logo

Coafuri calendar lunar

Coafurile calendarului lunar informează despre influența lunii asupra creșterii și sănătății părului. El îți spune când este mai bine să faci o tunsoare, o perm, o vopsire, să schimbi coafura. Ajută la alegerea celei mai potrivite zile pentru a merge la coafor. Calendarul lunar al tunsorilor ține cont de influența zilei lunare, a fazei lunii, a poziției lunii față de constelațiile zodiacale, ziua săptămânii cu privire la starea părului.

Calendarul de tunsoare lunar pentru ziua de azi

Coafuri calendar lunar pentru săptămâna viitoare

Zile favorabile și nefavorabile pentru tunsori

Cele mai bune zile pentru tunsori și alte experimente cu păr sunt 2, 5, 11, 17, 21, 27 zile lunare, nefavorabile - 1, 4, 6, 16, 19, 20, 25, 28 de zile.

Dacă vă tăiați părul în timpul lunii în creștere, părul va crește rapid. O tunsoare a lunii în creștere va întări rădăcinile părului, dar ele vor crește încet.

Poziția cea mai favorabilă a lunii în zodiac pentru a vizita frizerie este în Taur, Leu, Fecioară, Capricorn și Vărsător, cele mai nepotrivite în Berbec, Rac, Sagetator și Pesti.

Cea mai proastă zi a săptămânii pentru tăierea părului este duminică. În alte zile, tunsoarea va avea succes.

http://my-calend.ru/moon-hair

Când vă puteți tăia părul pe calendarul lunar. Tunsori Oracle, zile ale săptămânii

Când îmi pot tăia părul ca să-l fac mai sănătos și să atragă mult noroc? Odată ce oamenii au înzestrat buclele cu putere magică și, prin urmare, grija pentru ei a fost pătrunsă de un întreg ritual. Această cunoaștere a fost păstrată și, probabil, unii dintre ei vor primi în curând o explicație științifică.

Îngrijirea adecvată: cât de des trebuie să tăiați părul

Conform celor mai recente declarații ale coaforilor, este necesar să se taie părul, dar acest lucru nu se poate face atât de des de câte ori sfătuiți vrăjitorul.

Recomandarea de a merge la coafor o dată pe lună este depășită. Acum, stilistii recomanda sa-ti faci propriile tunsori de program.

Pentru a determina cât de des se taie părul, ia în considerare lungimea părului, prezența bretonului și a zonei ras, precum și starea generală a buclelor.

Parul lung, dacă sunt sănătoși, suficient pentru a tăia de 2 ori pe an. Proprietarii de tunsori multi-strat ar trebui să o facă la fiecare 3-4 luni.

Parul cu lungime medie poate fi tăiat o dată la fiecare 3 luni sau puțin mai des pentru a păstra coafura în formă. Lungimea părului scurt va trebui ajustată după 4-6 săptămâni.

O atenție deosebită ar trebui acordată broaștelor, tunsurilor subțiri și templierilor ras. Bretele drepte trebuie să fie ajustate 1 dată pe lună și lungă, lăsând pe partea sa - 1 dată în 6-8 săptămâni. Tunsorile creative trebuie corectate cel puțin o dată pe lună.

Aceste sfaturi sunt potrivite în primul rând pentru cei care nu vor schimba lungimea. Ce să faci dacă vrei să-ți lași părul? Îmi tund contururile și cât de des trebuie să fac asta?

Cât de des trebuie să tăiem sfaturile

Multe femei cred că prin tăierea capetelor părului lor, își măresc rata de creștere. Această opinie este greșită. Rata de creștere este determinată de gene, și chiar și printre rude poate fi diferită.

În medie, buclele cresc 8-13 mm pe lună, mai repede vara și mai lent în timpul iernii. Prin urmare, cei care doresc să crească împletituri ar trebui să se concentreze în primul rând pe consolidarea și nutriția lor.

Capetele părului sănătos sunt suficiente pentru a tăia de 2-3 ori pe an, și problematic - la fiecare 10-12 săptămâni. Este important să ne amintim că frumusețea lor este direct legată de starea generală a corpului.

Cei care nu taie capătul firelor sunt greșiți. Cu cat parul este mai lung, cu cat sunt mai slabi capetele lor, cu atat este mai mare probabilitatea ca ei sa inceapa sa se imparta. În plus, părul crește neuniform.

Dacă nu tăiați capetele o lungă perioadă de timp, vizualizarea va fi neglijabilă. Și împreună cu firele tăiate acumulează emoții negative care afectează în mod negativ condiția umană.

În ce zi a săptămânii este mai bine să taie părul

Secretul unei tunsoare de succes nu se datorează numai competenței unui coafor. Pentru a obține un rezultat bun și a fi alimentat cu energie pozitivă, trebuie să țineți cont de mulți factori.

Una dintre ele este ziua săptămânii aleasă pentru manipularea părului:

 1. Lunea este o zi bună. Conform semnelor, împreună cu părul tăiat, anxietatea și tristețea vor dispărea. Orice experimente cu imaginea, până la o schimbare dramatică a coafurii, vor fi potrivite.
 2. Marți este momentul potrivit pentru a tăia buclele sau a ajusta bretonele. Aceste acțiuni vor contribui la îmbunătățirea sănătății și vor da putere pentru rezolvarea problemelor acumulate. De asemenea, va fi util să aveți un tunsoare pentru cei care sunt obosiți de rutină și vor să facă viața mai diversă.
 3. Miercuri, puteți obține o tunsoare tuturor, cu excepția celor născuți joi. O vizită la coafor va îmbunătăți activitatea sistemului nervos, memoria și capacitatea de învățare.
 4. Tunsorile de joi, puteți șterge biofieldul, puteți construi relații cu cei dragi și veți atrage noroc. Comunicarea va fi îmbogățită cu noi cunoștințe, vechile legături vor fi restaurate.
 5. Tunsoarea, făcută vineri, va afecta în mod favorabil toate sferele vieții. Această zi trece sub auspiciile lui Venus, așa că orice manipulare cu părul va merge bine. Cu toate acestea, munca unui coafor poate schimba foarte mult aspectul și perturba armonie interioară.
 6. A face o tunsoare sâmbătă este un semn bun. Acest lucru va contribui la îmbunătățirea stării emoționale și fizice, la uitarea problemelor vechi și a infracțiunilor. Lungimea părului se va redresa rapid. Va exista forță, răbdare și oportunitatea de a vedea talentul ascuns în tine.
 7. Duminică, vizitarea coaforului doar doare. Tăierea părului, o persoană pierde noroc. Singura dată când îți poți tăia părul în acea zi este dacă nu ai deloc noroc. Atunci soarta se va schimba dramatic în bine.

Când este mai bine să tăiem părul în conformitate cu calendarul lunar 2018

Satelitul Pământului, într-un mod misterios, afectează evacuarea și fluxul, recolta și condiția umană - spirituală și fizică.

Când îmi pot tăia părul în conformitate cu calendarul lunar în 2018? Tunsori Oracle, zile ale săptămânii

Strămoșii noștri au observat că calitatea părului se schimbă în funcție de faza lunii pe care o taie.

Este posibil să tăiați părul dacă astăzi este "ziua satanică" conform calendarului lunar

Aflați când puteți și nu puteți tăia pur și simplu părul. Este suficient să deschideți calendarul lunar pentru perioada de interes. În fiecare lună lună există 4 zile "satanice", când steaua de noapte este complet ascunsă de ochii oamenilor.

Este periculos să faceți în acest moment orice manipulare cu părul: câmpul energetic devine lipsit de apărare și puterea blestemelor se înmulțește. Este important să știți că acesta este al 9-lea, al 15-lea, al 23-lea și al 29-lea în fiecare lună.

Ce fază a lunii este mai bine să taie părul - care luna. Cea mai bună fază a lunii pentru tăierea părului

Cresterea lunii

Luna în creștere - un simbol al prosperității și creșterii, cel mai bun moment în care vă puteți tăia părul. Blocurile decupate în această fază vor crește mai repede.

Este cel mai favorabil pentru orice acțiune cu păr: laminare, vopsire, nivelarea vârfurilor sau crearea unei noi tunsoane. Cel mai bine este să faceți acest lucru în 5, 8 sau 11 zile lunare.

Este posibil să tăiem părul pe luna în scădere

Este mai bine să dediceți acest timp îngrijirii cu ajutorul măștilor, va da rezultate apreciabile. Dacă aveți nevoie să întăriți părul, puteți tăia ușor capetele. Dar vor crește încet încet.

De asemenea, o tunsoare pe o lună descrescătoare poate afecta viziunea. Zilele favorabile sunt 21, 26 și 27.

Este posibil să se taie părul la luna plină - dacă faza completă a Lunii

Modificarea radicală a coafurii în luna plină nu este de dorit, dar puteți tăia firele regrown. Iar timpul lunii noi poate fi folosit pentru a experimenta aspectul și a schimba imaginea.

Este posibil să tăiați părul dacă mâine este o eclipsă solară, lunară

Eclipsele solare și lunare sunt o perioadă de criză și pierdere. Astrologii sfătuiesc să nu vizitați coaforul în această perioadă. Câmpul de protecție umană slăbește. Sănătate și vitalitate du-te departe cu branduri ostrazhnye, astfel încât pericolul de a se îmbolnăvi este mare.

Când se poate tăia părul de pe Orakulu

Alegerea când să tăiați părul, este util să acordați atenție constelației în care se află satelitul.

Cele mai favorabile pentru femei vor fi zile sub semnul Taurului, Fecioara, Balanta, Capricornul si Leul.

Constelația Vărsătorului favorizează experimentele și, sub influența constelației Pestilor, este periculos să faceți ceva cu părul.

Îmi pot tăia seara

O nouă tunsoare va schimba viața în bine dacă nu este aleasă doar ziua potrivită, ci și timpul potrivit. Înțelepciunea populară spune că vă puteți tăia părul numai în timpul zilei.

Seara, după apusul soarelui, este mai ușor să câștigi putere asupra unei persoane, provocând întuneric. Chiar și înfundarea capetelor regranului sau a bretelelor este ușor de rupt legătura cu principiul divin. Orice acțiune cu păr va provoca probleme de sănătate fizică și psihică. De asemenea, se consideră că o persoană va pierde noroc și bani.

Este posibil să tăiați părul în timpul sarcinii

Odată ce oamenii credeau că viața era ascunsă în părul unei femei. Kosam gravidă tratată cu o anumită stare de teamă: mama însărcinată a fost interzisă să aibă tunsoare pe întreaga perioadă de purtare a unui copil și în special înainte de nașterea copilului.

Magicienii moderni susțin, de asemenea, că prin tăierea părului, o femeie își pierde vitalitatea necesară ei și copilului.

Este chiar interzisă tăierea capetelor reglabile ale buclelor. Încălcarea acestei reguli poate duce la nașterea prematură, la o scurtă viață sau la întreruperea sarcinii.

Dar medicii cred altfel. Unii îi sfătuiește în mod special pe pacienți să meargă la coafor, dacă acest lucru va ridica spiritele. La urma urmei, emoțiile pozitive ale mamei vor afecta în mod favorabil dezvoltarea copilului.

Nu există un singur răspuns la această întrebare. Cu toate acestea, se observă că în timpul sarcinii părul devine mai bun. Acest lucru poate fi folosit pentru a începe să le cultivați.

Este posibil să tăiați părul în timpul menstruației

Lunar - nu este cel mai bun moment când vă puteți tăia părul. În timpul menstruației, hormonii se schimbă, ceea ce afectează starea pielii, unghiilor și părului. Acest timp este considerat nereusit pentru o tunsoare.

Conform semnelor, buclele se slăbesc, se încurcă ușor și cresc lent, iar o femeie se poate îmbolnăvi sau se poate îmbătrâni repede.

Experiența coaforilor arată că firele își pierd elasticitatea și strălucirea, devenind mai grase la rădăcini. Acest lucru nu permite un stil bun.

Ciclul menstrual al femeii este similar cu luna. Chiar dacă ciclul feminin este mai lung, constă în aceleași faze ca și ciclul luminos, doar durata lor este puțin mai lungă.

Prima fază a ciclului lunar se află în ciclul individual ca o fază de sângerare. Este nefavorabilă pentru orice acțiune cu păr.

Este posibil să tăiați părul într-o zi de naștere

Cu cât ziua de naștere este mai bună, cu atât va fi mai fericită anul. Ziua de naștere ar trebui să aibă grijă de apariția sa. Veți avea nevoie să vă gândiți la părul în avans, pentru că să vă tăiați părul în această zi este să vă tăiați norocul. Și puteți face stilul: nu va afecta soarta.

Ziua săptămânii în care sa născut persoana afectează și alegerea unui moment potrivit pentru o tunsoare:

 • Pentru cei născuți marți, zilele potrivite sunt joi, sâmbătă, duminică. Necorespunzătoare - vineri.
 • Dacă ziua de naștere cade miercuri, ziua ideală pentru tunsori va fi sâmbătă, iar joi este mai bine să faci alte lucruri.
 • Cei născuți joi vor obține cele mai bune rezultate luni și vineri. Nu ar trebui să mergeți la vrăjitor miercuri.
 • Cele mai bune zile pentru persoanele născute vineri sunt luni, joi și sâmbătă. Marțea este nedorită pentru a obține o tunsoare.
 • Pentru cei care au văzut sâmbăta lumea, timpul auspicios este miercuri și vineri, timpul nefavorabil este duminică.
 • Cei născuți duminică ar trebui să planifice o marjă de coadă marți și joi și să nu meargă luni la coafor.

A apărut luni în lume, este de dorit să mergeți la coafor joi, vineri sau sâmbătă. O zi proastă este duminică.

Cine mai bine să aibă încredere în tunsoare

Căutarea unui maestru adecvat nu este doar o capriciu. O persoană care conjure o coafură schimbă aura clientului său.

Prin încredințarea părului unui maestru cu adevărat bun, puteți să vă recuperați, să câștigați încrederea în sine și să atrageți noroc. Care sunt semnele de a recunoaște "fratele tău"?

Luați în considerare acești factori atunci când alegeți un coafor:

 • Atitudine pozitivă. Un maestru binevoitor care îi iubește afacerea va percepe o persoană cu energie pozitivă și dorință de a crea. Merită să acorzi atenție îngrijire generală a stilistului - un aspect neplăcut poate fi un semn de oboseală și depresie.
 • Vârsta. Cu cât este mai mare maestrul, cu atât acționează mai mult pe bioful uman. Acest lucru poate fi folosit pentru a întrerupe o serie de probleme, a restabili credința în sine și a depăși o criză spirituală. O natură armonioasă, în timp ce nu doriți să vă schimbați, este mai bine să alegeți un coafor de vârsta lui sau un pic mai mic.
 • Paul. Încrederea bastoanelor stăpânește sexul opus este periculos. Simpatia arbitrară va crea probleme în viața personală a clientului său.

Soțul meu își poate tăia părul soției

Nu întotdeauna în ziua în care vă puteți tăia părul, maestrul potrivit este gratuit. În plus, nu doriți întotdeauna să mergeți la coafor doar pentru a tăia broaștele.

Se pare mai ușor să se adreseze această cerere rudelor, de exemplu, soțului ei. Dar există un semn care îl interzice. Soțul, tăind soția, își scurtează viața.

Soția nu poate să-i taie soțul din același motiv. Iar faptul că un cuplu tunde în mod obișnuit părul poate provoca adulter.

Când nu poți tăia părul

Există perioade în care o persoană are nevoie în special de protecția și patronajul puterilor superioare. Buclele sunt fire care ne conectează cu cosmosul și genul, dar dacă nu vă gândiți la ele, această conexiune poate fi ușor distrusă sau transformată în rău.

Pentru a evita acest lucru, este mai bine să aplicăm cunoștințele care sunt transmise din generație în generație. Este util să vă amintiți ce zile și perioade de viață este strict interzisă să tăiați părul:

 1. În "zilele satanice", în timpul eclipselor lunare și solare.
 2. Duminicile și zilele sfinte.
 3. Seara.
 4. În timpul sarcinii și în timpul menstruației.
 5. Elevii - în timpul sesiunii.
 6. În zilele de naștere și în zilele de antagonist.
 7. Copiii până la un an. Ar fi, de asemenea, o greșeală să se rade copilul chel: nu va afecta calitatea părului și va lipsi de putere.

Există o altă regulă foarte importantă. Merită să le spunem separat.

De ce nu puteți tăia părul în sine

Pentru cei care decid să se taie - nu contează pentru ce motiv, trebuie să știți cum să neteziți efectele acestei acțiuni.

Tăcându-și părul, o persoană își deformează propriul câmp biologic.

Acest lucru împiedică schimbul de energie cu Universul, care în viața de zi cu zi va arăta ca boală, separare de cei dragi, probleme cu bani.

Se crede că după prima tunsoare independentă, problemele vor fi mici, dar cu fiecare dintre acestea vor începe să crească. Dacă repetați această acțiune în mod regulat, va începe o pierdere în viață.

Printre coafori există un semn bine-cunoscut: cel care taie părul trăiește mai mult decât cel pe care l-au tăiat. Un bărbat care își taie părul își scurtează viața.

Pentru a evita acest lucru, trebuie să faceți un astfel de ritual înainte de a tăia: de trei ori să treacă și să bea trei buzunare de apă de la robinet, care nu a fost încă deschis astăzi. Apoi pulverizați apă pe păr.

Mage susțin că problemele cu bani vor apărea dacă schimbați dramatic lungimea. De exemplu, taie o coasa. Părul puțin orizontal poate, cel mai important, să nu o facă vineri.

Înainte de tăiere, trebuie să traversați foarfecele de 3 ori și să-l stropi cu apă sfântă pe fire.

Pentru a evita problemele cu sănătatea, dacă ajustați părul într-o cameră în care există ceva verde, cel puțin un covor. Și din nou, mai întâi, mai bine să te uiți la calendarul lunar.

Este posibil să tăiați părul într-un mod complet diferit de cel folosit în trecut: acesta a folosit pentru a pune înțelesul sacru în toate acțiunile cu el. Îngrijirea corectă a părului, starea încuietorilor va începe să se îmbunătățească, ceea ce va afecta îmbunătățirea bunăstării, sporiți starea de spirit și respectul de sine.

În acest videoclip utile veți ști când să vă tăiați părul:

Acest videoclip vă va spune când vă puteți tăia părul în fiecare zi a săptămânii:

Mulți spun că este imposibil de a obține o tunsoare duminică conform tradițiilor ortodoxe, comparând-o cu faptul că duminica este considerată o zi sfântă în calendarul creștin. Dar cel mai interesant lucru este că în zilele de sâmbătă și duminică oamenii se duc la tunsoare, pentru că lucrează și în alte săptămâni. Nu mi-am tăiat niciodată părul și unghiile duminică.

http://lifegirl.ru/kogda-mozhno-podstrigat-volosyi-po-lunnomu-kalendaryu-orakul-strizhek-dni-nedeli.html

Coafuri calendar lunar și colorare

Calendarul lunar, pe baza căruia se efectuează tunsori, astăzi câștigă popularitate de invidiat. A fost creată în timpuri străvechi, când omenirea și-a construit întreaga viață în funcție de fazele lunare. Consultați calendarul lunar pentru tunsori și colorarea părului în funcție de lună:

Care sunt reducerile calendarului lunar pentru anul și de ce

Calendarul a fost creat ținând seama de observațiile vechi de secole ale influenței lunii asupra părului, asupra sănătății și creșterii acestuia. Deoarece buclele sunt o componentă semnificativă a imaginii unei persoane, ele necesită îngrijire regulată. Mătase și bine îngrijite, ele atrag atenția, fac exteriorul mai ordonat. Calendarul de tunsoare lunar 2019 vă va ajuta să alegeți un timp favorabil pentru crearea unei coafuri noi și colorarea firelor dvs.

destin

De regulă, o persoană simte impactul ciclului lunar - o stare ridicată sau, dimpotrivă, dezechilibrată. Influența corpului ceresc este suficient de mare și manifestările sale sunt diverse. Lungă atribuită abilităților magice ale părului care leagă omul și materia subtilă. Vechile oracole au observat influența fazelor lunii asupra creșterii buclelor, iar oamenii de știință moderni confirmă doar "descoperirile" antichităților. Datorită acestui fapt, din an în an, se creează un calendar special, care indică date reușite și nefavorabile pentru tunsori.

Perioada selectată pentru a vizita coaforul afectează întregul corp ca întreg. Faza lunii în scădere va face ca dezvoltarea firelor să încetinească. Actualizarea coafurilor pe lună în creștere promovează creșterea rapidă, un efect pozitiv asupra tonusului sistemului imunitar, reînnoirea celulelor corpului. Dar procedurile de îngrijire a părului în luna nouă pot avea un efect negativ nu numai asupra stării firelor, ci și pentru a lua energia pozitivă a unei persoane, scurtarea vieții.

Observațiile pe termen lung confirmă acest fapt. Dacă prima coafură a unui copil este făcută în perioada lunii în scădere, atunci băiatul va avea chelie mai devreme, iar fata va fi "dotată" cu părul răsucite și fragile.

Fazele lunii și efectul lor asupra creșterii părului

Calendarul de tunsoare lunar are patru faze: Luna ucidere, luna noua, faza lunii ascunse, luna plina. Cel mai favorabil moment pentru a vizita salonul de frumusete, desigur, este perioada lunii în creștere. Aceasta este o perioadă ideală, caracterizată printr-o creștere sporită a toroanelor, reînnoirea celulelor, accelerarea proceselor metabolice.

Particularmente utile pentru tunsori sunt trimestrele 1 și 2 ale ciclului. Se recomandă vizitarea coaforului în această perioadă:

 • dacă doriți să faceți o schimbare bruscă de imagine, experimentați cu o coafură, creați ceva nou, neobișnuit pentru dvs. Faza de lună în creștere salută tunsori originale și neobișnuite. Asigurați-vă că în această perioadă actualizarea stilului va avea succes;
 • dacă doriți să ajungeți la o lungime maximă într-un timp scurt. O tunsoare în această perioadă va accelera procesele necesare și rezultatul dorit va fi atins în mod semnificativ mai rapid;
 • dacă sunteți proprietarul subțirelor subțiri care trebuie consolidate. O tunsoare în această fază afectează în mod pozitiv calitatea buclelor, va crește densitatea și volumul lor.

Cu toate acestea, tunsori în perioada de lună în scădere poate fi, de asemenea, populare. Participarea la un coafor în acest moment este recomandată în următoarele cazuri:

 • frânarea creșterii tronsoanelor pentru a menține vizitele salonului de frumusețe la un nivel minim. Acest lucru poate fi util atunci când călătoriți într-o stațiune sau pe o călătorie lungă. Când nu există timp sau oportunitate pentru îngrijirea tradițională;
 • pentru a da fire de strălucire naturală și silkiness. Creșterea lentă este compensată de o îmbunătățire calitativă a stării generale a părului;
 • pentru a elimina spargerea și dezastrul.

Fazele rămase sunt extrem de nefavorabile pentru orice manipulare a coafurii. Acestea sunt perioade de interacțiune intensă între corpurile lunare și cele solare, ceea ce poate duce la probleme de sănătate.

Calendarul calendaristic și zilele săptămânii

Calendarul de tunsoare lunar 2019 sugerează date precise care caracterizează zile favorabile și nedorite pentru a vizita un coafor. Cu toate acestea, dacă nu aveți oportunitatea de a vă familiariza cu datele curente, puteți utiliza regulile de bază pentru întocmirea calendarului:

 1. Lunea este ziua tradițională lunară, care garantează o creștere rapidă a părului și o întărire. Cu toate acestea, persoanele născute marți și sâmbătă ar trebui să evite schimbările de coafură în această zi;
 2. Marți este o zi sub auspiciile lui Marte. Este neutră pentru efectuarea tunsoriilor. Nu veți obține un rezultat negativ, însă nu trebuie să vă bazați nici pe creșterea rapidă. Persoanele născute luni și vineri ar trebui să rateze această zi pentru a vizita salonul de înfrumusețare;
 3. Miercuri este ziua condusă de constelația lui Mercur. Această perioadă este favorabilă reînnoirii coafurilor, are un efect pozitiv asupra dezvoltării memoriei și abilităților mentale. Atenție în această perioadă ar trebui să fie arătate persoanelor născute joi;
 4. Joi este o zi extrem de reușită pentru o nouă coafură care nu numai că va schimba imaginea în bine, dar va avea și un efect pozitiv asupra sănătății trupurilor. Împreună cu buclele tăiate din viața ta vor intra în necazuri. Tunsoarea în această zi promite noroc și noroc în viitor;
 5. Vineri este ziua care se află la mila lui Venus. Tunsurile efectuate în această perioadă contribuie la îmbunătățirea vieții personale și promite cunoștințe plăcute pentru persoane singure;
 6. Sâmbăta este momentul perfect pentru tratamentele de îngrijire cu buclă. Diferitele măști și tratamente vor aduce beneficii maxime;
 7. Duminica este o perioadă nefavorabilă, împreună cu părul decojit, o persoană își poate pierde fericirea.

Interacțiunea dintre lună și semnele elementelor

Calendarul de tunsoare lunar 2019 se bazează pe interacțiunea corpului ceresc cu semnele elementelor. Chiar și faza reușită a lunii în creștere nu poate avea efectul așteptat dacă un semn nefavorabil favorizează această perioadă. Filigranele nu sunt considerate cele mai bune coafuri de sateliți de upgrade. Zilele deosebit de nefericite sunt cele când luna este în constelația Cancerului și Pestilor. Așezarea în acest moment nu deține forma și rapid "se dezintegrează". Parul tăiat va pierde volumul și va deveni foarte subțire.

Semnele de Foc contribuie la îmbunătățirea calitativă și estetică a părului. Ca și coama unui leu nobil, părul tău va fi luxuriant și atrăgător, iar orice schimbare a imaginii va fi doar spre bine. Feriți-vă că ar trebui să fie constelația Berbecul, "mulțumită" acelor fire care pot să se estompeze și să devină fragile. Sagetatorul arată o atitudine neutră față de tunsori, dar o vizită la coafor în această perioadă poate provoca mătreața.

Constelațiile de aer fac părul pufos și ușor. În plus, există o întărire a părului, reparații celulare. Orice stil în această zi este deosebit de reușit. Totuși, constelația Vărsătorului este o excepție de la elementul aerian general. Tunsul în timpul acestei perioade poate duce la pierderea abundentă a părului.

Semnele Pământului au un efect pozitiv asupra manipulării buclelor. Așezarea în această perioadă va arăta uluitoare și va dura toată ziua. Aceste zile sunt deosebit de bune pentru sfaturile de periere - parul va arata bine ingrijit si ingrijit pentru o lunga perioada de timp. O vizită la un salon de înfrumusețare, când Taurul se află în constelație, va aduce succes nu numai în actualizarea imaginii, ci și în afacerile financiare.

http://moivolosy.com/lunnyy-kalendar-strizhki-volos/

Când puteți și nu puteți tăia părul în funcție de calendarul lunar - zilele săptămânii, lunii, anului

Se observă că, după o tunsoare spontană, părul poate crește rapid, apoi își păstrează forma pentru o lungă perioadă de timp, se potrivește ușor cu o coafură sau invers, devine neascultător. Se crede că există zile potrivite și nepotrivite pentru tunsori. Pentru a afla când este mai bine să ai o tunsoare, ar trebui să te uiți la calendar.

Când să tăiați părul în funcție de calendarul lunar

Alegeți o perioadă pentru tunsori:

 • Realizarea procedurii cu luna în creștere promovează o creștere mai rapidă a părului. Pentru a obține o tunsoare în acest moment ar trebui să fie recomandat celor care doresc să aibă bucle lungi.
Pentru a înțelege momentul în care este mai bine să tăiați părul, trebuie să cereți ajutor din partea marjelor de calendar lunar.
 • Scurtarea părului în perioada de lună în scădere, în funcție de semn, ajută la încetinirea creșterii părului. Acesta este un factor negativ pentru cei care doresc să crească părul mai rapid, dar pozitiv dacă este necesar să păstreze forma coafurii, ceea ce necesită adesea corectarea. Îmbunătățirea stării părului este considerată ca un plus pentru tunsul în această perioadă: ele nu mai cad, se încurcă, se împrăștie, densitatea crește, apare strălucirea.
 • În timpul lunii noi pentru a reduce părul este nedorită. O persoană își asumă riscul de a pierde energie vitală, determinând deteriorarea stării de sănătate. De exemplu, nu au ras niciodată copii în luna nouă înainte.
 • Nu este de dorit să existe o tunsoare în timpul unei eclipse solare sau lunare. În acest fel, puteți afecta negativ nu numai starea de sănătate a părului, ci și starea generală a sănătății.

Îmi pot tăia seara

Originea interzicerii tunsorilor în întuneric este asociată cu convingerea că în acest moment forța rea ​​este activată. Este suficient ca ea să se ocupe de un unghii sau să taie părul pentru a induce daune. Corupția a însemnat probleme, boli.

Mai rațional interdicția datorită faptului că mai devreme în seara din cauza lipsei de energie electrică a trebuit să fie tăiate fie la amurg sau în lumina unei lumânări, care este incomod.

Semnele populare interzic fetelor să-și taie părul în seara.

Din moment ce aceasta devine cauza unor eșecuri în viața sa personală. În plus, oamenii tăiați după apus, pierd nu numai noroc, ci și forța fizică. Dacă o persoană crede în alte forțe, interdicția trebuie respectată, deoarece auto-sugestia joacă un rol important.

În ce zile poți tăia părul

Zilele lunare sunt cele mai favorabile pentru tunsori:

 • Ziua 5 - tăierea părului în acest moment vă permite să îmbunătățiți bunăstarea materialelor.
 • Ziua 8 - creșterea speranței de viață, îmbunătățirea imunității, creșterea stimei de sine.
 • Ziua a 11-a - activitate intelectuală, intuiția se îmbunătățește, o persoană este înzestrată cu darul de previziune.
 • Ziua 13 - farmecul femeilor care vizitează salonul de frumusețe crește.
 • Ziua 14 - iti poti tai cu succes parul si, in acelasi timp, iti cresti conditia financiara, atragi noroc in afacerea ta, imi consolidi autoritatea si pozitia in societate.
 • Ziua 19 ─ timpul este potrivit pentru scurtarea părului. Se crede că termenul de viață, dimpotrivă, este extins.
 • Ziua 21 - tunsul contribuie la faptul că a-și face părul mult timp va arăta bine, în plus, viața lui personală se va dezvolta cu succes.
 • Ziua 22 ─ îmbunătățește situația financiară a proprietarului unei coafuri noi.
 • A 23-a zi va permite tundrului să experimenteze un sentiment de fericire, satisfacție cu aspectul său și încrederea în sine.
 • Ziua 26 - persoana se va simți fericită, situația generală se va îmbunătăți.
 • Ziua 28 - ideal pentru tunsori și coafuri noi. Aspectul va fi admirat.

Ce zile nu pot să taie părul

Zilele adverse pe calendarul lunar pentru tunsori sunt:

 • Zilele 9 și 10, după ce mergeți la coafor, pot fi o manifestare a unei boli grave.
 • Ziua 15 - tunsul poate afecta negativ starea de sănătate, provoacă dureri de cap, agravează starea mentală.
 • Ziua 16 - nu scurtați firele, altfel nu puteți evita greșelile în comportament, pierderea controlului asupra dvs.
 • Ziua 17 - nedorită pentru manipularea părului, a bolilor, a conflictelor, a tulburărilor mintale poate apărea.
 • Ziua 18 - tunsul în acest moment devine o condiție prealabilă pentru pierderea de proprietate, sănătate, complicații ale relațiilor cu mediul.
 • A 20-a zi este complet nepotrivită pentru o tunsoare datorită amenințării cu lipsa de putere sau depresie.
 • Ziua 24 - tunsul poate împinge pentru o boală gravă.
 • Ziua 25 - în această perioadă de timp, o creștere a riscului de a dezvolta boli oculare este asociată cu o tunsoare.
 • Ziua a 29-a - inteligența poate scădea și potențialul energetic al persoanei împodobite va fi epuizat.
 • A 30-a zi ─ amenință cu nenorociri, după tăierea dușmanilor deveni mai activi.

Tunsul se curbează într-o perioadă necorespunzătoare - este un pas spre nenorocirile, necazurile vieții. De asemenea, afectează în mod negativ parul în sine, structura sa, transformând firele în slab și fără viață.

Ce zile să alegeți pentru tăierea diferitelor semne ale zodiacului

Când este mai bine să vă tăiați părul va spune horoscopul pentru semnele zodiacului:

 • Berbec. Ar trebui să alegeți ziua când luna este în semnele lui Leu sau Sagetator. Este de dorit ca faza lunii în această zi să crească. Semnează patrona lui Marte. Ora de patronaj special se încadrează marți. Și această zi este minunată pentru a merge la coafor.
 • Taur. Este protejat de Venus. Trebuie să mergeți la coafor când Luna este în semne de Capricorn, Fecioară sau Taur. Vineri este cel mai potrivit pentru procedura.
 • Gemeni. Patronul său este Mercur. Perioada perfectă de tunsoare - când Luna este în Balanță, Varsator sau Gemeni. Participă miercuri la un coafor.
 • Cancer. Este mai bine să ai o tunsoare atunci când Luna este în Pesti, Scorpion sau Rac. Pentru bucle groase timpul adecvat al lunii în scădere. Pentru cei care vor să crească părul lung - timpul lunii în creștere. Pentru tunsoare optimă luni.
 • Leosilor li se recomandă să-și taie în mod regulat scopurile și este recomandabil să o facă pe Luna în creștere, situată în semnele Leului, Berbecului sau Sagetatorului. Soarele guvernează acest semn. Duminica este cea mai bună pentru procedură, deși alte semne în această zi nu sunt recomandate pentru a obține o tunsoare.
 • Fecioara. Cel mai bun moment pentru o tunsoare este atunci când luna trece astfel de semne ca Fecioara, Capricornul sau Taurul. Mercurul controlează acest semn. Miercuri este ziua perfectă pentru Dev.
 • Balanta. Balanta este condusa de Venus. Ei sunt sfătuiți să viziteze salonul în zile când luna este în semnele aeriene, cum ar fi Balanta, Gemeni sau Varsator. Ziua potrivită ─ vineri.
 • Scorpionii sunt mai bine să viziteze un salon de coafură atunci când Luna este în Scorpion, Rac sau Pesti. Marți ─ ziua cea mai reușită pentru o tunsoare.
 • Sagetatorul tăiere a părului este mai bine pentru a planifica joi. Această zi este patronată de Sagetator. Pentru eveniment este, de asemenea, perioada corespunzătoare atunci când luna este în semne de aer sau de incendiu.
 • Capricornul trebuie să meargă la salon în zilele de sâmbătă sau când Luna este în semnele de Fecioară, Capricorn sau Taur.
 • Vărsarea de Vărsător la coafor este mai bine pentru a planifica sâmbăta, sau când luna este în Vărsător sau Gemeni.
 • Pestii au nevoie de o tunsoare joi. Perioada când Luna este în Scorpion, Pesti, Balanta sau Taur este de asemenea favorabila.

Ce oră din an pentru a tăia părul

În cazul în care forma este pierdut și capetele sunt tăiate, părul lung arată neglijent și neglijent. Maestrii de coafură spun că trebuie să faceți periodic (o dată la fiecare 3-4 luni) o tunsoare pentru reînnoirea și îmbunătățirea părului lung.

Dacă părul nu este lung, nu este recomandat să vă amânați excursia la salon timp de multă vreme. În această perioadă, tunsoarea va pierde forma. Din acest motiv, este imposibil să alegeți un anumit moment al anului pentru tăierea părului lung și scurt.

Dacă aveți nevoie să crească părul, atunci este mai bine să alegeți perioada de iarnă.

Acest lucru nu înseamnă că, în timpul iernii, în principiu, părul nu trebuie tăiat, această perioadă este mai potrivită doar pentru că părul poate fi ascuns sub o coafură. În sezonul cald, părul va crește înapoi, iar apoi va fi posibil doar să le dăm forma dorită.

În general, este necesar să tăiați părul cel puțin o dată pe an pentru a menține coafura îngrijită și bine îngrijită.

În ce zi a săptămânii este mai bine să îți taie părul

Se crede că nu numai semnul zodiacului afectează structura părului și soarta unei persoane atunci când forfecarea, dar și o anumită zi a săptămânii:

 • Lunea este potrivită pentru a elimina o mulțime de probleme și negativitate.
 • Tunsoarea marți promite deschiderea de noi orizonturi, poate schimba circumstanțele dificile în bine.
 • Mediul vă va permite să actualizați domeniul informațional al persoanei, va contribui la cunoștințe noi, cunoștințe.
 • Joi este favorabil pentru schimbarea imaginii, ajută la găsirea armoniei cu lumea și atrage atenția altora.
 • Manipularea cu părul vineri va îmbunătăți aspectul proprietarului.
 • Sâmbătă promovează părul sănătos
 • Duminica ─ zi dificilă, este mai bine să nu se taie.

Este posibil să obțineți o tunsoare în timpul menstruației

Perioada menstruației în vremurile vechi a avut o semnificație specială pentru tunsori. Femeia în acest moment a fost considerată "necurată". Convingerea este că nu puteți obține o tunsoare în timpul menstruației. Deși, în realitate, una cu cealaltă nu este interconectată.

Dacă există îndoială, oamenii superstițioși ar trebui să se abțină de la coafura în timpul menstruației după ce așteaptă câteva zile. Dar din partea fiziologică a interdicției de tăiere în timpul menstruației nu este.

Este posibil să tăiați rudele

Folosirea superstiției populare interzice tăierea rudelor. Se crede că, dacă copiii își taie părinții, își scurtează viața. O mamă nu ar trebui să taie părul fiicei sale pentru a nu-l privea de fericire, iar tatăl nu ar trebui să-i taie fiul din același motiv.

Un alt semn interzice soției să-i taie soțul, deoarece sunt considerate o singură entitate. Soțul, tăind părul soțului său, își deformează astfel biofizica, ceea ce se poate transforma în boli, probleme, certuri ale soților.

Fie să se taie singură

Conform vechilor semne, este interzis să se taie singur. Acest lucru amenință să agraveze situația financiară, afectează negativ sănătatea. Se crede că dacă vă tăiați singur părul, puteți să vă apropiați propria moarte, iar fetele necăsătorite care își scurtează părul riscă să rămână singure pe viață.

Este mai bine să cereți ajutor unui străin, nu o rudă apropiată, și să amânați tunsoarea până la o oportunitate, chiar dacă pentru toate celelalte semne timpul este favorabil.

Când să taie părul unui copil

Copilul trebuie să taie părul nu mai devreme de vârsta de 1 an. Mai bine când copilul devine și mai în vârstă. În vechea tunsoare a fost realizată în 3 ani, și, uneori, doar 7. Acum, acest semn a fost transformată și se crede că copilul pentru a realiza un an, dimpotrivă, ar trebui să radă tot părul.

Conform semnelor, nu se poate face, deoarece copilul este lipsit de vitalitate, dar și pentru că forfecarea timpurie a credinței populare, copilul va învăța să vorbească mai târziu decât alții.

Este posibil să obțineți o tunsoare în timpul sarcinii

Semnele interzic femeilor însărcinate să taie părul. Conform legendelor, scuipa ─ este o legătură cu cosmosul, care este o sursă de energie pentru corp. Femeile gravide au nevoie de putere suplimentară pentru a suporta și a da naștere unui copil.

Îndepărtarea părului, femeia însărcinată își pierde legătura cu natura și acest lucru poate afecta negativ nu numai sănătatea ei, ci și sănătatea copilului. În Rusia, femeile însărcinate au fost interzise să scurteze părul.

În timpul sesiunii

Majoritatea semnelor considerate au fost formate în Rusia. Semnul modern al studenților leagă tunsul și livrarea cu succes a sesiunii. Se consideră că este imposibil să tăiați părul în timpul sesiunii, deoarece memoria "împușcă" cu ea: tot ceea ce sa învățat va fi uitat și va trebui să memorați din nou materialul. Studenții superstițioși nu-și taie părul înainte de test și de examene.

Zilele de tuns nedorită

Unele zile pe calendarul lunar nu sunt potrivite pentru procedurile de coafură în general. Acestea sunt zile satanice, mai precis zilele 9, 15, 23, 29. Pentru a nu cauza o boală, este interzisă tăierea părului în timpul eclipselor Soarelui și Lunii.

Nu se recomandă tăierea părului într-o duminică, deoarece norocul sau chiar destinul coexistă cu părul. Este mai bine să dețineți o tunsoare duminicală în cazul în care sunt urmărite nereușitele. Apoi, există o șansă de a înșela soarta.

Nu este recomandat să vizitați un coafor într-o stare proastă. Nu contează ce zi este din săptămână, merită să mișcați tunsul în altă zi.

Pentru a reduce părul când este mai bine: video

Când este mai bine să faceți o tunsoare, aflați în videoclip:

Frizerie pe zi a săptămânii, vezi în videoclip:

http://ladysdream.ru/kogda-mozhno-i-nelzya-strich-volosy.html

Calendar lunar de tunsoare 2019

10 secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Semnele zodiacale, Luna și alte secrete ale coafurilor 2019

Legende și reguli

Dacă credeți una dintre vechile legende, atunci în antichitate, chiar înainte de evenimentele din Vechiul Testament, oamenii de pe Pământ nu aveau păr, în prezentarea obișnuită pentru noi. Se crede că, printre strămoșii noștri îndepărtați, "coafurile" arătau mai mult ca o blândă în jos, pe care o vedem acum doar la nou-născuți.
Totuși, această foarte înaltă avea o capacitate fantastică de a acumula energie biologică, prezența căreia a fost determinată de arcul luminos deasupra capului. Aproximativ un astfel de miracol este Divinul Nimbus, acum putem vedea pe icoane.

Dar, potrivit legendei, după cădere, firele efemere și aerisite, cu ajutorul cărora o persoană era învinuită de energia cosmică, au devenit grele și greață. De fapt, așa a apărut părul. Cu toate acestea, există o versiune care, prin fire și bucle și până în prezent, este o legătură secretă între om și cer. Această legătură va exista până când oamenii vor ajunge din nou la cel mai înalt nivel de dezvoltare.

Prin urmare, părul trebuie tratat cu atenție, realizându-se că acestea sunt antene dificile, cu ajutorul cărora corpul nostru atrage forțe dătătoare de viață în spațiu. În vremurile vechi au știut cu siguranță că părul tăierii ar putea schimba drastic soarta unei persoane. Prin urmare, până în prezent, a fost păstrată cunoașterea ritualurilor secrete asociate cu tăierea firelor. Există secrete care sugerează când să vă tăiați părul.

Calendarul de tunsoare lunar pentru fiecare lună din 2019


Magia modernă consideră că părul este o legătură între oameni și Cosmos. Toate manipulările cu ele nu numai că ne schimbă aspectul, ci și distrug fluxul unui râu bioenergetic invizibil, spălându-ne cu valurile care îi transportă forțele.

Vechea chelie nu este doar un defect cosmetic. Aceasta este pierderea unei protecții puternice în fața Îngerului Păzitor. Prin urmare, regula principală și imutabilă - părul trebuie tratat cu atenție, amintindu-i că orice impact asupra lui nu trece fără urmă, ci se reflectă direct în partea mai bună sau mai rea a soartei, a vieții și a sănătății.

Din fericire, de secole, secretele sacre și cunoștințele practice ale omenirii, care îi ajută pe oameni să-și păstreze frumusețea și puterea părului, nu au fost pierdute. Dacă urmați anumite reguli și legi de îngrijire pentru aceștia în 2019, atunci nu numai că veți putea uimi pe cei din jurul vostru cu buclele de lux, dar și să utilizați pe deplin energia Cosmosului.

Zece secrete ale tunsorii potrivite și sigure

Un secret

Mulți oameni își aleg intuitiv coaforul. Numai pentru el au încredere în părul lor. Și sunt, apropo, absolut corect. Nu puteți avea încredere să faceți o tunsoare la primul coafor. Acest om, cu foarfeca inteligent, schimbă biofulul de-a lungul drumului. Dacă nu ați găsit încă "coaforul", amintiți-vă că un maestru energetic, bun-firesc, vă poate schimba viața în bine, ca și cum ați fi încărcat cu optimism.

Cu cât stilistul este mai în vârstă și mai experimentat, cu atât influența va fi mai puternică. Prin urmare, dacă sunteți o persoană independentă, obișnuită să luați decizii, să vă asumați responsabilitatea pentru tine, atunci mai bine să stați pe un scaun pentru un maestru care are aceeași vârstă ca tine, sau puțin mai mic.

Dacă simțiți că sunteți ghinion cronic, ca și cum ar fi venit o linie neagră, contactați un specialist mai vechi și mai autoritar. Lasă-l pe acest onorabil quafer să-și preia lucrarea, dar dacă îl plătești pentru o coafură nouă, nu vei regreta. În mod literal imediat după părăsirea magazinului frizerului, soarta vă va da prima surpriză plăcută. Nu veți uita doar de necazurile, ci simțiți că soarta este favorabilă pentru dvs., dacă alegeți în continuare zile favorabile pentru a vizita salonul.

Al doilea secret

Există o explicație pentru optica populară care sfătuiește să nu-și taie propriile fire. Medicii experimentați cunosc o regulă importantă - este imposibil să influențezi pozitiv biofizica ta. Într-adevăr, de fapt, oamenii sunt adesea surprinși: de ce magicienii recunoscuți și tot ceea ce vedeți nu se pot ajuta, vindeca sau schimba soarta lor. Forțele lor, voința, le permit să le vindece pe alții, corectând deformările din bioelementele altora. Dar cu propria voastră este, din păcate, imposibilă. Sau consecințele vor fi opuse față de ceea ce se dorește.

Al treilea secret

Știați că în procesul de tăiere a biofilelor dvs. eterice, metalice și astrale se schimbă? Cu alte cuvinte, voi, fiind într-un scaun de coafor, sunteți extrem de sensibili la influența altcuiva. Mai întâi de toate, comandantul însuși lucrează asupra voastră.

Pe baza acestui aspect, nu este recomandat să aveți încredere în părul dvs. la un coafor de sex opus. Ei explică acest lucru: presupus, dacă o femeie, un bărbat tăie părul, atunci poate avea sentimente pentru ea. Și chiar dacă un client frumos iese din salon fără incident, atunci mai târziu va avea dificultăți în relațiile personale, de familie.

Ca exemplu, duceți chiar legenda lui Samson. Potrivit ei, frumusețea tristă Dalida, care a ascuns secretul puterii eroului biblic, ascunsă în integritatea buclelor lui, le-a tăiat. Drept rezultat, Samson și-a pierdut puterea și a murit.

Secretul patru

Chiar dacă știți exact când este mai bine să vă tăiați părul, întotdeauna urmăriți ce se întâmplă cu firele tăiate mai târziu! În nici un caz nu lăsați maeștrii din coafor să-i arunce în apă. Dacă urmați acest sfat, atunci veți fi capabili să mențineți pompul și strălucirea buclelor în vârstă extremă.

Secretul cinci

Consolidarea, îmbunătățirea părului ajută la ajustarea calendarului lunar 2019. De exemplu, când doriți să le crească cât mai curând, mergeți la coafor în zilele Lunii pline. Pentru a îmbunătăți starea firelor, de exemplu, pentru a le face ascultate, netede, pieptănate cu ușurință, vizita la salon este programată până în momentul în care luminatoarele de noapte se află într-o fază de diminuare. Luați în considerare o nuanță, după o tunsoare făcută în zilele lunii în scădere, părul crește mai încet decât de obicei. Este adevărat că această perioadă este bună pentru întărirea rădăcinilor, a becurilor de păr, care ajută la prevenirea pierderilor.

Secretul șaselea

Calendarul lunar poate sugera zile favorabile pentru o tunsoare și indică numerele în care categoric nu se recomandă atingerea părului cu foarfece. Conform observațiilor strămoșilor noștri, este mai bine să nu faceți o tunsoare pe 9, 15, 23, 29 din orice lună, pentru că puteți acumula probleme de memorie și minte. Abțineți de la tunsori în 2019 și în zilele de eclipse solare și lunare.

Secretul celui de-al șaptelea

În ce zi a săptămânii este mai bine să taie părul

Fiecare din zilele săptămânii din 2019 poate avea, de asemenea, un impact special asupra creșterii părului și chiar asupra bunăstării, soarta persoanei căreia îi aparțin:

 • Luni: puteți merge în siguranță la salon. Parul va tolera, tunsul și colorarea. Și amanta lor în timpul tunsoarei, "aruncă" emoțiile și grijile negative acumulate, se va opri de îngrijorarea cu privire la trivialități, și-ar fi stricat nervii.
 • Marți: o zi unică pentru cei care nu pot găsi puterea de a rezolva o problemă sau de a lua o decizie importantă. De asemenea, vizitați coaforul va fi util pentru cei care suferă de rutină și căutând noi impresii strălucitoare.
 • Miercuri: pe marginea calendarului lunar, în această zi trebuie să fie planificată o vizită la coafor pentru oamenii agitați. Cu toate acestea, este, de asemenea, potrivit pentru cei care doresc doar să aducă un pic de romantism sau spirit aventuros în viața lor. De exemplu, întâlniți pe cineva, mergeți într-o călătorie interesantă.
 • Joi: în mijlocul săptămânii, manipulările cu păr sunt arătate celor care doresc să stabilească relații cu alții, care visează la popularitate și faimă. Sau poate vrea doar să depășească timiditatea și izolarea excesivă.
 • Vineri: aceasta este o zi specială când vă puteți schimba drastic aspectul. Se crede că, dacă sunteți mulțumiți de propria dvs. reflecție în oglindă, atunci vineri este mai bine să nu experimentați cu coafuri. Când, dimpotrivă, doriți să vă schimbați spre bine, alegeți zile speciale (vineri) în perioada în care Soarele se îndreaptă spre Capricorn (între 24 decembrie și 22 ianuarie) sau spre Taur (între 22 aprilie și 21 mai).
 • Sâmbătă: această dată este recomandată pentru modificările imaginii. Noua coafura va fi de succes, firul va avea o strălucire și o putere sănătoasă. Ei asigură că, împreună cu părul cu par scurt, puteți "îndepărta" datoriile și păcatele de la karma întregii curse.
 • Duminica: calendarul lunar al tunsorilor din 2019 categoric nu sfătuiește în această zi să se gândească chiar la coafuri noi, altfel averea se va întoarce de la tine. Dacă este atât de greu cronică, atunci puteți decide să experimentați - este duminică să privească în salon pentru a schimba imaginea. Poate că noul tău aspect va ajuta soarta să facă o virajă spre bine?

Secretul opt

Nu este suficient să alegeți o zi de bun augur a săptămânii pentru o tunsoare. De asemenea, trebuie să analizați modul în care se referă la ziua de naștere. Se pare că există zile de antagoniști care transformă toate efectele pozitive ale unei tunsoare în pur negativă și chiar periculoasă!

 • De exemplu, dacă v-ați născut luni - zilele dvs. pentru a vizita un salon de înfrumusețare: joi, vineri și sâmbătă. Duminica este cel mai rău moment.
 • Persoanele născute marți sunt tunsori recomandați în zilele de joi, sâmbăta și duminica. În zilele de vineri, vegetația capului este cel mai bine să nu deranjeze.
 • Duminicile sunt armonioase pentru copiii din mediul înconjurător, iar joia este contraindicată.
 • Născut joi, ajută energia de luni, marți, vineri, duminică. Dar miercuri este ziua antagonistului.
 • Născută vineri - zile favorabile: luni, joi, sâmbătă, duminică. Antagonistul este considerat marți.
 • Prima zi de nastere a scazut sâmbata, iar vineri energia te protejeaza, dar duminica nu va aduce noroc rezultatului dorit.
 • Și, în sfârșit, toți cei care văd duminica albă trebuie să-și amintească când să-și taie părul, că au zile de succes - martea și joia. Dar duminica, luni, sunt "contraindicate".

Și din nou nu există reguli fără excepții. Calendarul de coafuri lunar 2019 sfătuiește să meargă la coafor exact în zilele "rele", în cazul în care totul nu este lipit, pur și simplu sunt urmăriri karmice. Se pare că, după schimbarea coafurii într-o astfel de zi, viața pare să fie încetinită pentru un timp, dar atunci soarta face o întoarcere bruscă și neașteptată care duce la victorii și fericire!

Secretul nouă

Atunci când este mai bine să tăiați părul, cum să accelerați creșterea și să vă consolidați în 2019, spuneți poziția lunii pe cer. Depinde mult de ce constelație zodiacală este lumina de noapte. Un horoscop special al Lunii, care indică poziția semnelor zodiacului, poate oferi zile care sunt favorabile pentru o tunsoare.

Berbec. Când luna în acest semn, este mai bine să amâne noua coafura. Modificările de coafură în această perioadă nu au niciun efect asupra stării generale a părului. Dar organismul uman reacționează prost la ele, iar sistemul imunitar poate eșua sau bolile cronice pot fi exacerbate.

Taur, Fecioara si Capricorn - un timp minunat pentru a vizita un stilist. Perfect se va dovedi, de asemenea, coafura și încuietori va da cu ușurință la ambalare. În plus, acestea vor crește în mod activ, iar vârfurile lor vor fi mai puțin expuse la secțiunea transversală.

Gemenii și Balanta sunt semnele horoscopului aerian. Poate că acesta este motivul pentru care în timpul "domniei" lor în lună s-au obținut perfect tunsori voluminoși, aerisiți. Aceste zile favorabile pot fi folosite dacă doriți să accelerați creșterea părului.

Rac și Pesti. Când aveți un scop, cât mai mult timp posibil pentru a păstra conturul clar al unei tunsoare și pentru a vă oferi părul hrană și putere, atunci utilizați perioada în timp ce luna este sub influența acestor semne zodiacale.

Lev. În conformitate cu Calendarul de 2019 de tunsori, acesta nu este cel mai bun moment pentru a vizita un maestru dacă sunteți fericit cu viața dumneavoastră și se descurcă bine. Dar dacă sunteți împotmolit cu probleme și nenorociri cad pe cap, încercați norocul - schimbați coafura. Poate atunci, în destinul vostru veni schimbările dorite spre bine?

Scorpion. Acest semn pe Lună nu promite zile favorabile pentru tunsori, pentru că prin intrigile sale, Scorpionul intervine imprevizibil în viața lui personală. Aceasta înseamnă că, după un frizer, puteți îmbunătăți relația cu un partener și exacerbați problemele și neînțelegerile dintre dvs.

Sagetator. Calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă utilizarea Sagetatorului în domeniul profesionist. Aceasta înseamnă că o coșare pe horoscop poate contribui la creșterea carierei. Vă va oferi încredere și veți reuși să obțineți succes, să câștigați autoritatea meritată în rândul colegilor.

Varsator. Nu vă grăbiți cu frizerul în timpul "domniei" Vărsătorului. Veți rămâne nemulțumiți de lucrarea stăpânului și de starea părului.

Secret zece

Influența semnului horoscopului la ziua de naștere

Dacă respectați toate regulile, nu este suficient să alegeți zile favorabile pentru o tunsoare, încă un secret al unei coafuri de succes, forma, lungimea și chiar culoarea, în armonie cu semnul zodiacului sub care sa născut persoana. În calendarul lunar al tunsurilor, puteți găsi caracteristici comune ale stilurilor care ajută intensiv relansarea și valorificarea maximă a energiei cosmosului.

Berbec

Berbecul este recomandat, așa-numitele tunsori sportive, fără a necesita un stil de a avea un stil de lucru, scurtcircuite. În primul rând, astfel de coafuri te fac să arăți minunat, tonifiat. În al doilea rând, ei dau de fapt o persoană energie și au un efect pozitiv asupra bunăstării sale. Nu este întâmplător că, în vremurile vechi, oamenii, când erau bolnavi, și-au tăiat părul scurt. Și a contribuit la redresare.

Conform calendarului lunar din 2019, puteți găsi o explicație pentru acest fenomen. Semnul Berbecului este proiectat în corpul nostru în zona creierului, răspunzând din punct de vedere al astrologiei, pentru aprovizionarea neîntreruptă cu oxigen, ceea ce este posibil cu o alimentare neîntreruptă a sângelui. Dacă știți când și cum să vă tăiați părul în conformitate cu horoscopul lui Berbec, atunci puteți stabiliza activitatea creierului.

Coafurile acestui semn zodiacal ajută o persoană să se concentreze mental și să ia cele mai corecte decizii pentru implementarea planurilor și proiectelor globale. Scurte faze, nu este întâmplător faptul că femeile de afaceri, deseori hotărâtoare, obișnuite să ia decizii singure și capabile să se elibereze de cele mai dificile situații, fără a avea consecințe și sprijin din afară, aleg de multe ori. Adesea, acest stil este urmat atât de sportivi, cât și de femei care sunt dinamice, cu un ritm accelerat al vieții.

Taurul

Coafuri de păr de păr de lungime sfatuiesc Taur Lunar tunsori calendar. Ele pot fi efectuate în diferite tehnici, în funcție de tendințele modei. Dar principalul lucru este că firul se află liber, creând efectul unei anumite neglijențe. Este această frumusețe naturală și grațioasă a unui coafor care este realizată cu ajutorul unor trucuri inteligente ale unui quafer talentat.

Bucle elegante, curgatoare, acest lucru nu este usor de obtinut fara a utiliza produse moderne de styling: lacuri, geluri, ceara. Dar ele nu sunt binevenite atunci când creează capodopere pe capetele Taurului. Iar calendarul lunar al tunsorilor din 2019 promite celor care, în mod corect, au avut noroc în efectuarea tranzacțiilor imobiliare.

Gemenii

Acesta este un semn de horoscop - elementul de aer și spațiu. Unicitatea acestui semn zodiacal constă în faptul că el nu se teme de experimentele moderne cu vopsirea și buclele permanente. Agenții chimici nu distrug firele Gemeni, chiar dacă lungimea lor ideală este aleasă - până la umăr.

Buclele brute, pictate în tonuri de cenușă și albăstrui, arată frumos și elegant. Astfel de coafuri vă permit să puneți în ordine sistemul nervos și organele respiratorii. Iar puterea lor secretă constă în faptul că, în 2019, ele ajută la construirea relațiilor cu ceilalți și aduce succesul în școală și în călătorii.

cancer

Acest semn misterios al horoscopului, inexplicabil asociat cu Evul Mediu. Cavalerii de atunci aveau o coafură populară asemănătoare cu quad-urile actuale. Cruciații nu au ales-o accidental, pentru că erau încrezători că îi umple de energie și de putere. Îngrijirea este de asemenea potrivită pentru contemporanii noștri născuți în Rac.

Această constelație are un efect asupra memoriei genetice. Prin urmare, calendarul de tunsoare lunar 2019 recomandă un bob la acele tipuri de cancer care doresc să construiască relații bune cu membrii de familie mai în vârstă. Apropo, această tunsoare elegantă îi ajută pe tineri să aleagă un partener demn cu care să te gândești la căsătorie. Iar părinții vor aproba acest candidat.

Leu

Este greu să-ți imaginezi regele fiarelor fără coama lui magnifică. De aceea, și pentru reprezentanții acestui semn al horoscopului - un loc luxos de bucle este ideal. Pentru a atinge această frumusețe "naturală" este posibilă doar cu ajutorul unei tunsori complexe pas cu pas. Ușor de încuietori vor crește volumul și ușurința.

Dacă natura nu vă dă bucle, atunci puteți folosi buclele. Sau, în consultare cu comandantul de a recurge la chimice perm. Calendarul de tunsori îi sfătuiește pe cei care suferă de boli cardiovasculare.

În plus, coafura semnului lui Leo în funcție de horoscop, dezvoltă abilități creative. Ei vor ajuta în 2019 să devină mai încrezători, mai blânzi și mai generoși, mai veseli, să aducă un pic de poveste de dragoste și sărbătoare în viața sa.

Fecioară

Numele acestui semn al horoscopului este asociat cu o femeie frumoasă care depune mult efort pentru a-și îmbunătăți aspectul. Virgii iubesc să folosească produsele cosmetice pentru a accentua frumusețea și pentru a-și masca abilitățile imperfecțiunilor. Deci, pentru ei lucru obișnuit - colorarea părului, purtând peruci, păr, căptușeli.

Interesant, toate aceste mijloace și tehnici artificiale îi ajută pe Virgos să stabilească contacte puternice cu Cosmosul, care le trimite energia în mod neîntrerupt, în ciuda "trucurilor" de coafură.

Calendarul de tunsoare lunar din 2019 prevede că coafurile recomandate de Virgos ajută la rezolvarea unor cantități imense de muncă plictisitoare, îi ajută cu studii, diverse meserii și comerț și chiar îmbunătățesc starea tractului gastro-intestinal.

Balanța

Născut sub acest semn aspiră la clasici. Pentru ei, alegerea ideală ar fi testările în timp, coafuri elegante - luxuriante, dar stricte și elegante. Doamnele se potrivesc stilului elegant, care subliniază misterioasa și inaccesibilitatea proprietarului lor.

Bărbații ar trebui să aleagă tunsoarele clasice, stricte și concise. Cântarele adesea preferă un elegant și perfect, în simplitatea lor aparentă, stilul de îmbrăcare, care le permite să se simtă pe picior de egalitate cu reprezentanții celor mai înalte cercuri ale societății. Acest lucru le garantează autoritatea și respectul față de ceilalți și încrederea colegilor și a partenerilor de afaceri. Balantele de par ajuta la reglarea functiei rinichilor si a sistemului urinar.

Scorpionul

Reprezentanții acestui semn al elementului de apă au nevoie în mod constant de un flux sporit de energie. Pentru bărbații și femeile de la Scorpions, stilul de "vamp" este organic - linii drepte și netede.

Dacă sunt scurte, atunci adaugă un pic de foc și pasiune la esența "apei". Care, la rândul lor, le oferă sexualitate și pur și simplu atrage membrii de sex opus. Și cu cât mai multă atenție, admirație, cu atât mai frumoase sunt Scorpionii.

Atractivitatea lor demonică, subliniată de stilul "a la vamp", necesită o susținere constantă a alimentării de sus, mai ales în situații neobișnuite și extraordinare. De asemenea, ajută la menținerea organelor sănătoase ale sistemului reproducător și nu la pierderea dorințelor sexuale.

Săgetătorul

Sub acest semn al horoscopului sunt adesea născuți oameni care sunt destul de conservatori. Ei evită extravaganța în ceea ce privește aspectul și acțiunile. Dar, în același timp, rigoare și restricție excesivă le sunt străine.

Pentru femeile aflate sub semnul Sagetatorului, calendarul lunar al tunsorilor din 2019 oferă o variantă a zeitei grecești antice, Athena Pallas, care, fiind un războinic curajos, purta un păr confortabil în fața ei și o coadă lungă în partea din spate a coapsei. Aproximativ același, dar designul masculin al părului și preferatul Zeus Thunderer.

Poate că nu toți reprezentanții sexului mai puternic sunt gata să decidă astăzi o coafură atât de îndrăzneață, extravagantă, dar o puteți vedea în teama de filme despre Tarzan sau numele lui, care popularizează acum frumusețea corpului masculin.

În mod corespunzător ales pentru coafura lunară pentru horoscop în 2019, îi ajută pe Sagetator să obțină succes în politică, artă, în domeniul religiei și al clerului. Și este capabilă să ajusteze eficient activitatea ficatului.

Acest semn, aparținând elementului Focului, caracterizează persoanele născute în perioada "domniei" lor ca fiind pragmatice și active. Ele au un confort moderat, economic și de valoare, de asemenea, timpul și efortul lor. Deoarece Sagetatorul, potrivit horoscopului lunar, se potrivesc coafuri care necesită un minim de îngrijire și îngrijire.

Capricornul

Este curios că domnii acestui semn, adesea intuitiv, aleg tunsori foarte scurți sau își încurcă capul. Și acționează corect, pentru că acest stil brutal nu le împiedică să ridice în mod clar vibrațiile energetice și să atragă energia bazată pe această constelație.

Femeile preferă opțiunile de păr tăiate sub bandană, pălărie sau eșarfă. Și, adesea sub cap, ascund o panglică de lux, pe care ei o apreciază, sunt mândri și nu vor fi de acord niciodată să se oprească chiar de dragul aspirațiilor de carieră.

Capricornii sunt practicanți care se găsesc exact în câmpurile aplicate. Sunt materialești cu mâini de aur. Coafura lor favorizează sistemul osos și dinții.

Vărsătorii

Dacă v-ați născut sub acest semn al horoscopului, acesta este foarte susceptibil de ultimele tendințe de modă. Și aceasta este poziția corectă, deoarece pentru Vărsător nu există recomandări clare cu privire la lungimea, culoarea parului și recomandările pentru stilul lor.

Ei au dreptate când decid asupra celor mai curajoase experimente. De exemplu, punk Iroquois, bucle lungi hippie, sau extrem de laconic, tunsori scurți în stil minimal.

Alegerea unei noi coafuri pentru Vărsător, uneori înainte de timp, este perspectiva de afaceri care se deschide pentru el, proiecte noi și conexiuni lucrative. Sub controlul acestui semn sunt vasele, arterele și venele.

pește

Aceștia sunt oameni scufundați în misticism, căutând sensul de a fi și simbolizează armonia universului. Coafurile lor ar trebui să fie complexe, constând din firuri interconectate, de exemplu, împletiturile dificile, de fapt, reprezintă o reflectare a diferitelor elemente ale universului, legate între ele.

Astfel de desene complexe de păr, dau energia peștelui și garantează protecția puterilor superioare. În același timp, în 2019, ele armonizează viața Pestilor, simplifică soarta lor și ajută la realizarea ideilor îndrăznețe și a planurilor creative.

Reprezentanții acestui semn al horoscopului, pacea este extrem de importantă. De aceea, coafura ales corect își va păstra sistemul nervos în ordine, va ajusta metabolismul și, în general, va avea un efect puternic de vindecare asupra întregului corp.

Când este mai bine să tăiați părul în zilele lunare

 1. Ziua Lunii Tunsul va face viata mai scurta.
 2. Ziua Lunii După o vizită la un salon de înfrumusețare, disputele și disputații sunt susceptibile.
 3. Ziua Lunii Dacă vă deranjează părul, vă veți răni sănătatea. Un alt risc de a pierde sau de prost pentru a cheltui bani.
 4. Ziua Lunii Există riscuri de a provoca boli nazofaringe și cavitatea bucală. Tunsul va provoca disconfort și frica de a pierde pe cei dragi.
 5. Ziua Lunii Timp avantajos pentru o coafura noua. Veți crește capitalul și veți obține proprietăți noi.
 6. Ziua Lunii O perioadă proastă, pentru că puteți "prinde" un rău și alți viruși. Pinul nasului, ochii înroșiți - toate acestea este puțin probabil să vă adauge frumusețea și farmecul.
 7. Ziua Lunii Noua tunsoare catalizează în jurul tău ură și dispută. Poți să te lupți cu liderul sau cu cel iubit. În calendarul tibetan, această zi a fost numită "ardere", deoarece orice impact asupra buclelor și toroanelor duce la o deteriorare gravă a sănătății.
 8. Ziua Lunii Grăbește-te la maestru. Sunteți transformați în exterior și beneficiați de o șansă de a trăi fericit după aceea, în respect și onoare.
 9. Ziua Lunii Boli de nenorocire, aceasta este ceea ce tunsoarea în această zi va duce la.
 10. Ziua Lunii O zi dezgustătoare, de asemenea, "lăsând" tot felul de viruși în corpul vostru.
 11. Ziua Lunii Tăiați-vă părul astăzi, atunci veți obține claritatea minții, armonie și coerență a gândurilor. Sau poate câștiga darul de previziune.
 12. Ziua Lunii Tunsoarea astăzi mărește riscul de rănire și alte amenințări la adresa vieții.
 13. Ziua Lunii Și acest lucru, contrar tuturor semnelor, este unul dintre cele mai bune momente de transformare cu ajutorul foarfecelor de coafură. Coafura va fi frumoasa si chiar toate lucrurile vor merge ca un ceas!
 14. Ziua Lunii Decideți la o tunsoare, chiar acum, dacă doriți să vă îmbunătățiți situația financiară și să obțineți laude de la superiorii voștri.
 15. Ziua Lunii Mai bine să nu pășiți pe pragul frizerilor în această zi! Dacă ignorăm această recomandare, atunci este posibil să apară tulburări psihice, panică și hipertensiune.
 16. Ziua Lunii În această zi ciudată, manipulările cu păr pot duce la greșeli și o renaștere sau agravare a obiceiurilor distructive. De exemplu, nu puteți depăși tentația de a fuma sau de a bea alcool peste măsură.
 17. Ziua Lunii Nu vă tăiați părul, altfel problemele de sănătate, rănile și problemele de sănătate sunt probabile. Sistemul nervos va fi deosebit de vulnerabil. În Est, se credea că atingerea firelor din această zi ar putea activa forțele duhurilor rele.
 18. Ziua Lunii Scary nu este timpul potrivit pentru a vizita coaforul. În primul rând, tâlharii pot intra în casă în timp ce stați pe un scaun. În al doilea rând, animalele de companie (pisici, câini și alte animale) anticipează problemele tale și, îngrijorându-te de proprietar, se pot îmbolnăvi. În Tibet, această zi a fost numită "ardere", adică consecințele tăierii pot fi foarte periculoase pentru sănătate și viață.
 19. Ziua Lunii Așteptați această zi! Tunsoarea astăzi contribuie la prelungirea vieții.
 20. Ziua Lunii Ar trebui să amânăm planurile pentru o nouă coafură. În caz contrar, veți cădea în depresie, simțiți apatie față de tot ceea ce vă înconjoară.
 21. Ziua Lunii Un moment bun pentru a face o tunsoare buna, pentru a vă îmbunătăți bunăstarea și pentru a vă face fericit să vă zâmbească.
 22. Ziua Lunii Coafura de astăzi ajută la înmulțirea în toate sensurile. Adică, pe de o parte, vă îmbunătățiți bunăstarea și obțineți o proprietate nouă. Pe de altă parte, riscați să pierdeți în greutate.
 23. Ziua Lunii Taie-ti parul si vei fi extrem de nemultumit de aspectul lor - in oglinda o persoana ciudata cu un ten groaznic te va uita! Și, în plus, suferă și pierderi.
 24. Dacă sănătatea ta este dragă pentru tine, apoi amâna vizita la salon! În această zi, calendarul de lustruire lunară nu este recomandat pentru reducerea lungimii părului.
 25. Ziua Lunii Astăzi, foarfece și un pieptene dacă vă atingeți părul, va provoca boli oculare. Acesta poate fi orz banal sau o deteriorare gravă a vederii.
 26. Ziua Lunii O nouă coafură este o garanție a fericirii și a bucuriei în această zi!
 27. Ziua Lunii Excelent dacă faceți astăzi o tunsoare nouă! Vă va aduce noroc și prosperitate.
 28. Ziua Lunii Dacă doriți ca cineva să vă placă foarte mult, atunci nu ezitați să decideți să faceți o coafură nouă. Ieșiți din frizerie irezistibil.
 29. Ziua Lunii Nu taie părul astăzi. Aceasta este o perioadă foarte nefavorabilă în care karma dumneavoastră ar putea suferi.
 30. Ziua Lunii Amintiți-vă că această zi este cea mai periculoasă pentru tunsori. Poate aduce nenorociri, probleme, contact cu inamicul sau poate provoca un accident pe autostradă.

Pentru a nu pierde zilele favorabile, lasă note și mementouri în Google Calendar sau în calendarul yandex

Coafuri care se schimbă pentru o viață mai bună

Chiar dacă știți sigur când este mai bine să vă tăiați părul, atunci trebuie să vă gândiți: de ce să faceți o nouă tunsoare sau să vă vopsiți propriile fire? Până la urmă, aceste manipulări cu aspectul vă vor afecta bunăstarea și chiar atitudinea. Tunsorile calendarului lunar 2019 și astrologia vă vor ajuta să alegeți stilul și tipul de coafură corespunzător interiorului tău "eu". Această cunoaștere unică vă va învăța cum să modelați viața, să vă schimbați soarta și să vă influențezi pozitiv bunăstarea și sănătatea.

Suntem pământeni, suntem într-o certitudine naivă, considerând că este suficient să cunoașteți locația dvs. în funcție de coordonatele geografice sau adresa poștală. Dar ne gândim rareori la faptul că suntem, de asemenea, o parte a spațiului imens numit Cosmos. Are un efect puternic asupra tuturor lucrurilor vii ale planetei Pământ. Suntem eliberați lumina, energia, Luna, Soarele și alte obiecte din spațiu. Acestea provoacă diverse tipuri de dezastre ecologice, stimulează cele mai puternice furtuni electromagnetice.

Locul reședinței noastre, desigur, lasă de asemenea o anumită amprentă asupra noastră, bunăstării și comportamentului nostru. La urma urmei, suntem involuntar participanți la procesele spațiale care se îndreaptă în prezent către o anumită parte a globului. Se crede că stelele ne trimit cea mai pură energie. Printre ele este cel mai puternic - soarele. Pe parcursul anului, acesta trece prin 12 constelații principale, cunoscute de noi din numele semnelor zodiacale.

În metafizică, părul este o antenă microscopică care primește energie cosmică și o retransmite în corpul uman. Dacă schimbăm lungimea sau culoarea firelor, fluxul acestei energii variază de asemenea.

Acest lucru înseamnă că, înainte de a vă decide o nouă coafură, trebuie să analizați ceea ce vă străduiți în 2019, ceea ce vă lipsește. Poate că visezi la fericire în viața ta personală, sau obiectivul principal este o carieră uimitoare și o recunoaștere largă a publicului?

După ce ați definit prioritățile, veți avea șansa de a vă schimba destinul cu ajutorul unei simple, așa cum se pare doar la prima vedere, a metodei, ca o tunsoare reușită. Să presupunem că acum aveți realizări profesionale în primul rând. Apoi trebuie să alegeți coafura unui semn zodiacal terestru sau de foc. Dacă doriți în prezent să vă consolidați poziția în societate, atunci energia coafurilor tipice pentru semnele Pământului sau Balanta vă va ajuta.

Când stabiliți un obiectiv în 2019 pentru a atrage sprijinul altora și pentru a face contacte utile, precum și pentru a câștiga noi cunoștințe sau informații, atunci, să vă călăuziți de tunsori recomandați pentru semnele Air and Virgo.

Oamenii care nu au o viață personală ar trebui să se uite la coafura elementelor de apă și foc. Dacă ați luat o decizie și știți exact ce doriți în acest moment, amintiți-vă o regulă mai importantă: semnul dvs. pentru horoscop nu trebuie să contrazică stilul coafurii dvs. Așa că tăierea și stylingul Semnele de incendiu sunt potrivite pentru persoanele ale căror zile de naștere se încadrează în perioada de foc sau în aer constelații zodiacale. Dar născuți sub semnul Apei, aceștia sunt contraindicați, deoarece ei vor sperie norocul.

Dacă semnul dvs. aparține elementelor Air sau Fire, atunci nu ezitați să alegeți o coafură cu un semn de aer. Când ziua ta de naștere cade în timpul Taurului, Balanta sau Fecioara, atunci nu trebuie sa te grabesti cu coafurile "aer". Nu vă vor aduce fericire și succes.

În consecință, oamenii născuți sub semne de Pesti, raci și scorpioni sunt potriviți pentru coafuri de apă, precum și toate stilurile recomandate de semnele Pământului. Dar ar trebui să fie evitate marginile "focului".

Coafurile semnelor pământului sunt utile pentru alegerea reprezentanților semnelor de pe Pământ și Apă și pentru "aerisiți" Gemeni, Balanta și Vărsător, ei sunt pur și simplu nocivi.

Știți că culoarea părului dvs. determină energia corpului ceresc pe care o desenați? Și forma coafurii dă răspunsul la întrebarea: ce fel de energie folosiți mai mult. Drept, lung, neted, ca și cum buclele care curg sunt caracteristice semnelor Apă.

Lanțurile de lungime medie sunt preferate, de obicei, de către oamenii care au semnele aerului.

Zăpada, grosimea, vârtejurile și buclele pot fi văzute adesea pe capetele acestor. care sa născut sub auspiciile Fecioarei, Taurului și Capricornului, în elementele Pământului.

Părul de nuanțe roșiatice, de bronz și de aur, adesea scurt decupate pe coroană și față, de regulă, au cei care au fost patroni de foc de la naștere: Berbec, Leu și Sagetator.

Lungimea părului determină viteza și cantitatea de energie percepută de o persoană. Cu cât firul este mai lung, cu atât mai multă energie se atrage, dar în același timp ajunge mai încet la el. Parul lung dă o persoană mai multă energie, dar reacția sa la evenimentele din jurul lui este destul de lentă. Tunsul scurt, dimpotrivă, răspunde repede și impulsiv la tot.

Există un astfel de semn: dacă nu aveți niciun motiv să vă plângeți de soartă, atunci nu vă grăbiți să tăiați părul. Dar când lucrurile nu sunt așa cum doriți, apoi tăiați firele fără milă. Este, de asemenea, remarcat faptul că multe femei care au reușit în afaceri poartă tunsori scurte. Dar familia de domiciliu și "mamele doar" păstrează adesea împletituri sau coafuri cu părul lor de lungime medie. De aici, ei concluzionează că tunsoarea dinamică scurtă adaugă doamnelor de activitate și îi învață pe oameni să gândească strategic.

Sfaturi utile

Calendarul lunar al anului 2019 vă ajută să vă schimbați destinul spre bine, dar în arsenalul de frumuseți experimentate din cele mai vechi timpuri, există multe modalități de a vă menține părul sănătos și strălucitor. Astăzi, aceste secrete sunt în cerere mai mult ca niciodată, deoarece factorii care afectează negativ starea coafurii - decorarea principală a femeilor frumoase, devine din ce în ce mai mult.

Ce rețete vechi pot folosi cu succes contemporanii noștri?
Aceasta, de exemplu, daisy. Blondele tuturor timpurilor și popoarelor au folosit un decoct de musetel farmaceutic ca balsam, dând stralucire și nuanțe de aur la bucle. Se prepară o soluție la o cantitate de patru linguri de iarbă uscată pentru o cană de apă clocotită.

O altă opțiune populară pentru femeile blondă este lămâia. Dacă îl diluează într-o anumită proporție cu apa și puneți această soluție pe firul spălat, atunci situația se va îmbunătăți considerabil. Cu toate acestea, terapia cu lamaie nu este potrivită pentru femeile cu păr brun și brunete. Părul lor poate avea o nuanță galbenă urâtă.

Starea părului depinde direct de dietă. Meniul trebuie să fie echilibrat și să conțină o cantitate suficientă de alimente proteice, care afectează în mod pozitiv creșterea și apariția componentelor. Studiile recente realizate de oamenii de știință au demonstrat avantajele așternuturilor de mătase naturale. Se pare că dacă capul se sprijină pe o pernă de mătase, atunci părul nu este rănit sau încurcat, ceea ce are, de asemenea, un efect benefic asupra stării lor.

http://www.i-sonnik.ru/lunnyj-kalendar-strizhek-2015/