logo

Colorarea părului - alegeți culoarea perfectă

Dorința de a schimba culoarea părului natural sau de a sublinia că este inerentă în multe femei. În plus, este o modalitate excelentă de a schimba imaginea, iar produsele moderne de colorare și de îngrijire a părului fac acest proces simplu și inofensiv pentru păr.

Produsele moderne de colorare a părului pot fi împărțite în mai multe categorii: coloranți rezistenți sau permanenți; culori moi semi-permanente; și instrumente de nuanțare. Alegerea mijloacelor de colorare depinde de rezultatul pe care doriți să-l realizați atunci când vopsiți părul. Unele femei aleg vopseaua temporară cu un șampon delicat, în timp ce altele preferă colorarea permanentă a părului.

Colorarea permanentă este mai durabilă și durează mai mult, dar, din păcate, utilizarea frecventă a unor astfel de coloranți dăunează părului. Cele mai multe cerneluri permanente conțin amoniac, care are un efect negativ asupra structurii și stării părului. Deși el este cel care asigură penetrarea profundă a vopselei în structura părului. Aceasta este cea mai mare rezistență la vopsea. Este posibil să scapi de colorarea permanentă numai într-un singur mod cardinal - să taie părul și să aștepți până când crește părul natural.

Spre deosebire de vopselele permanente, cele semi-permanente moi nu conțin amoniac. Această componentă în compoziția lor este înlocuită cu alte substanțe mai ușoare și, prin urmare, mai puțin distructive pentru structura părului. Prin urmare, ele sunt numite blând. În astfel de produse, coloranții nu penetrează prea adânc în păr și sunt spălați treptat. Pe lângă vopselele rezistente, semi-permanentul moale conține un complex de aditivi diferiți care dau strălucirea părului și aspectul bine îngrijit. După fiecare șamponare, culoarea cu astfel de colorare își pierde treptat intensitatea și după șase - zece ori spălarea capului dispare complet. Vopsea blândă este potrivită pentru cei care nu doresc să schimbe radical culoarea părului și să se întoarcă de la o brunetă arzătoare la o blondă sau invers.

Tampoanele de nuanță pătrund numai suprafața părului, fără a patrunde în structură. Aceasta este cea mai instabilă formă de colorare.

Atunci când alegeți un șampon de vopsire sau de colorare a părului, trebuie să acordați întotdeauna atenție compoziției produsului - ingredientele nu trebuie să deterioreze părul sau scalpul. Culoarea naturală a părului natural și natural este visul prețuit de majoritatea femeilor, deoarece o nuanță bine selectată subliniază frumusețea și profunzimea ochilor, precum și strălucirea sănătoasă a pielii.

Parul frumos - gros și strălucitor - era considerat, în orice moment, cea mai bună decorare a unei femei. Dar femeile moderne nu le place culoarea dată de natură. Femeile încearcă uneori să le schimbe sau, cel puțin, să o ajusteze. Cum să o faceți corect, fără a aduce atingere aspectului și sănătății proprii?

Tendința actuală în culori este urmărirea nuanțelor naturale. Indiferent de motivul pentru care părul este vopsit - de la dorința de a ascunde părul gri sau cu un scop decorativ - ar trebui să vă străduiți să creați tonuri naturale. De exemplu, blondă este mai bine să dai preferință unor nuanțe calde - auriu, cenușă-blond, titian. Tipul pur "perhidrol" nu se încadrează în mod modern, pentru că pare nefiresc.

Coafura si culoarea parului corespunzatoare culorii si formei fetei, subliniaza individualitatea persoanei. Schimbând stilul de păr, puteți ajunge la nevoia de a schimba culoarea sau locația firelor albite. Dar nu trebuie să uitați că, spre exemplu, firul de lumină în față mărește vizual caracteristicile faciale și invers.

Paleta culorilor de par - culoarea potrivita pentru tine

"Și totul nu este așa și tot nu este așa. "- autocritica și lupta pentru perfecțiunea fetelor sunt din ce în ce mai pronunțate, privindu-le în reflecția lor. În același timp, cele mai optimiste și inventive femei înțeleg că cea mai simplă și mai accesibilă modalitate de a ridica o stare proastă este schimbarea coafurii.

O astfel de creatură hipersensibilă și schimbătoare, ca o femeie, care simte cele mai mici schimbări în natură, în mediu, încearcă să se transforme, de exemplu, prin colorarea părului.

Pentru a regla cu acuratețe imaginea ei, o femeie face o excursie la un magazin sau un coafor, unde este prezentată o paletă diversă de culori de păr.

Aici, în palatul zână de frumusete, cea mai largă paletă de culori de păr atrage și fascinează de culoare misterios, cu, cât și pentru cei care doresc să devină un val de o baghetă magică și bruneta ardere visează coamă de fiară cu părul roșu, și visează de bucle blonde.

Cu toate acestea, dificultatea constă nu numai în alegerea culorii exacte din paleta de culori a părului prezentat, ci și în dificultatea de a obține culoarea așteptată. Deoarece paleta de culori a părului este foarte versatilă. Și fiecare vopsea (de la un anumit producător) are anumite proprietăți, cerințe.

Ar trebui să se ia în considerare atunci când se alege o culoare și o marcă de vopsea de păr între paleta propusă de coloranți pentru păr, că paleta de coloranți pentru păr arată doar o nuanță aproximativă a rezultatului probabil. Noua culoare nu depinde atat de calitatea vopselei, de prestigiul marcii, ci si de structura si tipul de par.

În acest sezon, paleta de culori a părului este concentrată pe scala de castan, adică toate nuanțele de maro și de aur. Dar tendința de modă vizează culori întunecate și atenuate. Paleta albă a culorilor părului este reprezentată mai puțin. Blond, destul de ciudat, du-te în umbre...

Paleta de culori a parului pentru bruneturi: rosu, maro, vinete, nuantele de castan. Aspectul misterios și misterios va oferi o paletă de culori pentru părul de culoare a aripii râului.

Paleta de culori de păr de culoarea castanului este deosebit de bogată: este foarte maro deschis și maro închis, nuci și ciocolată. Mai extinsă este paleta de culori pentru părul de nuanțe roșii.

Paleta de culori a parului pentru roșu: fetele cu părul însorit și aprins pe părul natural nu ar trebui să se întoarcă la paleta de culori a părului de lumină și culori negre saturate. Fiarele cu păr blond care doresc să-și facă aparența mai modeste, mai stricte și mai degrabă de afaceri, experții recomandă paleta de culori de cupru și castan.

Paleta de culori de păr pentru blonde: frumusețea blondă are o paletă mai largă de culori, deoarece culorile strălucitoare ale părului sunt perfecte pentru cele mai multe schimbări de culoare cardinale ale coafurii. Cea mai mică deteriorare a structurii părului blond va determina o paletă de culori de păr de nuanțe de aur și platină.

Deci, în acest sezon, paleta de culori a părului este largă și variată. Și, conform prognozelor de stilisti de conducere, tonuri de modă ale unei posibile paleta de culori de par va fi de la castaniu spre roșu dezactivat de aur, care este potrivit pentru o imagine reconfortantă a unei vopsire fată sau colorat cu tonuri ușor de rulare.

Pentru a respecta principala tendință a sezonului - naturalețea - puteți îmbunătăți, subtil complementarea culorii părului natural cu o nuanță armonioasă a paletei luxoase de culori sugerate de maestru.

30 culori și palete de păr

Femeile se străduiesc întotdeauna de perfecțiune și sunt foarte autocritice. Dar oamenii mai inventivi și optimiști știu că cel mai bun mod de a vă înveseli este să vă schimbați coafura. Aici, cel mai simplu mod de a vă transforma este să faceți colorarea părului.

Astăzi cea mai largă paletă de producători și palete de diferite culori este reprezentată pe piața culorii părului. Ca într-un val de baghetă magică, poți deveni o brunetă arzătoare, o fiară cu părul roșcat sau o blondă blândă.

Desigur, dacă sunteți obișnuiți să renunțați întotdeauna la mâinile unui coafor, atunci nu este deloc necesar să înțelegeți nuanțele culorilor, deși este util. Dar dacă preferați auto-colorarea sau nu aveți încredere în alegerea stilistului, este mai bine să învățați să navigați în paleta, care de obicei este destul de extinsă.

Culoarea pielii Palette - L'Oreal Excell 10

Paleta culorii părului

Paleta de culori este un fel de hartă, cu care puteți naviga în toate varietățile de culori și selectați nuanța potrivită a părului. Paleta oferă o imagine mai clară a culorii, spre deosebire de o cutie de vopsea. De obicei, sunt prezentate nuanțe pe o broșură specială de carton, care vă deschide în fața dumneavoastră o varietate de nuanțe diferite de vopsea, prezentate sub formă de mici mostre de păr artificial.

Producătorii de vopsele utilizează materiale artificiale pentru paletele lor, deoarece sunt mai durabile și rezistente, deoarece sunt în permanență atinse cu mâinile. Acesta este principalul avantaj al unor astfel de palete - puteți aprecia vizual umbra selectată, mutați-o, vedeți jocul de culori și toate semitele. Imaginea de pe cutia de vopsea nu este capabilă de acest lucru.

Culoare paletă: culori profesionale și de origine

Producătorii de vopsele de păr de uz casnic au o opțiune puțin mai mică de nuanțe decât producătorii profesioniști de coloranți. Ele pot oferi până la o sută și mai multe variante de nuanțe ale unei vopsele. În plus, vopselele profesionale pot fi amestecate împreună, obținând toate noile nuanțe. Nu vă temeți de un număr atât de mare de eșantioane, căutați cu atenție, puteți alege cu ușurință.

Și poate este exact opusul, dar culorile din paleta de culori profesionale sunt saturate, stralucitoare. Acest lucru este confirmat de paleta profesionala Syoss pentru culoarea parului.

Mostrele de vopsele sunt aranjate într-o paletă nu într-un mod aleatoriu, ci conform unui anumit tipar. Paleta ideală a firmelor mari, de obicei, arată ca și cum ați găsi tonul potrivit foarte repede. Deasupra sunt cele mai ușoare nuanțe de vopsea, care treptat, împreună, scăderea numărului devin mai întunecate. Adică, cele mai întunecate tonuri vor fi localizate mai jos.

Culoare de nuanțe de păr

Vopselele pentru bruneturi, blonde și roșcate ocupă insule separate în paletă, prin urmare, după ce ați ales intervalul, trebuie mai întâi să decideți pe o nuanță, nu pe ton. Aici trebuie să vă concentrați asupra tipului de aspect al culorii. Poate fi cald sau rece. Definirea corectă a tipului dvs. de culoare vă asigură că imaginea dvs. va fi armonioasă, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de rezultat.

De exemplu, vopseaua cu o nuanță de cenușă este potrivită doar pentru fetele cu un tip de culoare rece. Și dacă proprietarul părului de aur decide să vopsească cu o nuanță de cenușă, părul său va avea o nuanță verzui. În consecință, o nuanță caldă nu va arăta naturală pentru o fată cu un aspect rece de aspect.

După ce ați decis asupra subtonei "calde" sau "rece" a culorii viitoare a părului, trebuie să alegeți tonul acestuia. Dacă utilizați vopseaua pentru vopsirea acasă, atunci puteți obține o nuanță aproape de culoarea părului prin schimbarea uneia sau a două tonuri în sus sau în jos. Alegerea vopselei profesionale oferă o mai mare libertate de alegere, deoarece pot fi utilizați diferiți agenți de oxidare pentru a obține culoarea dorită.

Cu ajutorul unei palete de culori, fiecare fată, fie că este brunetă, blondă sau roșcată, poate selecta fără îndoială culoarea dorită pentru ea însăși și variază infinit în gama ei.

Paleta de culori pentru blonde

Paleta de culori pentru blonde este cea mai diversă, aceste culori sunt cele mai potrivite pentru experimentele de culoare cardinale. Blonde fete sunt oferite nuante stralucitoare de platină, rece, cenușă sau blond auriu. Buclele de aur sunt ideale pentru "fată-primăvară" cu ochi strălucitori. Asy blond - o opțiune excelentă pentru tipul de culoare "vară".

O pereche de platină se confruntă cu fete încredere și se răcește. Cea mai mică deteriorare a structurii părului luminos este cauzată de nuanțele paletei de aur și de platină.

Paleta de culori pentru bruneturi

Paleta de culori pentru bruneturi este reprezentată de nuanțe de culoare maro, vânătă, castan și roșu. O paletă de nuanțe neagră va contribui la transformarea imaginii în misterioasă și misterioasă: albastru-negru, prune-negru și culoarea unei aripi neagră.

O paletă deosebit de diversă de nuanțe de castan, aici și ciocolată, nuc și diferite nuanțe de castan și caramel. Nuanțele de asiatice se vor potrivi fetelor cu ochi verzi și de la maro auriu la alune.

Cea mai extremă este paleta de nuanțe roșii de vopsea. Proprietarii de tip rece sunt potriviti pentru culori de la aripi maro inchis la negru si pentru un aspect cald de aspect - de la castanul mediu la ciocolata bogata si maro adanca.

Paleta de culori pentru roșu

Fetele cu părul roșu nu ar trebui să se aplice la culorile luminoase sau saturate ale culorilor. Castanele de castane vor ajuta la transformarea imaginii într-o formă mai strictă și mai modestă. Și pentru cei care doresc să aibă o culoare mai strălucitoare pentru păr - rodii, cupru, visiniu și nuanțe roșii bogate.

Trebuie remarcat faptul că producătorii diferiți pot avea aceeași nuanță cu același nume. De exemplu, blonda cenușie poate fi numită perlă sau argint.

http://sevia.ru/volosy/kraski.shtml

Alegerea vopselei, vopsirea părului gri la domiciliu

Primele fire de păr gri au apărut deja la vârsta de 32 de ani, iar în momentul în care aveam 35 de ani, părul cenușiu se deosebea vizibil de capul meu luxos de păr, cu bucle întunecate, adăugând ani în plus la vârsta mea. Știu că unele doamne imită chiar și aspectul părului gri, cu elemente de evidențiere a platinelor, dar un asemenea nobil nu mă inspiră deloc și am început să caut opțiuni bune pentru vopsirea părului gri. Când era un păr foarte gri, am reușit să-i dau buclelor acasă cu un amestec de produse naturale, cum ar fi henna și basma. De-a lungul timpului, a avut nevoie de ajutorul unui colorist profesionist, iar specialistul ma învățat cum să aleg nuanța potrivită pentru pictura părului gri dintr-o gamă largă de vopsele profesionale.

Dacă părul este deteriorat sau slăbit după proceduri cosmetice, până la restaurarea completă a sănătății, utilizați cerneluri semi-permanente fără amoniac și alte substanțe agresive în compoziția pentru vopsele de păr cu păr gri. Dezavantajele acestor culori includ pierderea rapidă a saturației originale a culorii după spălarea regulată a capului. Dar după aplicarea colorantului permanent, repetarea procedurii nu va fi necesară timp de 1-2 luni, deoarece pigmentul colorant penetrează în straturile profunde ale arborelui de păr, compensând lipsa pigmenților naturali de eumelanină și pheomelanină în păr gri. Compoziția vopselei permanente de înaltă calitate de la o marcă bună include în mod necesar ingrediente naturale care înmoaie efectul amoniacului asupra structurii părului.

Top 10:

MATRIX SOCOLOR.
Ideal dacă părul gri este mai mic de 30% din cantitatea totală de păr. Printre paleta largă de nuanțe veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită pentru buclele dvs. care se vor potrivi exact cu culoarea indicată pe ambalaj. Culoarea vopselei cremă este distribuită foarte uniform, iar buclele colorate dobândesc o strălucire sănătoasă. Formula inovatoare a produsului protejează structura părului de deteriorare după vopsire și corecția regulată a culorii, previne apariția stării de galbenitate. Vopseaua conține o cantitate minimă de amoniac, influența activă a căreia este înmuiată de uleiuri.

paleta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
Binecunoscuta marca Estel are o linie de culori cu mai mult de 60 de nuanțe pentru orice păr natural cu păr gri de 100%. Vopseaua este foarte rezistentă și este completată cu formula Anti-Age Color pentru vopsirea profundă a părului gri. Estelle conține, de asemenea, uleiuri de avocado și macadamia, care întăresc părul și îl fac moale, strălucitor și matasos.

paleta:

❸ WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
Compoziția vopselei nu include amoniacul, dar culoarea părului după vopsire pierde saturația foarte lentă și repetarea procedurii este suficientă o dată pe lună. Mijloacele cu textura cremoasă sunt foarte uniform și ușor de distribuit peste încuietori, este suficient să se țină 10-15 minute. Inclus în ceară de vopsea, uleiul și cheratina îmbunătățesc starea părului. Puteți să vă vopsiți părul gri sau gri acasă.

paleta:


C CAPITOLUL KEUNE TINTA.
Printre cele 80 de culori de bază ale vopselei veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită. Culoarea părului după vopsire este foarte rezistentă la șampoane și alte detergenți. Culoare profundă și bogată a buclelor care devin foarte elastice, durabile și strălucitoare după procedură.

paleta:


❺ SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
Formula inovatoare a complexului Biotin-S promovează umplerea activă a părților goale de păr gri și deteriorat cu pigment de colorant. Colorantul conține silice și biotină, care consolidează structura fibrelor de păr din cheratină.

paleta:


- L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
Un preț destul de ridicat este probabil singurul minus al produselor de la acest brand renumit. Cu toate acestea, din bogatul sortiment de nuante, este cu siguranta o optiune ideala pentru culoarea parului natural. Chiar și un cap de păr cu păr brun și cu păr gri poate fi vopsit în siguranță cu această vopsea, care are o bună rezistență la detergenți, înmoaie părul dur și dă buclelor o strălucire sănătoasă.

paleta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Vopsea de înaltă calitate pentru cremă, care este concepută pentru bucle de colorare acasă. Parul este pătat uniform pe toată lungimea, textura vopselei se potrivește strâns pe suprafața scalabilă a părului și pigmenții activi își umple rapid structura. Vopseaua conține, de asemenea, uleiuri și extracte din plante care hidratează și hrănesc părul deteriorat.

paleta:


❽ CHI IONIC.
Lanțurile de colorare cu acest instrument nu este o coincidență pe care coloristii o numesc high-tech, deoarece undele lungi de infraroșu stimulează deschiderea fulgilor arborelui de păr și penetrarea fără obstacole a pigmentului în matrice. Tehnologia ion distribuie pigmentul uniform și puteți uita de părul gri înainte de următoarea corecție a culorii după o lună.

paleta:


❾ Performanță profesională SYOSS.
Eficient și ușor de utilizat la vopsea acasă pentru o pictură garantată de păr gri. În ciuda concentrației scăzute de amoniac, pigmentul este rezistent la leșiere timp de 3-4 săptămâni. Vopseaua conține, de asemenea, ser de păr de cheratină și pro-vitamină B5.

paleta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Cost scăzut, dar foarte rezistent, vopsea permanentă, care constă din extract de ginseng, proteine ​​de orez, unt de cacao. Chiar și după corectarea repetată a culorii, părul rămâne docil și moale.

paleta:

♦ CULOAREA PĂRULUI ÎNCĂLZIT ÎN CONDIȚIILE ACUMULUI DE BASM ȘI HNNEY

Multe femei preferă să-și vopsească buclele prin mijloace naturale, dintre care henna și basma sunt cele mai populare. Utilizați pentru vopsirea părului gri numai un amestec din aceste două componente, schimbând proporțiile de care obținem umbra dorită. Dacă basma face întunericul părului natural mai întunecat, atunci henna este roșie.

Amestecarea ambelor componente în proporția potrivită și atingerea umbrei dorite, pentru eșantion este de dorit să picteze partea inferioară a firelor individuale. Dacă sunteți mulțumit cu rezultatul, distribuiți un strat gros de amestec pe fiecare fir. Pentru umbrirea părului gri, timpul de expunere trebuie să fie lung. Mai întâi, uita-te la rezultatul în aproximativ 40 de minute, iar în cazul în care umbra nu este suficient de saturată, atunci nu vom spăla vopseaua pentru încă 2-3 ore (până la 4 ore). Reglați culoarea de aproximativ 2 ori pe lună.

♦ MATERIALE VIDEO

Dacă ați efectuat deja procedura la domiciliu, vă rugăm să trimiteți în comentarii comentariile și sfaturile dumneavoastră.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

Modă și frumos culori de păr: alegeți-vă

Componenta principală a unei imagini feminine perfecte, sunt bine îngrijite și părul frumos, cu o culoare expresivă la modă. Efectuați modificări și adăugați coafura de farmec, puteți examina tendințele actuale ale culorilor părului în acest an.

Modă și frumoase culori de păr

În acest an naturalețea a devenit un punct de atracție la modă. Tonurile delicate cu preaplin de aur predomină printre numeroasele culori și nuanțe. Pentru a păstra ușurința și naturalețea, nu se recomandă recurgerea la colorare în nuanțe naturale. Rămâneți singur, doar câteva tonuri, schimbând culoarea naturală a părului.

Este regretabil, dar practic nu veți întâlni o femeie cu păr natural. Acest fapt a fost influențat de pasiunea schimbării imaginii. Aici este important să nu exagerăm, ci să folosim agenți de colorare naturali și blandi pentru a păstra sănătatea aspectului buclelor. Cea mai bună alegere ar fi un salon sau un coafor bun. Un maestru priceput va recomanda întotdeauna o metodă sigură de vopsire și va oferi sfaturi de neînlocuit în selectarea culorii buclelor și relevanța acestuia.

Pentru brunet

Bruneturile care au cucerit jumătatea puternică a omenirii, cu nuanțe de păr întunecoase au fost norocoase anul acesta. Deși culoarea unor astfel de bucle este dificil de schimbat radical tonul, în acest an paleta de nuanțe frumoase este plină de diversitate. Cele mai la modă vor fi culoarea cu următoarele nuanțe:

 1. Deep negru cu un ton similar de cărbune;
 2. Tenta de ouă tare, vizibilă în lumină puternică;
 3. Hue pene gropi, cu prezența de albastru;
 4. O strălucire albastră slabă la soare.

Pentru a efectua selecția corectă a tonurilor de păr, puteți să vă bazați pe culoarea pielii și pe propriile dvs. preferințe.

Foarte des, bruneturile irezistibile preferă evidențierea sau colorarea, ceea ce este foarte important astăzi. Dacă se decide să se schimbe puțin și să se aducă o parte din inovare în imaginea ta, atunci următoarele tonuri vor fi perfecte:

 1. Culoarea nucului. Dacă fată este proprietarul de piele întunecată, atunci un exces de bronz șic se va potrivi cât se poate de bine;
 2. Culoarea ciocolatei. Doamnelor cu ochi strălucitori, se va bucura gustul bogat de nuanță roșie a acestei culori;
 3. Culoarea castanului. Într-o situație în care o brunetă naturală are o piele ușoară, o soluție la modă este colorarea părului în toate nuanțele acelei culori. Pentru a obține rezultate excelente, înainte de colorarea în culoarea castanului, aveți nevoie de clarificări suplimentare.

Pentru blonde

Fata blond natural merge aproape la orice ton. Este important să se facă alegerea potrivită în funcție de tipul de piele.

Creați o imagine naturală, bazată pe tonul natural al părului. În acest caz, astfel de tehnici de colorare precum blonding și ombre vor avea succes.

Câteva sfaturi de la stilistii de top vor ajuta blondele să aleagă tonul care duce în acest an.

 1. Tonuri negre și nuanțe întunecate. Destul de ciudat, dar uneori, un astfel de contrast favorizează frumusețea blondei cu ochi albastri. Această culoare va oferi eleganță și proprietari de ochi căprui.
 2. Tonul de ciocolată și cafea ușoară cu lapte nu diferă drastic, dar este benefic pentru a prezenta naturalețea, adăugând sensibilitate și ușurință.
 3. Nuantele de castane ușoare vor atrage blonde fete cu ochi albastru și albastru.
 4. Tonul de castan cu un exces de aur adaugă farmecul fetelor cu ochi verzi.
 5. Nuantele roșii subliniază individualitatea blondei cu ochi de smarald și piele echitabilă.
 6. Tonuri de caramel și blond cu o nuanță de aur, potrivite pentru toate fetele blond, este important ca pielea să nu aibă un semn caracteristic al prezenței culorii roz.
 7. Proprietarii obrajilor roz și a pielii albă de zăpadă vor iubi toate nuanțele de cenușă ale blondei.

Culorile părului natural

Modelele de moda nu inceteaza sa socheze noutatea si originalitatea. În acest sezon, fetele se așteptau la ceva neobișnuit, dar nu, la modă, surprins de simplitate și naturalitate. Natura atinsă și tonurile de păr. În acest sezon nu ar trebui să iasă în evidență, ci doar să corecteze imaginea cu note de eleganță și naturalitate. Dacă tipul de culoare este determinat corect, atunci alegerea tonului potrivit pentru buclele dvs. nu va fi problematică.

Acest lucru nu înseamnă că în acest an o anumită culoare este la modă, va fi greșit. Singurul lucru pe care se poate răspunde pe această temă este că nuanțele blond și culorile luminoase conduc în direcții moderne.

Pentru roșu

Fetele rosii naturale pot fi invidiate. O asemenea nuanță minunată este un dar de sus. De aceea, roșcatele sunt rareori gata pentru schimbări vizibile. Da, schimbarea radicală a imaginii lor naturale este destul de dificilă. Persoanele cu această culoare de păr au un tip de culoare rară, iar pigmentul în bucle doar se rostogolește, deci va fi dificil să le reprogramezi chiar și unui specialist calificat.

Dar dacă decideți să vă asumați riscul, atunci stilistii și coaforii vă recomandă să rămâneți pe următoarele culori:

 1. Nuanțe de ciocolată și culori de castane, ideale pentru fetele roșcate. Ei vor scăpa aproape complet de culoarea roșie pronunțată, care va fi vizibilă numai în vremea însorită. Pentru un aspect natural, nu uitați de colorarea frunzelor;
 2. Toate pietrele de roșu vor ușura roșcatul pronunțat și vor îmbogăți buclele cu strălucire și strălucire. Părul natural roșu este plictisit de natură, astfel încât colorarea în exces de roșu va schimba radical situația;
 3. Asye color, va accentua imaginea unei fete cu un ton neutru al pielii. Un astfel de ton poate masca o nuanță de cupru, dar acest lucru poate fi realizat în mai multe etape.

Pentru fete luminoase

Femeile se caracterizează prin transformări în aspectul lor, astfel că adesea recurg la diferite metode de vopsire și schimbare a adâncimii buclelor. Acest lucru este valabil mai ales pentru fetele luminoase și extraordinare.

Acest lucru va ajuta la înrobirea în stil și să fie cât mai original posibil. Stencil colorarea va permite aplicarea unor modele neobișnuite și unice pe bucle. Poate fi o imitație de leopard, precum și diverse modele geometrice.

Dacă o fată are o tunsoare în cascadă, ieșiți din mulțime, va ajuta la firele luminoase care nu rămân în urmă în acest an. Câteva fire roz pe fundalul principal de păr vor arăta impresionant și individual. Blondă, poate diferi, fire colorate în cupru, sunt perfect combinate cu un fundal ușor de păr.

O femeie extravagantă a sexului echitabil își poate încredința cu ușurință buclele la un maestru pentru vopsirea în două tonuri. Pentru a obține o tranziție accentuată în această metodă de colorare, aplicați valori strălucitoare. Pentru a arăta spectaculos, este mai bine să contactați un salon de înfrumusețare specializat.

Cum sa alegi nuanta potrivita

Culoarea părului joacă un rol important în vârsta femeilor. Unele umbre vechi, altele, dimpotrivă, o fac mai tânără. Cauzele frecvente ale unei schimbări în aspect sunt stresul, o schimbare în ritmul obișnuit al vieții sau o dorință obișnuită de a se transforma și de a deveni diferit. Dar cu toate aceste dorințe trebuie să înțelegeți că alegerea culorii părului este un proces foarte responsabil și consumator de timp.

La urma urmei, un defect mic, poate accentua pielea estompată, poate schimba tenul sau vârsta pentru câțiva ani. Acesta este motivul pentru care ar fi util să vă familiarizați cu o serie de reguli pentru selectarea nuanței potrivite a părului.

 • Prin natura, tonul părului este determinat la nașterea unei persoane și corespunde întotdeauna tonului pielii, astfel încât nu este nevoie să se îndepărteze de naturalitate și să se schimbe drastic tonul buclelor.
 • Parul de culoare, tonul pielii și culoarea ochilor ar trebui să se completeze armonios reciproc.
 • Tenta de păr trebuie selectată în funcție de starea pielii. Dacă există pete de pigment, diferite erupții cutanate, acnee sau simptome hepatice, contrastul vizibil trebuie evitat. Opriți alegerea pe culori neutre și calde.
 • Dacă totuși v-ați dorit sporturi extreme și ați decis să repetați de la negru la alb, atunci acest lucru ar trebui făcut în mai multe etape, oferind părului o pauză cu utilizarea măștilor de sănătate.
 • Este întotdeauna necesar să studiați cu atenție instrucțiunile de utilizare a vopselelor și să cumpărați o paletă a rezultatului vopsirii pe baza culorii de bază a părului.

Dacă se decide experimentarea și schimbarea imaginii, aceasta va ajuta la alegerea unei culori de păr la modă și frumoasă cu mijloace temporare de colorare. Dacă rezultatul este de dorit, puteți trece în siguranță la transformarea aspectului lor.

http://prokrasotu.net/volosy/pokraska/color/modnye-i-krasivye.html

15 culori de păr populare și paletele lor

Astăzi cea mai largă paletă de producători și palete de diferite culori este reprezentată pe piața culorii părului.

Femeile se străduiesc întotdeauna de perfecțiune și sunt foarte autocritice. Dar oamenii mai inventivi și optimiști știu că cel mai bun mod de a vă înveseli este să vă schimbați coafura. Aici, cel mai simplu mod de a vă transforma este să faceți colorarea părului.

Astăzi cea mai largă paletă de producători și palete de diferite culori este reprezentată pe piața culorii părului. Ca într-un val de baghetă magică, poți deveni o brunetă arzătoare, o fiară cu părul roșcat sau o blondă blândă.

Desigur, dacă sunteți obișnuiți să renunțați întotdeauna la mâinile unui coafor, atunci nu este deloc necesar să înțelegeți nuanțele culorilor, deși este util. Dar dacă preferați auto-colorarea sau nu aveți încredere în alegerea stilistului, este mai bine să învățați să navigați în paleta, care de obicei este destul de extinsă.

Paleta culorii părului

Paleta de culori este un fel de hartă, cu care puteți naviga în toate varietățile de culori și selectați nuanța potrivită a părului. Paleta oferă o imagine mai clară a culorii, spre deosebire de o cutie de vopsea. De obicei, sunt prezentate nuanțe pe o broșură specială de carton, care vă deschide în fața dumneavoastră o varietate de nuanțe diferite de vopsea, prezentate sub formă de mici mostre de păr artificial.

Producătorii de vopsele utilizează materiale artificiale pentru paletele lor, deoarece sunt mai durabile și rezistente, deoarece sunt în permanență atinse cu mâinile. Acesta este principalul avantaj al unor astfel de palete - puteți aprecia vizual umbra selectată, mutați-o, vedeți jocul de culori și toate semitele. Imaginea de pe cutia de vopsea nu este capabilă de acest lucru.

Culoare paletă: culori profesionale și de origine

Producătorii de vopsele de păr de uz casnic au o opțiune puțin mai mică de nuanțe decât producătorii profesioniști de coloranți. Ele pot oferi până la o sută și mai multe variante de nuanțe ale unei vopsele. În plus, vopselele profesionale pot fi amestecate împreună, obținând toate noile nuanțe. Nu vă temeți de un număr atât de mare de eșantioane, căutați cu atenție, puteți alege cu ușurință.

Și poate este exact opusul, dar culorile din paleta de culori profesionale sunt saturate, stralucitoare. Acest lucru este confirmat de paleta profesionala Syoss pentru culoarea parului.

Mostrele de vopsele sunt aranjate într-o paletă nu într-un mod aleatoriu, ci conform unui anumit tipar. Paleta ideală a firmelor mari, de obicei, arată ca și cum ați găsi tonul potrivit foarte repede. Deasupra sunt cele mai ușoare nuanțe de vopsea, care treptat, împreună, scăderea numărului devin mai întunecate. Adică, cele mai întunecate tonuri vor fi localizate mai jos.

Culoare de nuanțe de păr

Vopselele pentru bruneturi, blonde și roșcate ocupă insule separate în paletă, prin urmare, după ce ați ales intervalul, trebuie mai întâi să decideți pe o nuanță, nu pe ton. Aici trebuie să vă concentrați asupra tipului de aspect al culorii. Poate fi cald sau rece. Definirea corectă a tipului dvs. de culoare vă asigură că imaginea dvs. va fi armonioasă, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de rezultat.

De exemplu, vopseaua cu o nuanță de cenușă este potrivită doar pentru fetele cu un tip de culoare rece. Și dacă proprietarul părului de aur decide să vopsească cu o nuanță de cenușă, părul său va avea o nuanță verzui. În consecință, o nuanță caldă nu va arăta naturală pentru o fată cu un aspect rece de aspect.

După ce ați decis asupra subtonei "calde" sau "rece" a culorii viitoare a părului, trebuie să alegeți tonul acestuia. Dacă utilizați vopseaua pentru vopsirea acasă, atunci puteți obține o nuanță aproape de culoarea părului prin schimbarea uneia sau a două tonuri în sus sau în jos. Alegerea vopselei profesionale oferă o mai mare libertate de alegere, deoarece pot fi utilizați diferiți agenți de oxidare pentru a obține culoarea dorită.

Cu ajutorul unei palete de culori, fiecare fată, fie că este brunetă, blondă sau roșcată, poate selecta fără îndoială culoarea dorită pentru ea însăși și variază infinit în gama ei.

Paleta de culori pentru blonde

Paleta de culori pentru blonde este cea mai diversă, aceste culori sunt cele mai potrivite pentru experimentele de culoare cardinale. Blonde fete sunt oferite nuante stralucitoare de platină, rece, cenușă sau blond auriu. Buclele de aur sunt ideale pentru "fată-primăvară" cu ochi strălucitori. Asy blond - o opțiune excelentă pentru tipul de culoare "vară".

O pereche de platină se confruntă cu fete încredere și se răcește. Cea mai mică deteriorare a structurii părului luminos este cauzată de nuanțele paletei de aur și de platină.

Paleta de culori pentru bruneturi

Paleta de culori pentru bruneturi este reprezentată de nuanțe de culoare maro, vânătă, castan și roșu. O paletă de nuanțe neagră va contribui la transformarea imaginii în misterioasă și misterioasă: albastru-negru, prune-negru și culoarea unei aripi neagră.

O paletă deosebit de diversă de nuanțe de castan, aici și ciocolată, nuc și diferite nuanțe de castan și caramel. Nuanțele de asiatice se vor potrivi fetelor cu ochi verzi și de la maro auriu la alune.

Cea mai extremă este paleta de nuanțe roșii de vopsea. Proprietarii de tip rece sunt potriviti pentru culori de la aripi maro inchis la negru si pentru un aspect cald de aspect - de la castanul mediu la ciocolata bogata si maro adanca.

Paleta de culori pentru roșu

Fetele cu părul roșu nu ar trebui să se aplice la culorile luminoase sau saturate ale culorilor. Castanele de castane vor ajuta la transformarea imaginii într-o formă mai strictă și mai modestă. Și pentru cei care doresc să aibă o culoare mai strălucitoare pentru păr - rodii, cupru, visiniu și nuanțe roșii bogate.

Trebuie remarcat faptul că producătorii diferiți pot avea aceeași nuanță cu același nume. De exemplu, blonda cenușie poate fi numită perlă sau argint.

http://ona-znaet.ru/publ/22-1-0-359

Cum de a obține o frumoasă culoare păr blond, alegem o nuanță la modă

Oglindirea soarelui oferă un farmec deosebit exteriorului. Curls încântă cu strălucire și strălucire, revigorarea tenului, oferind expresivitate aspectului. Dacă decideți despre reîncarnare, este important să alegeți o nuanță potrivită. Culoarea părului deschis are un farmec aparte și prin utilizarea diferitelor tehnici de colorare este ușor de realizat un aspect natural și elegant.

Caracteristicile nuanțelor luminoase

Oglindirea soarelui sau strălucirea oțelului rece - pentru fiecare tip de aspect, puteți alege culoarea perfectă a luminii. La vârful popularității, o paletă naturală care vă permite să vă schimbați în aceeași culoare. Culorile extravagante contribuie la crearea de imagini interesante.

Variațiile tonurilor de lumină:

 • lumina blondă - vopselele naturale la rece predomină, foarte capricios în îngrijire, necesită o umezire constantă pentru a menține stralucirea, altfel se poate transforma într-o culoare pătrată a mouse-ului;
 • grâu - o nuanță de lux include nuanțe de aur, cupru și nuci, se aplică la tipurile de culoare exterioare calde (primăvara, toamna), subliniază o blush blondă de piersică, adâncimea de ochi căprui verde-gri;
 • miere - o umbra eleganta, folosita cel mai bine in combinatie cu fire de talie blonda, adesea folosita pentru colorarea folosind tehnica ombrelor, potrivita pentru fetele cu ochi de culoare inchisa si ceai;
 • - gama reală de gama include o paletă multi-fațetă de gri, nordic, perla, necesită tonifiere regulată, îngrijire atentă, potrivită pentru aspectul contrastant, trebuie să mențineți un machiaj luminos;
 • blond - platină, nisip, ultra-alb, câteva denumiri, puteți obține nuanța dorită abia după procedeul de înălbire, potrivită pentru toate tipurile de apariție; îngrijirea profesională este necesară pentru a neutraliza stării de galben și pentru a păstra intensitatea culorii;
 • căpșuni - în 2018, culoarea reală, vine cu o paletă extravagantă pentru fetele de aspect luminos la rece, cu piele de porțelan, ochi albastru sau maro.

Avantajele nuanțelor:

 • reîmprospătați, întineri;
 • dă expresivitate caracteristicilor feței;
 • vizual crea volumul, densitatea.

dezavantaje:

 • necesită o întreținere atentă;
 • pentru intensitatea culorii, tonifierea este necesară periodic;
 • Este nevoie de regulă să tenta rădăcini de creștere.

Atenție! Buclele murdare sunt influențate de factori externi - modificări ale temperaturii ultraviolete.

Pentru a se potrivi

Procedura blândă nu pierde popularitate. Lanțurile de lumină transformă instantaneu aspectul, secretează caracteristicile faciale, reîmprospătează pielea. În funcție de datele naturale, fiecare tip de aspect are propriile caracteristici. Alegerea nuanțelor pentru reîncarnare, este important să se ia în considerare regulile de culoare.

Cum de a alege nuante luminoase:

 • Cu cât tonul este mai apropiat de culoarea naturală, cu atât se apropie mai mult de fată. Asigurați-vă că aveți în vedere direcția - caldă, rece.
 • Proprietarii de piele caldă ușoară, cu împrăștiere de pistrui, gri-verde, ceai, ochi de măsline sunt de nuanțe de grâu, bej, lumină-maro.
 • Pentru vara, cu un ton roz de piele, ochii albastri-gri, albastri, vor avea culori aschioase, platina, mama de perle, blond perla.
 • Pentru arderea iarnă cu ochi negri sau albastri expresivi nu se recomandă utilizarea culorilor naturale de lumină. Fetele de fete sunt potrivite pentru alb, gri, blond, ultra-blond.
 • Pentru tipul de culoare de toamnă, se recomandă utilizarea mierei, a grâului, a blondului de cupru. O astfel de paletă arata luxos în bucle.
 • Adesea, gama caldă de grâu, blondă deschisă este aleasă de bărbați, aceasta este o opțiune excelentă pentru pictura părului gri. Roșeața, pete de pigment pe față vor fi evidente atunci când sunt colorate în ultra-blond. Numai tinerii de până la 30-35 de ani își pot permite acest lucru. Cine dintre bărbați merge părul alb, sfaturi privind alegerea unei nuanțe pe care o veți găsi pe site-ul nostru.
 • Tunsorile și stilul de alegere se bazează pe schema de culori. Pentru nuanțe naturale, naturale, puteți folosi bucle drepte sau ușor curbate, țesături, cozi, împletituri. Blondirovanny păr în perle, tonuri de perle arata grozav în coafuri asimetrice, coafura în stil.

Cum să ajung acasă

Buclele luminate pot fi una dintre cele trei metode de mai jos.

Vopsea rezistentă

Folosit pentru a transforma rapid în umbra dorită. Recomandat pentru vopsirea proprietarilor de maron natural deschis, bucle blond usoare, precum si dupa blonde. Pentru brunet și femei cu păr brun, aceasta nu este cea mai bună opțiune: pigmentul poate fi distribuit neuniform, este dificil să se obțină tonul dorit fără o decolorare prealabilă.

 • Culoarea cremei rezistentă la paleți include o lumină ultra-ușoară, strălucitoare, ușor platină, lumină, nuanțe de culoare brun deschis. Tratamentul permanent nu dăunează structurii stemi, protejează acoperirea cu ceară. Culoarea saturată intensă durează până la 8 săptămâni. Îndepărtează cu succes părul gri, plăcut cu strălucire și strălucire. Costul de 276 de ruble.
 • Estel colorant de îngrijire a părului include o paletă multi-fațetă - blondă blondă, blondă de platină, blondă de argint, polară, perlă, blondă de mătase. Nu conține amoniac, potrivit pentru vopsirea unor trunchiuri poroase chiar subțiri. Vopsele uniforme pe părul gri, rezultatul fiind o umbră netedă, intensă, fără tranziții. Vopseaua are un efect de nivelare, face fire chiar de-a lungul întregii lungimi. Poți să cumperi pentru 170 de ruble.
 • Vopseaua cremă rezistentă Garnier cu 3 uleiuri include mai mult de 10 nuanțe luminoase. Prezentat în tonuri de grâu-brun și variații de blond strălucitor. Crema de bază promovează distribuția uniformă a pigmentului, o culoare bogată se va bucura până la 8 săptămâni. Uleiurile nutritive de măsline, shea, avocado promovează culoarea delicată. Poți să cumperi pentru 170 de ruble.
 • Avon de vopsea de păr cu duritate lungă include o maro deschisă, aurită, cenușică, blondă, blondă, ultra blondă, cenușie, ultra blondă și blondă. Vopseaua italiană este concepută special pentru a proteja pigmentul de leșiere, acțiunea temperaturilor ridicate. Nu provoacă iritarea pe scalp. Formula inovatoare oferă vopsea 100% peste gri, păstrează o culoare intensă timp de 2 luni. Costul a 195 de ruble.

Preparate de umbrire

Samponul de lustruire John Frieda conține extracte de citrice și musetel. Vă permite să adăugați strălucire și strălucire buclelor naturale și colorate. Potrivit pentru utilizarea regulată, are un efect cumulativ, dând treptat boboci de grâu și nuanțe de soare. Poți să cumperi pentru 580 de ruble.

Gel de păr luminos L'Oreal Paris Turning Sunkiss vă permite să creați un efect natural al buclelor decolorate de soare. Include o serie de păr întunecat, blond și maro deschis, ajută la schimbarea culorii în 3-4 tonuri. Gelul este aplicat pe toroane, clarificarea apare atunci când este expus la un uscător de păr sau la lumina soarelui. Dacă este necesar, repetați procedura în 3-4 zile. Conține ulei de camellia, substanțe termoactive, ingrediente de condiționare. Puteți să cumpărați pentru 350 de ruble.

Formulări naturale

Rețetele de casă vă permit să schimbați culoarea nu mai mult de 1-2 tonuri numai pentru fetele cu bucle de culoare brună, de grâu. Ca rezultat, puteți obține o clarificare ușoară în culori calde, aspectul strălucirii, strălucirea.

Kefir masca

Cu utilizare obișnuită, puteți lumina buclele, le faceți moi, ascultători. O procedura de regenerare este de asemenea recomandata pentru buclele blonde in nuante calde. Compoziția de vitamine consolidează întreaga lungime, previne secțiunea transversală și fragilitatea.

componente:

 • 50 ml de kefir;
 • 20 ml decoct de calamus;
 • kiwi.

Se încălzește kefirul într-o baie de apă, se adaugă bulionul de calamus și carnea de kiwi rasă. Se amestecă bine, se distribuie pe bucle umede de-a lungul întregii lungimi. Ascundeți sub film, încălziți timp de 15 minute cu uscător de păr. Înfășurați un prosop și lăsați peste noapte, în dimineața clătiți musetelul de mușețel. Pentru a obține clarificarea dorită, repetați de 2-3 ori pe săptămână. Veți găsi mai multe rețete pentru luminarea părului cu chefir pe site-ul nostru.

Spray de lămâie

Un instrument eficient va da buclelor o strălucire strălucitoare, creând un efect natural. Rezultatul aplicației poate fi văzut numai pe păr natural, nu anterior blondirovannyh.

componente:

 • 50 ml suc de lamaie;
 • 50 ml de bere ușoară;
 • 20 ml de suc de mere;
 • 5 picături de ulei esențial de bergamot.

În băutura spumoasă adăugați lămâie proaspăt stors și suc de mere, aromă de ulei. Se toarnă într-un borcan cu duza de pulverizare, după spălarea uniformă a părului pe toată suprafața. Apoi, uscați buclele cu un uscător de păr în modul cu aer cald. Repetați procedura de zugrăvire în fiecare zi pentru 2-3 săptămâni.

Tehnici de colorare parțială

Colorarea monocromă este mai frecvent utilizată la domiciliu. Tehnicile profesionale cu ajutorul mai multor tonuri permit atingerea efectului de bucle voluminoase, groase, strălucind cu accente luminoase.

Fiți atenți! Colorarea parțială a firelor contribuie la păstrarea structurii stemului, pentru a asigura o strălucire sănătoasă. În funcție de metoda de aplicare a compoziției blonde, puteți ajusta forma feței, adăugați expresivitate aspectului, ascundeți modificările legate de vârstă.

Tehnici populare:

 • Evidențierea - comandantul selectează fire individuale, aplică un compus decolorant și, dacă este necesar, efectuează o tonifiere suplimentară. Rezultatul este influențat de metoda de selectare a firelor - orizontală, verticală, herringbone, precum și zona pictată. Efectul firelor solare, colorarea monocromă este creată, luminozitatea, strălucirea culorii este adăugată.
 • Scuturați momentele franceze - vă permite să dați buclelor un aspect natural, firele arse ca la arderea soarelui. Tehnica implică utilizarea a 2 nuante închise, aplicația apare pe întreaga lungime sau în zone separate. Parul moale crează o tranziție moale, netedă, nu necesită tonifiere suplimentară.
 • Ombre - ca urmare, există o frumoasă trecere de gradient netedă sau contrastantă de la tonuri întunecate la lumină. O paletă naturală sau luminată, extravagantă, este folosită împreună cu o gamă de castane, ciocolată și nuc. Trecerea la un ton luminos începe în mijlocul lungimii, marginile sunt neclară, permițându-vă să adăugați un volum de păr.
 • Balayazh - tehnologia implică doar colorarea sfaturilor. Întinderea netedă începe din zona bazală întunecată, secțiunile sunt evidențiate, precum și o parte a încuietorilor față. Potrivit pentru coafuri uniforme fără subțiere, precum și pentru bucle de volum. Luminile create sunt folosite pentru a corecta părul subțire, lipsit de dinamică și volum.

Costul procedurii în salon

În ultimii ani, procedura de clarificare sa schimbat semnificativ. Astăzi este posibil să se utilizeze diferite tehnici de vopsire, instrumente profesionale. Coloranții fără amoniac vă permit să salvați cuticula de păr, având grijă de starea buclelor. Costul depinde de complexitatea tehnicii de colorare, de lungime și de marca produselor folosite. Este posibil să aveți nevoie să spălați pigmentul anterior, proceduri suplimentare de restaurare - ecranare, laminare.

În plus față de colorarea monocromă, comandantul poate folosi 1-3 tonuri dintr-o paletă luminoasă pentru a obține un aspect natural. Prețul părului scurt (până la 10 cm) de 1500 de ruble. până la 3000 de ruble. Bucle medie (până la 15 cm) - 1600-4000 ruble, până la 25 cm - 2000-6000 ruble, mai lungi de 25 cm - de la 3000 la 8000 ruble.

Sfaturi generale de îngrijire

Buclele de lumină de la natură sunt mai subtile, fragile, necesită proceduri regulate de restaurare. Bruneturile și femeile cu păr brun se pot confrunta cu porozitatea trunchiurilor după procedura de colorare. Pentru a menține o stralucire sănătoasă, precum și prevenirea unor probleme cum ar fi secțiunea transversală și furtună, trebuie să luați în considerare recomandările profesioniștilor.

Cum să ai grijă de părul blond:

 • sampon este mai bine să utilizați o serie profesională, alegerea pentru un ton cald sau rece, ar trebui să cumpărați, de asemenea, aceeași linie balsam, masca și pulverizare pentru sfaturi;
 • Nu se recomandă utilizarea instrumentelor de pe piața de masă: prezența siliconilor face ca buclele să fie mai grele, creează un film impenetrabil, hrănirea foliculilor se descompune în timp, buclele devin plictisitoare, este posibilă pierderea;
 • pentru spălare și clătire este necesar să se folosească apă caldă și chiar rece, caldă dăunează roșcatului nenatural, ceea ce este deosebit de distructiv pentru nuanțele de cenușă;
 • părul blond are nevoie de umidificare regulată, utilizarea de lichide, spray-uri, balsamuri, va permite evitarea electrizării;
 • pentru tonuri calde de grâu, puteți folosi remedii folclorice pentru întărirea, stralucirea - decocții de mușețel, calamus, măști de miere;
 • pentru nuanțe reci, se utilizează numai mijloace profesionale;
 • după spălare nu aveți nevoie să vă stylizați imediat părul, este important să lăsați curlul să se usuce;
 • înainte de a folosi uscătorul de fier sau de păr, este necesar să folosiți echipament de protecție;
 • pentru pieptene este mai bine să alegi piepteni de la materiale naturale, perii metalice leziuni adesea trunchiuri;
 • Nu se recomandă vopsirea pe întreaga lungime mai mult de o dată la fiecare 2-3 luni, este mai bine să se utilizeze agenți de tentativă și numai părțile rezistente ar trebui utilizate pe partea crescândă.

Magia buclelor de lumină poate simți fiecare, alegând umbra potrivită. Prezentările frumoase sau jocul la rece necesită îngrijire și îngrijire profesională. Lumina luxoasă a firelor blonde vă va permite să creați o imagine blândă, senzuală.

Ce poate lăsa în siguranță părul la domiciliu:

Videoclipuri utile

Secretele de colorare a părului - culoarea blondă.

Blondă fără stralucire. Cum să faci tentații de păr acasă? Cum de a obține o nuanță frumoasă de platină?

http://expertpovolosam.com/procedury/okrashivanie/ottenki/svetlyy-cvet