logo

"Este un fiasco, frate!" Masca L'Oreal Absolut Repair Lipidium

Cel mai apropiat salon pentru tine

Mâna de păr care se restabilește

Tipul părului

 • Parul vătămător
 • Parul slab

Rezultatul

 • întărire
 • recuperare
 • reconstrucție
 • protecție

structură

 • Consolidarea și restabilirea structurii interne a părului, protejând suprafața sa de efectele oricăror factori agresivi.

Complexul lipidic unic

Formula exclusivă de la L'Oréal Professionnel a fost concepută special pentru a viza fiecare parte a părului, în funcție de gradul de deteriorare.

Oferă o nutriție profundă și o restaurare completă a părului slab. Parul devine stralucire moale si sanatoasa, usor de pieptene. Aplicați pe păr, uscați cu un prosop, lăsați timp de 3-5 minute, apoi clătiți cu apă. Utilizați 1-2 ori pe săptămână.

http://lorealprofessionnel.ru/shop/item/absolut-repair-lipidium-maska

Absolut Repair Lipidium mască de păr de la L'Oreal Professionnel

rechemare

Nu știu despre tine, dar este întotdeauna mai plăcut pentru mine să scriu recenzii despre produse deosebit de îndrăgite. Astăzi vreau să împărtășesc o opinie despre una dintre ele - o mască pentru părul puternic deteriorat de la Loreal Professionnel.

A venit la mine din întâmplare și în mod neașteptat - ca dar. Și înainte de aceasta, seria profesională Loreal nu mi-a impresionat deloc - le-am cumpărat șampon violet anti-galben, "ulei" siliconic pentru păr și o mască de predecesor al seriei Absolut Repair, și era complet "nimic". și direct la punct!

Dar mai întâi - despre datele sursă. La dispoziția mea sunt subțiri, deteriorați în ultimii 15 ani, vopsirea permanentă a părului și uscarea prin suflare. În plus față de a fi subțiri, există puțini dintre ei. (((Predispuși la umflarea cu un oduvan și un mic curling, dintre caracteristicile pozitive - doar volumul bazal, strălucirea și capacitatea de a spăla la fiecare două sau trei zile și datorită acestei naturi-mamă. Și vă spun că nu trebuie să vă plângeți. Faptul este că, după ce am citit alte recenzii, am ajuns la concluzia că pentru o astfel de păr este potrivită această mască, proprietarii de păr normal / uleios / nevopsit cel mai probabil nu o vor aprecia.

Și acum la produsul în sine. Masochka este livrată într-un volum de 200 ml și se pare că încă 500 ml (aici nu mai sunt sigur, deoarece numai 200 ml sunt oferite pe site-ul oficial al magazinului online al mărcii). Se duce fără o cutie. Un borcan este standard, cu un capac răsucite și o membrană.

Remediul în sine îmi amintește de untul bătut (inclusiv culoarea). Adică, nu este ca un suflé sau gel sau balsam, se pare că este bătut, dar în același timp dens. Dar nu petrolul în adevăratul sens.

Mirosul cosmetic neutru, slab, pe păr și deloc simțit.

Se recomandă aplicarea măștii pe părul spălat, prosop, uscat timp de 3-5 minute. Sincer, de obicei, am neglija uscarea, am scos - si o sa faca.) Nu stau mai mult de 5 minute. Eu folosesc o masca cam de 1-2 ori pe saptamana, alternand cu un balsam impotriva stralucirii, atunci rezultatul ma face deosebit de fericit. În acest caz, din rădăcini, poți să spui că nu mă retrag, scot tot ce am de gând, dar, desigur, nu scalpul însuși.)

Producătorul promite: restaurarea profundă și hrănirea părului deteriorat. Părul este complet reconstituit, moale și strălucitor, mai puternic, ușor de stivuit. Complexul este îmbogățit cu lipide reducătoare. Acesta este un "scut" indispensabil, care include fitokeratina și ceramida, care compensează lipsa "cimentului" intercelular natural și restabilește structura centrală a părului.
O cremă bogată și intensă pentru părul fin.

Desigur, această mască nu va face un cap de lux de păr din trei fire de păr lichide. Dar văd următoarele: părul este mai saturat, mai greu, mai fin. Se potrivesc ușor și păstrează forma lor. Smooth, dar nu gras - masca nu afectează frecvența spălării capului, părul nu se îngroațește, volumul este menținut. Cu această mască, ele sunt chiar mai puțin electrificate. În detrimentul moliciunii și stralucirii - nu mă plânge deloc, cum rămâne cu masca, ceea ce este fără ea. Încă mai am o ușoară fluență, dar cu structura mea de păr există fie un gheață de volum, fie o gheață, prefer o primă.

Vreau să menționez că frizerul mi-a remarcat, de asemenea, schimbările în părul meu (și nu m-am lăudat singur despre el). Acestea au devenit mai sănătoase și sfaturile se împart mai puțin (în ciuda faptului că le împachet nu mai mult de o dată la 2 luni).

Am folosit prima copie a mascului la ultima picătură, așa că am adunat rămășițele cu unghiile de pe pereții vasului.))) În orașul meu nu am găsit această mască offline, dar nu am găsit nici un înlocuitor de buget. Am suferit o jumătate de an și mi-am dat seama că fără ea nu mai sunt nicăieri - în cele din urmă al doilea vas a venit la mine! Și senzațiile sunt aceleași și grăbesc să împărtășesc.))

Voi încerca să afișez rezultatul pe fotografie. Deci părul meu arată fără a folosi această mască:

http://www.ladiesproject.ru/public/maska-dlya-volos-absolut-repair-lipidium-ot-loreal-professionnel

Loreal Absolute Reper Masca populară Lipidium: aplicație și recenzii

Crema este minimul pentru îngrijirea pielii pe care fiecare femeie o poate permite. Desigur, o cremă diferită este evaluată ca un lux real, dar dacă acțiunea sa este comparabilă cu procedurile hardware pentru față, atunci este probabil logic să cheltuiți bani pe un astfel de lux. Cu părul de asemenea - dacă masca dă un efect de neegalat, merită să-l utilizați acasă.

Masca L'oreal Absolute Reper: Descriere

Tehnologia Lipidium este baza acestei masti Loreale. Îmbogățește cu adevărat părul cu lipide reducătoare, care, în timp ce compoziția este activă, penetrează structura părului și își exercită intensificarea recuperării.

Cea mai placuta incepe de la inceput - masca are un miros neobisnuit, pur si simplu fascinant.

Ce promite producătorul

 • O mască care restaurează părul cât mai profund;
 • Masca ingreuneaza perfect parul deteriorat, iar compozitia vitaminei masca contribuie la aceasta;
 • Parul este mult mai ușor de stil.

Consistența măștii este ceva între un cheag și unt. Masca este aplicata in mod egal, parul nu este ponderat, iar structura este imbunatatita.

Masca L'Oreal Lipidium: comentarii

Recenzile sunt impresionante - multe femei scriu că această mască le-a salvat de la tunsoriile inevitabile pentru un băiat. Femeile, disperate să-și salveze părul, cumpără o mască fără speranțe speciale și, după prima utilizare, nu-și recunosc parul.

Miezul și finețea sunt ceea ce simți imediat. Lichiditatea excesivă de frunze, deoarece coajele de păr sunt lipite. Și masca accentuează perfect culoarea părului, ca și cum ar face culoarea mai luminoasă.

Masca are un efect cumulativ și funcționează cel mai bine în combinație cu alte mijloace ale seriei. Puteți găsi o mască în magazinele de cosmetice profesionale.

Masca Loreal Vitamino Color

Și această mască este iubită mai ales de blonde, dar este potrivită totuși oricui dorește o îngrijire de calitate pentru părul vopsit.

Deci, ce promite masca:

 • Restaurarea structurii părului deteriorat;
 • Menținerea durabilă a culorii părului vopsit;
 • Străluciți și străluciți părul.

Masca funcționează pe principiul bine cunoscut al baloanelor de închidere, se dovedește că culoarea intră în interiorul firului și rămâne în el timp îndelungat.

Se pare că dacă Loreal Vitamino folosește în mod regulat această mască, culoarea va rămâne cât mai mult posibil, numai rădăcinile vor trebui să fie colorate, ceea ce este foarte bun - și este atent la păr și la portretul cu atenție.

Masti Loreal Professional Series Myth Oil

Un alt hit cosmetic produs de L'Oreal. Acesta este un pachet de 200 ml, masca este proiectată pentru toate tipurile de păr, ceea ce o face universală. Consistența acestei măști este densă și groasă, ceea ce îi permite să fie distribuită ușor prin păr, nu curge, iar consumul de mască este economic.

Mirosul măștii este plăcut, dar, din nefericire, nu se menține pe păr. Se recomandă păstrarea măștii pe păr doar câteva minute, dar dacă analizați cu atenție recenziile, puteți vedea sfatul urgent pentru a păstra masca pe păr timp de cel puțin 15 minute.

Producătorul măștii promite că, după ce a folosit-o, părul va fi ca de pe copertă, ceea ce înseamnă că le este oferit strălucire lucioasă.

Componentele măștii oferă păr:

 • Adaptare profundă;
 • Protecție termică;
 • Restaurarea structurilor;
 • Glitter și strălucire.

Foarte mulți oameni preferă această mască datorită uleiului de argan din compoziție, care are și un efect benefic asupra scalpului.

Masca L'Oreal 6 uleiuri: lux într-o sticlă

Masca are o structură plăcută cremoasă, pe care o puteți vedea în compoziția fragmentelor strălucitoare.

Masca folosește următoarele uleiuri:

Ce dă aceste uleiuri părului:

Desigur, producătorii recomandă utilizarea unei măști în combinație cu aceeași linie de șampon. Puteți folosi masca de 1-2 ori pe săptămână, păstrați părul pentru câteva minute și spălați-l repede. Adevărat, după cum reiese din revizuiri, înroșirea ultrarapidă este mai degrabă exagerată.

Recenzii ale măștilor Loreal

Putem oferi câteva exemple de fragmente din recenzii reale privind măștile din această serie, atât pozitive, cât și negative.

Feedback pentru:

 • Produs minunat, cu un consum minim și o textura groasă;
 • Numai această mască își păstrează culoarea foarte lungă după vopsire;
 • Excelent efect de hidratare, o mască de vară indispensabilă;
 • A făcut oglinda de păr, deoarece nu au fost de foarte mult timp, a înlăturat "efectul păpădie";
 • Eu folosesc mai multe instrumente din această serie, nu ieftine, dar înlocuiește laminarea părului în salon.

Feedback "împotriva":

 • Prețul mascului este în mod clar prea mare;
 • Păr foarte greu;
 • Aveți nevoie să spălați mult timp;
 • Uneori, după ce am folosit masca, efectul părului lipicios rămâne, vreau să-mi scot părul din nou;
 • Mă așteptam la un efect mai mare - o mască ca o mască;
 • Cu șampon obișnuit nu produce același efect;
 • Nu poți vedea strălucirea și oglinda, cel puțin pentru prima oară.

Șampon și mască de păr "Loreal Professional Absolut Repair" (video)

Masca de păr L'OREAL nu este încă un produs pentru toată lumea, totuși trebuie să căutați propria versiune, pentru caracteristicile specifice ale parului. Dar încercați acest instrument este în valoare de ea, poate pentru bucle dvs. va deveni un adevărat prieten.

http://allya.ru/volosy/ukhod/maska-loreal-absolyut-reper-lipidium-otzyvy

Masca de par LOreal Professionnel Absolut Reper / Absolut Reparatie

Favorite, dovedit, cel mai bun + fotografie de păr

Deci, în ultima mea recenzie, i-am spus cum am primit această mască ca dar. Revizuirea poate fi citită AICI

Am primit această mască într-o miniatură de 75 ml, când am văzut un borcan atât de mic, m-am gândit că mi-ar fi de ajuns de 2 ori pe părul meu, dar m-am înșelat. Mică, dar îndepărtată, acum stau de 5 ori pete cu această mască și încă mai rămân

Masca pentru elevii mei temporar de lucru, foarte scump. Este puțin probabil că l-aș fi cumpărat în viitorul apropiat, așa că sunt foarte tare și încerc să-l folosesc cât mai mult posibil. Parfumul este pur și simplu magic, este un blunt dintr-un borcan, se deschide în păr cu un tren scump, ca un parfum de lux. Consistența arată ca unt topit...

Am folosit-o deja timp de 4 săptămâni (o dată pe săptămână), am vrut să scriu o revizuire, dar deodată apa caldă a fost oprită timp de 2 săptămâni și am decis să scriu mai târziu pentru a vedea dacă efectul ar persista deloc?

Deci, cu o conștiință clară, pot spune că 2 săptămâni fără o mască și spălarea ocazională a capului în pelvis, fără a deranja în mod special, părul a rămas la fel de matasos și strălucitor.

La început nu am văzut rezultate speciale, bine, o mască și o mască. Și din fotografiile pe care le fac pentru mine aproape în fiecare săptămână, rezultatul poate fi văzut. Vă sfătuiesc, apropo, să vă faceți o imagine a părului în procesul de recuperare.

Cei care nu au probleme speciale cu părul, dar care doresc să obțină o recuperare maximă și o expunere la mască, recomand cu tărie încălzirea uscătorului de păr. Acest miracol siliconic nu trebuie aplicat întregului cap, așa că închid părul într-o coadă înaltă, merg la baie și urinez această coadă cu apă. Îl înghităm cu un prosop și o piepteam ușor și apoi punem o mască. Apropo, în timp ce aplicați această mască, se topește literalmente pe păr, părul este literalmente "devorat". Îmi răsucesc părul într-un bun și îl legez cu o pungă de celofan obișnuită. Firește, timp de aproximativ 15 minute, încălzesc totul cu un uscător de păr și lăsându-l să-mi spele părul. Am spălat-o cu șampon obișnuit "capac de păr uleios". Îmi place acest mod de a aplica măști foarte mult și părul meu nu se îngrașă rapid și nu o corvoadă.

Pot spune despre efect cu încântare! Punctele albe sunt problema brânzeturilor - încă nu le mai urmăresc. Părțile care se încadrează din părul anterior albite sunt mai puțin și mai puțin, și pauzele, de asemenea. Sfaturile s-au imbunatatit, elastice si nu stau ca paiele.

Și totuși, pot spune că fetele cu păr sănătos nu vor observa niciun rezultat special din această mască. Se va potrivi cel mai mult proprietarilor de păr uscat, ars, în condiții de stare proastă. Îngrijirea pentru un blond atât de general va fi minunat

Dar totuși, atunci când sunt în cea mai bună poziție financiară, o să mă duc să o iau și să o cumpăr.

Ca o opțiune bugetară, de asemenea, cu acțiuni excelente, vă pot sfătui aici această mască

Am mai mult sampon (magie!) Din aceeași serie și minunatul ulei de la Loreal.

http://xlebez.ru/maska-dlja-volos-loreal-professionnel-absoljut/

Loreal Absolute Reper Mască de păr

Loreal Absolut Repară Lipidium Review

Tehnologia Lipidium din seria Loreal Absolut Repair Lipidium îmbogățește părul cu lipide regeneratoare, care, în timp ce se află pe cap, pătrunde adânc în structura părului și "reanimă" -l. Aceasta este o protecție de bază puternică, datorită căreia părul poate fi restabilit la nivelul structurii centrale. Toate acestea se datorează conținutului liniei Loreal Absolute Lipidium a componentelor ceramidei și fitoceratinei, care acționează ca protecția de mai sus.

Această linie este produsă în Spania. În combinație, acești agenți au un efect mai mare decât individual. Majoritatea femeilor care folosesc masca și șamponul din această serie spun că fluierul părului nu le deranjează după spălare, adesea observat de majoritatea utilizatorilor și de alte produse similare mai ieftine. Totul sună mai mult decât frumos, dar cum se întâmplă totul în practică? Să înțelegem împreună.

șampon

Îndepărtarea părului de pe această linie se numește Absolut Repair Lipidium Instant Reconstructing Shampoo. Sarcina sa principală este de a reconstrui părul sever afectat, de a întări zonele sensibile pe fire și de a-și restabili vitalitatea. Din acest motiv, structura părului este schimbată spre bine la nivelul intern. Toate cele de mai sus sunt descrise pe scurt promisiunile producătorului. Dar, așa cum spun ei, cuvinte cu cuvinte, dar cum?

Acest produs este fabricat de producător într-o sticlă de plastic de jumătate de litru de culoare bej, cu un dozator sau cu un capac simplu articulat. Flaconul este fabricat din plastic, deși nu alunecă în mână, ceea ce este foarte important pentru un mediu umed în baie. Prin achiziționarea unui produs fără un dozator (cu un capac articulat), pur și simplu se toarnă produsul pe palmă după ce acesta a răsturnat. Dar distribuitorul în cantități mici dă conținutului, care poate fi atribuită plusurilor, deoarece în acest caz nu este luată în considerare numai economia, ci și confortul cu igiena. Prin acest dozator puteți obține sampon perlat cu un miros ușor și plăcut. Eficacitatea costurilor se datorează și faptului că fondurile, mărimea mai multor mazăre, sunt suficiente pentru spălarea părului de lungime medie.

Conținutul sticlei sporește bine, dar nu toate femeile sunt mulțumite de această caracteristică, deoarece aceasta indică conținutul de sulfat de sodiu lauret în șampon, ceea ce dăunează structurii părului. Dar, de parcă nu s-ar părea jalnică, nu există nicăieri fără ea. Ca și alte produse profesionale tematice, acest șampon înmoaie anumite ingrediente care nu numai că curăță ușor părul, ci și își mențin aspectul sănătos împreună cu un nivel normal de echilibru al apei.

Consistența groasă înseamnă nu numai că spumează bine, ci și curăță în siguranță părul din punct de vedere al existenței sănătoase. După aceasta, senzația de uscăciune a părului nu este creată și, prin urmare, nu este necesar să se utilizeze un balsam care înmoaie firele și facilitează pieptănarea. Toate acestea vă permit să simțiți tenul, finețea și părul matasos.

Promisiunile producătorului și publicitatea în ochii noștri sunt reprezentate ca salvarea părului lor lipsit de viață. Nu se poate spune că toate acestea nu sunt adevărate, există cazuri în care astfel de instrumente nu sunt potrivite pentru unii utilizatori de produse tematice. Și pentru o cunoaștere mai detaliată cu ambele părți ale medaliei, am colectat pentru dvs. un feedback real diferit de la clienții aceleiași produse cosmetice, pe care o veți cunoaște mai târziu, iar acum vom împărtăși caracteristicile șampoanelor în avantaje și dezavantaje.

avantaje

Recuperarea profundă a părului deteriorat

Consistența perla și gros

Eficiența utilizării fondurilor

Un miros plăcut de lichid

Senzație de păr moale, neted și matasos după spălare

Periuirea părului moale

Lipsa uscării după spălare

masca

Obiectivul principal al Absolut Repair Lipidium Instant Reconstructing Masque, pe lângă protecția părului și facilitarea pieptănării după spălare, este de asemenea în reconstrucția lor. Acest profund restaurator și nutrient le înconjoară cu atenție, le face netede și moi. După ce ați hrănit cu o astfel de mască, părul este mai ușor de stil și durează mai mult. De asemenea, producătorul clienților săi promite să întărească părul slab și subțire.

Consistența acestui instrument este o densitate diferită (ceva este comun în acest domeniu între untul topit și masa brută). Unele femei nu au încredere în textura atât de densă și, prin urmare, nu cumpără produsul. De fapt, densitatea mare nu înseamnă că părul după folosire va fi gras și "greu". Masca este imediat distribuită uniform, într-un strat subțire, în bucle, bine spălată cu apă caldă menajeră și lasă în urmă numai moale și netedă. Metoda utilizării sale este standard, însă producătorul recomandă aplicarea produsului pe părul curat uscat ușor timp de doar 3-5 minute. În opinia sa, masca va avea timp să-și facă efectul. Dar nu fără motiv, o astfel de perioadă este indicată - producătorul știa ce să adauge la compoziție, astfel încât părul să devină "sănătos" în 5 minute. Siliconii și alte componente instantaneu învelește părul, motiv pentru care devin de mătase. Dar nu vă grăbiți să criticați astfel de informații, deoarece produsele din această serie ajută multe femei care părăsesc feedback pozitiv.

Masca este produsă într-un vas standard de 200 ml sau 500 ml cu capac cu șurub de același diametru. În practică, folosirea acestei măști este clasică - deșurubăm capacul, iar cu degetele luăm cantitatea necesară. După spălarea părului și aplicarea acestui instrument pe el, părul pare să curgă, ceea ce indică un efect matasos. Produsul are un efect cumulativ, adică dacă îl folosiți în mod constant și îl opriți mai târziu, buclele vor rămâne în continuare moi și netede.

Mirosul înseamnă aproape același lucru cu șamponul, adică mirosul este ușor, moale și discret. În recenziile unor clienți ai acestui instrument puteți citi că produsul emite aroma de marmeladă. Dar aceasta este o chestiune de percepție personală a mirosului. Cineva care nu-i place nimic, dar pentru cineva este un miros ușor de fructe sau doar un parfum discret de salon de instrumente tematice. Ei bine, acum rândul a ajuns la minusuri și profesioniști.

http://volosi5.ru/uhod-za-volosami/maska/maska-dlya-volos-loreal-absolyut-reper.html

Absolut Reper Lipidium Mask 200 ml (Loreal Professionnel, Îngrijirea Părului, Absolut Repair Lipidium) Comentarii ale clienților

Restaurează profund și hrănește părul deteriorat, dă strălucire

Absolut Repair Lipidium Line

Masca inovatoare restaurează profund materia parului, dând strălucire. Parul complet reconstruit, moale si stralucitor, usor de stil.

Bityutskih Elena Anatolyevna din orașul Voronej 17.12.2017

Concluzii: Mască excelentă, densă, dar ușor de distribuit prin păr, încerc pe alții, dar cu siguranță mă voi întoarce la asta!

Filatova Catherine 05/27/2017

Eficiență, evaluare 2

Pentru mine, masca nu se potrivea, în general, doar nimic. Părul meu este uscat și poros, nici după prima aplicare, nici după cel de-al cincilea rezultat pe care l-am văzut. A doua oară când nu voi cumpăra.

Textură, evaluare 2

Textura cremoasă, cu un miros plăcut.

Profitabilitate / Cheltuieli, rating 2

Concluzii: A doua oară nu voi cumpăra

Irina Velsk 12.03.2017

Eficiență, evaluare 5

Masca se ingrijeste perfect pentru par. Câte măști nu am încercat, acesta este încă cel mai bun. Parul este saturat, neted, are un aspect sanatos.

Textură 5 evaluare

Culoare aurie cremoasă, cu aromă plăcută.

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Concluzii: O mască grozavă! O adevărată descoperire pentru mine. Categoric merită banii.

Tereshchenko Polina Engels 02.02.2017

Eficiență, evaluare 5

Acest instrument este comandat pentru mama. Părul ei este lung, umăr la rădăcini și uscat în lungime, datorită spalării zilnice și a stilului de uscare prin suflare, dar și datorită chimiei. Prin urmare, a fost nevoie de o mască care să îmbunătățească starea părului. Acest produs a reușit să facă față sarcinilor sale, în timp ce nu era păr greu și nu le-a murdărit.

Textură 5 evaluare

Cremă groasă medie

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Pe părul subțire de această lungime este foarte economic.

Concluzii: Acum mă gândesc să comand o astfel de mască pentru mine, pentru că este foarte bună. Părul după ce strălucește și radiază sănătatea

Olga Ivanova Novosibirsk 27 ianuarie 2017

Eficiență, evaluare 5

Elasticul părului, în mișcare, matasos, nu o picătură de uscăciune, perfect netezit și pieptănat.

Textură 5 evaluare

Consistența este cremoasă, destul de groasă.

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Am suficiente porții mici pentru a distribui părul de lungime medie.

Concluzii: Această mască are un efect instantaneu.
După fiecare aplicare, mi-am văzut părul transformat, neted, moale și foarte demn.
Suficient pentru o lungă perioadă de timp cu o sumă mică.

Maria 01/19/2017

Eficiență, evaluare 5

La început nu am înțeles-o și nu am văzut efectul. Am încercat să-l punem pe părul uscat pentru 20 de minute sub un prosop cald și în cele din urmă am văzut cum funcționează (părul este neted, matasos)

Textură 5 evaluare

Pare un unt moale

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Economică, suficientă pentru un an, dacă este alternată cu alte produse

Concluzii: Masca merită banii, potrivită pentru părul foarte deteriorat!

Eliseeva Irina Livny 01/16/2017

Eficiență, evaluare 5

Masca funcționează bine cu părul vopsit uscat, efectul care îmi place este părul viu, strălucitor.

Textură 5 evaluare

Consistența albă groasă

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Consum economic, borcane suficient timp de 3 luni de utilizare obișnuită, iar eu și fiica mea am folosit

Concluzii: Masca merită încercată pentru persoanele cu păr uscat, părul devine cu adevărat viu, strălucește, devine același ca și înainte de vopsirea părului viu. Ce este mai important de menționat este faptul că părul după aplicarea acestei măști păstrează acest efect de vitalitate, streaming și pieptănare ușoară până la spălarea următoare mi-am spalat parul in 5-7 zile si am ramas neteda Am purtat un sampon dar masca este buna si in sine cu orice sampon Am atasat o fotografie a parului fiicei mele, ea a vrut intotdeauna sa o taie, pentru ca nu ii place sa o fure, dar acum această problemă este rezolvată. Mascați cel puțin o dată, dar merită să cumpărați, deoarece prețul, calitatea și eficiența sunt de 5 ori. Poate că există mai mulți bani, dar o categorie de preț mai mare, și până acum nimeni nu a dat un astfel de efect, dar căut ceva nou. dar această mască merită evidențiată și achiziționată

Polina Ulyanovsk 01/02/2017

Eficiență, evaluare 5

Masca este bună, mi-a plăcut, o cumpăr pentru a doua oară, dar am nevoie de mai multă hidratare și netezime.

Textură 5 evaluare

mască foarte groasă

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

consumat mult, economic

Concluzii: Probabil că voi avea grijă de o altă mască, dar este încă bună

Martynova Elena Tolyatti 12/22/2016

Eficiență, evaluare 5

serii super pentru păr subțire, slab și uscat!

Textură 5 evaluare

densă, cu miros plăcut

Profitabilitate / Cheltuieli, evaluare 5

Pt. Economic, suficient de lung

Concluzii: Am toată seria acestei îngrijiri, sunt foarte mulțumită de ea. părul a devenit mai mult!

Seregina Irina Valeryevna Novosibirsk 12/14/2016

Concluzii: acest maestru a fost sfătuit de mine de către maestrul meu, l-am cumpărat și sunt foarte mulțumit) părul meu este sănătos și saturat, o recomand!

http://www.socolor.ru/review/eshop/id_11108.html

Mască pentru a restabili structura părului - Mască L'Oreal Absolut Repair (masca L'Oreal Absolute Reper)

Absolut Masca de reparare

În cadrul Orasului Moscova de la 3000 de ruble

În cazul în care până la 3000 de ruble. - livrare 200 fre.

În St. Petersburg de la 5000 de ruble.

În cazul în care până la 5000 freca. - livrare 250 fre.

În regiune de la 10.000 de ruble.

În cazul în care până la 10.000 de ruble. - costul de expediere este calculat de manager

Fiecare cu o comandă de 2 bucăți

Numai cosmetice originale

Numai cosmetice originale

Cu acest produs cumpărați:

771 freca. 717 freca.

1206 fre. 1122 freca.

2875 freca. 2674 freca.

Absolut Șampon de reparații

Șampon pentru întărirea părului slăbit

771 freca. 717 freca.

Absolut Șampon de reparații

Șampon pentru întărirea părului slăbit

1206 fre. 1122 freca.

Absolut Șampon de reparații

Șampon pentru întărirea părului slăbit

2875 freca. 2674 freca.

Absolut Șampon de reparații

Șampon pentru întărirea părului slăbit

Produsul în coș

Șampon Șampon Absolut Repair

771 freca.
717 freca.

Produsul în coș

Șampon Șampon Absolut Repair

1206 fre.
1122 freca.

Produsul în coș

Șampon Șampon Absolut Repair

2875 freca.
2674 freca.

Produsul în coș

Șampon Șampon Absolut Repair

Care este secretul L'Oreal Reper?

O formulă specială, echilibrată, dezvoltată de specialiști, conferă măștii Absolut o proprietate miraculoasă. Un secret special al eficacității mascotei constă în tehnologia univă a Neofibrin în combinație cu complexul lactic-acid molecular lactic.

Acidul lactic și ceramidele hrănesc și restaurează în mod activ părul în timpul fiecărei proceduri, iar complexul de protecție Neofibrin asigură o reținere fiabilă a umezelii și a nutrienților în structura părului de-a lungul întregii lor lungimi, ca și cum ar fi învelit fiecare păr cu o plasă invizibilă.

Loreal Absolute Mască Reper

De acum înainte nu vă puteți teama să vă schimbați și să deveniți mai strălucitori cu o mască profesională de păr de la L'Oreal, parte a seriei Absolute Repair.

Experimentele cu păr vă permit să găsiți soluția optimă pentru o imagine spectaculoasă, dar nu în cel mai bun mod, de regulă, afectează starea părului. În cazul în care nuanța, uscatul, părțile despicate, subțire și părul fragil devin tovarășii voștri, atunci masca magică L'oreal Repair Series va salva ziua.

Caracteristicile de utilizare a masca L`oreal de reparare

Un avantaj special al măștii miracol L'oreal, în ciuda faptului că aparține mijloacelor de îngrijire salon profesionale, este simplitatea utilizării sale. Acest lucru vă permite să utilizați masca la domiciliu, fără să pierdeți procedurile salonului.

Pe parul curat, spălat, uscat cu un prosop, aplicați o mască L'oreal cu mișcări de masaj, împrăștiind-o pe toată lungimea, așteptați 2-3 minute și spălați părul. După prima aplicare, efectul va fi vizibil, iar după cursul unor astfel de proceduri de restaurare, chiar părul "mort" vă va mulțumi că ați ales să cumpărați un astfel de produs excelent, bucurându-vă de puterea și strălucirea lor.

Nu toata lumea se poate lauda cu coafura perfecta care le-ar potrivi complet:

 • culoarea părului;
 • volum;
 • moliciune;
 • neted;
 • ascultare;
 • uimitor strălucire sănătoasă;
 • forță.

Cine poate folosi masca de restaurare L'oreal?

Mășcă de păr profesionistă din L `oreal cu o concentrație ridicată de nutrienți, substanțe de regenerare și condiționare pentru orice tip de păr. Aceasta înseamnă că părul sau părul uscat, uleios, amestecat, alb, vopsit, după spălare, permeabile chimice și alte efecte (ultraviolete, inclusiv efectele solare, termice ale curlingului, călcâi) masca Loreal va reveni la viață și veți fi fericiți din nou reflecția în oglindă și privirile admirabile ale altora.

Servicii de reparare economică din inima Franței

Pentru a cumpăra o mască L'oreal care restaurează în mod activ înseamnă a da părului tău un cadou regal de lux. Având în vedere că volumul vasului cu elixir miracol este de 500 ml, iar textura groasă de topire asigură un consum economic, prețul produsului nu este deloc ridicat. Prețul procedurilor de salon pentru restaurare este mai mare și necesită mult mai mult timp.

Parul sanatos, gros, strălucitor, ușor și elastic, se potrivește ascultător în orice coafură - este ușor dacă aveți o mască Loreal Absolute Repeir.

http://www.my-kosm.ru/products/loreal/se_absolut_repair/new_absolut_lipidium_maske/

Mască pentru păr foarte deteriorat / ABSOLUT REPER LIPIDIUM 250 ml

Marca: LOREAL PROFESSIONNEL (Franța / Spania)

Linia: ABSOLUT REPAIR LIPIDIUM - pentru părul sever afectat

Oooh, aceasta este dragostea mea pentru care nu voi face schimb. După mască, părul este minunat, perfect hidratat, sănătos, strălucitor, grea. Deși prin natura mea sunt o blonda de cenușă și păr, deși foarte mult, dar sunt destul de subțiri, din cauza căruia ei împing și se confundă. cu această mască. Citiți mai multe

Descriere articol:

Masca inovatoare restaurează profund materia parului, dând strălucire. Parul complet reconstruit, moale si stralucitor, usor de stil. Complexul este îmbogățit cu lipide regeneratoare. Acesta este un "scut" indispensabil, care conține fitokeratin și ceramidă, care compensează lipsa "cimentului" intercelular natural și restabilește cel central.

Masca inovatoare restaurează profund materia parului, dând strălucire. Parul complet reconstruit, moale si stralucitor, usor de stil. Complexul este îmbogățit cu lipide regeneratoare. Acesta este un scut indispensabil, care conține fitokeratină și ceramidă, care compensează lipsa "cimentului" intercelular natural și restabilește structura centrală a părului.

Mod de utilizare: Aplicați pe părul spălat, prosop-uscat. Lăsați timp de 3-5 minute. Clătiți bine.

http://www.proficosmetics.ru/catalog/120600/

L'Oreal Professionnel Absolut Repair Mască 250 ml

Opinii (5)

Makeeva Elena

O mască excelentă pentru părul deteriorat!
De asemenea, am avut această mască pentru sufletul meu! După aplicare, părul devine foarte moale, matasos. Având în vedere că părul meu este destul de deteriorat - după mai multe utilizări a început să arate mult mai bine, ceea ce sunt foarte fericit! Recomand foarte mult acest masochka.

Christina

Loreal masca de recuperare
Am cumpărat această mască acum o jumătate de an, după ce am citit comentarii pozitive despre asta.
Efectul mascului se simte instantaneu. De îndată ce mi-am spălat masca, pieptenele mi-a alunecat parul. Sentiment foarte plăcut. Dintre minusuri - compoziția nu este, desigur, naturală, dar nu ar trebui să se aștepte un astfel de efect din măștile naturale.
Așa că am decis să-l folosesc în continuare.

Cursul pentru mască recomandă!

P.S: Nu sfătuiesc păstrarea măștii mai mult de 5 minute pe păr, asta face ca părul să fie greu.

Vika Danutsa

Wonder Mask
Am căutat un remediu foarte lung pentru părul deteriorat. Un prieten a sfatuit acest instrument, am decis sa comand. Și am fost plăcut surprinsă când am venit acasă de la oficiul poștal și am deschis pachetul, am văzut o surpriză plăcută, neașteptată)))))) Această mască ma ajutat foarte mult, acum nu mai folosesc altceva decât asta!

Mască pentru părul deteriorat
Dintre toate măștile de păr ETA a plăcut cel mai mult! Volumul părului, magnific, strălucește, și această măreție păstrează mult timp. Pe părul cădea ușor, fără a curge. Stau sub un capac pentru un duș de aproximativ 10-15 minute. Mă spăl. Uscătorul de păr nu este uscat! Parul uscat curate este doar minunat!

Alla Scherbakova

masca pentru parul afectat L'Oreal
Bună mască. Părul a devenit foarte moale după utilizare. Masca este foarte gros de grăsime, consumă puțin

http://cos-online.ru/product/loreal-professionnel-absolut-repair-masque/