logo

15 cele mai bune epilatoare pentru femei

Alegerea epilatorului este o chestiune serioasă. Nu sunt ieftine, deci nu ai dreptul să faci greșeli. Cu ajutorul evaluării noastre veți alege un model de calitate excepțională. Faceți cunoștință cu cei mai buni epilatori în 2017 - începutul anului 2018.

Criterii de selecție

alimente
Atât epilatoarele alimentate cu baterii cât și cele de rețea sunt adecvate pentru uz casnic. În călătorie este mai bine să luați prima. Cu toate acestea, vă rugăm să rețineți că încă mai trebuie să-l taxați, de obicei vine de la rețea, astfel încât nu există o nevoie specială pentru modelele care funcționează autonom.

duze
Cele mai multe sfaturi pe care le are epilatorul, cu atât mai bine. Dacă aveți piele sensibilă, nu puteți face fără un masaj și un capac special. O duză, un dispozitiv de tundere și o mașină de ras vă vor ajuta să faceți tot felul de coafuri intime și o duză de îndepărtare a părului este perfectă pentru îndepărtarea părului în bikini, zona subterană sau în zona feței.

Caracteristici suplimentare
Capul plutitor al epilatorului este o caracteristică necesară pentru îndepărtarea părului curate. Nu luați modele fără iluminare - este foarte incomod. Mănușa de răcire este obligatorie pentru cei care au pielea sensibilă. Nu este recomandabil să luați un model care nu poate fi utilizat în duș: îndepărtarea părului uscat este mult mai dureroasă, dar îndepărtarea părului cu ajutorul spumei vă va permite să vă împărțiți cu vegetație nedorită.

Care producător este mai bun?

Nu sunt atât de mulți producători de epilatori, iar cumpărătorii preferă să aleagă companiile dovedite, mai degrabă decât să-și asume riscuri cu mărci necunoscute. Trei "balene" în producția de epilatoare - Braun, Philips și Panasonic - cumpărătorii cel mai adesea aleg modele ale acestor firme. Rowenta este un alt candidat pentru titlul de brand de epilator de succes.

http://www.expertcen.ru/article/ratings/luchshie-epilyatori.html

TehnoProsto | Site despre echipamentul de uz casnic și calculatorul. Știri, recenzii, sfaturi despre alegere

Site despre echipamente de uz casnic și informatic, știri, recenzii

Cum de a alege un epilator? Top 10 cele mai bune epilatoare 2017

Pielea netedă este unul din canoanele moderne ale frumuseții, prin urmare fiecare fată și femeie se străduiesc să scape de vegetație inutilă. Într-o varietate de moduri de a face acest lucru, puteți scrie o enciclopedie întregă, dar cu toate acestea, cea mai populară opțiune este utilizarea epilatorului. Este posibilă îndepărtarea părului cu ajutorul acestuia la domiciliu, iar toate cheltuielile pentru această procedură regulată de cosmetică sunt limitate doar la prețul dispozitivului. Să nu ascundem faptul că procedura este dureroasă, dar pielea va fi netedă timp de 2-4 săptămâni și, treptat, părul va deveni mai subțire, iar procesul de epilare va fi mai rapid, mai rar și mai puțin neplăcut. Cu toate acestea, dacă citiți deja acest material, atunci știți ce aveți de gând, deci acum este momentul să aflați ce epilator să alegeți, deoarece producătorii oferă o mulțime de opțiuni diferite. Un bonus pentru cititorii noștri este clasamentul celor mai buni epilatori din anul 2017.

Inițial, epilatoarele au fost create pentru a îndepărta părul de pe picioare, dar astăzi, cu ajutorul unor atașamente speciale, aceste dispozitive pot fi folosite și pentru epilarea zonelor de bikini și subarme. Cererea ridicată pentru epilatori a creat o concurență acerbă în rândul producătorilor și, pentru a câștiga această luptă, au început să ofere dispozitive cu tot mai multe caracteristici, adesea inutile. O persoană care nu este prea informată în această chestiune ajunge adesea la concluzia: cu cât mai multe funcții, cu atât mai bine și face greșeli atunci când plătesc excesele complet inutile. Cum să nu plătiți prea mult și să alegeți exact epilatorul care îndeplinește cel mai bine cerințele?

Care epilator să alegi?

Disk sau epilator de pensetă?

În general, toate epilatoarele sunt împărțite în două tipuri, în funcție de principiul acțiunii. Ambele opțiuni au o armată de suporteri, deci este imposibil să spun cu certitudine ce epilator este mai bun, disc sau pensete. Pentru o mai mare obiectivitate, să ne ocupăm de principiul funcționării, avantajelor și dezavantajelor fiecărui tip.

Sarcina tuturor epilatoarelor - să trageți părul de la rădăcină. Dispozitivele cu discuri sunt echipate cu mai multe perechi de discuri care se rotesc și se convertesc, apucă și trag părul. Pensete echipate cu plăci (pensete), care în timpul funcționării fac mișcări asemănătoare. Discul la un moment dat îndepărtează nu mai mult de 32 de fire de păr, pensete - până la 48, în funcție de numărul de pensete. Desigur, dacă treceți prin epilator cu 48 de pensete, procedura va fi rapidă, dar dureroasă. Versiunea pentru 12 pensete este mai benignă, dar va dura mult timp pentru epilare. Dacă opriți alegerea pe pensete, atunci numărul optim de pensete - 32 de piese.

Avantajele epilatoarelor de disc:

 • mai productivi la locul de muncă, oferă un rezultat mai bun, dar pensetele cu pensete de 40 pot concura cu ușurință cu eficacitatea acestora;
 • nu există riscul reacțiilor alergice;
 • Perfect pentru îndepărtarea părului de pe picioare.

Avantajele penseii:

 • procesul va fi mai puțin dureros, totuși, dacă se utilizează o mică cantitate de pensete;
 • dar penseta de 36 sau 48 va oferi o epilare mai profundă;
 • se ocupă cu îndepărtarea părului în zona de bikini.

De regulă, discurile și pensetele sunt realizate din metal, dar există modele în care aceste părți sunt fabricate din ceramică. Ele sunt mult mai scumpe, dar sunt potrivite pentru proprietarii de piele sensibila care reactioneaza la metal cu iritatiile.

Metoda de anestezie

Cu siguranță, fiecare fată care se întreabă cum să aleagă un epilator este cel mai interesată de cât de dureros va fi procesul. Utilizatorii experimentați au raportat că, în timp, îndepărtarea părului devine proces mai puțin neplăcut, deoarece firele de păr devin mai subțiri și mai rare, mai ușor de îndepărtat. Unii sfătuiesc să proceseze zona necesară cu novocaină înainte de epilare și producătorii și-au pregătit soluțiile în acest sens.

Anestezia în epilatori astăzi este implementată în unul din următoarele moduri:

 • răcire. Dacă răciți cu atenție zona tratată a pielii, procesul de îndepărtare a părului nu va fi atât de neplăcut. Pentru aceasta, producătorii folosesc pungi speciale de gel, care sunt pre-răcite și utilizate în timpul epilării. Ca o opțiune - o mănușă cu gel. Puteți folosi mijloacele improvizate: un pachet de gheață sau un prosop răcit;
 • suflare. De la unitatea specială a epilatorului până la zona de piele care suflă aer rece. Acest sistem este utilizat în principal în dispozitivele Philips și este excelent pentru pielea sensibilă;
 • vibromasaj. O opțiune excelentă pentru cei care sunt foarte frică de durere, compară eliminarea părului cu tortură și nu poate suporta o astfel de procedură. O duză de masaj specială relaxează pielea, reducând durerea și ridică părul, făcând procesul mai ușor și mai rapid;
 • sistemul de întindere a pielii este utilizat în doar câteva modele. Pielea este fixată și întinsă de un mecanism special care nu-i permite să se ridice când părul este scos. Crește eficiența și reduce durerea.

Prezența anesteziei poate fi judecată după numele modelului epilatorului. Astfel, în dispozitivele Philips se va afișa prefixul Satinelle Sensitive, de la Rowenta - Epil Active și de la Braun - Silk-epil.

De câte viteze aveți nevoie?

Anterior, epilatoarele au fost doar la o viteză, dar acum, de regulă, sunt echipate cu două sau chiar trei viteze. Desigur, este mai bine să acordați preferință modelelor în care există mai multe moduri decât unul, mai ales dacă sunteți nou în epilare. La început, va fi posibil să lucrați utilizând prima viteză pentru a vă obișnui și a înțelege cum să utilizați corect epilatorul. De asemenea, prima viteză este potrivită pentru îndepărtarea părului gros, dur. Fetele mai experimentate pot folosi a doua viteză: procesul va fi mai rapid. În plus, acest mod este foarte potrivit pentru îndepărtarea părului lung. A treia viteză este de obicei prezentă în epilatoarele Rowenta și vă permite să efectuați procedura foarte rapid, dar durerea va crește de asemenea.

Tip de alimentare

Există două opțiuni:

 • sursa de alimentare;
 • acumulator alimentat.

Înainte de a decide ce baterie să alegeți, trebuie să vă gândiți cum și unde veți avea mai multe șanse de a efectua îndepărtarea părului. Pentru condițiile de la domiciliu, este recomandat un epilator în rețea, iar pentru cei care călătoresc frecvent este mai potrivit un dispozitiv alimentat de la baterie și nu veți depinde de disponibilitatea și locația prizei. Este adevărat că trebuie să încărcați regulat bateria. Cu toate acestea, pentru deplasarea și montarea dispozitivului, alimentat de la o priză de curent și nu veți fi limitat în durata de viață a bateriei. Adevărat, un epilatori semnificativ plus reîncărcabilă - capacitatea de a utiliza pentru procedura în duș.

Epilatorul funcționează sub apă?

Recent, toți producătorii au început să producă masiv epilatori care susțin funcția nu numai epilării uscate, ci și umede. Corpul acestor dispozitive este protejat în mod fiabil de intrarea umezelii în interior, astfel încât epilarea poate fi efectuată în timp ce faceți duș, ceea ce face procedura mai puțin dureroasă și mai rapidă. Dacă totuși vă este frică de durere în timpul epilării, atunci uitați-vă la modelele cu capacitatea de a efectua procedura sub apă și chiar mai bine - cu spumă. Firește, astfel de epilatoare funcționează numai pe baterie.

Cap de lucru

Procesul de îndepărtare a părului implică formarea micro-iritațiilor, astfel încât curățenia epilatorului trebuie monitorizată cu atenție. Este mai bine să achiziționați un dispozitiv cu capul detașabil: după procedură se poate spăla și dezinfecta. Va fi mult mai dificil să aveți grijă de capul încorporat în dispozitiv. Asigurați-vă că kitul include un capac de protecție și o perie pentru spălarea firelor de păr, datorită cărora epilatorul poate fi păstrat întotdeauna curat.

Caracteristici suplimentare și duze

În detrimentul necesității unor caracteristici suplimentare și a atașamentelor, discuția nu va dispărea. Noi nu vom judeca, ci pur și simplu îi prezentăm pe cei principali, iar voi înșivă decideți ce aveți cu adevărat nevoie.

Adesea, lumina de fundal este folosită ca o caracteristică suplimentară, care luminează zona tratată, făcând posibilă ignorarea unui singur fir. Funcția va economisi, de asemenea, atunci când trebuie să faceți îndepărtarea părului nu în cele mai bune condiții de iluminare. Cu toate acestea, această funcție este ușor de făcut fără.

Împreună cu epilatorul, kitul poate include mai multe duze:

 • duze pentru zonele de îndepărtare a părului bikini și underarms. Scopul lor principal este clar din titlu. Duza acoperă o parte din discuri sau pensete, reducând zona de lucru și permițând epilarea în astfel de locuri delicate să fie mai confortabilă și mai puțin dureroasă;
 • duza pentru începători. Pentru a vă obișnui cu procesul de îndepărtare a părului, puteți utiliza atașamente speciale care limitează partea penseii sau a discurilor. Cu o scădere a numărului de coșuri simultane de fire de păr, durerea scade și;
 • Trimmer. Este necesar nu pentru rupere, ci pentru tăierea părului. Poate găsi o aplicație în îngrijirea zonei de bikini atunci când creează tunsoare intime;
 • duza pentru peeling. Este necesar în cazurile în care firele de păr intră în piele. Cu ajutorul unei duze, stratul superior al pielii este îndepărtat și parul înghețat este eliberat;
 • duza pentru îndepărtarea părului. Va fi necesar, de exemplu, pentru a corecta forma sprancenelor, pentru a crea o linie dreaptă de bikini sau pentru a scoate mai multe fire de păr în mod separat.

producător

Numele producătorului înseamnă foarte mult și mulți cumpărători cred că este mai bine să plătească puțin, dar să cumpere un dispozitiv de la o companie de renume, deoarece reputația sa este o garanție a calității. Cele mai bune epilatoare oferă astfel de companii:

 • Philips este o companie olandeză care produce o gamă largă de produse de îngrijire personală. O serie de epilatori are câteva zeci de modele care sunt ergonomice și de înaltă calitate. În sortiment există modele de toate categoriile de prețuri și cu un set diferit de funcții;
 • Braun este o companie germană care a existat mai mult de o jumătate de secol și a eliberat epilatori de peste 30 de ani. În toate dispozitivele, compania încearcă să implementeze cea mai recentă tehnologie;
 • Rowenta este o companie internațională, unul dintre cei mai vechi producători de aparate de uz casnic. Epilatoarele companiei primesc un design elegant, o functionalitate larga si performanta de cea mai buna calitate;
 • Panasonic - cel mai mare producător japonez de echipamente de toate tipurile. Există în gamă și o serie de epilatoare care sunt de cea mai înaltă calitate și funcționalitate largă.

Cele mai bune epilatoare 2017

În funcție de parametrii descriși mai sus, puteți face alegerea potrivită și puteți achiziționa un model care să corespundă cel mai bine cerințelor dvs. Vom grăbi să vă ușurați puțin sarcina și să vă oferim cele mai bune epilatoare de pe piață la începutul anului 2016 și 2017.

Braun 7561 Silk-epil 7

 • pensete, pensete;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • există o lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costul este de aproximativ 6200 de ruble.

Unul dintre liderii de vânzări în momentul de față. Modelul este echilibrat în preț și funcționalitate. Bateria durează 40 de minute de lucru, deși va fi necesară o încărcare de aproximativ o oră. Epilarea poate fi efectuată în duș, astfel încât pielea perfect netedă poate fi realizată rapid și fără durere și, dacă nu, lumina ajunge la salvare. Este inclus un cap de bărbierit, un masaj pentru reducerea durerii în timpul epilării și un vârf de oprire. În plus, există o perie de curățare și șervețele de răcire. Modelul este foarte reușit și ușor de utilizat, iar experiența numeroșilor utilizatori indică o durere scăzută a procedurii efectuate cu ajutorul acestui epilator.

Philips HP6553

 • disc epilator;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • fără lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costa aproximativ 3800 de ruble.

Acest epilator a primit, de asemenea, numeroase premii de la utilizatori. Modelul atrage atenția echipamentelor excelente, preț rezonabil, ușurință în utilizare și rezultate impresionante. Dispozitivul captează fire de păr cu o lungime de 0,5 mm, kitul include o duză pentru ras, un dispozitiv de tăiere cu duze și un mit de răcire. Capul poate fi spălat sub apă, complet cu o perie pentru curățare. Epilarea poate fi efectuată în duș, dar fără utilizarea spumei. Bateria va dura 30 de minute de lucru, încărcarea va dura aproximativ o oră. Dispozitivul se ocupă și cu cele mai subțiri de păr, iar rezultatul este o piele perfect netedă.

Braun 9-561 Silk-epil 9

 • pensete, pensete;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • există o lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 7200 de ruble.

Dispozitiv excelent și cu adevărat multifuncțional cu o mulțime de duze. Dacă sunteți în căutarea celui mai bun epilator din zona de bikini, atunci puteți opta în mod sigur pentru acest model. Pentru zonele intimate de îndepărtare a părului, puteți utiliza un limitator de duze, pentru a crea coafuri - un dispozitiv de tăiere cu duză. De asemenea, este inclus un masaj, o duză de ras și o duză pentru îndepărtarea părului, astfel încât acest epilator este potrivit pentru sprâncene, mai exact pentru a crea forma ideală. O perie de curățare, o carcasă și un suport de încărcare sunt livrate împreună cu dispozitivul. Epilatorul captează fire de păr de 0,5 mm, poate fi folosit pentru epilare în duș și cu spumă. De la baterie funcționează 40 de minute. Cu acest dispozitiv, firele de păr pot fi înlăturate în locurile cele mai inaccesibile, iar singurul negativ - nivelul de zgomot este peste medie.

Braun 3270 Silk-epil 3

 • pensete, 20 pensete;
 • numărul de viteze: 2;
 • sursa de alimentare;
 • există o lumină de fundal;
 • costul este de aproximativ 2.600 de ruble.

Epilatorul perfect în ceea ce privește raportul preț / calitate. Nu este nimic inutil, dar rezultatul nu te va dezamagi. Pentru a reduce senzațiile dureroase în timpul procedurii, masajul va ajuta și este ușor să păstrați dispozitivul curat, deoarece capul epilatorului este îndepărtat, iar setul include o perie pentru curățare. Datorită prezenței luminii de fundal, nu este nevoie să căutați un scaun de fereastră bine luminat și nu va exista probleme cu o baterie moartă. Vine cu un cap de ras si un tuns. Singurul dezavantaj - imposibilitatea de îndepărtarea părului sub duș, dar prețul este mai mult decât acceptabil.

Rowenta EP9260

 • pensete, 24 pensete;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • există o lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 4 500 de ruble.

Una dintre cele mai bune epilatoare de pe piață de astăzi. Cu nu cel mai mare preț oferă rezultate excelente, iar posibilitatea îndepărtării părului sub apă și utilizarea spumei va face procedura cât se poate de confortabilă. Aparatul captează fire de păr cu o lungime de 0,5 mm, funcționează pe o baterie timp de 40 de minute, iar în kit obțineți o mulțime de duze: în afară de tundere, duza de bărbierit și masaj, există o duză de oprire, astfel încât să puteți folosi în siguranță acest epilator pentru zona bikini. În plus, kit-ul are, de asemenea, o duză de peeling care va ajuta la rezolvarea problemelor cu părul înghițit. Capul de epilare poate fi îndepărtat și clătit, există o perie pentru curățare.

Panasonic ES-WX72

 • pensete, 48 pensete;
 • numărul de viteze: 1;
 • energia bateriei;
 • fără lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 3 200 de ruble.

Potrivit feedback-ului utilizatorilor, acesta este de fapt epilatorul perfect. Funcționează foarte mult timp de la baterie, se descurcă perfect cu responsabilitățile sale directe, o puteți lua cu dvs. în duș și utilizați spumă - atunci durerea va fi minimă. Numărul de pensetă indică faptul că o mulțime de păr va fi scoasă dintr-o dată, astfel că timpul pentru epilare este redus. Când tratați cele mai delicate părți ale pielii, puteți utiliza un vârf de restricționare sau un vârf pentru îndepărtarea părului. Acestea din urmă, deși sunt destinate feței, sunt folosite de mulți pentru zona de bikini: uneori este mai bine să petreceți mai mult timp decât să vă torturați. În set deja 6 atașamente, astfel încât dispozitivul va fi cu adevărat multifuncțional.

Braun 5-511 Silk-epil 5 Umed uscat

 • pensete, 28 pensete;
 • numărul de viteze: 1;
 • energia bateriei;
 • fără lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 3 300 de ruble.

Dacă sunteți în căutarea unui epilator bugetat fără atașamente suplimentare, atunci acest model ar trebui să vă apeleze la dvs., mai ales că producătorul este faimos și de încredere. Epilatorul se descurcă perfect cu sarcina directă, poate fi dus în duș și utilizat împreună cu utilizarea spumei, vă permite să capturați părul de 0,5 mm lungime Capul poate fi îndepărtat și clătit. Mare lucru pentru banii tăi!

Philips HP6520

 • disc epilator;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • fără lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 2 400 de ruble.

Un alt epilator minimalist și ieftin. Pentru un preț scăzut, veți obține un dispozitiv fără nici un fel de bibelouri. Nu există lămpi și duze, dar dispozitivul se descurcă perfect cu îndepărtarea părului. Încărcarea durează 30 de minute, puteți îndepărta părul în duș, dar fără spumă. Capul este ușor de detașat și de spălat.

Panasonic ES-WD22

 • pensete, 48 pensete;
 • numărul de viteze: 1;
 • energia bateriei;
 • fără lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costă aproximativ 3 900 de ruble.

Aparat epilator liniștit și confortabil, care va oferi rezultatul perfect și va atrage atenția celor care caută un dispozitiv simplu și nu vor folosi numeroasele duze. Epilatorul funcționează sub apă, pur și simplu, grijă de 30 de minute, se află confortabil în mâini.

Philips HP6570

 • pensete, 32 pensete;
 • numărul de viteze: 2;
 • energia bateriei;
 • există o lumină de fundal;
 • capacitatea de a folosi la dus;
 • costa aproximativ 4 700 de ruble.

Dacă sunteți interesat să cumpărați un epilator cu pensetă ceramică, atunci acesta este cel mai bun model de pe piață. Dispozitivul funcționează destul de bine, doar în îngrijire și pentru a reduce durerea în timpul procedurii, se utilizează un sistem de masaj.

Înregistrați navigația

Adăugați un comentariu Anulați răspunsul

De ce scrie că acestea sunt modele noi? mult timp vândut deja. în căutarea specifică marcate - modele 2017, și aici...

Alo Și cine a spus că acest model este 2017? Acestea sunt primele 10 cele mai bune epilatoare din 2017. Epilatoarele sunt proiectate astfel încât tehnologia să nu se dezvolte la fel de repede ca și în cazul telefoanelor mobile. Modelele care au ieșit în 2016 sunt destul de relevante în 2017. Evaluarea a fost alcătuită din acele gadget-uri care sunt acum în vânzare, care pot fi găsite pe rafturile magazinelor în 2017.

http://www.tehnoprosto.ru/kak-vybrat-epilyator-top-10-luchshix-epilyatorov-2017/

Care epilator este mai bun și cât costă

Epilatorul este un dispozitiv electric compact care vă permite să eliminați părul nedorit pe cont propriu. Trage firele de păr împreună cu rădăcina, astfel încât tenacitatea pielii durează mult timp - până la 3 săptămâni. Există o mulțime de modele în vânzare și alegerea celui mai bun epilator nu este atât de ușor. O analiză a caracteristicilor și a produselor comparative TOP popular vă va ajuta să navigați în achiziție și să găsiți cel mai potrivit dispozitiv pentru dvs.

 • 1. Ce sunt epilatoarele?
 • 1.1. Disk epilator
 • 1.2. Epilator pentru pensetă
 • 2. Criterii de alegere a unui depilator
 • 2.1. desen
 • 2.2. Tip de alimentare
 • 2.3. Număr de pensete
 • 2.4. Materialul pensetă
 • 2.5. Cap plutitor sau obișnuit
 • 2.6. duze
 • 2.7. Dureri de relief
 • 2.8. Numărul de viteze
 • 2.9. iluminare din spate
 • 2.10. Rezistența la apă
 • 3. Ce epilator este mai bun
 • 4. Mini depilator
 • 5. Sfaturi pentru îngrijirea epilatorului
 • 6. Întrebări și răspunsuri frecvente
 • 6.1. Cum de a alege epilatorul: disc sau clești?
 • 6.2. Care dintre epilatori este mai bine de ales: Brown sau Rovent?
 • 6.3. Care dintre epilatoare este mai bine de ales: Brown sau Philips?
 • 6.4. Cum sa alegi epilatorul cel mai nedureros?
 • 6.5. Care este epilatorul cel mai silențios?
 • 6.6. Ce ați recomanda să alegeți un epilator bun bun cu o mașină de ras, tundere, lumină de fundal?
 • 6.7. Ce este un epilator de ac?

Ce sunt epilatoarele?

Electroepilatoarele sunt împărțite în două tipuri principale: disc și pensete. Vom înțelege caracteristicile desenelor și modelelor.

Disk epilator

Această specie devine treptat depășită. De asemenea, discul are pensete care prind firele de păr. Dar ele sunt situate sub formă de discuri care converg în timpul rotației. Din acest motiv, părul este confiscat și scos. Numărul de pensete din astfel de modele rar depășește 30. Dispozitivul poate funcționa pe rețea sau pe baterie, are mai multe viteze, duzuri în kit.

 • preț mai mic;
 • fiabilitate ridicată.
 • rândul de pensete este comprimat simultan într-o singură linie, prinde o mulțime de păr dintr-o dată, ceea ce provoacă mai multă durere;
 • are un nivel ridicat de zgomot.

În ceea ce privește designul și durabilitatea, electrolizorii de disc nu au minusuri. Producătorii au început treptat să renunțe la acestea doar datorită faptului că caracteristica rotației penseii produce mai multă durere în comparație cu pensetele.

Epilator pentru pensetă

Electropilatorul cu pensetă de la domiciliu nu arată aproape deloc de cel anterior. Are un design ușor diferit al capului. Pensetele de pe mecanismul rotativ sunt aranjate într-un model de șah. Datorită acestei poziții de pensete, disconfortul în timpul epilării este puțin mai mic. Acest epilator poate avea mai multe forceps - până la 45 de bucăți.

Numărul de viteze, numărul diverselor duze și alte configurații sunt complet diferite și depind de modelul specific.

 • mai puțin zgomotoasă;
 • senzațiile dureroase nu sunt la fel de puternice ca atunci când epilată cu un dispozitiv disc;
 • vă permite să efectuați rapid procedura datorită unui număr mai mare de pensete.

Dezavantajele includ costul mașinii, este ceva mai mare.

Pe baza celor de mai sus, este posibil să se concluzioneze fără echivoc că penseta este mai bună din două tipuri de epilatori.

Cele mai multe modele de pensete sunt produse de marca Brown Silk Epil. Compania Philips produce în principal mașini de scris cu disc.

Criterii de selecție a depilatorului

Confortul, confortul și calitatea procedurii depind în mare măsură de configurația epilatorului. Există multe modele de pe piață cu diverse adăugiri, nevoia pentru care nu este atât de ușor de înțeles. Alegeți un epilator de acasă vă va ajuta să examinați factorii posibili care au dispozitive.

desen

Aspectul este primul lucru care captează ochiul și atrage. Frumos, dar nu înseamnă confortabil. Toate dispozitivele sunt similare în formă unul cu celălalt. Pentru a evalua ergonomia corpului, trebuie să luați dispozitivul în mână, să încercați să simulați mișcările depilării și să ascultați senzațiile. Dacă dispozitivul "nu se află" în palma mâinii, încearcă să se scurgă și în timpul mișcărilor nu simțiți ușurința și manevrabilitatea, este mai bine să refuzați un astfel de model.

Tip de alimentare

Pentru mulți, este important să alegeți un epilator pentru sursa de alimentare. Există trei tipuri:

 1. Wired.
 2. Reîncărcabilă.
 3. Combinat.

Mașina alimentată de la baterie este mobilă. Poate fi folosit în orice cameră, indiferent dacă există o priză electrică, pentru a lua cu dvs. pe drum, fără a vă îngrijora de adaptoare. Dar durata de viață a acestor dispozitive nu este atât de lungă. Încărcarea se poate așeza destul de neașteptat, când epilarea nu este încă terminată - nu este momentul cel mai plăcut.

Un dispozitiv tipic cu fir funcționează pe o rețea. Există o garanție completă că îndepărtarea părului va fi finalizată numai dacă nu opriți brusc electricitatea. Atunci când alegeți un model cu un cablu, trebuie să acordați atenție lungimii acestuia.

Dintre epilatoare este mai bine să alegeți tipul combinat. Dacă bateria este așezată, puteți oricând să comutați la o sursă de alimentare. Opriți lumina - există o baterie. Dacă este posibil, ar trebui să cumpărați doar un astfel de tip de epilator de acasă.

Număr de pensete

Mașinile de epilare au o pensetă medie de 20 până la 45 de pixeli. Numărul optim de pensete, oferind depilare înaltă în orice zonă a corpului - 30-40 buc. Epilatoarele cu discuri și pensete se încadrează în acest criteriu.

Există modele cu forcepsuri cu mai mult de 50 de forcepsuri, dar oportunitatea unor astfel de invenții este îndoielnică. Corpul de păr, de obicei, nu are o astfel de grosime, care este proiectat multi-forceps cap. Un epilator cu pensete de 40 va îndepărta rapid părul la orice locație.

Materialul pensetă

Capul este partea principală de lucru a epilatorului. Poate fi echipat cu pensete ceramice sau metalice.

Dispozitivele cu pensete ceramice sunt mai scumpe. Alegeți un epilator este mai bine pentru pielea sensibilă și părul subțire și fragil. Pensetele ceramice desfac mai putini fire de par, ceea ce duce la un rezultat mai bun.

Pensetele metalice sunt durabile, nu sunt predispuse la așchiere, deși pot deveni plictisitoare cu timpul.

Cap plutitor sau obișnuit

De fapt, capul plutitor în epilator nu este altceva decât un joc de marketing. Dispozitivul a fost realizat inițial în așa fel încât partea de lucru să fie foarte manevrabilă. Se mișcă cu ușurință în direcții diferite, se apleacă ușor în jurul tuturor părților corpului. Această "caracteristică" nu aduce avantaje speciale instrumentului.

duze

În fiecare model specific, numărul lor variază. Există opțiuni, fără atașamente și completări. Ele permit reducerea durerii în zone deosebit de sensibile și face procesul mai confortabil. Luați în considerare principalele adăugări utile.

 1. Bărbierit. Nu trage firele de păr, ci le taie. Potrivit pentru indepartarea expresa a parului, atunci cand nu exista timp pentru a finaliza, si trebuie sa arate perfect.
 2. Limitator. Uneori într-un set există mai mulți limitatori cu lățimi diferite. Limitatorul vă permite să restrângeți zona de îndepărtare a părului și să reduceți durerea. Astfel de adăugiri sunt relevante pentru zona bikini, antenele de pe fața, în cazul în care pielea este deosebit de sensibilă.
 3. Trimmer. Vă permite să tăiați părul la o anumită lungime, să faceți desene sau modele.
 4. Sistem de exfoliere. O adăugare foarte utilă. Ajută la prevenirea ingerării părului, exfolierea celulelor moarte ale pielii.

Dureri de relief

Îndepărtarea părului cu electro-epilator este un proces dureros. În unele părți ale corpului, durerea poate fi atât de puternică încât este imposibil să se continue procedura fără anestezie. Producătorii au început să-și doteze dispozitivele cu diverse adăugiri care ajută la reducerea disconfortului.

 • Funcția de masaj. Capul sculei este echipat cu bile de cauciuc sau perii. În procesul de îndepărtare a părului este un efect de masaj, care reduce senzația de durere.
 • Răcire. Epilatorul frigorific are un sistem special fluid. Ar trebui să fie înghețat înainte de o sesiune, apoi puneți-l pe epilator. Frigul acționează ca un anestezic local. Există și mănuși de răcire.
 • Blocarea pielii. Unele dispozitive au o duză specială, care fixează pielea pe zona tratată, nepermițându-i să se întindă, ceea ce reduce semnificativ durerea.
 • Funcția de suflare. Dispozitivul este echipat cu un sistem special care generează un curent rece de aer pentru a reduce disconfortul.

Numărul de viteze

Un dispozitiv poate avea 1,2 sau 3 viteze, uneori 4-5. Cu cât există mai multe viteze, cu atât mai multe posibilități de personalizare a lucrării pentru ei înșiși. Cel mai bine este să alegeți un epilator cu 3 viteze.

iluminare din spate

O opțiune utilă care vă va ajuta în zonele slab luminate și vă va ajuta să vedeți mai bine firele rămase neîncărcate. Funcția de iluminare din spate va fi deosebit de utilă pentru persoanele cu vedere slabă.

Rezistența la apă

Modelele echipate cu o carcasă impermeabilă pot fi folosite direct în duș. Calitatea îndepărtării părului pe pielea umedă și pe păr, desigur, rămâne îndoită. Dar, cel puțin, un astfel de mecanism nu ar fi îngrozitor de luat cu mâinile umede sau să cadă în baie.

Care epilator este mai bun

Selectați epilatorul va ajuta evaluarea prezentată a celor mai bune modele, care includ o combinație armonioasă de preț și performanță.

http://badhairs.ru/udalenie-volos/kak-vybrat-epilyator

Cum de a alege un epilator? Alege dreapta

Unul dintre idealurile frumuseții feminine este pielea netedă. Cu mult timp în urmă, omenirea a decis că, pentru a mulțumi lumea, toate femeile, indiferent de vârstă și statutul social, își "rad" picioarele. Aceasta este estetica, deși aici are loc și igiena. Ca urmare, vedem că toate fetele trebuie să-și monitorizeze frumusețea și să înlăture părul în exces de pe corp. Opțiunea pentru acest lucru este o mulțime, dar în acest articol luăm în considerare alegerea epilatorului. Deoarece acest dispozitiv este cel mai potrivit pentru majoritatea femeilor și este cea mai bună alternativă pentru obținerea frumuseții. Toate din cauza efectului bun de îndepărtare a părului și ieftinitate a dispozitivului și procesul de eliminare a părului. Și astfel puteți simți efectul maxim și înțelegeți toate nuanțele îndepărtării părului, merită să citiți cum să alegeți epilatorul potrivit pentru corpul dumneavoastră.

1. Frumusețea necesită o alegere!

Trebuie să începeți de la soluția în sine - alegeți un epilator sau altfel? La urma urmei, amintiți-vă, scăpând părul în exces pe corp, o femeie poate, de asemenea, cu ajutorul ras sau fotoepilare (mai multe metode, dar acestea sunt cele mai populare). Iar aceste două metode sunt complet nedureroase, dar lucrul cu epilatorul este încă o durere (mai mult despre durere mai târziu, principalul lucru nu este să fii speriat deja). Dar, în cele din urmă, majoritatea femeilor mai utilizează epilatori. Toate acestea se datorează prețului-calitate, care este eficient cu acest dispozitiv. Dacă recurgeți la epilarea fotografiei, atunci aveți nevoie de o mulțime de bani și de sesiuni permanente care își pot permite una. În cazul unei mașini de ras, avem probleme permanente cu creșterea părului. La urma urmei, briciul trebuie să fie luat în fiecare zi, atât femeia cât și omul o știu, deși nu, este posibil la fiecare 2-3 zile, dar chiar și fată plictisită nu își poate permite să irosească timpul de 2 ori pe săptămână. Dar epilatorul, deși aduce durere, dar dă rezultate foarte mult timp. Un dispozitiv de înaltă calitate vă va permite să uitați de păr chiar și timp de 5 săptămâni (desigur, nu la prima epilare, dar după cel puțin 3-4 proceduri).

Se pare că problema este rezolvată, de ce trebuie să alegeți exact epilatorul și nu o brici. Este disponibil și convenabil pentru fiecare femeie să devină frumoasă. Și durerea, nu este atât de puternică, după cum vedeți în continuare.

2. Mă doare, doare!

Deoarece factorul de durere deranjează multe, atunci este necesar să alegeți un epilator pe baza pragului de durere. Dacă nu vă place chiar și cea mai mică durere, atunci dispozitivul nu ar trebui să fie ieftin și să aibă o serie de calități pozitive pentru a reduce efectul de durere. Deși pentru fetele care nu tolerează deloc durerea, este mai bine să ne gândim la o mașină de ras. În rest, trebuie să urmăriți ce mărci moderne poartă.

Înainte de a continua, trebuie să spun câteva cuvinte despre îndepărtarea părului și despre dispozitiv ca un întreg. Un epilator este un dispozitiv care are discuri rotative care acționează ca pensete. Ca urmare, când lucrează, el scoate firele de păr din rădăcini și aceasta își îndeplinește funcția principală. Prin urmare, pentru a ușura durerea, cea mai ușoară cale este de a reduce numărul de pensete. Doar nu alegeți dispozitivul, uitați-vă la caracteristicile epilatoarelor, pentru a reduce numărul lor, există un alt mod, duze. Este vorba de duze care pot reduce numărul de "pensete", reducând astfel durerea. Acest lucru este important: pentru femeile novice care vor efectua pentru prima dată îndepărtarea părului; pentru fete tinere și mai în vârstă, dar care au pielea foarte sensibilă; pentru epilarea armpiturilor și zonei de bikini. Cu o duză, procesul va provoca mult mai puțină durere, deși va crește durata procedurii.

În plus, epilatoarele au viteze care pot regla durerea. La viteze reduse, frecvența tragerii firelor de păr este mai mică, la viteze mari - mai ridicată. Când alegi, gândește-te. În caz de frică de durere sau piele sensibilă, alegeți dispozitive cu cel puțin 2 moduri de epilare. Dar, în realitate, majoritatea modelelor ieftine și scumpe au exact două moduri, una și trei sunt foarte rare, dar este mai bine să nu alegeți un model fără viteze.

Apoi, despre masaj, care are și rolul de a salva durerea. Dacă aveți nevoie de ea, cumpărați un epilator cu un masaj încorporat. În timpul lucrului, relaxează pielea cu vibrații și face procesul plăcut. În același timp, observați că chiar și modelele ieftine au chiar astfel de funcții.

Dacă doriți un efect de ameliorare a durerii și mai mare, atunci funcția de suflare este pentru dvs. Îți amintești când ai fost zdrobit de cei mici, mama ta a suflat cu ușurință în locul rănii și totul a trecut? O astfel de funcție există în epilatoarele moderne, care răcește petele de iritare cu un suflan, ceea ce reduce puțin durerea. Există modele care chiar au un loc sub gheață pentru o funcție similară, de asemenea, ajută. Acționează după cum urmează: apa este turnată într-un loc special al epilatorului și totul este pus în frigider, apoi se efectuează procesul de epilare. În mod similar, unele dispozitive au recipiente pentru geluri speciale, care, de asemenea, ameliorează iritarea și durerea.

Asemenea caracteristici și completări au epilatoare moderne pentru a reduce durerea. După ce am scos un rezultat mic, să spunem că epilatorul trebuie să aibă în mod necesar un număr de garnituri interschimbabile, trebuie să aibă un selector încorporat, trebuie să existe două viteze și nu ar trebui să fie prea ieftin. În ceea ce privește prețul, mai târziu veți afla toate momentele acestui factor, deși este clar pentru atât de mulți că calitatea costă întotdeauna bani.

Continuând să vorbim despre alegerea epilatoarelor, merită spus despre igienă. Numai nu vom descrie procesele de îndepărtare a părului și uleiuri și creme suplimentare pentru buna desfășurare a procedurii. Să spunem despre discurile care necesită curățenie constantă. De aceea, asigurați-vă că vă uitați, astfel încât alegerea dvs. să poată fi spălată sub robinet. Și dacă doriți să aruncați puțin mai mulți bani, cumpărați apoi dispozitive care au o acoperire antibacteriană, care protejează în mod constant "cleștii" de bacterii și nu vă va permite să infectați accidental infecția.

4. Locuri delicate.

După cum am menționat deja, există atașamente pentru locuri delicate. Acest lucru poate reduce durerea și face procesul mai suportabil, dar uneori acest lucru nu este suficient datorită delicateții crescute a pielii. Acest lucru va ajuta la o altă soluție - o mașină de ras. În modelele de înaltă calitate, costisitoare, acest lucru este luat în considerare în instrumentul propriu-zis. Prin urmare, cumpărarea scump, nu înseamnă că acești bani sunt irosite din cauza loțiuni inutile. Draga epilator, aceasta este, de asemenea, o rasuca la chilipir, ceea ce ofera chiar si un fel de economii de costuri. Cu această alegere, nu mai trebuie să cumpărați o mașină de ras electric sau o femeie specială pentru femei, care economisește bugetul.

5. Alimente.

Tipurile de epilatoare de putere sunt împărțite în două tipuri: baterii sau prin rețea. Ce să alegi este o chestiune de obișnuință. Dacă nu doriți să îndepărtați părul numai lângă priză și nu vă place să vă încingeți, atunci luăm dispozitivele pentru baterii. Când nu vă place să încărcați și cablurile nu interferează cu dvs., puteți alege un epilator cu energie electrică prin rețeaua electrică. Ultima metodă este mai convenabilă din cauza muncii constante, dar în timpul descărcării bateriilor, puterea dispozitivului va cădea cu siguranță. Dar, care îi place să efectueze îndepărtarea părului în baie, epilatorul nu este potrivit pentru ei din rețea, este, în orice caz, nesigur, chiar și cu cea mai bună izolare. Crede-mă, este mai bine să nu luați aparate electrice din rețea în baie! Dar dacă nu veți efectua îndepărtarea părului în baie și veți călători mult, atunci este mai bine să luați aparatul cu sursa de alimentare, cu o descărcare neașteptată a bateriilor, ceea ce nu le va lua prin surprindere.

6. Stuffy Dryuchki.

Câteva cuvinte despre loțiunile care sunt peste tot. În epilator există și soluții interesante pe care le-am indicat deja. Acest lucru și toate tipurile de atașamente, precum și funcții pentru ras, tunsori, peeling. Pentru lotiune pot fi atribuite containere pentru gel sau apă. Există modele cu lanterne, adică epilatorul, ca o mașină, vă va lumina calea. Acest lucru este bun și frumos, amintiți-vă că cele mai importante caracteristici ale modelelor au fost indicate de mult în articol. Și restul, la discreția dvs., deoarece ei vor suporta bani mari, iar calitățile semnificative ale epilatorului nu vor aduce, dacă nu dau puțină ușurință.

7. Scumpe sau ieftine.

După cum sa menționat deja, prețul trebuie să se potrivească cu calitatea, care este clară pentru toată lumea. Când alegem un model scump, obținem o serie de funcții, un număr de adăugiri, ceea ce va face procedura de îndepărtare a părului aproape fără durere și rapidă. Numai există modele ieftine, care pot fi, de asemenea, mult, și există doar un singur sfat, dacă alegeți ieftin, atunci numai un brand bine-cunoscut, puteți obține o calitate medie exactă. Și restul - luăm pentru prețul mai mult decât media, dacă doriți un minim de durere și un efect maxim. Un dispozitiv scump vă va scuti de păr timp de 4-5 săptămâni, în timp ce faceți o piele foarte netedă. Modele ieftine nu pot epila numai prost, ceea ce vă va face să adăugați mai mult corp, dar vă poate afecta și pielea. Uneori, epilatoarele rele elimină firele de păr la un unghi proast, ceea ce dă mari iritări, dureri și chiar modificări ale unghiului de creștere a părului nou, acestea încep să crească pur și simplu în interiorul pielii. Nu merită riscul, după ce am cheltuit mai mulți bani, nu numai că avem un epilator care își îndeplinește calitativ funcțiile, dar și o mai mare durabilitate, iar confirmarea acestui lucru este o garanție. Un astfel de dispozitiv va funcționa mai mult, în primul rând, din cauza performanței bune, în al doilea rând, din cauza cererii slabe, deoarece părul va crește mai puțin și va avea mai puțină muncă, în al treilea rând, din cauza vitezei sesiunii epilarea. Și deja despre picioare, care va deveni idealul frumuseții feminine, și suntem tăcuți, acesta este un efect neprețuit.

8. Alegerea unei mărci.

Aproape totul a fost deja spus și puteți merge să cumpărați, dar pentru a reduce alegerea, vom încerca să eliminăm câteva mărci, pentru a atrage atenția asupra celor mai bune. Deoarece învățăm să alegem corect, nu recomandăm cumpărarea ieftină, dar luând mai multă scumpă, pentru că acesta este un lucru de proprietate. Doar nu cred că, bine-cunoscuți producători de bunuri de uz casnic mult timp în urmă doriți să vă rugăm să toate segmentele de populație, astfel încât acum puteți cumpăra ieftin și, de asemenea, de înaltă calitate, cu moderatie. Astfel, cei mai cunoscuți producători care au câștigat mult timp femeile cu dispozitive excelente pentru îndepărtarea părului sunt producătorii: Braun, Philips și Rowenta, iar ordinea nu contează. Fiecare brand are propriile inovații pozitive, iar alegerea celor mai bune dintre ele nu va funcționa.

Asta e tot, toți cititorii care au citit până la capăt, felicitări, aveți informații complete despre epilatori. Acum nu este dificil să alegeți singur acest dispozitiv important, este important să găsiți bani pentru un dispozitiv cu adevărat bun, care nu vă poate face să vă plângă și vă va face pielea perfect netedă.

Dacă ați ratat, vă sugerăm să vă familiarizați cu următorul material pe tema Cum se alege un aragaz? De asemenea, recomandăm să citiți articolul precedent Cum să alegeți un uscător de păr?

http://mishanya-g.ru/na-zametku/kak-vybrat-epilyator-vybiraj-pravilno

Cum de a alege epilatorul?

Cititorul nostru Irina 220 a apelat la site-ul "Beautiful and Successful" cu o cerere de a ajuta la alegerea unui epilator: "Bună ziua! Vă rugăm să scrieți un articol despre cum să alegeți epilatorul potrivit. Aș dori să încerc acest miracol, dar este dificil să determinăm varietatea largă a speciilor lor. "

Vom fi fericiti daca articolul nostru va ajuta sa gasiti raspunsul, ce epilator sa alegeti, nu numai cititorul nostru, ci si toti cei care nu au avut timp sa obtina un asistent pentru picioarele netede si frumoase.

Calitatea îndepărtării părului depinde de epilator, care a fost efectuat. Scopul acestor dispozitive este acela de a elimina pielea de pe picioarele părului nedorit, iar modelele moderne au, de asemenea, funcția suplimentară de îndepărtare a părului în zona de bikini și în axile.

Toate epilatoarele diferă în ceea ce privește aspectul, numărul de duze care sunt incluse în kit, precum și prezența sau absența funcțiilor suplimentare.

Vom vorbi despre toate acestea, astfel încât să știți care epilator este mai bine să alegeți.

Principiile de bază ale alegerii

Toți producătorii încearcă să echipeze modelul cu caracteristici suplimentare pentru a se asigura că nu sunt atrași clienții care au o înțelegere greșită a epilatorului care să aleagă.

Dar trebuie amintit că atunci când alegeți o tehnică există o regulă - cu cât mai multe funcții, cu atât produsul este mai scump. Prin urmare, nu vă sfătuim să vă îndrumați atunci când alegeți acest criteriu.

Înainte de a cumpăra, acordați atenție mai multor subtilități care ar trebui luate în considerare:

 • producător
 • Principiul de funcționare
 • Număr de pensete
 • Principiul anesteziei
 • Mod de viteză
 • Tip de cap pentru îndepărtarea părului
 • alimente
 • Opțiuni avansate

producător

Astăzi puteți cumpăra epilatoare de la diferiți producători - de la marcă la companii puțin cunoscute.

Dintre diversitatea acestui tip de produse, epilatoarele celor 3 companii sunt cele mai populare:

Puteți opta pentru firme mai puțin cunoscute. Prețul unora dintre aceste modele este mai mic decât cel al "liderilor", dar calitatea epilării este mai gravă. Părul se rupe doar și nu este îndepărtat din rădăcină, ca atunci când lucrează cu branduri bune de epilatori.

Prin urmare, întrebarea care epilator de a alege: o companie de brand sau mai puțin faimoasă - sympaty.net sfătuiește să dea preferință numai mărcilor dovedite.

Principiul epilatorului

Epilatoarele sunt concepute pentru a îndepărta părul cu rădăcina.

Acest lucru se datorează faptului că mai multe perechi de discuri sau plăci se rotesc, se ating unul de altul, apucă firele de păr și le îndepărtează. În funcție de ceea ce se rotește - un disc sau o farfurie, epilatoarele sunt împărțite în disc și pensete.

Înainte de a alege un epilator bun, trebuie să înțelegeți cum diferă aceste sisteme unul față de celălalt.

Atât discul, cât și penseta epilatoarelor au un sistem de îndepărtare a părului cu mai multe știfturi, adică epilatorul nu scoate unul, ci mai multe fire de păr la un moment dat, și anume:

 • Discurile epilatoare captează până la 32 de fire de păr la un moment dat.
 • Pensete - 20 sau 40.

După cum știți, mai multe puncte de captare la un moment dat, cu atât mai repede va fi epilarea.

Dar, potrivit consultanților, epilatoarele de disc sunt ușor mai bune la lucru, deși penseta cu pensete de 40 este mai populară. Prin urmare, tipul de lucru este mai bine să preferați discul sau 40 clești, dar nu 20 de epilatoare cu clești.

 • "Am un epilator de la Braun 5180 Silk-epil Xelle. Sunt foarte multumit. Funcționează bine, rapid, nu pierde părul. Diferența cu 20 de clești în timp de epilare. Am avut înainte ca cel mai simplu Braun SE 1170 (pentru 20 de pensete), de asemenea, foarte cool! Numai în timp un pic mai mult. Deci, dacă epilatorul, atunci Braun. Catherine "

Epilarea este o procedură destul de dureroasă, așa că îi sfătuiesc pe cei care nu știu ce epilator este mai bine să aleagă - 20- sau 40-pincer, alege modelul cu 40 de pini. Epilarea se va termina mai repede.

Discurile epilatoare, în comparație cu pensetele, nu produc o reacție alergică. Acestea lasă rareori puncte roșii după epilare pe piele.

Dar știi cum să folosești epilatorul pentru a nu exista iritații, deci credem că această problemă nu te va afecta.

Care epilator să alegeți: anestezie

Faptul că "este groaznic, cât de dureros" este cunoscut, scris și vorbit de mulți. Dar sloganul promițător "pielea netedă pe picioare de până la 4 săptămâni" atrage un număr din ce în ce mai mare de oameni care doresc să cumpere un epilator.

Prin urmare, este adesea întrebat ce epilator este cel mai bine să alegeți astfel încât epilarea să nu fie atât de dureroasă. Producătorii, cunoscând această problemă, încearcă să găsească cât mai multe posibilități pentru a amorti epilarea.

Să ne uităm la cum să alegem epilatorul potrivit cu sistemul de anestezie și să aflăm ce "găsește" sunt cele mai eficiente.

Astăzi, următoarele metode sunt utilizate pentru a ameliora îndepărtarea părului:

 • Răcire. Unele modele sunt echipate cu mănuși de gel (pungi), care sunt răcite și aplicate în zona care urmează a fi epilate înainte de epilare. Judecând după recenzii, ele pot fi înlocuite perfect cu pachete de gheață sau cu un prosop răcit.
 • Suflarea aerului rece. Există epilatoare care sunt echipate cu o unitate specială care este răcită, introdusă în dispozitiv și în timpul epilării suflă pielea cu aer rece. Acest tip de anestezie este potrivit pentru cei care au pielea sensibila. Nu este o opțiune proastă. Mai frecventă în epilatoarele Philips.
 • Durerea de durere cu perii de masaj (vibrații). O perie de cauciuc cu peri moi, care este situată deasupra discurilor rotative, vibrează și relaxează pielea în timpul lucrului. Durerea este mult mai mică. Braun are o caracteristică foarte bine gândită. Peria de masaj acționează pe principiul degetelor, care ridică firele de păr.

Toate epilatoarele care asigură funcția de anestezie au un anumit marcaj, care este indicat direct pe corpul epilatorului.

 • Compania Philips este desemnată Satinelle Sensitive (sensibilă la Satinel)
 • Braun Silk-épil (Silk Epil) - SE
 • La Rowenta - Epil Active (Epil Active)

Viteza

Cum să alegeți epilatorul, dat fiind răspunsul său la viteză, vom spune în această secțiune.

Cele mai multe modele au un sistem de prindere cu două viteze. Primele și cele mai simple sunt cele cu o singură viteză, iar în unele epilatoare Rowenta există 3 viteze.

 • Prima viteză (lentă). Aceasta este cea mai mică viteză concepută pentru a îndepărta părul scurt și dur. Pe ea părul lung este îndepărtat. Doar se rupeau, nu s-au scos.
 • A doua viteză (normal). Aveți nevoie de păr mai lung. Cocoșul de la viteza a doua este destul de ascuțit și puternic, captează bine și trage dramatic părul. Prin urmare, la a doua viteză, epilarea este mult mai rapidă.
 • A treia viteză (rapidă). A treia viteză este destinată îndepărtării rapide a părului. Foarte dureros, în comparație cu al doilea.

Capul epilatorului

Din curățenia capului depinde de igiena procedurii. Există modele cu un cap detașabil, există un staționar.

Capul detașabil este mult mai convenabil, deoarece poate fi spălat după epilare.

Vă sfătuim să acordați atenție acestor modele, dacă nu știți ce epilator să alegeți.

alimente

Epilatorul poate fi alimentat din rețea, din baterie sau din rețea / baterie. Beneficiile acestui sau acelui tip de hrană sunt clare.

Desigur, ultima opțiune este cea mai optimă. Dar, de obicei, există destulă energie din rețea.

Acționat de baterii, va fi convenabil pentru cei care caută epilatorul care să aleagă să ia cu ei în călătorii sau să aleagă orice loc pentru îndepărtarea părului, indiferent de priză. Epilatoarele care au baterii sunt vândute cu un încărcător.

Dar, judecând după recenzii, munca unei baterii durează 30-40 de minute. Acest timp nu este suficient pentru epilare. Prin urmare, dacă alegeți între primul și al doilea tip, preferința este mai bună de a da energie de la rețea.

Opțiuni avansate

Vom analiza câteva opțiuni suplimentare, astfel încât să puteți decide exact ce epilator să alegeți - cu sau fără clopote și fluiere.

 • Iluminare din spate. Un plus relativ nou la modele. Lumina care vine de la becul luminează zona în care funcționează. Unii oameni consideră că această caracteristică este foarte convenabilă și necesară, alții o împiedică. Puteti face fara aceasta functie daca nu veti face indepartarea parului intr-o dulap negru departe de civilizatie.
 • Seturi de duze pentru zona de bikini și tundere. Dacă doriți să îndepărtați părul nu numai pe picioare, ci și în zona de bikini sau axilă, acordați atenție epilatoarelor care au duze în kit. Astfel de modele sunt reprezentate cel mai mult de Philips - indicat de eticheta Bikini Perfect, și de Bikini Rowenta - Silence.

Aceste atașări afectează semnificativ prețul epilatorului, dar nu toți utilizatorii pot suporta durerea pe care o aduc atunci când epilizează zonele intime. Adesea, aceste duze rămân nesolicitate.

 • "Am achiziționat epilatorul Philips Bikini Perfect HP 6375 cu duze pentru zona de bikini. Epilarea a început să facă "acolo" și nu a putut să o suporte. Dacă există oameni curajoși cu un prag de durere scăzut, le invidiez numai. N-aș sfătui să fac îndepărtarea părului în locuri intime. Rita "

Duze pentru începători

În mod separat, vreau să menționez duzele speciale pentru începători - pentru cei care încă se îndoiesc să aleagă un epilator bun. Aceste sfaturi acoperă mai multe pensete, ceea ce reduce numărul de fire de păr scoase. La început, chiar ajută. Dar încă doare!

Prin urmare, nu este un element atât de important în epilator, pe care trebuie să vă concentrați asupra celor care caută, cu ce epilator să alegeți să începeți.

Astfel, care epilator este mai bine de ales - tu decizi.

Puteți cumpăra un model bugetat cu cost redus, luând în considerare 6 puncte:

 • Firmă - Braun, Philips, Rowenta.
 • Principiul (modelul) al modelului este 40 de pini sau discuri.
 • Capul este detașabil.
 • Viteză - 2 viteze.
 • Anestezia - o duză de răcire, și chiar mai bine - o perie de masaj. Această funcție este opțională, dar acum este rară găsirea unui epilator fără ea.

Toate celelalte funcții: lumini, mănuși și pungi de gel, duze pentru începători, mașini de tuns iarbă și aparate de ras electrice sunt cu siguranță convenabile, dar nu atât de importante pentru o muncă bună a epilatorului.

Sperăm că v-ați ajutat să aflați ce epilator să alegeți. Achiziții de succes și grijulii pentru tine!

http://www.sympaty.net/20121219/kakoj-epilyator-vybrat/