logo

15 culori de păr populare și paletele lor

Astăzi cea mai largă paletă de producători și palete de diferite culori este reprezentată pe piața culorii părului.

Femeile se străduiesc întotdeauna de perfecțiune și sunt foarte autocritice. Dar oamenii mai inventivi și optimiști știu că cel mai bun mod de a vă înveseli este să vă schimbați coafura. Aici, cel mai simplu mod de a vă transforma este să faceți colorarea părului.

Astăzi cea mai largă paletă de producători și palete de diferite culori este reprezentată pe piața culorii părului. Ca într-un val de baghetă magică, poți deveni o brunetă arzătoare, o fiară cu părul roșcat sau o blondă blândă.

Desigur, dacă sunteți obișnuiți să renunțați întotdeauna la mâinile unui coafor, atunci nu este deloc necesar să înțelegeți nuanțele culorilor, deși este util. Dar dacă preferați auto-colorarea sau nu aveți încredere în alegerea stilistului, este mai bine să învățați să navigați în paleta, care de obicei este destul de extinsă.

Paleta culorii părului

Paleta de culori este un fel de hartă, cu care puteți naviga în toate varietățile de culori și selectați nuanța potrivită a părului. Paleta oferă o imagine mai clară a culorii, spre deosebire de o cutie de vopsea. De obicei, sunt prezentate nuanțe pe o broșură specială de carton, care vă deschide în fața dumneavoastră o varietate de nuanțe diferite de vopsea, prezentate sub formă de mici mostre de păr artificial.

Producătorii de vopsele utilizează materiale artificiale pentru paletele lor, deoarece sunt mai durabile și rezistente, deoarece sunt în permanență atinse cu mâinile. Acesta este principalul avantaj al unor astfel de palete - puteți aprecia vizual umbra selectată, mutați-o, vedeți jocul de culori și toate semitele. Imaginea de pe cutia de vopsea nu este capabilă de acest lucru.

Culoare paletă: culori profesionale și de origine

Producătorii de vopsele de păr de uz casnic au o opțiune puțin mai mică de nuanțe decât producătorii profesioniști de coloranți. Ele pot oferi până la o sută și mai multe variante de nuanțe ale unei vopsele. În plus, vopselele profesionale pot fi amestecate împreună, obținând toate noile nuanțe. Nu vă temeți de un număr atât de mare de eșantioane, căutați cu atenție, puteți alege cu ușurință.

Și poate este exact opusul, dar culorile din paleta de culori profesionale sunt saturate, stralucitoare. Acest lucru este confirmat de paleta profesionala Syoss pentru culoarea parului.

Mostrele de vopsele sunt aranjate într-o paletă nu într-un mod aleatoriu, ci conform unui anumit tipar. Paleta ideală a firmelor mari, de obicei, arată ca și cum ați găsi tonul potrivit foarte repede. Deasupra sunt cele mai ușoare nuanțe de vopsea, care treptat, împreună, scăderea numărului devin mai întunecate. Adică, cele mai întunecate tonuri vor fi localizate mai jos.

Culoare de nuanțe de păr

Vopselele pentru bruneturi, blonde și roșcate ocupă insule separate în paletă, prin urmare, după ce ați ales intervalul, trebuie mai întâi să decideți pe o nuanță, nu pe ton. Aici trebuie să vă concentrați asupra tipului de aspect al culorii. Poate fi cald sau rece. Definirea corectă a tipului dvs. de culoare vă asigură că imaginea dvs. va fi armonioasă, ceea ce înseamnă că vă veți bucura de rezultat.

De exemplu, vopseaua cu o nuanță de cenușă este potrivită doar pentru fetele cu un tip de culoare rece. Și dacă proprietarul părului de aur decide să vopsească cu o nuanță de cenușă, părul său va avea o nuanță verzui. În consecință, o nuanță caldă nu va arăta naturală pentru o fată cu un aspect rece de aspect.

După ce ați decis asupra subtonei "calde" sau "rece" a culorii viitoare a părului, trebuie să alegeți tonul acestuia. Dacă utilizați vopseaua pentru vopsirea acasă, atunci puteți obține o nuanță aproape de culoarea părului prin schimbarea uneia sau a două tonuri în sus sau în jos. Alegerea vopselei profesionale oferă o mai mare libertate de alegere, deoarece pot fi utilizați diferiți agenți de oxidare pentru a obține culoarea dorită.

Cu ajutorul unei palete de culori, fiecare fată, fie că este brunetă, blondă sau roșcată, poate selecta fără îndoială culoarea dorită pentru ea însăși și variază infinit în gama ei.

Paleta de culori pentru blonde

Paleta de culori pentru blonde este cea mai diversă, aceste culori sunt cele mai potrivite pentru experimentele de culoare cardinale. Blonde fete sunt oferite nuante stralucitoare de platină, rece, cenușă sau blond auriu. Buclele de aur sunt ideale pentru "fată-primăvară" cu ochi strălucitori. Asy blond - o opțiune excelentă pentru tipul de culoare "vară".

O pereche de platină se confruntă cu fete încredere și se răcește. Cea mai mică deteriorare a structurii părului luminos este cauzată de nuanțele paletei de aur și de platină.

Paleta de culori pentru bruneturi

Paleta de culori pentru bruneturi este reprezentată de nuanțe de culoare maro, vânătă, castan și roșu. O paletă de nuanțe neagră va contribui la transformarea imaginii în misterioasă și misterioasă: albastru-negru, prune-negru și culoarea unei aripi neagră.

O paletă deosebit de diversă de nuanțe de castan, aici și ciocolată, nuc și diferite nuanțe de castan și caramel. Nuanțele de asiatice se vor potrivi fetelor cu ochi verzi și de la maro auriu la alune.

Cea mai extremă este paleta de nuanțe roșii de vopsea. Proprietarii de tip rece sunt potriviti pentru culori de la aripi maro inchis la negru si pentru un aspect cald de aspect - de la castanul mediu la ciocolata bogata si maro adanca.

Paleta de culori pentru roșu

Fetele cu părul roșu nu ar trebui să se aplice la culorile luminoase sau saturate ale culorilor. Castanele de castane vor ajuta la transformarea imaginii într-o formă mai strictă și mai modestă. Și pentru cei care doresc să aibă o culoare mai strălucitoare pentru păr - rodii, cupru, visiniu și nuanțe roșii bogate.

Trebuie remarcat faptul că producătorii diferiți pot avea aceeași nuanță cu același nume. De exemplu, blonda cenușie poate fi numită perlă sau argint.

http://ona-znaet.ru/publ/22-1-0-359

Lista mărcilor TOP-13 de coloranți profesioniști pentru păr

Vopselele profesionale nu numai că conferă părului o nouă nuanță, ci și mențin sănătatea părului și, pentru a nu face o greșeală cu alegerea, vă sugerăm să vă familiarizați în prealabil cu lista de mărci de calitate.

Vopselele de păr alese în mod necorespunzător pot provoca astfel de consecințe ca umbra imprevizibilă, deteriorarea și subțierea părului.

Pentru a vă salva de la astfel de probleme, vă recomandăm să vă familiarizați în prealabil cu lista de mărci de vopsele profesionale și să aflați cum diferă produsele de calitate de cele obișnuite.

Vopsea profesionala si obisnuita. Există vreo diferență?

Toate culorile sunt împărțite în două clase:

 • Pentru uz casnic
  ușor de utilizat, vândute în supermarketuri, cosmetice obișnuite și, uneori, chiar și în magazinele de bacanie.
 • profesional
  necesită cunoștințe speciale și sunt destinate utilizării în saloanele de înfrumusețare.

Vopsele de uz casnic

 • Cost ieftin;
 • Au un miros pronunțat de amoniac;
 • Pachetul conține un mini-set universal, care include imediat toate instrumentele necesare pentru colorare;
 • Se mănâncă în păr, astfel încât atunci culoarea este greu de tras;
 • Deteriorați structura părului. Firmele necesită tratament sistematic și recuperare;
 • Cele mai multe dintre acestea conțin săruri de metale grele. Substanțele intră în corp și pot provoca diverse boli;
 • Uneori conțin componente de reducere, dar în cantități mici, insuficiente. Aceasta este adesea o strategie de marketing;

Interesant, în țările dezvoltate, astfel de vopsele sunt folosite doar pentru vopsirea peruciilor și a crinilor.

Coloranți profesioniști

 • Costă mai mult;
 • Vândut fără oxidant. Acest lucru vă permite să alegeți procentul de peroxid (de la 1,5% la 12%) individual, în funcție de structura părului și de rezultatul dorit;
 • Au un miros ușor de disperat;
 • Faruri colorate calitativ;
 • Conține pigment bine curățat, mai puțin rău pentru păr;
 • Cea mai populară paletă de culori de păr este Loreal. Avantajele și sfaturi utile privind colorarea.
 • Cele mai bune modalități de a crea bucle ușoare pe părul mediu sunt descrise aici.

Beneficiile vopselei profesionale

Diferența dintre un amestec profesionist de colorare și cel obișnuit devine deosebit de vizibilă după mai multe proceduri de colorare. Datorită prezenței componentelor dăunătoare în compoziția sa, coloranții clasei de piață în masă de-a lungul timpului strică părul, făcându-l uscat, fragil și lipsit de viață.

Compoziția vopselelor profesionale conține deja elemente nutritive și elemente de regenerare, în ciuda faptului că pigmenții sunt curățați de înaltă calitate și provoacă o deteriorare minimă a părului.

Pentru a face acest lucru, el amesteca numere diferite de la aceeași linie și utilizează compensări speciale.

Revizuirea culorilor profesionale ale părului

Amestecurile de colorare profesionale sunt dezvoltate cu participarea unor coafori și stilisti experimentați. Sarcina grupului de lucru este întotdeauna același - pentru a crea o compoziție eficientă, dar non-agresiv, care se atașează fire de culoarea dorită, maxim în condiții de siguranță pentru sănătatea părului.

Lista mărcilor de vopsele profesionale

Vopsele profesionale pe bază de amoniac:

 • Evo selectivă profesională;
 • Wella Koleston Professionals;
 • Keune;
 • Matrix SoColor;
 • Majirel de la L'Oreal;
 • Farmavita;
 • Igora Royal;
 • Materia de Lebel;
 • L'Oreal Professional;
 • Estel Professional;
 • LondaColor.

Consumatorii simpli dintre ei sunt cele mai renumite vopsele ale companiei "Estelle", "L'Oreal" și "Londa".

Numele celor mai bune mărci de coloranți benzi profesionale non-amoniac profesionale arata astfel:

 • Wella Professional Touch Plus;
 • Keune;
 • CHI de la grupul Farouk Systems.

Evaluarea mărcii

Evaluarea vopselelor profesionale pentru păr vă va ajuta să alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs.:

 • Evo profesională selectivă
  asigură o colorare a parului gri de 100%, are un efect blând asupra structurii părului, îngrijește părul, asigură moale și stralucire naturală a firelor.
 • Profesioniștii Wella Koleston
  Brandul german, care are o bogată paletă cu culori profunde. Ca urmare a colorării, apare o nuanță strălucitoare, cu un luciu sănătos.
 • Matrix SoColor
  Acest produs este destul de tânăr, dar este deja popular datorită potrivirii corecte a culorilor de pe ambalaje până la rezultatul final. Infectează ușor firele, vopsește complet părul cenușiu.
 • Majirel de L'Oreal
  are o paletă naturală cu culori bogate. Este convenabil la locul de muncă datorită unei consistențe dense.
 • Farmavita
  Vopseaua profesionala italiana, reprezentata de o paleta de 99 de nuante, vopseste cu atentie parul, are un efect de vindecare, vopseste un par gri de inalta calitate.
 • Ioră regală
  ideal pentru fire de lumină și strălucire. Face părul moale, oferă un aspect bine îngrijit.
 • Materia de Lebel
  Marca japoneză, populară printre maeștrii de clasă mondială. Părul după vopsire își păstrează structura, este elastic, sănătos și plin de pigment.
 • L'Oreal Professional
  baza sa de ulei cuprinde foliculii și îi împiedică să deshidrateze. Înmoaie părul, conferă o culoare bogată și persistentă.
 • Estel Professional
  are o popularitate foarte mare datorită raportului optim de preț și calitate.
 • LondaColor
  Oferă o culoare durabilă și o strălucire sănătoasă a părului. Are o textura densa.
 • Keune
  Această linie include atât amestecurile permanente, cât și cele semi-permanente. Paleta conține mai mult de o sută de nuanțe.
 • Wella Professional Color Touch Plus
  semi-permanent, oferă o culoare proaspătă naturală, moale și strălucire sănătoasă a firelor;
 • CHI de la grupul Farouk Systems
  Produs american non-amoniac. În ciuda acestor lucruri, se vopsește bine pe părul gri.

Puteți observa zgomotul culorilor prostie în acest videoclip:

Avantajele absenței amoniacului în vopsele

Nu rănește firele

Rezistent la colorant conține amoniac și peroxid de hidrogen. Amoniacul distruge cuticula de păr. Peroxidul de hidrogen distruge pigmentul natural. După o astfel de modificare a structurii, puteți schimba culoarea buclelor cu mai multe tonuri. Dar, ca rezultat, în plus față de umbra dorită, avem păr uscat, epuizat.

Spre deosebire de o substanță permanentă, semi-permanentă - nu conține amoniac, iar procentul de peroxid din acesta este minim. În colorarea non-amoniac, colorantul acoperă pur și simplu pigmentul natural și nu afectează firele.

restaurări

Coloranții semi-permanenți conțin de obicei un complex de vitamine B și extracte de plante. Ei păstrează umezeala în păr, protejează firele de expunerea la lumina soarelui, normalizează circulația sângelui, hrănesc și întăresc foliculii.

Îmbunătățește culoarea

Mai ales un astfel de amestec de pictură este potrivit pentru fire subțiri, plictisitoare și uscate, deoarece în acest caz amoniacul poate provoca vătămări foarte mari și nu este strict recomandat.

Compoziția semi-permanentă este spălată complet în maximum 1,5-2 luni. Dar, dacă doriți, puteți ajusta culoarea înainte - părul nu va suferi de acest lucru. În cazul în care spălarea unei tranziții color nu este clară.

Cu utilizarea constantă a vopselei de același ton, pigmentul este absorbit în păr, deci numai rădăcinile regrown vor trebui să fie colorate.

 • Opțiuni pentru coafura alungită pe păr subțire, consultați articolul nostru.
 • Care este volumul rădăcinii părului de păr, precum și avantajele și dezavantajele metodei, citiți aici.

Recomandări de vopsire

Utilizați următoarele sfaturi pentru a alege dreptul de ajutor pentru colorarea profesională:

Aflați sensul marcajului

Numerele de pe pachet pot fi cu ușurință descifrate de un profesionist, dar sunt complet incomprehensibile pentru un om simplu pe stradă. De fapt, este: adâncimea tonului, culoarea primară și umbra suplimentară.

Există de obicei zece culori de bază în paleta de orice marcă:

 • negru - merge numărul 1;
 • maro închis - 2;
 • maro - 3;
 • maro deschis - 4;
 • blond închis - 5;
 • Blondă - 6;
 • blondă blondă - 7;
 • blond - 8;
 • strălucitor blond - 9;
 • platină blond - 10.

Culoarea primară poate avea astfel de nuanțe:

Bazându-se pe sarcina - de a picta sau bucle tonate - devine clar ce instrument este mai bine sa cumperi.

Dacă planificați o vopsea la domiciliu și vă îndoiți de alegerea culorilor, luați o umbră mai ușoară. Va fi mult mai ușor să o rezolvi decât o nuanță de dimensiuni întunecate.

Citiți compoziția colorantului

Conține amoniac? Amestecul de colorare care conține amoniac (permanent) este mai agresiv. Pictează bine fire de păr gri, dar are un impact mai mare asupra părului.

Pentru a menține umbra, este mai bine să folosiți o vopsea blândă semi-permanentă (fără amoniac și peroxid de hidrogen). Este mai puțin rezistent, dar nu dăunează și îngrijește părului.

Cu cât aveți mai mult păr gri, cu atât mai strălucitor va fi umbra finală.

Ce să caute

 • Acordați atenție integrității ambalajului și duratei de depozitare finale a colorantului.
 • Rețineți că regula "mai scump, cu atât mai bine produsul" nu este întotdeauna validă.
 • Alegeți o nuanță nu doar la modă, ci o privire care se potrivește tipului dvs. de culoare pe baza principiului "tonul cald al pielii - tonul părului cald" și invers.

În cazul în care mai bine de a alege vopsea?

Dacă nu ați decis încă marca și tonul colorantului, mergeți la o sală de cosmetică specializată, unde există consultanți profesioniști. Vânzătorul va alege pentru dvs. versiunea corespunzătoare a segmentului de preț mediu sau a clasei de elită, pe baza caracteristicilor părului, a capacităților materiale și a rezultatului dorit.

Dacă nu există astfel de magazine în oraș, rămâne să cumpărați vopsea pe piața de masă, pe baza recomandărilor noastre.

Fiecare amestec de coloranți în felul propriu este bun, deci trebuie să alegeți pe baza capacităților financiare și a sarcinii.
Pentru colorarea persistentă alegeți formulări permanente. Mai ușor, dar pe scurt, părul nu are produs de amoniac.

Trebuie doar să alegeți opțiunea potrivită pentru dvs. și să începeți să actualizați imaginea.

Diferențele de vopsea profesionale de obicei: video

În maestrii selectați de noi, coloristii vă vor spune despre regulile și nuanțele alegerii vopselelor profesionale.

http://quclub.ru/uhod-za-volosami/okraska-volos/professionalnyie-kraski-dlya-volos-spisok-brendov.html

Profesional de colorare a părului: Lista de mărci

Timp de secole, fetele și femeile au fost mereu în dezacord cu ceea ce natura are de oferit. Indiferent dacă este o figură, o creștere sau o culoare a părului. Dar dacă în vremurile străvechi femeile trebuiau să recurgă la trucuri de colorare cu henna și rebarbă, fetele secolului XX erau mai norocoase. În zilele noastre, varietatea de agenți de colorare este atât de mare încât uneori nu știți absolut ce vopsea să alegeți. Vopselele profesionale devin din ce în ce mai populare. Site-ul For-Your-Beauty.ru va spune cititorilor despre vopsele profesionale și despre principalele branduri de pe piața frumuseții.

conținut

Argumente pro și contra de vopsea profesionale.

Colorantii simpli au devenit disponibili consumatorului nu cu mult timp in urma, dar datorita continutului ridicat de oxidant (pentru o mai buna vopsire a parului din orice structura), parul dupa folosire nu arata cel mai bine. Dye profesional vă permite să mențineți părul sănătos. Aceasta necesită cunoștințe în domeniul colorării, care vă va permite să alegeți oxidantul și culoarea în funcție de structura individuală a părului. Rezultatul utilizării unui astfel de produs depinde în întregime de competențele stilistului de coafură.

Avantajele vopselei profesionale:

 • Precizia și durabilitatea culorii finale
 • Selecție largă de culori din paletă
 • Calitatea produselor
 • Părul se menține sănătoasă
 • Culoarea este spălată folosind "spălarea"

Consist de vopsea profesionala:

 • Dificultatea de utilizare fără cunoștințe profesionale.
 • Cost.

Evaluarea și revizuirea vopselelor profesionale.

Pe rafturile magazinelor și saloanelor moderne o selecție vastă de produse profesionale pentru păr. Fiecare stilist își dă preferința produsului, ceea ce îi dădea exact pe toate punctele:

 • Saturația și rezistența culorii
 • Impactul asupra părului
 • Categoria de prețuri
 • Paleta de culori

Prin urmare, orice rating de vopsele profesionale este doar o opinie individuală. Ce vopsea de preferat, toată lumea decide pentru sine.

Cernelurile din amoniac

 1. Culoare profesională selectivă EVO. Vopseaua italiană este un favorit al multor saloane de înfrumusețare. Motivul acestei recunoașteri este calitatea produsului și a bazei minerale. Vopseaua este stabilă, cu o paletă imensă de culori și nuanțe. Folosind-o, stilistii sunt mereu increzatori in rezultatul. Lipidele artificiale din compoziție, identice cu cele din cuticula de păr umană, ajută la alinierea structurii părului, creând culoarea perfectă. Paleta de vopsele are 96 de nuanțe, 7 corectori și 68 de nuanțe pentru uz profesional. Fiecare client va găsi aici ceea ce căuta. Prețul este de 1500 de ruble.
 2. Profesioniștii Wella Koleston. Produsul cuprinde toate calitățile germane. Caracteristica principală a vopselei sunt nuanțele naturale saturate. Rezultatul este întotdeauna culoarea saturată așteptată. Produsul a fost premiat de mai multe ori cel mai bun produs profesionist de vopsire a produselor. Paleta conține mai mult de 100 de nuanțe: de la expresie naturală la vibrantă. Prețul vopselei nu depășește 1000 de ruble.
 3. Keune. Marcă olandeză de vopsele profesionale pentru păr. Coloranții sunt împărțiți în: amoniac-free, pentru vopsirea SPA, cu adăugarea de amoniac. De asemenea, marca a lansat o linie separată de culori destinate bărbaților. Se deosebește de alte culori printr-o paletă de culori care conține nuanțe naturale. Baza paletei Keune este alcătuită din nuanțe reci, care sunt împărțite în mixtoni (5 culori) și culori de bază (80 de culori). Produsul sa dovedit a fi pe piață și primește feedback pozitiv de la stilisti. O caracteristică a produsului este tehnologia de colorare 5D, cu ajutorul moleculelor Nitron care penetrează structura părului. Toate acestea cresc durata de conservare a culorii. Prețul fiecărei linii de vopsea este unul propriu, variază de la 1000 la 3000 de ruble.
 4. IGORA Royal (Schwarzkopf Professional). Marca Schwarzkopf se află pe piață pentru mai mult de un secol și concurează ușor cu alte vopsele de înaltă calitate. IGORA este produsă din 2006. Instrumentul este foarte bine cerut de consumatorii obișnuiți și nu doar de profesioniști. Această recunoaștere a vopselei a câștigat ușurința de utilizare și un rezultat excelent al vopsirii. Compoziția conține protecția cu vitamina C și SPF. Paleta de culori este formată din 46 de nuanțe de tonuri de bază: maro deschis, blond, castan și roșu. Linia IGORA are, de asemenea, un amestec de nuanțe care sunt disponibile cu adăugarea unui mixton. Acest instrument este o paletă în cantitate de 8 culori și are rolul de a evidenția sau de a neutraliza orice umbră. Prețul unei vopsele variază între 300 de ruble, se adaugă un agent oxidant și un micon cu același cost. Întregul set este de aproape 1000 de ruble.
 5. Matrix. Vopseaua rezistentă care permite o întruchipare a unei umbre luminoase în realitate. Linia de colorare Color Sync Extra vopsește cu ușurință părul gri. Structura include componente de îngrijire. Vopseaua oferă aproape 120 de nuanțe diferite. De la nuanțe naturale calde și reci până la tonuri roșii strălucitoare. Conducătorul lui Ultre Blonde va permite brunetă să devină blondă. Prețul unei vopsele este de 500 de ruble.
 6. Materia. Produsul este fabricat în Japonia. Colorantul conține un complex celulă-membrană dezvoltat de companie. Colorantul în procesul de vopsire restabilește structura părului și îl învelește cu lipide. Rezultatul este o culoare durabilă și uniformă, iar părul devine moale. Tehnologia 3D de colorare permite obținerea unei culori netede, indiferent de original. Paleta constă dintr-o varietate de culori care includ chiar tonuri de culoare roz îndrăgit. Fiecare fashionistă va fi mulțumită. Prețul produsului - 950 de ruble.
 7. Londa Color. Londa de marcă germană profesională. Produsul are răspunsuri bune de la stilisti celebri și este cumpărat în siguranță de saloane de înfrumusețare. Vopseaua în sine conține lipide și ceară naturală pentru a minimiza efectele dăunătoare asupra părului. Culoarea ca rezultat se dovedește luminos și durabil. Paleta este destul de diversă, constă în mai mult de 90 de nuanțe. Seria de vopsele Emotion include culori sigure și luminoase. Prețul vopselei este mai mult decât accesibil: 300-400 de ruble.
 8. Estel De Luxe. Vopseaua vine din Rusia și este liderul indiscutabil în țară. Produsul este ușor de aplicat și nu se scurge. Culoarea este suculentă și durează destul de mult. În compoziție există uleiuri, vitamine și keratine pentru un tip sănătos de păr. Paleta de culori are mai mult de 130 nuanțe diferite. Nu cu mult timp în urmă, marca a lansat o nouă linie de vopsea numită "Haute Gouture", bazată pe complexul cationic. Ea permite să primească nuanțe saturate fără amoniac. Prețul acestui produs este destul de rezonabil și ușor disponibil pentru populația generală (aproximativ 500 p.).
 9. Produs Revlon.Permanent dezvoltat pe baza tehnologiei moleculare. Moleculele penetrează structura părului, oferind o culoare luminată și durabilă. Compoziția vopselei include vitamine pentru păr: B3, A, E. Colorarea este destul de moale, nu dăunează scalpului sensibil. Paleta de culori este bogată în nuanțe naturale. Preț - 800 de ruble.
 10. Ollin Color. Brandul rusesc de calitate europeană. Paleta conține 80 de nuanțe, 12 tonuri pentru blonde și 6 mixtone. Prețul este mai mic de 300 de ruble.

De asemenea, multe branduri au o linie de vopsele besamiachnyh.

Vopsele profesionale fără amoniac

 1. Majirel de la Loreal Professionel. Rack vopsea cu îngrijirea părului componente. Particularitatea produsului în două componente: ionul polimer GTm și moleculele Incell. Paleta de culori este bogată, cu tonuri de cenușă, cupru, auriu, perle și bej. Pentru iubitorii de experimente, există și nuanțe de prune și roșii. Preț de vopsea 600 p.
 2. Inoa de Loreal Professionel. Un alt produs bun de la un brand renumit. Nu există amoniac în vopsea. Compoziția produsului este bogată în uleiuri care dau vopsea structurii părului și afectează în mod benefic starea lor. Studiile arată că este una dintre puținele culori care ajută la menținerea nivelului natural al lipidelor în structura părului. Paleta este împărțită în mai multe tonuri: aur, cenușă, bază, cald și rece maro, cupru, perlă, prună, metalizată și roșie. Preț - 700 de ruble.
 3. CUTRIN. Vopseaua din Finlanda se îngrijește perfect de păr. În compoziție, ceara de albine și afinele arctice dau strălucire și moale la păr. Colorantul se bazează aproape în întregime pe ingrediente naturale, nu există amoniac și silicon. Pentru culori și rezultate bune, este mai bine să folosiți vopseaua numai sub supravegherea profesioniștilor. Paleta include multe culori, potrivite chiar și pentru imagini vii. Prețul vopselei este puțin mai mic de 500 de ruble, îl puteți cumpăra numai în magazine speciale.
 4. Dikson. Compoziția produsului este reprezentată de diverse componente nutriționale: mușețel, panthenol, keratină, proteine ​​de mătase și de mătase. Această fundație dă strălucirea și netezirea părului. Paleta conține 106 nuanțe diferite. O varietate de tonuri vă permite să experimentați culoarea părului de dragul fanteziei. Preț de la 500 r.
 5. Farmavita. O altă vopsea cu componente vindecătoare, originară din Italia. Paleta se bazează pe nuanțe naturale, tonuri reci, calde și aurii. Prețul de vopsea - de la 300 de ruble.
 6. CHI. Vopsea ionică, realizată în SUA. Nu există substanțe chimice nocive în compoziție. Este foarte posibil să se utilizeze femeile însărcinate. Principalele componente ale produsului sunt: ​​ulei, floarea-soarelui, arginina, lotus. În timpul vopsirii vopseaua învelește părul, laminându-l. Paleta cuprinde 4 tipuri de culori, fiecare dintre acestea având nuanțe naturale și luminoase. Preț de vopsea 1000 ruble.
 7. Kydra. Vopsea franceză blândă care îi îngrijește părul în timpul vopsit. Principalele componente: ulei de porumb și ales, proteină din soia și sigizbekia. Produsul miroase bine. Paleta de vopsea este reprezentată de nuanțe naturale. Prețul produsului este de 1000 de ruble.
 8. Kapous. Vopsea făcută în Rusia și destinată exclusiv pentru vopsirea în salon. Se compune din ingrediente naturale, care includ și untul de cacao, care permite părului să rămână moale și strălucitoare. Marca produce diferite linii de colorare: Colorarea profesionala cu efect de laminare, Professional Magic Keratin fara amoniac, Studio cu protectie UV. Paleta conține 106 nuanțe pentru fiecare gust. Prețul vopselei ajunge la 400 de ruble.

Ați folosit vopsea profesionistă? Ce marca preferați? Distribuiți în comentarii.

http://for-your-beauty.ru/cvet-volos/416-professionalnye-kraski-brendy

Alegerea vopselei, vopsirea părului gri la domiciliu

Primele fire de păr gri au apărut deja la vârsta de 32 de ani, iar în momentul în care aveam 35 de ani, părul cenușiu se deosebea vizibil de capul meu luxos de păr, cu bucle întunecate, adăugând ani în plus la vârsta mea. Știu că unele doamne imită chiar și aspectul părului gri, cu elemente de evidențiere a platinelor, dar un asemenea nobil nu mă inspiră deloc și am început să caut opțiuni bune pentru vopsirea părului gri. Când era un păr foarte gri, am reușit să-i dau buclelor acasă cu un amestec de produse naturale, cum ar fi henna și basma. De-a lungul timpului, a avut nevoie de ajutorul unui colorist profesionist, iar specialistul ma învățat cum să aleg nuanța potrivită pentru pictura părului gri dintr-o gamă largă de vopsele profesionale.

Dacă părul este deteriorat sau slăbit după proceduri cosmetice, până la restaurarea completă a sănătății, utilizați cerneluri semi-permanente fără amoniac și alte substanțe agresive în compoziția pentru vopsele de păr cu păr gri. Dezavantajele acestor culori includ pierderea rapidă a saturației originale a culorii după spălarea regulată a capului. Dar după aplicarea colorantului permanent, repetarea procedurii nu va fi necesară timp de 1-2 luni, deoarece pigmentul colorant penetrează în straturile profunde ale arborelui de păr, compensând lipsa pigmenților naturali de eumelanină și pheomelanină în păr gri. Compoziția vopselei permanente de înaltă calitate de la o marcă bună include în mod necesar ingrediente naturale care înmoaie efectul amoniacului asupra structurii părului.

Top 10:

MATRIX SOCOLOR.
Ideal dacă părul gri este mai mic de 30% din cantitatea totală de păr. Printre paleta largă de nuanțe veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită pentru buclele dvs. care se vor potrivi exact cu culoarea indicată pe ambalaj. Culoarea vopselei cremă este distribuită foarte uniform, iar buclele colorate dobândesc o strălucire sănătoasă. Formula inovatoare a produsului protejează structura părului de deteriorare după vopsire și corecția regulată a culorii, previne apariția stării de galbenitate. Vopseaua conține o cantitate minimă de amoniac, influența activă a căreia este înmuiată de uleiuri.

paleta:


❷ ESTEL DE LUXE SILVER.
Binecunoscuta marca Estel are o linie de culori cu mai mult de 60 de nuanțe pentru orice păr natural cu păr gri de 100%. Vopseaua este foarte rezistentă și este completată cu formula Anti-Age Color pentru vopsirea profundă a părului gri. Estelle conține, de asemenea, uleiuri de avocado și macadamia, care întăresc părul și îl fac moale, strălucitor și matasos.

paleta:

❸ WELLA PROFESSIONAL COLOR TOUCH.
Compoziția vopselei nu include amoniacul, dar culoarea părului după vopsire pierde saturația foarte lentă și repetarea procedurii este suficientă o dată pe lună. Mijloacele cu textura cremoasă sunt foarte uniform și ușor de distribuit peste încuietori, este suficient să se țină 10-15 minute. Inclus în ceară de vopsea, uleiul și cheratina îmbunătățesc starea părului. Puteți să vă vopsiți părul gri sau gri acasă.

paleta:


C CAPITOLUL KEUNE TINTA.
Printre cele 80 de culori de bază ale vopselei veți găsi cu siguranță o opțiune potrivită. Culoarea părului după vopsire este foarte rezistentă la șampoane și alte detergenți. Culoare profundă și bogată a buclelor care devin foarte elastice, durabile și strălucitoare după procedură.

paleta:


❺ SCHWARZKOPF IGORA ROYAL ABSOLUTES.
Formula inovatoare a complexului Biotin-S promovează umplerea activă a părților goale de păr gri și deteriorat cu pigment de colorant. Colorantul conține silice și biotină, care consolidează structura fibrelor de păr din cheratină.

paleta:


- L'OREAL PROFESSIONNEL MAJIREL.
Un preț destul de ridicat este probabil singurul minus al produselor de la acest brand renumit. Cu toate acestea, din bogatul sortiment de nuante, este cu siguranta o optiune ideala pentru culoarea parului natural. Chiar și un cap de păr cu păr brun și cu păr gri poate fi vopsit în siguranță cu această vopsea, care are o bună rezistență la detergenți, înmoaie părul dur și dă buclelor o strălucire sănătoasă.

paleta:


❼ OLLIN COLOR CREAM.
Vopsea de înaltă calitate pentru cremă, care este concepută pentru bucle de colorare acasă. Parul este pătat uniform pe toată lungimea, textura vopselei se potrivește strâns pe suprafața scalabilă a părului și pigmenții activi își umple rapid structura. Vopseaua conține, de asemenea, uleiuri și extracte din plante care hidratează și hrănesc părul deteriorat.

paleta:


❽ CHI IONIC.
Lanțurile de colorare cu acest instrument nu este o coincidență pe care coloristii o numesc high-tech, deoarece undele lungi de infraroșu stimulează deschiderea fulgilor arborelui de păr și penetrarea fără obstacole a pigmentului în matrice. Tehnologia ion distribuie pigmentul uniform și puteți uita de părul gri înainte de următoarea corecție a culorii după o lună.

paleta:


❾ Performanță profesională SYOSS.
Eficient și ușor de utilizat la vopsea acasă pentru o pictură garantată de păr gri. În ciuda concentrației scăzute de amoniac, pigmentul este rezistent la leșiere timp de 3-4 săptămâni. Vopseaua conține, de asemenea, ser de păr de cheratină și pro-vitamină B5.

paleta:


❿ KAPOUS PROFESSIONAL.
Cost scăzut, dar foarte rezistent, vopsea permanentă, care constă din extract de ginseng, proteine ​​de orez, unt de cacao. Chiar și după corectarea repetată a culorii, părul rămâne docil și moale.

paleta:

♦ CULOAREA PĂRULUI ÎNCĂLZIT ÎN CONDIȚIILE ACUMULUI DE BASM ȘI HNNEY

Multe femei preferă să-și vopsească buclele prin mijloace naturale, dintre care henna și basma sunt cele mai populare. Utilizați pentru vopsirea părului gri numai un amestec din aceste două componente, schimbând proporțiile de care obținem umbra dorită. Dacă basma face întunericul părului natural mai întunecat, atunci henna este roșie.

Amestecarea ambelor componente în proporția potrivită și atingerea umbrei dorite, pentru eșantion este de dorit să picteze partea inferioară a firelor individuale. Dacă sunteți mulțumit cu rezultatul, distribuiți un strat gros de amestec pe fiecare fir. Pentru umbrirea părului gri, timpul de expunere trebuie să fie lung. Mai întâi, uita-te la rezultatul în aproximativ 40 de minute, iar în cazul în care umbra nu este suficient de saturată, atunci nu vom spăla vopseaua pentru încă 2-3 ore (până la 4 ore). Reglați culoarea de aproximativ 2 ori pe lună.

♦ MATERIALE VIDEO

Dacă ați efectuat deja procedura la domiciliu, vă rugăm să trimiteți în comentarii comentariile și sfaturile dumneavoastră.

http://bebi.lv/okrashivanie-volos/kraski-dlya-sedyh-volos.html

24 cea mai bună paletă de culori pentru păr (fotografie)

Colorarea părului vă permite să modificați imaginea și să creați o imagine individuală. Culoarea potrivită poate evidenția demnitatea feței. Este uneori foarte dificil să alegeți culoarea potrivită a părului, dar o paletă de culori profesionale ale părului intră întotdeauna la salvare.

Cuprins:

Căsuțe de culoarea parului de casă

Părți profesionale pentru culoarea parului

Folosiți paleți de culori de păr la domiciliu

Astăzi, piața cosmetică prezintă un număr imens de mărci care oferă vopsele pentru vopsirea acasă.

Principala diferență dintre vopselele de uz casnic și cele profesionale este că compoziția lor este universală. De obicei, acestea conțin o cantitate mare de amoniac și peroxid de hidrogen. Datorită acestor ingrediente active, pigmentul este fixat perfect în interiorul părului, asigurând o colorare stabilă. Din păcate, producătorii de vopsele nu pot lua în considerare mulți factori, inclusiv starea părului consumatorilor finali. De aceea, uneori fetele nu pot atinge rezultatul dorit - culoarea rezultată poate varia semnificativ de culoarea vopselei prezentată pe ambalajul sau paleta foto.

Toate vopselele de amoniac concepute pentru uz casnic, lucrează pe un singur principiu. Ele diferă numai prin numărul de componente suplimentare. Acestea oferă un rezultat de durată - colorarea se dovedește a fi saturată și adâncă.

Petele mai moi oferă vopsele fără amoniac. Dacă vă uitați la culorile culorilor părului, puteți vedea că acestea sunt mai aproape de nuanța naturală.

Vopsea pentru par Garnier Color naturals (Garnier)

Dye Garnier Color naturals are o compoziție unică, îmbogățită cu ulei de avocado, măsline, caritate și polimeri, care netezesc perfect structura părului și le conferă o blândețe unică.

Pe lângă compoziția utilă, îi place o paletă diversă de culori. Nuanțele sunt împărțite în 9 colecții, ceea ce face foarte ușor alegerea culorii potrivite. Din paleta propusă, puteți alege diferite nuanțe de blond, castan, "nuanțe negre", "nuanțe roșii" etc.

Pigmentul de culoare are o rezistență ridicată.

Loreal preferat colorant pentru păr (Loreal Preferință)

Paint Loreal Preference vă permite să vă actualizați imaginea, să o faceți mai vie și memorabilă. Paleta de culori se bucură de diversitatea sa. Toate nuanțele conferă părului un aspect frumos și natural. În total, gama de culori este reprezentată de 32 de culori de modă.

Compoziția calitativă se face sub controlul strict al specialiștilor din laborator. Vopseaua permite obținerea de pete persistente, care durează până la opt săptămâni. În plus, setul include un balsam creat pentru a proteja culoarea.

Paletă pentru vopsirea părului (Paletă)

Vopsitul legendar Palette din industria frumuseții a apărut deja în 1997. Până în prezent, paleta de culori afișează nuanțele cele mai la modă și la modă. Datorită unei formule bine concepute, vopseaua perfectă dă păr gri, în timp ce culoarea este fixată în siguranță. Pigmenții naturali contribuie la o colorare atentă. Uleiul de portocale intră în fiecare păr, făcându-l neted și strălucitor. Schema de culori este formată din culori naturale și pline de culoare.

Syoss Hair Dye (Cies)

Colorantul de păr Syoss este unul dintre brandurile populare care oferă o paletă de culori interesantă și diversă. Ea sa îndrăgostit de numeroși stilisti și coafori celebri. Având o textura cremoasă, vopseaua devine ușor pe păr și nu curge deloc. Scara de culori include nobile naturale, care păstrează mult timp părul. În total, paleta este reprezentată de 4 grupe de culori: nuanțe negre, lumină, castan și roșu.

Paint Syoss a primit în mod repetat titlul "Produsul anului". Acesta este dezvoltat în conformitate cu standardele internaționale.

Schwarzkopf Perfect Mousse vopsea (Schwarzkopf Perfect Mousse)

Schwarzkopf Perfect Mousse colorant pentru păr vă permite să obțineți o culoare frumoasă, naturală, care va străluci cu luminoase frumoase în lumină. Paleta de culori include 15 nuante la modă și interesante. Aplicarea vopselei nu provoacă dificultăți, deoarece nu se răspândește în procesul de vopsire. O formulă bine gândită asigură o colorare blândă și creează o culoare profundă și nobilă. Textura ușoară a vopselei sub formă de spumă este convenabilă atunci când este aplicată. Lipsa unui astfel de element agresiv ca amoniacul vă permite să obțineți un rezultat minunat, fără a afecta părul. Schema de culori este reprezentată de nuanțe întunecate și luminoase.

Paint Casting Crème Gloss, L'Oreal (Casting)

Amortizare fără vopsea pentru păr Hair Casting Crème Gloss este o opțiune excelentă pentru obținerea unei nuanțe frumoase și nobile. Paleta de culori este variată și reprezintă culori maro, luminoase, întunecate în diverse variante. Formula unică este concepută pentru a răspunde noilor tendințe, are o colorare blândă. Componentele prezentate în compoziție nu irită scalpul și nu înmuia buclele. Schema de culori constă în 30 de nuanțe naturale care pot satisface nevoile oricărei femei la modă.

 • 300 - Espresso dublă
 • 400 - castan
 • 432 - Trufe de ciocolată
 • 534 - Siropul de arțar
 • 553 - Pralina de migdale
 • 525 - Fondant de ciocolată
 • 6354 - Caramel macchiato
 • 600 - Lumină maro
 • 635 - Praline de ciocolată
 • 680 - Mocha de ciocolată
 • 7304 - Caramel spicat
 • 723 - Soufflé de ciocolată
 • 780 - Nut Mocha
 • 8031 - Cenușă auriu blondă auriu
 • 810 - Mata-de-perla luminoasă blondă
 • 832 - Creme Brulee
 • 910 - Foarte usor blond ash
 • 931 - Cenușă auriu blondă foarte ușoară
 • 100 - Vanilie neagră
 • 200 - cafea neagră
 • 323 - Ciocolată neagră
 • 412 - Cacao cu gheață
 • 415 - Castaniu înghețat
 • 503 - Înghețarea ciocolatei
 • 513 - Capsunul înghețat
 • 515 - Ciocolată înghețată
 • 535 - Ciocolată
 • 603 - Ciocolata de lapte
 • 724 - Caramel
 • 743 - Miere condimentată
 • 1010 - Lumină cenușie de culoare deschisă
 • 1013 - Lumină deschisă, blondă, bej
 • 1021 - Perucă de culoare deschisă

Vopsea L'Oreal Excellence (Exellance L'Oreal)

Crema de colorare a părului L'Oreal Excellence Creme oferă o colorare blândă în condițiile de viață. O parte integrantă a colorantului este componenta de îngrijire care reduce efectiv efectul negativ al reactivilor asupra structurii părului. Uleiurile naturale și vitaminele asigură netezime, moale și durabilitate la bucle. Paleta de culori conține multe nuanțe diferite, din care puteți alege cu ușurință opțiunea cea mai potrivită. Dye perfect pete păr gri. Datorită componentelor alese cu atenție, compoziția are un efect persistent, iar culoarea părului rezultată nu-și pierde atractivitatea pentru o lungă perioadă de timp. Scara de culori este prezentată de 20 de nuanțe magnifice.

Prodigy L'Oreal Hair Dye (Prodigy)

Paleta naturală de culori a vopselelor Prodigy L'Oreal vă permite să obțineți un efect de lux. O combinație bine gândită de pigmenți color oferă o nuanță profundă, voluminos, completată de strălucirea luxoasă. Microlelele incluse în compoziție au un efect pozitiv asupra structurii părului, îl netezesc și vă permit să obțineți un rezultat uniform de la rădăcini la vârfuri. Amoniacul fără vopsea are o gamă bogată de culori, care include nuanțe întunecate și luminoase.

Wellaton pentru vopsirea părului (Welllaton)

Hair Dye Wellaton - ocupă un loc de frunte în vânzări. Paleta de culori include nuanțe luminoase și bogate, care fac ușor schimbarea imaginii plictisite și oferă o "găleată" specială imaginii. Schema de culori include nuanțele cele mai la modă. Prin urmare, orice fată își va alege propria opțiune. Crema de vopsea este ușor de folosit, ceea ce face ca efectul rezultat să fie comparabil cu culoarea profesională. Culorile sunt saturate, profunde si multilaterale.

Vopseaua Faberlic Krasa (Faberlic)

Faberlic Krasa de înaltă calitate, modernă, se bazează pe ingrediente organice. Acțiunea lor vizează o colorare de înaltă calitate și sigură. Paleta de culori afișează toate nuanțele de bază. Folosind vopseaua pentru a obține culoarea dorită, fără a afecta părul. Folosirea lui la domiciliu nu este deloc dificil de realizat un efect salon. Consistența plăcută se aplică cu ușurință pe păr, se fixează uniform, oferind o colorare frumoasă. Schema de culori este interesantă prin faptul că este posibilă alegerea nuanțelor de înlocuire.

 • 11.0 Blondă strălucitoare
 • 11.1 Ashy Ultrabrightening Blonde
 • 11.8 Blondă perla ultra-luminantă
 • 9.8 Bej blond foarte deschis
 • 10.1 Blondă strălucitoare de cenușă
 • 9.1 Foarte ușoară cenușă blondă
 • 8.1 Lumina cenușie blondă
 • 8.8 Lumină bej blondă
 • 7.1 Blondă de cenușă
 • 6.1 Ashen Dark Blonde
 • 6.0 Blondă închisă
 • 7,0 Blondă
 • 5.3 Castaniu de aur ușor
 • 5.0 Castaniu ușor
 • 4,0 castan
 • 4.3 Castanul de aur
 • 4.1 Ash Brown
 • 3,0 Castaniu închis
 • 1.1 Negru și Albastru
 • 1.0 Negru
 • 3.05 Castaniu de ciocolată neagră
 • 4.05 Ciocolată de castane
 • 4.5 Castan de mahon
 • 5.35 Castaniu de ciocolată ușoară
 • 5.46 Cupru ușor de castan roșu
 • 6.6 intensă roșu blond roșu intens
 • 6.46 Dark Copper Blond
 • 7.46 Mahon din cupru blond
 • 7.4 Cupru blond intens
 • 6.34 Blond auriu-cupru închis
 • 7,34 Cupru de aur blond
 • 8.34 Lumină blond auriu-cupru
 • 8.3 Auriu blond auriu
 • 9.3 Auriu blond foarte aurit
 • 9.0 Foarte blondă
 • 8.0 Lumina blondă

Paint Anthocyanin Ediția a doua (Anthocyan)

Laminarea vopselei de păr Anthocianina este un produs sigur pentru vopsirea părului de orice tip. Inclusiv în ingredientele active creați un strat invizibil, de protecție care învelește fiecare păr, creând un efect uimitor.

Paleta de culori se bucură de nuanțe luminoase și interesante. În total, include 45 de culori. De la culori transparente la culori creative: roșu, albastru, albastru, violet. Gama de culori se bazează pe componente vegetale, care conferă părului o culoare luminată și saturată.

Alegerea culorii vopselei ia în considerare în mod necesar tipul de aspect

 • Fetele cu aspect de "iarnă" se potrivesc cu culorile de păr gri și nuanțele de cenușă. De asemenea, fetele de iarnă pot acorda atenție culorii negre. Pentru a determina un astfel de tip de culoare este ușor. Pielea are o nuanță palidă, lăptoasă. Culoarea ochilor - gri sau albastru.
 • Culoare de vara tip armonie cu flori de trandafir, caramel. De asemenea, potrivita culoare blonda si ciocolata.
 • Fetele de primăvară au ochi albastru sau verzui, adesea pielea este acoperită cu pistrui. În acest caz, puteți evidenția caracteristicile individuale ale exteriorului cu ajutorul nuanțelor de aur.
 • Fetele de toamnă sunt incredibil de spectaculoase, cu bucle roșii, de cupru.

Părți profesionale pentru culoarea parului

Părul profesionist de păr sugerează o paletă bogată de culori. Dar aceasta nu este singura diferență între produsele de nivel profesional și vopselele de uz casnic. Toate vopselele destinate îngrijirii salonului sunt testate și trec testele de laborator. Numai după ce au primit un rezultat pozitiv, produsele sunt puse în vânzare.

De asemenea, vopselele profesionale nu doar vopsesc părul, ci contribuie și la restaurarea lor. Acestea conțin vitamine și alți nutrienți care reduc efectele negative ale compușilor chimici.

Principala caracteristică distinctivă a produselor salon este faptul că este posibilă amestecarea vopselelor și culorilor pentru a obține umbra dorită. Maestrul poate amesteca două sau chiar trei nuanțe pentru a crea un ansamblu armonios. În plus, culoarea părului vă permite să diminuați strălucirea nuanțelor nedorite, îndepărtează stofa pe părul albite.

Culoarea parului profesional Estel (Estelle)

Estelle a apărut recent pe piața cosmetică, însă a câștigat rapid favorurile unor stilisti și coafori profesioniști. Paleta de culori texturat vă permite să obțineți nuanțe frumoase și nobile care vor oferi imaginii un farmec și un farmec deosebit. Schema de culori este compusă din 32 de nuanțe de bază care permit culori de înaltă calitate și profesionale ale buclelor. Avantajul vopselei nu este numai în culorile sale nobile, ci și în faptul că constă dintr-un complex de keratină, care întărește perfect structura părului deteriorată.

http://womenshealth.su/pricheski/palitra-krasok-dlya-volos/

Vopsele profesionale pentru păr. Lista, avantajele și dezavantajele mărcilor

În fiecare an, industria de frumusețe îi oferă admiratorilor mijloace mai diverse și mai bune de a se îngriji singuri.

Recent, produsele destinate pentru vopsirea profesională a părului au fost în cerere specială. Dar o gamă largă de vopsele populare doar induce în eroare unele din sexul corect.

Nu dispera! Articolul va permite barajului să studieze caracteristicile și caracteristicile produselor incluse în lista produselor de cea mai bună calitate din mai multe state.

Spania

Țara este renumită nu numai pentru plajele sale luminoase și pentru fascinantele lanțuri montane, ci și pentru lista de mărci cu culori profesionale ale părului.

În inima perlei Pirinei se află producția unui număr de mărci care pot fi văzute pe rafturile Patriei.

"Periche Personal"

Acest instrument sa stabilit ca unul dintre cei mai buni pe piața internațională a produselor cosmetice decorative.

"Periche" promovează vopsirea de înaltă calitate a fiecărui fir, luminând culoarea parului natural cu 3-4 tone. Ideal pentru mascarea părului gri.

Marca populară, printre altele, are un preț relativ accesibil. Compoziția este complet absentă a compușilor de amoniac.

Cumpărătorii au un efect bun, care durează până la 8-9 săptămâni.

Prețul mediu: 320-370 de ruble.

Salerm Cosmetica

Producția unei alte mărci spaniole este puțin inferioară în ceea ce privește capacitățile sale față de linia anterioară de vopsele, dar acest lucru nu împiedică menținerea cu încredere la un nivel decent.

În ceea ce privește Salerm, se exercită un control sporit, care este garantul siguranței consumatorilor. De asemenea, au fost produse serii de testare în mai multe etape, care au confirmat eficiența ridicată a fondurilor.

Colorantul se bazează pe un colorant numit Cortex - principalul ingredient activ care, atunci când pătrunde direct în păr, are o poziție mai stabilă, oferind un efect pe termen lung "Salerm". Amoniacul lipsește.

Prețul mediu: 450-750 de ruble.

Statele Unite ale Americii

Un jucător important pe piața mondială sa angajat mult timp în producția de coloranți pentru păr.

Profesioniștii din domeniul medicinii și al industriei chimice dezvoltă cu scrupulozitate noi produse care vor deveni în curând branduri bine-cunoscute.

Mai jos este o listă mică de fonduri care au câștigat recunoașterea universală a femeilor pe mai multe continente ale Pământului.

Revlon Professional

Linia "Revlon" se caracterizează prin reproducerea nuanțelor necesare cu precizie ridicată.

Pigmenții neagresivi ai substanțelor colorante sunt absorbiți în păr și reținuți în acestea pentru o lungă perioadă de timp. În coafura bună, puteți vedea adesea tuburile mărcii în cauză.

Produsele au un număr de câteva ingrediente active care împreună contribuie la obținerea unui rezultat incredibil:

 • cristale lichide;
 • pigmenți de înaltă calitate cu culoarea necesară;
 • activatori bioactivi etc.

Kitul include atât un colorant, cât și o pereche de mănuși de unică folosință, cu un balsam special care are un efect de îngrijire a părului vopsit.

Spectacolul nuanțelor "Revlon" este destul de divers: în prezent există palete de culori de 34 de culori.

Prețul mediu: 650-950 de ruble.

«Olaplex»

De fapt, este imposibil să denumim acest produs cu vopsea, deoarece reprezintă un întreg complex de mijloace care restaurează structura buclelor la nivel molecular cu o atenție maximă și, în același timp, le vopsește cu ajutorul pigmenților colorați adăugați.

Două procese apar simultan, astfel încât efectul de colorare este cu adevărat uimitor.

Fiți atenți! Unele fete declară inutilitatea lui Olaplex, fără să se gândească la faptul că obiectivul principal al complexului profesional este de a trata părul deteriorat, conferindu-i culoarea o sarcină minoră.

Rezultatul recuperării în condiții de siguranță în stadiul inițial nu este vizibil doar la prima vedere, dar la sfârșitul perioadei solicitate, părul sănătos îi va încânta pe proprietar cu strălucire, siluetă și frumusețe. Aceasta este diferența semnificativă dintre Olaplex și o serie de alte mărci.

Bine de știut! Instrumentul are un efect nu numai asupra părului, dar și asupra glandelor sebacee, normalizând activitatea lor. În plus, circulația sanguină este îmbunătățită semnificativ, ceea ce contribuie la un flux bun către rădăcinile părului, creșterea lor activă.

"Olaplex" nu conține componente care pot dăuna unei persoane într-un grad sau altul:

 • diverse aldehide;
 • sulfați;
 • Particule de silicon.

Este mai bine să comandați un complex complet de 3 sticle, în loc de fiecare articol separat - aceasta vă va economisi o sumă mică de bani și vă va salva de la o căutare lungă pentru componente în magazine diferite.

Prețul mediu: 4200-5000 rub.

Alegerea unei vopsele profesionale pentru păr, o listă de mărci vă va ajuta să alegeți cea mai potrivită.

Coreea de Sud

Nu trebuie surprins: lungimea mică a frontierelor de stat nu împiedică "tigrul asiatic" să își dezvolte economia. Coreea de Sud are un potențial foarte serios în dezvoltarea cosmeticelor.

Dar interesul extraordinar al cumpărătorilor a determinat apariția unor culori neobișnuite de păr pentru europeni, care se disting printr-un efect și o compoziție specială. Care este individualitatea lor?

«Richenna»

Produsele acestui brand vor fi un asistent loial în lupta împotriva componentelor gri. Parul vopsit după strălucirea strălucirii procedurii.

Acest lucru se datorează unicității compoziției, care include ingredientul activ - henna. Cantitatea sa este de aproximativ 12-13 ori mai mare decât cea a țărilor europene, care la un moment dat nu a putut surprinde potențialii cumpărători.

Și deoarece henna este o substanță naturală, efectul său asupra firelor este caracterizat doar din partea pozitivă.

Fabricat de "Richenna" sub forma unei creme și pulbere groase - fiecare dintre formele de eliberare are unele caracteristici care le disting unul de celălalt.

http://womane.ru/professionalnye-kraski-volos-spisok-preimushhestva-nedostatki-brendov.html