logo

Ce și cum să ușureze părul întunecat în mod independent, pentru a nu le face rău

Multe doamne cu parul drept visează să devină brunete, iar cele cu bucle naturale întunecate, dimpotrivă - blondes. Proprietarii primului tip de păr mai ușor de repetat în tonuri mai întunecate, dar bruneturile și femeile cu păr brun vor schimba drastic culoarea, încercându-se într-un mod complet diferit, va fi mult mai dificil, deoarece pigmentul întunecat este foarte stabil, prin urmare nu toate substanțele îl pot deduce. Acesta este motivul pentru care problema de a ușura părul întunecat la domiciliu și cu maximă siguranță este foarte relevantă pentru majoritatea femeilor cu păr brun și a brânzeturilor.

Fotografii de păr întunecat și alb.

Pentru a rezolva această problemă, nu există un singur mijloc unic, deoarece rezultatul depinde nu numai de culoarea de bază a toroanelor care urmează să fie clarificate, ci și de structura lor. De exemplu, tipurile de bucle de grăsime și de gros sunt mai greu la o astfel de procedură, iar cele mai subțiri și uscate sunt mai ușor de discolorat.

Coafura unei astfel de culori întunecate este dificil de schimbat într-o culoare ușoară, dar este posibil!

Deci, ce fel de vopsea poate lumina părul întunecat cu propriile dvs. mâini, sau este mai bine să alegeți un alt remediu, de exemplu, natural? Cunoscând trăsăturile de tot felul de mijloace pentru a ieși dintr-o nuanță neagră într-o culoare deschisă, va fi mult mai ușor să alegeți, așa că vom examina fiecare detaliu mai jos.

Produse chimice pentru a ușura buclele și caracteristicile lor

Anterior, în saloanele de coafură, cea mai mare parte a concentratului de peroxid de hidrogen și amoniac a fost folosită pentru a înăbuși părul, care a avut un efect destul de agresiv asupra scalpului.

Utilizarea independentă a compușilor bazați pe aceste substanțe chimice a fost aproape imposibilă. Întrucât pentru prepararea lor, pentru a nu arde scalpul, a fost necesar să se observe proporția exactă a componentelor și să se determine procentul de peroxid care ar trebui să fie ales pentru o anumită structură a părului.

O alternativă la iluminare se evidențiază.

Apoi, pe piață au apărut vopselele strălucitoare, realizate și pe baza acestor substanțe dăunătoare, și le-a devenit mult mai ușor să le aplici acasă, dar datorită faptului că au un puternic efect agresiv asupra părului, acestea nu merită atenția ca opțiune de siguranță..

Mai recent, produsele finite au apărut pe piață, ceea ce face posibilă luminarea buclelor printr-o metodă mai blândă - acestea sunt cerneluri.

 • Principalul avantaj al unor astfel de produse noi este absența amoniacului și a peroxidului în compoziția lor (este posibil să se păstreze o cantitate mică).
 • Și întrucât multe dintre ele (în funcție de marcă) sunt adăugate și cu uleiuri vegetale, ele nu numai că pot ușura blocajele, dar și că au un efect de îngrijire.
 • Apropo, prețul cernelurilor de cremă depinde în totalitate de prezența sau absența acestor substanțe cele mai utile.

Din moment ce multe companii au început să se specializeze în producerea unui produs sigur, o persoană necunoscută poate deveni încurcată într-o alegere atât de vastă, cu siguranță că unii s-au recomandat mai bine și alții mai răi. Prin urmare, în picioare în fața unei alegeri, ce fel de vopsea pentru a lumina părul întunecat, mulți sunt confuzi.

De fapt, dacă studiați tabelul de mai jos cu o imagine de ansamblu a cernelurilor de cremă bine cunoscute și a caracteristicilor acestora, atunci această dilemă va fi destul de ușor de rezolvat. Astfel, pentru cele mai renumite și populare vopsele de cremă de înfrumusețare, includ produsele de la următoarele mărci:

http://shpilki.net/okrashivanie/736-kak-osvetlit-temnye-volosy

Ce și cum să ușureze părul întunecat în mod independent, pentru a nu le face rău

Multe doamne cu parul drept visează să devină brunete, iar cele cu bucle naturale negre, dimpotrivă - blondes. Proprietarii primului tip de păr mai ușor de reproșat într-un ton mai neagră, dar bruneturile și femeile cu păr brun schimbă drastic culoarea, încercându-se într-o formă complet diferită, va fi mult mai dificilă, deoarece pigmentul negru este foarte rezistent, prin urmare nu toate substanțele îl pot elimina. Acesta este motivul pentru care întrebarea cum să ușureze părul negru la domiciliu, în timp ce este foarte sigur, pentru majoritatea femeilor cu brunetă și brunete este foarte actuală.

Fotografii de par negru și alb.

Pentru a rezolva această problemă, nu există niciun mijloc unic, deoarece rezultatul nu depinde numai de culoarea de bază a toroanelor care urmează să fie clarificate, ci și de structura lor. De exemplu, un tip de bucle grase și groase este mai dificil de supus unei astfel de proceduri, iar cele mai subțiri și uscate sunt mai ușor de decolorat.

Coafura unei asemenea culori întunecate este dificil de schimbat într-o culoare ușoară, dar poate!

Deci, ce fel de vopsea poate lumina părul negru cu propriile mâini, sau este mai bine să alegeți un alt remediu, de exemplu, natural? Cunoscând caracteristicile diferitelor mijloace de ieșire dintr-o schemă de culori închise într-o culoare deschisă, va fi mult mai ușor să determinăm alegerea, prin urmare vom vedea fiecare detaliat mai târziu.

Agenți chimici pentru lustruirea buclelor și caracteristicile lor

Anterior în saloanele de coafură pentru coafuri de albire s-au folosit în principal peroxid de hidrogen și amoniac concentrat, care au avut un efect destul de brutal asupra scalpului.

Fără ajutorul altora, era practic imposibil să se utilizeze formulări bazate pe aceste substanțe chimice. Deoarece pentru fabricarea lor, pentru a nu arde scalpul, a fost necesar să se respecte proporția exactă a componentelor și să se determine procentul de peroxid care ar trebui să fie ales pentru una sau altă structură a părului.

Solicitarea candidatului - evidențierea.

Apoi, pe piață au apărut vopselele strălucitoare, realizate și pe baza acestor substanțe dăunătoare, și le-a devenit mult mai ușor să le folosim acasă, dar datorită faptului că au un puternic efect brutal asupra părului, acestea nu merită atenția ca opțiune de iluminare non-periculoasă..

Mai recent, produsele finite au apărut pe piață, ceea ce face posibilă ușurarea buclelor într-un mod mai delicat - acestea sunt vopsele cremă.

 • Principalul avantaj al unor astfel de produse noi este absența amoniacului și a peroxidului în compoziția lor (poate exista o cantitate mică de conținut).
 • Și deoarece uleiurile vegetale sunt adăugate la multe dintre ele (în funcție de brand), ele pot nu numai să ușureze cu ușurință firele, ci și să aibă un efect de îngrijire.
 • Apropo, costul cernelurilor pentru cremă pentru o sută de procente depinde în mod specific de prezența sau absența acestor substanțe foarte necesare.

De vreme ce multe companii au început să se specializeze în producția unor astfel de produse nepericuloase, o persoană necunoscută poate deveni încurcată într-o alegere atât de largă, pentru că poate că unii s-au recomandat mai bine, în timp ce alții sunt mai răi. Prin urmare, în fața alegerii a ceea ce vopsea pentru a ușura părul negru, mulți sunt confuzi.

De fapt, dacă studiați tabelul de mai jos cu o imagine de ansamblu a cernelurilor cremoase și a caracteristicilor acestora, atunci această problemă va fi complet ușor de rezolvat. Deci, cele mai încercate și mai testate vopsele de cremă nepericuloase de lustruire includ produsele de la următoarele mărci:

Fotografie a vopselei cremoase clarificatoare Wellaton.

Fotografie de cerneluri de lumină pentru palete.

Fotografie de clarificator de vopsea din L`oreal.

Fotografia unui clarificator cremoasă de la Garnier.

Metode pentru clarificarea buclelor cu cerneluri din cremă

Produse similare pot lumina bucle 4-5 tone mai jos. Prin urmare, dacă există o întrebare despre cum să ușurați părul dintr-o castan închis sau întunecată cu ajutorul unei vopsele cremene nepericuloase, atunci trebuie să știți că, cel mai probabil, acest lucru nu va funcționa de la prima dată, în special pentru buclele pictate anterior.

În acest caz, pentru acest scop, puteți utiliza două metode:

 • eliminarea pigmentului parțial (evidențierea);
 • spalarea completa a pigmentului (compusul de lustruire este aplicat pe intreaga masa de par).

Fiți atenți! Cu o spălare parțială și completă, intervalul dintre proceduri trebuie să fie de cel puțin 2 săptămâni. În această perioadă, structura buclelor va fi capabilă să se recupereze, mai ales dacă acestea sunt îngrijite cu atenție, de exemplu, hrănite cu măști sau clătite cu infuzii din plante.

 1. Prima opțiune este excelentă deoarece, în procesul de albire, nu toate toroanele sunt afectate de substanțe chimice, după cum urmează, după această procedură, cea mai mare parte a părului rămâne vie și sănătoasă, iar elementele luminate atribuie o culoare mai deschisă coafurii. Dar pentru a obține o culoare complet luminoasă, evidențierea va trebui repetată de mai multe ori (aproximativ 4 sau mai mult) decât, de exemplu, efectuarea unei spălări complete.

Această metodă de colorare reîmprospătează imaginea.

 1. A doua opțiune vă permite să ieșiți din culoarea întunecată în culori ușoare mult mai repede (câteodată sunt suficiente 3-4 proceduri). Și dacă există o problemă, cum să ușurați părul cu părul brun, atunci adesea puteți obține un ton maro deschis în doar 1-2 decolorări. Dar, în orice caz, trebuie avut în vedere că, atunci când pigmentul este complet spălat, buclele vor fi mai sensibile la efectul advers al compoziției de albire, deoarece această metodă nu este potrivită pentru situațiile în care părul este foarte slab.

Fiți atenți! În prepararea vopselei cremă nu este nimic complicat, deoarece de obicei include un set de compoziții gata făcute (cremă de oxidant și strălucire), care înainte de utilizare, trebuie doar să se amestece. Informația, așa cum se face în mod corect, și despre utilizarea unui clarificator, conține, de obicei, un abstract în sine, care este, de obicei, în pachet, desigur, dacă produsele nu sunt contrafăcute și de înaltă calitate.

Majoritatea agenților de iluminare nepericuloși

Fotografia unei măști luminoase pe bază de ulei de lămâi și de brusture.

Gradul de siguranță al mijloacelor enumerate mai sus este mult mai mic decât cel al celor naturale, prin urmare, în cazurile în care încuietorile sunt foarte deteriorate și epuizate, este mai bine să le ușurezi cu cele mai inofensive mijloace, cel puțin până când devin normale cu îngrijirea corespunzătoare.

În aceste scopuri, următoarea listă de produse care ajută la îndepărtarea pigmentului din păr sa dovedit a fi bună:

 1. Suc de la 1 lămâie diluat în 0,5 litri de apă.
 2. Ulei de brusture.
 3. Chefir.
 4. Tinctura de mușețel farmaceutic.

Toate aceste remedii naturale sunt capabile să ușureze firele de 1 dată cu 0,5-1 tone mai mici, dar mai puțin. Prin urmare, poate dura luni de zile pentru a obține o schemă de culoare strălucitoare.

Mască foto kefir cu un efect de strălucire.

Avantajul este că, în ciuda timpului petrecut, coafura nu este numai sănătoasă, ci și îmbunătățește starea sa datorită substanțelor utile care sunt în kefir și ulei de brusture, suc de lamaie și musetel.

În plus, după utilizarea acestor instrumente, o astfel de sarcină, cum să vopsească albul părului negru, nu apare, deoarece nu distrug structura firelor, cum ar trebui, indiferent de ce vopsea va acționa pe ele în mod corespunzător.

De exemplu, dacă utilizați tinctură de mușețel sau suc de lămâie cu apă în aceste scopuri, puteți clăti buclele după fiecare spălare, apoi se vor ușura de fiecare dată. Instrumente deosebit de bine dovedite atunci când apare întrebarea, cum să ușurați părul brun închis.

Uleiul de brusture și kefirul pot fi aplicate pe cap și ca o unealtă independentă și ca o componentă suplimentară în diferite măști. De asemenea, într-o astfel de consistență, puteți adăuga și curăța sucul de la lamaie.

Firește, dacă buclele au fost vopsite într-o culoare închisă, mai ales cu vopsea durabilă, atunci este puțin probabil să fie capabile să asiste. Soluția pentru această problemă poate fi un mijloc special pentru spălarea vopselei, care, prin comprimarea moleculelor, poate elimina pigmentarea sa.

concluzie

Ce metode de iluminare de a alege este de până la tine, dar trebuie să te gândești, merită să schimbi culoarea drastic?

Acum, știind ce înseamnă economisirea pentru firele de lumină sunt, ca și caracteristicile lor, orice visător despre părul blond va putea alege o opțiune echilibrată inofensivă pentru îndepărtarea pigmentului.

Un videoclip din acest articol vă va ajuta să navigați în problemele rămase.

http://my-perfect.ru/chem-i-kak-osvetlit-temnye-volosy-samostojatelno-chtoby-im-ne-navredit/

Cum de a lumina părul brun: calea de la părul brun la blond

Vopsele, pulberi și pulberi de vopsea, diferite balsamuri, măști și șampoane ajuta la obținerea umbrei dorite, dar cum să nu vă pierdeți în acest soi și să alegeți opțiunea potrivită? Este dublu mai dificil în această problemă pentru brunetă și femei cu păr brun. Mai bine pentru a ușura părul brun și cum să-l facă în mod corect, pentru a nu strica buclele, citiți mai departe.

Caracteristici de păr brun

Câștigătorii firului de castane sunt, de asemenea, numiți păr brun (în limba franceză, châtain este "castan"). Există multe variante de oameni cu păr brun: de la maro închis sau de la maro deschis la întuneric aproape negru. În lume, nuanțele brune de bucle sunt foarte frecvente. Brownii ocupă un al doilea loc sigur în prevalența după brunetele de frunte.

Nu numai că aspectul exterior al buclelor maro diferă de lumină sau negru, ci și de structura însăși. Părul de această culoare este mai dens decât blondele, dar mai subțire decât cea a roșcilor naturale. Dacă vă uitați în interiorul părului, puteți observa conținutul ridicat de eumelanină (pigment închis) și prezența ușoară a fenomenelinei sau a pigmentului palid.

Consiliul. Dacă vă decideți să luminați buclele întunecate, castanele contactați un profesionist. La domiciliu, fără aptitudini speciale și experiență în culori, este foarte dificil să se obțină umbra dorită fără primejdie. Problema cu părul brun este că pigmentul său este rezistent, prin urmare, dă o nuanță roșie sau roșiatică după lumină.

Metode de iluminare a părului brun

Luminile nuante de culoare maro închis pot fi câteva metode:

 • Tonarea este o procedură delicată pentru a conferi toroanelor o nuanță aproape de original. Procedura aduce un minim de deteriorare la bucle, dar mai degrabă le întărește și oferă o protecție suplimentară. Minusul unei astfel de transformări este efectul minim (numai 1, extrem de rar 2 tonuri);
 • Colorarea completă, cu o decolorare prealabilă, este cea mai eficientă strălucire, dar perturbă în mod semnificativ structura. Adesea, după ce un astfel de păr strălucitor arata fără viață, deoarece riscul de a le strica este foarte mare;
 • Evidențierea este o modalitate mai ușoară de a ușura buclele. În timpul procedurii, nu toate părul este implicat, ci doar fire separate, astfel încât, după o astfel de clarificare, buclele sunt mai sănătoase decât cele cu colorare completă.

Obținerea după o singură clarificare a rezultatului dorit este imposibilă. Fiți pregătit să cereți mai multe proceduri. Cât de mult - Depinde de culoarea originală, de tehnica de colorare aleasă și de strălucirea directă.

Acasă Brightening Review

Pentru părul întunecat, folosirea majorității coloranților de pe piața de masă nu aduce efectul dorit, cel mai probabil pentru a obține nuanțe roșii. După aceea, va fi foarte greu să corectezi situația chiar și într-un salon de înfrumusețare. Vopsirea cu diferiți producători poate duce la culori verde și violet ale firelor, ceea ce este, de asemenea, inacceptabil.

Deci, ajungem - pentru a ușura femeile cu părul brun există două opțiuni:

 • cele mai fiabile - avem încredere în procesul de reîncarnare a maestrului cu vopsele de la linia profesională de companii de marcă, cu toate acestea, clarificarea va costa o sumă considerabilă;
 • riscant, dar economic - puteți să faceți decolorare acasă, dar nimeni nu poate garanta succesul procesului. O astfel de transformare va costa mai puțin, dar acest risc este justificat?

Vă oferim câteva produse care sunt în căutare la domiciliu:

 • Cremă de vopsea ușoară Wellaton - neutralizează perfect pigmentul natural de păr, asigură o îngrijire ușoară după vopsire și hidratare intensivă. În plus, conține un complex de uleiuri vegetale și vitamina B5. Instrumentul este ușor de distribuit pe scalp și oferă un rezultat decent;
 • Garnier Color Naturals vopsea de strălucire - un favorit de multe vopsele de cremă pentru strălucirea acasă. Compoziția include ulei de jojoba și măsline, care asigură o acțiune moale și hidratare intensă;
 • Paletă de la Schwarzkopf - pentru brunetă și femei cu păr brun, compania a creat o linie separată de creme-cerneluri. Cremă-vopsea "Paletă Culoare intensă. Luminozitatea pielii "din seria pentru părul întunecat asigură nuanțe naturale albite, culori moi și le provoacă pagube minime. Compoziția instrumentului este completată cu uleiuri vegetale naturale. Singurul dezavantaj al unei astfel de vopsele este absența unui balsam în kit după vopsire;
 • L'oreal Excellence Creme este o opțiune excelentă pentru luminarea buclelor întunecate la domiciliu. Uleiurile esențiale, proteinele de grâu și particulele de colagen se potrivesc armonios în masca cremei, prin urmare, după colorație, buclele se simt puternice și bine îngrijite. Vă recomandăm să vă familiarizați mai mult cu clarificatori eficienți pentru parul L'Oreal.

Consiliul. Pentru a ușura părul brun, se bazează pe transformarea pe termen lung. Aceasta este singura șansă de a-și păstra puterea și frumusețea naturală. Transformările instantanee pot supăra în 2 săptămâni starea teribilă a părului, iar buclele fără viață vor fi întrerupte.

Înainte și după fotografii

Contraindicații la colorare

Nu se recomandă efectuarea unor proceduri de clarificare în cazurile:

 • când există răni pe pielea capului, rănile deschise;
 • în timpul sarcinii și în timpul menstruației din cauza disfuncțiilor hormonale;
 • cu febră;
 • mai puțin de 14 zile după perm.

Dacă părul este foarte slab și problematic, procedeul de iluminare ar trebui, de asemenea, amânat. În acest moment, concentrați-vă asupra reabilitării și alimentației.

Cum să vă pregătiți pentru transformare

Primul și foarte important pas în atingerea rezultatului dorit este decolorarea pigmentului său, pentru buclele pictate anterior, această acțiune este numită "spălare".

Procesul de albire în ordinea comportamentului este similar cu cel de colorare. Esența sa constă în aplicarea pe fire a unei compoziții speciale, care distruge pigmentul natural. Londa Blondoran, Estel Deluxe și Blondex de la Supermash s-au stabilit ferm ca agenți de albire. Toate aceste clarificatoare garantează un rezultat ridicat, dar rețineți că un blond curat după o procedură unică nu va funcționa. În multe cazuri, transformați nuanțele de roșu, piersici.

Decolorarea este un pas important în schimbarea culorii buclelor. Cu cât scapi mai eficient de pigmentul tău natural, cu atât mai ușor și mai perfect culoarea nouă va cădea.

Înainte de a utiliza clarificatorul, efectuați un test de reacție cutanată. În plus, puteți experimenta ordinea, astfel încât rezultatul final să nu vină ca o surpriză și ajută la determinarea timpului de păstrare a banilor pe păr.

Este important! Realizați independent procedeul pentru părul vopsit anterior nu este recomandat. Aveți încredere numai la un profesionist.

Toate limpezitoarele sunt foarte uscate, deci este necesară utilizarea uleiurilor naturale și a măștilor cu un efect intens și hidratant. În caz contrar, după următoarea albire, părul va deveni extrem de dur și va începe să cadă în ciorchini.

Decolorarea completă a pigmentului natural poate fi efectuată în mai multe moduri, totul depinde de structura părului și de umbra lui originală. Intervalul dintre tratamente timp de cel puțin 2 săptămâni. În acest moment, să se angajeze în reabilitarea lor.

Noțiuni de bază

10-14 zile după albire, puteți trece la colorare. Urmați acest algoritm de acțiune:

 1. Alegeți o nuanță deschisă care se potrivește tipului tău de față. Este recomandat să folosiți vopsele de un singur brand pentru a evita culorile neașteptate pe bucle și pentru un rezultat mai durabil.
 2. Efectuați o testare a modului în care pielea va răspunde agentului selectat.
 3. Aplicați vopseaua la bucle, pornind de la partea din spate a capului (în acest domeniu procesul de reacție chimică este mai lent, deci timpul este necesar mai mult). Apoi du-te la restul părului, ultimele fire de lângă culoarea feței.
 4. Mențineți un timp specificat. Cu 5 minute înainte de spălare, vedeți firele; dacă au fost deja pictate, puteți spăla.
 5. Se spală reziduul cu apă, de preferință înainte de fierbere.
 6. Clătiți părul cu șampon de mai multe ori. Frizerii sunt sfătuiți să folosească un șampon special după vopsire. Nu uitați să hidritați părul cu un balsam.

Dacă este necesar, procedura de colorare în 1,5-2 săptămâni, repetați sau reglați șampoanele de umbrire a culorii.

De la părul brun la blond cu remedii folclorice

O gamă largă de compoziții de lumină pentru bucle și oferte de medicină tradițională. Ele conțin numai ingrediente naturale și sănătoase pentru păr, dar această transformare va fi amânată pentru o lungă perioadă de timp.

Pentru a ușura părul fără substanțe chimice, folosiți măști de casă bazate pe decoct de mușețel, ulei esențial de lamaie și lămâie, miere și uleiuri vegetale naturale.

Vă oferim una dintre cele mai populare măști de casă pe bază de scorțișoară și miere. Pentru prepararea sa, trebuie să amestecați scorțișoară și miere lichidă naturală în aceeași cantitate. Pentru a obține o mască mai uniformă, se recomandă ca mierea să fie ușor încălzită într-o baie sau diluată cu ulei vegetal (de exemplu ulei de măsline). Aplicați masca pe toată lungimea buclelor. Apoi, puneți un capac de plastic pe cap și împachetați-l într-un prosop cald pentru a crea un efect de saună. După 3 ore, clătiți-vă. Vă recomandăm să vă familiarizați cu alte rețete ale unei măști eficiente de iluminare din scorțișoară și miere.

Mască cu ingrediente naturale este recomandată să efectueze în mod regulat, altfel nu veți putea obține un rezultat notabil.

Înainte de a vă lumina părul întunecat, asigurați-vă că ați cântărit argumentele pro și contra. Aveți grijă nu numai să obțineți culoarea dorită în curând, ci și să păstrați sănătatea părului. Parul slăbit, fragil și uscat nu va arăta frumos!

Doriți să aflați mai multe despre produsele pentru iluminarea părului? Vă recomandăm să citiți următoarele articole:

Videoclipuri utile

Maestru de la Svetlana Andreeva.

Alice vopsită ca blondă de cenușă.

http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/tip-volos/kashtanovye

Strângeți părul. De la castan închis la blond.


Prin primăvară am vrut să-mi fac părul mai deschis, m-am săturat de castane întunecate. Ca sau din nou în roșu sau chiar blond deschis. Rezultatul a fost o blonda frumoasa.

În căutarea de informații, am dat peste tot pe Internet, toată lumea a afirmat în unanimitate că este foarte dificil să ieși din culoarea întunecată pe cont propriu, este mai bine să renunți imediat la mila unui coafor și, în general, să ne limităm la subliniere. Chiar supărat.

Dar aici mă întâlnesc cu un prieten pe care nu l-am mai văzut timp de câteva luni și sa întors de la o brunetă arzătoare într-o blondă ticăiană strălucitoare, cu bucle de mătase. La întrebarea mea: "Cum?", A răspuns că un astfel de efect a fost obținut prin iluminarea cu ajutorul lui Garnier E0 (de 4 ori) și intensivă îngrijire a părului (uleiuri, măști).

Mi-am luat inima si m-am dus la magazin pentru vopsea.

Culoarea părului original a arătat astfel (fotografie fără bliț și cu bliț):

Vopseaua Garnier E0

Păr luminat de două ori, și a decis că am avut destule.

Un pachet nu este suficient pentru lungimea părului meu, am nevoie de un an și jumătate. Agentul de strălucire a părului arde în mod decent, vârfurile devin asemănătoare cu tractarea.
Din păcate, am uitat să fac o fotografie a părului meu după prima clarificare, mi-a lipsit această etapă intermediară. Pot spune că părul era de culoare roșie, cu o nuanță roșiatică.

După prima lumină, mi-am salvat părul cu măști de casă, din tot ce era la îndemână.

1 gălbenuș
2 linguri de ulei vegetal
(Am luat 1 lingura de porumb si 1 lingura de castor, a doua si a treia oara adauga si o lingura de brusture la masca. In loc de porumb sau floarea soarelui, este mai bine sa luati ulei de masline, dar nu am avut-o in acel moment)
1 lingura. lichid de miere
1 lingura. suc de ceapa (am intotdeauna mai mult, 1,5-2 linguri.
1 linguriță drojdie uscată, diluată în 1 lingură de zahăr. apă caldă sau lapte
1 linguriță șampon pentru a face mai ușor aplicarea amestecului la păr.

Amestecați totul bine, aplicați pe păr, acoperiți cu polietilenă, înfășurați cu un prosop. Păstrați cel puțin o oră, de preferință 2-3 ore. Spălați-vă cu șampon, puteți clăti cu oțet.

1 lingura. porumb
1 lingura. l. brusture
1 lingura. nucă de cocos
1-2 linguri castor

Se amestecă aplicat pe păr, se înfășoară cu plastic și un prosop vechi (este saturat cu ulei), se lasă peste noapte. Spălați-vă cu șampon.

În două săptămâni de pauză dintre două clarificări, de două ori am făcut o mască și două ori uleiuri.
Înainte de iluminare, se recomandă să nu spălați capul timp de mai multe zile.
________________________________________ _________________________

După cea de-a doua lumină, părul avea o nuanță tristă, indistincioasă, roșie. Și, firește, aveau nevoie să fie din nou reînviate.


Pe lângă mijloacele deja descrise, am folosit separat uleiul de nucă de cocos pentru noapte.

Și ea a găsit o rețetă de mască de in, de la libertatea zor_ka, foarte oportun și în momentul în care postul ei frumos despre inul a venit http://zor-ka.livejournal.com/212923.html.

Deoarece fac fără un blender,
4 lingurițe. semințe de in I am împământat într-o mașină de măcinat cafea.
Se toarnă 600 ml. apă fierbinte (150 ml pentru o lingură)
Am așteptat aproximativ o jumătate de oră până când amestecul se îngroașă, amestecând ocazional.
Puneți rădăcini și păr, înveliți cu polietilenă și un prosop.
Conținut 1,5-2 ore.
Spălat cu șampon. A trebuit să mă spăl de două ori și să stau în duș pentru a spăla toate bucățile de semințe.

Sfaturile părului după înălbire au trebuit să taie un centimetru până la trei, nu au fost supuse recuperării :)
________________________________________ _____________________________

Două săptămâni mai târziu m-am dus să aleg vopseaua, culoarea finală. Am ales vopsea profesionala Acme-Professional "Siena" 8.3 Lumina maro aurie. Cu oxidant 6%.


Părul meu roșu plictisitor, după colorare, cu acest ton practic nu și-a schimbat aspectul, adică culoarea a devenit roșiatică și blondă. Și din moment ce nu mi-am tuns rădăcinile mai mult de o lună, dar numai luminată, era o problemă de păr gri, pe care "aurul-maroniu deschis" nu-l vopsise :(

După ce am mers câteva zile cu această groază pe cap, am cumpărat un ton diferit. 8.00 Lumina naturala blonda, seria speciala 00 pentru parul gri incapatanat, cu mult pigment. Oxidizator 6%.

Aici am fost încântat de această vopsea. Culoarea este frumoasă, nobilă, naturală blondă. Sedinu a pictat peste tot! Și pe părul meu a trecut doar jumătate din pachet! După pictura folosind masca Acme Professional Fortesse. Rezistența culorii.
O astfel de culoare frumoasă sa dovedit (fotografie cu bliț și fără bliț):

Un alt mare plus al acestei clarificări este cel puțin costurile de numerar, vopselele din categoria ieftin, iar masca din faptul că există în bucătărie sunt ieftine. Opțiunea bugetară :))

http://koaty.livejournal.com/435162.html

6 moduri eficiente de colorare a părului de la întuneric la lumină

Visezi o schimbare cardinală a imaginii, dar ți-e teamă să obții un rezultat urât? Astăzi vă vom spune cum vopsirea părului merge de la întuneric la lumină, precum și câteva sfaturi importante cu care puteți face față cu ușurință sarcinii.

Metode populare de reîncarnare

Până în prezent, există mai multe moduri prin care puteți vopsi bruneta brunetă. Luați în considerare fiecare dintre ele.

Metoda 1. Luminarea

Dacă decideți să vă luați la revedere pentru întunericul întotdeauna, încercați o procedură de luminare treptată, esența căreia este să aplicați în mod progresiv o strălucire specială părului (permițându-i să fie luminat de 11 tonuri). Această metodă este foarte dură, deci nu se potrivește proprietarilor de păr subțire și deteriorat. Da, iar restul fetelor este mai bine sa aleaga compozitia cea mai moale - pastreaza structura si stralucirea naturala a parului.

Procedura de clarificare treptată durează mult timp - de la una la câteva luni. Este imposibil să accelerați procesul! Adevărul este că utilizarea necorespunzătoare a agenților de iluminare poate dăuna părului și le transformă în paie cu capete divizate. Pentru a vă proteja de astfel de probleme, selectați brightener pe baza tipului de fire, structura și umbra acestora.

Sfat! Dacă vă îndoiți de alegerea dvs., consultați un specialist. Procedura în sine este, de asemenea, cea mai bună desfășurare în cabină. Și încă un lucru - unele femei continuă să le ușureze părul cu peroxid de hidrogen, dar este absolut imposibil să faci asta!

Trebuie de asemenea remarcat faptul că există compoziții disponibile, cu ajutorul cărora puteți schimba radical imaginea în doar 2 sesiuni. Cu toate acestea, astfel de mijloace sunt incredibil de agresive - se vor usca foarte mult si vor arde literalmente firele. Această opțiune poate fi utilizată numai pentru a lumina sfaturile (de exemplu, pentru ombr). În cazuri extreme, ele pot fi întotdeauna tăiate.

Metoda 2. Evidențierea

Pentru a repara firele de culori întunecate în lumină, puteți face evidențiați. Aceasta este o modalitate ideală de a străluci părul - trece treptat, nu dăunează structurii firelor și, prin urmare, poate fi numit în siguranță în siguranță. După ce ați terminat 2-3 sesiuni, puteți aplica oricare dintre nuanțele blondului.

Evidențiarea se poate face atât într-un salon profesionist, cât și la domiciliu - un alt plus important. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de vopsea de culoarea dorită, un clarificator, o pensulă, o folie sau un capac special cu găuri, un recipient pentru amestecarea compoziției și o pelerină. Dacă doriți, puteți utiliza setul gata pentru evidențiere (acestea se găsesc adesea în linia L'Oreal). Și acum secretul principal - în timpul fiecărei proceduri ulterioare, încercați să capturați cât mai multe încuietori închise cu putință. Aceasta va ușura treptat întregul cap de păr și apoi îl va tonifica în umbra dorită.

Este important! Rețineți că procedura de evidențiere nu poate fi efectuată mai des decât o dată pe lună.

Metoda 3. Colorarea

Îndepărtarea părului întunecat se poate face cu un colorant special. O asemenea reîncarnare ar trebui, de asemenea, să fie efectuată în etape, folosind o umbră mai ușoară de fiecare dată. Pentru a deveni o blondă, suficientă pentru a petrece aproximativ 5 sesiuni. Puteți face această procedură nu numai în cabină, ci și cu propriile mâini. Pentru vopsire potrivite ca vopsele de amoniac rezistente, și mousses blând.

Sfat! Pentru procedurile la domiciliu, alegeți un agent de oxidare de cel mult 3%. 6, 9 sau 12% vor afecta negativ starea de sănătate a părului și îl vor face fragili, lipsiți de viață și uscați.

Metoda 4. Spălarea sau decuplarea

O altă modalitate populară de a merge de la o nuanță neagră la o nuanță deschisă este decapitarea - o procedură specială în timpul căreia un colorant artificial este spălat din păr. Este adevărat că în locurile sale se formează goluri, așa că părul pare subțire și slab. Corectați aceste nuanțe poate corecta îngrijirea cu ajutorul produselor cosmetice restaurate și nutritive.

Spălarea este foarte eficientă, deoarece într-o singură sesiune puteți lumina până la 3-4 nuanțe deodată. Apoi firele pot fi vopsite cu orice vopsea blondă - vopseaua se va afla în mod uniform și va da un ton foarte elegant.

Este important! Spălarea va fi inutilă pentru henna, basma și alte ingrediente pe bază de plante. Rămâne doar să aștepți până când firele se vor întoarce înapoi! De asemenea, trebuie remarcat faptul că, în unele cazuri, cel natural este spălat împreună cu pigmentul artificial. Ca urmare, părul devine neînsuflețit și complet incolor.

Este posibil să aplicați singuri spălarea? Sigur că poți. Puteți folosi atât remedii industriale, cât și de casă - bere, ulei vegetal, chefir, mușețel sau săpun de rufe. Ele pot fi folosite ca măști și clătiri. Iată câteva rețete.

Sfaturi despre cum să decapați părul întunecat:

Numărul de rețete 1. romaniță

 1. Se toarnă 200 ml de apă clocotită peste 150 de grame de flori de mușețel uscate.
 2. Insistați-vă pe un capac timp de 2 ore.
 3. Strain.
 4. Adăugați 60 de grame de glicerină.
 5. Saturați părul cu această compoziție.
 6. Construiți un capac de încălzire.
 7. Așteptați 2-3 ore și clătiți cu apă caldă menajeră.
 1. Se amestecă 1 litru de chefir de grăsime cu 1 lingură de lămâie. l. ulei vegetal (măsline, floarea-soarelui sau brusture).
 2. Se toarnă 1 lingură. l. sare.
 3. Se amestecă bine și se aplică la toroane.
 4. Construiți un capac de încălzire.
 5. Așteaptă aproximativ o oră.
 6. Spălați-vă părul cu șampon.
 7. Repetați nu mai mult de 2 ori pe zi timp de câteva luni.
 1. Se amestecă 10 linguri. l. sifon cu 1 cană de apă caldă.
 2. Se amestecă bine.
 3. Adăugați 1 linguriță. sare.
 4. Lubrifiați părul cu această măceșă.
 5. Așteptați cel puțin o oră.
 6. Clătiți cu apă curgătoare.

Numărul de rețetă 4. Suc de lămâie

 1. Conectați 2 ouă cu 100 ml de kefir gras.
 2. Adăugați 2 lingurițe. l. suc de lamaie, 1 lingurita. șampon și 4 linguri. l. vodca.
 3. Se amestecă bine.
 4. Aplicați compoziția pe întreaga lungime.
 5. Construiți un capac de încălzire.
 6. Lasati peste noapte, iar dimineata, clatiti cu apa curenta si sampon.
 7. Repetați în fiecare zi timp de o săptămână.
 1. Se amestecă 40 gr. roz lut cu 200 ml de kefir. Dacă părul este uscat, înlocuiți lutul cu aceeași cantitate de drojdie.
 2. Aplicați timp de 20 de minute.
 3. Se spală cu apă și șampon.
 4. Repetați în fiecare zi timp de o săptămână.

Este important! Compoziția spălării magazinelor include un număr de substanțe periculoase și agresive care dăunează componentelor și distrug structura. De aceea, atunci când le folosiți trebuie să respectați cu strictețe instrucțiunile. În ceea ce privește remediile folclorice, acestea sunt expuneri mai prelungite. În acest caz, procesul de clarificare durează între 1 și 1,5 luni. Dar părul după ce le folosește devine mai puternic, mai fin și mai matasos.

Metoda 5. Cultivarea părului

Dacă aveți răbdare cu fier și nu vă grăbiți nicăieri, încercați să vă dezvoltați culoarea naturală a părului. Desigur, această metodă funcționează numai pe părul blond, vopsit odată într-o nuanță întunecată. Și este, de asemenea, cea mai lungă (durează câțiva ani), dar și cea mai sigură.

Sfat! Pentru a accelera procesul, utilizați în mod regulat măști sau tincturi de la remedii simple (ardei roșii, pâine neagră, smântână, miere naturală etc.). Ele stimulează nu numai creșterea părului, ci și îmbunătățesc semnificativ starea lor. Nu va fi inutil să bei un curs de vitamine speciale și o dată pe lună să taie capetele colorate.

Metoda 6. Pictura interesantă

Proprietarii de întuneric pe natura parului incredibil de norocos - puteți face cu ușurință o pictura foarte la modă, în care rădăcinile sunt întuneric și părul este blond. Se numește ombra sau blondă regrown. Această tehnică are multe avantaje, dar principalul lucru este că nu afectează rădăcinile și nu necesită vizite regulate la salon. În plus, cu ajutorul ei riscați să deveniți cele mai la modă și frumoase.

Mai multe sfaturi

Pentru cei care decid să se întoarcă de la o brunetă la o blondă, vă sfătuim să luați notă de câteva sfaturi importante.

Sfat 1. Nu vă grăbiți să obțineți rezultatul - este un stres uriaș pentru sănătatea părului. Numărul optim de proceduri pentru pictura într-un ton de lumină - nu mai mult de 5 sesiuni.

Sfat 2. Stingeți colorarea, spălarea sau albirea numai a maeștrilor buni.

Sfat 3. Părul de colorare trebuie să fie realizat cu instrumente de calitate de la producătorii dovediți. Când cumpărați, ceea ce este mai bine să faceți în magazine specializate, nu uitați să verificați data de expirare. Dar mărcile ieftine ar trebui să fie complet excluse. Crede-mă, după ce le folosești, vei cheltui mai mulți bani pentru restabilirea structurii părului.

Sfat 4. Acordați atenție compoziției colorantului ales. Este de dorit să includă extracte de plante medicinale, uleiuri naturale, filtre UV și alte componente utile. De asemenea, este important procentul de oxidant conținut în vopsea - cu cât este mai mare, cu atât este mai probabil că veți obține umbra dorită.

Sfat 5. Înainte de vopsirea părului întunecat cu o vopsea de culoare deschisă, trebuie efectuată o procedură de înălbire. În caz contrar, vopseaua fie nu va fi luată, fie va cădea pete urâte. Formulările de pulbere, ulei sau cremă sunt utilizate pentru clarificare. Ultimele două conțin substanțe speciale care cresc de mai multe ori efectul agentului de oxidare. Dar atunci când folosiți pulbere înseamnă că există un risc mare de a arde scalpul.

Sfat 6. Înainte de a utiliza orice produs cosmetic trebuie testat pentru prezența unei reacții alergice. Pentru a face acest lucru, aplicați o cantitate mică de compoziție finită pe pielea încheieturii sau cotului, așteptați 15 minute și verificați rezultatul. Dacă în acest timp există o senzație de arsură, iritare sau înroșire, aruncați acest instrument.

Sfat 7. Repetați părul în culori deschise, asigurați-vă că ați cumpărat șampon, mască și balsam pentru păr blond. Acestea conțin ingrediente speciale care protejează culoarea de arsuri și leșiere.

Sfat 8. Nu uitați să pictați în mod regulat rădăcinile în creștere (dacă tehnologia nu oferă efectul opus).

Sfat 9. Pentru a menține puritatea și strălucirea nuanței, nu mai tentați periodic toroanele cu un tonic de argint sau purpuriu.

Sfat 10. Când alegeți o culoare vopsea, amintiți-vă că trebuie combinată cu tipul de culoare naturală. Contrastul dintre păr și umbra ochilor și a pielii arată groaznic!

Este important! După vopsirea părului de la întuneric la lumină, aveți grijă de îngrijirea corespunzătoare a părului. Acest lucru vă va ajuta să mascați producția industrială și de origine.

Vezi și: cum să repară părul întunecat în maro deschis (video)

http://vashvolos.com/okrashivanie-ot-temnogo-k-svetlomu

Strângeți părul de la castan la blond

Fetelor, ajutați-vă! Vreau să-mi aduc castanul de a 4-a tonă și să devin o astfel de fotografie ka, cel puțin una ca asta.. Nu vreau să fie roșu și cu sfaturi uscate = (părul vindecat după ombré, majoritatea trebuiau să fie tăiate!
Citiți din nou marea informațiilor pe internet! Mi-a găsit mai potrivită - Blond Wash! și totul pare a fi bine, dar încă a decis să întrebe, poate cineva încercați personal? Cum este părul? Și sa descurcat? Câte tonuri?

Si spune-mi, pliz, am fost vopsita blonda timp de 5 ani, apoi m-am razgandit sa revin in intuneric, sa-mi vopsesc parul de 3 ori in intuneric, dar mi-am dat seama ca nu a fost al meu, vreau sa ma intorc la blonda), maestrul a descurajat sa faca legatura,, părul vopsit mai ușor. Acum am cam al șaselea nivel. Stăpânul spune că vom face fiecare pictura așa: spălați mai întâi blondul și apoi vopseaua este un ton mai ușor. Credeți că este corect? Părul după prima spălare blondă a devenit semnificativ mai uscat (((

Puteți face imediat totul într-o singură zi.
Trebuie să îndepărtați culoarea spălării cu o spălare - nu spălați blonda (ceea ce este foarte rău, se va amesteca pulberea și 4 părți din oxidant și se va menține până la 20 de minute)
Nu ardeti parul - nu folositi un agent de oxidare cu apa - si apoi arde parul
Autorul vin la mine în spălarea mea deshovaya aici pe Kidstafe = semn pentru tine toate detaliile

Ei bine, dacă vrei un ton neted. apoi opțiunea a doua. Primul mai delicat este spălarea profesională. Există în Estela. mai ieftin. aproximativ 100-150grn. la fel ca în fotografie. De 2-3 ori. Cred că mi-e suficient pentru un ton. atunci puteți avea o spălare blond foarte ușoară. astfel încât părul după vopseaua ulterioară să nu revină la întunericul invers. A doua opțiune este albirea prafului. de asemenea, o opțiune. Privind cum să abordați o întrebare. Poți să aprinzi 90% cu un maestru pe un oxidant de 12% și să ucizi părul într-o remorcă. dar puteți ședea inteligent cu 6% mai mult. pentru 2. bine, un maxim de 3 ori cu o pauză într-o săptămână pentru a ușura. și părul tonifiat. vopsea profesionala de vopsea. Așa că m-am despărțit aici. Îmi place slujba mea

100%
Dar în loc să spălați blonda, faceți apoi spălarea (care este foarte bună, iar pulberea și 4 părți din oxidant vor fi amestecate și se vor menține până la 20 de minute)
Nu ardeti parul - nu folositi un agent de oxidare cu apa - si apoi arde parul

http://sovet.kidstaff.com.ua/question-377558

Cum sa slabesti parul negru. video

Parul negru sau maro închis este mai dens în structura sa decât lumina. Prin urmare, colorarea acestora într-un ton diferit, în special în blond, procesul este destul de lung. Și cu cât schimbi mai lent culoarea, cu atât mai mult va fi părul să rămână sănătos.

Am facut aceasta: mi-am murdarit parul cu ulei (poate fi floarea-soarelui, principalul lucru este mai mult), a pus un sac pe capul meu si asa am mers 2 ore, am spalat negrul de 4 ori si parul meu era mai sanatos decat otelul...

lumină

Am facut aceasta: mi-am murdarit parul cu ulei (poate fi floarea-soarelui, principalul lucru este mai mult), a pus un sac pe capul meu si asa am mers 2 ore, am spalat negrul de 4 ori si parul meu era mai sanatos decat otelul...

era negru albastru, vopsit timp de aproximativ un an.. spălat până la lumina castanului, și am avut blonda mea întuneric., atunci când apa a fost spălată a fost negru, dar după prima dată nu a avut nici un efect particular, părul a devenit evident mai ușoare numai după a doua oară..

oaspete

Am spălat chefirul. kefir pe păr și sub capacul izolat. vopseaua doar curge din păr.

Du-te la salon! Am decis cumva după divorț să se schimbe complet și a făcut-o! Remediu competent, vopsea bună și restaurare - și totul este OK! M-am dus la baron - un salon de genul asta. acolo pe locul de muncă. Unelte profesionale puternice.

Alexander

Ce oroare. Doar un singur răspuns normal. Se pare că nimeni nu a avut noroc să spună o mașină de spălare decapitară complet inofensivă părului http://www.estel-m.ru/Properities/Color%20OFF.htm

Acesta poate fi folosit la domiciliu, rezultatul - o culoare de castan. Da, chiar și după părul ei ca mătase, ca și cum ar fi fost spălate în șapte ape. Rezumat pentru a ajuta.

zmeură

Neprofess. Vopselele nu se spală decent, inclusiv spălările de firme ieftine, de altfel, va fi staniu-staniu și prosop. Acum există vopsele profesionale care cresc până la nivelul 12 fără spălare prealabilă. Când eu am ieșit dintr-o brunetă într-o blondă, am repetat de 2 ori în salon, mai întâi cu un șampon special, apoi cu vopsea. Apoi tonifiata fara amoniac si salut - grau frumos. Părul meu a fost mai bine, bineînțeles, dar am cumpărat terapie intensivă - timp de 3 luni totul sa întors la normal.

Vizitatorul

Du-te la salon, eu sunt dintr-o bruneta a devenit imediat maro deschis, fără nici o nuanțe "stânga".

Acum 3 luni mi-am vopsit parul într-o culoare ciocolată neagră, aproape negru, acum părul este roșu, iar rădăcinile ramurii sunt de 3 cm. Deci nu este o opțiune de creștere a acestuia, deoarece Nu pot merge cu părul roșu (o culoare urâtă), iar coaforul familiar nu a recomandat spălarea, dar rădăcinile vor fi luminate, rădăcinile vor fi mai strălucitoare. Puteți spăla părul roșu cu altceva?

Mariana

aici și la mine ceva asemănător. la început a făcut mularea, apoi a decis să nu-și strică părul și să-și vopsească culoarea. (parul meu)... la inceput era normal, dupa 2 luni aveau ramuri de 2 cm si au devenit rosii, unde era parul meu si unde era din nou un alb deschis ((un coșmar! lumina la capete ((pe scurt, nu mult mai rău ((

coafura mea de cunoștință mi-a luat de data asta o vopsea mai închisă... pentru ca cei blonzi să vină și să vopsească peste ryzhina..

în lumina sa dovedit ciocolată neagră, dar un pic roșu, și dacă arata așa. este, în general, negru! Pe scurt, sunt un ratat de un fel. acum cum sa ies din negru.. Nu stiu.. ((Nu plec deloc.. vechi... ((Vreau ca maro.

Mariana

totul este mai ușor decât crezi!

Am purtat un castan închis timp de trei ani, m-am săturat de ea de curând - am făcut trei spălări, acum blond (au pictat după spălare)

păr desigur rănit, dar aproape că le-am recuperat.

Peroxid pentru iluminarea părului

Dacă doriți să vă ușurați părul cu 3 sau mai multe tonuri, atunci este mai bine să faceți blonde. Această procedură se efectuează folosind un peroxid (oxid) și o pulbere strălucitoare (blonddoran). Merită să vă reamintiți că, după o iluminare în acest fel, părul necesită o grijă atentă: trebuie să faceți măști de întărire și restaurare, deoarece peroxidul și amoniacul, care se găsesc adesea în blonddoran, distrug structura părului. Dacă după prima dată rezultatul nu vă convine, procedura poate fi repetată, dar nu mai devreme de două săptămâni, pentru a nu strica complet părul. Această metodă de clarificare are propriile nuanțe, așa că va fi mai bine dacă ești făcut de un profesionist. În caz contrar, puteți puternic "arde" părul și, în cel mai bun caz, rămâneți cu un prosop pe cap. În cel mai rău caz, părul poate doar să alunece.

Utilizarea uleiului vegetal

întreaga lungime a părului și dimineața se spăla. În cea de-a patra zi, a apărut roșiașul mult așteptat - destul de slăbit și numai pe câteva fire, dar a apărut încă. O săptămână mai târziu, mi-am dat seama că în această rată nu aș merge prea departe. Da, parul a devenit mai strălucitor, dar culoarea nu sa schimbat prea mult. Trebuia să mă gândesc la mijloace mai grave. Am început, firește, din cel mai inofensiv ulei de brusture. Câteva nopți la rând au pus-o seara

Mullear pentru a ușura părul

Pentru parul luminat la domiciliu utilizați și mullein. Pentru a pregăti tinctura, luați 2 linguri. lingura proaspătă (1 lingura uscată) flori de mușețel și mullein, 2 linguri. linguri de suc de lamaie. Se amestecă florile și se toarnă 1 litru de apă clocotită, se înfășoară o pătură și se insistă 30 de minute. Tulpina, adauga suc de lamaie si atat de mult apa incat parul este complet imersat in el; acestea ar trebui să rămână umed timp de aproximativ 10 minute. Folosit în principal pentru părul blond.

Rădăcina de rădăcină este, de asemenea, utilizată. Luați 30 de grame de extract de rădăcină de mullein și se amestecă cu 1 cană de apă caldă. După ce ți-ai spălat părul, poți aplica amestecul pe părul tău.

Parul strălucitor cu rădăcină de rhubar

Rădăcina de rădăcină conferă părului o nuanță de aur.

Cea mai ușoară modalitate de preparare: luați 3 sau 4 linguri de rădăcină uscată de răbarbit sau o jumătate de cești de rădăcină proaspătă, tăiată, un litru de apă. Se topește la foc mic timp de 20 de minute. Insistați 8 ore, tulpina. În primul rând, testați decoctul pe firele de păr pentru a vedea ce culoare va fi. Dacă sunteți mulțumit, vă puteți lumina părul. Spălați-vă părul și clătiți infuzia de păr într-un rând de 3 ori, după uscarea părului fără clătire suplimentară.

Se amestecă într-un castron trei pumni de praf de rebarboră, suc de lămâie și o linguriță de ulei de măsline. Adăugați o cantitate mică de apă fierbinte la amestec. Colorantul trebuie aplicat uniform pe părul spălat și uscat, apoi învelit cu un film și un prosop. Rhubarb are un efect puternic de decolorare, astfel încât la fiecare 5 minute, verificați culoarea părului. Atunci când prima prelucrare nu menține amestecul mai mult de 25 de minute.

Puteți, de asemenea, să pregătiți o mască strălucitoare de rhubarină și vin de struguri. Această mască vă va ajuta să ușurați părul cu cel puțin 4 tonuri. Pentru prepararea sa 200 gr. uscate de rhubar trebuie să se toarnă 0,5 litri de vin de struguri și a pus pe foc. Se fierbe până când jumătate din conținut se fierbe, se tunde și se răcește, apoi se aplică pe păr. Păstrați nevoie de 2 ore. Cursul este de 7 zile.

Dye cu ceai și rebarb. Trebuie să luați 250 ml de apă, 250 g de resturanță, un vârf de ceai. Se amestecă componente, se toarnă apă fiartă, se lasă să se infuzeze timp de 50 de minute. Aplicați la păr timp de 30 de minute, apoi clătiți.

Aplicați ultima vopsea la rădăcini, nu uitați să vă acoperiți umărul înainte de vopsire cu un prosop. Păstrați vopseaua pe păr, cât este indicată în instrucțiuni. După ce spălați bine vopseaua de păr, clătiți părul cu un balsam pentru părul colorat. Le va face să fie netede și moi, în viitor va fi necesar să se utilizeze șampon și balsam pentru părul albite pentru îngrijirea părului.

ușurează părul cu scorțișoară

Pentru a ușura părul cu scorțișoară, va trebui să-l șlefuți și să se amestece cu clătirea cu balsam într-un raport de 2: 1. Apoi aplicați uniform și creați căldură cu o pungă de plastic sau cu un capac și un prosop. Păstrați masca la aproximativ 8 ore.

Parul mai ușor cu scorțișoară este recomandat pentru fetele cu părul brun. Acest lucru îi va da părului o strălucire strălucitoare. Pentru a obține un rezultat vizibil, repetați procedura de cel puțin 3 ori pe săptămână.

ne ușuram părul cu miere

Spălați-vă capul cu un amestec de șampon și sare sau sifon (pinch) înainte de albire. Acest lucru va face buclele moi. Când se usucă, aplicați miere (de preferință salcam) și împachetați cu eșarfă de bumbac pentru confort. Pentru a ușura părul cu miere, căldura nu este necesară, va slăbi doar efectul. O astfel de mască ar trebui să afecteze cel puțin 10 ore.

Clarificarea are loc ca urmare a producției de miere care produce un oxidant, cum ar fi peroxidul de hidrogen. Masca nu numai că va lumina uniform, ci va spăla parțial vopseaua și va trata silkiness și moale.

ne luminez parul cu henna

Henna este considerată o cosmetică naturală și mulți sunt interesați dacă este posibil să se ușureze părul cu henna. Și este folosit nu numai ca clarificator, ci și ca stimulator al întăririi foliculului de păr, normalizarea conținutului de grăsime al firului de-a lungul întregii lungimi, restabilirea structurii și tratarea capetelor divizate ale firelor de păr.

Pentru a ușura părul, obțineți henna incoloră, preparată din tulpina plantei, și nu din flori. Pentru a pregăti henna, aplicați și lăsați să acționeze pentru un timp de care aveți nevoie în conformitate cu instrucțiunile de pe ambalaj. După aplicare, clătiți cu apă călduță.

chefir

Faceți o mască de două ori pe săptămână și ușurați-vă bine.

 • Măștile nutritive de kefir au fost întotdeauna folosite pentru a ușura părul colorat. În același timp, kefirul își va accelera creșterea, va îmbunătăți structura, va normaliza conținutul de grăsime.
 • Consolidează capacitățile sale cu lamaie, accelerează expunerea la brandy și protejează membrana de păr cu gălbenuș.
 • Luăm 2 linguri de chefir și brandy, gălbenuș, suc de la 1 lamă și jumătate de linguriță de șampon. Bateți ingredientele, impuneți această masă pe încuietori uscate și curate și încălziți cu un prosop de o jumătate de oră.

romaniță

În primul rând, luminați o singură tijă sau capătul părului pentru a privi rezultatul și decideți câte etape va trebui să vă ușurați.

Aplicați soluția, pornind de la partea din spate a capului, apoi pe rădăcinile părului, distribuind uniform agentul de iluminare pe întreaga lungime. Acoperiti cu parul aglomerat nu merita. Această compoziție trebuie ținută pe cap în cel mult 30 de minute, apoi trebuie să spălați bine părul. Se efectuează etapele ulterioare de clarificare, precum și în saloanele de înfrumusețare cu un interval de o săptămână.

După examinarea modurilor de a straluci parul negru vopsit, fiecare persoană din sexul echitabil va decide pentru sine care este cea mai optimă opțiune pentru părul ei.

http://kapitano.ru/krasota-i-zdorove/7906-kak-obescvetit-chernye-volosy.html