logo

în blond fără roșcată! cum. nevoie de ajutor.

27 august 2014

Bine ai venit! Vă cer ajutorul! Am fost vopsit cu culori închise de mai mulți ani, castan închis și negru, în vârstă de 9 ani. Cu timpul m-am săturat de ea, negrea a început să asupri! și am decis să fac o spălare! a făcut-o acasă (estel, acum 2 ani), totul a mers bine.

Am vrut o culoare maro deschis, dar nu am reușit să o obțin, întotdeauna a ieșit cu un luciu verde! chiar și în saloanele noastre nu m-ar putea ajuta! în cele din urmă, a pictat cu o nuanță de aur-cupru, culoarea sa dovedit a fi destul de frumoasă. dar cumva nu-mi place și, în plus, se spală foarte repede și devin roșu și dezordonat, iar acum nu riscați să pictez pentru că parul meu este atât de obosit în timpul său!

Vreau la fel, am părul blond, dar el a fost fără roșcată. Te rog ajută-mă cum să-mi dai acea culoare. Îmi plac două opțiuni (prima este mai ușoară, a doua este mai întunecată). ceea ce este mai ușor de realizat? și cum ?? și care dintre ele este mai bine pentru a alege un tratament mai blând păr de la liniile profesionale ??

Ultimele două fotografii - părul meu - prima lumină galbenă seara, a doua în timpul zilei fără iluminare artificială!

Apreciez foarte mult reacția ta! Chiar am nevoie de sfatul tău! vă mulțumesc anticipat!

28 august 2014

jarenok, bine, aici, din nou. WHERE pe fotografia RUSAL pe care o vezi. Ei bine, unde. Un ton de piele. Ar fi luat un model mai întunecat. Am scris o sută de ori - bine, deschide-ți ochii și nu încerca să coloreze mulatto sau Latina, dacă ai pielea de 5 ori mai ușoară. Nu, ca de obicei.
În primul - colorarea la nivelul celui de-al 7-lea rând intercalat cu piulița a opta - aurie, în al doilea - a 7-a mai rece, cu un indiciu al 6-lea.
Eu deja zadolbalas scrie că umbra RUSSIAN - ALTELE. În forma pe care o doriți, acesta este al 8-lea rând.

Este mai ușor decât baza ta.
Pentru a face acest lucru, trebuie sa spalati roscata si sa faceti lumina - si fara optiuni.
Și apoi vopsit cu vopsea rezistentă, eventual cu micone (bazată pe baza rezultată) și rezultatul este menținut la fiecare 2-3 săptămâni prin tentație la oxizi mai mici.

Dacă doriți o nuanță mai întunecată, trebuie să faceți o spălare și o lumină mai puțin puțin, astfel încât roșcata să nu se târască și apoi să vopsească din nou.

În ceea ce privește culorile, este dificil pentru mine să spun aici, deoarece HAIR este diferit pentru toată lumea și nu există nimic criminal cu ei, de regulă, dacă nu aveți un scop de a obține culoarea a la Snow Bear într-o singură sesiune. În alte cazuri, ele vor deveni la început, desigur, mai uscate, dar acest lucru este inevitabil cu orice schimbare de culoare, deoarece textura începe să se schimbe.

Singurul lucru în care sunt categoric - nu vopsele de magazin. Pentru ei, aș fi tăiat mâinile producătorului. De asemenea, nu se potrivesc cu amoniacul. Nu vor exista corecții de culoare de la ei. Acestea pot fi utilizate numai dacă sunteți mulțumiți de rezultat și îl susțineți doar în ton.

http://sponzhik.ru/topic/3291

Nuanțe de păr brun - 40 de idei

Diferitele nuanțe de păr maro de lux sunt astăzi la modă. Acum câțiva ani, fetele au visat să aibă o față blondă și astăzi își revigorează părul natural și află ce sunt numite diferitele culori ale nuanțelor populare maro.

Înainte de a vă decide cum să obțineți o nouă nuanță și cum să corectați părul în mod corespunzător, trebuie să decideți ce ton este potrivit pentru aspectul dvs. De exemplu, judecând după fotografie, părul brun, ca și părul blond, arată bine cu ochii albaștri, verzi, maro, căprui.

Proprietarii de piele întunecată sau de măsline ar trebui să aleagă un ton cald cu o nuanță de aur sau de cupru. Pentru o piele corectă, un ton de gheață fără roșeață ar fi perfect. Să aruncăm o privire mai atentă la nuanțele de păr brun, să hotărâm cine merge și cum să obțineți un ton rece sau mai cald.

Numai părul brun

Astăzi există atât de multe nuanțe de maro diferite, încât puteți deveni confuz cu numele. Dacă decideți să modificați tonul natural al părului, atunci veți alege din următoarele nuanțe:

 • maro deschis. Combinați perfect cu ochii întunecați, cu fața întunecată sau cu porțelanul. Contraindicat pentru fete cu ochi strălucitori;
 • Culoarea părului saturat, maro saturată, arată natural. În fotografia din reviste puteți găsi adesea modele cu această umbră. Este pentru doamnele cu ochi tăiați, ochi albastri, maro sau verde;
 • cahen maro culoare poate adăuga un cuplu de ani. În ciuda acestui fapt, este foarte popular. Asemănarea tonului părului este potrivită pentru orice piele, deoarece combină tonuri reci și calde;
 • Brun și violet sunt adesea confundate cu visiniu. Dar fotografia arată că aceasta este o nuanță complet diferită de păr. Absorbi subtilitățile roz și purpuriu;
 • maro aurie arată bine cu ochi căprui și piele foarte ușoară sau foarte închisă;
 • tonurile roșu-maronii sunt întotdeauna luminoase, saturate. Sunt potrivite pentru fete de tip cald de culoare;
 • negru maro culoare maro este diferit numit "ciocolata neagra". După vopsire, părul devine aproape negru cu tonuri de ciocolată translucide;
 • fetele îndrăznețe aleg frecvent tonuri roșii de scorțișoară. Se potrivește perfect pielea luminoasă, face imaginea extraordinară, strălucitoare. Ideal pentru ochi verzi sau maro.
 • maro rece combină multe nuanțe. Printre ele sunt negru, bronz, maro deschis, cenușă și fum. Această opțiune este potrivită pentru ochii gri, albastru și cafeniu.
 • tonuri calde de câștig-câștig cu părul brun pentru tipul de primăvară / toamnă. Caramel, chihlimbar, tonuri de brandy sunt potrivite pentru fetele cu ochi verzi, maro deschis și pielea tăbăcită.
 • scorțișoară de scorțișoară fără un indiciu de roșu este cea mai populară în această schemă de culori. Fotografia arată că arată bine la fete de tip rece de culoare.

Dacă ezitați să schimbați umbra părului, atunci gândiți-vă la beneficiile petelui. Diferitele nuanțe de păr brun au mai multe avantaje:

 • adaugă feminitatea;
 • accentuează ochii, pielea;
 • faceți imaginea mai vie;
 • o paletă mare vă permite să experimentați;
 • ascunde imperfecțiunile pielii, accentuează favorabil stralucirea ei.

Desigur, există câteva dezavantaje. Printre acestea se numără următoarele:

 • vopseaua necorespunzătoare poate adăuga mai mulți ani;
 • vopseaua se estompează după un timp.

Instrucțiuni pas cu pas

Dacă doriți să mergeți maro fără a utiliza produse de amoniac, ar trebui să învățați cum să vă vopsiți părul cu henna și basma. Acestea sunt vopselele naturale, care nu numai că vopsesc părul în diferite nuanțe, ci și îl saturează cu substanțe utile. Pentru a obține tonul potrivit, este important să alegeți proporțiile potrivite. Va dura:

 • henna, basma;
 • cafea măcinată;
 • castron din sticlă, perie;
 • cabină de duș.

Dacă sunteți interesat de modul în care puteți face maro din părul negru strălucitor, atunci trebuie să luați henna și basma în proporție de 1: 3. Pentru un cap mai ușor de păr, de exemplu, lumina blondă, proporția trebuie să fie 1: 2.

 1. Faceți cafea din fasole măcinată.
 2. Se amestecă henna cu basma, se toarnă cafeaua, se amestecă bine, se răcește.
 3. Puneți amestecul pe cap și puneți un capac de duș. Pe părul negru, compoziția trebuie menținută timp de aproximativ patru ore. Pentru un bărbierit mai ușor, suficient timp.

Susține saturația și strălucirea

Nu este suficient să înțelegeți cum să faceți o nuanță maro frumoasă din părul negru sau brun. Este, de asemenea, necesar să-l îngrijești în mod corespunzător. În primul rând, ar trebui să cumpărați șampoane speciale care să mențină umbra. Nu inutile vor fi balsamuri de nuanță care vă permit să creați o strălucire uimitoare.

Buclele închise reflectă bine lumina. Nu contează ce păr ton maro - cupru sau fără roșu.

Pentru a menține saturația tonului cât mai mult posibil, trebuie să monitorizați starea de sănătate a părului. Tăiați capetele divizate, utilizați în mod regulat măști medicale.

Culoarea părului brun are nevoie de protecție UV. Cea mai rezistentă vopsea a părului se reduce datorită expunerii prelungite la soare. Vara, nu uitați să purtați o pălărie, dacă veniți pe jos lungi sub soarele incins.

"alt =" ">>
Fotografia arată cât de elegantă este culoarea maro, plină de culori californiene sau tradiționale. Pentru a menține saturația mai lungă, faceți în mod regulat ambalaje cu ulei. Pentru bruneturi de ulei de kernel, argan, măsline.

Dacă vă place - partajați-vă cu prietenii:

http://volosylady.ru/dyeing/colors/pepelno-korichnevyj-cvet-volos-foto

Cum se obține un păr brun deschis fără roșu

Parul neagra fara rosu - cum sa-l atingi

Cumpărați vopselele de păr, femeile speră că culoarea va fi identică cu cea a modelului din imagine. Dar aceste așteptări sunt adesea greșite, iar rezultatul este frustrant. Cel mai adesea, părul nu devine deloc umbra dorită. În acest articol vă vom spune cum să obțineți părul brun fără păr roșu sau să scăpați de această umbră după o astfel de vopsire nefericită.

Umbra roșie nu este pentru toată lumea

Cum de a alege vopseaua potrivita

Niciodată nu puteți ghici dacă culoarea părului dvs. se va potrivi exact culorii imaginii sau eșantionului de pe ambalaj, deoarece colorantul de la diferiți producători se comportă diferit în funcție de culoarea de bază și dacă este natural sau dobândit ca urmare a vopsirii anterioare.

Paleta de culori Garnier

Ceea ce contează este ceea ce ați pictat înainte. De exemplu, dacă a fost henna, atunci după procedură puteți obține o surpriză neplăcută sub forma unei nuanțe verzui.

Pentru a evita greșelile, trebuie să nu vă uitați la imagine, ci la numărul de colorant.

Ce înseamnă numărul de coloranți

Acesta reflectă toate informațiile despre culoarea și pigmenții care alcătuiesc vopseaua. Acest număr este scris, de obicei, printr-o fracțiune sau printr-un punct, unde numărul indică tonul natural și adâncimea acestuia, iar numerele după punct indică nuanțele principale și cele adiționale. Mai jos este un ghid care vă ajută să înțelegeți notația.

Pe scara internațională, cifrele tonului corespund următoarelor culori:

 • 1 - negru;
 • 2 - castan închis la culoare;
 • 3 - castan închis;
 • 4 - castan;
 • 5 - castan ușor;
 • 6 - blondă întunecată;
 • 7 - blond;
 • 8 - blond deschis;
 • 9 - blondă ușoară;
 • 10 - blondă blondă.

Pentru referință. Unii producători produc vopsele 11 și 12 culori - super-lumină.

Dacă ambalajul conține doar o singură figură, ca în imaginea de mai jos, înseamnă că culoarea vopselei este naturală, fără pigmenți suplimentari.

C6 - maro închis fără colorant de păr roșu din paletă

Dacă după ce este al doilea și al treilea, clarifică ce pigment se adaugă la colorantul principal.

Ele sunt descifrate ca:

 • 0 - umbra naturala;
 • 1 - seria de cenușă (pigment albastru-purpuriu);
 • 2 - rând mat (pigment verde);
 • 3 - rând de aur (pigment galben-portocaliu);
 • 4 - rând de cupru (pigment roșu);
 • 5 - rând de mahon (pigment roșu-violet);
 • 6 - rândul violet (pigment albastru-violet);
 • 7 - Havana (pigment roșu-brun pe bază naturală).

Fiți atenți. Nuantele 1 și 2 sunt reci, toate celelalte sunt calde.

Principalele nuante (a doua cifra) si nuante suplimentare (a treia cifra) se adauga la vopsea in diferite rapoarte. Cel mai adesea este 2: 1 sau 70% primar și 30% suplimentar.

6.45 - tonul principal este blond închis cu o nuanță de cupru

Cum influențează pigmenții culoarea părului?

Este clar că dacă culorile din cifru cu a doua sau a treia cifră sunt 3, 4, 5 sau 7, atunci buclele după vopsire vor deveni gălbui sau roșiatice. Prin urmare, este necesar să se aleagă fie coloranții naturali, fie cei la care se adaugă pigmenți de serii reci. (A se vedea, de asemenea, articolul Culoarea părului sparing: caracteristici.)

Dar chiar și o alegere competentă nu garantează întotdeauna absența unei nuanțe nedorite, dacă schimbați culoarea părului. Mai ales când vă repetați cu propriile mâini, și nu în cabină.

Acest lucru se poate întâmpla la schimbarea culorilor.

 • de la 1 sau 2 până la 5 (negru sau foarte întunecat la castan);
 • de la 1 sau 2 la 6 sau 7 (negru la blond);
 • de la 3 la 6 (castan închis la blond);
 • de la 6 la 7 (blondă închisă la lumină blondă).

De asemenea, roșcată apare ca rezultat al înălbirea părului sau după spălări.

Cum se obține culoarea dorită

Garanția de a obține culoarea și umbra dorită poate fi doar un profesionist, la dispoziția căruia nu există numai toate instrumentele disponibile, dar și cunoștințele și experiența. Prețul ridicat al vopselei nu este, de asemenea, o garanție că rezultatul se va potrivi exact cu culoarea declarată. (A se vedea, de asemenea, articolul privind keratarea părului: caracteristici.)

Dar dacă tot decideți să vă faceți machiajul propriu, veți avea nevoie de corectori, care pot fi achiziționați numai în magazine pentru profesioniști sau direct în saloanele de coafură.

Cum se utilizează corectorii

Corectorii (mixtonii) sunt utilizați de către profesioniștii de coafură pentru a da culoare saturației sau invers - pentru a elimina culoarea nedorită. De fapt, este un concentrat de culoare care nu este folosit independent, ci doar adăugat la vopsea într-o anumită doză.

Pentru a înțelege, de exemplu, cum să obțineți o culoare de păr brun deschis, fără păr roșu, pentru a scăpa de umbra de cupru, să aruncăm o privire la paleta de culori obișnuită.

Roată de culoare clasică

Opusul culorii roșii de care avem nevoie pentru a scăpa este albastru. Acest pigment este baza seriilor de cenușă. Este acest corector pe care trebuie să-l adăugați la vopsea pentru a neutraliza culoarea nedorită, pentru ao face să fie dezactivată, pentru a elimina luminozitatea.

Principiul neutralizării, bazat pe utilizarea contrapărții color, stă la baza folosirii tuturor mixtonilor, codul necesitând îndepărtarea nuanței inutile. Și invers - dacă vrei să-l faci mai strălucitor, un corector asociat este adăugat la vopsea.

În fotografie - blue mikston 0/11 de la Estel

Numărul de profesioniști de corector este măsurat în centimetri de masă, extrudat din tub.

Cum sa scapi de rosu dupa vopsire cu henna

Multe femei folosesc henna nu numai pentru colorare, ci și pentru tratarea părului. Acest produs natural de plante are într-adevăr proprietăți de vindecare, dar după ce îl folosiți, tonul roșu de păr este oferit pentru tine și nu va fi atât de ușor să scapi de el chiar și cu ajutorul unui specialist.

Părul înainte și după vopsirea hennei

Destul de des se întâmplă ca vopselele de păr brun, fără roșu, alese în conformitate cu toate regulile și care stau foarte mult, dau o nuanță verde, ducând femeile și mai mult la descurajare. Acest lucru se produce ca rezultat al reacțiilor chimice în interacțiunea coloranților naturali și artificiali.

Este posibil să refaceți după henna nu mai devreme de 2-3 luni. Dar puteți bloca o roșcată cât mai mult posibil dacă nu vă place sau nu.

Pentru a face acest lucru, folosiți remedii folclorice dovedite.

Consiliul. Cele mai eficiente măsuri vor fi luate în primele zile după colorarea cu henna. După câteva săptămâni, ea mănâncă atât de mult în păr încât orice acțiune va deveni inutilă.

 • Mască de lut roz și chefir. Ambele componente în proporții egale sunt încălzite într-o baie de apă, amestecate și aplicate pe păr timp de 1,5-3 ore sub film. Masca trage henna bine atunci cand este folosit frecvent (la fiecare 1-2 zile).
 • De asemenea, ajutați măștile de ulei, de exemplu, din ulei de măsline încălzit. Înainte ca acest păr să poată fi umezit cu alcool și să stea timp de 4-5 minute. Sau spălați-vă părul cu săpun. (A se vedea și articolul Cum se învârte părul pe rolele termice: caracteristici.)
 • Oțetul vă va ajuta să obțineți părul blond închis la culoare, fără păr roșu. Lui în cantitate de 3 lingurițe. l. adăugați la bazin cu apă caldă și țineți-l în păr timp de 10 minute. După aceea, capul se spală cu șampon și se pune balsam.

concluzie

Pentru a obține culoarea dorită a părului, trebuie să țineți cont de o mulțime de nuanțe și să aveți cunoștințe despre structura și proprietățile vopselei.

Cel mai bine este să încredințați această afacere unui profesionist. Dar dacă tot decideți să vă pictați, vizionați videoclipul din acest articol și încercați să vă amintiți cum să alegeți vopseaua în conformitate cu codul de pe ambalaj.

Nu știți cum să îndepărtați părul roșu? metode

Unele femei sunt vopsite special în culoarea roșie - pentru că este foarte atractivă, fermecătoare. Cu toate acestea, în unele cazuri, este nedorită. De exemplu, atunci când fata a decis doar să schimbe culoarea părului și după colorare a apărut o nuanță roșie suplimentară.

În părul roșu foto, uneori nu este foarte de dorit

Și cum să comandăm să fim în această situație? Și noi vă vom spune! În primul rând, nu vă panicați și nu plângeți, trăgând buclele. În al doilea rând, citiți cu atenție informațiile prezentate mai jos.

Am ales răspunsuri specifice pentru astfel de cazuri, ce și cum să facem pentru a scăpa de tonul neplăcut. Instrucțiunea noastră specială este bună deoarece toate acțiunile descrise în ea pot fi ușor efectuate la domiciliu cu mâinile tale.

O nuanță roșie-roșie a multor păruri pe față

Cum să evitați greșelile

Înainte de a spune cum să elimini nuanța roșie din păr, să ne uităm de ce apare. Adesea, motivul manifestării sale este o abordare prost concepută a procedurii de schimbare a culorii părului.

Roșu și uneori chiar stralucitoare portocalii sau portocalii pot fi obținute prin vopsire:

 • de la castaniu la alb intens;
 • de la brunet la blond;
 • de la castan închis la blond;
 • de la brunet la castan;
 • de la blonda întunecată la cea blondă deschisă.

Sfat! Dacă nu ați schimbat niciodată culoarea naturală sau doriți să experimentați, vă recomandăm să solicitați ajutor de la un coafor profesionist care, folosind experiența sa, va putea să aleagă o nuanță pentru tine, care nu duce la un ton roșu. Prețul procedurii nu este atât de ridicat, având în vedere că eliminați complet riscul de înroșire.

Acest lucru se datorează faptului că pigmentul galben-roșcat în cele mai mari cantități este conținut în buclele următoarelor culori:

Ca rezultat, după colorare, pigmentul poate fi activat și apare pe suprafața părului.

Nu doar roșu, dar roșiatic - o altă variantă a manifestării unei nuante urâte

Nu vă panicați!

Una dintre principalele greșeli pe care le generează femeile în astfel de situații este panica, rezultatul căreia este dorința de a scăpa imediat de problemă, pur și simplu făcând decolorare.

Și acest lucru nu poate fi făcut în niciun caz din mai multe motive!

 1. Amestecurile pentru iluminare au un impact foarte negativ asupra sănătății părului, făcându-l uscat, fragil.
 2. În plus, sunt capabili să distrugă pigmenții numai cu culori închise - negru, maroniu, dar pigmenții roșii, gălbui, roșiați nu au efect. Adică, utilizarea clarificatoarelor este o procedură complet inutilă.
 3. Ca urmare a unei astfel de clarificări, părul devine slab, iar culoarea neplăcută rămâne pe ele. Iar aici, fără ajutorul foarfecelor, nu poți să faci - singura cale de ieșire, tăiați buclele.

Atunci când se manifestă un ton nedorit, cel mai important lucru nu este panica.

Mai jos vă vom oferi câteva sfaturi despre cum să acționați în această situație pentru a scăpa de nedorite:

Remedii profesionale și populare pentru a rezolva problema

Deci, există câteva metode foarte eficiente pentru îndepărtarea pigmentului roșu din păr. Deoarece nu poate fi doar nedorită, ci și extrem de vulgară.

Instrumente profesionale

Pentru a combate umbra neplăcută pentru dvs., puteți utiliza cosmetice profesionale caracterizate prin eficiență.

Printre acestea se numără următoarele șampoane:

 • Bonacure Color Save Șampon de argint de la Schwarzkopf;
 • Șampon de argint de la CEHKO;
 • Otium Pearl de la Estel.

Avantajul acestor compoziții este acela că acestea conțin un ingredient special, unic care vă permite să suprimați nuanța roșiatică.

Fiți atenți. Niciunul dintre șampoanele profesionale menționate mai sus nu poate fi păstrat pe cap timp de mai mult de trei minute, deoarece acest lucru poate duce la culori extrem de imprevizibile. Și va fi aproape imposibil să le eliminați!

Linie profesională pentru spălarea tonurilor nedorite ale părului

Remedii populare și măști

Firește, este imposibil să nu se acorde atenție remediilor folclorice.

Mastile realizate din ingrediente naturale naturale nu numai ca vor ajuta la rezolvarea problemei, dar au si un efect benefic asupra starii generale:

Ca urmare a utilizării unor astfel de măști, buclele dvs. vor fi:

În acest caz, toate măștile sunt pregătite acasă, cu mâinile lor. Aceasta înseamnă că economisiți timp la vizitarea salonului și, de asemenea, știți exact ce a fost folosit într-un anumit amestec.

În special, merită subliniat printre cele mai comune mijloace utilizate în acest caz:

De exemplu, în timpul verii, într-o zi însorită, spălați-vă părul cu suc de lamaie. Asigurați-vă că vă înmuiați bine părul și lăsați-l să se usuce în mod natural.

Repetați procedura dacă este posibil și dorit. După cum arată practica, sucul de lămâie și lucrul la soare se întreabă și părul este destul de rapid mai ușor.

Miere Lămâie - nu numai că va elimina umbră urât, dar, de asemenea, vindeca părul

Sfat! După aplicarea unei astfel de măști, părul trebuie spălat și tratat cu un balsam hrănit. La urma urmelor, soarele și sucul de lamaie au uscat firele și, prin urmare, trebuie să aveți grijă de restaurarea lor.

Masca de pâine are un efect bun. Acesta va fi în cerere în sezonul de iarnă, când soarele este scăzut și sucul de lamaie nu este rațional de utilizat.

Pentru a crea un amestec de pâine aveți nevoie de:

 • pentru a separa miezul de pâine de secară;
 • umpleți-l cu apă;
 • se lasă peste noapte;
 • dimineața gruelul rezultat este distribuit uniform pe toate buclele;
 • Înfășurați-vă capul cu polietilenă (puteți purta un capac de duș) și încălziți cu un prosop - creșteți cu căldură efectul mascului;
 • este necesar să se țină structură pe păr aproximativ o oră;
 • apoi clătiți cu apă caldă.

În funcție de culoarea originală a părului

Acum, haideți să ne uităm la modul de a face față unei nuanțe roșiatice nedorite, în funcție de natura dvs. naturală. Deoarece există unele subtilități despre care vrem să vorbim.

Dacă aveți bucle întunecate

Imediat, observăm că o roșcată neplăcută și nedorită pe părul întunecat poate fi o consecință a:

 • încălcarea regulilor de colorare;
 • o umbră necorespunzătoare.

Prin urmare, într-o astfel de situație, după cum remarcă specialiștii, revenirea la culoarea sa naturală va fi optimă și rațională.

Dar dacă trebuie să eliminați o nuanță roșie sau roșiatică dobândită în mod deliberat, atunci în acest caz va trebui să efectuați o albire completă a părului. Bineînțeles, acest lucru va avea un impact extrem de negativ asupra stării generale a părului și a sănătății acestuia, dar atunci veți putea să vă dați părului orice umbre dorită.

O abordare competentă a colorării vă va salva de consecințele neplăcute.

Fiți atenți. După o astfel de înălbire, se recomandă utilizarea produselor cosmetice speciale pentru îngrijirea părului - balsamuri, măști și așa mai departe. Acestea vor ajuta la restabilirea sănătății buclelor.

Acum știți cum să eliminați nuanța roșie a părului întunecat - această sarcină, deși nu este simplă, dar poate fi complet executată.

Dacă aveți bucle blonde

Să vorbim despre cum să eliminăm nuanța roșie cu părul brun deschis. În acest caz, cea mai simplă metodă este de a culori din nou, dar deja în culoarea sa naturală.

Sfat! Dacă nu doriți să șocați din nou părul cu efectul negativ al compoziției de colorare, este recomandat să efectuați o evidențiere mai delicată, cu o predominanță de tonă de cenușă. El va îndepărta atenția de la roșcată. De asemenea, puteți tenta părul într-o culoare albastru-violet.

Se recomandă utilizarea rețetei de mai sus, presupunând aplicarea sucului de lămâie pe păr și uscarea naturală sub influența soarelui.

Fiți atenți. În unele cazuri, cauza tonului neplăcut de ghimbir poate fi clorul, care este conținut în apa din conducta comunală. Prin urmare, instalați cel puțin cel mai simplu filtru care va elimina clorul.

Eliminarea nuanței de roșu este destul de realistă, dar vă recomandăm să căutați ajutor sau cel puțin consultați un coafor profesionist pentru a vă ajuta să găsiți cea mai potrivită nuanță și metodă pentru a rezolva problema.

La sfârșit

Înainte de a scăpa de tonul roșu - analizați cu atenție situația: poate că nu merită?

Acum știți exact cum să eliminați rapid și eficient roșeața care a apărut după pătarea părului. Nu este nimic greu în acest sens, nu este nevoie să disperați după manifestarea unei astfel de nuanțe. Videoclipul suplimentar din acest articol vă va oferi informații utile despre acest subiect.

Cum se elimină părul roșcată: recomandări ale experților

Colorarea părului modifică cu ușurință imaginea, dar chiar și în salon uneori firele roșiatice strică rezultatul dorit. Prin urmare, suntem preocupați de modul în care puteți elimina părul roșu din păr cu remedii folclorice și cosmetice, dovedit, blând și accesibil. Stilistii enumera o varietate de motive care nu depind de maestru si vopsea, ci numai de caracteristicile buclelor - pictate anterior sau naturale.

După vara de la ultraviolete generoase, firele noastre se ard și devin roșii. Când străluciți buclele întunecate, părul devine și roșiatic, mai ales după spălarea repetată.

Pigmentul roșu apare neașteptat în firele noastre.

Cauzele lui

Cel mai adesea, o nuanță neinvitată indică o alegere nereușită de vopsea sau oxid și erori de colorare. În primul rând, culoarea va fi afectată de structura și starea părului, care depinde de frecvența și culoarea procedurilor anterioare de vopsire.

Modificări în timpul colorării primare

 • Pentru prima dată, aplicăm vopseaua la 2 cm mai jos de rădăcini și, după 10 minute, vom pata rădăcinile. Atunci nu vor fi mai strălucitoare decât firele. Timpul exact al aplicării este indicat de instrucțiunile unui anumit produs cosmetic. Așa că evităm rădăcinile roșii.
 • Reddish de-a lungul întregii lungimi a buclelor după pictura obținută din alegerea ei greșită. Fără decolorare, vom lăsa firele pe o pereche de tonuri cu oxid de 6%, până la 4 tone - oxid de 9%, iar 12% sunt potrivite pentru o clarificare puternică.

Un oxid insuficient concentrat dă o jumătate de ton, adesea roșiatic.

 • Pigmentul natural puternic stinge mixtonul neutralizant.
 • Balsamurile de nuanță sprijină cu succes culorile pure. Prețul lor merită atât de mult dorit ton durabil.
 • Părul, vopsit anterior în culoarea aurie, cupru sau roșie, elimină eliminarea acidă "de fundal" neinvitată.
 • Fără o spălare profesională, nu vom face decât să mușam scurt coloranțele portocalii cu balsamuri colorate, sampoane sau vopsele fără amoniac. (A se vedea, de asemenea, articolul Culoarea părului sparing: caracteristici.)
 • Și cum să scapi de părul roșu după vopsire în culoarea castanului? Profesioniștii sfătuiesc definitiv decolorarea, după care orice culoare este disponibilă pentru noi. Cu toate acestea, lumina deplete firele de păr, făcându-le fragile și fragile fără o îngrijire specială.

Când re-colorați

Fiți atenți!
În vopselele profesionale, se specifică tonul de bază și se afișează jumătate de tonă suplimentară.
Firele roșii naturale nu trebuie vopsite în nuanțe roșii.

recomandări

Pentru a face față cu roșcată este destul de posibil.

Produse cosmetice

 • Eliminați fenomenul neplăcut pe care îl putem șampoanele de argint (șampon de argint) al diferitelor companii. Secretul lor este într-o componentă specială, eliminând pentru mult timp roșcatul. Cu toate acestea, dacă îl exagerați, buclele vor deveni nenorocite de cenușă sau reflux imprevizibil.
 • Șampoanele pentru părul gri, de asemenea, ar elimina părul luminos și brun, inutil.
 • Folosește mai bine tonice care economisesc. Pentru a neutraliza nuanțele de cupru în conformitate cu regulile de colorare, luăm tonurile violet, verde și albastru-albastru.

Fiți atenți!
Această cosmetică păstrează structura părului: le dă timp să crească, să se relaxeze.
Cu aceasta, putem evita o re-colorare rapidă, dacă nu este atât de nefericită de umbra ei.

Tonic poate fi adăugat la balsam și pus pe buclele spălate.

 • Neutralizarea urgenta va aparea din tonicul 9.01 - mama de perle. Clătiți soluția concentrată timp de câteva minute.

Pe părul întunecat

Există opțiuni eficiente pentru a scăpa de părul roșu pe părul întunecat.

 • Umpleți-l cu un ton rece sau întunecat de lumină - ele neutralizează perfect culoarea aurie. De asemenea, se va potrivi blond blond și blond deschis.
 • Eficient și clătire cu sare de mare.
 • Această nuanță însorită va stinge o linguriță de peroxid într-un pahar de apă.

Folosirea unor instrumente accesibile folosește luminozitatea portocalie a buclelor.

Faceți o mască cu propriile mâini:

 • o pereche de lămâi pentru suc;
 • secară;
 • 100 g de bere;
 • lingura de ulei de măsline.

Menținem această mască pe cap timp de 2 ore.

De la henna

Culoarea de cupru de la henna cu culori artificiale este imprevizibilă.

Luați în considerare modul de a elimina un păr roșcat de la henna.

 • Este mai sigur să recurgeți la șampoane colorate și să le folosiți în mod constant, deoarece acestea sunt spălate. Galbenele de la henna vor dispărea de spălarea repetată.
 • Sucul de lămâie sau soluția de peroxid va îndepărta debitul morcovului.
 • O oră cu o mască de miere sau de kefir va elimina coloranțele nedorite.
 • Soda va face ca galbenul să fie imperceptibil.
 • O clătire de bere cu câteva picături de ulei de măsline stinge lumina roșie inutilă.
 • Suc de struguri cu șampon (1: 1) se curăță toată săptămâna.

Pe părul brun deschis

Există câteva sfaturi credincioase și accesibile despre cum să elimini părul roșu din părul brun deschis.

 • Tintul de argint va da blondele un minut de clătire cu un tonic purpuriu.
 • Reveniți la culoarea naturală prin colorare.
 • Repere în culoarea cenușie va masca un ton enorm de vulpe.

Există căi populare valoroase.

 • Masca de pâine de secară îmbibată pentru o oră impune pe fire - și a scăpa de dungi de aur în părul tău.
 • Clatirea serului va ajuta de doua ori pe saptamana.
 • O mască de o jumătate de oră de ouă, linguri de ulei de măsline și miere pe păr umed neutralizează stofa. Cu toate acestea, putem face cu mierea singură pentru noapte. (A se vedea și articolul Mască pentru păr cu ulei de jojoba: caracteristici.)

În fotografie - compoziția, pe care le derivăm ryzhina și părul de sate.

Sfat!
Este mai bine să spălați astfel de măști cu suc de lămâie diluat - elimină grăsimile și microbii și, important, luminează roșcată.

 • Blondele folosesc adesea decoctul de vitamine din coaja de ceapa, care este umezit cu bucle pe timp de noapte, apoi clătit cu o soluție de suc de lămâie - va elimina mirosul.
 • Clătirea zilnică a capului cu un decoct de vindecare și strălucire a mușețelului este utilă.

Două ore de udare a firelor roșii cu ceapă și lămâie este eficientă.

Fiți atenți!
Spălarea cu apă clorinată va da în mod inevitabil unei blonde o stralucire puternică, așa că folosim apă purificată.

Aceste metode sunt, de asemenea, bune atunci când decidem cum să îndepărtăm părul roșu din păr după spălarea acestuia. Sunt ingrediente naturale care sunt universale. De asemenea, vindecă buclele care au suferit mai întâi de pictură, apoi de la spălarea ei.

concluzie

Indepartati indeparabil culoarea cuprului de la bucle, putem tonica sau re-colorati. Și cu bucle blonde, îl vom îndepărta cu măști populare și cu suc de lămâie pură. (A se vedea și articolul Stimularea creșterii părului: caracteristici.)

După spălarea vopselei, lămâia și musetelul sunt acceptabile pentru a reveni la culoarea naturală: vor vindeca părul rănit de substanțe chimice. Când înălbirea îngălbenire poate fi doar un machiaj special. Videoclipul din acest articol răspunde clar la întrebarea noastră.

Paleta C6 (rece, medie-inalta fara rosu si verde.) Colorarea parului dupa spalare Recomandata ca o culoare deosebita.

Bună, dragi fete.

Vă scriu cu mare recunoștință că parul meu a fost într-o stare teribilă de foarte mult timp, culoarea era aproape neagră și am dat peste minunate recenzii despre culoarea Palet C6, despre blondă naturală în această umbră.

Prima mea cunoștință cu vopseaua a fost un mare succes. De atunci, ea a devenit preferata mea, in ciuda unor dezavantaje (pentru care 4 stele).

După ce am murdărit fără succes în Chocolate, am ajuns la decizia de a încerca spălarea Estelle (vezi recenzii). Vopselele, măștile și altele asemănătoare au rămas puțini bani și trebuie să mergi să lucrezi ca o persoană, nu ca o sebastă. Așa mi sa părut părul. Culoarea este drăguță, dar am vrut o culoare maro deschisă, fără verdeață și chiar mai mult fără o roșcată. Alegerea a venit pentru sine.

Părul după spălarea fotografiilor la

Părul după spălarea fotografiilor la

Nu am avut timp să citesc recenzii noi despre culorile bugetului și am fugit la magazinul pentru paleta mea). La urma urmei, ea ma ajutat mereu după clarificări nereușite.

Aici este ambalajul în sine.

Ce înseamnă litera C6 ?:

 • C - culoarea cenușie;
 • 6 - blond întunecat în profunzime.

Culoarea este aproape de culoarea pe care producătorul ne promite. Este necesar să se ia în considerare faptul că va cădea pe blondă mai ușoară decât pe lumina blondă.

Am culoarea conform instrucțiunii, deoarece părul nu a fost pictat anterior în acel ton, apoi am pus amestecul pe păr uscat, mai întâi pe rădăcini și apoi pe capete.

Vopseaua nu este deloc economică, ci ieftină. La lungimea părului sunt două, cu o cantitate mare de ambalaj. Mai ales dacă părul este foarte poros, recomand să luați 3 pachete pentru a nu fi dungi decât păcatele vopselei dacă sunt aplicate cu ușurință și încet.

Mirosul amestecului este foarte amoniac, la inceput bate in ochi si nas. - - Este usor de aplicat cu o pensula, nu cu lichid. Se utilizează 6% oxid și, după cum se știe, luminează părul cu un ton, înfundă structura părului cu pigmentul său de colorare și vopsește părul blond fin.

Păstrez 28-29 minute, apoi emulsificați totul timp de un minut sau două înainte de spălare. După 30 de minute, spălați cu apă, clătiți cu un șampon fără sulf și aplicați o mască din vopselele anterioare. Acesta este un minus mare - lipsa mănușilor și a măștilor.

Vopseaua este tare și părul este foarte uscat. Este necesară o îngrijire ulterioară!

Am spălat firele de păr și a devenit ridicol, mirosul spălării a rămas) Chiar și paletul nu a întrerupt).

Ca întotdeauna, vopseaua conferă o culoare foarte naturală, maro deschisă, și anume frig. fără verde și roșcate. La lucru, ca întotdeauna, mica mea reîncarnare a fost apreciată, chiar și o femeie a luat notă de această nuanță de vopsea.

Rezistența este medie, spălată în blondă bej.

Vă recomandăm această vopsea dacă aveți nevoie să corectați un ton eșuat de clarificare atunci când finanțele cântă romantism.

Parul umed după

După ce mănâncă. iluminat

După ce mănâncă. iluminarea ferestrelor

Toate cele mai bune pentru tine, vă mulțumesc pentru interesul dvs., care a plăcut să pună plusuri.

Păr frumos și complimente de la bărbați;)

Cum să eliminați BURN (părul vopsit)

Cum de a elimina RODSHIN (parul este pur și simplu colorat, nu este luminat.) Citesc că galbenul este îndepărtat după lumina cu purpuriu și roșu este îndepărtat cu pigment albastru Ce șampon (coloranți) conține? Părul este de aur roșu, umbra caldă.

Înger îngăduitor

În vopsea trebuie să adăugați albastru mikston. acesta este prof. un lucru. vândute în magazin pentru coafor. pe Internet puteți vedea.
în welle coleston este 0/88
http://www.wellaprofessionals.ru/hairdresser/products/color/ koleston_perfect / shades / special_mix ___ shade_overview / nuances.php
cât de mult să adăugați? regula de unsprezece. scade nivelul de vopsea de la 11. de exemplu, ești frumoasă a 7-a (7/1, etc.). Din 11 se scade 7. Se dovedește 4. Aceasta înseamnă 4 cm. Trebuie adăugat mixtonul albastru la vopsea (tub - 60 ml.). această regulă nu se aplică rândului 12. Se adaugă 6 cm dintr-un microston într-un tub (60 ml)

marchiză

Post 1, aparent, a scris un coafor. Am uitat doar să menționez că regula de 11 se aplică la 30 de grame de vopsea. Și această regulă se aplică în acest caz vopselelor profesionale Vella (nu la alte vopsele).
Autorul, du-te la salon, nu se angajează în amator. Mikston trebuie să știe unde să adauge, de regulă, este adăugat la vopsea, dar oxidul adecvat este, de asemenea, necesar pentru vopsea.

Vizitatorul

Marquise, ajutor! cum să scapi de roșcată pe părul întunecat (la biroul de coafură au vopsit fără succes (strălucit) de la maro închis la blond mediu)! Blondul meu întuneric nativ sunt cenușii și vreau să mă apropii de culoarea mea! purta blondă blondă Estel cu oxigen 3%, vopseaua a fost spălată într-o lună și părul era întunecat din nou cu roșu! Poate că merită să străluciți o serie de S-OS 101 (ashen) + 6% oxigen și după ce vopseaua este cenușie ca maro deschis! Ajutați-vă să scăpați de roșcată și să întoarceți nuanța de cenușă! Vă mulțumim anticipat!))

Zhenya

am parul alb cum sa fac fraze de frasin la londa profesional

Vizitatorul

Marquise, ajutor! cum să scapi de roșcată pe părul întunecat (la biroul de coafură au vopsit fără succes (strălucit) de la maro închis la blond mediu)! Blondul meu întuneric nativ sunt cenușii și vreau să mă apropii de culoarea mea! purta blondă blondă Estel cu oxigen 3%, vopseaua a fost spălată într-o lună și părul era întunecat din nou cu roșu! Poate că merită să străluciți o serie de S-OS 101 (ashen) + 6% oxigen și după ce vopseaua este cenușie ca maro deschis! Ajutați-vă să scăpați de roșcată și să întoarceți nuanța de cenușă! Vă mulțumim anticipat!))

Miss_comerford

ciudat, de asemenea, ea a vopsit estelle ei în blonda întuneric și o lună mai târziu părul ei a devenit roșiatică. Nu am gasit o solutie a problemei, am pus-o cu culoarea, mi-am lăsat părul să se odihnească pentru vară, a mers cu o culoare de păr de neînțeles.
Voi încerca să schimb compania de vopsele. poate ajuta :)

Tanya

a subliniat, de asemenea, Estelle, de 2 ori, roșcată încă a rămas, poate compania nu poate fi rău?

Lana

A fost pictat cu un estelă de ciocolată neagră până la efect blond deschis, un roșu. Vopseaua este gunoi, dar ieftin, deci coafură și cumpărați-o. Începutul este pictat cu o altă vopsea. Redhead dispare, dar trebuie să așteptați până când întregul păr crește (

Innga

A fost pictat într-o blondă întunecată, culoarea ei fiind de culoare maro deschisă. După pătare, au trecut 3 luni, culoarea sa spălat și a devenit maro deschis, dar cu o roșcată (puternic). Acum vreau sa-mi cresc culoarea, dar nu stiu cum sa scot rosu-HELP. FOARTE NECESARE!

zmeură

spune-mi cum sa-ti vopsesc parul cu par natural (blond mediu), astfel incat nu exista par rosu?

Yanka

Am aceeași problemă. Atunci când evidențierea a crescut, am vrut să-mi tonifi în naturalețea mea (blondă medie). Un maestru pictat într-un întuneric, deci chiar și cu roșu. Culoarea principală a întunericului a fost spulberată, dar roșcata a rămas amețită. Nu știu ce să fac acum. Pot fi re-evidențiate?

xenia

VĂ RUGĂM să-mi spuneți cum să îndepărtați vopseaua neagră din păr. Pictat acum 4 luni, iar acum vreau să-mi întorc culoarea.

Irene

Ksenia, negru poate fi îndepărtată numai cu o spălare, am curățat cu Estel cu o spălare (vopsite în negru în vârstă de 10 ani), am făcut spălarea de mai multe ori și acum încerc să îndepărtez umbra roșie. până când adevărul nu este foarte bun)

Juliana

Irina, spune-mi, după ce am spălat ce vopsea ai pictat și, cel mai important, ce ton? Vreau să fac o spălare Estel, părul meu este negru, 3 cm în rădăcinile mele sunt regrown. În final, vreau păr deschis de păr brun (culoarea mea este maro deschis) Nu știu ce tip de vopsea (ton) să aleg după spălare, împărtășiți experiența mea)

Olga

Vă rog să-mi spuneți dacă refacem la umbra vopselei "blond perlat" care aruncă Loreal după ce am pictat aceeași vopsea, dar cu o nuanță de "maro deschis maro", este posibilă o nuanță roșie? părul meu natural este blond închis!)

Christina

Olga, va apărea o nuanță de aur ușor. De asemenea, folosesc L'Oreal.

Alenka

După tonifiere, care în cabină a fost pictată pentru mine, accentul a devenit roșcată
a cumparat un palet regulat cool blond mediu
vopsite, sa dovedit blondă întunecată sau un indiciu de roșcată nu a fost :)
singura culoare este întunecată, dar cu măști (miere, chefir, mușețel), culoarea a fost spălată imediat și părul a fost vindecat, transformat în blondă mijlocie fără păr galben și păr roșu, adică a mea! Ei bine, plus eu încă tonic după săpun de păr de musetel (unele purpuriu pentru păr gri)

Vizitatorul

După tonifiere, care în cabină a fost pictată pentru mine, accentul a devenit roșcată
a cumparat un palet regulat cool blond mediu
vopsite, sa dovedit blondă întunecată sau un indiciu de roșcată nu a fost :)
singura culoare este întunecată, dar cu măști (miere, chefir, mușețel), culoarea a fost spălată imediat și părul a fost vindecat, transformat în blondă mijlocie fără păr galben și păr roșu, adică a mea! Ei bine, plus eu încă tonic după săpun de păr de musetel (unele purpuriu pentru păr gri)


Am vopsit în mediu maron aproximativ o lună în urmă, vopseaua a murmurat și a devenit roșie. Alenka, ce fel de musetel ai făcut pentru o mască, ca să-ți poți trata chiar și părul și roșiatic, așa cum o poți scoate fără ajutorul picturii? și ce fel de tonic a spălat tocmai capul?

Vizitatorul

Alenka După tonifierea, care în salon a fost pictată asupra mea, accentul a devenit roșcată
a cumparat un palet regulat cool blond mediu
vopsite, sa dovedit blondă întunecată sau un indiciu de roșcată nu a fost :)
singura culoare este întunecată, dar cu măști (miere, chefir, mușețel), culoarea a fost spălată imediat și părul a fost vindecat, transformat în blondă mijlocie fără păr galben și păr roșu, adică a mea! Ei bine, în plus, am încă un tonic după părul de săpun cu mușețel (un fel de violet pentru părul gri). Am vopsit în blondă medie cam o lună în urmă, vopseaua a dispărut și sa dovedit a fi o nuanță roșiatică. Alenka, ce fel de musetel ai făcut pentru o mască, ca să-ți poți trata chiar și părul și roșiatic, așa cum o poți scoate fără ajutorul picturii? și ce fel de tonic a spălat tocmai capul?


Ajută bine Bonacure Color Save Șampon pentru păr blond.

Alinka

Fetele de 100 de ori cred că înainte de vopsire, dacă există un pigment roșu în păr, atunci nu îl veți picta cu vopsea. Culoarea mea naturală este cenușă, dar când este expusă agentului hidroxi, orice procentaj devine roșu și nu se poate face nimic despre el. Deci, există două opțiuni de a crește sau de a nuanța întuneric pe baza a 6-a prin amestecarea a două culori de cenușă și asigurați-vă că se amestecă cu mama de perla, astfel încât părul roșu nu crește verde. Asta-i mult noroc tuturor!

Ler4ik88

O zi buna, in urma cu anul 4, parul cu parul de henna (devine rosu) a industriei, dar inca atunci cand imi vopsesc parul, ei se dovedesc a fi rosii. Pot să scap de roșeață acum?

speranță

capos-spălare Îmi place! Pe ambalaj, totul este scris cum se utilizează!

bashtyk

Estelle, vopsea proastă și ieftină, de asemenea.
de câte ori a fost pictat în același timp nu ceva bun
și culoarea a fost rapid spălată.

Vizitatorul

A fost pictat într-o blondă întunecată, culoarea ei fiind de culoare maro deschisă. După pătare, au trecut 3 luni, culoarea sa spălat și a devenit maro deschis, dar cu o roșcată (puternic). Acum vreau sa-mi cresc culoarea, dar nu stiu cum sa scot rosu-HELP. FOARTE NECESARE! [/ Quote]
Ați găsit o soluție la această problemă? Am aceeasi situatie
f

Lesya

Girls, profesionistul și-a vopsit părul roșu, o roșcată teribilă a apărut pe tonul 7.0, a mers la salon ieri, vânzătorul a oferit vopsea citrin finlandeză, 7,0 tone, știi, a vopsit seara, fără roșcată, părul este strălucitor, dar culoarea este foarte întunecoasă va lua 8.0, deoarece vânzătorul mi-a spus că este vopsea citrin care este cea mai rece dintre toate și nu dă o roșcată. Acum am găsit informații despre această vopsea, care este interesată de http://www.profhairs.ru/palettes/cutrin/palitra_stoykoy_krem_kraski_scc_reflection_ot_cutrin/

Aleksi

Am incercat sa revin din negru la lumina, devenind in mod natural rosie, iar dupa 11 iluminari (numarand cateva spalari). Familiarele de coafură au spus că singura cale de ieșire a fost să aștepte până au crescut, deoarece o simplă nuanță de cenușă a ajutat ciudat, deși nu imediat, iar părul a răsfățat mai mult decât vopseaua în sine, deci aici, pe propriul risc, pigmentul roșu, cel mai greu de eliminat ((

Irene

Cum de a elimina RODSHIN (parul este pur și simplu colorat, nu este luminat.) Citesc că galbenul este îndepărtat după lumina cu purpuriu și roșu este îndepărtat cu pigment albastru Ce șampon (coloranți) conține? Părul este de aur roșu, umbra caldă.


A fost pictat într-o blondă întunecată, culoarea ei fiind de culoare maro deschisă. După pătare, au trecut 3 luni, culoarea sa spălat și a devenit maro deschis, dar cu o roșcată (puternic). Acum vreau sa-mi cresc culoarea, dar nu stiu cum sa scot rosu-HELP. FOARTE NECESARE! [/ Quote]
Ați găsit o soluție la această problemă? Am aceeasi situatie
f
Matrix socolor 8Sp + 1,5% oxigenator. Rădăcinile vor fi cu siguranță bune. Fac asta

http://hajr.ru/k/kak-poluchit-rusyj-cvet-volos-bez-ryzhiny.html

Culoarea parului blond: vopsea Estelle, Garnier, L'Oreal, Igora, fără amoniac, paletă. Cum se obține fără o roșcată. fotografie

Recent, nuanța cenușie a părului se declara ca o tendință de modă. Din ce în ce mai multe vedete se îndreaptă spre această nuanță, aproape toți producătorii de vopsele îl oferă în paleta lor. Culoarea părului alb-strălucitor poate da o imagine unică, dar ar trebui să țineți cont de caracteristicile acestei culori complexe.

Nuanțe de cenușă maro

Paleta pale-gri conține următoarele categorii principale:

 • Cenușă blondă: foarte ușoară, aproape albă, umbra cu o strălucire rece.
 • Lumina blondă: blondă rece, cu o adâncime adâncă;
 • Lumină maro: nuanțe naturale;
 • Dark blond: conferă părului o strălucire argintie. Uneori maro cenușă se numește maro rece. Cu toate acestea, caracteristica distinctivă a ashenului este argintul metalic sau refluxul de oțel.

Cine sunt nuantele?

Cenușele de cenușă sunt potrivite pentru femeile aparținând tipului de culoare de vară. Acest tip de culoare implică nuanțe reci ale pielii, părului și ochilor. Reprezentanții de vară au o piele albă, albă, predispusă la paloare.

Ash culoare blond păr - soluția perfectă pentru modelul de culoare femei "Summer"

Stare foarte importantă a pielii. Asemănările nuanțe accentuează netezimea și frumusețea pielii bune, dar subliniază nemulțumirile în caz de nereguli, pori și riduri mărită.

În cazul în care pielea este predispusă la roșeață, atunci roșeața va fi accentuată, iar obrajii și fruntea vor deveni mici. De asemenea, este necesar să nu se dea părului o nuanță de cenușă pentru femeile predispuse la vânătăi și sacile sub ochi. Modă umbra va arăta aceste neajunsuri chiar mai strălucitoare.

Ochii gri sau albastru sunt, de asemenea, un semn al tipului de culoare de vară. Femeile cu ochi maro ar trebui să aleagă umbra în mod individual. Proprietarii tipurilor sudice de nuanțe de cenușă pot face caracteristicile mai dure și mai rugoase.

Culoarea parului blond-albastru este vopseaua care dă eleganță femeilor cu păr brun, care în mod natural deghizează părul gri. Cu toate acestea, cei care sunt la vârsta care și-au păstrat culoarea naturală a părului ar trebui să fie atenți la alegerea nuanțelor de cenușă, deoarece pot îmbătrâni.

În general, având părul vopsit în nuanțe de cenușă, este necesar să se țină seama de faptul că în dulap ar trebui să se preferă scara rece. Nuanțele calde ale hainelor vor face disonanță inutilă.

Când este necesară pre-strălucirea

Parul preluminat este necesar pentru a da o nuanță de blană de cenușă la păr, a cărui culoare naturală este de 3 nuanțe mai întunecate decât se dorește. De asemenea, este necesară o strălucire pentru femeile cu părul brun și pentru modașii cu părul roșu, pentru că fără ea, galbenul va apărea pe o nuanță de cenușă. Pigmentul purpuriu conținut în colorant poate da părului o nuanță verzui.

Culoare la domiciliu

Culoarea parului blond-albastru este foarte dificil de obtinut atunci cand vopsiti acasa. Experții recomandă să contactați saloanele profesionale unde un coafor poate amesteca diferite culori în mod corect, mai ales dacă culoarea originală a părului este foarte diferită de tonul și umbra dorită.

Pentru a nu fi deranjat de rezultatele procedurii, se recomandă pre-vopsirea unei mici curele în zona urechii și a vedea ce se întâmplă ca rezultat.

Dacă este acceptată decizia de a vă vopsii părul în culoarea cenușie-blond la domiciliu, trebuie să urmați următorul algoritm:

 • Îngrijirea părului Deoarece parul va trebui cel mai probabil să fie luminat, care are întotdeauna un impact foarte negativ asupra stării lor, este necesar să se îmbunătățească mai întâi starea lor. Pentru aceasta, se recomandă să se facă măști nutritive, vitamine și hidratante timp de 3-4 săptămâni.
 • Selectarea vopselei. Pentru a da nuanța dorită parului vopsit, este recomandabil să folosiți șampoane și spume colorate. Cu toate acestea, rezultatul nu este păstrat atât timp cât cu vopsele rezistente.
 • Păr pre-albire (dacă este necesar). Dacă culoarea părului original nu este mai mică de 3 tone mai întunecată decât cea dorită, părul trebuie pregătit. Părul de culoare naturală, fără colorare, este clarificat. Culoarea trebuie spălată de părul vopsit. În unele cazuri, procedura de clătire trebuie repetată de mai multe ori.
 • Instrumente de pregătire. Pentru a vopsi părul, veți avea nevoie de: o pensulă specială pentru aplicarea vopselei, păr pentru fixarea firelor, un pieptene subțire și mănuși. Mănușile sunt adesea atașate la pachet cu vopsea, dar nu întotdeauna. Este important să furnizați o iluminare puternică puternică.
 • Pregătirea vopselei. Vopseaua trebuie să fie pregătită strict conform instrucțiunilor atașate pachetului. Dacă există încredere în rezultat, puteți amesteca mai multe nuanțe ale aceluiași producător. Adăugați materie străină: uleiuri, balsamuri etc. interzis pentru că interacțiunea lor cu componentele de vopsea poate da rezultate imprevizibile.
 • Aplicație de vopsire. Vopseaua începe întotdeauna să fie aplicată de sus. Este necesar să se separe firele subțiri, să se distribuie uniform vopseaua pe întreaga lungime. Compoziția se aplică în direcția gâtului. În cele din urmă, vopseaua este aplicată la firele laterale și bretele.
 • De reacție. Apoi, vopseaua trebuie lăsată în momentul indicat pe ambalaj. Este foarte important să se mențină tehnologia recomandată. Nu țineți vopseaua mai mult decât se recomandă în instrucțiuni. Parul uscat în loc de o culoare mai saturată.
 • Spălarea vopselei. Susținând timpul alocat, vopseaua este spălată cu multă apă curentă până când apa devine clară.
 • Îngrijirea finală După spălarea vopselei, trebuie să aplicați un balsam, care este, de obicei, atașat la ambalaj cu vopsea, spălați-l și uscați părul.
 • Aftercare. Deoarece părul cu astfel de colorare intensă este deteriorat, este necesar să se utilizeze șampoane și balsamuri pentru părul colorat și deteriorat. Pentru a menține culoarea, stilistii recomandă utilizarea șampoanelor cu lumină slabă.

Cele mai cunoscute vopsele pentru obținerea nuanțelor părului blond și cenușiu

Estelle

Vopselele Estelle sunt instrumente profesionale folosite de meșteșugari în saloane. Diferă în rezistență ridicată. Adesea, pentru a obține rezultatul dorit, în plus față de vopseaua de bază, este necesar să se aplice corectorii de nuanță. Recomandat pentru utilizatorii avansați.

În paleta de culori sunt nuanțe:

 1. Intensiv cenușă / 1 și / 11.
 2. Ash Golden / 13 și / 116.
 3. Ash Pearl / 18.
 4. Asfalt violet / 61.

În acest caz, culorile cu numărul 9 înainte de lovițare indică lumina blondă. De exemplu, vopsea 10/16 se numește "Gheață polară" și 9/1 "Blondă cenușie".

Garnier

Culoarea părului cenușiu - Garnier Dye este alegerea perfectă pentru ao obține. Vopselele Garnier sunt distribuite pe scară largă și sunt foarte populare. Compoziția include uleiuri naturale și particule reflexive. Aceasta conferă părului o strălucire sănătoasă și strălucire suplimentară.

Se remarcă faptul că, respectând tehnologia, culoarea rezultată corespunde celei indicate pe ambalaj. Vopselele Garnier concepute pentru uz casnic, astfel încât kitul prezintă întotdeauna toate componentele necesare.

În paleta Color Sensation, următoarele culori sunt destinate pentru umbra de cenușă a părului:

 1. Ash-argint blond 910.
 2. Platinum Ultrablond 111.
 3. Pearl Ash Blond - 7.12

De asemenea, în gama Olia este Blonda Asy Olia 1.

Loreal

Vopselele L'Oreal se caracterizează printr-un pigment bogat și un efect sporit asupra părului. Compania franceză produce atât instrumente profesionale, cât și vopsele pentru uz casnic. Vopselele de interior sunt produse sub marca L'Oreal Paris.

În seria Casting Crème Gloss, se poate obține o nuanță de cenușă cu vopsele:

 • Lampă de culoare deschisă 1021.
 • Lumină-cenușie-cenușă 1010.
 • Gri foarte cenușiu 910.
 • Pearl blonda 810.

Vopselele PRÉFÉRENCE conferă pete durabile și oferă:

 • la numărul 10,21, "Stockholm";
 • 11.21 Ultrablond Mama rece de Pearl.

Parul blond blond în performanță perfectă este dificil de obținut, folosind coloranți pentru uz casnic. Acestea, de regulă, nu dau efectul perfect de cenușă de gheață și, mai degrabă, conferă părului o nuanță delicată de cenușă-cenușie sau de cenușă, care, dacă nu reușește, este aruncată în galben.

Linia profesională de vopsele L'Oreal este produsă sub marca L'Oreal Professionel. În numerotarea paletei profesionale a acestui producător, nuanțele de cenușă se află sub codul.1. Sunt produse numerele.2.

Serie profesională:

 • În seria Majiblond de coloranți profesioniști persistenți, blonda de cenușă este reprezentată prin numerele 901, 901 și 911, iar sub numerele 921 și 921, nuanțele sunt blonde foarte perle blond și ultra-strălucitoare de perle de cenușă;
 • În linia de vopsele profesionale Inoa fără culori de mușchi, nuanțe de cenușă pot fi obținute cu culori numerotate 6.1-10.1;
 • Marca L'Oreal DIARICHESSE oferă vopsea 9.01 Ice Milk Shake și 10.12 Milkshake frasin perle.

Igor

Igora Royal este produs de Schwarzkopf și face parte din coloranți profesioniști. Puteți cumpăra vopsea acestui brand numai pe internet sau în saloanele de înfrumusețare. Paletele de culori Igora sunt prezentate sub diferite denumiri, nuanțele de nuanțe au o numerotare proprie.

Culorile de cenușă se află în următoarele rânduri:

 • Blondă ultra-ușoară este o linie cu numărul 10 - Igora Higllights. Vopselele din această linie sunt destinate clarificării. Asye shade se află sub numerele 10-1 și 10-2. În aceeași linie sunt cenușă în plus 10-11 și cenușă violet 10-19;
 • Umbra de cenușă ușoară este prezentată în linia Igora Vibrance la numărul 9.5-1.

Paleta de alte branduri

MATRIX

Nuanțele de blană pot fi obținute prin vopsirea cu MATRIX Socolor Beauty Ultra Blond. Producătorul promite să lumineze până la 5 tone la un moment dat și, foarte important, susține că nuanțele de cenușă apar fără stingere. Vopselele matrice sunt destinate utilizării la domiciliu, dar sunt totuși profesionale și, prin urmare, necesită cunoștințe de culoare.

prestigiu

Vopseaua Prestige conține un complex de vitamine și proteine ​​din grâu. Aceste componente protejează părul, elimină fragilitatea, restabilește pielea.

Cenușă-blond strălucitoare sunt reprezentate de astfel de numere de vopsele, cum ar fi:

 • 209 lumină cenușie maro;
 • 211 cenușă maro.

Oriflame

Compania suedeză Oriflame din linia de vopsire Color-Expert vă permite să obțineți bucle blonde de cenușă dacă folosiți culoarea 8.1. Textura moale a colorantului asigură o distribuție uniformă a vopselei pe păr și o colorare pură a fiecărei fire. Vopseaua perfectă vopsește părul gri.

Londacolor

Cenușă brună Culoare păr: Londacolor Dye oferă o gamă de produse 6/1, 7/1, 8/1, 9/1, 10/1, 12/1. Vopseaua poate fi amestecată una cu alta, deci cu o anumită experiență la domiciliu, puteți obține o nuanță unică individuală de cenușă.

SanoTint

Vopselele SanoTint No. 15 conțin ingrediente naturale, de exemplu extract de mesteacăn. Culorile nu conțin amoniac și, prin urmare, afectează ușor parul, aproape fără să le dăuneze. Cu toate acestea, acesta este motivul pentru care este posibil să se ușureze părul nu mai mult de 2 culori. Umbra de culoare cenușie poate fi obținută utilizând vopseaua C15.

Înainte și după fotografii

Cu ajutorul unei nuanțe blondă de cenușă, este ușor să efectuați multe transformări:

 • O femeie obișnuită cu păr brun într-o diva misterioasă cu păr de cenușă brun închis. Noua culoare va accentua pielea de portelan.
 • Versiunea clasică a mascării părului cenușiu - păr de culoare nedefinită, obține un strălucire strălucitoare de argint.
 • Un rezultat aspru va fi un rezultat nefericit dacă el accentuează vânătăi sub ochii lui și evidențiază riduri care sunt de fapt nesemnificative.
 • Rezultatul ideal pentru o femeie de afaceri se va dovedi în cazul în care nuanta de cenușă va da caracteristicile o anumită claritate, care, cu alegerea corectă a dulapului, va deveni un semn de eleganță adevărată.

Părul de păr blond poate decora o femeie de orice vârstă, dar atunci când alegeți această culoare, trebuie să vă asigurați că se potrivește cu toți parametrii de aspect, de a alege vopseaua potrivită și de a vă vopsi părul, respectând tehnologia. Apoi rezultatul va depăși toate așteptările.

Designul articolului: Svetlana Ovsyanikova

Video pe tema: colorarea părului în culoarea cenușie-blondă

Colorarea părului în cenușă-maro, foto:

Instrucțiuni video pe tema: "Colorarea părului. Cum se face o culoare brun-cenușie ":

http://ladysdream.ru/pepelno-rusyy-tsvet-volos.html