logo

Extensii de păr capsulare

Creând o imagine perfectă, orice femeie visează la păr gros și luxos, atrăgând atenția bărbaților. Dar dacă firele sunt rare, subțiri și fragile? Tehnologiile moderne de coafură care vor ajuta la schimbarea imaginii vor ajunge la salvare. Extensiile de păr de capsulă în doar câteva ore vă vor face proprietar de bucle frumoase, groase și lungi. O tehnică unică care permite o transformare radicală, a primit recunoașterea în întreaga lume în ultimii ani și este astăzi una dintre cele mai populare tehnologii pentru prelungirea artificială a părului. Să aflăm care sunt avantajele și dezavantajele acestei metode, modul în care se realizează extinderea părului și care sunt particularitățile îngrijirii prelungirilor.

Extensii capsulare pentru păr: proceduri tehnologice

Build-up este o procedura de salon de coafura care implica adaugarea de bucle artificiale, mai lungi la parul natural. Tehnologia de extensie a părului capsulei este caldă și rece, care opțiune este mai potrivită pentru părul pe care îl va determina maestrul.

Esența procedurii constă în faptul că coaforul - stilistul fixează firele artificiale cu ajutorul unei capsule de cheratină sau rășină, pe care o topește cu pensete fierbinți (la o temperatură de 180 ° C) sau cu un compus special (cu metoda rece). În timpul întăririi, capsulele devin complet transparente și invizibile pe păr, astfel că această metodă este aplicabilă oricărei culori a părului. Capsulele pot fi de orice formă (plat, rotund), totul depinde de dorințele clientului și de opțiunea de capacitate. Capsulele sunt fixate la o distanță de 5-10 mm de rădăcini, tehnologia fierbinte este dezvoltată astfel încât încălzirea lor să nu dăuneze firelor naturale. Procedura durează între 2 și 4 ore, în acest timp comandantul construiește aproximativ 150 - 200 de fire artificiale.

Popularitatea extinderii capsulare constă în faptul că firele naturale și cele donatoare sunt conectate atât de îngrijorat încât coafura actualizată arată cel mai natural mod. Acest lucru asigură durabilitatea părului artificial, simplitatea și securitatea la atașare sau înlăturare. Capsulele din keratină sunt complet imperceptibile și invizibile, ele oferă un atașament puternic și sigur și nu necesită îngrijire specială a părului. Extensiile de păr arată vibrante, moi și matasoase, sunt ușor de pieptene, la fel ca și buclele naturale pot fi spălate cu șampon, tăiate sau vopsite în orice culoare.

Numărul de componente acumulate depinde în mare măsură de efectul dorit. Totul depinde de lungimea si densitatea originala a parului natural. Tehnologia unică permite orice experiment, astfel încât să puteți dezvolta părul cu fire de diferite nuanțe și, astfel, să obțineți un efect de evidențiere uimitor sau într-o seară să transformați dintr-o fată fragilă cu o tunsoare scurtă într-o frumusețe lăudabilă, cu bucle lungi și strălucitoare până la talie.

Parul extins trebuie să fie corectat la fiecare 2-3 luni, deoarece, pe măsură ce crește părul, capsulele cu fire donatoare scad sub. În timpul procedurii corective, comandantul va transplanta capsulele mai aproape de rădăcinile părului.

Soiuri de extensie a părului capsular

Definiția extinderii capsulare se referă la mai multe tehnici, care includ atât proceduri la cald, cât și la rece. Astăzi, saloanele de înfrumusețare oferă următoarele tipuri de extensii utilizând capsule:

 1. Încărcarea la cald în Italia este opțiunea preferată. Se efectuează chiar și pe părul scurt (lungime de la 8 cm). Stăpânul selectează culoarea și structura buclelor donatorilor în tonul de ton cu culoarea părului principal. Fusta artificială cu capsulă de cheratină la capăt este aplicată pe cea naturală și se fixează cu pensete fierbinți încălzite la 180 ° C. Sub acțiunea temperaturii înalte, capsula se topește și devine netedă și neclară. Astfel, în 2-3 ore de muncă grea, un specialist poate crește numărul necesar de bucle. De obicei, 70 de toroane donatoare sunt suficiente pentru a crea volum, pentru prelungirea generală a părului - de la 150 la 200. Cu ajutorul tehnologiei italiene, zonele problematice (în temple, despărțire sau breton) pot fi extinse și închise, deoarece capsulele de keratină devin plane și complet invizibile. Acestea asigură o potrivire sigură, astfel încât să puteți vopsi și să stivuiți în orice mod firele acumulate, să vă simțiți liberi să vizitați piscina, saună, solar, fără teama că aceste fire vor dispărea. În același timp, este necesar să se renunțe la utilizarea cosmeticelor pentru îngrijirea părului care conține silicon, acizi sau uleiuri în compoziția sa, deoarece utilizarea lor poate distruge capsula și provoca eliberarea de fire artificiale.
 2. Construcția engleză. Această tehnică se bazează pe faptul că stilistul colectează bucle donatoare cu mâna și le atașează la capsule ușor încălzite, constând din rășini organice. Versiunea în limba engleză a construcției este mult mai complicată în ceea ce privește execuția, deoarece totul depinde de priceperea și experiența comandantului, care trebuie să asambleze o componentă artificială din firele individuale și să fixeze corect capsula pe ea. Din aceasta va depinde rezultatul final și aspectul părului. Dacă firul este colectat neglijent, părul va părea neglijent. De asemenea, capsula trebuie să fie bine fixată, în caz contrar părul va cădea și se va rupe la punctele de prindere atunci când îl pieptești mai întâi. Un alt dezavantaj al metodei engleze este forma capsulei sub formă de granule, care, spre deosebire de încapsularea plată italiană, poate face ca locul joncțiunii firelor artificiale și naturale să fie vizibil. În plus, capsulele de rășină sunt foarte sensibile la schimbările bruște de temperatură. Prin urmare, dacă mergeți de pe o stradă înghețată într-o încăpere caldă, încălzită, unele dintre buclele artificiale se pot separa.
 3. Clădirea spaniolă. Această tehnică implică utilizarea de fire fabricate, ale căror capete sunt închise în capsule de clei. Spre deosebire de extensia italiană fierbinte, capsulele sunt înmuiate nu de pensulele fierbinți, ci de un fluid activator special. Astfel, încapsularea spaniolă este o tehnologie de construcție la rece, avantajul căreia fixarea fiabilă a firelor este realizată fără utilizarea temperaturilor ridicate. Adezivul, plasat în capsule, are o formulă stabilă, este complet sigur pentru piele și păr. Singurul negativ este că, atunci când îngheață, se obține o nuanță albică care se va observa pe părul întunecat. Prin urmare, extensia spaniolă este utilizată numai pentru păr blond.
 4. Extensia cu ultrasunete este procedura cea mai modernă și sigură, care este o versiune îmbunătățită a tehnologiei spaniole reci. Doar în acest caz, capsula este topită nu de lichidul de activare, ci de undele ultrasonice generate de dispozitivul care funcționează în domeniul sigur pentru oameni. În primul rând, expertul aplică o componentă extensibilă părului și, cu ajutorul unei duze speciale cu ultrasunete, topeste cheratina, apoi se folosesc pensulele care formează forma de capsulă plat. Aceasta permite ca firele extinse să pară naturale, deoarece capsula de cheratină devine complet invizibilă.
 5. Extensie microcapsulară - această tehnică este ideală pentru părul subțire și scurt și vă permite să efectuați procedura chiar și în zona templelor și bretonilor. Odată cu acumularea obișnuită, firele încapsulate se pot simți destul de grele și pot provoca senzația de strângere a pielii. În timp, o astfel de expunere poate duce la subțierea, slăbirea și pierderea părului natural. Avantajul microîncapsulației este acela că toroanele folosite sunt de 3-4 ori mai mici decât mărimea standard, respectiv capsula keratină sau rășină este destul de mică și ușoară, dar rezistența conexiunii rămâne ridicată. Folosind această tehnică, puteți extinde în mod artificial benzile și conexiunile vor fi complet invizibile. Astfel, microencapsularea este cea mai bună opțiune pentru proprietarii de păr rar, subțire și fragil.

Caracteristici de îngrijire pentru extensii de păr

Părul după extensia capsulară necesită o atenție deosebită. Editorii de stil recomandă tratarea coafurii actualizate și urmează câteva recomandări de bază:

 • Înainte de spălarea părului, desfaceți cu atenție părul cu mâinile sau pieptește-l cu un pieptene cu dinți pucioși.
 • Nu periați firele cu pieptene sau perii regulate cu dinți rotunjiți, deoarece acestea pot deteriora capsulele. Pentru a avea grijă de extensiile de păr, cel mai bine este să cumpărați un pieptene special.
 • Pentru șampoane, utilizați șampoane care nu conțin silicon sau componente grase.
 • Nu trebuie utilizate măști și balsamuri pe bază de uleiuri (naturale sau sintetice), care pot dizolva capsula de cheratină și pot provoca respingerea firelor artificiale.
 • Se recomandă spălarea capului numai în poziție verticală, fără înclinare înainte, adică sub duș. Nu poți să te culci cu un cap umed, în caz contrar, părul se va încurca, iar pieptul în dimineața asta va fi imposibil.
 • Nu periați părul ud, așteptați până când se usucă în mod natural.
 • Toate produsele cosmetice și de coafare (balsamuri, geluri) trebuie aplicate pe păr, îndepărtându-le de rădăcini, pentru a nu deteriora capsula.
 • În timpul modei calde (uscător de păr sau călcare), exercitați un efect la 10 cm distanță de scalp, altfel capsula se va topi sub influența temperaturii ridicate. Hair styling hair styling este interzis.
Corectarea și îndepărtarea buclelor extinse

La fiecare trei luni, ca regrowth hair, o corecție ar trebui să fie făcută. Capsulele oferă o legătură foarte puternică, astfel încât buclele donatorilor se mențin mult timp. Treptat, zona de îmbinare a firelor artificiale și naturale cade și joncțiunea devine vizibilă pentru alții. În timpul reglării master, cu ajutorul unor formulări speciale, capsulele se dizolvă și se detașează buclele acumulate fără a afecta părul. Pentru a elimina resturile de keratină, părul natural este pieptănat cu atenție cu un pieptene cu dinți frecvenți. Apoi, capsule noi sunt atașate la firele donoare și sunt fixate din nou mai aproape de rădăcini. O astfel de corecție poate fi efectuată de până la 4 ori pe an, totul depinde de cât de rapid crește părul natural.

Îndepărtați extensiile de păr capsulare pot fi în salon sau în mod independent, la domiciliu. Faceți această procedură în mai multe moduri:

 1. Cea mai eficientă opțiune implică utilizarea unui gel-revomator proiectat special pentru acest scop. Acest instrument costă aproximativ 500 de ruble și este vândut în magazine specializate. Fiecare capsulă trebuie să fie prelucrată cu un gel distructiv și apoi să rupă pensula și să se îndepărteze ușor din păr. Efectuarea unei astfel de proceduri este problematică, cel mai bine este să contactați salonul, unde un maestru experimentat va efectua corect și corect procedura, ceea ce va ajuta la evitarea consecințelor negative asupra părului.
 2. La domiciliu, este mai bine să puneți pe capsulă uleiul vegetal, o mască pe bază de grăsimi sau o cremă de grăsime și, treptat, pe măsură ce capsulele se înmoaie, scoateți-le din păr.
 3. Această metodă constă în încălzirea capsulelor cu un fier curgător sau un uscător de păr. Ca urmare, ele se înmoaie și pot fi îndepărtate. Dar aceasta este o opțiune destul de periculoasă, deoarece dacă este utilizată abuzivă, ea poate provoca daune părului și arde scalpul.

După ce toate capsulele au fost îndepărtate, părul trebuie pieptănat cu grijă, capul trebuie clătit bine cu șampon și balsamul medicinal trebuie aplicat pe păr.

Ce fel de extensie a părului este mai bine: capsulară sau bandă?

Esența extensiei capsulare este aceea că firele donoare sunt atașate părului natural cu ajutorul capsulelor, care asigură o fixare sigură, durabilitatea și naturalețea părului, deoarece articulațiile sunt complet invizibile. O astfel de extensie nu necesită o corecție frecventă, iar îngrijirea părului are un minim de restricții. Puteți vizita sauna, baie, solar, spălare și culori acumulate. Dezavantajul acestei tehnologii este impactul agresiv asupra părului în timpul metodei fierbinți de etanșare a capsulelor.

Extensia benzii este potrivită pentru orice lungime și grosime a părului. Durata procedurii este mult mai mică decât în ​​cazul capacității capsulare și durează doar aproximativ 30 de minute. Fibrele de montare produse fără utilizarea efectelor de temperatură și a dispozitivelor suplimentare, greutatea părului.

Dezavantajele construcției de bandă includ necesitatea ajustărilor frecvente (o dată la 2 luni) și achiziționarea obligatorie de produse speciale de îngrijire care sunt destul de costisitoare. În plus, extensia benzii are multe limitări. Nu vă puteți modela părul cu un uscător de păr fierbinte, vizitați o baie sau o saună, folosiți spray de păr. Ce tip de clădire să alegeți, decideți. Înainte de a vă decide o procedură, trebuie să învățați totul despre avantajele și dezavantajele unei anumite metode și să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs.

Este posibil să creșteți părul la domiciliu?

Extensiile de păr din capsulă la domiciliu se pot face dacă aveți abilitățile și experiența necesare. Acum, pe internet au apărut numeroase videoclipuri, cu instrucțiuni pas cu pas, care explică în detaliu modul în care puteți construi firele pe cont propriu. Procedura din cabină va costa o sumă impresionantă, deci dacă sunteți încrezător în abilitățile dvs., puteți încerca să construiți o casă. Singura condiție este respectarea exactă a instrucțiunilor și achiziționarea de materiale de calitate pentru extensii de păr în magazine specializate.

Trebuie înțeles că procedura este destul de consumatoare de timp, necesitând răbdare și exactitate. Este necesar să se respecte cu strictețe toate nuanțele tehnologiei, altfel puteți afecta serios părul. Pentru procedurile de la domiciliu, cea mai bună opțiune ar fi o extensie de bandă. Aceasta este o procedură mai simplă și mai sigură, care nu necesită tratament termic și reduce riscul de deteriorare a părului.

Este mai bine să nu experimentați metode fierbinți de extensie capsulară la domiciliu, altfel se poate termina prost pentru păr. Amintiți-vă că doar profesioniștii cu experiență într-un salon bun pot face capacitate capsulară de înaltă calitate. Prin urmare, este mai bine să nu vă salvați pe propriul aspect.

Cât de mult este?

Prețurile prelungirilor de păr capsulare sunt determinate pe baza costului unei componente. În medie, este de 40-50 ruble pe fiecare fir, costul final fiind format din numărul de bucle donatoare și taxe stilist.

Recenzile privind extensiile de păr capsulare sunt în mare parte pozitive, femeile evidențiază numeroasele avantaje ale acestei tehnologii și spun că, cu ajutorul ei, au devenit proprietari de păr de lux.

Revizuirea procedurii

Revizuirea №1

Am vrut mult timp sa cresc parul lung, dar mi-a lipsit rabdarea. Apoi am văzut o cunoaștere de lungă durată și am fost surprinsă de coafura ei chic, cu atât mai mult știam că înainte ea avea păr subțire și rar. Secretul transformării a fost simplu - capacitatea capsulară. A luat telefonul stilistului de la ea și a decis să o facă și ea. Procedura din salon a durat aproape 3 ore. Stăpânul a ales cu grijă umbra buclelor artificiale, apoi a închis fiecare capsulă. Ca rezultat, au fost folosite 75 de fire, am plătit aproape 4.000 de ruble pentru serviciu. Dar rezultatul a meritat. Acum sunt proprietarul unui păr superb, gros și lung.

Examinați numărul 2

Cel care a crezut extensia capsulară a părului - este necesar să punem un monument! Am reușit în cele din urmă să-mi împlinesc visul și să-mi întorc părul subțire și rar în păr gros, lung și voluminos. Mulți se plâng că extensiile de păr creează probleme suplimentare, dar pentru mine unele dintre limitările sunt complet irelevante, principalul lucru este rezultatul. Am făcut procedura de microîncapsulare, articulațiile sunt complet invizibile și părul nu se strânge deloc. Deși mulți se plâng că rădăcinile, încărcate cu capsule, se obosesc, există un sentiment de strângere și dureri de cap. N-am avut nimic de-astea. Părul poate fi spălat, decorat, pieptat, ca de obicei. Este necesar doar să se respecte anumite precauții pentru a nu deteriora capsulele.

Examinați numărul 3

Anul trecut a făcut extensii de păr capsulare. În general, mi-a plăcut, procedura este destul de scumpă, dar în cele din urmă coafura pare superbă. Este pacat ca parul meu sa creasca rapid si in 2.5 luni a facut o corectie, dar vine si la un pret. Prin urmare, am refuzat să construiesc, părul artificial a fost îndepărtat, după care trebuia să-mi tratez părul, pentru că au ieșit puternic, au devenit fragili și uscați. Deci, această procedură are dezavantajele sale.

http://moivolosy.com/kapsulnoe-narashhivanie-volos/

Extensie capsulară sau microcapsulară? Care este mai bine?

Conținutul articolului.

Capsule și microcapsule. Care este diferența lor? Ce este mai bine și pentru cine?

Cea mai frecventă întrebare: care este diferența dintre capsulele standard și microcapsule? Indiferent de cum suna, de fapt, totul este simplu si simplu: ele difera in marime. Și asta e tot.
Dar totuși vă voi spune ce fel de capsule pentru care capacitate și care clienți sunt cele mai potrivite. Capsulele și microcapsulele sunt un tip complet de siguranță pentru extensia părului donator, luând în considerare dacă se observă tehnologia de extensie a părului, volumul este selectat individual (fără suprasarcină) - comandantul nu ar trebui să aibă dorința de a lipi un milion de capsule pe cap. De asemenea, este importantă îngrijirea la domiciliu, pentru a evita confuzia și pentru a menține calitatea părului și a părului și, bineînțeles, corectarea la timp (la fiecare 2-3 luni). De ce depinde de cine și cât să meargă cu extensiile de păr de la corecție la corecție, voi descrie mai jos.

Capsule standard. Extensii de păr capsulare.

Un pachet de păr pentru extensie capsulară.

Mărimea capsulei este, în medie, puțin mai mare decât cerealele de orez, capsula, în general, este similară cu un bob de orez, aceeași puzatinkaya în mijloc și puțin mai subțire față de capete.

Capsulele sunt confortabile pentru a purta, nu provoacă durere, un număr maxim de clienți cu scalp sensibil pot avea 2-3 zile de disconfort în timpul somnului, deoarece pielea nu este folosită și repet sensibil. Dar după 2-3 zile, toate disconfortul trece și clientul uită că are extensii de păr și primește plăcere. Aveți grijă de extensiile de păr capsulare, foarte ușoare și nu diferă, aproape nimic de îngrijirea părului lor.
Ingrijirea parului:

 • Spălați-vă în duș. Șampoane, balsamuri, măști, ceea ce dorește inima ta. Singura excepție este dacă ai îndreptare cu keratină, botox pentru păr, "nanoplastic", reconstrucția părului înainte de extinderea părului pe păr. În astfel de cazuri - șampoane și balsamuri strict fără sulfat, balsamuri.
 • Uleiuri de păr, cosmetice, de orice lungime (nu se aplică pe capsule).
 • Protecția termică înainte de stil, este pentru părul tău în primul rând, și nu pentru extensiile de păr.
 • Uscarea cu uscător de păr și periaj (perie rotundă) sau masă de păr (fără bile la capete pentru a nu se agăța de capsule).
 • Este posibil să se usuce singuri fără stil, dacă părul lor este în mod natural perfect în structură și nu este deteriorat.
 • Șamponarea poate avea loc ori de câte ori aveți nevoie, nu există restricții.
 • Părul de mestecat / călcat este posibil și sigur. Dar amintiți - protecția termică este vitală, aveți grijă de păr.
Se pare că pieptenii potriviți pentru extensiile de păr
Se pare că fierul potrivit pentru extensiile de păr
Ulei de păr perfect. Puteți cumpăra de la noi în Studio :)

Cu o extensie capsulară, vă puteți vopsii părul, faceți tratamente (keratină, botox, reconstrucție, nanoplasty), orice stil și colectați părul. Dar vopsea parul strict în salonul unde a fost extins parul, altfel Studio nu este responsabil pentru calitatea suplimentară a părului după extensie. Capsulele standard sunt potrivite pentru aproape toți clienții, cu excepția clienților care au păr foarte subțire și subțire (foarte subțire, epuizat). Capsulele standard pot bloca orice tunsori și lungimi de păr cuprinse între 5-6 cm, câteodată luăm pentru versiuni mai scurte, dar acest lucru este rar.

Aveți grijă de extensiile de păr capsulare, foarte ușoare și nu diferă, aproape nimic de îngrijirea părului lor.


Extensie perfectă pentru părul scurt
Perfecționarea perfectă pentru părul scurt, aspectul 2.

Puteți atât să vă lărgiți propriul păr, cât și să creșteți grosimea părului. Este ideal pentru a bloca bob și bob bob, pentru a face parul mai lung și mai gros decât umerii și lamele umăr. Puteți prelungi cu 30-50 cm din lungimea sa, și uneori mai mult, dacă grosimea și starea părului vă permit. Capsulele sunt ajustate foarte ușor și nedureros, ușor de îndepărtat cu lichid pentru îndepărtarea părului și a penseii.
Corecția extensiilor de păr se întâmplă foarte repede: maestrul îndepărtează, asistentul capsulă deja în acest moment, maestrul se ridică după el. Pentru capsule se utilizează keratina (biopolymer), care este complet inofensivă pentru păr. Temperatura aparatului (pensetă) pentru ridicare este de 170 de grade și nu se produce în contact cu părul, numai direct cu capsula de cheratină pentru ao topi și a forma o "boabe de orez".

Extensii perfecte pentru păr

Părul poate fi purtat și reparat atâta timp cât doriți sau până când lungimea dorită crește sub extensiile pentru păr. Mulți oameni își dezvoltă părul și apoi sporesc 40-60 de toroane pentru densitate și merg în mod continuu. Apoi, să vorbim puțin despre microcapsule.

Extensii de păr microcapsulare.

Dimensiunea capsulei este exact jumătate din dimensiunea capsulelor standard. O microcapsule este o capsulă standard pentru extensie, dar este împărțită în două. În consecință, dacă standardul poate crește 150 de capsule, de exemplu, microcapsulele, acesta va fi de 300.

Cine are nevoie de microcapsule?

Microcapsulele sunt foarte necesare pentru clienții cu păr foarte ars, "ucis", arșiți, care au păr foarte lichid, părul este supus unei pierderi ușoare.
Cu un "molt" puternic nu creste deloc (bine, nu crestem, nu stiu cum restul, desigur). De asemenea, microcapsulele sunt ideale pentru părul gros, în general, nu găsesc, nu văd, nu mănâncă aproape. Corectarea are loc cu microcapsule exact la fel ca în standard și grija pentru ele este exact aceeași.
Singurul minus din microcapsule este o retragere mai lungă datorită numărului mare de capsule, poate totul.

Extensiile de păr combinate sunt ideale pentru toată lumea.

Extensiile de păr combinate sunt ideale, în general, practic practicăm-o întotdeauna, combinăm standardele și microcapsulele într-o singură extensie. Creștem întreaga zonă occipitală cu cele standard, întreaga zonă temporală-laterală și mărim micro, deoarece zona temporală este cel mai adesea cu păr mai subțire și mai puțin grosime. În plus, cu microcapsule în zonele temporal-laterale, vă puteți colecta, în general, părul așa cum doriți. În opinia mea, opțiunea extinderilor de păr combinate, cel mai ideal. Numărul de capsule este întotdeauna selectat individual, pe baza densității părului, a tunsorilor, a stării părului, a dorinței clientului și a discreției privind aspectul profesional al unui maestru de extensie a părului. Este foarte important pentru noi să facem ceva frumos, să-i mulțumim clientului, dar să nu exagerăm cu numărul de capsule pentru a vă salva părul fără a-i supraîncărca. De ce are cineva nevoie de o corectare a extensiei capsulare o dată la două luni și de cineva o dată la trei luni? Dacă părul este în stare bună și normală înainte de prelungire, cu o lungime de la pătrat și sub umeri, cu o grosime medie - atunci o corectură o dată la 3 luni este suficientă și cu bună îngrijire la domiciliu, o dată la 3,5 luni. În cazul în care părul este foarte subțire, părul nu este foarte gros, tunsul scurt la extensiile de păr, o creștere foarte rapidă a propriului dvs. păr - atunci există o corecție la fiecare 2 luni pentru a evita incurcaturile (incurcaturile).

Un exemplu de extensie combinată a părului :)

Maestrul va alege intotdeauna exact optiunea de extensie, grosime si lungime a parului, care va fi ideala pentru dumneavoastra. În studio "Mane" există întotdeauna toate tonurile și lungimea părului pentru extensie. Înscrieți-vă, veniți, discutați și construiți imediat. Dacă aveți întrebări despre îngrijirea la domiciliu sau despre situații neprevăzute cu păr, sunați / scrieți-ne, veniți și noi spunem și rezolvăm totul. Emitem un card de garanție pentru păr și pentru muncă. Ne asumăm întreaga responsabilitate pentru munca noastră.

P.S. Doar în cazul: video despre bandă și extensie capsulară.

Cred că video despre bandă și extensie capsulară, în acest articol nu va fi superfluă. Dar sunt sigur că despre extensiile capsulare sau microcapsule vom trage un videoclip separat, foarte curând. Bucurați-vă de ceas.

http://greeva.ru/blog/kapsulnoe_ili_mikrokapsulnoe_narashchivanie_chto_luchshe/

Totul despre extensiile de păr capsulare

Dorința femeilor de a-și schimba imaginea împinge industria frumuseții să creeze noi proceduri. Tendințele modei sau doar o schimbare de stare pot provoca reîncarnări cardinale. Cea mai experimentată parte a imaginii feminine este coafura, în special lungimea acesteia. Și dacă îți faci foarte ușor părul scurt, atunci trebuie să lucrezi foarte mult la transformarea inversă. Prin urmare, pentru a nu aștepta până când părul crește natural, femeile de modă au început să le prelungească.

La început erau doar legături sau cozi. Dar, de-a lungul timpului, tehnologia a fost îmbunătățită, iar extensiile de păr s-au transformat într-o procedură disponibilă pentru orice vizitator al salonului de înfrumusețare, deși anterior, numai stilistii de celebrități au folosit această tehnică. Inițial, extensiile de păr s-au efectuat pentru a ascunde lipsa de grosime, dar apoi purtarea de fire de vârf a devenit un mijloc de experimentare pe lungimea lor. Cu toate acestea, majoritatea metodelor vizează acoperirea ariilor mari de păr, iar acest lucru nu este întotdeauna convenabil. Ce trebuie să faceți dacă doriți să extindeți numai zonele temporale ale clasicului "Caret"? Sau coafuri diluate cu panza monocromă cu culori luminoase colorate? Este posibil să se extindă sau să se mărească grosimea nu numai sub forma întregului tunsoare, ci și pe elementele sale individuale, precum și să se facă accente de culoare strălucitoare folosind extensii de păr capsulare.

Să aflăm totul despre această procedură - argumentele pro și contra, care sunt tipurile și modalitățile de a face acest lucru, ce se face, când este necesar să se efectueze corectarea componentelor acumulate, indiferent dacă au nevoie de îngrijiri suplimentare.

Ce este extensia capsulară a părului

Aceasta este metoda de fixare a firului donor cu ajutorul unei capsule de ceară sau de clei, care este plasată sub părul dvs. și fixată cu ajutorul unui înmuiere sau a unei strângere.

Capacitatea capsulară se face în două moduri - caldă și rece. În primul caz, atașarea toroanelor donoare se realizează prin încălzirea substanței adezive a capsulei, iar în al doilea - fără expunere termică.

Tipuri de extensii de păr capsulare

Încălzirea în timpul acumulării fierbinte este directă sau la distanță.

Metoda directă este încălzirea prin contact a atașamentului de keratină împreună cu firul. Această metodă de expunere termică este utilizată în următoarele tipuri de capacitate capsulară:

 • Germană - Bellargo;
 • Extensii italiene pentru păr extensii pentru capsule de cheratină - Euro So Cap;
 • diamant - Păr de diamant;
 • pulbere - păr de vis;
 • microlining - Extinde Magic.

Extensii de păr capsulare fierbinți

Metoda de la distanță este încălzirea fără contact a keratinei. Bazat pe acesta:

 • Extensie de păr engleză;
 • cu laser.

prelungiri de păr capsulare reci

Extensia capsulară sub presiune este atașarea toroanelor donatoare fără tratament termic. Este lipici și cheratină.

Adezivul este formarea unei capsule dintr-un adeziv sau gel special. Acest tip de extensii includ:

 • Spaniolă - extindere pentru gheață;
 • Franceză sau nano-construcție - Le Cristal de Paris.

Consumul de cheratină rece se face numai prin ultrasunete.

Pro și contra

Nu există o astfel de procedură, care constă doar în anumite avantaje. Deci, să aflăm ce calități are capacitatea capsulară. El are multe avantaje, totuși, le puteți simți doar pentru tine în cazul în care procedura este efectuată corect.

 1. Sosete pe termen lung - 4-5 luni.
 2. Se poate face nu numai pe întreaga formă de tunsoare, dar și pe elementele sale individuale, de exemplu, numai pe breton.
 3. Pentru a construi pe capsule se folosesc numai păr natural. Liniile artificiale nu sunt folosite pentru uzură pe termen lung, deoarece se deteriorează rapid.
 4. Potrivit pentru tunsori scurte. Lungimea minimă a părului pentru a efectua o construcție pe capsule este de 4 centimetri.
 5. Nu limitează purtarea cozilor "lins" sau coafurilor colectate.
 6. Cu o îngrijire corespunzătoare, un set de fire extinse poate fi aplicat de 2-3 ori.
 7. Este permisă efectuarea acelorași proceduri ca și pentru vopsirea părului, tonifiere, permează sau îndreptare.
 8. Puteți vizita piscina, baie, înotați în mare, faceți plajă în soare sau în solar.
 9. Extensiile capsulei pot fi efectuate în aceeași zi cu proceduri de colorare sau de îngrijire pe termen lung. Cu toate acestea, toate lucrările cu coloranți trebuie finalizate înainte de construire. Deoarece capsula de cheratină nu pierde pigmentul, atunci când îl îndepărtați în locul atașării sale, va exista un spot de altă culoare.
 10. Structura donatorilor este selectată cât mai mult posibil pentru tipul de păr. Buclele brute pot fi folosite pentru a construi pe capsule, dar trebuie să lucrați cu ele cu atenție. Este necesar să se combine direcția buclelor donatorului și a toroanelor acestora.

fotografie înainte și după

Dar, în ciuda unei liste solide de calități pozitive, capacitatea capsulară are unele dezavantaje.

 1. Procedura durează mult timp - aproximativ 4 ore când se lucrează cu capsule standard și 10-12, dacă se utilizează micro.
 2. Imposibil să o faci singur.
 3. Îndepărtarea sau corectarea durează aproape atât timp cât acumularea capsulară.
 4. Aveți nevoie de îngrijiri suplimentare.
 5. Capsulele nu trebuie purtate în cazul în care firele care le țineau au crescut mai mult de 5 centimetri, chiar și atunci când sunt bine fixate. Reumplerea duce la subțierea și ruperea părului, uneori cu bulbi.

Extensiile de păr pe capsule sunt dăunătoare? Toate tipurile de proceduri au o contraindicație generală - pierderea și semnele de alopecie. În ciuda greutății foarte mici a firului adăugat, pe care foliculii sănătoși îl rezistă cu ușurință, acesta trage în jos becurile slăbite, ceea ce agravează și mai mult pierderea de densitate. În caz contrar, cu o procedură corect efectuată, părul nu este afectat.

Pot crește părul pe capsule în timpul sarcinii? Da, deoarece fundalul hormonal nu afectează durabilitatea și calitatea fixării mecanice. Dacă în această perioadă nu există caderea parului, atunci nu există alte restricții.

Ce este necesar pentru extensiile de păr pe capsule

Pentru fiecare tip de atașament al componentelor donatorilor sunt necesare diferite instrumente și materiale. Cu toate acestea, există acelea care se aplică în toate modurile.

Ce instrumente sunt necesare pentru extensiile de păr pe capsule?

 1. Șamponul de curățare profundă este un curățitor care elimină contaminarea suprafeței, deschide baloanele și îndepărtează părul.
 2. Capsula este o sculă metalică specială care are trei crestături pe plăcile de diferite dimensiuni - 5, 4 sau 3 milimetri. Este utilizat pentru construirea și încapsularea parului tăiat sau a tăieturilor. Acestea sunt cheratină înfundată pentru a obține capsule de aceeași dimensiune.
 3. Un disc de separare este un cerc din plastic, cu un slot în mijloc pentru a izola firele atunci când se construiește. Se folosește pentru a se asigura că adezivul sau cheratina topită nu ajunge pe restul părului. De asemenea, protejează scalpul de arsuri în cazul contactului accidental cu uneltele de încălzire.
 4. Coșuri de coafură - necesare pentru a fixa discul de separare și partea părului, care nu este acumulată. Pentru a ține discul folosind cleme plate de dimensiuni mici.
 5. Capsula este un dispozitiv metalic cu plăci ondulate pentru ruperea clemelor de lipici sau cheratină.
 6. Pieptene cu o coadă subțire pentru separarea firelor.

Dar, deoarece există diferite tipuri de extensii de păr capsulare, fiecare metodă va necesita propriile unelte și consumabile suplimentare.

 1. Bellargo este o extensie a părului fierbinte, care se realizează cu ajutorul unor cochilii speciale de cheratină. Pentru a face acest lucru, aveți nevoie de un cârlig pentru fire de filetare, tuburi cheratina goale cu diametru mic, cleme electrice de încălzire cu o crestătură rotunjită în plăci pentru a fixa manșoanele și a-și păstra forma.
 2. Euro So Cap este o metodă fierbinte de atașare a componentelor donatorilor. În plus față de uneltele de bază, sunt necesare suplimentar cleme electrice de încălzire cu plăci drepte.
 3. Diamond Hair este un acumulator fierbinte, este un analog al Euro So Cap - tehnologia de implementare, precum și instrumentele folosite sunt aceleași. Diferența este că Diamond Hair folosește capsule cu microparticule diamantate pentru a crește rezistența atașamentului.
 4. Extend Magic este o metodă de extindere la cald care se realizează folosind o mașină specială - Extend Magic Grip. Acesta este un instrument cu plăci de încălzire și un cartuș înlocuibil, în interiorul căruia există o bandă pentru a alimenta doze mici de cheratină încălzită.
 5. Parul de vis este un amestec fierbinte cu pulbere de keratină. Tratamentul termic se efectuează cu aceleași cleme ca și pentru Euro So Cap.
 6. Ice Extension este o metodă rece de fixare, care utilizează un adeziv bicomponent special pentru construcții - Rueber. Prima fază - formează o capsulă, iar cea de-a doua - un activator, care este folosit direct în timpul atașării donatorului la firele sale. Pentru îndepărtare, se utilizează un dispozitiv de îndepărtare special, care înmoaie capsula lipiciului.
 7. Le Cristal de Paris este o clădire rece. Pentru fixarea firelor folosind un gel special monofazat, întărirea aerului.

În plus, toate metodele de extindere la rece sunt efectuate folosind cleme speciale ultrasonice reglate la o anumită frecvență. Ei distrug capsulele de cheratină cu radiații.

Și, de asemenea, se aplică instrumentele lor pentru căi calde, în care există încălzire contactless de keratină:

 • Extensii de păr engleze realizate de o armă specială, care este umplută cu keratină sub formă de creion, apoi topită și măsurată printr-o gură subțire;
 • extensii de păr cu laser, realizate cu ajutorul unei arme speciale cu lățime reglabilă a fasciculului, care îi permite să atașeze simultan până la opt capsule.

Câte fire și capsule pentru extensii de păr

Pentru a determina cu exactitate numărul necesar de toroane atașate, trebuie să luați în considerare câțiva factori.

 1. Lungimea și densitatea părului. Cu cât sunt mai scurte și mai groase, cu atât mai multe componente ale donatorilor vor fi necesare pentru a ascunde diferența dintre ele.
 2. Tipul de capsule utilizate, care sunt dimensiuni standard, mini și micro.
 3. Tip de extensie - clasic pentru întreaga formă de tunsoare sau zonală.
 4. Forma părului. Firuri curbate și ondulate vizuale voluminoase drepte, de multe ori au nevoie de mai puțin.
 5. Culoarea părului Cu cât sunt mai strălucitoare, cu atât sunt mai puține vizibile toate defectele.

Prin urmare, câte fire aveți nevoie pentru capsule cu extensii de păr, este determinată pe baza unor parametri specifici.

Care sunt capsulele pentru extensiile de păr? Există trei dimensiuni:

 • standard - 5 ml;
 • mini - 4 ml;
 • micro (nanocapsule) - 3 ml.

Cât de multe grame de păr sunt utilizate într-o capsulă pentru extensie depinde de lungimea benzii donatorului și de dimensiunea atașamentului. În medie, o bandă standard de 50 cm lungime, cu o capsulă tipică, cântărește 0,94 grame. Cât de multe grame de păr trebuie să construiți pe capsule? Pentru o metodă clasică completă, aveți nevoie de aproximativ 100 de toroane cu dimensiunea standard a capsulelor. De obicei, 90-100 de grame de păr donator sunt atașate.

Cum se fac extensiile capului de păr?

Principiul atașării componentelor donatorilor în toate modurile este similar. Dar înainte de a trece direct la implementarea extensiei capsulare, trebuie să vă pregătiți părul. Cum se face acest lucru?

Pentru ca firul donatorului să rămână strâns, trebuie să vă spălați părul cu un șampon de curățare profundă de 2 până la 5 ori. Numărul de tratamente depinde de gradul de contaminare și de tipul de păr. Balsamurile sau balsamurile nu pot fi aplicate. Apoi, trebuie să vă uscați complet capul cu un uscător de păr cu periaj sub formă de tunsoare.

După ce părul este pregătit, este necesar să se separe zonele pentru atașare. Nu există o schemă definită pentru cum să crească în mod corespunzător părul pe capsule. Există o singură condiție - acestea trebuie fixate exact de-a lungul distanțelor orizontale. Nu ar trebui să existe o "comandă de șah", în caz contrar, firmele acumulate vor fi foarte confuze între ele. Pentru a face ca capsulele să fie cât mai discrete posibil, ele sunt potrivite cu culoarea părului lor și, de asemenea, se retrag de la o margine de 2-3 cm.

Euro Deci Cap, Păr Diamant și Păr de Vis

Tehnologia de extindere a parului - Euro So Cap, diamant de păr de păr și păr de păr sub formă de pulbere se efectuează în același fel cu aceleași clesti.

 1. Faceți o despărțire orizontală.
 2. Separați capătul ascuțit, purtat pe cordonul degetului inelului, la aceeași lățime cu capsula.
 3. Introduceți părul în gaură și fixați discul de separare cu două cleme plate metalice.
 4. Dacă se produce părul de vis, donorul este înfundat în pulbere de keratină și apoi închis sub propria sa și fixat cu pensete încălzite. Atunci când se construiesc cu Euro So Cap sau Diamond Hair, sunt folosite capsule gata făcute, astfel încât acestea sunt imediat conectate la părul lor și fixate între plăcile fierbinți.
 5. După ce cheratina s-a topit, luați forceps-ul pentru a forma capsulele și, până când se strânge, strângeți-l rapid în slotul cu dimensiunile necesare. Umpleți capsulele cu zonele necesare pe cap. Dacă este necesar, tăiați vârfurile lor inegale.

Când efectuați o construcție clasică, zona parietală nu este afectată.

Extensii de păr din Germania Bellargo

 1. Introduceți o bandă cu grosimea de 3-4 mm în discul de separare.
 2. Puneți cârligul cu cârlig și legați un nod de păr.
 3. Împingeți firele în gaura din manșon cu un cârlig.
 4. Un fir de gogoș de mini dimensiune (4 mm) trebuie să fie croșetat într-un nod și o teacă de cerneală instalată pe partea de sus.
 5. Utilizați clemele încălzite cu o crestătură rotunjită pe plăcuțe pentru a fixa manșonul de sus și de jos.

După ce atașați toate firele, pieptește-ți părul și tăiați vârfurile care sunt în afara masei generale.

Extensii de păr Microcapsulare Extindeți Magic

Cheratina moale este servită prin microzozi pe o bandă specială. Când este stors de mașină, el leagă extensiile de păr și de păr, formând o microcapsule.

 1. Combinați donatorul și toroanele acestuia cu o grosime de 3 milimetri.
 2. Strângeți mânerul de extindere a magiei.
 3. Keratinul topit, care a fost format pe propriul păr și donator, se răsucește cu două degete într-o capsulă.

Extensii de păr cu laser

 1. Pe un conducător special, asemănător cu un pieptene, puneți componentele donatorului încapsulate și, deasupra lor, părul.
 2. Introduceți rigla în canelură specială și porniți dispozitivul. Fasciculul laser înmoaie capsula și în același timp formează un canal nou în riglă.

Dispozitivul pentru extensia cu laser este capabil să ataseze simultan la 8 toroane.

Extensii de păr engleză

Această metodă este realizată de o pistol special, umplut cu keratină, care este topit și apoi picurat în loc de atașament.

 1. Introduceți bastoanele de cheratină în orificiul instrumentului.
 2. Separați discul de fâșie.
 3. Combinați părul donator cu al dumneavoastră.
 4. Puneți o mică doză de keratină.
 5. Strângeți forcepsul pentru a forma capsule și țineți-l până când materialul este răcit complet.

Hot keratina este vâscoasă, vâscoasă, deci trebuie să vă asigurați că nu lovește celălalt păr și că lipsește.

Extensia de păr spaniolă extinderea gheții

Tehnica extinderii părului rece pe capsule necesită o viteză mare datorită întăririi rapide a materialului.

 1. Formeaza capsule adezive din taietura parului.
 2. Introduceți firul pe discul de separare.
 3. Combinați-vă componentele și donatorii.
 4. Pictați activatorul de capsulă adeziv pentru al înmuia.
 5. Strângeți cu forcepsul pentru a forma capsule până când materialul este înghețat.

Trebuie să lucrăm foarte repede, deoarece atunci când reacționăm cu aerul, capsula se întărește din nou. Re-înmuierea cu un activator va duce la faptul că nu se solidifică până la capăt.

Extensie cu ultrasunete

Acesta este un mod rece de extindere a părului.

 1. Parul dvs. este separat cu un disc de separare și aliniat cu elementul donator încapsulat.
 2. Suportul este fixat cu forceps și se formează rapid o capsulă.

Radiația ultrasonică "rupe" cheratina în microparticule care trebuie să fie rapid "colectate". Dacă nu aveți timp să dați formă, atunci capsula va trebui să se schimbe.

Franceză extensii de păr Le Cristal de Paris

Această metodă rece se numește și extensii de nano pentru păr.

 1. Lanțul său subțire este separat de un disc.
 2. Este combinat cu micronuclei dintr-o tăietură.
 3. Gelul este aplicat. Căderea sa nu ar trebui să fie mai mult decât un bob de orez.
 4. Microcapsulele sunt formate prin forceps.

Dacă cristalizarea gelului a avut loc mai devreme, atunci trebuie să o eliminați și apoi să faceți o nouă montare.

Corectarea și îndepărtarea extensiilor de păr capsulare

Capsulele care au crescut cu 5 centimetri trebuie îndepărtate și fixate din nou pe fâșia donatorului. Cum să eliminați extensia capsulară? Acest lucru va necesita cleme ondulate speciale pentru zdrobirea capsulelor. Și, de asemenea, lichid pentru îndepărtarea clădirii. Este disponibil în sticle cu spray sau cu un nas subțire pentru aplicarea în puncte, care este convenabil pentru îndepărtarea parțială a donoarelor în anumite zone ale capului. Se numește - "Lichid pentru îndepărtarea blândă a părului natural extins (capsule de keratină)". Pentru a elimina formarea la rece a capsulelor adezive, utilizați un alt lichid - Remover pentru a înmuia dispozitivele de fixare.

Nu este necesar să vă spălați părul înainte de a scoate capsulele, deoarece este încă murdar cu ceară și reziduuri lichide.

 1. Separați și așezați cu atenție acele zone ale părului în care nu existau componente de donatori.
 2. Aplicați lichidul în capsule pentru îndepărtare. Odată cu îndepărtarea completă a extensiilor de cheratină, este convenabil să folosiți un pistol de pulverizare, deoarece zona de tratament este mai mare. În cazul îndepărtării parțiale a capsulelor de cheratină (de exemplu, pentru a înlocui nuanța de evidențiere a culorii), este necesar să se aplice lichidul în mod punctual folosind un orificiu subțire în formă de con. Dacă capsulele care trebuie îndepărtate sunt în contact cu alte corpuri de fixare, ele trebuie izolate astfel încât să nu se deterioreze cele adiacente. Pentru a face acest lucru, puteți folosi bucăți de film alimentar sau folie de coafură.
 3. Lăsați lichidul timp de 10-15 minute.
 4. Încercați să zdrobiți capsula cu pensete. Dacă ea "a mestecat" cu ușurință, continuați să vă retrageți. Dar atunci când capsula este greu de zdrobit, este necesar să repetați tratamentul cu lichid, mărind perioada de menținere timp de încă 10 minute.
 5. Eliminați toate componentele donatorilor.
 6. Pieptene cu dinți frecvenți pieptene ușor prin zona după îndepărtarea părului donator. Cu o entanglementare puternică, puteți aplica un spray sau ulei pentru a facilita pieptănarea.

După această procedură, trebuie să vă spălați imediat capul, deoarece lichidul pentru înmuierea capsulelor degresează părul, care este plin de uscăciune și peeling pe piele.

Cum sa incapsuiti parul pentru extensie

La re-construirea firelor eliminate, acestea trebuie procesate și înlocuite. Aceasta se aplică numai acelor metode care utilizează părul cu o capsulă finalizată. Pentru ca firul donatorului să se țină bine și firele de păr individuale să nu se întindă, trebuie să spălați site-ul de instalare a capsulei cu un șampon de curățare profundă de mai multe ori. Pentru a face acest lucru, scoateți firele trebuie fixate în mijloc cu o bandă de cauciuc în coadă, așezând toate îmbinările vechi pe o parte (nu trebuie tăiate încă pentru a reduce la minimum deșeurile de păr). Apoi spălați și uscați complet pentru a evita zonele umede. Când uscați un uscător de păr, asigurați-vă că păstrați părul vechi. După uscare, distrugeți cu grijă gingia și sortați firele lungi și scurte.

Pentru a corecta extensia, care nu necesită păr pregătit pentru a fi încapsulat, legați strânsele strâns de benzile de cauciuc și pur și simplu îndepărtați dispozitivul vechi cu o tăietură uniformă.

Cum sa incapsuiti parul pentru extensie? Pentru a înlocui capsula de cheratină veți avea nevoie de:

 • forceps Euro So Cap;
 • forceps pentru formarea capsulelor;
 • granule de cheratină corespunzătoare culorii părului lor;
 • foarfece ascuțite pentru tăierea vechii fixări și nivelarea capsulei formate.

Cum să perekapsulirovat păr pentru a construi?

 1. Încălziți cleștii la 200 ° C.
 2. Puneți pe placă granulele de cheratină - pentru dimensiuni standard - 3 buc., Mini - 2 buc., Dacă micro - 1 buc.
 3. Luați un fir de grosimea dorită, tăiați capsula veche. Vârful tăieturii (undeva jumătate de centimetru) de mai multe ori între plăcile forcepsului până la keratina lichidă a pătruns între toate firele de păr.
 4. Așezați capsula înmuiată în canelura de dimensiune dorită și fixați-o cu ajutorul forcepsului.
 5. După răcirea materialului, scoateți capsula rezultată și tăiați cuțitul din cuie prin intermediul foarfecelor.

După înlocuirea suporturilor de cheratină, legați firele de la baza capsulelor cu o bandă de cauciuc în coadă, spălare, mască sau balsam, uscați, îndreptați-o, dacă extensiile sunt inițial drepte. Catifelat si curat pur si simplu uscat si ceara pentru a da textura.

Înlocuirea capsulelor cu adeziv este mai ușoară. Pentru a face acest lucru, aruncați firul cu clei pe tăietură și fixați-l cu ajutorul forcepsului pentru a forma capsule.

Cât durează extensia capsulară a părului după corecție depinde de prelucrarea firelor îndepărtate.

Erori în capsulele cu extensii pentru păr

Pe Internet puteți găsi o mulțime de comentarii negative despre extensiile de păr capsulare. Dar toate acestea sunt legate de erori atunci când efectuați această procedură. Să aflăm ce consecințe s-ar putea datora unor încălcări ale tehnologiei.

capsulele își alunecă părul

 1. Capsula se târăște cu toată structura donatorului. Acest lucru se poate întâmpla în două cazuri - capul nu a fost suficient spălat înainte de procedură sau temperatura pensulei a fost prea mică pentru a fi construită.
 2. Capsula este în poziție, dar o mulțime de păr donator este pieptănat din ea. Acest lucru se întâmplă dacă pensulele pentru formarea capsulelor strânge bine materialul atașat.
 3. Când vă culcați, capsula este blocată în scalp. Acest lucru se întâmplă dacă v-ați tras prea mult părul în timp ce atașați componenta donatorului.
 4. Frunzele extinse decurg cu bulbii părului lor. Contraindicațiile nu au fost luate în considerare - acumularea a fost efectuată cu semnele existente de alopecie. Când foliculii sunt inițial slabi, structura donatorului îi va scoate din piele. Dar dacă nu a existat o pierdere de grosime înaintea procedurii și părul se îndepărtează cu rădăcinile, aceasta înseamnă că firul pe care a fost atașat capsula a fost luat prea subțire și pur și simplu nu a putut suporta greutatea acumulării.

Pentru a evita toate consecințele negative, trebuie să respectați cu strictețe regulile tehnologice de procedură.

Pentru ca nu trebuie sa facem o corectie inainte de timpul alocat sau chiar sa eliminam toate componentele donatorilor, ei au nevoie de grija. Mai ales pentru extensiile de păr a lansat o serie de produse - J-Line, care este vândut în magazine de cosmetice profesionale. Conține tot ce este necesar pentru o îngrijire corespunzătoare:

 • sampon curat blând;
 • ulei de silicon despicat;
 • ser cu ulei de argan hidrolizat;
 • balsam ușor pentru utilizare frecventă;
 • masca pentru alimentarea extensiilor de păr, care trebuie aplicată o dată la fiecare 7-10 zile.

Atunci când sunt lovite pe capsule, aceste fonduri nu le slăbesc.

De asemenea, este necesar să se ia în considerare faptul că puteți să vă spălați capul cu o extensie capsulară doar prin înclinarea acestuia înapoi, astfel încât părul să nu se încurce când se întoarce.

Diferențele capsulare de la alte moduri de construcție

Se întâmplă de multe ori că decizia de a mări lungimea sau grosimea cu ajutorul componentelor donatorilor a fost deja făcută, dar dificultatea este alegerea unei anumite metode, așa că să aflăm care sunt diferențele dintre diferitele tehnologii de fixare.

Ce fel de extensie a părului este mai bun - capsular, Hollywood sau bandă? Nu există un mod universal care să se potrivească tuturor în mod egal. Extensia capsulei este fixată prin fire subțiri de 3-5 milimetri. Bandă - aceasta este o latură plană largă de 2,5-5 centimetri. Un Hollywood - această forță intercalată, a cărei lățime este determinată de dimensiunea capului.

fotografie înainte și după

Cea mai rapidă procedură de fixare este panglicile, dar corecția va trebui făcută mai des - o dată în 1-1,5 luni. Creșterea Hollywood-ului este creată mai mult, însă corecția se realizează mai puțin frecvent - o dată la fiecare 2-3 luni. De cele mai multe ori durează procesul de extindere a capsulelor, câteodată durează până la 12 ore, însă corecția se efectuează o dată la fiecare 4-5 luni.

Banda și Hollywood-ul sunt mai potrivite pentru a construi pe lungimea și grosimea medie a părului. Capsularul nu are aceste restricții, se face chiar și pe părul scurt, precum și pe elementele individuale de păr, de exemplu, pentru a extinde numai bretonurile. Prin urmare, ce metodă este mai bine de îndeplinit depinde de parametrii tunsorii pe care sunt atașate toroanele.

Întrebări frecvente

Extensiile de păr din capsulă sunt o procedură populară pentru adăugarea componentelor donatorilor, deci ridică multe întrebări pe care clienții le adresează coaforilor. Vom încerca să răspundem celor mai populare.

 1. Cum sa faci extensii capsulare la domiciliu? Pot să-l dau jos? Această procedură nu este destinată a fi efectuată acasă. Pentru a conduce ar trebui să stăpânească, instruit.
 2. Îți ruinează părul după ce ai construit capsule? În condițiile de fixare și îndepărtare a firelor donatoare, starea părului lor nu se schimbă. Ceea ce au fost înainte de a construi, va rămâne la fel. Pentru a le strica structura este posibilă numai cu încălcări grave ale îndepărtării capsulelor.
 3. Câte fire aveți nevoie pentru a vă construi pe părul subțire? Cu cât coafura este mai scurtă și cu cât dimensiunea capsulelor este mai mică, cu atât vor fi necesare mai mult. Pentru părul fin, atunci când se atașează capsule standard, este suficientă o medie de 80 de fire.
 4. Cat timp cresc parul pe capsule? Durata procedurii depinde de dimensiunea capsulelor și de numărul acestora. Încărcarea clasică cu capsule standard durează în medie 4 ore.
 5. Capsula este vizibilă după extensie? Deci, ele sunt invizibile, sunt indentate de linia de margine a cresterii parului - de jos si de laturi. Și, de asemenea, este selectată culoarea capsulelor de keratină - ar trebui să se potrivească tonului cu părul cât mai mult posibil.

În concluzie, rezumăm. Extensiile capsulare pentru păr sunt o metodă de atașare a firelor donatoare cu ceară sau clei special. Există mai multe subtipuri ale procedurii și pentru fiecare este folosit un instrument separat. Corectarea se efectuează atunci când capsulele cresc cu 5 cm sau după aproximativ 4-5 luni. Pentru aceasta, se îndepărtează firele donatoare, se schimbă capsula și se procedează repetat. Pentru a avea grijă de extensiile de păr a creat o serie specială de acțiuni delicate - J-Line. Extensia capsulară a componentelor donatorilor este o modalitate bună de a vă schimba rapid imaginea. Dar pentru a reuși singur este imposibil, deoarece necesită abilități profesionale de coafură. Toate consecințele negative ale procedurii, care pot fi găsite recenzii pe Internet, sunt asociate cu o încălcare a implementării tehnologiei. Prin urmare, trebuie să aveți încredere în părul dvs. numai pentru un maestru dovedit, care a fost supus unei pregătiri speciale și are o experiență de lucru relevantă.

http://voloscentr.ru/protsedury/narashhivanie-volos/kapsulnoe-narashhivanie-volos