logo

Tratament

Ulei de recuperare CD 10 * 10 ml.

Uleiul de reparație constantă este destinat să restabilească profund părul deteriorat. Efect instantaneu în 60 de secunde. Un rezultat notabil după prima aplicare. Complexul de keratină din compoziția uleiului umple zonele deteriorate ale părului fragil, alinându-se stratul grosolan de păr.

Corrector de culori (Decopage) Bucurie constanta Elimina Culoare 2 * 150 ml

Corectorul de culori Constant Delight ajută, fără a afecta pigmentul natural, să îndepărteze parțial sau complet colorantul de pe suprafața părului.

Barbatii isi vopsesc parul

Pentru bărbați, în special pentru cei care pentru prima dată doresc să obțină o nouă nuanță de păr, mulți termeni în lumea modernă de vopsire pot fi complet derutați.Înțelegeți această dezordine și obțineți doar faptele de care aveți nevoie pentru a vă găsi culoarea și produsul potrivit, vă vom ajuta acum.

Dove Șampon

În ciuda abundenței de oferte pe piața modernă de produse cosmetice pentru îngrijirea părului, șampoanele Dove nu pierd popularitate de-a lungul anilor. Secretul succesului acestor produse este în formula lor unică, deoarece cu 1/4 ele constau dintr-o cremă hrănitoare, care oferă hidratare și frumusețe de neegalat la păr de orice tip.

Mască de păr gelatină cu efect de laminare. Rețete de mască de păr gelatină la domiciliu

Masca de gelatină pentru păr are un efect uimitor, care poate fi comparat cu laminarea firelor din salonul de înfrumusețare.

Masca pentru par Elsev

Masca de masaj Elsa - calitate si ingrijire la preturi accesibile pentru toate tipurile de par. În lumea de astăzi, părul sănătos și strălucitor reprezintă o parte integrantă a unei imagini de succes, semnul distinctiv al unei persoane.

Tipuri de măști de păr de la Estel

Măștile de păr Estelle sunt pe lista celor mai cunoscute produse de îngrijire a părului. Anii de experiență au permis companiei Estel să investească în compoziția măștilor toate arsenalele sale, pentru a crea produse cu adevărat unice care să aibă grijă de bucle.

Istoria curcerilor: și de ce este necesar?

Autorul: Marina Kruglova Îndrăgostitoarele de păr evocă imediat gândul că au trecut mult timp. Cine nu știe imaginea: o farfurie, un halat de baie, castraveți pe față și, bineînțeles, aceștia sunt: ​​roz, lustruitori de păr strălucitori, atribute ale unei femei sovietice.

Șampon "Horsepower": recenzie, compoziție, recenzii

Istoricul mărcilorCompoziția șamponului Putere de caiLuați în considerare ce altceva mai rămâne și ce producători au adăugat și ce efect au diferite substanțe.

Masca pentru părul fragil la domiciliu: cum să tratați fragilitatea, rețetele, recenzii

Majoritatea oamenilor, cel puțin o dată în viața lor, se confruntă cu problema părului fragil, în special pentru femei.

11 cel mai simplu stil pe timp de noapte

Obosit de pierderea timpului prețios de dimineață? În momentul în care nu sunteți chiar treaz încă, nu doriți să vă armați cu un uscător de păr sau un fier... Dar nu neglija frumusețea coafurii dvs.!

Pot să-mi iau păduchi cu vodcă

În plus față de mijloacele moderne de pediculoză, rețetele populare sunt, de asemenea, foarte populare în rândul populației. De-a lungul secolelor de anihilare a foamei, s-au adunat suficiente remedii folclorice cu ajutorul căruia păduchii ar putea fi distruși.