logo

Tratament

Cum se utilizează șampoane pentru păr: sfaturi și trucuri care vă vor permite să rămâneți atractivi

Pentru o femeie adevărată, imaginea absolută neschimbată este inacceptabilă. Cel mai adesea, schimbarea imaginii începe cu experimente pe culoarea parului: vopsirea părului, vopsirea părului, firele de grafică.

Ziua a douăzeci și patra lună: Tunsul, colorarea și stilul părului

În această zi este bine să o cheltuiți singur cu tine și gândurile tale, să fii atent la sentimentele și sentimentele tale. Dragoste-te, radiați un pozitiv!

Preparate pentru mezoterapia părului: tipuri, compoziție și branduri renumite

O modalitate foarte bună de a trata și restabili părul deteriorat este procedura de mezoterapie, care se realizează cu ajutorul preparatelor preparate special preparate.

Mijloace eficiente de păr înrădăcinat

Parul ingrosat este un supliment neplăcut pentru pielea netedă care poate apărea o săptămână sau două după bărbierit. Remedierea părului îngrozit, care chiar ajută, este destul de greu de găsit.

Andrea Hair Oil

Problemele de caderea parului si cresterea lenta a parului sunt cunoscute de multe persoane, nu prin zvonuri. Prin urmare, printre cei care au grijă de frumusețea și sănătatea buclelor lor.

Uleiul de avocado: beneficii pentru piele, unghii, păr și imunitate, posibile vătămări

Uleiul de avocado este un produs natural valoroasă, cu o compoziție chimică bogată. Se utilizează pentru tratarea, prepararea de mâncăruri sănătoase, cosmetice acasă.

Masti pentru linia de par Avon Planet SPA

Cosmetica Avon include o linie numită Planet Spa. Acestea sunt creme, loțiuni, săpunuri, măști de păr. Să ne ocupăm mai mult de acestea din urmă și să învățăm despre compoziția și proprietățile lor benefice.

Electrobigule BaByliss PRO puls ceramic BAB3021E

descriereElectrobigas BaByliss PRO puls ceramic este un instrument profesional pentru crearea de bucle uimitoare. Cele mai recente tehnologii utilizate în producerea pulsului ceramic BaByliss PRO vă permit să obțineți rezultate excelente și să vă îngrijiți părul.

Ce vise de caderea parului intr-un vis

Pierderea părului într-un vis, precum și în realitate, deranjează mulți oameni. Cu toate acestea, puțini oameni știu exact ce înseamnă acest simbol? Să analizăm situația în detaliu.

Coafuri de barbati cu breton

Tendințe de modăModa tendințele cuceri nu numai inimile femeilor. Astăzi, tot mai mulți bărbați trimit un omagiu stilurilor moderne, nu numai în haine, ci și în păr. Parul bine îngrijit, în plus, cu o tunsoare rafinată și bine aleasă - jumătate din succesul unui bărbat la locul de muncă și cel mai important - în rândul femeilor.

Brondirovanie pentru păr scurt

Rezervarea pentru părul scurt este efectuată mult mai puțin frecvent decât pentru părul lung, dar oferă și câteva opțiuni interesante. Umbrirea cea mai mare parte a părului cu fire de diferite nuanțe de ciocolată arată foarte elegant și la modă.

Ce trebuie să faceți dacă părul devine rapid gras

Dacă capul devine murdar după 8-12 ore de la spălare, putem vorbi despre încălcarea funcției glandelor sebacee. Munca lor se înrăutățește din cauza tulburărilor hormonale, a bolilor organelor digestive și a unei diete dezechilibrate.