logo

Topoare electrice electrice pentru femei

Îndepărtarea părului nedorit este o problemă de scrupuloasă, fiecare femeie are propria sa opinie în această privință. Cineva preferă o dată pentru totdeauna să scape de miriște inutilă, recurgând la sesiuni de foto-epilare. Alții preferă să scape în zilele noastre de proceduri atât de costisitoare, care elimină firele de păr cu pastă de zahăr. Există mulți adepți ai bărbieritului tradițional cu o mașină sau epilator.

Care este diferența dintre aparatele de bărbierit electrice și aparatele de ras pentru bărbierit?

Eforturile femeilor de a restabili frumusețea sunt incomparabile cu timpul petrecut de bărbați la apariția lor. Există excepții printre reprezentanții sexului mai puternic, dar, în general, o femeie trebuie să facă mai multe proceduri pentru a se simți confortabil. Această listă include și îndepărtarea părului. Dacă un bărbat nu este jenat de firele de păr care se dezvoltă pe picioare, femeia este puțin probabil să fie înțeleasă de ceilalți dacă nu folosește o bricieră în acest caz.

În timp ce bărbatul rade doar fața, femeia trebuie să se radă de păr din picioare, armpits și locuri intime. Între timp, părul crește mai rapid și în direcții diferite. Principala diferență dintre o mașină de bărbierit pentru femei și o mașină de bărbierit pentru bărbați este prezența unui număr mai mare de lame, pentru a nu pierde un singur păr. Aparatul electric de bărbierit electric are de asemenea o diferență importantă față de versiunea masculină: este conceput special pentru părul moale și cu miriște grosieră pe fața bărbatului nu poate face față.

Cel mai bun aparat de bărbierit electric pentru femei

Pentru a selecta cea mai bună aparat de bărbierit electric pentru femei, trebuie să cunoașteți un număr important de parametri ai dispozitivului:

 • Sistem de bărbierit: rotativ și plasă. Aparatul electric cu sistem de ochiuri este potrivit pentru proprietarii de piele sensibilă și cu cea rotativă - pentru cei care au cel mai fin bărbierit ca o prioritate.
 • Acordați atenție dacă dispozitivul este alimentat sau are o baterie. A doua opțiune este convenabilă pentru călătorii care au nevoie să o ia cu ei.
 • Calitatea bărbieritului depinde de numărul de capete de bărbierit. Rafinatoarele electrice moderne pentru femei, în medie, sunt echipate cu trei capete.
 • În plus față de număr, acțiunea capetelor de bărbierit este importantă. Ele pot fi fixe sau plutitoare. În al doilea caz, vă va fi mai ușor să ajungeți la locuri inaccesibile.
 • Dacă sunteți obișnuiți să faceți bărbierit cu ajutorul cremelor - versiunea dvs. de aparat de bărbierit electric pentru femei pentru bărbierit umed.
 • Prezența unui trimmer va fi o opțiune suplimentară interesantă și este utilă, de exemplu, pentru o zonă de bikini.

Ce ar trebui să fie o femeie bună razor

În prezent în vânzare există un număr foarte mare de tipuri de mașini de ras pentru femei. Pe de o parte, dispozitivul este simplu, dar este încă util să cunoașteți câteva momente atunci când alegeți:

 • Numărul de lame. Totul este simplu aici - cu cât mai multe lame, cu atât mai ușoară este bărbieritul.
 • Prezența unei benzi lubrifiante. Această opțiune vă va salva de iritare și vă va face să vă asigurați mai bine.
 • Mikrogreben. Modele moderne de mașini echipate cu această adiție, care ridică firele de păr, ajutându-le la bărbierit.

Unelte reutilizabile și de unică folosință pentru femei

Alegerea rasnitelor pentru femei poate fi atribuită în siguranță categoriei de întrebări "eterne". Ce preferați - o bricieră reutilizabilă sau de unică folosință? Avantajele unei mașini unice pot fi considerate un preț scăzut, ceea ce nu dăunează aruncării dispozitivului prin câteva utilizări și vă va permite să cumpărați unul nou. De asemenea, există momente negative: iritarea și fragilitatea pielii. Mașinile reutilizabile atrag bărbierit de înaltă calitate și o durată lungă de viață. Printre deficiențele: o astfel de mașină nu este ieftină, iar casetele înlocuibile sunt greu de găsit.

Gillette

Una dintre cele mai vechi companii producătoare de aparate de ras și accesorii pentru ele, se poate lăuda cu prezența în gama sa de mașini de unică folosință și reutilizabile pentru femei. Gillette Venus razor (Gillette Venus) a devenit o invenție populară. Acest model are un mâner confortabil, cauciucat, cu care vă puteți rade părul chiar și sub un duș, fără teamă de cădere. În plus, aparatul de ras este echipat cu un cap oval, care ajută să ajungă în locuri greu accesibile.

Schick

Acest aparat de ras refolosit a creat ceea ce multe femei au visat. Modelul Schick Intuition, în plus față de lame, are un container special situat în jurul lor, care conține săpun gel. De îndată ce apa intră în aparatul de ras, spuma medie pentru a face rasul mai ușor. Această opțiune este minunată pentru zona de bikini, nu vă puteți teama de îngustarea părului.

Compania franceză BIC a devenit renumită în primul rând pentru articolele sale de papetărie, dar produce, de asemenea, mașini de găurit de calitate. Din nefericire, în sortimentul mărcii există numai mașini de unică folosință fără capacitatea de a înlocui capul. Unul dintre modelele populare ale acestui brand este Miss Soleil, care este o mașină cu mâner roz transparent. Razboiul acestui dispozitiv nu provoaca iritatiile, dar lamele sunt foarte ascutite si trebuie folosite foarte atent.

Aparat de bărbierit electric pentru femei

Multe fete nu recunosc aparatele de ras, preferând aparatele electrice pentru bărbierit și îndepărtarea părului. Un aparat de ras electric pentru femei va elimina firele de par nedorite mai repede și cu mai puțin efort. Nu contează dacă dispozitivul funcționează pe o baterie sau dintr-o rețea, o puteți lua cu dvs. într-o călătorie. Dispozitivele de acest tip sunt potrivite chiar și pentru pielea sensibilă, nu o iritați.

maro

Printre firmele de bărbierit pentru femei Braun (Brown) este o serie de Epil Silk. Cele mai multe modele din această linie sunt epilatoare, tragând fire de păr din rădăcină. Cu toate acestea, aceste dispozitive sunt ușor de transformat într-o mașină de ras electrică pentru femei, prin schimbarea duzei. Această parte transformă dispozitivul într-o mașină de ras net, în timp ce pe cap se află un pieptene pentru a prinde părul. Duza pentru epilator poate fi utilizată pentru a se rade vegetația picioarelor, și o mașină de ras pentru zonele sensibile.

Remington

Dispozitivul feminin cu un design modern, elegant, Remington Cordless Ladyshaver este conceput pentru părul ras uscat și umed. Dispozitivul nu se teme de apă, deci poate fi folosit în duș. Aparatul de ras, care are doua capete, lucreaza la reteaua electrica, dar poate lucra si pe o baterie de jumatate de ora. O parte superioară confortabilă implică utilizarea unui dispozitiv de îndepărtare a părului în zona de bikini.

Phillips

Compania olandeză Philips (Philips) este unul dintre cei mai importanți producători de bunuri de consum. Ladyshave razor universale ajută la eliminarea vegetației nedorite în întregul corp. Dintre avantajele dispozitivului se remarcă: capacitatea de a lucra din baterie, 2 tipuri de bărbierit și un mâner convenabil. Kitul include un capac special pentru a proteja plasa de ras.

De unde să cumpărați și cât costă

Puteți cumpăra un aparat de bărbierit la orice magazin de hardware, dar obținerea unei casete de schimb pentru o mașină de ras refolosibil nu este ușor. De regulă, unitățile înlocuibile apar în magazine online sau pe site-uri comune de achiziții. Prețul unei mașini unice variază de la 20 p. bucată și reutilizabilă - de la 650 p. În ceea ce privește aparatele de bărbierit și epilatoare electrice pentru femei, este mai bine să le cumperi în magazine mari, deoarece există o mare șansă pe Internet să se transforme într-un fals. Prețul mediu al aparatului de bărbierit electric pentru femei este de 2500 de ruble.

Video: Ceea ce este mai bun, aparat de bărbierit sau aparat de bărbierit electric

opinii

Natalia, de 21 de ani: Ca orice femeie, este important pentru mine să miros bine și pielea mea rămâne delicată. M-am luptat cu a doua sarcină de mult timp, adesea câștigând iritare. Am folosit și am aruncat în siguranță câteva modele de mașini de ras. Îndepărtarea cu o mașină de ras electrică cauzează, de asemenea, disconfort. În timp ce părul de păr este opțiunea mea ideală.

Anna, 32: cumpărând un tuns de la un magazin ca un cadou, am observat o mașină de ras electrică. Înainte de asta, nu știam ce este o femeie de ras, întotdeauna am cumpărat mașini ieftine de unică folosință. Cu un dispozitiv electric, îndepărtarea părului este acum mai rapidă și fără iritație! Îmi place, de asemenea, faptul că în trusă există o baterie, pot să iau briciul cu mine la mare.

Elena, 28 de ani: Dacă comparați metodele de bărbierire a părului nedorit, aș fi dat vocea mea mașinilor reutilizabile. Odată ce am uitat să iau un epilator cu mine în vacanță, a trebuit să scap de urgență din situație. Ochi pe o mașină ieftină, după ce am cumpărat ceea ce am fost plăcut surprins. Shaves smooth, nu irită pielea. Am folosit-o timp de trei ani, înlocuind casetele din când în când.

http://pobrey.ru/luchshie-elektrobritvy-dlya-zhenshhin/

Cum se rade un aparat de ras electric de sex feminin

Folosirea aparatelor de bărbierit electrice pentru femei este din ce în ce mai populară. Acest lucru se datorează ușurinței utilizării dispozitivului, în absența necesității de efort, pregătire și pierdere de timp îndelungat. Această opțiune este cea mai potrivită pentru cei care au contraindicații la alte metode de îndepărtare a părului și la cei care au un prag de durere scăzut.

Ce sunt rasitoarele electrice pentru femei?

În conformitate cu mecanismul de lucru, un aparat de bărbierit electric este mai mult ca foarfecele decât o lamă. De obicei, lama taie firele de păr pe suprafața pielii, în aparatul de bărbierit electric, tăierea vegetației nedorite are loc fără impact direct asupra suprafeței pielii. Contactul cu pielea nu are loc datorită unei ochiuri speciale.

Cel mai bun aparat de ras pentru femei a recunoscut dispozitivele următorilor producători: Braun, Panasonic, Remington.

Varietatea aparatelor de ras electrice sunt:

În mișcarea rotativă a lamei este rotativă în natură pe axa centrală, iar firele de păr sunt îndepărtate, intră prin canelurile mărunțite. Lamele cu ochiuri au o formă rotunjită și fire de păr tăiate care intră în plasa metalică.

Femeia de ras este potrivita pentru indepartarea vegetatiei nedorite pe toate zonele pielii, inclusiv cele din zona bikinilor, care se remarca prin cresterea sensibilitatii.

Aparatul de bărbierit electric este cel mai potrivit pentru îndepărtarea firelor de păr din zona de bikini. În timpul depilarei nu apare leziuni ale pielii, în afară de multe modele care pot fi folosite în duș. În acest domeniu, este mai bine să acordați preferință dispozitivului cu un cap îngust, care va elimina firele de păr nedorite chiar și în locurile cele mai inaccesibile.

Cum se rade un aparat de ras electric

Pentru ca procesul de bărbierire să fie confortabil și rezultatul dorit, se recomandă să urmați câteva recomandări pentru utilizarea aparatelor de bărbierit electrice pentru femei. Deci, este necesar:

 1. Îndepărtați pielea.
 2. Când se folosesc mașini de ras pentru bărbierit uscat, suprafața care trebuie tratată trebuie uscată cu atenție cu un prosop.
 3. Pentru rasul umed, aplicați pe suprafața tratată un gel special de spumă sau de ras.
 4. Procesul de îndepărtare a părului trebuie efectuat cu atenție și fără probleme, fără mișcări bruște. Este necesar să vă deplasați în direcția creșterii părului.
 5. Aveți posibilitatea să vă întindeți pielea puțin timp în timpul bărbieritului - acest lucru va ajuta la reducerea disconfortului care ar putea să apară.
 6. După procedură, se recomandă tratarea suprafeței pielii cu o loțiune specială.
 7. După utilizare, dispozitivul trebuie curățat de fire de păr. Acest lucru se poate face cu o perie specială, de obicei inclusă în kit cu o mașină de ras. Dispozitivele de bărbierit umed pot fi curățate cu apă curgătoare.

Este important! Nu apăsați prea mult briciul în timpul bărbieritului. În ciuda protecției fiabile împotriva deteriorării pielii care există în dispozitiv, în acest caz există încă un risc de rănire.

Compararea eficacității și a rezultatelor aparatului de ras electric și a aparatelor de bărbierit convenționale

Multe femei sunt preocupate de întrebarea: ce este mai bine să alegeți o mașină de ras sau o mașină de gătit electrică?

Producătorii oferă o varietate de aparate de ras, special concepute pentru femei. Ele pot avea un număr diferit de lame, un cap plutitor, tampoane de gel și alte componente care măresc confortul depilării.

Razele sunt disponibile și reutilizabile. Totuși, mașinile reutilizabile sunt recunoscute ca fiind cea mai bună mașină de ras pentru femei. Acestea au un bun ras de calitate, mai durabile, dar mai scumpe decat cele de unica folosinta.

Dezavantajele mașinilor de ras pentru femei includ:

 • probabilitatea de iritare după bărbierit;
 • necesitatea schimbării frecvente a mașinilor sau a casetelor interschimbabile;
 • riscul de leziune a pielii;
 • necesitatea de a proceda în apă cu utilizarea de cosmetice suplimentare, care necesită și anumite cheltuieli monetare.

Razele electrice pentru femei sunt mai scumpe decât mașinile, dar vor dura mai mult. Când le folosiți, probabilitatea de tăieri este mult mai mică, deoarece dispozitivul nu vine în contact direct cu pielea.

Riscul de iritare după ras este, de asemenea, mai mic. Dispozitivele electrice pot fi utilizate fără apă, pot fi luate cu dvs. oriunde și folosite în orice loc convenabil. Dar, de asemenea, necesită o schimbare a capului de bărbierit, care de obicei este suficient pentru aproximativ un an și jumătate.

Ajutor! Aparatul electric de bărbierit este o alternativă bună pentru persoanele cu piele foarte sensibilă, iritabilă, precum și cu tendința de reacții alergice.

Atunci când se compară rezultatul obținut după ras cu mașina și cu o mașină de ras electrică, se observă că calitatea îndepărtării părului este mai bună la utilizarea mașinii.

Eliminarea vegetației nedorite cu o mașină de ras simplu este mai curată, pielea devine mai sănătoasă, pe măsură ce procesul de curățare a porilor are loc. Cu toate acestea, în ambele cazuri, atât cu utilizarea unui aparat de ras electric, cât și a unei mașini, rezultatul este păstrat pentru o perioadă scurtă de timp, iar procedura va fi repetată în curând.

opinii

Recenzii ale aparatelor de bărbierit electrice pentru femei sunt în mare parte pozitive. Oamenii care folosesc aceste dispozitive notează ușurința în utilizare, posibilitatea utilizării, atât pentru rasul umed cât și pentru uscat, lipsa unui efect dăunător asupra pielii. De asemenea, în revizuirile pe care le scrie că atunci când folosesc astfel de aparate de ras, iritarea are loc în cazuri extrem de rare.

Ce crezi? Distribuiți-vă experiențele în comentariile de mai jos.

Acestea pot fi folosite pe diferite părți ale corpului, inclusiv în zona bikini. Pentru această zonă, producătorii oferă chiar și dispozitive cu un cap îngust, care permite eliminarea vegetației nedorite în locurile cele mai inaccesibile. Costul mai mare al dispozitivului se rambursează rapid din cauza lipsei de nevoie de schimbări frecvente ale duzei. Puteți, de asemenea, să luați această mașină de ras cu dvs. oriunde, ceea ce vă permite să îndepărtați părul nedorit oriunde.

Cu toate acestea, forumurile pot fi găsite și revizuiri negative ale aparatelor de bărbierit electrice pentru femei. În unele cazuri, după efectuarea depilării, se observă uneori iritații. De asemenea, este dificil să găsiți un cap înlocuibil pentru un anumit model de dispozitiv. Uneori femeile spun că o mașină de ras electrică după utilizare poate fi destul de dificilă pentru a îndepărta orice fire de păr rămase în ea.

concluzie

Popularitatea aparatelor de bărbierit pentru femei este cauzată de simplitate și ușurință în utilizare. Îndepărtarea părului folosind o astfel de mașină de ras necesită mai puțin timp, spre deosebire de multe alte modalități de a face față vegetației nedorite, ceea ce este foarte important pentru femeile care nu vor să-și petreacă minute suplimentare sau chiar ore la depilare.

Aparatele de ras electrice au cateva avantaje, una dintre cele mai importante fiind absenta probabilitatii de ranire a pielii. Cu toate acestea, în comparație cu mașinile de ras, rezultatul este ceva mai rău. Cu ajutorul aparatelor de ras, depilarea se face mai curată, ceea ce afectează în mod direct calitatea procedurii.

http://vashynogi.com/krasota/epil-depil/zhenskaya-elektrobritva.html

Cel mai bun aparat de ras pentru femei

Distribuie în social. rețele:

Eliminarea vegetației nedorite pe corp este o problemă delicată pentru femei. Fiecare doamnă are opinia ei în acest sens. Unii dintre ei apelează la metoda la modă de răsturnare, alții participă la sesiuni de epilare foto. Îndepărtarea părului Razor are avantajele sale. În acest articol ne vom ocupa de ceea ce este - cel mai bun razor pentru femei.

Femeile de ras - caracteristici

În general, doamnele acordă mult mai mult timp aspectului lor decât bărbații. Pentru confortul complet, o femeie trebuie să facă un număr mare de proceduri legate de frumusețe. Epilarea este unul dintre cele mai importante momente. Dacă bărbații nu sunt prea "aburiți" de părul gros pe picioare, atunci este puțin probabil ca o femeie aflată într-o astfel de situație să refuze să utilizeze o mașină de ras.

Dacă un domn rade părul numai pe față, femeia trebuie să-i îndepărteze de pe picioare, armpits și zone de bikini. În același timp, trebuie să aveți grijă să vă asigurați că vegetația este îndepărtată cât mai complet posibil. Principalul lucru care distinge o briciță de femei de un om este că există mai multe lame (acest lucru este necesar să nu lăsați părul prin). Un aparat de bărbierit electric conceput pentru femei se confruntă numai cu părul moale. Stubblele masculi brutale sunt prea dure pentru ea.

Criteriile pentru alegerea aparatului de bărbierit electric pentru femei

Pentru a alege aparatul electric corect, trebuie să știți parametrii de bază:

 • Sistem de bărbierit Există dispozitive rotative și cu plasă. Net razor este o opțiune pentru fetele cu pielea sensibila. Dacă este foarte importantă pentru bărbierit, atunci este preferabil un dispozitiv tip rotativ.
 • Acumulator sau rețea. O mașină de gătit cu acumulator este preferată pentru persoanele cărora le place să călătorească.
 • Numărul de capete de bărbierit. Majoritatea aparatelor moderne au 3 capete.
 • Principiul funcționării capetelor de bărbierit (fix sau plutitor). În cazul în care capetele sunt plutitoare, atunci ajungerea în locuri greu accesibile este mai ușoară.
 • Dacă preferați să folosiți creme speciale, atunci acordați atenție aparatului de bărbierit electric destinat bărbieritului umed.
 • O optiune folositoare este un tundere care indeparteaza efectiv parul din zona bikinilor.
la conținutul ↑

Șaibă pentru femei - care dintre ele este mai bună?

La vânzare există o cantitate imensă de mașini de ras. Desigur, dispozitivul este simplu și nemanipulat, dar cunoașterea câtorva puncte importante nu face rău:

 • Numărul de lame. Cu cat sunt mai multe lame, cu atat este mai buna calitatea razelor.
 • Bandă de ungere. Protejează pielea de iritare și face mai ușoară bărbierirea.
 • Mikrogreben. Acest dispozitiv ridică puțin părul, îmbunătățind calitatea bărbieritului.

Cea mai bună briciță pentru femei - reutilizabilă sau de unică folosință?

Această întrebare îngrijorează multe femei, mai ales că nu există un răspuns clar la această întrebare:

 • Avantajul produselor de unică folosință este prețul rezonabil. Dezavantajele sunt, bineînțeles, fragilitatea și riscul de iritare a pielii.
 • Mașina reutilizabilă se distinge prin durabilitate și ras de bună calitate. Dezavantajele includ: preț relativ ridicat și dificultăți la achiziționarea de benzi de schimb.
la conținutul ↑

Masini de ras - ratingul producatorilor

Iată cele mai populare companii de producție.

Gillette

Gillette este una dintre cele mai vechi companii producătoare de mașini de ras și accesorii pentru ele. Gama de produse a companiei include mașini de unică folosință și reutilizabile pentru femei. Una dintre cele mai renumite mașini - "Gillette Venus". Acesta este un model cu mâner din material cauciucat, ceea ce face posibilă rasarea firelor de păr chiar și sub duș, fără riscul de cădere. Iar capul în formă de oval vă permite să ajungeți în cele mai inaccesibile locuri.

Schick

Această companie este specializată în producția de mașini reutilizabile. De interes deosebit este modelul Schick Intuition, echipat cu un recipient pentru săpun gel, ceea ce face ca bărbierirea să fie mult mai confortabilă.

Este important! Modelele Schick sunt potrivite pentru zona de bikini - nu există niciun risc de îngrășare a părului.

Compania franceză BIC este cunoscută pentru eliberarea articolelor de papetărie. În plus, este implicat în eliberarea de aparate de ras. Din păcate, gama acestui brand nu uimește cu o varietate. Compania produce mașini de unică folosință, care nu pot fi înlocuite cu capul. Lamele se rade curat fara a provoca iritarea pielii. Ele sunt foarte ascuțite și este necesar să folosiți mașina cu precauție extremă.

Aparat de bărbierit electric pentru femei

Dispozitivul electric îndepărtează firele de păr rapid și eficient. Aparatele de ras electrice sunt potrivite pentru pielea cea mai sensibilă, fără să o irită.

Braun

Dintre produsele acestui brand, cea mai populară linie este Silk Epil. Majoritatea produselor din această serie sunt epilatoare care elimină firele de păr din rădăcină. Cu toate acestea, dacă schimbați duza, epilatorul "cu o ușoară mișcare a mâinii" se transformă într-o mașină de ras net, cu un pieptene pentru ridicarea părului. Dispozitivul este potrivit chiar și pentru îndepărtarea părului în locurile cele mai sensibile.

Remington

Remorca electrică Remington Cordless Ladyshaver este la fel de potrivită pentru bărbierit uscat și umed. Dispozitivul este protejat de apă, astfel încât acesta poate fi utilizat la duș. Dispozitivul este echipat cu două capete, care funcționează pe baterie (30 de minute) și pe rețea.

Philips

Compania olandeză Philips - una dintre cele mai cunoscute în domeniul bunurilor de consum. Ladyshave este o sculă electrică versatilă pentru îndepărtarea părului în întregul corp.

Avantajele dispozitivului includ:

 • Abilitatea de a lucra cu baterii.
 • 2 tipuri de ras.
 • Aderență foarte confortabilă.

Este important! Kitul are, de asemenea, un capac care este utilizat pentru a proteja plasa de ras.

http://serviceyard.net/sovetyi/luchshaya-britva-dlya-zhenshhin.html

Razele de top pentru femei

Bărbatul a fost mult timp un lider printre modalitățile de a trata părul nedorit pe corpul unei femei. Această metodă este rapidă, eficientă, fără durere, nu necesită investiții financiare. Principalul factor responsabil pentru calitatea procedurii este acela de a găsi o mașină de ras bun. Pe piața modernă sunt sute de companii și soiuri ale acestui dispozitiv necesar. În articol, luăm în considerare 5 eșantioane de la diferiți producători și determinăm ce razor este mai bine pentru femei în funcție de consumatori.

Razboaie de ras Gillette Simply Venus 3 prezentare generala

Compania Venus a lansat o serie de mașini de unică folosință. Pachetul vine în 4 bucăți, fiecare echipat cu un capac individual de plastic pentru a fi protejat de praf și murdărie. Designul atrăgător, în nuanțe roz, atrage invariabil populația feminină de vârste diferite.

Echipat cu trei suprafețe ascuțite de tăiere pentru un bărbierit neted și o bandă de heliu pentru hidratarea pielii.

 • Manipulați cu inserții din cauciuc, antiderapante.
 • Capul plutitor, asigură o utilizare confortabilă, împiedicând tăieturile.
 • Ușor de utilizat și rezultate netede.
 • Prețul acceptabil - un pachet de 4 piese costă aproximativ 200-300 de ruble.

Potrivit clienților, se rade curat și rapid, nu provoacă iritarea pielii.

Razboiul de ras Dorco Shai 3 + 3 recenzie

Produsele coreene de frumusete devin tot mai mari. Unul dintre reprezentantii industriei de frumusete - Dorco Shai 3 + 3. De la omologii standard se disting prin numărul de lame - există 6 dintre ele. În plus față de produsul în sine, pachetul include o casetă detașabilă în ambalaje individuale din plastic și un suport cu o cană de aspirație care este atașată plăcii.

Principalul avantaj este un cap dublu, moale, cu îndoire, cu 6 suprafețe de tăiere din oțel și o bandă hidratantă. Extractele de aloe, lavanda si vitamina E hidrateaza usor pielea in timpul rasului, reducand probabilitatea de iritare.

 • Mânerul larg, cauciucat, nu alunecă nici măcar în mâinile umede și cu săpun.
 • 6 lame ascuțite de oțel asigură eficacitatea procedurii.
 • Capul de îndoire ajută la evitarea tăieturilor de pe falduri.
 • Inserțiile masajului siliconic pe cap asigură un masaj delicat.
 • Oțel tăiere părți pentru o lungă perioadă de timp nu își pierd claritatea lor.

Dezavantaje: prețul fără casete înlocuibile este de aproximativ 500-600 de ruble, standul nu este echipat cu un compartiment pentru depozitarea unui cartuș de rezervă.

Schick Quattro revizuire razor razor

Omologul coreean al firmelor populare are un design destul de miniatural, un mâner din metal. Vine cu un cartuș înlocuibil și un suport compact pentru aspirație.

Pentru a vedea o brici de sex feminin într-o versiune metalică este neobișnuită. Dar, în combinație cu un strat de cauciuc roz, arată foarte elegant.

 • 4 lame de oțel acoperite cu o plasă de protecție pentru a preveni tăieri la pielea delicată.
 • Capul metalic compact și plutitor este capabil să ajungă confortabil în cele mai inaccesibile locuri.
 • Grip cauciucat care nu aluneca din mâinile ude.
 • Flanșă hidratantă cu extracte de jojoba și acai, îngrijirea pielii în timpul procedurii.
 • Capac de protecție din material plastic care protejează piesele de tăiere de praf, deteriorarea în timpul depozitării și transportului.
 • Miniatura de aspirație pentru depozitare ușoară.
 • Prețul acceptabil - 250-300 ruble.

Pentru dezavantajele minore pot fi atribuite stand pe aspirație - nu este bine montat pe țiglă.

Razboiul Razboiului Razboiul Razboiului de Rasarit Razboiul Razboiului de Rasarit 2pcs X5 SUA Blade

Aliexpress ne ajută deseori cu produsul său ieftin. Qshave Green Lady Shaving este cazul atunci când calitatea se potrivește sau chiar depășește costul. Mărfurile sunt ambalate în carton alb. Produs produs în SUA. Mânerul și două cartușe înlocuibile sunt incluse în ambalaj. Designul este realizat în culoarea albă și verde, distingându-l de alte accesorii de sex feminin pentru depilare, care sunt în principal făcute în nuanță roz.

 • 5 lame de oțel ascuțite. În prima aplicație, trebuie să vă radeți foarte atent, deoarece piesele de tăiere sunt foarte ascuțite.
 • Manerul convenabil din cauciuc care împiedică alunecarea de pe mâini.
 • Preț rezonabil. Un set cu două casete va costa 350-400 de ruble.
 • Cutii din plastic pentru fiecare cartuș pentru a proteja împotriva murdăriei.

Dezavantajele includ numai o livrare destul de lungă din China și elemente de tăiere prea apropiate, din cauza căreia acestea sunt adesea înfundate.

Shick Intuition razor revizuire

Designul neobișnuit va atrage cu siguranță atenția femeilor. Dispozitivul este diferit de aspectul obișnuit, masiv și marginile, înrămate de săpun. Dispune de o mașină, 2 cartușe interschimbabile, un suport și un suport pentru aspirație. Dar, încântat la prima vedere, el nu este atât de bun în practică.

 • Design neobișnuit. Construcția masivă este mai mult ca un epilator.
 • Utilizarea mașinii nu necesită utilizarea produselor de bărbierit. Partea de taiere este plasată într-o bucată de substanță uscată cu săpun care spumează în contact cu apa. Spuma este formată într-o cantitate mică, dar se aliniază bine și are o aromă plăcută. Lamele se mișcă de-a lungul ei fără probleme, imperceptibil.
 • 4 lame sunt protejate cu o plasă specială pentru a preveni tăieri.
 • Cutie din plastic care protejează cartușul de murdărie.

Dezavantaje: prețul unui set cu două casete în intervalul 800-1000 ruble.

Potrivit recenziilor fetelor care au experimentat un design neobișnuit, concluzia este că mașina are mai multă plăcere vizuală decât funcțională.

Distribuiți "cele mai bune 5 mașini de găurit pentru femei"

http://bloggoods.ru/britva-dlya-zhenschin-kakaya-luchshe/

Cele mai bune produse de ras și de bărbierit pentru femei

Un bărbierit clasic este o modalitate ușoară și rapidă de a obține o piele netedă timp de 1-2 zile, dar pentru a rade fetele în mod corespunzător și fără iritare - trebuie să țineți cont de toate nuanțele.

 • 1. Avantaje și dezavantaje
 • 1.1. Cum de a alege un aparat de ras pentru femei
 • 1.2. Ce spumă de sex feminin este cea mai bună pentru bărbierit
 • 1.3. Cum sa alegi si ce gel este mai bun
 • 2. Utilizarea cremelor fortificate de ras
 • 3. Cum sa radeti fara iritatii
 • 4. Îngrijirea pielii după bărbierit
 • 5. Întrebări și răspunsuri frecvente
 • 5.1. Cum se rade in timpul sarcinii?
 • 5.2. Alegerea razorului pe rata de creștere a firelor de păr?
 • 5.3. Ce este spuma sau gelul de ras?

Avantaje și dezavantaje

Utilizarea unei mașini de ras nu pierde popularitate din cauza meritelor sale.

 • Medicii nu interzic rasul in timpul sarcinii;
 • rezultat instant;
 • viteza procedurii;
 • Potrivit pentru orice parte a corpului.

Cu toate acestea, rasul are dezavantaje care obligă femeile să caute o alternativă:

 • netezirea pielii rămâne timp de 2-3 zile, apoi procedura trebuie repetată;
 • după ce se toarnă spice, se formează "cânepă" întunecată;
 • lamele usor traumeaza epiderma;
 • părul înghițit sau iritarea este posibilă.

Cum de a alege un aparat de ras pentru femei

Masina feminină este diferită de designul masculin. Producătorii au încercat să-l facă confortabil, frumos, la modă. Acestea pot fi împărțite în unități de unică folosință și reutilizabile. Ultima opțiune este mai scumpă. Deci, briciul de înaltă calitate pentru femei are următoarele opțiuni:

 1. Mâner de cauciuc care nu permite mașinii să cadă din mâinile ude.
 2. Cap plutitor cu lame care îndepărtează firele de păr chiar și în locuri greu accesibile, urmând curbele corpului.
 3. Caseta detașabilă trebuie să aibă cel puțin 2-3 lame ascuțite, chiar și lame, caz în care arborii de păr vor fi tăiați imediat, nu va mai fi necesar să efectuați un singur loc de mai multe ori.
 4. Flanșă specială încorporată cu gel de calmare. Se afectează instantaneu pielea tratată, reduce disconfortul. Adesea, astfel de benzi indică în plus gradul de uzură al lamei.

Pe rafturile magazinelor de frumusețe puteți vedea diferite produse de bărbierit. Cele mai bune mașini pentru femei sunt Gillette, Schick, Veet și BIC. Producătorii oferă dispozitive clasice de diferite culori, precum și modele echipate cu tampoane cu gel de bărbierit.

Ce spumă de sex feminin este cea mai bună pentru bărbierit

Produsul ales necorespunzător poate să se usuce sau să provoace iritarea. Prin urmare, trebuie să acordați atenție spumelor de bărbierit pentru femei, ele conțin mai multe ingrediente care îngrijesc - uleiuri esențiale și un minim de parfumuri.

 1. Înainte de a cumpăra, trebuie să determinați tipul de piele. Diferitele produse cosmetice sunt potrivite pentru pielea sensibilă și grasă.
 2. Consistența unei spume bune trebuie să fie uniformă. Este distribuită uniform pe suprafața pielii.
 3. Nu este nevoie să economisiți bani pe spumă, deoarece depinde de calitatea depilării, precum și de timpul pentru procedură.

Adesea, producătorii, cu excepția mașinilor de ras, eliberează fonduri suplimentare înainte sau după depilare, astfel încât să puteți achiziționa imediat un kit. Ei bine, s-au dovedit a spuma Veet, Gillette.

Cum sa alegi si ce gel este mai bun

Împreună cu spuma de bărbierit, femeile folosesc geluri speciale sau creme pentru bărbierit. Se crede că acestea sunt cheltuite mai economic, asigurând un contact mai bun între lame și piele.

 1. Toți ajutătorii pentru bărbierit sunt selectați pe baza tipului de piele.
 2. Este compus din substanțe care creează spumă, înmoaie foliculii. Merită să se aibă în vedere că în grade diferite usucă pielea, astfel încât compoziția trebuie să includă componente hidratante, de îngrijire, antibacteriene.
 3. Pentru proprietarii de piele deosebit de sensibile, s-au creat opțiuni hipoalergenice.

Gama de produse Gillette și Veet dispune de unelte de diferite tipuri. Ei miros bine, au grijă de corp în timpul depilarei. În opinia femeilor, Avon și Oriflame se confruntă bine cu sarcinile atribuite. Unele doamne practică utilizarea cosmeticelor masculine pentru bărbierit. Compoziția și proprietățile lor nu diferă de cele ale femeilor, dar au un efect mai agresiv, un miros pronunțat.

Utilizarea cremelor fortificate pentru bărbierit

Utilizarea cremelor afumate îmbogățite cu vitaminele C și F este bună. Vitamina C este un antioxidant puternic, iar vitamina F are un efect antiinflamator și vindecător. Utilizarea cremelor care conțin aceste substanțe are un efect benefic asupra epidermei: ameliorează iritarea, hidratează, promovează recuperarea timpurie a epidermei, tonulează, îmbunătățește funcțiile de protecție și elimină pigmentarea.
Aceste vitamine fac parte din multe produse de îngrijire a feței sau corpului. Acestea pot fi folosite de femei și bărbați. Utilizarea lor regulată menține elasticitatea și prospețimea pielii, încetinind îmbătrânirea.

Cum se rade fara iritatii

Iritația după depilare la femei este o problemă destul de frecventă, forțându-vă să căutați modalități alternative de îndepărtare a părului. Pentru a vă bucura de un corp netezit după depilare, mai degrabă decât să îndepărtați acnea sau părul îngrășat, este suficient să acționați conform unui anumit tipar.

 1. Mai întâi trebuie să verificați starea lamei. Schimbați caseta dacă sculpturile scârțâitoare sau cele vechi scarpină pielea, precum și cele care sunt forțate să se mențină într-un singur loc de mai multe ori.
 2. Înainte de începerea depilării, trebuie să faceți o baie sau un duș, apa va înmuia foliculii și le va face ușor să taie.
 3. Este necesar să se aplice spumă sau alte produse de ras pe piele, care nu sunt distribuite prea gros pe suprafață.
 4. Se efectuează o mișcare îngrijită cu privire la creșterea părului, uneori trebuie să acționați în direcția opusă pentru a obține o netezime perfectă.
 5. Spuma, împreună cu părul tăiat, este spălată sub apă curgătoare.
 6. La sfârșitul procedurii, după aplicare se aplică pe piele, iar mașina este spălată și uscată.

Îngrijirea după gură

După epilare, pielea trebuie să fie umezită și refăcută din leziuni microscopice, pentru aceasta, după creme de bărbierit sau metode tradiționale. Ei bine restaurează epiderma aloe, menta, decoct de musetel.

În cazul în care coșurile, roșeața sau firele îngrozite rămân după procedură, ar trebui să utilizați o cremă după iritare care elimină rapid simptomele și regeneră pielea. Producătorii mari oferă produse similare.

Nu uitați de unele dintre interdicții:

 1. Utilizarea alcoolului pe bază de aftershave este exclusă. Alcoolul usuca pielea, provoaca o eruptie cutanata. Există mulți agenți antibacterieni inofensivi, de exemplu, peroxidul de hidrogen.
 2. Nu este necesar să vă răniți zonele pro-epilate cu scrumburi sau covoare dură. Într-o zi este mai bine să abandonați îmbrăcămintea sintetică

Întrebări și răspunsuri frecvente

Cum se rade in timpul sarcinii?

Bărbatul rămâne cel mai dovedit și mai sigur mod de a elimina părul nedorit pentru femeile care așteaptă nașterea unui copil. Procedura urmează modelul standard, dar trebuie să vă gândiți la conveniență. Este important să alegeți cu atenție mijloace auxiliare - acestea trebuie să conțină minimum de parfumuri, să aibă un miros neutru.

Alegerea razorului pe rata de creștere a firelor de păr?

Prin ea însăși, marca nu afectează calendarul creșterii părului. Este mult mai importantă starea și calitatea lamei. Mașinile stupide acționează neglijent, lasă cânepă urâtă, care se transformă repede în fire de păr. Pur și simplu selectați o mașină de bărbierit reutilizabilă cu mai multe lame, astfel încât foliculii să nu crească prea repede.

Ce este spuma sau gelul de ras?

Fiecare femeie decide pentru sine ce remediere este preferabilă și mai ușor de utilizat. În ceea ce privește consumul, gelul înseamnă mai practic. O cantitate mică este de obicei suficientă pentru a obține o cantitate mare de spumă. Pentru că prețul câștigă spumă, este mai ieftin, dar se termină mai repede, astfel încât beneficiul este îndoielnic.

În fiecare zi nu te poți rade, pielea trebuie să se odihnească și să se recupereze.. Unele femei sunt alergice la produsele de bărbierit, prin urmare, înainte.

Prin urmare, femeile care doresc să arate atractivă și nu chinuiesc. Razele moderne repetă silueta corpului, astfel încât rasul devine.

Este simplu - bărbații se rade mai des. Femeile ar putea folosi bine produsele cosmetice pentru bărbierit, nu există contraindicații pentru acest lucru.

Mustache - mulțimea nu numai bărbați. Într-o cantitate mică deasupra buzei, sunt la femei. Cineva natura recompensa lumina inconspicuoasa.

Prin urmare, părul gros sau întunecat de pe mâini cauzează complexe la femei și femei. Ca rezultat al rasului obisnuit al parului, acestea vor fi cele mai multe ori.

M-am asigurat că vă puteți rade doar cu mașini de unică folosință, deoarece acestea sunt igienice și destul de ieftine. Dar acum a ajuns la concluzia că este mai bine să ai o bricieră reutilizabilă bună, să o îngrijești în mod corespunzător și să schimbi lamele în timp.
Din fericire, în orice magazin de produse cosmetice există întotdeauna 5-10 tipuri de mașini de ras.
Alegerea mea este o mașină de ras Veet obișnuită, fără tampoane, deoarece folosesc separat gelul. Lamele sunt în jur de două sute de ruble pe bucată, dar sunt suficiente pentru cel puțin o lună de utilizare intensivă și aceasta este o mică taxă pentru pielea netedă fără tăieturi și rupere.
În ceea ce privește stereotipul cu privire la cea mai bună calitate a aparatelor de bărbierit, consider că este o prostie - la urma urmei, avem o structură diferită a părului și îndoiri ale corpului, altfel nu ar exista modele convenabile de sex feminin cu geluri și cinci lame.

http://badhairs.ru/udalenie-volos/zhenskaya-britva-i-sredstva-dlya-britya

Aparat de bărbierit pentru femei: cum să alegeți și să utilizați

Pielea perfect netedă a corpului face o femeie atractivă și bine îngrijită. Cosmetica modernă oferă diferite tehnici pentru a elimina vegetația excesivă - de la bărbieritul obișnuit până la diferite tipuri de îndepărtare a părului și depilare. Cu toate acestea, rasul rămâne procedura cea mai nedureroasă pentru piele: în procesul de punere în aplicare, părul nu se desprinde de rădăcină, ca în timpul epilării, ci se taie numai la lungimea dorită. În funcție de rezultatul dorit, se folosesc mașini de ras, mașini de ras și trimmere electrice. Fiecare dispozitiv are avantaje și dezavantaje. Prin urmare, atunci când alegeți o mașină de ras, mai întâi determinați în ce scop aveți nevoie de ea. În concordanță cu aceasta, studiați informațiile despre modelele prezentate pe piață și despre caracteristicile acestora.

Dispozitive de bărbierit: oferă opțiuni pentru femei

Pentru procedura de bărbierit, femeile folosesc următoarele tipuri de mașini de ras:

 • razor sau razor Dispozitivul a fost folosit de zeci de ani și nu pierde popularitate. Aparatul de ras taie firele de par mai aproape de rădăcină decât aparatul de ras electric, asigurând astfel un bărbierit mai curat. Producătorii îmbunătățesc în mod regulat aceste dispozitive, adăugând diverse opțiuni pentru bărbierit rapid și confortabil. Cel mai mare dezavantaj al aparatelor de ras este faptul că acestea necesită apă și produse speciale de bărbierit, care nu sunt întotdeauna disponibile. În plus, mașina de bărbierit poate provoca iritarea pielii sensibile. Fibrele de bărbați diferă de bărbieriturile nu numai în culori strălucitoare și design elegant, ci și în prezența unei benzi speciale de hidratare, care îmbunătățește alunecarea, împiedică uscarea pielii și face procedura mai plăcută și fără durere. Mașina poate fi utilizată pentru a îndepărta părul în exces pe orice parte a corpului feminin; Mașinile pentru femei sunt concepute special pentru pielea delicată: asigură siguranța bărbieritului și absența iritării după procedură.
 • aparat de bărbierit electric Spre deosebire de mașini-unelte, procedura de ras electrică pentru ras este întotdeauna disponibilă. Chiar și prezența la îndemână a sursei de alimentare nu este necesară, deoarece majoritatea dispozitivelor moderne au baterii cu o capacitate bună. Diferența principală dintre o mașină de gătit electrică și un epilator este că taie cu atenție firele de păr la bază, în timp ce epilatorul le scoate din rădăcină. Aparatul de bărbierit electric rănește pielea mai puțin, deci este recomandat femeilor cu sensibilitate ridicată și tendință la iritare, precum și cu un prag de durere scăzut. Lamele de ras sunt închise cu plase metalice speciale, prin orificiile în care părul pătrunde în interior și este tăiat de lame. Din acest motiv, pielea este complet protejată de micropori. Se taie părul, lama ușor înconjoară vârful acestuia, care în timpul regrowth-ului cauzează mai puțin disconfort. Aparatul electric este versatil și potrivit pentru bărbierit picioarele, mâinile, axile și zonele intime. Unele modele au atașamente speciale înguste pentru a lucra în locuri greu accesibile; Setul de accesorii incluse în kitul de aparat electric face ca dispozitivul să fie versatil și vă permite să tratați suprafața picioarelor, a zonei sub-zonei și a zonei de bikini
 • Trimmer. Cu aceasta, firele de păr pot fi scurtate la o anumită lungime (de la 0,5 mm sau mai mult). Trimmerul este de obicei utilizat pentru a crea coafuri și stil în locuri intime, precum și pentru a scurta părul în zona de bikini. Folosind un trimmer, o mare varietate de modele și imagini sunt tăiate din păr. Se pare estetică și atractivă. Uneori atașamentele speciale pentru corecția sprâncenelor sunt atașate la dispozitiv. Trimmerul este recomandat femeilor a căror piele este atât de delicată și subțire încât chiar și bărbieritul cu o mașină de ras electrică provoacă iritarea;
 • Trimmerul ajută la scăderea părului în exces și la crearea unei tunsoare originală în zona intimă
 • epilator. Cea mai bună alegere ar fi achiziționarea unui dispozitiv multifuncțional care să combine multe caracteristici. De exemplu, este important să efectuați o epilare înainte de a pleca, pentru a elimina excesul de păr pentru o perioadă lungă de timp și pentru a nu pierde timpul la bărbieritul obișnuit. Și în zilele solemne și speciale puteți să vă faceți o imagine frumoasă în zona intimă. Baza dispozitivului multifuncțional este o mașină de ras electrică și se atașează un tundere și un epilator sub formă de atașamente. Dispozitivul de atașare a epilatorului are un număr mai mic de pensete mici decât un dispozitiv complet, care permite modelarea părului în zona bikinilor. Există, de asemenea, o situație inversă: epilatorul sau tunderea acționează ca un dispozitiv de bază și se atașează un cap de ras.
Epilatorul cu cap de ras și cap de tundere este un produs indispensabil în ceea ce privește funcționalitatea acestuia.

Video: cum să alegeți bara de drept

Caracteristici de aparate de ras electrice

Printre toate dispozitivele electrice de ras, aparatul de ras electric este cel mai versatil și mai sigur. Atunci când se utilizează, pielea este rănită mai puțin decât de pe epilator, iar o bricieră poate fi aplicată pe întregul corp, inclusiv zona bikini.

Prin principiul funcționării, toate aparatele de ras electrice sunt împărțite în două tipuri:

 • Grilă: lamele rotunjite sunt situate în spatele unei rețele metalice subțiri cu micro găuri, care fac mișcări vibratorii și tăie fire de păr care intră în găuri. Razboiul electric de ras net este considerat cel mai delicat si este potrivit pentru pielea sensibila. Cu toate acestea, nu este întotdeauna posibil să se facă față părului dur al mașinii de ras net, de aceea, pe piele pot apărea suprafețe "murdare"; Cea mai mare parte a aparatelor de bărbierit electrice pentru femei se referă la tipul de rețea
 • rotativ: lamele de ras se rotesc de-a lungul axei centrale in grilaje circulare speciale cu orificii conice si taie firele care penetreaza interiorul. Această metodă este considerată mai eficientă pentru părul dur, deoarece lamele lucrează mai aproape de piele și rădăcină de păr. Roșeața și mâncatul după ce se radează cu o mașină de ras rotativă este un lucru obișnuit.

Majoritatea aparatelor de bărbierit pentru femei prezentate în vânzare - net. Acest lucru se datorează faptului că mașinile de bărbierit nete lucrează mai delicat și mai bine să facă față părului subțire, precum și adesea echipate cu diferite duze care sunt în căutare în rândul femeilor. Cu toate acestea, unele femei folosesc modele masculine de aparate de ras, inclusiv rotative.

Numărul de capete rotative și grătare cu lame într-o mașină de ras electric variază. La modelele masculine, numărul lor poate ajunge la cinci sau mai multe, iar la modelele de sex feminin unul sau două sunt suficiente, deoarece firele de păr ale femeilor sunt mai slabe și mai subțiri. Capetele pot fi plutitoare, adică situate pe suporturile mobile. Acest lucru vă permite să repetați perfect contururile părților corpului și, astfel, să faceți bărbatul mai confortabil și mai curat. Razele electrice de înaltă calitate pentru femei au un sistem de capete flotante, care facilitează procesul de bărbierit, în special în locuri intime.

Pentru fetele adolescente cu pielea lor delicată și firele de păr fine, aparatele de ras de tip net sunt mai potrivite pentru un bărbierit blând. Aparatele de bărbierit trebuie să aibă un sistem de prindere cu lamă plutitoare - acest lucru va permite ca toate suprafețele să fie tratate cu succes.

Sistemul de montare cap de ras plutitor vă permite să repetați conturul corpului și să manevrați locuri greu accesibile

Caracteristicile utile pentru aparatul de bărbierit electric sunt impermeabile (astfel încât să puteți folosi în duș), capacitatea de a se bărbieri cu spumă sau gel, luminile și câteva moduri de operare de mare viteză, pentru un bărbierit eficient și pentru îndepărtarea părului.

Termeni de utilizare

Modelele moderne ale aparatelor de bărbierit electrice au, de obicei, funcția de bărbierit uscat și umed. Curățirea uscată este efectuată fără folosirea apei, iar pentru cea umedă aveți nevoie nu numai de apă, ci și de un gel de bărbierit. Metoda umedă este considerată mai puțin traumatică pentru piele, în afară de faptul că hidratatorii și dezinfectanții sunt adesea incluși în produsele de bărbierit. Șlefuirea umedă irită pielea mai puțin decât se usucă

După primele proceduri care utilizează aparatul de bărbierit electric, pe piele pot apărea roșeață și iritație. Acest lucru este normal pentru o perioadă de adaptare a pielii la un dispozitiv nou. Cu toate acestea, în cazul în care problemele de pe piele nu au trecut, atunci este prea sensibil. Prin urmare, este necesar să se înmoaie rasul cu produse cosmetice speciale. Ar fi mai înțelept să se rade înainte de culcare, atunci pielea va avea suficient timp să se recupereze.

Regulile pentru utilizarea aparatului de bărbierit electric atât pentru metodele uscate cât și pentru cele umede sunt destul de simple:

 • înainte de bărbierirea umedă, suprafața pielii trebuie tratată cu gel sau spumă; efectuați mai bine procedura în baie;
 • curățarea uscată poate fi atenuată prin pulverizarea pielii cu pulbere de talc sau pulbere pentru copii înainte de procedură; după procedură, pulberea trebuie spălată cu apă caldă și detergent; Pentru a înmuia procesul de bărbierit uscat și pentru a proteja suplimentar pielea va ajuta pudra de bebeluș
 • gelul de ras este cel mai bine folosit, mai degrabă decât spumă, deoarece asigură o alunecare mai ușoară a rasnitei. Aplicarea produsului pe firele de păr cu câteva minute înainte de bărbierire îi va face mai moi;
 • folosind o mașină de ras electrică de tip rotativ, îndepărtați firele de păr cu mișcări circulare netede; pentru o mașină de ras, mișcările trebuie să fie progresive - în sus și în jos;
 • atingeți ușor pielea briciului, fără prea multă presiune; încercați să nu țineți aparatul de mai multe ori în același loc;
 • zona armpitului este tratată mai bine cu un gel de ras cu o mașină de ras cu cap plutitor, în timp ce mișcările trebuie să fie jigoase, scurte și îndreptate de sus în jos;
 • pentru zona de bikini, o metodă de bărbierit umed este mai potrivită, deoarece pielea este cea mai delicată și predispusă la iritație. Pentru a evita problemele, direcționați aparatul de bărbierit exclusiv asupra creșterii părului și cu mâna liberă trageți puțin pielea - aceasta va ajuta la tăierea firelor de păr într-o singură mișcare.

Loțiunile de alcool care sunt folosite pentru a dezinfecta pielea după bărbierit pot provoca iritații suplimentare. Este mai bine să le înlocuiți cu următoarele mijloace:

 • un amestec de pulbere din două tablete de acid acetilsalicilic și două linguri de glicerină;
 • peroxid de hidrogen;
 • soluție de mangan;
 • soluție de clorhexidină;
 • un amestec de cantități egale de ulei de măsline și de arbori de ceai;
 • compresa rece cu o infuzie de plante medicinale - mușețel, calendula sau succesiune.
Nu uitați de hidratarea pielii după procedură - utilizați creme speciale după ras, care includ extracte de aloe, mușețel sau calendula

După bărbierit, se recomandă să nu se îmbrace timp de 20 de minute pentru a da pielea o respirație. Îmbrăcămintea care intră în contact cu zonele de piele tratate cu aparatul de ras trebuie să fie liberă și, dacă este posibil, din țesături naturale.

Dispozitiv de îngrijire

Aparatele de ras și trimmerele electrice necesită o curățare periodică, deoarece după efectuarea procedurii de ras, părul tăiat, particulele de piele și resturile de substanțe auxiliare ar trebui să fie scoase din dispozitiv (atunci când se rade umed).

Îngrijirea unui aparat de ras electric implică următoarele elemente:

 • modelele de mașini de găurit electrice cu carcasă impermeabilă și funcția de bărbierit umed sunt suficiente pentru clătirea cu apă curgătoare, îndepărtând toate resturile; De asemenea, puteți dezasambla aparatul de ras, unitatea de tăiere și o puteți spăla separat;
  Modelele umede de ras cu aparatele de ras electrice pot fi clătite sub apă curgătoare.
 • După curățarea cu apă, dispozitivul trebuie să fie uscat și lubrifiat cu ulei special, care de obicei vine în kit (poate fi găsit și în magazinele online). Lubrifierea trebuie efectuată după fiecare spălare a dispozitivului, deoarece apa degresează elementele de tăiere și conduce la deteriorarea lor rapidă. Aplicați câteva picături de ulei la lamele și porniți dispozitivul pentru a distribui produsul în mod egal; Lubrifierea obișnuită va prelungi durata de viață a instrumentului.
 • Din când în când, trebuie să curățați aparatul de ras cu un detergent special. Pentru aceasta:
  • aplicați detergent pe suprafața de bărbierire a dispozitivului;
  • porniți dispozitivul și păstrați-l într-o stare ușor de lucru, astfel încât instrumentul să poată ajunge în toate colțurile dispozitivului;
  • după aceea, opriți dispozitivul, deconectați partea de bărbierit și clătiți bine cu apă;
  • uscați piesele și asamblați aparatul de ras;
 • Modelele cu curățare uscată au adesea un coș de gunoi. În acest caz, trebuie să scoateți unitatea de tăiere, să scuturați gunoiul din recipient și să curățați mecanismul dispozitivului cu o perie specială cu peri tari. Nu este recomandat să perii țeava de ras cu o perie, deoarece este atât de subțire încât este ușor de deteriorat. Această parte trebuie doar să fie îndepărtată din păr;
  Peria specială inclusă în kit este concepută pentru a îndepărta firele de păr din dispozitiv
 • aparatele de decupat ar trebui schimbate o dată pe an și jumătate.

Modelele electrice avansate de ras electrice au o funcție de autocurățare. Pentru a profita de această oportunitate, este necesar să așezați dispozitivul pe stație, să aplicați un agent de curățare special conform instrucțiunilor și să apăsați butonul. Apoi, un dispozitiv inteligent va face totul singur.

Evaluarea aparatelor de bărbierit electrice pentru femei

Atunci când cumperi o mașină de ras, este mai înțelept să preferi un dispozitiv de producător cunoscut, care își valorizează reputația și exclude produsele de calitate inferioară. Cele mai populare branduri de pe această piață sunt Braun, Philips și Remington. În ceea ce privește trimmers, producătorii lor de vârf sunt Braun, Veet și Panasonic. Prețul modelelor acestor mărci este destul de ridicat. În orice caz, trebuie să fii pregătit pentru faptul că aparatul de bărbierit electric va costa mult mai mult decât o mașină de ras. Dar va dura mult mai mult, ajutând în același timp să economisiți timp și efort.

Lista celor mai populare modele din 2018 va ajuta la determinarea capabilităților diferitelor modele și la alegerea potrivită.

Braun LS 5160 și 5560

Ambele modele au cursă plutitoare a capului, funcții de șlefuire umedă și uscată, tundere încorporată și diferite duze, inclusiv un cap de peeling. Modelul Braun LS 5160 are o mulțime de duze, inclusiv o duză de peeling

Aceste dispozitive diferă doar în funcție de baterie și preț. De la 5560 are o baterie mai bună, costul său este mai mare. Modelul Braun LS 5160 diferă de bateria reîncărcabilă puternică anterioară

Philips BRL 140

Particularitatea acestui model este un cap plutitor care urmează contururile corpului. Pe ambele părți ale plasei de ras, există un dispozitiv de tundere cu vârfuri rotunjite, care asigură o alunecare netedă și o protecție împotriva tăieturilor. O femeie nu va simți disconfort în timpul procedurii. Kitul include accesorii suplimentare și o pungă de ras. Modelul Philips BRL 140 are un tunsor încorporat cu vârfuri rotunjite și un design ergonomic frumos.

Remington WDF4840 și WDF5030

Două modele funcționale care au primit multe feedback pozitiv din partea femeilor. Acestea au două capete de ras net, funcții de tundere încorporate, funcții de ras uscate și umede și o baterie reîncărcabilă care permite utilizarea dispozitivului fără conectarea la rețeaua electrică. Remorca electrică Remington WDF4840 are două capete de plasă și funcții de ras ud și uscat.

Principala diferență dintre modelul WDF5030 și WDF4840 este că are o rețea dublă specială cu incisivi deschise și o bandă cu ulei de migdale care hidratează pielea în timpul bărbieritului. Prin urmare, prețul acestui razor este mai mare decât cel precedent. Remorca electrică Remington WDF5030 este similară cu aparatul WDF4840, dar are o bandă de ulei de migdale și o plasă de bărbierit îmbunătățită.

Braun SilkEpil FG 1100

Printre trimmers, două modele low-cost se bucură de succes, al căror preț în intervalul de 1-2 mii de ruble este unul dintre avantajele, în calitate de clienți în mod repetat nota că un astfel de dispozitiv util ar trebui să coste mai mult.

Aparat de tuns pentru femei feminin compact și ușor, pentru styling în zona de bikini și pentru modelarea sprancenelor. Are putere bună, deține o taxă de mult timp și arată ca un stilou. Brațarul Braun SilkEpil FG 1100 are o putere bună la baterie și capacitatea de a se bărbieri umed

Acest model poate fi utilizat cu spumă și clătit sub apă. Utilizatorii iau notă de precizia rasei cu acest dispozitiv, pielea nedureroasă și absența iritației în locuri intime. Kitul include și alte duze și șabloane pentru tunsori intime.

Veet Sensitive Precision

Acesta este un trimmer pentru zonele sensibile ale corpului. Este destinat doar bărbieritului uscat, are patru duze utile într-un set, funcționează efectiv dintr-o singură baterie, fără durere și înroșirea copiilor cu părul în exces și vă permite să stăpânești arta de a crea tunsoare intime. Trimmerul Veet Sensitive Precision este destinat exclusiv bărbieritului uscat și are un set suplimentar de accesorii

Conform recenziilor de pe Internet, puteți găsi că și bărbații cumpără tundere Veet: este ideal pentru tăierea mustațelor și a bărbii.

opinii

Aparatul electric de bărbierit Philips Satin Shave Advanced BRL 140 este ceea ce căutați! Avantaje: Utilizare pe termen lung. Curățați-vă bine. Dezavantaje: Nu)) Aproape o luna m-am dus sa-mi gasesc o brici electrica potrivita. Am recitit o grămadă de recenzii, am mers la cumpărături, am întrebat-o în jurul vânzătorilor și am cumpărat-o în cele din urmă. Nu a regret pentru un minut! Bărbierit. Foarte curată și îngrijită, fără alergii. Desigur, dacă te compari cu un aparat de ras, se dovedește foarte mult, dar merită. Eu folosesc doar ras uscat. Doar atât de convenabil. Încărcarea. Cumpărată în jurul lunii ianuarie și prima dată încărcată în iulie. În timp ce o folosesc destul de des. Curățarea. Vine cu o perie mică. Foarte confortabil și foarte curat. Nu au existat probleme cu asta. Opțiuni. Pungă albă pură pentru depozitare, duză, tundere și perie pentru curățare.

Smirnova-os

https://otzovik.com/review_5478265.html

Am folosit-o de foarte mult timp. Nu există nicio neplăcere, și acesta este principalul avantaj al aparatului de bărbierit electric. Și cumpărați mai bine în magazinul online orice. În magazinele obișnuite, alegerea lor nu este foarte mare, tot mai multe epilatoare se întâlnesc. Se întâmplă, apropo, și epilatoarele o astfel de duza pentru zona de bikini. În general, cumpăr un al doilea aparat de ras electric și sunt foarte mulțumit. Numai că există o problemă cu ei, este imposibil să cumpărăm practic o plasă înlocuibilă și când prima mea plasă era plictisitoare (și asta sa întâmplat la aproximativ un an de la cumpărare), atunci am cumpărat o nouă mașină de ras. Deși poate fi undeva asemenea, cu ochiuri interschimbabile. Nu știu, nu am venit. Și care să cumpere, cred că diferența este mică. Acum am Remington, sunt foarte multumit de ea.

IRI-irika

http://www.liveinternet.ru/community/make_up/post149563361/

Eu folosesc un aparat de ras electric pentru femei. A fost îmbinată cu epilatorul, deci nu voi spune prețul: Phillips; ochiurilor de plasă; Mă ras chiar în duș, adică nu este uscat. Nicio iritare, foarte mulțumită.

senzație

https://eva.ru/static/forums/33/2004_6/153020.html

Am un epilator cu o duză, ca o mașină de ras. De asemenea, epilatorul nu a făcut prieteni - firele de păr cresc. Dar cu o mașină de ras electrică, o relație bună)) De minusuri - nu va funcționa destul de ușor, plus - rapid și fără iritare. Folosesc-o în situații de urgență, când nu există timp în baie să-și "abureze" părul și bărbieritul, și trebuie să scape urgent de ele. La atingere, desigur, "cânepa" este simțită puțin, dar din punct de vedere vizual nimic nu este vizibil. Și părul nu crește.

beretă

http://www.penzamama.ru/node/17195

Am un aparat de ras electric, am folosit-o timp de 5 ani. Astăzi m-am enervat la asta - am devenit un pic blunt și trebuie să mă bărbieresc cu o mașină de ras normal. Răul nu este de ajuns... Cum am trăit fără ea. Principalul dezavantaj este că atunci când firele de păr cresc, ele se înțepă și, după ce aparatul de ras electric, cel puțin nu prind și nu există iritări.

scul

http://www.penzamama.ru/node/17195

Și am privit cu mult timp la mașini de ras de acest tip (cu o plasă). Tata avea doar aceste) Există mașini de electroliză cu un bloc care poate fi înlocuit cu o rețea. Dar am cumpărat o astfel de femeie Brown înainte de a mă naște, și nu a existat nici o iritare mai mult de 4 ani))

chudiki

https://must-have.livejournal.com/53989.html

De câțiva ani am folosit doar aparatul de ras electric. La început era un epilator Brown, un fel simplu, cu un cap de ras. Aruncând totul minunat, neted, bine, nu a putut obține suficient. Apoi, datorită circumstanțelor, am cumpărat o mașină de ras electrică cu bărbieritul doamnelor, ea se rade, desigur, mult mai rău. Am iritații îngrozitoare pe pielea mea de la toate celelalte tipuri de îndepărtare a părului, o mașină de ras electrică - salvarea mea și mâinile mele nu sunt de acolo, întotdeauna mi-am tăiat cu o mașină de ras, și asta nu se poate întâmpla cu un aparat de ras electric.

i_will_be_88_cm

https://kosmetichka.livejournal.com/16807688.html

Fibrele de bărbierit nu sunt o mișcare de marketing pentru producători, ci dispozitive special concepute pentru pielea delicată a femeilor. Principalele cerințe pentru aparatele de bărbierit de la femei - curățarea curată, de înaltă calitate și absența iritației pe piele după procedură. Un plus plăcut pentru funcționalitate este designul ergonomic, ușurința de utilizare și duzele pentru styling majoritatea modelelor. Judecând după recenzii, se poate spune că o înțelegere clară a faptului dacă dispozitivul este potrivit pentru o anumită femeie apare numai cu experiență de utilizare. Unii oameni preferă mașinile de ras datorită curățeniei bărbieritului, unii preferă o mașină de ras electrică datorită absenței iritației, în timp ce alții aleg trimmere, sperând să evite pruritul și inflamația. Dispozitivul universal combină o mașină de ras și un dispozitiv de tundere încorporat și conține, de asemenea, sfaturi speciale și pensete pentru epilare. Un astfel de dispozitiv poate fi considerat cea mai bună alegere pentru cei care nu au decis încă preferințele lor.

http://epil.guru/brite/britva-dlya-intimnoy-zonyi-zhenskaya.html