logo

Arhivă. Mommii din Simferopol.

Foarte adesea apare un astfel de model: fetele cu păr brun vor să aibă bucle ondulate, iar femeile curlate vor avea părul drept. În primul caz, există un număr imens de metode inofensive pentru a obține rezultate, iar în al doilea nu există atât de multe dintre ele, dar ele sunt totuși. Îndepărtarea părului de la Keratin se distinge nu numai de rezultatul său pe termen lung, dar și de faptul că această metodă de îndreptare a firelor hidratează părul, ceea ce le face să pară mai sănătoase. Recenzile despre el vă vor convinge de acest lucru, dar mai întâi, să vorbim despre calitățile benefice pe care procedura le-a adunat.

Proprietăți pozitive de îndreptare a keratinei

Mediul înconjurător conține multe substanțe dăunătoare organismului în ansamblul său: gazele de eșapament, praful, fumul și așa mai departe. Toate acestea provoacă mari daune părului, în special pentru locuitorii orașelor mari. Mai ales pentru fetele care nu depun nici un efort pentru a-și ajuta încuietorile. Și acum, când se întoarce la vechea lor frumusețe nimic nu ajută, îndreptarea părului de cheratină intră în joc.

Nu puteți nici măcar să vă îndoiți de faptul că acest instrument este inofensiv, deoarece nu modifică structura părului și nu dă un efect temporar scărilor lipite. Faptul este că keratina - substanța căreia îi aparțin părul - este spălată parțial din fire în timp, ceea ce le face să nu fie suficient de sănătoase. Îndepărtarea de keratină ajută la umplerea tuturor golurilor goale cu substanța pierdută, motiv pentru care buclele devin imediat strălucitoare, netede și ascunse.

Deci, dacă vreți să omorâți două păsări odată: salvați-vă părul și îndreptați-l fără să faceți rău, atunci această procedură este exact ceea ce aveți nevoie.

Care este procedura?

Procesul de îndreptare a keratinei în sine necesită mult timp și resurse materiale, dar vă puteți închide ochii la acest lucru, deoarece rezultatul este într-adevăr meritat. Costul îndreptării americanelor variază între 1.500 și 7.500 de ruble. Brazilia de îndreptare a părului de cheratină este în intervalul de 1000-6000 de roți. Cum merge procesul în sine?

 • Specialistul procesează părul: le spală bine cu șampon pentru a scapa de praful aderent la ele, precum și cu grăsimea tuturor firelor și a scalpului.
 • Un compus special care conține keratina este aplicat pe păr, dar acest lucru se face astfel încât distanța de la scalp este de aproximativ 1-1,5 centimetri.
 • Apoi, firele sunt uscate cu un uscător de păr (agentul nu trebuie să fie spălat de pe păr). În timpul uscării, se utilizează o duză specială pentru un uscător de păr.
 • Și, în final, îndreptați buclele. Parul uscat se face chiar cu ajutorul unei călcări special selectate pentru această procedură, a cărei temperatură poate atinge 230 de grade Celsius.

Se pare că doar patru pași, dar procesul durează cel puțin trei ore. Efectul după îndreptare vă va încânta timp de până la cinci luni: tot timpul nu vă puteți îngrijora de buclele dvs.

Recenzile afirmă că îndreptarea braziliană și chiar americană de keratină poate provoca răni mari părului. Acest lucru nu este în întregime adevărat, deși se crede că îndreptarea firelor cu mijloace naturale este mult mai benefică. Sub cuvântul "rău", fetele înseamnă unele efecte secundare care nu vă vor afecta dacă, după această procedură, vă îngrijiți în mod adecvat pentru bucle (utilizați măști și mijloace diferite pentru a consolida structura firelor și rădăcinilor). Deci, care este așa-numitul rău?

 • Sub acțiunea acestei proceduri, părul devine mai greu, ceea ce duce la pierderea lor excesivă.
 • De asemenea, sub greutatea lor, volumul anterior a fost pierdut. Deși pentru fetele care visează la o coafură perfect netedă, acesta este plusul opus.
 • Keratarea îndreptată a părului se produce atunci când toroanele sunt expuse la temperaturi ridicate, și anume 230 ° C. În același timp, sub acțiunea căldurii, se va emite gaz toxic, contraindicat fetelor însărcinate, deoarece va provoca vătămări mari nu numai fetei, ci și fătului. Chiar și cu utilizarea măștilor pentru femeile gravide, această procedură nu este recomandată.
 • Formaldehida este, de asemenea, dăunătoare, o substanță care face parte din toate mijloacele pentru îndreptarea părului, inclusiv keratina. Că dă efectul de îndreptare. Cu toate acestea, prin cercetări de laborator sa dovedit că deteriorarea formaldehidei pentru păr este foarte mare numai dacă utilizați această substanță în cantități mari. De aceea, îndreptarea keratinei nu trebuie făcută mai des decât o dată la șase luni.

Opinia consumatorilor despre îndreptarea keratinei

Femeile lasă numeroase recenzii pe forum pentru procedura deja cunoscută. Unele dintre ele sunt pozitive, iar altele nu sunt foarte bune. Cu toate acestea, primul este mult mai mult, deci nu trebuie să vă faceți griji mult. Dar ce fel de recenzii se găsesc pe diferite site-uri, puteți afla prin citirea materialului de mai jos.

Tatyana, 26 de ani

1. Tatiana scrie: "Am studiat mai multe mijloace pentru o lungă perioadă de timp, am visat să fac îndreptarea keratinei braziliene, am citit recenzii pe site-uri web, dar nu am putut decide. Pentru ziua mea de naștere, un prieten mi-a cumpărat un certificat pentru o excursie la un salon de înfrumusețare și primul lucru pe care l-am făcut a fost exact ceea ce am visat de mult - îndreptarea bergeniană de keratină.

La început am fost șocat, pentru că a durat aproximativ patru ore, apoi mi-am amintit recenziile, care au avertizat că procedura nu a durat mult și sa liniștit. Mi-am spălat capul. Nu știu ce fel de șampon a folosit frizerul, dar potrivit lui, unele dintre cele care sunt incluse în kitul de îndreptat keratina. Apoi mi-a uscat putin parul cu un prosop, pentru a indeparta excesul de umiditate, dar lasati-l ud.

Femeia a aplicat keratina la fire. Remediul sa dovedit a fi un fel de spray, dar sa dovedit a fi destul de mult pe parul meu, pentru că părul puțin umed a devenit din nou foarte umed și greu. Apoi specialistul mi-a uscat părul folosind un pieptene rotund și o duză specială pe uscătorul de păr fără a spăla agentul aplicat. Deja în această etapă am observat că părul a început să strălucească sensibil. Apoi problema a rămas în spatele celui mic - frizerul a deschis ferestrele în cameră, a pus o mască de doctor, mi-a dat același lucru și mi-a îndreptat buclele.

După ce am terminat, coaforul nu mi-a permis să iau masca timp de câteva minute, a spus că substanțele toxice din aer ar trebui să se erodeze. Am citit si despre asta, asa ca nu m-am speriat. Dar acesta este cel mai mare rău din cauza remedierii care ma atins.

După ce am procedat, a trecut o lună. Părul este încă drept, deși vârfurile se îndoaie ușor. Țesăturile devin murdare foarte repede, trebuie să vă spălați părul în fiecare zi - nu știu cum pentru tine, dar pentru mine nu provoacă nici o problemă. Sunt mulțumit de rezultat și voi repeta încă o dată această procedură! "

Angelina, 29 de ani

2. Angelina scrie: "Am auzit multe despre un astfel de lucru ca CocoChoco, care, spun ei, este un instrument bun, se va potrivi oricarui tip de par, iar rezultatul va fi multumit de foarte mult timp. Nu-mi place să cred un cuvânt, așa că am decis să mă asigur de eficacitatea acestui produs prin exemplul meu. Sincer, nu merită să faci singur lucrurile. CocoChoco sau alte mijloace: nu contează. Făcând personal îndreptarea keratinei, precum și auto-medicația, nu este mai bine necesară.

M-am întors la un specialist în serviciile de coafură acasă. A luat de două ori mai puțini bani decât într-un salon regulat. Preconceput cu ea ce instrument vom folosi. A oferit mai multe produse, inclusiv CocoChoco. Desigur, am ales un nume familiar de la ei.

Am început cam la ora trei după-amiaza și am terminat mai aproape de șase. Nu m-am gândit la nimic altceva, deși am crezut că procedura va dura mai mult timp. Apropo, coaforul meu ma descurajat de faptul ca CocoChoco mi-a ranit parul si mi-a spus cateva retete de masca care pot ajuta parul meu sa se mentina in forma. Dar, înainte de asta, am fost convins că părul ar intra în bucăți, dar încă nu am refuzat procedura.

Astfel, kitul CocoChoco include produse precum șamponul și o compoziție specială cu keratină. Cu un șampon, coaforul mi-a spălat capul, apoi mi-a aplicat compoziția, i-am pieptănat fiecare fir de mai multe ori, am lăsat produsul timp de aproximativ o jumătate de oră și numai atunci mi-am uscat părul. După ce le-a egalat cu un fier special, a cărui temperatură atinge 230 de grade.

În următoarele trei zile mi-a fost interzis să-mi spăl părul și, în general, umezesc firele în orice mod posibil, chiar și puțin. A fost imposibilă și îmbrăcarea diferitelor coafuri (cozi, pigtailuri etc.). Dacă este rece afară, este mai bine să purtați o glugă în loc de un capac și dacă este umed, încercați să petreceți cât mai puțin timp în aer liber. De asemenea, pentru a menține starea părului după îndreptare, se recomandă utilizarea șamponului și a măștii CocoChoco.

În cele din urmă, părul meu a rămas drept timp de aproximativ patru luni, cu grijă completă cu produsele CocoChoco și diverse măști de casă. Sunt mulțumit, dar această procedură merită foarte mult, deci nu sunt sigur că o voi repeta din nou. Dar chiar dacă va fi, atunci voi încerca din nou același remediu ".

Valeria, 35 de ani

3. Valeria scrie: "Nu-mi place America, dar când vine vorba de apariție, te duci la aproape orice. Nu știam atunci despre existența nivelei de cheratină braziliană și, probabil, l-aș fi ales dacă știam despre asta. Procesul în sine nu este diferit, dar judecând după recenziile altor fete, brazilianul este încă mai bun - și nu este surprinzător, deoarece Brazilia este patria de nivelare a keratinei. Am făcut această procedură în cabină, mi-a costat 6,5 mii de ruble. Cred că aceasta este doar o altă modalitate de a tăia banii de la consumatori.

Procesul a decurs astfel: am fost spălat de mai multe ori cu capul, apoi am aplicat un produs care conținea cheratină, după 30-40 de minute părul meu sa uscat. Țesăturile îndreptate sub acțiunea unei temperaturi foarte ridicate, cu un miros teribil, a trebuit să deschidem și fereastra în cameră. Alți clienți s-au plâns și de mirosul neplăcut.

Am părăsit frizerul cu stilul perfect, care a durat cel puțin încă o săptămână, în ciuda faptului că mi-am spălat părul și mi-am pus părul în mod diferit. Din păcate, specialistul nu ma avertizat că buclele nu ar trebui să fie înmuiate timp de 3 zile, dar am aflat despre asta din comentariile altor persoane.

Nu mi-a plăcut procedura mai degrabă decât serviciul în sine. Și, de asemenea, cred că o astfel de aliniere nu merită nici măcar jumătate din ceea ce a fost distrus de mine. Cu toate acestea, deja pentru a doua lună nu am fost deranjat de cuters, iar parul meu este încă drept. Le-am pus doar cu un uscător de păr folosind diverse mijloace - acest lucru este destul.

Rezultatul vă poate vedea în fotografia de mai jos. Fetelor, să nu-ți pierzi banii, dacă nu trebuie să îți îndrepți perfect părul.

Astfel, putem rezuma: procedura costă destul de mult, și nu toată lumea își poate permite acest lucru; rezultatul depinde de cât de bine va lucra specialistul; Nu trebuie să faceți o astfel de procedură.

Principalul lucru nu este să vă fie frică să lucrați pe voi înșivă și totul va funcționa pentru dvs. Mult noroc!

http://beverli.ru/blog/uhod-za-volosami/keratinovoe-vypryamlenie-volos-otzyvy/

Compoziția de cheratină CocoChoco - există formaldehidă în compoziție?

CocoChoco - miracol sau groază de cheratină?

Revizuirea celei mai discutate compoziții pentru îndreptarea keratinei și restaurarea părului CocoChoco! Care este compoziția cheratinei CocoChoco? Pentru ce este potrivit pentru CocoChoco? CocoChoco vs. CocoChoco aur - care este mai bine? Care sunt dezavantajele și avantajele CocoChoco și multe altele?

Conținutul articolului.

Introducere:

Formulările Cocochoco sunt aceleași formulări de îndreptare a keratinei care au fost discutate timp de 5-6 ani. Dacă mergeți online și citiți recenzii, părul se află la capăt. Ceea ce oamenii nu scrie, că nu spun: "cocochoco este otrava"; "Din această keratină moare ca muștele"; "Parul cade de el" și multe altele. Toate acestea sunt nonsensuri complete!

Ceara CocoChoco este produsă în Israel. Și cum toată lumea știe - Israelul este renumit pentru liniile sale de cosmetică și de îngrijire a părului. Apropo, se va spune că legea israeliană interzice producerea oricăror formule, creme și alte lucruri cu conținut de formaldehidă.

Compușii CocoChoco sunt complet siguri, netoxici și nu conțin un singur gram de formaldehidă. Acest lucru este confirmat în timpul testelor de laborator.
Raportul de testare de laborator este atașat mai jos (la sfârșitul articolului).

Video. Cocochoco și Cocochoco GOlD Keratin Review Christina Khramoykina Blog | Beauty Studio Mane.

Ingrediente de CocoChoco Keratin:

Cocochoco keratina conține:
- keratina din vată de oaie.
- 19 aminoacizi.
- 14 extracte de uleiuri și plante
- sărurile și mineralele din Marea Moartă
Ca componentă netezită, se adaugă componenta E265.
Acesta este conținutul de acid dehidrocetic de 0,6%. Compoziția este complet sigură. De exemplu: E265 lubrifiază cusăturile interioare ale pachetelor de lapte, brânză de vaci, brânză pentru a păstra mai bine produsul. Aceiași conservanți sunt imprastiați pe fructe și legume, dacă luați un măr pe tejghea, simțiți că este acoperit cu ceva uleios, acesta este E265. Este necesar doar să spălați mărul și totul este bine, minunat și, cel mai important, sigur. Chiar dacă mărul nu se spală, ci mănâncă, atunci este în siguranță. Eu sunt la faptul că compoziția de keratină numai ingrediente naturale care nu vă pot face rău și părul.

Eu, ca maestru, care lucrez cu Socochoco timp de cinci ani, pot spune că fără o exagerare aceasta este cea mai bună compoziție pentru îndreptarea părului de keratină. Compoziția este potrivită pentru toate tipurile de păr, vindecă, oprește fragilitatea, hrănește, hidratează, îndreaptă.

Evaluarea Cocochoco:
- Siguranță keratină 10 puncte.
- Proprietățile de regenerare a keratinei 10 puncte.
- Lucrul cu parul fragil 9 puncte.
- Rectificarea proprietăților 7 puncte. Dar depinde de structura părului.

Scorul final: 9/10 puncte.

Voi explica în detaliu de ce am pus numai 7 puncte pe proprietățile rectificative.
Compușii Cocochoco nu conțin formaldehidă, respectiv proprietățile sale de rectificare, sub keratinele care conțin formaldehidă.

Pentru ce este potrivit cocochoco?

CocoChoco pentru păr normal.

Pentru părul normal, adică pentru părul care nu este foarte deteriorat, foarte puțin sau nu ascultător, keratina îi va îndrepta și le va face 100% ideal. Efectuați funcția maximă. Pe astfel de păr structura va păstra 4-5 luni, cu condiția să părăsească corect.

Pentru părul deteriorat mai puternic, care este uscat și despicat, keratina își va îndeplini funcția în mod ideal: va sigila parul despicat, va îndepărta fluența, îi va conferi o netezime și o luciu. Dar se va menține pe păr timp de 3-4 luni, cu condiția de îngrijire corespunzătoare.

CocoChoco pentru părul uscat.

Pentru parul uscat, vopsit in repetate randuri, ondulat, pufos si rupt - Cocochoco este perfect! Ea își va îndeplini funcția cu 95-100%, va fi păstrată pe păr până la 2-3 luni, cu condiția să fie îngrijită corespunzător. Pentru păr în mod repetat albite, subțiri, fragile - cocochoco mai mult decât keratina, este mântuirea părului. Oprește fragilitatea, elimină fluența, adaugă strălucire și strânge părul. Dar pe un astfel de fir compoziția va rămâne 2 luni, câteodată mai puțin.
Pentru un efect perfect, este mai bine să repetați procedura în 4-5 săptămâni, apoi keratina va dura până la două până la trei luni. Își îndeplinește funcția de sute la sută. În același timp, este necesar să folosiți o linie profesională de șampoane și balsamuri fără cocochoco sulfat, dacă este posibil, și protecția termică. Sau cremă pentru sfaturi.

CocoChoco pentru păr curat și foarte dens.

Pentru părul foarte cret și dens, cocochoco ceară pentru îndreptarea părului este potrivită, dar nu 100% dreaptă. Maximul care se poate face în acest caz este că le va face ondulate sau aproape drepte, dar uscătorul de păr și periajul pentru păr vor face munca și părul curat va fi cât se poate de simplu. Pentru un efect perfect, repetați procedura după 4-5 săptămâni. Părul va fi, de asemenea, ascultător, nu va împinge și va străluci frumos. Rezultatul este păstrat pe păr timp de 2-3 luni, mai puțin de 4 luni. În acest caz, rezultatul este păstrat numai cu îngrijire la domiciliu.

În cazul în care părul este curat și subțire, atunci compoziția va îndrepta în mod ideal și stilul va dura 10 minute. Pe astfel de păr, keratina durează uneori până la 4-6 luni.

CocoChoco pentru păr african.

Cocochoco este, de asemenea, potrivit pentru păr african, dar nu va fi drept. Da, parul va fi mai bine ingrijit si stilul va fi redus in timp, dar parul nu va fi drept. Pentru un efect mai puternic, procedura trebuie repetată după 4-5 săptămâni, apoi părul va deveni mult mai drept. Pentru a salva efectul, asigurați-vă că utilizați linia de îngrijire la domiciliu cocochoco.

CocoChoco cheratina nu este un miracol și pentru rezultate maxime aveți nevoie de o linie profesională de îngrijire la domiciliu cocochoco șampon și balsam sau șampon și mască, dacă este posibil, acest lucru este valabil mai ales pentru blonde și cei care au părul sever afectat (au protecție termică cocochoco sau cremă de vârf). Stăpânii noștri sunt responsabili pentru procedura de îndreptare a părului de cheratină, numai cu condiția utilizării acestui produs cosmetic achiziționat direct la Beauty Studio sau de la un reprezentant oficial pe teritoriul Federației Ruse.

În următorul articol, vă voi spune în detaliu și descrie întreaga linie profesională cu privire la tipurile de păr care sunt ideale. Voi scrie și cum puteți face o îngrijire spa profesionistă cu acest machiaj la domiciliu, ca o adăugare și extindere a rezultatului îndreptării părului de cheratină.

CocoChoco vs. CocoChoco GOLD - care este mai bun?

Compoziția CocoChoco Gold este mai ușoară decât clasicul CocoChoco, potrivit pentru toate tipurile de păr. La randul ei, clasicul CocoChoco este ales individual in functie de tipul de par, nu este potrivit pentru toata lumea, maestrul efectueaza un diagnostic vizual si, pe baza conditiei si a structurii parului, selecteaza cel mai bun lucru pentru acest par - clasicul cocochoco sau aurul cocochoco.
Puncte importante:
- CocoChoco clasic - după procedura nu vă puteți spăla părul timp de 48-72 de ore.
- Capul CocoChoco Gold poate fi spălat imediat după procedura de restaurare a părului de cheratină.
- Ca parte a extractului clasic CocoChoco - ulei de nucă de cocos.
- Ca parte a formulei de aur de 24 de carate Gold CocoChoco Gold.
- De asemenea, în Socochoco Gold este acidul hialuronic.
Atât această structură, cât și cea a altei keratine sunt absolut sigure, nu conțin formalină, formaldehidă și alte "chimie".

Dezavantaje ale CocoChoco.

CocoChoco și aurul CocoChoco nu au defecte în compoziții (precum și în procedurile cu aceste compoziții), cu condiția ca procedeul de restabilire a părului cu ceară de cheratină să fie efectuat de un maestru certificat și cu înaltă calificare care înțelege și înțelege structura părului. Cel mai important lucru este selecția individuală pentru tipul de păr și tehnologia corectă pentru efectuarea procedurii.
Ambele compoziții:
- Nu ai un miros neplăcut.
- CocoChoco și Cocochoco Gold nu conțin formalină și formaldehidă!
- Nu provoacă alergii.
- Vândut la un preț accesibil.
- Ceara de aur cocochoco atunci când este aplicată, se usucă foarte repede, aproape 100%, ceea ce minimizează lucrul cu un uscător de păr pentru o uscare maximă, înainte de îndreptarea fierului.
- Puteți face procedura de îndreptare keratină, imediat după vopsirea părului.
- Se potrivește tuturor tipurilor de păr.
- Efectul asupra mai multor luni.
Fără defecte! Numai pluses.

Protocoale de laborator pentru formulările CocoChoco și Cocochoco GOLD.

Cococochoco keratin și aurul cocochoco este una dintre cele mai bune compoziții de pe piața rusă. Absolut sigur, nu conține formaldehidă, formalină, OMG, netoxică. Potrivit pentru toate tipurile de păr. Ea are un efect de lungă durată. Atunci când se utilizează serii de îngrijire a părului cocococo selecționat în mod corespunzător, efectul de cheratină este extins pentru încă 1-2 luni. Toate seria de îngrijire la domiciliu este compozită perfectă și complet naturală. Potrivit pentru păr după procedura de restaurare a părului de cheratină. De asemenea, ideal pentru păr vopsit, deteriorat, uscat și fragil.

P.S. Sunt încântat de noul keratină de aur de cocochoco și de întreaga serie de îngrijire la domiciliu! Acest lucru este mai mult decât șampon și balsam - este doar un fel de fericire pentru păr.

Maeștrii nu sunt responsabili pentru procedura de restaurare a părului de cheratină, dacă nu utilizați o serie specială de produse de îngrijire a părului la domiciliu.

Instalați aplicația pe telefonul dvs. mobil, înregistrați-vă în studioul nostru de frumusețe și obțineți o reducere unică de 10%. Disponibil pentru iOS și Android

http://greeva.ru/blog/cocochocogold-42/

CocoChoco restaurarea și îndreptarea părului de cheratină

rechemare

Pentru prima dată, audierea despre îndreptarea părului de cheratină. in primul rand am vrut. Credeam al doilea. NIGHTMARE CA EXPENSIVĂ. =) Dar după câteva luni, de șanse pure. Am fost invitat să lucrez temporar ca administrator într-un salon de înfrumusețare. în consecință, pentru mine, toate serviciile și cosmeticele s-au dovedit a fi la prețuri, iar aici am fost răsturnat. Mai întâi de toate m-am înscris pentru keratină! Oh. ce pot să spun părul e sub umerii mei. 10 cm aproximativ de la o talie, dens, foarte poros, foarte uscat, foarte pufos! Mergând la procedura visat de strălucit. Smooth.. păr ca din publicitate! Și le-am luat. Procedura a durat 5 ore (timpul depinde de lungimea și grosimea părului), a spălat capul, a aplicat remedia, a fost uscat în gheață, aproape nu sa îndoit =), apoi sub aerul rece al uscătorului, acestea sunt uscate și pieptănate. Și culminarea! Ele îndreaptă fierul! Ca rezultat, părul în publicitate, și că căutat! Cel mai greu lucru sa dovedit a fi următorul. În următoarele 72 de ore după procedură, nu spălați, nu umeziți, nu înjunghiți, chiar și în spatele urechilor nu umpleți părul. Ar trebui să stea atît de prost! =) Am avut dificultăți, dar mi-am spălat capul. și ce văd? unde este părul din publicitate? Au devenit din nou pufoase. =) Desigur, nu la fel de mult ca inițial, dar încă. nu perfect drepte. = Inainte de procedura - parul este atat de pufos incat nu poti vedea forma tunsoarei, nu poti sa faci fara frize nici un pumn de pene pufos, nu o poti calca, mereu il indrepti, acum esti pufos, dar nu-l indrept. Numai un uscător de păr și un pieptene (nu o perie).

O sută privește recuperarea. Pot spune doar un singur lucru - EXCELENT! Nu am avut niciodată părul atât de neted, moale, strălucitor. Deși sunt curat și pufos, dar încă strălucesc cu sănătatea.

Deși am procedat destul de recent, cred că pot scrie în siguranță o recenzie despre această procedură! =)

Concluzie: îndreptarea - 2! Recuperare 5+!

Pentru 1000 ruble, fă-o cu îndrăzneală! Peste 3500-7000 - o pierdere de bani!

Din păcate, nu există nicio fotografie "înainte", trimiteți doar o fotografie "după prima spălare", fluența este de 1,5-2 ori mai mare. =)

http://www.ladiesproject.ru/public/keratinoe-vosstanovlenie-i-vypryamlenie-volos-ot-cocochoco

Extinderea părului brazilian brazilian: repararea cheratinei, serul de netezire Cocochoco. Recenzii și prețuri

Femeile care doresc să obțină parul perfect drept, în momentul în care este ușor de obținut rezultate datorită numeroaselor metode de îndreptare a buclelor, prezentate pe piața cosmetologică modernă. Una dintre cele mai eficiente îndreptare a părului este metoda braziliană de folosire a cheratinei.

Esența și costul procedurii

O metoda unica care permite femeilor cu bucle sa obtina parul perfect fara a le distruge.

Utilizarea sa are 2 direcții importante:

 • curățarea completă a firelor curl;
 • restaurarea părului natural după vopsire, precum și factorii negativi care înconjoară orice persoană din lumea modernă - stres constant, probleme cu corpul, mediu natural negativ.

Brazilia de îndreptare a părului de cheratină are o esență destul de simplă - prin intermediul unor preparate speciale, nu numai pentru a face o tunsoare frumoasă, ci și pentru a vă da propriile încuietori sănătate. Componenta principală a compoziției - keratina lichidă, împreună cu alte substanțe pătrunde adânc în structura părului, netezind balanțele exterioare și împiedicând friabilitatea acestora.

Porozitatea și friabilitatea părului natural sunt deosebit de remarcabile la femeile cu păr natural curulat, deoarece densitatea lor este relativ scăzută. Acest lucru duce la faptul că pentru a face față acestei coafuri este aproape imposibil.

Îndreptarea părului brazilian vizează prevenirea problemei părului nedrept. Prin saturarea părului cu proteina de care au nevoie, puteți obține bucle netede și elastice.

În plus față de densitatea mai mare, arborele de păr devine mai greu, iar sub influența acestei forțe este netezit și vindecat.

Tehnologia de îndreptare a părului braziliană poate face față buclelor cele mai rigide și neconfirmate, făcându-le perfect netede și mătăsite

Costul procedurii este destul de ridicat, de multe ori variază în funcție de salon, deoarece coaforii folosesc diferite tipuri de keratină. În mod normal, îndreptarea părului cu lungime medie este solicitată pentru aproximativ 6000 de ruble.

Diferența dintre îndreptarea părului chimic și brazilian

American, sau chimice îndreptarea părului, este destul de diferită de cea a brazilianului în centrul său. Pentru a lua în considerare diferențele în detaliu, ar trebui să vă implicați în tehnologia existentă.

Keratinul de îndreptare este o variantă mai delicată a procedurii chimice care vă permite să vă faceți părul mai fin și matasos.

Pros îndreptarea keratinei

Există multe avantaje și avantaje în utilizarea procedurii:

 1. Părul are un aspect frumos și estetic, chiar dacă înainte au fost grav afectate.
 2. Efect puternic vindecător.
 3. Ajută la îndreptarea buclelor chiar și foarte tari și bucle, fără a le distruge structura.
 4. În timpul procedurii, nu se utilizează substanțe chimice nocive.
 5. Reduce efectul electrostatic, părul nu își pierde frumusețea nici după ploaie.
 6. Fiecare păr șampon devine suplu și mult mai durabil.
 7. Nu face ca coafura să fie grea, un volum bun este menținut pentru o perioadă lungă de timp.
 8. Keratina este o bună protecție împotriva razelor UV.

Contra îndreptare keratină

În ciuda tuturor efectelor pozitive, cum ar fi orice procedură cosmetică, îndreptarea părului are mai multe dezavantaje:

 1. În timpul sesiunii, părul este sub influența temperaturilor foarte ridicate - aproximativ 230 de grade, deci dacă lucrați incorect cu un fier, este foarte ușor să le deteriorați.
 2. Mijloacele de a ajuta la îndreptarea buclelor au un preț ridicat, astfel încât procedura, efectuată chiar și pe părul cu lungime medie, va fi costisitoare.
 3. Destul de câteva tipuri de cheratină nu sunt destinate utilizării exprese, de aceea trebuie să așteptați 3 zile pentru a vă spăla părul sau pentru a utiliza benzi elastice cu păr.
 4. Dacă preparatul conține formaldehidă, atunci ar trebui să vă pregătiți pentru un miros caustic. Procedura este recomandată într-o cameră cu ferestre deschise pentru a evita posibilele otrăviri.
 5. Compoziția medicamentelor include un număr mare de componente, reacțiile alergice sunt destul de rare, dar pot să apară.

Contraindicații

Dacă o persoană are următoarele contraindicații, atunci nu trebuie să efectuați niciodată procedura de îndreptare. La prima vedere, inofensivă datorită utilizării formulelor naturale, poate deveni periculoasă.

Contraindicații:

 1. Pe scalp există chiar și cele mai mici răni sau zgârieturi devenind o contraindicație.
 2. Prezența bolilor dermatologice, cum ar fi psoriazisul, eczema - ar trebui să consultați mai întâi un medic.
 3. Pierderea severa a parului - dupa procedura devin mult mai greu, asa ca situatia se va inrautati.
 4. Perioada de sarcină și lactație.
 5. Prezența cancerului.

Alinierea braziliană cu diverse tehnologii

Pregătiri pentru îndreptarea braziliană

Un număr mare de complexe de keratină concepute pentru îndreptarea părului au dus la posibilitatea de a efectua nu numai proceduri în saloanele de înfrumusețare, ci și acasă. Este destul de ușor să le cumperi online, după ce ați studiat cu atenție compoziția și recomandările.

Reconstrucția masca - de la 1800 la 16800 de ruble

Mască după procedură - de la 500 la 2500 de ruble

Hair nivelare cu tehnologia Blowout din Brazilia

Plasarea parului brazilian presupune desfășurarea corectă a unei proceduri standard, care include 3 etape principale:

 1. Mai întâi trebuie să vă spălați bine capul cu sampon brazilian Blowout pentru a le curăța complet de orice impurități. Nu conține sulfați, dar în același timp curăță și pregătește încuietori pentru procedura ulterioară, înlăturând electrostaticele și balanțele de deschidere. Păstrați-l pe păr nevoie de aproximativ 10 minute, apoi se spală complet.
 2. Părul se usucă, apoi se aplică pe mijloacele care conțin în principal keratină. Fiecare păr este acoperit cu un strat de cheratină în fire mici, fără a afecta neapărat rădăcinile. Lăsați-l timp de aproximativ 10 minute. Asigurați-vă că ați pieptănat pieptenele de păr cu dinți frecvenți pentru a elimina excesul de scule.
 3. După păstrarea keratinei pe păr, uscați-le complet cu un uscător de păr. Fiecare fir de păr este tratat cu un fier cu mișcări rapide de la 4 la 8 ori la o temperatură de aproximativ 230 de grade.
 4. Capul se spală fără să se folosească șampon, apoi se aplică o mască specială de post-tratament. Este, de asemenea, îndepărtat cu apă curată, după care părul este uscat și stivuit.

Pentru a obține efectul maxim, nu se recomandă să treceți peste oricare dintre pașii procedurii, altfel rezultatul va dispărea rapid.

Îndreptarea parului cu îndreptare pentru Coco Choco

În prezent, compania prezintă 2 seturi diferite de îndreptare a părului cu eficiență diferită.

După aplicarea produsului, nu puteți spăla sau styliza imediat părul, dar rezultatul este neobișnuit de ridicat.

Efectuarea procedurii:

 1. Mai întâi de toate, spălați bine părul cu o linie de șampon specială, destinată curățării profunde. Repetați procedura de 2-3 ori - acest lucru vă va ajuta să deschideți cuticula de păr și orice deteriorare existentă. După șamponare, uscați părul cu un prosop și apoi cu un uscător de păr la temperatură medie. Înainte de procedura de îndreptare buclele trebuie să fie complet uscate.
 2. Pieptene prin toate pieptene și împărțiți-le în bucăți. Există de obicei 4 lobi, dar mai mult se poate face dacă este necesar.
 3. Luați un fir de păr, întoarceți-vă din rădăcină cu aproximativ 1 cm, aplicați produsul uniform pe toată lungimea părului și apoi mergeți cu un pieptene cu dinți mici frecvenți pentru a elimina excesul de cheratină aplicat și pentru a distribui produsul în mod egal.
 4. Capul acoperit cu preparatul trebuie lăsat timp de o jumătate de oră pentru ca componentele să pătrundă în arborele de păr.
 5. Uscați capul complet cu un uscător de păr până când se usucă complet cu un curent de aer rece sau abur.
 6. Mergeți prin toate firele de călcat de păr, care persistă fiecare 5-7 ori. Mișcările trebuie să fie rapide, deoarece numărul repetițiilor este principalul factor aici. Temperatura trebuie să fie de 230 de grade.
 7. Preparatul trebuie păstrat pentru următoarele 3 zile, nu în capul meu și fără a utiliza țepi de păr sau elastice, pentru a nu forma îndoieli în mod accidental. După această perioadă, spălați-vă părul și puneți-l după cum doriți.

Keratin îndreptare Cadiveu Brasil Cacau

Mijloace profesionale trifazate pentru îndreptarea părului colorat, permițându-vă să vă spălați părul aproape imediat după utilizare.

Pentru a obține rezultatul, trebuie să parcurgeți următorii pași:

 1. Clătiți temeinic capul cu o linie de șampon pentru a curăța profund toate murdăriile existente. Parul vopsit trebuie să fie spălat de 2 ori, în timp ce țineți scula timp de aproximativ 3 minute, se aplică părului natural de 3 ori timp de 8 minute.
 2. Când părul este curat, trebuie să fie uscat cu aproximativ 80%.
 3. Buclele uscate ar trebui împărțite în 3 părți: 2 din temple și una pe spatele capului. Regiunea occipitală este procesată mai întâi. Masca de Keratina la numarul 2 este aplicata cu o perie speciala la o distanta de aproximativ 2 cm de la radacini. Dupa aplicare, parul este perfect pieptanat cu un pieptene pentru a elimina fondurile excesive. După aceasta, zonele temporale sunt elaborate în același mod. Toate părurile trebuie tratate uniform cu cheratină.
 4. Parul tratat se usucă sub un uscător rece până se usucă complet. După aceea, mergeți la îndreptare. Părul este din nou împărțit în 3 părți uniforme, după care din fiecare zonă sunt luate mici fire de lățime care nu depășesc 1 cm, iar pentru fiecare dintre ele, ar trebui să se facă cu un fier. Pentru a obține efectul, rădăcinile sunt procesate de 10 ori, iar lungimea este realizată de la 6 la 8 ori, la capete - nu mai mult de 5 ori. Pentru părul natural, temperatura este setată la 230 de grade, iar pentru părul vopsit - 200 de grade.
 5. După procedura de îndreptare, lăsați părul să se răcească. Aceasta va dura aproximativ 5 minute, după care trebuie să vă spălați părul cu apă curată, fără a se șampona și aplica o mască de hidratare 3 adâncă. Ar trebui păstrată timp de aproximativ 20 de minute, apoi clătită și decorată.

Caracteristici ale serului de netezire a parului netezite la domiciliu

Îndreptarea părului brazilian datorită posibilității de autoaplicare a câștigat un număr mare de fani din întreaga lume. Companiile de frunte care produc compoziția de keratină pentru uz profesional, au adesea linii care ajută la obținerea efectului în casă.

Rezultatul final, deși va fi diferit de salon, va ajuta în continuare îndreptarea buclelor, eliminarea capetelor divizate și restaurarea structurii părului.

Pentru a efectua procedura la domiciliu, trebuie să efectuați o serie de acțiuni:

 1. Clătiți bine capul, apoi uscați-l cu un prosop și piepteneți printr-o perie de perie.
 2. Fixați părul uscat pe partea din spate a capului, apoi separați treptat un fir pentru o prelucrare ulterioară. Plasați serul de netezire într-o sticlă de pulverizare. Spray un fir de păr din ea, apoi pieptene-l.
 3. Păstrați compoziția pe păr timp de aproximativ un sfert de oră, apoi uscați-le cu un uscător de păr până se usucă. Luați fierul cu o acoperire ceramică, încălziți-l la 240 de grade.
 4. Capturați pe o mică parte a părului, mergeți de-a lungul acestuia cu un fier de aproximativ 5 ori. După aceea, timp de 3 zile nu vă puteți spăla părul.

Aveți grijă de bucle după procedură

Îndreptarea părului brazilian este o procedură costisitoare, deci trebuie să aveți în vedere cu atenție îngrijirea ulterioară.

Mai întâi de toate, ar trebui să acordați atenție următoarelor nuanțe:

 1. Cumpărați șampon și balsam, care nu conține sulfat sau clorură de sodiu.
 2. După procedură, nu vă spălați părul timp de cel puțin 3 zile. Nu este recomandat să fixați părul cu benzi de cauciuc sau barete pentru a evita îndoirile.
 3. Pentru stil și stil trebuie să folosiți vopsele și spume fără alcool, sulfat și clorură de sodiu, deoarece acestea dezvăluie cuticula de păr.
 4. Unele mărci de cheratină au permisiunea de a colora părul în 3-4 zile după procedură, dar este mai bine să așteptați câteva săptămâni.

Rezultat după îndreptarea părului de cheratină

O serie de avantaje pe care le primește o femeie atunci când decide să facă îndreptarea parului de cheratină:

 1. Structura părului devine mult mai netedă și mai sănătoasă. Cântarea se potrivește strâns, tăierea capetelor se oprește.
 2. Parul strălucește mult mai puternic, devine moale și matasos, mai ales pentru tipul etnic.
 3. Stilul se face mult mai ușor, părul nu mai este înfundat și se potrivește exact în coafura stilată.
 4. Părul este vindecat la nivel molecular, straturile protectoare de proteine ​​și keratină, care îi ajută să-i protejeze de extremele termice.

Rezultatul unei proceduri executate corect durează de la 3 la 5 luni, în funcție de mijloacele utilizate.

Scapa de problema părului deranjat și a obține o tunsoare curată va ajuta la îndreptarea părului. Acest lucru este valabil mai ales pentru femeile care au bucle lungi. Deși femeile braziliene au devenit inovatori în acest domeniu, nu au fost singurii utilizatori ai acestei metode de mult timp.

Designul articolului: Svetlana Ovsyanikova

Video pe această temă: îndreptarea părului brazilian

Îndreptarea braziliană: ce înseamnă:

Braziliană îndreptarea părului: raport video:

http://ladysdream.ru/brazilskoe-vypryamlenie-volos.html

Keratin hair îndreptare COCOCHOCO - comentarii

Keratan îndreptare formaldehidă, pune otravă pe cap

Pluses: Niciuna.

Dezavantaje: prețul ridicat în mod artificial, poate provoca alergii, nu face față pe deplin cu, nu efectul lung pufos nu este rezistent la ploaie și zăpadă, aveți nevoie de expunerea la uscătorul sau aplatizare, foarte rău, costul soluție de ori 10-ki preț mai mic.

Revizuire: Procedura de îndreptare a părului așa-numită "keratină" este o afacere super-profitabilă pentru a obține bani de către coafori. Prin orice mijloace, veți impune că este teribil de la modă, foarte frumos, spectaculos și complet inofensiv. În primul rând, îndreptarea părului provine din formaldehidă sau din aldehida derivată conținută în compoziție și nu din keratină. Această substanță dăunătoare, care este o otravă, tratează cadavre cu formaldehidă (apropo, proprietatea de a îndrepta părul a fost descoperită când, după ce... Citește mai mult

http://vseotzyvy.ru/item/645/reviews-keratinovoe-vyipryamlenie-volos-cocochoco-/

discuții

Cocochoco Keratin Rectificări Recenzii

195 mesaje

Recenzii privind procedura de îndreptare a părului cu Keratin cu Cocochoco (Israel)
Producătorul (producătorul) este "G. R. Global Cosmetics, Ltd" ("G. Ar. Global Cosmetics LTD"). Adresa: Str. Hevrat Shas nr. 8, Neve Tzedek, Tel Aviv (Israel)
ingrediente

Apa, hidrolizat keratina naturale, alcool cetilic, acid stearic, ulei de tărâțe de orez, rizomii extract de sfeclă, hamamelis virzhdinskogo, extract de gălbenele flori, extract de mușețel roman, Camellia chinezesc (ceai verde), trigliceridă acidului caprilic, ulei de sâmburi de caise, ulei Simmonds chinezesc (jojoba) ulei, shea (shi), ulei de primulă, ulei krushenovidnoy oblepiki, ondulat extract chondrus (mușchi irlandez), sare de mare mort, acid dehidroacetic, iar sucul de frunze Loei (credință), alantoina, acetatul de tocoferol (vitamina E), skavalan, acid ascorbic, ulei de semințe de limba mielului, medicament, parfum, palmitat retinil (vitamina A), fenoxietanol, gidroksiizogeksil 3-ciclohexenă carbaldehidă, butilfenil metil propanal, cumarina, linalool, limonen, a-izometil iononă, salicilat de benzii.

http://vk.com/topic46192840_27476886

TEHNOLOGIA RECTIFICATĂ
ȘI REZERVĂRI

Pentru a înțelege mai bine tehnologia și sensul procedurii de îndreptare a părului de cheratină, să ne amintim anatomia părului uman. Foliculul de păr constă din trei părți structurale: becul de păr, teaca interioară a rădăcinii și arborele de păr. Arborele de păr constă din medulla sau medulla, cortexul (substanța principală a părului, care reprezintă până la 85% din volumul părului) și cuticula (stratul exterior al părului).

În cazul în care cortexul și cuticula sunt deteriorate, părul pare poros, mat și plictisit, este dificil de pieptene și de stil.

În cursul procedurii de recuperare a cheratina, parul devine maximal compozitia keratina naturale legate de mijloacele daune COCOCHOCO și sigilate în mod fix părul atunci când închiderea structurii de suprafață sub influența temperaturii ridicate în timpul aplicării rectifier de călcat. Acest lucru vă permite să restaurați complet părțile pierdute ale keratinei, să eliminați porozitatea părului, să restaurați cuticula, să-i lămuriți.

Ca rezultat al procedurii vom obține parul neted, greu, matasos.

Renovarea părului din Keratină este populară printre stelele lumii!

Dacă sunteți interesat de tratamentul părului, precum și de îndreptarea părului pentru o lungă perioadă de timp, prin toate mijloacele încercați îndreptarea cheratinei și restaurarea părului și timp de 6 luni întregi vă veți bucura de strălucirea sănătoasă și de frumusețea părului!

Îndreptarea părului cu fermă - soluția perfectă pentru problemele legate de părul subțire, dezordonat și deteriorat!

Părul este deteriorat? Recuperarea de keratină va ajuta la îmbunătățirea părului, restabilirea structurii, pentru a le oferi un aspect frumos, umplerea lor cu putere și strălucire sănătoasă.

Dacă părul este prea subțire și pufos, atunci îndreptarea părului de keratină va rezolva și această problemă! Keratina naturală conținută în dispozitivul de îndreptare a părului va umple baloanele pentru păr, iar microfilmul proteic va înfășura părul în exterior, făcându-l greu și matasos. Daca ai parul indisciplinat, ondulat și un ceas pe care nu le poate pune, indreptarea parului keratina nu este numai simplifica foarte mult procedura de hair styling de zi cu zi, dar, de asemenea, face parul matasos, moale si stralucitor. În cazul în care părul ți-a pierdut vitalitatea după îndreptarea sau curlingul chimic - restaurarea părului de ceratină va ajuta la restabilirea și întărirea structurii fiecărui păr, în completarea pierderii proteinelor vitale.

Dacă doriți să renunțați la metode chimice de curling sau îndreptarea părului, atunci este nevoie de keratina naturală. Procedura de îndreptare a părului de cheratină vă va restabili rezistența părului, va străluci și vă va oferi un aspect sănătos de lux. Mijloacele pentru îndreptarea părului de cheratină conțin extracte de plante medicinale și substanțe vindecătoare din Marea Moartă. În timpul tratamentului părului, nu veți simți un miros chimic neplăcut și crampe în ochi - procedura de îndreptare a părului de cheratină este însoțită de aroma plăcută de ciocolată și nucă de cocos. În plus față de toate avantajele de mai sus, mijloacele pentru îndreptarea părului de cheratină asigură, de asemenea, o protecție termică, protejează părul de efectele negative ale temperaturilor ridicate, de exemplu, atunci când le neteziți cu călcare.

Tehnologia de îndreptare a părului

COCOCHOCO Keratin Treatment - O procedură unică care restaurează keratina părului, pierdută ca urmare a colorării, a altor efecte chimice și termice.

Aplicarea metodei Keratin Treatment este o procedură de salon realizată de stilistii profesioniști. În timpul procedurii, produsul este aplicat părului preparat, absorbit în el, uscat și tras. Procedura necesită 2 - 3 ore. Cu o îngrijire corespunzătoare și spălare regulată a părului, efectul durează 5 luni.

În timpul procedurii se folosește o compoziție cu o singură componentă - Mască pentru restabilirea și îndreptarea părului "Compoziție de lucru". Compoziția este principalul instrument activ care este folosit în lucrarea maestrului-stilist. Când se prepară părul pentru procedură, șamponul este folosit pentru curățarea profundă. Produsele COCOCHOCO KERATIN TREATMENT sunt destinate exclusiv pentru uz profesional, serviciul fiind oferit clienților numai saloane de înfrumusețare și meșteșugari privați instruiți în tehnologie în studio sau de la tehnologul COCOCHOCO.

Scule și accesorii necesare:

 • Dispozitive de redresare a fierului (fier) ​​dintr-o serie profesională (ceramică, lățimea plăcilor este de 22-25 mm, încălzirea la 230⁰C)
 • Piesă frecventă cu coadă, realizată din material rezistent la căldură (de preferință carbon)
 • Bowl și ceașcă de măsurare
 • O perie largă pentru aplicarea (de preferință silicon)
 • Hair clips

Procedura salonului constă în următoarele etape:

 1. Spălați părul de 2-3 ori cu șampon de curățare profundă.
 2. Uscați cu uscător de păr, pieptene.
 3. Împărțiți părul în 3 sau 4 secțiuni.
 4. Aplicați produsul la păr, toroane de 1 cm, pornind 1 cm de la rădăcini și împrăștiind produsul cu un pieptene pe toată lungimea firelor.
 5. Aplicați pe zona bazală, apoi distribuiți pieptenele, acordați atenție capetelor, de asemenea, au fost procesate cu atenție mijloace. Nu lăsați excesul de fonduri. Monitorizați cu atenție cantitatea de bani cheltuite.

Pentru părul scurt (10-20 cm): 20-30 ml,
Lungimea medie (20-40 cm): 40-50 ml,
Cu o lungime maximă a părului de cel mult 80-90 ml.

 • Lăsați produsul pe păr, lăsați-l să se usuce timp de 30 de minute la temperatura camerei (nu este necesară încălzire suplimentară).
 • Uscați părul complet folosind un uscător de păr cu temperatură scăzută sau medie.
 • Împărțiți părul în 3 sau 4 secțiuni. Trageți cu clești de călcat, trecând fiecare fir de 5-7 ori.

  Se recomandă trecerea rapidă a toroanelor - mai preferabil numărul de repetări decât întârzierea fierului pe toroane. Temperatura 230⁰С

  Beneficiile tratamentului cu COCOCHOCO KERATIN

  Procedura de coroziune COCOCHOCO are o serie de trăsături și avantaje distinctive față de multe alte mijloace de origine asiatică și europeană. Principalele caracteristici distinctive includ:

  • Efect de lungă durată (până la 5 luni cu îngrijire corespunzătoare)
  • Absența expunerii chimice la momentul procedurii
  • Nu există nici un fum acru, există o aromă plăcută de nucă de cocos și ciocolată
  • Compoziția include sărurile unice de magneziu din Marea Moartă
  • Conține numai ingrediente naturale, inclusiv keratină și proteine.
  • Este un tratament și o restaurare a părului.
  • Compoziția conține o protecție termică datorită expunerii la călcarea cu temperaturi ridicate
  • Poate fi efectuată după perm și orice tip de vopsire.
  • După procedură, părul poate fi vopsit (după o săptămână)
  • Un tip de produs pentru toate tipurile de păr
  • Nu conține componente chimice agresive
  • După procedură, timpul de coafare la client este redus cu 50-70%
  • Mijloacele se aplică fără restricții privind frecvența utilizării de la 13 ani

  Recomandări pentru îngrijire după procedura de îndreptare a keratinei COCOCHOCO

  Pentru efectul maxim se recomandă:

  • Pentru câteva zile după procedură se recomandă un tratament ușor și o libertate maximă pentru păr.
  • În perioada de fixare a cheratinei în structura părului, este necesar să se evite cât mai mult posibil încărcarea părului - fixarea părului de păr și a clemelor, împletirea, obturarea cercurilor și alte rupturi ale părului.
  • În sezonul rece este foarte recomandabil să înlocuiți capacele cu o glugă. Parul ar trebui să fie cât mai liber și mai drept.
  • În aceeași perioadă de timp (48 ore după procedură) efectul asupra umidității părului este foarte nedorit.
  • Atunci când faceți duș, se recomandă utilizarea unui capac impermeabil. În cazul umezelii pe păr, este necesar să treceți acest loc cu un fier.
  • Prima spălare a părului este recomandată după 48 ore * după procedură.
  • Utilizați produsele recomandate pentru îngrijirea la domiciliu (șampon, balsam, mască, ser)

  * Dacă s-au utilizat formulări CLASSIC și PURE.

  Efectul garantat pe termen lung se realizează numai atunci când se utilizează COCOCHOCO original recomandat pentru uz casnic.

  Conceptul de securitate COCOCHOCO:

  Toate produsele COCOCHOCO sunt fabricate în Israel și sunt în siguranță. Reteta si metoda lor de productie au fost testate riguros de catre Ministerul israelian al Sanatatii, care este renumit in toata lumea pentru cele mai inalte standarde si cerinte de siguranta. În plus, produsele au fost studiate în mod cuprinzător în Rusia, inclusiv teste fizico-chimice și toxicologice. După ce au trecut cu succes toate testele de laborator, produsele COCOCHOCO sunt certificate de Rospotrebnadzor.

  Principalele componente incluse în produsele COCOCHOCO:

  Apa, hidrolizat keratina naturale, alcool cetilic, acid stearic, ulei de tărâțe de orez, rizomii extract de sfeclă, hamamelis virzhdinskogo, extract de gălbenele flori, extract de mușețel roman, Camellia chinezesc (ceai verde), trigliceridă acidului caprilic, ulei de sâmburi de caise, ulei Simmonds chinezesc (jojoba) ulei, shea (shi), ulei de primulă, ulei krushenovidnoy oblepiki, ondulat extract chondrus (mușchi irlandez), sare de mare mort, acid dehidroacetic, iar sucul de frunze Loei (credință), alantoina, acetatul de tocoferol (vitamina E), skavalan, acid ascorbic, ulei de semințe de limba mielului, medicament, parfum, palmitat retinil (vitamina A), fenoxietanol, gidroksiizogeksil 3-ciclohexenă carbaldehidă, butilfenil metil propanal, cumarina, linalool, limonen, a-izometil iononă, salicilat de benzii.

  Produsele COCOCHOCO nu conțin formaldehidă:

  Pe internet și în alte medii, îndreptarea keratinei este deseori descrisă ca o procedură nesigură în ceea ce privește conținutul său de substanță chimică, formaldehidă. În același timp, întreaga bătălie este jucată împotriva produselor diferiților producători care numesc produsele lor fără formaldehidă.

  Această întrebare necesită o atenție și o clarificare distinctă a situației:

  Tehnologia de îndreptare a keratinei este destul de tânără. În versiunea inițială dezvoltată în Brazilia, îndreptarea a fost efectuată cu un amestec puternic de keratină vegetală slabă de calitate și formalină (o soluție de apă-alcool de formaldehidă). Trebuie remarcat faptul că, în plus față de efectele negative asociate sub formă de impenetabile de fum de fum și un miros extrem de neplăcut, această compoziție a dat un efect uimitor de pronunțat pentru păr. Bineînțeles, în această formă, numai moda și fashionistasul cel mai nesăbuit s-ar putea să se aventureze la procedură - o astfel de compoziție nu era potrivită pentru utilizarea pe scară largă.

  Cu toate acestea, cei interesați de efectul uimitor asupra părului, chimistul și tehnologii din SUA, Israel și Marea Britanie au pus la punct cercetarea și au dezvoltat treptat oa doua generație de instrumente fără utilizarea formaldehidei. În locul acestui conservant s-au folosit substanțe sigure, ceea ce a făcut posibil ca conținutul de formaldehidă să fie redus de la 6-7% până la 0,2% periculos prin standarde sanitare sau să se evite utilizarea acestuia. Tehnologia a progresat, de asemenea, în părți din alte componente: keratina naturală hidrolizată obținută din vată de oaie de calitate superioară (ca parte a unui amestec cu legume sau ca singura componentă de keratină) a început să fie utilizată în producție, au fost utilizate uleiuri naturale cosmetice și extracte de plante.

  În consecință, astăzi consumatorul poate găsi pe piață atât compoziția primei generații (de regulă, încă produsă în Brazilia), mijloacele de etapă intermediară și cele mai recente evoluții sigure.

  Mijloacele "COCOCHOCO" fabricate în Israel aparțin în mod clar celei de a doua generații, care se caracterizează prin absența formaldehidei și utilizarea exclusivă a unei singure keratine de oaie naturale. În plus, ca ajutor pentru restaurarea părului, sunt utilizate 14 tipuri de uleiuri vegetale și extracte și componente ale Mării Moarte, care sunt utilizate pe scară largă în cosmetologie.


  Diferența dintre îndreptarea keratinei și cea chimică:

  În ciuda efectului exterior similar, restaurarea keratinei este, în mecanica sa, o procedură inversă pentru îndreptarea părului chimic. În compozițiile utilizate pentru fabricarea preparatelor de îndreptare chimică, tioglicolația de sodiu (acid tioglicolic) este utilizată ca ingredient activ - o substanță utilizată în depilare în concentrații mai mari. Thioglycolate este un agent de relaxare chimică, care dizolvă compuși ai părului proteic de cheratină, făcând astfel părul mai moale și mai subțire. Acest lucru explică efectul de îndreptare - o încălcare a legăturilor de proteine ​​din interiorul părului îl face mai slabă și mai moale, care îndreaptă părul. Datorita pericolului de tioglicolat ca componenta chimica acida agresiva, tehnologia de indreptare chimica presupune un control strict al timpului in care medicamentul este pe par, utilizarea ulterioara a unui neutralizator chimic (balsam de neutralizare), spalarea atenta a medicamentului timp de 5-8 minute. De asemenea, proprietățile acestui produs chimic se datorează inadmisibilității compoziției pe scalp, mai ales dacă există o deteriorare a pielii: o dată pe piele, medicamentul poate provoca iritații severe și, în consecință, înrăutățirea părului din zona afectată. În plus, tocmai aceste proprietăți ale acidului tioglicolic cauzează restricții în aplicarea procedurii de îndreptare chimică în ceea ce privește părul albite și melirovannyh - distrugerea repetată a proteinelor de keratină poate distruge complet parul.

  Recuperarea de keratină, dimpotrivă, compensează părul pierdut de keratină, restaurând-o complet. În timpul procedurii de recuperare a keratinei, compoziția este aplicată pe păr și rămâne pe ea timp de 30 de minute, saturând părul cu cheratină și umplând zonele deteriorate. Mai mult, în punerea în aplicare a efectelor termice, și anume activitatea de călcat, keratina este sigilată, închiderea daunelor poroase și înfășurarea părului, după care ia forma naturală sănătoasă și intactă. Ea devine mai accentuată și suprafața ei mai netedă, ceea ce duce la efectul de netezire și mătăsos. De aceea, firele de păr care au fost supuse anterior unui atac chimic, cum ar fi albirea sau colorarea, pot fi restaurate cel mai eficient cu keratină.

  http://www.cocochoco.pro/technology/