logo

Calendarul de tunsoare lunar pentru martie 2019

În primăvara anului doriți să vă luați la revedere la frigul de iarnă, schimbarea coafurii va fi relevantă. În calendarul lunar, tunsoarea pentru luna martie este ziua în care noua potrivire va fi potrivită și momentul în care este mai bine să aveți grijă de bucle.

Îndepărtați părul cel mai bine în zilele în care luna oferă spațiu o energie favorabilă. Experții recomandă să se țină seama de înțelepciunea populară, astfel încât, după tăierea buclelor, norocul nu se întoarce.

Alegeți cele mai bune zile pentru a merge la stilist pentru a arăta întotdeauna frumos și stați într-o stare bună.

Când să tăiați părul: zile favorabile pentru o tunsoare în martie 2019 ^

1 martie: Luna într-o poziție slabă este în constelația Capricorn. Aceste zile vor fi nefericite pentru o tunsoare din cauza probabilității de a strica buclele slăbite. Astrologii recomandă îngrijirea scalpului pentru a întări foliculii de păr și a preveni căderea părului.

3 martie 4: Luna în Vărsător. Aceste zile, o nouă tunsoare va face părul mai ușor și mai obraznic. Tunsul trebuie efectuat de cei care au bucle groase și groase. Decuparea vârfurilor părului îi va proteja de secțiune. Proprietarii de coafuri subțiri și fragile de bucle în aceste zile ar trebui înlocuite cu proceduri de îngrijire în salon.

5, 6 și 7 martie: Luna în Pesti. Pe 5, noua tunsoare va dura mult timp datorită faptului că Luna continuă să scadă. Luna nouă pe 6 martie este o zi minunată pentru a vă schimba părul. Tunderea părului va ajuta la reîmprospătarea energiei, iar buclele după vizitarea coafurii vor fi ascultători. Creșterea lunii pe 7 martie este de asemenea potrivită pentru schimbarea părului.

8 martie 9: Luna din Berbec este un moment pentru tunderea părului. Lumina nocturnă a energiei nocturne vă permite să utilizați serviciile unui coafor, însă tunsoriile provocatoare vor fi inadecvate. Ele pot provoca agresiuni din partea inamicilor, precum și conflicte din familie.

Marți 10, 11 și 12: luna continuă să crească și pentru aceste trei zile se va afla într-o poziție puternică. Influența Taurului va ajuta la menținerea unei atitudini pozitive, iar o tunsoare este potrivită pentru crearea unei imagini noi. Coafurile feminine și încuietoare ușor curbate vor atrage cu siguranță atenția bărbaților și pot deveni chiar o ocazie pentru a începe o relație romantică.

13 martie 14: Luna va petrece două zile în Gemeni. Aceste zile sunt potrivite pentru tunsori, astfel încât să vă puteți referi în siguranță la un maestru familiar pentru a vă reînnoi părul, precum și pentru a vă oferi strălucirea părului și aspectul bine îngrijit folosind procedeul de laminare.

15 martie 16: Luna în creștere în constelația de Cancer este un moment bun pentru a schimba o tunsoare. Coafura aleasă de stilist vă va ajuta să creați o imagine radical nouă și să ridicați spiritele. Buclele în timpul creșterii lunii cresc mai repede, așa că trebuie să fie aleasă tunsoarea, având în vedere acest fapt.

17 martie 18: Două zile Luna va rămâne în Leu, iar poziția ei va fi slabă. În acest sens, o nouă tunsoare poate afecta negativ atât parul cât și scalpul. Se recomandă înlocuirea călătoriei cu îngrijirea la domiciliu, folosind rețete tradiționale.

19 martie 20: Luna în Fecioară va fi într-o poziție neutră. Marți și miercuri puteți să vă tăiați părul, nu numai în salon, ci și să-i întrebați pe cei dragi de a tăia sfaturi sau bretonuri regresate. Starea părului după tunsoare nu se va schimba.

21 martie 22: Luna plină a celei de-a 21-a și scăderea ulterioară a Lunii în Balanță este un timp neutru pentru o tunsoare. Aceste zile puteți vizita un salon de înfrumusețare pentru a vă actualiza părul și pentru a tăia capetele părului. O astfel de îngrijire va ușura buclele din secțiunea transversală și le va da strălucire.

23 martie 24: Luna în Scorpion. Poziția slabă a luminilor de noapte nu este cel mai bun moment pentru tăiere. După manipularea părului, poate apărea matreata, iar buclele vor arăta fără viață. Măștile de hrănire din casă și alimentele bogate în vitamine vă vor ajuta să vă păstrați părul în stare perfectă.

25, 26 și 27 martie: Trei zile Luna va rămâne în Sagetator, dar cel mai bine este să tăiați părul pe 25 și 26 martie. Pe 27, energia puternică a planetelor poate provoca schimbări de dispoziție și este puțin probabil ca o nouă tunsoare să adauge optimism.

http://hair-chic.ru/lunnyj-kalendar-strizhki-mart-2019.html

Coafuri calendar lunar

Calendarul lunar al tunsorilor a fost compilat în antichitate, prin observații pe termen lung ale influenței lunii asupra sănătății și creșterii părului.

În primul rând, fazele lunare au un efect direct asupra creșterii părului. Dacă faceți o tunsoare în timpul unei luni în creștere, părul va crește mult mai repede decât după o tunsoare cu o lună descrescătoare. Dacă vă place să schimbați coafuri, trebuie doar să vă dezvoltați rapid părul. În acest caz, pentru o tunsoare, este mai bine să alegeți o dată când luna în creștere este în primul sau al doilea trimestru. Dacă, dimpotrivă, nu vă place să vizitați deseori salonul de coafură, alegeți o zi când Luna îmbătrânește. Acest lucru vă va ajuta să reduceți calendarul lunar 2019. Tăierea pe o lună în creștere va întări rădăcinile părului și le va împiedica să cadă, dar ele vor crește destul de mult timp în urmă. În luna nouă trebuie să vă abțineți de la tăierea părului, deoarece tunsul în aceste zile scurtează viața unei persoane.

Împreună cu fazele lunii, zilele lunare joacă, de asemenea, un rol imens în tăierea părului. Ciclul lunar durează până la 30 de zile, iar fiecare zi lunară are propriile caracteristici.

Următorul horoscop pentru tunsori se bazează pe calendarul lunar și pe influența lunii asupra sănătății și creșterii părului. Zilele lunare sunt împărțite în potriviri favorabile, nefavorabile și neutre. Explicații mai detaliate ale tunsorilor calendarului lunar pot fi găsite pe pagina "Reguli de bază pentru tăierea părului pe lună". Calendarul lunar lunar al tunsorilor pentru anul 2019 vă va ajuta să alegeți momentul potrivit pentru a vizita coaforul.

Coafuri de calendar lunar pentru martie 2019

cu indicarea zilelor lunare, a fazelor lunii, a poziției lunii în semnele zodiacului, precum și a zilelor favorabile și nefavorabile pentru tunsori și colorarea părului

http://astrosfera.ru/lunnyj-kalendar-strizhek.html

Frizerie calendar 2019: zile favorabile și nefavorabile când puteți obține o tunsoare, când este imposibil, calendarul lunar

Calendarul lunar va spune cele mai reușite zile pentru tăierea și vopsirea părului în martie 2019

Conceput să schimbe imaginea, dar nu știu de unde să încep? Să întrebăm stelele! Nu cele care sunt la televizor și Instagram, ci cele care determină bunăstarea, starea de spirit și activitatea noastră. Înainte de a decide cu privire la o tunsoare și de colorare a părului, a verifica calendarul lunar, care spune cele mai de succes zile pentru tunsori în martie 2019.

Coafura noua, tuns parul proaspat, ingrijirea parului - ingrijirea femeilor preferate. Nu este atât de ușor să se hotărască o schimbare de coafură, de aceea atât bărbații cât și femeile planifică o vizită în salonul de înfrumusețare: se uită la reviste elegante, sunt interesate de tendințele actuale. Și, desigur, cei mai competenți, nu uitați să vă uitați la calendarul lunar al tunsorilor, deoarece poziția corpului ceresc prezice cât de succes va fi tunsoarea și cum va afecta starea părului dumneavoastră. Dacă intenționați o excursie la stilist, va fi util să știți când este mai bine să aveți o tunsoare, să alcătuiți, să schimbați o imagine, pe baza tabelului fazelor lunare. În funcție de locația lunii în calendar, tăierea părului în martie 2019 poate avea atât efecte benefice, cât și efecte adverse asupra soartei.

Decuparea părului - sfaturile principale înainte de a merge la coafor

 • în primul rând:

Nu poți să ai încredere în părul tău pentru nimeni. Trebuie reținut că persoana care te taie, îți schimbă biofieldul. Prin urmare, când veniți la coafor, alegeți un maestru energic și vesel, atunci viața ta după tuns se va schimba spre bine. Cu cât este mai mare o coafură, cu atât mai puternică este influența asupra vieții tale. Dacă sunteți o persoană independentă, sunteți obișnuiți să vă rezolvați propriile probleme și nu vă place când ceva vă împiedică să-l desfășurați, alegeți un maestru de vârstă sau mai mic. Când ești ghinionist din cauza unui motiv de neînțeles, este logic să alegi un maestru foarte vechi și bine cunoscut, chiar dacă coafura făcută de el te va costa foarte mult. Dar după ce ați vizitat un coafor, viata ta se va schimba dramatic. Și dacă încă calculați în mod corect timpul vizitei, nu este doar o schimbare, ci o îmbunătățire.

în al doilea rând:

Cel mai bine este să nu vă tăiați părul. Chiar dacă știți bine coafura, nu trebuie să neglijați acest semn. Rădăcinile acestei "superstiții" se află într-o problemă foarte importantă: este foarte dificil pentru o persoană să se vindece. Oricine știe cel mai puternic psihic. Oricât de puternic și de puternic ar fi un om, este foarte dificil pentru el să-și corecteze deformările propriului bio-câmp, de vreme ce le redenește cu o astfel de energie deformată.

Se consideră că este mai bine dacă sunteți tăiați de o persoană de același sex ca și dumneavoastră. Faptul este că o mulțime de rețete de vrăji vrăjitoare sunt legate de păr, dar problema nu este numai în pură vrăjitorie.

În timpul tunsoarei, schimbați bioelementele eterice, astrale și mentale și, ca urmare a acestui fapt, cedăm cu ușurință influenței altcuiva. Prin urmare, dacă vă place stăpânul de sex diferit cu dvs., poate duce la probleme în viața dvs. personală. Nu e de mirare că poveștile lui Samson despre biblie au fost distruse de o femeie care și-a tăiat părul. Același semn este valabil și pentru femei, ci doar despre coaforii de sex masculin.

după tăierea părului în apă nu arunca. Urmăriți-l cu atenție la coafor, apoi până la vârsta înaintată, păstrați-vă părul luxuriant și sănătos.

 • a cincea:

daca doriti ca parul sa creasca mai repede dupa forfecare, ar trebui sa va faceti parul in timpul lunii pline. Dacă doriți ca părul să-și schimbe puțin proprietățile - de exemplu, nu sunteți mulțumit că sunt confuzi, neascultători - ar trebui să mergeți la coafor pe o lună în creștere. Dar amintiți-vă că, după o astfel de tunsoare, părul va crește foarte mult înapoi. Pe o lună în scădere, este, de asemenea, bine să aveți o tunsoare, dacă doriți să întăriți rădăcinile părului și să întârziați pierderea lor rapidă.

părul nu poate fi tăiat pe așa-numitele zile lunare satanice (9, 15, 23 și 29 de zile, conform calendarului lunar), precum și în zilele eclipsei solare și lunare. După astfel de proceduri, vă puteți îmbolnăvi sau, așa cum au spus în vechime, "tăiați memoria și mintea".

Zile periculoase pentru tunsori - caracteristicile zilelor săptămânii

Modul în care viața ta se va schimba după coafura va arăta ziua săptămânii când ai vizitat coaforul.

Lunea este o zi bună pentru o tunsoare. În acest moment, puteți scăpa de un număr mare de emoții negative și de probleme nerezolvate care s-au acumulat în viață. Ziua este favorabilă pentru colorarea părului.

Marți, este mai bine să mergeți la coafor dacă nu aveți o forță fizică sau voința de a rezolva o problemă importantă, dacă vă lipsiți de activitate sau dacă torturați monotonia vieții.

Miercuri, este bine să obțineți o tunsoare pentru a afla ceva nou sau interesant, pentru a vă întâlni cu noi prieteni sau pentru a atrage pe cei vechi, pentru a crește numărul călătoriilor, mișcărilor și comunicării în viață.

Joia promovează schimbări în relațiile cu ceilalți, contribuie la popularitatea unei persoane, crescând norocul și bunăstarea sa.

Vineri este o zi de frumusețe. Când vizitați un coafor în această zi a săptămânii, nu vă schimbați doar coafura, vă schimbați aspectul. Prin urmare, dacă sunteți mulțumit de modul în care vă uitați în această zi a săptămânii, este mai bine să nu vă tăiați părul. Dacă doriți să faceți mai frumoase - vizitați coaforul vineri, când soarele se duce la Capricorn (24 decembrie - 22 ianuarie) sau Taur (22 aprilie - 21 mai).

Sâmbăta este o zi bună pentru o tunsoare. Părul în această zi se vindecă și, în același timp, vă îndepărtați de datoriile karmice și de păcatele de felul vostru.

Duminică, este mai bine să nu tăiați părul - vă puteți ucide propria soartă sau noroc. Această zi este bună numai pentru perdanții cronici - poate că soarta va avea milă și după o astfel de procedură se va schimba spre bine. Dar nimeni nu poate oferi garanții.

Tunsor lunar - zile favorabile și nefavorabile

Se crede că fazele lunii afectează creșterea părului. Dacă vă tăiați părul în timpul Lunii în creștere, părul va crește cu un ordin de mărime mai rapid decât după tăiere cu o Lună în scădere. Pe lună nouă, astrologii nu sfătuiesc să viziteze saloane de înfrumusețare și artiști de machiaj. În astfel de zile, o tunsoare poate chiar să scurteze viața unei persoane prin luarea de energie și de sănătate. Pentru a confirma teoria lor, ei pretind că principala cauză a chelului de model masculin este faptul că tunsul copilului a fost făcut pe o lună în scădere. Cu aceeași regulă, femeile asociate au părul rău și slab.

Un alt factor este ziua lunară. Amintirea zilelor favorabile și nefavorabile pentru tunsori este foarte simplă.

 • Zile favorabile:

5, 8, 11, 13, 14, 21, 22, 27, 28

 • Zile lunare negative:

9, 13, 15, 19, 23, 26, 29

Se crede că în acest moment energia care emană din Lună este oarecum distorsionată. Cu toate acestea, dacă intenționați să schimbați drastic culoarea parului, se recomandă să o faceți în a 26-a zi lunară, care este asociată cu alchimia. Deoarece colorantul de păr conține componente chimice, este indirect asociat cu alchimia.

Un alt factor important de luat în considerare la planificarea unei vizite la coafor este tranzitul lunii pe semnul zodiacului.

Pe această bază, zilele trecerii lunii de-a lungul semnelor Taurului, Leului, Fecioarei, Balanței, Gemeni și Capricornului sunt numite de succes pentru o tunsoare. Se crede ca parul dupa aceasta creste bine, intarit, mai putin impartit, structura lor se imbunatateste. Nu atingeți părul în zilele când luna este în constelația Berbec, Vărsător, Rac și Pesti. O tunsoare în zilele când Luna este în Sagetator promite realizarea și recunoașterea în relațiile de afaceri și sociale. O poziție extrem de riscantă - Luna în Scorpion: vă poate afecta viața personală atât negativ cât și pozitiv.

Coafuri de calendar lunar pentru martie 2019 - când vă puteți tăia și colora părul

 • 1 - 24, 25 zile lunare

Luna este Capricorn, ceea ce înseamnă că influența lunii asupra stării părului în această perioadă este extrem de pozitivă. Tunsul va întări și vă va vindeca părul. Simțiți-vă liber să vă înscrieți la coafor, dacă doriți ca firele să se împartă mai puțin, să devină mai groase și mai puternice, iar pierderea parului a scăzut semnificativ. Vopsirea și tonarea vor avea succes, mai ales pictura de păr gri, puteți merge chiar și pentru experimente cu culoare.

 • 2 martie - 25,26 zi lunară

Nu este cea mai bună zi pentru manipularea lungimii părului. Dar culoarea într-o culoare naturală va avea succes, mai ales dacă aveți o întâlnire importantă, la care trebuie să faceți o impresie.

 • 3 martie - 26, 27 zile lunare

Luna în semnul Vărsătorului, efectul său asupra calității părului este neutru. O zi bună pentru tunsoriile experimentale și extravagante și stilul. Pentru a obține o tunsoare astăzi înseamnă să vă măriți carisma și farmecul. De asemenea, veți trece printr-un experiment cu tonifiere neobișnuită sau vopsire într-o culoare strălucitoare care nu este tipică pentru dvs.

 • 4 martie - 27, 28 zi lunară

Timpul favorabil pentru o tunsoare, care va avea un impact pozitiv asupra frumuseții și sănătății lor. Dacă intenționați să vopsiți această zi, fiți atenți că este mai bine să preferați o ușoară schimbare a culorii părului sau să amânați vopsirea în altă zi.

 • 5 martie - 28, 29 zile lunare

Luna în semnul Pestilor, care afectează mai ales scalpul. În această zi, trebuie să vă abțineți de la tăierea și spălarea părului, pentru a nu provoca probleme (citiți "mătreața"). De asemenea, este mai bine să refuzați stilul chimic și colorarea, după ce așteptați un moment mai bun. Vizitarea unui coafor merită proprietarii părului subțire și deteriorat ─ aceasta este cea mai bună zi pentru procedurile de wellness și de restaurare.

 • 6 martie - 29, 30, 1 zi lunară

Tunsoare în ultima zi a zilei lunare - o decizie potrivită care vă va da părului tăria și sănătatea. Dar colorarea părului este mai bine să amâne, dacă nu doriți să fiți dezamăgiți în rezultat.

7 martie - 1, 2 zile lunare

Tunsul în faza lunii în creștere - ceea ce aveți nevoie, dacă doriți să accelerați creșterea părului. Vopselele de vopsire merită coloranți naturali, acest tip de colorare vă va aduce energie și succes în chestiuni financiare. Astăzi puteți experimenta forma, culoarea și lungimea părului, vă va da noi puteri, inspirație și noi idei creative.

 • 8 martie - 2, 3 zile lunare

Luna în Berbec, starea părului nu se schimbă sub influența semnului. Tunsul trebuie amânat, poate afecta negativ starea părului și aspectul acestuia, firele de păr pot începe să cadă, iar capetele vor fi împărțite. Cu succes va trece colorarea, fortificarea procedurilor pentru păr, tonifiere. Beneficiul va aduce un masaj al capului, fluxul de sânge la rădăcinile părului va accelera creșterea și îmbunătățirea stării generale.

 • 9 martie - 3, 4 zile lunare

Tunsul, din păcate, nu este cea mai bună soluție în această zi. Obiectivele și faptele concepute pot eșua. Dacă doriți să reîmprospătați imaginea puțin cu ajutorul colorării, ar trebui să preferați o nuanță naturală și coloranți de legume.

 • 10 martie - 4, 5 zile lunare

Luna în Taur, care afectează munca cu părul, deci nu ezitați să planificați toate experimentele planificate pentru această zi. Nu trebuie să înlăturăți tunsoarea de astăzi, noua coafură vă va da forța și energia părului și aspectul lor se va schimba dramatic în bine.

 • 11 martie - 5, 6 zile lunare

Din nou, o zi de bun augur pentru tunsori în luna martie, pe care puteți vizita în siguranță maestrul. Dar aceste transformări vor trebui limitate - este mai bine să transferăm colorarea. Îmbunătățiți și hrăniți mai bine părul cu măști de casă.

 • 12 martie - 6, 7 zile lunare

Luna în Taur, intenționează cu îndrăzneală experimente cu părul. Luna continuă să crească, ceea ce va contribui la creșterea lor rapidă. O tunsoare va afecta pozitiv starea și aspectul lor, iar noul colorant la modă vă va recompensa cu sexualitate și vă va da încredere.

 • 13 martie - 7, 8 zile lunare

Luna în Gemeni, efectul lor asupra părului este neutru. Coafura de astazi va accelera cresterea parului, dar firele pot deveni neascultatoare, practic nu afecteaza calitatea parului, insa parul in sine poate incepe sa se controleze. Ziua este potrivită pentru curling, inclusiv chimic, vopsirea părului, tonifierea. De la schimbări radicale în timp ce merită refuzat.

 • 14 martie - 8, 9 zile lunare

Tunsoarea astăzi este o soluție excelentă, deoarece tăierea părului cu o lună în creștere va avea cel mai benefic efect asupra creșterii lor. Colorații în nuanțe naturale au loc și în această zi.

 • 15 - 9 martie, 10 zile lunare

Luna este Cancer, ceea ce înseamnă că efectul ei asupra părului vă va da o mulțime de inconveniente. Buclele vor fi neascultătoare și aproape toate manipulările cu scopul de a coafa părul și de a le oferi forma dorită vor fi nereușite. În colorare merită să alegeți coloranți naturali de legume, cum ar fi henna. Dacă aveți păr uscat și deteriorat, acesta va fi extrem de reușit pentru a efectua astăzi proceduri de wellness și hrănire.

 • 16 martie - 10, 11 zile lunare

Nu este ziua cea mai bună pentru coafuri, mai bine să așteptați. Colorarea nu trebuie amânată dacă alegeți remedii naturale din plante (de exemplu, henna). Este mai bine să refuzați permurile chimice, să vă dizolvați părul și, mai des, să vă pieptești părul în acea zi.

 • Marți 17 - 11, 12 zile lunare

Luna în semnul Leului, sub influența lui, părul devine mai gros. Astăzi este ziua perfectă pentru a vizita maestrul. Practic, toate procedurile cu păr vor fi efectuate cu succes - tăierea, stylingul, colorarea, tonifierea, decolorarea. Dar este mai bine să amânați permul, deoarece firmele sunt astăzi foarte curlate.

 • 18 martie - 12, 13 zile lunare

Astăzi, luna crește, astfel încât să știți ce este mai perfect decât o zi pentru o tunsoare și nu veniți cu ea. Experimentele cu lungimea părului vor avea succes și veți fi mulțumiți de rezultat.

 • 19 martie - 13, 14 zile lunare

Luna este în Fecioara, iar influența sa asupra părului este foarte pozitivă. Firele vor crește mai repede, stilul va ține forma departe, iar perm va avea succes și vă va multumi cât mai mult posibil. Va fi minunat sa vopsiti, chiar sa vopsiti peste gri, tonifiant. Tunsul va permite parului sa obtina energie si puterea, vor arata mai bine, sfaturile nu vor mai fi taiate.

 • 20 martie - 14, 15 zile lunare

Tunsul nu este cea mai bună soluție în această zi. Nu se poate spune despre o ușoară schimbare a culorii părului, care va contribui la victoria în afaceri. De asemenea, un moment bun pentru tratamente de wellness.

 • 21 martie - 15, 16 zile lunare

Luna în Balanță, starea generală a părului nu se va schimba. După tunsoare, părul va începe să crească mai repede, dar va deveni aerisit și neascultător, poate începe să se încurce și va fi dificil de stil. Tratamentele pentru păr vor aduce multe beneficii. Preferați măștile ușoare și decocțiile naturale pe bază de plante sau încrederea unui profesionist. Nu merită să schimbați culoarea parului drastic, rezultatul final cel mai probabil nu corespunde așteptărilor dvs., același lucru este valabil și pentru tunsorile extrem de scurte.

 • 22 - 16 martie, 17 zile lunare

Astăzi, o tunsoare ar trebui abandonată, poate afecta negativ starea fizică. Dar momentul potrivit pentru a vă vopsii părul într-un ton întunecat cu coloranți naturali de plante.

 • 23 martie - 17, 18 zile lunare

Luna este în Scorpion, iar acesta este un semn extrem de instabil pentru păr. Tunsul este potrivit pentru firele slabe, plictisitoare și subțiri, făcându-le mai dure și mai groase. Ziua este potrivita pentru ingrijirea parului, procedurile de sanatate, vopsirea cu coloranti naturali. Este necesar să se renunțe la efectele chimice puternice asupra părului și la schimbarea cardinală a culorii, ceea ce vă poate dezamăgi.

 • 24 - 18 martie, ziua lunii 19

Tunsul de astăzi vă va ajuta să vă întăriți carisma, vă va da putere și sănătate părului. Astăzi, luna se înrăutățește și, dacă doriți să vă păstrați părul, ar trebui să vă tăiați părul. Pentru a vă picta mai bine în culoarea pe care ați avut-o în cea mai reușită perioadă a vieții - amintiți-vă timpul în care doriți să vă întoarceți sau să repetați.

 • 25 martie - 19 zi lunară

Luna în Sagetator, efectul său asupra părului este ambiguu. Dacă doriți să păstrați o tuns nouă pentru o lungă perioadă de timp, astăzi este mai bine să anulați călătoria către maestru. Părul după forfecare va crește foarte repede și va fi neascultător. Perm astăzi nu va dura mult timp. Colorarea părului nu poate, de asemenea, să răspundă așteptărilor, cel mai probabil culoarea nu va dura mult și va dispărea rapid.

 • 26 martie - 19, 20 zile lunare

Dacă vrei să-ți îmbunătățești fundalul emoțional și să-ți îmbunătățești dispoziția - o nouă tunsoare astăzi poate fi foarte utilă. Dar, pentru a nu vă strica atitudinea pozitivă, pătarea ar trebui amânată.

 • 27 - 20 martie, 21 zi lunară

Tunsoarea astăzi este locul de a fi, dar mai bine fără schimbări majore. Pentru a atrage oamenii potriviți și necesari în viața ta, trebuie să-ți vopsești părul într-un ton luminos.

 • 28 - 21 martie, 22 zile lunare

Luna în Capricorn, influența sa asupra părului în această perioadă este extrem de pozitivă. Tunsul va da forta si sanatatea parului tau, va fi mai putin divizat, va deveni mai gros si mai puternic, iar pierderea parului va fi redusa semnificativ. Vopsirea și tonarea vor avea succes, mai ales pictura de păr gri, puteți merge chiar și pentru experimente cu culoare. O perioadă bună pentru perm, nu cauzează mult rău părului.

 • 29 martie - 22, 23 zile lunare

Nu trebuie să faceți astăzi o tunsoare, iar colorarea părului cu ajutorul ingredientelor naturale ar trebui să aibă încredere în cineva de la cei dragi. Pentru a îmbunătăți bunăstarea generală, ar trebui să vă vopsiți părul într-o culoare naturală.

 • 30 martie - 23, 24 zile lunare

Luna în semnul Vărsător, influența sa asupra calității părului nu este vizibilă. Astăzi este o zi bună pentru tunsori experimentale și extravagante și stil. Un tonus sau colorat neobișnuit într-o culoare strălucitoare, care nu este tipic pentru dvs. înainte, va avea succes.

 • 31 martie - 24, 25 de zile lunare

În ultima zi a lunii, o tunsoare este mai bine să fie amânată, poate afecta negativ starea dumneavoastră. Vopsirea părului de astăzi nu merită, de asemenea, mai bine să aranjați îngrijirea la domiciliu, având pregătite măști de păr hrănitoare.

http://mir46.ru/apollo/-32673-kalendar-strizhki-volos-mart-2019-blagoprijatnye-i-neblagoprijatnye-dni-kogda-mozhno-strichsja-kogda-nelzja-lunnyj-kalendar/

Haircut calendar martie 2019. Zile favorabile și nefavorabile când părul poate fi tăiat, calendar lunar

Calendarul lunar vă va spune cele mai bune zile pentru procedurile de frumusețe în martie 2019

Strămoșii noștri îndepărtați au crezut, de asemenea, că luna are o influență deosebită asupra creșterii și tăriei părului, deoarece din copilărie audem de la bunicile noastre că există zile favorabile și nefavorabile pentru tunsori. A crede în ea sau nu este o chestiune personală pentru toată lumea, dar înainte de a merge la coafor, este mai bine să te uiți la calendarul de tunsoare pentru martie 2019.

A venit mult-așteptatul primăvară și foarte curând femeile vor primi felicitări și daruri de la sexul mai puternic. Pentru acest eveniment este foarte important să se pregătească și eventual să se transforme cu ajutorul unei noi coafuri sau a unei culori neașteptate a părului. Pielea și unghiile au nevoie și de îngrijire după o iarnă lungă. Pentru a vă ajuta, am creat un calendar de tunsori și frumusețe pe fazele lunii martie 2019, prin care puteți obține cel mai pozitiv rezultat și salvați-l pentru o lungă perioadă de timp.

Coafuri de calendar lunar, colorare pentru păr, manichiură, pedichiură pentru martie 2019

11 martie 2019, 5-6 zile lunare, lună în creștere în Taur.

 • Tunsul - taie-l astăzi sau tăiați sfaturile, pentru că acolo se acumulează toate negativele. Tunsul pe o astfel de zi va ajuta să uitați toate insultele.
 • Colorarea părului - remediază problemele financiare ale părului de colorare a părului sau spumă.
 • Manichiura, pedichiura - faceti un masaj de maini, fata, gat, baie de picioare astazi, si puteti face o pauza de la probleme, concentrati-va si relaxati-va.
 • Îngrijirea facială - procedurile anti-îmbătrânire sunt favorabile.
 • Îngrijirea corpului este cea mai bună zi pentru a începe o dietă și a scăpa de obiceiurile proaste.

12 martie 2019, 6-7 zile lunare, lună în creștere în Taur.

 • Tunsor - un timp neutru pentru tot ceea ce se întâmplă pe pământ. Pentru a vă tăia părul sau pentru a nu decide singur.
 • Colorarea părului este cel mai bun moment pentru a încerca henna sau basma.
 • Manichiura, pedichiura - momentul potrivit pentru unghii si unghii.
 • Îngrijirea facială - sunt permise proceduri de wellness și întinerire, menite să îmbunătățească tonusul pielii și netezirea ridurilor.
 • Îngrijirea corpului - merită să încercați crioterapia, rezultatul va depăși toate așteptările.

13 martie 2019, 7-8 zile lunare, lună în creștere în Gemeni.

 • Tunsorile - taierea parului astazi, puteti incetini procesele biochimice din organism, ceea ce va declansa acumularea de exces de greutate si de toxine in organism.
 • Colorarea părului nu este bună astăzi.
 • Manichiura, pedichiura - taie-ti unghiile astazi la probleme si certuri cu oameni. Din cauza a ceea ce stima ta de sine va coborî.
 • Îngrijirea facială - măștile din produse naturale vor avea un efect benefic.
 • Ingrijirea corpului - cand epilarea parului? Bineînțeles astăzi!

14 martie 2019, 8-9 zile lunare, lună în creștere în Gemeni.

 • Tunsor - foarte potrivit pentru tunsori. Aceasta va elimina energia negativă acumulată și va contribui la rezolvarea problemelor nesoluționate.
 • Colorarea părului - strălucirea părului în această zi îi va vindeca.
 • Manichiura, unghiile tăiate de pedichiură vor încetini creșterea, dar vor fi puternice și sănătoase.
 • Facial - ziua este bună pentru îngrijirea la domiciliu.
 • Îngrijirea corpului este un moment bun pentru toate tipurile de gimnastică.

15 martie 2019, 9-10 zile lunare, Luna în creștere în cancer.

 • Tunsul - mergerea la salon va duce la nenorocire.
 • Colorarea părului - astăzi merită să refuzați orice coloranți.
 • Manichiura, pedichiura este o zi nefavorabila pentru pedichiura.
 • Îngrijirea facială - nu abuzați de machiaj.
 • Îngrijirea corpului - tratamente pentru refuzarea apei.

16 martie 2019, 10-11 zile lunare, Luna în creștere în cancer.

 • Tunsul este o zi minunata pentru curling atat in salon, cat si acasa.
 • Colorarea părului - colorarea părului este preferată cu coloranți naturali, oricare altul nu este de dorit.
 • Manichiura, pedichiura - este necesar să se abțină de la proceduri, astfel încât să nu dăuneze sănătății în general.
 • Îngrijirea facială - astăzi nu recomandăm încercarea unor noi metode de îngrijire facială.
 • Îngrijirea corpului - pentru acest moment, puteți aloca proceduri pentru drenaj limfatic.

17 martie 2019, 11-12 zile lunare, luna în creștere în Leu.

 • Tunsoare - tunsul va aduce prosperitate.
 • Colorarea părului este o zi de bun augur pentru colorarea în toate nuanțele de roșu.
 • Manichiura, pedichiura - uleiuri nutritive vor vindeca unghiile.
 • Îngrijirea facială este momentul potrivit pentru colorarea sprancenelor.
 • Îngrijirea corpului - plimbările în aerul proaspăt vă vor afecta în mod pozitiv corpul.

18 martie 2019, 12-13 zile lunare, luna în creștere în Leu.

 • Tunsoare - puteți tăia o margine sau puteți actualiza vârful părului.
 • Colorarea părului va îmbunătăți memoria, va restabili sistemul nervos, va crește eficiența și capacitatea de învățare, va activa gândirea logică.
 • Manichiura, pedichiura este momentul în care unghiile pot fi practicate, dar foarte atent, astfel încât nu există răni pe degete, altfel procesul inflamator poate începe în locurile de rănire.
 • Facials - o zi minunată pentru tatuaj și piercing.
 • Îngrijirea corpului este un moment prost pentru toate tipurile de efecte asupra pielii pieptului și a decolteului.

19 martie 2019, 13-14 zile lunare, Luna în creștere în Fecioară.

 • Frizerie - părul va cădea mult mai puțin.
 • Colorarea părului este o zi bună pentru evidențierea.
 • Manichiura, pedichiura - taierea unghiilor va scapa de problemele acumulate.
 • Îngrijirea facială - pentru a evita problemele din familie, lăsați pielea să se odihnească.
 • Îngrijirea corpului - dedicați zilei exercițiilor de anduranță.

20 martie 2019, 14-15 zile lunare, Luna în creștere în Fecioară.

 • Tunsor - adaugati incredere.
 • Colorarea părului - merită să vă vopsiți părul numai cu coloranți naturali.
 • Manichiura, pedichiura - culori neutre va aduce pace si armonie.
 • Facial - obțineți un machiaj bun pentru ochi.
 • Îngrijirea corpului este o zi de bun augur pentru chirurgia mamar.

21 martie 2019, 15-16 zile lunare, luna plina in Balanta.

 • Tunsoare - o tunsoare in aceasta zi va aduce cunostiinte placute.
 • Colorarea părului - colorarea este rău pentru păr.
 • Manichiura, pedichiura - taierea unghiilor nu va aduce nimic bun.
 • Grijă facială - se concentrează pe oxigenarea pielii.
 • Îngrijirea corpului - acum merită să dezvoltați un program individual de îngrijire a pielii.

22 martie 2019, 16-17 zile lunare, luna lăsată în balanță.

 • Tunsoarea - Luna va contribui la obtinerea parului ascultator.
 • Colorarea părului - schimbarea culorii va distruge relația cu o prietena.
 • Manichiura, pedichiura este o zi buna pentru tratarea fisurilor.
 • Îngrijirea facială - astăzi este mai bine să faceți o plimbare în aerul proaspăt, beneficiile vor fi mai mult decât de la cosmetice.
 • Îngrijirea corporală - gimnastica pasivă va îmbunătăți bunăstarea.

23 martie 2019, 17-18 zile lunare, luna în scădere în Scorpion.

 • Tunsor - refuza sa mearga la coafor.
 • Colorarea părului - nu va schimba nimic în viața ta.
 • Manichiura, pedichiura - astazi este mai bine sa faci sanatatea unghiilor.
 • Îngrijirea facială - efectul produselor cosmetice nu vă va face plăcere.
 • Îngrijirea corpului - fitnessul Zumba se va energiza și va fi pozitiv.

24 martie 2019, 18-19 zile lunare, luna în scădere în Scorpion.

 • Tunsor - puteți merge în siguranță la un salon de înfrumusețare.
 • Colorarea părului - culorile întunecate vor atrage noroc.
 • Manichiura, pedichiura - tăierea unghiilor într-o astfel de zi, vă prelungiți viața, întăriți-vă sănătatea.
 • Îngrijire facială - măști de întinerire și tonifiere.
 • Îngrijirea corporală este o zi de bun augur pentru epilare și depilare.

25 martie 2019, a 19-a zi lunară, luna în scădere în Sagetator.

 • Tunsorile - momentul potrivit pentru tunsori în vrac.
 • Colorarea părului - Basma întărește părul.
 • Manichiura, pedichiura - oboseala si slabiciunea vor continua daca va tai unghiile.
 • Îngrijirea facială - rezultate excelente vă vor încânta după măștile fierbinți.
 • Îngrijirea corpului - masajul japonez kobido vă va întineri de câțiva ani.

26 martie 2019, ziua lunară 19-20, lună în Sagetator.

 • Haircut - va dezvălui trăsături neașteptate.
 • Colorarea părului - efectul va fi imprevizibil, decideți singur.
 • Manichiura, pedichiura - pielea mâinilor și picioarelor se va usca.
 • Îngrijirea facială - efectul va fi numai pe procedurile anti-îmbătrânire.
 • Îngrijirea corpului - arată clasele pe bicicleta staționară.

27 martie 2019, 20-21 zile lunare, luna în scădere în Sagetator.

 • Tunsul parului - tot felul de țesături funcționează bine.
 • Colorarea părului - colorarea poate fi o cauză a depresiei.
 • Manichiură, pedichiură - aveți grijă, sunt posibile consecințe neplăcute.
 • Îngrijirea facială - o zi bună pentru un complex de îngrijire a buzelor.
 • Ingrijirea corpului este o zi minunata pentru depilare, parul tau nu te va deranja mult timp.

28 martie, 2019, 21-22 de zile lunare, luna în scădere în Capricorn.

 • Tunsoare - Tunsorile de stil francez sunt deosebit de bune.
 • Colorarea părului - astăzi este mai bine să nu pictați.
 • Manichiura, pedichiura - forma dreptunghiulara a unghiilor va duce la o crestere.
 • Îngrijirea facială - faceți șansa de a face ceva care nu a fost rezolvat de mult timp, rezultatul vă va fi plăcut.
 • Îngrijirea corpului este o zi de bun augur pentru a lupta împotriva celulitei.

29 martie, 2019, 22-23 zile lunare, luna lăsată în capricorn.

 • Tunsoare - dă-ți capul și părul odihnă astăzi.
 • Colorarea părului - numai dacă doriți să deveniți blondă.
 • Manichiura, pedichiura - taie-ti unghiile astăzi, norocul se poate întoarce de la tine.
 • Îngrijirea facială - curățarea eficientă a feței și tratamentul acneei.
 • Îngrijirea corpului - activitate fizică nefavorabilă în această zi.

30 martie 2019, 23-24 zile lunare, lună înăbușitoare la Vărsător.

 • Haircut - va ajuta la construirea relatiilor cu cei care nu stiu cum sa faca nimic.
 • Colorarea părului - având păr pictat, nu veți simți o lipsă de atenție.
 • Manichiura, pedichiura - stratul de merișor va atrage o mulțime de atenție.
 • Îngrijirea facială - puteți merge la salon și vă puteți relaxa.
 • Îngrijirea corpului - baie foarte utilă cu noroi terapeutic.

31 martie 2019, 24-25 zile lunare, luna în scădere în Vărsător.

 • Tunsoarea - va îmbunătăți bunăstarea financiară.
 • Colorarea părului este o zi minunată pentru orice experiment.
 • Manichiura, pedichiura - pedichiura neagra va da un caracter rebel.
 • Îngrijirea feței - astăzi puteți face ceea ce doriți.
 • Îngrijirea corpului - călăria va strânge corpul și vă va ridica spiritele.

Cum de a alege o zi a săptămânii pentru o tunsoare

Alegerea timpului pentru a vizita coaforul în calendarul lunar, acordați atenție și factorilor precum ziua din săptămână.

Ziua săptămânii

trăsătură

Se poate concluziona că toate zilele săptămânii, cu excepția zilelor de duminică, sunt mai mult sau mai puțin favorabile pentru tunsori.

Recomandări generale pentru tăierea părului

Astrologii, care urmăresc îndeaproape mișcarea stelei de noapte, oferă orientări generale pentru planificarea unei tunsoare:

1) Nu vă tăiați propriul păr

Dacă aveți probleme în anumite zone ale vieții, auto-umbrirea nu poate face decât să înrăutățească lucrurile. Acest lucru se datorează faptului că o persoană nu își poate influența independent biofilele în mod independent.

2) Alegeți un expert fiabil

Aveți încredere în intuiția dvs.: dacă comandantul face o impresie respingătoare atunci când se întâlnește, este mai bine să schimbați un specialist. Acest lucru se explică prin faptul că persoana care taie părul afectează câmpul dvs. bio. În plus, este de dorit să alegeți un coafor de același sex cu dumneavoastră.

3) Se consideră nefavorabilă dacă o femeie taie părul scurt

Prin această acțiune, ea taie literalmente energia feminității și energia puterii feminine de la sine.

http://mir46.ru/lifesyle/-34375-kalendar-strizhki-volos-mart-2019-blagoprijatnye-i-neblagoprijatnye-dni-kogda-mozhno-strich-volosy-lunnyj-kalendar/

Calendar lunar de tunsoare 2019

10 secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Semnele zodiacale, Luna și alte secrete ale coafurilor 2019

Legende și reguli

Dacă credeți una dintre vechile legende, atunci în antichitate, chiar înainte de evenimentele din Vechiul Testament, oamenii de pe Pământ nu aveau păr, în prezentarea obișnuită pentru noi. Se crede că, printre strămoșii noștri îndepărtați, "coafurile" arătau mai mult ca o blândă în jos, pe care o vedem acum doar la nou-născuți.
Totuși, această foarte înaltă avea o capacitate fantastică de a acumula energie biologică, prezența căreia a fost determinată de arcul luminos deasupra capului. Aproximativ un astfel de miracol este Divinul Nimbus, acum putem vedea pe icoane.

Dar, potrivit legendei, după cădere, firele efemere și aerisite, cu ajutorul cărora o persoană era învinuită de energia cosmică, au devenit grele și greață. De fapt, așa a apărut părul. Cu toate acestea, există o versiune care, prin fire și bucle și până în prezent, este o legătură secretă între om și cer. Această legătură va exista până când oamenii vor ajunge din nou la cel mai înalt nivel de dezvoltare.

Prin urmare, părul trebuie tratat cu atenție, realizându-se că acestea sunt antene dificile, cu ajutorul cărora corpul nostru atrage forțe dătătoare de viață în spațiu. În vremurile vechi au știut cu siguranță că părul tăierii ar putea schimba drastic soarta unei persoane. Prin urmare, până în prezent, a fost păstrată cunoașterea ritualurilor secrete asociate cu tăierea firelor. Există secrete care sugerează când să vă tăiați părul.

Calendarul de tunsoare lunar pentru fiecare lună din 2019


Magia modernă consideră că părul este o legătură între oameni și Cosmos. Toate manipulările cu ele nu numai că ne schimbă aspectul, ci și distrug fluxul unui râu bioenergetic invizibil, spălându-ne cu valurile care îi transportă forțele.

Vechea chelie nu este doar un defect cosmetic. Aceasta este pierderea unei protecții puternice în fața Îngerului Păzitor. Prin urmare, regula principală și imutabilă - părul trebuie tratat cu atenție, amintindu-i că orice impact asupra lui nu trece fără urmă, ci se reflectă direct în partea mai bună sau mai rea a soartei, a vieții și a sănătății.

Din fericire, de secole, secretele sacre și cunoștințele practice ale omenirii, care îi ajută pe oameni să-și păstreze frumusețea și puterea părului, nu au fost pierdute. Dacă urmați anumite reguli și legi de îngrijire pentru aceștia în 2019, atunci nu numai că veți putea uimi pe cei din jurul vostru cu buclele de lux, dar și să utilizați pe deplin energia Cosmosului.

Zece secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Un secret

Mulți oameni își aleg intuitiv coaforul. Numai pentru el au încredere în părul lor. Și sunt, apropo, absolut corect. Nu puteți avea încredere să faceți o tunsoare la primul coafor. Acest om, cu foarfeca inteligent, schimbă biofulul de-a lungul drumului. Dacă nu ați găsit încă "coaforul", amintiți-vă că un maestru energetic, bun-firesc, vă poate schimba viața în bine, ca și cum ați fi încărcat cu optimism.

Cu cât stilistul este mai în vârstă și mai experimentat, cu atât influența va fi mai puternică. Prin urmare, dacă sunteți o persoană independentă, obișnuită să luați decizii, să vă asumați responsabilitatea pentru tine, atunci mai bine să stați pe un scaun pentru un maestru care are aceeași vârstă ca tine, sau puțin mai mic.

Dacă simțiți că sunteți ghinion cronic, ca și cum ar fi venit o linie neagră, contactați un specialist mai vechi și mai autoritar. Lasă-l pe acest onorabil quafer să-și preia lucrarea, dar dacă îl plătești pentru o coafură nouă, nu vei regreta. În mod literal imediat după părăsirea magazinului frizerului, soarta vă va da prima surpriză plăcută. Nu veți uita doar de necazurile, ci simțiți că soarta este favorabilă pentru dvs., dacă alegeți în continuare zile favorabile pentru a vizita salonul.

Al doilea secret

Există o explicație pentru optica populară care sfătuiește să nu-și taie propriile fire. Medicii experimentați cunosc o regulă importantă - este imposibil să influențezi pozitiv biofizica ta. Într-adevăr, de fapt, oamenii sunt adesea surprinși: de ce magicienii recunoscuți și tot ceea ce vedeți nu se pot ajuta, vindeca sau schimba soarta lor. Forțele lor, voința, le permit să le vindece pe alții, corectând deformările din bioelementele altora. Dar cu propria voastră este, din păcate, imposibilă. Sau consecințele vor fi opuse față de ceea ce se dorește.

Al treilea secret

Știați că în procesul de tăiere a biofilelor dvs. eterice, metalice și astrale se schimbă? Cu alte cuvinte, voi, fiind într-un scaun de coafor, sunteți extrem de sensibili la influența altcuiva. Mai întâi de toate, comandantul însuși lucrează asupra voastră.

Pe baza acestui aspect, nu este recomandat să aveți încredere în părul dvs. la un coafor de sex opus. Ei explică acest lucru: presupus, dacă o femeie, un bărbat tăie părul, atunci poate avea sentimente pentru ea. Și chiar dacă un client frumos iese din salon fără incident, atunci mai târziu va avea dificultăți în relațiile personale, de familie.

Ca exemplu, duceți chiar legenda lui Samson. Potrivit ei, frumusețea tristă Dalida, care a ascuns secretul puterii eroului biblic, ascunsă în integritatea buclelor lui, le-a tăiat. Drept rezultat, Samson și-a pierdut puterea și a murit.

Secretul patru

Chiar dacă știți exact când este mai bine să vă tăiați părul, întotdeauna urmăriți ce se întâmplă cu firele tăiate mai târziu! În nici un caz nu lăsați maeștrii din coafor să-i arunce în apă. Dacă urmați acest sfat, atunci veți fi capabili să mențineți pompul și strălucirea buclelor în vârstă extremă.

Secretul cinci

Consolidarea, îmbunătățirea părului ajută la ajustarea calendarului lunar 2019. De exemplu, când doriți să le crească cât mai curând, mergeți la coafor în zilele Lunii pline. Pentru a îmbunătăți starea firelor, de exemplu, pentru a le face ascultate, netede, pieptănate cu ușurință, vizita la salon este programată până în momentul în care luminatoarele de noapte se află într-o fază de diminuare. Luați în considerare o nuanță, după o tunsoare făcută în zilele lunii în scădere, părul crește mai încet decât de obicei. Este adevărat că această perioadă este bună pentru întărirea rădăcinilor, a becurilor de păr, care ajută la prevenirea pierderilor.

Secretul șaselea

Calendarul lunar poate sugera zile favorabile pentru o tunsoare și indică numerele în care categoric nu se recomandă atingerea părului cu foarfece. Conform observațiilor strămoșilor noștri, este mai bine să nu faceți o tunsoare pe 9, 15, 23, 29 din orice lună, pentru că puteți acumula probleme de memorie și minte. Abțineți de la tunsori în 2019 și în zilele de eclipse solare și lunare.

Secretul celui de-al șaptelea

În ce zi a săptămânii este mai bine să taie părul

Fiecare din zilele săptămânii din 2019 poate avea, de asemenea, un impact special asupra creșterii părului și chiar asupra bunăstării, soarta persoanei căreia îi aparțin:

 • Luni: puteți merge în siguranță la salon. Parul va tolera, tunsul și colorarea. Și amanta lor în timpul tunsoarei, "aruncă" emoțiile și grijile negative acumulate, se va opri de îngrijorarea cu privire la trivialități, și-ar fi stricat nervii.
 • Marți: o zi unică pentru cei care nu pot găsi puterea de a rezolva o problemă sau de a lua o decizie importantă. De asemenea, vizitați coaforul va fi util pentru cei care suferă de rutină și căutând noi impresii strălucitoare.
 • Miercuri: pe marginea calendarului lunar, în această zi trebuie să fie planificată o vizită la coafor pentru oamenii agitați. Cu toate acestea, este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc doar să aducă un pic de romantism sau spirit aventuros în viața lor. De exemplu, întâlniți pe cineva, mergeți într-o călătorie interesantă.
 • Joi: în mijlocul săptămânii, manipulările cu păr sunt arătate celor care doresc să stabilească relații cu alții, care visează la popularitate și faimă. Sau poate vrea doar să depășească timiditatea și izolarea excesivă.
 • Vineri: aceasta este o zi specială când vă puteți schimba drastic aspectul. Se crede că, dacă sunteți mulțumiți de propria dvs. reflecție în oglindă, atunci vineri este mai bine să nu experimentați cu coafuri. Când, dimpotrivă, doriți să vă schimbați spre bine, alegeți zile speciale (vineri) în perioada în care Soarele se îndreaptă spre Capricorn (între 24 decembrie și 22 ianuarie) sau spre Taur (între 22 aprilie și 21 mai).
 • Sâmbătă: această dată este recomandată pentru modificările imaginii. Noua coafura va fi de succes, firul va avea o strălucire și o putere sănătoasă. Ei asigură că, împreună cu părul cu par scurt, puteți "îndepărta" datoriile și păcatele de la karma întregii curse.
 • Duminica: calendarul lunar al tunsorilor din 2019 categoric nu sfătuiește în această zi să se gândească chiar la coafuri noi, altfel averea se va întoarce de la tine. Dacă este atât de greu cronică, atunci puteți decide să experimentați - este duminică să privească în salon pentru a schimba imaginea. Poate că noul tău aspect va ajuta soarta să facă o virajă spre bine?

Secretul opt

Nu este suficient să alegeți o zi de bun augur a săptămânii pentru o tunsoare. De asemenea, trebuie să analizați modul în care se referă la ziua de naștere. Se pare că există zile de antagoniști care transformă toate efectele pozitive ale unei tunsoare în pur negativă și chiar periculoasă!

 • De exemplu, dacă v-ați născut luni - zilele dvs. pentru a vizita un salon de înfrumusețare: joi, vineri și sâmbătă. Duminica este cel mai rău moment.
 • Persoanele născute marți sunt tunsori recomandați în zilele de joi, sâmbăta și duminica. În zilele de vineri, vegetația capului este cel mai bine să nu deranjeze.
 • Duminicile sunt armonioase pentru copiii din mediul înconjurător, iar joia este contraindicată.
 • Născut joi, ajută energia de luni, marți, vineri, duminică. Dar miercuri este ziua antagonistului.
 • Născută vineri - zile favorabile: luni, joi, sâmbătă, duminică. Antagonistul este considerat marți.
 • Prima zi de nastere a scazut sâmbata, iar vineri energia te protejeaza, dar duminica nu va aduce noroc rezultatului dorit.
 • Și, în sfârșit, toți cei care văd duminica albă trebuie să-și amintească când să-și taie părul, că au zile de succes - martea și joia. Dar duminica, luni, sunt "contraindicate".

Și din nou nu există reguli fără excepții. Calendarul de coafuri lunar 2019 sfătuiește să meargă la coafor exact în zilele "rele", în cazul în care totul nu este lipit, pur și simplu sunt urmăriri karmice. Se pare că, după schimbarea coafurii într-o astfel de zi, viața pare să fie încetinită pentru un timp, dar atunci soarta face o întoarcere bruscă și neașteptată care duce la victorii și fericire!

Secretul nouă

Atunci când este mai bine să tăiați părul, cum să accelerați creșterea și să vă consolidați în 2019, spuneți poziția lunii pe cer. Depinde mult de ce constelație zodiacală este lumina de noapte. Un horoscop special al Lunii, care indică poziția semnelor zodiacului, poate oferi zile care sunt favorabile pentru o tunsoare.

Berbec. Când luna în acest semn, este mai bine să amâne noua coafura. Modificările de coafură în această perioadă nu au niciun efect asupra stării generale a părului. Dar organismul uman reacționează prost la ele, iar sistemul imunitar poate eșua sau bolile cronice pot fi exacerbate.

Taur, Fecioara si Capricorn - un timp minunat pentru a vizita un stilist. Perfect se va dovedi, de asemenea, coafura și încuietori va da cu ușurință la ambalare. În plus, acestea vor crește în mod activ, iar vârfurile lor vor fi mai puțin expuse la secțiunea transversală.

Gemenii și Balanta sunt semnele horoscopului aerian. Poate că acesta este motivul pentru care în timpul "domniei" lor în lună s-au obținut perfect tunsori voluminoși, aerisiți. Aceste zile favorabile pot fi folosite dacă doriți să accelerați creșterea părului.

Rac și Pesti. Când aveți un scop, cât mai mult timp posibil pentru a păstra conturul clar al unei tunsoare și pentru a vă oferi părul hrană și putere, atunci utilizați perioada în timp ce luna este sub influența acestor semne zodiacale.

Lev. În conformitate cu Calendarul de 2019 de tunsori, acesta nu este cel mai bun moment pentru a vizita un maestru dacă sunteți fericit cu viața dumneavoastră și se descurcă bine. Dar dacă sunteți împotmolit cu probleme și nenorociri cad pe cap, încercați norocul - schimbați coafura. Poate atunci, în destinul vostru veni schimbările dorite spre bine?

Scorpion. Acest semn pe Lună nu promite zile favorabile pentru tunsori, pentru că prin intrigile sale, Scorpionul intervine imprevizibil în viața lui personală. Aceasta înseamnă că, după un frizer, puteți îmbunătăți relația cu un partener și exacerbați problemele și neînțelegerile dintre dvs.

Sagetator. Calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă utilizarea Sagetatorului în domeniul profesionist. Aceasta înseamnă că o coșare pe horoscop poate contribui la creșterea carierei. Vă va oferi încredere și veți reuși să obțineți succes, să câștigați autoritatea meritată în rândul colegilor.

Varsator. Nu vă grăbiți cu frizerul în timpul "domniei" Vărsătorului. Veți rămâne nemulțumiți de lucrarea stăpânului și de starea părului.

Secret zece

Influența semnului horoscopului la ziua de naștere

Dacă respectați toate regulile, nu este suficient să alegeți zile favorabile pentru o tunsoare, încă un secret al unei coafuri de succes, forma, lungimea și chiar culoarea, în armonie cu semnul zodiacului sub care sa născut persoana. În calendarul lunar al tunsurilor, puteți găsi caracteristici comune ale stilurilor care ajută intensiv relansarea și valorificarea maximă a energiei cosmosului.

Berbec

Berbecul este recomandat, așa-numitele tunsori sportive, fără a necesita un stil de a avea un stil de lucru, scurtcircuite. În primul rând, astfel de coafuri te fac să arăți minunat, tonifiat. În al doilea rând, ei dau de fapt o persoană energie și au un efect pozitiv asupra bunăstării sale. Nu este întâmplător că, în vremurile vechi, oamenii, când erau bolnavi, și-au tăiat părul scurt. Și a contribuit la redresare.

Conform calendarului lunar din 2019, puteți găsi o explicație pentru acest fenomen. Semnul Berbecului este proiectat în corpul nostru în zona creierului, răspunzând din punct de vedere al astrologiei, pentru aprovizionarea neîntreruptă cu oxigen, ceea ce este posibil cu o alimentare neîntreruptă a sângelui. Dacă știți când și cum să vă tăiați părul în conformitate cu horoscopul lui Berbec, atunci puteți stabiliza activitatea creierului.

Coafurile acestui semn zodiacal ajută o persoană să se concentreze mental și să ia cele mai corecte decizii pentru implementarea planurilor și proiectelor globale. Scurte faze, nu este întâmplător faptul că femeile de afaceri, deseori hotărâtoare, obișnuite să ia decizii singure și capabile să se elibereze de cele mai dificile situații, fără a avea consecințe și sprijin din afară, aleg de multe ori. Adesea, acest stil este urmat atât de sportivi, cât și de femei care sunt dinamice, cu un ritm accelerat al vieții.

Taurul

Coafuri de păr de păr de lungime sfatuiesc Taur Lunar tunsori calendar. Ele pot fi efectuate în diferite tehnici, în funcție de tendințele modei. Dar principalul lucru este că firul se află liber, creând efectul unei anumite neglijențe. Este această frumusețe naturală și grațioasă a unui coafor care este realizată cu ajutorul unor trucuri inteligente ale unui quafer talentat.

Bucle elegante, curgatoare, acest lucru nu este usor de obtinut fara a utiliza produse moderne de styling: lacuri, geluri, ceara. Dar ele nu sunt binevenite atunci când creează capodopere pe capetele Taurului. Iar calendarul lunar al tunsorilor din 2019 promite celor care, în mod corect, au avut noroc în efectuarea tranzacțiilor imobiliare.

Gemenii

Acesta este un semn de horoscop - elementul de aer și spațiu. Unicitatea acestui semn zodiacal constă în faptul că el nu se teme de experimentele moderne cu vopsirea și buclele permanente. Agenții chimici nu distrug firele Gemeni, chiar dacă lungimea lor ideală este aleasă - până la umăr.

Buclele brute, pictate în tonuri de cenușă și albăstrui, arată frumos și elegant. Astfel de coafuri vă permit să puneți în ordine sistemul nervos și organele respiratorii. Iar puterea lor secretă constă în faptul că, în 2019, ele ajută la construirea relațiilor cu ceilalți și aduce succesul în școală și în călătorii.

cancer

Acest semn misterios al horoscopului, inexplicabil asociat cu Evul Mediu. Cavalerii de atunci aveau o coafură populară asemănătoare cu quad-urile actuale. Cruciații nu au ales-o accidental, pentru că erau încrezători că îi umple de energie și de putere. Îngrijirea este de asemenea potrivită pentru contemporanii noștri născuți în Rac.

Această constelație are un efect asupra memoriei genetice. Prin urmare, calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă un bob la acele tipuri de cancer care doresc să construiască relații bune cu membrii de familie mai în vârstă. Apropo, această tunsoare elegantă îi ajută pe tineri să aleagă un partener demn cu care să te gândești la căsătorie. Iar părinții vor aproba acest candidat.

Leu

Este greu să-ți imaginezi regele fiarelor fără coama lui magnifică. De aceea, și pentru reprezentanții acestui semn al horoscopului - un loc luxos de bucle este ideal. Pentru a atinge această frumusețe "naturală" este posibilă doar cu ajutorul unei tunsori complexe pas cu pas. Ușor de încuietori vor crește volumul și ușurința.

Dacă natura nu vă dă bucle, atunci puteți folosi buclele. Sau, în consultare cu comandantul de a recurge la chimice perm. Calendarul de tunsori îi sfătuiește pe cei care suferă de boli cardiovasculare.

În plus, coafura semnului lui Leo în funcție de horoscop, dezvoltă abilități creative. Ei vor ajuta în 2019 să devină mai încrezători, mai blânzi și mai generoși, mai veseli, să aducă un pic de poveste de dragoste și sărbătoare în viața sa.

Fecioară

Numele acestui semn al horoscopului este asociat cu o femeie frumoasă care depune mult efort pentru a-și îmbunătăți aspectul. Virgii iubesc să folosească produsele cosmetice pentru a accentua frumusețea și pentru a-și masca abilitățile imperfecțiunilor. Deci, pentru ei lucru obișnuit - colorarea părului, purtând peruci, păr, căptușeli.

Interesant, toate aceste mijloace și tehnici artificiale îi ajută pe Virgos să stabilească contacte puternice cu Cosmosul, care le trimite energia în mod neîntrerupt, în ciuda "trucurilor" de coafură.

Calendarul de tunsoare lunar din 2019 prevede că coafurile recomandate de Virgos ajută la rezolvarea unor cantități imense de muncă plictisitoare, îi ajută cu studii, diverse meserii și comerț și chiar îmbunătățesc starea tractului gastro-intestinal.

Balanța

Născut sub acest semn aspiră la clasici. Pentru ei, alegerea ideală ar fi testările în timp, coafuri elegante - luxuriante, dar stricte și elegante. Doamnele se potrivesc stilului elegant, care subliniază misterioasa și inaccesibilitatea proprietarului lor.

Bărbații ar trebui să aleagă tunsoarele clasice, stricte și concise. Cântarele adesea preferă un elegant și perfect, în simplitatea lor aparentă, stilul de îmbrăcare, care le permite să se simtă pe picior de egalitate cu reprezentanții celor mai înalte cercuri ale societății. Acest lucru le garantează autoritatea și respectul față de ceilalți și încrederea colegilor și a partenerilor de afaceri. Balantele de par ajuta la reglarea functiei rinichilor si a sistemului urinar.

Scorpionul

Reprezentanții acestui semn al elementului de apă au nevoie în mod constant de un flux sporit de energie. Pentru bărbații și femeile de la Scorpions, stilul de "vamp" este organic - linii drepte și netede.

Dacă sunt scurte, atunci adaugă un pic de foc și pasiune la esența "apei". Care, la rândul lor, le oferă sexualitate și pur și simplu atrage membrii de sex opus. Și cu cât mai multă atenție, admirație, cu atât mai frumoase sunt Scorpionii.

Atractivitatea lor demonică, subliniată de stilul "a la vamp", necesită o susținere constantă a alimentării de sus, mai ales în situații neobișnuite și extraordinare. De asemenea, ajută la menținerea organelor sănătoase ale sistemului reproducător și nu la pierderea dorințelor sexuale.

Săgetătorul

Sub acest semn al horoscopului sunt adesea născuți oameni care sunt destul de conservatori. Ei evită extravaganța în ceea ce privește aspectul și acțiunile. Dar, în același timp, rigoare și restricție excesivă le sunt străine.

Pentru femeile aflate sub semnul Sagetatorului, calendarul lunar al tunsorilor din 2019 oferă o variantă a zeitei grecești antice, Athena Pallas, care, fiind un războinic curajos, purta un păr confortabil în fața ei și o coadă lungă în partea din spate a coapsei. Aproximativ același, dar designul masculin al părului și preferatul Zeus Thunderer.

Poate că nu toți reprezentanții sexului mai puternic sunt gata să decidă astăzi o coafură atât de îndrăzneață, extravagantă, dar o puteți vedea în teama de filme despre Tarzan sau numele lui, care popularizează acum frumusețea corpului masculin.

În mod corespunzător ales pentru coafura lunară pentru horoscop în 2019, îi ajută pe Sagetator să obțină succes în politică, artă, în domeniul religiei și al clerului. Și este capabilă să ajusteze eficient activitatea ficatului.

Acest semn, aparținând elementului Focului, caracterizează persoanele născute în perioada "domniei" lor ca fiind pragmatice și active. Ele au un confort moderat, economic și de valoare, de asemenea, timpul și efortul lor. Deoarece Sagetatorul, potrivit horoscopului lunar, se potrivesc coafuri care necesită un minim de îngrijire și îngrijire.

Capricornul

Este curios că domnii acestui semn, adesea intuitiv, aleg tunsori foarte scurți sau își încurcă capul. Și acționează corect, pentru că acest stil brutal nu le împiedică să ridice în mod clar vibrațiile energetice și să atragă energia bazată pe această constelație.

Femeile preferă opțiunile de păr tăiate sub bandană, pălărie sau eșarfă. Și, adesea sub cap, ascund o panglică de lux, pe care ei o apreciază, sunt mândri și nu vor fi de acord niciodată să se oprească chiar de dragul aspirațiilor de carieră.

Capricornii sunt practicanți care se găsesc exact în câmpurile aplicate. Sunt materialești cu mâini de aur. Coafura lor favorizează sistemul osos și dinții.

Vărsătorii

Dacă v-ați născut sub acest semn al horoscopului, acesta este foarte susceptibil de ultimele tendințe de modă. Și aceasta este poziția corectă, deoarece pentru Vărsător nu există recomandări clare cu privire la lungimea, culoarea parului și recomandările pentru stilul lor.

Ei au dreptate când decid asupra celor mai curajoase experimente. De exemplu, punk Iroquois, bucle lungi hippie, sau extrem de laconic, tunsori scurți în stil minimal.

Alegerea unei noi coafuri pentru Vărsător, uneori înainte de timp, este perspectiva de afaceri care se deschide pentru el, proiecte noi și conexiuni lucrative. Sub controlul acestui semn sunt vasele, arterele și venele.

pește

Aceștia sunt oameni scufundați în misticism, căutând sensul de a fi și simbolizează armonia universului. Coafurile lor ar trebui să fie complexe, constând din firuri interconectate, de exemplu, împletiturile dificile, de fapt, reprezintă o reflectare a diferitelor elemente ale universului, legate între ele.

Astfel de desene complexe de păr, dau energia peștelui și garantează protecția puterilor superioare. În același timp, în 2019, ele armonizează viața Pestilor, simplifică soarta lor și ajută la realizarea ideilor îndrăznețe și a planurilor creative.

Reprezentanții acestui semn al horoscopului, pacea este extrem de importantă. De aceea, coafura ales corect își va păstra sistemul nervos în ordine, va ajusta metabolismul și, în general, va avea un efect puternic de vindecare asupra întregului corp.

Când este mai bine să tăiați părul în zilele lunare

 1. Ziua Lunii Tunsul va face viata mai scurta.
 2. Ziua Lunii După o vizită la un salon de înfrumusețare, disputele și disputații sunt susceptibile.
 3. Ziua Lunii Dacă vă deranjează părul, vă veți răni sănătatea. Un alt risc de a pierde sau de prost pentru a cheltui bani.
 4. Ziua Lunii Există riscuri de a provoca boli nazofaringe și cavitatea bucală. Tunsul va provoca disconfort și frica de a pierde pe cei dragi.
 5. Ziua Lunii Timp avantajos pentru o coafura noua. Veți crește capitalul și veți obține proprietăți noi.
 6. Ziua Lunii O perioadă proastă, pentru că puteți "prinde" un rău și alți viruși. Pinul nasului, ochii înroșiți - toate acestea este puțin probabil să vă adauge frumusețea și farmecul.
 7. Ziua Lunii Noua tunsoare catalizează în jurul tău ură și dispută. Poți să te lupți cu liderul sau cu cel iubit. În calendarul tibetan, această zi a fost numită "ardere", deoarece orice impact asupra buclelor și toroanelor duce la o deteriorare gravă a sănătății.
 8. Ziua Lunii Grăbește-te la maestru. Sunteți transformați în exterior și beneficiați de o șansă de a trăi fericit după aceea, în respect și onoare.
 9. Ziua Lunii Boli de nenorocire, aceasta este ceea ce tunsoarea în această zi va duce la.
 10. Ziua Lunii O zi dezgustătoare, de asemenea, "lăsând" tot felul de viruși în corpul vostru.
 11. Ziua Lunii Tăiați-vă părul astăzi, atunci veți obține claritatea minții, armonie și coerență a gândurilor. Sau poate câștiga darul de previziune.
 12. Ziua Lunii Tunsoarea astăzi mărește riscul de rănire și alte amenințări la adresa vieții.
 13. Ziua Lunii Și acest lucru, contrar tuturor semnelor, este unul dintre cele mai bune momente de transformare cu ajutorul foarfecelor de coafură. Coafura va fi frumoasa si chiar toate lucrurile vor merge ca un ceas!
 14. Ziua Lunii Decideți la o tunsoare, chiar acum, dacă doriți să vă îmbunătățiți situația financiară și să obțineți laude de la superiorii voștri.
 15. Ziua Lunii Mai bine să nu pășiți pe pragul frizerilor în această zi! Dacă ignorăm această recomandare, atunci este posibil să apară tulburări psihice, panică și hipertensiune.
 16. Ziua Lunii În această zi ciudată, manipulările cu păr pot duce la greșeli și o renaștere sau agravare a obiceiurilor distructive. De exemplu, nu puteți depăși tentația de a fuma sau de a bea alcool peste măsură.
 17. Ziua Lunii Nu vă tăiați părul, altfel problemele de sănătate, rănile și problemele de sănătate sunt probabile. Sistemul nervos va fi deosebit de vulnerabil. În Est, se credea că atingerea firelor din această zi ar putea activa forțele duhurilor rele.
 18. Ziua Lunii Scary nu este timpul potrivit pentru a vizita coaforul. În primul rând, tâlharii pot intra în casă în timp ce stați pe un scaun. În al doilea rând, animalele de companie (pisici, câini și alte animale) anticipează problemele tale și, îngrijorându-te de proprietar, se pot îmbolnăvi. În Tibet, această zi a fost numită "ardere", adică consecințele tăierii pot fi foarte periculoase pentru sănătate și viață.
 19. Ziua Lunii Așteptați această zi! Tunsoarea astăzi contribuie la prelungirea vieții.
 20. Ziua Lunii Ar trebui să amânăm planurile pentru o nouă coafură. În caz contrar, veți cădea în depresie, simțiți apatie față de tot ceea ce vă înconjoară.
 21. Ziua Lunii Un moment bun pentru a face o tunsoare buna, pentru a vă îmbunătăți bunăstarea și pentru a vă face fericit să vă zâmbească.
 22. Ziua Lunii Coafura de astăzi ajută la înmulțirea în toate sensurile. Adică, pe de o parte, vă îmbunătățiți bunăstarea și obțineți o proprietate nouă. Pe de altă parte, riscați să pierdeți în greutate.
 23. Ziua Lunii Taie-ti parul si vei fi extrem de nemultumit de aspectul lor - in oglinda o persoana ciudata cu un ten groaznic te va uita! Și, în plus, suferă și pierderi.
 24. Dacă sănătatea ta este dragă pentru tine, apoi amâna vizita la salon! În această zi, calendarul de lustruire lunară nu este recomandat pentru reducerea lungimii părului.
 25. Ziua Lunii Astăzi, foarfece și un pieptene dacă vă atingeți părul, va provoca boli oculare. Acesta poate fi orz banal sau o deteriorare gravă a vederii.
 26. Ziua Lunii O nouă coafură este o garanție a fericirii și a bucuriei în această zi!
 27. Ziua Lunii Excelent dacă faceți astăzi o tunsoare nouă! Vă va aduce noroc și prosperitate.
 28. Ziua Lunii Dacă doriți ca cineva să vă placă foarte mult, atunci nu ezitați să decideți să faceți o coafură nouă. Ieșiți din frizerie irezistibil.
 29. Ziua Lunii Nu taie părul astăzi. Aceasta este o perioadă foarte nefavorabilă în care karma dumneavoastră ar putea suferi.
 30. Ziua Lunii Amintiți-vă că această zi este cea mai periculoasă pentru tunsori. Poate aduce nenorociri, probleme, contact cu inamicul sau poate provoca un accident pe autostradă.

Pentru a nu pierde zilele favorabile, lasă note și mementouri în Google Calendar sau în calendarul yandex

Coafuri care se schimbă pentru o viață mai bună

Chiar dacă știți sigur când este mai bine să vă tăiați părul, atunci trebuie să vă gândiți: de ce să faceți o nouă tunsoare sau să vă vopsiți propriile fire? Până la urmă, aceste manipulări cu aspectul vă vor afecta bunăstarea și chiar atitudinea. Tunsorile calendarului lunar 2019 și astrologia vă vor ajuta să alegeți stilul și tipul de coafură corespunzător interiorului tău "eu". Această cunoaștere unică vă va învăța cum să modelați viața, să vă schimbați soarta și să vă influențezi pozitiv bunăstarea și sănătatea.

Suntem pământeni, suntem într-o certitudine naivă, considerând că este suficient să cunoașteți locația dvs. în funcție de coordonatele geografice sau adresa poștală. Dar ne gândim rareori la faptul că suntem, de asemenea, o parte a spațiului imens numit Cosmos. Are un efect puternic asupra tuturor lucrurilor vii ale planetei Pământ. Suntem eliberați lumina, energia, Luna, Soarele și alte obiecte din spațiu. Acestea provoacă diverse tipuri de dezastre ecologice, stimulează cele mai puternice furtuni electromagnetice.

Locul reședinței noastre, desigur, lasă de asemenea o anumită amprentă asupra noastră, bunăstării și comportamentului nostru. La urma urmei, suntem involuntar participanți la procesele spațiale care se îndreaptă în prezent către o anumită parte a globului. Se crede că stelele ne trimit cea mai pură energie. Printre ele este cel mai puternic - soarele. Pe parcursul anului, acesta trece prin 12 constelații principale, cunoscute de noi din numele semnelor zodiacale.

În metafizică, părul este o antenă microscopică care primește energie cosmică și o retransmite în corpul uman. Dacă schimbăm lungimea sau culoarea firelor, fluxul acestei energii variază de asemenea.

Acest lucru înseamnă că, înainte de a vă decide o nouă coafură, trebuie să analizați ceea ce vă străduiți în 2019, ceea ce vă lipsește. Poate că visezi la fericire în viața ta personală, sau obiectivul principal este o carieră uimitoare și o recunoaștere largă a publicului?

După ce ați definit prioritățile, veți avea șansa de a vă schimba destinul cu ajutorul unei simple, așa cum se pare doar la prima vedere, a metodei, ca o tunsoare reușită. Să presupunem că acum aveți realizări profesionale în primul rând. Apoi trebuie să alegeți coafura unui semn zodiacal terestru sau de foc. Dacă doriți în prezent să vă consolidați poziția în societate, atunci energia coafurilor tipice pentru semnele Pământului sau Balanta vă va ajuta.

Când stabiliți un obiectiv în 2019 pentru a atrage sprijinul altora și pentru a face contacte utile, precum și pentru a câștiga noi cunoștințe sau informații, atunci, să vă călăuziți de tunsori recomandați pentru semnele Air and Virgo.

Oamenii care nu au o viață personală ar trebui să se uite la coafura elementelor de apă și foc. Dacă ați luat o decizie și știți exact ce doriți în acest moment, amintiți-vă o regulă mai importantă: semnul dvs. pentru horoscop nu trebuie să contrazică stilul coafurii dvs. Așa că tăierea și stylingul Semnele de incendiu sunt potrivite pentru persoanele ale căror zile de naștere se încadrează în perioada de foc sau în aer constelații zodiacale. Dar născuți sub semnul Apei, aceștia sunt contraindicați, deoarece ei vor sperie norocul.

Dacă semnul dvs. aparține elementelor Air sau Fire, atunci nu ezitați să alegeți o coafură cu un semn de aer. Când ziua ta de naștere cade în timpul Taurului, Balanta sau Fecioara, atunci nu trebuie sa te grabesti cu coafurile "aer". Nu vă vor aduce fericire și succes.

În consecință, oamenii născuți sub semne de Pesti, raci și scorpioni sunt potriviți pentru coafuri de apă, precum și toate stilurile recomandate de semnele Pământului. Dar ar trebui să fie evitate marginile "focului".

Coafurile semnelor pământului sunt utile pentru alegerea reprezentanților semnelor de pe Pământ și Apă și pentru "aerisiți" Gemeni, Balanta și Vărsător, ei sunt pur și simplu nocivi.

Știți că culoarea părului dvs. determină energia corpului ceresc pe care o desenați? Și forma coafurii dă răspunsul la întrebarea: ce fel de energie folosiți mai mult. Drept, lung, neted, ca și cum buclele care curg sunt caracteristice semnelor Apă.

Lanțurile de lungime medie sunt preferate, de obicei, de către oamenii care au semnele aerului.

Zăpada, grosimea, vârtejurile și buclele pot fi văzute adesea pe capetele acestor. care sa născut sub auspiciile Fecioarei, Taurului și Capricornului, în elementele Pământului.

Părul de nuanțe roșiatice, de bronz și de aur, adesea scurt decupate pe coroană și față, de regulă, au cei care au fost patroni de foc de la naștere: Berbec, Leu și Sagetator.

Lungimea părului determină viteza și cantitatea de energie percepută de o persoană. Cu cât firul este mai lung, cu atât mai multă energie se atrage, dar în același timp ajunge mai încet la el. Parul lung dă o persoană mai multă energie, dar reacția sa la evenimentele din jurul lui este destul de lentă. Tunsul scurt, dimpotrivă, răspunde repede și impulsiv la tot.

Există un astfel de semn: dacă nu aveți niciun motiv să vă plângeți de soartă, atunci nu vă grăbiți să tăiați părul. Dar când lucrurile nu sunt așa cum doriți, apoi tăiați firele fără milă. Este, de asemenea, remarcat faptul că multe femei care au reușit în afaceri poartă tunsori scurte. Dar familia de domiciliu și "mamele doar" păstrează adesea împletituri sau coafuri cu părul lor de lungime medie. De aici, ei concluzionează că tunsoarea dinamică scurtă adaugă doamnelor de activitate și îi învață pe oameni să gândească strategic.

Sfaturi utile

Calendarul lunar al anului 2019 vă ajută să vă schimbați destinul spre bine, dar în arsenalul de frumuseți experimentate din cele mai vechi timpuri, există multe modalități de a vă menține părul sănătos și strălucitor. Astăzi, aceste secrete sunt în cerere mai mult ca niciodată, deoarece factorii care afectează negativ starea coafurii - decorarea principală a femeilor frumoase, devine din ce în ce mai mult.

Ce rețete vechi pot folosi cu succes contemporanii noștri?
Aceasta, de exemplu, daisy. Blondele tuturor timpurilor și popoarelor au folosit un decoct de musetel farmaceutic ca balsam, dând stralucire și nuanțe de aur la bucle. Se prepară o soluție la o cantitate de patru linguri de iarbă uscată pentru o cană de apă clocotită.

O altă opțiune populară pentru femeile blondă este lămâia. Dacă îl diluează într-o anumită proporție cu apa și puneți această soluție pe firul spălat, atunci situația se va îmbunătăți considerabil. Cu toate acestea, terapia cu lamaie nu este potrivită pentru femeile cu păr brun și brunete. Părul lor poate avea o nuanță galbenă urâtă.

Starea părului depinde direct de dietă. Meniul trebuie să fie echilibrat și să conțină o cantitate suficientă de alimente proteice, care afectează în mod pozitiv creșterea și apariția componentelor. Studiile recente realizate de oamenii de știință au demonstrat avantajele așternuturilor de mătase naturale. Se pare că dacă capul se sprijină pe o pernă de mătase, atunci părul nu este rănit sau încurcat, ceea ce are, de asemenea, un efect benefic asupra stării lor.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/