logo

Roz Lichen Droguri

Când boala Giber este diagnosticată, apar erupții de grup roz pe pielea unei persoane, având o formă rotundă sau ovală. În exterior, ele se aseamănă cu plăci cu margini clar definite și goliciune în interior. De-a lungul timpului, cavitatea este umplută cu cântare care are o nuanță gălbuie. Boala durează de la 4 la 6 luni. În acest timp, există o apariție ciclică a unor plăci și dispariția altora. Uneori acest proces este însoțit de apariția mâncării, febrei, inflamației ganglionilor limfatici. În acest caz, este necesar un tratament medicamentos pentru lichenul roz la om. Medicamentele sunt selectate individual, luând în considerare caracteristicile cursului bolii, manifestările clinice.

Diagnosticul și simptomele

La adulți și copii, psoriazisul este același: în primul rând, pe piele apare o placă maternă mare - cel mai adesea pe gât, pe spate sau pe piept. Diametru - până la 5 cm. O săptămână mai târziu, în jurul acestuia apar erupții secundare de dimensiuni mai mici (de 1 ori și jumătate). Partea centrală a plăcilor devine galbenă, marginile încep să se desprindă. În timpul lunii, unele erupții devin palide și dispar, iar cele noi apar una lângă cealaltă. Un pacient în această perioadă se poate plânge de slăbiciune, dureri de corp. Unii oameni au o mâncărime pronunțată, intensitatea lor crește după un duș fierbinte sau un șoc emoțional. Boala Giber are un simptom caracteristic - erupția este localizată de-a lungul liniilor lui Langer, de-a lungul căreia există o întindere maximă a pielii.

Pentru afirmația diagnosticului exact, este suficient să existe câte un examen medical. Un dermatolog cu experiență poate distinge cu ușurință manifestările de lichen roz de la psoriazis. Cu toate acestea, nu este neobișnuit ca medicii să se adreseze persoanelor ale căror simptome persistă mai mult de 6 luni. În acest caz, este necesar să se efectueze diagnostice suplimentare. Vă permite să eliminați îndoielile cu privire la diagnosticarea bolilor: sifilis secundar, psoriazis - are simptome similare. Pentru a clarifica diagnosticul, bucățile de piele sunt răzuite de pe marginea plăcii și trimise pentru histologie. În plus, se efectuează o însămânțare bacteriologică a unei răzuitoare, care dezvăluie un patogen sau o ciupercă infecțioasă.

Tratamentul medicamentos

Cel mai adesea, reacția cutanată descrisă trece pe cont propriu. Cu toate acestea, terapia medicamentoasă este prescrisă pentru a preveni recurența și posibilele complicații. Deoarece boala lui Zhiber are o caracteristică infecțio-alergică, regimul de tratament include:

 • Glucocorticosteroizi (hormoni).
 • Antihistaminicele.
 • Uscarea unguentului.
 • Antibiotice.
 • Medicamente antifungice.

Dacă boala dobândește doar un impuls, uleiurile naturale și vorbitorii sunt prescrise pacienților. Ele înmoaie și calmează pielea. Tratamentul cazurilor complexe este elaborat în funcție de indicațiile individuale. Medicul poate prescrie medicamente din următoarea listă:

Akriderm

Decongestionant și anti-inflamator de droguri care suprima procesele asociate cu "înflorirea" de lichen roz. Reface pielea stimulând regenerarea la nivel celular. Pentru a obține rezultate terapeutice, este suficient să aplicați unguent pe zonele afectate o dată pe zi timp de două săptămâni.

 • Contraindicații: moli, răni deschise, boli infecțioase ale epidermei.
 • Reacții adverse: gastrită, ulcer peptic, amorțeală a pielii.
 • Supradozajul este puțin probabil.

Sulfur unguent

Agentul cu acțiune antiexudativă. Scăpără zonele dure, elimină ușor procesul inflamator. Principalul avantaj al unguentului este siguranța pentru sănătatea umană. Acesta poate fi utilizat în tratamentul lichenului roz la femeile gravide și copiii mai mari. Medicamentul se aplică direct pe placă și se freacă intens în piele. Utilizarea unguentului sulfuric din lichenul roz este efectuată până la recuperarea completă.

 • Contraindicații: vârsta de până la trei ani, intoleranță individuală.
 • Supradozaj: nu a fost detectat.
 • Efecte secundare: o reacție alergică.

Zincul de zinc

Excelent antiseptic pe bază de aciclovir. Substanțele sale active în timpul tratamentului local nu pătrund în sânge, astfel încât riscul de intoxicație este exclus. Unguentul este aplicat într-un strat subțire. Tratamentul zonelor afectate trebuie efectuat de trei ori pe zi. Cursul tratamentului - până la dispariția completă a plăcilor. Nu poate fi folosit pentru încălcări ale pielii, în prezența ulcerului și supurației.

 • Contraindicații: intoleranță individuală la componentele unguentului, vârsta de până la trei ani, sarcină și alăptare.
 • Supradozaj: puțin probabil.
 • Reacții adverse: hipertermie, prurit.

Mikozoral

Medicamente antifungice. Principalul ingredient activ - ketoconazol - este eficient împotriva microsporiei și a trichofitozei. Pentru a preveni dezvoltarea ciclurilor de deprivare roz, este necesar să se trateze nu numai plăcile, ci și pielea sănătoasă de lângă fiecare vatră. Durata tratamentului este de o săptămână.

 • Contraindicații: încălcarea integrității pielii, hipersensibilitate la compoziție.
 • Supradozaj: puțin probabil.
 • Reacții adverse: arsură, urticarie, dermatită de contact.

terbinafina

Medicamente antifungice de o nouă generație. Are efect antiinflamator, ameliorează mâncărimea. Disponibil sub formă de tablete, cremă și unguent. Pentru tratamentul lichenului roz folosit terapia locală: înseamnă că un strat subțire este aplicat plăcilor și frecat în ele. În același timp, zonele de piele sănătoase sunt situate în apropiere. Pentru a obține efectul dorit, unguentul este utilizat de două ori pe zi.

 • Contraindicații: insuficiență hepatică, perioadă de alăptare, copii sub vârsta de trei ani, hipersensibilitate la componentele medicamentelor.
 • Supradozaj: amețeli, vărsături, urinare frecventă, urticarie.
 • Reacții adverse: greață, diaree, trombocitopenie, reacții anafilactoide.

eritromicină

Un antibiotic aparținând grupului macrolidic. În stadiile inițiale de deprivare roz este tratată cu ajutorul unguentului. O doză zilnică (2 grame) este împărțită în patru doze. În forme severe, doza este dublată. De obicei, șapte zile este suficient pentru a curăța pielea de erupții cutanate, dar dacă este necesar, cursul poate fi prelungit pentru o altă săptămână. Acest antibiotic pentru lichen roz este prescris pentru că are puține efecte secundare.

 • Contraindicații: hipersensibilitate, lipsă de auz, lactație.
 • Supradozaj: insuficiență hepatică.
 • Reacții adverse: urticarie, eozinofilie, șoc anafilactic, greață, gastralgie, tahicardie.

flutsinar

Sintetic glucocorticosteroid cu efect anti-alergic și antiinflamator. Este prescris pentru mâncărime pronunțate și iritare a unei suprafețe mari. Acest unguent cu lichen roz este aplicat după cum urmează: un strat subțire este aplicat pe zona afectată și frecat în marginile plăcilor. Drogurile curăță suprafața erupțiilor cutanate și măresc pielea. Se utilizează în tratamentul formelor severe ale bolii. Un curs nu trebuie să depășească zece zile.

 • Contraindicații: prezența acneei, formarea de tumori pe piele, intoleranța individuală la componentele medicamentului.
 • Supradozaj: iritație.
 • Efecte secundare: sindromul lupus, atrofia pielii, purpura, hirsutismul.

tavegil

Un antihistaminic care ameliorează rapid mâncărimea. Efectul terapeutic începe în câteva ore după administrarea pilulei. Când alegeți acest medicament pentru tratarea lichenului roz, este important să rețineți că reduce performanța și provoacă somnolență.

 • Contraindicații: patologii ale părților inferioare ale sistemului respirator, sarcină, lactație, vârsta de până la 6 ani, hipersensibilitate la componente.
 • Supradozaj: inhibă sau stimulează sistemul nervos central.
 • Efecte secundare: slăbiciune, oboseală, dificultăți de expectorare, greață, vărsături, anemie hemolitică, diplopie, tinitus.

clotrimazol

Medicamente antifungice. Ea ucide rapid infecția, elimină pruritul, înmoaie pielea inflamată, ajută la reducerea zonei leziunii, accelerarea recuperării. Mijloacele se aplică cu un strat subțire de două ori pe zi în timpul săptămânii. Dacă este necesar, cursul este prelungit pentru încă șapte zile.

 • Contraindicații: primele trimestre de sarcină, lactație, vârsta de până la doi ani.
 • Supradozaj: puțin probabil.
 • Reacții adverse: arsuri, roșeață a pielii, mâncărime severă.

Unguent salicilic

Are efect antiinflamator și antimicrobian. Este un antiseptic bun care tratează și dezinfectă simultan zonele cu probleme ale pielii. Aplicați un lichen unguent roz de două ori pe zi, cu o bilă de bumbac la sfârșit. Primele semne de ameliorare ar trebui să apară după două zile de utilizare. Eroturile roșii vor străluci. În timp, culoarea pe zonele afectate va deveni uniformă și se va îmbina cu pielea sănătoasă. Este necesar să se efectueze un tratament local până la recuperarea completă. Produsul este vândut în farmacii, este disponibil în borcane sau tuburi din sticlă întunecată.

 • Contraindicații: vârsta copiilor sub un an, insuficiența renală, intoleranța individuală la componentele unguentului.
 • Supradozaj: puțin probabil.
 • Reacții alergice locale (mâncărime, roșeață a pielii).

aciclovir

Medicamentul antiviral este disponibil sub formă de tablete și unguente. Ingredientele active pătrund în celulele florii patogene și distrug ADN-ul lor. Se observă că în timpul tratamentului cu lichen roz plăcile aciclovir devin repede palide, devin mai puțin vizibile, nu apar erupții noi. Utilizați unguent trebuie să fie atent. Se aplică într-un strat subțire și se macină până se absorb complet în piele. Procedura trebuie repetată de trei ori pe zi, cursul este o săptămână. Eficacitatea terapiei crește odată cu utilizarea simultană a unguentului și a formei de tabletă a medicamentului. Acilovirul cu lichen roz trebuie luat numai după consultarea cu medicul dumneavoastră.

 • Contraindicații: vârsta copiilor până la doi ani, intoleranță individuală la mijloace bazate pe nucleozide purinice, sarcină, lactație.
 • Supradozaj: simptome de otrăvire.
 • Reacții adverse: tulburări de dispersie (cefalee, greață, vărsături, tulburări gastro-intestinale)

Vorbește Zindol

Remediul ieftin care are acțiune antiseptică și antiinflamatorie. Este folosit pentru a curăța pielea, a dezinfecta zonele afectate și pentru a ușura durerea. Utilizarea Tsindol în lichenul roz ajută la combaterea eficientă a virușilor și a altor microorganisme patogene.

 • Contraindicații: intoleranță individuală la componentele instrumentului.
 • Supradozaj: puțin probabil.
 • Efecte secundare: reacții alergice ușoare.

Din citirea de mai sus devine clar că numirea medicamentelor trebuie făcută individual. Cu toate acestea, chiar și o schemă terapeutică corect formată va fi ineficientă dacă pacientul nu se conformează regulii "zece este imposibil".

În timpul tratamentului bolii este contraindicată:

 1. Deseori spălarea (umectarea contribuie la progresul unei reacții alergice) și utilizarea detergenților, a prosopelor. Orice geluri cu formule chimice stimulează apariția unor noi leziuni. Pânzele de spălare lasă abraziunile microscopice pe piele, în care patogenii cad și se reproduc activ acolo.
 2. Înotați în piscine. Când curățați folosiți clorul, ceea ce provoacă agravarea lichenului roz.
 3. Pune mult. Există o mulțime de sare în transpirație, ceea ce sporește iritarea zonei afectate.
 4. Piele de coacere. Astfel de acțiuni provoacă apariția unei infecții secundare, ceea ce agravează starea pacientului.
 5. Masați pielea afectată. Această procedură stimulează circulația sângelui, fluxul sanguin va face placa de lichen roz mai vizibilă.
 6. Purtați haine strânse, obiecte din lână sau sintetice. Nu absorb transpirația, provoacă iritații.
 7. Să viziteze băi și saune. Există umiditate ridicată, temperaturi ridicate. Astfel de condiții conduc la expansiunea vaselor de sânge și la stimularea răspândirii erupției cutanate.
 8. Bronzare. Prelungirea șederii sub razele aprinse ale soarelui declanșează progresul reacțiilor inflamatorii care apar în perioada lichenului "lichen" roz.
 9. Consumați alimente care pot provoca alergii. Produsele care conțin agenți de îngroșare, coloranți, conservanți, sporesc producția de histamină, care dă startul dezvoltării bolii descrise.
 10. Aplicați produse pentru îngrijirea corpului. Își usucă pielea.

Până în prezent, medicii nu au ajuns la o opinie comună cu privire la tratamentul lichenului roz. Faptul că etiologia bolii nu a fost studiată suficient este în favoarea refuzului terapiei. Aceasta înseamnă că orice tratament este doar simptomatic. Utilizarea agenților puternici (hormoni) asigură un efect rapid, dar împiedică dezvoltarea imunității împotriva bolii Ziber. Rozul lichen este o boală care este predispusă la auto-vindecare, prin urmare, este necesar să se ia o decizie în favoarea scurgerii cursului său activ în fiecare caz specific. Alegerea medicamentelor trebuie administrată medicului dumneavoastră.

http://dermatologiya.su/virusnye/preparaty-dlya-lecheniya-rozovogo-lishaya

Pink ziber Giber - tratament cu mijloace eficiente

Rozul lichen este o boală dermatologică de origine virală, infecțioasă sau de altă natură. Al doilea nume este boala Giber. Cel mai adesea apare cu o imunitate slăbită, după răceală sau în timpul toamnei-iarnă. Este aceasta boala periculoasa si cum se trateaza lichenul roz?

De asemenea, citiți informații despre o altă varietate de lichen - ringworm la om.

Ce este roz versicolor sau versicolor giber?

Abandonarea lui Gibert apare pe orice parte a corpului și a feței. Ea poate fi solitară, dar cel mai adesea se formează erupții cutanate în apropierea plăcii materne. Deprivea poate avea orice formă. În exterior, pata este roz, clar delimitată de o margine roșie. Inițial, lipsirea de piele este netedă, mai târziu stratul superior devine dur, iar lichenul devine gălbui. În cazuri rare, pe plăci se pot prezenta blistere și noduli mici. Acest lucru se întâmplă la persoanele cu imunitate scăzută.

În cazul bolii Giber, plăcile cu aspect diferit sunt prezente simultan pe corp. Aceasta se datorează naturii ciclice a bolii și a timpului diferit de erupție cutanată.

Fotografii de lichen roz:

Motivele:

 • Hipotermie sau supraîncălzire
 • stres
 • Reacții alergice
 • Bolile infecțioase
 • Perturbarea sau slăbirea sistemului imunitar
 • Mușcături de insecte (păduchi, păianjeni, purici)
 • beriberi

Boala poate dura între 4 săptămâni și 6 luni. În tot acest timp, plăcile schimbă culoarea, iar modificarea pielii se schimbă. Mânatul poate dura câteva zile. Mai rar, lichenul roz este însoțit de febră, extinderea ganglionilor limfatici și stare generală de rău.

Tratamentul de lichen roz - ce și cum să tratăm?

Boala Giber este considerată a fi nepericuloasă, iar leziunile cutanate pot trece în timp, deci există o opinie că este posibil să nu se trateze lichenul roz. Dar având în vedere natura ciclică a erupției cutanate, recuperarea și restaurarea finală a pielii poate fi foarte lungă și poate dura până la șase luni. Este deosebit de neplăcut dacă lichenul este localizat pe față sau pe gât. Ce trebuie să faceți pentru a accelera procesul și cum să tratați lichenul roz?

Dacă apare un lichen roz, atunci este necesar să se limiteze contactul cu apa și, cu atât mai mult, este imposibil să frecați pielea cu un prosop astfel încât să nu se răspândească plăcile în jurul întregului corp.

Unguent salicilic

Are acțiune antiseptică, antiinflamatoare, uscătoare și antimicrobiană. Disponibil în tuburi sau borcane din sticlă întunecată. Se utilizează extern pentru boli inflamatorii și infecțioase ale pielii, inclusiv pentru tratamentul lichenului roz. Aplicați de 2 ori pe zi pe zonele cu probleme. După mai multe utilizări, lichenul devine mai ușor și se amestecă cu culoarea pielii. Aplicați unguent salicilic pentru a vindeca complet. Contraindicații: copii cu vârsta până la 1 an, insuficiență renală, hipersensibilitate. Costul mediu al unguentului salicilic este de 20 de ruble. În mod similar, puteți aplica pastă de zinc salicilic.

flutsinar

Este un glucocorticosteroid sintetic. Disponibil sub formă de gel și unguent, procentul substanței active este același, nu există diferențe semnificative. Ea are efecte anti-inflamatorii, anti-alergice. Ei bine elimină mâncărimea și iritarea. Se utilizează pentru afecțiuni cutanate inflamatorii uscate. Pentru tratamentul lichen giber roz, unguent sau gel este aplicat cu un strat subțire pe plăci, frecată ușor. Flucinar curăță suprafața formelor de cântare și mărește culoarea. Are multe contraindicații și efecte secundare, înainte de utilizare trebuie să citiți cu atenție instrucțiunile. Costul mediu al Flutsinara este de la 150 de ruble.

Lorinden unguent

Medicament antibacterian, antiinflamator și antifungic pentru uz extern. Disponibil în tuburi din aluminiu. Pentru tratamentul lichen roz, primele zile de Loriden unguent este aplicat de 2-3 ori pe zi, atunci unul este suficient. Dacă trebuie să utilizați un bandaj, atunci trebuie să treacă aer. Face pielea mai fină, mai puțin vizibilă. Loriden nu poate fi utilizat timp de mai mult de 2 săptămâni și copii sub 10 ani. Există numeroase contraindicații, inclusiv unele boli de piele virale, pete de acnee și vârstă. Nu aplicați medicamentul pe piele. Loriden unguent preț de la 220 de ruble.

Sinalar cremă, unguent, emulsie

Prepararea combinată a hormonului glucocorticoid și a substanțelor antibacteriene. Indiferent de forma de eliberare, crema, unguentul și gelul au aceeași concentrație de fluocinolonă - 0,25 μg. Sinalar este produs în tuburi de 15 și 30 g. O cantitate mică de produs este frecat dimineața și seara în lichen roz. Elimină rapid mâncărimea, luminează plăcile și le face mai puțin observabile. După câteva zile, pielea devine mai moale, balanțele și rugozitatea dispar. Contraindicații: infecții ale pielii, acnee, acnee, căldură înțepenită, inflamație și mâncărime ale organelor genitale. Cu utilizare prelungită, atrofia pielii este posibilă.

Unguent cu gudron de mesteacăn

Puteți să vă pregătiți în mod independent un unguent eficient pentru lichen roz cu gudron de mesteacăn. Are proprietăți antibacteriene, de vindecare a rănilor și antiinflamatoare. Țesutul de mesteacăn a fost folosit de mult timp pentru a trata bolile de piele. Orice unguent uleios, de exemplu, sulfuric simplu, poate fi utilizat ca bază. Capul (5 ml) de gudron farmaceutic se toarnă într-un vas de unguent (25 g) și se amestecă bine. Aplicați produsul de 2 ori pe zi, dimineața și seara, 10 zile este suficient pentru a vindeca lichenul.

De asemenea, ca bază, puteți folosi untul. Se înmoaie și se amestecă cu gudron în cantități egale. Aplicați pe plăci peste noapte, acoperiți cu un bandaj și fixați cu tencuială. După mai multe proceduri, lichenul va începe să meargă.

Aciclovir (comprimate)

Un medicament antiviral este utilizat pentru a trata leziunile cutanate. Disponibil în formă de pilule și unguent. Acesta poate fi utilizat pentru a trata roz și zona zoster. Oprirea multiplicării virusului și utilizarea în timp util a medicamentului pot reduce semnificativ numărul de plăci. Acyclovir crește rezistența organismului la viruși.

În terapia complexă cu unguente topice se obține un rezultat rapid. Plăcile se estompează, devin mai puțin vizibile și se dau destul de repede. Pilulele mai vechi sunt administrate 1 bucată de 5 ori pe zi timp de 5 zile. Contraindicații: perioada de sarcină și alăptare, vârsta copiilor până la 1 an. Prețul mediu al comprimatelor aciclovir este de 28-50 ruble.

eritromicină

Un medicament antibacterian utilizat în primele zile de boală de lichen roz pentru a opri răspândirea plăcilor. După 5 zile, numirea nu va aduce beneficii. Adulții trebuie să ia 1 comprimat în interior după ce mănâncă la fiecare 6 ore. Reduce perioada de tratament, reduce numărul de microorganisme de mai multe ori. Reduce și împiedică alte erupții pe piele. Contraindicații: hipersensibilitate, insuficiență renală. Costul mediu al eritromicinei este de 90-120 ruble.

antihistaminice

Pentru orice afecțiune a pielii, se recomandă să luați antihistaminice și roz-lichen nu este o excepție. Medicamentele antialergice elimină mâncărimea, ușurează umflarea și inflamația, calmează și reduc numărul de pete. Pregătiri: Tavegil, Suprastin, Fenistil, Zyrtec, Zodak. Acceptat conform instrucțiunilor.

Este roz versicolor contagios?

Rozic versicolor este contagios! Dar aceasta nu este întotdeauna transmisă și mai ales persoanelor cu funcții de protecție slabe ale corpului. Infecția poate apărea prin contact fizic strâns, utilizarea obiectelor de igienă (covoare, prosoape, piepteni, lenjerie). Dacă cineva din familie are boala lui Gieber, merită limitat contactul strâns. În oameni există o percepție că versicolorul este transmis oamenilor de la animale. Rozul lichen poate răni numai porcine, dar acestea sunt non-infecțioase formă și în condiții de siguranță pentru oameni.

Prevenirea lichen giber (lichen roz)

Cauza exactă a apariției lichenului este dificil de stabilit, prin urmare prevenirea acesteia are un caracter general. Deoarece persoanele cu un sistem imunitar slăbit sunt susceptibile la boală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să ai grijă de întărirea sistemului de apărare a organismului.

Prevenirea lichenului roz - un stil de viață sănătos și o dietă echilibrată. Ar fi util să renunț la obiceiurile proaste.

Cum se poate preveni lichenul:

 1. Nu permiteți hipotermie.
 2. Până la sfârșitul vindeca bolile infecțioase și virale, după ei pentru a efectua terapie cu vitamine.
 3. Evitați situațiile stresante. În momente dificile, luați sedative.
 4. Mențineți aportul de imunitate al vitaminelor, consumul de alimente proteice.
 5. Temperați corpul și conduceți un stil de viață activ.
 6. Păstrați-vă mâinile și corpul curat.
 7. Dacă apar reacții alergice, luați antihistaminice.
 8. Limitați consumul de alimente artificiale umplute cu conservanți, arome și aditivi chimici.

Dacă o persoană are lichen roz, atunci el dezvoltă o imunitate stabilă față de el. Repetările recurente sunt extrem de rare și numai la persoanele cu un corp slăbit.

Rozul lichen nu are un impact negativ asupra corpului și este mai mult o problemă cosmetică.

De fapt, nu puteți efectua tratament și formațiunile pielii se vor trezi după un timp. Nu lasă cicatrici, cicatrici și pete. Dar, în tratamentul prezenței plăcilor pe piele sunt reduse de mai multe ori. Și dacă luați măsuri la începutul bolii, puteți împiedica răspândirea formărilor în întregul corp.

http://zdorov-volos.ru/lechenie/lishay-rozovyiy-lechenie-foto.html

Ce medicamente sunt cele mai eficiente în tratarea lichenului roz la om?

Rozul lichen, un nume medical special pentru boala Jiber, este o boala cu caracter infectios si alergic.

Roseola afectează pielea solzoasă a unei persoane în tot corpul.

Cel mai adesea, boala provoacă hipotermie sau infecție în organism. După ce a fost ingerat, virusul nu se simte mult timp și începe să se manifeste doar după o scădere a imunității.

Ce antibiotice sunt luate pentru privarea lui Giber?

Înainte de a utiliza medicamentele descrise în acest articol, vă recomandăm să consultați un dermatolog pentru a evita consecințele neplăcute și complicațiile bolii.

În plus, avem un articol detaliat privind metodele de prevenire și tratament al lichenului roz.

De asemenea, este important să rețineți că tratamentul poate diferi la copii, în special la sugari și la femeile însărcinate.

eritromicină

Luați medicamentul trebuie să fie în doze individuale selectate.

În cursul normal al lichenului roz, pacientul poate fi recomandat să ia 1-2 g de ingredient activ și această cantitate de eritromicină este împărțită în 4 doze.

În cazul leziunilor severe, cantitatea de substanță activă pe zi poate fi mărită la 4 g, de asemenea împărțită în patru doze. Terapia poate dura până la 14 zile, de obicei 5-7 zile. Dacă aveți probleme cu rinichii și ficatul, nu trebuie să luați Eritromicină într-o doză zilnică mai mare de 1 g.

tetraciclină

Antibiotice clasice în tratamentul lichenului roz.

Adulții iau medicamentul într-o doză de 0,2-0,25 g de ingredient activ de până la patru ori pe zi.

În timpul sarcinii, tetraciclina este administrată numai atunci când este absolut necesară.

Pentru afecțiunile rinichilor și ficatului, medicamentul este utilizat în dozele minime acceptabile. Beți pastile cu o oră înainte de mese, nu lichide, stropiți cu apă curată. Teratociclina continuă terapia timp de 5-7 zile.

ampicilină

Un antibiotic disponibil care trebuie administrat într-o doză de 0,2-0,5 g din componenta principală la fiecare 4-6 ore.

Cu leziuni extensive și în absența unor probleme cu rinichii și ficatul, ampicilina poate fi administrată într-o doză de 4 g, care trebuie împărțită în trei doze.

Medicamentul se administrează cu o oră înainte de masă sau după două ore.

Terapia continuă, luând în considerare severitatea stării pacientului și poate dura până la două săptămâni, cu o bună tolerabilitate a antibioticului, mulți pacienți au un curs suficient de săptămânal de administrare a Ampicilinei.

Cu lichenul roz, sunt prescrise doar antibiotice cu o gamă largă de efecte. Acestea inhibă rapid activitatea bacteriilor și ameliorează simptomele acute. Înainte de utilizare, ar trebui să treci cultura pentru sensibilitatea la medicament și să stabilești cauza exactă a lichenului roz.

Tablete și capsule

aciclovir

Medicamentul aparține antiviralului.

Aceasta suprimă virusul, stopând răspândirea plăcii în tot corpul.

Pentru a obține rezultatul terapeutic dorit, pacienții sunt sfătuiți să ia 1 comprimat de cinci ori pe zi.

Trebuie să mențineți aceleași intervale între doze, astfel încât să nu reduceți concentrația substanței active Acyclovir.

Medicamentul poate fi prescris copiilor, dar numai în doze individuale selectate.

Terapia cu utilizarea aciclovirului nu este mai mică de 5 zile, durata exactă trebuie clarificată împreună cu medicul dumneavoastră.

Nu luați medicamente dacă aveți tulburări autoimune.

Orungal

Un instrument scump care arată rezultate bune în 8 din 10 cazuri.

Pentru a obține un rezultat terapeutic adecvat în cazul lichenului roz, pacienților li se recomandă să ia 2 capsule de substanță activă dimineața și seara.

Terapia durează de obicei 7 zile.

Dacă este necesar, cursul tratamentului poate fi prelungit dacă starea pacientului o cere.

Zovirax

Are mai multe forme farmacologice.

Atunci când se utilizează comprimate, se recomandă administrarea a 200 mg de ingredient activ de 5 ori pe zi. La această rată, tratamentul continuă timp de 5 zile.

Pacienții, de obicei, tolerează foarte bine tratamentul cu Zovirax, cu excepția pacienților cu insuficiență renală și a intoleranței individuale.

Posibilitatea unui curs mai lung de tratament și a utilizării comprimatelor la copii și la femeile însărcinate trebuie clarificată cu un dermatolog.

Când doza a fost depășită și datorită intoleranței individuale la pacienți după utilizarea tabletelor și a capsulelor descrise, au apărut cel mai adesea reacții adverse cum ar fi diaree, vărsături, dureri de cap severe, crampe de stomac și urticarie.

Roz lipsind unguent

Zincul de zinc

Cel mai accesibil remediu pentru lichenul roz.

Zincul de zinc usucă zonele afectate, ameliorează umflarea și mâncărimea, fără a irita pielea.

Puteți să frământați din primele zile de viață, cu excepția numai pacienților cu intoleranță individuală.

Zincul de zinc se aplică pe zonele afectate de 2-3 ori pe zi cu un strat subțire. Câte zile tratamentul poate spune cu siguranță medicul curant. Aceasta poate continua mult timp, până când dispar simptomele de lichen rosacea.

În același timp, unguentul zinc este inclus în mod necesar în terapia combinată, deoarece ea însăși nu poate elimina focalizarea virusului.

Akriderm

Medicamentul aparține grupului de corticosteroizi, astfel încât utilizarea acestuia poate avea loc numai sub supravegherea medicului curant.

Având în vedere gravitatea leziunii, Acriderm trebuie aplicat zonelor afectate de 1-3 ori pe zi.

Tratamentul cu lichen roz nu durează mai mult de 21 de zile.

În același timp, medicamentul este utilizat cu mare grijă la pacienții cu vârsta sub 12 ani, la femeile gravide, precum și la pacienții cu disfuncție renală și hepatică.

Unguent salicilic

Pentru tratamentul lichenului roz, ar trebui să utilizați un unguent cu o concentrație de 2%.

În acest caz, medicamentul trebuie să fie pătat de 1-2 ori pe zi numai în zonele afectate.

În cele mai multe cazuri, unguentul salicilic este inclus în tratamentul combinat, în care medicamentul se aplică o dată pe zi seara.

În unele cazuri, un specialist poate prescrie o concentrație de 5% a medicamentului atunci când rozul lichen este localizat în zonele mari ale corpului.

Terapia cu unguent salicilic poate dura 7 zile, după care folosesc unguentul de 3 ori pe săptămână până când pacientul este complet vindecat.

Cu mare grijă să utilizați medicamentul în caz de hipersensibilitate a pielii.

clotrimazol

Medicamentul este disponibil în mai multe forme farmacologice, cu crema roz lichenă.

Este capabil să pătrundă repede în zonele afectate ale corpului, inhibând acțiunea agenților patogeni.

În plus, mâncărimea, iritarea și umflarea dispar.

Luați clotrimazol conform schemei clasice, asigurând aplicarea 1-3 a medicamentului numai pe pete de lichen roz.

Tratamentul bazat pe rata de recuperare poate dura până la trei săptămâni. Dacă există probleme cu rinichii și ficatul, este necesară consultarea suplimentară cu un specialist.

Tselestoderm-In

Medicamentul este disponibil sub formă de cremă și unguent, care prezintă același rezultat în tratamentul lichenului roz.

Aplicați instrumentul numai pe zonele afectate cu un grad ușor de boală de 1-2 ori dimineața și seara.

Pentru leziuni severe și extinse, Celestoderm trebuie utilizat de până la 4 ori.

Durata tratamentului este determinată de severitatea cursului bolii Giber.

Medicamentele descrise pot da efecte secundare sub formă de umflături severe, mâncărime și erupții cutanate. În acest caz, un tratament simptomatic obligatoriu și eliminarea medicamentului.

Alte medicamente eficiente

Tsindol

Medicamentul este disponibil într-o singură formă farmacologică - suspensie.

Principalul ingredient activ este oxidul de zinc, care vă permite să eliminați simptomele lichenului roz.

Utilizați Zindol la copii, femei însărcinate și care alăptează fără teamă de sănătatea lor.

De droguri, în cazuri excepționale, provoacă efecte secundare, numai în prezența intoleranței individuale.

Atunci când roz lichen zindol aplicat subțire pe zonele afectate de până la 4 ori pe zi. Terapia continuă până la recuperarea completă.

Gluconat de calciu

Aplicați medicamentul sub formă de tablete și injecții intramusculare.

Este mai bine să alegeți ultima formă, deoarece aceasta are un efect rapid, mai ales la începutul tratamentului.

Pacienții cu cursul clasic al bolii sunt prescrise de la 2 la 6 injecții de gluconat de calciu în boala Zhiber.

Sub formă de tablete, medicamentul este administrat într-o doză de 1 comprimat de trei ori pe zi. Terapia continuă până la eliminarea completă a simptomelor bolii.

Advantan

Disponibil sub formă de emulsie, cremă și unguent uleios.

Pentru a obține un rezultat rapid, se recomandă utilizarea unei emulsii în cazul bolii Gibert, aceasta putând elimina manifestările de lipsă în 1-2 săptămâni.

Aplicați medicamentul într-un strat subțire pe zonele afectate 1 dată pe zi în același timp.

Puteți utiliza emulsia timp de maxim 2 săptămâni, crema și unguentul sunt utilizate până la o lună, în cazuri severe - până la 12 săptămâni.

tavegil

Antiallergic înseamnă a mânca mâncărime, iritație și roșeață.

Opreste formarea placii. Tavegil trebuie administrat în doză de 1-2 comprimate pe zi timp de o oră înainte de mese.

Pentru leziuni severe, drogul este băut dimineața și seara. Copiii și pacienții cu tratament cu insuficiență renală sunt selectați sub supravegherea medicului curant. Recepția Tavegila poate fi efectuată timp de 2 săptămâni.

Tratamentul cu lichen roz nu poate fi efectuat cu ajutorul unui singur medicament. Pentru a merge mai rapid, este nevoie de o gamă largă de medicamente care să arate un efect vizibil.

De obicei, schema constă din următoarele grupuri de medicamente: antivirale / antibiotice + unguent / emulsie + antihistaminic.

Când apar primele simptome de lichen roz, ar trebui să începeți imediat să luați medicamente antivirale, dacă nu există contraindicații. De asemenea, este recomandabil să contactați specialistul care urmează pentru a confirma sau respinge diagnosticul.

Tratamentul nu trebuie să modifice doza prescrisă și durata tratamentului. Dacă apar reacții adverse, consultați un dermatolog.

Videoclipuri înrudite

Atunci când sunt prescrise antibioticele și cum să frământați zonele afectate ale corpului într-o persoană în timp ce tratați lichenul roz, aflați din videoclipul de mai jos:

http://101allergia.net/lechenie/preparaty/rozovogo-lishaya-u-cheloveka.html

Cum de a trata unguentul pentru omul roz?

Dacă o boală extensivă a pielii alergice infecțioase progresează pentru a fi tratată, este recomandat să alegeți un unguent eficient pentru lichenul roz. Gama de medicamente aprobate pentru pacienții adulți și copii este extinsă, dar nu trebuie să vă angajați în tratament auto-tratat periculos și nu întotdeauna eficient. Terapia intensivă ar trebui să fie prescrisă numai de către medicul curant, să o conduci strict din motive medicale.

Ce este versicolor roz?

În cazul în care pielea apare pete caracteristice, care sunt completate de un sentiment insuportabil de mâncărime, este posibil ca lichenul roz să se dezvolte. Cauzele acestei boli nu sunt pe deplin elucidate, dar medicii au ajuns la concluzia că acesta este un fel de reacție a organismului la un alergen sau o activitate crescută a florei patogene. Rozul lichen este o patologie periculoasă, care în absența tratamentului în timp util poate duce la modificări în structura epidermei. Accentul este placa maternă, în jurul căreia sunt prezente pete roșii palide, apare inflamarea dermei.

Unguent pentru lichen roz la adulți

Medicamentele prescrise trebuie să aibă proprietăți puternice antihistaminice, uscare, antiinflamatoare, antifungice, antidepresive și antimicrobiene. Aceasta nu numai că lipsește unguent la adulți pentru uz extern, dar și medicamente pentru administrare orală. Scopul principal al tratamentului conservator este eliminarea efectului factorului provocator, eliminarea simptomelor neplăcute de pe piele. Abordarea este complexă, astfel încât dermatologul trebuie să ia în considerare interacțiunile medicamentoase și să nu dăuneze sănătății pacientului clinic.

Roz lipsind unguent la copii

Pentru a împiedica această boală infecțioasă să progreseze mai departe, puteți folosi vorbitorul clasic. Un astfel de medicament este potrivit pentru copii, deoarece conține numai substanțe sigure. Este mult mai ușor să vindeciți lipsa roz în copilărie decât la adulți, deoarece regenerarea țesuturilor se desfășoară într-un ritm accelerat. Dacă alegeți un unguent eficient pentru copiii cu lisa, este important să respectați recomandările medicului pediatru, să excludeți cazurile de supradozaj cu o supraestimare sistematică a dozei zilnice.

Tratamentul lichenului aciclovir roz

Alegerea unguentului pentru lichenul roz la om, atenția trebuie acordată medicamentului antiviral Acyclovir, care are două forme de eliberare - tablete și unguent. Va fi o chestiune de aplicare locală a unui medicament la înfrângerea extinsă a stratului superior al epidermei. Aciclovirul din lichen este activ împotriva virusului herpesului, încalcă ADN-ul viral și suprimă activitatea sa crescută.

 • compoziția - ingredientul activ este o nucleozidă purinică, care ajută la exterminarea florei patogene la nivelul ADN-ului viral;
 • indicații - sindrila zoster, varicela, eczemă, erupții herpetice, roz-lichen, stomatită herpetică;
 • metoda de aplicare - aplicați unguentul pe leziunile patologiei cu un strat subțire, frecați-l calitativ până când se absoarbe complet. Această procedură se realizează de până la 2-3 ori pe zi timp de 7 zile;
 • contraindicații - interacțiune medicamentoasă, activitate crescută a corpului la componente sintetice, copii sub 2 ani.

Zincul de zinc pentru lipsire

Acest medicament are efect astringent și antiseptic. Unguentul de zinc pentru lipsirea unei persoane este un tratament complet sigur, deoarece ingredientele active din formula chimică a acestui medicament nu pătrund în circulația sistemică, eliminând riscul de intoxicare. Utilizarea pe termen lung a medicamentului este strict contraindicată, altfel în zonele sănătoase ale pielii există o iritare neplăcută, uscăciune. Deci, instrucțiunile de utilizare oferă următoarea idee de terapie de succes cu unguent de zinc:

 • compoziție - ingredientul activ este aciclovir;
 • indicații - sindrila, varicela, leziuni largi ale herpesului membranelor mucoase și organelor genitale ale sistemului reproducător uman;
 • metoda de aplicare - aplicați unguentul pe pielea curățată anterior cu un strat subțire și nu-l spălați; efectuați procedura de până la 3 ori pe zi până când simptomele alarmante dispar complet;
 • contraindicații - încălcarea integrității pielii, prezența ulcerului și supurației, infectarea stratului superior al epidermei, sarcina, lactația, copii sub 3 ani.

Akriderm

Atunci când cumperi un unguent pentru tratamentul lichenului roșu la o persoană, este necesar să se consulte cu un dermatolog pentru intoleranță individuală a organismului de una sau alta componentă sintetică. Acriderm pentru lipsă este un medicament decongestionant și antiinflamator care restaurează productiv integritatea pielii, suprimă procesul inflamator, accelerează regenerarea naturală a țesuturilor deteriorate. Acesta este un remediu eficient pentru dermatoza de orice forma, care se presupune a fi folosita extern, pentru a nu incalca dozele zilnice:

 • compoziția - betamethason dipropionatul a devenit un ingredient activ;
 • indicații - neurodermită, dermatită, mâncărime de etiologie necunoscută, psoriazis, eczemă, dermatită nealergică;
 • metoda de aplicare - recuperarea rapidă, suficientă pentru a aplica unguent în zonele afectate o dată pe zi, durata terapiei intensive - de la 2 la 4 săptămâni;
 • contraindicații - ulcer trofice, tuberculoză, sifilis, varicelă, prezența rănilor deschise, perioade de sarcină și lactație, vârsta copiilor, sensibilitate individuală la medicament.

levomekol

Pentru a ameliora rapid inflamația, a elimina roșeața pielii și a atenua mâncărimea severă, medicii prescriu un unguent eficient și nu scump Levomekol de a privi o persoană. Medicamentul, în consistența și în culoarea sa, seamănă cu o pastă, este un tratament independent sau parte a unei terapii complexe. Proprietățile sale de protecție sunt o prevenire eficientă, când simptomele de lichen roz au dispărut complet. Iată ce este important să știți despre acest unguent:

 • compoziție - componenta activă, fiind un regenerator de țesut, se numește tetrahidropirimidină dioxometil;
 • indicații - răni purulente, răni de presiune, herpes, acnee purulentă, ulcer trofice, diferite forme de hemoroizi, procese infecțioase și inflamatorii ale pielii;
 • metoda de utilizare - pacientul trebuie să lubrifiază zonele afectate ale corpului cu un strat subțire până când este complet absorbit, durata terapiei intensive fiind de până la 10 zile;
 • contraindicații - leziuni cutanate fungice, psoriazis, eczeme, sensibilitate crescută la substanțe active; apariția efectelor secundare nu este exclusă.

clotrimazol

Atunci când alegeți un medicament, cum să faceți un liant roz la o persoană, este important să nu excludeți unguentul Clotrimazole din listă. Este un agent antifungic care încalcă integritatea membranelor florii patogene - ciuperci asemănătoare drojdiei. Clotrimazol, atunci când este privat, ucide infecția, ajută la înmuierea pielea inflamată, ameliorează pruritul sever, reduce focarele de patologie și accelerează procesul de vindecare. Costul medicamentului este un tratament accesibil, eficient. Caracteristicile utilizării clotrimazolului sunt următoarele:

 • compoziție - ingredientul activ cu același nume, clotrimazol;
 • indicații - lichen roz, leziuni ale pielii fungice, candidoză superficială, pityriasis versicolor, falduri pielii mikozy;
 • metoda de aplicare - aplicați unguent pe pielea spălată și uscată anterior cu un strat subțire, efectuați procedura de două ori pe zi timp de o săptămână sau mai mult;
 • contraindicații - primul trimestru de sarcină, sensibilitate sporită a corpului la clotrimazol, copii sub vârsta de 2 ani.

Roz lipsind unguent salicilic

Acest medicament medicament face parte dintr-o terapie complexă, dar ca agent de tratare independent demonstrează o eficiență scăzută. Prețul unguentului salicilic din lipsă este disponibil, compoziția este naturală, hipoalergenică. Un astfel de agent de vindecare poate fi pregătit într-o farmacie conform unei prescripții individuale, sau îl puteți cumpăra deja pregătit. Ca o opțiune, poate fi un unguent salicil-zinc și sulf-salicilic, cu un efect vizat asupra plăcilor fără lichen. Caracteristicile aplicației sunt următoarele:

 • compoziție - acid salicilic, oxid de zinc;
 • indicații - psoriazis, arsuri, ihtioză, eczemă, pityriasis versicolor, transpirație excesivă, procese inflamatorii-inflamatorii ale dermei;
 • metoda de aplicare - se aplică pe pielea curată, se freacă intens, nu se clătește; efectuați sesiuni de până la 3 ori pe zi timp de 7-17 zile;
 • contraindicații - alergie la componentele active ale medicamentului, restricții de vârstă.

Lamisil

Acesta este un produs medical modern, dezvoltarea recentă a farmacologiei interne. Lamisil în lichen reduce dimensiunea plăcilor, are proprietăți antifungice împotriva agenților patogeni patogeni. Medicamentul este disponibil sub formă de cremă, are o textură moale și un efect rapid de vindecare. Medicii nu recomandă întreruperea dozării, în caz contrar poate apărea pe piele o erupție cutanată de alergie. Acțiunea Lamisil este fungicidă și fungistatică. Caracteristicile tratamentului conservator cu Lamisil sunt următoarele:

 • compoziție - componentă terbinafină;
 • indicații - toate formele de lichen, procese infecțioase și inflamatorii ale dermei, micoze piciorului, infecții de drojdie;
 • metoda de aplicare - aplicați un strat subțire de până la trei ori pe zi, nu spălați după fiecare utilizare;
 • contraindicații - tendința la alergii, copiii până la doi ani.

Roz Lichin Sulf Unguent

Acest medicament are acțiune antiinflamatorie și anti-exudativă, este permis pentru utilizare la copii și adulți, cu sarcină progresivă și lactație. Unguentul sulfat de la privarea unei persoane nu provoacă pielea uscată, înmoaie zonele gonate, este absolut sigur pentru sănătate. Aceasta este o opțiune extraordinară decât lichenul roz roz la un copil și se recomandă să-l utilizați până când plăcile de lichen dispar complet.

 • compoziție - o parte din sulf și două părți dintr-o emulsie consistentă;
 • indicații - demodicoză, lichen roz, scabie, seboree, psoriazis, ciuperci piciorului, seboree, acnee;
 • metoda de aplicare - local, direct pe plăcile lichen, asigurați-vă că frecati intens într-un strat subțire;
 • contraindicații - intoleranță individuală la componentele active ale medicamentului de către organism.

Prețul pentru un lichen unguent roz

Fiecare medicament descris mai sus poate fi cumpărat la o farmacie fără prescripție medicală. Cu toate acestea, unguentul în timpul dezvoltării lichenului roz ar trebui să fie numit exclusiv de către medicul curant, altfel efectul așteptat nu este așteptat. Mai jos sunt prețurile medicamentelor de la Moscova, care luptă cu succes împotriva plăcilor lichenice și cauza apariției lor la domiciliu.

http://sovets.net/11318-maz-ot-rozovogo-lishaya.html

Eficace roz lipsind unguent

Roz lichen - o boală gravă a pielii. Aceasta este o boală obișnuită care apare pe fondul unei slăbiciuni a capacităților imune ale organismului după o boală rece sau o boală virală prelungită.

Statisticile arată că femeile îi privesc mai des pe roz. La risc crescut sunt tinerii cu vârsta cuprinsă între 10 și 40 de ani. Unguentul din lichenul roz va scăpa rapid de această boală.

Ce fel de unguent pentru tratamentul zosterului roz la om

Rozul lichen - o boală care oferă o persoană un disconfort grav în timpul exacerbării. Mulți medici sunt de părere că nu necesită un tratament medical special - după 6-8 săptămâni, semnele patologiei dispar pe cont propriu. Cu ajutorul unguentului cu lichen roz, puteți scăpa de disconfort într-un timp scurt.

Luați în considerare faptul că numai medicul curant ar trebui să determine acest sau acel medicament. El trebuie să evalueze caracteristicile individuale ale organismului, vârsta pacientului, prezența oricăror boli. Dintre cele mai eficiente unguente emit:

 1. Olettrinovaya - un instrument cu un efect antibacterian puternic. Este capabil să depășească rapid multe dintre procesele infecțioase de pe piele, inclusiv lichenul roz. Medicamentul se bazează pe oleandomicină și tetraciclină, care înmoaie suprafața pielii. Tratați-l cu această unealtă de 2-3 ori pe zi timp de două săptămâni;
 2. Hidrocortizonul - un medicament bazat pe glucocorticoizi. Ele au efecte puternice anti-exudative și anti-edeme. În plus, ele ușurează rapid inflamația, se luptă cu mâncărime și arsuri. Tratați pielea cu acest medicament de două ori pe zi timp de 2 săptămâni;
 3. Unguent Sinalar este un medicament cu un puternic efect antiinflamator și antibacterian. Acesta trebuie aplicat de două ori pe zi, durata tratamentului fiind determinată pe baza gradului de leziune a pielii;
 4. Unguentul prednisolon este un medicament bazat pe glucocorticoizi. Diferă de alte medicamente care eliberează medicamentele prin prezența unor efecte vindecătoare și antiinflamatorii. Trebuie avut în vedere faptul că prednisolonul este un medicament hormonal. Durata utilizării acestuia nu trebuie să depășească 3 săptămâni;
 5. Loriden And - medicamentul acțiunii combinate, care se bazează pe componente antimicrobiene, acid salicilic și glucocorticosteroizi. Cu acest unguent, veți scăpa de umflături, inflamații și mâncărime permanente. Utilizarea regulată a Loriden A vă va ajuta să scapați de peeling, plăcile lichen. Aplicați medicamentul 2 săptămâni de 2 ori pe zi;
 6. Zindol - suspensie, care se bazează pe o soluție de zinc. Din acest motiv, pielea se usucă și scapă de microorganisme patogene. Datorită conținutului ridicat de zinc, pielea se elimină de inflamație, mâncărime și umflături. Tratați dermul de 2-3 ori pe zi timp de 2 săptămâni.

Unguent Akriderm

Pentru a scăpa de lichenul roz poți cu ajutorul unguentului Acridem. Ea are un puternic efect antibacterian, ucide toate microorganismele patogene pe piele. Baza acestui medicament este betametazona.

Pe lângă aceasta, în compoziție este prezent și acidul salicilic, datorită căruia este asigurat un efect keratolitic suplimentar asupra corpului. Acest lucru vă permite să creșteți permeabilitatea membranelor celulare pentru hormoni. Acest lucru accelerează foarte mult vindecarea, astfel încât o persoană poate scăpa de lichen roz în doar 3-4 săptămâni.

Sulfur unguent

Unguentul sulfat este un medicament destinat utilizării în aer liber. Pentru a vindeca lichenul roz, acesta trebuie aplicat într-un strat suficient de dens pe suprafața afectată a pielii.

Pentru a crește eficacitatea tacticii de tratament alese, derma poate fi curățată cu alcool salicilic. Desfășurați o procedură similară trebuie să fie de 2 ori pe zi în timpul săptămânii. Dacă acest tratament nu funcționează, puteți începe să luați antibiotice sistemice.

Cinaflan unguent

Cinaflana unguent - un instrument destinat exclusiv utilizării externe. Înainte de a aplica medicamentul pe piele, acesta trebuie curățat cu atenție și tratat prealabil cu un antiseptic.

După aceea, medicamentul este aplicat într-un strat uniform de densitate. Repetați procedura de 2-3 ori pe zi timp de 2-4 săptămâni - durata exactă a tratamentului este determinată de medicul curant pe baza datelor de diagnosticare.

Cinaflana unguent poate fi utilizat pentru a trata copiii cu vârsta mai mare de 2 ani. Ei au pus-o o dată pe zi timp de cel mult o săptămână. De obicei, o săptămână este suficientă pentru a scăpa de semnele de patologie; în cazuri rare, tratamentul este continuat timp de 25 de zile. Rețineți că tratamentul pe termen lung cu glucocorticoizi poate afecta funcționarea organismului.

Zincul de zinc

Zincul de zinc este un medicament care poate salva, cât mai curând posibil, o persoană din lipsă de roz. Este suficient să tratați pielea cu acest instrument de 5 ori pe zi pentru a scăpa de disconfort.

Medicamentul este absolut sigur, nu există nici o componentă toxică în acesta. O supradoză de unguent de zinc este imposibilă și, de asemenea, nu produce efecte secundare. Dacă este necesar, puteți utiliza acest medicament pentru o perioadă lungă de timp.

Unguentul de zinc se aplică pe pielea pre-curată și uscată. Ar trebui să fie frecat profund în piele și apoi să așteptați un pic până când ingredientele active au timp să fie absorbite.

Numai după aceea purtați haine de bumbac. Este posibil să scapi de mâncărime și să arzi literalmente într-o săptămână de utilizare obișnuită și după 10 zile veți putea depăși semnele de patologie pe piele.

Pentru a scăpa de forme avansate de lichen roz, utilizați un unguent salicil-zinc. Este mai activă, capabilă să suprime activitatea infecțiilor într-un timp mai scurt. Cu ajutorul ei veți scăpa de peeling și răniți, orice disconfort. Este foarte important să luați teste de sânge pentru a verifica concentrația substanțelor active din organism.

Unghiul Uniderm

Unguent Uniderm - un medicament unic folosit pentru a trata lichenul roz. Medicamentul are o acțiune extrem de puternică antiinflamatorie și antipruritică. Este foarte simplu de folosit medicamentul - este aplicat cu un strat subțire pe zonele deteriorate ale pielii.

Instrumentul este permis pentru utilizare pentru tratamentul copiilor. Este strict interzisă tratamentul cu acest medicament în prezența tuberculozei, a unei infecții bacteriene, a unei ciuperci sau a unui sifil. Nu este recomandat să utilizați Uniderm pentru o perioadă lungă de timp pentru femeile însărcinate.

Unguent pentru copii împotriva lichenului roz

Tratamentul lichenului roz la copii are mai multe trăsături. Trebuie avut în vedere faptul că o astfel de boală rar apare în ele. Medicamentele antihistaminice pot fi utilizate pentru a scăpa de mâncărime severă și alte disconforturi. În plus, sunt prescrise unguente antipruritice pe bază de corticosteroizi, datorită cărora o persoană se scapă de manifestările de patologie.

Rețineți că în timp ce utilizați unguente, pielea copilului trebuie protejată de lumina soarelui - acest lucru va ajuta la prevenirea arsurilor. De asemenea, trebuie să purtați haine făcute exclusiv din țesături naturale și să le oferiți copilului o cantitate mare de apă. Printre cele mai eficiente unguente împotriva lichenilor roz pentru copii sunt:

 • Flutsinar, Ftorokort, Gioksizon - înseamnă, pe bază de glucocorticoizi. Acestea trebuie aplicate în mod egal de două ori pe zi timp de 1-2 săptămâni. Acest lucru va împiedica dezvoltarea complicațiilor;
 • Unguentul Riodoksolovaya este un remediu eficient pentru lichenul roz, care are efecte puternice antibacteriene și antiinflamatorii. Ar trebui să fie utilizat de 3 ori pe zi timp de 3 săptămâni. Acesta diferă de analogii săi în siguranță completă, lipsa efectelor secundare;
 • Tsindol - unguent care poate fi utilizat pentru a trata edemul lichen, chiar și la persoanele care alăptează. Ea are un efect pozitiv asupra stării de piele de licitație. Baza medicamentului este zincul, care reduce inflamația, se usucă petele de lichen, previne reproducerea microorganismelor patogene;
 • Flutsinar - un agent bazat pe glucocorticoizi. Cu aceasta, veți fi capabil într-un timp scurt pentru a scăpa de peeling pe piele, plăci fără lichen. Mulți doctori îl apreciază pentru acțiunile sale puternice antiinflamatorii și antipruritice. Utilizați-l 2 săptămâni de 2 ori pe zi;
 • Pasta Lassara este un remediu eficient anti-lichen care conține cantități mari de zinc și acid salicilic. Medicamentul are o acțiune puternică antiseptică, antimicrobiană, antiinflamatoare și antipruritică. Se usuca perfect ranile plangand, elimina placile luminoase pe piele. Câteva săptămâni sunt suficiente pentru ca o persoană să scape de manifestările bolii. Aplicați pasta trebuie să fie de două ori pe zi timp de 2 săptămâni.

Lichidul antiparazitar al lui Demyanovich va ajuta, de asemenea, să scape de lichenul roz la copii. Acest instrument are un puternic efect antifungic, inhibă activitatea microorganismelor patogene. Cu acest lichid puteți preveni dezvoltarea patologiei, puteți scăpa rapid de mâncărime, inflamații și umflături. Este foarte ușor să folosiți lichidul Demianovici: trebuie să proceseze pielea timp de 20 de zile. Un tratament mai lung este prescris de un medic.

http://syponline.ru/effektivnye-mazi-ot-rozovogo-lishaya