea metalului este mai probabilă.

Există totuși partea inversă a monedei. Nu toate straturile de acoperire pot rezista unui astfel de tratament, iar aparatul poate disparea. Acest lucru este valabil mai ales pentru mașinile de ras - oțelul se poate înmuia în timp.

Cui îi pasă de sănătatea sa și de propria sa afacere, dar vă sfătuiesc să vă gândiți înainte de a utiliza o mașină de epocă cumpărată pe Internet sau la un magazin de antichități local pe drumul spre casă.

Pentru referință. Microorganisme și viruși și condițiile de distrugere a acestora *:

http://ru-shave.livejournal.com/11915.html

Cum să curățați aparatul de ras de păr

Doamna lebădă

Cum să actualizați o lamă de ras

Uneori există situații în care nu există posibilitatea de a cumpăra cartușe de schimb pentru o mașină de ras, iar cele vechi, ei bine, nu vor să facă față părului nedorit pe corp. Vreau să vă spun, dragi cititori, ca mine, ca rezultat al unui simplu experiment, am găsit o cale de a face față acestei probleme și de a actualiza lama de ras acasă.

Probabil cu zece ani în urmă am citit în presă că unii oameni de știință - chimisti inventaseră un mijloc de a actualiza lama de ras. Acest remediu trebuia eliberat ca un lichid în care cartușele vechi ar fi trebuit să fie scufundate noaptea și dimineața, ca urmare a curățării minuțioase - dizolvarea de mici particule de piele, grăsimi și săpun, au devenit ca cele noi. După cum înțelegeți, necesitatea de a achiziționa noi piese de schimb pentru mașinile de ras ar fi eliminată abrupt atunci când lansați acest glonț magic într-o vânzare în masă, ceea ce ar dăuna producătorilor de mașini de ras. Potrivit autorului acestui articol, este puțin probabil ca acest instrument să apară pe rafturi în viitorul apropiat, dar până acum nu am întâlnit un astfel de produs.

Dar, după cum se spune, "nevoia este arta invenției". Pe Internet, am întâlnit o mulțime de rețete cu privire la modul de pregătire a produselor de curățare pentru uz casnic pentru curățarea, spălarea vesela și a sobelor cu gaz folosind ingrediente simple, cum ar fi săpun, oțet, peroxid de hidrogen și amoniac. Și multe dintre rețetele propuse ajută cu adevărat la curățarea casei fără a folosi instrumente scumpe.

Într-unul din mai multe astfel de unelte colectate de mine, pentru a spăla cu grijă butoanele unei aragazuri de gaz, se propune să se facă următoarea soluție: se amestecă peroxidul de hidrogen și amoniacul într-un raport egal. Slăbiți butoanele de la cuptorul de gaze îndepărtate pentru câteva ore în această soluție, după care toate grăsimile și alți contaminanți sunt ușor spălați.

Razor de curatare a lamelor

Am încercat să aplic această soluție pentru curățarea cartușelor de ras. A făcut o soluție. Permiteți-mi să vă reamintesc încă o dată: peroxidul de hidrogen și amoniacul într-un raport de 1: 1. Am pus cartușe vechi, care nu se bărbieresc și le-am lăsat acolo timp de 3-5 ore. Puteți prelungi timpul de rezidență al rezervei în soluție pentru o perioadă mai lungă, de exemplu, peste noapte.

După "baia de curățare", am spălat cartușele cu apă curentă și s-ar putea spune că revin din nou în viață. Nu voi argumenta că lama a devenit la fel de nouă, dar l-am folosit după o astfel de curățare pentru a treia lună pentru scopul dorit - se șlefuiește minunat.

Acesta este întregul secret al actualizării lamei de ras, dacă nu puteți cumpăra cartușe noi. Poate că o astfel de modalitate de a actualiza rezerva veche de bărbierit va servi un serviciu bun.

Cu respect, LebedDeva!

Toate articolele de pe site.

Cum să curățați o mașină de ras și să o îngrijiți după ras

1. Curățire profesională - Simțiți-vă ca o nouă mașină de ras la atingerea unui buton

Unele aparate de ras Braun sunt echipate cu o unitate de curățare CleanCharge. Apăsați doar butonul și se va curăța automat, se usucă și se va încărca briciul. Atât de simplu și absolut igienic.

2. Curățare manuală - clătire cu apă caldă menajeră

Aproape fiecare aparat de ras Braun poate fi curatat rapid si usor sub apa fierbinte. Efectul de curățare poate fi îmbunătățit cu o cantitate mică de săpun lichid standard. Un alt sfat: pentru îngrijirea optimă a unei mașini de ras, introduceți periodic o picătură de ulei pe unitatea de tăiere.

După îndepărtarea capului de ras, unitatea de tăiere poate fi ușor curățată cu o perie. După finalizarea procedurii, activați aparatul de ras timp de două sau trei secunde. Atenție: Nu curățați niciodată plasa de bărbierit cu o perie.

Curățarea cu un spray de curățare

Un spray de curățare va ajuta la curățarea profundă a aparatului de ras, eliminând toate urmele de sebum. După pulverizarea pe ambele jumătăți ale capului de tăiere, reziduul impregnat este îndepărtat cu ușurință.

3. Îngrijire - Pentru o eficiență de 100%, înlocuiți toate piesele de tăiere la fiecare 18 luni.

Timp de 18 luni numărul de fire de păr ras este suficient pentru a acoperi terenul de fotbal! Deci, este timpul să înlocuiți părțile de tăiere ale aparatului dvs. de ras pentru a restabili eficiența de 100%. Plasa de bărbierit și unitatea de tăiere funcționează ca două bucăți de foarfece, astfel încât acestea se uzură în mod inevitabil după o utilizare atât de eficientă.

Îngrijire corespunzătoare pentru aparatul dvs. de curățare electrică, lubrifiere, sfaturi de îngrijire

Confortul în timpul bărbieritului este foarte important pentru pielea delicată a feței. Orice aparat de bărbierit electric necesită întreținere pentru a asigura funcționarea fără probleme. Pentru a face ca dispozitivul să dureze mult mai mult, este suficient să efectuați mai multe manipulări simple după fiecare bărbierire.

Cum să curățați aparatul de ras electric: instrucțiuni pentru curățarea corespunzătoare

Dacă dispozitivul dvs. funcționează pe o metodă de bărbierit umed, atunci după încheierea procedurii de igienă este suficient să clătiți aparatul sub apă fierbinte și să-l uscați temeinic. Pentru aceasta aveți nevoie de:

 • deconectați dispozitivul de la rețea;
 • aplicați un pic de săpun lichid pe plasă;
 • porniți dispozitivul - funcționează pe baterie;
 • clătiți capetele de bărbierit sub apă curgătoare;
 • îndepărtați partea de bărbierire în sine și spălați-o separat sub apă fierbinte pentru a îndepărta nu numai părul, ci și resturile de otshelushivsheysya piele și grăsime;
 • Opriți dispozitivul, scoateți grila de protecție și unitatea de bărbierit, lăsați toate părțile aparatului de ras să se usuce bine.
 • asamblați piesele de ras și instalați-le.

Dacă modelul unei mașini de ras suportă o metodă uscată, atunci după utilizare este suficient să curățați dispozitivul cu o perie specială, care este inclusă în kit.

 • opriți dispozitivul și deconectați-l;
 • scoateți ochiurile de protecție și unitatea de tăiere, îndepărtați cu grijă părul rămas din unitatea interioară cu o perie;
 • Important: nu folosiți peria la curățarea piesei de tăiere, ci vă poate deteriora;
 • Reinstalați toate componentele.

Îngrijirea corectă a aparatului de ras electric

Mulți bărbați ignoră regulile de curățare a aparatelor lor. Modelele mai scumpe sunt dotate cu un sistem de auto-curățare sau au un senzor care indică necesitatea curățării aparatului de ras. Modelele mai scumpe necesită curățare după fiecare utilizare. Astfel puteți maximiza durata de viață a dispozitivului. 5 - 10 minute din timpul dvs. va facilita foarte mult, dar nu va duce la costul plăcilor de cuțit noi. De asemenea, trebuie să lubrifiați periodic piesele cuțitelor.

 • după fiecare utilizare a aparatului de ras, opriți alimentarea;
 • curățați în funcție de metoda de funcționare a dispozitivului dvs. (în funcție de rasul uscat sau umed);
 • înlocuiți în mod regulat piesele de cuțit și lubrifiați-le (aproximativ o dată la 6 luni);
 • aproximativ o dată la șase luni, descărcarea completă a bateriei și, de asemenea, încărcarea completă a acesteia, aceasta va asigura o durată lungă de viață a acesteia;
 • încercați să păstrați dispozitivul departe de umiditate;

Important: Nu utilizați dispozitivul atunci când firul nu este izolat, dacă nu există sunete caracteristice sau există un miros ars.

Lubrifierea, curățarea și întreținerea aparatului de bărbierit

Lubrifiantul este disponibil în comerț și îl puteți achiziționa cu ușurință. Lubrifierea este necesară pentru a menține claritatea lamelor și pentru a reduce impactul negativ asupra părților de bărbierit. Dacă curățați aparatul de ras cu jet de apă fierbinte, este mai bine să aplicați lubrifiantul ori de câte ori după 1 - 2 aplicații ale aparatului de ras. Pentru a lubrifia aparatul de ras este necesar:

 • puneți câteva picături de grăsime pe capul de ras;
 • porniți aparatul de ras și lăsați lubrifiantul să pătrundă în interiorul pieselor de tăiere, timp de 1 până la 2 minute;
 • opriți dispozitivul;
 • uscați cu o cârpă curată; îndepărtați resturile de grăsime dacă acestea au căzut pe corpul aparatului.

Important: nu atingeți suprafața capului de bărbierit cu o cârpă, asigurați-vă că nu există prea mult grăsime și că nu scurgeri din piesele de tăiere.

Philips Razor Care

Multe aparate de ras nou de generație au o funcție de auto-curățare și vă pot solicita și atunci când mașina de ras este murdară și are nevoie de curățare. Fiecare producător încearcă să-și îmbunătățească produsul, mașinile de ras nu fac excepție. Astfel, producătorul Philips oferă cartușe speciale de auto-curățare, produse speciale de îngrijire a aparatului de ras pentru a facilita îngrijirea aparatului de ras electric și a fost dezvoltat un sistem special de curățare și încărcare pentru mașinile de ras electrice de acest tip.

La fel ca Philips, Panasonic este, de asemenea, îngrijorat de dispozitivele lor de lucru cât mai mult timp posibil, astfel încât o întreagă linie de produse de îngrijire a fost dezvoltat special pentru mașinile de ras de la această companie, de la lucruri mici, cum ar fi perii la piesele de schimb ale aparatului de ras. Pentru ca briciul tău să te servească mult timp, trebuie să ai grijă de curățenia lui. Doar câteva minute pe zi garantează un bărbierit bun și o durată lungă de viață.

Cum să preveniți arderea aparatului de ras

Nu este nimic mai bun decât începerea zilei cu un bărbierit curat. O față bine rasă lasă o impresie excepțional de bună pentru colegi și fete. Din nefericire, mii de oameni se plimba cu un efect secundar repulsiv de ras necorespunzator, cum ar fi ars razor. Probabil, fiecare dintre noi a avut acest sentiment groaznic, senzațional, care apare la câteva ore după ras. Dar luând măsurile adecvate, efectele nedorite ale rasului pot fi prevenite cu succes.

Ce este o rasura arsa?

O arsură a bărbieritului este o erupție iritantă care apare uneori după ras. În forma cea mai ușoară, o arsură de ras va provoca o ușoară mâncărime și o erupție cutanată roșie pe față și pe gât. În cazurile severe, o arsură a aparatului de ras poate provoca acnee, care se formează din părul înghițit. Ele pot cauza mâncărime insuportabile.

 • Înmuiați miriștea de pe barbă. Soft, plăcut la mirosul de mișcare este îndepărtat mult mai ușor decât cel care este similar cu lâna de oțel. Astfel, cel mai bun moment pentru a se rade este dupa ce ati facut un duș. Aburul fierbinte vă va înmoaie mirosul, creând toate condițiile pentru un bărbierit blând. Dacă doriți să devină și mai moale, aplicați un pic de balsam pe el în timp ce spălați în duș. Barba va deveni moale, ca un fund de copil.
 • Fă-ți fața curată. Curățarea și peelingul pielii - nu numai pentru femei. Utilizați un scrub facial sau alte mijloace din arsenalul soției dvs. pentru a elimina celulele moarte ale pielii și pentru a preveni ingerarea părului. Este ieftin și foarte benefic pentru piele.
 • Utilizați peria de păr pentru a spuma. Datorită periei, crema de ras cade sub fiecare periuță, ceea ce face ca bărbieritul să fie mai curat și mai neted.
 • Folosiți un aparat de ras. Unii oameni recomandă foarte bine mașinile de ras cu cinci lame. Dacă puteți obține un bărbierit bun și curat cu ei, continuați să le folosiți. Dar dacă fiecare bărbierit vă lasă cu iritație și o arzătoare de ras, încercați să vă radeți cu un aparat de ras. Pentru mulți bărbați, mașinile de tăiat modern cu multiple lame irită pielea mai mult decât ne-ar plăcea. Îndepărtarea cu un aparat de bărbierit va elimina iritarea pielii și vă va oferi un aspect curat și sănătos, deoarece în timpul bărbieritului o singură lamă în loc de câteva va "mesteca" fața.
 • Se rade de-a lungul cresterii parului. Încercând să obțină o piele netedă pentru copii, mulți bărbați se radeau împotriva creșterii părului. Da, prin rasul impotriva cresterii parului, veti obtine acest lucru cu un accident vascular cerebral, dar riscati sa taieti fata si sa provocati arsuri. Un astfel de bărbierit crește probabilitatea de îngrășare a părului și de acnee. Rasina numai de-a lungul cresterii parului. Desigur, nu veți putea elimina toate miriștele cu o singură treabă de ras. Acest lucru este normal. Doar săpați și faceți o altă trecere cu o mașină de ras. Mai multe mișcări ale unei mașini de ras de-a lungul creșterii părului sunt mult mai bune decât una împotriva creșterii.
 • Faceți lumină, atingeți scurt cu o mașină de ras. O prea mare presiune asupra razorului mărește șansele de a vă arde un aparat de ras. Briciul are o greutate suficientă pentru a tăia miriștea. Dotările scurte vor ajuta la evitarea presiunii excesive. Cu mișcări mai lungi, de obicei, aplicăm o presiune mai mare asupra aparatului de ras.
 • Utilizați o mașină de ras ascuțită. Ați încercat vreodată să tăiați o tomată cu o lamă cuțită? Te-ai întrebat cum în loc să taie o tomată, ai terminat să-l rupi? Acum imaginati-va ca o rosie este fata ta. În loc să tăiați ușor părul, lama blandă îl trage și îl rupe. Probabilitatea de iritație și îngustare a părului crește. Unul dintre avantajele unui aparat de bărbierit este că lamele pot fi schimbate frecvent fără a fi nevoie să petreci prea mult timp.
 • Curățați lama cu alcool. Una dintre principalele cauze ale arsurilor de ras și iritarea pielii după ras sunt microbii care s-au așezat pe lama ta. Distruge aceste creaturi freind lama inainte de ras cu o cantitate mica de alcool. Unele companii vinde antiseptice speciale pentru lame pentru bani mari, dar acest lucru este doar alcool obișnuit plus aromă. Tot ce ai nevoie este alcoolul obișnuit de la o farmacie.
 • De fiecare dată, faceți o trecere cu o mașină de ras, curățați lama din cremă și resturile de păr. Această masă lipicioasă împiedică lama să facă o tăietură curată, așa că clătiți-o în apă.
 • Clătiți-vă fața cu apă rece când ați terminat rasul. Apa rece închide porii și reduce probabilitatea de înrădăcinare a părului.
 • Aplicați un balsam sau o cremă. Tocmai ați terminat răzuirea pielii cu o bucată de metal ascuțit, indiferent de cât de bine vă radeți, fața dumneavoastră este stresată. Produsele după bărbierit sunt răcoritoare, dar pentru unii bărbați ele cresc iritarea. Dacă sunteți unul dintre ei, încercați un balsam liniștitor sau o cremă de cortizon pe bază de aloe vera. Ele pot fi găsite în orice farmacie.
 • După terminarea rasului, uscați lama și peria. Ștergeți lama uscată cu un prosop. Din acest motiv, nu va deveni rapid curățată, dar va rămâne ascuțită până la următorul bărbierit. În plus, nu uitați să vă agățați peria cu părul, astfel încât să se usuce bine. Pe o perie umedă, germenii pot începe, care se vor răspândi pe toată fața atunci când vă bărbiți data viitoare.
http://www.modnyi-makiyazh.ru/o-volosah/kak-chistit-britvu-ot-volos.html