logo

Vreau să-mi vopsesc părul cum să aleagă o culoare. Cum de a alege o vopsea de păr - principalele tipuri de culoare de aspect

Probabil ați observat că unele culori vă pot face fețele mai proaspete și mai tinere. În același timp, alte nuanțe, dimpotrivă, conferă feței un aspect obosit și dureros, pielea dobândind o nuanță galben-gri. Multe femei petrec mult timp în camera de amenajare pentru a cumpăra exact ceea ce li se cuvine și fac adesea greșeli. Este posibil să simplificați procedura de selectare a culorii potrivite?

Regulile combinației de culori

În natură, există doar trei culori principale "de culoare" - galben, roșu, albastru. Există, de asemenea, trei culori achromatice (nu colorate) - negru, alb, gri. Toate celelalte culori sunt doar combinații ale acestor culori primare.

Fiecare persoană poate purta toate aceste culori (cu excepții rare) - dar numai în acele combinații care corespund tipului său de culoare. De exemplu, pentru primăvara și toamna ar trebui să prevaleze tonuri galbene sau roșii, iar iarna și vara - albastru.

Toate combinațiile de culori ale unui anotimp se armonizează unul cu celălalt. Din această regulă simplă există o armonie de culoare uimitoare, care ne arată natura în fiecare anotimp.

Cum puteți determina tipul de culoare?

Cel mai greu lucru este să identificați corect tipul de culoare. În ce perioadă a anului aparțineți: toamna, vara, iarna sau primăvara?

Mai întâi de toate, este necesar să stabiliți dacă o subtilă caldă sau rece predomină în culorile naturale ale corpului. Apoi, trebuie să determinați: nuanțele colorate sau subtile sunt mai potrivite pentru culoarea ta individuală.
Rece sau cald?

Uită-te, are pielea ta cald, roșiatic-galben subtone sau rece, albastru-roz? Este greu de determinat? Într-adevăr, fără un stilist cu experiență pentru a ajunge la o concluzie finală este foarte dificil. Dar există un mod dificil de testare, care poate chiar să se stabilească la un non-specialist, la un cald (primăvară / toamnă) sau la un tip rece (vara / iarna) de care apartii.

Pentru a face acest lucru, trebuie să ridicați două eșarfe - unul este albastru-roz (rece), celălalt este galben-somon-roz (cald). Nu veți găsi eșarfe adecvate, utilizați hârtie colorată de nuanțe similare. Fiecare culoare, la rândul său, se aplică feței și mâinilor (în lumina zilei).

Sunteți de primăvară sau de toamnă, dacă o eșarfă de nuanță albastră rece face pielea pe față palidă și buzele tale devin o nuanță dureroasă albastră. Într-un șal de o nuanță caldă de somon, dimpotrivă, pielea va începe să apară proaspătă și sănătoasă, iar nuanța ei de aur va deveni distinctă.

Dacă aparțineți tipului de iarnă sau de vară, pielea în contrast cu șalul albastru-roz va părea proaspătă, apoi tonul cald gălbuie al somonului vă va face obosit, iar dungile și cercurile sub ochi vor deveni imediat mai vizibile.

După ce ați stabilit ce tonuri de piele este în armonie cu, este necesar pentru a afla dacă preferați mai mult contrast, culori saturate sau, dimpotrivă, silențios. După aceasta, veți fi capabil în final să vă atribuiți unui anumit tip de culoare - primăvara sau toamna, respectiv iarna sau vara.

Diferența dintre cele două tonuri calde:

Tonul dominant al nuanțelor de primăvară este galben, respectiv, culorile de acest tip sunt ușoare, vesele și strălucitoare.

Bazele nuanțelor de toamnă sunt roșii, respectiv, culorile vor fi mai contrastante, mai grele, mai pământene, comparativ cu arcul moale.

Diferența dintre cele două tonuri reci:

Nuanțele de vară au o subtilă albastră, dar în comparație cu nuanțele de iarnă, ele sunt mai silențioase, mai luminoase și mai puțin estompate pe aceeași bază albastră.

Culorile de iarnă se bazează, de asemenea, pe albastru, dar sunt mai clare și mai strălucitoare decât culorile de vară asociate.

Toate culorile care aparțin paletei din aceeași perioadă a anului sunt combinate una cu cealaltă și permit orice combinație între ele.

Amintiți-vă: umbra cu subtone albastre este o culoare rece; Subtotal roșu și galben - culorile sunt calde.

Înseamnă că roșul și galbenul ar trebui să fie prezente numai în paleta de primăvară și de toamnă, iar culorile verde și albastru sunt potrivite doar pentru paleta de iarnă? Departe de ea! Fiecare tip de culoare poate purta toate culorile - trebuie doar să alegeți nuanțele potrivite. De exemplu, o culoare albastră poate fi caldă dacă conține subtone galben sau roșu, iar reprezentanții tipurilor de culoare caldă pot purta în siguranță. Și invers, dacă un albastru sau o subtonă este prezentă în culoarea roșie principală, va arăta armonios reprezentanții tipului de culoare rece.

Există un tip de culoare mixt?

Dacă întâmpinați dificultăți în determinarea tipului de culoare, vă poate părea că aparțineți unui tip mixt. Cu toate acestea, nu există tipuri de culori mixte. Fiecare tip poate avea mai multe variante ușoare, ușoare și mai pronunțate, mai întunecate. Fiecare tip de culoare poate avea nuanțe care vă permit să alegeți o paletă de culori personale mai frivol.

De exemplu, dacă sunteți de primăvară cu tonuri de aur întunecate și pronunțate în piele și păr, puteți utiliza în condiții de siguranță nuanțele paletei de toamnă în haine și cosmetice.

Multe dintre tonurile moi și silențioase ale paletei de primăvară se pot confrunta cu tipul de toamnă, licit de lumină.

Tipul de vară, cu nuante mai întunecate, se poate apropia armonios de fața unor nuanțe delicate ale paletei de iarnă.

Un tip de iarnă puternic pronunțat, cu un contrast puternic luminos și puternic între piele, păr și culoarea ochilor, poate fi atenuat prin contrastul cu ajutorul nuanțelor delicate și proaspete ale paletei de primăvară.

Selectăm culoarea parului după aspectul culorii

O culoare bine aleasă a părului trebuie să accentueze expresivitatea ochilor, să reîmprospătă tenul, să atenueze imperfecțiunile minore ale pielii. Cea mai fiabilă modalitate de a alege culoarea potrivită este determinarea tipului de culoare - toamnă, iarna, primăvară, vară. Pentru fiecare tip de culoare, puteți recomanda propria paletă de culori.

Primavara este un tip de culoare calda. O femeie de primăvară produce o senzație de sensibilitate, nu există contraste ascuțite în aspectul ei.

Piele: transparent, subțire, cu o nuanță caldă, culoare - ușoară, puțin auriu. Dacă există pistrui, ele sunt și ele de aur. Pe obraji de multe ori blonda roz-blush. Pielea nu se bronzează bine. Tan are o nuanță roșiatică.

Păr ușor cret, sunt subțiri și pufos. Culoare - lumină, cu o nuanță caldă, miere, chihlimbar, argintiu, maro deschis, cu nuanță de aur.

Ochii: Ochii sunt de obicei luminosi - albastri, turcoaz, dar pot fi maronii.

Caracteristici: tip de culoare de primăvară nu are ochi verzi și maro, bronz de ciocolată, vase de sânge distanțate, păr întunecat.

Cum de a alege o culoare de păr pe tip de culoare.
Culoarea potrivită a părului pentru tipul de primăvară: pentru tipul de primăvară ușoară, puteți recomanda nuanțe delicate de aur, variind de la lemn de santal până la miere.

Coafura ideala este feminina, dar nu prea romantica: valuri moi, o pagina sau o tundra scurta si nu ar trebui sa arate prea sport. Luminarea este o comandă separată. Parul gri poate fi ascuns cu vopsea ușoară sau cu vopsea constantă a părului într-o nuanță caldă cenușie.

Pentru un tip de primăvară mai închis, puteți recomanda o nuanță de mahon sau culoarea frunzelor de toamnă, dacă doriți să vă dați părului o strălucire roșie.

Vara este un tip de culoare rece. Principalele caracteristici ale tipului de vară: cenușă, nuanțe rece și albastru. Vara este un contrast, un contrast scăzut, mijlocul.

Piele: Tipul de vară poate avea piele de diferite nuanțe, dar are întotdeauna o lumină de fundal subcutanată rece albastru. Dacă există pistrui, acestea sunt gri-maro. Tanarea este buna, chiar si cea mai usoara piele de la soare are o nuanta de nuca (asa-numita "stepa"). Blush - roz sau roșu, datorită faptului că vasele sunt situate aproape, roșeața pe piele este adesea vizibilă.

Culoarea părului are o nuanță de cenușă rece, fără stingere. Culoarea variază de la paie luminoasă la blondă întunecată, cu un luciu maro. Părul se estompează uneori la soare și dobândește o nuanță de coniac, care poate fi confundată cu cea caldă. Structura părului este dreaptă sau cretată. Adesea împărțită.

Culoarea ochilor - întreaga paletă de nuanțe gri - gri-albastru, albastru-albastru, gri-verde, gri-măslin și alune. Albul ochilor este laptic, nu contrastează cu irisul.

Nivelul de contrast este determinat de diferența dintre culoarea pielii și culoarea părului. Pe pielea mai deschisă și pe părul întunecat, cu atât este mai mare contrastul. Și invers.

Vara nu poate avea păr roșu, negru, de cupru, precum și piele albă.

Cum sa alegi culoarea parului in functie de tipul de culoare Culoare potrivita a parului: Pentru tipurile de vara usoara, alegeti nuante de culoarea graului, ceea ce ofera reflexii reflexive ale luminii.

Pentru tipurile de vară întunecate, umbra "lalea negru" este potrivită. Oferă o strălucire tipică de vară de cenușă-maro, roșiatică picantă.

Toamna este, de asemenea, un tip de culoare cald, dar diferă de primăvară în culori mai vii.

Pielea are nuante calde de aur, dacă există pistrui - este de culoare roșiatică. Spre deosebire de primăvara, tipul de toamnă nu are nici o roșie, culoarea pielii feței este uniformă. Pielea nu se bronzează bine și este predispusă la arsuri. Sub influența soarelui, pielea devine roșie și inflamată.

Păr de culoare roșie sau cu strălucire roșie precisă. Parul este adesea cret, cu bucle mari, elastice, strălucitoare, groase.

Ochii sunt foarte luminosi si contrastanti. Culoare ochi: verde, ambra-maro, coniac-maro, chihlimbar.

Caracteristici: în tipul de toamnă nu există ochi albaștri, păr ușor de cenușă, păr negru.

Cum sa alegi culoarea parului dupa tipul de culoare? Ce culoare se va potrivi: roșu, cupru fier, castan, maro închis.

Pentru tipurile de toamnă ușoară, potrivite pentru lemn de santal.

Pentru părul mai întunecat sau pentru o nuanță mai saturată de ton roșu "frunzele toamnei" sau "seara de seară" sunt potrivite. Gama de toamnă poate fi atribuită unor nuanțe mai reci, cum ar fi "păducelul" și "mahonul".

iarnă

Iarna este un tip de culoare rece. Acest tip de culoare poate fi confundat cu vara sau toamna. Poate fi contrast și non-contrast.

Principalele diferențe sunt pielea albă, albă, cu o nuanță albăstrui. Pielea nu se bronzează bine, pe obraji se poate bloca. Părul este de obicei întunecat. Ochii sunt nuante luminoase, reci de albastru, gri, maro sau negru.

Păr: negru, de obicei drept și gros, uneori cret
piele: foarte ușoară, albă, cu o nuanță albăstrui, bine bronzată.
ochi: gheață albastră, maro închis

Parul: mai moale decât contrast, poate avea o nuanță de ciocolată rece și brandy
piele: gri de măsline, uneori cu un luciu gălbui, cu bronzare bună.
ochi: măslin-gri, maro, căprui-verde

Ce culoare se va potrivi. Tonurile ascuțite cu un strălucire albastru rece sunt potrivite pentru acest tip.

Pentru a straluci culoarea parului unui tip de iarna usoara, incercati umbra "abanosului".

Nuantele de "lalea negru" sau "pădurea de fag" vor adăuga un ton roșutic părului de iarnă închis. Nuanțe de ghimbir pe care nu ar trebui să le folosiți.

Selectarea vopselei după aspectul culorii

Oh, aceste femei și fete - fiecare dintre ele vrea să fie irezistibilă și frumoasă, și face o mulțime de efort în ea de partea ei. Cu toate acestea, unii oameni o fac - admirând privirile, complimentele și doar plăcerea a ceea ce vedeți în oglindă ca o recompensă, în timp ce alții - în ciuda tuturor încercărilor lor de a-și atinge standardele de frumusețe, nu vine nimic din ele. Se pare că coafura este la modă, iar culoarea părului este frumoasă, dar în ansamblu nu arată organic, ceea ce înseamnă că nu este natural.

De fapt, potrivit experților și specialiștilor în probleme de frumusețe, aici, ca și în orice știință, există reguli care trebuie să fie cunoscute și care trebuie urmate. Apoi, rezultatul nu te va dezamăgi.

De exemplu, deoarece vorbim de culoarea părului, culoarea vopselei trebuie aleasă corect pentru tipul de aspect. Oh, cum să faceți asta - publicația noastră vă va spune...

Principala regulă pentru alegerea culorii vopselei pentru păr

Trebuie sa-ti alegi viitoarea culoare a parului, nu pe baza faptului ca este la moda sau nu, sau ca parul secretarului tau este vopsit in acea culoare la locul de munca, dar este popular cu barbatii... deloc. Ar trebui să vă bazați alegerea pe combinarea culorii viitoare a părului cu culoarea ochilor și tonul pielii.

Tipuri de aspect

Înainte de a trece la alegerea vopselei dvs., ghidat de principala noastră regulă, să clarificăm ce tipuri de culoare sunt aspectul. Și cum diferă unul de celălalt. Asadar, stilistii si artistii de machiaj impart in mod conditional toti oamenii in doua tipuri de culori - reci si, deci, calduroase.

Rece de culoare cu aspect de aspect

La tipul de culoare rece de apariție pot fi atribuite reprezentanților din care Natura înzestrată cu ochi negri, gri, albastru, verde, verde-gri. De regulă, culoarea pielii unor astfel de "oameni reci" este de culoare roz deschisă. Nuanțele naturale ale părului lor sunt de culoare maroniu deschis, negru cu nuanță albastră sau cenușă. În cazul în care vă cunoașteți în această descriere, încercați să alegeți culoarea vopselei cât mai aproape posibil de culoarea naturală a părului. Și aici sunt nuanțele roșii și roșii - ele nu se potrivesc cu adevărat.

Culoare caldă de aspect de culoare

Tipuri de aspect de culoare sezonieră

Cu toate acestea, după cum vă puteți imagina, clasificarea tipurilor de culori ale exteriorului în frig și cald este prea vastă. Există întotdeauna zeci de nuanțe care ar trebui luate în considerare la alegerea culorii viitoare a părului. Prin urmare, stilistii practică orientarea pe tipuri de culori sezoniere. Aici gama de descrieri și recomandări este mai restrânsă, respectiv, probabilitatea de a vă atinge culoarea ideală cu care vă înfloriți este mult mai mult.

Femeie primăvară

Acest tip de aspect de culoare include femeile cu ochi usori (de la albastru la verde deschis), cu piele alba (posibila - fildeș), paloare aristocratica, si bruste de culoare maro deschis sau blond. Concentrându-se pe alegerea nu numai a culorii vopselei de păr, dar și a culorilor hainelor care ar accentua meritele tipului de culoare, ar trebui să acordați prioritate nuanțelor galbene. În consecință, culoarea părului poate fi grâu-auriu, roșu deschis, miere...

Acesta va arata atractiv si colorat Cu aceasta alegere, aspectul dvs. va fi benefic. Și aici este opțiunea de a picta în culori închise, reci sau cenușii - mai bine să renunți. Pe fundalul unui astfel de par, tenul va părea prea dureros și dacă nu vă prefaceți că este un gotic, nu ar trebui să experimentați.

Femeia de vară

Femeia toamna

Acest tip de culoare este destul de luminos și dificil de confundat cu altele. Culoarea de bază este roșie. Ochii femeilor de toamna de culoare alba, chihlimbar sau smarald. Pielea este o nuanta inchisa, pistrurile sunt posibile. Culoarea parului natural - de la roșu în foc până la castan cu strălucire roșie. Aceste femei se vor potrivi culorilor vopselei de castane și ciocolată, puteți experimenta cu tonuri de maro. Favorizează în mod avantajos avantajele unui tip strălucitor de apariție în câteva (3 - 4) tonuri. Și, cu flori de aur, negru și cupru, este mai bine să nu riscați. Astfel de femei nu se vor potrivi cu nuante de vopsea, culori portocalii luminoase. Ei bine, în cazul unei decizii, pregătiți-vă pentru faptul că prima impresie a aspectului dvs. va fi asociată cu artificialitatea și artificialitatea.

Mulți ignoră faptul că culoarea părului depinde nu numai de stil sau de preferințele personale, ci și de tipul de culoare. Vă propunem să vă gândiți cum să alegeți culoarea potrivită a parului la domiciliu, luând în considerare umbra ochilor și a pielii.

Inițial a fost obiceiul ca toate fetele să fie împărțite condițional de anotimpuri. Vă rugăm să rețineți că este posibil să se amestece tipurile, acest lucru este normal, astfel de femei tinere sunt chiar mai ușor, deoarece pot folosi culori pentru a picta din mai multe opțiuni deodată.

Fetele cu pielițe și ochi de culoare deschisă, precum și cu părul aparțin tipului de culoare de primăvară. Este mai ușor pentru ei să creeze imagini ușoare și drăguțe. În cele mai multe cazuri, fetele de acest fel de aspect sunt blonde reale cu bucle de aur sau cu o ușoară umbra de roșcată. Aceasta, apropo, este cel mai rar tip de apariție.

Sfatul principal în această versiune: nu vă supraîncărcați aspectul cu contrast greu și întunecat. Ar trebui să existe un machiaj simplu și ușor, tonuri de bază ușoare de îmbrăcăminte. Cu cea mai mare dorinta de a schimba radical, cu toate acestea, culoarea neagra va face fata gri si neinteresanta, iar albul perhidrol va arata foarte nefiresc.

O altă caracteristică a acestor fete este că părul lor, în orice caz, are fire separate, care sunt ceva mai ușoare decât masa totală a buclelor. Dacă nu se remarcă prea mult, adresați coaforului sfaturi despre cum să le dezactivați. În plus, culoarea a devenit din nou la modă, astfel încât să puteți folosi în siguranță această tendință.

Primăvara vine doar culori calde - este o paletă de aur, nuanțe de roșu moale, nisip sau maro deschis. Dar există excepții, de exemplu, cel mai proeminent reprezentant al acestei categorii este Merlin Monroe, și ea a devenit cunoscută ca o blondă naturală. Deci, dacă sunteți un fericit proprietar al pielii foarte palide, chiar porțelan, puteți picta în condiții de siguranță în tonuri argintii.

Fotografie - Culoare de primăvară

Video: cum să alegi nuanța potrivită a părului

Girls de vară

Fotografie - Tip de culoare mixtă de vară

Majoritatea reprezentanților lui Leto se plâng că au o culoare naturală foarte naturală și încearcă în orice mod să remedieze acest defect natural. Pentru clarificare: această categorie de aspect este determinată de astfel de caracteristici:

 • ton foarte rece de piele, aproape alb-alb;
 • există o vară contrastantă și nu un contrast, prima opțiune este o piele relativ întunecată a părului și a porțelanului, a doua este o piele ușoară și o nuanță rece de fire (de exemplu, Ksenia Sobchak);
 • ochii sunt strălucitori, uneori cu dungi de albastru sau verdeață.

Cel mai adesea, cea mai bună opțiune pentru vopsirea părului 2015 este culoarea cenușie, se va aprinde frumos pe piele și va da aspectul unor mister. Categoric nu recomandăm să funcționeze cu culori de lumină caldă (și acest lucru se aplică și îmbrăcămintei), ceea ce va agrava situația. În loc de o blondă strălucitoare, ai o fată complet neinteresantă, cu o față care se amestecă cu buclele.

În cazul în care decideți să repoziționați fiara roșie, trebuie să țineți cont de particularități. Aceasta este una dintre cele mai bogate nuanțe de culoare. Cea mai bună soluție la această problemă va fi roșu-albastru sau chiar galben-roșu, adică culori luminoase și reci în același timp. Henna este adesea folosită pentru colorare.

Foto - Tip de vară

O altă caracteristică a fetelor de vară este faptul că toate sunt născuți blonde adevărate, iar atunci când cresc, părul lor este schimbat insidios spre întuneric. Acest lucru poate fi ușor corectat prin pictura într-o culoare foarte ușoară, dar în nici un fel nu cu nuanțe de galben. Fetele de vară cu bucle de platină arată uluitoare.

Ce să alegeți pentru a face față:

 • ton mahon, vopsea albă;
 • blond foarte adânc, aproape cu efectul părului cenușiu;
 • albastru paletă.

Toamnă caldă

Foto - Culoare toamna

Pe dreapta, cel mai cald tip de culoare este Autumn. Acesta este un aspect comun slav: piele de nuanțe calde, păr brun moale și ochi strălucitori (verde, maro, maro deschis). Pentru toamnă doamnele sunt roșii și cu păr brun.

Pielea cu pistrui și nuanțe de piersică nu va fi potrivită pentru țipătul culorilor părului negru, ceea ce îi va da o nuanță de pământ, o nuanță ciudată maro. Un efect similar va fi de la vopseaua albă, care contrastează prea mult cu pielea relativ întunecată.

Cea mai bună opțiune - tot felul de nuanțe de maro: este ciocolată, și roșu și chiar burgund. În plus, buclele roșii arată foarte frumos fetelor cu pistrui. O caracteristică specială a toamnei este că nu are nici o culoare roșie sau nu este expresivă, astfel că roșeața poate compensa o astfel de inexpresivitate a feței. Chiar și o portocală de morcov foarte ascuțită va arăta potrivită.

De asemenea, uitați-vă la culorile luminoase calde - este maro deschis, blond întunecat și nisipos. Acum este foarte la modă să faceți o rezervare, puteți lua în siguranță în siguranță această opțiune pentru a schimba imaginea.

Pentru a străluci pielea feței, este necesar să selectați o paletă cu un luciu de aur, poate fi:

 • negrii calzi;
 • toate blondele naturale;
 • roșu, visiniu;
 • ciocolată sau cappuccino.

Fetele de iarnă

Foto - Tipul de culoare de iarnă

O femeie cu un tip de culoare de iarnă este cea mai grea cale de a-și schimba aspectul. Faptul este că toată frumusețea este un contrast puternic între bucle și față. În povestea despre "Albul de zăpadă" se vorbește exact despre frumusețile de iarnă, care au o piele incredibil de palidă, cu o tentă practic albastră și păr negru, uneori chiar cu o nuanță naturală albastră.

Datorită acestei combinații foarte eficiente, este categoric nerecomandată modificarea drastică a aspectului. Pur și simplu, orice ton este ales, nu va fi destul de luminos și nu va fi atât de eficient.

Este destul de dificil să alegeți culoarea potrivită pentru părul bruneturilor strălucitoare de tip rece. Evitați culorile calde, vă vor face simple, fără stafide. Dacă doriți să experimentați cu dvs., urmați aceste sfaturi:

 • încercați un tonic cu albastru sau chiar o "vinete" (foarte potrivit pentru ochii întunecați);
 • Puteți experimenta cu o blondă rece;
 • Paleta albă rece arată foarte bine.

Culorile închise sunt potrivite pentru reprezentanții podelei frumoase, care, prin natura lor, au păr gri sau cu o nuanță de cenușă. O față roșie va accentua imaginea. Trunchiurile întunecate cu ochii verzi și maroși vor fi foarte buni și naturali. Acestea cresc vizual volumul.

Sa întâmplat astfel încât bărbații și societatea ca întreg să perceapă astfel de femei ca oameni serioși și de afaceri, mulți cred că bruneturile sunt cele mai romantice ale sexului echitabil.

Un avertisment puțin: în timp, părul crește și rădăcinile arată necorespunzător și ieftin, deci trebuie să tentați din când în când.

Vrei să fii o seducătoare roșcată. Nu a fost nimic de spus acest lucru, deoarece tocmai frumusețile roșii sunt considerate cele mai pasionate și letale, iar multe se tem de ele.

Auburn este o culoare unică, deoarece este potrivită pentru toată lumea, în special pentru persoanele cu o blush. Dezavantajul este că, în comparație cu altele, se estompează rapid și își pierde saturația. Alegeți o roșcată, fiți pregătiți pentru dificultăți. Veți întâlni o astfel de problemă, cum ar fi incapacitatea de a obține o culoare nouă: întuneric sau lumină, deoarece roșu este greu de vopsea.

Foto - Blondă vopsită

Vrei să fii blondă fără griji. Aceste fete întotdeauna câștigă inimile bărbaților, iar cea mai mare parte a sexului blând vrea să fie pictată în această umbră.

Dacă te hotărăști să devii blondă, atunci ai grijă de tonul pielii, trebuie să fie strălucitor, altfel părul tău va arăta nefiresc. Din păcate, nu este posibil să se obțină rezultatul ideal al decolorării - exact la aceeași culoare ca în cutia de vopsea.

Adesea, buclele pot avea un val verzui sau o arsură arsă. Blondes mai mult decât alții au nevoie de fire de îngrijire suplimentare care sunt mai uscate. Sfaturi pentru tine: consultați-vă cu un specialist cum colorantul cu o culoare deschisă vă va afecta părul, indiferent dacă vă va face rău.

Cum se combină

Dacă aveți nevoie să alegeți în mod independent și liber pentru a alege nuanța potrivită de bucle după tip, atunci utilizați sfatul specialiștilor: aduceți-vă în față o foaie de hârtie de culoare piersic și albastru. Când aspectul de umbrire a devenit interesant? Deci, începem din această paletă, dar, dimpotrivă, au apărut cercuri sub ochi sau pimple s-au ridicat - atunci această paletă ar trebui evitată. Acest test se face chiar și în saloanele de frumusețe cunoscute.

De asemenea, uneori este folosit un program special. Vă permite să încărcați fotografiile și fotografiile cu nuante interesante de bucle. Și apoi luați minunate exemple de tunsori și culori de păr pe care doriți să le înfruntați.

Foto - Selectarea culorii părului

Dacă încă nu sunteți sigur de culoarea aleasă, puteți cumpăra mai multe curele suspendate pe clipuri și pur și simplu le atașați la manșetă, evaluând astfel dacă culoarea nouă vine sau nu. Aceleași accesorii pot fi utilizate simplu în fiecare zi pentru a da exteriorul un pic de exotice și stafide.

Nu există o distribuție clară a modului de potrivire a coafurii cu culoarea. Dar este ca un obicei că îngrijirea este pentru oamenii cu părul brun (amintiți-vă de Leon-criminal și ficțiune criminală), și bucle lungi sunt prerogativa de blonde. Amintiți-vă că este important nu numai să alegeți o culoare de păr sau o tunsoare, ci și o marcă de vopsea, de exemplu, recenzii foarte bune despre Garnier și Schwarzkopf.

http://voprosso.ru/i-want-to-dye-my-hair-how-to-choose-a-color-how-to-choose-a-hair-dye-the-main-color-types- of-the-exterior /

Ochii căprui. Care este culoarea părului potrivită? 70+ Fotografii

Multe fete care doresc să-și schimbe imaginea.

Femeile moderne acordă o mare atenție aspectului lor, doresc să arate elegant, la modă, frumos. Atunci când creați imaginea perfectă, culoarea părului este gândită cu grijă, care va fi combinată cu succes cu culoarea ochilor, tonul pielii, machiajul selectat în mod corespunzător etc.

Multe fete, care doresc să-și schimbe imaginea, sunt interesate: dacă ochii sunt maro, ce culoare de păr este potrivită pentru ei?

Ochii căprui. Care este culoarea părului potrivită?

Nu există un singur răspuns, deoarece există multe nuanțe importante atunci când alegeți culoarea parului. Luați în considerare problema în detaliu.

Ochii bruni dau aspectul "căldurii", pe această bază este necesar să se acorde prioritate tonurilor moi și calde, care o vor sublinia. Atunci când alegeți o culoare de păr pentru o femeie cu ochii maro, este necesar să se ia în considerare nu numai nuanța ochilor, ci culoarea pielii.

Șefii stilistii au cunoștințe speciale despre alegerea culorii părului pentru frumusețile cu ochii maro, sperăm că aceste sfaturi vor fi utile pentru dvs.

Pielea întunecată și ochii căprui - culoarea părului

Nu este un secret că atunci când vedem o fată cu piele întunecată și ochi în formă de migdal, pe stradă, ne atragem atenția necondiționat asupra frumuseții exotice. Rețineți că, în majoritatea cazurilor, culoarea naturală a părului la femei cu ochi căprui este negru.

Având în vedere că o astfel de apariție este considerată luminoasă și extraordinară în sine, introducerea unor schimbări radicale poate face ca imaginea să devină mai grea. Experții nu recomandă doamnelor cu piele întunecată să recurgă la luminarea completă a părului.

Pentru a da strălucire și "apetisant" imaginii, este necesar să folosiți nuanțe de la întuneric bogat la ciocolată delicată de lapte. În combinație cu pielea întunecată va arăta grozav toate nuanțele culorii castanelor.

Creșterea volumului poate fi realizată prin tonarea ușoară folosind nuanțe roșii. Pentru a reîmprospăta imaginea și pentru a obține un aspect radiant de ochi căprui, folosiți note de nuanțe de miere sau de caramel.

Piele ușoară și ochi căprui - culoarea parului

De obicei femeile cu ochi maro cu ochi de miere sau de aur sunt proprietari de păr roșcat sau blond. Nuanțele de aur, cupru și auriu sunt potrivite pentru colorare.

Ochi de culoare brună arată bine pe fundalul părului roșu, alunele de alune, caramelul și ciocolata de lapte.

Blondes cu ochi căprui - stil sau un semn de prost gust?

Blondă blondă, cu ochi căprui, arată originală, exotică și nu familiară! Cineva este încântat de această imagine, iar cineva consideră că este un semn de prost gust.

Potrivit stilului guru al lui Evelina Khromchenko, transformarea dintr-o brunetă într-o blondă fără a ține cont de factori importanți (tonul pielii, caracteristicile aspectului etc.) este eronată și nu duce întotdeauna la atingerea rezultatului dorit.

Excesul de albire a părului și utilizarea nuantelor blonzi reci nu sunt potrivite pentru proprietarii de ochi căprui. Cea mai bună opțiune este nisipul moale de vopsea și nuanțele luminoase.

Se poate argumenta cu opinia lui Evelina Khromtchenko dacă vă uitați la frumoasele femei blonzi cu ochi căprui de Britney Spears, Gwen Stefani, Shakira, Leroux Kudryavtsev, care au un stil și gust.

Dacă doriți să urmați exemplul lor, înainte de a începe să luminați părul, trebuie să încercați și să vedeți cum veți avea grijă de transformare. Acest lucru este ușor de făcut prin montarea perucii la culoarea dorită.

Transformare pentru fete cu ochi căprui - folosind evidențiere, colorare, ombre

Dacă sufletul dorește să se schimbe, dar nu îndrăznești să te transformi dramatic într-o blondă, poți reîmprospăta și fă luminoasă imaginea cu ajutorul diferitelor tipuri de evidențiere.

Stilul Ombre este grozav pentru fetele cu ochi căprui. Un exemplu frapant este Beyonce, care îi place efectul părului ars la vârfuri și regrown la rădăcină. Cu un astfel de păr, o femeie arată ca o frumusețe sufocantă de pe o plajă din California.

Avantajul clar al colorării este acțiunea sa strictă, deoarece, în timpul procedurii, nu toate firele de păr sunt luminate, ci numai fire individuale, ceea ce reduce nivelul efectului agresiv al vopselei.

În plus, această metodă de colorare a părului elimină înfrumusețirea frecventă a rădăcinilor și, de asemenea, face posibilă, dacă este necesar, tăierea capetelor părului la schimbarea părului.

Evidențiarea luminoasă a ochilor căprui poate fi înlocuită de o absolvire, o tranziție treptată de la radacinile castanei întunecate la o culoare de aur-caramel la vârfuri.

Fetele cu ochi maro sunt, de asemenea, recomandate culori multicolore, care arata grozav pe o tunsoare multi-strat (cascada, scara). Această opțiune implică vopsirea firelor superioare într-o culoare aurie și vopsirea firelor inferioare într-un ton maro închis.

Fetele cu ochi maro inchis si piele echilibrata pot decora parul inchis cu fire rosii stralucitoare.

Ochi căprui, păr vopsit și îngrijire corespunzătoare

 1. Colorarea părului necesită alegerea corectă a vopselei blânde pentru a face mai puține daune. În plus, după vopsire este necesar să le oferiți o îngrijire adecvată folosind instrumente speciale de calitate.
 2. De exemplu, părul vopsit în culori strălucitoare necesită o atenție deosebită pentru a adăuga strălucire și pentru a menține saturația culorilor pentru o lungă perioadă de timp. Capul trebuie spălat cu șampon destinat părului deschis.
 3. Dacă aveți de gând să vă schimbați imaginea, nu trebuie să efectuați experimente pe cont propriu, ci mai degrabă să vă adresați unor profesioniști care vă vor ajuta să alegeți culoarea parului care vă convine cel mai bine, metoda de colorare, tunsoarea etc. Lasă noua imagine să fie începutul unei schimbări fericite în viața ta!
http://ona-znaet.ru/publ/22-1-0-1447

Culoarea părului pentru ochii căprui: care dintre ele este potrivită și cum să alegi?

Expresiv ochii căprui, care au o nuanță mai strălucitoare decât oricine altcineva, trebuie să sublinieze frumusețea lor și alegerea corectă a culorii părului.

Înainte de a decide asupra vopselei de păr, trebuie să țineți cont de tonul pielii și de tipul general de culoare.

Alegere după tonul pielii

luminos

Astfel de doamne vor potrivi tonuri de castane, coniac și cele care pot fi descrise ca:

 • "Cafea cu lapte",
 • "Ciocolata de lapte"
 • castan ușor;

Stilistii recomanda acest tip de aparitie pentru a-si gasi echilibrul intre culorile nu prea luminoase, dar nu foarte intunecate.

Exemple printre celebrități: Emma Watson, Sandra Bullock, Keira Knightley.

negricios

Fiți atenți la tonurile groase, bogate și suculente, care se vor transforma în aspectul bărbaților:

Culorile luminoase sunt nedorite, vor simplifica imaginea și nu vor arăta armonioase.

Ca opțiune de compromis - subliniind caramelul și culorile delicioase de miere. Această metodă va adăuga nu numai notele proaspete, ci și creșterea vizuală a volumului de păr.

Părul roșu, în combinație cu pielea întunecată, este o opțiune interesantă care va arăta foarte atractivă dacă aveți un portocaliu subțet în ochi. Pentru iriile întunecate - culoarea roșie aprinsă. Dar aici este necesar să se ia în considerare faptul că culorile roșii își pierd strălucirea relativ repede și vor trebui să fie actualizate mai des decât altele.

Exemple printre celebrități: Eva Longoria, Mila Kunis, Jennifer Lopez.

oliv

De la tonuri de maro închis la cafea - numele unei astfel de palete ar fi adecvat pentru proprietarii de ochi maro închis.

Va merge bine cu o colorare a părului de ombre.

Alegerea depinde de tipul de culoare al aspectului

Fete cu păr natural închis și ochi căprui închis.

Cele mai potrivite pentru pictura:

 • negru, inclusiv cu diferite ebbs;
 • ciocolată neagră;
 • cafea;
 • violet închis;
 • prune;

Culori nepotrivite care adaugă doar vârsta:

paleta:

 1. Castaniu înghețat. Cele mai populare în ultima vreme în nuanțe similare.
 2. Negru. Pentru irisurile întunecate.
 3. Brown negru. Sub diferite lanțuri de iluminare pot apărea atât negru, cât și maro. Ton bogat.
 4. Cafeaua neagră. Pentru ochii de culoare închisă.
 5. Mahon. Iridescente cu multe fațete.
 6. Bordeaux. Va fi deosebit de bun pe o brunetă naturală.
 7. Castan de cenușă. Universal pentru orice imagine.
 8. Castaniu maro deschis. Pare să evidențieze trăsăturile faciale. Cu multiple fațete.

primăvară

Acest tip de culoare include o piele ușoară cu o nuanță maro deschisă a irisului. Nu există nuanțe închise ale acestui tip de culoare.

Frecvent, sunt prezente pistruri, iar bronzul cade bine.

Cele mai bune culori ale părului: miere și caramel suficient de cald. Principalul lucru la alegere este faptul că preaplinul de culoare ar trebui să fie ales exact cald.

Culorile întunecate și roșu - nu este de dorit să se aplice, deoarece vor adăuga vizual vârsta.

paleta:

 1. Dragă blondă. Ca și alte nuanțe luminoase, va fi mai bine dacă firele au fost luminate sau culoarea lor naturală este suficient de ușoară.
 2. Caramel de aur Aceasta este o adevărată extravaganță a tonurilor galbene și maro.
 3. Golden Blond. Pe fire va depăși aurul.
 4. Lumină cupru. Atrage atenția asupra feței tale. Imperceptibil de a rămâne nu va funcționa.
 5. Cupru blondă. Strict, dar în același timp luminos și saturat.
 6. Caise. Pentru persoanele extraordinare care caută să atragă atenția.
 7. Aur blond. Nobil și plural.
 8. Castan-blond - strict și aristocratic. Pentru piele în stare bună.
 9. Caramelă maro deschisă. Adăugați tonuri calde la frumusețe cu părul frumos.
 10. Maro de aur. Culoare strălucitoare de culoare închisă. Mai bine decât alții, se potrivește părului brun natural.

Culoarea parului natural este ashy. Culoarea pielii - lapte, lumină. Culoarea ochilor - foarte maro deschis.

Tonuri potrivite pentru pictura: cenușă, culoarea ciocolatei de lapte.

Nu este potrivit: roșu, roșu, întuneric.

paleta:

 1. Platină blondă. Atât părul scurt, cât și părul lung ar fi o opțiune bună din rândul celor radicali.
 2. Cenușă blondă. Fără galben. Aceasta este o opțiune discretă.
 3. Vanilla blond este luminos și atrăgătoare, care, totuși, va necesita o corecție frecventă.
 4. Roz blond. Pentru tineri și romanticieni.
 5. Grâu blond. Întotdeauna la modă. Pentru orice vârstă și pentru orice stil. Universal.
 6. Cool blondă. Strică și concisă. Universal. Nu conține tonuri de aur.
 7. Dark blonda. Clasic.
 8. Ash Brown. Ideal pentru combinarea ochilor căprui cu pielea de măsline sau de lumină. Bine vopsite fire de gri. Potrivit pentru orice vârstă.

toamnă

Culoarea naturală a părului este castan, ochii sunt de la maro deschis la maro închis.

Culorile adevărate de toamnă sunt cele mai bune, calde:

paleta:

 1. Ciocolată caldă. Ca și caramel, chihlimbar și brandy. Pentru o nuanță profundă de ochi căprui.
 2. Roșu maro. Subliniază expresivitatea ochilor căprui.
 3. Chestnut. O nuanță de catifea groasă care este întotdeauna la modă și mereu relevantă.
 4. Caramel cu note roșii.
 5. Cupru. Ea merge bine cu pielea tăbăcită.
 6. Cognac. Pentru pielea tăbăcită și tăbăcită.
 7. Roșu. Culoare fierbinte pentru șocant și îndrăzneț.
 8. Auburn. Potrivit pentru proprietarii de ochi de chihlimbar.
 9. Roșu-roșu. Luminos, dar în același timp ton elegant.
 10. Ciocolata cu rosu. Pare scump și prezentabil. Potrivit pentru orice vârstă.
 11. Castaniu cu nuanță roșie - pentru tăbăcit și luminos.

Sfaturi

 1. Sfat 1: unicitatea imaginii și versatilitatea părului pot fi date prin colorare sau evidențiere. Exemple de celebrități care și-au reînviat imaginea cu ajutorul celor mai importante momente: Beyonce, Jessica Alba, Daisy Fuentes.
 2. Sfat 2: ochii de culoare brun deschis vor fi cel mai bine combinați cu nuanțe caramel, roșiatic, auriu cald. Dar nu cu întuneric, aproape negru.
 3. Sfat 3: dacă vă îndoiți de ce culoare să alegeți, atunci preferați acele nuanțe care sunt cele mai apropiate de natura voastră.
 4. Sfat 4: Dacă starea pielii nu este perfectă datorită acneei sau postacnei, se recomandă să nu alegeți un ton negru foarte luminos sau cardinal.
 5. Sfat 5: în cazul în care există îndoieli globale cu privire la pictura, atunci pentru început, puteți lua o tonă bezammiachny vopsea, care va fi mai întunecată decât culoarea naturală pentru un maxim de câteva tonuri. Pentru prima probă, această opțiune este potrivită.
 6. Sfat 6: Urmați selecția sfaturilor pentru sfaturile de tip de culoare.
 7. Sfat 7: Părul foarte corect pentru ochii căprui este considerat o combinație riscantă. Alegerea unui astfel de ton, cântăriți argumentele pro și contra.
 8. Sfat 8: nuanțele la rece și cenușie necesită precauție, deoarece ar putea părea estompate în contrast cu irisul închis.

Aplicând recomandările experților și examinați cu atenție sfaturile, obțineți exact rezultatul atunci când pictați, ceea ce va fi cel mai bun.

http://krasota.guru/volosy/pokraska/cvet-dlya-karix-glaz.html

Ce culoare de păr pentru a alege titularii de ochi căprui

Proprietarii statornici și temperamentali ai unui iris întunecat, au fost mereu diferiți cu un aspect magic. Adesea, acestea sunt persoane deschise, amuzante, senzuale, gata pentru tot ce este nou, adorând surprize, experimente. Curajul natural vă permite să reușiți în toate eforturile. O minte acerbă, intuiția ajută la rezolvarea problemelor de afaceri și de familie. Fetele cu ochi maro deschis sunt mai puțin hotărâtoare, visează, uneori la mila fanteziei lor. Combinația clasică este părul roșu și ochii căprui. Dar, în funcție de umbră, există multe opțiuni pentru combinarea buclelor de culoare și a ochilor negri piercing.

Caracteristici color

Fețele cu ochi albaștri se găsesc în toate tipurile de culori. Dar cel mai adesea este iarnă fatală și toamna aprinsă. Primăvara și vara se disting prin caracteristici moi, umbra ochilor aproape de ceai, măsline, verde. Iridele întunecate intunecate sunt prezente în aspectul contrastului.

caracteristici:

 • combina bine cu diferite subtonuri ale pielii - porțelan, alb-zăpadă, auriu, maro;
 • Ea merge bine cu pistrui în blonde, femei cu păr brun, brunete și, desigur, roșcate;
 • sprâncenele ar trebui să fie exprimate, încadrarea pentru ochi ar trebui să fie 1-2 tone mai întunecate decât culoarea buclelor, bruneta pentru a picta arcul în culoarea maro închis;
 • Este important să se armonizeze ochii negri expresivi cu machiajul corect, accentuarea simultană a ochilor și a machiajului buzelor este inacceptabilă;
 • Pielea feței necesită o grijă atentă, manifestarea defectelor - roșeață, erupții cutanate este inacceptabilă, tonul trebuie să fie uniform fără cusur.

Avantajele culorii:

 • caracteristicile feței sunt expresive chiar și fără machiaj;
 • Puteți experimenta diferite nuanțe de păr de la o blondă albită până la culoarea unei aripi de corbi;
 • culori strălucitoare și luminoase în haine, fac imaginea moale, feminină;
 • Bijuterii pot fi alese în aur, vor da energie, încredere în propriile lor abilități.

dezavantaje:

 • make-up-ul ar trebui să corespundă unei ocazii specifice; culorile saturate într-o machiaj de zi vor arăta vulgar;
 • Evitați utilizarea genelor extinse; adăugarea de fascicule la genele lungi și groase va crea o imagine marionetă artificială;
 • în tranziția de la nuanțele mai întunecate ale nuanțelor de lumină, pentru a se îndrepta mai bine către profesioniști pentru colorarea în mai multe culori.

Consiliul. Este necesar să se evite imaginile monocrome în haine, în special pentru roșu, alb, negru, se recomandă diluarea cu nuanțe gri neutre, albastre.

Paleta de culori

Cel mai bun stilist este natura, culoarea naturală a părului este considerată optimă. Dar dorința de schimbare ne face să căutăm mereu noi fațete, imagini. Șablonul bine ales vă va permite să transformați aspectul, este important să cunoașteți secretele de bază ale culorii.

maro închis

De obicei, culoarea naturală are o paletă de roșu siret și castan. Pentru a evidenția datele externe, este mai bine să trăiți pe lumina, paleta naturală a blondei, precum și pe nuanțele de cupru. Pentru fetele cu ton pielii calde, tonuri de aur de aur și cappuccino sunt potrivite. De asemenea, succesul va fi culoarea bronzului, caramelului. Prerogativele sunt toate tonuri moi, calde, calde. Trebuie evitată cenușia, maro deschis, negru, conferă pielea o culoare gri nesănătoasă, face ca aspectul să fie decolorat, inexpressiv.

Nuanțe de bază:

Pentru fetele cu ochi deschisi, tehnicile potrivite pentru colorare sunt shatush, balayazh, evidențierea. Nu este categoric opțiunea lor de a colora culorile luminoase ale curcubeului, precum și firele albe albe.

Dark maro

Intensitatea medie a pigmentării vă permite să includeți o paletă de castan și ciocolată. Aceasta este cea mai câștigătoare culoare atunci când doriți să pictați firele într-un ton roșu bogat, cu nuanțe roșii. Fetele cu piele de portelan pot folosi albastru-negru, va sublinia aspectul fatal. Toate nuanțele adânci saturate de castan închis, cafea, caramel vor avea succes. Pentru cei care doresc să obțină o strălucire strălucitoare, puteți utiliza o culoare radicală albă, urmată de tonifiere în perlă, adăugând o lumină de aur moale.

Nuanțe de bază:

 • întreaga paletă de ciocolată de la lapte la amar;
 • nuanțe roșii - rodii, mahon, burgundi;
 • strălucitoare perlă blondă.

Puteți utiliza diferite tehnici de colorare, monocrom, evidențiere, ombre sau selecția zonelor individuale. Ochii căprui întunecați vor fi în armonie cu firele de căpșuni, turcoaz și roșu. Dar astfel de imagini necesită o îngrijire atentă, utilizarea de măști, uleiuri, spray-uri, altfel părul va părea plictisitor, fără viață.

negru

Fetele de la natura au păr întunecat, sarcina principală - de a sublinia caracteristicile aspectului. Proprietarii de piele închisă și subtonul cald se vor potrivi unei palete de castane. Este vorba de aceste nuanțe care vor aduce în imagine imaginea de moale și feminitate. Părul alb și părul negru - o opțiune clasică câștigătoare. Dacă doriți, puteți merge la blonda, dar numai cu ajutorul meșterilor profesioniști.

După albire, tonarea în culorile nordice și perle este necesară, altfel galbenele vor fi vizibile. Nuantele naturale de maro, precum și cuprul, grâul, aurul sunt absolut inadecvate. Puteți utiliza roșu-roșu, va fi de succes întreaga paletă de incendiu.

Nuanțe de bază:

 • castan, ciocolată;
 • albastru negru prune;
 • platină și blondă nordică;
 • roșu, roz copac.

Atenție! Fetele cu ochi negri sunt colorate monocrom, precum și subliniază contrastul. Puteți să vă adresați tehnicienilor, inclusiv 2-3 tonuri dintr-o paletă.

Alegerea culorii în funcție de tipul de culoare

Pentru ochii maro, este de asemenea important să țineți cont de tipul de culoare al aspectului pentru a obține o imagine holistică și armonioasă.

Piele luminoasă:

 • Primavara are o piele transparenta din fildeș, se întâlnește cu o blush de aur deschis. Ochii de culoare brun sunt prezentați în scoruri de nuci și ceai, cu nuanțe verzui. Colorare potrivită pentru blond natural, grâu, miere pentru a obține bucle ușoare. Cei care doresc să adauge tonuri roșii preferă o paletă de cupru. Pentru femeile cu păr brun, chihlimbarul, caramelul întunecat va fi cea mai bună opțiune.
 • Vara are o piele palidă, dar întotdeauna cu o subtónare rece. Ochii sunt, de asemenea, ceai deschis sau verde-maro. Pentru a accentua datele externe, trebuie să acordați atenție paletei de vopsea rece. Este recomandat să utilizați blond, castan, ajuta la evidențierea caracteristicilor faciale, refacerea culorii pielii. Arată platină grozavă, nisip, blond perlat. Pentru a obține nuanțe naturale se potrivesc: arin, maro deschis, nuci și ciocolată.
 • Iarnă cu pielea de porțelan palidă, este extrem de negru, albastru-negru, prune, castan închis. De asemenea, puteți deveni o blondă folosind o ultracoldă cenușie, blond deschisă, este important să excludeți orice incluziuni de aur sau de cupru, sau tenul va arăta nesănătoasă.
 • Toamna este adesea înzestrată cu ochi maro deschis sau maro închis, piele de aur, cu pistrui care se manifestă. Întreaga paletă de roșu și castan este perfectă. Acesta este cuprul, chihlimbarul, caramelul, espresso, ciocolata de lapte.

negricios:

 • Geamul cu ochi albaștri este potrivit: castanul înghețat și întunecat, laptele, ciocolata amară. Și un negru necompromisant poate face vizual mai în vârstă, evidențiază defecte pe față - cercuri întunecate, pigmentare neuniformă. Este puțin probabil ca firele albe, care subliniază vizual chiar și ridurile nesemnificative, să devină un ornament.
 • Toamna sunt toate nuantele flacarii si mahonului. Perfect pleacă pielea întunecată, se concentrează pe ochii întunecați. O definitivă "nu" este necesară pentru a spune tonuri de morcov, precum și alb și cenușă.

Reguli de alegere în funcție de forma feței, lungimea și structura părului

Înainte de a decide asupra unei culori, trebuie să acordați atenție caracteristicilor părului. La fetele cu ochi negri, structura stem este de obicei densă, rigidă; maro închis și maro deschis - buclele sunt mai moi, strălucitoare, dar uneori le lipsește volumul. Sfaturile simple vor determina culoarea optimă, luând în considerare caracteristicile individuale.

Recomandări pentru alegerea culorilor:

 • Chubby ar trebui să acorde atenție la colorarea pe mai multe niveluri folosind o paletă de grâu-castan. Pentru fetele cu o formă triunghiulară ovală, alegeți din nuanțe de castan, blond și cupru. Aceasta va armoniza proporțiile.
 • Proprietarii de ovale pătrat și diamant trebuie să folosească fire întunecate contrafăcute ale feței pentru a obține linii moi, netede. Frumusețile cu ochi maro cu un oval perfect pot experimenta în siguranță. Acestea sunt potrivite pentru nuanțe intermediare de grâu și cupru, precum și cardinal albastru-negru sau alb.
 • Pentru părul scurt, ar trebui să alegeți o colorare pe mai multe niveluri, folosind cenușă, maro deschis, castan, ciocolată, nuc.
 • Proprietarii de bucle de lungime medie pot locui pe blonda naturala, cappuccino, caramel, din toate nuantele aproape de naturale.
 • Parul curat arată grozav în cupru și tonuri de foc, capul gros va accentua adâncimea de culoare.
 • Pentru bucle ultra-lungi, puteți alege o blondă nordică, cenușă, negru. Dacă structura trunchiurilor este subțire, poroasă, utilizați mai multe tonuri de grâu sau ciocolată pentru a atinge densitatea dorită, volumul.

Cum de a alege culoarea parului

Dacă doriți să schimbați rapid culoarea, puteți face o greșeală ireparabilă, ghicind cu un ton. Pentru a nu recupera buclele după o reîncarnare nereușită, ar trebui să știi câteva secrete.

Cum de a alege o culoare:

 1. Este necesar să determinați tipul de culoare, fiecare marcă având o paletă recomandată pentru primăvară, vară, toamnă, iarna.
 2. Pentru o reîncarnare dramatică a unei brunetă într-o blondă, de la roșu la blondă, trebuie să-l contactați pe maestru. Tehnica de vopsire necesită experiență și cunoștințe pentru a evita verdele și portocalele rezultate.
 3. Ochelarii cu ochi albe trebuie să înceapă de la umbra naturală a firelor, luminând sau întunecând nu mai mult de 2-3 tone, colorarea cardinală afectează negativ structura părului, după expunerea agresivă va trebui să restaureze mai mult de o lună.

Ochii bruni au fost întotdeauna considerați un simbol al senzualității, al misterului. Când buclele de colorare merită luate în considerare caracteristicile faciale, tipul de culoare al aspectului. O alegere bogată vă va permite să modificați în mod regulat culoarea, creând o imagine armonioasă.

Idei proaspete și moderne de colorare a părului:

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/ottenki/karie-glaza-cvet-volos