logo

Hair dye Schwarzkopf Perfect Mousse - recenzii

cosmetice de la A la Z

Revizuiri perfecte pentru vopselele de păr

Hue 850 Aceasta este tablă. morcovi, piele palida si parul gri. Modelele reci ale aspectului nu se vor potrivi acestei nuanțe, vezi fotografiile.

Astăzi vă voi spune și arăta cea mai îngrozitoare vopsea de păr pentru ultima oară, fără a număra experimentele adolescentului.

Rar mi-am acordat atenție produselor rău, dar voi scrie această recenzie despre această nuanță strălucitoare pentru brunet, restul fără clarificări poate funcționa mai bine.

Dupa analogul meu de la SYOSS Impulsul de culoare, care permite sa ies dintr-o culoare neagra intr-un caramel usor, fara o lumina prealabila, sa deteriorat si mi-a inceput sa-mi stric de par, am gasit aceasta mousse cu efect similar si umbra similara.

Începeți imediat cu avantajele acestei vopsele "minunate":

1. Aplicație excelentă.

2. Mască de păr nutritivă și de înaltă calitate.

3. Spălați cu ușurință pielea.

Asta este sfârșitul.

Acum, despre minusuri:

1.Sedina nu este vopsită.

2. Culoare cu subtone portocalii. Umbra rău pentru mine.

Cred că este suficient să treci peste această vopsea în magazin.

Pregătirea pentru colorare:

Două piepteni, o singură atingere și un singur masaj, teaserul meu preferat.

Burete (prefer să o pictez)

Jar pentru vopsea de reproducere.

Crema pentru copii, trebuie să fie uns cu un strat gros de loc, care poate fi nedorit să fie vopsit, urechi, zona aproape de creșterea părului, obrajilor etc.

Șorț sau prosop, aruncați asupra ta, pentru a nu pata hainele.

Mineralizator care protejează părul împotriva deteriorării.

Se diluează vopseaua, așa cum se indică în instrucțiuni. Asigurați-vă că ați citit!

Gelul de colorare este turnat într-o emulsie în curs de dezvoltare și NU SHAKE. Tocmai puțin rotiți de 4 ori.

Este necesar să se verifice reacția alergică. Detalii în prospect.

Zona care poate suferi colorări nedorite, protejăm cu un strat gros de cremă pentru copii sau orice grăsime, iar dacă vopseaua ajunge acolo, este ușor spălată cu apă.

Preț: 300-360 de ruble.

Textură de vopsea: Spumă portocalie, nu curge, ușor de aplicat, ușor de distribuit prin păr.

Miros: Vopsea regulată pentru păr.

tO

DUPĂ

Rezultat: Rădăcinile întunecate nu sunt complet strălucitoare, culoarea este ușor diferită, părul gri nu este vopsit aproape, culoarea este morcovul și nuanțele aceleiași culori ale buzei și ale pielii palide, subliniază fără succes tipul meu de culoare "vară contrastantă". Deci, această nuanță nu este pentru tipurile reci de aspect "iarna-vară". Nu recomand.

Vă mulțumesc pentru atenție, dacă v-ați plăcut recenzia, dați note, nu este dificil pentru dvs., sunt mulțumit.

Restul experimentelor cu părul "în căutarea ciocolatei perfecte".

strălucitoare analog este o nuanță bună, dar strică părul.

♌ Vopsea care nu strică părul și culoarea ciocolatei frumoase SYOSS Oleo Intense. În fotografia de mai sus.

♏ Vopseaua profesionala de ciocolata Cappuccino Estel Essex Princess.

♐ Vopsea perfect pictura pe părul gri Wella Wellaton Beaujolais.

♒ Toning Estel Sense De Luxe (fara amoniac) pentru blonde este perfect!

♍ Povestea mea se evidențiază.

Nu este prima experiență de utilizare O opțiune excelentă dacă coaforul este scump, dar nu întrebi pe nimeni =) Schimbarea non-radicală a culorilor la domiciliu. Hue 940

Fetelor, salut! Astăzi, voi fi fericit să vă împărtășesc experiența mea în părul de vopsire. Am început să-mi salvez experiența multă vreme, acum 8 ani. Am umbra mea de blonda naturala, gri si rosie. Astfel, cred că avem majoritatea. gri. Am scăpat de plictiseală pentru o lungă perioadă de timp, nemilos, dar cu succes diferit. În timpul tinereții mele furtunoase, nu a existat nici un acces liber la economisirea părului. Indiferent de coaja pe care producătorul și-a ascuns-o blondă, a rămas în continuare arzând ochii, nasul și părul cu amoniac. Părul meu, obosit de suferință, a luat o pauză timp de 4 ani. Li sa permis să rămână gri.

Deci, după ce am crescut o lungime decentă și am adus panglica la un aspect mai mult sau mai puțin decent (densitate, mi-e teamă, pierdut pentru totdeauna), am vrut să mă schimb. Materia mea proprie este de calitate medie - grăsime la rădăcini, uscată pe vârful părului. Deci, charter-ul încă o dată din perversitatea și de grăsimea de la rădăcini, am decis să mă întorc la umbra luminoasă. Primul an pictat exclusiv cu mâinile maeștrilor, vopsea eslel umbra bej, oxidant 3% și a fost mulțumit de rezultat. Decolorarea nu a fost agresivă, vopseaua nu dădea o nuanță galbenă, pielea nu ardea, dar conținutul de exces de grăsime tocmai a dispărut.

Într-o zi, și anume, 30 decembrie 2013, mi-a dat seama că rădăcinile grele au ajuns la apogeul lor, sunt din nou fericit proprietar de rădăcini grase, coafură necorespunzătoare și un an nou pe nas.

Acesta a decis. M-am dus la magazin și am cumpărat spumă L'OREAL sublimă. Am ieșit așa cum mi-a spus, stoarse pe o mănușă, nu mi-am dus-o în păr, amoniac inhalat, Carlson a început să viseze, a trimis-o la gunoi. Gone din nou. Acest timp a fost mai înțelept. Am cumpărat o strălucire Swarzkopf Perfect Mousse, 1000 de umbre (se luminează cu 2 tonuri). Pe parcursul anului 2014, ea și-a păstrat blondul cu acest clarificator.

Și deja vu. M-am săturat de culoarea mea albă. Vroiam o umbră. Pentru o lungă perioadă de timp de gândire, de a risca cel mai mult sau de a vizita salonul preferat prima opțiune. Alegerea, desigur, a căzut din nou pe Swarzkopf Perfect Mousse. Tint "Nisip blond" №940. Era foarte frică de stricăciune, roșcări și alte consecințe neplăcute, dar încă se mai aventurise.

Mirosul acestei vopsele este viguros, dar producătorul promite o clarificare în 3 tone. În timp ce ea se rupea de la ochiul ei (stânga). Apoi, a fost necesar să stea cu pachetul pe cap timp de 25 de minute, după cum se menționează în instrucțiuni. Am avut destui 15. Și ce vreau să spun. Sunt mulțumit de rezultatul! Umbra este naturală, de grâu, fără o subtilă roșie sau galbenă, destul de naturală și delicată. Capetele părului nu au atins, deoarece sunt deja deteriorate. După ce vopseaua avea toate șansele de a deveni o cârpă uscată. În ciuda faptului că rădăcinile au fost puțin mai întunecate decât lungimea principală, diferența nu este vizibilă!

Desigur, nu aș recomanda schimbări radicale la domiciliu, dar este destul de posibil să tenta rădăcinile fără costuri suplimentare. Mai mult, cu această mousse mâinile suplimentare nu vor fi necesare!

Vopsea pe 4+ - vopsea bună (fotografii) numerele 700, 400 și 388

A fost pictat cu această tentă mică de 7.0 - cu fața întunecată.

Inainte de aceasta, parul a fost vopsit cu Estel Essex 8,0 cu 9% agent de oxigenare, + a fost vopsit vara, parul a fost poros si vopseaua a fost spalata din ele repede - din acest motiv eu frecvent vopsesc. Am vrut o umbră de coborâre și mai întunecată - bine, astfel încât cu un efect minimal traumatic asupra părului. Alegerea din magazin a căzut pe această vopsea.

La domiciliu a pus totul în conformitate cu instrucțiunile și oh! oroarea părului a început să se întunece aproape imediat - am ținut-o timp de 10 minute (în loc de 30 conform instrucțiunilor) și am spălat-o - era înspăimântat că părul meu poros ar avea culoarea unei aripi de corb. Spălat - balsam plăcut, a experimentat primul șoc ușor - sa dovedit prea întunecat, dar când l-am uscat mi-a plăcut foarte mult culoarea.

Cu toate acestea, culorile, cum ar fi toate cele non-amoniac semi-permanente, se întunecă prea mult dacă părul a fost decolorat anterior, prin urmare este mai bine să luați un ton mai ușor decât cel dorit și în timpul procesului de vopsire trebuie să urmăriți întunericul.

Foto: din păcate, nu a făcut-o înainte de pictura - arăta ca un blond deschis, cu o nuanță caldă ca "caramel".

1) după pictura - cu un bliț (aceasta este cea mai apropiată culoare față de ceea ce este cu adevărat) - a apărut o astfel de ciocolată de castan. Un pic nu pe cutie - dar culoarea este abaldo - este turnat - nu este plat.

2) după vopsire - fără bliț la fereastră (în lumina zilei).

3) după vopsire - fără bliț cu lumină artificială în interior.

Pentru rezistență, nu voi mai spune nimic.

---------Am completat revizuirea după mai mult de trei ani:

Utilizate nuantele 400 și 388. Vopseaua este decentă, în special captivantă, cu ușurința de aplicare și eficiență (de obicei, am nevoie de 2 tuburi pentru lungimea lamei și numai o mousse este suficientă). Nuanțele sunt strălucitoare, mai ales că le-a plăcut castanul rece de 400 - 388 - roșul obișnuit. Vopseaua este bine șters de pe scalp și de păr după ce este moale. Mult mai bine decât turnarea și sublimul de la Loreal. Persistența nu este foarte, trei săptămâni și spălată.

----"supliment septembrie 2016

Din când în când, folosesc această vopsea, când nu este suficient timp pentru coafor, iar rădăcinile arată deja în mod considerabil crescut. Impresioneaza prin confortul, uniformitatea si viteza de aplicare. Și m-am îndrăgostit de umbra 400 - calm maro. Am tenta rădăcinile cu ei, și după 20 de minute am distruge rămășițele la lungime. pieptandu-se si asteptand inca 7-10 minute, dupa spalare. În acest fel, vopseaua nu întunecă lungimea și rădăcinile vopsea bine. Este spălat în mod corespunzător în mod egal și fără ryzhina. Umbra nu este rece și nu este caldă. calm maro neutru neutru.

ce aveți nevoie

Am încercat destul de multe culori în întreaga mea viață și, înainte de a se întâlni cu vopseaua de la Schwarzkopf Professional, nu am putut găsi nimic meritoriu. Trebuie să spun că am cumpărat vopsele la prețuri diferite, dar nu am observat o diferență puternică. După vopsire, culoarea nu a avut loc, părul părea plictisitor și sa întâmplat că părul sa uscat. Dar nu pot spune nimic despre Schwarzkopf Professional. este doar vopseaua perfectă, doar tipul pe care l-am căutat în toți acești ani. Este acceptabil pentru preț, după vopsire, culoarea este foarte bună, părul pare aproape natural. Doar ador în această vopsea. Mai bine decât ea, nu m-am întâlnit încă. Am încercat destul de multe culori în întreaga mea viață și, înainte de a mă întâlni cu vopseaua Schwarzkopf Professional, nu am putut găsi nimic meritoriu. Trebuie să spun că am cumpărat vopsele la prețuri diferite, dar nu am observat o diferență puternică. După vopsire, culoarea nu a avut loc, părul părea plictisitor și sa întâmplat că părul sa uscat. Dar nu pot spune nimic despre Schwarzkopf Professional. este doar vopseaua perfectă, doar tipul pe care l-am căutat în toți acești ani. Este acceptabil pentru preț, după vopsire, culoarea este foarte bună, părul pare aproape natural. Doar ador în această vopsea. Mai bine decât ea, nu m-am mai întâlnit.

Compatibilitate maximă cu prețul și calitatea 400 Espresso rece (multe fotografii) actualizate după 2 luni

Numai în orașul nostru sa încălzit și am vrut să mă schimb în aparență și am decis să pictez. Deoarece nu a fost vopsită deja o jumătate de an și părul avea culori diferite după umbrirea subliniază, era necesar. Părul înainte de vopsire

M-am dus la magazin căutând ceva care ar putea picta peste evidențierea, părul gri și, în același timp, chiar și culoarea. Pot să spun doar un lucru - îmi plac nuanțele reci și după gustul meu am o umbră de 400 de "espresso rece". El nu este negru și nu este roșu în el.

Mi-am pictat vopseaua de mousse de la schwarzkopf de mai multe ori și îmi place foarte mult.

Să începem cu avantajele sale:

1. Este non-amoniac, nu miroase ca coloranți de amoniac.

2. Nu curge în contrast cu vopseaua cremă

3. Ușor de folosit. Întotdeauna mă vopsesc Trebuie doar să strângeți spuma din sticlă și Nanestinia ca șamponul și să așteptați 35-40 de minute.

4. Culoarea corespunde cu cea declarată integral.

5. Vopseste parul gri

6. Culoarea părului meu, care este destul de persistentă, de obicei nu este foarte diferită în ziua picturii și într-o lună.

7. Acesta este prețul, desigur, nu este același lucru ca înainte. Costă 60 UAH în Watsons.

8. Balsam bun.

9. La lungimea de sub lamele umărului, era suficientă vopsea. Dacă aveți părul până la o talie sau mai mult, luați în siguranță 2 pachete.

10. Nu usucă părul, după pictura nu m-am simțit uscată.

11. Dă strălucire și părul albite devine mai gros

Adevărul este singurul negativ, bine, acesta este probabil pentru mine, înainte ca balsamul să aibă mai mult decât suficient pentru 2-3 ori de utilizare și era într-un flacon, iar acum într-un plic a fost suficient pentru o singură dată.

Culoarea o saptamana mai tarziu, am devenit si mai mult! cu bliț după o săptămână de spălare zilnică Culoare o săptămână după spălarea zilnică fără

Culoare după 2 luni: Culoare după 2 luni

Hue 1200 Schwarzkopf Perfect Mousse

intrare: În primul rând, am vrut să aliniez culoarea mea și, bineînțeles, să mă ușurez. A fost citit recenzii pozitive, plus de multe ori face publicitate că o vopsea economisire fără amoniac, în cele din urmă a decis să cumpere.

În luna februarie, am făcut un ombre la frizerie, dar mi-a plăcut atât de mult ca culoarea luminii merge la mine, că am decis să nu cheltui bani, dar este costisitoare pe părul meu lung și să-l lumineze singur.

Înainte ca această vopsea să aibă garnier, loreal și estel, dar nu a existat niciun rezultat special.

Așa că alegerea a căzut clarifică mousse perfectă 1200. M-am dus la magazin și acolo a fost lăsat singur, m-am gândit apoi probabil așteptând-mă! Dar, din păcate, bucuria mea nu a fost lungă. A doua zi am decis să mă pictez. Mirosul era la fel de picant ca și din cernelurile obișnuite de culoare amoniac. Aplicarea adevărului este mai convenabil decât vopseaua obișnuită nu curge, acesta este un plus.

Până acum a aplicat la gât și a devenit un cuptor teribil! Prin urmare, nu am îndrăznit să folosească rădăcinile, mi-a fost teamă. 45 minute fixate conform instrucțiunilor, m-am dus să mă spăl. Da, strălucitoare, dar neuniformă - de data asta! Două nu sunt 6 tonuri, așa cum am spus, în cazul meu 2 tonuri. Ei bine, poate că cel mai rău lucru pentru mine este o uscare teribilă, cum ar fi fânul de pe cap și părul meu a început să urce! Acest lucru este în ciuda faptului că nu am folosit rădăcinile!

Masca de păr pe care am folosit-o după pictura ma salvat timp de o oră. Părul meu a venit imediat la viață, dar continu să-mi fac griji că a devenit mai lung pe pieptenele lor.

Linia de fund: Culoarea, dacă este comparată cu o cutie, este similară, nu am văzut deloc îngrijirea, deși am împărțit-o prin fire și mousse aplicată ca atare și nu ca șamponul - conform instrucțiunilor, îmi usucă părul grozav, chiar și de la garnier, Nu mi-a plăcut balsamul, nici măcar nu am folosit mănuși, am folosit-o pe mine.

Am pus trei stele pentru o culoare similară cu ambalajul și ușurința de aplicare, fără amoniac

Fotografii: 1. înainte de vopsire 2. ambalare 3. după pictura - lumină artificială 4. după pictura la soare

Ar trebui să cumpăr? Depinde de tine să decideți, iar aceasta este opinia mea și experiența mea.

Vă mulțumesc pentru atenție.

Aplicat inconvenient, dar culoarea era foarte frumoasă

În cele din urmă, nu există nici un miros teribil 1100 + 1200 Revizuit actualizat 26.06

Să începem cu faptul că în martie anul acesta aveam părul negru. Dar la jumătatea lunii mai mi-a lovit capul că m-am săturat să fiu negru, iar apoi a început epicul.

Cum a fost spălat de două ori cu emulsia Estel Color Off poate fi găsită aici: http://irecommend.ru/content/eto-shok-1

Așa cum am promis la sfârșitul postului despre emulsie, încă mi-am pictat fața cu o umbra de tristețe a lui Loreale și, dumnezeul meu. negura sa întors. Mai exact, nu negru, dar părul în vreme reîncărcat și în timp ce în cameră părea a fi negru albastru. Pentru lumină, era un castan negru. Nu exista limită de frustrare, am vrut să plâng foarte mult. Am înțeles că nu era rău Loreal, dar mâinile mele erau strâmbe. Pur și simplu nu am terminat spălarea cu un decapitat sau altă spălare. Apoi, umbra ar fi devenit mai întunecată decât în ​​imagine, și nu negru.

Dar m-am tras împreună, am hotărât că trebuie să mă luminez puțin și să aleg în cele din urmă umbra pe care am avut nevoie în cele din urmă. Pentru a nu ezita ca la melancolie. A găsit o umbră, de asemenea, Shwarzcopf, numai din seria de măști colorate. Cazul rămâne pentru mic: ieșiți de la umbra neagră. Nu am vrut să fac a treia spălare, pentru că omul meu mi-a promis să mă bărbierim într-o noapte întunecoasă dacă mi-aș răspândi din nou mirosul de hidrogen sulfurat în jurul apartamentului meu.

Am venit la magazin, m-am uitat trist la rafturi cu nuante blonzi, iar apoi ochii mi-au cazut pe mousse clarifier. Am mers cam două săptămâni lângă această mousse, am decis, am venit și. 1200 de tone nr. Am fost extrem de întristat de acest fapt, așa că a trebuit să iau 1100 de culori. Am venit acasă, omul sa uitat la mine suspect, dar nu a spus nimic. Am deschis fericit pachetul ca un cadou de Crăciun, iar ceea ce am găsit în interior poate fi văzut în fotografia numărul 1 și numărul fotografiei 2.

Ceea ce imi place vopseaua de mousse, ele sunt ideale pentru stilourile mele curbe. Nu trebuie să suferiți cu perii și alte prostii, cum ar fi un castron nemetalic: se toarnă, se întoarce înainte și înapoi, se freacă ca șamponul și nu se deranjează.

Deci, la sfârșitul tuturor spălărilor, rădăcinile mele s-au dovedit strălucitoare, iar capetele erau întunecate. Voiam să ușurez doar capetele, dar rădăcinile arătau. Am aplicat destul de mult la rădăcini, iar restul greutății mele mi-a ajuns până la capătul părului meu.

Trebuie să așteptați 45 de minute. Vopseaua nu arde, nu curge. Deși m-am întrebat întotdeauna cum vopseau fetele? Ea curge doar cu mine dacă am aplicat mai mult vopsea decât este necesar.

Și ceea ce ma multumit cel mai mult: nu există nici un miros teribil de amoniac. pentru acea vopsea am plasat câte 2,5 stele din 5.

A așteptat 45 de minute după cum se menționează în instrucțiuni. Spălate.

Rezultatul: păr negru de castan, în cele din urmă fără nici un indiciu de negru, și nici un păr nu se mișcă cu chimie, în general! Pentru balsam separat plus vopsea. Nu am primit culoarea perfectă, pe care m-am așteptat, dar cine a spus că va fi ușor? Rămâne doar să aliniați culoarea))

P.S. scalpul meu nu durează, dar pentru prima dată am căștile pe care mi le-am strâns urechile, deși bănuiesc că bărbatul meu este doar mama mea în acest moment)))

În primele două fotografii, așa cum am spus mai devreme: vopseaua în sine. În ultima fotografie, 1 parte este părul înainte, celelalte două sunt după

În cele din urmă, am colectat aproape toate fotografiile de care am nevoie, așa că am completat recenzia.

A luat o nuanță de 1200, pentru a re-lumina, pentru că o dată o umbră de 1100 nu a fost de ajuns. Și greșeala mea plictisitoare despre faptul că am pus compoziția pe rădăcini. Ca urmare, rezultatul a fost de așa natură încât aproape am plâns și mi-am mutat repede picioarele sub ploaie în direcția magazinului, cumpărând vopseaua de păr. Dorința mea a fost aceea de a culora în Masca de Culoare același Schwarzkopf, nottenok nobil nobil. Dar mai intai lucrurile intai.

În cele din urmă, am cumpărat 1200 de nuanțe în câteva zile, am venit acasă, am deschis cutia din nou. Conținutul de umbra 1100 este aproape același în alt mod decât cu punga apărută cu pulbere albă. Ingrediente amestecate aplicate pe păr. Din nou, urechile au fost ciupite (de fapt, un efect secundar ciudat), așteptat așa cum ar fi trebuit, spălat și îngrozit: sfaturile au devenit mai strălucitoare în câteva tonuri, dar neuniform, pe toată lungimea părului erau acoperite cu pete de la roșu deschis la roșu închis. Rădăcinile au devenit culoarea unui pui (rădăcini blonde cu o nuanță de galben). Am vrut cu adevărat să plâng foarte mult. Sfatul meu pentru fete: au făcut o spălare și dacă, ca mine, folosiți vopsele de uz casnic cumpărate în Apple Apple, Latvale etc. Faceți imediat clarificarea, câteva tonuri, apoi pictate în umbra dorită. Dacă utilizați o vopsea profesionistă și aveți mâinile nu sunt curbe ca a mea, atunci umbra dorită poate fi atinsă mult mai repede.

Ultima fotografie este conținutul cutiei și părul meu după. Omul meu ma numit afectuos "curcubeu".

http://my-krem.ru/kraska/kraska-dlja-volos-perfect-mousse-otzyvy.html

Cel mai bun colorant pentru păr

Lustruire luxoasă, senzații plăcute la vopsire, frumusețe și sănătate a părului, nuanțe naturale și bogate - toate acestea sunt Schwarzkopf Perfect Mousse. Paleta de vopsea este prezentată în douăzeci de culori, printre care castan, blond, negru și trei tipuri de clarificatoare cu o intensitate variabilă, permițând o aplicație destul de semnificativă (până la trei tone) pentru a schimba culoarea originală.

Datorită proteinelor de soia și extractului de orhidee, îmbogățit cu vopsea, buclele păstrează aceeași moale și dobândesc strălucirea fără precedent și strălucirea sănătoasă. Doar un efect magic asupra părului are un balsam de îngrijire.

Avantajele indiscutabile ale Schwarzkopf Perfect Mousse sunt mirosul plăcut, echipamentul convenabil, rentabilitatea. Și vopseaua și balsamul sunt mai mult decât suficiente pentru a vopsi orice, chiar și cel mai luxos păr. În plus, Perfect Mousse este ușor de spălat pielea în cazul contactului accidental. Singurul lucru care complică puțin utilizarea vopselei - mousse se usucă rapid, lipind firele.

Datorită faptului că produsul nu conține amoniac, culoarea nu împodobește părul foarte lung, spălând treptat. Pe de o parte, acest lucru poate fi atribuit unor deficiențe, iar pe de altă parte rădăcinile regresate nu sunt vizibile. Dar, în ciuda dezavantajelor mici ale Schwarzkopf Perfect Mousse, feedback-ul despre aceasta, în cea mai mare parte, este foarte pozitiv.

http://luchshaya-kraska-dlya-volos.ru/palette/shvarckopf-perfekt-muss-palitra-ottenkov.html

Colorant pentru păr "Schwarzkopf Perfect Mousse"

Cuprins:

Compania germană Schwarzkopf pe piața cosmetică a devenit o legendă. Ea este obligată prin recunoașterea sa pentru utilizatorii recunoscători care confirmă eficacitatea produselor produse. Vopseaua de păr Schwarzkopf Perfect Mousse, a cărei paletă satisface nevoile fiecărui client, este de asemenea marcată de mărci ridicate și recenzii pozitive. Căci femeile o iubesc să afle împreună.

Schwarzkopf Perfect Mousse - spumă de păr pentru păr

Schwarzkopf Henkel, care se ocupă de părul femeilor, a creat colorantul Schwarzkopf Perfect Mousse. Paleta de culori vă va ajuta să alegeți un ton aproape natural, câteva nuanțe mai deschise sau mai întunecate. Aceasta asigură satisfacerea cerințelor femeilor, precum și a bărbaților care monitorizează aspectul acestora.

Vopseaua de mousse nu conține amoniac în compoziție, în timp ce culoarea rămâne stabilă și saturată până la următoarea colorare. Ingredientele utile ajuta la imbunatatirea parului in timpul procedurii, iar pigmentii intensi vor vopsi parul gri si vor da stralucire.

Textura blândă a spumei, care este similară spumei, este distribuită uniform pe toroane. Acest lucru asigură o colorare uniformă fără pete sau pete scuamoase. Amestecul fără amoniac acoperă fiecare păr, schimbă cu atenție umbra și tehnologia de protecție a culorii o menține până la 6 săptămâni. Extractele de plante, proteinele și aminoacizii readuc, hidratează, dau o strălucire oglindă.

În pachet veți găsi:

 • 35 ml de emulsie pentru dezvoltarea pigmentului într-o sticlă convenabilă cu un aplicator;
 • 35 ml de gel pigmentat;
 • 22 ml de balsam nutritiv pentru etapa finală de colorare;
 • O pompă care creează o vopsea delicată de textură;
 • Mănuși pentru a proteja mâinile când pictați.
 • Instrucțiuni de utilizare.

Fiecare element al setului este gândit și creat pentru a asigura confortul procedurii.

Secretul succesului Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye

Schwarzkopf, în produsul său Perfect Mousse, subliniază absența amoniacului în compoziție, care garantează o colorare atentă și nici un risc de deteriorare a stării de sănătate a părului. Acest lucru este valabil când vopsiți buclele fragile, pierdute sau deteriorate.

Vopseaua este accesibilă, ușor de utilizat și economic, deci femeile o aleg pentru uz casnic. Spuma de spumare ajută la obținerea consistenței dorite a amestecului. Textura sa este ușoară, nu se întinde și acoperă uniform arborele de păr.

O gamă bogată de culori va satisface utilizatorii exigenți, vă va ajuta să găsiți o nuanță naturală, să străluciți sau să întunecați firele, să vopsiți pe părul gri. În ciuda bazei non-amoniac, rezultatul colorării va menține intensitatea pentru o lungă perioadă de timp, în comparație cu alți reprezentanți ai acestei nișă a industriei de frumusețe. Culoarea nu se pătează, nu necesită reînnoire, rămâne luminată și saturată, asigurând aspectul atractiv al părului.

În setul cu vopsea, producătorii pun balsamul, care este marcat de utilizatori, ca agent de îngrijire. Ajută la consolidarea umbrei, restabilește structura părului, hrănește cu proteine ​​și extracte de plante. Buclele arata atractiv, sanatos si radiant.

Paint de Schwarzkopf Perfect Mousse

Utilizarea corectă a compoziției colorantului de păr Mousse Schwarzkopf asigură o aplicare ușoară și umbra dorită. Fiecare examinare negativă a acestui produs, care conținea o plângere privind rezultatul, când a fost examinată, a arătat o încălcare a algoritmului procedurii. Prin urmare, înainte de a utiliza este important să se studieze cu atenție instrucțiunile, care descriu modul de amestecare a componentelor, aplicarea amestecului, cât de mult să reziste la păr.

Produsele Perfect Mousse nu includ amoniac sau ingrediente agresive, dar produsul conține compuși chimici. Testul se efectuează după cum urmează: pe partea din spate a mâinii, unde pielea este delicată, se aplică mijloace timp de o jumătate de oră. Dacă după perioada de timp de la locul testului nu există roșeață sau alte manifestări, puteți trece la colorare.

Datorită texturii fără spumă, care spumează și este uniform distribuită, unealta este economică, un set este suficient pentru tratarea părului lung cu grosime medie. Acest lucru vă ajută să economisiți bani și timp pentru colorare.

Permise să desfășoare o sesiune într-o zonă neventilată. Mirosul compoziției nu este caustic, deoarece nu conține amoniac. Nu provoacă reacții din partea mucoasei sau a tractului respirator.

Procedura se efectuează după cum urmează:

 1. Se amestecă bine componentele cu mișcări blânde, se pune pe o pompă de spumare și se continuă procedura.
 2. Împletiți buclele, apoi aplicați amestecul de colorare. Începeți colorarea din partea parietală și frontală a capului. Mai întâi, mousse este aplicat la rădăcini, apoi pentru a crește volumul amestecului, este spumat direct pe păr și întins cu o perie la vârfuri. Urmați studiul atent al fiecărei componente, nu vă grăbiți altfel, amenință umbra neuniformă.
 3. După finalizarea aplicării spumei, timpul de expunere este detectat conform recomandărilor din instrucțiuni.
 4. În timp, amestecul este spălat cu apă curentă. Se recomandă clătirea părului de 2-3 ori, până când apa devine clară.
 5. Utilizați balsamul nutritiv care se află în setul Perfect Mousse. Aceasta va ajuta la fixarea culorii, la moale, la matase și la strălucire. Balsamul are o aromă plăcută, trenul său va rămâne pe bucle pentru o lungă perioadă de timp.

Această procedură se termină, apoi femeia pune firele pe cont propriu. Permite uscarea prin suflare, călcarea. În cazul expunerii termice, se recomandă utilizarea suplimentară a agenților de protecție termică.

În viitor, de fiecare dată când vă spălați părul, aplicați balsamuri sau măști nutritive pentru părul colorat. Ele ajută la păstrarea saturației umbrelor și îmbunătățesc aspectul părului.

Recomandări de vopsire

Producători și profesioniștii de coafură cu experiență în vopsire oferă o serie de recomandări care vă vor ajuta să vă satisfaceți după procedura de schimbare a culorii părului cu colorantul de păr Schwarzkopf Perfect Mousse.

Selectarea culorii

 • Pentru un efect natural, alegeți o nuanță apropiată de cea naturală. Diferența este de până la 2 tone.
 • Pentru orientare pe pachet sunt nuanțe naturale, care se bazează pe selecție.
 • Dacă alegerea este dificilă, atunci profesioniștii recomandă să luați culoarea mai ușoară decât părul. Această tehnică va ajuta la reîmprospătarea imaginii și nu va dezamăgi, deoarece părul blond este mult mai ușor ascuns.

Înainte de utilizare

 • Pregătirea cu grijă a procedurii va ajuta la evitarea inconvenientei în acest proces. Nu uitați să stocați cu șervețele pentru a elimina spuma excesivă de pe piele sau urechi.
 • Păstrați un ceas pentru a măsura timpul de expunere al colorantului.
 • Faceți colorarea într-o cămașă specială, pentru a nu strica hainele. La domiciliu, acoperiți-vă umerii cu un prosop inutil sau o cârpă, puneți pe un tricou care nu este păcat.
 • Îndepărtați cerceii, lanțurile, colierele. Acest lucru va ajuta la evitarea reacției chimice a metalului cu agenți oxidanți.
 • Protejați-vă pielea cu jeleu de petrol sau cremă de copil gras, care vă scutește de a nu mai freca pigmentul.

În progres

 • Aplicați amestecul de colorant pe bucle uscate.
 • Rețineți timpul de expunere după prelucrarea ultimului fir.
 • Urmați recomandările pentru extragerea spumei pe păr. Supraexpunerea compoziției, riscați să dăuneți părului.
 • Măsurați jumătate din timpul de expunere și masați suplimentar firele.
 • Tonic pe un tampon de bumbac va îndepărta cu ușurință vopseaua de pe piele.

După sesiunea de colorare

 • Dacă după procedură există vopsea, utilizarea acesteia este interzisă.
 • Clătiți bine amestecul cu apă curentă în cantități mari.
 • Utilizați măști subacvatice sau balsamuri cu fiecare șampon.

Costul mousse-ului pentru păr Schwarzkopf Perfect Mousse

Produsele Schwarzkopf, inclusiv Schwarzkopf Perfect Mousse, sunt disponibile pentru achiziționare la magazinele de specialitate cosmetice, supermarket-uri sau pe Internet. Disponibilitatea este creditul producătorului german, deci costul unui set este de până la 500 de ruble.

Salvarea la achiziționarea compoziției de coloranți va ajuta la achiziționarea de către un coafor în salon, care este procedura planificată pentru schimbarea culorii părului. Wizards cumpără fonduri în vrac, și apoi face un marcaj minim pentru clienți, ceea ce este benefic pentru ambele.

Hair dye Schwarzkopf Perfect Mousse - recenzii

Dacă doriți o culoare bogată și durabilă, fără a afecta sănătatea părului, atunci Schwarzkopf Perfect Mousse vă va potrivi. Recenziile dovedesc eficacitatea produsului:

Inna, 35 de ani

Experienta mea de vopsire este de 12 ani. În acest timp, s-au încercat sute de produse pentru a schimba culoarea parului, dar mozaicul Schwarzkopf mi-a câștigat inima. Paleta ma ajutat în fiecare etapă a vieții mele pentru a-mi realiza planurile. Textura delicată este distribuită cu ușurință în bucle, fiind ușor de folosit acasă. Mirosul nu este vâscos, ci mai degrabă plăcut. Producătorul include un balm magic în set, aș folosi-o, face ca firele să fie netede și moi. Cu această mousse culoarea este strălucitoare, bogată, iar părul nu se strică. Îl iubesc.

Anastasia, în vârstă de 40 de ani

Cu câțiva ani în urmă am observat primele fire de păr gri, mi-am dat seama că a sosit timpul, e momentul să-mi vopsesc părul. Înainte de asta, am avut grijă de sănătatea parului meu și nu am recurs la tratamentul chimic nici măcar o dată în viața mea, dar părul meu cenușiu ma făcut. Nu am vrut să stric buclele, așa că am ales instrumentul cu atenție în funcție de următoarele criterii: preț, disponibilitate, performanță și impact minim negativ. Ca urmare, am cumpărat Schwarzkopf Perfect Mousse, o folosesc de 2 ani și nici o plângere din partea mea. Produsul îmi satisface așteptările.

Valeria, 27 de ani

Am aflat despre vopseaua Perfect Mousse din publicitate, a devenit interesată. Producătorul a promis aplicarea ușoară și culoarea durabilă, saturată, fără a afecta buclele. Și am doar o problemă cu aplicația - nu este distribuită, uneori nu pictează peste ea. Am vrut să-i verific efectul, în special timpul de colorare. Am ales o nuanță de 5.86 numită "Mahogany" și nu am regretat. Culoarea a avut loc lin, umbra interesanta. După procedură, adăugați strălucire și moale. Prin urmare, folosesc doar această mousse în ultimii 3 ani și sunt mulțumit.

http://areado.ru/blog/kraska-dlya-volos-schwarzkopf-perfect-mousse

Hair colorant Perfect Mousse de la Schwarzkopf

rechemare

Am cumpărat din cauza promovării în magazinul "Prietena" (dacă cumpărați vopsea, atunci există șansa de a câștiga un pandantiv cu diamante și imaginați-vă că l-am câștigat). =)))

De asemenea, a fost tentant să încercăm un nou mod de colorare. A cumparat culoarea "castan inchis".

A venit, sa dus la baie, pregătită pentru pictura. Cel mai tare lucru este să faci o mousse, ceva nou. Am făcut totul conform instrucțiunilor, sa dovedit!)

Aplicare ulterioară. Să începem cu faptul că am păr lung, sub lamele umărului și gros. Din cauza greșelii de vară, părul meu a devenit portocaliu și eu îl tentez constant să-l iau pe roșcată.

Deci aici. Vopseaua este aplicată doar super, ca un șampon - strâns în mână și aplicat, frecat. Și tot capul. Vopseaua nu curge.

Și ceea ce este cel mai interesant pentru mine este o problemă uriașă care ar fi suficientă pentru un set de vopsea și apoi o altă sticlă a rămas exact. Răcoros și economic! =)

Flushing. Am ținut vopseaua puțin mai puțin, a durat 30 de minute și am fost 23-25 ​​de minute. Pentru că mă tem de mult timp să păstrez noua vopsea, paranoia.)))

Spălați până când apa este clară, apoi puneți balsamul din kit. Am foarte puține lucruri, dar aceasta este o problemă a tuturor culorilor.)))

Scârțâit și. URRRAAA. Ryzhina nu se rupe. Doar super! Sunt mulțumit!

Asta am primit. În general, poate fi mai întunecată o jumătate de tonă, dar mi se potrivește, pentru că este o vopsea în afara carbonului, prin urmare - este spălată rapid!)

Vreau deja să încerc pe mine)))
Pot avea o întrebare despre culoare? Este mai întunecat tonul decât pe cutie?

și suficientă culoare?

Doar 5 zile au trecut Dar mi-a placut Pts Pro stabilitate poate fi exact o saptamana dupa 2)

În fotografie pentru desăvârșirea completă numai pandantiv diamant nu este suficient)))

Partajați fotografii cu ea?)))

Dacă nu este dificil pentru dvs.) Și încă o dată vom fi fericiți pentru dvs. și vă felicităm cu un noroc atât de bun!

Sigur! După cum nu am ghicit imediat, sunteți "norocoși"!)

Haha))) da nu, nu cred că din cauza norocului)))

Aici este ceea ce se face pe promovarea publicității:

Și aici este ceea ce este cu adevărat (safir în centru, în jurul diamantelor):

Suspendare drăguță :) N-aș fi crezut niciodată că astfel de concursuri și promoții nu sunt o înșelătorie sau o strategie de marketing. :)

Ceea ce este cel mai interesant a fost că această acțiune este efectuată de agenția în care am lucrat))))

Mi-a plăcut vopseaua - săptămâna trecută mi-am cumpărat o nuanță de "Castaniu roșu", dacă memoria mea nu se schimbă - părul meu este lung, aproape la talia mea, de obicei cumpăr două pachete de vopsea și apoi unul era de ajuns. Într-adevăr - o aplicație foarte convenabilă. Dar unul - a patra oară când capul meu, și apa rămâne colorată (în cazul meu, ceva portocaliu) ((Deși nu aș spune că culoarea părului este plictisitoare, în general - sunt mulțumit.

Am vrut sa scriu dupa cateva saptamani de utilizare, dar am uitat - parul gri, acest sentiment nu picteaza peste. Toate părurile albe au strălucit din nou - au rămas doar gălbui..

Nu mi-a placut foarte mult vopseaua, am vopsit un castan de ciocolata acum o saptamana, am avut un fir gros, drept, pana la lamele, nu mi-a placut, pentru ca nu simteam spuma si nu era clar unde a fost vopsita. cum mi-am spalat capul de 2 ori, culoarea aproape a dispărut. Este un păcat, la fel ca un tonic (

Ieri mama pictata. Ceea ce este aplicat rapid - într-adevăr a plăcut, dar a vopsit whiskey cu sârguință. Când mama mi-a spălat, mi-a plăcut și culoarea, dar părul gri pe temple nu mi-a arătat bine, deși eram foarte bogat în această zonă (

Toată această vopsea este bună, cu excepția uneia - culoarea este mult mai întunecată. Nu sunt cu siguranță proastă și înțeleg ce este practic la fel ca pe pachet, dar nu la fel de mult. Am cumpărat numărul 600 Castaniu de lumină, în cele din urmă eram aproape neagră, cu un strălucitor roșu stralucitor. Acest lucru este groaznic ((((((((a doua zi am cumparat ambalajul (apropo, unul dintre avantajele acestui vopsea este ca exista o multime in aceasta sticla, eu de obicei cumpar 2 pachete, parul lungimea umarului) de aceeasi culoare, numai 700 - albastru, m-am gândit măcar oarecum aliniați culoarea, cel puțin să îndepărtez această nuanță teribilă roșie, dar, bineînțeles, nu mi-a salvat situația, culoarea părului nu s-a schimbat la AT ALL Rezultatul: vopseaua este bună în consistență, în cantitate, într-o aplicație convenabilă DAR trebuie să fii foarte atent cu culoarea.

A fost pictat cu un ton 700 de maro deschis. Am o blonda foarte inchisa cu un luci negru, complet fara rosu! Acesta este plus numărul 1. În plus, pe părul meu vopsit, culoarea este încă parțial spălată și, în cele din urmă, voi obține o cenușă de culoare brun deschisă. Hair strălucește, arata foarte natural, și nu la fel de artificiale.

O sticlă era suficientă doar pentru părul meu lung - aproape până la talie. Un tutun într-un tutun - și nu a trebuit să salveze, dar excesul nu a trecut. Este foarte convenabil pentru a picta, mi-a luat aproximativ 5-10 minute pentru a aplica vopsea, care este doar fenomenal. Scalpul a cochetat putin, dar nu prea mult.

Balsam chiar și cu vopsea pusă din inimă, podeaua semințelor de mac a mers pe părul meu. Balsam în sine este gros, plăcut - mi-a plăcut.

Am cumpărat un stoc în Bon Joli pentru 189 de ruble - vopsea plus șampon GLISS KUR pentru păr vopsit (în ambalaj roșu). Samponul a apărut, de asemenea. În general, o cumpărare bună este un rezultat minunat.

Foarte foarte convenabil de aplicat. Doar magică. Toate părul colorat, nu curge, nimic în jur nu este murdar în procesul de colorare.

Pictat numărul 300 castan negru. Culoarea este foarte, foarte aproape de negru. Nu este spălată la roșu urât, ci la un bard mic la soare. Mirosul este plăcut atât în ​​timpul vopsirii, cât și după spălarea vopselei.

N-am găsit minusurile, doar pluses.

Sunt vopsita cu vopsea perfomanta, Pearl blond, culoarea parului meu este maro deschis, culoarea este obtinuta fara stralucire, aproape ca pe o cutie! Îmi place foarte mult că este ușor de aplicat, se pare că se aplică șampon, dar numai dacă părul este deja colorat, mai întâi trebuie să îl aplicați pe rădăcini, iar apoi pe întreaga lungime, acesta este prietenul meu coaforul sfătuit sau culoarea poate deveni mai întunecată. Sunt, de asemenea, bucuros că o sticlă de lungime completă este suficientă, iar părul meu este lung, foarte economic! Este convenabil să se aplice, mi-a luat aproximativ 15 minute pentru a aplica! Da, și balsamul este foarte bun, părul după ce este mai moale și strălucește și mai mult.

Nu mi-a plăcut = (
Acum 3 săptămâni, ea a vopsit, a ales Cherry - sau orice este, nu este dorința de a privi. În primele două săptămâni după vopsire, fluxurile colorate au strălucit din vânt. Și în timp ce îmi spăl părul, apa este roz-portocalie. Tent balms și comportă mai bine!
Dezgustator! Nu cumparati nimic altceva!

http://www.ladiesproject.ru/public/kraska-dlya-volos-perfect-mousse-ot-schwarzkopf

Schwarzkopf Perfect Mousse pentru colorarea părului

Categorie:
Cosmetica decorativa

Tip cosmetic:
Colorarea părului

Toate recenziile pentru Schwarzkopf Perfect Mousse Hair Dye
Dezamăgire.

Am citit recenzii, am creat, am ales culoarea și am cumpărat mousse-ul.

Munții de aur au promis, și după ce cookie-ul a arătat! (IMAGINI)

Mousse achiziționate pentru prima dată. A luat în umbra magazin de castan roșu (388). Și seara am decis să încerc o noutate. Și a fost în [. ]

Tonifiere fără păr luminat și rănit? Simplu!

Timp de 4 ani mi-am colorat părul blond mediu natural cu o nuanță roșiatică. Începând cu evidențierea, finalizată cu un blond curat și luminos 10.0, [. ]

Nu este justificat costisitoare

Nu-mi place firma Schwarzkopf, sunt convinsă încă o dată că produsele lor nu sunt foarte bune, șampoane, vopsele, totul nu corespunde așteptărilor [. ]

Culoarea nu se potrivește

Mi-am cumpărat astăzi această mousse. Alegerea sa oprit la tonul 465 "castan de ciocolată". Vopseaua sa aplicat perfect. Dar. Scalpul era vrăjitor [. ]

Nu voi cumpăra mai mult

Din momentul în care această vopsea a apărut în magazine, m-am uitat la ea de foarte mult timp, dar mâinile mele nu au ajuns la ea, și ieri am făcut-o [. ]

dezamăgire

Pentru prima dată, am acest lucru cu vopsea Schwarzkopof, înainte de asta am luat-o, știind că era normal, vopsea medie, deși fără prea multă grijă, dar cu [. ]

Rezultatele părului au urcat

Vopsea grozavă! Special înregistrat pentru a scrie o recenzie despre el! În ultimii 3 ani, am vopsit cu vopsea Garenier și asta ma smuls [. ]

Nu corespunde culorii.

Vroia să-și spele blonda. Am citit recenziile pozitive pe acest site și am decis să profit de o șansă. Pictat acest uimitor vopsea umbra 800 [. ]

Prima clătiță este îngroșată. Negru. Pe gresie și totul în jur. (+ fotografie)

Ei bine, voi distruge o figură frumoasă, iar recenzia mea va fi 556. (Nu mă refer sincer, sincer

Feedback pentru blondes! Tone 1000 (+ rezultat PHOTO)

Revizuirea mea este dedicată atât [. ]

Perfect Mousse 800 Medium Blonde Ce neînțelegere? (fotografie înainte și după)

Pentru o lungă perioadă de timp, sunt în faza de creștere a culorii mele de păr natural după mulți ani de vopsea henna în roșu și astăzi [. ]

Dezgustător.

Voi începe cu faptul că părul nu a fost pictat înainte. Și era convinsă că pentru un motiv bun. Parul mijlociu, a hotărât să reproșeze blonda. Rezultatul este pur și simplu [. ]

Ca un burete în loc de păr? Utilizați!

de curând am fost o blondă Odată am trecut pe rafturi cu vopsele de păr și am văzut acest miracol yuda. ]

Producătorul în cuptor

Îmi doresc sincer producătorul rău. Vopseaua este, desigur, destul de bună calitate, nu miroase, nu usucă părul, se aplică cu ușurință, nu curge. [. ]

Nu foarte

de două ori a pictat această vopsea. Ca majoritatea dintre noi, am condus publicitatea și am cumpărat puțin vopsea, încercați. Din moment ce parul meu este lung, [. ]

Culoarea nu se potrivește, spălată din păr

A cumpărat o mousse, condusă de publicitate. Este foarte greu să pictezi uniform părul de pe spatele capului și mousse-ul pare a fi ca [. ]

Dezamăgire totală 750 de migdale (+ fotografie o săptămână după colorare)

O zi bună pentru toți!

În momentul de față am un scop - să-mi întorc culoarea părului meu natal (blondă medie).

Parul cade. Dezamăgit. umbra 500 castan medie!

Buna, fete) Astazi iti voi spune despre Schwarzkopf Perfect Mousse nuanta de culoarea parului 500 medie castan! Să începem cu faptul că [. ]

Aceasta nu este vopsea

Bună vopsea, ușor de aplicat, nu miroase. Un necaz - nu pictează. Am blonda mea închisă cu câteva fire de păr. A cumpărat o culoare de 1000 - [. ]

Dorogova ceva.

A fost pictat timp de 8 luni cu ea.. Culoare 1100. Brighting average. La inceput mi-a placut, e foarte cool. mousse.. dar pentru a obține culoarea potrivită ai nevoie de [. ]

Fetelor, dar nu mi-a plăcut această vopsea

Aici, ceea ce vreau să spun, a vopsit doar această nuanță de vopsea 500 (castan mediu), părul vopsit într-o culoare similară doar [. ]

Efect zero (1000)

Am pictat întotdeauna numai cu vopsele profesionale, și apoi am citit o mulțime de comentarii, am decis să ia o șansă și să încercați mousse vopsea brightener 1000 de tone. [. ]

Leopard de colorat, în cazul în care există de colorare 3D :)

Am părul blond întunecat, cu pigment întunecat, mereu luminat cu praf profesionist la oxidantul 6, mi-a strălucit în alb. Dar în [. ]

Fiica mea și cu mine am decis să încercăm. Știi, pe lângă confortul de a nu aplica deloc avantaje!

Nu numai că părul este acum [. ]

Vopsea care nu picteaza nici macar negru, ton 200 (+ rezultat fotografie)

Prețul în august 2013 170r.

În principiu, tot ce vreau să spun poate fi văzut de pe fotografie.

Din binele bunului care nu arata. Bună spusă. despre vopseaua de păr

Deci aici. Mi-am murit părul de o sută de ani și chiar mai mult. În ultimii 10 ani, acestea au fost culorile preferințelor Loreal și apoi Cream de luciu. Există craftswomen, [. ]

Paint nu mi-a fost potrivit

Am încercat această vopsea de 2 ori și, de cele două ori, capul meu a mâncat și a mâncat teribil în timpul vopsit. Nici o vopsea nu era așa. [. ]

dezamăgit

Ei bine, nici nu știu de unde să încep.
1 - culoarea de pe cutie nu se potrivește deloc cu rezultatul. Am cumpărat numărul 800 pentru a deveni mai ușor, și a devenit, în [. ]

a doua oară nu va fi (+ nuanța fotografiei 400)

Căutarea culorii perfecte a părului mi-a determinat să încerc să încerc Perfect Mousse într-o umbră de 400 (castan rece).

Am spălat o săptămână și acum sunt un tricolor! (((Foto)

Pictat anterior cu vopsea Indola (http://www.irecommend.ru/content/kachestvennyi-pro.). Și cum m-am gândit să cumpăr acest Perfect [. ]

Perfect Mousse 1200 Clarificator. Nu sfătuiesc pe nimeni.

Am încercat odată clarificatorul de la Syoss 12-0. Lasă culoarea să devină roșu-alb-negru, dar am pierdut doar 10 bucăți de păr de la el. ]

Ash Blonde 910

Am doar 3 luni de experiență de blonde, nu pot obține o umbră obișnuită la rece, nu mă interesează prea mult alb. [. ]

Se luminează foarte lent și doar puțin (o revizuire a două nuanțe 1000 și 1100)

Scopul meu nu a fost să mă transform într-o blondă fatală, ci să-mi ridic culoarea actuală cu un ton sau două. Nu mi-a fost frică de roșie sau de galben, pentru că [. ]

Noi nuanțe luminoase.

Vopsea întotdeauna numai părul de la L'Oreal. Ultima dată Sublim pictat cu mousse Loreal - mi-a plăcut. Dar după ce a citit aici recenziile [. ]

Tone 800 nu pictează deloc pe părul gri.

Tone 800 nu pictează deloc pe părul gri. Și acest lucru este în ciuda faptului că părul gri este foarte mic, iar culoarea naturală a părului meu este foarte apropiată de culoarea însăși [. ]

Ambalaj excelent, nu mai mult

Am făcut-o păr negru. Ele sunt negre din punct de vedere al naturii, iar acum aproximativ 5 luni le-am pictat în plus negru. Cred că pentru 5 luni [. ]

După atât de mulți ani de utilizare, dezamăgit.

Sunt mama a două fidget și nu au întotdeauna posibilitatea de a intra în salon și vopsea după cum doriți. Și timpul petrecut pe el cu cel puțin 3 ore fără [. ]

Vopsea grozavă! !

Vopsea grozavă! A fost pictat în blondă (a fost maro deschis) a devenit castan! Acum am intrat într-o sumă ordonată pentru a-mi face delir pe cap [. ]

simpla dezamagire :(

dupa spalare a decis sa isi schimbe culoarea (radacinile de par au fost considerabil mai usoare decat capetele).
Un consultant la magazin a recomandat noua vopsea de la [. ]

care are o piele alergică sensibilă NU ADVISE

Am facut un test bine, in general, totul este asa cum ar trebui sa fie! Alergiile nu au fost gasite dupa 4 zile! Diagnosticul a fost facut si diagnosticul a fost "arsuri chimice".

Nu recomand

Am fost deja vopsita de parul meu, preferata mea a fost o paleta de ton luxos, de 650 de castane bune, cu o nuanta vopsita slaba. Am mers la magazin pentru [. ]

nu mi-a plăcut

La început, când am fost pictat, mi-a plăcut. Consistența este bună pentru că nu curge. Distribuție uniformă. Dar ea nu miroase așa [. ]

Tonul 950 nu se potrivește cu culoarea indicată pe ambalaj

Colorantul este ușor de folosit, nu are miros caustic, părul este moale, strălucitor, dar culoarea părului este mult diferită de culoarea pachetului. [. ]

Așteptat mai mult. Vopsea disperată

Am decis să încerc o nouă vopsea. Magazinul a văzut Perfect Mousse. După ce a citit recenzii despre aceasta a decis să cumpere. Hue 388 Castaniu roșu. [. ]

Nu utilizați această mousse.

După ce am cumpărat pentru prima dată mousse de vopsea, am fost mulțumit: nu curge, este ușor de aplicat singur, nu trebuie să mă duc la coafor, adică să economisesc bani. [. ]

vopsea teribilă.

după mousse loreal, am decis să încerc această vopsea.
și cât am fost dezamăgit.
dupa ce si-a vopsit parul, le-a spalat, [. ]

Nu pierdeți bani! (Mai ales cu părul negru)

Se pare că nu au inventat încă o astfel de vopsea minunată, astfel încât urechile lor să fie curate și culoarea potrivită și prețul să nu muște.
A fost pictat în culoarea neagră. Ce poate [. ]

nu înțelege umorul.

Mi-am cumpărat tonul de vopsea - 950. maro auriu. înainte de asta a luat-o tonul perle. a rămas rece. Dar cel de-al 9-lea ma omorât complet. [. ]

Hue 746 Blondă naturală (dacă nu tristă, dar noutățile și altele nu au stat cu umbrele anterioare)

Mereu mi-a plăcut această vopsea pentru ușurința utilizării și nuanțele naturale) și acum, dorind să-mi crească culoarea, am fost nedumerit de selecția de culoare și de [. ]

http://protivobmana.com/kraska_dlya_volos_Schwarzkopf_Perfect_Mousse/