logo

Set de laminare "Constant Delight": aplicații, produse, recenzii

Setul de întărire a cuplului este foarte popular și destul de eficient. Dar puteți vedea rezultatele numai dacă utilizați corect instrumentele.

Ce instrumente sunt incluse în kit?

Kitul de pliere Constant Delight include cinci produse:

 • Șampon pentru părul deteriorat și deteriorat care conține particule de mătase. Aceasta permite, în primul rând, curățarea ușoară și ușoară a buclelor și pregătirea acestora pentru procedură, iar în al doilea rând, pentru a oferi o nutriție intensă, o hidratare completă și o protecție durabilă.
 • Mijloace pentru faza fierbinte (folie calda pentru bucle slabe). De asemenea, conține proteine ​​de mătase, ajută la deschiderea cântărilor de cheratină și astfel asigură o penetrare completă direct în structura fiecărui păr. Și ajută la reconstruirea completă a buclelor. În plus, acest instrument crește permeabilitatea părului și le pregătește pentru utilizarea altor instrumente incluse în set.

Cine este potrivit pentru Constant Delight?

Produsele de laminare Constant Delight vor fi eficiente în următoarele cazuri:

 • păr foarte fluid, fluid;
 • buzunare pierdute sau deteriorate;
 • vârfuri divizate;
 • obișnuit și frecvent colorat.

Dacă aveți bucle groase și dure, aplicația poate fi inutilă și impracticabilă, deoarece poate deveni și mai groasă, ceea ce este complet inutil.

Cum se utilizează?

Cum să utilizați programul Delight Constant? Există mai multe etape principale de aplicare:

 1. În primul rând trebuie să vă spălați părul. Aplicați o cantitate mică de șampon la păr. Adăugați apă, spumați compoziția, masați-vă capul. Dar nu se recomandă spălarea spumei în piele. Spălați șamponul cu apă caldă, îndepărtați toate resturile. Dacă buclele sunt puternic poluate sau există mijloace de fixare pe suprafața lor, procedura de spălare este mai bine să se repete, astfel încât curățarea și pregătirea sunt complete. Resturile trebuie îndepărtate cu un prosop.
 2. Următoarea etapă este o învelire fierbinte. Aplicați compoziția pe păr, distribuiți cu atenție lungimea (în acest scop este mai bine să utilizați un pieptene), dar încercați să evitați contactul cu pielea. Se lasă timp de șapte minute, apoi se clătește cu apă caldă cât mai bine posibil. Pentru a spori efectul ambalării la cald, pieptenește buclele de mai multe ori în timpul timpului de expunere. Aceasta activează componentele active. Apropo, ambalajul fierbinte este chemat pentru un motiv. După aplicare și distribuție, se va simți căldura ușoară și plăcută. Și pielea poate cădea ușor. În mod obișnuit, roșeața dispare la 10 sau 15 minute după spălare. După expunerea timpului, clătiți cu apă caldă și bine părul uscat folosind un prosop.
 3. Serul de masaj trebuie distribuit pe păr și frecat în piele. Acordați atenție întregii suprafețe a capului: începeți din zonele frontale și temporale, treceți la coroană și apoi mergeți la partea din spate a capului. Mișcările active de masaj vor ajuta la creșterea permeabilității pielii și la sporirea eficienței instrumentului. Compoziția trebuie să rămână pe bucle pentru aproximativ 5-7 minute, apoi trebuie spălată cu apă caldă.
 4. Etapa finală de laminare - utilizarea picăturilor de mătase. Răspândiți câteva picături între degete și aplicați-le pe vârfuri. Clătirea nu are nevoie de nimic și nu se recomandă utilizarea unui uscător de păr.

Plecarea după laminare

Pentru a prelungi efectul procedurii, utilizați o mască de mătase Constant Delight. Aplicați-l după fiecare șamponare, răspândind-o pe toată lungimea buclelor. După cinci minute trebuie să spălați compoziția. Este suficient să folosiți o mască o dată sau de două ori pe săptămână.

recomandări

Pentru ca efectul să fie vizibil și de lungă durată, trebuie respectate mai multe recomandări:

 1. În termen de două zile după laminare, nu ar trebui să vă spălați părul astfel încât filmul rezultat să fie fixat pe suprafața părului.
 2. Dacă ați efectuat colorarea, puteți planifica laminarea a doua zi. Dar în aceeași zi să-și petreacă nu merită.
 3. Dacă ați finalizat laminarea, atunci vă veți putea vopsi părul numai în 10-15 zile, nu mai devreme.
 4. În timpul procedurii, nu este necesar să încălziți părul sau să îl înfășurați cu folie. Utilizarea căldurii suplimentare nu ar trebui să fie prea.
 5. Puteți efectua procedura o dată pe lună și jumătate. Utilizarea mai frecventă este impracticabilă, deoarece laminarea nu are un efect cumulativ, ci oferă doar un efect de susținere. În plus, buclele trebuie să aibă puțin "odihnă", deoarece filmul format după aplicare, cu condiția ca părul să fie prezent în mod constant pe suprafața părului, poate perturba echilibrul de apă și respirația naturală.

efect

După laminarea la domiciliu cu utilizarea produselor marca "Constant Delight" părul devine dulce, neted, matasos, bine îngrijit, sănătos și strălucitor. În plus, se asigură protecție împotriva factorilor externi negativi, cum ar fi vântul, răceala sau radiațiile ultraviolete. Procedura vă permite, de asemenea, să mențineți luminozitatea și saturația culorii după vopsire.

Procedura de pieptene este mult mai ușoară, iar buclele sunt mult mai puțin încurcate. Și încă oferă volum suplimentar. Efectul persistă timp de aproximativ 3-4 săptămâni.

Unde să cumpăr?

Puteți cumpăra un kit de laminare Constant Delight la un magazin specializat care vinde produse profesionale de îngrijire a părului. De asemenea, puteți efectua o comandă prin intermediul internetului pe site-ul oficial al producătorului sau al unui furnizor de încredere. Costul unui set mic (250 ml din fiecare ban) este de aproximativ 1-1,5 mii de ruble. Și puteți cumpăra un set mare (1000 ml de ser, o mască și o compoziție pentru învelirea fierbinte și 250 ml de șampon) pentru o medie de 3400-3600 ruble. Este suficient pentru aproximativ 10 sau 15 proceduri, în funcție de grosimea și lungimea buclelor.

opinii

Recenzii ale mijloacelor mărcii "Constant Delight":

 • "După primul tratament, efectul a fost uimitor! Buclele devin moi și strălucitoare, pieptănate cu ușurință. Dar rezultatele au durat literal până la primul șampon. Apoi, totul a revenit la normal, așa că nu voi mai proceda, am fost foarte dezamăgit ".
 • "Procedura este cu adevărat eficientă. Dupa ce apare stralucirea, moliciunea, matasea, in general, conditia este excelenta. Singurul lucru care nu-i plăcea era mirosul, este extrem de neplăcut. Costul nu este scăzut, dar suficient de stabilit pentru o lungă perioadă de timp, așa că dacă puteți plăti. "
 • Set elegant! Voi sfătui pe toată lumea și pe mine să o folosim. "

Încearcă efectul de laminare al mărcii Constant Delight pe buclele tale.

http://safehair.ru/okrashivanie/nabor-dlya-laminirovaniya-constant-delight-primeneniya-sredstva-otzyvy/

Instrucțiuni detaliate privind modul de a realiza laminarea părului de mătase utilizând kitul de bucurie Constant Delight

Până în prezent, laminarea părului este o procedură foarte populară, care se desfășoară atât în ​​salonul de înfrumusețare cât și acasă. Laminarea îmbunătățește în mod semnificativ aspectul părului și, de asemenea, are un efect terapeutic. După procedură, buclele devin netede, elastice, strălucitoare și moi.

Lentilarea permanenta a parului Laminarea constanta a pielii de matase se refera la bio-laminare. Această procedură oferă o estetică care restaurează intens părul și ajustează structura.

Folosirea unui parfum permanent este foarte simpla pentru a efectua procedura la domiciliu.

Avantajele folosirii funcției "Delight Constant"

 • Fonturi intensive de nutriție.
 • Buclele devin mai puternice, mai fluide și mai hidrate.
 • Complexul restaurează structura părului.
 • Oferă protecție împotriva stimulilor externi și a razelor ultraviolete.

contra

 1. Costul ridicat al procedurii în cabină.
 2. După biolaminare, trebuie să utilizați șampoane speciale și balsamuri cu o compoziție naturală fără sulfați și parabeni.

Kitul conținutului

Acest complex pentru laminarea părului de mătase include următoarele produse:

 • Șampon SPA cu particule de mătase pentru părul deteriorat și slab, care curăță delicat firele, asigură hidratarea completă și va pregăti bucle pentru procedura de laminare.
 • Faza fierbinte Rochie caldă cu mătase pentru părul deteriorat și slab.
 • Faza rece SPA ser pentru scalp și masaj de păr cu extract de magnolie.
 • Etapa finală. Picături de mătase.

Cum funcționează?

 • Principala componentă activă a acestui complex este mătase naturală lichidă, care este capabilă să dețină de 7 ori mai multă umiditate decât alte substanțe, ceea ce oferă un efect incredibil de hidratare.
 • Proteinele de mătase dezvăluie cântare de keratină și contribuie la pătrunderea componentelor active ale fondurilor în adâncimea structurii cusăturii, oferindu-le astfel o hidratare intensă.
 • Extractul Magnolia, care face parte din serul de masaj, tonifică pielea, îmbunătățește circulația sângelui, accelerează creșterea și consolidează buclele.
 • Picăturile de mătase combină cântarele și netezesc structura părului.
 • După efectuarea mai multor serii de învelitori de mătase caldă, problema dispariției capetelor divizate. Mătasele împachetează fiecare păr cu un film de protecție invizibil, aliniază structura, închide cântarele și păstrează umiditatea. Parul devine strălucitor și matasos.

Instrucțiuni de utilizare

 1. Primul pas este de a pregăti părul. Este necesar să spălați bine buclele cu șampoane din set, apoi uscați ușor părul cu un prosop.
 2. Următoarea etapă este faza caldă. Tot părul este împărțit în 5-7 zone. Dupa aceea, separand firul mic, aplicati compozitia pe intreaga lungime a parului, retragand-o de la radacinile de 2 cm. Consum aproximativ de fonduri pentru parul cu o lungime medie de 30 ml. Lăsați timp de 7 minute. În acest timp, pieptene buclele de mai multe ori. Apoi clătiți firele sub apă curgătoare. Îndepărtați părul cu un prosop.
 3. Apoi, faza rece. Aplicați o cantitate mică de ser pentru masaj pe scalp și pe bucle pe toată lungimea. Pentru masaj în fire și în piele cu mișcări ușoare de masaj. După 2-4 minute, pieptene și clătiți cu apă. Parul uscat cu un prosop.
 4. Etapa finală. Răsuciți câteva picături de mătase în palme, apoi aplicați la capetele părului, distribuind uniform și frecați produsul. Nu spălați. Apoi, faceți un stil, după care puneți încă 1-2 picături pe buclele uscate.
 • După procedura se recomandă să nu vă spălați părul timp de 2 zile, astfel încât rezultatul să fie stabilit.
 • Când efectuați împachetări la cald, în niciun caz nu înfășurați și nu încălziți părul.
 • Evitați contactul cu pielea. Procedura se recomandă să se efectueze într-un tricou.
 • Laminarea nu ar trebui să se efectueze în aceeași zi cu colorarea. Părul poate fi vopsit cu o zi înainte de procedură sau poate fi vopsit la 10 zile după înfășurarea fierbinte.

Efectul procedurii

Dupa efectuarea procedurii de bio-laminare cu ajutorul delicii constante complexe, parul devine volum suplimentar si aspect bine ingrijit. Buclele sunt moi, strălucitoare și mătăsos. De asemenea, produsul are un efect protector față de mijloacele de depozitare și de efectele dăunătoare ale mediului.

Procedura permite părului vopsit să mențină o culoare bogată pentru o perioadă mai lungă de timp. Efectul după înfășurarea părului fierbinte cu mătase durează aproximativ 3-4 săptămâni. Această procedură se efectuează cel mai bine o dată pe lună. Este necesar să se dea părului o odihnă, deoarece prezența constantă a filmului pe ele poate perturba balanța de apă a firelor. Setul de laminare a părului este suficient pentru aproximativ 12-15 proceduri de ambalare a firelor de lungime medie.

Contraindicațiile la utilizarea acestui instrument sunt intoleranța individuală la componentele compoziției, precum și tendința la reacții alergice.

video

Urmăriți videoclipul de laminare a părului pas cu pas utilizând produsele Constant Delight:

concluzie

Datorită ambalajului fierbinte al părului cu mătase, buclele devin sănătoase și bine îngrijite. Pentru a prelungi rezultatul după procedură, trebuie să folosiți șampoane ușoare fără sulfați și parabeni și să folosiți o mască cu mătase Constant Delight de 1-2 ori pe săptămână și apoi părul să pară dintr-o copertă de reviste.

http://hairhomecare.ru/procedures/laminirovanie-volos/constant-delight.html

Laminarea permanentă a părului

Cum să netezi părul de creștere? Într-adevăr rezultat de mătase! + Instrucțiuni detaliate de fotografie, precum și înainte și după

După terminarea pierderii hormonale a părului, am luat un arici de la părul în creștere pe tot capul meu. În acest caz, părul părea să arate sănătos, strălucitor, dar acești mici fire de păr proeminent au stricat aspectul întreg. Arata astfel:

Am decis sa actionez - am folosit produse care contin keratina. A ajutat, dar nu așa cum aș vrea. Odată ce am mers la magazinul de cosmetice profesionale, am observat acest set de laminare și m-am gândit: de ce nu încercați? Un coafor a fost mult timp sfatuit sa faca laminare, doar in salon te-ar costa de zece ori mai scump, din moment ce laminarea nu este o procedura izolata, trebuie sa faci un curs intreg. Și prețul acestui set este ridicol - am dat doar 500 de ruble pentru fazele fierbinți și reci, având în vedere că banii sunt cheltuiți destul de economic. În același timp, nu este necesar să luați șampon din această linie: orice șampon care se clătește până la scânteie va merge.

Și așa vom începe procedura de laminare la domiciliu. De ce avem nevoie?

 • vopsirea mănușilor
 • curățarea șampoanelor
 • prosop
 • set de laminare
 • perie pentru a împărți părul în mai multe secțiuni
 • mijloace de neșters

Etapa unu.

Curățați cu grijă părul cu șampon: spălați atât rădăcinile, cât și lungimea, astfel încât să se deschidă cântarele. Îndepărtați un prosop și legați un turban pe cap, așteptați 2-3 minute pentru ca prosopul să absoarbă apa. Îl îndepărtăm, ușor de tuns părul cu degetele la rădăcini, cu capul înclinat în jos, astfel încât firele sunt împărțite. Separați părul în mijloc.

Etapa a doua.

Purtați mănuși. Împărțim părul în secțiuni (de obicei am 5 dintre ele). Aplicați prima fază alternativ pe fiecare departament, pornind de la vârfuri și deplasându-vă mai mult, retragând din rădăcini nu mai puțin de 10 cm! Acest lucru este foarte important, deoarece compoziția acestor fonduri nu este exact pentru scalp. Încercați să nu atingeți pielea de pe gât. Poate apărea iritarea. Asteptam 10-15 minute, nu mai mult. Se spală cu multă apă caldă.

Etapa a treia.

Aplicați faza fină rece. În ciuda faptului că se numește "masaj", nu o mănânc în nici un fel și, din nou, mă întorc de la rădăcini de 10 cm. Nu-mi place compoziția, mă tem că poate provoca iritații. Nu este pentru piele, este pentru păr.

Păstrați 5-10 minute. Se spală mai întâi cu apă caldă, apoi se clătește cu apă rece.

Etapa a patra.

Aplicați un produs de neșters pe părul umed: cristale lichide, ulei sau cremă. Asteptam uscarea. Nu vă pieptezi părul până nu se usucă complet.

Rezultatul final este 6 tratamente.

Primele trei săptămâni am folosit remedia o dată pe săptămână. După ce am obținut rezultatul dorit, am redus numărul de aplicații la o dată în două săptămâni. după 3 luni, o puteți repeta o dată pe lună și apoi după cum este necesar.

Vreau să spun că rezultatul este cumulat. Asta vă puteți vedea, în funcție de fotografiile mele. Am obținut rezultatul final în 6 proceduri. Acum îl sprijiniți.

Parul este de fapt mătase. Rezultatul primei proceduri a durat 3 zile, după a doua oară mai mult. Acum este permanent. Singurul lucru - părul din ziua procedurii strălucește puțin mai puternic decât a doua zi. Dar moale și netedă rămân.

Singurul negativ pe care l-am observat - compoziția. Conține deja propilen glicol. Componenta este destul de dăunătoare, este marcată cu marca "mai bine evitată". Există, de asemenea, o mare varietate de parabeni ca conservanți.

În orice fel încerc să împiedic produsul să ajungă pe scalp sau pe gât: îl înfășoară cu un prosop în momentul aplicării. Odată ce am uitat să o fac și asta este ceea ce am observat:

Roșeața a scăzut mult timp, aproximativ o oră. Am fost foarte speriată. Recomand ferm evitarea produsului pe piele, rezultatul va fi cu adevarat bun.

Laminarea părului la domiciliu de către Constant DELIGHT. Etape de laminare, tabel de costuri, erori în laminare. Ce este necesar pentru laminarea parului? Restaurați părul folosind "Protejarea constantă a mătăsii"

Parul sanatos, neted și strălucitor pentru dvs. nu este încă o realitate?

Fetelor, vreau să vă împărtășesc experiența LONG-TERM în laminarea părului. M-am familiarizat cu această procedură în 2012, de atunci am făcut-o în mod regulat.

Nu mi-am adus niciodată părul la starea unui prosop, așa că nu va exista o poveste atrăgătoare, de la 3 fire de par, la fel ca în Rapunzel. Dar procedura de laminare ma ajutat sa cresc lungimea, sa pastrez calitatea parului.

Am făcut această procedură în diferite saloane, cu stăpâni diferite și pe materiale diferite. Ca rezultat, mi-am găsit compoziția și am învățat cum să mă fac.

Compozițiile de laminare au încercat diferite: Estel, nemulțumit de toți, PROTOPAK Matrix și Constant Delight, L'real. Oprit acum pe CD. Este de înaltă calitate, destul de buget. Apropo, cea mai teribilă laminare a fost efectuată pe Estel.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

 • Mătase de mătase constantă

Locul de achiziție: IM Cosmo-line.ru

Volum: 250 ml

Cost: aproximativ 600 de ruble

Compania italiană Constant Delight prezintă produse inovatoare pentru restaurarea profundă a parului cu ajutorul proteinelor de mătase.

Am avut șampon și mătase din această serie, pentru ultima oară când am cumpărat un ser și o învelitoare fierbinte.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Constant Warming Hot Wrap se bazează pe mătase naturală, ale cărei componente își păstrează umezeala de 7 ori mai mult decât orice alt mijloc. De aceea produsele de laminare a părului Constant Delight sunt ideale pentru capetele divizate, părul slăbit și deteriorat.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

 • Tehnologia de laminare de la Constant Delight.

Așa că am rezumat manipulările pe care maestrul le-a desfășurat și pe care le conduc acum.

Etapa unu. șampon

La începutul procedurii, trebuie să vă spălați părul cu șampon dintr-o serie de proteine ​​de mătase. După ștergerea părului cu un prosop pentru a elimina excesul de umiditate. Nu merită acum, trebuie doar să înfășurați părul și să vă udați.

Etapa a doua. Împachetare caldă.

Acum am pus produsul nostru "Ambalaj fierbinte cu proteine ​​de mătase de la Constant Delight". Folosiți mănuși! Aplicați trebuie să fie într-un rând, fără a atinge rădăcinile, pe întreaga lungime a părului și a capetelor. Se lasă timp de 7 minute, apoi se clătește bine cu apă caldă. Cu atenție! Îndepărtați părul cu un prosop.

Etapa a treia. Faza rece Ser.

După expunerea la cald, răciți scalpul cu ser. Aplicați pe scalp și pe toată lungimea părului, inclusiv vârfurile, serul de masaj, lăsând timp de 7-10 minute. În acest moment, trebuie să masați ușor scalpul. Spălați cu atenție serul cu apă caldă.

A patra etapă. Mătase pentru păr.

După părul umed aplicați o mătase mică de la Constant Daily pe lungime și sfaturi.

Procedura este finalizată, puteți pune uscătorul de păr.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

În a doua etapă, folosim ambalajul fierbinte. Notă din nou, asigurați-vă că efectuați acest pas cu mănuși (!). Cel puțin în cele mai simple, polietilenă. Deși am cumpărat mănuși speciale de coafură pentru mănuși reutilizabile pentru procedură, au costat aproximativ 150 de ruble. Dar convenabil!

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Este important să aveți o alergie, atunci nu uitați să preparați un comprimat "Suprastin" sau alte mijloace similare. De îndată ce simțiți că vă simțiți rău - clătiți compoziția și beți pilula.

În cazul contactului cu pielea, acesta devine instantaneu roșu. Nu este nimic teribil dacă nu provoacă manie. Cel mai bine este să închideți gâtul cu coliere de păr.

Instrumentul are o textură groasă, asemănătoare gelului, un miros specific, nu o pot numi plăcută, dar tolerabilă.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Compoziție și informații de bază:

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

 • Principalele erori în laminarea părului la domiciliu
 1. Procedura de combinare în ziua de colorare. Deci nu poți să faci! Cel mai bine este să laminați părul a doua zi după vopsire.
 2. Nu puteți înfășura părul cu folie, nu se poate încălzi cu un uscător de păr. Nu este prima dată când am auzit de la "consilieri" că se presupune că se încălzesc cu un uscător de păr. Linia de fund: paie uscată, nu păr. Și noi strigăm la fiecare colț: "laminarea usucă părul!" În final: tăiați întreaga lungime.
 3. Colorarea părului după laminare. Stăpânul meu mereu vorbește despre asta pentru mine, îți poți vopsi părul după cel puțin două săptămâni. În caz contrar, vopseaua se va îndepărta rapid sau va fi colorată.
 4. Procedură frecventă. Fetelor, m-am dus la procedură și acum fac acasă mai mult de o dată în 1-1.5 luni.
 5. Efectuarea procedurii în duș. Indiferent cât de ridicol s-ar putea suna, fetele, pentru că o fază fierbinte intră brusc într-o afacere goală, puteți avea alergii. Pielea va călcâni 100%, se poate mânca. Așadar, efectuăm laminarea separat de spălarea corpului.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

 • Ratele de consum ale produsului în timpul laminării

Cheltuieli aproximative de fonduri. Lungimea părului meu este acum - 57 cm. Consumul de șampon - 20 ml.

Consumul înfășurat - 90 ml, consumul serului - 40 ml, mătase - 4-5 picături. Aceste reguli mi-au dat stăpânul meu.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Rezultatul laminării este vizibil în fotografie. Am crescut lungimea datorită laminării. La domiciliu, cheltuiesc această procedură o dată la 1,5 luni, timp de 1,5 ani. Eu folosesc doar Constant Delight..

Cea mai teribilă condiție a părului. Acum 3 ani. Părul tăiat complet. O săptămână mai târziu după procedura de laminare (părul este imposibil de împins) pe Estel. Consecințele acestui "miracol de laminare" s-au simțit: trebuia să taie încă 5 cm și să trec la o nutriție îmbunătățită cu uleiuri.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Diferența dintre fotografii este de aproximativ șase luni.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

acum:

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Păr în stare naturală, cu valuri după somn.

Cu o lună în urmă, procedura precedentă. Rezultat după o săptămână. Fotografie din comentarii despre șampon

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

Procedura de laminare, desigur, sfătuiesc! Acest lucru nu incheie ingrijirea parului, selectez cu atentie produsele care mi se potrivesc si vreau sa las referinte la acele unelte care ma ajuta in lupta pentru parul frumos.

Laminarea părului la domiciliu. Protejarea constantă a mătăsii de mătase

 • Șampon de șampon pentru șampon Nexxt Șervețel pentru regenerarea și netezirea părului
 • Cocochoco Boost-up mască de păr lavabil
 • Îndepărtați părul de păr din cerul de păr
 • Ser de hidratare RAPORTARE DUALĂ KAPOUS 2 faze

Profilul meu ► Compoziție

Vă mulțumim pentru atenție!

"Ambalare la cald de la Constant DELIGHT". Debriefing, acordul meu clar și. de ce nu recomand acest produs doamnelor care cred că acest instrument va face bomboane din părul lor rapid și permanent..;)

Bună ziua tuturor fanilor părului frumos și sănătos..) =)

După ce am petrecut o resursă de timp suficient de mare pentru a studia acest set de produse, culegerea informațiilor necesare și evidențierea tuturor nuanțelor pentru mine, voi încerca să explic esența aplicării corecte și a utilizării în continuare a instrumentului.)

Nu am de gând să pictez meticulos compoziția produsului și să prezint aici acțiunile detaliate pas cu pas de aplicare a instrumentului - nu fi leneș pentru a deschide recenzii ale altor fete - sunt minunate, detaliate și unice, cu o comoară de sfaturi.

Dar pentru a vorbi despre subiectul întrebării: "Dar procedurile de laminare și ambalare nu se vindecă de la prima dată și pentru totdeauna?" - Sunt gata.

Anterior, când am crescut, am procedat la laminare de la Sebastian profesionist și Estel în cabină. Am fost mulțumit de efect, pentru că știam că nu era un panaceu și nu o mană din cer pentru păr. Care este efectul unei vieți scurte și destul de costisitoare pe grosimea și lungimea mea. Fetele, acesta este un efect pur cosmetic, care este dezvăluit și păstrat în frumusețea sa NUMAI cu întreținere și stil.

După efectuarea procedurii de laminare sau de ambalare la cald, obținem același păr, cu defecte, uscare și fragilitate, numai sub substanța care formează filmul. Parul nu-și va schimba structura: părul ondulat va continua să formeze valuri, iar lungimea albită nu se va transforma într-un coamă de păr umplută cu keratină naturală..)

Cineva, părul va accepta cu ușurință aceste fonduri, iar luna viitoare va avea nevoie doar de un balsam de lumină după scăldat. Porozitatea va disparea, iar pentru părul pufos valurile vor fi subliniate și chiar

Cineva (proprietarii părului rănit, ars și uscat în special) va trebui să facă mari eforturi pentru a menține efectul: să procedeze mai des, să folosească mai mult protecția termică sau îngrijirea indelebilă la vârfuri și folosirea periei pentru styling, crearea de bucle și luciu.

Și nu-l certa pentru că a spus: "Aceasta produs (ca orice complex scump) niciodată vindecat (magic) preferatul meu, totuși părul nesănătoase și nu a ajutat la uitarea măștilor enervante și non-washables pentru totdeauna. "

Ele vor deveni mai grele și vor radia straluceasca. Dar pentru a avea acest efect tot timpul, trebuie să îl sprijiniți.

De aceea, am înțeles principiul de funcționare a componentelor de laminare și am avut cunoștință de lucrul cu uleiuri naturale și diverse complexe de îngrijire (cum ar fi complexul de cromo-energie Estel), mi-am dat seama că chiar și această remediere Cd ieftină poate fi utilizată la îndemână.

Puțin despre datele dvs.:

2. Parul poros și predispus la uscăciune.

3. Se termină - există o blondă de frasin. (Nu mă pot plânge aici despre "uciderea și greșelile trecutului", căci părul a fost tradus în blond și a fost observat sub supravegherea ascuțită a unui maestru minunat, dar rămâne și blonda este blondă. Prin urmare porozitatea și uscatul capetelor decolorate sunt pre-pregătite fostul păr blond.)

Am lăsat blonda în limba engleză. Foarte brusc, fără ezitare și fără regrete. Sa plecat de la el sa aiba grija. Și cu el, cu grijă (atât intern cât și cosmetică, am început o poveste de furtună și puternică)

Acum am tăiat "gradarea", cresc părul și îl aduc imaginii unei pânze netede..)

Textura părului va încerca să treacă prin fotografie. Fotografia de mai jos prezintă o textura poroasă a părului.

Părul este așezat pe șuruburi uscate. Nu folosesc fiare de curling sau fiare de călcat.

În fotografia de mai jos este părul meu înainte de prima aplicare a fondurilor. Fotografii de calitate teribilă, dar, de asemenea, pot fi văzute porozitate.

Vedem porozitatea în textura părului.

Astfel, scopul meu cu care a fost dobândit acest complex:

1. Greutăți-vă părul poros

2. completați golurile în zona blondă

3. Dați strălucire și crocante.

Prezintă prima și a doua fază, masca, flaconul HEK.

Procedura în sine este foarte simplă:

1. Șamponul meu de curățare profundă. Curățesc umezeala cu un prosop.

2. Aplic "Pasul 1" (Asigurați-vă că vă retrageți din rădăcini cu 7-8 cm! Dacă aveți păr scurt, retrageți-l cu 2-3 cm). Îmi înfășez părul, păstrează-l cald timp de 20 de minute, spală-l cu apă caldă. Îndepărtează excesul de umiditate cu un prosop.

3. Puneți "Pasul 2", adăugând la el 1 flacon de CEC și 1-2 picături de ulei de avocado. Aplic această fază pe întreaga lungime de la rădăcină la vârf. Împachetarea părului. Păstrez în această etapă de la 20 la 30 de minute. Mă spăl.

4. Aplic masca din această serie, deoarece, în ciuda texturii sale apoase, mă face să fiu fericit cu un efect bun și o moalețe. (Puteți aplica orice mască sau balsam ușor) timp de 10 minute. Mă spăl.

5. Apoi aplicați protecție termică și uscați la suflat.

Vă sfătuiesc să vă uscați și să puneți părul într-un mod convenabil și familiar pentru dumneavoastră. Dar eu tot recomanda iubitorilor de uscare a parului natural sa utilizeze periaj pentru a finaliza procedura.

După aceea, încercați să nu vă spălați părul timp de 2 zile. Pentru a da timp pentru a "lua" componente de păr noi.)

Rezultatul după prima utilizare a complexului:

Nu am avut probleme cu lucrul cu aceste produse. După procedură, părul este uscat cu un uscător de păr și periaj. Este sigilat, capetele au devenit netede. Părul strălucește.

O săptămână mai târziu, am repetat procedura.

Declar cu încredere că efectul procedurilor este cumulat. Părul este saturat, strălucește.

Vă sugerez această frecvență de utilizare:

2 săptămâni să o faceți la intervale - 1 pe săptămână.

Următoarele două ori sunt la fiecare două săptămâni. Și apoi o dată pe lună. Eu nu folosesc o mulțime de produs, nu "umple" părul. Cred că pentru o astfel de sumă efectul este buget și foarte economic.

Fotografia de mai jos prezintă rezultatul celei de-a treia proceduri (luate la două săptămâni după aplicarea celei de-a doua proceduri)

Un alt mare plus al acestei proceduri -(va fi deosebit de plăcută pentru fetele cu unde luminoase din natură) - după uscare cu periaj, părul, datorită saturației, își păstrează aspectul uniform în a doua zi după somn, nu este zdrobit și nu formează bucle și crete. De exemplu: în fotografie de păr în a doua zi după baie. Seara.

Întreaga zonă este blondă.

Efectul acestui instrument nu va dura mult timp dacă sunteți un fan al măștilor de ulei. Va trebui să separați cursurile de îngrijire - ulei sau ambalaj. Deoarece uleiurile consuma repede toate filmele protectoare din par.) Dar adaug o picatura de ulei esential de avocado, deoarece are o capacitate excelenta de a retine umezeala in piele si par.

Cel mai bun lucru este să faci o procedură de înfășurare la cald o dată pe lună, hrănind săptămânal părul cu o bună mască profesională, ideală pentru părul tău.

Îmi place cu siguranță acest remediu. Și o voi recomanda cu siguranță. Dar (!) Pentru fetele care acceptă faptul că strălucirea stralucitoare este de lucru și de îngrijire; Aceasta este o căutare a adevăratelor tale "mijloace". Aceasta este o adaptare a produselor pentru tine, până când găsești marginea în care tu și părul tău vei fi confortabil.

Toate sănătatea și frumusețea.

"Ambalare la cald de la Constant DELIGHT". Debriefing, acordul meu clar și. de ce nu recomand acest produs doamnelor care cred că acest instrument va face bomboane din părul lor rapid și permanent..;)

Bună ziua tuturor fanilor părului frumos și sănătos..) =)

După ce am petrecut o resursă de timp suficient de mare pentru a studia acest set de produse, culegerea informațiilor necesare și evidențierea tuturor nuanțelor pentru mine, voi încerca să explic esența aplicării corecte și a utilizării în continuare a instrumentului.)

Nu am de gând să pictez meticulos compoziția produsului și să prezint aici acțiunile detaliate pas cu pas de aplicare a instrumentului - nu fi leneș pentru a deschide recenzii ale altor fete - sunt minunate, detaliate și unice, cu o comoară de sfaturi.

Dar pentru a vorbi despre subiectul întrebării: "Dar procedurile de laminare și ambalare nu se vindecă de la prima dată și pentru totdeauna?" - Sunt gata.

Anterior, când am crescut, am procedat la laminare de la Sebastian profesionist și Estel în cabină. Am fost mulțumit de efect, pentru că știam că nu era un panaceu și nu o mană din cer pentru păr. Care este efectul unei vieți scurte și destul de costisitoare pe grosimea și lungimea mea. Fetele, acesta este un efect pur cosmetic, care este dezvăluit și păstrat în frumusețea sa NUMAI cu întreținere și stil.

După efectuarea procedurii de laminare sau de ambalare la cald, obținem același păr, cu defecte, uscare și fragilitate, numai sub substanța care formează filmul. Parul nu-și va schimba structura: părul ondulat va continua să formeze valuri, iar lungimea albită nu se va transforma într-un coamă de păr umplută cu keratină naturală..)

Cineva, părul va accepta cu ușurință aceste fonduri, iar luna viitoare va avea nevoie doar de un balsam de lumină după scăldat. Porozitatea va disparea, iar pentru părul pufos valurile vor fi subliniate și chiar

Cineva (proprietarii părului rănit, ars și uscat în special) va trebui să facă mari eforturi pentru a menține efectul: să procedeze mai des, să folosească mai mult protecția termică sau îngrijirea indelebilă la vârfuri și folosirea periei pentru styling, crearea de bucle și luciu.

Și nu-l certa pentru că a spus: "Aceasta produs (ca orice complex scump) niciodată vindecat (magic) preferatul meu, totuși părul nesănătoase și nu a ajutat la uitarea măștilor enervante și non-washables pentru totdeauna. "

Ele vor deveni mai grele și vor radia straluceasca. Dar pentru a avea acest efect tot timpul, trebuie să îl sprijiniți.

De aceea, am înțeles principiul de funcționare a componentelor de laminare și am avut cunoștință de lucrul cu uleiuri naturale și diverse complexe de îngrijire (cum ar fi complexul de cromo-energie Estel), mi-am dat seama că chiar și această remediere Cd ieftină poate fi utilizată la îndemână.

Puțin despre datele dvs.:

2. Parul poros și predispus la uscăciune.

3. Se termină - există o blondă de frasin. (Nu mă pot plânge aici despre "uciderea și greșelile trecutului", căci părul a fost tradus în blond și a fost observat sub supravegherea ascuțită a unui maestru minunat, dar rămâne și blonda este blondă. Prin urmare porozitatea și uscatul capetelor decolorate sunt pre-pregătite fostul păr blond.)

Am lăsat blonda în limba engleză. Foarte brusc, fără ezitare și fără regrete. Sa plecat de la el sa aiba grija. Și cu el, cu grijă (atât intern cât și cosmetică, am început o poveste de furtună și puternică)

Acum am tăiat "gradarea", cresc părul și îl aduc imaginii unei pânze netede..)

Textura părului va încerca să treacă prin fotografie. Fotografia de mai jos prezintă o textura poroasă a părului.

Părul este așezat pe șuruburi uscate. Nu folosesc fiare de curling sau fiare de călcat.

În fotografia de mai jos este părul meu înainte de prima aplicare a fondurilor. Fotografii de calitate teribilă, dar, de asemenea, pot fi văzute porozitate.

Vedem porozitatea în textura părului.

Astfel, scopul meu cu care a fost dobândit acest complex:

1. Greutăți-vă părul poros

2. completați golurile în zona blondă

3. Dați strălucire și crocante.

Prezintă prima și a doua fază, masca, flaconul HEK.

Procedura în sine este foarte simplă:

1. Șamponul meu de curățare profundă. Curățesc umezeala cu un prosop.

2. Aplic "Pasul 1" (Asigurați-vă că vă retrageți din rădăcini cu 7-8 cm! Dacă aveți păr scurt, retrageți-l cu 2-3 cm). Îmi înfășez părul, păstrează-l cald timp de 20 de minute, spală-l cu apă caldă. Îndepărtează excesul de umiditate cu un prosop.

3. Puneți "Pasul 2", adăugând la el 1 flacon de CEC și 1-2 picături de ulei de avocado. Aplic această fază pe întreaga lungime de la rădăcină la vârf. Împachetarea părului. Păstrez în această etapă de la 20 la 30 de minute. Mă spăl.

4. Aplic masca din această serie, deoarece, în ciuda texturii sale apoase, mă face să fiu fericit cu un efect bun și o moalețe. (Puteți aplica orice mască sau balsam ușor) timp de 10 minute. Mă spăl.

5. Apoi aplicați protecție termică și uscați la suflat.

Vă sfătuiesc să vă uscați și să puneți părul într-un mod convenabil și familiar pentru dumneavoastră. Dar eu tot recomanda iubitorilor de uscare a parului natural sa utilizeze periaj pentru a finaliza procedura.

După aceea, încercați să nu vă spălați părul timp de 2 zile. Pentru a da timp pentru a "lua" componente de păr noi.)

Rezultatul după prima utilizare a complexului:

Nu am avut probleme cu lucrul cu aceste produse. După procedură, părul este uscat cu un uscător de păr și periaj. Este sigilat, capetele au devenit netede. Părul strălucește.

O săptămână mai târziu, am repetat procedura.

Declar cu încredere că efectul procedurilor este cumulat. Părul este saturat, strălucește.

Vă sugerez această frecvență de utilizare:

2 săptămâni să o faceți la intervale - 1 pe săptămână.

Următoarele două ori sunt la fiecare două săptămâni. Și apoi o dată pe lună. Eu nu folosesc o mulțime de produs, nu "umple" părul. Cred că pentru o astfel de sumă efectul este buget și foarte economic.

Fotografia de mai jos prezintă rezultatul celei de-a treia proceduri (luate la două săptămâni după aplicarea celei de-a doua proceduri)

Un alt mare plus al acestei proceduri -(va fi deosebit de plăcută pentru fetele cu unde luminoase din natură) - după uscare cu periaj, părul, datorită saturației, își păstrează aspectul uniform în a doua zi după somn, nu este zdrobit și nu formează bucle și crete. De exemplu: în fotografie de păr în a doua zi după baie. Seara.

Întreaga zonă este blondă.

Efectul acestui instrument nu va dura mult timp dacă sunteți un fan al măștilor de ulei. Va trebui să separați cursurile de îngrijire - ulei sau ambalaj. Deoarece uleiurile consuma repede toate filmele protectoare din par.) Dar adaug o picatura de ulei esential de avocado, deoarece are o capacitate excelenta de a retine umezeala in piele si par.

Cel mai bun lucru este să faci o procedură de înfășurare la cald o dată pe lună, hrănind săptămânal părul cu o bună mască profesională, ideală pentru părul tău.

Îmi place cu siguranță acest remediu. Și o voi recomanda cu siguranță. Dar (!) Pentru fetele care acceptă faptul că strălucirea stralucitoare este de lucru și de îngrijire; Aceasta este o căutare a adevăratelor tale "mijloace". Aceasta este o adaptare a produselor pentru tine, până când găsești marginea în care tu și părul tău vei fi confortabil.

Toate sănătatea și frumusețea.

Rapid spălat? Nici o îngrijire și tratament? Am făcut totul bine? Răspundeți imediat "nu" și vă invit să citiți recenzia mea;)

Din senzația de rușine personală pentru sticlele din baie, ea a decis să facă mai multe recenzii pe unul dintre subiectele sale preferate, și anume părul

Imediat spun că fotografia "la" nu va. Pentru că este aproape același lucru ca și după.

Pentru a începe cu prefața:

Am făcut laminarea în salon, am încercat să fac masca gelatinoasă "OX IDEAAAAALNO", care, apropo, nu ma impresionat deloc

Mai târziu am rulat recenzii despre acest produs pe site-ul nostru preferat.

Despre parul meu:

Nu aș spune că părul meu este prea uscat. Uscați numai pe vârfuri înainte de tăiere. Sfaturile, apropo, am tăiat o dată la 4 luni.

Dar puful părului în creștere mi-a atins! Am vrut să-mi liniștesc părul și să-l fac neted, după ce am făcut un stil cu un îndreptător.

Cum se propune utilizarea:

Șampon special pentru spălarea părului. Șampon în timp ce spălați părul pe păr timp de 2 minute.

Se aplică faza fierbinte. Păr pieptănat. Compoziția este lăsată timp de 7 minute. Apoi totul este spălat.

Aplicați faza rece timp de 20 de minute.

Ne spălăm și ne bucurăm.

Deci, ceea ce vă voi spune, este o prostie și doar o îmbunătățire vizibilă a părului! Și ce efect cumulativ putem vorbi atunci când procedura a fost inițial pictată incorect !?

Corect despre orice

Înțelegem ce și cum.

Să ne gândim bine, am deschis baloanele de păr și apoi le-am închis imediat cu o compoziție dubioasă care nu conținea nimic util. Vă rog să notați că acest "aproape" se află chiar în partea de jos.

Ei bine și? Ce salvăm în cele din urmă? Pentru a salva ceva, trebuie să-ți pui ceva în păr! Credem logic, fetele și nu ascultă producătorii, deoarece sunt atât de ridicole

Facem laminarea impreuna si corect :)

Prima etapă a laminării constă în spălarea siliconilor pe care i-am aplicat cu șampoane, seruri și alte deșeuri.

Așa este, când părul este spălat în cele din urmă până la o scânteiere. De fapt, nu este necesar să cheltuiți 276 de ruble (în magazinele noastre). Găsiți doar cel mai simplu șampon cu caracteristica "Clătire-la-scârțâie".

După această procedură, parul vă poate părea că vă trageți, fân, orice, doar pentru a nu curge bucle: D

Acum du-te la faza fierbinte. Se recomandă ca părul să fie uscat pe jumătate.

Mi-am turnat parul cu lungimea de 63 cm, asta e mult machiaj. Și este suficient pentru mine. Calea: "Îl toarg pe mâna mea și o distribuie" nu va funcționa. Imediat spun, am încercat.

Am pus o perie. Și acum: "Oh, oh-hhhhh! Își va arde părul". Mă duc cu machiajul timp de 15 minute. În caz contrar, efectul procedurii nu este simțit.

După aceea spălați compoziția. Deja în acest stadiu ar trebui să simțiți cât de mult părul a devenit mai moale și mai flexibil.

Acum, ATENȚIE! Clătiți cu apă fierbinte! Nu se răcește! Tocmai am deschis baloanele și nu avem nevoie să le închidem încă.

Și principala greșeală și înșelăciune a multora. Ați provocat imediat o fază rece? Felicitări. Nici măcar nu ați încercat să citiți compoziția. Nu am citit nimic despre laminare. Citim, doar nu știu

În această etapă, puteți face o colorare sau, de exemplu, puteți clăti părul cu un tonic.

Și așezați în păr este ceva util că producătorul nu demisia de a face! Deși nu, a făcut-o, dar nu a demis pentru a descrie corect procedura

Veți avea nevoie de un complex de keratină (booster) și ulei. Puteți alege ceea ce vă place, empiric. Astfel de complexe sunt de asemenea disponibile de la Constant Delight și alți producători.

Am ales din Concept.

A fost aleasă empiric. Și acest set este cel mai mare buget, dar nu cel mai rău (mă costa 435 ruble).

Vă sfătuiesc un ulei diferit. Înainte vor fi câteva linkuri către magazine. Nu publicitate! Doar acolo le-am găsit, nu am comandat acolo. Păi, cred că înțelegi

Booster și ulei de la compania de păr. Favorite în preț, dar cel mai bun

Bio-mousse cu două faze de la Constant Delight Nu foarte potrivită, dar în cazuri extreme complet.

Reconstructorul de lichide este agentul de calitate 2 care poate fi aplicat în această procedură.

Amestecați rapelul și uleiul. Am luat 2 linguri de ulei si rapel. Total 4 :)

Aplicați pe părul umed și așteptați 5 minute.

Și numai după aceea am pus o fază rece.

Nu este necesar să ne regretăm, acoperim complet părul.

Eu nu merg cu ea timp de 20 de minute, pentru că nu există nici un sens în acest utilitar :)

Am spălat cu apă rece și am pus o mască. Puteți folosi o mască din set (nu este rău) sau una care vă place.

Spalam si apa rece si bucuram rezultatul

Fotografiile de mai sus sunt părul fără laminare. După uscarea colorării.

Și acesta este "După". Uscat natural, pur și simplu pieptene tanglo de păr.

Nu există seruri pe vârfuri.

Cât de des.

Laminarea se face o dată pe lună. Inițial a făcut conform schemei:

De 2 ori în 2 săptămâni.

De 3 ori în 2 săptămâni.

De 4 ori în 3 săptămâni.

De 5 ori într-o lună

Acum o fac o dată pe lună. Și aici adevărul este un efect cumulativ, deoarece tratăm părul

Acum, laminarea nu este spălată pentru 3 spălări, așa cum scriu mulți. Ca și a mea

La această recenzie am făcut laminarea de 101 de ori: D

Și mai mult. alerga de la maestru, care spune că după procedură trebuie să treci prin păr cu un fier. Această procedură nu este necesară! Fugiți de el fără să vă uitați înapoi.

Vă mulțumim pentru atenție și părul frumos la genunchi)

Laminare Constant DELIGHT (+ rezultat fotografie)

Mă grăbesc să vă împărtășesc feedback cu privire la laminarea de produse Constant DELIGHT.

Pentru laminare la domiciliu, am ales 4 produse ale acestei companii (a se vedea fotografia):

1. CONSTANT DELIGHT SPA Șampon pentru părul deteriorat și slab.

2. CONSTANT DELIGHT SPA Îmbrăcarea fierbinte-laminare cu proteine ​​de mătase.

3. Mască CONSTANT DELIGHT SPA Mască pentru menținerea rezultatului ambalajului-laminare cu mătase.

4.CONSTANT DELIGHT SPA Masaj pentru păr și scalp cu extract de magnolie.

Din câte știu, nu sunt toate produsele seriei de laminare, dar le-am folosit numai.

Rezumat inițial pentru părul meu:

Amintiți-vă de reclamele numeroase de șampoane "părul dvs. este plictisitor, fragil, gras la rădăcini, dar uscat la capete"? Deci, asta e tot despre mine, sau mai degrabă despre părul meu :)

Toată viața mea mă lupt cu acest fapt, dar, din păcate, genetică. Dar asta nu înseamnă că trebuie să te duci cu tractarea, așa că încerc. Starea inițială a părului înainte de procesul de laminare poate fi văzută în fotografie.

1.Stepul One, curățarea:

Șampon, mirosul pe care mi-a plăcut-o, nu intruziv și nu chimic.

Spalam capul cu acest compus timp de 3-5 minute, de la prima data cand nu spuma foarte bine, a trebuit sa spalam capul de 2 ori.

2.Step două, ambalare la cald:

Pentru a doua etapă, avem nevoie de: un capac de duș, o pălărie sau un prosop (pentru împachetarea capului), mănuși.

După spălarea părului, părul trebuie să se usuce puțin (ștergeți-l cu un prosop). După ce au nevoie de pieptene. Părul brut (precum și uscat), trebuie să pieptești foarte atent. Nu aveți nevoie să "rupeți", începeți în liniște de pieptene de la capete treptat în creștere la rădăcini, astfel încât veți provoca daune minime la păr :).

Acum puteți începe aplicarea compoziției. Înainte de aplicare, agitați bine sticla. Se miroase decent (nu-mi place mirosurile dure.)

Aplicați în mănuși, distribuiți uniform pe toată lungimea "drept" (adică, firul prin fir, pentru a lucra mai bine la păr). După ce mi-am aplicat, mi-am învelit capul într-un capac de duș, iar de sus am tras o pălărie veche pentru a-mi menține capul cald, pentru că era o învelitoare fierbinte. În saloanele de înfrumusețare, capacele speciale sunt folosite pentru a crea efectul termic, dar nu suntem în cabină, dar acasă, așa că nu fiți timizi, luăm vechile pălării din zagashniki și le împachetați. Puteți folosi, de asemenea, un prosop (se pare că este mai puțin convenabil pentru mine, capul devine obosit de greutate mai repede).

Esența foliei calde este de a "descoperi" cântarele de păr, astfel încât în ​​etapa următoare părul să poată absorbi cât mai mult din compoziție. Prin urmare, cu cât vom fi mai calzi, cu atât mai bine.

Stăm într-o pălărie timp de 10 minute (conform instrucțiunilor 7, dar îmi place numerele "rotunde" :)). Apoi spălați compoziția cu apă caldă (nu rece). După spălare, am simțit deja că părul meu devenise mai moale. După faza fierbinte, puteți menține tonifierea, ca și cum aș fi făcut-o, compoziția este absorbită instantaneu, așa că nu exagerați!

3. Pasul trei, mâncare.

Deci, după al doilea pas, părul nostru este gata să "absoarbă" totul și toată lumea.

Începem să aplicăm o mască hrănitoare. Compoziția este distribuită uniform pe toată lungimea părului, împărțind părul în părți. Stați ca 5-10 minute, apoi spălați cu apă.

4. Pasul patru, faza rece.

Deci, după al treilea pas, trebuie să "închidem" baloanele pentru păr.

Aplicăm serul. Nu uitați să scuturați formulările înainte de a le aplica. Prin miros, compoziția mi-a amintit de mentol. și se simte prea, simțindu-mi capul înfundat în congelator :)

Distribuind uniform compoziția începem masajul. Masajul este efectuat de la linia regională de creștere a părului până la coroană. Încercăm să nu deteriorăm scalpul, efectuăm masaje numai cu degetele, astfel încât proprietarii de cuie lungi vor trebui să încerce.

După 5 minute de masaj, puteți spăla compoziția. O mulțime de apă fierbinte.

Până când întreaga procedură mi-a luat aproximativ 1-1,5 ore

La pret: 1375 ruble pentru toate sticlele (am cumparat-o cu un set, prin urmare nu pot numi pretul individual).

Rezultatul poate fi văzut în fotografie (părul a fost uscat în mod natural!). Sincer, nu pot spune că am văzut o mare diferență. dar pe senzații părul devine mai moale, mai ușor de pieptene. Și pentru preț: va costa 1500 de ruble în orașul nostru pentru a face procedura de laminare, iar aici totul este 1375, iar trenurile rămân, deci poți să repet :)).

http://hajr.ru/v/laminirovanie-volos-constant-delight.html