logo

Sfaturi profesionale: care sunt formulările moderne pentru părul permed?

Permul permite buclele și buclele rezistente, dar nu este sigur pentru starea părului.

Pentru a minimiza riscurile, este important să alegeți numai cele mai înalte calități și formulări fiabile.

La 8 octombrie 1908, Carl Ludwig Nessler a împlinit visul multor femei despre părul creț.

Coaforul a fost primul produs hardware perm. Astăzi, curățarea este nu mai puțin relevantă decât acum mulți ani.

Compoziții moderne pentru perfecționarea părului

Toate preparatele moderne destinate părului perm trebuie să îndeplinească câteva cerințe importante:

 1. asigurarea conservării stabile și pe termen lung a buclelor - nu mai puțin de trei luni.
 2. Nu afectați culoarea naturală a părului.
 3. Să conțină în compoziția sa substanțe speciale destinate să asigure umezirea și înmuierea corespunzătoare a firelor.
 4. Au un miros ușor de parfum și nu provoacă reacții alergice.
 5. Fi ușor de spălat.

Cu cât valoarea este mai mare, cu atât mai activă are un efect asupra stării structurii părului și, în consecință, conduce la distrugerea keratinei.

În funcție de compoziția și natura impactului asupra părului, distingeți următoarele tipuri de compoziții pentru parul chimic perm:

 • alcalin permanent;
 • acid echilibrat permanent;
 • moale alcalină permanentă;
 • agent de gel;
 • spumant permanent.

Fiecare dintre aceste tipuri se caracterizează prin propriile sale caracteristici individuale, avantaje și dezavantaje.

Pro și contra fiecărui tip de droguri

Termenul permanent alcalin este versiunea clasică a instrumentului pentru buclele permise de orice tip. Se bazează pe acidul tioglicolic. În funcție de cantitatea de conținut de amoniac, pH-ul acestor formulări poate varia de la 8,5 la 9,5.

Terminele alcaline sunt folosite pentru părul extrem de sănătos. Principalul avantaj al acestei compoziții este crearea de bucle elastice care nu își pierd aspectul pe o perioadă lungă de timp.

Cu toate acestea, aceste medicamente au mai multe dezavantaje semnificative:

 1. un miros ascuțit și neplăcut care rezultă din substanțe precum hidrogen sulfurat și mercaptan.
 2. Efect agresiv asupra structurii părului - subțierea și slăbirea acesteia.

Permanentele echilibrate pe bază de acid se bazează pe gliceril monotioglicolat. Ei încep să acționeze numai după amestecarea cu activatorul - ca urmare, apare o reacție chimică, în care începe să se elibereze o cantitate semnificativă de căldură, iar compoziția se încălzește până la aproximativ 40 de grade și, prin urmare, procesul de curling al buclelor este accelerat semnificativ.

Dintre principalele avantaje inerente acestui tip de compoziții, trebuie notat:

 • nivelul pH-ului, cât mai aproape de cel natural - de la 5 la 7;
 • o acțiune mai atentă și mai atentă în comparație cu opțiunile alcaline;
 • posibilitate de utilizare pentru cei slabi, precum și adesea expuși la colorarea părului;
 • obținerea unui rezultat minunat și durabil.

Lipsa de permanenți echilibrați cu acizi constă într-o acțiune lentă, datorită căreia procedura durează mult timp.

Un alcalin moale permanent bazat pe aminoacizi are următoarele avantaje:

 1. lipsa unui miros neplăcut și a unui prejudiciu pentru sistemul respirator;
 2. efect moale și blând;
 3. cel mai natural rezultat.

Dezavantajele de acest tip includ rezistența scăzută a rezultatului, precum și apariția reacțiilor alergice în prezența intoleranței individuale la componente.

Mijloacele permanente, având o textura asemănătoare gelului, sunt utilizate pe scară largă în cazurile în care este necesară curbarea rădăcinilor regresate.

Avantajele acestui tip de mijloace de curling includ:

 • ușurința maximă de utilizare - este suficient să strângeți cantitatea necesară de bani din tub și să o distribuiți uniform pe păr cu o perie.
 • Utilizați un pieptene în loc de bobine pentru a forma bucle de forma dorită.
 • Lipsa componentelor agresive în compoziție.

Dezavantajele pe care acest instrument nu le are.

Cele mai bune remedii pentru procedură

Mulți producători bine-cunoscuți oferă produse de înaltă calitate pentru perming, care pot fi aplicate cu succes atât în ​​coafura profesională, cât și la domiciliu. Luați în considerare care dintre opțiunile sunt cele mai preferate.

  Neutral Exothermic Wave Perm de la producătorul american celebru Paul Mitchell face parte din categoria produselor exoterme.

Se bazează pe derivați de aminoacizi care nu dăunează structurii părului.

Acest produs este potrivit pentru un tip normal de păr, puternic și sănătos din punct de vedere al naturii. Datorită absenței amoniacului, chiar proprietarii de păr și piele sensibile pot folosi acest remediu neutru. Ca urmare a utilizării sale, buclele devin strălucitoare și își păstrează culoarea naturală. Compania italiană Nouvelle oferă o serie de loțiuni de modificare a volumului pentru păr permanent de diferite tipuri - normal, dur, deteriorat și vopsit.

Tratamentele pentru noul par de păr sunt caracterizate de efectul lor ușor asupra părului și de aplicarea ușoară, care poate fi comparată cu "biowave" datorită agenților de condiționare care compun compoziția.

Inclusiv cu lotiunea vine neutralizator. Utilizarea acestor instrumente oferă un rezultat frumos și de durată. Loțiunea Londawave S de la marca germană Londa Professional este recomandată proprietarilor de păr vopsit și colorat.

Instrumentul se va îngriji cu atenție și în mod eficient pentru toroane. Complexul Aqua Care și ingredientele naturale protejează firele de păr de-a lungul întregii lungimi, făcându-le mai grele, dar făcându-le elastice, matasoase și strălucitoare.

Principalele sale caracteristici sunt prezența betainei și a formulei de ridicare, datorită căreia volumul fermecător de bucle durează până la opt săptămâni. Proprietăți excelente au italianul Farmavita Perm, conceput pentru curling pe termen lung.

Un instrument puternic pentru curling permanent, permițându-vă să obțineți bucle elastice, păstrând permanent forma și volumul părului, fără a deteriora structura părului.

Având o aromă florală plăcută, această unealtă nu afectează negativ structura buclelor, ci, dimpotrivă, le face flexibile și dă vitalitate. Remediul de înaltă calitate rusesc Concept Bio Curl Fostul stil conține cisteamină, care asigură nu numai fermitatea buclelor, ci și grija atentă pentru ele.

Conține complex de alantoină și keratină, care hidratează părul, ameliorează iritarea scalpului și restabilește structura părului.

Efectul curlingului persistă timp de 3-6 săptămâni.

Nociv acid thioglecol care nu conține acest produs.

Când alegeți cea mai bună opțiune pentru dvs., trebuie să luați în considerare tipul și caracteristicile părului.

Perm. De performanță tehnologică

concluzie

Compozițiile moderne pentru părul chimic perm au o compoziție delicată și nu distrug structura lor. În sortimentul multor producători sunt compoziții de calitate pe care fiecare doamnă le poate folosi chiar și acasă. Alegeți cea mai bună opțiune și fascinați-vă cu buclele flăcătoare!

http://hairhomecare.ru/hairstyles/zhenskie/kudri/himiya/luchshie-sredstva.html

Perm Lotion

De milenii, oamenii au încercat să transforme părul drept în valuri și bucle. În Egiptul antic, femeile au folosit un amestec de pământ și apă pentru acest lucru, și-au răsuci părul pe ciorbe de lemn, apoi le-au uscat la soare. Valul a fost de scurtă durată, dar până acum obținem aceleași rezultate temporare, înfășurând părul uscat sau umed pe toate tipurile de bucle sau folosind clești. În același timp, schimbările în păr apar în același mod ca și în vremurile din Egiptul Antic: perm afectează doar legăturile slabe din interiorul părului, astfel încât, după următoarea hidratare, își vor lua forma originală.

Primul perm pentru păr, sau perm, a apărut la începutul secolului XX: curlerul a început să acționeze din căldura care a dat dispozitivul electric montat pe tavan.

Primele modele nu aveau termostate, temperatura lor era dificil de reglat. Pentru fiecare tip de bucle și valuri au existat dispozitive de încălzire separate, clienții le-au considerat prea voluminoși și incomod. De la un astfel de perm, părul a devenit rigid și uscat, buclele puternic pufoase pufoase era greu de stil. În anii '40. Secolul XX. a fost inventat "curlul rece" - în esență același proces pe care îl folosim astăzi. Avea multe avantaje: a devenit posibilă abandonarea echipamentului de încălzire neplăcut și greoi, valurile fiind situate mai aproape de rădăcinile părului.

Recent, permanentul permanent iese din modă, este ales invariabil doar de reprezentanții generației vârstnice. Dar moda este schimbabilă, astfel încât abilitatea este importantă pentru a păstra. În primul rând, trebuie să înțelegeți esența procesului de perm și să aflați ce se întâmplă cu părul.

Legăturile de păr

În interiorul părului există multe legături asemănătoare unor lanțuri de legături individuale: datorită lor, părul își păstrează forma. Astfel de conexiuni includ sarea și disulfura.

Legăturile de sare se dezintegrează de fiecare dată când părul este umezit. După uscarea părului într-o manieră naturală, pe o perie sau pe perii, îmbinările se iau în conformitate cu obiectul în jurul căruia părul este înfășurat în jurul acestuia în timpul uscării. De exemplu, dacă spălați părul drept cu șampon și înfășurați-l cu panglici de păr, forma părului se va schimba și va rămâne astfel până la următoarea spălare. Acest efect se realizează prin ruperea (atunci când este udat) și prin restaurarea legăturilor (la uscare).

Legăturile disulfidice diferă de cele saline într-un singur mod: acestea pot fi distruse și restaurate prin acțiunea anumitor substanțe chimice, dar nu și a apei. Aceste substanțe chimice sunt conținute în curlatorii, redresoarele și neutralizatoarele (clemele).

În prima etapă a unui perm, instrumentul pentru el distruge legăturile în părul răsucite pe coaserii, iar părul ia o nouă formă. Restaurarea legăturilor este ceva mai dificilă: pentru ca legăturile disulfidice să devină aceleași, va fi necesară o altă substanță chimică. Se numește neutralizator sau fixativ, datorită căruia se formează din nou legături disulfidice cu o nouă formă a părului. În cazul în care părul este răsucite pe curlers, ele devin frizzy, dacă pieptănate foarte drept - îndreptați. Cu cât sunt mai mari dimensiunile coaselor pe care este răsucite părul, cu atât sunt mai mari buclele, cu atât sunt mai mici buclele - cu atât sunt mai mici buclele.

CUM SUNTETI LUCRATE CONEXIUNEA PENTRU HAAR

În stânga, vedeți structura chimică internă normală a proteinei de păr cu legături complete de disulfură. Diagrama de mijloc arată ce se întâmplă în timpul unui perm, atunci când părul este răsucite în șuruburi și legăturile din interiorul părului se descompun sub acțiunea agentului curling. În partea dreaptă, vedem cum părul privește după neutralizare: conexiunile sunt restaurate și aranjate într-o ordine diferită, ca urmare a faptului că forma părului se schimbă mult timp și apare o curbură. Perm-ul este făcut.

Lotiune pentru lotiuni de lotiune

La prima consultare cu clientul, este necesar să se decidă ce loțiune trebuie utilizată, deoarece intensitatea ei este diferită și corespunde tipului de păr. Părul poate absorbi o anumită cantitate de lichid, fie ea apă sau loțiune curling. Volumul absorbit de apă depinde de textura părului, de multe ori părul mai rigid și mai dezordon păstrează mai mult fluid și slab și sensibil - mai puțin. Amintiți-vă întotdeauna: dacă loțiunea acționează prea mult, părul se va deteriora.

Loțiunile de diferite concentrații sunt destinate diferitelor tipuri de păr, de exemplu:

Recomandări suplimentare vă vor ajuta să alegeți o loțiune pentru un anumit tip de păr.

Părul nevinovat este, de obicei, strălucitor, direct de la natură, iar dacă este ondulat, înseamnă că este cel mai probabil alb sau gri, probabil destul de dur în textură. După uscare, uscător de păr, acestea nu durează lung forma. Când spălați cu șampon, apa curge mai întâi din păr, este nevoie de ceva timp să-l înmuiați.

Părul nevopsit este considerat a fi aplicat doar temporar, semi-permanent, vopsea de nuanță sau deloc. Ele pot fi ușor ondulate, păstrează forma lor bine atunci când sunt uscate la suflare și, de obicei, se dovedesc a fi ascultători.

Orice păr care are două sau mai multe coloranți (colorat, permanent, decolorant) aplicat este considerat colorat. Parul trebuie să fie în stare bună.

Parul sensibil vopsit este vopsit de mai multe ori, poate fi sensibil și ușor deteriorat.

bigudiu

După alegerea unei loțiuni, decideți ce mărime va fi. În multe moduri, alegerea depinde de lungimea părului: dacă vânturați părul scurt pe coaseri mari sau pe coaseri lungi de aceeași mărime, buclele vor fi diferite - în funcție de modul în care coastele curl părul. Părul scurt poate fi pur și simplu ridicat de pe rădăcină și nu este ondulat, deoarece este înfășurat în jurul buclei doar o singură dată, iar buclele moi sunt formate pe părul lung, deoarece acest păr este înfășurat în jurul curlerului de mai multe ori.

În zilele noastre sunt produse multe tipuri de coșuri. Toate acestea creează bucle, dar unele sunt mai moi, altele sunt mai stricte, iar altele dau doar volumul și dinamica părului.

Alegerea dimensiunii curlatorilor, gândiți-vă la tehnica de curling al părului. Există multe moduri. Dimensiunea părții de păr este importantă, depinde de mărimea curlului, deci aveți nevoie de un calcul exact. De regulă, buclele sunt separate de toroane cu o lățime de 1 cm mai mică decât lungimea coșurilor selectate (dacă se folosesc cele convenționale) sau ușor mai restrânse decât cofrajele. Dacă înfășurați părul în mod corect, veți obține bucle, aspectul căruia corespunde dimensiunii coastelor.

La unele curlinguri, de exemplu, pe flexibile, poți să îmbătrânești mai mult păr, dar nu cu mult. Dacă stratul de păr de pe coș este prea dens, buclele vor deveni urâte. Parul lung este mai ușor de înfășurat pe bandajele flexibile, creând o spirală sau bucle răsucite de tirbușon.

Secretele și sfaturile

CÂND CURVING

• Dacă părul este scos la marginea coastelor sau se află neuniform pe ele, înseamnă că firul este prea mare. Desfaceți părul, împărțiți-le în fire mai mici.

• După curlare, recomandă clientului să aplice spray-ul părului rădăcinilor părului pentru a mări volumul sub formă de spray sau gel și a usca părul la scalp pentru a-l ridica.

• Asigurați-vă că clientul este înregistrat pentru o tunsoare. Este important să tăiați părul la fiecare 5-6 săptămâni pentru a tăia capetele. Decuparea prelungeste durata de viata a permului si faciliteaza procesul de styling.

• Buclele se vor menține mai bine dacă clientul nu și-a spălat părul în ultimele 24 de ore. Atribuind clientului un timp de vizită, nu uitați să avertizați.

• Nu sfătuiți clientul să înfășoare părul într-un turban dintr-un prosop după spălare. Parul înnodat este încurcat, părul umed este mai vulnerabil. Este mai bine să uscați părul cu uscător de păr.

• Îmbrăcați părul curat cu o perie sau pieptene, numai în timp ce este ud: părul uscat de la pieptănare este rău și se umflă.

Diviziunea pe secțiuni

Separarea părului de coasere în bucle este o altă problemă importantă de luat în considerare. Există o separare standard pentru toate tipurile de mașini de curățat - de exemplu, în nouă secțiuni, pentru ștanțare "de cărămidă" sau pentru așezarea șuruburilor cu schimbare de direcție.

SECȚIUNI NOI

Parul este împărțit în nouă secțiuni, lucrarea se desfășoară separat cu fiecare, începând de la spatele capului și deplasându-se în sus, secțiunile fiind împărțite în fire pentru coliere individuale. Nouă secțiuni - o abordare metodică pentru curbarea celei mai mari părți a părului, dar cel mai adesea este folosită pe părul de lungime medie sau lungă, deoarece vă permite să le neteziți, răsuciți pe șuruburi.

STOCAREA "BRICK"

Cu această metodă, curlatorii sunt plasați de la frunte la partea din spate a capului și a părților laterale. În același timp, curlatorii sunt aranjați ca niște cărămizi în zidărie, cu deplasare, astfel încât părțile și secțiunile nu sunt vizibile după terminarea curlingului. Aceasta este o metodă foarte utilă care asigură o ridicare maximă a părului de la rădăcini și nu creează despărțiri inutile.

CAZARE CU SCHIMBARE DE DIRECȚIE

Această plasare este similară divizării în nouă secțiuni sau "cărămidă", dar curlatorii sunt înclinați spre stânga sau spre dreapta. Din acest motiv, părul stabilește direcția, este util pentru stilul ulterior de păr curbat.

Există și alte metode de introducere a buclelor - de exemplu, pentru a crea un volum sau bucle, cum ar fi spirala.

Metode de lucru

Dupa luarea tuturor deciziilor, parul trebuie spalat o data cu sampon pentru tratare inainte de permeaza chimicale sau cu un sampon uscat de curatare pentru a spala unsoarea si excesul de produse de ingrijire. Apoi, uscați ușor părul cu un prosop și împărțiți-l în secțiuni pentru a le înfășura în buclele selectate.

Parul roșu ar trebui să fie udat în mod uniform. Dacă sunt uscate pe o parte și umede pe cealaltă, loțiunea curling poate acționa diferit: apa din părul prea umed îl diluează. Pulverizați părul cu apă pentru al menține umed. Plasați un bandaj de-a lungul liniei părului sau împrăștiați tampoanele de bumbac, astfel încât curlătorul să nu amâne pielea.

Anterior, părul a fost pre-umezit cu o loțiune curling, și numai după aceea a fost înfășurat pe coaste și lăsat pe păr pentru o vreme. Dar, în ultimii ani, mijloacele pentru părul perm s-au îmbunătățit, acum le punem pe păr, care este deja curlată pe ciuruite. Dacă se utilizează corect, loțiunea curling (cu ingredientul principal tioglicolat de amoniu) ar trebui să distrugă doar 25% din legăturile disulfidice - acest lucru este suficient pentru a obține rezultate adecvate și pentru a provoca daune minime părului. Dacă prea multe legături sunt distruse, părul va slăbi. În plus, în cazul în care loțiunea este aplicată pe păr înainte de curling pe curling, părul este expus la ea mai mult timp, prea multe conexiuni sunt distruse.

Loțiune curling ar trebui să fie aplicate la toate curlers cât mai uniform posibil, fără a pierde nimic. Trebuie să fie distribuită de la gât până la vârf: mai întâi întregul cap, apoi părțile laterale și, în cele din urmă, partea superioară și întregul păr la frunte, unde loțiunea acționează mai repede de căldura capului. Cu această aplicație, întregul cap va fi gata în același timp.

Durata lotiunii variază în funcție de brand, deci citiți întotdeauna instrucțiunile producătorului înainte de a aplica un produs chimic.

Când timpul se scurge, trebuie fixat sau neutralizat. În acest caz, loțiunea va fi îndepărtată din păr, conexiunea din ele va fi distrusă doar o perioadă. Cu cât este mai mare temperatura apei pe care clientul o poate tolera, cu atât mai ușor va fi spălatul, dar în orice caz, părul trebuie clătit bine, astfel încât curlul să fie același pe întregul cap.

După clătire, aplicați neutralizator pe păr. Acest instrument, al cărui ingredient principal este peroxidul de hidrogen, restaurează legăturile disulfidice în forma pe care le-au dat curlingele de curling. În mod obișnuit, neutralizatorii sunt lichizi sau spumați, trebuie aplicați tuturor curgerilor. În acest caz, părul ar trebui să fie în mod egal răsucite și, dacă oriunde, firele sunt libere, ar trebui să le trageți în sus. Atunci când aplicați neutralizatorul urmați instrucțiunile producătorului.

După un perm, clientul este de obicei sfătuiți să nu spele sau să umezească părul timp de cel puțin 48 de ore, deoarece spălarea poate slăbi curlarea. În acest timp, legăturile din păr sunt restaurate și întărite, părul are timp să se recupereze de la stres, deoarece substanțele chimice au un efect stresant asupra părului și scalpului.

Părul absoarbe o anumită cantitate de lichid, astfel încât trei trecând prin toate buclele (sub trecerea prin bobinează un pasaj într-o singură direcție) sunt suficiente pentru părul de orice grosime - cu condiția ca buclele să nu fie fire prea groase. În plus, ar trebui să evitați formarea de lichide pe piele, deoarece pot provoca arsuri.

Curling și fixarea părului

În ciuda scăderii popularității permului, această tehnică trebuie să fie stăpânită - în cazul în care clientul are nevoie sau dacă perm-ul revine la modă.

CUM SĂ FOLOSIȚI UN UNELECTRIC PENTRU CURĂȚAREA PĂRȚILOR CHIMICE

1. Spălați-vă părul cu șampon pentru tratare înainte de curling sau șampon cu curățare ușoară, uscați ușor părul cu un prosop și pieptene. Împărțiți părul în cât mai multe secțiuni de care aveți nevoie. Separați mici curele, fixați vârfurile cu cleme de hârtie astfel încât firele să nu se rupă. Aplicați curlatorii pe clemele de hârtie și răsuciți încet părul, menținând o tensiune constantă.

2. Continuați să rotiți tot părul în același mod. După terminare, umeziți ușor o bucată de bandaj de bumbac sau un bandaj de bumbac cu o lungime suficientă pentru a înfășura întregul cap. La margini, atașați bandajul la coastele extreme, întindeți-vă în spatele urechilor, legați-vă la partea din spate a capului.

După consultarea clientului, selectați loțiunea. Laptele de pulverizare trebuie să fie aplicate tuturor curverilor de trei ori, începând de la partea din spate a capului și terminând cu fruntea. Dacă loțiunea este încă în sticlă, nu încercați să o utilizați complet - în cantități prea mari poate provoca arsuri ale pielii.

3. După aplicarea lotiunii de curling, așteptați timpul recomandat de producător. Apoi scoateți bandajul sau bandajul, ajutați-l pe client să-și arunce capul înapoi în chiuvetă. Acoperind fața din jeturi de apă, clătiți-vă părul cu un coacer timp de cel puțin 5 minute (sau conform instrucțiunilor producătorului), încercați să clătiți cu atenție toate buclele.

4. După clătire, curățați cu ușurință coșurile cu un prosop pentru a elimina excesul de apă.

5. Aplicați un neutralizator conform instrucțiunilor producătorului, lăsați-l pe păr timp de aproximativ 5-7 minute.

6. Scoateți buclele, încercând să nu trageți sau să trageți părul, tratați-le cât mai atent posibil. Clătiți ușor părul cu apă (FĂRĂ șampon!), Apoi se usucă cu un prosop și se așează după dorința clientului.

http://podelochka.ru/strizhki-i-ukladki-volos/ximicheskaya-zavivka-volos.html

Perm Kapus - lucrați ușor și ușor la păr

O gamă largă de produse și materiale cosmetice, precum și disponibilitatea informațiilor vă permit să petreceți majoritatea procedurilor cu părul la domiciliu și să economisiți mult. Una dintre cele mai populare pentru o lungă perioadă de timp este flutura. Cu toate acestea, în acest caz, este necesar să alegeți produsul cosmetic potrivit. Procedura în sine tratamentul chimic al părului le lezează, așadar preferința ar trebui acordată produselor care au un efect blând. În acest caz, unul dintre cele mai potrivite va fi Perm Kapus.

Principiul de lucru cu Kapous

Produsele create de Kapous Professional sunt de înaltă calitate. Seria, creată pentru val, se numește Kapous Helix.

Compoziția liniei previne traumatizarea curlării în timpul procesării chimice, acționând ușor și ușor. Aceasta include loțiuni speciale și neutralizator.

Ele sunt disponibile într-un vas de 500 ml, care este suficient pentru utilizarea chiar și pe părul lung și gros.

Este important! Pentru a evita eșecul și a obține un rezultat excelent, trebuie să utilizați exact ingredientele potrivite pentru un anumit tip de păr.

Pentru aceasta, au fost create loțiuni care, pentru confortul muncii, se disting prin culoarea etichetei și mirosului și au etichetarea corespunzătoare:

 • 0 - pentru natura greu de găsit;
 • 1 - pentru normal natural;
 • 2 - pentru vopsite, deteriorate și după perm.

Compoziție și beneficii

Acestea includ componente care ajută la protejarea buclelor împotriva daunelor suplimentare:

 • polimeri cationici - cu excepția supraexpirației, dar și protecția zonelor afectate;
 • silicon - creează un strat de protecție pe suprafață;
 • fructe - ajuta la obtinerea unui volum bun si mentine elasticitatea;
 • Climatizoare - restaura structura după expunerea la componente chimice.

În plus față de aceste substanțe active, elastina este prezentă în compoziție, ceea ce va asigura o moale și o strălucire suplimentară, adesea lipsită de astfel de proceduri.

Acțiunea neutralizatorului este de a fixa curl în timpul procesării chimice. În loc de amoniac, substanța activă este teoglycolatul de amoniu.

Actiunea sa are ca scop nu numai modelarea curlului, ci si asigurarea unor calitati precum elasticitatea si moaletea. Un astfel de efect este susținut de vitaminele prezente aici, colagenul și lanolina, care în complexul face ca buclele să fie bine îngrijite și hidratate.

Preț în cabină și acasă

În cazul utilizării la domiciliu, consumabilele Kapous nu vor costa mai mult de 500 de ruble.

În condițiile unui salon de înfrumusețare, costul va depăși în mod semnificativ această sumă. Și va depinde direct de lungimea care va trebui să se încurce și, în consecință, de timpul petrecut de maestru. Costul minim începe de la 3 000 de ruble.

Contraindicații

 1. Prima etapă este de a testa prezența unei reacții alergice la componentele unui produs cosmetic. Cel mai simplu și mai rapid mod de a face acest lucru este să puneți o loțiune mică pe pielea din spatele urechii. Dacă, după 15 minute, se găsesc în acest loc înroșire, erupție cutanată sau mâncărime, atunci utilizarea remedierii trebuie abandonată.
 2. Dacă există o deteriorare a scalpului, atunci este mai bine să transferați schimbarea imaginii la momentul în care rănile se vindecă.
 3. Reacționează ambiguu la compuși chimici, păr care a fost recent colorată cu henna naturală. Ele pot fi fie curlate, fie au o culoare imprevizibilă. Înainte de utilizare, testați o componentă separată.
 4. Ar trebui să renunțe la această coafură în timpul sarcinii sau al bolii.

Atenție! Blocurile albastru / albite suferă cel mai mult din acest proces, deoarece sunt deja deteriorate în mod semnificativ. Prin urmare, mai întâi trebuie să faceți un test: scufundați puținul buclă în loțiune. Dacă își pierde apariția, înainte de utilizare soluția este diluată într-un raport de 1: 1.

Înainte și după fotografii

Ce ai nevoie pentru uz casnic

Trebuie avut în vedere faptul că punerea în aplicare a tuturor acțiunilor a alocat un timp strict limitat, care trebuie menținut. Prin urmare, înainte de a începe, trebuie să pregătiți în avans materialele necesare, să faceți totul rapid și precis:

 • un pieptene cu dinți rari și un capăt ascuțit;
 • bobinele cu diametrul necesar, aproximativ 50-80;
 • containere nemetalice - email sau portelan;
 • 2 bureți de spumă pentru aplicarea lotiunii și a neutralizatorului;
 • cleme de plastic;
 • cupe de măsurare;
 • mănuși și bandă de cap;
 • celofan;
 • două prosoape;
 • loțiune și neutralizator.

Este important! Produsele trebuie să fie de aceeași companie / marcă. Partajarea medicamentelor de la diferite companii este inacceptabilă, deoarece compoziția lor nu poate fi combinată. În plus, masca terapeutică necesară sau balsam, care se utilizează după procedură.

Curling Procedura

Înainte de a începe, trebuie să determinați tipul de păr, în funcție de care să alegeți un produs potrivit pentru acesta.

 1. În primul rând trebuie să vă spălați părul cu șampon și să-l uscați cu un prosop.
 2. Înșurubați firele de pe bobinele cu diametrul necesar. Cel mai bun pentru a utiliza mai multe dimensiuni. Rezultatul va fi mai natural.
 3. Aplicați loțiune la fiecare bobină: atât deasupra cât și dedesubt. Acest lucru ar trebui făcut în trei etape: în primul rând, produsul este aplicat foarte puțin, a doua oară - puțin mai mult, iar al treilea - o mulțime de bani, până când acesta nu mai este absorbit.
 4. Bobinele tratate ar trebui încălzite. Pentru a face acest lucru, purtați un capac special sau înfășurați în jurul capului cu polietilenă și acoperiți cu un prosop.
 5. Din acest moment rețineți timpul de loțiune de expunere. Această etapă este probabil cea mai importantă, deoarece este destul de dificil să determinați timpul necesar pe cont propriu. Un profesionist care a lucrat deja cu acest instrument va face față mai bine. În medie, această perioadă variază de la 10 la 30 de minute. Dacă timpul de expunere nu este suficient, curlul nu va fi format și nu va dura mult timp. Și dacă o exagerați - structura părului poate fi grav afectată.
 6. În acest proces, trebuie să determinați calitatea muncii, pentru care se promovează o pereche de bobine. Un bun indicator dacă curlul este umed și elastic. Sunt cu siguranță răsuciți înapoi.
 7. După timpul necesar, agentul este clătit cu apă curentă timp de 5-7 minute, iar bobinele nu sunt îndepărtate.
 8. Umezește ușor capul și tratează cu un neutralizator. Prima dată când este lăsată timp de 5-8 minute.
 9. Acum trebuie să scoateți bobinele și să aplicați neutralizatorul a doua oară timp de 5 minute. Pentru perioada de procedură, cantitatea totală de neutralizator uzat va fi de la 70 la 130 ml. Depinde de lungimea tronsoanelor.
 10. După o anumită perioadă de timp, produsul este clătit bine cu apă curentă.
 11. Păr ușor uscat cu un prosop.
 12. Aplicați o mască medicală pentru a restabili și a lărgi cântarul.

Cât durează ultimul efect

Calitatea coafurii va depinde în mare măsură de corectitudinea procedurii și de alegerea compoziției adecvate. În mod ideal, buclele nu mai sunt complet întinse, când "le părăsesc" - ele sunt pur și simplu tăiate treptat.

Primele 3-4 luni se curbează mai rezistent, iar apoi buclele se întind treptat.

Este demn de remarcat faptul că, de obicei, nu există nici o graniță între rădăcinile răsturnate și firele curbate.

După și după îngrijire

 1. Trebuie remarcat faptul că după această procedură, firele sunt în mod special susceptibile la influențe negative în 48 de ore, deoarece structura nu a fost încă complet recuperată. Prin urmare, pentru această perioadă, trebuie să renunțați la utilizarea unui uscător de păr și a altor produse de styling.
 2. Pentru o perioadă de 2 săptămâni este necesar să se amâne colorarea și spălarea capului pentru acest timp este mai bine să se reducă la 2-3 ori pe săptămână.
 3. Buclele ondulat mai bine pentru a pieptene nu ud. La început sunt bine îmbibate cu un prosop și apoi aplică complexe de hidratare pentru o pieptănare ușoară. Pentru a face acest lucru, pieptene mai potrivită cu dinții rare.
 4. În timpul uscării uscătorului de păr folosind un difuzor pentru bucle și o putere minimă.
 5. Pentru o îngrijire corespunzătoare, vor fi necesare diferite măști, care includ pantenol, keratină sau silicon. La fel ca și complexele cu uleiuri naturale sau mătase lichidă.

Rezultate excelente la domiciliu pot fi obținute prin selectarea produsului potrivit și a unei tehnologii simple de procesare. Apoi buclele elastice și moi pe cap se vor încânta de foarte mult timp.

Alte opțiuni populare pentru părul curling pe termen lung:

http://expertpovolosam.com/procedury/zavivka/sredstva/kapous

Perm Lotion

Protecție preliminară

Agent de protecție înaintea utilizării chimice

 • Aliniază structura oricărui păr înainte de curling
 • Umple petele poroase din păr
 • Acoperirea se realizează prin particule încărcate pozitiv care sunt atrase de păr.
 • Pregătește baza penetrării lotiunii

Compoziție unică (dezvoltarea proprie a producătorului)

Certimoniu. Substanță cationică din uleiuri de nucă de cocos și sâmburi de palmier.

Îmbunătățește pieptenul părului umed, contribuie la cea mai ușoară penetrare a lotiunii în păr.

Colagenul. Hidratant, proteină naturală care pătrunde mai adânc și oferă hrană și îngrijire din interior. Reglează hidro-echilibrul, împiedicând uscarea părului. Reface structura parului

pH: 6,0 - 7,0

Aplicație:

Sprayați uniform pe părul umed, prosop-uscat și nu clătiți.

Procesare ulterioară conform instrucțiunilor.

permanent

Seturile de curling sunt un sistem inovator pentru valurile și buclele naturale.

 • Setare 0 - pentru părul dur și normal
 • Setul 1 - pentru păr normal și subțire
 • Setul 2 - pentru parul deteriorat vopsit

Fiecare set este alcătuit dintr-o loțiune Perm (61 ml), un activator care reglează rezistența compoziției (15 ml), Blocaj (81 ml)

Perm Lotion

Raport de amestecare

În formă pură pentru păr puternic și normal.

1 parte apă + 2 părți loțiune pentru păr normal și fin.

1 parte apă + 1 loțiune de păr pentru părul deteriorat vopsit.

Formula moale pentru crearea de valuri și bucle, fără miros neplăcut

Colagenul. Proteine ​​naturale hidratante care pătrunde adânc în păr și asigură nutriție și îngrijire din interior.

Reglează hidro-echilibrul, împiedicând uscarea părului. Reface structura parului

Urey. Antistatic, hidratant, pentru îngrijirea componentei scalpului

Cistina. Aminoacidul, care îngrijește scalpul, activează procesul de regenerare. Refacerea structurii părului, întărirea și prevenirea fragilității.

PQ 22. Dă strălucirea părului și mătăsos, facilitează pieptenele.

Betaină. Părul hidratează, protejează împotriva deshidratării. Formează un film de protecție pe suprafața părului pentru al proteja.

pH: 8,5 - 9,3

Aplicație:

 1. Determinați starea părului și a scalpului
 2. Spălați părul
 3. Aplicați un mijloc pentru a proteja părul înainte de perm
 4. Vânt de păr pe curling
 5. Amestecați loțiunea de curling și activatorul. După adăugarea activatorului în loțiunea perm, închideți flaconul și amestecați bine prin agitare.

Aplicați liber amestecul, începând din spatele capului.

Când efectuați toate lucrările de aplicare a mijloacelor pentru permeabilitate și fixare, trebuie să purtați mănuși de protecție.

 1. Verificați calitatea părului curling
 2. Clătiți părul cu apă caldă timp de 2-3 minute.
 3. Suportul, gata de utilizare, se toarnă în recipient.

La început, aplicați aproximativ 2/3 din preparat cu un burete pe părul răsucite pe bobine (bobine). Timp de expunere 5 minute.

După aceea, scoateți bobinele, nu derulați buclele și continuați procesul pe resturile amestecului pentru o fixare de 1/3. Timp de expunere: 5 minute.

Gel pentru perm.

Ideal pentru curling parțial, curling de rădăcini rădăcină și de a da volum părului (păr docile, cu o structură plină de viață, care pot fi adaptate stilului)

pentru tratarea rădăcinilor de păr între două perm.

Lucrarea gelului se desfășoară neapărat în 2 etape.

ingrediente:

Tioglucolat de amoniu. Inmoaie părul și rupe legăturile duble în interiorul părului.

Colagenul. Profund penetrează în stratul fibros al părului și stabilizează structura părului. Aliniază structura părului de-a lungul întregii lungimi. Creste plasticitatea parului.

Aminoacizi care conțin sulf. Protejați părul prin modificarea structurii părului cu căldură suplimentară. Susțineți acțiunea delicată a soluției atunci când rupeți legăturile de sulf dublu.

Bicarbonat de amoniu. Menține o valoare constantă a nivelului pN.8.9 - 9.2

Aplicație:

 1. Determinați starea părului și a scalpului
 2. Spălați părul
 3. Aplicati pentru a proteja parul inainte de a fi perm
 4. Vânt de păr pe curling
 5. Aplicați gel pentru curbarea BERRYWELL.

Când aplicați gelul pentru a folosi mănuși.

Aveți grijă la fiecare curl a fost bine saturat cu gel.

Atenție! Gelul este foarte gros, atunci când este folosit ca un mijloc independent, există un consum mare de produs, astfel încât părul trebuie prelucrat în două faze.

Faza 1:

Gelul curl BERRYWELL este uniform, începând de la partea din spate a capului - aplicat pe toate buclele.

Faza 2:

Imediat după aplicarea gelului, fără expunere, se aplică uniform BERRYWELL lotion perming.

 1. Timpul de expunere depinde de tipul de loțiune curling BERRYWELL® wellenzauber.
 2. Verificați calitatea părului curling.
 3. Clătiți cu apă caldă timp de 2-3 minute.
 4. Aplicați fixatorul de spumă BERRYWELL, țineți-l timp de 2 - 5 minute.

Sprijin pentru spumă

Fixatorul de spumă BERRYWELL oferă îngrijire perfectă a părului în timpul fixării, durabilității, flexibilității și formei perfecte a buclelor pentru o lungă perioadă de timp. Datorită dispozitivului de reținere a spumei, modificarea structurii părului este stabilizată, părul este ușor de pieptene, are un efect astringent asupra stratului scalos de păr.

Clema spuma BERRYWELL este potrivita pentru orice tip de perm.

Peroxidul de hidrogen. Restaurează legăturile sulfurice după modificarea structurii părului.

Acid fosforic. Neutralizează acțiunea hidroxidului de amoniu și stabilizează acțiunea peroxidului de hidrogen.

Aplicație:

Aplicați o cantitate suficientă de agenți de fixare a spumei BERRYWELL® în bucle.

Timpul de expunere este de 5 minute. După îndepărtarea agățătoarelor, aplicați dispozitivul de fixare a spumei BERRYWELL la părul din nou pentru o perioadă scurtă de timp. Apoi clătiți bine cu apă.

CHEMISTRUL BERRYWELL ÎN MUNCĂ:

Dezvoltarea a fost realizată de maestrul salonului de înfrumusețare "Alexander Todchuk Studio",

Consultant tehnic Berrywell în Rusia - Victoria Shaposhnikova.

http://lektsii.org/9-12403.html

Loțiune Curling (Schwarzkopf Natural Styling Classic)

Scurtă descriere

Obțineți bucle excelente, clare, bucle sau valuri tactile. Preia controlul permanent! Rezultatul "chimiei" va rămâne până la 12 nu. Citește complet →

caracteristici:

Vizualizați punctele de emisiune

Obțineți bucle excelente, clare, bucle sau valuri tactile. Preia controlul permanent! Rezultatul "chimiei" va dura până la 12 săptămâni.

Compoziția inovatoare cu keratină hidrolizată, pătrunde în structura internă a părului și îl întărește, dând rezistenței și elasticității buclelor.

Proprietățile stilului natural de loțiune

 • Formula cu tehnologie hidratantă HYDROWAVE.
 • Compoziție de îngrijire cu keratină.

Ambalarea profesională profesională de 1 litru este ideală pentru utilizarea în saloane!

Opțiuni disponibile pentru cumpărare:

 • 0 - par normal - articol 1969344
 • 1 - păr normal și ușor poros - articolul 1969343
 • 2 - vopsit, decolorat și poros - articol 1969347
http://hair-market.ru/schwarzkopf/lotion-natural-styling-classic

Produse pentru curling de păr fără amoniac - TOP 15 cele mai bune

Buclele bobinate, buclele curgatoare sau un val de lumina - toate acestea sunt rezultatele care pot fi obtinute cu ajutorul unui produs chimic.

Piața modernă oferă multe opțiuni pentru compoziții pentru procedură. Pentru a nu se pierde în această diversitate și pentru a face cea mai bună alegere, este necesar să studieze și să compare în detaliu caracteristicile celor mai populare mijloace.

Ce să alegeți

Există o întrebare logică - ce înseamnă să alegeți un perm?

Recomandările noastre:

 1. Produse pe bază de amoniac

Piața modernă de coafură oferă o gamă largă de produse pentru un păr curling complet nevinovat, fără amoniac. Alegerea unei versiuni non-traumatice a unui permanent, trebuie să vă concentrați asupra stării părului. Formulările neutre sunt bune pentru fire subțiri subțiri și alcaline pentru fire lungi poroase.

Îngrijirea pielii, care este cea mai relevantă metodă pentru obținerea buclelor elastice, este îmbogățită cu proteine, aminoacizi și alte componente utile și este potrivită pentru toate tipurile de păr, ajută și la restabilirea structurii fiecărui păr.

 1. Preparate pentru curling chimic pe acizi de fructe

Preparatele pentru curlingul părului, pe bază de acizi de fructe, pot fi clasificate ca fiind terapeutice. Printre acestea se numără "Hydrowave" (Franța), "Formula de succes" a SUA, "Trioform Save" (Franța).

Acești compuși nu au efectul cel mai mic agresiv, în timp ce protejează optim scalpul și părul în sine. Ele nu au miros neplăcut și oferă durabilitate, elasticitate și mătăsos de bucle.

Mai recent, expresia perm a fost întotdeauna asociată cu părul deteriorat, paralizat. Dar producătorii moderni se perfecționează în permanență în domeniul cosmeticelor și în permanență - sunt bucle bine îngrijite, în procesul de creare a cărui accent se pune nu numai pe frumusețe, ci și pe siguranță.

Ollin (Olin)

 • Marca rusă Olin produce un gel special pentru gelul permeabil chimic Ollin Curl Perm gel, substanțele active din care, în principal, keratina, contribuie la curbarea elastică a buclelor.
 • Gelul, în plus față de funcția sa principală, conferă volumului de fire și formează un film invizibil pe păr care îi protejează de efectele negative ale factorilor externi. Pentru a da compoziției capacitatea de a avea un efect calmant, hidratant și nutritiv, gelul este amestecat cu amestecul Fluid Ollin Curl Hair. Ei fixează buclele obținute ca urmare a procedurii efectuate cu o loțiune specială de la Ollin. Având în vedere efectul atent asupra părului și capacitatea de a menține efectul de până la șase luni, mijloacele de creare a buclelor de la Allin pot fi atribuite unui efect biologic.
 • Formula blândă nu conține amoniac.
 • Costul unui gel de curling Ollin de 500 ml variază între 350-400 de ruble, lichid, pentru un volum similar, 250 -270 ruble, iar lotiunea de fixare este de aproximativ 200 de ruble.

Wella (Vella)

 • Produsele de păr produse de origine germană de la Wella vă vor ajuta să obțineți bucle de lux fără a vă afecta părul.
 • Producătorul oferă două linii de produse aparținând categoriei de bucle delicate permanente. Seria Wella Wave It adaugă un volum suplimentar prin crearea de valuri mari care curg. Cei care doresc să obțină bucle elastice ar trebui să opteze pentru seria Wella Curl It. Buclele devin umezite, zonele deteriorate anterior sunt restaurate intens.
 • Amoniacul în compoziția acestor linii este absent, adică părul nu primește cel mai mic impact negativ, dimpotrivă, formulele dezvoltate de specialiștii Wella permit paralel cu permul să primească un efect excelent de îngrijire.
 • Seturile pentru perm pot fi achiziționate la un preț de 1400 - 1600 ruble.

Goldwell (Goldwell)

Produsul chimic biologic de la producătorul japonez are efectul cel mai blând asupra părului și nu conține amoniac. Complexul de preparate Evolution formează bucle pe baza tehnologiei ph neutre și, datorită complexului lipidic-hidratant inclus în compoziție, restaurează buclele din interior, oferindu-le strălucire și rezistență.

Pe baza structurii naturale și a stării actuale, se selectează sistemul corespunzător:

 • Sistemul "0" - potrivit pentru formarea buclelor pe părul natural dur;
 • Sistemul "1" - optim pentru părul normal și subțire;
 • Sistemul "1 Soft" - este folosit în cazul în care părul este ușor deteriorat sau anterior supus evidențierii. Numărul total de toroane îndreptate nu trebuie să depășească 30%;
 • Sistemul "2" pentru păr poros sau vopsit cu păr chimic, precum și pentru proprietarii de păr, evidențiază cu 30-60%.

Procedura de utilizare a acestui complex este recomandată în cabină. Costul serviciului va fi de aproximativ 4000 mii de ruble.

Kapous (Portar)

O serie de valuri de la producătorul italian este numită Kapous Helix și include loțiuni speciale și neutralizator.

Mijloacele sunt eliberate în cantitate de 500 ml.

Loțiunile sunt ambalaje diferite și au, de asemenea, un miros diferit și o etichetare adecvată:

 • 0 - pentru păr natural natural dificil de format;
 • 1 - pentru normal natural;
 • 2 - pentru vopsite și anterior supus părului curling.

Amoniacul din compoziția produselor de la Kapous este înlocuit cu glicat de amoniu. Această componentă permite nu numai fixarea buclelor, ci și asigurarea elasticității și a temperaturii.

Acest tip de perm poate fi atribuit "bio", deoarece în plus față de acțiunea principală, componentele active au un efect de regenerare.

Procedura de fluturare a materialelor companiei Kapous poate fi efectuată atât independent, cât și cu ajutorul comandantului în cabină. Costul consumabilelor pentru o procedură la domiciliu va fi de aproximativ 600 de ruble, expertul în servicii va costa aproximativ 3.000 de ruble.

Paul Mitchell (Paul Mitchell)

Paul Mitchell este un brand american care sa bucurat de succes pe piata de curling si laminare a parului timp de 40 de ani.

Cu ajutorul acestui brand de biowave, puteți obține cu ușurință bucle elastice de diferite diametre sau lumină de plajă.

Paul Mitchell produce trei tipuri de formulări biowave:

 • Pentru păr gros și gri - tip alcalin;
 • Pentru normală, uscată și colorată - exotermă;
 • Pentru acidul limpede și subțire - acid.

Produsul nu conține peroxid de hidrogen și amoniac, acționează ușor, fără a trauma părul.

Compoziția lui Paul Mitchell pentru uz casnic poate fi achiziționată pentru aproximativ 2500 de ruble, în cabină costul serviciului începe de la 3500 de ruble.

Chi ionic Shine Waves permanent biowave de la producătorul american Farouk Systems nu conține componente agresive, cum ar fi amoniac sau acid tioglicolic, dar este îmbogățit cu proteine ​​din matase naturale. Complexul poate fi utilizat atât pentru firele sănătoase, cât și pentru cele nereușite.

Chi va avea un efect de vindecare asupra părului fragil, uscat și deteriorat.

Este posibil să se utilizeze mijloace atât în ​​salon, cât și la domiciliu. Nu are un miros chimic caracteristic.

Un kit de uz casnic, care include o compoziție pentru formarea buclelor, un dispozitiv de reținere, un neutralizator și un aparat de aer condiționat, va costa aproximativ 3.000 de ruble.

Prețurile pentru serviciile comandantului încep de la 5000 de ruble.

Schwarzkopf profesional

Seria de produse Schwarzkopf Natural Styling face parte din categoria biologică și nu conține substanțe chimice agresive care pot deteriora structura părului.

Mai mult, extractul de aloe vera conținut în remedii ajută la adăugarea elasticității buclelor în timpul procedurii.

Linia Natural Styling include următoarele produse:

 • Gel. Oferă undă bazală și menține volumul. Folosit pentru a menține rădăcinile regrown după curling. Conține aminoacizi și complex hidratant;
 • Loțiune. Formula cu două faze, ușor de aplicat, formează bucle curgânde, în timp ce le îngrijește;
 • Fluid. Concepute pentru a obține efecte pe termen scurt care nu vor dura mai mult de 6 săptămâni;
 • Loțiuni clasice. Prezintă mai multe opțiuni, în funcție de tipul de păr. Rezultatul este ținut pe păr până la 12 săptămâni;
 • Neutralizator. Potrivit pentru orice tip de compoziție de la Schwarzkopf;
 • Spray recovery. Are scopul de a proteja părul în timpul procedurii.

Toate mărcile de marcă sunt fabricate în Rusia.

Costul unei proceduri salon pe baza fondurilor de la Schwarzkopf va fi de aproximativ 7000 de ruble, prețul la domiciliu este alcătuit din costul fondurilor individuale:

 • Gel pentru volumul bazal - 350 ruble;
 • Loțiuni - aproximativ 600 de ruble;
 • Fluide 650 ruble;
 • Spray - 500 de ruble;
 • Neutralizator - 700 de ruble.

Este important! Atunci când utilizați complexul pentru curling acasă, trebuie să urmați în mod clar instrucțiunile. Chiar și abaterile mici în dozare și tehnologie pot avea consecințe negative asupra părului.

Estelle Niagara (Estelle Niagara)

Bio-permanent, produs de ruși, care nu conține amoniac și tioglicolat de amoniu. Formula se bazează pe cisteamină, care are un efect blând. Rezultatul este o bucle naturale, bine îngrijite, uniforme.

Procedura cu fondurile de la Estel poate fi efectuată în cabină, în acest caz costul acesteia va fi de 2000-2500 ruble, sau acasă, după ce a cheltuit pentru achiziționarea a 500-650 de ruble.

Z una

Becul de protecție de la producătorul italian Concept garantează formarea excelentă și conservarea pe termen lung a curlului. Compoziția include extracte botanice, aminoacizi structurali și complex de reducere pe bază de proteine ​​PBBS. Un strat biologic al Z nu conține amoniac sau derivații săi.

 • Pentru păr natural - 2100 de ruble;
 • Pentru păr vopsit - 2200 de ruble;
 • Pentru părul alb ("Angel Hair") - 2300 de ruble.

Matrix (Matrix)

Matricea bio-permanentă americană implică un efect complex asupra produselor de păr produse pe baza componentelor plantelor. Compoziția din Matrix nu conține substanțe agresive. Mai mult, după procedură, buclele simt impactul unui complex special de hidratare, repetând membrana biologică a părului.

Gama Matrix oferă trei produse pentru bucle:

 • În ambalajul albastru - pentru părul sensibil, timpul de staționare - 10 minute;
 • Versiunea portocalie - pentru părul greu și normal, timp de 15 minute;
 • Roz - pentru părul vopsit și normal. Timpul de expunere este, de asemenea, de 15 minute.

Retainer neutru pentru toate fondurile. Timpul de expunere este de 5-7 minute.

În salon, costul procedurii va depinde de lungimea părului:

 • 6000 freca. - scurt;
 • 7000 freca. - lungime medie;
 • 8000 freca. - păr lung.

La utilizarea la domiciliu, loțiunea curling va costa aproximativ 750 de ruble, reținătorul - 800 de ruble.

Londa (Londa)

Amoniacul fără loțiune de păr din Londa, bazat pe acid tioglicolic, face parte din categoria bioproduse, deoarece are un efect sparing și conține keratina, o proteină percepută organic de structura părului.

Compoziția este, de asemenea, îmbogățită cu colagen, pantenol, proteine ​​și extracte fito.

Tara de origine: Rusia.

Salonul care economisește pentru părul scurt va costa aproximativ 3000 de ruble, pentru părul lung - 6000 de ruble.

Pentru auto-formarea buclelor va trebui să cumpărați loțiune - 1500 de ruble și un fixativ - 900 de ruble.

Shot "Wawe of Perm" - chimic bio-permanent bazat pe proteine ​​de grâu și keratină, care nu conține amoniac, fără a afecta părul, aduce la viață visul de păr bine ondulat.

Uneltele liniare pot fi achiziționate la următorul preț:

 • Compoziție pentru curling - 1200 de ruble;
 • Modulator pentru compoziția chimică - 1150 ruble;
 • Clește pentru compoziția chimică - 870 ruble.

Prețurile sunt per 500 ml.

Tara de fabricație: Italia

Eugene perma

Amoniacul fără substanțe chimice cu ingrediente naturale, vitamine și minerale, care permit obținerea de bucle elastice de orice formă și diametru.

Linia produselor de marcă franceză include următoarele elemente:

 • Lotiune, pentru care se folosesc bucle curgatoare - №0 - pentru naturale si greu de schimbat forma de par, №3 - pentru parul sensibil la efecte;
 • Ingrediente - №0 - pentru părul dur și natural, №1 - pentru păr natural, №2 - pentru părul sensibil, №3 - pentru părul deteriorat;
 • Neutralizator.

Costul lotiunii este de 600 de ruble, compoziția pentru curling este de 1200 de ruble, neutralizatorul este de 1100 de ruble.

Brelil profesionist

Linia Perms de la Brelil professional este proiectată pentru perm de diferite tipuri de păr. Datorită absenței amoniacului în compoziție și a conținutului de componente de îngrijire, vitamine și proteine, este potrivit pentru părul deteriorat și vopsit și aparține tipului biochimic.

Linia include următoarele produse:

 • Balancing sampon pentru a crea bucle moi - 1250 ruble;
 • Gel Acțiunea 1 - pentru păr normal - 1900 de ruble;
 • Gel Acțiunea 2 - pentru păr vopsit - 1900 ruble;
 • Controlor - 650 de ruble;
 • Loțiune pentru păr natural - 1100 ruble;
 • Lotiune pentru curlingul părului colorat - 1100 ruble;
 • Loțiune pentru păr greu de ajuns - 1100 de ruble.

Producător național de fonduri: Italia.

Magic curl

Mijloacele "Magic curl" de la producătorul rus Galant-Cosmetic, îmbogățite cu keratină naturală, pot fi clasificate ca biowave. Nu există amoniac în compoziția sa, dar există un complex medical care formează un film de protecție pe fiecare păr în timpul procedurii.

Compoziția este destinată pentru uz casnic, costul nu depășește 300 de ruble.

http://seahair.ru/procedury/sredstva-dlya-ximicheskoj-zavivki-bez-ammiaka.html