logo

Vom spune totul despre alopecie. Masti, tratamente, droguri

Salutari tuturor cititorilor! Cunoasterea mea cu pudra microgranulata Estella Super Blond Plus pentru albirea parului sa intamplat cand m-am dus la cursuri de coafura (mai tarziu, dupa ce am lucrat putin in aceasta zona, am mai scapat din ea, dar adevarul uneori inca imi aplica abilitatile la domiciliu ).

Și așa Estel Pulbere de albire - vândute în departamentele de cosmetice profesionale.

volum cutii foarte mari - 500 gr

preț - 460-550 ruble, în funcție de locul de cumpărare.

Estel Essex pulbere (pulbere) înroșește părul. Potrivit pentru toate tipurile de păr și pentru toată blonda. Funcționează cu 3%, 6% și 9% cu oxigenul Estel ESSEX.

Pulberea este amestecată în proporție de 1: 2 cu oxigenat.

De regulă, timpul de expunere (vizual) al pulberii pe păr la 60 de minute

Aici este o astfel de pulbere (pulbere) în formă uscată (cu o lingură de măsurare) -

Dacă diluați praful Estel cu oxigent, se dovedește acest lucru consistența albastră

mirosul consistența nu este foarte plăcută, de obicei miroase ca amoniacul.

Pulbere (pulbere) Estel au făcut în mod repetat evidențierea și decolorarea rădăcinilor (regrown). Desigur, părul este deteriorat prin înălbire, doar cineva mai puțin, și cineva mai puternic, totul depinde de structura (starea) părului.

Despre îngălbenire - uneori, îngălbenirea rămâne după albire, uneori nu o face. Totul depinde de nivelul la care părul este luminat. În general, există o clarificare marginală de la nivelul 2-10. Prin aceste niveluri, comandantul determină expunerea vizuală a timpului de pulbere. Se întâmplă că o fată brunetă are o clarificare regională de 7-8 nivele realizate în 15 minute și, uneori, în 30-40 de minute, totul depinde de oxigenator (3%, 6%, 9%) și bineînțeles statul (structura) Volosha.O regulă, părul de lumină se oprește întotdeauna la 7-8 nivel, maximum 9. Nu este permis să reziste la alb, mai precis până la nivelul 10, deoarece părul va fi grav avariat, spargeți.

Când îngălbenirea părului după albire, toate acestea sunt ascunse printr-o procedură suplimentară - păr paros.

Uneori pulberea Estel este utilizată pentru părul "spală acasă" (decodează).

Fetele recomandă la fel să nu se angajeze singuri decolorarea părului la domiciliu, deoarece Există multe nuanțe (de asemenea, în cazul vopsirii cu vopsele). Puteți să vă ardeți foarte rău părul și apoi, în recenziile dvs., aruncați noroi în tine - pulbere Estel sau alte mărci, deoarece această pulbere ți-a stricat părul. aici va fi doar vina ta, nu pudra. Vă recomandăm să contactați maestrul!

Toate părul frumos și sănătos, sper pentru cineva meu de revizuire a fost de ajutor!

BleachLights Pro Tech Evo este o pulbere de înaltă tehnologie, care acționează rapid și este ideală atât pentru strălucirea completă, cât și pentru evidențierea firelor individuale folosind folie. Se luminează până la 7 tone, chiar și părul cel mai complex și vopsit, acționând în același timp de două ori mai rapid decât praful obișnuit. Reducerea timpului de expunere are un efect pozitiv asupra calității părului și asupra stării scalpului. Compoziția pulberii include amidonul din orez, polyquaternum 10, proteinele de grâu, care hidratează și condiționează părul, dau o strălucire extraordinară și fac procesul de strălucire mai blând. Pulberea conține microgranule speciale albastre, care neutralizează în plus pigmentul galben de pe părul albite.

Se recomandă aplicarea pentru clarificarea părului cu bază naturală de la 1 la 5 niveluri de luminozitate. La luminarea părului de la nivelul de luminozitate 6 și mai sus, se recomandă aplicarea vopselei ca o alternativă mai blândă. Se amestecă în recipiente nemetalice, în funcție de consistența dorită a amestecului de lucru într-un raport de 1: 1,5 sau 1: 2 cu oxidanți Developer Special Blue 20/30/40 vol. De exemplu, pentru clarificarea continuă, avem nevoie de un amestec de lucru mai lichid într-un raport de 1: 2, care este bine distribuit prin păr. Pentru a ușura firele individuale, avem nevoie de un amestec mai gros care să nu se răspândească într-un raport de 1: 1,5. Alegerea procentului de oxidant afectează timpul de expunere. Cu cât este mai mare procentul de oxidant, cu atât mai rapid se produce strălucirea. Timpul mediu de expunere este de la 10 la 35 de minute, în funcție de nivelul de clarificare necesar, dar nu mai mult de 60 de minute.

Reguli generale pentru aplicarea pulberilor:

 1. Luminarea părului natural. Se amestecă pulberea cu agentul de oxidare selectat într-un vas nemetalic într-un raport de 1: 2. Aplicați cu generozitate amestecul de lucru pe păr, firul prin fir, de-a lungul întregii lungimi de la vârful la rădăcină. Stați până la rezultatul dorit - 20-35 de minute. Spălați-vă cu multă apă utilizând șampon tehnic de fază 2 și balsam de fază 3;
 2. Clarificarea rădăcinilor regresate. 3-5 saptamani dupa prima iluminare, clientul creaza radacini care au o culoare naturala si sunt vizibile in mod clar pe parul luminat. Pentru clarificarea lor, este necesar să se amestece pulberea cu agentul de oxidare selectat într-un vas nemetalic într-un raport de 1: 2. Aplicați amestecul la rădăcini regresate. Nu permiteți lovitura de amestec pe părul deja clarificat. Stați până când se obține rezultatul dorit - 20-35 de minute. Spălați;
 3. Luminarea părului vopsit anterior. Se prepară un amestec de pulbere cu un agent de oxidare cu un procent mai mare (9 sau 12%). Parul vopsit la capete și de-a lungul lungimii este mai "înfundat" de pigmentul colorant și, prin urmare, necesită o clarificare mai intensă. Aplicăm generos amestecul, începând de la vârfuri până la lungime, fără a afecta rădăcinile regresate. Lanțurile sunt ambalate în folie. Pregătiți a doua porțiune a amestecului de lucru al pulberii cu oxidant 6% și aplicați-o pe rădăcini. Rădăcinile rădăcinii nu conțin un pigment de colorare și sunt mult mai ușor de clarificat. Dacă părul de la capete și de-a lungul lungimii a strălucit slab, atunci folia trebuie îndepărtată și aplicată din nou amestecul de lucru proaspăt preparat. Rezistăm până când obțineți rezultatul dorit și clătiți cu cantități mari de apă utilizând șamponul tehnic de fază 2 și balsam de fază 3.

Aceasta va contribui la rezolvarea cu ușurință a unei sarcini similare, dar nu fiecare femeie decide asupra unui astfel de act de schimbare radicală a imaginii. Și nu numai din cauza fricii obișnuite a oricăror schimbări, ci și din cauza preocupărilor legate de sănătatea parului, deoarece procedura de iluminare a Supra este efectuată folosind compoziții agresive.

Supra Hair Lightening Dye

Supra pentru luminarea moale sau blândă a părului: o relicvă sau un instrument indispensabil?

Supra se referă la formulările cu două componente amoniac. În viață, a primit numele de "henna albă". Kitul include pulbere de henna incoloră și un amestec de agenți oxidanți pe bază de săruri de amoniu. Cota leului în compoziția agenților de oxidare este carbonatul de amoniu, dar sunt prezente persulfații de amoniu, metalele și peroxidul de hidrogen, care accelerează procesul de albire. Compozițiile produc concentrații diferite. 6% cremuri de activator sunt folosite pe părul subțire sau pentru iluminarea pentru 1 ton. Cu concentrație în creștere (9%, 12%), intensitatea clarificării crește la 7 tone.

Supra pentru o strălucire moale

Supra este o reacție chimică în care pigmentul natural de colorare melanină este îndepărtat din păr. În acest caz, structura părului este perturbată, iar pierderea componentelor structurale va face părul fragil, ușor și vulnerabil la factori externi agresivi, cum ar fi ultravioletele. Prin urmare, preocupările legate de deteriorarea stării de sănătate a părului din procedeul de înălbire au motive întemeiate.

Este important! Oxidatorii reacționează cu toate coloranții, deci Supra este adesea folosită pentru a îndepărta vopseaua, dacă după procedura de colorare nu a fost posibil să se obțină rezultatul dorit. Este imposibil să se decoloreze părul fără chimie, prin urmare producătorii introduc astfel de compuși în compozițiile care reduc efectul distructiv al reactivilor în timpul procesului de albire.

Este imposibil să decolorați părul fără chimie

Supra-conceptul este unul dintre acești coloranți blând, care conține componente biologic active (keratine, aminoacizi, uleiuri naturale), care într-o anumită măsură compensează efectele negative ale agenților oxidanți. Prețurile medii pentru Supra pentru parul moale de lustruire îl fac accesibil pentru consumatorul masiv. Mulți coafori spun că această compoziție, după înălbire, nu oferă o nuanță de "pui" ca și alte coloranți.

Este important! Utilizarea Supra implică în mod necesar îngrijirea specială a părului după albire.

Ce trebuie să știți

Dacă părul este slab, are o structură subțire și nu are o marjă de siguranță mare, experimentele nereușite se pot termina în dezastru, până la căderea părului. Cel mai adesea acest lucru se datorează utilizării necorespunzătoare a mijloacelor de clarificare.

Părul slăbit după lumină

Este important! Regulile pentru utilizarea unor astfel de instrumente puternice cum ar fi Supra ar trebui să fie studiate înainte de utilizare, și nu să le contactați după ce ați obținut rezultate proaste și să consultați instrucțiunile pentru cauzele problemelor.

Cel mai bun Supra de la Estelle și instrucțiuni de utilizare

Dacă culoarea originală a părului este întunecată, se folosesc formulări de concentrație ridicată. Aplicați numai pe părul murdar (gras). Când este folosit după clarificare, va rămâne o nuanță nedorită gălbuie.

Pentru părul ușor, slab, deteriorat, luați Supra cu o mică concentrație de oxidant (supraviețuitor Supra). Această compoziție garantează o strălucire moale, cu o deteriorare minimă a structurii părului și absența unei nuanțe galbene. Acest lucru este realizat datorită microgranulelor albastre incluse în compoziție. Aplicați pe părul umed sau murdar. După o clarificare blândă, pot fi folosite compoziții de colorare profesionale pentru a adăuga umbra.

Înainte și după clarificare

Este important! Supra pentru păr este vândut într-o configurație profesională, cu pulbere și cremă-activator. Normele de amestecare sunt indicate pe ambalaj. Atunci când cumpărați o pudră separată și un oxidant de concentrație dorită în magazine specializate (care nu este recomandat), trebuie să respectați cu strictețe proporțiile (2: 1 în volum).

Cum se amestecă pulberea cu oxid de oxidare 9 la domiciliu

Pentru a obține rezultatul dorit și a nu deteriora părul, trebuie să urmați aceste reguli pentru a efectua iluminarea Supra:

Pentru diluarea amestecului utilizând vase și unelte care nu conțin metal (ceramică, plastic, sticlă)

 • Amestecul este preparat cu o marjă mică pentru a elimina riscul de penurie. Activatorul de pulbere și cremă se amestecă în proporțiile indicate pe ambalaj.
 • Supra amestecul pentru colorarea părului este pregătit cu un conținut mai mic de cremă pentru a obține o masă groasă de pastă. Acest lucru este necesar pentru ca compoziția să fie menținută și să nu se răspândească.
 • Astfel încât compoziția nu se usucă la suprafață, după aplicarea capului este acoperită cu polietilenă și învelită cu un prosop. Aceasta va menține aceeași temperatură în toate straturile pastă aplicată și va asigura o reacție uniformă.
 • Supra pentru parul luminos se aplică în direcția de la vârfuri la rădăcini.
 • Dacă este necesar să se ușureze doar rădăcinile, înainte de a aplica colorantul pentru a proteja restul părului, acoperiți-l cu brusture sau ulei de ricin pe un segment cu lungimea dorită.
 • Vopseaua este în vârstă, în funcție de gradul de clarificare dorit, dar nu mai mult de 45 de minute.
 • Depășirea acestei limite va determina penetrarea compoziției în straturile mai profunde ale pielii și deteriorarea becurilor, provocând o arsură chimică sau o reacție alergică.
Aplicați vopseaua pe păr timp de 45 de minute
 • Compoziția este spălată în apă curentă caldă. Din acest moment, părul este considerat deteriorat, deci ar trebui să începeți să utilizați balsamuri medicale imediat după îndepărtarea colorantului. La sfârșitul procedurii, părul este blotat (dar nu șters) și uscat natural, fără utilizarea uscătoarelor de păr.

Cum se obține o recuperare rapidă

După ce părul a fost supus procedurii de clarificare, este necesar să se desfășoare activități care să contribuie la restabilirea structurii deteriorate.

Îngrijirea părului după iluminare este importantă

Regulile pentru îngrijirea părului clarificat sunt procedurile cosmetice obișnuite de îmbunătățire a sănătății și protejarea acesteia de factorii fizici agresivi:

 1. Folosiți șampoane speciale.
 2. Suprafața regulată a măștilor din ingrediente naturale. au miere, pâine, măști de kefir. Intensorul usuca pielea. Pentru ao umezi, aplicați o mască cu adaos de ulei vegetal cu tocoferol dizolvat în el.
 3. După șamponare, capul este clătit cu un decoct de ierburi, care au un efect de întărire și stimulare asupra bulbilor. În medicina oficială, iarba urzică și rădăcina de brusture sunt utilizate ca medicamente independente împotriva căderii părului.
 4. Modul delicat este de a evita folosirea uscătoarelor de păr, a pielii, a scoicilor de metal și a pinilor. Nu face stilul în care părul se poate rupe. Protejați părul de expunerea directă la radiațiile ultraviolete.
 5. Nu uitați că corpul atrage cea mai mare parte a componentelor clădirii pentru păr din propriile resurse, astfel încât o dietă sănătoasă și un mod rațional de viață sunt cheia unei recuperări rapide a părului.

În cazul în care pentru a cumpăra și prețul mediu

În ciuda efectelor secundare, vopseaua Supra rămâne populară datorită costului său scăzut. În plus, este vândut în fiecare magazin de produse cosmetice sub formă de pulbere și oxigen. Pulberea este disponibilă în saci de la 30 gr. până la 750 gr. Prețurile medii pentru colorantul de păr Supra - de la 55 la 665 de ruble. Costul inferior înseamnă fals!

Indiferent cât de delicat este procesul evidențierii, dar din punct de vedere tehnic este încă dificil, consumator de timp și laborios. Este mai sigur să vă puneți capul în mâinile unui profesionist. Doriți să vă evidențiați? Du-te pentru ea! În plus, există fonduri pentru evidențierea casei, în instrucțiunile atașate acestora sunt pictate toți pașii de evidențiere. Cu toate acestea, pentru a evidenția unul foarte dificil, cereți-i un prieten să vă ajute.

Tehnica de evidențiere
ÎNTOTDEAUNA testați pentru o reacție alergică înainte de a utiliza agentul de înălbire. Este bine să efectuați testul cu 48 de ore înainte de vopsire; dar dacă nu există timp, puteți efectua un test accelerat. Pentru a face acest lucru, amestecați puțin din medicament cu un agent de oxidare (emulsie pentru dezvoltator), aplicați-l în interiorul antebrațului (cot cot) la o lățime de 1 cm și lăsați-l timp de cel puțin 30 de minute. Dar dacă apare roșeață, este mai bine să refuzați utilizarea acestui medicament.
Pentru a efectua evidențierea, veți avea nevoie de: un capac de cauciuc (sau o pungă de plastic) cu multe găuri; cârlig de croșetat; un agent de albire, de exemplu, Blondex, Blondoran-Supra; mănuși din cauciuc; ceramică (în orice caz nu din metal) sau ceașcă de plastic; baston nemetalic pentru amestecarea soluției; spuma de ceas burete.
Puneți o pălărie pe cap. Ea ar trebui să se potrivească cu capul strâns. Nu puneți capetele părului lung sau mediu în interior - acoperiți-le cu un șervețel care acoperă umerii. Cu ajutorul unei panglici subțiri de păr (dacă utilizați o pungă de plastic, va trebui să străpungă găurile cu un cârlig de croșetat, în cap, găurile sunt perforate în prealabil). După ce toate firele necesare sunt scoase, diluați agentul de înălbire conform instrucțiunilor. Puneți mănuși și utilizați un burete pentru a aplica soluția pe firul de păr. Timpul de expunere depinde de gradul de albire dorit (indicat și în instrucțiuni). Pentru firele de păr mai întunecate, preparatul trebuie să fie menținut mai mult pe păr și, în consecință, mai ușor, mai puțin. După ce medicamentul a rămas fără timp, fără a scoate capacul sau sacul, spălați încuietorile cu un curent de apă. Apoi scoateți capacul, spălați-vă părul cu șampon și aplicați o clătire de balsam sau de balsam.
Doriți să colorați componentele individuale? Tehnologia este aceeași, numai pe firele decolorate (când soluția strălucitoare este deja spălată și sacul sau capacul este încă pe cap), aplicați vopseaua unor fire separate. Sortați momentul potrivit, clătiți încuietorile și apoi - cu capul cu șampon și balsam.

Dacă doriți să obțineți culoarea dorită
Dacă ați cumpărat separat Blondoran și agentul de oxidare, vă va fi dificil să aflați în ce proporție o puteți dilua. Voi descrie un pic ce oxidant și cât de multe tonuri de păr se luminează, precum și în ce proporție se diluează pulberea strălucitoare și oxidantul.
1) Oxidant 6% - ușurează părul cu 3-4 tone;
2) Oxidant 9% - strălucește pentru 5-6 tonuri;
3) 12% oxidant se luminează pentru 7-8 tone.
Pentru evidențiere, pulberea și oxidantul sunt diluate cel mai adesea într-un raport de 1 (pulbere): 1,5 (oxidant) sau 1 (pulbere): 2 (oxidant). Pur și simplu 20 g de Blondoran + 30-40 mg de oxidant.
1 scoică de pulbere = 20 mg
Pentru a evidenția cel mai adesea, luați% oxidant în intervalul de 8-12%.
Voi da un exemplu de vopsire, dar amintiți-vă totul în mod individual, este necesar să țineți cont de culoarea părului - mai ușor părul, cu atât mai puțin necesar,% oxidant.
Fac această colorare prietenei mele, rezultatul a fost întotdeauna bun, firele sunt obținute fără îngălbenire.
Culoarea originală a părului este maro deschis. Lungimea - lungimea medie a umărului părului.
ingrediente:
2 pungi de oxidant 12% 25 ml
2 plicuri de 20 g Blondoran fiecare
16 mg de apă.
Prin adăugarea apei, ieșim din oxidant 9%. Am calculat acest procent pe baza formulei.
50x12 / 9 = 66,6 (66,6-50 = 16,6 mg apă).
Toate se amestecă, se amestecă bine, se aplică la păr timp de 50 de minute, maximum 60 de minute, dar nu mai mult. Apoi spălați-vă părul cu șampon și aplicați un balsam, apoi clătiți bine părul.

Formula pentru determinarea gramelor procentului dorit de oxidant
Având un oxidant de 12%, adăugând apă, puteți obține oxidantul dorit%. Acest procent este ușor de obținut, cunoscând formula. Iată formula în sine:

Cantitatea necesară de agent de oxidare x pe agent necesar de agent de oxidare /% existent de agent de oxidare.
*******************************************
x - acest semn în formula - înseamnă înmulțire
/ - acest semn în formula - înseamnă a împărți
Luați în considerare un exemplu:
Avem nevoie de 50 mg - 9% oxidant
Avem - 12% oxidant.
50x9 / 12 = 37,5 mg (37,5 este un număr care indică cât de mult trebuie să luăm 12% din mg oxidant).
50-37,5 = 12,5 mg (12,5 este un număr care indică cât de mult trebuie să luăm mg de apă)
37,5 mg oxidant 12% + 12,5 mg apă = 50 mg oxidant 9%.

1-2 tonuri de lumină
O astfel de spălare poate fi aplicată în mai multe cazuri: dacă aveți părul negru sau culoarea părului după vopsire, s-a dovedit a fi mai întunecată decât rezultatul așteptat; Dacă doriți să înlăturați stralucirea din păr, după lumină. Facem un astfel de amestec:
1) 20 g Blondoran;
2) 25 mg oxidant 6%;
3) 25 mg de apă;
4) 10 g de șampon.
Toate împreună, se amestecă bine, se aplică părului uscat sau ușor umed și se lasă timp de 20-50 de minute. De ce o astfel de întârziere? - după ce aplicați amestecul, urmăriți culoarea părului, se va ușura treptat, se va spăla în momentul în care credeți că ați primit o lumină dorită.
Păstrați mai mult decât timpul specificat nu merită, deoarece o astfel de compoziție se aprinde cu 1-2 tonuri și nu veți obține mai multă lumină chiar dacă păstrați compoziția pe părul dvs. mai mult timp.

Dacă nu doriți dezamăgire, luați în considerare recomandările
* În timpul menstruației, atunci când se iau medicamente hormonale, sarcină, părul se pătează slab chiar și cu toroane mici.
* Dacă v-ați vopsit părul cu henna, uitați să evidențiați. Henna este foarte rea cu agenții chimici. Scapa de henna este posibilă numai cu foarfecele. Dacă nu doriți să așteptați până când crește părul, riscați să obțineți încuietori de culoare portocalie.
* Dacă părul este în stare proastă - subțire, fragilă, împărțită, sublinierea evidențiază doar deficiențele.
* Luați în considerare faptul că elementele deosebite sunt deosebit de impresionante atunci când sunt văzute pe o tunsoare graduală și pe un păr strălucitor.

http://eisot.ru/hair-care/how-to-build-a-powder-for-clarification-hair-highlights/

Pulbere (pulbere) pentru a ușura părul, revizuirea celor mai bune mijloace de iluminare

Albirea este un proces prin care pigmentul natural sau colorant al părului se prăbușește parțial sau complet. Pentru a obține acest efect, puteți utiliza o varietate de substanțe chimice naturale sau chimice. Printre metodele profesionale, pulberile sau pulberea pentru parul luminat sunt foarte populare. Care sunt caracteristicile acestei versiuni de clarificare?

Ce este pulberea (pulbere) pentru clarificare

Pudra de albire a pielii (în caz contrar pulberea de lustruire a părului poate fi numită) are rolul de a ușura pigmentul părului sau firele individuale. Instrumentul facilitează în mod eficient buclele de până la 7-8 tone, poate funcționa atât cu nuanțe naturale maro, cât și de culoare închisă.

Utilizarea unui astfel de produs este recomandată pentru vopsirea profesională a salonului. Înainte de aplicarea acesteia, este importantă nu numai evaluarea bazei inițiale și a stării buclelor, ci și înțelegerea completă a tehnicii de diluare și aplicare. Confirmarea decolorării de la domiciliu poate deteriora structura părului, deoarece pulberea are un efect destul de agresiv.

Principiul de funcționare

Efectul pudrei strălucitoare se bazează pe reacția de oxidare, care duce la distrugerea granulelor de pigment. Reziduurile de pigment sunt apoi spălate cu clătirea ulterioară folosind un șampon special. În timpul perioadei de expunere, particulele de pigment scad în dimensiune, prin urmare fundalul general devine mai ușor.

Cu decolorare totală, în loc de particule de pigment, se formează goluri în structura firelor - un astfel de păr este numit poros. În viitor, va trebui să fie restaurate, deoarece expunerea ulterioară la coloranți poate duce la ruperea lungimii sau a precipitațiilor.

Pentru a efectua reacția de clarificare, pulberea nu este utilizată în forma sa pură, ci este amestecată cu agentul de oxigenare. Agentul de oxidare sporește și accelerează reacția. Pulberea poate fi utilizată și în combinație cu apă fierbinte - această compoziție este utilizată pentru decuparea ușoară (îndepărtarea culorii) pe buclele pictate anterior.

Amestecul de clarificare se prepară imediat înainte de utilizare. Pulberea este amestecată cu oxigen într-un raport recomandat de producător. Când se produce acest lucru, reacția de descompunere a peroxidului de hidrogen cu formarea apei și a oxigenului activ. Oxigenul activ reacționează cu moleculele de pigment, distrugându-le treptat.

Este important! Agenții de albire conțin ingrediente alcaline active care permit ingredientelor active să pătrundă adânc în structura părului.

Din ce constă

Compoziția pulberilor de clarificare include componentele principale - peroxid de hidrogen, substanțe tampon alcaline, persulfați, precum și componente auxiliare de înmuiere și condiționare.

 1. Utilizarea peroxidului de hidrogen se datorează capacității de a elibera oxigenul activ sub acțiunea componentelor alcaline.
 2. Persulfații - compuși chimici care sporesc cursul reacției. În combinație cu peroxidul de hidrogen, acestea permit să se obțină efectul clarificării. În produsele de la diferiți producători, pot fi persulfați de amoniu, sodiu și potasiu. Persulfatul de amoniu se găsește în majoritatea compușilor coloranți. Această substanță este amestecată cu un agent de oxidare care emite amoniac cu un miros specific corespunzător. Alți doi compuși pot fi agenți suplimentari de reacție sau pot face parte din mijloace "fără amoniac". Prin eficacitatea clarificării și a gradului de deteriorare a încuietorilor, acești compuși nu sunt deloc diferiți de compușii de amoniac.
 3. Substanțe tampon - un grup de substanțe chimice care mențin pH-ul amestecului la nivelul necesar pentru reacție. Fără aceste componente, o reacție chimică ar fi incontrolabilă.

Revizuirea fondurilor

În fiecare zi pulberile strălucitoare câștigă popularitate în bucle profesionale și acasă de colorare. Multe produse garantează o schimbare de culoare de până la 8 tone și, cel mai important, cu un minim de rănire a părului. Vă oferim o privire de ansamblu asupra mijloacelor de clarificare populare și eficiente:

 • Matrix Light Master este o pulbere strălucitoare, cu acțiune puternică și instantanee. Medicamentul conține pantenol, care are grijă de toroane în timpul clarificării. Matrix Light Master decolorează până la 8 tonuri și promite culori strălucitoare fără îngălbenire. Diluat într-un raport de 1: 1, efectul continuă fără utilizarea căldurii suplimentare și ascunderea. Amestecul trebuie menținut după aplicare timp de până la 50 de minute. Când se evidențiază prin folie, pulberea este amestecată cu un agent de oxidare într-un raport 1: 2. Procentul de oxidant este selectat pe baza rezultatului dorit.
 • Wella Blondor este cel mai bine vândut Wella în albire. Poate fi aplicat pe părul vopsit anterior, fără riscul deteriorării acestuia. Produsul oferă clarificări intense ale ordinului (până la 7 tone), iar o formulă specială previne apariția nuanțelor galbene. Welxon Perfect 6, 9 sau 12% din Wella Professional este folosit ca un oxigen într-un raport 1: 1 sau 1: 2. La vopsire, care implică contactul compoziției cu scalpul, se recomandă să nu se utilizeze mai mult de 6% oxidant. Culoarea durează de obicei aproximativ o oră.
 • Estel Princess Essex - pulbere pentru blonde eficiente, posedând o serie de avantaje. Rezultatul aplicării - clarificare uniformă la 7 tonuri fără stingere și alte nuanțe nedorite. Componentele speciale ale Estel Estel Printesa previne pierderea firelor de par prin umezeală, ci, dimpotrivă, le întăresc și hidratează. Compoziția pregătită cade ușor pe păr, nu are miros neplăcut și nu irită pielea capului. Pulberea este amestecată cu un agent de oxidare într-un raport 1: 2. Decolorarea este posibilă la procente mici și ridicate de oxigenat, în funcție de culoarea sursei.
 • Londa Blonding Powder este linia de produse profesionale Londa. Se amestecă cu oxid de la Londa Professional (de la 1,9% la 12%) într-un raport de 1: 1,5 sau 1: 2. Oferă blondă moale, potrivită pentru luminarea firelor vopsite anterior, pentru schimbarea culorii naturale și pentru vopsirea părului gri. Compoziția unică oferă un echilibru hidraulic al părului și efectul de albire eficient al acestora pe 7 nivele.
 • Compagnia Del Colore (Blu) este o substanță foarte eficientă, cu care vă decolorați părul cu 6-7 tonuri. Medicamentul conține gumă de guar în compoziție, îi îngrijește părului, hidratează și întărește structura, dă strălucire și strălucire. Microgranulele de produs greu împiedică dispersia lor în aer când sunt amestecate. O altă caracteristică a clarificării pulberei albastre Compagnia Del Colore - este exclusă apariția stării de galbenitate pe fire. Reprezentanții companiei susțin că acest produs este o garanție a colorării perfecte și în siguranță;

Fiecare dintre opțiunile oferite garantează o înălbire persistentă și intensă a buclelor într-un salon de înfrumusețare sau acasă.

Cum sa alegi

Atunci când alegeți, ar trebui să acordați atenție următoarelor caracteristici ale aplicației:

 • Compoziția oricărui agent de albire include componente destul de agresive, permițând obținerea unei blond strălucitoare. Cu toate acestea, impactul lor poate agrava structura buclelor, le poate face uscate și fragile.
 • Nu se recomandă folosirea pulberii decolorante acasă. Un maestru profesionist ar trebui să evalueze preliminar datele brute pentru a asigura o colorare eficientă și sigură.
 • Sub influența pulberii strălucitoare, pigmentul colorat al buclelor naturale și colorate anterior este bine distrus, astfel încât poate fi folosit pentru spălarea vopselei vechi înainte de a se schimba într-o altă culoare.
 • După îndepărtarea culorii, este necesar să tentați părul pentru a asigura o nuanță uniformă, umpleți structura și protejați buclele împotriva deteriorării ulterioare.
 • Cu ajutorul pulberii puteți obține efectul de colorare a strălucirii, astfel încât este utilizată cu succes pe toroane separate pentru o tranziție lină a tonurilor.
 • Atunci când se utilizează diferite substanțe chimice, sunt posibile reacții imprevizibile din colorarea anterioară.

Pentru o iluminare mai sigura, puteti incerca remedii naturale, cum ar fi: luminarea parului cu musetel sau luminarea parului cu ulei esential de lamaie. Am colectat o selecție largă de instrumente de iluminat folk.

Recomandat! Dintre toate tipurile de produse de înălbire, unul dintre cele mai populare produse este praful Estel Princess Essex. Atunci când este utilizat corect, compoziția nu provoacă iritarea scalpului, are miros plăcut de migdale, asigură o clarificare optimă și atentă. Produsul de la Estel Professional are un preț și o disponibilitate foarte avantajoasă între produsele de îngrijire profesională.

Alegerea oxigenatorului

Când lucrați cu unelte profesionale pentru vopsire și blonde, comandantul selectează el însuși agentul de oxidare necesar. Dacă efectuați procedura de albire la un procent mai mic de agent de oxigen, în timp ce creșteți timpul de expunere al compoziției, puteți obține un rezultat mai curat.

Un procent ridicat de agent de oxigenare determină coagularea părului. Ca urmare a unei astfel de expuneri, granulele de pigment situate pe suprafața părului se vor prăbuși, iar cele situate în interior nu vor fi afectate. Acesta este motivul pentru care blondă de casă pe un procent ridicat de oxidant dă un efect rapid și o culoare galbenă neplăcută, care este dificil de tint.

Instrucțiuni pentru clarificări cu privire la exemplul de praf Estel Estel Princess Estel

După alegerea Estel Printesa Essex, trebuie să se țină seama de faptul că trebuie folosit un oxigenator de la același producător. Estelx are un miros neutru și o consistență cremoasă. Acest produs va oferi un rezultat previzibil, eficient, fără nuante de culoare nedorite și vă va păstra sănătatea părului.

Fotografie înainte și după aplicarea Estel Princess Essex

Prepararea amestecului

Pentru a obține o pulbere de albire de la Estel Princess Essex pulbere de albire a părului, procedați în felul următor:

 1. Purtați mănuși.
 2. Într-o farfurie nemetalică cu perie, amestecați praful Estel Princess Essex cu oxidant Estel Essex într-un raport de 1: 2. Pentru o lungime medie, sunt suficiente 30 g pulbere și 60 ml oxidant.
 3. Se amestecă bine până se freacă.
 4. Utilizați compoziția imediat după preparare.

Video despre cum se diluează pulberea pentru albirea părului:

procedură

Dacă albirea se efectuează pentru prima dată:

 1. Împărțiți firele în 4 părți - prin împărțirea de la ureche la ureche și de la frunte la partea din spate a capului.
 2. Aplicați compusul, plecând la 2 cm de la rădăcini.
 3. Răspândiți amestecul pe păr, separând fire subțiri de 0,5 cm și vopsite uniform pe toată lungimea. Începeți din partea de sus a capului, trecând de sus în jos, apoi treceți în zonele laterale.
 4. După 10-15 minute, când se va observa că lungimea principală este ușor luminată, aplicați compoziția în zona rădăcinii.
 5. Timpul total de expunere este de 40-50 de minute. În această perioadă este necesară monitorizarea vitezei de clarificare.
 6. Când se obține tonul dorit, spălați-l cu șampon pentru a opri reacția.
 7. Aplicați un balsam sau un balsam de la linia de îngrijire profesională la resturi umede.

Când regruparea rădăcinilor răsturnate din nou, culoarea lor poate să difere semnificativ de lungimea totală.

 1. Pentru a obține un ton lină, este mai bine să utilizați același produs care a fost clarificat anterior bucle. Compoziția se aplică numai la rădăcinile regresate, fără a afecta firele clarificate anterior.
 2. După expunerea timpului, distribuiți restul amestecului pe întreaga lungime și lăsați timp de 2-3 minute pentru a elimina umbra.
 3. Apoi clătiți cu șampon.

Este util să știți despre clarificări:

Estelx Essex Recenzii

 • Estel Princess Essex de la seria profesională Estel pentru prima dată. Clarificările anterioare nu au dat rezultatul dorit, culoarea a condus constant la galbenitate, iar firele au devenit foarte uscate și fragile la capete. Avantajele acestui produs sunt o compoziție cremoasă plăcută, un miros neutru și neiritant, un rezultat bun de strălucire și un păr moale. După tonifiere, am primit în sfârșit o frumoasă blonda de cenușă.
 • Eu folosesc fondurile Estel tot timpul. Împingeți-vă în salon, am încredere în coafura mea numai unui maestru dovedit. Efectul minunat al blondei și prețul rezonabil pentru întreaga gamă de produse pentru vopsire și îngrijire. În plus, produsele Estel sunt întotdeauna prezentate într-un sortiment mare în comparație cu alți producători.
 • La sfatul unui prieten, am încercat să schimb pudra de la Matrix într-o Estelle Princess mai profitabilă în calitate și preț. Nu dezamăgit de acest produs. După înălbire, nu există stofa galbenă, părul este în stare bună, nu se scoate, este ușor să se potrivească. Pentru mine, acest lucru este deosebit de important pentru că vreau să păstrez lungimea și sănătatea buclelor, rămânând în același timp blondă.

Videoclipuri utile

Vartan Bolotov efectuează o clasă de masterat pe părul de albire pe părul curat, la un procent redus, pe marca Salerm

http://expertpovolosam.com/procedury/osvetlenie/sredstva/pudra

Cum de a ușura părul cu ajutorul blondoraran (pulbere) Londa

23 decembrie 2016 Iluminarea parului sau blonda in alt mod este procesul de albire a pigmentului natural al parului sau iluminarea acestuia la 6-8 nivele. Procedura se aplică pentru părul închis, vopsit și natural. Pentru implementarea sa este necesară achiziționarea unei pulberi de clarificare și a unei emulsii oxidante. În conformitate cu recomandările multor experți, puteți utiliza produsele pentru clarificare de la brandul avansat Londa Professional.

Pudra Blondoran Londa Professional poate fi descrisă ca o pulbere pentru luminarea părului cu o formulă îmbunătățită. Potrivit ei, produsul este capabil să ușureze părul cu șapte tonuri într-o singură procedură. Formula unică de pulbere are un conținut ridicat de lipide care mențin umiditatea care împiedică uscarea structurii în timpul procedurii. Formula este, de asemenea, aplicabilă tuturor tehnicilor de iluminare. Este convenabil să se folosească, deoarece nu formează praf, nu se usucă și nu se scurge. Eficacitatea produselor este confirmată de lipsa efectului de galbenitate asupra părului.
după blonde.

Pentru prepararea amestecului de albire, pulberea este combinată cu emulsii oxidante Londa Professional cu procente diferite:

 • 3% - emulsie, care este utilizată pentru a crea accente mai luminoase și mai ușoare pe structura părului deja colorat; de asemenea, ajută la crearea unui efect vizual al clarității buclelor albite;
 • 6% - limita maximă a concentrației, care poate fi utilizată pentru contactul cu pielea capului și pentru luminarea rădăcinilor;
 • 9% - perfect detectate când lucrați pe întreaga lungime a părului, mai ales când părul a fost vopsit anterior în nuanțe întunecate;
 • 12% - este convenabil în cazul exploatației balazha. Balayazh asigură clarificarea capetelor părului fără ajutorul foliei sau hârtiei termice (în aer liber).

Etapele parului luminat

Tehnica de albire a părului

 1. Se prepară o masă cremoasă omogenă pentru clarificare. Pentru a face acest lucru, este necesar să se dilueze pulberea cu emulsie în raport de 1: 1,5 sau 1: 2 într-un vas nemetalic. Consistența ar trebui să fie convenabilă pentru tipul de muncă pe care o alegeți. Este important să nu se depășească nivelul celui mai mare raport (1: 2), deoarece activitatea în lumină este atribuită pulberii și nu oxidantului. Este cel care luminează părul cu până la șapte tonuri, iar amestecul de emulsie oxidativă în cantități mari face capacitatea pulberii să se limpezească mai puțin (doar pentru câteva tonuri).
 2. Piept de păr, și începând de la partea din spate a capului, împărți firele în pătrate pătrate. Atunci când separați fiecare fir, pornind de la vârfuri, fixați cu o clemă.
 3. Începeți lucrul cu un amestec pentru a lumina mănușile de pre-uzură și pentru a pregăti folie sau hârtie termică.
 4. Alternativ, procesați fiecare catenă cu un amestec pentru clarificare. Aplicați uniform cu o perie specială de vopsea. După înfășurarea firului în folie sau hârtie termică. Aplicarea tehnicii balayazha în asigurarea efectului termic nu este necesară.
 5. Timpul maxim de expunere înseamnă 45-50 de minute pe păr. Este important să monitorizăm vizual procesul de clarificare la fiecare 7-10 minute.
 6. După înmuiere, părul este spălat bine cu apă folosind un șampon.
Dacă doriți să ușurați părul mai mult de șapte tonuri, se folosește tehnica de iluminare dublă. Acesta include două etape. La început, părul este clarificat cu un amestec obținut din amestecarea pulberilor și o emulsie oxidativă de 6%. Această etapă necesită o expunere de până la 50 de minute și o inspecție vizuală constantă. La al doilea - după stabilizare, se aplică un nou amestec de pulbere și emulsie de 3% pe părul uscat. Durata acestei etape nu este mai mare de 15 minute.

Grijă extra

La sfatul profesioniștilor, părul are nevoie de îngrijire preliminară înainte de a efectua o procedură de iluminare. Deci, înainte de blonde, se recomandă aplicarea unui ulei de protecție special, de exemplu, dintr-o linie de reconstrucție, pentru a netezi și a preveni efectele dăunătoare ale compușilor de iluminare pe bucle. Începând direct cu procedura, nu puteți elimina fondurile rămase.

Rețineți că, pentru a menține atractivitatea și aspectul radiant al părului alb, este necesar să se acorde îngrijire suplimentară cu ajutorul măștilor, balsamurilor, șampoanelor moi și a altor produse de îngrijire din seria pentru părul colorat.

http://profistyle.in.ua/reviews/kak_osvetlit_volosy_s_pomocshyu_blondrana_pudry_londa

Decapitarea, blonzirea si parul luminos

Decapitarea este un termen profesionist pentru îndepărtarea unei culori cosmetice dintr-un păr, în termeni simpli - "spălare".

Utilizăm dispozitivul de îndepărtare atunci când vrem să scăpăm de nuanțe nedorite, de exemplu, care au fost rezultatul unei colorări nereușite. Din păcate, acest lucru se întâmplă nu numai acasă, dar și în cabină.

Caz din practică:

Cumva, o fată a venit la salon. Dorința fetei era să devină o blondă rece (cenușă). Singurul lucru pe care stăpânul coloristului nu ia în considerare este regula simplă a coloristicilor.

Pe cap se află culoarea părului galben (după blonde) + blondă de cenușă (baza tuturor nuanțelor de cenușă este pigment albastru) = verde.

Această situație nu este neobișnuită. Blondele noastre care suferă de multă vreme nu doresc să obțină pe păr părțile lor de culoare galbenă, purpurie, burgundă sau verde ca urmare a vopsirii. Dacă sa întâmplat așa ceva, spălarea va ajuta la salvarea situației.

Există diferite tipuri de spălări.

Spălarea naturală - fără impurități chimice. Acestea pot fi folosite acasă.

Spălarea naturală include:

 • uleiuri (brusture, migdale, castor, măsline) - este de dorit să se aplice fierbinte la păr, preîncălzirea;
 • produse din lapte acru (chefir, lapte acru);
 • săpun de rufe, deoarece conține alcalii;
 • băuturi alcoolice (bere, brandy);
 • Soluția de aspirină în proporție de 5 comprimate pe 200 ml de apă.

Acidul spală - acțiune superficială. Astfel de spalare, de regulă, elimină doar umbra cosmetică, fără a afecta pigmentul natural al părului.

Bleaching spala - acțiune profundă. Să trăim mai în detaliu asupra celor din urmă.

Spălarea de albire poate servi unor scopuri diferite.

Îndepărtarea nuanței - spălarea blondelor, atunci când nuanța nedorită nu este mult diferită de culoarea anterioară, după cum se spune, un pic suprasolicitat.

 • pulbere (de preferință albă) - 30 g;
 • apă fierbinte - 60 g;
 • sampon - 10 g

Toți se amestecă până se înmoaie. Distribuiți rapid compoziția părului umed. Emulsifiere 5-10 min. Ne spălăm.

Remover care poate străluci părul închis (negru) în culoarea portocalie.

 • pulbere - 30 g;
 • oxidant 6% sau 9% - 30 g;
 • apă - 60 g;
 • sampon - 5-10 g.

Toți se amestecă până se freacă și se aplică pe păr timp de 20 de minute. Apoi, controlăm procesul vizibil. Ne spălăm.

Removerul triplu este un remover care poate fi aplicat de până la trei ori pe rând. Remedierea triplă este utilizată atunci când a apărut toxicitatea părului (culoarea culorii și, în cele din urmă, murdăria) sau pentru a obține o culoare mai pură, fără nuanțe laterale. În spălarea triplă trebuie să utilizați pulbere. Pulberea nu poate fi folosită.

 • pulbere - 20 g;
 • oxidant 3% - 20 g;
 • apă - 20 g;
 • sampon - nu mai mult de 10 g.

Toți se amestecă până se înmoaie și se aplică părului.

 • pulbere - 30 g;
 • oxidant 6% - 60 g
  sau
 • pulbere - 30 g;
 • oxidant 6% - 45 g

Toți se amestecă până se înmoaie și se aplică părului.

 • pulbere - 30 g;
 • oxidant 9% - 60 g

În unele firme, spălarea începe cu un oxid ridicat și o scădere.

 • prima aplicare a compoziției cu oxid de 9%;
 • a doua oară cu oxid de 6%;
 • al treilea este cu oxid de 3%.

Totul depinde de culoarea originală a capului și de calitatea vopselei în sine. Dacă părul este epuizat prin vopsirea la domiciliu (vopsele de uz casnic), atunci este mai bine să începeți spălarea cu un oxid ridicat.

Am pus spălarea de până la 3 ori într-un singur pas. Păstrăm fiecare etapă nu mai mult de 15-20 de minute. După ce compoziția nu se poate clăti cu șampon, scoateți un prosop și aplicați o compoziție proaspătă.

Notă: În exemplele de mai sus, numărul în grame este indicat condiționat și poate varia în funcție de grosimea și lungimea părului. Proporția este importantă.

Blondarea este o albire profundă a pigmentului natural de păr. Pigmentul suferă o clarificare completă și devine incolor.

Blondirovanie (decolorare) este cea mai activă în sarcina procedurii pentru păr. În blonda implicată: pulbere, pulbere și oxidant. Dacă amestecați pulberea și pulberea, reacția va fi mai activă.

Luminarea este atunci cand parul devine mai usor cu cel putin doua tonuri. Aici sunt folosite vopselele de bază ale paletei sau coloranților unei serii speciale de iluminare (pentru blonde).

http://estportal.com/dekapirovanie-blondirovanie-i-osvetlenie-volos/

Evaluarea celor mai bune pulberi pentru parul luminos. Instrucțiuni de utilizare și alte recomandări practice

Atunci când un proprietar de păr blond-blond vrea să devină o blonda, pot fi folosite vopsele de culoare crem de culoare.

Cu toate acestea, dacă doriți să ușurați părul întunecat sau vopsit anterior, nu faceți fără pulbere de luminat.

Cum să alegeți oxidantul potrivit și să lăsați părul cu pulbere sau cu pulbere decolorantă și cum diferă diferiții producători între ei?

Ce este pulberea sau pulberea pentru a lumina buclele?

Pulberea sau pulberea pentru a ușura părul într-un amestec cu un agent specific de oxidare face posibilă obținerea de albire a părului natural sau vopsit anterior la mai multe nivele.

Compoziția și principiul acțiunii drogurilor

În centrul oricărui agent de iluminat sunt:

 • peroxid de hidrogen;
 • persulfați;
 • agenți de tamponare alcalini.

Sărurile de persulfați sporesc reacția de clarificare. Cel mai des, compoziția pulberilor include persulfat de amoniu, care, în contact cu agentul de oxidare, emite amoniac. Potasiu persulfat și persulfat de sodiu nu emit amoniac și nu dau un miros neplăcut.

Agenții de tampon stabilizează pH-ul amestecului în timpul procesului de albire pentru a preveni fluctuația reacției chimice.

Mecanism de lucru

Baza mecanismului pulberilor strălucitoare este o reacție puternică de oxidare, care distruge treptat pigmentul natural sau artificial. Ca rezultat, se formează goluri la locul moleculelor de pigment, datorită cărora părul devine ușor și poros. Aceasta reprezintă fundalul clarificării.

Pentru vopsirea cu succes, este important să se determine nivelul inițial al culorii părului și tonul dorit.

Sunete de bază

 • 1 este negru.
 • 2 - castan foarte întunecat.
 • 3 - castan închis.
 • 4 - castan mediu.
 • 5 - castan ușor.
 • 6 - blond închis.
 • 7 - blondă medie.
 • 8 - blond deschis.
 • 9 - blondă blondă.
 • 10 - foarte blondă.

Evaluarea producătorilor

Schwarzkopf Igora Vario Blond Plus (Schwarzkopf Igora)

Se garantează clarificarea până la 7 nivele (și praf Super Plus până la 8 nivele). Această pulbere se bazează pe tehnologia Fiber Bond, care vă permite să maximizați părul în procesul de vopsire. Mediu Igora este un brightener destul de dur, deci potrivit pentru par de orice nivel.

Diluat într-un raport de 1: 2 cu un oxidant de 3 sau 6 procente. Utilizarea a 9 sau 12 procente oxidant este nedorită datorită riscului ridicat de deteriorare a părului. Rezista mai bine nu mai mult de 20-30 de minute.

Londa Blondoran (Londa)

Această pulbere strălucitoare este, de asemenea, concepută pentru a înălbim până la 7 nivele, inclusiv cele vopsite anterior. Unicitatea sa se află în tehnologia HydroProtect, care vă permite să păstrați umezeală în păr în procesul de iluminare. Potrivit pentru păr de orice nivel.

Diluat într-un raport de 1: 2 sau 1: 1,5 cu agenți de oxidare 3%, 6%, 9% sau 12%. În vârstă de cel mult 50 de minute.

Schwarzkopf BLONDME

O altă pudră strălucitoare din concernul Schwarzkopf. Mijloacele garantează clarificarea la 9 nivele. Particularitatea acestei pulberi este tehnologia de lipire (pe bază de acid succinic), care protejează împotriva deteriorării în procesul de albire, minimizează fragilitatea și porozitatea acestora. Această linie se referă la prima. Potrivit pentru păr de orice nivel.

Diluat într-un raport de la 1: 1,5 la 1: 2,5, folosind oxidanți 2%, 6% sau 9%. Timp de expunere - 20-45 de minute.

Concept Pulbere albastră albastră și concept Pulbere intensă de albire a luminii

Mai multe fonduri bugetare pentru înălbirea părului. Ambele pulberi pot lumina până la 6 nivele. Pulberea moale (Soft Blue) are un efect mai blând datorită conținutului de semințe de salcâm, guar. Un brightener mai intens (White Intensive) vă permite să înălbiti părul întunecat, precum și să efectuați procedura de stripare (îndepărtarea culorii). Orezul de amidon și algele brune în compoziția pulberii protejează părul. Potrivit pentru păr, începând de la nivelul 4-5.

Ambele produse sunt diluate într-un raport de 1: 2 cu agenți oxidanți: 1,5%, 3%, 6%. Timpul de expunere este de 5-30 minute pentru intensiv alb și 15-60 de minute pentru soft albastru.

Matrice de lumină matrice (matrice)

Această pulbere de decolorare luminează până la 8 niveluri. Produsul conține pantenol, care se ocupă de păr.

Potrivită pentru luminarea părului întunecat începând de la nivelul 2-3.

Se diluează în proporție de 1: 1 până la 1: 2 cu oxidanți de 3%, 6%, 9% sau 12%. Timpul de așteptare este de maximum 50 de minute.

Instrucțiuni de utilizare

Cum sa cresti?

 • Pentru pulberea sau pulberea de albire se utilizează într-un amestec cu un agent de oxidare.
 • Ele sunt amestecate în proporții diferite, cel mai adesea 1: 2 (1 parte pulbere până la 2 părți oxidant).
 • Pentru prepararea compoziției de colorare nu se pot folosi ustensile metalice (numai din plastic sau ceramică).
 • Pregătiți amestecul imediat înainte de utilizare.

Ce oxidant să alegeți?

 • 3%: pentru iluminarea la rădăcini și pe toată lungimea, albirea atentă.
 • 6%: procentul maxim de lucru la rădăcini.
 • 9%: numai pentru lucrul cu lungime, pentru părul foarte întunecat, vopsit anterior.
 • 12%: doar pentru strălucirea capetelor în aer liber.

Cum și ce să aplicați pasta?

 • Pasta de lustruire este aplicată cu o perie specială pentru a usca părul nedorit.
 • Pentru o colorare mai convenabilă, este mai bine să împărțiți toate părurile în zonele de separare de la frunte până la occiput, de la unul la celălalt ureche.

Cât de mult să păstrăm?

Timpul total de expunere al pulberilor strălucitoare nu depășește de obicei 50 de minute. Cu toate acestea, este mai bine să controlați procesul la fiecare 10 minute pentru a evita efectele nocive ale vopselei.

Cum să spălăm?

După ce trebuie să spălați amestecul spălați-l cu șampon de 2 ori. Apoi, aplicați o mască hrănitoare pentru părul deteriorat sau decolorat.

prevenirea accidentelor

Principalele etape ale siguranței:

 • Realizați un test de alergie în conformitate cu instrucțiunile.
 • Este recomandabil să se utilizeze pulbere / pulbere și oxidant de la același producător.
 • Purtați mănuși atunci când aplicați compoziția de colorare.
 • Evitați contactul cu ochii și pielea deteriorată.
 • Nu depășiți timpul de expunere la vopsea, controlați în mod clar procesul de decolorare.

Posibile consecințe negative

În procesul de albire a părului "slăbiți", ele formează goluri ca urmare a distrugerii moleculelor de pigment. În consecință, părul devine poros și, prin urmare, este deteriorat. Prin urmare, părul albite trebuie să fie "închis" în aceeași zi cu vopsea de vopsea pentru a netezi cântecele deteriorate.

Contraindicații

 • Dacă după vopsirea anterioară a apărut o iluminare sau curling mai puțin de o lună.
 • Dacă scalpul este inflamat.
 • Dacă părul a fost vopsit anterior cu coloranți naturali (henna, basma).

Este posibil să se efectueze iluminarea cu pulbere independent la domiciliu, mai ales dacă părul este scurt și natural. Cu toate acestea, este mai bine să încredințați înălțimirea părului lung și vopsit anterior unui maestru profesionist.

http://hairhomecare.ru/coloring/vidy-okrashivaniya-volos/osvetlenie/sredstva-dlya-osv/poroshki.html