logo

Este posibil să vopsiți părul după evidențiere și cum să aliniați culoarea la rezultatul dorit

Constanța în imagine - o raritate pentru moda reală. Tendințele modei, dorința de a reîmprospăta aspectul, dați-i un mister sau strălucire îi împing pe fete să experimenteze culoarea parului. Evidențierea este soluția perfectă în acest caz. Dar ce să facem atunci când colorarea nu arată așa cum ne-am dori sau când vederile despre aspect se schimbă în timp, vreau să experimentez mai departe? Este posibil și cum să pictezi asupra evidențierii pentru a reveni la culoarea naturală, pentru a deveni o brunetă sau o blondă?

Când doriți să pictați evidențiați

Evidențierea este o mare opțiune rapidă și cu un minim de rău pentru bucle pentru a da aspectul luminozității și prospețimii. Aceasta este alternativa perfecta la vopsirea parului intr-un singur ton, la care se poate recurge la orice frumusete.

Procedura de selecție a ordinelor individuale de culoare este populară pentru omenire încă de la începuturile ei. Tehnica de schimbare a imaginii este susținută în unanimitate de profesioniștii în coafură, de stilisti și de coloranți.

În ciuda unei astfel de popularități ridicate și a susținerii evidențierii, mai devreme sau mai târziu apare întrebarea cum să pictezi părul evidențiat. Pot exista mai multe motive pentru aceasta:

 • culori selectate fără succes, firele pictate se concentrează pe deficiențele aspectului, îl strică;
 • evidențierea a fost făcută cu erori din cauza lipsei de profesionalism a interpretului, adesea acest lucru este tipic celor care îi plac culorile acasă;
 • a existat dorința de a schimba imaginea, pentru ao face mai mult sau mai puțin strălucitoare;
 • schimbarea tendințelor modei;
 • colorate ale industriei și necesită corecție, ceea ce nu este posibil.

În aceste cazuri, experții propun să picteze uniform aspectul părului în lumină maronie, în nuanțe mai blonzi sau în nuanțe mai întunecate. Acest proces nu este cel mai ușor pentru interpret și poate răni buclele slăbite de efectul chimic anterior.

Atenție! Cresterea nereușită sau irelevantă poate fi picturată, dar cea mai mică greșeală în re-colorare amenință cu fragilitate, păr uscat, apariția de capete divizate și aspectul decolorat.

Cum de a alinia culoarea parului

Opțiunea cea mai simplă și cea mai previzibilă este trecerea de la evidențierea la tonul natural. În acest caz, nu riscați să faceți o greșeală cu umbra aleasă, natura avea grijă de asta.

Există mai multe nuanțe în procedură:

 • pentru bruneturile cu fire albe pe părul lor, experții nu recomandă utilizarea coloranților negri, începeți cu castan închis, cireșe, ciocolată sau blondă închisă. În caz contrar, este posibilă apariția culorilor verzi;
 • proprietarii de păr negri nu trebuie să utilizeze coloranți sintetici, consultați coloranții naturali (de exemplu, henna, basma);
 • blonde vopsea peste colorarea nereușită va ajuta doar vopsea.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra modului de a obține culoarea părului înapoi după ce a evidențiat cu colorant:

 1. Aveți grijă de restaurarea rapidă a buclelor după clarificare. Pentru a face acest lucru, utilizați în mod regulat măști nutriționale și balsamuri umplute cu vitamine și minerale.
 2. Obțineți vopsea a două tonuri: prima - cât mai aproape posibil de naturale; al doilea este 1-2 nivele mai întunecate. Este important! Alege vopseaua de la un producător.
 3. Evidențiați firele înfășurate, împachetați-le în benzi de folie. Apoi, vopsiți restul părului cu un colorant nativ. După 20-25 de minute, luând în considerare cerințele producătorului de vopsea, spălați colorantul din păr. Bucle uscate.
 4. Următoarea etapă este pictura buclelor evidențiate anterior, cu alte cuvinte, efectuați evidențierea numai cu un ton mai întunecat. Acționați cu atenție astfel încât vopseaua să nu cadă pe bucle, vopsită într-o culoare naturală.
 5. Timpul de rezidual al cernelei pe firele de bandă depinde de structura și starea lor. Este nevoie de aproximativ o jumătate de oră, dar pentru o mai mare siguranță, verificați periodic rezultatele. După atingerea efectului dorit, luând în considerare compoziția recomandată de producător pe bucle, spălați vopseaua de pe păr. Uscați-vă părul.

Dacă nuanțele vopselei au fost alese corect și pictura a fost efectuată fără erori, există două opțiuni pentru rezultatul procedurii:

 • culoarea era uniformă, fără urme de experimente anterioare, așa cum se intenționa;
 • Nu a fost posibil să se obțină o nuanță absolut uniformă, firele clarificate anterior devenind mai puțin vizibile. Acestea pot diferi ușor de toroanele vecine (să fie ușor mai întunecate sau mai ușoare).

Rețineți că alinierea culorii părului după evidențierea fără abilități profesionale nu este atât de ușoară. Dacă doriți să obțineți rezultate uimitoare, consultați coloranți.

Cum și ce să clarificăm

Caracteristicile procedurii

O modalitate excelentă de a netezi firele de lumină contrastante cu un ton natural este de a blonge blond. Există mai multe opțiuni pentru a deveni blonda după evidențiere. Alegerea lor depinde de tonul natural al părului.

Fetele cu păr blond se transformă ușor într-o blondă. Sunteți obligat să cumpărați vopsea de nuanțe de lumină. Experții în culori recomandă alegerea unei culori care este intermediară între firurile melirovannymi și cele neetichetate. Apoi, veți obține o culoare netedă.

Dacă obiectivul dvs. este de a ușura părul întunecat, procesul va fi mai complex și mai lung. Întoarcerea de la o brunetă la o blondă pentru o singură pictura va fi imposibilă și amenință să dăuneze părului grav, așa că iluminează în mai multe etape. În fiecare caz, utilizați vopsea la câteva nivele mai ușoare decât tonul original.

Este important! Pentru a lăsa rapid și foarte atent părul întunecat, utilizați ajutorul unui profesionist. Efectuând blonde-te, riscați să înrăutăți permanent starea părului.

Cum de a ușura accentele de bucle

Pentru strălucirea părului anterior evidențiat, se folosesc numai coloranți testați de înaltă calitate. Din varietatea de coloranți, profesioniștii recomandă să se concentreze asupra produselor de astfel de mărci:

Garnier (Garnier). Această marcă franceză oferă vopsele la modă de cea mai înaltă calitate, cu o paletă bogată de nuanțe la femei la modă, de orice vârstă. Compoziția vopselelor Garnier include complexe de vitamine, uleiuri naturale și componente inovatoare care vă permit să obțineți o culoare bogată și durabilă.

Culorile Garnier Color Naturals și Color Sensation sunt garantate pentru a oferi un ton luxos și bogat. De asemenea, marca bine-cunoscută oferă cea mai atentă pictura cu vopsele de ulei din seria Olia. Mai mult de jumătate din componența fondurilor - este natural, uleiuri utile care se ocupă de sănătatea parului dvs. pe cât posibil în timpul clarificării.

L'Oreal (L'Oreal). Cremă-vopsea de la L'Oreal garantează o colorare blândă și de înaltă calitate. Aceasta este o poveste de dragoste pentru iubitorii de blonda rece. Seria Recital Preference și Exellence Creme va contribui la atingerea efectului dorit, cu un minim de rănire asupra componentelor îndreptate.

Produsele de marcă se disting printr-o multitudine de componente inovatoare, cea mai înaltă calitate, durabilitate și o varietate de palete. Multe fete au apreciat aceste și alte avantaje ale cernelurilor cremă Loreal și le-au folosit numai.

Estel (Estel). Produsele acestui brand sunt folosite pentru vopsirea în salon și acasă. Cremele de vopsea oferă o nuanță uniformă și bogată, au un efect blând și încântau prețul accesibil. Singurul dezavantaj al unei astfel de opțiuni este faptul că nu puteți cumpăra vopsea de la Estel într-un supermarket obișnuit, trebuie să o comandați în magazine online, de la reprezentanți ai companiei sau să întrebați un coafor familiar.

Mark Estelle plănuiește bogăția paletei de culori. În plus, culorile pot fi amestecate între ele, obținând o perfecțiune și mai mare în culoare.

Tehnica de clarificare

Procedura de clarificare a buclelor seamănă cu pictura într-un singur ton. Pentru aceasta aveți nevoie de:

 1. Citiți cu atenție instrucțiunile pentru medicament, pentru a testa alergii.
 2. Pregătiți compoziția de colorare amestecând oxidantul și colorantul.
 3. Aplicați produsul pe întregul cap de păr.
 4. Pentru a menține vopseaua pe păr de ceva timp, specificată de producător în instrucțiunile instrumentului.
 5. Spălați cu grijă primul colorant cu apă caldă, apoi folosiți un șampon.
 6. Utilizați un balsam sau o mască hrănitoare. Uscați și puneți părul.

Cum și ce să picteze în culoarea maro deschisă

Procesul de colorare a buclelor evidențiate în culoarea maro deschisă seamănă cu clarificarea. O atenție deosebită în acest caz este acordată alegerii umbrelor. Trebuie să vă concentrați asupra propriului tip de culoare.

Iată câteva sfaturi pentru a alege o nuanță de vopsea:

 • frumusețile frumos jupuite mai bine pentru a utiliza nuanțe de lumină-maro;
 • fetele cu piele închisă se potrivesc cu miere și tonuri de aur;
 • Pentru cei care, prin natura lor, au un cap întunecat de păr, experții recomandă referirea la nuanțele de cenușă. În plus, acum această culoare este considerată la modă.

În unele cazuri, pentru a obține o culoare uniformă și dorită, va trebui să recurgeți la o spălare și numai apoi să vopsiți în tonul selectat.

Atenție! Între spălarea prealabilă și colorarea în culoarea maro deschisă trebuie să așteptați 2-3 săptămâni. În acest timp, părul se va recupera, va deveni mai puternic și va fi gata pentru o expunere chimică suplimentară.

Pentru vopsirea în culoarea maro deschisă, puteți utiliza vopsele de mărci renumite Garnier, L'oreal, "Palette" sau "Estelle". Acești producători sunt în mare cerere, caracterizată printr-o înaltă calitate și o selecție bogată de culori.

Pentru a obține culoarea dorită, puteți folosi șampoane umbrite. Dar amintiți-vă, pentru a garanta un rezultat decent este dificil. În plus, aceste unelte nu au rezistență ridicată.

Cum și ce să picteze în culoarea închisă

Pictarea buclelor în tonuri mai întunecate ar fi mai puțin problematică. Procesul de transformare într-o brunetă se poate face cu vopsea sau vopsea naturală (Basma). Luați în considerare ambele opțiuni.

Utilizarea vopselei

Procesul de pictură a părului după evidențierea culorilor închise implică următoarele acțiuni:

 1. Se amestecă vopseaua tonului selectat cu oxidantul în proporția recomandată de producătorul produsului.
 2. Tratează rădăcinile regresate inițial. Dați timp pentru a consolida culoarea, va dura aproximativ 20 de minute.
 3. În etapa următoare, aplicați compoziția de colorare la lungimea rămasă a părului. Așteptați încă 10 minute.
 4. Clătiți cu apă caldă. Spălați-vă părul cu șampon.
 5. La sfârșitul procedurii, aplicați un balsam sau o mască. Uscați și împachetați.

Fiti pregatiti ca firul luminos sa se desprinda de pe teren. Pentru a face acest lucru în câteva săptămâni, repetați procesul de colorare.

Un punct important! Pentru a evita o nuanță verde în culoare, nu utilizați tonuri de culoare brun deschis. Profesioniștii pentru soluționarea acestei probleme se adaugă la compoziția purpurii mikston.

Utilizați basma și henna

Pentru a întuneca evidențiarea nereușită la domiciliu, puteți utiliza coloranți naturali. În aceste scopuri, luați o combinație de basma cu henna. Nu utilizați numai Basma, altfel riscați să obțineți părul verde în loc de o ciocolată frumoasă sau de culoare închisă.

Prin modificarea proporțiilor de henna și basma, puteți obține diferite nuanțe: de la castan ușor până la negru de gudron. Cu cât compoziția mai conține coloranți, cu atât culoarea părului va fi mai închisă și va dura mai mult timp pentru a menține scula pe păr.

Înainte de aplicarea sculei pe întregul cap de păr, efectuați un test de colorare pe o fâșie separată. În plus, dacă este necesar, puteți schimba proporțiile compoziției.

Cât timp este colorarea cu coloranți naturali:

 • Basma poate fi folosită pentru a întări structura arborelui de păr. Pentru a face acest lucru, limitați timpul de impact asupra buclelor la 5 minute;
 • pentru a obține un ton întunecat nesaturat, păstrați scula pe capul părului în interval de 0,5-1 oră;
 • pentru cei care doresc să obțină o culoare saturată, timpul de vopsire este mărit la 3 ore.

Proporțiile pentru prepararea vopselelor naturale, în funcție de ce nu doriți să obțineți, sunt recomandate după cum urmează:

 • pentru a deveni un brun deschis, se dizolvă într-o cantitate mică de basmu și henna în părți egale, iar timpul de expunere nu trebuie să depășească 1 oră;
 • pentru o umbra de castan, ia-i de submarin de 2 ori mai mult henna. Această compoziție este păstrată pe păr timp de 60-90 de minute;
 • pentru cei care doresc să obțină un luciu de bronz, veți avea nevoie de o dublă parte din henna și o parte din basma. Timp de colorare - nu mai mult de 90 de minute;
 • pentru pictura într-un ton bogat de ciocolată, ca în fotografie de mai jos, veți avea nevoie de aceeași cantitate de coloranți plus 4 lingurițe. cafea naturale măcinată. Timpul de expunere este de până la 2,5 ore. Se dizolvă pulberile de colorare cu vin alb, nu apă;
 • pentru cei care vor să obțină culoarea neagră smolny, ei vor trebui să muncească din greu și să facă colorarea în două etape. În prima etapă, pictați buclele cu henna pură, iar în al doilea, numai cu Basma;
 • O altă versiune la fel de eficientă a picturii într-un ton negru bogat este o compoziție de 1 parte henna, 2 părți basma și 4 lingurițe. proaspăt stors suc de sfeclă. Rezistenta la un astfel de amestec ar trebui sa fie de aproximativ 3 ore.

Un punct important! Dacă, după pictura cu Basma, umbra a devenit prea întunecată, nu vă faceți griji. Un pic mai ușor părul poate fi clătit cu apă acetică sau suc de lamaie.

Îngrijirea corectă a buclelor colorate

Repetați într-un ton după evidențiere - nu cea mai simplă idee, plus stresul pentru firele slăbite. Pentru a atenua oarecum pagubele cauzate de pictura, pentru a restabili strălucirea și strălucirea sănătoasă, veți avea nevoie de îngrijire competentă:

 • utilizați o linie specială de produse pentru bucle vopsite;
 • asigurați-vă că faceți măști nutritive și regeneratoare de 1-2 ori pe săptămână;
 • la fiecare 2-3 zile, efectuați proceduri de ulei. Pentru a face acest lucru, un ulei de brusture frecati in scalp si se distribuie de-a lungul lungimii buclelor, nu se spala timp de 1 ora;
 • După fiecare spălare, aplicați balsam părului. Ca o opțiune, clătiți cu musetel sau flori de urzică;
 • refuza uscătorul de păr în favoarea uscării naturale a părului;
 • Nu utilizați pentru a schimba fierul și fierul curling, o alternativă excelentă la acestea - lemn, spumă de cauciuc sau coșuri de plastic;
 • chiar și în caz de vopsire nereușită, să se abțină de la actualizarea imaginii timp de cel puțin 1 lună;
 • mâncați bine, acordați mai multă atenție legumelor proaspete și fructelor. Începeți să luați suplimente de vitamine, complexe de vitamine.

Orice evidențiere nereușită poate fi corectată, dar este important să o dorești corect. Dacă nu sunteți încrezători în abilitățile proprii, contactați profesioniștii. În cele din urmă, amintiți-vă că părul este slăbit de componente chimice și necesită îngrijire de înaltă calitate. Urmați recomandările sugerate pentru recuperarea rapidă a sănătății și elasticității toroanelor!

Puteți afla ce evidențiere a alege și la cine va merge, din următoarele articole:

Videoclipuri utile

Fixați evidențierea și randarea nereușite.

http://expertpovolosam.com/procedury/melirovanie/kak-zakrasit

De la evidențierea în blond))

Fetelor, îmi spăl părul de 10 ani, dar vreau o schimbare. Nu-mi place că rădăcinile se întunecă. Cred că pot să-i pictez blond pentru a-și extinde întreaga culoare. Crezi că părul va arde mult? Cine a avut această experiență? Și ce vopsea este mai bine să o faci, poate cu aceeași pulbere ca și pentru evidențierea?))

Aplicația mobilă "Happy Mama" 4.7 Comunicarea în aplicație este mult mai convenabilă!

De asemenea, merg de 10 ani, soțul meu vrea cu adevărat să fiu blondă, dar mă sperie)))

Am o blonda la inceput si nu am recunoscut)

Bună ziua, am făcut totul la domiciliu cu un prieten)) la început they nakosyachili, pictat aceeași pulbere ca melirovalas. Rezultatul a fost horror, rădăcini galben-roșu, iar restul părului nu sa schimbat. Ca rezultat, am cumparat Loreal Excellence 8.12 vopsea si l-am pictat pe toata lungimea, sa dovedit grozav)) acum vopsesc doar radacinile la fiecare 3-4 saptamani

vopsea) pulbere nu se recomandă

ușor roșu, dar a fost, de asemenea, cu pulbere.
deși mama mea a fost vopsită în blonde în saloane, prima pulbere și apoi vopsea. poate fi important să alegeți oxidantul potrivit%

da nu pentru asta)) scrie mai târziu ce se întâmplă)) Eu însumi, de mult timp, nu am putut decide asupra schimbărilor

Și, după recenzii, ți-a plăcut această vopsea? Am luat-o și pe prima, dar apoi am citit-o și am decis să nu o pictez

Ei bine, atunci noroc) si in timp vreau sa incerc o culoare mai deschisa

http://www.baby.ru/blogs/post/479486673-129735993/

Cum să pictezi o blondă după evidențiere

Cred că sublinierea, este clarificări, clarificări ale componentelor individuale, iar apoi, dacă clarificați din nou cu capul întreg, atunci cel mai probabil nu va veni nimic bun de la acele componente care au fost lustruite în timp sau Am fost strălucit și apoi am fost făcut pe toate melirovka, acele fire de care am avut promelirovanny atunci când părul este umed sau umed și se întind ca de cauciuc și se rupe.

este clar că dacă vă luminați cu evidențiază sau pentru a evidenția părul alb, parul dvs. va termina. Nu vorbesc despre asta.

De ce se consideră că evidențierea este mai dăunătoare decât luminarea?
La urma urmei, când se evidențiază, doar o parte a părului este luminată, iar în timpul iluminării - întregul cap.

Rădăcinile decolorează separat de toate părurile.

La început, clarificați nuanța, doar pentru a obține grâu.
Nu trebuie să fie spălată rapid, mai mult decât atât, se poate menține în mod constant culoarea cu mirosul mișcării.
Ea a descurajat-o pe prietenul ei să treacă de la o melirka la una plină blondă, deoarece culoarea originală a părului este prea întunecată, iar rădăcinile crescute vor părea îngrozite într-o lună.

Fetelor, am nevoie de sfatul tău.

Context.
Acum 3 ani eram deja o blondă, schimbată de roșu timp de o zi în salon, în cele din urmă mi sa dat o culoare gălbui strălucitor de pui, părul meu a fost foarte rănit, apoi am colorat toate astea de mult timp și dureros cu alți maeștri, cumva am făcut-o mai mult sau mai puțin chiar și în culori, apoi sa vopsit acasă și apoi sa dus din nou la coafor și părul meu a fost ars, așa că atunci când mi-am spălat capul în mâinile mele erau niște fire de păr pe care trebuia să-mi taie părul (erau mai mici decât lamele umărului) Apoi am jurat să nu mă pictez într-o blondă, dar așa cum spun ei, nu promite. În general, timp de 2 ani m-am dus la o brunetă să-mi crească părul și să crească despre un miracol) Și acum ea a thirsted de schimbare m-au surprins. În general, am făcut o spălare cu un estelle acasă, apoi o lună mai târziu l-am luminat ușor până la roșu, apoi, o lună mai târziu, am făcut semnul evidențierii o jumătate de cap nu foarte frecvente. Cu părul roșu obosit după 2 luni, tonul general era întunecat și frecvent evidențiază capul întreg, după 3 luni tonul general a fost spălat în roșu, am făcut din nou evidențierea întregului cap (în general, capetele benzilor strecurate au căzut la 3-4 cm).

Ceea ce am acum: 6 cm din părul lor mediu de culoare brun-brun ashen lustruit, apoi întreaga lungime este roșu deschis cu evidențierea. Parul cu siguranță rasfat melirovaniem.
1) cu flash http://radikal.ru/F/s58.radikal.ru/i160/1006/87/a1f2e7d9d630.jpg.html

2) lumina zilei http://radikal.ru/F/s51.radikal.ru/i133/1006/d0/70cc2a4bee6e.jpg.html

Întrebarea este ce trebuie să faceți în continuare. Vreau să blondă (mă uit la imaginile mele în blond și nostalgic). Vreau ceva de genul rădăcinilor grele ale lui Vera Brezhnev și apoi blond. Ce trebuie să fac în continuare, spune-mi.
Vreau acest lucru: http://radikal.ru/F/s50.radikal.ru/i130/1006/ae/f0912aad9247.jpg.html
http://radikal.ru/F/s39.radikal.ru/i083/1006/27/a5510c13c9fd.jpg.html

Brejneva are momente foarte frecvente care pot fi văzute când părul este îndreptat. Ce să sfătuiți, încercați să evidențiați frecvent tot capul și să îi cereți maestrului să vă aleagă părul roșu și să aibă mai puțin de 100% din acesta pentru a nu arde. În general, chiar și compozițiile pentru evidențiere sunt bune acum. În Keune și L'oreal. Ea a ieșit din roșu pentru o perioadă foarte lungă de timp foarte fină și lustruită frecvent, dar pulberea a fost Selectiv, încă îi arde părul. Acum numai Keune este albită.

Cu privire la subiectul blondernomalno mnoo deja napskano, aici puteți citi orice. Dar ați citit raționamentul dvs., nu sunt foarte profesioniști, totul se poate face fără a afecta părul. Care procent din dvs. a fost evidențiat anterior? dacă procentul ar fi ridicat, ar putea cădea în mod evident. pentru a merge la blonda nu există probleme și pentru a scăpa de roșu și galben poate nici o problema. și nu trebuie să fie vopsite loreal sau kone. Nu există astfel de pastă de înălbire, cu atât mai mult cu cât acestea funcționează fără amoniac, ci doar publicitate în marketing.

trebuie să găsești un maestru care te va conduce ca doctor al pacienților săi. și încercând să vă gândiți la o bicicletă inventată pentru dvs. cu mult timp în urmă. Pot să ajut cu blond real. toate în lichku.

rustam-7 și spune-mi ca un profesionist.
Asta e ceea ce avem foto1

După marea, toate nuanțele spălate, am devenit complet alb.
Asta vreau fotografia 2

Am deja albirea timp de 4 ani, mi-au crescut 6-7 frecvent evidențierea nivelului părului meu 6-7, pigmentul galben puțin, părul meu este subțire, îmi place melirovaniem, mi-a rănit părul mai puțin decât atunci când purtam un machiaj complet blond. Dar vreau să devin mai întunecată. Eu folosesc de obicei umbrirea, eu sunt foarte rar tonifiat (parul meu este destul de slab, parul meu devine dur chiar acum).
Dar pentru a obține această culoare, vreau să arăt mai natural decât ceea ce este acum, dar nu vreau o culoare plată, părul nu este prea mult.
Poate fi vopsit mai multe fire de culoare cenușie-lumină maro. Sau este mai bine să pictezi? Și cât va dura ultima culoare?

Vizualizeaza in prezent acest forum: Niciun utilizator inregistrat si vizitatori: 0

http://club.passion.ru/volosy/kak-stat-blondinkoy-posle-melirovaniya-t97432-15.html

De la evidențierea fină în blondă pe 10 nivele

Alianna_k, un coafor familiar, care te-a sfătuit să acționezi cu oxid de 9% la 10, nu asculta niciodată din nou. Cu un prieten va fi dificil. Adelichka ți-a scris deja un algoritm de acțiune. Nu este un profesionist dificil de găsit tonifierea potrivită. În plus, trebuie să fie selectată când rezultatul spălării este vizibil.

Și în cele din urmă, repet sfatul meu - nu stați imediat în scaun la comandant. Dacă nu aveți un colorist bun, consultați mai multe saloane. Consultările sunt gratuite. Petreceți timpul, astfel încât să nu cheltuiți bani, putere, nervi. La consultație, întrebați în detaliu ce și cum va lucra maestrul. Un bun maestru va fi fericit să-și explice acțiunile.

Mulțumesc pentru răspuns, înțeleg că nu va fi imediat, deoarece minum are nevoie de nivelul 9-10 pentru blondele rece, am înțeles acest lucru prin citirea forumului. Am avut în minte întrebarea dacă vopseaua poate ridica treptat nivelul părului tău la nivelul dorit și apoi se transformă într-o blondă rece. Dacă nu, cum pot să decolorez sau să-l luminez fără vopsea dacă am părul lung + evidențiază pe capul meu. Blond spălare, decolorare pe oxigen scăzut sau altceva, este important să melirovka nu a căzut.

Forum Hairdressers a scris: alianna_k, un coafor familiar, care a sfatuit sa actioneze cu oxid de 9% cu 10, nu asculta niciodata din nou. Cu un prieten va fi dificil. Adelichka ți-a scris deja un algoritm de acțiune. Nu este un profesionist dificil de găsit tonifierea potrivită. În plus, trebuie să fie selectată când rezultatul spălării este vizibil.

Și în cele din urmă, repet sfatul meu - nu stați imediat în scaun la comandant. Dacă nu aveți un colorist bun, consultați mai multe saloane. Consultările sunt gratuite. Petreceți timpul, astfel încât să nu cheltuiți bani, putere, nervi. La consultație, întrebați în detaliu ce și cum va lucra maestrul. Un bun maestru va fi fericit să-și explice acțiunile.

Vă mulțumesc pentru răspunsul dvs., dar, din păcate, nu am timp să caut de masterat, ca un copil mic la domiciliu, eu sunt doar un cosmetician și machiaj artist mine în concediu de maternitate, în virtutea profesiei mele, multe coafete știu, le-a fost frică pentru mine pentru a îmbunătăți melirovannye fire vopsea, care se presupune că va acumula treptat pigmentul materiei colorante și va ușura propriul dvs. în detrimentul a 9-6% din oxidant și astfel în jumătate de an voi fi capabil să obțină rezultatul dorit. Am primit un răspuns similar în consultări și în salonul al cărui reputație în oraș este foarte mare, pe baza acestui salon există o pregătire a maeștrilor.
Am înțeles din răspunsul meu că am nevoie de o spălare, dar voi repeta că am păr natural, nu mi-am vopsit părul timp de 3 ani înainte de a evidenția și înainte de asta am folosit numai nuanța cu colorant anam, cu 1,5% pentru a-mi aprofunda culoarea și culoarea naturală arme arse. Sau ai vrut să spui spălarea blondă sau decaparea cu pudră? Apropo, un alt prieten al prietenului meu mi-a sfătuit să încerc să ușurez lungimea pulberii + 3% pentru o perioadă foarte scurtă de timp. E greșit? Dragi maeștri, spune-mi ce va fi decizia corectă, într-adevăr nu ceea ce nu se poate face. Ca cosmetolog, înțeleg structura părului, dar în calitate de artist de machiaj înțeleg elementele de bază ale coloriștilor, gândindu-mă cu maestrul, ne vom da seama, trebuie doar să sugerăm calea cea bună. Orice prieten al stăpânului meu poate face totul profesional la domiciliu, în saloane știi cât de mulți bani ajung la proprietari dacă comandantul nu lucrează la chirie. Ceea ce este nevoie de colorant, corector, pulbere, vom ajunge în magazin sau de la furnizori, algoritmul acțiunilor nu este pur și simplu clar.

http://beauty.net.ru/forum/forum1269/topic170744/messages/

După evidențierea în blondă

Paginile 1

Pentru a lăsa mesaje trebuie să vă conectați sau să vă înregistrați

Mesaje [24]

1 Subiect de Elena Shuleshko 06/17/2011 10:32:15

 • profesional
 • Evaluare: 356
 • Inregistrat: 06/16/2011
 • Mesaje: 533
 • Mulțumit Total: 157

Subiect: După evidențierea în blondă

Există un client obișnuit, l-am scos de 3 ori. Acum vine și spune să decoloreze. Vreau să culoarea albă imediat. I-am explicat că nu va mai fi alb și nici umbra. Sparge-o cu 3% Igora. Părul parfumat nu a căzut, dar culoarea naturală a devenit galbenă. Am pictat 12 aproape și încă mai are un galben. Ce faceți în această situație? Chiar am nevoie de sfaturi. Va veni în 3 zile pentru re-colorare.

2 Răspuns de la Lyalya Pisareva 07/16/2011 18:59:59

 • membru
 • Evaluare: 13
 • Inregistrat: 01/05/2011
 • Mesaje: 27
 • Mulțumit Total: 5

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Pentru mine, aceasta este procedura cea mai indragit de lucru, pentru a elimina de la subliniind intr-un blond uniform, fac acest lucru, prima foarte mic frecvent bazale evidențierea, apoi deschideți folie, piept de par care controlează procesul. Apoi, nu vopsea. Dacă vopseaua vopsește rădăcinile mici la fiecare 3 săptămâni pentru prima dată.

3 Răspuns de la Elena Shuleshko 07/16/2011 19:23:13

 • profesional
 • Evaluare: 356
 • Inregistrat: 06/16/2011
 • Mesaje: 533
 • Mulțumit Total: 157

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Ea a făcut evidențierea de mai multe ori. Am aprins-o, aproximativ așa cum o descrieți și ați colorat 12 alături. Și unde era părul nealbite, un pic galben perforat. Și a doua zi a venit cu decizia de a-și vopsi părul într-o culoare mai închisă. Am înșelat-o puțin, spunând că 8-1 ar fi puțin mai întunecată. Și acolo a adăugat a mea 12-111. Nu-mi amintesc acum. Formula a fost inventată în deplasare și înregistrată. Un record la serviciu. Dacă mă interesează, voi arăta și scrie. Poate fi util pentru cineva.

4 Răspuns de la Sofia Lopyreva 16 Iul 2011 10:13:06 PM

 • profesional
 • Evaluare: 58
 • Inregistrat: 12.02.2009
 • Mesaje: 507
 • Mulțumit Total: 43

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

. a doua zi a venit cu decizia de a-și vopsi părul într-o culoare mai închisă. Am înșelat-o puțin, spunând că 8-1 ar fi puțin mai întunecată. Și acolo a adăugat a mea 12-111. Nu-mi amintesc acum. Formula a fost inventată în deplasare și înregistrată. Un record la serviciu. Dacă mă interesează, voi arăta și scrie. Poate fi util pentru cineva.

Foarte interesant, voi fi recunoscător!

5 Răspuns de la Shuleshko Elena 07/17/2011 18:56:16

 • profesional
 • Evaluare: 356
 • Inregistrat: 06/16/2011
 • Mesaje: 533
 • Mulțumit Total: 157

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Formula de colorare este colorantul Igor: 0-66 (3 cm) + 0-81 (7 cm) + 9-1 (90 g) + 12-111 (30 g). Am întărit cenușa cu argint și am adăugat mai mult de 12-111, pentru că nu era slabă. Puteți să experimentați.

6 Răspuns de la Lyalya Pisareva 07/17/2011 20:43:48

 • membru
 • Evaluare: 13
 • Inregistrat: 01/05/2011
 • Mesaje: 27
 • Mulțumit Total: 5

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

ce oxidant folosit?

7 Răspuns de la Shuleshko Elena 07/17/2011 20:58:24

 • profesional
 • Evaluare: 356
 • Inregistrat: 06/16/2011
 • Mesaje: 533
 • Mulțumit Total: 157

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

ce oxidant folosit?

Exact. 9% (90 g) + 12% (60 g). Asta este, la al 9-lea rând, 9% 1: 1, iar pe rândul 12 a fost de 12% 1: 2

8 Răspuns de la Khasanova Svetlana 07/29/2011 16:31:57

 • profesional
 • Evaluare: 671
 • Inregistrat: 23.03.2011
 • Mesaje: 1.015
 • Mulțumit Total: 289

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Aceasta este o procedură foarte complicată. Aș refuza pur și simplu un astfel de client. Nu-mi place hemoroizii))

9 Răspuns de la Morozova Lily 07/29/2011 18:01:26

 • Moderator
 • Evaluare: 1986
 • Inregistrat: 07/02/2011
 • Mesaje: 2 496
 • Mulțumit Total: 558

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Am avut un client similar de astăzi. Blondonderul a fost atît de înalt încât arăta ca o blondă peste tot, iar rădăcinile au crescut 6-7 cm la nivelul 5-6.
Așa că am făcut și o răsucire pe rădăcini - una rară, iar tonul general de 7,73 este de 6%. Și sa dovedit - nu se întâmplă mai natural, am fost mulțumiți de client.

Editat de Morozova Lily (07/29/2011 6:13:27 PM)

10 Răspuns de la Khasanova Svetlana 08/01/2011 15:06:45

 • profesional
 • Evaluare: 671
 • Inregistrat: 23.03.2011
 • Mesaje: 1.015
 • Mulțumit Total: 289

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

La fel ca acum câțiva ani, am fost la o singură linie de client 117 Estelle Deluxe cu 12%. Culoarea naturală a clientului a fost de aproximativ 8/0. Se pare că este nisipos. Dar acest lucru este pe rădăcini de 2 cm și în lungime l-am colorat cu alte vopsea.

11 Răspuns de la Nataliya Pronkina 24.04.2011 18:54:09

 • nou venit
 • Evaluare: 12
 • Inregistrat: 08/19/2011
 • Mesaje: 6

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Cred că la 12% ROOT toate vopsit periculos

12 Răspunde de la Khasanova Svetlana 08/25/2011 14:43:24

 • profesional
 • Evaluare: 671
 • Inregistrat: 23.03.2011
 • Mesaje: 1.015
 • Mulțumit Total: 289
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

De fapt, Blondy Special este proiectat special pentru 12% din oxidant.
La 12% nu poți picta rădăcinile pudrei, dar vopseaua, te rog!

Editat Khasanova Svetlana (08/25/2011 2:44:01 PM)

13 Răspuns de la Khasanova Svetlana 01.03.2012 16:58:46

 • profesional
 • Evaluare: 671
 • Inregistrat: 23.03.2011
 • Mesaje: 1.015
 • Mulțumit Total: 289

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Cred că la 12% ROOT toate vopsit periculos

Vopselele de 12 rânduri sunt concepute pentru 12%, iar cea mai frumoasă și blondă luminată poate fi obținută numai cu acest oxidant. Și dacă 12% se amestecă cu pudră, atunci în orice caz!

14 Răspuns de la Inna Churasheva 01/13/2012 12:26:34 PM

 • nou venit
 • Evaluare: 28
 • Inregistrat: 17/12/2011
 • Postări: 3

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Spuneți-mi, vă rog, făcând evidențiați făcând praful Estelle și oxidantul lui Estelle 9%, dar pot să le ușureze părul astfel încât să poată fi colorați cu vopsea? - Adnotarea spune că trebuie să folosiți 6% oxidant pentru a lumina întregul cap de la rădăcini

15 Răspuns de la Margarita Vakhrusheva 01/15/2012 1:52:06 AM

 • membru
 • Evaluare: 17
 • Inregistrat: 06/10/2011
 • Mesaje: 14
 • Mulțumit Total: 2

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

dar mi-a plăcut indola, deși nu pentru prima dată: prima 1001/12% din întregul cap, o tentă cenușie spălată de cele mai importante după 2 săptămâni, după 4 săptămâni 1000/12% pe rădăcini regresate, 1000 / 6-9% în funcție de păr. Apoi, doar rădăcinile de 1000/12% și tonul de lungime de 5 săptămâni.

16 Răspunde de la Allah 04.03.2012 15:02:19

 • membru
 • Evaluare: 14
 • Inregistrat: 07/11/2011
 • Mesaje: 29

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

da dureri de cap

17 Răspuns de la Olesya 03/04/2012 6:27:01 PM

 • membru
 • Evaluare: 6
 • Inregistrat: 21/10/2011
 • Mesaje: 12

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Pe bază albită pot fi aplicate 12 rânduri la 12%?

18 Răspuns de la Khasanova Svetlana 03.04.2012 20:53:28

 • profesional
 • Evaluare: 671
 • Inregistrat: 23.03.2011
 • Mesaje: 1.015
 • Mulțumit Total: 289

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Pe bază albită pot fi aplicate 12 rânduri la 12%?

nr. o astfel de compoziție numai pe o bază naturală poate

19 Răspuns de la Olesya 03/10/2012 7:56:22 PM

 • membru
 • Evaluare: 6
 • Inregistrat: 10/21/2011
 • Mesaje: 12

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Pe bază albită pot fi aplicate 12 rânduri la 12%?

nr. o astfel de compoziție numai pe o bază naturală poate

Și apoi cum să tentați în lungime, dacă lungimea este anterior albită? Rădăcinile NB sunt 8 rânduri, vrem să picteze 12/61 (Londa), dar în Londa nu există 61 de direcții în cele 9 și 10 rânduri, altfel le-ar fi tonifiat. Ce sfaturi?

20 Răspuns de la Evgeny Veretennikova 06/16/2012 14:14:28

 • nou venit
 • Evaluare: 4
 • Inregistrat: 16.06.2012
 • Mesaje: 5

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Bună, sunt nou. Ia-o în tabără, pliz. Am lucrat acasă deja o jumătate de an, pentru că Mă aflu în concediu de maternitate. lucrează în cabină și nu a reușit. În acest sens, permiteți-mi să vă adresez întrebări stupide și primitive. Nu am pe nimeni să-ți cer, dar pe tine. mulțumesc
dar nu puteți, pliz, pe rafturi pentru a scrie transferul de tehnologie de la evidențierea în blond:
1. facem în mod frecvent evidențierea la început și nu ne-am dat seama în etape.

21 Răspunde de Julia Kirillova 07/27: 07

 • nou venit
 • Evaluare: 12
 • Inregistrat: 26.06.2012
 • Mesaje: 5

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Oh, Eugene, sunt și eu în aceeași situație ca și tine. (Adică, de asemenea, în concediu de maternitate, lucrez acasă și nu mai este nimeni de întreba). Acest site este, desigur, o descoperire! Respect maestrii care împărtășesc experiențele lor! Asemenea sfaturi valoroase pe care le întâlniți pe care nu le veți auzi la școală. Mulțumită tuturor maeștrilor care găsesc timp și împărtășesc experiențele noastre cu noi, începători!

22 Răspunde de Julia Kirillova 07/27: 07

 • nou venit
 • Evaluare: 12
 • Inregistrat: 26.06.2012
 • Mesaje: 5

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Acum nu înțeleg ce să fac prin câteva detalii cu capul clientului? Încerc să evidențiez aceleași componente ca și în trecut, iar clientul pleacă mulțumit, dar după câteva momente primitive, culoarea nu este chiar de-a lungul întregii lungimi.

23 Răspuns de la Barinova Oksana 10/03/2012 6:32:35 PM

 • profesional
 • Evaluare: 343
 • Inregistrat: 23.02.2012
 • Mesaje: 449
 • Mulțumit Total: 132
 • Mulțumesc pentru această postare: 1

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Evidențiarea radicală se face, de obicei, la fiecare două sau trei luni și, bineînțeles, impunerea de culori va produce în cele din urmă o pânză albă care trebuie diluată cu fire naturale foarte subțiri pentru a se potrivi cu baza naturală a clientului. pentru ca nu au existat dungi, iar culoarea era uniforma, fac o pulbere cu radacini de 3% cu radacini numai daca capetele sunt albe, atunci nu le ating, dar daca capetele intrat in folie sunt aceleasi cu radacinile pe care le vopsesc intreaga banda.. incercati 3% țineți timp de 10-15 minute apoi întoarceți firul și aplicați până la 1,9% la capete pentru a elimina culoarea dacă aplicați imediat întregului fir, atunci vechea evidențiere poate arde și amintiți-vă că evidențierea ar trebui să fie controlată în întregul proces de colorare doar pentru culoarea nu este necesară pentru a face acest lucru murdar a plecat și sa spălat, și a venit în rezultatul final este să nu te udavletvoril.

24 Răspuns de la Olga Pirozhenko 04/03/2014 09:59:24

 • profesional
 • Evaluare: 753
 • Inregistrat: 30.11.2012
 • Mesaje: 1 309
 • Mulțumit Total: 316

Re: Dupa scoaterea in evidenta a blondei

Formula de colorare este colorantul Igor: 0-66 (3 cm) + 0-81 (7 cm) + 9-1 (90 g) + 12-111 (30 g). Am întărit cenușa cu argint și am adăugat mai mult de 12-111, pentru că nu era slabă. Puteți să experimentați.

În primul rând, rândul 12 nu se amestecă cu paleta de bază și nu este destinat tonării.
În al doilea rând, în Igor nu există 0,81 mixton, precum și 0,66, 8-roșu, 1-nisip, 6-ciocolată. Adică adăugați un mixton inexistent (roșu, maro, sandre) cu un total de 10 (!) Cm la umbra rândului 9 al lui Sandre, iar TON BROWNED BASE cu 9%. Och-chen profesionist! Nici un cuvânt..

http://www.hairlife.ru/forum/topic/1244/

Cum sa te deplasezi de la un blond plictisitor la un aspect elegant si atragator?

Fetele care si-au vopsit parul in diferite nuante de blonda pot fi dezamagiti de culoarea noua si incearca sa-si recapete tonul natural.

Momentul de tranziție va fi evidențiat prin tonifierea zonei rădăcinii sau a tronsoanelor întregi. Evidențierea părului blond este o procedură blândă și nu prea complicată.

Această tehnică este blondă potrivită și artificială care nu intenționează să se despartă de o nouă culoare, dar care vrea să facă note noi în imagine.

Ar trebui să fac asta?

Evidențierea toroanelor în valoare de:

 • fete care intenționează să se întoarcă treptat la culoarea naturală sau aproape de ea;
 • oricine dorește să crească vizual volumul de păr;
 • proprietarii de păr destul de sănătos și puternic, bine tolera diferite manipulări de coloristi.

Dacă firele sunt deteriorate în timpul blondei, procedurile salonului profesionist îi vor ajuta să își revină aspectul sănătos. La domiciliu, un astfel de păr este mai bine să nu sublinieze.

Evidențierea poate încerca pe cei care vor să meargă la o altă nuanță. Cu această metodă este posibilă colorarea zonei rădăcinii în stratul superior al părului, fără a afecta straturile profunde.

Chiar și un colorist care nu este foarte experimentat va face față muncii, în plus, va dura puțin timp. Pentru evidențierea suprafeței, este mai bine să alegeți nuanțe de saturație moderată, contraste ascuțite vor arăta extraterestre.

Alegerea culorii și tehnicii corecte

Blondirovanny păr va decora orice nuante, de la saturate la pastel. Mai ales nu arata prea intunecate culori complexe. Tipul de culoare cald este potrivit pentru o gamă de aur, miere, nuci sau ciocolată moale. Fetele cu piele rece, alb, roz sau maslin ar trebui să încerce cenușă, gri-argintiu, maro deschis sau nuanțe bej.

Cei care preferă evidențierea culorilor, puteți încerca gama de acuarelă: roz, liliac, albastru, coral. Aceste culori sunt perfect combinate cu părul strălucitor, dar pentru femeile adulte este puțin probabil să se potrivească.

Cea mai bună opțiune pentru evidențierea părului alb - puțin superficial. Aceasta crește vizibil volumul de păr și arată destul de natural. Răsturnarea radicală, pentru care se folosește culoarea naturală, nu mai puțin impresionantă. Cu cat este mai usoara, cu atat efectul va fi mai moale.

Puteți încerca o altă opțiune colorând buclele de pe ambele fețe ale feței și adăugând câteva fire în corpul principal al părului. Această coafură nu necesită actualizări frecvente, treptat numărul de fire îndreptate poate fi mărit.

Instrucțiuni pas cu pas

Cum să treci de la blond la evidențiere? Coloriștii experimentați sugerează alegerea unei tehnici dovedite, tonifierea zonei radiculare. Această opțiune este potrivită pentru cei care doresc să readucă treptat culoarea naturală.

 1. Vopseaua diluată fără amoniac este aplicată pe părul nedorit cu o perie. Oxigenatorul trebuie să fie ușor concentrat (de la 2% la 4%). Amestecul este aplicat în curse libere, folia nu este folosită. Lanțurile pot fi deplasate cu hârtie de coafură.
 2. Susținând medicamentul timp de 15-30 de minute, este spălat, părul este șters cu un prosop și un agent de acoperire transparent, amestecat cu activator de cremă, este distribuit pe părul umed. Se pastreaza nu mai mult de 10 minute, dupa care coaja se clateste si se trateaza cu un balsam hrănit. După aceste manipulări, părul devine moale, elastic și strălucitor.

Pentru evidențierea suprafeței, puteți folosi un pieptene cu dinți rotunzi lungi.

 1. Ele sunt pictate și apoi firele sunt pieptate de la rădăcini la vârfuri. Straturile profunde ale părului nu sunt prelucrate, este suficient să se evidențieze partea superioară a părului, temple și bretonuri.
 2. După 15-40 de minute, vopseaua este spălată, iar părul este tratat cu un balsam hidratant.

Erorile posibile și corecția acestora

Medicamentele amoniac scutite adecvate, care se găsesc în liniile profesionale ale brandurilor populare. Acestea sunt concepute special pentru a lucra cu părul alb, a cădea uniform, sunt rezistente la clătire, asigură îngrijire suplimentară.

Adesea, părul blondondat pare a fi plictisitor, dur, dezordonat. Fixați-l pentru a ajuta la tonifierea corectorului incolor, care este aplicat pe firele ude și dă efectul de geamuri la domiciliu. Se recomandă ca procedura să fie repetată la fiecare 2 săptămâni, este absolut sigură pentru păr.

Ce trebuie să faceți în caz de eșec?

Dacă evidențierea nu este prea frumoasă, situația poate fi corectată. Cea mai bună ieșire este re-tonarea.

Pentru a evita conflictul de culoare, merită să alegeți o vopsea de ton închis, diluând-o cu un corector transparent, oferind un efect de acuarelă moale. Oxigenantul trebuie să fie slab, medicamentul să fie aplicat în mai multe straturi, asigurându-se că firele rămân umede.

Dacă culoarea buclelor evidențiate pare prea întunecată, este suficient să faceți o mască de ulei și să spălați părul cu un șampon profund curățat. După aceasta, puteți petrece colorarea într-o nuanță diferită.

Este posibil să recuperați evidențierea nereușită cu ajutorul spălării rapide înseamnă: creioane colorate, spumă sau cerneală. Ele vă permit să schimbați imaginea de mai multe ori pe săptămână, în timp ce părul nu suferă.

Când se folosesc oxidanți prea puternici, părul poate deveni fragil, poros, fragil. Le puteți restabili în cabină. Masters va oferi îndreptare keratina, laminare și alte proceduri, în care fiecare păr rănit este acoperit cu un film foarte subțire, netezirea cântare de cheratină și prevenirea delaminării.

Un amestec special pe bază de ceramide vegetale sau proteine ​​este aplicat pe bucle, apoi părul este prelucrat de fier. Efectul acestei proceduri durează 2 luni, nu afectează sănătatea și creșterea părului.

Mai mult, vă puteți familiariza cu o fotografie de evidențiere a părului blond.

Durata rezultatului și îngrijirea părului

Cu firele decolorate, vopselele de vopsea sunt spălate destul de repede. Perfecționarea perfectă salvează 3-4 săptămâni, apoi vopseaua se estompează treptat și dispare.

Blondirovanny păr necesită corectarea constantă a zonei rădăcină. În loc de albire agresivă, ar trebui să încercați tonifierea moale cu întinderea culorii.

Pentru a păstra rezultatul cât mai mult timp posibil, trebuie să alegeți nuanțe apropiate de culoarea naturală a părului. Puteți încerca o vopsea mai întunecată amestecând-o cu un concealer transparent pentru a adăuga strălucire suplimentară. Cu o tehnică aleasă corect, tonarea ar trebui să se repete în fiecare lună, dar nu este nevoie să se recurgă la clarificări.

După lumină, părul are nevoie de o îngrijire constantă. Înainte de spălare, se aplică o emulsie de ulei absorbită rapid pe toroane, răspândind-o pe toată lungimea. Apoi spălați-vă capul cu un șampon uscat, fără sulfat. Acesta poate fi alternat cu detergenți de tonifiere pentru blonde. Parul umed este tratat cu un balsam hrănit și clătit bine.

După blonzare, nu trebuie să folosiți clești fierbinți, fier de călcat și alte dispozitive de styling care vă rănesc tijele de păr. Înălțarea poate fi făcută cu ajutorul aparatelor clasice de curățare a părului sau a unui papilotoc auto-fabricat, o cremă hidratantă pe bază de apă este capabilă să îndrepte valurile inutile.

În loc de spumă și geluri care conțin alcool, este mai bine să se utilizeze seruri și primeri terapeutici. Ele dau strălucirea părului, intensifică intensitatea culorii, fac firele elastice, moi și foarte docile.

Pentru a face evidențierea, vor fi necesare coloranți și oxizi de înaltă calitate, cu ajutorul lor, puteți face stilul de păr cu atingeri la modă sau reveniți treptat la culoarea naturală.

http://ladyup.online/volosy/okrashivanie/melirovanie/ishodnyj-tsvet-vls/svetlye/na-blondirovannye.html

Ca o blondă pictată "ieși" pentru a evidenția. 2 moduri diferite

Sa incepem cu faptul ca am fost blond timp de 8 ani, mi-a placut neplacut si parul nu mi sa parut, pentru ca niciodata nu a mers mult timp (si sotia mea viseaza de 13 ani sa aiba parul lung).

Așa că am decis că evidențierea este cea mai bună opțiune atât pentru păr, cât și pentru mine (culoare deschisă + mai mult de 50% din părul care nu este afectat de lumină.) Deci, sarcina este setată și cum să o rezolvi?

SOLUȚIA 1:

M-am dus la coafor, acolo au fost alese firele mele albe, pentru a scoate în evidență, nu au fost puse pe nimic și au fost înfășurate în folie. Restul părului a fost vopsit cu PALETUL cel mai obișnuit (nu mousse), cel mai ieftin, culoarea este blondă întunecată. Acum mă uit la poze și nu cred că această vopsea avea o asemenea culoare. vezi fotografia după:


Fotografia atunci când vopseaua se mișcă (într-o lună):


Și din nou în frizer actualizat

așa că am mers un an și apoi din nou dragul meu dorea ceva strălucit în viața mea...

Aici este otfigachila


Arăta ca o blondă, bine, și din nou părul ei rămâne în poziție, sypyatsya, capetele cad. Ei bine, ce sa fac, melitoring din nou, dar din moment ce am stiut ce era necesar, dar pana in ultima clipa am amanat acest moment, am vrut sa fiu blond mai lung, am facut-o asa.

Pasul 1. Tentati radacinile numai pe stratul superior al parului, nu atingeti toate celelalte fire de par, cresc, iar stratul superior inchide acest miracol, incepe aceasta procedura in crestere atunci cand ati pus deja palarii, astfel incat vantul sa nu-mi arate frumusetea in toata lumea, dar inca Frumos vă arăt:

Pasul 2. Când o lungime suficientă a părului crește, îi colorăm (părul nostru) și nu mai este așa de înfricoșător să mergem, totul este lumină, fundul este lumină, iar partea de sus este încă clarificată. Totul pare destul de curat.

Pasul 3. Ei bine, acum nu ne atingem partea de sus, vezi 2-3 otosolo (care poate fi pacient și mai mult, chiar de dorit), subliniază. Întregul proces a dispărut, coroana crește rapid, totul se amestecă: evidențierea, o parte a părului alb, totul este armonios și curat, voi nu veți observa cât de vechi părul albite nu va rămâne deloc. Rezultat.

În momentul de față, părul meu se odihnește, am pictat totul în culoarea mea natală - blondă întunecată, vreau să cresc lungimea. De îndată ce îmi ating obiectivul, voi evidenția cu siguranță!

Îi doresc tuturor fetelor să găsească "culoarea" părului lor, cu care te simți confortabil!

http://www.hairmaniac.ru/kak-okrashennoy-blondinke-vyyti-na-melirovanie-2-raznyh-sposoba.html