logo

My-Krem

cosmetice de la A la Z

Estel colorant pentru păr după albire

Tonarea părului la domiciliu. Fotografii înainte și după tonare. Instrucțiuni pentru tonarea vopselei de păr Estel.

Îmi tentez părul relativ recent, cam un an. Îmi pare foarte rău că am încercat inițial să obțin umbra dorită de păr cu coloranți obișnuiți, ceea ce mi-a stricat părul. Pentru a obține o nuanță frumoasă de blonda nu este ușor, mai ales atunci când este făcut nu la un salon de frumusețe, dar acasă.

Vopselele neprofesionale dau foarte rar rezultatul dorit atunci când lovesc exact același ton pe care aș vrea să-l văd pe păr, mai ales în nuanțe deschise.

Așa cum sa dovedit, este ușor să-i dau blond-ului dorința fără stralucire și să nu ard părul în timp ce pur și simplu trebuie să ușurez părul cu pudră strălucitoare și tonifiat în umbra dorită. Despre modul în care am luminat părul pot fi citite aici și aici.

Ce este tonifierea și de ce este nevoie.

Pe scurt, tonifierea este o vopsire blândă a părului pe un procent redus de oxidant. Astfel de colorare nu este persistentă și acest lucru nu este un minus, deoarece este posibil să tentați părul destul de des, o dată la patru săptămâni.

Tonarea nu dăunează părului ca o colorare obișnuită, iar atunci când se tonifică, vopseaua nu pătrunde în straturile mai adânci ale părului, ci doar acoperă părul cu pigment în exterior.

Cu ajutorul tonării puteți obține exact umbra pe care o doriți.

Rezultatul tentei părului.

Cu ajutorul tonifierii, scap de stralucirea parului alb.

Această fotografie arată cât de mult se schimbă umbra.

De la o nuanță de necontestat galben (din păcate, nu este întotdeauna după aprinderea cu o pulbere că o culoare uniformă a parului este obținută), puteți obține o nuanță chiar frumoasă.

Când tonifiați puteți ajusta nuanța vopselei. De exemplu, nu-mi plac nuanțele gri sau violet ale unei blonde, această problemă este foarte ușor de rezolvat, trebuie doar să adăugați un corector de culoare neutru la vopsea atunci când este amestecat.

Acest rezultat poate fi obținut cu ajutorul vopselei Estelle Deluxe. Feedback-ul meu despre această vopsea și despre utilizarea unui corector neutru poate fi găsit aici.

Cum sa tenta parul.

Este posibil să tentați părul numai pe un procent redus de oxid, întotdeauna tint cu 1,5 la sută.

Recent, am folosit Estel pentru tentație.

 • În primul rând, definim baza inițială, adică culoarea parului care se află pe fir în momentul de față. Faceți-o ușor, doar căutați paleta de culori de pe Internet.
 • Apoi alegeți vopseaua de umbra dorită. Pentru a face acest lucru se uita mai exact la numărul de vopsea. Ce înseamnă numărul de pe vopseaua Estelle?

Desemnarea numerică a tonurilor în paletăX / xx - prima cifră - adâncimea tonurilor / Χx - a doua cifră - nuanță de culoare / хХ - a treia cifră - nuanță de culoare suplimentară

 • Am amestecat vopseaua cu un oxidant în raportul 1 la 2. Am pus părul curat pentru 20 de minute.

Instrucțiuni de la producător:

Este foarte important ca, înainte de aplicarea părului vopselei, să fie curată, spălată fără un balsam sau o mască, tratată cu diverse substanțe care nu se pot spăla. În caz contrar, vopseaua va cădea neuniform.

După aplicarea pe păr, vopseaua începe să schimbe culoarea părului, pe fotografia din stânga aplicată doar vopseaua, pe partea dreaptă - după 15 minute.

Păr după tonifiere.

Imediat după spălarea vopselei de păr, puteți evalua efectul cu adevărat blând. Parul este destul de moale, plăcut la atingere. După uscare, părul începe să strălucească frumos, arata foarte bine.

păr după tonifiere

Acesta este modul în care părul arată la două săptămâni după tonifiere, culoarea este chiar, nu există nici o stralucire. Tonarea este spălată după aproximativ 4 săptămâni, cu condiția să fac în mod constant măști de păr uleioase (acest lucru ajută la spălarea pigmentului).

Nu văd nici un dezavantaj în colorarea părului, tocmai datorită vopsirii corecte (strălucirea cu pulbere și nuanțare) părul meu a început să arate de multe ori mai bine decât atunci când vopsise părul cu culori de la supermarket.

Aceasta este o bună alternativă la vopsirea persistentă, care se va potrivi cu cei care vor să își schimbe cu atenție culoarea parului.

Revizuirea mea despre vopsea Estelle

Revizuirea mea de vopsea Estelle DeLux

Revizuirea mea cu privire la atenție bezammiachnoe parul luminator

Vă mulțumesc pentru atenție, frumos și sănătosm.

Cum îmi place artistul =) amestec 10,1 "argint" și 10,76 "scandinav", 10,65 pentru tonifierea părului albite. Ce sa întâmplat cu neperhidrolul blond

Vă întreb aici. ACTUALIZAT !! clarificarea rădăcinilor de la 10.76

Și din nou, "vopsea". Pentru lipsa de alegere într-un mic oraș Estelle a cumpărat Celebrity. Sunt familiarizat cu paleta acestui brand, stiu ca nuantele din numerele de vopsea sunt:

Întregul set pentru a obține un pigmenți neutru de cenușă blond și plictisitori de culoare galben-roșu.

Celebritate Am deja colorat 10,65 + 10,16 pe oxid de 1,5%. A rămas în mod constant timp de 3 săptămâni, ceea ce este un super-rezultat pentru bezammiachki. Ruperea și distrugerile nu au fost observate și am decis să repet.

Sa dovedit maro pentru că nu era destul de "curată". Pe perhidrol roz blond 10.65 va cădea fabulos.

Tonificare 10,1 + 10,76.

Polytube 10.76 și tubul 10.1. Cenușă "înmoaie". Aceasta este ceea ce-mi place de Esteli - dacă vă apropiați corect, puteți evita o mlaștină verde, numărul de coloranți "fără murdărie" la ieșire este perfect amestecat.. Distras.

Interferat cu oxizi de 6% și 1,5%.. ce ar putea fi găsit. Și aș numi acest experiment - tonifiere intensă, pentru că % dintre dezvoltatori este în mod clar mai mare de 1,5% s-au dovedit (90ml 1,5% și 30ml 6%

3,3%, corect, dacă nu sunt într-adevăr un matematician)

Toate amestecate rapid și uniform. Vopseaua dibă din rândurile de jos, deplasând straturile în partea de sus. Nu era miros.

Procesul de amestecare-colorare a durat 15 minute. Am mers cu ea timp de 35 de minute. Asta este o mulțime. 25 era destul de b, dar copilul meu sa trezit), după ce i-am cerut, m-am dus să mă spăl.

Părul nu ar spune că era uscat când s-au spălat, dar au devenit puțin confuzi. Dar asta balsam in vopsea Sunt gata sa cant oze! C acizi de fructe, acizi, care "comprima" și netezesc cuticula de păr, înmoaie părul și adaugă strălucire! Părul devenea megamie, vârfurile erau pline de viață.

N-am făcut o fotografie specială înainte, există o fotografie pe stradă luată cu o zi înainte.

Personal, văd o diferență - în oglindă nu văd înroșirea, există cenușă-aur, o culoare calmă. Și după violet sampon Concept În general pesnya va.

Vopseaua sfătuiește, dar. înlocuiți oxidul închis. 9% pentru lungimea clarificată este rău! Deși cu același succes puteți cumpăra un tub de prof. Estelí

Și totuși - în cazul în care derivatul de amoniac fără amoniac ??? N-am găsit nimic

Înțeleg foarte bine faptul că majoritatea cititorilor consideră astfel de rezultate. hmm.. nu un rezultat. Dar mai întâi, eu Pictez doar rădăcinile cu vopsea (fără lungimi de întindere numeroase) și în al doilea rând, nu am iluzii despre pigmentul meu pentru păr. acestea tonifiere Încerc să înec fundalul trădător al clarificării lui ndespre lungime, mai ales către scopuri. Tonarea, care se încadrează pe părul cultivat cu Indola, este mult mai curată decât aceeași tonifiere în lungime.

Experimentul de curiozitate al lui Radium a clarificat o mică suprafață de rădăcini de la 10,76 pe oxidul nativ de 9%.

Ridicat bine (cautând rădăcinile). La nivelul 2. DAR, cu roșcată. Și după câteva săptămâni, această roșcată va fi mai clară. Prin urmare, clarificarea acestei vopsele recomandă tinerilor doamnelor cu părul subțire. Nu coaceți, părul este moale.

Urul tău. undeva între 6 și 7 ani.

Alte "vopsea" mea și nu numai comentarii

Keine 1517 și 1012 Tinta

Nuanța lui Capus, cenușă bună

Rowan Paint, maro deschis și "necredincioasă"

Noaptea "pijamale" pentru păr după proceduri stresante și nu așa

Mască populară pe care nu împărtășesc entuziasmul

Prof. Champion Revlon Uniq una, nu merita banii și nu se folosesc în afara zidurilor cabinei.

Terapia intensivă a părului

Atenție!  Vopseaua care mi-a salvat parul dintr-o nuanță verde, o nuanță de 10-0, părul este în loc))) tonifiere după 3 strălucire + fotografie

Am scris o revizuire despre syoos 13-0 și 12-0,

Puteți să-l urmăriți aici.

la toate clarificările

După primele două clarificări

Sa dovedit asta

A treia clarificare mi-a adus o surpriză, după doar 10 minute, părul meu a început să devină verde. După încă 5 au devenit mlaștină. Am alergat să mă spăl, părul meu era vopsit foarte neuniform, capetele nu s-au schimbat deloc, iar rădăcinile au devenit ușoare, am avut un șoc. Sărbătorile soțului meu sunt sâmbătă, oaspeții vor veni ((((deci mi-am hotărât să pictez imediat. Am comandat vopseaua prin igooods.ru preferat și am citit recenzii, l-am ales pe Estel Celebriti 10-0, o nuanță foarte frumoasă!

Aplicata pe parul umed, imediat dupa a treia spalare si balsam din brightener,

Rezultatul nu a durat mult, părul a început să se umple, dar mi sa părut puțin și mi-am adăugat activatorul de mousse syoss pentru blondele de sus, l-am ținut împreună timp de 15 minute și am aplicat toate acestea nu doar pentru părul alb, ci și pentru rădăcini.

Desigur, rezultatul nu este deloc ceea ce vroiam. Dar acum voi termina culoarea numai cu vopsea.

Am cumpărat 2 pachete de vopsea pentru 150 de ruble, dar am petrecut doar un pachet pe lungimea mea (până la talie), pe părul umed. A început să se aplice cu o pensulă, dar apoi și-a dat seama că ea și cum este aplicată perfect masca.

În câteva zile o voi picta din nou. În speranța unei culori mai bune. Iată rezultatul astăzi în câteva zile, revizuirea va fi adăugată!

Apropo, vreau sa reamintesc ca dupa 3 clarificari si o vopsire (timp de 2 saptamani) calitatea parului mi-a ramas multumita datorita uleiului meu favorit) dar aceasta este o alta poveste!)))))

Un șampon care îmi salvează părul și ajută la accelerarea creșterii (mai ales când lungimea urâtă se oprește și se oprește să crească) aici

Nu știu cum să folosesc - nu țineți! - Vopseaua e grozavă!

Suntem ca soț și soție, după câțiva ani de viață împreună: dragostea nu atât de pasionată, dar o asemenea dedicare blândă. (photo shade 4/65 + update shade 4/0)

Povestea mea de colorare nu este prea lungă. La început, când eram încă la școală, am fost vopsită cu vopsea de Igora, apoi pentru mult timp nu am schimbat matricea, dar relativ recent (acum un an), Estelx a început să fie pictat. În timpul pauzelor am folosit vopsele neprofesioniste, însă nu mi-au impresionat. Prefer procedura de colorare într-un frizerie, pentru că parul meu este gros și dacă nu este un colorant profesionist, atunci există fie un consum ridicat, fie o aplicare neuniformă (nu mă bucură deloc de unul sau de altul).

Prin natura mea am păr brun, cu o nuanță de grafit, îmi plac culorile mult mai saturate, așa că aleg fie o vinete, fie o cireșă închisă. Ultimele doua ori am luat numarul 4/65 (ciresul rosu maro / rosu), cu aceeasi culoare si aranjeaza imaginile de mai jos, puteti vedea umbra vantului in revizuirea samponului "Culoare si stralucire" Elseve.

Despre produs: vopseaua cremă Estel Essex este proiectată pentru colorarea și tentația permanentă. Prezența sistemului molecular "KEs" în el, oferă durabilitate excelentă și intensitate de culoare datorită adâncimii maxime.

Locul de achiziție: Regiunea Krasnodar, Armavir, magazinul "Aksinya".

Vopsea ambalată într-o cutie de carton albastră în care există Tubul de 60 ml, și instruire. (Pretul unui pachet este de 110r. UPDATE de la 07.2014: 130r). oxidant trebuie să cumpere separat, eu iau 3%, iar dacă nu, apoi 6%. O sticlă de oxidant merge în 60 ml de vopsea (așadar, am nevoie de 2). Costul său este de 60p pentru 1 buc.

Pentru a nu arde părul Eu folosesc ampule pentru complexul de cromoenergie a părului (hack) estel, Un pachet de 10 fiole de 5 ml costă 250 de ruble. (Citiți mai multe despre Hack aici ===>)

Deci, înainte de a merge la coafor, am fotografiat într-o stare în care erau la acea dată. Ultima dată de colorat: 1 iunie 2013, adică aproape două luni au trecut.

colorat:

2 tuburi de vopsea + 2 sticle de oxidant + 2 fiole În primul rând, vopsea peste rădăcini și țineți timp de 20 de minute, aplicați la întreaga durată și, de asemenea, țineți timp de 20 de minute.

Rezultatul este o culoare atât de bogată, strălucitoare, foarte bine văzută la soare. În interior, arată castan închis. ESTEL Essex 4/65

rezistență:

Repet încă o dată că penultimul timp am fost pictat în aceeași culoare 4/65 pe 1 iunie 2013. Mai jos, vedeți fotografia, care a fost luată 19.1.2013. Este evident că nu mai există saturație, dar culoarea este încă frumoasă.

Eu personal prefer nuanta de vinete. El, când este spălat, rămâne mai întunecat decât cireșele sălbatice (mai târziu, voi completa fotografiile de examinare cu o altă culoare)

În rezumat, voi spune că sunt mulțumit de vopsea. Îmi place bogăția și rezistența.

***** UPDATE din 16 iulie 2014 *****

Obosit de experimente cu culori și, prin urmare, în această vară, am decis să fiu natural)) Vă prezint o fotografie de 4/0. Din cea de-a doua colorare, a marcat practic toate notele colorate.În părul fotografic curat, imediat după șamponare, se usucă natural (3 zile după vopsire). ESTEL Essex 4/0 ESTEL ESSEX 4/0

Estel S-OS colorant pentru păr funcționează numai cu nivelul natural al părului 7

Continuă să mă familiarizez cu vopseaua profesională de păr de la Estel. De data aceasta, am decis sa incerc seria SOS mai stralucitoare - acest lucru este stralucitor in timp ce nuantele in acelasi timp.

Nu am luat în considerare o nuanță - acest colorant funcționează cu părul nu mai mic decât nivelul 7. Mereu am crezut că am nivelul 7, dar se pare că între a șasea și a șaptea (umbra rece blondă rece) + părul gri ((

Oxid de 9% folosit, deoarece 12% nu poate funcționa cu rădăcini. Seria SOS poate fi utilizată numai pe păr natural - nu este albită și nevopsită.

Am încercat o umbră de 101 cenușă.

Bine mișcat, se pare o masă omogenă de culoare albă.

Când este aplicat, nu curge, nu există iritații ale scalpului sau senzație de arsură, mirosul vopselei nu este aspru și nu termonuclear))) În general, nu există nici un disconfort în timpul procesului de vopsire.

Ca rezultat, aurul primit pe rădăcini (fără roșu):

Când spăl, părul se freacă ușor de-a lungul întregii lungimi:

Acest lucru nu trebuie făcut dacă părul este alb, deoarece vopseaua emulsionată va da o cenușă pronunțată. Desigur, el se va spăla cu spălarea ulterioară a părului, dar va fi imediat evident)))

Sedina pictată peste. Culoarea rădăcinilor sa dovedit a fi plăcută - nu este galbenă după lumină și nu există nuanță de ghimbir. Pare exact de aur.

Deci, fetele de culoare maro deschis, care doresc blondă fără clarificare, cred că această serie va face. Sau maro închis, care are o nuanță aurie pe lungimea principală a părului.

Această serie acționează ușor pe păr atunci când vopsește. Vopsea ieftină pentru preț.

Vă mulțumim pentru vizionare.

Suntem ca soț și soție, după câțiva ani de viață împreună: dragostea nu atât de pasionată, dar o asemenea dedicare blândă. (photo shade 4/65 + update shade 4/0)

Povestea mea de colorare nu este prea lungă. La început, când eram încă la școală, am fost vopsită cu vopsea de Igora, apoi pentru mult timp nu am schimbat matricea, dar relativ recent (acum un an), Estelx a început să fie pictat. În timpul pauzelor am folosit vopsele neprofesioniste, însă nu mi-au impresionat. Prefer procedura de colorare într-un frizerie, pentru că parul meu este gros și dacă nu este un colorant profesionist, atunci există fie un consum ridicat, fie o aplicare neuniformă (nu mă bucură deloc de unul sau de altul).

Prin natura mea am păr brun, cu o nuanță de grafit, îmi plac culorile mult mai saturate, așa că aleg fie o vinete, fie o cireșă închisă. Ultimele doua ori am luat numarul 4/65 (ciresul rosu maro / rosu), cu aceeasi culoare si aranjeaza imaginile de mai jos, puteti vedea umbra vantului in revizuirea samponului "Culoare si stralucire" Elseve.

Despre produs: vopseaua cremă Estel Essex este proiectată pentru colorarea și tentația permanentă. Prezența sistemului molecular "KEs" în el, oferă durabilitate excelentă și intensitate de culoare datorită adâncimii maxime.

Locul de achiziție: Regiunea Krasnodar, Armavir, magazinul "Aksinya".

Vopsea ambalată într-o cutie de carton albastră în care există Tubul de 60 ml, și instruire. (Pretul unui pachet este de 110r. UPDATE de la 07.2014: 130r). oxidant trebuie să cumpere separat, eu iau 3%, iar dacă nu, apoi 6%. O sticlă de oxidant merge în 60 ml de vopsea (așadar, am nevoie de 2). Costul său este de 60p pentru 1 buc.

Pentru a nu arde părul Eu folosesc ampule pentru complexul de cromoenergie a părului (hack) estel, Un pachet de 10 fiole de 5 ml costă 250 de ruble. (Citiți mai multe despre Hack aici ===>)

Deci, înainte de a merge la coafor, am fotografiat într-o stare în care erau la acea dată. Ultima dată de colorat: 1 iunie 2013, adică aproape două luni au trecut.

colorat:

2 tuburi de vopsea + 2 sticle de oxidant + 2 fiole În primul rând, vopsea peste rădăcini și țineți timp de 20 de minute, aplicați la întreaga durată și, de asemenea, țineți timp de 20 de minute.

Rezultatul este o culoare atât de bogată, strălucitoare, foarte bine văzută la soare. În interior, arată castan închis. ESTEL Essex 4/65

rezistență:

Repet încă o dată că penultimul timp am fost pictat în aceeași culoare 4/65 pe 1 iunie 2013. Mai jos, vedeți fotografia, care a fost luată 19.1.2013. Este evident că nu mai există saturație, dar culoarea este încă frumoasă.

Eu personal prefer nuanta de vinete. El, când este spălat, rămâne mai întunecat decât cireșele sălbatice (mai târziu, voi completa fotografiile de examinare cu o altă culoare)

În rezumat, voi spune că sunt mulțumit de vopsea. Îmi place bogăția și rezistența.

***** UPDATE din 16 iulie 2014 *****

Obosit de experimente cu culori și, prin urmare, în această vară, am decis să fiu natural)) Vă prezint o fotografie de 4/0. Din cea de-a doua colorare, a marcat practic toate notele colorate.În părul fotografic curat, imediat după șamponare, se usucă natural (3 zile după vopsire). ESTEL Essex 4/0 ESTEL ESSEX 4/0

10,0 este destul de bun, dar există un minus

Bună ziua, iubitorii de feedback!

Îți spun impresia de umbra 10.0.

La începutul unui fundal mic:

Sunt vopsita intr-o blonda cu virsta de 19 ani, propria-lumina blond, usor cu cenusa (culoare frumoasa). Acum un an, am primit un fals - mi-am ars parul cu vopsea obișnuită, pe care am folosit întotdeauna (exact pentru un an) - Garnet Neurals 113 111, (toate nuanțele reci cu fulg de zăpadă). Părul a căzut puternic la templele piei chel. A fost un șoc și a început tratamentul scalpului și a început mătreața. Acum totul este în trecut, firele de păr cresc înapoi, antenele se strecoară în mod decent :) după un astfel de episod nu am vrut să mă întorc la acest brand, am decis să caut vopsea de la linii profesionale.

Alegerea este imensă, ochii mi-au fost împrăștiați, Irik a ajutat, m-am oprit la Estele, mulțumesc fetelor pentru feedback. A fost întotdeauna pictat în rândul 10, de aceea am ales 10,0., Oxide 9%. Niciodată nu-mi ușurez rădăcinile - întotdeauna durează vopseaua.

A fost vopsit: culoarea este plăcută, prețul prea mare (întotdeauna am crezut că vopselele profesionale sunt foarte scumpe), dar că în primul rând, într-o jumătate de an sau trei săptămâni, strălucirea arată prin, vopseaua este spălată urât, trebuie să folosiți sampon anti-galben, dar nu-mi place. A devenit enervant. Am decis să-mi caut vopseaua perfectă. Privind înainte, voi spune că am găsit unul. Despre recenzia ei va fi mai târziu (am salva fotografii).

Această vopsea este destul de bună, dar acest minus ma făcut să-l las. Mult noroc în găsirea perfectă!

http://my-krem.ru/dlja-volos/tonirovanie-volos-kraskoj-jestel-posle-osvetlenija.html

Instrucțiuni pas cu pas despre cum să pictezi tonul părului Estelle. Fotografii înainte și după procedură

Marca Rusă de produse de păr Estel produce o gamă imensă de culori la prețuri accesibile, concepute pentru diferite tipuri de păr.

Un loc special este ocupat de instrumente de nuanțare, care sunt foarte convenabile de utilizat. Ele pot fi găsite atât în ​​linia obișnuită, cât și în cea profesională a acestui brand.

Vopsele de la Estelle: Pro și Contra

Tonurile de vopsea ale mărcii rusești au o consistență cremoasă, nu curg, se amestecă ușor cu agentul de oxigenare sau activator. Preparatele sunt ambalate în tuburi standard de 50 și 60 ml, câte un pachet suficient pentru vopsirea părului de lungime medie.

Marca produce activatori și oxigenți cu procente diferite de ingrediente active, bine combinate cu coloranți de bază. Pentru îngrijirea părului există șampoane delicate, balsamuri, tonice și alte mijloace.

Cu o procedură corect efectuată, efectul de tonifiere persistă timp de 3-4 săptămâni.

Pregătirile lui Estelle au multe avantaje. Printre acestea se numără:

 • preț rezonabil;
 • ambalare convenabilă;
 • în sortiment mai mulți conducători pentru diferite tipuri de păr;
 • gamă largă de culori;
 • există corectori color și neutru și agenți de intensificare a culorii care extind capabilitățile coloristului;
 • linii de uz casnic și salon;
 • preparatele sunt îmbogățite cu componente utile.

Principalul avantaj al vopselelor de nuanțare este o compoziție bogată, nu numai vopsirea părului, ci și restaurarea tijelor deteriorate. Preparatele conțin avocado natural și uleiuri de măsline, pantenol, un complex de keratine, vitamine. Compoziția nu include amoniac și alte componente agresive.

În ciuda avantajelor evidente, vopselele Estelle au unele dezavantaje. Utilizatorii au observat următoarele probleme:

 1. atunci când se utilizează medicamente din linia profesională, activatorul va trebui să fie cumpărat separat;
 2. este dificil să se amestece nuanțele, doar un colorist experimentat poate crea culoarea perfectă;
 3. un număr mare de linii și nuanțe face dificilă alegerea;
 4. Culoarea rezultată nu se potrivește întotdeauna cu ceea ce este menționat pe ambalaj.

Cele mai bune opțiuni pentru tonul părului

Brandul oferă produse de tonifiere acasă și profesională. Estel Celebrity este potrivit pentru începători, Estel de Luxe și sunt destinate pentru utilizarea salonului.

  Estel Celebrity este un produs foarte blând care nu conține amoniac. Potrivit pentru vopsirea acasă a părului de orice tip, inclusiv albită și vopsită. Hrănește și protejează firele, oferă o culoare profundă și un luciu durabil care nu dispare după șamponare.

Kitul versatil include tot ce aveți nevoie, de la crema de activator la mănuși de protecție. În gama de cele mai populare 20 de nuanțe. Estel Essex - cea mai populara optiune pentru tonarea salonului. Poate fi folosit și acasă, însă anumite cerințe vor fi necesare pentru a amesteca vopselele. Medicamentul este potrivit pentru tonifierea intensă a părului natural și vopsit, cu o cantitate mică de păr gri, este potrivit pentru crearea coafurilor creative.

Linia include 76 de tonuri de bază, 6 nuanțe roșii din seria Extra Red, 8 corectori, 3 variante Lumene pentru evidențierea culorilor, 4 nuante creative pentru culori neobișnuite la modă. Toate preparatele sunt bine combinate unul cu altul și sunt potrivite pentru a crea noi nuanțe de saturație diferite. Estel de Luxe Sense este un instrument de uz profesional care poate fi folosit acasa. Vopsea de vopsea moale, potrivită pentru revigorarea culorii naturale a părului, diminuând ușor, oferind o nuanță neobișnuită.

Aliniază umbra firelor strecurate, protejează și repară tijele deteriorate. Oferă păr strălucire, comparabilă cu efectul laminării salonului. În linia a 65 de nuanțe de bază, împărțite în mai multe grupuri, 4 tonuri roșii speciale și 7 corectori care schimbă culoarea compoziției.

Fotografie a rezultatului înainte și după

Selectarea paletei și culorilor

Alegerea umbrei depinde de culoarea originală a părului. Cu cât sunt mai ușoare, cu atât sunt mai multe posibilitățile coloristului novice. Pe fire foarte întunecate, agentul de tentație va furniza o suprapunere de culoare, vizibilă numai în anumite condiții de iluminare. Dar va da lăstarilor o stralucire strălucitoare, revigorează tonul natural, protejează firele de efectele negative ale mediului.

Atunci când alegeți o vopsea trebuie să țineți cont de direcția globală a culorii. Bruneturi naturale sau pictate se potrivesc:

 • tonuri naturale negre și albastru-negru;
 • vopsele cu violet;
 • maro închis;
 • vin roșu overflow.
 • Pentru fetele cu piele albă sau roz, sunt potrivite tonuri reci:

  Proprietarii de piele tăbăcită sau de piersic ar trebui să încerce o gamă întunecată:

  Pentru părul albite sau albite, corectorul violet sau albastru trebuie adăugat la tonul de bază. Se va elimina galbenele inutile, tonul de lumină va fi mai viu și mai natural.

  Tonifierea colorului arată foarte frumoasă, se potrivește blondelor și femeilor cu păr brun deschis. Roșu se potrivesc cu o serie specială roșie, dând firelor bogate în cupru, vin, tonuri de ocru.

  Instrucțiuni de utilizare

  Preparatele pentru tonifiere trebuie amestecate cu un activator de cremă de aceeași marcă. Când se utilizează vopseaua convențională, tubul este pus în ambalaj, iar cei care preferă o linie profesională vor trebui să cumpere un activator înșiși.

  Proporția recomandată pentru amestecare este de la 1 la 2, adică 1 tub de vopsea va avea nevoie de 120 ml de activator. Această cantitate este suficientă pentru părul de tonifiere cu o lungime medie, unul lung este necesar dublu, iar unul scurt este de o jumătate de porție.

  1. Vopseaua și agentul de activare a cremelor sunt amestecate într-un recipient de sticlă sau de sticlă. Medicamentul se aplică pe fire uscate, pre-spălate. Formula blândă nu necesită formarea unui strat protector, deoarece nu penetrează arborele de păr.
  2. Umeri ar trebui să fie acoperite cu un coș de toaletă sau prosop, și mănuși de protecție sunt purtate.
  3. Produsul se aplică pe păr uscat sau ușor umed.
  4. Vopseaua este distribuită prin mișcări uniforme ale periei din fibre sintetice. Este mai convenabil să aplicați medicamentul de la rădăcină la vârf. Când re-tonarea poate doar să răstoarne rădăcinile, la sfârșitul umbrei durează mai mult.
  5. Acoperiti parul nu este necesar, atunci cand tonifierea toroanelor ar trebui sa fie in contact cu aerul.
  6. Pentru a rezista nevoii de 15-25 de minute. Cu cât parul este mai întunecat și mai gros, cu atât este mai mare timpul de expunere. Vopsea fragilă și subțire nu mai mult de 10 minute, în același timp, va dura până la tentați firele albite, albite sau vopsite.
  7. Parul este clătit cu apă curentă, se aplică un balsam pentru a curăța firele și, de asemenea, se spală.
  8. Este mai bine să uscați părul într-un mod natural fără a folosi un uscător de păr.

  Vopseaua de vopsea Estelle este o procedură simplă care vă permite să adăugați rapid și în siguranță culoarea dorită în fire naturale sau colorate. Procedura se poate face în cabină sau acasă, efectul durează până la o lună.

  http://ladyup.online/volosy/okrashivanie/tonirovanie/ispolzuemye-sredstva/kraski/estel

  Estelle produse pentru colorarea parului

  Articolul descrie diferitele modalități de tentație a părului de la producătorul rus de produse cosmetice - compania Estel. Sunt indicate proprietățile pozitive și negative ale acestor produse, este descrisă tabelul Estelle (cu decodarea codurilor de culoare). Considerat în detaliu mijloacele populare de tentație a părului: vopsea cremă, mască, spumă de tinted și șampon.

  Printre consumatorii de diferite produse cosmetice, naturalețea și absența componentelor chimice din cosmetice care afectează agresiv pielea și părul sunt foarte apreciate. Colorarea părului nu este o excepție. Utilizarea diferiților compuși organici pentru a da o anumită nuanță la bucle este acum în vogă.

  Aveți un nume de procedură - tonifiere. Se bazează pe crearea unui film de protecție în jurul fiecărui păr dintr-o anumită culoare, care oferă o anumită nuanță scalpului și îl protejează de efectele agresive ale factorilor externi.

  De ce să cumperi Estelle?

  Producătorul intern Estel (fondat în 2001) a lansat diverse produse pentru tentații de păr, care au câștigat imensa popularitate imensă și respectul consumatorilor datorită calității ridicate și prețului relativ scăzut (comparativ cu analogii străini).

  Produsele Estel sunt folosite de ambii experți în saloane de înfrumusețare și saloane de coafură, precum și de cetățeni obișnuiți care efectuează umbrirea părului la domiciliu.

  Acest lucru a fost posibil prin crearea de instrumente ușor de aplicat și care nu necesită anumite abilități de utilizat.

  Consumatorii notează eficiența ridicată și siguranța tintării la domiciliu (independent) cu produsele Estel. Pentru o procedură corectă, este necesar să urmați perfect regulile de aplicare și expunerea, precum și să aflați elementele de bază ale culorii (combinație de culori), care vă vor ajuta să alegeți nuanța potrivită pe baza culorii principale a scalpului.

  În acest articol, ne vom uita la câteva tipuri de produse Estel, care au câștigat o popularitate imensă atât pe piața produselor cosmetice din Rusia, cât și din străinătate.

  De ce tonul este popular?

  Această procedură vă permite să vă dați părului o culoare profundă schimbând nuanța la 2-3 tonuri. Spre deosebire de vopselele permanente care conțin amoniac și alte componente agresive, tonicele se bazează pe extracte și extracte de plante și ierburi care nu dăunează sănătății părului. În plus, tonifierea are o serie de aspecte pozitive, și anume:

  • Se calmează cântarele, conferindu-le astfel netedă și ascultare a părului.
  • Îmbogățește-le cu umezeală și cu oligoelemente benefice conținute în medii.
  • Dă bucle și culori bogate.
  • Filmul format pe păr îi protejează de efectele agresive ale factorilor externi (lumina directă a soarelui, vântul puternic, umiditatea ridicată etc.).
  • Procedura poate fi efectuată frecvent (o dată la două luni) fără teama de a deteriora firele.
  • Potrivit pentru utilizarea pe păr de orice lungime și paletă de culori.
  • Procedura poate fi efectuată la orice vârstă (cel mai important este să alegeți tonul potrivit).

  Împreună cu aceste avantaje, tonifierea are mai multe dezavantaje, și anume:

  • Efect relativ pe termen scurt (comparativ cu vopseaua permanentă).
  • Nu există nici o modalitate de a schimba drastic culoarea parului (maxim 2-4 tone).

  Cum de a înțelege paleta de culori Estelle?

  Pentru a obține umbra dorită, este necesar să înțelegeți elementele de bază ale culorii. Acest lucru ne va ajuta sa ne mascheze masa Estel, care ia in considerare culoarea parului si tonala vopselei.

  În tabelul de umbrire al lui Estelle, culoarea compoziției de colorare este indicată prin două sau trei cifre, care sunt separate prin semne de punctuație (virgulă, oblică sau liniuță), ele însemnând următoarele.

  Primul număr ordinal este tonul de culoare de bază, care se presupune a fi obținut ca urmare a tonării. Tonalitatea este reprezentată de 10 cifre, de la cel mai ușor sub numărul 10, până la cel mai întunecat sub numărul 1, care arată în mod vizibil astfel:

  • 10 - blond deschis;
  • 9 - blond;
  • №8 - maro deschis (lumină);
  • №7 - blondă;
  • Nr. 6 - maro deschis (întunecat);
  • Nr. 5 - castan (lumină);
  • Nr. 4 - castan;
  • Nr. 3 - castan (întunecat);
  • Nr. 2 - castan (aproape de negru);
  • Numărul 1 este negru.

  Paleta de nuante dominante arata astfel:

  • Nr. 7 - perla;
  • Nr. 6 - maro;
  • Nr. 5 - roșu;
  • Nr. 4 - cupru;
  • Nr. 3 - auriu;
  • Nr. 2 - mama de perla (violet);
  • Nr. 1 - cenușă (gri deschis);
  • Nr. 0 - o nuanță naturală de păr.

  Cel de-al treilea număr ordinal este nuanțele care merg împreună cu cele două anterioare, numerele ordinale ale tonalității corespund cu tabelul de nuanțe dominante.

  Alegeți un agent de nuanțare pe baza culorii curente a părului, ca și cu un tonic, este imposibil să schimbați drastic culoarea, poate fi umbrită de mai multe tonuri. Ține minte asta!

  Estelle produse populare de nuanțare

  Cosmetica corporatista Estel a lansat o linie de produse care pot transforma parul unei persoane, prin umbrirea acesteia in mai multe nuante de culori diferite. Seria include vopsea organică, mască de umbrire, spumă și șampon. O descriere detaliată a acestor instrumente este prezentată mai jos.

  Cremă-vopsea "Estel ESSEX"

  Eliberarea formei - tuba.

  Ingrediente: keratine; complexul K&Es; Sistem de îngrijire vivant; extracte de guarină și ceai verde; componente auxiliare.

  Această vopsea cremă conține complexul KEs care asigură o culoare profundă, intensă și rezistentă în structură. După tonifiere, părul devine mai voluminos și strălucitor, precum și ușor de pieptene și supus stilului. Keratinele și extractele de plante incluse în compoziție dau elasticitate buclelor și hidratează.


  Procedura de solicitare:

  1. Acoperiți-vă umerii și spatele cu o pelerină (orice cârpă sau prosop vechi).
  2. Înghițiți-vă părul și împărțiți-l în patru părți cu două părți (de la ureche la ureche, de la frunte până la partea din spate a capului). Tonarea începe cu părțile din față.
  3. Se separă o catenă (2-3 cm lățime) și se aplică compoziția de vopsire cu o perie, în timp ce se spală cu grijă rădăcinile și vârfurile. Aplicați treptat vopseaua spre zonele frontale ale liniei de păr, trecând treptat în zonele din spate.
  4. După aplicare, întindeți vopseaua pe suprafața părului utilizând un pieptene cu dinți rare, înmuiați compoziția timp de 20-30 de minute, fără a o acoperi.
  5. Spălați compoziția cu un balsam care vine cu vopsea cremă.
  6. Uscați-vă părul cu un prosop, împrăștiind-l cu fire (nu frecați-l!) Și lăsați-l să se usuce în mod natural.

  Contraindicații:

  • Alergie la componentele compoziției.
  • Leziuni mecanice ale pielii capului (abraziuni, răni, zgârieturi etc.).
  • Mamele gravide și care alăptează ar trebui să consulte un medic înainte de utilizare.

  Estel NewTone mască de nuanțare

  Forma de eliberare - sticla dozatoare.

  Ingrediente: uleiuri naturale; acid lactic; complex de vitamine; ceară de albine; componente auxiliare.

  Masca de tonifiere hidratează perfect și hrănește părul, iar componentele naturale ale compoziției au un efect de colorare moale, fără a afecta buclele. Filmul format pe toroane le protejează de acțiunea agresivă a factorilor externi. După procedură, buclele dobândesc un strălucire și o strălucire naturală, iar culoarea lor naturală este îmbunătățită.


  Aplicație:

  1. Spălați bine capul înainte de a efectua procedura. Este important ca părul să fie umed. Acoperiți spatele și umerii cu o căpăstru protectoare.
  2. Distribuați uniform masca pe scalp, împrăștiați cu grijă rădăcinile și vârfurile. Pentru aceasta, este convenabil să folosiți o perie cosmetică cu duritate medie. După aplicarea compoziției, întindeți-o cu un pieptene cu un pas de dinți rar.
  3. Țineți masca pe păr timp de 5-10 minute (cu cât expunerea este mai lungă, cu atât este mai puternic efectul de colorare), dar nu exagerați timpul specificat. Nu este necesar să încălziți capul.
  4. Spălați părul cu apă caldă fără a utiliza detergenți.
  5. Uscați-vă capul ștergându-l cu un prosop și lăsați-l să se usuce în mod natural.

  Contraindicații:

  • Intoleranță individuală la componentele compoziției.
  • Răni, tăieturi, zgârieturi și alte deteriorări mecanice la nivelul scalpului.

  Umbrirea spumei de păr "Estel Prima culoare"

  Forma de eliberare - un set de 10 nuanțe în bule, un oxidant, o sticlă pentru prepararea spumei.

  Ingrediente: componente ale acizilor acrilici; componente de spumare; alcooli; emulgatori; componente suplimentare.

  Spuma produce un efect instantaneu de colorare după ce este aplicat. Parul devine mai moale, matasos. Culoarea este saturată, câștigând adâncime și luminozitate. Datorită acizilor săi acrilici constituenți, buclele sunt saturate cu oligoelemente utile și umezeală. O formă convenabilă de eliberare vă permite să o utilizați singuri, acasă.


  Aplicație:

  Înainte de aplicarea spumei, trebuie să fie pregătită. Pentru a face acest lucru, amestecați compoziția și oxidantul în sticlă (nu agitați!).

  1. Spălați-vă părul și uscați-l (spuma este aplicată pe părul uscat). Aruncă o căpățână peste umerii tăi.
  2. Spuma este aplicată pe stratul de păr, frecându-l simultan cu mișcări de lumină, masaj cu vârful degetelor.
  3. Produsul este lăsat pe părul deschis timp de 8-10 minute, apoi spălat cu apă rece folosind un balsam care vine în kit.
  4. Capul este ușor uscat cu un prosop și lăsat să se usuce în mod natural.

  Contraindicații:

  • Cu prudență în timpul sarcinii și alăptării (este mai bine să consultați un medic).
  • Reacția alergică la componentele compoziției.
  • Prezența diferitelor răni pe suprafața scalpului.

  Șampon de culoare "Estel Curex color intens"

  Formă de eliberare - o sticlă.

  Ingrediente: extract de grâu; agenți de îngroșare; diverse ingrediente de îngrijire și nutriție; Vitamine B; componente auxiliare.

  Șamponul are un efect moale și delicat asupra pielii capului, vindecând diverse leziuni (răni, zgârieturi și abraziuni).

  Șamponul oferă saturație și strălucire a culorii și, de asemenea, face părul moale și neted.

  Aplicație:

  1. Aplicați o cantitate mică de produs pe părul umed, prindeți și clătiți cu apă caldă.
  2. Reaplicați șamponul, lăsați-l și lăsați-l pe păr timp de 5-10 minute, apoi spălați-l. Acest lucru este necesar pentru fixarea mai bună a particulelor de colorare pe bucle.
  3. Părul se usucă prin împrospătarea lor cu un prosop și o uscare naturală suplimentară (fără a folosi uscător de păr, curling și alte dispozitive termice).

  Contraindicații:

  • Intoleranță individuală la componentele compoziției.

  concluzie

  Tonarea părului este o procedură sigură care nu va provoca vătămări grave asupra firelor dvs. în comparație cu vopsirea. Efectul tonifierii nu durează mult, astfel încât puteți schimba adesea umbra buclelor lor, fără a afecta sănătatea lor. Datorită faptului că produsele de nuanțare sunt ieftine, ele pot fi achiziționate de către toată lumea și pot efectua procedura singură, acasă, urmând sfaturile descrise mai sus.

  http://frauwow.com/zdorove/volosy/okrashivanie/tonirovanie/estel-2.html

  Colorație neobișnuită - părul de tonifiere după evidențiere: fotografie înainte și după, produse cosmetice profesionale Estelle

  Tonarea este o varianta populara de colorare neobisnuita. Tehnologia oferă culorilor rafinate firelor, reîmprospătează imaginea, fără a afecta părul, corectează umbra.

  Tonarea părului după evidențiere este o procedură la modă pentru salonul de păr. Avantajele colorării blânde sunt confirmate de toate fetele care au experimentat efectul acestei metode. Rezultatul este fantastic. Studiați descrierea tehnologiei, nuanțelor, stilistilor.

  Informații generale

  Compozițiile de umbrire dau adâncimea de culoare, prospețimea, vă permit să modificați aspectul fără a deteriora structura părului. Aplicarea unui balsam sau vopsea de nuanță este preferată de fete și femei care nu doresc să efectueze colorarea cu compuși persistenți.

  Tonuri de torsiune - etapa finală de evidențiere. Mulți stilisti cred că, fără această procedură, este imposibil să se obțină un aspect natural al firelor îndreptate.

  Sarcina metodei este de a crea o tranziție lină între firele de păr de diferite calități: după evidențiere, firele devin mai dure și mai uscate. Tonarea ascunde marginea de contrast dintre firele colorate și cele naturale, aliniază structura.

  Beneficii și beneficii

  Zece puncte pozitive:

  • tonifierea păstrează structura keratină a firelor de păr;
  • procedura necesită vopsele semi-permanente, acționând cu atenție asupra cuticulei;
  • ajustarea culorii buclelor are loc fără efecte nocive asupra părului;
  • după procesarea cu un amestec de nuanță, culoarea devine saturată, adâncă;
  • componentele sunt spălate treptat cu fiecare șamponare. Nu există o limită severă între firele naturale și cele colorate;
  • procedura poate fi efectuată la fiecare 3 săptămâni;
  • Compoziția corect selectată a amestecului de nuanță va elimina stingerea neplăcută, care afectează adesea firele decolorate;
  • după aplicarea amestecului de tonifiere, structura parului vopsit este îmbunătățită, stralucirea naturală este restabilită, uscarea crescută și părul fragil dispar;
  • Procedura poate fi efectuată acasă.

  Tipuri de produse de nuanțare

  Pentru a oferi o umbra placuta, profesionistii folosesc preparate cosmetice cu un grad diferit de impact asupra cuticulei. În funcție de remediul ales, efectul durează de la o săptămână până la o lună.

  Este important! Evidențierea, formarea vopselelor de vopsele petrec doar pe părul sănătos.

  Produse pentru tonifierea parului:

  • bio-produse. Complexele de vitamine, uleiurile, moleculele medicinale explică efectul protector ridicat după aplicare. Componentele oferă o nouă nuanță, în același timp vindecă părul;
  • sampoane și balsamuri colorate. Potrivit pentru fetele care nu doresc să schimbe drastic culoarea. Efectul durează până la 7 zile, după două sau trei șampoane, umbra se îndepărtează;
  • medicamente ușoare de acțiune. Formulările fără peroxid de hidrogen și amoniac aproape nu dăunează părului. În decurs de 14-20 de zile, umbra este spălată treptat de pe păr;
  • mijloace pentru un efect de durată. Componentele vopselei de cremă nu încalcă structura cuticulei. Moleculele compoziției colorante sunt reținute de firele de păr. Tintul dureaza pana la 4 saptamani.

  Contraindicații

  Amestecul de tonifiere afectează ușor părul. Dar studierea limitelor pe care majoritatea compușilor de coloranți le au vor fi utile.

  În timpul sarcinii, alăptarea refuză procedura. Pe Internet, unii autori scriu că mamele însărcinate pot efectua procedura.

  Gândiți-vă înainte de a utiliza culori artificiale. Decocția de scoarță de musetel și de stejar cu proprietăți de nuanță este într-adevăr inofensivă și nu trebuie să glumești cu ingrediente sintetice.

  Uită-te la opțiunile pentru 2016 tunsoare la modă pentru femei.

  Sfaturi privind îngrijirea adecvată a părului gras, citiți această adresă.

  nuanțe:

  • țesături gri tonifiate inutile. Folosiți vopsele speciale pentru părul gri. Cei mai cunoscuți producători oferă instrumente speciale pentru pictarea părului gri;
  • nu combina nuanta cu colorantii naturali. Henna sau Basma nu sunt combinate cu ingrediente chimice;
  • iritații ale scalpului, erupții cutanate, reacții alergice - motiv pentru refuzul utilizării compușilor sintetici;
  • utilizarea vopselelor cremoase moi nu dăunează părului, dar firele arse, subțiri nu trebuie prelucrate. Numai după un curs de tratamente de wellness, experimentați cu culoarea părului.

  Toning Estelle acasă

  Marca de produse cosmetice profesionale rusești este un lider recunoscut în produsele de îngrijire a părului. Vopselele de la Estelle sunt folosite de stilistii din multe saloane de frumusete de elita. Cu ajutorul vopselei Estel cremă, este ușor să obțineți umbra dorită, menținând în același timp starea de sănătate a părului.

  Produsul conține vitamine, substanțe biologic active. După procedură, buclele strălucesc, păstrând elasticitatea. Secțiunile ușoare, docile sunt ușor de pieptene, creează o coafură interesantă. Alegerea culorilor depinde de preferințele clientului.

  Fiți atenți! Maeștrii sunt sfătuiți să facă evidențierea în cabină și puteți tenta firul de acasă. Între sesiuni trebuie să treacă 5-6 zile, altfel deteriorarea barelor de păr nu poate fi evitată.

  Dispune de vopsea cremă pentru tentație intensă a părului la domiciliu Estel ESSEX:

  • instrumentul conține un sistem molecular inovator "KEs" pentru durabilitate, intensitatea culorii;
  • complexul de keratină asigură recuperarea activă a elasticității buclelor;
  • Sistemul unic Vivant are grijă de fire colorate;
  • ceaiul verde și extractele de guarana hrănesc și hidratează arborii de păr;
  • după sesiune, părul devine mai strălucitor și volum.

  nuanțe:

  • pentru bucle de lungime medie, un tub este suficient (60 ml);
  • pe o parte din vopseaua crem moale, luați 2 părți concentrație de activator ESSEX de 1,5%;
  • timpul de prelucrare - 20 de minute.

  Măsuri de precauție:

  • purtați mănuși de protecție: vopseaua conține componente chimice care schimbă culoarea pielii;
  • Este interzisă vopsirea genelor și sprâncenelor. În acest scop, utilizați instrumentul special ESTEL ENIGMA;
  • asigurați-vă că efectuați o probă de testare pentru a determina sensibilitatea la ingrediente;
  • Nu utilizați compoziția în caz de deteriorare a pielii, erupții cutanate, răni, zgârieturi;
  • dacă mâncărime, arsuri, roșeață pe piele, opriți vopsirea imediat, clătiți bine cu șampon;
  • în cazul contactului cu ochii, mucoasele, clătiți imediat cu un volum mare de apă;
  • după procedură, asigurați-vă că toată vopseaua a fost spălată de păr și de piele.

  Instrucțiuni de utilizare

  După ce s-au evidențiat câteva zile au trecut? Tent bucle cu vopsea profesionala ESSEX de la Estel.

  Asigurați-vă că verificați modul în care pielea reacționează la compoziția de colorare:

  • amestecați o cantitate mică de vopsea și activator în proporțiile corecte;
  • se aplică la încheietura mâinii sau la interiorul cotului;
  • urmăriți reacția la componentele sintetice;
  • mâncărime, erupții cutanate sau roșeață nu apar? După o jumătate de oră, clătiți pielea;
  • dacă după 48 de ore corpul nu a răspuns la noul instrument, nu ezitați să tentați firele.

  Citiți cu atenție insertul. Rețineți: încălcarea proporțiilor, timpul de expunere, metoda de procesare și eliminarea amestecului cauzează adesea reacții negative, afectează negativ rezultatul tonifierii.

  procedură:

  • acoperiți podeaua cu folie sau foaie nedorită;
  • puneți haine vechi, acoperiți-vă umerii cu un prosop sau un coafor cu o căpăstru;
  • protejați parul cu jeleu, cremă sau o compoziție profesională specială;
  • purtați mănuși de protecție;
  • piepteneau firele uscate;
  • Pregătiți compoziția conform instrucțiunilor, aplicați imediat buclelor. Periați-vă firul cu degetele, apoi cu o scoică rară;
  • nu vă acoperiți capul, amestecul va funcționa fără utilizarea unui capac de izolare termică;
  • înmuiați compoziția, așa cum este indicat în instrucțiuni. Nu efectuați procesarea mai mult decât timpul specificat;
  • după ce au trecut minutele, spălați încuietorile cu un balsam special, pe care îl veți găsi în kitul intensiv de tonare de la Estelle;
  • așteptați până când apa care curge din păr este complet curată;
  • după vopsirea părului, nu este de dorit să se utilizeze șampon: efectul va dura mai mult;
  • curățați buclele și balsamul pentru hrănirea cu grăsimi pentru piele;
  • îndepărtați orice cerneală rămasă pe frunte, urechi sau gât. Ștergeți site-urile contaminate cu un tampon de bumbac înmuiat într-un instrument special. Estelle face acest produs în pungi convenabile;
  • fire uscate în mod natural. Aerul fierbinte - o povară serioasă pentru părul colorat.

  Pentru procedura, veți avea nevoie de vopsea Estel ESSEX și o concentrație de activator de 1,5%. Când se amestecă, se obține o masă de consistență cremoasă. Compoziția nu se răspândește, se aplică convenabil părului.

  Produsele Estel pentru tentație intensă de la Estel se găsesc în magazinele profesionale de cosmetică, buticurile Palitra, unde sunt prezentate produsele Estel, consumabile pentru maeștrii de saloane de înfrumusețare. Compania oferă reduceri cumulative pentru clienții obișnuiți.

  Cum să faci o grămadă nefolositoare pe părul mediu? Avem răspunsul!

  Cu privire la aplicarea de frunze de păpădie pentru tratamentul de păr este scris pe această pagină.

  La http://jvolosy.com/sredstva/drugie/esvitsin.html, aflați despre beneficiile și utilizările Esvitsin pentru păr.

  Comandați vopsea și activator în magazinul online. Cu siguranță, economisiți o mulțime.

  Prețul mediu stabil pentru Estelle pentru tonifiere intensă:

  • Vopsea Estel ESSEX (volum 60 ml) - de la 140 la 150 de ruble;
  • Estel ESSEX activator (volum 1000 ml) - 390 ruble.

  Consum pentru 1 procedură:

  • vopsea. Pentru lungime medie - 1 tub, pentru păr scurt - ½ pachet;
  • activator. Aproximativ 60-120 ml, în funcție de lungimea, volumul vopselei consumate.

  Este avantajos să se efectueze independent tonifierea firelor înfășurate. Activatorul va fi de ajuns de mai multe ori, compoziția de colorare aparține categoriei de buget.

  Mai multe informații despre tonul părului din următorul videoclip:

  Ca acest articol? Abonați-vă la actualizările site-ului prin RSS, sau stați la Vkontakte, Odnoklassniki, Facebook, Twitter sau Google Plus.

  Abonați-vă la actualizările de e-

  Spune-le prietenilor tăi!

  http://jvolosy.com/protsedury/okrashivanie/tonirovanie.html