logo

Ce este co-vashing?

Ko-spălare este o versiune abreviată a denumirii procedurii de șamponare a balsamului. Decodarea englezească a unui astfel de concept neobișnuit pare a fi doar Spălarea Balsului. Femeile afro-americane sunt considerate a fi inventatorii acestei metode, deoarece aceștia au aceleași bucle ascunse și nu întotdeauna ascunse.

Tehnica co-spălării

Spălarea părului în conformitate cu metoda spălării părului nu este mult diferită de modul obișnuit de utilizare a șamponului.

Procesul este simplu:

 • mai întâi umeziți buclele în apă caldă;
 • aplicați treptat balsamul pe fire, distribuindu-l pe întreaga lungime;
 • masați scalpul timp de câteva minute;
 • pentru o distribuție completă a fondurilor prin componente, le frecați împreună;
 • Clătiți bine părul și lăsați-l să se usuce, de preferință într-un mod natural.

Pentru cine este utilă această procedură?

Koh-voching rezolvă problema femeilor cu păr slab și subțire. Un caz special în care este recomandabil să se folosească grijă de bucle cu ajutorul unui aparat de aer condiționat sau al unui balsam, este colorarea lor frecventă, precum și stilul fierbinte. Dar, de cele mai multe ori, co-strângerea este folosită pentru părul curat care necesită o îngrijire specială, deoarece în absența sa buclele se înmoaie sau se transformă într-un prosop. Se pare că totul este atât de simplu: luăm un balsam, aplicăm, ca șamponul, pe fiecare fir.

Dar totuși trebuie să țineți cont de unele nuanțe, astfel încât procesul de spălare a părului cu un aparat de aer condiționat aduce rezultatul așteptat.

Ce aparat de aer condiționat să îl folosiți

Evitați atunci când alegeți un aparat de aer condiționat acele fonduri care conțin silicon. Efectul său asupra buclelor constă în ponderarea și ruperea structurii lor - coafura devine plictisitoare și lipsită de viață. Este permisă utilizarea balsamului, care include siliconi solubili în apă, deoarece sunt ușor de spălat.

"Agenți siliconici" insolubili se acumulează pe bucle și, prin urmare, se spală numai cu sulfați în compoziția șampoanelor. Ca exemple de ingrediente ale siliconilor solubili se poate numi Dimethicone Copolyl și Dimethicone modificate PEG. Văzând mijloacele în componența fondurilor, puteți cumpăra în siguranță un astfel de balsam.

Recomandări ale specialiștilor

Experții în domeniul procedeelor ​​cosmetice pentru păr nu pot încă decide cu privire la problema beneficiilor de balsam. Unii cred că co-lovirea poate fi o modalitate independentă de spălare a capului; alții consideră că balsamul este adecvat pentru utilizare numai după aplicarea șamponului. Experții sunt de acord că atunci când folosiți această metodă de îngrijire a părului pentru un efect pozitiv suplimentar, este mai bine să refuzați șampoanele cu conținut de sulfat. Această substanță se manifestă agresiv în raport cu scalpul, îndepărtându-și stratul subțire de protecție.

Frecvența procedurilor de co-intrare

Decizia privind cât de des se utilizează balsam pentru orice păr depinde în întregime de tine. Dar la început este mai bine să nu întârzieți procedura următoare, atunci scalpul și părul se vor schimba rapid la noul regim. Cea mai ușoară cale este să înlocuiți pur și simplu șamponul cu balsam și să vă spălați părul cât de des sunteți obișnuiți. Dar când simțiți greutatea și suprasaturarea cu acest remediu, folosiți șamponul o dată sau de două ori pe lună. O altă opțiune este alternanța aparatului de aer condiționat și a detergentului obișnuit.

Pregătiți părul

Înainte de a vă spălați părul de orice tip cu balsam de păr, trebuie să piepteneți buclele, altfel după uscarea coafurii este puțin probabil să vă apeleze la dvs. Apoi, umeziți-vă capul cu apă caldă și ștergeți-l cu un prosop.

Aplicați balsam

Aplicați prima porțiune a balsamului care se potrivește în palma dvs. pe întreaga lungime a firelor și salvați a doua pentru scalp. Nu ratați o singură curlură și aplicați un strat destul de gros. Procesul de săpun arăta ca o frecare a firelor una față de cealaltă, deoarece balsamul nu are proprietatea de spumare. Continuați să frecați buclele timp de cinci minute și apoi o umeziți suplimentar cu apă.

Întreaga procedură ar trebui să dureze aproximativ zece minute, altfel efectul adecvat nu va funcționa.

Clopotele clătite

La păr nu a fost reziduu balsam, este mai bine să-l spălați cu apă caldă. Pentru a face acest lucru, utilizați un duș și clătiți fiecare parte bine sub presiunea sa. Nu vă grăbiți, deoarece cu coafura insuficientă de clătire veți obține o strălucire neplăcută, care este puțin probabil să vă fie plăcută. Potrivit unor persoane, o coafură după co-păr este sigur de a obține grăsime. Este posibil să se argumenteze, deoarece o spălare totală nu va lăsa o singură picătură de bani pe bucle, ceea ce înseamnă că nu vor arăta gras. Atunci când este folosit corect, toroanele vor deveni mai pure.

Parul uscat

După clătire, pătați părul cu un prosop. Curly este important să apăsați de jos în sus. După spălare, este mai bine ca părul să se usuce singur, deoarece aerul cald îi rănește structura atunci când folosește un uscător de păr. Este deosebit de important să se respecte această condiție cu buclate curly, deoarece acestea se usucă dintr-un uscător de păr și arata ca puf. Desigur, dacă vă grăbiți sau ați întârziat undeva, puteți recurge la utilizarea unui uscător de păr cu aer rece și utilizați o duză specială pentru bucle.

Chiar și buclele curlate după colaj devin mai ascultători și, prin urmare, nu va fi dificil să se facă stil. Ca urmare, veți obține o coafură volumetrică și spectaculoasă. Și cu utilizarea regulată a șamponului de aer condiționat nu mai aveți nevoie.

Avantajele și dezavantajele procedurii

Mulți care preferă să urmeze modul obișnuit de îngrijire a buclelor, rețineți că aceasta este o procedură care are un efect pozitiv asupra condiției coafurii, și anume:

 • hidratează intens buclele uscate;
 • reduce impactul negativ asupra pielii și părului asupra substanțelor nocive conținute în detergent, care este deosebit de util pentru persoanele care își spală zilnic capul;
 • nu are nevoie de produse suplimentare de șampon, deoarece întreaga îngrijire a părului are aer condiționat

Dar, în ciuda tuturor aspectelor pozitive, coexistența are unele dezavantaje. Nu se potrivește
fiecare persoană. Datorită structurii diferite a părului, cineva va fi ajutat de procedură, în timp ce pentru cineva aceasta va provoca numai deteriorarea stării lor. Pentru a evita un posibil rezultat negativ, efectuați una sau mai multe sesiuni de testare și evaluați impactul acestora.

Amintiți-vă că balsamul nu se spală atunci când este aplicat pe cap, ceea ce înseamnă că procedura de spălare va dura puțin mai mult decât atunci când utilizați un șampon.

Un alt factor negativ îl reprezintă fragilitatea și rigiditatea părului, manifestată datorită conținutului ridicat de proteine ​​din unele balsamuri. Acest lucru poate fi evitat numai prin alternarea mijloacelor utilizate pentru co-spălare.

Ko-spălatul nu este o plăcere ieftină, deoarece cantitatea de aer condiționat necesară este mult mai mare decât în ​​cazul aplicării obișnuite după spălarea cu șampon. Dar merită, deoarece condiția coafurii se va îmbunătăți în mod semnificativ și vă va încânta cu strălucirea și îngrijirea pentru o lungă perioadă de timp.

http://haircaretips.ru/sovety/mytyo-golovy/ko-voshing

Arta de a fi curat (co-spălare)

Ce sa faci cu parul ondulat si curat? Am observat de foarte mult timp că, cu atât mai puține ori sunt spălate - cu cât sunt mai sănătoase, cu atât mai puțin frecarea cu un prosop - cu atât mai frumoasă și uită de uscătorul de păr. Toate frumusețile curly știu că există o îngrijire specială în spatele buclelor, în caz contrar urinează sau pufulează sau pur și simplu se trag în toate direcțiile.

Dar sa dovedit că există un întreg sistem dezvoltat de stilistii americani speciali pentru părul ondulat și curat. Fii curat! Mi se pare foarte interesant și promițător (cu câteva excepții, pe care le voi scrie la sfârșit).

Cum să aveți grijă de sistemul co-spălat de păr curat și curat

Cine mai știe despre sistem, vă sugerez să vă familiarizați. Citez povestea unei fete uimitoare, un designer popular, Tulka.

După o mulțime de complimente la părul meu într-unul din ultimele posturi, am decis în cele din urmă să vă împărtășesc cum am grijă de părul meu ondulat. Faptul este că, așa cum unii dintre voi știți deja, nu folosesc nici șampon, nici pieptene! Cum ar fi! spui tu. Foarte simplu - în realitate, dacă aveți bucle sau doar păr ondulat, ambele puncte sunt absolut contraindicate pentru dumneavoastră. Și o mulțime de puncte, dar mai mult despre asta mai târziu. :)) Și înainte de a intra în detalii, să începem de la început.

Toată viața mea adultă aveam părul lung, cu bucle mari, mi-au căzut pe umeri și, ca totul, mi-am simțit uneori dragoste imensă și, uneori, invers. Dar acum cam 7-8 ani, prietena mea curată a recomandat să merg la salonul Devachan pe Prince Street / West Broadway. Ea a promis că asta îmi va schimba părerea despre părul ondulat și curat și îi va îngriji și este foarte posibil să-l las pe el ca o tânără oaie. Devachan, la acea vreme, era singurul salon din NY specializat în bucle. Am ascultat-o ​​pe prietena mea, pentru că eu cred că totul în viață ar trebui să fie încercat cel puțin o dată, mai ales dacă sunt aproape garantate rezultate pozitive. După o sesiune de două ore și o prelegere de la stilist, am părăsit salonul cu cea mai bună armură de bucle din viața mea. Sa dovedit că am păr curat! O asemenea coardă de lux și cu mine, până în clipa aceea, nu s-au întâmplat niciodată. În timpul tunsoarelor și uscării, stilistul mi-a spus câteva adevăruri, despre existența cărora aproape nimeni nu știa, această știință era încă în mișcare, iar mișcarea de spalare era aproape subterană.

Șampoanele și îndreptătorii mi-au interzis totuși, precum și uscarea cu un uscător de păr, cozi, ciorchini, împletituri strânse, prosoape pe cap după duș și pieptene! Faptul este că buclele sunt o artă, subtilă și gravă, iar dacă acest lucru nu este abordat în mod corespunzător, rezultatul este un covor uscat, obraznic și pufos. Parul nostru, ca și corpul nostru, este programat genetic. Orice abatere de la acest model duce la o grevă corporală. Dacă lucrați împotriva stării naturale a părului, ei se vor lupta pentru dreptul de a fi liberi. :) O revoluție specială pe cap!

Părul în sine este mort, nu există terminații nervoase în ele, nu le simțiți, totul se întâmplă la rădăcina părului, vine stimularea creșterii și tot ce iese din ea. Cu cat parul este mai lung, cu atat devine mai slab, de vreme ce varful acestuia nu mai primește suficientă apă de corp, se usucă mai repede, se taie, dar nu este niciodată gras! Și asta pentru că toată grăsimea este produsă de scalp! Concluzie - capul are nevoie de șampon la fel de mult ca și fața ta! Samponul conține aceleași ingrediente ca săpunul obișnuit, deci dacă nu doriți să vă uscați prea mult părul, nu este recomandat să utilizați șamponul la toate! Balsamul și apa curăță perfect scalpul și renunțând la șampon timp de aproximativ o lună sau două, scalpul este rearanjat într-un mod nou și veți fi surprins când observați că fără șampon părul nu numai că devine mai ușor de manevrat, mai moale și chiar oprește tăierea! Nu vorbesc despre părul ondulat, care poate, ca în cazul meu, să devină bucle! Toate proprietățile anunțate ale șampoanelor (suport pentru vopsea, machiaj, suplimente de vitamine) sunt întotdeauna în balsamuri pentru păr și nu este deloc dificil să scoateți șamponul din viața de zi cu zi.

Este demn de remarcat faptul că părul fără șampon nu începe să miroasă altfel, deoarece se presupune că acesta este, de obicei, lipsit de experiență. De asemenea, stralucesc, miros, toate rezultatele tranzitiei la co-spalare sunt doar pozitive!

Toate cele de mai sus nu sunt deloc importante pentru părul curat și ondulat, toate acestea fiind deja folosite în mod activ de către mase. Dau exemple ale experienței mele personale și citez ceea ce ma învățat salonul Devachan. După vizita mea, i-am trimis câteva prietene mai curte acolo și toți aceștia respectă cu fidelitate aceste reguli și toată lumea a fost plăcut surprinsă de cât de curat au devenit și de cât de eficient arată părul lor acum.

Ei bine, terminați postul cu o listă de reguli și adevăruri pentru curly:

1. Buclele sunt întotdeauna curbate în aceeași direcție, sunt pliate în aceleași bucle chiar după spălare, dacă nu sunt rupte cu piepteni și perii. Este necesar să vă pieptinați părul numai cu degetele și numai într-o stare umedă, după un duș. Noi scriem: pieptene! Încercați și, după mai multe ori, veți observa o diferență puternică! Ele nu vor mai fi confundate, dar structura curlului va deveni mai puternică și mai puțin supusă unor factori externi, părul nu va fi împins cu ușurință pe vânt, în timpul ploilor și a umidității atmosferice ridicate.

2. Trebuie să vă spălați ușor părul cu balsam, imaginându-vă că vă aflați sub o cascadă și nu într-o baie (nu râdeți, mi-au explicat asta!). Apăsând buclele în sus, masajul scalpului cu vârful degetelor. La început, după ce ați refuzat samponul, este posibil să trebuiască să vă spălați părul aproape în fiecare zi, dar cu cât întârziați procedura următoare, cu atât mai repede va fi părul și se va adapta la noul regim. Personal, am continuat să folosesc șamponul o dată pe săptămână pentru prima lună și jumătate, apoi nevoia de șampon a dispărut de la sine.

3. Uscătorul de păr usucă părul și rupe buclele în jos, deci folosiți uscătorul de păr numai rar. Cea mai bună cale de a curăța uscarea este naturală! Dar daca nu puteti face fara un uscator de par, veti obtine un cap de uscare a parului pentru bucle si uscati numai la cea mai mica temperatura sau chiar in sistemul rece.

4. Un prosop înfășurat pe cap după un duș sparge structura buclelor. Noi scriem doar prosop pentru trup! Parul este uscat cu un prosop numai prin metoda de push-up-uri de la partea de sus în sus, nu masaj în cercuri și, desigur, nici o chafing! De asemenea, este recomandat să se adune prosop de hârtie de umiditate, este cel mai eficient. Folosesc această metodă după prosop pentru a colecta apa rămasă din capete.

5. Orice încurcare a părului cu benzi de cauciuc și păr se strică structura buclelor și buclelor, deci folosiți-le foarte rar (dacă renunți complet la coafuri, efectul este obținut ca în fotografie la începutul postului). Mi-a fost absolut interzisă la salonul de la acel moment, dar nu pot refuza părul colectat, de aceea nu sunt un student ideal aici. :)

6. Obțineți măști, geluri moi și alte produse de styling care sunt proiectate pentru tipul de păr. Dacă aveți bucle, respectiv! Nu utilizați fondurile cu compoziția de silicon, se usucă, iar părul creț este însuși inițial mai uscat decât, de exemplu, părul drept, deci orice adăugare la acest lucru vă va face părul un prosop uscat. Din moment ce părul meu a crescut și sa curat, după aproape 5 ani de păr scurt, folosesc numai produse Aveda Be Curly și le recomand foarte mult.

7. În timpul iernii se recomandă să nu se folosească pălării bine atașate la cap, cum ar fi pălării de beanie și alte pălării groase, dar acest lucru este uneori inevitabil, deci urmați propriile reguli, care vor apărea cu experiență. Asta e totul! Sunt un exemplu viu despre modul în care funcționează toate aceste reguli și metode, așa că du-te!

Datorită numărului mare de dialoguri care au apărut în acest proces, am decis să rezumăm totul într-un alt post, susținut cu răspunsuri, deoarece multe întrebări s-au repetat și cred că te-ar interesa.

1. "Pot folosi metoda co-spălare cu păr drept?"
După cum știți, eu sunt un expert numai pe bucle, dar mulți dintre voi ați scris că îl folosiți în mod activ cu părul drept și cu cele mai bune rezultate. Probabil merită să adăugăm că uscarea nu este favorabilă pentru orice păr, deci cu siguranță nu va fi mai rău.

2. "Este posibil să folosiți sistemul descris de voi în chimie?"
Da, după cum sa dovedit, mulți dintre cititorii mei pot face acest lucru de multă vreme!

3. "Am încercat cumva să nu spăl cu șampon, dar părul nu sa schimbat?"
Dacă nu ați încercat acest sistem timp de cel puțin 2-3 săptămâni, părul nu avea timp să se obișnuiască cu schimbarea, deci nu ați văzut rezultatele. În plus, dacă aveți bucle, sistemul trebuie utilizat în întregime și nu selectiv. Reabilitarea părului, ca și corpul, este foarte dificilă, este ca și cum ai învăța o persoană să meargă din nou.

4. "Am incercat fara un pieptene, dar parul meu e foarte ciudat. "
Cel mai probabil, ați continuat să le spălați cu șampon, deoarece sindromul de spălare provine de la uscăciunea părului, dacă nu este uscat, nu se vor transforma în dreadlock-uri, iar acest lucru poate fi realizat numai printr-o tranziție persistentă la un nou sistem, fără șampon.

5. "Și cât de des vă spălați părul?"
În a treia sau a patra zi.

6. "Cum să vă spălați balsamul de păr?"
La fel ca șamponul: aplicat, menținut timp de 2-3 minute, masat, spălat. Totul!

7. "Ce fel de balsam folositi?"
Eu folosesc Garnier, Fortifying Conditioner sau Aveda, Fii Curly.

8. "Pot continua să folosim măști de păr?"
Desigur, dar nu de multe ori, deoarece toate măștile fac ca părul să fie mai greu și fac mult mai probabil ca acestea să se murdărească mai repede dacă sunt folosite prea des. O dată pe săptămână poți!

9. "Aveam bucle, dar acum nu o să mă întorc dacă voi începe să folosesc acest sistem?"
Structura părului depinde nu numai de modul în care îl spălați, ci și de nutriție, de nivelul hormonilor din sânge și de climă. Dacă ați avut bucle în copilărie, este dificil de spus dacă se vor întoarce sau nu, dar dacă structura părului sa schimbat nu cu mult timp în urmă, atunci cel mai probabil, atunci când veți trece la acest sistem, totul se va schimba într-o parte mai curată. În orice caz, părul este foarte receptiv la ceea ce mănânci. Cumpărați vitamine, este deosebit de important să utilizați uleiul de pește și organismul fier-femeie aproape că niciodată nu primește aceste două vitamine în doză suficientă și trebuie să fie ajutat.

10. Am încercat acest sistem, în prima zi totul a fost fabulos, dar a doua zi părul meu a trebuit să fie reînviat și pulverizat cu apă pentru a aduce buclele în ordine. "
Bine, dragi, Moscova nu a fost construită imediat! Dacă dorești rezultate, trebuie să te disciplinezi și să-i dai cu forța în continuare pentru 2-3 săptămâni, numai atunci vei vedea o diferență notabilă. Și ar trebui aproape întotdeauna să vă reîmprospătați părul, deoarece acestea reacționează nu doar la modul în care ați dormit și câte ture au fost răniți pe pernă, dar și la schimbările de vreme, câmpurile magnetice și alți factori care nu depind de noi. Pentru a împrospăta coafura a doua zi, există o mulțime de spray-uri, iar unii dintre cititori au recomandat o tinctură de trandafir, vândute în magazinele naturale și în buticurile Hare Krishna.

În concluzie, vreau să adaug că acest sistem a fost testat de mine, de mulți ani. Ea funcționează și are o mișcare uriașă, dar, ca în orice alt sistem, trebuie să vă găsiți propriul echilibru în el, propriile produse de styling și propriul mod de a vă manipula coama. Nu pot decât să sfătuiesc ce a lucrat sau nu a lucrat pentru mine.

http://jenet.info/iskusstvo-byt-kudryavoj-co-washing/

Procedeul de spălare a părului. Nu spuneți șampoanelor!

Părul bine îngrijit este unul dintre elementele importante ale frumuseții feminine. La urma urmei, vedeți, chiar și fața cea mai frumoasă, încadrată de stofa decolorată, cum ar fi cârpă, își pierde atracția în ochii altor oameni. Prin urmare, datorită ingeniozității feminine, apar noi modalități de îngrijire a părului. Unele dintre ele au succes și sunt foarte populare în rândul sexului echitabil.

Acesta este un tratament de par modern - co-spălare.

Ce este cowshing?

Acest nume a venit din cuvintele engleze care sunt traduse ca "balsam de curatare a parului". Esența procedurii este respingerea completă a șampoanelor tradiționale care afectează agresiv structura părului. La urma urmei, conține sulfați. Orice șampon îndepărtează perfect murdăria și grăsimea, dar în același timp acestea usucă părul și le lipsește de un film de protecție. Acest lucru conduce la fragilitate, rigiditate și tentații de culori plictisitoare.

Procedeul de curățare curăță ușor, fără a afecta firele de păr. Aplicarea devine strălucitoare și ascultătoare.

Co-spălat nu este pentru toată lumea

Inițial, o astfel de procedură a fost inventată pentru a avea grijă de încuietori curvă și buclat. Spălarea cu aer condiționat este recomandată pentru fetele cu fire uscate și deteriorate. Refuzul de șampon rezolvă problema pieptenei și stilului.

În general, fierari au fost primii care foloseau femei negre care aveau bucle grele, obraznice. Un astfel de fir de păr este foarte confuz, firele de hotel se strecoară așa cum le place. Un astfel de păr este greu de pus în orice coafură. Uscate ca paie, vârful părului adaugă probleme hostess lor.

Procedura Kovoshing nu este pentru toată lumea. O astfel de îngrijire nu este recomandată proprietarilor de păr gras, deoarece acest lucru va agrava problema. Coafura va arata necorespunzatoare. Este puțin probabil ca încuietorile libere să facă o impresie pozitivă asupra celorlalți. Dacă aveți un tip combinat: rădăcini grase și uscate de-a lungul întregii lungimi a firelor, puteți practica cocsificarea de lângă metoda tradițională de spălare.

De exemplu, o dată pe săptămână utilizați un șampon cu balsam și un balsam de 1-2 ori.

Alegerea unui balsam pentru acoperire

Cowshing este bun pentru că nu necesită achiziționarea de unelte speciale. Puteți utiliza orice aparat de aer condiționat care nu conține silicon, paraben, sulfat sau alte substanțe similare. Ei greutate și înfundă firele de păr. Siliconul poate duce la pierderea părului și la fragilitate.

Nu este deloc necesar să folosiți un instrument scump, proprietate, chiar și cel mai ieftin aparat de aer condiționat. Dacă numai compoziția îndeplinește cerința de mai sus. Încercați și selectați cele mai optime opțiuni pentru păr.

Kovoshing - instrucțiuni pas cu pas

Procesul în sine nu este practic diferit de spălarea tradițională. A aplicat un remediu pentru bucle - masat capul - spălat. Dar există mai multe nuanțe care fac procedura eficientă:

 1. Înainte de a aplica produsul, este important să spălați bine părul cu apă fierbinte.
 2. Pentru a lega ar trebui să ia o cantitate mare de aer condiționat, astfel încât încuietori au fost complet acoperite cu ea.
 3. Masajul capului trebuie să fie intens, cel puțin 2-3 și de preferință 5 minute.
 4. Apoi se adaugă puțină apă și aparatul de aer condiționat este ușor spumant.
 5. Clătirea trebuie să fie mai bine decât șamponul.
 6. Este necesar să fim pregătiți pentru faptul că procedura va dura de două ori mai mult decât de obicei.
 7. Întregul proces este finalizat prin clătire cu apă rece.

După procedura, nu vă puteți freca părul cu un prosop, este mai bine să le înfășurați timp de o jumătate de oră. Apoi, ar trebui să fie fire uscate în mod natural. Utilizarea unui uscător de păr este recomandată pentru a reduce la minimum.

Cât de des poate fi repetată procedura?

Totul depinde de dorința dumneavoastră și de obiceiurile dezvoltate. Utilizarea balsamului fără șampon vă permite să vă spălați părul zilnic. Este necesar doar să clătiți bine părul sub jet de apă, călduță. Este imposibil, înseamnă că a rămas pe păr, degetele nu ar trebui să alunece pe încuietori.

Și în ultimul moment, chiar și cei mai aprigi susținători ai kooshoshing consideră necesar să-și spele părul cu șampon pentru o curățare mai profundă o dată pe lună.

Avantajele procedurii

Din ce în ce mai multe fete aleg această tehnică de spălare a părului. Ce îi dă o astfel de grijă blândă?

În primul rând, părul devine neted, matasos, strălucitor.

În al doilea rând, există mai puține capete divizate și "arse".

În al treilea rând, buclele devin ascultători, ușor de pieptene și de a le face coafuri. Buclele au forma "izvoarelor" și nu împingeți.

În cele din urmă, dacă vă vopsiți periodic părul, cocsificarea vă ajută să păstrați culoarea mult mai mult. În aparatul de aer condiționat nu există substanțe care interacționează cu vopseaua. El nu-l spală.

Contrare a procedurii

În ciuda popularității în creștere a acestei metode, există dezavantaje:

 • Nu este potrivit pentru părul gras și subțire.
 • În acest fel, nu puteți spăla părul acoperit cu lac, gel de styling.
 • Puteți "supraîncărca" componente de substanțe active.
 • Datorită specificității și duratei sale, este imposibil să se facă kooshing imediat înainte de a lucra, numai seara.

Judecând după creșterile pozitive pe internet, putem spune că fetele nu sunt foarte preocupate de dezavantajele procedurii, iar efectul obținut din cireasa depășește toate așteptările.

video

Un mic film, opinia unui blogger despre procedura de co-intrare. Simplu și clar.

http://just-hair.ru/protsedura-kovoshinga-co-washing-dlya-volos-skazhi-net-shampunyam/

Kovoshing păr. Ce este, beneficiați, recenzii, cum să faceți acest lucru, ce balsam și balsam este mai bun

O alternativă la tratamentele salonului a apărut în domeniul îngrijirii părului. Acest păr de cocsificare este o metodă nouă de spălare a capului fără a utiliza șampon, care a primit numeroase recenzii pozitive într-un timp scurt.

Kovoshhing - ce este și pentru ce este?

Cowshing se bazează pe o declarație despre pericolele sulfatelor agresive în șampoanele tradiționale care perturba structura părului și le lipsesc de lubrifierea naturală.

Efectul declarat al cocsificării este impresionant și comparabil cu rezultatele îngrijirii salonului. Susținătorii săi spun că dacă procedura se desfășoară în ordinea corectă și cu ajutorul mijloacelor selectate corespunzător, părul se va recupera, va deveni neted și strălucitor, nu va mai cădea, iar mătreața va dispărea.

Varietăți de procedură

În funcție de mijloacele utilizate, procedura de legare poate fi împărțită în două tipuri:

 1. Cu utilizarea aparatelor de climatizare convenționale.
 2. Cu ajutorul unor instrumente speciale.

Climatizoarele convenționale, aparatele de condiționare, de regulă, nu conțin agenți de curățare și nu sunt concepute pentru a îndepărta murdăria de pe scalp. Scopul lor principal este de a facilita pieptănarea părului prin închiderea arborelui de păr, adăugând o netezime părului și eliminând efectul de electrizare.

Prin urmare, pentru a obține un rezultat bun, este necesară o acțiune mecanică temeinică asupra părului cu ajutorul unui masaj lung al pielii. Dispozitivele speciale pentru cocsificare sunt bune deoarece includ ingrediente pentru curățarea scalpului și îndepărtarea plăcii, astfel încât procedura de spălare a capului este mai rapidă.

Pentru a se potrivi

Parul părului (recenzii primite pe Internet, în cea mai mare parte pozitive) sunt cele mai potrivite pentru cei care au părul din următoarele tipuri:

 • uscat (uscat) si deteriorat;
 • vopsit (ștanțat);
 • cret (curat);
 • vârstă;
 • greu.

Kovoshching este o metodă delicată de spălare a părului. Parul uscat și deteriorat, cu ajutorul acestuia, este spălat cu grijă, structura sa este restaurată prin obținerea hranei și tratamentului necesar.

Vopsitul părului vopsit și vopsit ajută la conservarea culorii, deoarece balsamul absoarbe pigmentul mult mai lent decât șamponul.

Părul curat dezordonat este sub influența constantă a produselor de styling, din cauza căreia se usucă și devine fragilă. Acest păr este recomandat mai ales cocsificarea îngrijire delicată.

Cu vârsta, părul femeilor pierde umezeala necesară, arată mai uscat și mai lipsit de viață. Spălarea balsamului hidratează și le restaurează. Parul tare este obraznic, greu de pieptat. Șamponul le usucă și kososhing-ul îi ajută să devină moi și matasoși.

Parul părului de păr (recenzii poate fi negativ) nu face întotdeauna cu îndepărtarea sebumului, astfel că părul poate părea murdar. Pentru părul gras, este mai bine să încercați aparate de curățat specializate pentru curățare.

Oponenții acestei metode de îngrijire a părului susțin că legarea nu ar trebui folosită pentru niciun tip de păr, deoarece, datorită curățării insuficiente, porii vor continua să se înfunde cu sebum, iar părul nu va putea să se dezvolte și să se dezvolte în mod natural. Acest lucru poate cauza pierderea parului.

Avantajele procedurii

 1. Scalpul și părul primesc substanțe nutritive și nu sunt expuse efectelor agresive ale sulfaturilor de laurii conținute în șampoane.
 2. Parul devine mai ușor de manevrat și ușor de înțeles.
 3. Cu ajutorul legării, vă puteți restabili părul acasă fără ajutorul saloanelor scumpe.
 4. Procedura include un masaj al scalpului, care îmbunătățește circulația sângelui, hrănește părul, stimulează creșterea.

Contrare a procedurii

 1. Trebuie să vă spălați părul mai des, datorită cantității minime de agenți de curățare din aparatul de aer condiționat.
 2. Este nevoie de o cantitate mare de balsam pentru o procedura, crescand costul apei pentru spalarea parului.
 3. Uneltele speciale pentru cocsificare, care vă permit să obțineți efectul maxim, sunt costisitoare.
 4. Procedura durează mult mai mult timp decât în ​​cazul șamponării tradiționale.
 5. Părul după uscare este mai lung, chiar și cu un uscător de păr.
 6. Parul pierde volumul datorită balsamului de netezire.
 7. Din utilizarea constantă a covorului, puteți să vă "suprasolicitați" părul și acesta va părea neînsemnat.

Diferă balsam de la aer condiționat

În majoritatea descrierilor existente ale procedurii de cocsificare, nu există nicio distincție între mijloacele de realizare a acesteia. Unele instrucțiuni menționează un balsam, altele un balsam, și un al treilea - un balsam de balsam.

Aer condiționat - acesta este un tip de balsam, dar cu unele diferențe:

 1. Scopul aparatului de aer conditionat este de a lipi cântarele de păr deschise în procesul de spălare, iar balsamul nu numai că leagă, ci și hrănește părul.
 2. Efectul balsamului se realizează mai repede, nu este necesar să îl mențineți pe păr și este recomandabil să nu spălați balsamul de ceva timp.
 3. Este mai bine să distribuiți balsamul pe întreaga lungime a părului, cu excepția rădăcinilor, altfel o coafură voluminoasă nu va funcționa. Dimpotrivă, balsamul trebuie aplicat rădăcinilor pentru a obține substanțe nutritive.

Pentru a înțelege ce este mai bine să folosiți, merită să încercați să alternați ambele mijloace.

Mijloacele 2 în 1

Dacă doriți să abordați temeinic bine, este mai bine să utilizați instrumente profesionale moderne 2 în 1 create special pentru această procedură. Ele conțin componente de curățare și condiționare fără săpun, precum și o textura ușoară, datorită cărora produsul este distribuit uniform pe tot părul.

Acest lucru este valabil mai ales pentru părul deteriorat, deoarece frecare mecanică suplimentară atunci când masajul capului îi poate afecta și mai mult. Unelte moderne kovoshinga potrivite pentru utilizare zilnică. Principalul lor dezavantaj este un preț mai ridicat, spre deosebire de balsamurile și balsamurile convenționale.

Potrivit rezultatelor monitorizării prețurilor instrumentelor specializate pentru cocsificare, cea mai ieftină marcă de balsam "NANO-Organik" (Rusia) costă de la 350 de ruble. pentru 300 ml. Dacă considerăm că în fiecare procedeu se cheltuiește în medie câte 40-60 ml de balsam, un astfel de borcan va fi suficient pentru doar 5-7 proceduri.

Tipuri de balsamuri pentru par

 1. Gură de duș - închide balanțele de păr și elimină efectul de electrizare. Compoziția clătirii are de multe ori o bază siliconică, dând buclei strălucire și siluetă.
 2. Aparatele de climatizare Express nu trebuie spălate, ele sunt aplicate atât pe bucle uscate, cât și pe bucle ude. Principalele ingrediente ale acestora sunt keratinele, proteinele și glicerina, care dau umiditate părului și formează un film de protecție pe ele. Scopul principal al aparatelor de curățare expres este de a proteja buclele de rănirea radiației UV, a agenților de reținere a părului și a uscătorului de aer.
 3. Climatizoarele specializate sunt produse destinate pentru îngrijirea părului în funcție de tipul lor și rezolvarea unei probleme specifice. De exemplu, pentru părul colorat, aparatele de climatizare conțin filtre de protecție UV, pentru capete divizate - uleiuri hidratante, precum și proteine ​​și keratine pentru reconstrucția și nutriția părului.

Reguli pentru alegerea produselor de conditionare a parului

În funcție de scopul cocsificării, pentru că este mai bine să rămâneți pe aparatele de aer condiționat specializate.

Dar aici sunt câteva nuanțe care ar trebui luate în considerare:

 1. Printre ingredientele aparatului de aer condiționat nu ar trebui să existe silicon, deoarece se înfășoară și se cântărește bucle. După o astfel de spălare, apariția coafurii poate fi neplăcută. Produsele siliconice se termină cu toate acestea: dimeticonă, ciclometiconă și așa mai departe. Siliconul se acumulează treptat pe păr și, dacă utilizați în mod constant un balsam similar, îl puteți spăla numai cu un șampon cu curățare profundă. Acum, există balsamuri cu siliconi solubili în apă, care sunt desemnați după cum urmează: Trideceth-12, Dimethicone Copolyo, Copolol Dimeticon / HWP, Hidroxipropil, Polisiloxan, Lauril methicone copoliol. Alegerea unui aparat de aer condiționat fără silicon ar fi cea mai bună opțiune.
 2. Este de dorit ca aerul condiționat să nu aibă uleiuri minerale, ceară și parafină. Prin blocarea porilor pielii, aceste substanțe împiedică părul să respire și să crească.
 3. Consistența aparatului de aer condiționat trebuie să fie slabă. În principiu, balsamul este ușor de aplicat și distribuit pe toată lungimea părului.

Sucuri de balsam

Cosmetica - acestea sunt balsamuri care ajuta la imbunatatirea conditiilor externe ale buclelor, adaugand stralucire, moale, volum la ele si eliminarea efectului electrificator.

Aceste remedii includ:

 • balsam pentru balsam;
 • balsam pentru balsam;
 • balon de nuanțare.

Scopul primelor două este similar cu balsamurile, cu singura diferență că balsamurile au o consistență mai groasă și conțin ingrediente benefice concentrate care restaurează părul.

Medicale - acestea sunt balsamuri (măști), ale căror compoziții pătrund în profunzime în scalp. Ele sunt împărțite după tipul de păr și problema pentru care a fost creat. Pentru ca balsamul de vindecare să aibă un efect, trebuie lăsat pe păr timp de 10-30 de minute.

Reguli pentru alegerea unui balsam

Este important să alegeți un balsam neapărat ținând cont de tipul de păr.

Cu toate acestea, trebuie luate în considerare următoarele:

 1. Părul subțire este cel mai bine adaptat pentru o balsamă sau o mască de balsam care nu poate fi utilizată mai mult de 1-2 ori pe săptămână.
 2. Parul vopsit este un balsam de hidratare bine adaptat.
 3. Parul deteriorat și uscat este de preferat pentru a restabili balsamul hidratant și hrănit care conține keratină.
 4. Parul tip gras, precum și părul normal ar trebui să aleagă cele mai ușoare balsamuri pentru a nu suprasolicita părul cu substanțe nutritive intensive.

Kovoshing - instrucțiuni pas cu pas

Pentru a obține efectul dorit, trebuie să vă pregătiți pentru o procedură dificilă și consumatoare de timp:

 1. Îndepărtați cu atenție părul uscat.
 2. Înmuiați în mod liber buclele cu apă și ștergeți-le cu un prosop.
 3. Strângeți balsamul în cantitate aproximativ egală cu mărimea unei mingi de tenis pe palmă și aplicați-o treptat pe toată lungimea părului, distribuindu-l cu grijă pe fiecare fir. Cantitatea de balsam folosit depinde de lungimea parului. Iată recomandările pentru lungimea părului de sub umeri.
 4. Masați cu grijă părul, frecați părțile de păr împreună. După 5 minute Masajul din nou umezește ușor capul și continuă frecarea timp de încă 5 minute.
 5. Clătiți-vă capul sub duș, cu cantități foarte mari de apă, la scârțâitul caracteristic al părului.
 6. Parul uscat, pre-blotted-le cu un prosop. Pentru cele mai bune rezultate, părul uscat la aer nu este recomandat.

Aceasta este procedura generală pentru legare. Procedura poate varia în funcție de tipul de păr.

În plus, recomandăm:

http://ladysdream.ru/kovoshing-volos-otzyvy.html

Ko-spălare: șamponare

Este posibil să traversăm samponul ritual de frumusețe?

Cuvântul "co-vshing" pare să indice un duș într-o companie plăcută. De fapt, totul este mult mai puțin pictat, dar cu folosirea părului. ELLE a dat seama cum să vă spălați părul fără șampon.

Ce este co-vashing?

Termenul "co-spălare" sau co-spălare este o abreviere pentru spălarea balsamului. Mai puțin frecvent, se numește no-poo, care nu înseamnă nici un șampon ("fără șampon"). Ambii termeni înseamnă același lucru, și anume spălarea părului fără șampon, dar numai cu balsam.

În majoritatea șampoanelor, rolul principal este jucat de substanțele active de suprafață (laurii sulfat, sulfat de lauret). Datorită acestora, apare o spumă groasă și pufoasă, care spală părul și scalpul mai bine decât omologii cu conținut scăzut de sulf și organici. Aerul condiționat, deși nu conține bule, dar conține și surfactanți, într-o cantitate mult mai mică. Ceea ce îi permite să elimine poluarea și rămășițele mijloacelor pentru ouat. În acest caz, părul nu este prea curățat, deoarece uleiurile naturale ale scalpului nu sunt complet spălate.

Pentru cine este potrivit co-vshing?

Primul care a abandonat șamponul în favoarea fetelor de balsam cu părul curul și buclat (ca de natura și de voința stilistului). Treptat, comunitatea no-poo sa extins pentru a include diferite tipuri de păr. Mai ales co-voshing plăcut fetelor cu bucle deteriorate, dure sau uscate datorită utilizării frecvente a uscătoarelor de păr și a fiarelor, a iluminatului și a altor autoprovocări. Oricine este obișnuit cu colorarea va fi, de asemenea, plăcut surprins - balsamul spală pigmentul mult mai încet decât șamponul. Îndepărtarea din baie, după 2-4 săptămâni, există șansa de a constata că părul a devenit mai moale, mai fin și mai strălucitor și mai ușor de înțeles. Cu toate acestea, aceste avantaje, cel mai probabil, vor ocoli partea proprietarilor de păr gras (lipsa de curățare de înaltă calitate va agrava problema) și cele subțiri (ceea ce le va face mai grele).

Cum sa alegi aerul conditionat?

De îndată ce trendul no-poo a intrat în lumea frumuseții, producătorii au amestecat imediat aparatele de curățare exclusive destinate. Ele conțin un pic mai mult agenți de curățare și pot ajuta proprietarii de păr subțire deja. Restul este recomandat pentru a începe cu aparatele de aer condiționat obișnuite și pretențioase. Dar, mai întâi, verificați dacă există compoziții de silicon (în lista de ingrediente care se termină în). Dacă există - nu ezitați să vă schimbați. Siliconii nu se pot dizolva complet în apă. Filmul rămas asigură o netezime care înconjoară fiecare păr. Partea din spate - în cazul în care straturile filmului se vor acumula, părul va avea o imagine încremenită, lungă și nespălată. Prin urmare, siliconii nu au nimic de a face cu balsamuri de curățare.

Cum se spală balsamul de păr?

1. Umeziti parul cu apa. Acest lucru va ajuta la aplicarea aerului condiționat mai uniform, mai bine pentru a scăpa de murdărie și toate acestea sunt mai ușor de spălat.

2. Strângeți din flacon o cantitate suficientă de produs. În acest caz, trebuie să măsurați nu monede de ruble și lingurițe. Pentru ca balsamul să acopere complet lungimea părului, aveți nevoie de un volum de dimensiunea unei mingi de golf. La început se pare că este prea mult, dar nu uitați: într-o singură etapă, se combină atât îngrijirea, cât și curățarea în absența spumei.

3. Împingeți "mingea" în palme și aplicați cu mișcări de masaj: mai întâi pe scalp, apoi răspândiți uniform pe întreaga lungime.

4. Pentru a spori efectul benefic al componentelor active, nu clătiți imediat, ci după 3-5 minute.

5. Uscați și stilul părului așa cum vă obișnuiți. Un bonus frumos pentru coafarea: Acum aveți nevoie de mai puține produse de styling, iar părul hidratat răspunde mai bine manipulărilor, chiar și cu curl, chiar și cu îndreptarea.

Și șamponul?

Religia de coasere nu implică o respingere completă a șamponului. Amintirea este necesară, dar nu mai des decât o dată în 2-4 săptămâni. În plus, există un astfel de lucru ca supra-condiționarea ("prea mult balsam"): dacă părul a devenit poros, cum ar fi Sponge Bob, dacă observați că scăparea de urme de stil, murdărie și sebum devine mai dificilă, înseamnă că o exagerați. În acest caz, utilizați șampon mai des, de exemplu, o dată în 7-10 zile. Este de dorit să nu conțină sulfat.

Selectați ELLE

Bamboo Conditioner de volum abundent de Alterna

Marca Alterna cu fata si parul Katie Holmes a reusit sa dezvolte un aparat de aer conditionat care nu numai ca lasa volumul natural al firelor, dar ofera si in plus. Și, de asemenea, protejează saturația și strălucirea culorii părului vopsit. Nu există sulfați, parabeni și alte povești de groază, dar există extracte organice din rădăcină de bambus și maca, complexul Color Hold cu melanină vegetală și protecție UV.

EverCrème Sulfat-Free Moisture System ™ Balsam de curățare de L'Oréal Paris

¼ ingrediente de curățare + ¾ ingrediente hidratante. Aceasta este formula de balsam vegan L'Oreal Paris. Lipsa spumei abundente minimizează riscul ruperii părului de la frecare mecanică. Oasele Omega-3 și Omega-6 se vor ocupa de restul.

Balsam cremă personalizată La Crème de Opalis

Proiectat de toate regulile no-poo, acest instrument va iubi mai ales părul uscat, deteriorat și curulat. Producătorul vă oferă să vă spălați părul în două etape: în primul rând, în loc de șampon (spumă La Crème), aplicați ca balsam. Filmul protector fără silicon nu face părul mai greu, dar protejează în mod fiabil împotriva unui mediu neprietenos grație uleiurilor din germeni de grâu, migdale dulci și macadamia.

Editura Hurst Shkulev

Moscova, st. Shabolovka, casa 31b, intrarea a 6-a (intrarea de la Lane de cai)

http://www.elle.ru/krasota/beauty_blog/ko-voshing-myite-golovyi-bez-shampunya/

O jumătate de an cu o lingură: ratingul meu de 10 balsamuri de curățare pentru părul curat

Bună ziua tuturor!
N-aș fi crezut niciodată că aș vorbi despre ratingul cutitelor mele.

La urma urmei, acum un an, nu știam că există altă cale de a curăța scalpul și părul în afară de șampon.

Întreaga mea experiență ma determinat să cred că ar fi bine să punem impresiile din toate lopatele și să le împărtășim.

Postul de astăzi este organizat în așa fel încât, la început, să vorbesc despre ceea ce este un kosh, atunci voi arăta efectul fiecărei lopeți pe care am încercat-o și, la sfârșit, vă voi spune despre concluziile și recomandările pe care le-am făcut pentru șase luni de utilizare constantă a aparatelor de curățare a aerului.

Deci, dacă nu sunteți destul de familiari cu cocsificarea, atunci vă voi spune pe scurt ce fel de animal este.

Kovoshing de la limba engleză "balsam doar spălare" este o modalitate de a curăța scalpul folosind balsam, și nu șamponul obișnuit.
Mai mult decât atât, în limba rusă, cuvântul "cocsificare" sa înrădăcinat, atât prin desemnarea procesului de spălare, cât și prin cuvântul "cocsificare", ceea ce înseamnă mijloacele pentru această spălare.

Pentru cine poate fi o modalitate adecvată de spălare a aparatului de aer condiționat?

Pentru proprietarii de păr cret. Prin natura lor, sampoanele uscate și mai bine curățate pot spăla cu ușurință îngrijirile acumulate anterior și lubrifierea naturală din glandele sebacee ale pielii.

Pentru proprietarii părului uscat, deteriorat, mort. Tot ceea ce este descris în paragraful anterior este corect. Răsfățați-vă părul cu balsam de curățare - de ce nu?

Cine este această metodă este contraindicată (așa cum este obișnuit să gândiți)?

Fete cu scalp gras. De regulă, o astfel de piele trebuie curățată în mod corespunzător și us, or ușor uscată. Dar aparatul de aer condiționat acționează din contră - hidratează, hrănește.

Fete cu păr subțire (și nu gros), lipsit de volum. Din nou, din cauza motivelor de mai sus: un balsam de curățare poate afecta în mod semnificativ prospețimea zonei rădăcinii și poate provoca dorința de a vă spăla părul în câteva ore după folosire.

Pentru a face mai ușor și mai ușor pentru tine "încercați" pe evaluarea mea la păr, le voi descrie:

* Păr foarte poros (conform testului de apă, se îneacă de îndată ce atinge suprafața apei), necesitând o îngrijire constantă.
* Predispus la uscăciune, în special sfaturi.
* Scalpul este predispus la grăsime și sensibil
* Bucle de păr de la rădăcini, adesea bufeuri
Se pare că mă contrazic! Tocmai am spus că pentru scalpul gras o vată nu se potrivește și chiar acolo scriu că scalpul meu este predispus la grăsime.

Iată mitul pe care l-am zdrobit. Scalpul meu gras nu este cu atat mai gras, incat literalmente in cateva ore poti frigei cartofi pe el, dar dimineata sau dupa-amiaza a doua zi arata destul de poluat si necesita spalare.

Și iată paradoxul: nici unul dintre golfurile care au curățat calitatea părului inițial a accelerat debutul următoarei spălări.

Desigur, șamponul este selectat în funcție de tipul scalpului... dar dacă folosesc șampoane pentru scalpurile grase, voi avea cârlige în loc de bucle.

Doar în această vară, în mod neașteptat pentru mine, fraza cunoscută tuturor heirmaniak a venit la viață: "Depinde de ce fel de șampon va fi modul în care îngrijirea ulterioară va funcționa". Nu m-am gândit până acum. Dar când, după o utilizare pe termen lung, mistria a folosit un șampon cu sulfat, am înțeles în sfârșit esența acestei fraze.

Pentru claritate, fotografii ale zonei radiculare.

Nu numai că văd diferența, nu? Unde sunt valurile strălucitoare elastice plecate? Există, fără îndoială, sugestii asupra lor, dar ele sunt mai netezite, părul pare mai uscat și strălucește mai puțin. Nu am luat lungimea fotografiei, dar chiar și din această imagine este clar că starea de lungime este de asemenea diferită.

Și faptul că aceeași mască, balsam și pulverizare de lungime a lucrat pe o astfel de "bază de șampon" în moduri complet diferite în ambele cazuri nu necesită comentarii.

Prin urmare, pentru mine, am ales o metodă de curățare cu aer condiționat și nu o regret. Îmi lasă părul mai viu și mai natural și ajută la modelarea buclelor.

Acum, despre fetele cu păr subțire. Haide, frumusețile fetelor, folosind o lopată și practicând CGM, împărtășiți, care din voi are părul subțire? Știu cel puțin câțiva membri ai comunității care practică cu succes această metodă de curățare a părului și a scalpului. Și în același timp, aveți păr foarte subțire.

prin urmare Acest mit poate fi, de asemenea, pus la îndoială.
__________________________________________________________________________________________________________

Destul de raționament teoretic, să mergem mai departe la practică!

Pentru a aprecia și a demonstra efectul șamponului într-o manieră amiabilă, ar trebui utilizată aceeași și aceeași îngrijire, adică cu aceeasi masca, balsam, coafat in acelasi fel si asa mai departe. Nu am facut acest experiment, asa ca nu-l am curat. Și de aceea nu voi avea o fotografie a lungimii după această găleată, ci doar în zona rădăcinii.

1. Balsam de curățare TIGI Head Calma Sutra

Acest kovosh este, în esență, singurul produs de îngrijire a mărcii. Restul este stilul. Și ei sunt creatorii mărcii sugerează să ofere și să se spele, și de îngrijire (care este, șampon + balsam, și care sunt norocosi, chiar și o mască).

Volum: 375 ml
Cost: 1000-1600 ruble

Consistență: cremă-gel densă, eterogenă.
Culoare: alb.

Arome: fructe acre. Mi se pare că miroase ca o carambola.
Spumare: nici unul.

Am folosit această cupă exact de 2 ori. De ce?
Dacă nu ați urmărit filmul "Valerian și orașul a mii de planete", atunci aruncați o privire. Mai ales momentul în care eroina Lorelein pune pe urmele ei o meduză pentru a învăța și a aminti câteva evenimente.

Prin urmare, impresiile erau similare. Ceva apucând instantaneu, învelind scalpul. Sentimente de puritate și purificare zero. De fapt, impresia este similară cu faptul că aplicați un balsam de silicon pe scalp și încercați să le spălați.

Se pare că efectuează toate aceleași acțiuni, mișcări, dar lipsesc sentimentele că vă spălați capul. Doar biti siliconul pe cap.

M-am întrebat de ce nu a existat o astfel de reacție la șampoanele cu siliconi pe care le-am folosit înainte. Același portocaliu Angel Professional, dar același Elseve.

Și totul este în prezența agenților tensioactivi din ele, care au ca scop purificarea. Nu sunt agenți tensioactivi aici. Alcool cetarilic + glicerină + clorură de begentrimoniu. Aici aveți toate componentele principale ale compoziției (bine, siliconi).

Prezența siliconilor: dimeticonă, amodimeticonă.
Înroșirea măștilor pe bază de ulei și pe bază de plante: 3 (spălarea este foarte simțită, tactilă, nu există nici un sentiment de purificare, este necesar să se spală de trei ori).

dezavantaje:

Nici o senzație de prospețime în timpul spălării
Vreau să-mi spăl capul în dimineața zilei a doua
După uscare, volumul este ascuns, părul devine ca jumătate

avantaje:

Deblocarea instantanee a celor mai îngrozitoare incurcaturi
Aer condiționat excelent
Sentimentul de netezime incredibilă și părul alunecos atunci când se clătește cu apă, părul devine mai tactil
Lipsa totală de electrificare a părului
Un miros plăcut și discret
Efectul moale asupra lungimii și vârfurilor

Concluzie: Nu pot să o relaționez cu balsamul de curățare. Pentru mine, acesta este doar un balsam de silicon pentru o lungime cu un conținut redus de componente utile (numai ulei de Babassu și nuci de Brazilia).
Evaluare: 2

2. Tripadora Hibiscus roz spălare-spălare

Volum: 100, 200, 500 ml
Cost: 1200-3500 ruble
Durata: 3 săptămâni

Consistență: frișcă foarte groasă.
Culoare: roz.

Arome: praf, aromatice indiene și hibiscus.
Spumare: nici unul.


Am folosit cupa pentru aproape 3 săptămâni la rând. Nu am văzut așa ceva cu alte mijloace, dar din acest motiv scalpul meu a început să provoace mâncărime, mâncărime și, în general, groază. Urgent a trebuit să nu mai folosească.

Apoi, analizând motivele, mi-am dat seama că era vorba de prezența lutului în compoziția bucății. Ea a curățat și curățat în mod sistematic stratul lipidic de pe scalp și, ca rezultat, sa uscat complet. Prin urmare, nu este adecvată pentru utilizare permanentă, doar alternând cu ceva.

Dar, în ciuda acestui fapt, scalpul înseamnă să se curățească bine, trebuie să-i dăm datoria. Zona rădăcinii părea naturală.

Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 5 +.

avantaje:

Se curăță temeinic scalpul și părul datorită conținutului în compoziția bentonitului
Ambalaj foarte convenabil și distribuitor
Perioadă de valabilitate îndelungată (2 ani)
Argila din compoziție nu afectează starea lungimii

dezavantaje:

Gros și, prin urmare, dificil de aplicat și distribuit pe scalp
Datorită densității, trebuie să strângeți foarte mult
Miros miros obsesiv
Utilizarea constanta provoaca scalpul provocat de mancarime datorita uscarii.

Concluzie: în ciuda predominării componentelor naturale din compoziție (din 49, doar aproximativ 9 nu sunt extracte și nu uleiuri), nu pot spune că acesta este un mare tatty și nu-l pot recomanda. Da, am încercat, interesul este satisfăcut și nu mai vrea să se întoarcă la el. Nu împărtășesc bucuria mare a utilizatorilor în recenzii.
Evaluare: 3

3. Co-spălare fără spumă Joico Curl

Unul dintre cele două produse de curățare de la brandul Joico, creat special pentru îngrijirea părului curat. Privind în perspectivă, voi spune că aceasta este una dintre cele mai accesibile și demne de câștiguri profesionale.

Volum: 300 ml
Cost: 1100-2300 ruble
Durata de utilizare: 2 luni

Consistență: cremă-gel gros multi-strat și eterogen.
Culoare: alb.

Aroma: salon dulce-acru, scump.
Spumare: nici unul.

Chiar și cu utilizarea constantă a acestui aluat, nu există iritare a pielii. La inceput, mi sa parut ca-si imbraca parul si il face usor. Apoi, sa dovedit că l-am folosit în mod incorect: l-am aplicat, l-am frecat și l-am spălat imediat. Adică, am vrut să fiu limitat în timp, ca și în cazul șamponului. De când a fost prima dată când am încercat așternutul, atunci pot fi iertat
Acest balsam spală parul aproape perfect: ușor și ușor. La ieșire, părul este foarte curat, neted, strălucitor. Este evident că acestea sunt bine spălate și, în același timp, nu au uscat. Nu confundă lungimea, ci, dimpotrivă, ca un balsam bun, ajută la distrugerea nodulilor.

Buclele din zona rădăcinii sunt formate în mediu, dar părul este foarte neted la atingere și în această zonă și de-a lungul întregii lungimi. Cu toate acestea, notez efectul său nutrițional, nu lasă sentimentul de super-ușurință a părului pe păr, ca și alte nugget-uri, există încă o ponderare ușoară.

Prezența siliconilor: copolimer dimeticon / bis-izobutil peg-14, amodimeticonă.
Flushing ulei și măști de plante: 5.

avantaje:

Textură cremoasă ușoară ușor răspândită pe scalp
Spălați și șamponul obișnuit
Lungimea după aplicare este netedă la atingere și arată bine îngrijită.
Foarte elegant ambalaje frumoase

dezavantaje:

Conține siliconi
În ciuda frumuseții, borcanul se învârtea de pe raft de mai multe ori. fundul nu este stabil

Concluzie: aici este o găleată mare care conține siliconi. Cine a fost acolo pentru a argumenta că toți balsamicii de silicon ar trebui excluși de pe listă? Acesta este un mit.
Deși încă nu înțeleg modul în care tehnologii Joico intenționează să curățe părul de silicon, dacă nici kovoshe, nici șampon nu au sulfați.
Dar, indiferent de ce, recomand acest instrument pentru utilizare pe capete curat.
Evaluare: 4+

4. DevaCurl No-poo Original

Unul dintre cele mai populare mijloace pentru spălarea părului curat. Pentru a fi sincer, este chiar greu să-mi imaginez câte kiloliți cubi ai acestui koshosh sunt făcuți și cumpărați)

Volum: 80, 355, 946 ml
Cost: 680-3000 ruble
Perioada de utilizare: 1,5 luni

Consistență: cremă ușoară pe bază de apă.
Culoare: alb.

Aroma: miros foarte puternic de uleiuri esențiale de balsam de lamaie, menta, rozmarin.
Spumare: nici unul.


Poate că acesta este unul dintre cei mai buni tatați cu care am întâlnit. Se spala foarte bine, in timp ce delicate trateaza lungimea si scalpul. Chiar și în cazul utilizării constante nu a provocat nici o iritare. Lungimea, chiar și după una din aceste găleți, este deja udată. Un bonus frumos este că această mistrie răcește scalpul și căldura de vară este deosebit de importantă.

Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 5.

avantaje:

Plăgește plăcut scalpul datorită conținutului de uleiuri esențiale.
Se spală ușor, dar foarte bine
Ajută la structura curlului
Singurul ciocan cu care buclele din zona rădăcinii devin elastic-elastice

dezavantaje:

La gustul meu există un miros foarte puternic și ascuțit, care seamănă vag cu aroma produselor chimice de uz casnic.
Este dificil de a cumpăra în Rusia

Concluzie: astăzi este unul dintre liderii în îngrijirea părului meu curl. Remediu aproape perfect pentru mine aproape nimic de înlocuit.
Evaluare: 5

5. Deoarece eu sunt CoWash de nucă de cocos

Nu este un brand atât de popular ca DevaCurl, dar merită o atenție deosebită. Am fost mituit de o sumă mare de fonduri și de un preț scăzut. Da, și designul este atât de încântător de ciocolată)

Volum: 454 g
Cost: 550-860 ruble
Durata de utilizare: 2 luni

Consistență: cremă ușoară mobilă.
Culoare: cremă cu nuanță roz.

Aroma: miros intens de bomboane de cocos-vanilie.
Spumare: scăzută.


Îmi recomand acest kiosk să încerce fiecare fată curly. Este accesibil și se descurcă bine cu sarcinile sale.

Spala cu un bang, chiar dă impresia că este un șampon, pentru că apare o mică spumă. Îmi place foarte mult, pentru că, deși l-am folosit pentru ultimele șase luni, nu mi-am anulat viața trecută. Și mi se pare că, dacă există spumă, atunci am făcut alegerea potrivită)

Deja în timpul spălării lungimea este ușor deformată, părul devine alunecos și neted. Spuma este formată atât de mult încât este foarte posibil să o "întinzi" pe lungime și, dacă este necesar, să o clătești bine.

Lungimea nu devine mai grea și nu devine prea ușoară. Toate cu moderatie. Pentru părul meu, acesta este echilibrul perfect.

Dupa folosirea mistriei, zona bazala arata ca cea a unui om african curat. Buclele se mișcă cu bucurie, așa cum nu m-am gândit nici măcar.


Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 5.

avantaje:

Cele mai bune pentru astăzi tinker în ceea ce privește volumul / prețul / ușurința de cumpărare
Economice datorită emulsificării rapide la spumă
Are o proprietate excelenta pentru a restabili si consolida structura curlului.
Are părul moale, ascultător
Nu necesită măști de piercing

dezavantaje:

De-a lungul timpului, se poate obosi aroma obosită și de miros

Concluzie: acum, în funcție de raportul dintre diferiți parametri, aș spune că acest aparat de aer condiționat este perfect pentru mine. Dar mărturisesc sincer, aroma ei este intruzivă. Din când în când să-l folosești - da, bine. Dar, pentru o utilizare constantă, aș prefera ceva cu un miros mai neutru.
Evaluare: 5

6. Balsam de curățare pentru curățare cu Kerastase Discipline Curl

Acest brand a fost favorit chiar înainte de a învăța despre metoda curly. Ei bine, chiar am vrut să încerc acest balsam de curățare, dar pentru a nu fi confundat, am cumpărat câteva sonde și pentru un motiv bun.

Volum: 15 - 500 ml
Cost: 130 - 3700 ruble
Termen de utilizare: de 3 ori

Consistență: cremă apoasă.
Culoare: alb.

Aromă: florală cu coardă masculină.
Spumare: scăzută.


Am reușit să folosesc șase sonde de numai 3 ori. Și în sondă 15ml. Nu știu cum să reușesc să folosesc o cantitate mai mică de produs, deoarece este o mistrie, ceea ce înseamnă că este nevoie de mai mult pentru spălarea pielii și rădăcinilor părului.

Distribuit acest aparat de aer condiționat este foarte ușor de utilizat. Nici o spumă și nici măcar asemănarea cu aerul condiționat nu o face.

În timp ce spălați părul este incredibil de alunecos și neted. Simt că am folosit aer condiționat, nu șampon. Îmi place acest efect? Pentru lungime - cu siguranta da. Căci scalpul nu este foarte.

Dar cel mai trist lucru mă aștepta la sfârșit. După uscare, zona bazală deja a sugerat ușor că nu eram în baie și că nu aveam capul de săpun.

Deja pentru cină în prima zi am început să mă zgârie. Seara, a existat o dorință copleșitoare de a spăla capul, pe care l-am făcut cu aceeași bucată. Păi, poate că m-am spălat bine? Dar nu, după a doua spălare situația a fost repetată.
Categoric, acest lucru nu este instrumentul meu.

Prezența siliconilor: nu.
Clătirea uleiurilor și a măștilor pe bază de plante: 3 (este greu să simțiți puritatea rădăcinilor, folosind acest cosit).

avantaje:

Ambalare elegantă și atrăgătoare (la fel ca orice Kerastaz)
Aer condiționat de lungă durată
Și totuși mirosul plăcut înseamnă

dezavantaje:

Proprietăți de curățare scăzute
Scalp mâncând după utilizare
Costuri extrem de ridicate

Concluzie: Sunt foarte bucuros că am cumpărat sondele. Poate că așa este cazul când sunt mulțumit că folosesc mini-versiunea produsului. Cumpărați mărimea completă doar nu vrei.
Evaluare: 3

7. Balsam de păr hidratant TRESemme Botanique Detox cu extracte de nucă de cocos și aloe

Am renunțat. Doar am renunțat la fluxul de feedback asupra acestui aparat de aer condiționat) Se pare că toată lumea deja o are, cu excepția mea)

Volum: 400 ml
Cost: 180 - 350 ruble
Perioada de utilizare: luna

Consistență: cremă apoasă.
Culoare: alb.

Arom: zahăr, nucă de cocos.
Spumare: nici unul.


Datorită disponibilității sale, am folosit acest aparat de aer condiționat cu generozitate. Este aplicat și distribuit foarte bine, imediat simt că este emulsionat pe păr. Sentimentul filmului nu creează. În combinație cu aroma face întreaga procedură de spălare o plăcere.

Dar după ce am uscat părul, am avut un scalp strâns. De parcă aș fi spălat părul de 4 sau 5 ori, adică, am curățat prea mult scalpul. Tensiunea a persistat pentru toate cele două zile, până la următoarea spălare. Din care am concluzionat că acest balsam este prea curat sau iritant sensibil la scalp.

Părul este foarte moale după utilizare. Am încercat să o aplic fără o mască - nu, părul meu este îndreptat foarte mult, nu este suficientă umiditate. Adică, pentru părul slab poros, aceasta va fi o adevărată descoperire.
Zona rădăcinilor formează valuri.


Prezența siliconilor: nu.
Clătire ulei și măști pe bază de plante: 4- (după masca de uscare pe bază de plante, se usucă scalpul chiar mai mult)

avantaje:

Valoare pentru bani
Uimitoare de arome de bomboane de nucă de cocos
Utilizare ușoară, distribuție

dezavantaje:

Nu avea o lungime suficientă de hidratare, era un sentiment că folosesc șamponul greșit
Strălucirea și uscăciunea scalpului
Luminozitatea părului, greutatea, sunt aproape imposibil de pacificat.
Datorită ușurinței părului din zona rădăcinii nu se încadrează în bucle

Concluzie: Probabil că voi termina acest pachet de aer condiționat, dar nu o voi mai cumpăra. Totuși, părul meu poros are nevoie de mai multă umiditate, iar scalpul sensibil este nemulțumit că este prea curat. Eu o voi folosi ca un aparat de aer condiționat pentru lungime.
Evaluare: 4-

8. Cantu pentru Co-Spălarea naturală a părului natural

Poate cea mai rentabilă găleată a testatului de mine, creată special pentru curățarea capetelor încrețite (și nu trase de urechi, ca TRESemme).

Volum: 283 g
Cost: 340 ruble
Termenul de utilizare: luna.

Consistență: cremă hidratantă hidratantă.
Culoare: alb.

Aromă: picături de ananas
Spumare: nici unul.


Când a venit rândul pentru a descrie efectul, m-am gândit. Pentru că nu pot spune nici măcar ceva remarcabil despre el. Se întâmplă cu tine că pur și simplu folosiți instrumentul, dar nu observați ce face. Dar face multe și din inimă!

Atunci când se aplică la rădăcini de păr și adăugarea de apă, se transformă într-o cremă delicată lichid și este distribuit în mod eficient pe scalp. Nu este dificil să o aplici chiar și pe partea din spate a capului. De obicei, am probleme cu asta, pentru că capul meu se apleacă în față peste baie și părul ud este aproape în formă până în cap. Trebuie să vă răsuciți capul astfel încât să fie ușor înălțat (așa cum face părul din partea parietală - doar închideți-vă, lăsând spațiu suficient pentru mâini și acces la scalp).

Este, de asemenea, ușor să bateți cubul, literalmente câteva mișcări cu mâinile și deja aveți sentimentul că părul este curat. Și această aromă incomparabilă de ananas?

Parul este moale, elastic. Zona radicală este mulțumită de manipulările cu Cantu, dă bucle divizate și hidratate. Dar nu la fel de mult ca de la DevaCurl sau As I Am.

Prospețimea părului nu prelungește părul, nu mi-am spălat părul mai des sau mai puțin.

Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 5.

avantaje:

Foarte buget
Excelenta compozitie bogata
Vizibil hidratează chiar părul poros.
Aroma magică a ananasului

dezavantaje:

Este dificil de a cumpăra în Rusia
Mari cheltuieli

Concluzie: dacă aveți bani în plus și doriți să încercați ceva complet nou, cumpărați unul. Chiar nu-i observați acțiunea imediat, dar când se termină, vă dați seama brusc că a purtat mult pe umeri. Și cât de multă bucurie și bucurie ai o aromaterapie tropicală, mmm
Evaluare: 4

9. Crema de curățare a părului Jessicurl

Spumă de curățare pentru părul foarte uscat. Marca oferă, de asemenea, șampon (șampon Gentle Lather) pentru proprietarii de păr care nu este atât de uscat.

Volum: 59 - 4,5l
Cost: 340 - 10500 ruble
Termenul de utilizare: luna.

Consistență: cremă lichidă.
Culoare: nisip roz.

Aromă: 3 opțiuni - fără miros / lavanda citrice / insulă de fantezie (miroase ca coji de citrice, vanilie)
Spumare: medie.


Acest baston nu sa dovedit a fi o balsam, ci un șampon. Pentru mine, acest șampon este prea moale. Nu a putut face față situației standard de spălare a măștilor de plante și de ulei. Numai de la cea de-a treia săpun am putut curăța complet părul de la ei.

Dar, în ciuda softness sale, se spală părul și pielea, curăță și nu se usucă deloc. Chiar și consumul de mască aplicat după această cremă este mai mic decât cu alt șampon similar.

De asemenea, voi remarca faptul că scalpul meu sensibil se simte confortabil: nu există nici o înțepătură și nici o strângere. Există astfel de șampoane, după care pielea pare să aibă nevoie de un supliment de sebum pentru a restabili echilibrul lipidic. Și acest instrument nu-l lipsește de pe piele.

Cred că această cremă va fi o bijuterie pentru părul subțire, fragil și foarte uscat. Și, poate, aș aprecia mai mult dacă am avut o lungă durată.

În zona rădăcinii, părul este remarcabil plasat în bucle, părul este neted, dar nu există o super-elasticitate și o densitate, atunci când se apasă buclele de mai multe ori, poate fi rupt.


Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 4- (spălare doar pentru a treia oară).

avantaje:

Consumul economic
Gust neobișnuit delicios
Îngrijire foarte ușoară și blândă
Sentimentul de confort complet al scalpului cu curățare corespunzătoare

dezavantaje:

Este dificil să cumperi în Federația Rusă
Dificil să facă față cu ulei și măști de plante

Concluzie: pentru proprietarii de par lung, uscat, deteriorat, această cremă de curățare poate fi o mântuire. Baza șamponului este moale, dar bună la îndepărtarea murdăriei. Este, de asemenea, singura ștergere, care are consistența șamponului și pentru care este important să obțineți spuma obișnuită la spălare, evident va fi satisfăcută.
Evaluare: 4+

10. Cremă de curățare delicată Yves Rocher Low ShamPoo

Poate că aceasta este prima găleată, pe care am învățat-o acum câțiva ani. Încrederea în marca deja cunoscută, cu siguranță am vrut să o încerc.
Sunt în formă de butoi,

dar în original, arata asa.

Volum: 200 ml
Cost: 300-420 ruble
Termenul de utilizare: luna.

Consistență: cremă de densitate medie.
Culoare: alb cu smântână cremă.

Aromă: iarbă cu note florale
Spumare: scăzută.


Am luat această găleată în turnătorie și am așteptat în aripi de foarte mult timp, aproape un an. Nu este atras mirosul iutilor ierboase. Dar când am început să o folosesc, l-am apreciat - nu deranjează și nu provoacă asociații neplăcute.

Balsamul poate hidrata scalpul. Prin urmare, dacă fac o mască pe bază de plante și apoi o spăl pe Yves Rocher, atunci nu simt o mică strânsoare, pe care de obicei o am după ei.

Zona rădăcinii formează bucle, cu toate acestea, nu văd mega-umezirea părului, spre deosebire de acțiunea pe scalp.

Prezența siliconilor: nu.
Flushing ulei și măști de plante: 5.

avantaje:

disponibilitate
Creează un mic, dar spumos, pentru a merge la metoda de spălare cu aer condiționat - perfect
Aromă pe bază de plante neobișnuită

dezavantaje:

Am studiat ambalajele în buticul Yves Roshe: când banii rămân tăcuți, va fi dificil să o stoarceți.

Concluzie: pentru proprietarii de par lung, uscat, deteriorat, această cremă de curățare poate fi o mântuire. Baza șamponului este moale, dar bună la îndepărtarea murdăriei. Este, de asemenea, singurul care are o consistență care este un pic cam ca șamponul și pentru care este important să se obțină șifonul obișnuit atunci când se spală, evident va fi satisfăcut. Dar pentru mine nu a devenit favorit, pentru că Există și alte mijloace care dau un efect mult mai pronunțat.
Evaluare: 4+

Concluziile și recomandările mele pentru cei care vor să înceapă să utilizeze cupa

Eu folosesc ultimele șase luni. În acest timp nu am observat că capul meu ar trebui să fie spălat mai rar și nu sa murdărit mai repede. Toate aceleași proceduri standard de fiecare zi.

Părul meu de spălat cu balsamuri de curățare nu a devenit mai bun: fluffiness nu a dispărut, porozitatea nu sa vindecat, acum pot spune cu siguranță că volumul părului meu curl nu scade după utilizarea unui cos. Adică, golful nu anulează toate etapele ulterioare de îngrijire (fiole, măști, balsamuri), ci doar ajută la curățarea ușoară și ușoară a părului și a scalpului.

După un păr bine ales și spalat cu grijă, pielea și părul nu sunt DIFERITE din sampon în puritate și prospețime.

O dată pe săptămână folosesc cu siguranță peeling. Aplic pe piele, se emulsionează, se spală. A doua etapă este mistria. Fără blistere, mătreață, leziuni la nivelul scalpului în timpul celor câteva luni pe care nu le-am avut.

Agentul de curățare nu spumă (nu se emulsifică) fără apă. Dacă puteți obține o spumă din șampon obișnuit fără apă cu frecare adecvată, atunci situația este diferită cu o ladă. Adăugați apă cu palma chiar pe rădăcinile părului. Apoi puteți emulsia mai bine și puteți clăti părul și scalpul cu o calitate mai bună.

Aproape toate vacile au o textura "multi-stratificata", "groasa". Acest lucru se datorează numărului mare de emulgatori, alcoolilor grași, care dau o astfel de "separare" și eterogenitatea consistenței.

Nu orice aparat de aer condiționat fără silicon poate acționa ca o scoică. Dar nici o găleată care conține siliconi nu este rea.

Dacă așteptați ca găleata veșnică să fie a ta, vă așteaptă dezamăgirea. Absolut toate vacile sunt consumate rapid. Deși pentru 300 de ruble, cel puțin pentru 5 mii. Deoarece principiul muncii sale este diferit de șampon. Și dacă doriți un detergent economic - nu alegeți o găleată.

Va dura mai mult timp pentru a vă spăla părul cu o lingură decât cu un șampon obișnuit. Faptul este ca spalarile de sampon datorate surfactantilor care adera la pielea sebumului si o separa de scalp si radacini de par. O cocsă în cea mai mare parte se curăță prin frecare mecanică și abia apoi prin reacții chimice.

Ce fel de balsam de curățare ați încercat? Care sunt impresiile tale?

Asta e tot, doresc tuturor să găsească curățarea perfectă pentru a elibera întregul potențial al părului tău!

http://www.hairmaniac.ru/polgoda-s-kovoshem-moy-reyting-10-ti-ochischayuschih-kondicionerov-dlya-kudryavyh-volos.html