logo

Cum se face o panglică spirală

Puteți vedea adesea barrete și arcuri de panglici din satin și rep, care sunt decorate cu spirale colorate.

Cum de a face o spirală de panglici, astfel încât panglica își păstrează forma și nu se desface? Este foarte simplu - trebuie să coaceți banda, înfășurați-o în jurul tijei.

Pentru a face o spirală de panglici, luați un baston de lemn și înfășurați o bucată de bandă în jurul acestuia. Asigurați capetele cu clothespins sau în alt mod. Este logic că cu cât diametrul tijei este mai mare, cu atât va fi mai mare spirala. Pentru a face o spirală "liberă", înfășurați banda în diagonală pe tija, făcând spațiile dintre spire. Pentru a obține o spirală bine strânsă, banda este aproape perpendiculară pe tija, iar stivuirea strânsă se face unul după celălalt.

Așezați semifabricatele pe o foaie de copt (preselectați-le cu folie sau hârtie de copt) și coaceți timp de o jumătate de oră la aproximativ 90 de grade.

După coacere, scoateți spiralele din panglici și lăsați cârpa să se răcească. Scoateți spiralele primite de la un baston.

Acum poți folosi panglici în bijuterii. De exemplu, colectați-le într-un pachet și atașați-le unei benzi elastice sau barrette.

http://hobby-country.ru/2015/05/12/curl_ribbon/

Cum de a încurca o panglică de satin?

Panglicile de satin sunt un mod eficient și accesibil la decor. Ele strălucește frumos, sunt prezentate în culori vii, astfel încât acestea vă permit să creați obiecte festive sau să faceți un decor festiv. Cu ajutorul lor, puteți crea fire de păr, burete de cap, bijuterii.

Relevanța panglicilor din satin

Cu ajutorul acestui element, puteți crea fire de păr, capuri, bijuterii, decorați cadouri. Dacă folosiți niște tehnici simple, atunci panglicile din satin pot fi răsucite sub forma unei spirale. În această formă, ele arată chiar mai originale.

Puteți face flori din bucle, dacă panglica este îngustă, chiar și părul păpușilor este inventat.

Astfel de bucle pot impodobi ambalajul cu un cadou pentru a da o mai mare solemnitate.

Spiralele de sticlă vor arăta mereu mai avantajoase în comparație cu hârtia și elementele sintetice de decor.

Pas cu pas cât de ușor este să încurci o panglică de satin într-o spirală

Există mai multe moduri, cele mai rapide și practice vor fi discutate mai jos. Există mai multe opțiuni consumatoare de timp care sunt adesea folosite pentru pregătirea unor cantități mari de bucle pentru utilizare ulterioară. Dacă aveți nevoie cât mai repede posibil și cu un minim de consumabile, atunci prima metodă este potrivită, folosind produse de coafare.

Cu băț și lac de lemn

Puteți utiliza un lac sau o spumă de păr, fixarea fiind realizată optim în ambele cazuri. Este potrivit pentru a pregăti o cantitate mică de bobine din panglici de satin de 0,5-0,8 cm. Puteți lucra cu panglici mai largi, iar apoi aveți nevoie de mai multe mijloace de fixare, iar rezultatul nu va fi la fel de pronunțat ca în cazul panglicelor înguste.

Va dura:

  • spumă sau spray de păr;
  • baston sau creion de lemn, în funcție de diametrul dorit al spirală;
  • fier.

Este important! Este necesar să tăiați panglica satinată de aproximativ două ori mai mult decât este planificat rezultatul final. La urma urmelor, buclele vor face caseta mai scurtă.

O bucată de bandă trebuie să fie umezită cu o spumă sau spray de păr, apoi trebuie să fie înșurubată pe un baston de lemn.

Încălziți fierul (modul 2) și călcați-l pe toate laturile, întorcând bagheta pentru a fixa în același timp. Călcarea este necesară până când materialul este uscat. Scoateți cu grijă din baghetă și buclele sunt gata.

Acesta poate fi întins, răsucite, dar se va întoarce din nou la forma sa răsucite originală. Banda rămâne aceeași moale și elastică, care nu dă nici o altă cale.

Utilizând bastoane de lemn și amidon

Trebuie să începeți cu prepararea unei soluții de amidon, care va acționa ca agent de fixare.

Este important! Cu această metodă, trebuie să calculați timpul necesar pentru uscarea spiralelor într-un mod natural - la soare sau lângă o sursă de căldură. Cel mai bine este să contezi ziua, pentru a nu trebui să aștepți.

Pentru a nu pune prea mult exces și nu pentru a face materialul mai greu, este convenabil să distribuiți soluția cu ajutorul unui pulverizator, sigur că nu vor exista produse cosmetice la domiciliu. În rezervor trebuie să amestecați 1 lingură. l soluție cu 470 ml de apă, de preferință cald. Trebuie să agitați până la dizolvarea completă, apoi transferați soluția într-o sticlă cu pulverizare.

Înșurubați cantitatea necesară de bandă pe bastonul de lemn cu diametrul necesar, lățimea poate fi oricare.

Este important! Ar trebui să fie răsucite cât mai strâns sau mai liber, cât de necesare sunt buclele abrupte sau voluminoase. De asemenea, diametrul bățului va afecta dacă spiralele sunt mari sau mici.

La începutul și la sfârșitul segmentului, puteți fixa sau bandă sau clothespin. Stropiți soluția de amidon pe toată lungimea. Nu ar trebui să existe insulițe uscate, deoarece în acest loc banda nu va ține. Acum, țagla blocată trebuie lăsată să se usuce complet și apoi scoasă. Buclele devin dense și ferme.

Aplicații și sfaturi utile

Dacă utilizați a doua metodă, atunci soluția poate fi prelucrată cu panglică chiar la sfârșit după daruire. În acest caz, este ușor de văzut care parte a tăieturii trebuie strânsă. Este mai convenabil și mai practic, dar din nou este nevoie de timp să se usuce.

Pentru ca curlarea să fie corectă, este important să țineți cont de răsucirea naturală a benzii. Are o buclă naturală fără răsucire. Luați în considerare direcția naturală a curlării atunci când răsuciți-vă cu un baston.

Bobinele de bomboane reparate sau satinate sunt folosite de obicei în ornamentele pentru păr. De exemplu, pentru a colecta diferite bucle de culori într-un pachet, atașat la o bandă elastică sau ac de păr.

http://tkaner.com/tkan/atlas/kak-zavit-atlasnuyu-lentu/

Cum se fac spirale din banda de nylon?

Vă rog să spuneți dacă este posibil să se curbeze cumva o panglică din organza sau nailon (nu știu cum să fac asta)? Pe internet pretutindeni vorbim despre spirale fabricate din panglici din satin, dar nu am gasit nici un cuvant despre panglica din organe ((Fiul meu si am luat o ac de păr pentru a face grădiniță pentru 8 martie, rozete răsucite, vrem o pereche de umerase spirala, dar cum nu știu (Spune-mi, te rog.

Publicat 25 februarie 2017, 11:44

15 comentarii

milena13 25 februarie 2017, 12:02

Pe un nod de vânt, pe creion un creion

Malisa 25 februarie 2017 12:36

care este clar, și apoi ce? este ca și cum trebuie să rezolvi.

Marischka 25 februarie 2017, 12:32

umed, vânt pe bastoane (din care nu știu bastoane) și în cuptorul cu microunde. Așa că ne-am curățat unul dintre prietenii mei.

Olga01234 25 februarie 2017, 14:24

vânt pe tuburi pentru cocoșilor și fixați punctele cu apă din apă cu cinci ore de la apă, puneți urechea pe baterie și rotiți-o până se ajunge atât de bine.

Malisa 25 februarie 2017, 14:35

mare! Vă mulțumim pentru sfaturile dvs. valoroase! Voi încerca, sper că totul se va întoarce!))

Olga01234 25 februarie 2017, 14:45

Amely 25 februarie 2017, 16:53

Fete norocoase în grădiniță. Un astfel de gentleman atent de la ei))

Malisa 25 februarie 2017, 17:17

exact un an mai mare decât al tău) pentru darurile pe care le-a maturat după ultima sa zi de naștere) a înțeles cât de mare este atunci când îți dă cadouri (încearcă să parcheze ceva în cutii și felicită pe toată lumea sau dă dulciuri tuturor - țipând)) Nu vreau preveni bine) Îmi place să dau mai mult decât să primesc)

Amely 25 februarie 2017, 17:31

În mod similar, sunt ca un copil, am trâmbița, anticipând reacția unei persoane atunci când o dau))

http://kashalot.com/club/post-7598795/

Cum se fac bucle pe bandă pentru creativitate?

Femeile cu experiență folosesc panglici răsucite în munca lor și preferă să nu împartă caracteristicile pentru fabricarea lor. Dar astăzi site-ul "ZnayKak.ru" vă va dezvălui cum să faceți astfel de panglici în mai multe moduri. Puteți răsuci banda cu foarfece sau sub influența temperaturii și a amidonului. Puteți utiliza orice panglică și pentru diferite scopuri: împachetarea cadourilor sau crearea de pini cu benzi de cauciuc.

Metoda №1 "foarfece"

Cea mai ușoară cale, dar nu mai puțin eficace. Pentru a face o curl pe bandă, utilizați foarfece. Mai întâi tăiați lungimea necesară a benzii. Dar, în formă finalizată, va fi mult mai scurtă, deci luați în considerare acest lucru atunci când stabiliți lungimea benzii.

Pentru un rezultat mai eficient, este necesar să se determine curlatura naturală a produsului. Următoarele acțiuni trebuie efectuate cu această îndoire pe bandă.

Verificați cu atenție banda și determinați care parte este pe partea greșită. Deoarece banda va fi tratată cu o lamă de foarfece, partea frontală a produsului este mai predispusă la deteriorări și zgârieturi.

Pasul 1. Întindeți marginea benzii într-o mână.

Pasul 2. În mâna a doua, luați foarfecele în formă deschisă.

Pasul 3. Atașați vârful foarfecelor pe partea stângă a panglicii și trageți rapid în direcția curlării naturale. Încercați să puneți foarfecele cât mai aproape posibil de bandă.

Ca urmare a unor astfel de acțiuni, veți primi astfel de bucle.

Metoda nr.2 "Amidon"

Folosind foarfece este dificil de a face bucle cu aceeași dimensiune. Prin urmare, aplicați amidon, deoarece este adesea folosit pentru a forma produsul finit.

  • orice amidon;
  • bandă (lățimea nu contează);
  • spray sticla;
  • baza rotunda si clothespins.

Pasul 1. Se dizolvă amidonul în apă rece (pentru 470 ml de lichid se adaugă 1 lingură de pulbere). Se amestecă foarte bine în apă până când are o consistență uniformă.

Pasul 2: Strângeți o margine a benzii pe o bază circulară cu un clothespin.

Pasul 3. Răsuciți panglica din jurul piesei de prelucrat. Încercați să o faceți în mod egal, în timp ce puteți face orice distanță între buclele necesare pentru produs. De asemenea, încercați să nu puneți o bandă peste alta, în caz contrar amidonul nu va putea da formă materialului.

Asigurați celălalt capăt al benzii cu un clothespin.

Pasul 4. Se toarnă soluția de amidon în sticla de pulverizare și se aplică amestecul pe bandă. Tratați produsul din toate părțile, astfel încât soluția să înmuia uniform țesătura.

Pasul 5. După procesare, lăsați banda până când se usucă complet. Este posibil să dureze câteva ore, așa că buclele sunt în avans.

Aici aveți o astfel de bandă după prelucrare cu amidon.

Metoda numărul 3 "Temperatură"

Dacă aveți o panglică strălucitoare cu o suprafață lucioasă, atunci utilizarea amidonului poate face o divorț sau poate conferi țesăturii o culoare plictisitoare. În acest exemplu de realizare, este mai practic să se facă bucle folosind efecte de temperatură.

Această metodă va necesita mai mult efort de la dvs., dar aceste bucle nu vor deveni mai puțin durabile. Înșurubați panglica la bază în același mod ca și prelucrarea amidonului.

Pasul 1. Aplicați apă pe țesătură din toate părțile.

Pasul 2. Înfășurați o foaie de copt în folie. Puneți martorul deasupra și puneți-l în cuptor. Stabiliți temperatura la nu mai mult de 90 de grade, în caz contrar panglica și panglicile se vor topi.

Pasul 3. După 10 minute, scoateți banda și asigurați-vă că umiditatea de pe ea sa evaporat complet.

Pasul 4. Când materialul sa răcit, acesta poate fi scos din bază.

Consiliul. Pentru bucle de diferite dimensiuni, utilizați o bază cu un diametru diferit.

Acum știi cum să faci bucle pe o panglică pentru a decora un cadou sau pentru a le folosi în lucrul de mătase și creativitate.

http://www.znaikak.ru/kaksdelatzavitkinalentedlyatvorchestva.html

"Spirale" de panglici din satin. Master class cu fotografii pas cu pas

Norme privind protecția muncii în cazul lucrului cu foarfece:
1. Foarfecele trebuie să aibă capete rotunjite.
2. Lucrați cu unelte bine ajustate și ascuțite.
3. Foarfecele i-au pus inelele și lamele au fost închise departe de tine.
4. Nu lăsați sculele de tăiere expuse.
5. Urmăriți mișcarea lamei în timpul tăierii.
6. Treceți inelele foarfece înainte, ținând capetele închise.
7. Nu jucați unelte de tăiere, nu-l aduceți în față.
8. Când lucrați cu foarfece, nu umblați în birou. Lucrează la masă.
9. Folosiți aceste unelte numai în scopul dorit.

Reguli privind protecția muncii atunci când se lucrează cu o lumanare și chibrituri, o brichetă:
1. Îndepărtați părul liber.
2. Nu îndoiți puțin peste flacara unei lumânări sau a unui meci.
3. Lumanarea trebuie să fie în sticlă sau în recipiente.

4. Meciurile arse nu se aruncă în urnă și se pun în sticlă, vase de tablă.

Reguli privind protecția muncii în timpul lucrului cu un termogun:
1. Nu lăsați nesupravegheați.
2. Atunci când operează, instalați termogunul pe suport și nu lăsați-l pe o parte.
3. Utilizați numai un instrument util.
4. Nu atingeți vârful pistolului și atingeți cleiul fierbinte.
5. La sfârșitul lucrului.

Norme de protecție a muncii atunci când lucrați cu un ac:
1. Depozitați ace într-un anumit loc (o cutie specială, un tampon). Nu lăsați-le la locul de muncă (mese), în orice caz, nu-i lăsați în țesătură, nu luați ace, ace în gură.
2. Piele de ace sparte pentru a colecta și predarea la profesor. Dacă acul a izbucnit acasă, atunci epava ar trebui să fie învelită în hârtie și aruncată într-un loc sigur.
3. Treceți acul în carcasa acului și cu firul.
4. Nu introduceți acul în haine, obiecte moi, pereți, perdele.
5. Nu coase case pe mobilier tapitat (fotolii, canapele, etc.) Nu lăsați un ac în produs.
6. Nu vă distrați în timp ce lucrați cu acul.
7. Cunoașteți numărul de ace, pini luați pentru muncă. La sfârșitul lucrării verificați numărul, asigurați-vă că ați găsit acul pierdut, pini.
8. După terminarea lucrului, produsul este pliat și depozitat într-un loc desemnat.

Există două moduri de a face spirale: coacere, fierbere. Și în fiecare dintre aceste metode au propriile lor metode și nuanțe. După ce am studiat materialele pe această temă, am ales una mai acceptabilă. Vreau să vă împărtășesc noua mea abilitate.
Deci, haideți să începem!
Tăiați tubul pentru cocktail-uri cu un cuțit / cuțit de papetărie de la capete cu aproximativ 1 cm.

http://ped-kopilka.ru/blogs/marina-genadevna-shabanova/rezinki-spiralki-iz-atlasnyh-lent-master-klas-s-poshagovym-foto.html

Cum să îndoiți o panglică într-o spirală

Bună ziua, dragi oaspeți și cititori minunați ai blogului Hot Laces! Aici, în cele din urmă, ea a făcut o clasă de master în a face spirale din panglici de satin. Am vrut mult timp să fac spirale, dar cumva toate mâinile nu au ajuns. Și acum pot spune că producerea de spirale nu este deloc dificilă, dar poate fi un pic cam supărătoare.

Ca porc, am folosit tuburi de cocktail. Ei spun că este mai bine să luați bastoane de sushi din lemn. N-am avut așa ceva. Panglicile satinate au avut o lățime de 0,5 centimetri.

Banda se înfășoară pe tuburi, le fixează și apoi se procesează. Există două moduri de procesare: prăjirea și fierberea. Manipulați aproximativ zece până la cincisprezece minute. Am făcut-o timp de cincisprezece minute. Este necesar să se coace la o temperatură de 100 de grade. "Ce este mai bine: gătit sau coace?" - întrebați? În aparență nu există nicio diferență. Dar personal mi-a plăcut să gătesc mai bine.

Pentru ce se pot folosi spiralele? Mai întâi de toate, pentru decorarea cadavrelor. Și, de asemenea, pentru decorarea arcurilor pentru fete, pentru decorarea florilor din țesături. Lățimea benzilor poate fi diferită. Și, de asemenea, grosimea bastoanelor - tubulele pot fi diferite. După procesare, spirala rămâne moale, dar răsucirea este destul de durabilă.

http://kanunnikovao.ru/spiralki-iz-lent-varka-i-zapekanie/

Cum de a încurca panglici din satin

Vreau să ofer o clasă de master despre cum să încurc panglici de satin.

Pe Internet există opțiuni pentru următoarele:

1. Clătiți într-o soluție de apă + amidon din cartofi.

Rezultat: banda nu deține forma, devine foarte electrificată.

2. Înșurubați bastonul de lemn și cuptorul.

Potrivit pentru benzi groase și lungi. Am o bandă subțire de 3 mm. Este necesar să înșurubați o bucată mică și să-i urmăriți cuptorul de dragul acesteia nu are sens.

3. Folosiți lac acrilic.

Potrivit pentru panglici din satin, dar panglicile sunt extrem de rigide, cu floare, eventual înflorite.

4. Ultima mea experiență - utilizarea coafurii. Am această spumă. Cred că puteți folosi, de asemenea, spumă gel sau păr. Compoziția este aproape aceeași.

Stoarcem puțină spumă, umezim o bandă și o înfășurăm pe o perie de lemn cu diametrul necesar.

Fier de fier pe 2 poziții de fier bandă, derulare perie de 15 ori înainte și înapoi.

Lăsați-o să se răcească la temperatura camerei și scoateți banda de pe perie.

Ea se mentine atat de bine, cel putin face ceva cu ea, intinde-o, desface-o, isi ia forma originala si in acelasi timp totul este la fel de moale si elastic.

http://www.livemaster.ru/topic/1820165-kak-zavit-atlasnye-lentochki

Spirale de panglici pentru decorarea hainei

Decorul spectaculos, dar necomplicat - spirale de panglici - pot fi folosite pentru a decora haine, pălării, mănuși etc.

Cerințe față de țesăturile din care este posibilă executarea unor astfel de spirale: aspect frumos, greutate redusă, stabilitate dimensională, elasticitate, capacitate scăzută de împrăștiere. În exemplul nostru, folosim sifon.

Tăiați banda în direcția oblică a urzei. Acest lucru este important deoarece panglicile, tăiate în direcție transversală sau longitudinală, în stare răsucite formează cretele urâte. Pentru prelucrarea marginilor benzii, adăugați 1,5-2 cm la fiecare felie. Lățimea "marginii" în formă finită depinde de dimensiunea alocării: cu cât este mai mare alocația, cu atât marginea este mai largă la margini.

Capetele benzii sunt decupate rotunjite (după cum se arată în figura 01), dacă acestea sunt tăiate ascuțite, atunci în colțurile lățimii cotei nu va fi suficientă pentru a prelucra "marginea".

Tăierea poate fi procesată atât din față, cât și din interiorul benzii. De exemplu, dacă "marginea" este realizată din partea din față a piesei, banda este așezată pe masă cu fața în sus. Este necesar să se îndoaie o cusătură de lățime de 0,3-0,4 cm în lățime pe partea frontală a panglicii și să o acopere cu o linie de mici cusături drepte. În același timp, nu se efectuează baraje la capetele liniei, dar la capetele firului trebuie să legați un nod și să lăsați capetele filetului să aibă o lungime de 3-4 cm liberă pentru a îndepărta linia (fig.33).

A doua tăietură a panglicii este luată în același mod, iar capetele firului sunt lăsate libere pentru îndepărtarea ulterioară a liniei (fig.22).

Îndoiți dublu marginea bătătorii a benzii cu cantitatea de cote și scoateți-o afară (fig. 04). În diagrama secțională, tăietura care este pliată în acest fel seamănă cu rotirea cochiliei (Fig. 05).

Aplicarea marginii pliate trebuie făcută cu o linie manuală de coasere plană de la dreapta la stânga. Realizați perforarea acului în interiorul "marginii" și scoateți acul între partea principală și "marginea" pliată. Apoi, cu un ac, prindeți 1-2 filete din țesătura părții principale, străpungeți "marginea" apucând cu acul 1-2 fire, etc. (fig. 06, 07). În acest caz, linia se deplasează spre interior față de marginea interioară a "marginii" cu 1-2 mm.

Îndepărtați liniile de coasere trăgând ușor partea stângă a firului. Mai întâi, linia de cusătură exterioară este ștearsă, urmată de cusătura interioară.

Răsuciți panglica cu capul în jos și îndoiți colțul drept al panglicii cu 0,3 cm în direcția ascendentă (figura 08). Dacă este necesar, un colț îndoit poate fi înjunghiat cu un știft subțire (Fig. 09). Apoi, îndoiți partea inferioară (acum a devenit marginea superioară) a benzii de două ori în același mod ca și cea de-a lungul marginii superioare și măturuiți-o, lăsând 3-4 cm de filet liber (Figura 10).

TIP. Firele pentru realizarea unei cusături secrete trebuie să fie alese foarte subțire, potrivite în mod ideal cu culoarea țesăturii din care este fabricată banda. Monofilamentul subțire este de asemenea potrivit. Firele mai groase nu sunt potrivite pentru această lucrare, deoarece distrug structura țesăturii.

Așezați marginea inferioară (acum partea superioară) a benzii, fixând colțurile îndoite, similar cusăturii marginii superioare a benzii (figura 11). La capătul liniei, efectuați o blocare îngustă, îndepărtând firul din interiorul marginii (figura 12). Scoateți cu ușurință liniile de măturat.

Conectarea spiralelor de panglici cu produsul

Dacă banda este cusută în secțiuni individuale ale produsului (partea inferioară a manșoanelor, zboară din guler, etc.), atunci produsul este așezat pe masă cu fața în sus. Rotiți banda finisată (dacă "marginea" modelului trebuie să fie pe partea din față), rotiți-o cu capul în jos, fixați colțul benzii cu un știft într-un loc pre-marcat, apoi banda este răsucite într-o spirală și așezată pe produs. În același timp, este necesar să fixați fiecare rotire a spiralei în acele puncte în care mai târziu banda va fi cusută în produs (fig.13, 14). După aceea, banda este cusută în produs cu cusături delicate.

Îndepărtați știfturile. Spirala decorativă este gata!

http://pokroyka.ru/dekorirovanie-odezhdy/spirali-iz-lent-dlya-ukrasheniya-odezhdy/

mamakuban.ru

Aceste flori vă decorează părul și creează o imagine de neuitat.

Decorați orice coafură în vacanța magică de Anul Nou! MK pe site!

Panglica în panglică - noutatea sezonului, cu care vă puteți sublinia stilul individual

Dacă vă place trandafirii, atunci acest cadru este pentru tine. Inspirați mirosul înflorit.

Invenționate cu zece secole în urmă, astăzi aceste dispozitive combină practic și estetică. Faceți interiorul altora în funcție de dorința dvs.

Party. Teatru. Cina de afaceri. Această decorare este perfectă în orice situație.

Lotusul este o antichitate misterioasă a culorii, arde ca o lampă. Trimite bine în vechile secole, păstrează Tainele Estului.

Rezinochki frumos se potrivesc orice scoala de moda, și nu va lăsa pe nimeni indiferent.

interesant

Master spirala clasa Kanzashi

Am fost mult timp solicitat să arate gumă de clasă de master "spirală Ozorny". Nu este nimic dificil în acest MK, mai ales că sunt mulți pe Internet și grăbesc să observ că fac totul diferit. Voi arăta calea mea, potrivită pentru toată lumea, precum și pentru începătorii Kanzashi, așa că sunt pentru cei care s-au angajat în acest timp de mult timp.

Pentru o gumă, avem nevoie de o bandă de 0,5-0,6 cm lățime, pentru o bobină de aproximativ 60 cm lungime (specific pentru a putea calcula cât de mult va fi nevoie de bandă). Foarfece, mai ușoare, ac cu fir pentru a se potrivi benzii elastice și 10-12 tuburi de cocktail.

Dacă fac spirale colorate, atunci două tuburi pentru o singură culoare. În acest moment voi face o bandă de cauciuc pe 1 septembrie.

Luăm tuburile și facem tăieturi de la o margine.

Introducem banda în tăietură și începem să răsucem ușor spirala în jurul tubului. Nu tăiem banda în bucăți pregătite, doar când am înfășurat complet tubul, am tăiat banda de pe bobină și așa mai departe.

Celălalt capăt al tubului este fixat cu un fir astfel încât banda nu se desface.

Deci, facem toate cele 10 tuburi.

Apoi, fierbeți-le în apă clocotită timp de 10 minute într-o cratiță. (Luați tava veche special pentru muncă, și nu este păcat).

Dacă panglicile sunt de culori diferite, este mai bine să gătiți cele ușoare separat de cele întunecate, deoarece acestea pot fi colorate.

Unii muncitori calificați înfășoară fiecare tub într-o folie de plastic astfel încât benzile să nu se ude și să se gătească așa. Altele, în general, pune tuburile într-un cuptor preîncălzit timp de câteva minute, la o temperatură de 180-200 grame. (numai fără film). Mulți se plâng că banda se arde.

Pentru mine, închideți-o în acest fel. Luăm tuburile și le punem pe ambalaj.

Dacă nu vă grăbiți, așteptăm să se usuce. Dacă timpul se scurge poate fi uscat cu un uscător de păr.

Apoi, desfaceți cu atenție caseta și luați buclele noastre.

Puteți lua o spirală îndoită pe jumătate și deja în această formă coaseți la banda elastică, dar îmi plac spiralele scurte, ele arătau luxuriante și răutăcioase în diferite direcții.

Tăiați fiecare panglică în mijloc și cântați-o cu o brichetă.

Apoi, luăm un fir cu un ac și începem să strângem spiralele, să le străpungem cu un ac în mijloc, după ce le-am adunat, ne întoarcem cu un ac pentru a le asigura.

Totul, ramane cazul pentru mici, coase-le ferm la banda elastica.

Rezultă fixarea sprayului de păr. Toate rezinochka "Spiralul obraznic" este gata!

Dacă nu doriți să vă petreceți timpul personal, puteți cumpăra în magazinul nostru o gumă "Neplăcută".

Nu uitați că materialul este copyright și copiat este posibil numai cu permisiune și cu un link către site-ul mamakuban. ru

http://mamakuban.ru/index.php/blog/95-master-klass

Cusătură "bandă răsucite"

Cusătura "bandă răsucite" (vezi fig.) Reprezintă banda răsucită sub formă de spirală.

Descrierea benzii torsadate:

Pentru a face acest lucru, întindeți acul în fața mesei, măsurați lungimea necesară și răsuciți panglica ca o spirală (1). Apoi trageți acul cu panglica pe partea greșită (2, 3).

Bandă excesivă de tensiune nu este necesară. La realizarea acestei cusături, asigurați-vă că banda este poziționată corect: ar trebui rotită cu o față strălucitoare, bobinele nu ar trebui să se deplaseze una peste cealaltă și marginile lor se vor atinge una de alta de la capăt la capăt.

Pentru a atașa panglica la țesătura de bază în decalajele dintre marginile bobinelor de panglică, realizați cusături secrete cu fire potrivite culorii panglicii. Pentru a împiedica răsucirea răsucirii panglicii să se răsucească, pe partea stângă, atașați capătul la materialul principal cu cusături ascunse ale firului.

Cusătura "panglică torsadată" este utilizată pentru a descrie tulpini, ramuri, petale de flori înguste și, de asemenea, pentru brodarea modelelor abstracte (4).

http://vse-sama.ru/tehnika-vyshivanija-lentami/shov-zakruchennaja-lenta.html