logo

7 moduri de a face bucle frumoase la domiciliu

Se știe că buclele uimitoare fac imaginea unei fete bogate, bine îngrijite, dând o anumită sensibilitate și feminitate. Cu această coafură, puteți participa în condiții de siguranță la diferite sărbători, evenimente importante, plimbări romantice și tocmai adăugați noi culori luminoase în timpul săptămânii. Pentru o fată, trebuie doar să știți cum să faceți bucle frumoase la domiciliu pe păr lung sau mediu de lux.

Pregătire preliminară

Înainte de orice stil, inclusiv pentru a crea bucle, este necesară efectuarea următoarelor proceduri:

 • Șamponul spală părul și le umezește puțin cu un prosop.
 • Pentru a proteja împotriva uscării și deteriorării structurii părului, se recomandă aplicarea unui agent de protecție împotriva căldurii, care protejează perfect părul de expunerea la bucle și fierve fierbinți.
 • Brashing (perie rotundă) pentru a da o cantitate mică de păr. Pentru a face acest lucru, fiecare tijă de mai multe ori pentru a pieptene, ridicarea de la rădăcini.
 • După aceea, uscați-vă părul cu un uscător de păr.
 • Înainte de a fi așezat, este recomandabil să aplicați și să distribuiți spumă sau spumă pe întregul volum de păr, pieptene de la rădăcini până la vârfuri și să se usuce puțin.

Cum să vă îndoiți singur buclele

Când sunt executate, în funcție de lungimea părului, numai mărimea buclelor va varia. Prin urmare, pe parul scurt va arata mai bine bucle mici. Și pe cele lungi - cele mari. Excepțiile sunt tunsori - bob, page, garson și sessun, care pur și simplu nu vor funcționa.

Principalele moduri de a face bucle frumoase:

Principalele instrumente pentru crearea coafurilor sunt: ​​fierul curling, fierul, uscătorul de păr cu difuzor de duze, curler, flagelă, precum și periaj și cleme. Cum sa faci bucle frumoase la domiciliu folosind toate aceste unelte? Pentru a răspunde la întrebare, analizați toate opțiunile în detaliu.

Crează buclele curling

 • Pieptenele se despart.
 • Parul inutil pe care îl punem cu un clothespin în partea de sus.
 • Începând din partea din spate a capului, luați alternativ o lățime de 3 cm lățime. Am selectat-o ​​folosind degetul arătător, care este plasat de-a lungul liniei de păr și până la coroană. Parul rămas este fixat cu un clothespin.
 • Strandul de lucru este pus deoparte și ușor întins. Apoi, ținând marginea cu cealaltă mână, pieptește cu atenție.
 • Lanțul este înfășurat în direcția din față cu un fier mare de curbare cu un diametru de 20-25 cm, începând de la nivelul sprâncenelor și ocolind vârfurile. Pentru a face acest lucru, puneți-i nasul jos. După 7-10 secunde, slăbiți fierul curling și trageți-l în sus.
 • Procesăm, la rândul lor, fiecare șuviță, astfel încât buclele peste tot în cap se află într-un model de șah.
 • Fiecare bobină a rănii se înfășoară în jurul unui deget și apoi se fixează cu o barretă. Și cu fiecare parte.
 • După ce părul s-a răcit, rotiți alternativ buclele și bateți părul cu mâinile sau un pieptene care are dinți rare.
 • La sfârșit, se toarnă vopseaua pentru păr de la o distanță de aproximativ 30 cm.

Într-un timp scurt, este ușor și, în același timp, să înfruntați părul frumos prin legarea coada. Apoi, împărțit în mai multe fire și un fier mare de curling pentru a crea bucle elegante.

Bucle cu stiller (călcat)

 • Similar cu prima metodă, facem despărțirea și fixăm părul inutil folosind un clip.
 • După aceea, firul de lucru lângă rădăcini este strâns strâns între plăcile de călcat, astfel încât nasul să fie îndreptat strict în direcția ascendentă și părul este situat în mijloc.
 • Îndepărtați cu atenție dispozitivul, înfășurați toroanele de-a lungul întregii lungimi, inclusiv vârfurile.
 • Buclele care rezultă imediat înfășoară degetul, se fixează și se răcesc. După aceea, pieptește-ți părul cu degetele.
 • Buclele se fixează cu lac.

Difuzor de păr

Difuzorul este o duză specială la uscătorul de păr. Desigur, nu va produce un astfel de efect ca atunci când se utilizează curling și călcare, în special pentru părul lung. Difuzorul este o modalitate excelentă de a curăța părul scurt și mediu, care este în mod independent curlată de natură. Pentru buclele mai elastice și mai curățate, înainte de coafare, aplicați pe părul umezit o spumă sau o spumă care ar trebui distribuită uniform pe întregul volum. Mai mult, utilizarea unui uscător de păr cu un difuzor de duze simultan uscată și suflă toate firele. Puteți repara rezultatul cu lac.

Curlatorii în crearea de bucle mari

 • Pentru a face o despărțire și a pune mijloace, aceasta este destinată pentru ouă.
 • Fiecare fir de păr este înșurubat pe perii cu un diametru de cel puțin 4 cm. Puteți începe de la frunte și se termină la partea din spate a capului.
 • Rezistați la timpul necesar, îndepărtați buclele speciale de păr și buclele răcoroase.
 • Pieptene sau mâini pieptene prin păr.
 • Secure cu lac.

Înșelăciune și cleme

Prin modificarea diametrului periei rotunde - periaj, este ușor să obțineți bucle de diferite dimensiuni.

 • Un fir de păr, pre-acoperit cu agent de fixare, este înșurubat pe o perie și uscat cu un uscător de păr.
 • Îndepărtați cu atenție și cu ajutorul mâinilor să vă rostogoliți, ca într-o mașină de curățat.
 • Asigurați partea de sus cu un clip.
 • Această procedură este efectuată cu tot părul.
 • Țineți apăsat timp de 10 minute, scoateți clemele și pieptenele. Apoi tratați lacul.

Flagella pentru a crea valuri

Aceasta este cea mai rapidă și mai simplă opțiune de stil. Pentru a face acest lucru, fiecare fir acoperit cu spumă sau spumă trebuie să fie răsucite într-un cordon, uscat cu un uscător de păr și tratat cu lac.

Este convenabil ca unele fete să răsucească firele în fire, apoi să utilizeze fierul plat și să "îndrepte" pachetul creat.

Panglici de păr, șal sau bandanas

Cu ajutorul unui bandaj pentru păr, puteți crea o imagine greacă romantică și puteți crea bucle uimitoare. Pentru a face acest lucru, trebuie să procesați părul cu spumă, să puneți un bandaj pe cap și să răsuciți ușor părul de la un capăt al bandajului la celălalt. Pentru a merge cu această coafură va fi de aproximativ o oră. Apoi, puteți elibera capul de bandaj și vă puteți bucura de părul ondulat.

Pentru a stăpâni toate aceste diferite tehnici pentru a crea bucle frumoase sub puterea oricărui fashionist. Principalul lucru este să fii răbdător, să practici și apoi să ai o coafură de lux și modernă, potrivită pentru orice ocazie și ocazie.

http://krasotenka.com/7-sposobov-kak-sdelat-krasivye-lokony-v-domashnih-usloviyah/

Ce este bucle spirala si cum sa-si faca propriile fiare de curling sau curlers

O modalitate simplă, dar eficientă de a vă face imaginea interesantă, vie și memorabilă este să încheiați bucle verticale sau spirala. Cu o astfel de coafura este dificil sa mergi neobservat in orice companie. Un alt avantaj al spiralelor - crearea acestora nu necesită o vizită obligatorie la coafor. Puteți face astfel de bucle la domiciliu, folosind curling sau curling.

Pentru ce sunt potrivite?

Adesea buclele spirala sunt rezultatul perm, iar acum cativa decenii, o coafura atat de jucausa era foarte la moda. În funcție de diametrul curlării, buclele verticale se pot dovedi a fi elastice sau moi, dar întotdeauna curgătoare frumos, asemănătoare unui arc întins.

Fetelor care nu vor să-i strici părul. compoziția sau schimbarea dramatică a aspectului pentru o lungă perioadă de timp, alegeți metodele de styling pe termen scurt pe curling sau curling. Aceste dispozitive sunt astăzi printre asistenții principali ai tinerelor doamne care urmează să-și decoreze capul cu bucle spirala.

Pentru a bucle verticale s-au dovedit frumoase, îngrijite, ia în considerare astfel de caracteristici:

 • spiralele sunt optime pentru proprietarii de păr de lungime medie;
 • înfășurările scurte în acest fel nu vor funcționa, pentru că buclă este elastic și scurtează curl chiar mai mult;
 • Există restricții pentru bucle lungi. Este posibil ca acestea să nu fie îndoite complet dacă buclele sunt prea scurte;
 • dacă firele sunt prea lungi, nu le instalați singuri;
 • pentru păr gros și păr gros, trebuie să cumpărați mai multe seturi de bucle (dacă nu utilizați fier de curling). Buclele frumoase sunt obținute din fire subțiri, deci aveți nevoie de o mulțime de role;
 • deteriorate, subțiri, bucle fragile ar trebui să fie puse fără un uscător de păr, dar este mai bine să nu le vânt la toate;
 • o bază excelentă pentru spiralizarea părului cret, poros, care ia bine forma dorită și o ține multă vreme;
 • este dificil să se încurce pe astfel de briose păr tăiat într-o cascadă.

Consiliul. De obicei, stivuirea verticală este fixată cu lac. Buclele nu pieptene, pentru că vor pierde elasticitatea, vor termina. Este posibil să modelați o coafură cu ajutorul degetelor și numai în zona rădăcinii. Nu este recomandat să atingeți buclele de-a lungul întregii lungimi.

Cum sa faci bucle acasa

Cu curling

O curling special spirala a fost inventat pentru a crea bucle elastice. Vă permite să faceți o bucle transparente, mici, elastice de același diametru.

Dispozitivul arată ca un cilindru cu caneluri de relief în formă de spirală, în cazul căruia este așezată chenarul. Ca și în cazul unui fier curgător regulat, curbura se formează sub acțiunea temperaturii înalte. Dar există o diferență importantă: dispozitivul spiralat nu are o clemă, astfel încât vârful firului trebuie să fie ținut de mână.

Astfel de fiare de curling diferă în spațiul dintre spire, sunt drepte sau conice (un capăt este mai lat decât celălalt). Aceste caracteristici afectează modul în care iese buclele. Potrivit recenziilor, buclele prea elastice par prea artificiale pentru unele fete.

Prin urmare, înainte de a merge pentru o achiziție nu atât de ieftină, uitați-vă la fotografii și videoclipuri tematice pentru a vedea dacă sunteți mulțumiți de calitatea buclelor.

Atunci când cumpărați un fier curling, dați preferință unui produs ceramic, cu un strat de turmalină sau titan. Materialele sunt considerate cel mai sigur păr. Cea mai proastă opțiune este suprafața metalică a fierului curling, care arde în mod literal firele.

Cum se utilizează fierul curling spiral:

 1. Spălați bine capul fără a aplica o mască (maximum este un balsam).
 2. Așteptați până când părul este complet uscat, aplicați protecție termică.
 3. Încălziți fierul curling la 100-120 ° C, dacă buclele sunt subțiri, moi. Se recomandă o temperatură de 170-180 ° C pentru părul îngust, dificil de îndoit.
 4. Selectați o lățime de până la 3 centimetri lățime, piepteneți-o și plasați-o în locașurile curlingului. Țineți vârful.
 5. Când curl se încălzește, scoateți-l și fixați-l cu un clip.
 6. După răcire completă, pulverizați bobina rezultată cu lac.
 7. Repetați procedura cu restul părului.

Este posibil să se învârte spirale pe fierul curling conic. Suprafața sa este netedă, iar marginea îngustă a cilindrului se extinde ușor spre lat. De asemenea, ea nu are un clip pentru a fixa vârful firului, astfel încât să puteți proteja mâna cu o mănușă. Unii producători fac ca unul din margini să nu fie încălzit.

Caracteristici de utilizare:

 1. După spălarea capului, uscați ușor.
 2. Aplicați protecție termică care vă va proteja părul de uscare și deteriorare.
 3. Răsuciți firele. Partea largă a curlingului ar trebui să fie localizată la rădăcini, îngustă - lângă vârfuri.
 4. După ce ați terminat curling peste cap, bateți ușor părul cu degetele de lângă zona de rădăcină. Acest lucru va adăuga volumul la coafura dvs.
 5. Din toate părțile se aplică lac de instalare.

Consiliul. Pentru spirale, puteți înfășura părul și fierul obișnuit. O singură opțiune este atunci când fiecare urmă de curl traversează puțin pe cea anterioară. Dar buclele nu pot fi prea elastice. În plus, trebuie să aveți grijă să nu aveți nici o cremă pe care clema să o lase.

Folosirea buclelor

Răsucirea firelor de pe bucle este importantă în cazul în care trebuie să faceți spirale din rădăcini. Toate produsele potrivite pentru această metodă sunt împărțite în două tipuri principale:

Cilindrii solizi sunt din metal, lemn, plastic. Ele arata ca bastoane (tubule) cu caneluri care imita o spirala pe toata lungimea. Strângeți cu bandă de cauciuc sau barret.

Este dificil să vă înșurubați părul pe astfel de produse, mai ales la partea din spate a capului. Componentele ar trebui să fie subțiri, curlingii au nevoie de mult. A dormi pe ele nu va funcționa, astfel încât stivuirea este posibilă numai dimineața sau în timpul zilei.

Un alt dezavantaj este că, în mod obișnuit, bobina strica părul. Pentru utilizarea zilnică, tuburile spirale solide nu sunt potrivite, dar pentru ocazii speciale sunt foarte potrivite.

Procedura pentru înfășurarea verticală în acest caz este următoarea:

 1. Spălați-vă capul, uscați-l usor. Parul trebuie să fie ușor umezit.
 2. Combinați firele folosind un pieptene cu dinți mari.
 3. Separați o mică parte, aplicați un agent de styling de-a lungul întregii sale lungimi.
 4. Introduceți virajul viitor în ureche, situat în cea mai largă parte a rolei, și plasați-o la rădăcini.
 5. Începeți să rotiți firul. Asigurați-vă că părul a căzut uniform în caneluri de-a lungul întregii lungimi a tubului.
 6. Când ajungi la vârfuri, puneți o bandă sau o bandă de cauciuc peste ele, fixați încuietoarea.
 7. Repetați procedura cu tot părul, pornind de la partea superioară a capului. Când ajungeți în spatele capului, cereți-i pe cineva să vă ajute.
 8. Lăsați bobinele timp de 4-5 ore. Uscătorul de păr va accelera procesul.
 9. În timp ce desfaceți firele, îndepărtați mai întâi clema, apoi scoateți curlul din locașuri.

Atenție! Dacă vă uscați părul cu un uscător de păr, nu uitați să le tratați cu protecție termică înainte de a încheia. Vă va proteja buclele de subțiere.

Magic Leverag curvă spirală moale, numită și "bucle magice", este un set de arcuri colorate fabricate din țesătură întinsă pe un cadru elastic. Inclus este un cârlig special, cu care sunt făcute bukli verticali. Metoda este considerată a fi cea mai rapidă, cu condiția să dobândiți abilitățile minime pentru a gestiona setul "magic".

Cum de a vântui părul pe coaserii moi:

 1. Șaibele spălate uscate puțin, uscate - umezite. În orice caz, ele trebuie să fie curate.
 2. Aplicați un stil mic și piepteneți firele.
 3. Asamblați cârligul din trusă, glisați-l în interiorul uneia dintre capacele cu arcuri ale materialului. În același timp, spirala se va îndrepta, marginea baghetei va fi vizibilă din ea.
 4. Separă o mică parte a părului de pe spatele capului. Plasați baza în urechea baghetei și modelați-o ca o bucla.
 5. Scoateți ușor firul în carcasă. Când cârligul este în exterior, arcul se va răsuci automat, formând o vijă viitoare.
 6. Repetați același lucru cu restul părului. Treceți de la gât la coroană.
 7. Lăsați parul timp de 4 ore (sau mențineți-l mai mult dacă timpul permite). Pentru a accelera rezultatul, vă puteți usca capul, deoarece țesătura permite trecerea aerului fierbinte.
 8. Trageți coperțile de pe bucle, dacă este necesar - corectați buclele cu mâinile.
 9. Sprinkle styling cu lac pentru a repara.

Cumpărați "magicieni magicieni" prin Internet, poți să te poticci pe un fals. Kitul original conține 18 bucăți și nu poate fi prea ieftin.

Bucle spirala - este frumoasa, impresionanta si potrivita in orice situatie. Șurubul cu un șurub este mai greu decât utilizarea rolelor și este mai riscant. Dacă uitați de protecția termică, este posibil să stricați părul.

Dar totul vine cu experiență, a cărei achiziție necesită timp. Dacă experimentați stilul vertical, veți fi în curând capabili să creați cu ușurință și pur și simplu fire de păr frumoase, fără a afecta părul.

Sfaturi utile pentru curling păr la domiciliu:

http://expertpovolosam.com/procedury/zavivka/vidy-lokonov/spiralnye

Cum sa faci buclele acasa (39 fotografii) si sa obtii rezultatul dorit

Cascada de bucle de lux elastice - nu este una din acele lucruri de la care inimile oamenilor încep să bată mai repede? Reprezentanții celei mai frumoase jumătăți a omenirii pot petrece o avere în excursii la coafor pentru coafura perfectă și dorința de a extinde cercul fanilor lor. Dar de ce pierdeți timp și bani atunci când vă putem spune cum să faceți bucle fanteziste la domiciliu și să vă salvați bugetul?

Unul dintre principalele avantaje ale buclelor sau ale valurilor elastice este că ele arată la fel de armonioase atât cu hainele de zi cu zi la lucru, cât și cu rochia de seară la un partid de înaltă societate.

Cine a spus că acasă nu putem crea un stil uimitor?

Și încă un lucru: buclele - nu ceva de neatins sau incredibil de dificil - toată lumea poate face bucle cu mâinile lor acasă! Deci, de ce pierde timpul, să ne uităm cum să procedăm.

Faceți bucle de lux la domiciliu

Chiar și fără a părăsi apartamentul, puteți obține un stil, nu coafuri inferioare cu fotografii promoționale

Există mai multe moduri de a crea bucle fermecătoare pe păr de orice lungime și cu utilizarea diferitelor instrumente, fetele pot alege doar opțiunea cea mai potrivită pentru ei înșiși. În primul rând, decideți ce formă va fi buclele dvs., apoi continuați cu îndrăzneală procesul.

spirală

Acest tip de cărucior oferă imaginii o anumită jucăușie și, în același timp, rafinament. Instrumentul principal al acestei metode este curlatorii cu spirale cu caneluri.

 • de la un copac;
 • materiale plastice;
 • cauciuc;
 • metal.

Cu cât tamburul este mai mic, cu atât mai elastic va fi conturul

Această formă de curlatori este adesea folosită în perimetrul chimic, dar nu vom recurge la aceasta.

Înainte de a face bucle spirală la domiciliu, spălați bine capul:

 1. În primul rând, pe stilul murdar de păr va fi ținut pentru mult timp.
 2. În al doilea rând, nu va arăta foarte bine.
 • așteptați ca părul să se usuce puțin, dar nu lăsați-l să se usuce complet;
 • separat de masa totală a firului cu o grosime de cel puțin un centimetru;
 • vânt de la rădăcini;
 • așteptați până când părul este complet uscat și scoateți buclele. Dacă nu vă grăbiți, puteți aștepta puțin mai mult - buclele vor ieși mai clare și mai rezistente.

Buclele spiralate dau imaginea de sensibilitate

Recomandarea!
Nu pieptene buclele rezultate, va strica forma lor.
Cel mai bine este să separați ușor firul cu mâinile și să-l fixați cu gel de păr.

vertical

Acum ne întoarcem la întrebarea cum să facem bucle verticale acasă.

Cu ajutorul lor, puteți obține o atingere ușoară de neglijență, care arată destul de sexy:

 • părul umed ușor este împărțit în mai multe fire mici;
 • răsuciți fiecare într-un flagellum strâns, fixați-l cu o barretă și uscați în suflare;

Pe parul lung, aproape orice stil pare uimitor.

 • pentru a stabili rezultatul, mergeți în josul flagelului cu fierul curling de sus în jos;
 • fixați părul și dați-i ocazia să vă mulțumească timp de câteva ore, puteți utiliza spray de păr.

creț

Cea mai ușoară modalitate de a face bucle crestate la domiciliu este bine cunoscută de toți din copilărie. Acestea sunt pigtailuri obișnuite. Îmbrăcați două sau mai multe (opțional) panglici franceze înainte de culcare și dimineața veți obține valuri fermecătoare și naturale (a se vedea fotografia).

Pigtails seara - torsadele dimineata

Această metodă este bună deoarece firele de păr nu sunt expuse la temperaturi ridicate și nu se rup.

Hollywood-ul

Și aici este o altă metodă de a face buclele șic la domiciliu. După ce ați încercat-o, nu veți arăta mai rău decât diviurile de la Hollywood pe covorul roșu. Doar nu trebuie să vizitați un stilist.

 • împărțiți părul pe o parte netedă;
 • luați coșuri de păr cu un diametru de cel puțin 4 cm sau curgeți părul cu o duză groasă;
 • separați firul de dimensiuni medii și înfășurați-l pe un coaser sau coaser, fără a ajunge la rădăcinile de aproximativ 2-3 centimetri. Și este necesar să vină într-o anumită direcție - din față în spate;

Big curlers sau fier curling, o mică răbdare și Hollywood se apropie

 • După curling toate celelalte componente, stropiți-le cu lac și bucurați-vă de efectul uimitor. Foarte bine va arata bucle acasa pentru parul lung.

O altă metodă simplă de a realiza faimoșii carliști mari de la Hollywood, pentru care nu aveți nevoie de mult timp și efort:

 • Înainte de a merge la culcare, părul puțin umed trebuie să fie răsucite într-o spirală pe coroană cât mai mare posibil;
 • în funcție de splendoarea părului, puteți răsuci de la una la patru spirale. După ce fiecare se așeză în stealth;
 • du-te la culcare. Da, acest lucru poate fi destul de incomod, dar acesta este prețul pentru o coafură perfectă dimineața;
 • după trezire, formează bucle neglijente din spirale libere. Utilizați acest gel de stil și degete. Fixați rezultatul cu lac.

Curly curls - simplu și simplu!

Câteva reguli pentru stilul perfect

Nu este suficient să citiți despre cum să faceți stilul frumos propriile mâini acasă.

Încă mai trebuie să înveți despre câteva recomandări simple dar eficiente care vor face coafura și mai seducătoare:

 1. Stylingul este cel mai bine plasat pe părul curat și spălat, așa că nu fiți prea leneși pentru a lua câteva minute să vă spălați părul înainte de procedură.
 2. Dacă nu aveți răbdarea să așteptați ca părul să se ude de la umed, uscați-l cu un uscător de păr. Doar nu exagerați, utilizați viteza medie a instrumentului și temperatura medie.

Folosind un uscător de păr, evitați temperaturile ridicate.

Recomandarea!
Parul de păr trebuie să pornească de la rădăcini în direcția de sus în jos.

 1. Părul ar trebui să fie uscat în cazul în care facem bucle acasă cu un fier curling. Mai mult decât atât, este mai bine să le pre-tratați cu termospray de protecție.

Fiți atenți!
Este de dorit să alegeți un fier curling cu o acoperire ceramică, este mai puțin dăunător părului.
Nu țineți instrumentul pe păr pentru mai mult de 15 secunde, altfel riscați pur și simplu să le ardeți.

 1. Pentru a vă face buclele să apară și mai strălucitoare, clătiți-vă părul cu apă rece după spălarea părului sau tratarea acestuia cu un cub de gheață. De la o temperatură scăzută, cântarele de păr se vor "lipi împreună" și vor obține o formă netedă.
 2. Nu este suficient să acordați ocazional o atenție deosebită părului, creând un stil frumos. Ei ar trebui să fie îngrijiți de tot timpul, doar așa că buclele dvs. se vor dovedi foarte mari.

O mică îngrijire și părul va străluci

Răsfățați-vă părul cu substanțe nutritive, utilizați în mod regulat uleiuri vegetale sau balsamuri medicinale. Nu uitați metodele populare: clătiți-vă părul cu decocții de mușețel, stejar sau urzică. De asemenea, nimeni nu a anulat proprietățile vindecătoare ale măștilor pentru rețetele bunicii din produse naturale.

În concluzie

Cum ai putut fi sigur - nu este necesar înainte de orice eveniment festiv, da sau doar ocazional să te grăbești să înregistreze coaforului. Orice fată poate crea un stil superb și elegant, fără a părăsi acasă și fără a cheltui o grămadă de bani pe el.

Cu fiecare perm, abilitățile tale vor fi perfecționate și, după o perioadă scurtă de timp, vei putea să faci coafuri frumoase, după cum se spune, "cu ochii închisi".

Nu vă fie frică să încercați ceva nou, inclusiv noi tipuri de coafuri

Pentru cei care doresc să obțină cantitatea maximă de informații despre subiectul discutat, vă recomandăm să citiți videoclipul din acest articol. Dacă brusc aveți întrebări - nu ezitați să le întrebați în comentarii.

http://shpilki.net/zavivka-vipr/zaviv/2802-kak-sdelat-lokony-v-domashnih-usloviyah

Cum se fac buclele repede - 11 moduri cele mai bune cu fotografii și clipuri video

Bate la înălțimea modă în orice moment: valuri hollywoode pline de farmec, buclele cochete ale barbiei sau o chibritură elegantă ca cea a lui Shakira sau Julia Roberts.

Există numeroase moduri de a face buclele acasă fără serviciile stilistului și coaforului profesionist. Acum ne uităm mai atent la ele.

Cum sa faci bucle pe parul lung si mediu

Bucle africane

Stilul de păr în latino-american pop diva arată bine pe părul lung și mediu. Aceasta este una dintre modalitățile de a da părului un volum vizual și va fi potrivit să priviți la o plimbare în parc și la momentul publicării.

Vom avea nevoie de:

 • Parul umed;
 • Banda elastică largă bună;
 • Mai multe panglici subțiri pentru păr;
 • Cabină de duș

Instrucțiuni pas cu pas (modalitate ușoară):

 1. Spălați-vă capul înainte de a merge la culcare - este necesar pentru curling.
 2. Strângeți buclele într-o coadă de coadă strânsă la coroană și împărțiți-le în mai multe părți. Cele mai puține bucle - buclele mai mici ies.
 3. După ce faci o grămadă de pigtails pe capul tău prin țesături în ele.
 4. Strângeți fântâna invizibilă și puneți capacul.
 5. În dimineața, relaxați-vă, vopsea cu spray sau spumă. Bucurați-vă de efect!

Această coafură poate fi, de asemenea, mai complicată folosind spuma c. Apropo, datorită coafurii ei durează mult mai mult.

Instrucțiuni pas cu pas (mod mai complicat):

 1. Spălați-vă părul și părul umed cu un fel de fixativ.
 2. Luați multe, multe fire de păr și începeți să vă răniți părul pe ele în mișcări zig-zag. Întregul secret este că trebuie să luați cât mai puține fire, atunci veți obține bucle mici în stilul african.
 3. După ce ați terminat această acțiune, puneți-vă o pălărie și mergeți la culcare.
 4. În dimineața, desfaceți buclele. Avem o coafură elegantă, cu bucle voluminoase mici.
 5. Creați un efect de spumă umedă. Puteți cuceri inima!

Care ar trebui să fie rezultatul, vezi mai jos în fotografie.

Vă oferim, de asemenea, o galerie cu 5 lecții video despre cum să înfășurați buclele africane în diferite moduri.

Hollywood bucle

Bucle de la Hollywood - aceasta este o altă versiune de bucle ondulate pentru păr mediu și lung. Un astfel de Kuafyur este creat de ciocane mari, cu diametrul de cel puțin patru centimetri. Aveți posibilitatea să utilizați agitatori cu afecțiune sau termică. Când folosiți ultima, buclele mari sunt mult mai rapide și mai lungi.

Instrucțiuni pas cu pas:

 1. Pe păr, începând de la sfaturi, rolele eoliene. Încercăm să rămânem într-o direcție. Puteți experimenta cu lungimea înfășurării - nu neapărat bucle rănite la rădăcini, buclele de aer arata chiar mai interesante decât firele de tip spiralat de-a lungul întregii lungimi.
 2. Dacă ați folosit role de păr încălzite, așteptați 20 de minute, îndepărtați, puneți lac, spumă sau spumă;
 3. Dacă folosim cele blânde, atunci mergem la culcare și facem același lucru dimineața ca și după cele termice sau o usucă cu un difuzor și o eliminăm după câteva ore.

Dar ce frumusețe ar trebui să fie în cele din urmă - în fotografia de mai jos.

Cum sa faci bucle spirala cu un aparat de îndreptare (de călcat) și de fier curling

Un alt stil comun de a crea o coafură de seară pentru bucle lungi sau medii este un val de tirbușon, numit după forma buclelor spirala. Există mai multe modalități de a face această frumusețe: puteți folosi un fier pentru păr, puteți recurge la bucle speciale de spirală sau puteți încerca să-l curl pe un fier curling.

Cu un fier plat (în caz contrar, un dispozitiv de îndreptare a părului), puteți nu numai să vă lăsați părul, ci și să adăugați volumul de la rădăcini sau să creați cutii curly. Este foarte convenabil ca această metodă să funcționeze chiar și după îndreptarea keratinei și nu strică foarte mult structura atunci când utilizează mijloace speciale.

Instrucțiuni (și utilizarea călcatului):

 • Luați un fir de grosime medie și începeți să-l procesați cu un fier.
 • Principalul lucru este schimbarea direcției de mișcare, două centimetri spre dreapta, două spre stânga, așa obțineți șic "corkscrews-spirals".
 • Sau facem o fâșie și o înfășurăm foarte bine pe fier, în timp ce în același timp trebuie să existe un anumit efort în timpul acțiunii, astfel încât buclele să nu cadă doar de la fier. Îndepărtați cu atenție întregul fir, îndepărtându-l astfel de dispozitivul.

Atât de frumoase bucle naturale pe capetele părului, ca pe o fotografie de mai jos.

Pigtails și buclele curl

Parul umed doar țese în panglici. După ce faceți aceste manipulări, lăsați buclele până se usucă. Aceasta este o coafura buna pentru fiecare zi acasa. Dacă faceți o mulțime de panglici mici - veți obține un număr mare de grămezi mici și două panglici mari vor fi o bază excelentă pentru formarea buclelor grele.

Înainte de a utiliza metode de curbare termică, trebuie să întăriți părul, deoarece temperatura ridicată a suprafeței de lucru a dispozitivului dăunează structurii părului și o deshidratează.

Buclele pe părul obraznic

Fetele cu păr curat au cerut tot timpul să facă stil, să le împletească, sau coafura neagră și dezordonată. Pentru a rezolva această problemă, există mai multe moduri:

 1. Parul lung este mult mai ușor de stil și mai multe variante de coafuri. Este necesar să accelerați creșterea părului, apoi undele neregulate mici se transformă într-o coafură elegantă.
 2. Efectuați stilul corect, nu încercați să aliniați complet sau să îndoiți buclele, dar subliniați îndrăzneala naturală a coafurii. Pentru noapte, puneți o picătură de mousse pe părul umed și du-te la culcare, nu-l pieptești dimineața, dar fixați coafura cu mâinile, îl puteți adăuga cu părul de păr sau cu o cârpă. Sunt obținute bucle murdare care sunt cunoscute sub numele de "bucle din pat".

Cum sa faci bucle pentru parul scurt

Bucle mici pe bobine

Chiar și mamele noastre își curăță părul înainte de o întâlnire. Probabil - aceasta este metoda cea mai accesibilă pentru fetele cu bucle scurte și medii, deoarece parul lung pur și simplu nu se poate îndoi frumos sub propria greutate.

Instrucțiuni pas cu pas:

 1. Curățați pieptenele de păr umed sau împărțiți mâinile, în funcție de rezultatul dorit.
 2. Aplicați câteva produse de styling (mousse, gel, spray).
 3. Începem să ne întoarcem de la spatele capului la buclele frumos distribuite pe toată lungimea.
 4. Parul poate fi uscat cu un uscător de păr sau într-un mod natural. Gata!

Iată rezultatul final:

Răsuceam buclele zigzag

Aceasta este o coafură excelentă pentru fetele cu păr scurt, mediu și lung, care nu sunt obișnuiți să petreacă mai multe ore pe zi pe îndreptarea, coafurarea sau împletirea părului.

Vom avea nevoie de:

 • folie de alimentare;
 • utyuzhok;
 • pieptene;
 • mijloace de blocare;
 • agrafele.

Am răsuci buclele zig-zag în conformitate cu instrucțiunile:

 1. Determinați dimensiunea dorită a spiralelor.
 2. Lanțurile de grosime dorită sunt înfășurate în folie.
 3. Acum încălzim redresorul și distribuim cu atenție buclele pe placa în formă de zig-zag.
 4. Apăsăm partea superioară și așteptăm un minut, în unele cazuri - două.
 5. Îndepărtează folia, îndrepte părul și avem zigzagurile perfecte rezultate.

Oferim instrucțiuni pas cu pas despre fotografierea buclelor zigzag cu folie și un redresor:

Mai multe opțiuni pentru rezultate:

Fonduri pentru a crea bucle

Curling fier

Cea de-a doua modalitate cunoscută de a curbura buclele este de a utiliza curling. Cu aceasta, poți să faci repede păr curat de diferite forme. Pentru aceasta:

 1. Încălziți fierul curling
 2. Încercând să nu apăsăm prea tare firele, ne aplecăm buclele.
 3. Țineți de la 30 de secunde la minut, în funcție de grosimea firelor și de starea părului.
 4. Este foarte convenabil ca, în cazul înfășurării necorespunzătoare, să puteți lămâna părul cu un dispozitiv de îndreptare și să remediați totul fără a cheltui prea mult timp și efort.

Mai multe despre cum să faceți acest lucru în videoclipul de mai jos.

Redresor (fier)

Cel mai popular și modern mod de a face bucle este de a folosi un redresor. Mai multe detalii în următorul videoclip:

Guma obișnuită

Tendința acestui sezon este o coafură casuală. Pentru a obține acest efect este foarte ușor atunci când utilizați o bandă de cauciuc obișnuită. Umidificați părul și răsuciți-l într-un pachet, fixați-l cu un elastic, așteptați să-l uscați. În acest fel, undele neglijente ideale se formează pe păr, se fixează cu lac.

Spiralele curbate

Recent, pe rafturile mai multor magazine au apărut seturi de forme curbate în formă de spirală neobișnuite. Setul include un cârlig special, care a selectat componente individuale. Pătrundeți pielea umedă și distribuiți în bucle cu grosimea dorită, este mai bine să nu faceți prea gros. Cu un cârlig ridicăm firele și înfășurăm buclele pe o spirală, lăsăm-o să se usuce. Rezultatul este o spirală foarte curată și frumoasă.

Foto - Bucle cu bucle spiralate

Sfaturi utile

Nu este nimic dificil în acest sens, trebuie doar să urmați sfaturile și recomandările noastre:

 1. Dacă coafura necesită somn cu un cap umed - trebuie să purtați un capac de înot, altfel părul poate fi deteriorat;
 2. Este mai bine să aplicați mousse părului umed înainte de curling. De asemenea, puteți pulveriza o cantitate mică de lac înainte de a utiliza curling sau călcare.
 3. Atunci când creați bucle verticale elegante cu bucle, încercați să finalizați torsiunea cât mai aproape posibil de rădăcină; Hair curling cu curling
 4. În cazul în care părul este deteriorat, bătătorii bătut, buclele se uită inexact și la întâmplare, buclele trebuie să fie umezite cu măști, mai ales atunci când se utilizează metode chimice (biowave) sau fizice (curling curling).
 5. Buclele lungi pot fi făcute numai cu ajutorul unui fluture special în salon, dar acestea strică în mod semnificativ părul.
 6. Dacă planificați o procedură chimică sau biologică, înainte de a face bucle trebuie să începeți să utilizați vitaminele pentru păr, deoarece după aceste proceduri, părul își schimbă structura, slăbește și chiar poate începe să cadă. Pregătiți-vă corpul pentru stres. Mai mult, pe bumbacuri sănătoase, durabile și energizate, cu substanțe utile, buclele stau mult mai mult.
http://www.ladywow.ru/kak-sdelat-kudri.html

Cum de a face bucle spirala (primavara) acasa singur (video)

Nu este un secret pentru nimeni că părul, curat efectiv sub forma unei spirală, este considerat unul dintre cele mai luxoase coafuri cu bucle.

Cum sa faci bucle spirala la domiciliu, cum sa arati bucle spirala (izvoare), carora le va merge aceasta coafura - raspunsurile la intrebarile din articolul nostru.

Astăzi vom lua în considerare nu numai această metodă de efectuare a procedurii, cu ajutorul acestei instrucțiuni veți putea să vă faceți singur.

Cum se fac buclele spirala (esenta metodei) ↑

În anii șaptezeci ai secolului trecut, părul perm era foarte popular. Reprezentanții celor două sexe au efectuat această procedură. Acum, chimia nu este atât de populară, dar lumea modei și stilului afirmă faptul că buclele obținute ca urmare a unei astfel de curluri sunt din nou în tendință.

Este cunoscut faptul că utilizarea stilului chimic afectează negativ în mod negativ sănătatea părului, astfel încât stilistii au început să caute noi modalități de a face bucle spirala. Acum două metode de așezare sunt cele mai obișnuite: folosirea unui ciocănel special și a unei curlări. Ne vom uita la amândoi.

Buclele helixului se disting prin faptul că arată foarte scump. Cel mai adesea, ele sunt efectuate cu un diametru mic al curlului pentru a face părul chiar mai moale și mai delicat. Desigur, aceasta nu este condiția principală, dacă doriți, puteți înfășura bucle spirala suficient de mari, dar o mică varietate este considerată drept una de referință.

Deoarece firele care suferă procesul de curling, destul de mult, stilul spiral are un volum incredibil. Buclele se sprijină reciproc și creează o coafură cu adevărat profundă și complexă. În plus, părul pare foarte moale și luxos.

Nu există restricții speciale privind ovalul feței. Singurul lucru care trebuie amintit este pentru fetele cu caracteristici faciale mari, este de dorit sa se faca bucle de spirale de dimensiuni medii. Acest lucru este dictat de faptul că varietatea mică subliniază în mod vizibil orice neajuns.

Dar cu privire la lungimea părului există o serie de limitări semnificative. Acest lucru este valabil mai ales pentru proprietarii coafurilor scurte. Faptul este că buclele mici, datorită numărului mare de bucle, reduc foarte mult lungimea. Pe părul scurt, pur și simplu nu se pot face suficiente bucle. Lungimea medie este, de asemenea, în starea limită, totul se bazează din nou pe lungimea părului.

Parul lung, aranjat într-o bucle spirala, arata cel mai profitabil. În mod deosebit frumos, acest aspect seamănă cu părul blond, precum și în acele cazuri în care tranzițiile culorilor umbrite sunt observate de-a lungul întregii lungimi. Parul neagră va găsi strălucirea fără precedent până acum, va fi cel mai vizibil în locurile de îndoire.

Deoarece acest tip de ouat este asociat cu o abundență de bucle mici, trebuie doar să fie fixat. Această sarcină este o parfumare excelentă. Nu uitați că orice bucle nu pot tolera pieptănarea. Dacă utilizați un pieptene, atunci buclele arcurilor își vor pierde forma răsucite și vor fi netezite. Pentru a evita acest lucru, trebuie să vă pieptești numai cu degetele. Și în cazul nostru, acest lucru se face doar în zona rădăcinilor - în cazul în care nu există bucle mici. În partea inferioară și la capetele părului nu se recomandă pieptănarea.

Efectuarea de bucle spirala la domiciliu ↑

După cum sa menționat mai sus, există două moduri de a modela părul. Dacă doriți să faceți bucle începând de la rădăcini, atunci tipul procedurii care se efectuează folosind bucle speciale vă va potrivi.

Pentru cei care doresc să obțină bucle doar în partea inferioară a părului, este potrivită a doua opțiune, care folosește un fier de curling pentru bucle spirala. Ambele metode sunt destul de laborioase, dar efectul pe care îl obțineți în cele din urmă vă va plăti absolut toate eforturile.

Metoda 1 ↑

Deci, dacă doriți să obțineți ceva apropiat de perm, atunci ar trebui să utilizați coaste speciale. Ele sunt bastoane flexibile care pot fi laminate într-un arc.

 1. Parul trebuie spălat cu șampon. După ce se usucă un pic, ei trebuie aplicați un agent de styling special;
 2. Despărțiți cu desăvârșire tot părul în fire mici, răsuciți coșurile într-un inel și înfășurați firele din jurul lor, pornind de la vârfuri;
 3. Asigurați-le pe toate la baza rădăcinilor;
 4. În acest caz, dacă se folosesc role încălzite pentru păr, acestea pot fi îndepărtate după ce se răcesc. Dacă înfășurați părul în mod obișnuit, atunci ar trebui să părăsiți barajele peste noapte;
 5. După îndepărtare, părul este tratat cu lac.

Al doilea mod ↑

Dacă vă întrebați cum să creați bucle spirituale care ar merge ușor de la bucle mari la mici, atunci răspunsul la această întrebare poate fi găsit în descrierea acestei metode. În el vom folosi un fier special în formă de conul.

 1. Spălați bine capul cu șampon și uscați-l cu un uscător de păr;
 2. Aplicați un agent special de înnobilare pentru părul încă umed;
 3. Următoarea etapă este aplicarea protecției. Orice perm este plin de uscăciune excesivă și deteriorarea structurii părului, pentru a evita acest lucru, trebuie să utilizați un amestec special cu efectul protecției împotriva temperaturilor ridicate;
 4. Răsturnați bretele într-o mișcare circulară de jos în sus, ar trebui să începeți de la sfaturi la rădăcini;
 5. Vânturi mici de vânt pe fierul curling, cel mai îngust loc al acestuia ar trebui să cadă pe partea inferioară a părului și cel mai larg în zona de la rădăcini;
 6. Când ați terminat cu toate firele, piepteneți ușor părul la rădăcini cu degetele, acest lucru va spori ușor efectul volumului;
 7. Aplicați lac pe întreaga lungime a părului, aceasta trebuie făcută din diferite părți, astfel încât să pătrundă în fiecare curl.

Desigur, lucrul cu un fier curling este ceva mai periculos și mai complicat decât metoda care folosește buclele pentru bucle spirala. Cu toate acestea, dacă aplicați unelte speciale, puteți evita, cu absolut probabilitate, orice leziuni și nu faceți niciun rău sănătății părului.

În plus, o mică practică va permite efectuarea acestei proceduri mult mai repede decât folosind chiar rolele termice, ca să nu mai vorbim de o curmă cu soiurile obișnuite, care durează mai multe ore.

http://frau-madam.com/kak-sdelat-spiralnye-lokony-v-domashnix-usloviyax-video.html

Ce este bucle spirala si cum sa-si faca propriile fiare de curling sau curlers

O modalitate simplă, dar eficientă de a vă face imaginea interesantă, vie și memorabilă este să încheiați bucle verticale sau spirala. Cu o astfel de coafura este dificil sa mergi neobservat in orice companie. Un alt avantaj al spiralelor - crearea acestora nu necesită o vizită obligatorie la coafor. Puteți face astfel de bucle la domiciliu, folosind curling sau curling.

Pentru ce sunt potrivite?

Adesea buclele spirala sunt rezultatul perm, iar acum cativa decenii, o coafura atat de jucausa era foarte la moda. În funcție de diametrul curlării, buclele verticale se pot dovedi a fi elastice sau moi, dar întotdeauna curgătoare frumos, asemănătoare unui arc întins.

Fetelor care nu vor să-i strici părul. compoziția sau schimbarea dramatică a aspectului pentru o lungă perioadă de timp, alegeți metodele de styling pe termen scurt pe curling sau curling. Aceste dispozitive sunt astăzi printre asistenții principali ai tinerelor doamne care urmează să-și decoreze capul cu bucle spirala.

Pentru a bucle verticale s-au dovedit frumoase, îngrijite, ia în considerare astfel de caracteristici:

 • spiralele sunt optime pentru proprietarii de păr de lungime medie;
 • înfășurările scurte în acest fel nu vor funcționa, pentru că buclă este elastic și scurtează curl chiar mai mult;
 • Există restricții pentru bucle lungi. Este posibil ca acestea să nu fie îndoite complet dacă buclele sunt prea scurte;
 • dacă firele sunt prea lungi, nu le instalați singuri;
 • pentru păr gros și păr gros, trebuie să cumpărați mai multe seturi de bucle (dacă nu utilizați fier de curling). Buclele frumoase sunt obținute din fire subțiri, deci aveți nevoie de o mulțime de role;
 • deteriorate, subțiri, bucle fragile ar trebui să fie puse fără un uscător de păr, dar este mai bine să nu le vânt la toate;
 • o bază excelentă pentru spiralizarea părului cret, poros, care ia bine forma dorită și o ține multă vreme;
 • este dificil să se încurce pe astfel de briose păr tăiat într-o cascadă.

A se vedea, de asemenea: revizuirea instrumentelor pentru crearea și fixarea buclelor.

Consiliul. De obicei, stivuirea verticală este fixată cu lac. Buclele nu pieptene, pentru că vor pierde elasticitatea, vor termina. Este posibil să modelați o coafură cu ajutorul degetelor și numai în zona rădăcinii. Nu este recomandat să atingeți buclele de-a lungul întregii lungimi.

Cum sa faci bucle acasa

Cu curling

O curling special spirala a fost inventat pentru a crea bucle elastice. Vă permite să faceți o bucle transparente, mici, elastice de același diametru.

Dispozitivul arată ca un cilindru cu caneluri de relief în formă de spirală, în cazul căruia este așezată chenarul. Ca și în cazul unui fier curgător regulat, curbura se formează sub acțiunea temperaturii înalte. Dar există o diferență importantă: dispozitivul spiralat nu are o clemă, astfel încât vârful firului trebuie să fie ținut de mână.

Astfel de fiare de curling diferă în spațiul dintre spire, sunt drepte sau conice (un capăt este mai lat decât celălalt). Aceste caracteristici afectează modul în care iese buclele. Potrivit recenziilor, buclele prea elastice par prea artificiale pentru unele fete.

Prin urmare, înainte de a merge pentru o achiziție nu atât de ieftină, uitați-vă la fotografii și videoclipuri tematice pentru a vedea dacă sunteți mulțumiți de calitatea buclelor.

Atunci când cumpărați un fier curling, dați preferință unui produs ceramic, cu un strat de turmalină sau titan. Materialele sunt considerate cel mai sigur păr. Cea mai proastă opțiune este suprafața metalică a fierului curling, care arde în mod literal firele.

Vă recomandăm să citiți: care fier de curling este mai bun - cu un strat de titan, turmalină sau ceramică.

Cum se utilizează fierul curling spiral:

 1. Spălați bine capul fără a aplica o mască (maximum este un balsam).
 2. Așteptați până când părul este complet uscat, aplicați protecție termică.
 3. Încălziți fierul curling la 100-120 ° C, dacă buclele sunt subțiri, moi. Temperatura 170-180 ° C este recomandată pentru părul strâns, dificil de curbat.
 4. Selectați o lățime de până la 3 centimetri lățime, piepteneți-o și plasați-o în locașurile curlingului. Țineți vârful.
 5. Când curl se încălzește, scoateți-l și fixați-l cu un clip.
 6. După răcire completă, pulverizați bobina rezultată cu lac.
 7. Repetați procedura cu restul părului.

Este posibil să se învârte spirale pe fierul curling conic. Suprafața sa este netedă, iar marginea îngustă a cilindrului se extinde ușor spre lat. De asemenea, ea nu are un clip pentru a fixa vârful firului, astfel încât să puteți proteja mâna cu o mănușă. Unii producători fac ca unul din margini să nu fie încălzit.

Caracteristici de utilizare:

 1. După spălarea capului, uscați ușor.
 2. Aplicați protecție termică care vă va proteja părul de uscare și deteriorare.
 3. Răsuciți firele. Partea largă a curlingului ar trebui să fie localizată la rădăcini, îngustă - lângă vârfuri.
 4. După ce ați terminat curling peste cap, bateți ușor părul cu degetele de lângă zona de rădăcină. Acest lucru va adăuga volumul la coafura dvs.
 5. Din toate părțile se aplică lac de instalare.

Consiliul. Pentru spirale, puteți înfășura părul și fierul obișnuit. O singură opțiune este atunci când fiecare urmă de curl traversează puțin pe cea anterioară. Dar buclele nu pot fi prea elastice. În plus, trebuie să aveți grijă să nu aveți nici o cremă pe care clema să o lase.

Folosirea buclelor

Răsucirea firelor de pe bucle este importantă în cazul în care trebuie să faceți spirale din rădăcini. Toate produsele potrivite pentru această metodă sunt împărțite în două tipuri principale:

 • solid;
 • moale.

Cilindrii solizi sunt din metal, lemn, plastic. Ele arata ca bastoane (tubule) cu caneluri care imita o spirala pe toata lungimea. Strângeți cu bandă de cauciuc sau barret.

Este dificil să vă înșurubați părul pe astfel de produse, mai ales la partea din spate a capului. Componentele ar trebui să fie subțiri, curlingii au nevoie de mult. A dormi pe ele nu va funcționa, astfel încât stivuirea este posibilă numai dimineața sau în timpul zilei.

Un alt dezavantaj este că, în mod obișnuit, bobina strica părul. Pentru utilizarea zilnică, tuburile spirale solide nu sunt potrivite, dar pentru ocazii speciale sunt foarte potrivite.

Procedura pentru înfășurarea verticală în acest caz este următoarea:

 1. Spălați-vă capul, uscați-l usor. Parul trebuie să fie ușor umezit.
 2. Combinați firele folosind un pieptene cu dinți mari.
 3. Separați o mică parte, aplicați un agent de styling de-a lungul întregii sale lungimi.
 4. Introduceți virajul viitor în ureche, situat în cea mai largă parte a rolei, și plasați-o la rădăcini.
 5. Începeți să rotiți firul. Asigurați-vă că părul a căzut uniform în caneluri de-a lungul întregii lungimi a tubului.
 6. Când ajungi la vârfuri, puneți o bandă sau o bandă de cauciuc peste ele, fixați încuietoarea.
 7. Repetați procedura cu tot părul, pornind de la partea superioară a capului. Când ajungeți în spatele capului, cereți-i pe cineva să vă ajute.
 8. Lăsați bobinele timp de 4-5 ore. Uscătorul de păr va accelera procesul.
 9. În timp ce desfaceți firele, îndepărtați mai întâi clema, apoi scoateți curlul din locașuri.

Vă recomandăm să citiți: cum să răsuciți în mod corespunzător coastele de păr.

Atenție! Dacă vă uscați părul cu un uscător de păr, nu uitați să le tratați cu protecție termică înainte de a încheia. Vă va proteja buclele de subțiere.

Magic Leverag curvă spirală moale, numită și "bucle magice", este un set de arcuri colorate fabricate din țesătură întinsă pe un cadru elastic. Inclus este un cârlig special, cu care sunt făcute bukli verticali. Metoda este considerată a fi cea mai rapidă, cu condiția să dobândiți abilitățile minime pentru a gestiona setul "magic".

Cum de a vântui părul pe coaserii moi:

 1. Șaibele spălate uscate puțin, uscate - umezite. În orice caz, ele trebuie să fie curate.
 2. Aplicați un stil mic și piepteneți firele.
 3. Asamblați cârligul din trusă, glisați-l în interiorul uneia dintre capacele cu arcuri ale materialului. În același timp, spirala se va îndrepta, marginea baghetei va fi vizibilă din ea.
 4. Separă o mică parte a părului de pe spatele capului. Plasați baza în urechea baghetei și modelați-o ca o bucla.
 5. Scoateți ușor firul în carcasă. Când cârligul este în exterior, arcul se va răsuci automat, formând o vijă viitoare.
 6. Repetați același lucru cu restul părului. Treceți de la gât la coroană.
 7. Lăsați parul timp de 4 ore (sau mențineți-l mai mult dacă timpul permite). Pentru a accelera rezultatul, vă puteți usca capul, deoarece țesătura permite trecerea aerului fierbinte.
 8. Trageți coperțile de pe bucle, dacă este necesar - corectați buclele cu mâinile.
 9. Sprinkle styling cu lac pentru a repara.

Cumpărați "magicieni magicieni" prin Internet, poți să te poticci pe un fals. Kitul original conține 18 bucăți și nu poate fi prea ieftin.

Bucle spirala - este frumoasa, impresionanta si potrivita in orice situatie. Șurubul cu un șurub este mai greu decât utilizarea rolelor și este mai riscant. Dacă uitați de protecția termică, este posibil să stricați părul.

Dar totul vine cu experiență, a cărei achiziție necesită timp. Dacă experimentați stilul vertical, veți fi în curând capabili să creați cu ușurință și pur și simplu fire de păr frumoase, fără a afecta părul.

Sfaturi utile pentru curling păr la domiciliu:

 • trăsăturile părului curling pentru părul scurt;
 • cum se face volumul bazal;
 • cât de frumos să pună bucle, coafuri cu bucle;
 • cum să înfășurați părul copilului;
 • cum de a face buclele deținute pentru o lungă perioadă de timp.
http://bellehair.info/3887-chto-takoe-spiralnie-lokoni-i-kak-ih-sdelat-samostoyatelno-plojkoj-ili-bigudi/